an online Instagram web viewer

#kulitkusam medias

Photos

The radiant 4 ni sesuai untuk siapa?
.
Siapa2 pun boleh ambik sebabnya ianya adalah supplement untuk kesihatan.
.
Tapi sebab ianya radiant 4, maka tentu lebih beri manfaat kepada:
.
1. wanita Yang nK sihat Dan juga miliki kulit cantik
.
2. Bagi sesiapa Yang Ada masalah sendi, lutut, osteoporosis atau masalah ligament
.
3. Bakal pengantin Yang nak nampak gojes pada hari bahagia .
4. Sesiapa Yang Ada masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, sunburn DLL
.
Banyak golongan boleh ambik, Yang best adalah ia produk shaklee Yang Dijamin selamat Dan berkesan.
.
Nak Tanya apa2 lagi boleh kontek kak Anah
.
Raihanah 0122195919
.
#collagenshaklee #collagenshakleemurah #kulitputih #kulitkusam #kulitcantik
The radiant 4 ni sesuai untuk siapa? . Siapa2 pun boleh ambik sebabnya ianya adalah supplement untuk kesihatan. . Tapi sebab ianya radiant 4, maka tentu lebih beri manfaat kepada: . 1. wanita Yang nK sihat Dan juga miliki kulit cantik . 2. Bagi sesiapa Yang Ada masalah sendi, lutut, osteoporosis atau masalah ligament . 3. Bakal pengantin Yang nak nampak gojes pada hari bahagia . 4. Sesiapa Yang Ada masalah kulit seperti jeragat, jerawat, kulit kusam, sunburn DLL . Banyak golongan boleh ambik, Yang best adalah ia produk shaklee Yang Dijamin selamat Dan berkesan. . Nak Tanya apa2 lagi boleh kontek kak Anah . Raihanah 0122195919 . #collagenshaklee  #collagenshakleemurah  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitcantik 
Majority perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak?
.
Tapi.. Kebanyakan lipstick di pasaran mengandungi bahan kimia yang boleh merosakkan bibir. Nak selamat.. gunalah PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA.
.
Kenapa KENA PILIH Lipstick Nurraysa? 😍
.
🍓 Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir
🍓 Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa colour? Lipstick ni ada 1 je colour.
🍓 Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari
🍓 Tidak menyebabkan bibir kering
🍓 Yang penting lipstick boleh dibawa solat
.
.
CARA PENGGUNAAN: 😋
.
🍉 Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika.
🍉 Bibir anda merah mengikut suhu badan anda.
.
Nak memiliki bibir cantik menawan? Whatsapp 016-7917269 😘
.
#nurraysabeauty #teamqizra
#codjohorbahru #stemcellfemininewash
#nurraysajohorbahru #collagenpowder
#sabuncollagennurraysa #lipstickmurah #lipsticknurraysa #glowingddmoistcake #mineralloosepowder #makeupremover #setmakeup #arganwhiteningmoisturizer
#setskincare #setjeragat #setbodycare #krimjeragat #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #paruthilang #parut #jerawat #jerawathilang #kulitkusam #kulit #kulitflawlessgebu #kulitflawless #treatmentserum
Majority perempuan memang suka pakai lipstick. Betul tak? . Tapi.. Kebanyakan lipstick di pasaran mengandungi bahan kimia yang boleh merosakkan bibir. Nak selamat.. gunalah PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA. . Kenapa KENA PILIH Lipstick Nurraysa? 😍 . 🍓 Tidak mengandungi PLUMBUM. Plumbum ni bahan kimia yang menghitamkan bibir 🍓 Bila kita apply lipstick ni kat bibir, automatik dia akan merah ikut suhu badan dan warna darah kita. Jangan tanya lipstick ni ada berapa colour? Lipstick ni ada 1 je colour. 🍓 Membuatkan bibir menjadi lembap dan sentiasa segar sepanjang hari 🍓 Tidak menyebabkan bibir kering 🍓 Yang penting lipstick boleh dibawa solat . . CARA PENGGUNAAN: 😋 . 🍉 Oleskan Pearl Magic Lipstick pada bibir anda dan biarkan seketika. 🍉 Bibir anda merah mengikut suhu badan anda. . Nak memiliki bibir cantik menawan? Whatsapp 016-7917269 😘 . #nurraysabeauty  #teamqizra  #codjohorbahru  #stemcellfemininewash  #nurraysajohorbahru  #collagenpowder  #sabuncollagennurraysa  #lipstickmurah  #lipsticknurraysa  #glowingddmoistcake  #mineralloosepowder  #makeupremover  #setmakeup  #arganwhiteningmoisturizer  #setskincare  #setjeragat  #setbodycare  #krimjeragat  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #paruthilang  #parut  #jerawat  #jerawathilang  #kulitkusam  #kulit  #kulitflawlessgebu  #kulitflawless  #treatmentserum 
PAKAR LIANG ROMA!
.
Pori-pori jelas? Kulit muka berminyak? Parut jerawat jelas kelihatan? .
.
Jangan risau sis! Marykay ada penyelesaiannya. Betul sis, memang ada penyelesaiannya!
.
Jom tengok perubahan kulit sis ni lepas guna Microdermbrasion Plus set secara sabar & konsisten! .
Terbaik kan hasil nye. 😍👍
.
Jadi kenapa bersedih? Jom dapatkan Microdermabrasion Plus set ni khas untuk perawatan liang pori yang effektif dan terbaekkkkkk!
.
Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 .
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybotanical #skincareterbaik #skincareselamat #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu
PAKAR LIANG ROMA! . Pori-pori jelas? Kulit muka berminyak? Parut jerawat jelas kelihatan? . . Jangan risau sis! Marykay ada penyelesaiannya. Betul sis, memang ada penyelesaiannya! . Jom tengok perubahan kulit sis ni lepas guna Microdermbrasion Plus set secara sabar & konsisten! . Terbaik kan hasil nye. 😍👍 . Jadi kenapa bersedih? Jom dapatkan Microdermabrasion Plus set ni khas untuk perawatan liang pori yang effektif dan terbaekkkkkk! . Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 . . @mamaiye.maryk #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaysitiawan  #marykaymanjung  #markaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykayproducts  #marykaycosmetics  #marykaybotanical  #skincareterbaik  #skincareselamat  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantikgebu 
GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. 
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh! 
Sebab nye scrub kami memang special sangat. 
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. 
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU  http://www.wasap.my/60183809597
❤
GILER-GILER SALES !!! KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ?? JERAWAT BATU ?? PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne. Scrub jew boleh hilang kew? Yes memang boleh! Sebab nye scrub kami memang special sangat. Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597 ❤
GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. 
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh! 
Sebab nye scrub kami memang special sangat. 
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. 
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU  http://www.wasap.my/60183809597
❤
GILER-GILER SALES !!! KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ?? JERAWAT BATU ?? PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne. Scrub jew boleh hilang kew? Yes memang boleh! Sebab nye scrub kami memang special sangat. Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597 ❤
GILER-GILER SALES !!!
KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS

SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ??
JERAWAT BATU ??
PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. 
Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne.

Scrub jew boleh hilang kew?

Yes memang boleh! 
Sebab nye scrub kami memang special sangat. 
Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. 
Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU  http://www.wasap.my/60183809597
GILER-GILER SALES !!! KAW KAW PUNYE SALES !!! HARGA RUNTUH !! HARGA TAK MASUK AKAL GAIS !! MAI WASAP LEKAS SEBELUM KEHABISAN STOK !! KULIT SENSITIF ?? JERAWAT BATU ?? PARUT JERAWAT ?? Jangan risau dah darling² ku. Semua kita kasi settle dengan magicscrubbne. Scrub jew boleh hilang kew? Yes memang boleh! Sebab nye scrub kami memang special sangat. Dalam scrub ni ade Tea Tree oil. Bagus untuk rawat masalah jerawat dan parut,blackhead/whitehead semua hilang sekali gus!!! Jom cuba magicscrubbne sekarang!!! MEH WASAP KAKIDA LELAJU http://www.wasap.my/60183809597
😱 #kulitkusam
😱 #jerawat
😱 #jeragat
😱 #mukaberminyak
😱 #pori terbuka 😱 #parut
😱 #ekzema
. ⬆⬆ ada masalah mcm ni?

Whatsapp www.wasap.my/0126386157
Ribuan testimoni yg berpuas hati dengan DYXY BC CREAM👍🏻👍🏻 .
Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘
.
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍
.
Cepat 📲📲+601155396364
.
.
Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal😱😱😱
.
#bccreamfoundation
#bccream
#travel
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah
#jannanick
#shahalam
#dyxymurah
#singapore
#kakishoppingonline
#muakelantan
#kelantan
#foundation
#mirafilzah
#teamfl
#terengganu
#dyxymurah
#mesrasolat
#brushmurah
#jerawat 
#jeragat
#kulitkusam 
#kulitputih 
#freepostage
#fattahamin
#penang
#kualalumpur
Ribuan testimoni yg berpuas hati dengan DYXY BC CREAM👍🏻👍🏻 . Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘😘 . . Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖 Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi🎁🎁😍😍 . Cepat 📲📲+601155396364 . . Best ke best? Cepat Ws tau. Sebab sekarang sedang buat promosi tak masuk akal😱😱😱 . #bccreamfoundation  #bccream  #travel  #dyxygreenteafacemist  #putihkankulit  #dyxybccream  #dyxymurah  #jannanick  #shahalam  #dyxymurah  #singapore  #kakishoppingonline  #muakelantan  #kelantan  #foundation  #mirafilzah  #teamfl  #terengganu  #dyxymurah  #mesrasolat  #brushmurah  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #kulitputih  #freepostage  #fattahamin  #penang  #kualalumpur 
Auoliya Emulsion
.
.
Auoliya Emulsion adalah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan 100% bebas bahan kimia merbahaya
.
.
KELEBIHAN AUOLIYA EMULSION:
❤️Menaturalkan pH kulit
❤️Memberi kelembapan pada wajah
❤️Bertindak sebagai satu lapisan supaya kotoran tidak meresap di dalam kulit
❤️Structure yang sangat halus dan lembut mampu menyerap dan meresap jauh ke dalam liang roma
❤️Menyerap lebihan minyak di wajah
❤️Berfungsi sebagai anti-aging
❤️Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk kulit sensitif
❤️Menjadikan wajah kelihatan lebih muda dari usia
❤️Mengecutkan jerawat
❤️Mengembalikan kecantikan asli warna kulit wanita asia
❤️Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut
❤️Menghilangkan masalah ruam baby
❤️Menghilangkan whitehead dan blackhead
❤️Mencerahkan wajah
.
💋Calit Je Terus Feloles💋
.
.
HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9 SEM, RM13SS)
.
Whatsapp : 0136210112 (link di bio)

#auoliyaemulsion  #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #igmalaysia #bazarpaknil #igshop
Auoliya Emulsion . . Auoliya Emulsion adalah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan 100% bebas bahan kimia merbahaya . . KELEBIHAN AUOLIYA EMULSION: ❤️Menaturalkan pH kulit ❤️Memberi kelembapan pada wajah ❤️Bertindak sebagai satu lapisan supaya kotoran tidak meresap di dalam kulit ❤️Structure yang sangat halus dan lembut mampu menyerap dan meresap jauh ke dalam liang roma ❤️Menyerap lebihan minyak di wajah ❤️Berfungsi sebagai anti-aging ❤️Bahan semulajadi yang sangat bagus untuk kulit sensitif ❤️Menjadikan wajah kelihatan lebih muda dari usia ❤️Mengecutkan jerawat ❤️Mengembalikan kecantikan asli warna kulit wanita asia ❤️Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut ❤️Menghilangkan masalah ruam baby ❤️Menghilangkan whitehead dan blackhead ❤️Mencerahkan wajah . 💋Calit Je Terus Feloles💋 . . HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9 SEM, RM13SS) . Whatsapp : 0136210112 (link di bio) #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #igmalaysia  #bazarpaknil  #igshop 
Aqyatic Soap
.
.
Aquatic Soap pula boleh digunakan oleh mereka yang ada kulit normal,  kulit berminyak, kulit kombinasi,  sensitif dan juga kulit kering 😊
.
.
KELEBIHAN AQUATIC SOAP:
❤️ Menghaluskan dan mengaktifkan sel kulit yang lebih muda
❤️Menyegarkan mata dan menghilangkan lingkaran hitam bawah mata
❤️Merawat masalah jerawat dengan adanya kandungan apple stem sell yang kaya dengan vitamin C dan E
❤️ Menyerap dan mengekalkan kelembapan pada wajah
❤️Sangat bantu untuk merawat kulit bermasalah seperti kulit kering,  iritasi, keradangan dan kesan terbakar
❤️ Merawat masalah jerawat
❤️Dapat mengawal pengeluaran minyak pada wajah
❤️Membantu untuk cegah kulit dari terbakar (sunburn)
.
💋Calit Je Terus Feloles💋
.
.
HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9 SEM, RM13SS)
.
Whatsapp : 0136210112 (link di bio)

