an online Instagram web viewer

#kulitkusamhilang medias

Photos

FEEDBACK WOWSKIN LOVER'S
.
✅TAK MELEKIT ✅KULIT LEMBUT ✅MAKE UP TAHAN LAMA
.
.
🔥Apa Manfaat WOWSKIN?🔥
.
.
WOWSKIN diformulasi bersama bahan terbaik daripada "Vitamin + Boosters" di dalam setiap titisan serum vitamin WOWSKIN.
.
🦋Vitamin Serum ini boleh meningkatkan lagi keserian di wajah anda. .
🦋Wajah anda sentiasa kelihatan WOWWW!
🦋Kulit wajah anda bermasalah akan pulih secara semulajadi.
🦋Serum Vitamin paling lengkap khas untuk mencantikkan wajah.
🦋Dengan adanya campuran Vitamin dan Booster, kulit yang bermasalah dapat dirawat dan dipulihkan dengan secara semulajadi.
🦋Dengan ertikata lain lebih optimum dan lebih berkesan.
🦋Kalau dulu kulit wajah teruk atau rosak dan sekarang sudah semakin cantik jelita.
.
.
.
Jadi anda yang berada diluar sana, jika anda ada masalah dengan kulit muka boleh cuba WOWSKIN. .👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
.
Insya Allah, wajah anda kembali pulih seperti biasa. Kulit wajah semakin sihat, bersih, cerah dan flawless. .😍😍
.
.
Perubahan akan nampak seawal 7 hari.
.
.
Harga Asal RM120.
.
.
Sekiranya berminat dan inginkan diskaun lebih murah, anda digalakkan whatsapp kami dengan segera. Klik saja link di bio profile atau whatapps 0133468797
.
🔥Anda akan dapat DISKAUN & BEST PRICE 😘
FEEDBACK WOWSKIN LOVER'S . ✅TAK MELEKIT ✅KULIT LEMBUT ✅MAKE UP TAHAN LAMA . . 🔥Apa Manfaat WOWSKIN?🔥 . . WOWSKIN diformulasi bersama bahan terbaik daripada "Vitamin + Boosters" di dalam setiap titisan serum vitamin WOWSKIN. . 🦋Vitamin Serum ini boleh meningkatkan lagi keserian di wajah anda. . 🦋Wajah anda sentiasa kelihatan WOWWW! 🦋Kulit wajah anda bermasalah akan pulih secara semulajadi. 🦋Serum Vitamin paling lengkap khas untuk mencantikkan wajah. 🦋Dengan adanya campuran Vitamin dan Booster, kulit yang bermasalah dapat dirawat dan dipulihkan dengan secara semulajadi. 🦋Dengan ertikata lain lebih optimum dan lebih berkesan. 🦋Kalau dulu kulit wajah teruk atau rosak dan sekarang sudah semakin cantik jelita. . . . Jadi anda yang berada diluar sana, jika anda ada masalah dengan kulit muka boleh cuba WOWSKIN. .👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️ . Insya Allah, wajah anda kembali pulih seperti biasa. Kulit wajah semakin sihat, bersih, cerah dan flawless. .😍😍 . . Perubahan akan nampak seawal 7 hari. . . Harga Asal RM120. . . Sekiranya berminat dan inginkan diskaun lebih murah, anda digalakkan whatsapp kami dengan segera. Klik saja link di bio profile atau whatapps 0133468797 . 🔥Anda akan dapat DISKAUN & BEST PRICE 😘
FEEDBACK WOWSKIN LOVER'S
.
✅JERAWAT CEPAT KECUT
✅BARU 3 HARI GUNA
.
🔥Apa Manfaat WOWSKIN?🔥
.
.
WOWSKIN diformulasi bersama bahan terbaik daripada "Vitamin + Boosters" di dalam setiap titisan serum vitamin WOWSKIN.
.
🦋Vitamin Serum ini boleh meningkatkan lagi keserian di wajah anda. .
🦋Wajah anda sentiasa kelihatan WOWWW!
🦋Kulit wajah anda bermasalah akan pulih secara semulajadi.
🦋Serum Vitamin paling lengkap khas untuk mencantikkan wajah.
🦋Dengan adanya campuran Vitamin dan Booster, kulit yang bermasalah dapat dirawat dan dipulihkan dengan secara semulajadi.
🦋Dengan ertikata lain lebih optimum dan lebih berkesan.
🦋Kalau dulu kulit wajah teruk atau rosak dan sekarang sudah semakin cantik jelita.
.
.
.
Jadi anda yang berada diluar sana, jika anda ada masalah dengan kulit muka boleh cuba WOWSKIN. .👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
.
Insya Allah, wajah anda kembali pulih seperti biasa. Kulit wajah semakin sihat, bersih, cerah dan flawless. .😍😍
.
.
Perubahan akan nampak seawal 7 hari.
.
.
Harga Asal RM120.
.
.
Sekiranya berminat dan inginkan diskaun lebih murah, anda digalakkan whatsapp kami dengan segera. Klik saja link di bio profile
.
🔥Anda akan dapat DISKAUN & BEST PRICE 😘
FEEDBACK WOWSKIN LOVER'S . ✅JERAWAT CEPAT KECUT ✅BARU 3 HARI GUNA . 🔥Apa Manfaat WOWSKIN?🔥 . . WOWSKIN diformulasi bersama bahan terbaik daripada "Vitamin + Boosters" di dalam setiap titisan serum vitamin WOWSKIN. . 🦋Vitamin Serum ini boleh meningkatkan lagi keserian di wajah anda. . 🦋Wajah anda sentiasa kelihatan WOWWW! 🦋Kulit wajah anda bermasalah akan pulih secara semulajadi. 🦋Serum Vitamin paling lengkap khas untuk mencantikkan wajah. 🦋Dengan adanya campuran Vitamin dan Booster, kulit yang bermasalah dapat dirawat dan dipulihkan dengan secara semulajadi. 🦋Dengan ertikata lain lebih optimum dan lebih berkesan. 🦋Kalau dulu kulit wajah teruk atau rosak dan sekarang sudah semakin cantik jelita. . . . Jadi anda yang berada diluar sana, jika anda ada masalah dengan kulit muka boleh cuba WOWSKIN. .👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️ . Insya Allah, wajah anda kembali pulih seperti biasa. Kulit wajah semakin sihat, bersih, cerah dan flawless. .😍😍 . . Perubahan akan nampak seawal 7 hari. . . Harga Asal RM120. . . Sekiranya berminat dan inginkan diskaun lebih murah, anda digalakkan whatsapp kami dengan segera. Klik saja link di bio profile . 🔥Anda akan dapat DISKAUN & BEST PRICE 😘
NAK MAKEUP RINGAN + NAMPAK MUKA FRESH + COVER PARUT DIMUKA + TAHAN LAMA 
Kesemua ciri- ciri diatas ada pada Kgf foundation !!
.
Hadapi masalah setiap kali makeup untuk ke tempat kerja? Masalah over makeup.. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal.. Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak??
.
"Best la kgf foundation ni, foundation pakai tak rasa bertepek kat muka, selalu jenis krim rasa lekit ja, yg ni rasa mcm xpakai pun ringan ja kat muka, yang penting GLOWING abis muka.. hehe" - sya-Kedah
.
.
"Betol la sis, make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar
.
.
KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF
---------------------------------------------
✅Kulit wajah sentiasa glowing
✅Tiada kesan capuk atau merekah
✅Kulit wajah tidak berminyak
✅Tahan lama

Kesan KEKAL Selepas Guna KGF
--------------------------------------------
✅Kulit anjal
✅Jerawat pudar dan kecut
✅Kulit lembab
✅Kulit semakin cerah
✅Kulit semakin halus

Pasti...Chantikkk Sangattt!! Whatsapp hana
📲📲📲014-5172279

#kulitlicinbersih 
#kulitcantikasli 
#kulitkusamhilang 
#kulitcerahberseri
#kulithalus 
#kulitlembutlicin 
#kulitlembap
#jerawatpudarkecut
#kulitanjal
NAK MAKEUP RINGAN + NAMPAK MUKA FRESH + COVER PARUT DIMUKA + TAHAN LAMA Kesemua ciri- ciri diatas ada pada Kgf foundation !! . Hadapi masalah setiap kali makeup untuk ke tempat kerja? Masalah over makeup.. Sebenarnya lebih cantik ke tempat kerja dengan makeup yg light dan tidak tebal.. Janji nampak muka fresh dan boleh cover parut jerawat. Setuju tak?? . "Best la kgf foundation ni, foundation pakai tak rasa bertepek kat muka, selalu jenis krim rasa lekit ja, yg ni rasa mcm xpakai pun ringan ja kat muka, yang penting GLOWING abis muka.. hehe" - sya-Kedah . . "Betol la sis, make up tahan lama, tak bercapuk langsung.. Tahan glowing dan flawless sampai ke malam, pengantin punya make up pun kalah..haha" kgf foundation sangat memahami masalah anda, sebab tu kgf foundation diciptakan untuk bantu akak akak supaya kelihatan lebih cantik dengan wajah yg segar . . KGF dihasilkan dengan pelbagai manfaat :- Kesan SEMASA Penggunaan KGF --------------------------------------------- ✅Kulit wajah sentiasa glowing ✅Tiada kesan capuk atau merekah ✅Kulit wajah tidak berminyak ✅Tahan lama Kesan KEKAL Selepas Guna KGF -------------------------------------------- ✅Kulit anjal ✅Jerawat pudar dan kecut ✅Kulit lembab ✅Kulit semakin cerah ✅Kulit semakin halus Pasti...Chantikkk Sangattt!! Whatsapp hana 📲📲📲014-5172279 #kulitlicinbersih  #kulitcantikasli  #kulitkusamhilang  #kulitcerahberseri  #kulithalus  #kulitlembutlicin  #kulitlembap  #jerawatpudarkecut  #kulitanjal 
Hii guys, harini dah apply #prettyapplegreenserum ? harini hari ke berapa dah korang pakai? so far makin glowing tak? 🙈💕 .
.
.
Siapa lagi tak grab #serumviralmurah ni meh meh submit order dgn ilaa 😍 ONLY RM30 👌 BUY 4 FREE POSTAGE GITEWWW 📦💕 direct whatsapp 📲 +60145198062 (ilaa) // 📥 DM this igshop 💋
.
.
cc : @ilaarshd_ 🌸 #prettyapplegreenserummurah #prettyapplegreenserum #prettyapplegreen🍏_rm30 #serumviralmurah #serummurah #cantikmurah #janganlupabahagia #janganmengata #kulitnakcantik #kulitkusamhilang #prettygirls
Hii guys, harini dah apply #prettyapplegreenserum  ? harini hari ke berapa dah korang pakai? so far makin glowing tak? 🙈💕 . . . Siapa lagi tak grab #serumviralmurah  ni meh meh submit order dgn ilaa 😍 ONLY RM30 👌 BUY 4 FREE POSTAGE GITEWWW 📦💕 direct whatsapp 📲 +60145198062 (ilaa) // 📥 DM this igshop 💋 . . cc : @ilaarshd_ 🌸 #prettyapplegreenserummurah  #prettyapplegreenserum  #prettyapplegreen 🍏_rm30 #serumviralmurah  #serummurah  #cantikmurah  #janganlupabahagia  #janganmengata  #kulitnakcantik  #kulitkusamhilang  #prettygirls 
RM87
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PEWIIT  SKINCARE :
.
Nak kesan lebih POWER!!!
.
Amalkan bersama Pewitt Skincare
.
✅ kulit berminyak
✅ Kulit kusam
✅ Kulit berjeragat
✅ kulit berjerawat
✅ Masalah blackhead & whitehead
✅ Masalah pigmentasi
✅ Kulit gelap
✅ Masalah jerawat resdung
.
Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g
.
KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . 
Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1
===============================
1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya
5 Mendapat kelulusan KKM
.

#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah #pemborongmalaysia #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemurah #igers #visitmyig #pewittsoap #1malaysia #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM87 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PEWIIT SKINCARE : . Nak kesan lebih POWER!!! . Amalkan bersama Pewitt Skincare . ✅ kulit berminyak ✅ Kulit kusam ✅ Kulit berjeragat ✅ kulit berjerawat ✅ Masalah blackhead & whitehead ✅ Masalah pigmentasi ✅ Kulit gelap ✅ Masalah jerawat resdung . Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g . KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1 =============================== 1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal. 2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan 3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan 4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya 5 Mendapat kelulusan KKM . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmalaysia  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemurah  #igers  #visitmyig  #pewittsoap  #1malaysia  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Sabun pewiit... Kelebihan sabun.
.
♧Menghilangkan jerawat batu.
♧Menghilangkan parut jerawat.
♧Menghilangkan kesan jerawat.
♧Memutihkan.
♧Mengecilkan kulit.
♧Menyihatkan kulit.
♧Muka anda berasa segar.
♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia).
♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri.
♧Membuang toksin pada wajah.
♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK.
.
Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan.
☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok.
☆Extract collagen.
☆Extract gluta.
☆Vitamin C.
☆Semua extract halal Home made.
.
1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam.
3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 
4.gulta=melembapkan kulit wajah.
5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati.
.
#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #pewittsoap  #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #mulus #putih #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM29 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Sabun pewiit... Kelebihan sabun. . ♧Menghilangkan jerawat batu. ♧Menghilangkan parut jerawat. ♧Menghilangkan kesan jerawat. ♧Memutihkan. ♧Mengecilkan kulit. ♧Menyihatkan kulit. ♧Muka anda berasa segar. ♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia). ♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri. ♧Membuang toksin pada wajah. ♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK. . Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan. ☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok. ☆Extract collagen. ☆Extract gluta. ☆Vitamin C. ☆Semua extract halal Home made. . 1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam. 3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 4.gulta=melembapkan kulit wajah. 5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati. . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemalaysia  #bazaronlinemurah  #pewittsoap  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #mulus  #putih  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
Nak kulit Bersih?
Nak kulit Glowing?
Bersih dengan produk natural?
.
Serum ni dikaji oleh Technology Park Biotech Malaysia. Usahasama MOSTI.
.
Janji konsisten. Tiada pengelupasan.

#serumjerawat #serumjeragatno1malaysia
Nak kulit Bersih? Nak kulit Glowing? Bersih dengan produk natural? . Serum ni dikaji oleh Technology Park Biotech Malaysia. Usahasama MOSTI. . Janji konsisten. Tiada pengelupasan. #serumjerawat  #serumjeragatno1malaysia 
Testimoni the beauty hacks✨
.
.
Kulit breakout? 
Kulit berjerawat? 
Berparut? .
.
Meh dapatkan produk the beauty hacks. .
Harga antara RM12 - RM 45 sahaja,  tahan dalam 2 or 3 bulan bergantung cara pemakaian. .
.
Whatsapp us : 017 9850943 .
.
#thebeautyhacks #thebeautyhackssymah 
#thebeautyhacksterengganu #jeragatpudar #jeragat
#jerawathilang #bintikhitam #kulitkusamhilang #kulitjerawat #kulitkering #sayajualskrubbadan #sayajualskrub #beauty #faceskrub #facecreamthebeautyhacks #soapturmericthebeautyhacks #facemaskthebeautyhacks #facemaskturmericthebeautyhacks #soapthericethebeautyhacks #lipsscrubthebeautyhacks #facescrube #ootd #mencintaimu #awekcun #anakdara #awekmelayu #awekkorea #tudungbawal #sayajualprodukkecantikan
Testimoni the beauty hacks✨ . . Kulit breakout? Kulit berjerawat? Berparut? . . Meh dapatkan produk the beauty hacks. . Harga antara RM12 - RM 45 sahaja, tahan dalam 2 or 3 bulan bergantung cara pemakaian. . . Whatsapp us : 017 9850943 . . #thebeautyhacks  #thebeautyhackssymah  #thebeautyhacksterengganu  #jeragatpudar  #jeragat  #jerawathilang  #bintikhitam  #kulitkusamhilang  #kulitjerawat  #kulitkering  #sayajualskrubbadan  #sayajualskrub  #beauty  #faceskrub  #facecreamthebeautyhacks  #soapturmericthebeautyhacks  #facemaskthebeautyhacks  #facemaskturmericthebeautyhacks  #soapthericethebeautyhacks  #lipsscrubthebeautyhacks  #facescrube  #ootd  #mencintaimu  #awekcun  #anakdara  #awekmelayu  #awekkorea  #tudungbawal  #sayajualprodukkecantikan 
Silahkan dipilih two in one powder makeup berfungsi seperti foundation dan bedak.Menutup dengan sempurna dan menjadikan warna kulit tampak merata.Melindungi kulit dari kerusakan lingkungan.Light Reflecting untuk penampilan sempurna😍😍..... tanya jafra 
wa 085814047127
d7561f01