#auoliyaemulsion  #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #igmalaysia #bazarpaknil #igshop
Aqyatic Soap . . Aquatic Soap pula boleh digunakan oleh mereka yang ada kulit normal, kulit berminyak, kulit kombinasi, sensitif dan juga kulit kering 😊 . . KELEBIHAN AQUATIC SOAP: ❤️ Menghaluskan dan mengaktifkan sel kulit yang lebih muda ❤️Menyegarkan mata dan menghilangkan lingkaran hitam bawah mata ❤️Merawat masalah jerawat dengan adanya kandungan apple stem sell yang kaya dengan vitamin C dan E ❤️ Menyerap dan mengekalkan kelembapan pada wajah ❤️Sangat bantu untuk merawat kulit bermasalah seperti kulit kering, iritasi, keradangan dan kesan terbakar ❤️ Merawat masalah jerawat ❤️Dapat mengawal pengeluaran minyak pada wajah ❤️Membantu untuk cegah kulit dari terbakar (sunburn) . 💋Calit Je Terus Feloles💋 . . HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9 SEM, RM13SS) . Whatsapp : 0136210112 (link di bio) #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #igmalaysia  #bazarpaknil  #igshop 
Penangan PROMO 99
.
Ramai yang serbu dengan agent #teamEA untuk dapatkan produk skincare Mary Jardin yang boleh JIMAT BERGANDA. Harga LUAR BIASA sangat! Siapa yang belian RM 200 dan ke atas berpeluang menang hadiah misteri lagi bernilai RM 160
.
Basic Item RM99 (NP180)
TWIN Face Oil RM99(NP120)
.
PROMO sah sehingga 31/9/2017.
.
WS 0133021179.
Penangan PROMO 99 . Ramai yang serbu dengan agent #teamEA  untuk dapatkan produk skincare Mary Jardin yang boleh JIMAT BERGANDA. Harga LUAR BIASA sangat! Siapa yang belian RM 200 dan ke atas berpeluang menang hadiah misteri lagi bernilai RM 160 . Basic Item RM99 (NP180) TWIN Face Oil RM99(NP120) . PROMO sah sehingga 31/9/2017. . WS 0133021179.
PILIHAN GABUNG BLACK WALET : 💝 SILVER : 100.000 Mendapatkan :
- 1box  isi 3 bar black walet facial soap @45gr - 1 Hak Usaha
- Potensi Bonus : 1jt/hari
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 GOLD : 300.000 Mendapatkan :
- 3box  isi 9 bar black walet facial soap @45gr - 3 Hak Usaha.
- Cash Back : 60rb
- Potensi Bonus : 3jt/hari.
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 PLATINUM : 700.000 Mendapatkan :
- 7box  isi 21 bar black walet facial soap @45gr - 7 Hak Usaha.
- Cash Back : 180rb
- Potensi Bonus : 7jt perhari
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #mlmindonesia #kecantikankulit #kecantikanalami #kecantikan #sabun #sabunherbal #peluangusaha #peluangbisnis #peluangbisnis2017 #blackwalet #blackwaletfacialsoap #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #segalausia #solusibisnis #pasiveincome #satujutaperhari #bonus #antigagal #jakartaolshop
#081280801169
PILIHAN GABUNG BLACK WALET : 💝 SILVER : 100.000 Mendapatkan : - 1box isi 3 bar black walet facial soap @45gr - 1 Hak Usaha - Potensi Bonus : 1jt/hari - Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 GOLD : 300.000 Mendapatkan : - 3box isi 9 bar black walet facial soap @45gr - 3 Hak Usaha. - Cash Back : 60rb - Potensi Bonus : 3jt/hari. - Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 PLATINUM : 700.000 Mendapatkan : - 7box isi 21 bar black walet facial soap @45gr - 7 Hak Usaha. - Cash Back : 180rb - Potensi Bonus : 7jt perhari - Tabungan Ekstra Dana Pensiun #bisnis  #bisnisolshop  #bisnisonline  #mlmindonesia  #kecantikankulit  #kecantikanalami  #kecantikan  #sabun  #sabunherbal  #peluangusaha  #peluangbisnis  #peluangbisnis2017  #blackwalet  #blackwaletfacialsoap  #modalterjangkau  #kulitkusam  #jerawat  #flekhitam  #komedo  #maskerwajah  #kulitcerah  #segalausia  #solusibisnis  #pasiveincome  #satujutaperhari  #bonus  #antigagal  #jakartaolshop  #081280801169 
Colagen foundation
.
Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C,  Vitamin E,  argan oil dan juga colagen
.
.
KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION :
❤️Tidak mengandungi silikon
❤️Mudah dicuci
❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi
❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari
❤️Sangat mudah untuk diratakan,  guna jari pon boleh
❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan 
wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan
❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut
❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda .
💋Calit Je Terus Feloles💋
.
.
HARGA AUOLIYA .
👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15)
👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10)
👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90
.
(POSTAGE RM9 SEM, RM13SS)
.
Whatsapp : 0136210112 (link di bio)

#auoliyaemulsion  #aquaticsoap #colagenfoundation #flawless #jerawat #jeragat #kulitkusam #igmalaysia #bazarpaknil #igshop
Colagen foundation . Colagen Foundation bukan saja Bagus untuk mencantikan wajah dan menutup cela malahan sangat Bagus untuk merawat wajah dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E, argan oil dan juga colagen . . KELEBIHAN COLAGEN FOUNDATION : ❤️Tidak mengandungi silikon ❤️Mudah dicuci ❤️Membaiki tekstur kulit dengan kandungan Vitamin C, Vitamin E dan argan oi ❤️Mengandungi kandungan spf 30 yang dapat protect skin dari cahaya matahari ❤️Sangat mudah untuk diratakan, guna jari pon boleh ❤️Tekstur yang sangat ringan ❤️Tekstur yang tidak berminyak ❤️Bantu melembapkan wajah ❤️Bertindak sebagai anti penuaan ❤️Bantu merawat kulit berjerawat dan berparut ❤️Mampu membuatkan wajah nampak lebih awet muda . 💋Calit Je Terus Feloles💋 . . HARGA AUOLIYA . 👍 Auoliya Emulsion(AE) : RM59 (JIMAT RM15) 👍 Aquatic Soap(AS) : RM29 (JIMAT RM10) 👍 Colagen Foundation(CF) : RM49, BUY 2 @ RM90 . (POSTAGE RM9 SEM, RM13SS) . Whatsapp : 0136210112 (link di bio) #auoliyaemulsion  #aquaticsoap  #colagenfoundation  #flawless  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #igmalaysia  #bazarpaknil  #igshop 
.
Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1
➜ Sabun kulit kayu manis (50grm)
➜ Day cream (uv protaction)
➜ Night cream (alovera + vitamin A ,C E)
➜ Cream treatment (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun)
➜ Pewiit scar serum (menghilangkan parut dan jeragat)
➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 88 org terawal)
.
💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜
.
==========================================
Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu:
==========================================
✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)*
✔ Menghilangkan jerawat batu
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menghilangkan kesan jerawat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengecilkan pori kulit
✔ Menyihatkan kulit
✔ Muka andar berasa segar
✔ Glowing pada wajah
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menghilangkan kulit kusam
✔ UV protaction
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)*
✔ Mengawal kulit kering
✔ menyelesaikan masalah kulit kusam
✔ menghilangkan jerawat pasir
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 88 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
================
Nak FREE GIFT tak?
================
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 88 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Shiseido mask (4 pieces)
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
.
Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 01120700649
📱📱whatsapp 01120700649
📱📱whatsapp 01120700649
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #sayajual #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan
. Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1 ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm) ➜ Day cream (uv protaction) ➜ Night cream (alovera + vitamin A ,C E) ➜ Cream treatment (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) ➜ Pewiit scar serum (menghilangkan parut dan jeragat) ➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 88 org terawal) . 💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜 . ========================================== Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu: ========================================== ✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)* ✔ Menghilangkan jerawat batu ✔ Menghilangkan parut jerawat ✔ Menghilangkan kesan jerawat ✔ Memutihkan kulit ✔ Mengecilkan pori kulit ✔ Menyihatkan kulit ✔ Muka andar berasa segar ✔ Glowing pada wajah ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan kulit kusam ✔ UV protaction ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)* ✔ Mengawal kulit kering ✔ menyelesaikan masalah kulit kusam ✔ menghilangkan jerawat pasir . ==================== PROMOSI HARGA CUN ! ==================== Promosi adalah terhad kpd 88 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !! . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 88 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Shiseido mask (4 pieces) ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) . Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 01120700649 📱📱whatsapp 01120700649 📱📱whatsapp 01120700649 . . . #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #sayajual  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan 
PILIHAN GABUNG BLACK WALET : 💝 SILVER : 100.000 Mendapatkan :
- 1box  isi 3 bar black walet facial soap @45gr - 1 Hak Usaha
- Potensi Bonus : 1jt/hari
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 GOLD : 300.000 Mendapatkan :
- 3box  isi 9 bar black walet facial soap @45gr - 3 Hak Usaha.
- Cash Back : 60rb
- Potensi Bonus : 3jt/hari.
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 PLATINUM : 700.000 Mendapatkan :
- 7box  isi 21 bar black walet facial soap @45gr - 7 Hak Usaha.
- Cash Back : 180rb
- Potensi Bonus : 7jt perhari
- Tabungan Ekstra Dana Pensiun

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #mlmindonesia #kecantikankulit #kecantikanalami #kecantikan #sabun #sabunherbal #peluangusaha #peluangbisnis #peluangbisnis2017 #blackwalet #blackwaletfacialsoap #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #segalausia #solusibisnis #pasiveincome #satujutaperhari #bonus #antigagal #jakartaolshop
PILIHAN GABUNG BLACK WALET : 💝 SILVER : 100.000 Mendapatkan : - 1box isi 3 bar black walet facial soap @45gr - 1 Hak Usaha - Potensi Bonus : 1jt/hari - Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 GOLD : 300.000 Mendapatkan : - 3box isi 9 bar black walet facial soap @45gr - 3 Hak Usaha. - Cash Back : 60rb - Potensi Bonus : 3jt/hari. - Tabungan Ekstra Dana Pensiun 💝 PLATINUM : 700.000 Mendapatkan : - 7box isi 21 bar black walet facial soap @45gr - 7 Hak Usaha. - Cash Back : 180rb - Potensi Bonus : 7jt perhari - Tabungan Ekstra Dana Pensiun #bisnis  #bisnisolshop  #bisnisonline  #mlmindonesia  #kecantikankulit  #kecantikanalami  #kecantikan  #sabun  #sabunherbal  #peluangusaha  #peluangbisnis  #peluangbisnis2017  #blackwalet  #blackwaletfacialsoap  #modalterjangkau  #kulitkusam  #jerawat  #flekhitam  #komedo  #maskerwajah  #kulitcerah  #segalausia  #solusibisnis  #pasiveincome  #satujutaperhari  #bonus  #antigagal  #jakartaolshop 
🕊SERUM C MARY KAY🕊

Serum terbaik dalam set skincare Mary Kay. 🐢Memperkuatkan penghasilan kolagen & elastin
🐢Mengembalikan paras rupa yang muda.
🐢 Mengurangkan kejadian garis-garis halus & kedutan dari segi kepanjangan, kedalaman & jumlahnya. 🐢Meningkatkan kejernihan wajah supaya ia kelihatan lebih cerah & berseri. 🐢Memperkuatkan kulit terhadap kerosakan radikal bebas yang menyebabkan kulit kelihatan lebih tua daripada usia.

Love, ⚘☎⚘ 01132310448

Mary kay independent beauty consultant💓

#marykaymalaysia  #jerawathilang #parutjerawat  #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #jeragathilang #marykaymurah #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil  #produkkecantikan #kulitcantikgebu
#beautyconsultant
#trustedproduk #timewise
#awetmuda #antipenuaan
#wrinkles #marykaycod
#trustedseller 
#timewisemiracle #codmarykayselayang #codmarykayrawang
#codmarykayserendah #codmarykaybatangkali
#codmarykaykualalumpur 
#codmarykayampang
#codmarykaywangsamaju
🕊SERUM C MARY KAY🕊 Serum terbaik dalam set skincare Mary Kay. 🐢Memperkuatkan penghasilan kolagen & elastin 🐢Mengembalikan paras rupa yang muda. 🐢 Mengurangkan kejadian garis-garis halus & kedutan dari segi kepanjangan, kedalaman & jumlahnya. 🐢Meningkatkan kejernihan wajah supaya ia kelihatan lebih cerah & berseri. 🐢Memperkuatkan kulit terhadap kerosakan radikal bebas yang menyebabkan kulit kelihatan lebih tua daripada usia. Love, ⚘☎⚘ 01132310448 Mary kay independent beauty consultant💓 #marykaymalaysia  #jerawathilang  #parutjerawat  #makeupmalaysia  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #jeragathilang  #marykaymurah  #skinvigoratebrush  #poblingmalaysia  #bazarpaknil  #produkkecantikan  #kulitcantikgebu  #beautyconsultant  #trustedproduk  #timewise  #awetmuda  #antipenuaan  #wrinkles  #marykaycod  #trustedseller  #timewisemiracle  #codmarykayselayang  #codmarykayrawang  #codmarykayserendah  #codmarykaybatangkali  #codmarykaykualalumpur  #codmarykayampang  #codmarykaywangsamaju 
🍰Aqua Habbatussauda Soap🍩

Mengandungi minyak argan, habbatussauda, vitamin E dll.
.
🍨 Sesuai untuk kulit sensitif dan kering
🍨 Melembapkan kulit
🍨 Mengecilkan pori-pori
🍨 Mengecutkan jerawat
.
Harga : RM39

#furaiha #furaihaskincare #furaihaorganicskincare #furaihamalaysia #uitmdengkil #uitmpuncakalam #uitmshahalam #uitmseriiskandar #uitmpermatangpauh #uitmmelaka #produkkecantikanmalaysia #makeupmurah  #jeragat #jerawat #whitehead #kulitkusam #parutjerawat #kulitberminyak #blackhead #selkulitmati #kulitflawless #kulitberminyak #kulitkering #selkulitmati #organicskincare
🍰Aqua Habbatussauda Soap🍩 Mengandungi minyak argan, habbatussauda, vitamin E dll. . 🍨 Sesuai untuk kulit sensitif dan kering 🍨 Melembapkan kulit 🍨 Mengecilkan pori-pori 🍨 Mengecutkan jerawat . Harga : RM39 #furaiha  #furaihaskincare  #furaihaorganicskincare  #furaihamalaysia  #uitmdengkil  #uitmpuncakalam  #uitmshahalam  #uitmseriiskandar  #uitmpermatangpauh  #uitmmelaka  #produkkecantikanmalaysia  #makeupmurah  #jeragat  #jerawat  #whitehead  #kulitkusam  #parutjerawat  #kulitberminyak  #blackhead  #selkulitmati  #kulitflawless  #kulitberminyak  #kulitkering  #selkulitmati  #organicskincare 
TIPS PEMAKAIAN FACE OIL MARY JARDIN

1. Titiskan 2-3 titik face oil diatas tapak tangan
2. Gosok sedikit hingga terasa haba
3. Sapu rata & urut perlahan supaya ia diserap dengan baik
4. Gunakan face oil 2x sehari iaitu pagi & malam
.
.
💋 Face oil juga boleh dijadikan sebagai makeup primer. Confirm muka akan lebih glowing😍😍😍
.