#obatjerawat #penghilangjerawat #kulitkusamhilang #kulitberminyak
Silahkan dipilih two in one powder makeup berfungsi seperti foundation dan bedak.Menutup dengan sempurna dan menjadikan warna kulit tampak merata.Melindungi kulit dari kerusakan lingkungan.Light Reflecting untuk penampilan sempurna😍😍..... tanya jafra wa 085814047127 d7561f01 #obatjerawat  #penghilangjerawat  #kulitkusamhilang  #kulitberminyak 
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia
💍Kulit nipis dan kemerahan
💍Kulit yg berjerawat
💍Kulit yg berjeragat

so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. .
.
.
0173601712 ❤Sara 
jangan risau free consultation..✌
.
#Jeragat #jerawatbatu #kulitpedih #kulitnipis #jerawatmeradang #kulitkusamhilang
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia 💍Kulit nipis dan kemerahan 💍Kulit yg berjerawat 💍Kulit yg berjeragat so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. . . . 0173601712 ❤Sara jangan risau free consultation..✌ . #Jeragat  #jerawatbatu  #kulitpedih  #kulitnipis  #jerawatmeradang  #kulitkusamhilang 
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia
💍Kulit nipis dan kemerahan
💍Kulit yg berjerawat
💍Kulit yg berjeragat

so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. .
.
.
0107102542 /0102676831 ❤Fana
jangan risau free consultation..✌
.
#Jeragat #jerawatbatu #kulitpedih #kulitnipis #jerawatmeradang #kulitkusamhilang
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia 💍Kulit nipis dan kemerahan 💍Kulit yg berjerawat 💍Kulit yg berjeragat so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. . . . 0107102542 /0102676831 ❤Fana jangan risau free consultation..✌ . #Jeragat  #jerawatbatu  #kulitpedih  #kulitnipis  #jerawatmeradang  #kulitkusamhilang 
Supplenent serbuk kapsul mutiara membantu mencerahkan kulit dan merawat kulit kusam & rusak. Juga mengatasi masalah kulit kering serta menjadikanya lembut dan glowing.
•
•
•
Info lebih lanjut
Wasap:0175973093 (Aulia)
Wasap:0175973093 (Aulia)
•
•
Ipoh Perak
Medan Gopeng
•
•
Sebiji dan melepak,2biji lagilah melepak.
#perlashineipohperak
#perlashineserbukkapsulmutiara
#codipoh
#jerawat
#jeragat
#parut
#kulitgelap
#kusam
Jeragat dan kedutan pada kulit makin kurang. Wahh jangan terkejut tau mak mak pun sesuai tau pakai serum nie. Tak ada masalah langsung. Kepuasan pengguna menjadi keutamaan kami :) in shaa Allah
.
.
Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928
.
📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆
.
Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni
#jeragathilang #jerawatpasir #sunburnt #vitaminc #vitamincserum #rosehip #kulitkusamhilang #oilyskin #instacelebrity #beautybloggers #beautyblog #skincare #kulitwajah #VCSAnnonaSabah #vcsannonasarawak #vcsannonabrunei #vcsannonapenang #serumwajah
Jeragat dan kedutan pada kulit makin kurang. Wahh jangan terkejut tau mak mak pun sesuai tau pakai serum nie. Tak ada masalah langsung. Kepuasan pengguna menjadi keutamaan kami :) in shaa Allah . . Bagi yang nak mendapatkan #vcsannona  ni boleh terus whatsapp hakak ai ye #0105182928  . 📲Terus Klik Link Di Bio Untuk Direct Whatsapp Dengan Saya👆👆 . Testimoni=#VCSAnnnonaTestimoni  #jeragathilang  #jerawatpasir  #sunburnt  #vitaminc  #vitamincserum  #rosehip  #kulitkusamhilang  #oilyskin  #instacelebrity  #beautybloggers  #beautyblog  #skincare  #kulitwajah  #VCSAnnonaSabah  #vcsannonasarawak  #vcsannonabrunei  #vcsannonapenang  #serumwajah 
Alhamdulillah harini juara carta order yg masuk ramai rupanya yg pakat2 dgn kwn grab Mya Pinkish compact powder 3 kotak dan ambik free item freshie facial wash satu utk bahagi bahagi potong dan sama2 guna soap best ni. Bijak sungguh membeli semua ya..
.
SYOKNYAA SEPTEMBER SALE sedang BERLANGSUNG lagi sekarang, yg grab Mya Pinkish compact powder atau item lain akn dpt satu PERCUMA item yg blh pilih sendiri & 1 Tumblr LIMITED EDITION ALLURE BEAUTY!
.
Rasa2 kat mana lagi offer best kalau x dgn allure beauty kan.. PRODUK NO.1 BERASASKAN KANDUNGAN VITAMIN C ASLI
.
Utk sebarang order / pertanyaan lanjut boleh whtsapp nurul skrg di HOTLINE +601112219967, FAST RESPOND FAST SERVIS! 💜😍
Alhamdulillah harini juara carta order yg masuk ramai rupanya yg pakat2 dgn kwn grab Mya Pinkish compact powder 3 kotak dan ambik free item freshie facial wash satu utk bahagi bahagi potong dan sama2 guna soap best ni. Bijak sungguh membeli semua ya.. . SYOKNYAA SEPTEMBER SALE sedang BERLANGSUNG lagi sekarang, yg grab Mya Pinkish compact powder atau item lain akn dpt satu PERCUMA item yg blh pilih sendiri & 1 Tumblr LIMITED EDITION ALLURE BEAUTY! . Rasa2 kat mana lagi offer best kalau x dgn allure beauty kan.. PRODUK NO.1 BERASASKAN KANDUNGAN VITAMIN C ASLI . Utk sebarang order / pertanyaan lanjut boleh whtsapp nurul skrg di HOTLINE +601112219967, FAST RESPOND FAST SERVIS! 💜😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉
.
💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin .
💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻
.
11 Kandungan Booster .🏵
✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋
.
.
Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 .
Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉 . 💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin . 💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻 . 11 Kandungan Booster .🏵 ✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋 . . Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 . Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉
.
💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin .
💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻
.
11 Kandungan Booster .🏵
✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋
.
.
Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 .
Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉 . 💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin . 💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻 . 11 Kandungan Booster .🏵 ✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋 . . Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 . Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉
.
💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin .
💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻
.
11 Kandungan Booster .🏵
✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋
.
.
Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 .
Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
💕 KELEBIHAN WOWSKIN VITAMIN SERUM 🎉 . 💝1 Set dapat 2 Botol Serum. WOWSKIN Vitamin Serum mempunyai khasiat daripada 5 Vitamin . 💝iaitu daripada Vitamin A, B3, C, D, E dan ada extra 11 Boosters tambahan untuk meningkatkan lagi kualiti kulit muka kita dengan lebih sihat, bersih, cerah dan sentiasa flawless. .👸🏻 . 11 Kandungan Booster .🏵 ✔ Menggunakan bahan seperti Aloe Vera, Algae Extract, Collagen, Beta Glucan, Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea, Pro Vitamin B5, Allantion, Matrixyl 3000, Ceramide 1 dan Elastin.💋💋💋 . . Harga RM70.00 sahaja untuk dapatkan harga promosi hari 🇲🇾 . Whatapps +6013 346 8797 😘😘😍
TESTIMONI PELANGGAN
TESTIMONI PELANGGAN
PROMO BEAUTY HEROES!!!
.
.
Order disini👇🏻
http://wasap.my/60126784149
PROMO BEAUTY HEROES!!! . . Order disini👇🏻 http://wasap.my/60126784149
PROMO SUPER SAVER!!!
.
.
Order disini👇🏻
http://wasap.my/60126784149
PROMO SUPER SAVER!!! . . Order disini👇🏻 http://wasap.my/60126784149
3 BOTOL RM 100? 😱😱
.
.
Order disini👇🏻
http://wasap.my/60126784149
3 BOTOL RM 100? 😱😱 . . Order disini👇🏻 http://wasap.my/60126784149
Serum VSC 🍊
.
- TIADA PENGELUPASAN
- TIADA ALKOHOL
- TIADA PEWARNA
- TIADA CAMPURAN PEWANGI
Serum VSC 🍊 . - TIADA PENGELUPASAN - TIADA ALKOHOL - TIADA PEWARNA - TIADA CAMPURAN PEWANGI
Jangan risau untuk menggunakan produk kami sebab produk kami mmg selamat, Halal & lulus KKM 😘
Jangan risau untuk menggunakan produk kami sebab produk kami mmg selamat, Halal & lulus KKM 😘
PROMOSI BELI 1 MYA DAPAT FREE TUMBLR sedang di jalankan.
.
Tumblr ni memang cute tau, lagi2 warna pink. LIMITED EDITION khas utk allure lovers, jom grab sekarang!
.
So kalau nak dapatkan tumblr ni FREE boleh whtsapp +601112219967
.
Mya Pinkish compact powder ni dh berwajah baru, siap dgn cermin dn sponge percuma dlm packaging baru kalini, satu2 nya bedak yg merawat kulit sbb ada 2 VITAMIN POWER dlm Mya ni 👍
.
Tukar bedak compact anda kpd mya utk skin yg lebih sihat bsm effect pink natural! 🤗💜
PROMOSI BELI 1 MYA DAPAT FREE TUMBLR sedang di jalankan. . Tumblr ni memang cute tau, lagi2 warna pink. LIMITED EDITION khas utk allure lovers, jom grab sekarang! . So kalau nak dapatkan tumblr ni FREE boleh whtsapp +601112219967 . Mya Pinkish compact powder ni dh berwajah baru, siap dgn cermin dn sponge percuma dlm packaging baru kalini, satu2 nya bedak yg merawat kulit sbb ada 2 VITAMIN POWER dlm Mya ni 👍 . Tukar bedak compact anda kpd mya utk skin yg lebih sihat bsm effect pink natural! 🤗💜
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia
💍Kulit nipis dan kemerahan
💍Kulit yg berjerawat
💍Kulit yg berjeragat