WA 0142921340
TIPS PEMAKAIAN FACE OIL MARY JARDIN 1. Titiskan 2-3 titik face oil diatas tapak tangan 2. Gosok sedikit hingga terasa haba 3. Sapu rata & urut perlahan supaya ia diserap dengan baik 4. Gunakan face oil 2x sehari iaitu pagi & malam . . 💋 Face oil juga boleh dijadikan sebagai makeup primer. Confirm muka akan lebih glowing😍😍😍 . WA 0142921340
The Most Wanted Serum by Hermosa💋💕 grab yours today!
.
+ Anti Aging
+ Anti Oxidant
+ Anti Acne
+ 24K Gold + Orange Extract
+ Licorice Extract
+ Treat acne scars
+ Absorb instantly
.
Get yours today from me Whatsapp 013-9224380 (Hidayah) or click whatsapp link in my bio😍💋
.
.
#hermosalipmatte 
#hermosabybelinda 
#supporthermosa 
#hermosalovers 
#hermosamalaysia 
#hermosa24kserum 
#hermosaipoh 
#hermosaperak
#hermosaklcc 
#hermosashahalam
#hermosapuncakalam 
#teamellssryrzk
#teamellis 
#hermosacleansingwater
#fattzura
#heroseorangcinderella
#uitm
#uitmpuncakalam
#puncakalamfasa3
#lotsoflove
#kulitjerawat 
#kulitkusam
The Most Wanted Serum by Hermosa💋💕 grab yours today! . + Anti Aging + Anti Oxidant + Anti Acne + 24K Gold + Orange Extract + Licorice Extract + Treat acne scars + Absorb instantly . Get yours today from me Whatsapp 013-9224380 (Hidayah) or click whatsapp link in my bio😍💋 . . #hermosalipmatte  #hermosabybelinda  #supporthermosa  #hermosalovers  #hermosamalaysia  #hermosa24kserum  #hermosaipoh  #hermosaperak  #hermosaklcc  #hermosashahalam  #hermosapuncakalam  #teamellssryrzk  #teamellis  #hermosacleansingwater  #fattzura  #heroseorangcinderella  #uitm  #uitmpuncakalam  #puncakalamfasa3  #lotsoflove  #kulitjerawat  #kulitkusam 
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
Harini dah 20hb.
Ada lagi 10 HARI untuk rebut peluang PROMO THE RADIANT 4 SET shaklee!
.
PERCUMA eVoucher RM60 😱
PERCUMA Paperbag Limited Edition Shaklee. Wow!
.
APA KITA AKAN DAPAT DALAM SET NI?
.
🔆 ESP (BUILD)
🔆 COLLAGEN POWDER (FIRM)
🔆 GLA COMPLEX (MOISTURIZE)
🔆 VITAMIN C PLUS (PROTECT)
.
Jawapan untuk masalah:
#jeragat
#jerawat
#kulitKusam
#kulitBerkedut
.
Meh mimi cerita satu persatu setiap item yang nutritionist suggest dalam THE RADIANT 4.
°
1. ESP (BUILD)
.
ESP ni sumber protein yang sangat berkualiti. Nutrisi paling asas untuk setiap satu sel badan kita termasuk sel kulit.
.
Jadi, nak kulit yang SIHAT, ANJAL, GEBU, kena la pastikan PROTEIN cukup.
.
Bayangkan kalau protein tak cukup. Sel kita "kebuluran". Sel jadi lesu, tak bermaya, kulit pun senang dilanda masalah.
.
Tu yang senang naik jeragat, jerawat, parut berlubang dan lain-lain masalah kulit.
.
2. COLLAGEN POWDER SHAKLEE (FIRM)
.
Collagen powder Shaklee ni diekstrak daripada sisik ikan merah. Sumber kolagen premium yang tahan lasak.
.
Collagen Shaklee ni saiz molekul dia, paling sepadan untuk badan kita serap.
.
1000 dalton je tau. Ringan je. 
Mudah serap, barulah betul berkesan.
.
Bukan tu je taw, Shaklee tambah lagi 7 bahan aktif. Haa sebab itulah Collagen Powder Shaklee bukan sekadar collagen biasa-biasa.
.
Pendek kata, Collagen Shaklee serbuk magik yang dicari-cari oleh wanita yang impikan kulit yang firm, anjal, gebu, fresh dan nampak muda !
.
3. GLA COMPLEX (MOISTURIZE)
.
Cegah kulit kering. Kulit kering akan buat kita rasa gatal, nampak kusam.
.
GLA COMPLEX ni ada kandungan Vitamin E yang sangat bagus untuk moistkan kulit.
.
GLA Shaklee ni dari minyak borage. Sumber omega 6 yang juga anti keradangan.
.
4. VITAMIN C PLUS (PROTECT)
.
Dalam Vitamin C Shaklee ada kandungan bioflavonoids.
.
Pentingnya BIOFLAVONOIDS ni, Ia membantu dalam penyerapan vitamin C dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi.
.
Vitamin C dapat melindungi kulit daripada kusam dan sunburn. Bukan tu je. Vitamin C ni kuatkan lapisan natural kolagen dalam badan kita.
.
Jadi, jangan nanti mengigit jari.
Siapa nak nampak muda dari usia, jom mulakan amal set ni setiap hari 💪
Reward diri!
Harini dah 20hb. Ada lagi 10 HARI untuk rebut peluang PROMO THE RADIANT 4 SET shaklee! . PERCUMA eVoucher RM60 😱 PERCUMA Paperbag Limited Edition Shaklee. Wow! . APA KITA AKAN DAPAT DALAM SET NI? . 🔆 ESP (BUILD) 🔆 COLLAGEN POWDER (FIRM) 🔆 GLA COMPLEX (MOISTURIZE) 🔆 VITAMIN C PLUS (PROTECT) . Jawapan untuk masalah: #jeragat  #jerawat  #kulitKusam  #kulitBerkedut  . Meh mimi cerita satu persatu setiap item yang nutritionist suggest dalam THE RADIANT 4. ° 1. ESP (BUILD) . ESP ni sumber protein yang sangat berkualiti. Nutrisi paling asas untuk setiap satu sel badan kita termasuk sel kulit. . Jadi, nak kulit yang SIHAT, ANJAL, GEBU, kena la pastikan PROTEIN cukup. . Bayangkan kalau protein tak cukup. Sel kita "kebuluran". Sel jadi lesu, tak bermaya, kulit pun senang dilanda masalah. . Tu yang senang naik jeragat, jerawat, parut berlubang dan lain-lain masalah kulit. . 2. COLLAGEN POWDER SHAKLEE (FIRM) . Collagen powder Shaklee ni diekstrak daripada sisik ikan merah. Sumber kolagen premium yang tahan lasak. . Collagen Shaklee ni saiz molekul dia, paling sepadan untuk badan kita serap. . 1000 dalton je tau. Ringan je. Mudah serap, barulah betul berkesan. . Bukan tu je taw, Shaklee tambah lagi 7 bahan aktif. Haa sebab itulah Collagen Powder Shaklee bukan sekadar collagen biasa-biasa. . Pendek kata, Collagen Shaklee serbuk magik yang dicari-cari oleh wanita yang impikan kulit yang firm, anjal, gebu, fresh dan nampak muda ! . 3. GLA COMPLEX (MOISTURIZE) . Cegah kulit kering. Kulit kering akan buat kita rasa gatal, nampak kusam. . GLA COMPLEX ni ada kandungan Vitamin E yang sangat bagus untuk moistkan kulit. . GLA Shaklee ni dari minyak borage. Sumber omega 6 yang juga anti keradangan. . 4. VITAMIN C PLUS (PROTECT) . Dalam Vitamin C Shaklee ada kandungan bioflavonoids. . Pentingnya BIOFLAVONOIDS ni, Ia membantu dalam penyerapan vitamin C dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. . Vitamin C dapat melindungi kulit daripada kusam dan sunburn. Bukan tu je. Vitamin C ni kuatkan lapisan natural kolagen dalam badan kita. . Jadi, jangan nanti mengigit jari. Siapa nak nampak muda dari usia, jom mulakan amal set ni setiap hari 💪 Reward diri!
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
・・・
❤❤❤❤❤
.
OMG! Norish Karman, dramatis hebat kita ni pun recommend kan Chew N Glow 😘. Produk kami sememangnya diamalkan oleh ramai artis kerana apabila mereka ingin shooting, kena pakai heavy make up. . NOT ANY MORE.. sbb dh peloles dah ❤😀😀😘
.
Ramai artis yang dah tak perlukan heavy makeup lagi sekarang, sebab dengan Chew N Glow wajah mereka sememangnya GLOWING walaupun dengan makeup nipis je.. .
❤️Halal
❤️Sedap
❤️Sesuai untuk semua lapisan umur

Habis tu nak tunggu kenapa lagi? 
Klik link ni untuk order :
Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋

Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋

Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋

Www.chewnglow.net

#teamratubidadari  #0173753528 #ChewnGlowMasterStokisKlangValley

#chewnglow #norishkarman #youchewyouglow #uchewuglow # #glowing #putihgebu #neelofa #kulitkusam #makeup #freecodklangvalley #FreepostageMalaysia #ejendanstokisdiperlukan #kulitsensitif #kulitgatal #jerawat #eczema #kotadamansara #komunitikotadamansara #ttdi
・・・ ❤❤❤❤❤ . OMG! Norish Karman, dramatis hebat kita ni pun recommend kan Chew N Glow 😘. Produk kami sememangnya diamalkan oleh ramai artis kerana apabila mereka ingin shooting, kena pakai heavy make up. . NOT ANY MORE.. sbb dh peloles dah ❤😀😀😘 . Ramai artis yang dah tak perlukan heavy makeup lagi sekarang, sebab dengan Chew N Glow wajah mereka sememangnya GLOWING walaupun dengan makeup nipis je.. . ❤️Halal ❤️Sedap ❤️Sesuai untuk semua lapisan umur Habis tu nak tunggu kenapa lagi? Klik link ni untuk order : Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋 Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋 Http://www.wasap.my/+60173753528 🦋 Www.chewnglow.net #teamratubidadari  #0173753528  #ChewnGlowMasterStokisKlangValley  #chewnglow  #norishkarman  #youchewyouglow  #uchewuglow  # #glowing  #putihgebu  #neelofa  #kulitkusam  #makeup  #freecodklangvalley  #FreepostageMalaysia  #ejendanstokisdiperlukan  #kulitsensitif  #kulitgatal  #jerawat  #eczema  #kotadamansara  #komunitikotadamansara  #ttdi 
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
Sapa pemalas cam kakwan?haha
Bunyi cam tak senonoh nye pemalas sangat tu..
Bukan pemalas masak..ngemas umah or jaga anak..
Tapi pemalas nak duk lama2 depan cermin..pemalas nak menempek krim siang..krim malam..uv protection la bagai..jom follow kakwan..ringkas..jimat dan mudah..hehehe

Apa lagi? 
whatsapp kakwan lekas!
www.wasap.my/60139650436
www.wasap.my/60139650436

#minyak #arganoilmalaysia #minyakargan #minyakarganmurah #minyakarganemas #minyakarganmalaysia #minyakarganoriginal #minyakarganpalingbest #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahkulitkusam #masalahkuku #masalahkulitkepala #masalahrambutgugur #masalahkakikering #masalahkulitberminyak #masalahtumitmerekah #masalahtumitpecah #rambutgugur #kulitkusam #kulitsihat #rambutsehat #rawatan #rawatankulit #rawatanwajah #rawatankuku #rawatantumitmerekah #produkselamat #produkselamatberkesan
Sapa pemalas cam kakwan?haha Bunyi cam tak senonoh nye pemalas sangat tu.. Bukan pemalas masak..ngemas umah or jaga anak.. Tapi pemalas nak duk lama2 depan cermin..pemalas nak menempek krim siang..krim malam..uv protection la bagai..jom follow kakwan..ringkas..jimat dan mudah..hehehe Apa lagi? whatsapp kakwan lekas! www.wasap.my/60139650436 www.wasap.my/60139650436 #minyak  #arganoilmalaysia  #minyakargan  #minyakarganmurah  #minyakarganemas  #minyakarganmalaysia  #minyakarganoriginal  #minyakarganpalingbest  #masalahkulit  #masalahjerawat  #masalahjeragat  #masalahkulitkusam  #masalahkuku  #masalahkulitkepala  #masalahrambutgugur  #masalahkakikering  #masalahkulitberminyak  #masalahtumitmerekah  #masalahtumitpecah  #rambutgugur  #kulitkusam  #kulitsihat  #rambutsehat  #rawatan  #rawatankulit  #rawatanwajah  #rawatankuku  #rawatantumitmerekah  #produkselamat  #produkselamatberkesan 
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
WELCOME BLACK WALET LEADER

Mereka adalah orang2 yang berani mengambil keputusan pada saat anda masih mempertimbangkan & berfikir.