so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. .
.
.
0196268802❤liza
jangan risau free consultation..✌
.
#Jeragat #jerawatbatu #kulitpedih #kulitnipis #jerawatmeradang #kulitkusamhilang
"Kenapa saya kena pakai 4 item ni sahaja kenapa tak boleh ambil satu set yg sama??" okey ni kite gabungkan khas utk mereka yg:- 💍Pernah pakai produk pengelupasan dan produk yg mngandungi kimia 💍Kulit nipis dan kemerahan 💍Kulit yg berjerawat 💍Kulit yg berjeragat so kalau anda tergolong dalam kategori diatas meh sini pm/sy.. . . . 0196268802❤liza jangan risau free consultation..✌ . #Jeragat  #jerawatbatu  #kulitpedih  #kulitnipis  #jerawatmeradang  #kulitkusamhilang 
Kulit muka sunburn ?
Tona kulit bertompok tompok ?
Kulit muka kering menggerutu ?
.
.
Jom rasai keberkesanan Face Mask #TheBeautyHacks sekarang !
Kandungan utama adalah MADU
.
.
🐝FACE MASK🐝
.
.
🍂Sesuai untuk kulit berminyak & kering
🍂Membantu mengurangkan DARK CIRCLE & EYEBAG
🍂Melegakan kulit pedih akibat SUNBURN
🍂Perangsang untuk kulit baru
🍂Melembabkan kulit
🍂Boleh digunakan sebelum memakai foudation TANPA LEKIT. 
Hanya dengan RM45 masalah anda pasti dapat di atasi.
Rasai keberkesanan Face Mask sekarang !
Pasti tak cari yg lain 😉
.
.
.
Nak join trip pos ?
25g, Rm45 jurr tahan 2-3 bulan

WA 013.565.9110
DM @nowa.azih .
#FaceCreamAloeveraHoney #FaceCream #TheBeautyHacks #DropshipNeeded #kulitkusamhilang #JerawatHilang #parutdegilhilang
#TheBeautyHacks 
#AgentTheBeautyHacksPasirPutehKelantan
#AgentTheBeautyHacksSetapakKL
#AgentTheBeautyHacsSriRampai
#AgentTheBeautyHacksWangsaMaju
Kulit muka sunburn ? Tona kulit bertompok tompok ? Kulit muka kering menggerutu ? . . Jom rasai keberkesanan Face Mask #TheBeautyHacks  sekarang ! Kandungan utama adalah MADU . . 🐝FACE MASK🐝 . . 🍂Sesuai untuk kulit berminyak & kering 🍂Membantu mengurangkan DARK CIRCLE & EYEBAG 🍂Melegakan kulit pedih akibat SUNBURN 🍂Perangsang untuk kulit baru 🍂Melembabkan kulit 🍂Boleh digunakan sebelum memakai foudation TANPA LEKIT. Hanya dengan RM45 masalah anda pasti dapat di atasi. Rasai keberkesanan Face Mask sekarang ! Pasti tak cari yg lain 😉 . . . Nak join trip pos ? 25g, Rm45 jurr tahan 2-3 bulan WA 013.565.9110 DM @nowa.azih . #FaceCreamAloeveraHoney  #FaceCream  #TheBeautyHacks  #DropshipNeeded  #kulitkusamhilang  #JerawatHilang  #parutdegilhilang  #TheBeautyHacks  #AgentTheBeautyHacksPasirPutehKelantan  #AgentTheBeautyHacksSetapakKL  #AgentTheBeautyHacsSriRampai  #AgentTheBeautyHacksWangsaMaju 
Pernah join business tapi selalu je langgar dinding.
Takut nak join business sebab tak pernah berbisness..
Takut nak keluar modal banyak2.
Nak dapatkan side income melalui bisness..
Nak jadi mompreneur atau surirumah yang berjaya dengan hanya buat income dari rumah laa.
Nak tambah income selain dari kerja hakiki..
.
Kalau tergolong dalam situasi diatas, meh risik dengan fqah ye. 😍 
Kita akan jumpa dalam kelas ni. Byr berape?

FREE TO ALL ! 
#maryjardinagent
#mjdeheart
#mjannajah
#mjnayla
#mjbandartunhusseinonn
#mjcheras
#detoks
#kecutjerawat
#hilangkanparut #naturaldanorganic #segar #bersih #kulitkusamhilang #berseri #cantik #hilangjerawat #kecilpori #whiteheads #blackheads
Pernah join business tapi selalu je langgar dinding. Takut nak join business sebab tak pernah berbisness.. Takut nak keluar modal banyak2. Nak dapatkan side income melalui bisness.. Nak jadi mompreneur atau surirumah yang berjaya dengan hanya buat income dari rumah laa. Nak tambah income selain dari kerja hakiki.. . Kalau tergolong dalam situasi diatas, meh risik dengan fqah ye. 😍 Kita akan jumpa dalam kelas ni. Byr berape? FREE TO ALL ! #maryjardinagent  #mjdeheart  #mjannajah  #mjnayla  #mjbandartunhusseinonn  #mjcheras  #detoks  #kecutjerawat  #hilangkanparut  #naturaldanorganic  #segar  #bersih  #kulitkusamhilang  #berseri  #cantik  #hilangjerawat  #kecilpori  #whiteheads  #blackheads 
TANPA BEDAK..betul x tipu ni..
Cuma guna (Mineral Face Mist + BC Cream + DYXY Brush) ..maintain sampai 8 Jam.. Whatsapp or DM for more details... #dyxyamalisha #dyxyfacemistgreentea #dyxyproductmalaysia #dyxykoreanproduct #dyxybccream #brushgemok #kulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitsensetif #glowingface
RM87
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PEWIIT  SKINCARE :
.
Nak kesan lebih POWER!!!
.
Amalkan bersama Pewitt Skincare
.
✅ kulit berminyak
✅ Kulit kusam
✅ Kulit berjeragat
✅ kulit berjerawat
✅ Masalah blackhead & whitehead
✅ Masalah pigmentasi
✅ Kulit gelap
✅ Masalah jerawat resdung
.
Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g
.
KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . 
Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1
===============================
1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya
5 Mendapat kelulusan KKM
.