#bisnis #bisnisolshop #bisnisonline #kecantikan #kecantikankulit #kecantikanalami #sabunherbal #sabun #mlmindonesia #peluangusaha #peluangbisnis #modalterjangkau #kulitkusam #jerawat #flekhitam #komedo #maskerwajah #kulitcerah #solusibisnis #pasiveincome #segalausia #bonus #bonusharian #081280801169
FOUNDER MAGIC SCRUB
.
buat promo KAW KAW
korang nak nangis tengok harga
jangan lepaskan peluang keemasan ni
jarang jarang ada tahu
.
mengalami masalah
JERAWAT
JERAGAT
KULIT KUSAM
SUNBURN
BEKAS PARUT
.
tekan link bawah ni
http://www.wasap.my/60183646313
.
#MagicScrubBne #magicscrubne #magicscrublovers #magicscrub #scrubmuka #kulitlicin #ketiakberbau #macambaby  #baipakaibaijual #trustedseller #bauvanila #whitehead #blackhead #kulitkusam #customerbai #teamainayb #teambaizura #codklang #selangor
FOUNDER MAGIC SCRUB . buat promo KAW KAW korang nak nangis tengok harga jangan lepaskan peluang keemasan ni jarang jarang ada tahu . mengalami masalah JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM SUNBURN BEKAS PARUT . tekan link bawah ni http://www.wasap.my/60183646313 . #MagicScrubBne  #magicscrubne  #magicscrublovers  #magicscrub  #scrubmuka  #kulitlicin  #ketiakberbau  #macambaby  #baipakaibaijual  #trustedseller  #bauvanila  #whitehead  #blackhead  #kulitkusam  #customerbai  #teamainayb  #teambaizura  #codklang  #selangor 
Nak Kulit kekal Awet Muda? Anjal? Cerah? & Hilang bekas2 / parut2 jerawat.? Jom dptkn GlowV White Collagen.. dan rasa perbezaan kulit uols.. WhatsApp admin UTK info/order yer 📲0199815055
📲0199815055
📲0199815055 . 
#glowV
#glowvwhite
#glowvwhitebirdnestcollagen
#glowvwhitecollagenshot 
#kulitcantik 
#laylabeauty 
#kulitputih 
#bazaarpaknil 
#jerawat 
#masalahjerawat 
#jeragat 
#masalahjeragat 
#kulitkusam 
#kulitputih 
#pengantin 
#kurusbadan 
#nakkurus 
#kulitgelap 
#masalahkulitgelap 
#nakkulitputih 
#nakkulitcantik 
#cantik 
#kulitmulus 
#kulitsehat 
#kulitcerah 
#pakejkahwin 
#muakl 
#muamalaysia
Nak Kulit kekal Awet Muda? Anjal? Cerah? & Hilang bekas2 / parut2 jerawat.? Jom dptkn GlowV White Collagen.. dan rasa perbezaan kulit uols.. WhatsApp admin UTK info/order yer 📲0199815055 📲0199815055 📲0199815055 . #glowV  #glowvwhite  #glowvwhitebirdnestcollagen  #glowvwhitecollagenshot  #kulitcantik  #laylabeauty  #kulitputih  #bazaarpaknil  #jerawat  #masalahjerawat  #jeragat  #masalahjeragat  #kulitkusam  #kulitputih  #pengantin  #kurusbadan  #nakkurus  #kulitgelap  #masalahkulitgelap  #nakkulitputih  #nakkulitcantik  #cantik  #kulitmulus  #kulitsehat  #kulitcerah  #pakejkahwin  #muakl  #muamalaysia 
FOUNDER MAGIC SCRUB
.
buat promo KAW KAW
korang nak nangis tengok harga
jangan lepaskan peluang keemasan ni
jarang jarang ada tahu
.
mengalami masalah
JERAWAT
JERAGAT
KULIT KUSAM
SUNBURN
BEKAS PARUT
.
tekan link bawah ni
http://www.wasap.my/60183646313
.
#MagicScrubBne #magicscrubne #magicscrublovers #magicscrub #scrubmuka #kulitlicin #ketiakberbau #macambaby  #baipakaibaijual #trustedseller #bauvanila #whitehead #blackhead #kulitkusam #customerbai #teamainayb #teambaizura #codklang #selangor
FOUNDER MAGIC SCRUB . buat promo KAW KAW korang nak nangis tengok harga jangan lepaskan peluang keemasan ni jarang jarang ada tahu . mengalami masalah JERAWAT JERAGAT KULIT KUSAM SUNBURN BEKAS PARUT . tekan link bawah ni http://www.wasap.my/60183646313 . #MagicScrubBne  #magicscrubne  #magicscrublovers  #magicscrub  #scrubmuka  #kulitlicin  #ketiakberbau  #macambaby  #baipakaibaijual  #trustedseller  #bauvanila  #whitehead  #blackhead  #kulitkusam  #customerbai  #teamainayb  #teambaizura  #codklang  #selangor 
TEA TREE POWDER SCRUB & MASK

Fungsi :

1. Khas untuk kulit berminyak & berjerawat. 
2. Mengecutkan jerawat
3. menghilangkan parut & jeragat
4. Menanggalkan sel kulit mati, blackhead & whitehead 
5. Mengawal minyak di muka. 
6. Mengecilkan pori
7. Mencerahkan dan melembutkan kulit

CARA PENGGUNAAN :

1. Basahkan muka anda
2. Ambil 1 sudu mask & campurkan dengan sedikit air sehingga menjadi paste yang sebati
3. Ratakan pada muka anda
4. Biarkan selama 30 minit atau sehingga kering
5. Semasa bilas, scrub muka anda dengan mask perlahan-lahan untuk 1 minit
6. Basuh sehingga bersih & lap sehingga kering
7. Teruskan dengan pelembap muka anda 
8. Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali seminggu 
Harga : RM 20 (100g)
TEA TREE POWDER SCRUB & MASK Fungsi : 1. Khas untuk kulit berminyak & berjerawat. 2. Mengecutkan jerawat 3. menghilangkan parut & jeragat 4. Menanggalkan sel kulit mati, blackhead & whitehead 5. Mengawal minyak di muka. 6. Mengecilkan pori 7. Mencerahkan dan melembutkan kulit CARA PENGGUNAAN : 1. Basahkan muka anda 2. Ambil 1 sudu mask & campurkan dengan sedikit air sehingga menjadi paste yang sebati 3. Ratakan pada muka anda 4. Biarkan selama 30 minit atau sehingga kering 5. Semasa bilas, scrub muka anda dengan mask perlahan-lahan untuk 1 minit 6. Basuh sehingga bersih & lap sehingga kering 7. Teruskan dengan pelembap muka anda 8. Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali seminggu Harga : RM 20 (100g)
CARA CANTIK ORANG KOREA YANG KEBABOM💁

_______________________________

Oang korea ni kalau tengok makeup sikit pun lawa eh..
Wadudu.terpikat kalau tengok drama korea tu.

Ni tips cara mereka Kekal gojes walaupun dah meningkat usia 👇👇👇👇 HIDRATKAN KULIT SEBANYAK YANG BOLEH 💁Minum air kosong yang banyak. Diorang ni dah bestfrend dah dengan air kosong. 💁Yang peliknya setiap satu gelas yang mereka minum diorang amik sikit percikkan kat muka dengan air ais sikit. 💁Sayur dan buah tak pernah lari dalam diet seharian. Sebab sayur dan buah mengandungi air yang banyak. Contoh watermelon. 🍉🍉 Lepasni uols kena rajin minum air masak. Amik sikit percik percik kat muka😉
Mana tau esok bangun jadi Go Hyun Jung😜

#misi_kulit_ala_ala_kpop

#lhorganics
CARA CANTIK ORANG KOREA YANG KEBABOM💁 _______________________________ Oang korea ni kalau tengok makeup sikit pun lawa eh.. Wadudu.terpikat kalau tengok drama korea tu. Ni tips cara mereka Kekal gojes walaupun dah meningkat usia 👇👇👇👇 HIDRATKAN KULIT SEBANYAK YANG BOLEH 💁Minum air kosong yang banyak. Diorang ni dah bestfrend dah dengan air kosong. 💁Yang peliknya setiap satu gelas yang mereka minum diorang amik sikit percikkan kat muka dengan air ais sikit. 💁Sayur dan buah tak pernah lari dalam diet seharian. Sebab sayur dan buah mengandungi air yang banyak. Contoh watermelon. 🍉🍉 Lepasni uols kena rajin minum air masak. Amik sikit percik percik kat muka😉 Mana tau esok bangun jadi Go Hyun Jung😜 #misi_kulit_ala_ala_kpop  #lhorganics 
Breastfeed Woman.. Please Try Chew N Glow..
.
Ini kerana Chew N Glow membantu anda meningkatkan susu badan utk bayi anda!
.
Pelik kan? Ya, dengan izin Allah, formulasi kami baik untuk anda yang dalam pantang dan susukan bayi.
.
Ia juga membantu detox utk keluarkan toxin dalam badan.
(abes cerita kentut keluar. hhaha 😝).
.
Untuk order, boleh tekan sahaja link di bio atau komen pm dibawah post ini dan kami akan pm anda nanti! :kissing_heart:
.
Http://www.wasap.my/60199083431
.
Http://www.wasap.my/60199083431
.
#TeamRatuBidadari
#StokisChewnGlowKualaLumpur
#AgentWanted
#DropshipperWanted
#chewnglow 
#youchewyouglow 
#masalahkulit 
#nakkulitcantik 
#eczema 
#kosmo 
#pancaindera 
#KualaLumpur 
#kulitsihat 
#jeragat 
#jerawat
#neelofa
#putihgebu
#kulitkusam
Breastfeed Woman.. Please Try Chew N Glow.. . Ini kerana Chew N Glow membantu anda meningkatkan susu badan utk bayi anda! . Pelik kan? Ya, dengan izin Allah, formulasi kami baik untuk anda yang dalam pantang dan susukan bayi. . Ia juga membantu detox utk keluarkan toxin dalam badan. (abes cerita kentut keluar. hhaha 😝). . Untuk order, boleh tekan sahaja link di bio atau komen pm dibawah post ini dan kami akan pm anda nanti! :kissing_heart: . Http://www.wasap.my/60199083431 . Http://www.wasap.my/60199083431 . #TeamRatuBidadari  #StokisChewnGlowKualaLumpur  #AgentWanted  #DropshipperWanted  #chewnglow  #youchewyouglow  #masalahkulit  #nakkulitcantik  #eczema  #kosmo  #pancaindera  #KualaLumpur  #kulitsihat  #jeragat  #jerawat  #neelofa  #putihgebu  #kulitkusam 
Dulu muka gelap gulita tak nampak jalan . mentang mentang kulit depa cerah depa ejek muka kita yang macam ni. Bukan kita mintak pun, Allah yang bagi bersyukur lebih baik . Tapi bila ditanya sis guna apa boleh cerah sampai macam ni ? Jawapan yang ringkas boleh bagi, saya guna WD ja sis 😱

Dah kata WD ni selain menganjalkan , menegangkan dan anti penuaan WD jugak bisa mencerahkan mana mana yang gelap , cerah seluruh badan tau hanya dengan sapu sapu ja. best kan? Itulah dah kata ni pakej kita boleh dapat bila hampa KONSISTEN calit WD . Dah habis masalah dalaman hampa WD betulkan , mula la memancor mancor muka hampa , dia bagi efek cerah seluruh badan sikit demi sikit , tona demi tona , bukan terus putih tau 😝

Ape yang buat boleh bagi putih ? Sudah tentu Allah tapi bahan yang ada dalam WD ni macam #arbutin dan #gluthathione ni memang bagi efek cerah seluruh badan tau , dan estrak saxifraga sarmentosa ni bantu putihkan kulit secara semula jadi . Berapa lama nak nampak kesan tu bergantung pada individu dan warna kulit . Kata nak cantik kan? Jadi kenalah sabar lebih sikit. Hiksss 🙈 
Lagi satu Kak Chik nak pesan, minum tu kenalah cukup.Barulah WD dapat bertindak dengan lebih cepat ikut aturan dia. Ha mudah kan??? Nak mudah lagi? Meh Whatsapp Kak Chik lekaih.Kak Chik guide hampa A to Z. Siap dapat extra tips lagi😉

Tak mau la cakap panjang takut harga PROMO dah tamat . Ada baiknya whatsapp sekarang sebelum HQ sampaikan salam penutup dekat hampa. Jom dapatkan sekarang nahhh 🤗

WD PROMO RM75 SM RM80 SS FREE POSTAGE
WHATSAPP 010 3784298

#KakChik
#WomenDesiree 
#calitcalitcantik 
#kulitkusam 
#teammokyampower
Dulu muka gelap gulita tak nampak jalan . mentang mentang kulit depa cerah depa ejek muka kita yang macam ni. Bukan kita mintak pun, Allah yang bagi bersyukur lebih baik . Tapi bila ditanya sis guna apa boleh cerah sampai macam ni ? Jawapan yang ringkas boleh bagi, saya guna WD ja sis 😱 Dah kata WD ni selain menganjalkan , menegangkan dan anti penuaan WD jugak bisa mencerahkan mana mana yang gelap , cerah seluruh badan tau hanya dengan sapu sapu ja. best kan? Itulah dah kata ni pakej kita boleh dapat bila hampa KONSISTEN calit WD . Dah habis masalah dalaman hampa WD betulkan , mula la memancor mancor muka hampa , dia bagi efek cerah seluruh badan sikit demi sikit , tona demi tona , bukan terus putih tau 😝 Ape yang buat boleh bagi putih ? Sudah tentu Allah tapi bahan yang ada dalam WD ni macam #arbutin  dan #gluthathione  ni memang bagi efek cerah seluruh badan tau , dan estrak saxifraga sarmentosa ni bantu putihkan kulit secara semula jadi . Berapa lama nak nampak kesan tu bergantung pada individu dan warna kulit . Kata nak cantik kan? Jadi kenalah sabar lebih sikit. Hiksss 🙈 Lagi satu Kak Chik nak pesan, minum tu kenalah cukup.Barulah WD dapat bertindak dengan lebih cepat ikut aturan dia. Ha mudah kan??? Nak mudah lagi? Meh Whatsapp Kak Chik lekaih.Kak Chik guide hampa A to Z. Siap dapat extra tips lagi😉 Tak mau la cakap panjang takut harga PROMO dah tamat . Ada baiknya whatsapp sekarang sebelum HQ sampaikan salam penutup dekat hampa. Jom dapatkan sekarang nahhh 🤗 WD PROMO RM75 SM RM80 SS FREE POSTAGE WHATSAPP 010 3784298 #KakChik  #WomenDesiree  #calitcalitcantik  #kulitkusam  #teammokyampower 
Makin hari guna WD makin banyak kelebihan yang dapat tau. Rajin calit + minum air masak. Best sangat guna WD ini. Memang tak menyesal guna
.
.
Kesan healing?? Yep ada sebahagian customer yang guna ada rasai kesan healing tu tapi tak lama. Tempoh bergantung antibodi badan masing-masing
.
.
Bila healing jangan pula stop kena terus guna dan guna insyallah hasilnya akan nampak
.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #wdec #onlineshoptermurah #onlinebazar #onlineshoper #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitlicin #kulithalus #kulitbebasjerawat #kulitlembut #kulitkering #kulitsensetif #kulitflawless #kulitgebu #kulitgelap #kulitwajah #kulitjerawat #kulitbermasalah #kulitcantikgebu #kulitnormal #kulitjeragat #jerawathilang #jerawatbatu
Makin hari guna WD makin banyak kelebihan yang dapat tau. Rajin calit + minum air masak. Best sangat guna WD ini. Memang tak menyesal guna . . Kesan healing?? Yep ada sebahagian customer yang guna ada rasai kesan healing tu tapi tak lama. Tempoh bergantung antibodi badan masing-masing . . Bila healing jangan pula stop kena terus guna dan guna insyallah hasilnya akan nampak . . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP: . . 📱📲 011-15757453 📱📲 011-15757453 📱📲 011-15757453 . . #ajimaura  #terapiinstagram  #wdec  #onlineshoptermurah  #onlinebazar  #onlineshoper  #kulit  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitcantik  #kulitglowing  #kulitsihat  #kulitlicin  #kulithalus  #kulitbebasjerawat  #kulitlembut  #kulitkering  #kulitsensetif  #kulitflawless  #kulitgebu  #kulitgelap  #kulitwajah  #kulitjerawat  #kulitbermasalah  #kulitcantikgebu  #kulitnormal  #kulitjeragat  #jerawathilang  #jerawatbatu 
Konsisten 4 bulan guna Tea Tree Powder Scrub and Mask RM20 resultnyaaaa. Booom.