#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah #pemborongmalaysia #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemurah #igers #visitmyig #pewittsoap #1malaysia #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM87 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PEWIIT SKINCARE : . Nak kesan lebih POWER!!! . Amalkan bersama Pewitt Skincare . ✅ kulit berminyak ✅ Kulit kusam ✅ Kulit berjeragat ✅ kulit berjerawat ✅ Masalah blackhead & whitehead ✅ Masalah pigmentasi ✅ Kulit gelap ✅ Masalah jerawat resdung . Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g . KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1 =============================== 1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal. 2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan 3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan 4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya 5 Mendapat kelulusan KKM . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmalaysia  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemurah  #igers  #visitmyig  #pewittsoap  #1malaysia  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Sabun pewiit... Kelebihan sabun.
.
♧Menghilangkan jerawat batu.
♧Menghilangkan parut jerawat.
♧Menghilangkan kesan jerawat.
♧Memutihkan.
♧Mengecilkan kulit.
♧Menyihatkan kulit.
♧Muka anda berasa segar.
♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia).
♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri.
♧Membuang toksin pada wajah.
♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK.
.
Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan.
☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok.
☆Extract collagen.
☆Extract gluta.
☆Vitamin C.
☆Semua extract halal Home made.
.
1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam.
3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 
4.gulta=melembapkan kulit wajah.
5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati.
.
#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #pewittsoap  #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #mulus #putih #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM29 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Sabun pewiit... Kelebihan sabun. . ♧Menghilangkan jerawat batu. ♧Menghilangkan parut jerawat. ♧Menghilangkan kesan jerawat. ♧Memutihkan. ♧Mengecilkan kulit. ♧Menyihatkan kulit. ♧Muka anda berasa segar. ♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia). ♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri. ♧Membuang toksin pada wajah. ♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK. . Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan. ☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok. ☆Extract collagen. ☆Extract gluta. ☆Vitamin C. ☆Semua extract halal Home made. . 1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam. 3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 4.gulta=melembapkan kulit wajah. 5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati. . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemalaysia  #bazaronlinemurah  #pewittsoap  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #mulus  #putih  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
CONSISTENCY IS THE KEY!
.
Banyak faktor perlu dilihat kalau nak kulit jadi cantik semula. Memang kesannya lain-lain kat semua orang.
.
Kulit Si A tak sama dengan kulit Si B. So, reaction pun akan dapat berbeza. Cepat atau lambat tak penting. Yang penting, pakai Mary Kay sangat selamat & akan dapat kulit idaman.
.
Pakai skincare basic set sahaja memang tak cukup  apatah lagi kalau pakai clenaser sahaja. Kulit jugak seperti badan kita. Perlu makanan. Perlu supplement & perlu baju/perlindungan.
.
Jangan bandingkan kulit kita dengan orang lain. Ingat! Setiap kulit tak sama. Cuma ikut advise Sis atau mana-mana Beauty Consultant korang.
.
In shaa Allah, kulit berjerawat boleh licin. Kulit pori besar boleh jadi halus. Kulit bertompok jeragat boleh cerah sekata.
.
To booking SKINCARE CLASS or any inquiries on Mary Kay® do contact me.
👧🏻 Dayang
📲 017 348 0107
(WhatsApp link at bio profile)
CONSISTENCY IS THE KEY! . Banyak faktor perlu dilihat kalau nak kulit jadi cantik semula. Memang kesannya lain-lain kat semua orang. . Kulit Si A tak sama dengan kulit Si B. So, reaction pun akan dapat berbeza. Cepat atau lambat tak penting. Yang penting, pakai Mary Kay sangat selamat & akan dapat kulit idaman. . Pakai skincare basic set sahaja memang tak cukup apatah lagi kalau pakai clenaser sahaja. Kulit jugak seperti badan kita. Perlu makanan. Perlu supplement & perlu baju/perlindungan. . Jangan bandingkan kulit kita dengan orang lain. Ingat! Setiap kulit tak sama. Cuma ikut advise Sis atau mana-mana Beauty Consultant korang. . In shaa Allah, kulit berjerawat boleh licin. Kulit pori besar boleh jadi halus. Kulit bertompok jeragat boleh cerah sekata. . To booking SKINCARE CLASS or any inquiries on Mary Kay® do contact me. 👧🏻 Dayang 📲 017 348 0107 (WhatsApp link at bio profile)
3 FAKTA tentang Freshie Facial Wash 🌹:
.
1) KKM APPROVED.😎
2) Dibuat di kilang GMP.😉
3) Certificate approved bahawa mengandungi high VITAMIN C.😍
.
Jangan ragu ragu, mostly mereka yang cuba memang puas hati. THE BEST SABUN ever! Giteww.😘
.
Bukan REPACKAGING ye.
.
Untuk order boleh watsap 0189018031.
.
#sayajualproduk #produkecantikan #produkterbaik #freshiefeedback
#sabunpalinglaris#sabunterbaik#sayajualproduk #sayajual#produkecantikan#usim
#kulitcantiksehat #kulitcerah #produkterbaik #kulitputih #kulitkusamhilang #kulitcantik #kulitsehat #kulitgebu #kulitglowing #vitaminc😙 #vitcallurebeautypowder #igshopmalaysia #bazaarpaknil
#allurebeautyvitc #facialwash #myapinkishcompactpowder#freshiefacialwash#vitamincviral #allurebeautymalaysia
3 FAKTA tentang Freshie Facial Wash 🌹: . 1) KKM APPROVED.😎 2) Dibuat di kilang GMP.😉 3) Certificate approved bahawa mengandungi high VITAMIN C.😍 . Jangan ragu ragu, mostly mereka yang cuba memang puas hati. THE BEST SABUN ever! Giteww.😘 . Bukan REPACKAGING ye. . Untuk order boleh watsap 0189018031. . #sayajualproduk  #produkecantikan  #produkterbaik  #freshiefeedback  #sabunpalinglaris #sabunterbaik #sayajualproduk  #sayajual #produkecantikan #usim  #kulitcantiksehat  #kulitcerah  #produkterbaik  #kulitputih  #kulitkusamhilang  #kulitcantik  #kulitsehat  #kulitgebu  #kulitglowing  #vitaminc 😙 #vitcallurebeautypowder  #igshopmalaysia  #bazaarpaknil  #allurebeautyvitc  #facialwash  #myapinkishcompactpowder #freshiefacialwash #vitamincviral  #allurebeautymalaysia 
Jerawat minggat pake rangkaian dari SR12😍
•
•
FREE Konsultasi 📲 WA : 085959786464
📲 Line Beauty Consultant SR12 : vennymurni
•
•
#obatjerawat #jerawat #kulitkusamhilang #kulitkusam #wajah #glowingskin #sr12 #sr12skinrelieve #sr12herbalskincare
.ADINDA COFFEE SCRUB
.

Kebaikannya;
.

1. Menghalus, melembab dan melembutkan kulit wajah.
2. Menjadikan wajah kelihatan cantik dan  berseri.
3. Mengurangkan kedutan.
4. Menghilangkan parut.
5. Menghilangkan jerawat.
6. Menghilangkan jeragat.
7. Membuang sel kulit mati.
8. Mengecilkan pori-pori.
9. Menghilangkan blackhead & whitehead.
10. Menghilangkan selulit.
11. Mengurangkan kesan stretchmark.
12. Menghilangkan daki & kehitaman pada kulit.
.

Harga Rm35/100gm 
Postage rm8 sem, rm11 sabah/swak
Berminat hubungi👇🏼👇🏼
whatsapp +60192802060
.

#coffeescrubs #coffee #scrubs #skrub #skrubkopi #skrubbadan #skrubmuka #skrubbadanmurah #skrubhomemade #skrubmukadanbadan #lulurkopi #lulurbadan #hilangdaki #hilangselulit #buangselkulitmati #buangdaki #kulitkusam #kulitbersih #kulitlembut #kulitkusamhilang #kulit #klang #kopi
.ADINDA COFFEE SCRUB . Kebaikannya; . 1. Menghalus, melembab dan melembutkan kulit wajah. 2. Menjadikan wajah kelihatan cantik dan berseri. 3. Mengurangkan kedutan. 4. Menghilangkan parut. 5. Menghilangkan jerawat. 6. Menghilangkan jeragat. 7. Membuang sel kulit mati. 8. Mengecilkan pori-pori. 9. Menghilangkan blackhead & whitehead. 10. Menghilangkan selulit. 11. Mengurangkan kesan stretchmark. 12. Menghilangkan daki & kehitaman pada kulit. . Harga Rm35/100gm Postage rm8 sem, rm11 sabah/swak Berminat hubungi👇🏼👇🏼 whatsapp +60192802060 . #coffeescrubs  #coffee  #scrubs  #skrub  #skrubkopi  #skrubbadan  #skrubmuka  #skrubbadanmurah  #skrubhomemade  #skrubmukadanbadan  #lulurkopi  #lulurbadan  #hilangdaki  #hilangselulit  #buangselkulitmati  #buangdaki  #kulitkusam  #kulitbersih  #kulitlembut  #kulitkusamhilang  #kulit  #klang  #kopi 
Kulit tanpa FILTER . Sedikit CC CREAM sahaja untuk keluar ke kedai membeli sayur di kedai Pak Mat Tempe Goreng . .
Takde keraguan menadah kulit di bawah panahan matahari terik . .
Sebab dah ada SHIELD power kat atas kulit . CC CREAM MARY KAY SPF 15 . .
Kulit ni tayah over sangat nak letak spf sampai berpoloh poloh . Kecundang juga nanti . .
Perasaan LF memiliki kulit macamni ?? BANGGA SANGAT 😘sebab berjaya sihatkan kulit ! .
Ye , nak cantik pastilah LABUR , USAHA dan SABAR . Takde 3 ni jangan sibuk nak cantik . .
Nak try CC Cream ? Kalau nak , DM saya atau PM saya . .
Hubungi saya 0167047437 . .
#kulitsihat #kulitcantik #kulitkusam #kulitsehat #kulitanjal #kulitcerah #kulitindah #kulitsegar #kulitwajah #kulitglowing #kulitkusamhilang
Kulit tanpa FILTER . Sedikit CC CREAM sahaja untuk keluar ke kedai membeli sayur di kedai Pak Mat Tempe Goreng . . Takde keraguan menadah kulit di bawah panahan matahari terik . . Sebab dah ada SHIELD power kat atas kulit . CC CREAM MARY KAY SPF 15 . . Kulit ni tayah over sangat nak letak spf sampai berpoloh poloh . Kecundang juga nanti . . Perasaan LF memiliki kulit macamni ?? BANGGA SANGAT 😘sebab berjaya sihatkan kulit ! . Ye , nak cantik pastilah LABUR , USAHA dan SABAR . Takde 3 ni jangan sibuk nak cantik . . Nak try CC Cream ? Kalau nak , DM saya atau PM saya . . Hubungi saya 0167047437 . . #kulitsihat  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitsehat  #kulitanjal  #kulitcerah  #kulitindah  #kulitsegar  #kulitwajah  #kulitglowing  #kulitkusamhilang 
🍃FACE CREAM🍃
.
.
🍂Sesuai untuk kulit kombinasi (kering+berminyak)
🍂Kecutkan JERAWAT
🍂Pudarkan JERAGAT & PARUT JERAWAT
🍂Mengecilkan pori-pori
🍂Mengandungi SPF 30 untuk memelihara kulit dari sinaran uv
🍂Mencerahkan kulit dengan sekata.
🍂Boleh dijadikan krim siang dan malam
.
Nak join trip pos ?
25g, Rm45 jurr tahan 2-3 bulan
WA 013.565.9110
DM @nowa.azih
.
.
#FaceCreamAloeveraHoney #FaceCream #TheBeautyHacks #DropshipNeeded #kulitkusamhilang #JerawatHilang #parutdegilhilang
🍃FACE CREAM🍃 . . 🍂Sesuai untuk kulit kombinasi (kering+berminyak) 🍂Kecutkan JERAWAT 🍂Pudarkan JERAGAT & PARUT JERAWAT 🍂Mengecilkan pori-pori 🍂Mengandungi SPF 30 untuk memelihara kulit dari sinaran uv 🍂Mencerahkan kulit dengan sekata. 🍂Boleh dijadikan krim siang dan malam . Nak join trip pos ? 25g, Rm45 jurr tahan 2-3 bulan WA 013.565.9110 DM @nowa.azih . . #FaceCreamAloeveraHoney  #FaceCream  #TheBeautyHacks  #DropshipNeeded  #kulitkusamhilang  #JerawatHilang  #parutdegilhilang 
TAK SABAR NAK CUBA PRODUK ALLURE BEAUTY? RISAU POS LAMBAT SAMPAI?
.
JOM COD DGN EJEN2 SAH ALLURE BEAUTY. HUBUNGI MEREKA 👇👇👇
.
✔️@allurebeauty.original - Shah Alam Seksyen 1-9 - 01112219967
.
✔️@allurebeauty.pahang - Bera - 0145293855
.
✔️@allurebeauty.kelantan - Pasir Mas & Kota Bharu - 0148247159
.
✔️Fb Norazila Zieyla - Asajaya, Sarawak - 0128705348
.
✔️Fb Anna Bonnie - Melaka, Kandang, Hspital Melaka, Tlok Mas & Ayer Molek -
0166994531
.
✔️@allurebeauty.ab - Sekitar Nilai - 0126407721
.
✔️@allurebeauty_uum95 - UUM (Kedah) & Sungai Besar (Slngr) - 0132054193
.
✔️@deehananimohdnoh - Seri Kembangan Selangor - 01110393929
.
✔️@allurebeauty.kedah - Merbok & Sungai Petani - 01133053081
.
✔️Fb Normala Che Mat - Tanah Merah Kelantan - 01125440574
.
✔️@allurebeauty_sara - Sekitar KL - 01111208430
.
AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN, BERMINAT UTK JANA PENDAPATAN, HUBUNGI NURUL SKRG +601112219967 #allureteambeauty
TAK SABAR NAK CUBA PRODUK ALLURE BEAUTY? RISAU POS LAMBAT SAMPAI? . JOM COD DGN EJEN2 SAH ALLURE BEAUTY. HUBUNGI MEREKA 👇👇👇 . ✔️@allurebeauty.original - Shah Alam Seksyen 1-9 - 01112219967 . ✔️@allurebeauty.pahang - Bera - 0145293855 . ✔️@allurebeauty.kelantan - Pasir Mas & Kota Bharu - 0148247159 . ✔️Fb Norazila Zieyla - Asajaya, Sarawak - 0128705348 . ✔️Fb Anna Bonnie - Melaka, Kandang, Hspital Melaka, Tlok Mas & Ayer Molek - 0166994531 . ✔️@allurebeauty.ab - Sekitar Nilai - 0126407721 . ✔️@allurebeauty_uum95 - UUM (Kedah) & Sungai Besar (Slngr) - 0132054193 . ✔️@deehananimohdnoh - Seri Kembangan Selangor - 01110393929 . ✔️@allurebeauty.kedah - Merbok & Sungai Petani - 01133053081 . ✔️Fb Normala Che Mat - Tanah Merah Kelantan - 01125440574 . ✔️@allurebeauty_sara - Sekitar KL - 01111208430 . AGENT & DROPSHIP DIPERLUKAN, BERMINAT UTK JANA PENDAPATAN, HUBUNGI NURUL SKRG +601112219967 #allureteambeauty 
Feedback Customer Dqueen Foundation💖
.
NORMAL PRICE : RM 65
.
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
Feedback Customer Dqueen Foundation💖 . NORMAL PRICE : RM 65 . 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
Wow cantik comel Cik Via kite pakai DQueen Silky Smooth Foundation ni😉
.
Daily use foundation ni memang best.. senang nak bersihkan😉
.
Jom dapatkan sekarang!
.
💰PRICE : RM 65
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
Wow cantik comel Cik Via kite pakai DQueen Silky Smooth Foundation ni😉 . Daily use foundation ni memang best.. senang nak bersihkan😉 . Jom dapatkan sekarang! . 💰PRICE : RM 65 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
10 manfaat dalam satu D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION , selepas satu minit sapuan :-
*penjagaan kulit
*menyejukkan kulit
*anti jeragat,jerawat dan kedutan
*asas make up
*menghilangkan pigmentasi
*spf 50++
*menutup liang pori yang terbuka jadi kulit nampak gebu
*merawat kulit dengan pati rose dan vitamin E
*mencerah kan kulit
*efek glowing bila berpeluh
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
🎀HARGA: RM65
🎀10 GM(PENGGUNAAN SEBULAN LEBIH &BERGANTUNG PADA KEKERAPAN PENGGUNAAN
.
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
10 manfaat dalam satu D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION , selepas satu minit sapuan :- *penjagaan kulit *menyejukkan kulit *anti jeragat,jerawat dan kedutan *asas make up *menghilangkan pigmentasi *spf 50++ *menutup liang pori yang terbuka jadi kulit nampak gebu *merawat kulit dengan pati rose dan vitamin E *mencerah kan kulit *efek glowing bila berpeluh ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 🎀HARGA: RM65 🎀10 GM(PENGGUNAAN SEBULAN LEBIH &BERGANTUNG PADA KEKERAPAN PENGGUNAAN . 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
Wajah dan tubuhmu kasar, gelap & kusam?? Banyak flek & noda hitam?? Nggak perlu takut, Yukk cerahkann wajah secara sehat bersama White Lily Clinic (lily)(lily) "WHITENING SPECIAL PROMO"  16 Sept - 07 Okt'17