Jerawat di dahi hidung takde dah😉
Konsisten 4 bulan guna Tea Tree Powder Scrub and Mask RM20 resultnyaaaa. Booom. Jerawat di dahi hidung takde dah😉
Kelebihan Clay Mask
✅ Mencuci liang-liang pori
✅ Membuang whitehead/blackhead
✅ Mencegah jerawat
✅ Membuang sel-sel kulit mati
✅ Melembutkan kulit
✅ Mengeluarkan toksin dari kulit muka
.
Harga
🌸Loose item
Face Soap RM40
Face Oil RM60
Clay Mask RM80
Serum RM150
👉🏼PROMOSI ( Face Soap + Face Oil + Clay Mask RM99)
.
🌸Basic Set RM170
🌸Full Set RM320
.
❌Harga TAK termasuk pos
.
Sebarang pertanyaan boleh PM Lyda (019-9656438)
.
#MaryJardinAgent #MJBelle #MaryJardin #MaryJardinTerengganu #MJDazzle 
#jerawat #jeragat #whitehead #blackhead #ekzema #parutjerawat #antipenuaan #claymask #faceoil #facesoap #serum #luxuryhomemade #kulitsensitif #kulitcantik #kulitsihat #hilangjerawat #parut #kulitberminyak #kulitkering #kulitkusam #maryjardintestimoni #produkkecantikkan #bazarpaknil #bodyscrub #Bodylotion
Kelebihan Clay Mask ✅ Mencuci liang-liang pori ✅ Membuang whitehead/blackhead ✅ Mencegah jerawat ✅ Membuang sel-sel kulit mati ✅ Melembutkan kulit ✅ Mengeluarkan toksin dari kulit muka . Harga 🌸Loose item Face Soap RM40 Face Oil RM60 Clay Mask RM80 Serum RM150 👉🏼PROMOSI ( Face Soap + Face Oil + Clay Mask RM99) . 🌸Basic Set RM170 🌸Full Set RM320 . ❌Harga TAK termasuk pos . Sebarang pertanyaan boleh PM Lyda (019-9656438) . #MaryJardinAgent  #MJBelle  #MaryJardin  #MaryJardinTerengganu  #MJDazzle  #jerawat  #jeragat  #whitehead  #blackhead  #ekzema  #parutjerawat  #antipenuaan  #claymask  #faceoil  #facesoap  #serum  #luxuryhomemade  #kulitsensitif  #kulitcantik  #kulitsihat  #hilangjerawat  #parut  #kulitberminyak  #kulitkering  #kulitkusam  #maryjardintestimoni  #produkkecantikkan  #bazarpaknil  #bodyscrub  #Bodylotion 
🌸Testimoni Tiwewise Miracle 🌸
.
Waaa.. happy sangat baca testimoni customer..anda masih ragu-ragu dengan Marykay??.
.
Establish company yg yg menapak dlm industri kecantikan lebih 50 tahun..Worldwide company..diyakini & mempuanyai R&D 🔬
.
Sentiasa silih berganti testimoni Mary Kay di surat khabar. & diakui ramai customer selain mementingkan customer satisfaction 😍😍
.
Memang sekarang semua orang dah ada kesedaran untuk pilih skincare yang selamat..tiada kandungan merrkuri yg membayayakan kesihatan.. No..no..no... 🙅🏼🙅🏼🙅🏼 Sebenarnya kalau di lihat dari harga 1set products MaryKary ni mmg tak mahal langsung tau, sebab jangka masa penggunaan dia.. boleh guna sehingga 8 bulan hanya dgn satu foundation sahaja...tidak semestinya kena beli setiap bulan, so di sana penjimatan berbelanja ini sebenarnya berlaku. Hrga mampu milik, jimat dan berbaloi!
.
Jom bertukar kepada Marykay sekarang sebelum tetlambat! .
.
Hubungi sis:
☎️016-6685146
MaryKay Beauty Consultant
.
#customertestimony #marykaytestimoni #marykaykualalumpur #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaycheras #phewitskincare #sendayutinggi #jerawat #parutjerawat #kulitkusam #marykaysungaibesi #marykaykedah #dherbsterlajaklaris #marykayperak
🌸Testimoni Tiwewise Miracle 🌸 . Waaa.. happy sangat baca testimoni customer..anda masih ragu-ragu dengan Marykay??. . Establish company yg yg menapak dlm industri kecantikan lebih 50 tahun..Worldwide company..diyakini & mempuanyai R&D 🔬 . Sentiasa silih berganti testimoni Mary Kay di surat khabar. & diakui ramai customer selain mementingkan customer satisfaction 😍😍 . Memang sekarang semua orang dah ada kesedaran untuk pilih skincare yang selamat..tiada kandungan merrkuri yg membayayakan kesihatan.. No..no..no... 🙅🏼🙅🏼🙅🏼 Sebenarnya kalau di lihat dari harga 1set products MaryKary ni mmg tak mahal langsung tau, sebab jangka masa penggunaan dia.. boleh guna sehingga 8 bulan hanya dgn satu foundation sahaja...tidak semestinya kena beli setiap bulan, so di sana penjimatan berbelanja ini sebenarnya berlaku. Hrga mampu milik, jimat dan berbaloi! . Jom bertukar kepada Marykay sekarang sebelum tetlambat! . . Hubungi sis: ☎️016-6685146 MaryKay Beauty Consultant . #customertestimony  #marykaytestimoni  #marykaykualalumpur  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #phewitskincare  #sendayutinggi  #jerawat  #parutjerawat  #kulitkusam  #marykaysungaibesi  #marykaykedah  #dherbsterlajaklaris  #marykayperak 
1️⃣Mary Kay TimeWise® Microdermabrasion Refine
.
Untuk pengetahuan sis, tak perlu menggunakan scrub hari-hari. Cukup sekadar 2 ke 3 kali seminggu.
.
Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. Sis tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah sangat nipis.
.
Tanggalkan sel kulit mati supaya muka berseri and nampak healthy. Tekstur dia macam losen putih berkrim tu.
.
Bantu suburkan kulit dari bawah melalui proses mikroperedaran - bawak oksigen keatas kulit untuk serlahkan kulit yang sihat!
.
Refine ni jugak bantu kecikkan pori dengan cara tanggalkan set kulit mati yang terbentuk secara semulajadi/faktor persekitaran kat dalam and sekeliling pori tu. Ingat, segala benda yang tersumbat dalam liang pori tulah yang transform jadi sel kulit mati yang bukan je hasilkan jerawat, tapi kulit kusam/gelap.
.
2️⃣Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum
.
Selepas membersih wajah dengan refiner, sis boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. .
Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit sis sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil.
.
Bila dah pakai Refine yang berfungsi macam scrub, dah tentu sis perlu something yang melembutkan kulit betul tak? Sebab tu replenish ni cepat serap dalam kulit supaya dapat melicin and melembut. Yang berjerawat berlubang tadi elok sangat untuk ratakan balik struktur kulit. .
Tekstur macam serum yang ringan, macam tak pakai apa kat muka. Yang berpori pulak, ini lah masanya untuk pori dikecikkan!
.
Jom suburkan kulit dari atas dengan ramuan ekstrak daun Camellia. Boleh jugak jadi pelindung (filter) dari debu-debu supaya tak masuk dalam pori.
.
Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 .
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybotanical #skincareterbaik #skincareselamat #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam
1️⃣Mary Kay TimeWise® Microdermabrasion Refine . Untuk pengetahuan sis, tak perlu menggunakan scrub hari-hari. Cukup sekadar 2 ke 3 kali seminggu. . Refiner ini adalah scrub yang sangat halus. Sis tak perlu sental terlalu kuat kerana kulit wajah sangat nipis. . Tanggalkan sel kulit mati supaya muka berseri and nampak healthy. Tekstur dia macam losen putih berkrim tu. . Bantu suburkan kulit dari bawah melalui proses mikroperedaran - bawak oksigen keatas kulit untuk serlahkan kulit yang sihat! . Refine ni jugak bantu kecikkan pori dengan cara tanggalkan set kulit mati yang terbentuk secara semulajadi/faktor persekitaran kat dalam and sekeliling pori tu. Ingat, segala benda yang tersumbat dalam liang pori tulah yang transform jadi sel kulit mati yang bukan je hasilkan jerawat, tapi kulit kusam/gelap. . 2️⃣Mary Kay TimeWise® Pore Minimizer Serum . Selepas membersih wajah dengan refiner, sis boleh gunakan TimeWise® Pore Minimizer Serum pula untuk mengurangkan penampilan liang-liang pori. . Serum ini merupakan gabungan ekstrak botani yang dapat membantu mengukuhkan kulit sis sekaligus menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil. . Bila dah pakai Refine yang berfungsi macam scrub, dah tentu sis perlu something yang melembutkan kulit betul tak? Sebab tu replenish ni cepat serap dalam kulit supaya dapat melicin and melembut. Yang berjerawat berlubang tadi elok sangat untuk ratakan balik struktur kulit. . Tekstur macam serum yang ringan, macam tak pakai apa kat muka. Yang berpori pulak, ini lah masanya untuk pori dikecikkan! . Jom suburkan kulit dari atas dengan ramuan ekstrak daun Camellia. Boleh jugak jadi pelindung (filter) dari debu-debu supaya tak masuk dalam pori. . Sis boleh tekan link whatsapp kat bio diatas tau! Mama iye mudahkan kerja sis.. Tak payah dah nak cari pen & kertas salin2 no telefon.. Click je link, terus kite boleh sembang2 kat whatsapp.. Senang kan? 😉👌 . . @mamaiye.maryk #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaysitiawan  #marykaymanjung  #markaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykayproducts  #marykaycosmetics  #marykaybotanical  #skincareterbaik  #skincareselamat  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam 
Secalit Yarra dah cukup💚

Kesannya ???
💋Make up lebih tahan lama.
💋Foundation tak bercapuk
💋Make up maintain je walaupun berpeluh
💋Make up tak cakey ata merekah
💋Hari2 make up kulit tak kering 💋Kulit wajah sentiasa lembap
💋Kulit berminyak makin kurang 💋Kulit wajah makin tegang dan anjal
💋Jerawat dan jeragat makin hilang
💋Kulit Wajah makin cerah
💋Kedut2 halus makin hilang
💋Boleh apply bahagian mata untuk mengurangkan mata panda dan mata sembab
Tak percaya lagi???
Cuba sendiri penat cakap banyak2😅

Jom shopping @nurfarhanafirshaq 
Dm / www.wasap.my/601135071648 ( Hana )

#yarra #yarramoisturizer #muamalaysia #kulitlembutdanhalus #kulitteganganjal #muaateynathirah #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #jerawatjeragat #moisturizertakmelekit
Secalit Yarra dah cukup💚 Kesannya ??? 💋Make up lebih tahan lama. 💋Foundation tak bercapuk 💋Make up maintain je walaupun berpeluh 💋Make up tak cakey ata merekah 💋Hari2 make up kulit tak kering 💋Kulit wajah sentiasa lembap 💋Kulit berminyak makin kurang 💋Kulit wajah makin tegang dan anjal 💋Jerawat dan jeragat makin hilang 💋Kulit Wajah makin cerah 💋Kedut2 halus makin hilang 💋Boleh apply bahagian mata untuk mengurangkan mata panda dan mata sembab Tak percaya lagi??? Cuba sendiri penat cakap banyak2😅 Jom shopping @nurfarhanafirshaq Dm / www.wasap.my/601135071648 ( Hana ) #yarra  #yarramoisturizer  #muamalaysia  #kulitlembutdanhalus  #kulitteganganjal  #muaateynathirah  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #jerawatjeragat  #moisturizertakmelekit 
Wowww beza akak ini kulit kusam kembali cerah. Makin hari makin gojes. Makin hari makin awet muda. Makin hari makin flawless uollss
.
.
Tak cemburu ke?? Krim WD yang sangat mudah. Boleh dibawa ke mana-mana sahaja. Kecil dan sapuan sikit sahaja resultnya kebabomm
.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #wdec #onlineshoptermurah #onlinebazar #onlineshoper #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitcerah #kulitcantik #kulitglowing #kulitsihat #kulitlicin #kulithalus #kulitbebasjerawat #kulitlembut #kulitkering #kulitsensetif #kulitflawless #kulitgebu #kulitgelap #kulitwajah #kulitjerawat #kulitbermasalah #kulitcantikgebu #kulitnormal #kulitjeragat #jerawathilang #jerawatbatu
Wowww beza akak ini kulit kusam kembali cerah. Makin hari makin gojes. Makin hari makin awet muda. Makin hari makin flawless uollss . . Tak cemburu ke?? Krim WD yang sangat mudah. Boleh dibawa ke mana-mana sahaja. Kecil dan sapuan sikit sahaja resultnya kebabomm . . Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP: . . 📱📲 011-15757453 📱📲 011-15757453 📱📲 011-15757453 . . #ajimaura  #terapiinstagram  #wdec  #onlineshoptermurah  #onlinebazar  #onlineshoper  #kulit  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitcerah  #kulitcantik  #kulitglowing  #kulitsihat  #kulitlicin  #kulithalus  #kulitbebasjerawat  #kulitlembut  #kulitkering  #kulitsensetif  #kulitflawless  #kulitgebu  #kulitgelap  #kulitwajah  #kulitjerawat  #kulitbermasalah  #kulitcantikgebu  #kulitnormal  #kulitjeragat  #jerawathilang  #jerawatbatu 
"DALAM PANTANG PUN LAWA, SAMPAI NURSE PUJI"
.
Guna full set Elysian. Dari Ruby skincare, Serum Booster, Serum foundation dan treatment matte lip cream.. Customer terpaksa mengaku DAH JADI PENGGUNA SETIA ELYSIAN.
.
Tak pernah menyesal tau, sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. For sure akan nak guna semua product.. Dari skincare.. Sampai lah kosmetik! Sebab dah tahu kualiti dan kesan produk yang terbaik. Yang pasti.. Tak sama dengan mana mana produk. Elysian ada standard tersendiri.
.
Yang terjebak dah borong semua produk Elysian. So yuols.. Ingat tau, sekali dah terjebak dengan produk Elysian.. Dah tahu kualiti produk yang terbaik ni. Memang takda istilah menyesal atau ragu ragu.. Terus repeat semua produk.
.
Yang dah cuba je akan terjebak cuba semua produk Elysian😊
.
Dan yang dah cuba juga, tahu kelainan produk Elysian. Tak sama dengan produk lain💗
.
🎀Berminat nak tahu lebih lanjut?
📲0175417491
📲0175417491
📲0175417491
====================
📮Poslaju setiap hari
🚘COD available (t&c)
🎁pon adee
"DALAM PANTANG PUN LAWA, SAMPAI NURSE PUJI" . Guna full set Elysian. Dari Ruby skincare, Serum Booster, Serum foundation dan treatment matte lip cream.. Customer terpaksa mengaku DAH JADI PENGGUNA SETIA ELYSIAN. . Tak pernah menyesal tau, sekali dah terjebak dengan Elysian ni.. For sure akan nak guna semua product.. Dari skincare.. Sampai lah kosmetik! Sebab dah tahu kualiti dan kesan produk yang terbaik. Yang pasti.. Tak sama dengan mana mana produk. Elysian ada standard tersendiri. . Yang terjebak dah borong semua produk Elysian. So yuols.. Ingat tau, sekali dah terjebak dengan produk Elysian.. Dah tahu kualiti produk yang terbaik ni. Memang takda istilah menyesal atau ragu ragu.. Terus repeat semua produk. . Yang dah cuba je akan terjebak cuba semua produk Elysian😊 . Dan yang dah cuba juga, tahu kelainan produk Elysian. Tak sama dengan produk lain💗 . 🎀Berminat nak tahu lebih lanjut? 📲0175417491 📲0175417491 📲0175417491 ==================== 📮Poslaju setiap hari 🚘COD available (t&c) 🎁pon adee
Customer ni jenuh tonyoh muka sebab nak buktikan dekat kawan2 dia tak make up tebal
.
.
Tapi vitamin c yang buat muka dia putih dan cantik. Alhamdulillah .
.
Untuk order boleh contact 013-6243991