Di sini, semua yang kamu butuhkan untuk membuat kulit wajah & tubuh menjadi halus, bersih, cerah & bersinar ada special promo loh.. berupa potongan harga langsung sebesar:
* 20% utk Perawatan
* 10% utk Injeksi & Infus
* 10% utk Produk

Yuk gunakan kesempatan ini supaya impianmu memiliki kulit wajah & tubuh yang halus, cerah, putih bersinar menjadi kenyataan. 
Untuk informasi lebih lanjut hubungi 0274-564433 & wa 085643099007 😍😍
#promokecantikanjogja #perawatanbadan #jogjaskincare #jogjabeautyclinic #perawatankecantikankulit #pemutihankulit #pencerahankulit #pencerahanwajah #flekhitam #flek #kulitkusam #kulitkusamhilang #kulitkusamtiadalagi #kulitputihsehat #kulitputihalami #kulitberseri #kulitsehatcantik #kulitsehat #perawatansehat #whiteningcream #whiteninginjection #suntikputihampuh #infuswhitening #suntikputihjogja #suntikkecantikan #suntikvitaminc #infusputih
Wajah dan tubuhmu kasar, gelap & kusam?? Banyak flek & noda hitam?? Nggak perlu takut, Yukk cerahkann wajah secara sehat bersama White Lily Clinic (lily)(lily) "WHITENING SPECIAL PROMO" 16 Sept - 07 Okt'17 Di sini, semua yang kamu butuhkan untuk membuat kulit wajah & tubuh menjadi halus, bersih, cerah & bersinar ada special promo loh.. berupa potongan harga langsung sebesar: * 20% utk Perawatan * 10% utk Injeksi & Infus * 10% utk Produk Yuk gunakan kesempatan ini supaya impianmu memiliki kulit wajah & tubuh yang halus, cerah, putih bersinar menjadi kenyataan. Untuk informasi lebih lanjut hubungi 0274-564433 & wa 085643099007 😍😍 #promokecantikanjogja  #perawatanbadan  #jogjaskincare  #jogjabeautyclinic  #perawatankecantikankulit  #pemutihankulit  #pencerahankulit  #pencerahanwajah  #flekhitam  #flek  #kulitkusam  #kulitkusamhilang  #kulitkusamtiadalagi  #kulitputihsehat  #kulitputihalami  #kulitberseri  #kulitsehatcantik  #kulitsehat  #perawatansehat  #whiteningcream  #whiteninginjection  #suntikputihampuh  #infuswhitening  #suntikputihjogja  #suntikkecantikan  #suntikvitaminc  #infusputih 
Maksud hati ingin kulit yang cantik, mau kulit cantik nan sehat memang butuh proses shay 
Yuk mari jadikan kulit kita cantik dan sehat dengan 🔑🔑 swipe swipe

#kulitcerah#kulitsehatalami#kulitkusamhilang
Mungkin Ini Solusi Masalah Anda !! .
-Punya Problem Soal Kulit?
-Hubungan Pasturi Terganggu?
-Bingung Cari Pemutih Aman?
-Kulit Sering Alergi?
-Kulit Kusam Bahkan Kering?
-Stretch Mark Melanda?
-Wajah Berjerawat?
-Flek Hitam Tak Kunjung Hilang?
-Pori" & Bopeng Wajah Membesar?

Mungkin Ini Solusinya!

SABUN Gove salah satu produk facial soap produksi Goldversatile. SABUN GOVE merupakan sabun dengan kandungan lengkap dengan kombinasi bahan HERBAL & LEGAL teruji AMAN TANPA BAHAN KIMIA.

Kandungan Sabun Gove: 
Minyak sereh
Minyak kelapa
Minyak zaitun
Minyak bulus
Minyak Bidara
Vit A, Vit C, Vit E
Colagen 
Propolis

Selain Itu SABUN GOVE Telah mengantongin secara Resmi ijin pemasaran dari BPOM. Dengan Nomor Izin NA18170500215.
.
Apa Manfaat SABUN GOVE? .
-Menghilangkan Gatal" dikulit
-Membasmi Panu & Kadas
-Menghilangkan Biang Keringat
-Menghaluskan Kulit Kaki & Tanggan
-Menyembuhkan Borok ,Kutu Air & Kaki Pecah
-Mengecangkan Payudara
-Menghilangkan Jerawat Muka & Tubuh
-Menghilangkan Selulit
-Membesarkan Penis
-Mengatasi Bau Badan
-Memutihkan Kulit
-Mengurangi Bau Kaki
-Mencegah Gigitan Serangga & Nyamuk
-Menghilangkan Ketombe
-Mengecilkan Pori " Besar Di Wajah

SABUN GOVE Apa Benar Aman?

Sabun Gove Telah Teruji Secara BPOM dan Resmi Legal.

Jadi.....!! SABUN GOVE,Sangat Aman di Pakai Dalam Jangka Panjang Maupun Pendek Tampa Menimbulkan Efek Samping.