#vitamincviral #vitcfeedback#vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017#agentallurebeauty #trustedsellermalaysia#daycreamallurebeauty #daycream#freshiefacialwash #facialwash#myapinkishcompactpowder #kulitberminyak#kulitsensitif #jerawat #rawatjerawat #hilangjeragat#kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik#rawatkulit #terapiinstagram #ajimaura#bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless#kulitglowing #viral #detox #moodrepublik
Customer ni jenuh tonyoh muka sebab nak buktikan dekat kawan2 dia tak make up tebal . . Tapi vitamin c yang buat muka dia putih dan cantik. Alhamdulillah . . Untuk order boleh contact 013-6243991 #vitamincviral  #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty  #allurebeauty2017 #agentallurebeauty  #trustedsellermalaysia #daycreamallurebeauty  #daycream #freshiefacialwash  #facialwash #myapinkishcompactpowder  #kulitberminyak #kulitsensitif  #jerawat  #rawatjerawat  #hilangjeragat #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitputih  #kulitcantik #rawatkulit  #terapiinstagram  #ajimaura #bazaarpaknil  #gunasambilrawat  #flawless #kulitglowing  #viral  #detox  #moodrepublik 
Hasil lepas amalkan Vitamin C Allure Beauty. Terus kulit jadi putih dan glowing giteww.
.
.
Kalau tengok betul2 gambar ni, jerawat dekat dahi pun dah hilang. Alhamdulillah.
.
.
Untuk yang nak order boleh terus whatsapp 013-6243991

#vitamincviral #vitcfeedback#vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017#agentallurebeauty #trustedsellermalaysia#daycreamallurebeauty #daycream#freshiefacialwash #facialwash#myapinkishcompactpowder #kulitberminyak#kulitsensitif #jerawat #rawatjerawat #hilangjeragat#kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik#rawatkulit #terapiinstagram #ajimaura#bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless#kulitglowing #viral #detox #moodrepublik
Hasil lepas amalkan Vitamin C Allure Beauty. Terus kulit jadi putih dan glowing giteww. . . Kalau tengok betul2 gambar ni, jerawat dekat dahi pun dah hilang. Alhamdulillah. . . Untuk yang nak order boleh terus whatsapp 013-6243991 #vitamincviral  #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty  #allurebeauty2017 #agentallurebeauty  #trustedsellermalaysia #daycreamallurebeauty  #daycream #freshiefacialwash  #facialwash #myapinkishcompactpowder  #kulitberminyak #kulitsensitif  #jerawat  #rawatjerawat  #hilangjeragat #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitputih  #kulitcantik #rawatkulit  #terapiinstagram  #ajimaura #bazaarpaknil  #gunasambilrawat  #flawless #kulitglowing  #viral  #detox  #moodrepublik 
FLAWLESSKAN kulit yang kusam, gelap dan tona kulit yang tak sekata. Jerawat pon dah tak rancak tumbuh, bila guna serum SKINELLE. Sehari guna Jerawat dah tak tumbuh dan kecut!
.
Makeup pon tahan lama dan muka GLOWING bila guna BLUE FOUNDATION SKINELLE.
Tak payah susah2 nak cari compact powder!
Sapu jer dah cantik dan berseri-seri muka!
.
.
Testimoni : @dlailee.testimoni .
.

Nak lawa, Whatsapp👇👇👇 .
.
📲0122990266
FLAWLESSKAN kulit yang kusam, gelap dan tona kulit yang tak sekata. Jerawat pon dah tak rancak tumbuh, bila guna serum SKINELLE. Sehari guna Jerawat dah tak tumbuh dan kecut! . Makeup pon tahan lama dan muka GLOWING bila guna BLUE FOUNDATION SKINELLE. Tak payah susah2 nak cari compact powder! Sapu jer dah cantik dan berseri-seri muka! . . Testimoni : @dlailee.testimoni . . Nak lawa, Whatsapp👇👇👇 . . 📲0122990266
kalau demam boleh tak ambil Vit C ni..??
.
.
Ofcourse boleh awk. Vitamin C ni bukan sahaja untuk cantik tapi menguatkan anti bodi dan membantu untuk jaga immune badan kita.
.
.
Sebab tu bila amalkan Vit C ni selain cantik, badan kita jadi makin bertenaga sepanjang hari.
.
.
Untuk order boleh terus whatsapp 013-6243991

#vitamincviral #vitcfeedback#vitcpowderallurebeauty #allurebeauty2017#agentallurebeauty #trustedsellermalaysia#daycreamallurebeauty #daycream#freshiefacialwash #facialwash#myapinkishcompactpowder #kulitberminyak#kulitsensitif #jerawat #rawatjerawat #hilangjeragat#kulitkusam #kulitgebu #kulitputih #kulitcantik#rawatkulit #terapiinstagram #ajimaura#bazaarpaknil #gunasambilrawat #flawless#kulitglowing #viral #detox #moodrepublik
kalau demam boleh tak ambil Vit C ni..?? . . Ofcourse boleh awk. Vitamin C ni bukan sahaja untuk cantik tapi menguatkan anti bodi dan membantu untuk jaga immune badan kita. . . Sebab tu bila amalkan Vit C ni selain cantik, badan kita jadi makin bertenaga sepanjang hari. . . Untuk order boleh terus whatsapp 013-6243991 #vitamincviral  #vitcfeedback #vitcpowderallurebeauty  #allurebeauty2017 #agentallurebeauty  #trustedsellermalaysia #daycreamallurebeauty  #daycream #freshiefacialwash  #facialwash #myapinkishcompactpowder  #kulitberminyak #kulitsensitif  #jerawat  #rawatjerawat  #hilangjeragat #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitputih  #kulitcantik #rawatkulit  #terapiinstagram  #ajimaura #bazaarpaknil  #gunasambilrawat  #flawless #kulitglowing  #viral  #detox  #moodrepublik 
FLAWLESSKAN kulit yang kusam, gelap dan tona kulit yang tak sekata. Jerawat pon dah tak rancak tumbuh, bila guna serum SKINELLE. Sehari guna Jerawat dah tak tumbuh dan kecut!
.
Makeup pon tahan lama dan muka GLOWING bila guna BLUE FOUNDATION SKINELLE.
Tak payah susah2 nak cari compact powder!
Sapu jer dah cantik dan berseri-seri muka!
.
.
Testimoni : @dlailee.testimoni .
.

Nak lawa, Whatsapp👇👇👇 .
.
📲0122990266
FLAWLESSKAN kulit yang kusam, gelap dan tona kulit yang tak sekata. Jerawat pon dah tak rancak tumbuh, bila guna serum SKINELLE. Sehari guna Jerawat dah tak tumbuh dan kecut! . Makeup pon tahan lama dan muka GLOWING bila guna BLUE FOUNDATION SKINELLE. Tak payah susah2 nak cari compact powder! Sapu jer dah cantik dan berseri-seri muka! . . Testimoni : @dlailee.testimoni . . Nak lawa, Whatsapp👇👇👇 . . 📲0122990266
siapa nak cantik ?kluar modal tak banyak meyh beli produk lamisa beauty skincare ni scrubb green tea. hanya Rm 20 sahaja kebrkesanan seawal 7 hari.. nak freegift 😙
meyh pm /ws 0177860474

#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials
siapa nak cantik ?kluar modal tak banyak meyh beli produk lamisa beauty skincare ni scrubb green tea. hanya Rm 20 sahaja kebrkesanan seawal 7 hari.. nak freegift 😙 meyh pm /ws 0177860474 #LAMISA2017  #ResultMatters  #LamisaHQ  #LamisaBeauty  #scruborganik  #scrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubmuka  #facescrub  #putih  #licin  #gebu  #scrubgreentea  #organik  #pinkish  #glowing  #testimoni  #agent  #dropship  #wanted  #agentwanted  #dropshipwanted  #sayajual  #naturalproduct  #skincare  #siscuba  #kulitkusam  #naturalskincare  #LAMISAtestimonials 
WAH KULIT YG BURN DH HILANG. KULIT JADI PUTIH PINKISH2 LAGI TUHH 😍😍
.
.
Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu
.
.
Kandungan dia pn dah superb hokayy! .
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru 
Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try dah repeat lagi.. haaa meh .
.
📲0135807226
.
. ✌🏻Rm60 add postage Rm8sm Rm11ss
WAH KULIT YG BURN DH HILANG. KULIT JADI PUTIH PINKISH2 LAGI TUHH 😍😍 . . Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu . . Kandungan dia pn dah superb hokayy! . ✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita ✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering . ✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit . ✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar . ✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda . ✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try dah repeat lagi.. haaa meh . . 📲0135807226 . . ✌🏻Rm60 add postage Rm8sm Rm11ss
Hai Uolss Selamat petang💓💓
.
Balik kerja jalan jem, cuaca panas lagi😰, Sampai rumah lepas tu mandi dengan Whitening body scrub temyracle ni mesti best kan 😎 bau badan hilang habis selepas sental dengan scrub ni👇👇wangi pulak tu bau badan✌✌
.
Tak caya kan ? Cuba dulu Whatsapp 0139209067 hanya Rm20.00 350g murah lagi😍😘
.
#Temyracle#temyraclesayamesticari
#irissentialtemybold#parut#jerawat
#Scrubhomemade#homemadeproduct
#ubatjerawat#ubatparut#ubatputih
#scrubmurah#bibirmengelupas
#bibirgelap#kulitkusam#coffeescrub
#lipscrub#whiteningbodyscrub
#facescrub#detoxmask#milksoap
#100%Natural#Organicproduct
#bebasmercury#freeChemical
#Noparaben❤
Hai Uolss Selamat petang💓💓 . Balik kerja jalan jem, cuaca panas lagi😰, Sampai rumah lepas tu mandi dengan Whitening body scrub temyracle ni mesti best kan 😎 bau badan hilang habis selepas sental dengan scrub ni👇👇wangi pulak tu bau badan✌✌ . Tak caya kan ? Cuba dulu Whatsapp 0139209067 hanya Rm20.00 350g murah lagi😍😘 . #Temyracle #temyraclesayamesticari  #irissentialtemybold #parut #jerawat  #Scrubhomemade #homemadeproduct  #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih  #scrubmurah #bibirmengelupas  #bibirgelap #kulitkusam #coffeescrub  #lipscrub #whiteningbodyscrub  #facescrub #detoxmask #milksoap  #100 %Natural#Organicproduct  #bebasmercury #freeChemical  #Noparaben ❤
Face Oil Mary Jardin banyak kelebihan. Sesuai digunakan semua peringkat usia. Dari bayi sehingga dewasa boleh guna. 
Ini disebabkan Face Oil Mary Jardin: ✅ Mudah diserap ke dalam kulit ✅100% natural & organik ✅100% botanical oil based
✅Tidak mengandungi bahan pengawet ✅Kandungan minyak premium : Argan Oil, Jojoba Oil, Castor Oil, Lavender oil, Vit E, Avocado Oil, Buckhorn Oil, Tea Tree Oil, Rosehip Oil.

Lagi best Face Oil Mary Jardin ni sebab ada extra Lavender scent yang sangat menyenangkan.

Face oil boleh merawat masalah kulit kering lagi lagi orang yang mempunyai enzyma. Sangat membantu dalam pulihkannya.

Haa korang tak nak face oil ni. kak Ain panggil minyak serba guna sebab boleh rawat masalah kulit. 
SEKARANG ADA PROMOSI TWIN PACK FACE OIL BARU RM99😱. 📱0137712449

#kulitkusam
#kulitkering 
#enzyma 
#psoriasis
#lembabkankulit
Face Oil Mary Jardin banyak kelebihan. Sesuai digunakan semua peringkat usia. Dari bayi sehingga dewasa boleh guna. Ini disebabkan Face Oil Mary Jardin: ✅ Mudah diserap ke dalam kulit ✅100% natural & organik ✅100% botanical oil based ✅Tidak mengandungi bahan pengawet ✅Kandungan minyak premium : Argan Oil, Jojoba Oil, Castor Oil, Lavender oil, Vit E, Avocado Oil, Buckhorn Oil, Tea Tree Oil, Rosehip Oil. Lagi best Face Oil Mary Jardin ni sebab ada extra Lavender scent yang sangat menyenangkan. Face oil boleh merawat masalah kulit kering lagi lagi orang yang mempunyai enzyma. Sangat membantu dalam pulihkannya. Haa korang tak nak face oil ni. kak Ain panggil minyak serba guna sebab boleh rawat masalah kulit. SEKARANG ADA PROMOSI TWIN PACK FACE OIL BARU RM99😱. 📱0137712449 #kulitkusam  #kulitkering  #enzyma  #psoriasis  #lembabkankulit 
Malas menggunakan Pelembap wajah??
---------------------------------------
Bila kulit kurang lembap lama2 kulit wajah jadi kering.Bila kulit kering tanpa kita sedari kulit merekah luka dan mudah dijangkiti kuman menyebabkan muka berjerawat.Malah muka jadi kasar,mengelupas dan rengang.kedutan halus mula timbul dan wajah kita akan kelihatan lebih tua dari usia.

Tapi masih ramai pandang remeh fungsi dan kelebihan pelembap wajah kerana mereka berfikir moisturizer melekit dan akan menyebabkan kulit wajah makin berminyak.
Sebab itu penting pilih moisturizer yang betul.
Kenapa Yarra menjadi pilihan ramai #muamalaysia ???
1) dijamin tak melekit
2) kulit kering akan jadi lebih lembap
3) kulit berminyak??? ramai salah faham dan wajib cuba
4) make up tahan lama
5) kulit wajah tegang
6) penggunaan yg kosisten mampu mengurangkan jerawat dan jeragat
7) kedut2 halus makin hilang

Jangan ragu2 dengan kualiti produk orang Malaysia sebelum cuba😉
Yarra sekali dah cuba mesti suka.
:
Jom shopping @nurfarhanafirshaq 
Dm / www.wasap.my/601135071648 ( Hana )

#sayagunasayajual #yarramoisturizer #yarra #pelembapmuka #pelembapwajah #pelembapkulit #kulitkering #kulitkusam #kulitberminyak #Jeragat #jerawatjeragat #awetmuda #kulitteganganjal #kulitlembab #kulitlembutdanhalus #muamalaysia
Malas menggunakan Pelembap wajah?? --------------------------------------- Bila kulit kurang lembap lama2 kulit wajah jadi kering.Bila kulit kering tanpa kita sedari kulit merekah luka dan mudah dijangkiti kuman menyebabkan muka berjerawat.Malah muka jadi kasar,mengelupas dan rengang.kedutan halus mula timbul dan wajah kita akan kelihatan lebih tua dari usia. Tapi masih ramai pandang remeh fungsi dan kelebihan pelembap wajah kerana mereka berfikir moisturizer melekit dan akan menyebabkan kulit wajah makin berminyak. Sebab itu penting pilih moisturizer yang betul. Kenapa Yarra menjadi pilihan ramai #muamalaysia  ??? 1) dijamin tak melekit 2) kulit kering akan jadi lebih lembap 3) kulit berminyak??? ramai salah faham dan wajib cuba 4) make up tahan lama 5) kulit wajah tegang 6) penggunaan yg kosisten mampu mengurangkan jerawat dan jeragat 7) kedut2 halus makin hilang Jangan ragu2 dengan kualiti produk orang Malaysia sebelum cuba😉 Yarra sekali dah cuba mesti suka. : Jom shopping @nurfarhanafirshaq Dm / www.wasap.my/601135071648 ( Hana ) #sayagunasayajual  #yarramoisturizer  #yarra  #pelembapmuka  #pelembapwajah  #pelembapkulit  #kulitkering  #kulitkusam  #kulitberminyak  #Jeragat  #jerawatjeragat  #awetmuda  #kulitteganganjal  #kulitlembab  #kulitlembutdanhalus  #muamalaysia 
.
Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1
➜ Sabun kulit kayu manis (50grm)
➜ Day cream (uv protaction)
➜ Night cream (alovera + vitamin A ,C E)
➜ Cream treatment (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun)
➜ Pewiit scar serum (menghilangkan parut dan jeragat)
➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 88 org terawal)
.
💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜
.
==========================================
Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu:
==========================================
✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)*
✔ Menghilangkan jerawat batu
✔ Menghilangkan parut jerawat
✔ Menghilangkan kesan jerawat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengecilkan pori kulit
✔ Menyihatkan kulit
✔ Muka andar berasa segar
✔ Glowing pada wajah
✔ Menghilangkan jeragat
✔ Menghilangkan kulit kusam
✔ UV protaction
✔ Mengekalkan kelembapan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)*
✔ Mengawal kulit kering
✔ menyelesaikan masalah kulit kusam
✔ menghilangkan jerawat pasir
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 88 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
================
Nak FREE GIFT tak?
================
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 88 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Shiseido mask (4 pieces)
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
.
Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 01120700649
📱📱whatsapp 01120700649
📱📱whatsapp 01120700649
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #sayajual #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #kulitkusam #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan
. Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1 ➜ Sabun kulit kayu manis (50grm) ➜ Day cream (uv protaction) ➜ Night cream (alovera + vitamin A ,C E) ➜ Cream treatment (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun) ➜ Pewiit scar serum (menghilangkan parut dan jeragat) ➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 88 org terawal) . 💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜 . ========================================== Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu: ========================================== ✔ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)* ✔ Menghilangkan jerawat batu ✔ Menghilangkan parut jerawat ✔ Menghilangkan kesan jerawat ✔ Memutihkan kulit ✔ Mengecilkan pori kulit ✔ Menyihatkan kulit ✔ Muka andar berasa segar ✔ Glowing pada wajah ✔ Menghilangkan jeragat ✔ Menghilangkan kulit kusam ✔ UV protaction ✔ Mengekalkan kelembapan kulit ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Mengawal kulit berminyak *(oil control)* ✔ Mengawal kulit kering ✔ menyelesaikan masalah kulit kusam ✔ menghilangkan jerawat pasir . ==================== PROMOSI HARGA CUN ! ==================== Promosi adalah terhad kpd 88 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !! . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad. . Bagi 88 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Shiseido mask (4 pieces) ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) . Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL(125ml), FOUNDATION CREAM & FREE POSTAGE . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 01120700649 📱📱whatsapp 01120700649 📱📱whatsapp 01120700649 . . . #pellavina  #pellavinahq  #pewiitskincare  #pewiitskincarehq  #pewiitsoap  #sabunpewiit  #pewiitscarserum  #pewiitfoundation  #sayajual  #sayapakaisayajual  #produkkecantikan  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #nakcantik  #skincaremalaysia  #instashopmalaysia  #produkkecantikan 
💭Boleh dapat HADIAH MISTERI dengan pembelian Mary Jardin?😘😘
.
Special untuk pembelian RM200 ke atas melalui agent #teamEA, awak semua berpeluang untuk memenangi HADIAH MISTERI yang bernilai RM160.🎁🎁
.
Syarat-syaratnya:
1. Beli dengan agent #teamEA dengan belian melebihi RM200.
2. Postkan gambar selfie bersama caption yang bermula dengan " saya suka beli maryjardin dari agent teamEA kerana............"
3. Letakkan hashtag #teamEAspecialmonthgiveaway
.
Siap!Mudah je kan?Dan caption yang paling menarik akan dipilih sebagai pemenang.
.
Whatsapp:0194305326(Athirah)
MJ ID:002682
.
.
#maryjardin#teamEA#maryjardinshahalam 
#codshahalam#sayajualsayapakai
#naturalskincaremalaysia 
#naturalskincare#skincare
#masalahkulit#nakcantik
#cantikdenganselamat
#cantikluarcantikdalam
#collagendrink#bodycare
#jerawatbanyak#jerawat 
#parutjerawat#parut
#jeragat#pudarkanjeragat
#pudarkanparutjerawat 
#kulitkering#kulitberminyak 
#kulitkusam#tonataksekata 
#whitehead#blackhead
#produknaturalmalaysia#produknatural
💭Boleh dapat HADIAH MISTERI dengan pembelian Mary Jardin?😘😘 . Special untuk pembelian RM200 ke atas melalui agent #teamEA , awak semua berpeluang untuk memenangi HADIAH MISTERI yang bernilai RM160.🎁🎁 . Syarat-syaratnya: 1. Beli dengan agent #teamEA  dengan belian melebihi RM200. 2. Postkan gambar selfie bersama caption yang bermula dengan " saya suka beli maryjardin dari agent teamEA kerana............" 3. Letakkan hashtag #teamEAspecialmonthgiveaway  . Siap!Mudah je kan?Dan caption yang paling menarik akan dipilih sebagai pemenang. . Whatsapp:0194305326(Athirah) MJ ID:002682 . . #maryjardin #teamEA #maryjardinshahalam  #codshahalam #sayajualsayapakai  #naturalskincaremalaysia  #naturalskincare #skincare  #masalahkulit #nakcantik  #cantikdenganselamat  #cantikluarcantikdalam  #collagendrink #bodycare  #jerawatbanyak #jerawat  #parutjerawat #parut  #jeragat #pudarkanjeragat  #pudarkanparutjerawat  #kulitkering #kulitberminyak  #kulitkusam #tonataksekata  #whitehead #blackhead  #produknaturalmalaysia #produknatural 
Alhamdulillah serasi dengan LENNE foundation 
sumpah tak mau tukar lain dah❤

017+4502527
Alhamdulillah serasi dengan LENNE foundation sumpah tak mau tukar lain dah❤ 017+4502527
'LENNE' foundation merawat masalah kulit
************************************************ LENNE foundation juga dikenali sebagai treatment foundation yang membantu merawat masalah kulit sensitif, kulit rosak akibat pemakaian cosmetics tinggi chemical, kulit berminyak, jerawat dan parut serta mampu memudarkan jeragat
.
.
Sifatnya yang lembut dan mudah meresap membuatkan kulit makin anjal. Kesannya sangat cepat berbanding produk lain yang berjenama dan mahal. Cantik secara semulajadi. 100% bebas kimia merbahaya.
.
.
Simpan duit anda untuk produk mahal yang belum tentu jaminan nya dan dapatkn produk berkualiti dari LENNE foundation.
.
.
Masih belum terlambat untuk dapatkan
LENNE foundation. Dijamin anda akan bepuas hati walaupun kali pertama anda menggunakanya.

LENNE cosmetic 
017+4502527
'LENNE' foundation merawat masalah kulit ************************************************ LENNE foundation juga dikenali sebagai treatment foundation yang membantu merawat masalah kulit sensitif, kulit rosak akibat pemakaian cosmetics tinggi chemical, kulit berminyak, jerawat dan parut serta mampu memudarkan jeragat . . Sifatnya yang lembut dan mudah meresap membuatkan kulit makin anjal. Kesannya sangat cepat berbanding produk lain yang berjenama dan mahal. Cantik secara semulajadi. 100% bebas kimia merbahaya. . . Simpan duit anda untuk produk mahal yang belum tentu jaminan nya dan dapatkn produk berkualiti dari LENNE foundation. . . Masih belum terlambat untuk dapatkan LENNE foundation. Dijamin anda akan bepuas hati walaupun kali pertama anda menggunakanya. LENNE cosmetic 017+4502527
Set 'Best Friend Foreverr' 👭
.
Pakej lengkap
.
🔰jerawat & parut jerawat hilang
🔰kulit sihat & anjal
.
♡ 0139830022 ♡
.
#kulitkusam #beautycare
#fellerabeautymalaysia
#fellerabeautykotabharu
#FELLERAGEGARMALAYSIA 
#mukaberlubang #mukaberparut
#sayajual #bazaarpaknil 
#uitm #uitmshahalam
#beautyproductmalaysia
#parut #parutjerawat
#jerawat #jerawatbatu
#serum #liangpori
#pores #liangporiterbuka
#antiaging #awetmuda
Testi order Clarien..😍
Liat deh..kl Clarien Ga Oke,ga mgkin donk customer beli lg beli lagi 😁
Yang ada pasti kapok..ya kan..ya donkk..hehehe😜
CLARIEN membri Bukti bukan Hanya Skedar janji omdo.. ;😉
Pokokny Beda bgt lah sama cream2 lain yg ada dluaran..byk yg pindah hati dr cream lain ke Clarien..Buktikan sndri ya syantiikk 😘
Pengen jdi pusat perhatian karena lihat wajah mu yang putih bersih kinclong dan glowing,,,??! yuk say Perawatan wajah mu..pake Clarien sc..biar wajah mu tambah cantik, putih merona dan kinclong plus biar jerawat n komedo mu hilang dan gakn muncul lagi..pengeeen khaaaan,,,,, ;) Manfaat CLARIEN SKINCARE :
Menyembuhkan, mengeringkan, menghilangkan jerawat, menghilangakan flek2 hitam di wajah, menghilangkan komedo & bekas jerawat, membersihkan sisa sel kulit mati di wajah, menyamarkan scar atau bopeng, menutrisi kulit agar lembut, bersih, sehat & cerah.
Mengecilkan pori-pori, mengencangkan kulit wajah seperti treatmen setrika wajah, dan membuka aura pd wajah , mengangkat sel kulit mati pd wajah.
Mencerahkan serta memutihkan kulit wajah.
Meremajakan kulit agar tidak kusam & lebih bercahaaya (kinclong) Glowing.
Keunggulan CLARIEN SKINCARE:
-membuat kulit putih merona
-kencang dan kenyal
-tidak ada proses merAh-merah di kulit
-cocok untuk segala jenis kulit dan bisa untuk kulit sensitip sekalipun tidak menyebabkan ketergantungan
yuk buruan pesan skrg jg clarien skin care cocok bwt smua jenis kulit buat cwe cwo bumil busui remaja diatas 15th keatas
Yuukk cobain...
Chat me. .
PIN BBM : DD6E2C95
.
.
.
#kulitcantik#kosmetikherbal#perawatanwajah#komedo#jerawat#kulitmulus#aman#kulitkusam#
Testi order Clarien..😍 Liat deh..kl Clarien Ga Oke,ga mgkin donk customer beli lg beli lagi 😁 Yang ada pasti kapok..ya kan..ya donkk..hehehe😜 CLARIEN membri Bukti bukan Hanya Skedar janji omdo.. ;😉 Pokokny Beda bgt lah sama cream2 lain yg ada dluaran..byk yg pindah hati dr cream lain ke Clarien..Buktikan sndri ya syantiikk 😘 Pengen jdi pusat perhatian karena lihat wajah mu yang putih bersih kinclong dan glowing,,,??! yuk say Perawatan wajah mu..pake Clarien sc..biar wajah mu tambah cantik, putih merona dan kinclong plus biar jerawat n komedo mu hilang dan gakn muncul lagi..pengeeen khaaaan,,,,, ;) Manfaat CLARIEN SKINCARE : Menyembuhkan, mengeringkan, menghilangkan jerawat, menghilangakan flek2 hitam di wajah, menghilangkan komedo & bekas jerawat, membersihkan sisa sel kulit mati di wajah, menyamarkan scar atau bopeng, menutrisi kulit agar lembut, bersih, sehat & cerah. Mengecilkan pori-pori, mengencangkan kulit wajah seperti treatmen setrika wajah, dan membuka aura pd wajah , mengangkat sel kulit mati pd wajah. Mencerahkan serta memutihkan kulit wajah. Meremajakan kulit agar tidak kusam & lebih bercahaaya (kinclong) Glowing. Keunggulan CLARIEN SKINCARE: -membuat kulit putih merona -kencang dan kenyal -tidak ada proses merAh-merah di kulit -cocok untuk segala jenis kulit dan bisa untuk kulit sensitip sekalipun tidak menyebabkan ketergantungan yuk buruan pesan skrg jg clarien skin care cocok bwt smua jenis kulit buat cwe cwo bumil busui remaja diatas 15th keatas Yuukk cobain... Chat me. . PIN BBM : DD6E2C95 . . . #kulitcantik #kosmetikherbal #perawatanwajah #komedo #jerawat #kulitmulus #aman #kulitkusam #
.
THE RADIANT 4
.
Protein 👉 membina sel kulit sihat.
Kolagen 👉 menganjalkan kulit. 
Vitamin C 👉 melindungi kulit dari kerosakan.
GLA Complex 👉 melembapkan kulit.
.
Bulan ni promo untuk set ini. Dapat e-voucher bernilai RM60 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.
.
Berminat dengan promo ni boleh whatsapp kakEkin ye..
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleecheras #shakleebandarmahkotacheras #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang #pengedarshakleeputrajaya #collagenterbaik #kulitcerah #kulitcantikdansihat #kulitkusam #kulitkering #setkulitberseri #radiant4
. THE RADIANT 4 . Protein 👉 membina sel kulit sihat. Kolagen 👉 menganjalkan kulit. Vitamin C 👉 melindungi kulit dari kerosakan. GLA Complex 👉 melembapkan kulit. . Bulan ni promo untuk set ini. Dapat e-voucher bernilai RM60 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya. . Berminat dengan promo ni boleh whatsapp kakEkin ye.. . . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @vitamin_sihat_semulajadi 📲0129402603 Shikin Satiman . #shaklee  #sayajualshaklee  #igreview  #penjualonline  #jualonline  #sideincome  #bisnesdarirumah  #agenshaklee  #codshaklee  #shakleehululangat  #shakleeampang  #shakleecheras  #shakleebandarmahkotacheras  #shakleebangi  #shakleeputrajaya  #shakleekajang  #pengedarshakleebangi  #pengedarshakleekajang  #pengedarshakleeputrajaya  #collagenterbaik  #kulitcerah  #kulitcantikdansihat  #kulitkusam  #kulitkering  #setkulitberseri  #radiant4 
.
THE RADIANT 4
.
Protein 👉 membina sel kulit sihat.
Kolagen 👉 menganjalkan kulit. 
Vitamin C 👉 melindungi kulit dari kerosakan.
GLA Complex 👉 melembapkan kulit.
.
Bulan ni promo untuk set ini. Dapat e-voucher bernilai RM60 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.
.
Berminat dengan promo ni boleh whatsapp kakEkin ye..
.
.
.
PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿
.
SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI
.
Tanya saya 👇👇👇
======================
Ig: @vitamin_sihat_semulajadi
📲0129402603 Shikin Satiman
.
#shaklee #sayajualshaklee #igreview #penjualonline #jualonline #sideincome #bisnesdarirumah #agenshaklee #codshaklee #shakleehululangat #shakleeampang #shakleecheras #shakleebandarmahkotacheras #shakleebangi #shakleeputrajaya #shakleekajang #pengedarshakleebangi #pengedarshakleekajang #pengedarshakleeputrajaya #collagenterbaik #kulitcerah #kulitcantikdansihat #kulitkusam #kulitkering #setkulitberseri #radiant4
. THE RADIANT 4 . Protein 👉 membina sel kulit sihat. Kolagen 👉 menganjalkan kulit. Vitamin C 👉 melindungi kulit dari kerosakan. GLA Complex 👉 melembapkan kulit. . Bulan ni promo untuk set ini. Dapat e-voucher bernilai RM60 yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya. . Berminat dengan promo ni boleh whatsapp kakEkin ye.. . . . PAKAR SHAKLEE ANDA 🌿 . SELAMAT. BERKESAN. SEMULAJADI . Tanya saya 👇👇👇 ====================== Ig: @vitamin_sihat_semulajadi 📲0129402603 Shikin Satiman . #shaklee  #sayajualshaklee  #igreview  #penjualonline  #jualonline  #sideincome  #bisnesdarirumah  #agenshaklee  #codshaklee  #shakleehululangat  #shakleeampang  #shakleecheras  #shakleebandarmahkotacheras  #shakleebangi  #shakleeputrajaya  #shakleekajang  #pengedarshakleebangi  #pengedarshakleekajang  #pengedarshakleeputrajaya  #collagenterbaik  #kulitcerah  #kulitcantikdansihat  #kulitkusam  #kulitkering  #setkulitberseri  #radiant4 
@Regrann from @perlashine_kedahkulim -  @Regrann from @perlashine_kedahkulim - -  STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
.
Siapa cepat dia dapat.
Siapa lambat dia tak dapat!!
.
Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat?
.
Jom amalkan perlashine kapsul mutiara.
.
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
.
#produklaris #kecantikankulit #kecantikanwajah #supplementubuh #supplementmalaysia #ubatcantik #tv3 #adaptasinovel #slotakasia #drama #kulitkusam #kulitcantik #jomcantik  #agentmalaysia #mehsandarlagi  #agentneeded #goshop #astroria #astrogempak #selamatpagi #assalamualaikum #agentneeded #igreviewfree #barangmurah #kedaiig #kedaionlinemurah #assalamualaikum #misskaptencikguwaiz #fattzura
@Regrann from @perlashine_kedahkulim - @Regrann from @perlashine_kedahkulim - - STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! . Siapa cepat dia dapat. Siapa lambat dia tak dapat!! . Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat? . Jom amalkan perlashine kapsul mutiara. . Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 . #produklaris  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #supplementubuh  #supplementmalaysia  #ubatcantik  #tv3  #adaptasinovel  #slotakasia  #drama  #kulitkusam  #kulitcantik  #jomcantik  #agentmalaysia  #mehsandarlagi  #agentneeded  #goshop  #astroria  #astrogempak  #selamatpagi  #assalamualaikum  #agentneeded  #igreviewfree  #barangmurah  #kedaiig  #kedaionlinemurah  #assalamualaikum  #misskaptencikguwaiz  #fattzura 
@Regrann from @perlashine_kedahkulim -  @Regrann from @perlashine_kedahkulim - -  STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
.
Siapa cepat dia dapat.
Siapa lambat dia tak dapat!!
.
Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat?
.
Jom amalkan perlashine kapsul mutiara.
.
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
.
#produklaris #kecantikankulit #kecantikanwajah #supplementubuh #supplementmalaysia #ubatcantik #tv3 #adaptasinovel #slotakasia #drama #kulitkusam #kulitcantik #jomcantik  #agentmalaysia #mehsandarlagi  #agentneeded #goshop #astroria #astrogempak #selamatpagi #assalamualaikum #agentneeded #igreviewfree #barangmurah #kedaiig #kedaionlinemurah #assalamualaikum #misskaptencikguwaiz #fattzura
@Regrann from @perlashine_kedahkulim - @Regrann from @perlashine_kedahkulim - - STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! . Siapa cepat dia dapat. Siapa lambat dia tak dapat!! . Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat? . Jom amalkan perlashine kapsul mutiara. . Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 . #produklaris  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #supplementubuh  #supplementmalaysia  #ubatcantik  #tv3  #adaptasinovel  #slotakasia  #drama  #kulitkusam  #kulitcantik  #jomcantik  #agentmalaysia  #mehsandarlagi  #agentneeded  #goshop  #astroria  #astrogempak  #selamatpagi  #assalamualaikum  #agentneeded  #igreviewfree  #barangmurah  #kedaiig  #kedaionlinemurah  #assalamualaikum  #misskaptencikguwaiz  #fattzura 
@Regrann from @perlashine_kedahkulim -  @Regrann from @perlashine_kedahkulim - -  STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
STOK TERHAD!!!
.
Siapa cepat dia dapat.
Siapa lambat dia tak dapat!!
.
Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat?
.
Jom amalkan perlashine kapsul mutiara.
.
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543
.
#produklaris #kecantikankulit #kecantikanwajah #supplementubuh #supplementmalaysia #ubatcantik #tv3 #adaptasinovel #slotakasia #drama #kulitkusam #kulitcantik #jomcantik  #agentmalaysia #mehsandarlagi  #agentneeded #goshop #astroria #astrogempak #selamatpagi #assalamualaikum #agentneeded #igreviewfree #barangmurah #kedaiig #kedaionlinemurah #assalamualaikum #misskaptencikguwaiz #fattzura
@Regrann from @perlashine_kedahkulim - @Regrann from @perlashine_kedahkulim - - STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! STOK TERHAD!!! . Siapa cepat dia dapat. Siapa lambat dia tak dapat!! . Nak dapatkan kulit yang cantik, putih melepak dan sihat? . Jom amalkan perlashine kapsul mutiara. . Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 Whatsapp ''ipromo'' ke 0102605543 . #produklaris  #kecantikankulit  #kecantikanwajah  #supplementubuh  #supplementmalaysia  #ubatcantik  #tv3  #adaptasinovel  #slotakasia  #drama  #kulitkusam  #kulitcantik  #jomcantik  #agentmalaysia  #mehsandarlagi  #agentneeded  #goshop  #astroria  #astrogempak  #selamatpagi  #assalamualaikum  #agentneeded  #igreviewfree  #barangmurah  #kedaiig  #kedaionlinemurah  #assalamualaikum  #misskaptencikguwaiz  #fattzura 
~~Testimoni pengguna Mary Jardin~~ Dipetik drpd fb page #maryjardinianlounge ======================== Saya hanya seorang pengguna Mary Jardin.

Alhamdulillah setelah diperkenalkan MJ oleh sepupu sy Fatimah Zahra Al-Batul, sy decided to give a chance.
Kulit sy seblom ni jenis oily, acne prone and super duper sensitive (byk sgt product sy allergic yg murah hingga la yg ratus2).. Perubahan kulit sy setelah habis 1 botol face oil dan 1 facial soap: ✔️kulit sudah tidak berminyak.
✔️jerawat kurang walaupon masih naik, tapi kalau naik pon cepat kecut.
✔️pori2 semakin less visible!!!
✔️texture kulit semakin lembut.
✔️face oil sgt best sbg base seblom makeup.
✔️my skin looks brighter.

p/s: promosi hebat bulan ni..nak cuba produk mary jardin, meh roger kak jammy 013-3067159 😊
#maryjardin
#maryjardinagentperlis 
#maryjardintestimoni 
#maryjardinturns1 
#promorm99 
#rawatmasalahkulit #jerawat 
#jeragat #kulitkusam #parut
#kulitberminyak #kulitkering 
#perlis #kedah #terengganu #kl
#negeri9 #penang #kelantan 
#selangor #sabah #sarawak 
#melaka #perak #pahang #johor
~~Testimoni pengguna Mary Jardin~~ Dipetik drpd fb page #maryjardinianlounge  ======================== Saya hanya seorang pengguna Mary Jardin. Alhamdulillah setelah diperkenalkan MJ oleh sepupu sy Fatimah Zahra Al-Batul, sy decided to give a chance. Kulit sy seblom ni jenis oily, acne prone and super duper sensitive (byk sgt product sy allergic yg murah hingga la yg ratus2).. Perubahan kulit sy setelah habis 1 botol face oil dan 1 facial soap: ✔️kulit sudah tidak berminyak. ✔️jerawat kurang walaupon masih naik, tapi kalau naik pon cepat kecut. ✔️pori2 semakin less visible!!! ✔️texture kulit semakin lembut. ✔️face oil sgt best sbg base seblom makeup. ✔️my skin looks brighter. p/s: promosi hebat bulan ni..nak cuba produk mary jardin, meh roger kak jammy 013-3067159 😊 #maryjardin  #maryjardinagentperlis  #maryjardintestimoni  #maryjardinturns1  #promorm99  #rawatmasalahkulit  #jerawat  #jeragat  #kulitkusam  #parut  #kulitberminyak  #kulitkering  #perlis  #kedah  #terengganu  #kl  #negeri9  #penang  #kelantan  #selangor  #sabah  #sarawak  #melaka  #perak  #pahang  #johor 
"Boleh tak saya nak jadikan Face Cream Aloevera ni sebagai sunblock saya?" "Boleh awak, Face Cream ni ada SPF 35. Nak hilangkan jerawat , parut  dan mencerahkan kulit pun boleh" 😊

2 in 1 awak ! Melindungi dan Merawat 💖

RM 45 untuk 3 bulan penggunaan 
#facecream #krimmuka #aloevera  #jerawat #parut #kulitkusam #agenpencerah #kulitgebu #sunburn #kecilpori #skincare #skincaremurah 
#thebeautyhacks #codjitra 
#produkorganik  #barangdapur #skincareviral