Jika Anda Berminat, Bisa Chat Kami Di:
.
Kontak Kami:
WA : 082138651110
BBM : DD2DE8E0 .
.
📍Note: -Join Bisnis
-Join Produk
-Open Drops
-Free Konsultasi
.
🔎Ulas Kami Di Google:
-WEB : #Goveversatile
-Instragram : @sabungoveori
.
🇮🇩:#kulit #kulitputih #kulitsensitif #kulitkeriput #keriput #kulitkusamhilang #alergi #kulitgatal #kulitbersih #kulitbersisik #kulithitam #penyakitkulit #borok #bekasluka
Mungkin Ini Solusi Masalah Anda !! . -Punya Problem Soal Kulit? -Hubungan Pasturi Terganggu? -Bingung Cari Pemutih Aman? -Kulit Sering Alergi? -Kulit Kusam Bahkan Kering? -Stretch Mark Melanda? -Wajah Berjerawat? -Flek Hitam Tak Kunjung Hilang? -Pori" & Bopeng Wajah Membesar? Mungkin Ini Solusinya! SABUN Gove salah satu produk facial soap produksi Goldversatile. SABUN GOVE merupakan sabun dengan kandungan lengkap dengan kombinasi bahan HERBAL & LEGAL teruji AMAN TANPA BAHAN KIMIA. Kandungan Sabun Gove: Minyak sereh Minyak kelapa Minyak zaitun Minyak bulus Minyak Bidara Vit A, Vit C, Vit E Colagen Propolis Selain Itu SABUN GOVE Telah mengantongin secara Resmi ijin pemasaran dari BPOM. Dengan Nomor Izin NA18170500215. . Apa Manfaat SABUN GOVE? . -Menghilangkan Gatal" dikulit -Membasmi Panu & Kadas -Menghilangkan Biang Keringat -Menghaluskan Kulit Kaki & Tanggan -Menyembuhkan Borok ,Kutu Air & Kaki Pecah -Mengecangkan Payudara -Menghilangkan Jerawat Muka & Tubuh -Menghilangkan Selulit -Membesarkan Penis -Mengatasi Bau Badan -Memutihkan Kulit -Mengurangi Bau Kaki -Mencegah Gigitan Serangga & Nyamuk -Menghilangkan Ketombe -Mengecilkan Pori " Besar Di Wajah SABUN GOVE Apa Benar Aman? Sabun Gove Telah Teruji Secara BPOM dan Resmi Legal. Jadi.....!! SABUN GOVE,Sangat Aman di Pakai Dalam Jangka Panjang Maupun Pendek Tampa Menimbulkan Efek Samping. Jika Anda Berminat, Bisa Chat Kami Di: . Kontak Kami: WA : 082138651110 BBM : DD2DE8E0 . . 📍Note: -Join Bisnis -Join Produk -Open Drops -Free Konsultasi . 🔎Ulas Kami Di Google: -WEB : #Goveversatile  -Instragram : @sabungoveori . 🇮🇩:#kulit  #kulitputih  #kulitsensitif  #kulitkeriput  #keriput  #kulitkusamhilang  #alergi  #kulitgatal  #kulitbersih  #kulitbersisik  #kulithitam  #penyakitkulit  #borok  #bekasluka 
KELEBIHAN CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER
.
🌹Kesan seawal 7 hari.
.
🌹Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati / kusam dengan berkesan.
.
🌹Kulit lebih anjal, lembut, halus dan gebu.
.
🌹Membantu membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan.
.
🌹Anti penuaan.
.
🌹Membantu mencegah blackhead / whitehead.
.
🌹Membantu mengecilkan liang pori terbuka.
.
🌹Membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi.
.
🌹Membantu mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
.
🌹80% kulit lembap, cerah sekata.
.
#solekdanrawat #charmsmurah #charmsglow #raiseyourlife #charmsfoundationmurah #setjerawat #kulitkusamhilang #sayajualcharms
KELEBIHAN CHARMS CLEANSER & MAKEUP REMOVER . 🌹Kesan seawal 7 hari. . 🌹Membantu menanggalkan sel-sel kulit mati / kusam dengan berkesan. . 🌹Kulit lebih anjal, lembut, halus dan gebu. . 🌹Membantu membersih dengan mendalam dan mengawal masalah minyak berlebihan. . 🌹Anti penuaan. . 🌹Membantu mencegah blackhead / whitehead. . 🌹Membantu mengecilkan liang pori terbuka. . 🌹Membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat & pigmentasi. . 🌹Membantu mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah. . 🌹80% kulit lembap, cerah sekata. . #solekdanrawat  #charmsmurah  #charmsglow  #raiseyourlife  #charmsfoundationmurah  #setjerawat  #kulitkusamhilang  #sayajualcharms 
Moreskin cream siang malam ini ternyata awet banget loh ya 😍😍😍😍 Saya pakai udah 3 bulan lebih belum habis habis💕💕
Memang produk berkualitas ini pakai nya cukup sedikit, tipis, tapi reaksi dan khasiat nya tetep Ok pakai banget !!!!!!!! Jerawat hilang 😍
Kulit kusam hilang 😍
Komedo ngacir😍
Pori pori besar hilang 😍
Kulit berminyak bablas😍

Makin cantik, sehat, mulus alami, ya pakai Moreskin cream siang dan malam

Sepaket lebih hemat lho say ☺😘 RESPON CEPAT👇👇
📱WA: 0813 2973 6733 
Pastikan Anda membeli di Distributor Resmi PT. Natural Nusantara

#Moreskin #moreskinnasa #Moreskinaman #moreskinbpom #moreskinhalal #Daycream #nightcream #flekhitamhilang #kulitkusamhilang #jerawathilang #poriporimengecil #glowing #glowingmaksimal #kulitputihalami #putihmerona #kosmetikaman #kosmetikori #kosmetikhalal #kosmetikherbal #kosmetikbpom #bebasmerkuri #bebasbahankimia #bebashidrokinon #bebasmerkuryhydroquinone
Moreskin cream siang malam ini ternyata awet banget loh ya 😍😍😍😍 Saya pakai udah 3 bulan lebih belum habis habis💕💕 Memang produk berkualitas ini pakai nya cukup sedikit, tipis, tapi reaksi dan khasiat nya tetep Ok pakai banget !!!!!!!! Jerawat hilang 😍 Kulit kusam hilang 😍 Komedo ngacir😍 Pori pori besar hilang 😍 Kulit berminyak bablas😍 Makin cantik, sehat, mulus alami, ya pakai Moreskin cream siang dan malam Sepaket lebih hemat lho say ☺😘 RESPON CEPAT👇👇 📱WA: 0813 2973 6733 Pastikan Anda membeli di Distributor Resmi PT. Natural Nusantara #Moreskin  #moreskinnasa  #Moreskinaman  #moreskinbpom  #moreskinhalal  #Daycream  #nightcream  #flekhitamhilang  #kulitkusamhilang  #jerawathilang  #poriporimengecil  #glowing  #glowingmaksimal  #kulitputihalami  #putihmerona  #kosmetikaman  #kosmetikori  #kosmetikhalal  #kosmetikherbal  #kosmetikbpom  #bebasmerkuri  #bebasbahankimia  #bebashidrokinon  #bebasmerkuryhydroquinone 
Wahhh...bukan calang2 dyxy face mist ni ye...1st time dengar ni..normally kita amalkan kat muka je...tp rupanya ade customer amalkan kat lengannn...wah2x xsangka berhasil...
Ramai dah mencuba..so apa tungggu lagi..sofia, farah, julia  meh whatsapp kita...aishahhh...jangan ragu2 dengan product ini 🎶🎶🎶...la la la la

#dyxyamalisha #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #dyxyproductmalaysia #productkorea #koreanproduct #sama2 #samasamacantik #jerawat #kulitsensetif #kulitkusamhilang#baazarpaknil #dyxykl #productkorean#cosmetics#notskincare#cantiksambilmerawat
Wahhh...bukan calang2 dyxy face mist ni ye...1st time dengar ni..normally kita amalkan kat muka je...tp rupanya ade customer amalkan kat lengannn...wah2x xsangka berhasil... Ramai dah mencuba..so apa tungggu lagi..sofia, farah, julia meh whatsapp kita...aishahhh...jangan ragu2 dengan product ini 🎶🎶🎶...la la la la #dyxyamalisha  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxyproductmalaysia  #productkorea  #koreanproduct  #sama2  #samasamacantik  #jerawat  #kulitsensetif  #kulitkusamhilang #baazarpaknil  #dyxykl  #productkorean #cosmetics #notskincare #cantiksambilmerawat 
[JERAGAT PUDAR, PORI  HILANG, EYEBAG GHAIB, KULIT LEMBAP] 😱
.
.
Apa kata pengguna 👇🏻
.
.
Alhamdulillah, Baru 12 hari pakai produk The Beauty Hacks, jeragat akak pudar, kulit makin lembut, eyebag hilang, pori makin kecil dan garis halus bawah mata pun hilang 😊--Nora, Pahang
.
.
Akak ni spend tak smpai rm100 pun utk dapatkan kulit Idaman. Dapat pulak Free Gift.
.
.
Nak kulit idaman macam akak Nora ?
Lekas
WA 013.565.9110
DM @nowa.azih .
.
#DropshipNeeded #SoapBarRice #FaceScrubGold #FaceMaskHoney #JeragatHilang #EyebagHilang #PoriMengecil #GarisHalusHilang #KulitKusamHilang #KulitLembut
#TheBeautyHacks
#AgentTheBeautyHacksPasirPutehKelantan
#AgentTheBeautyHacksSetapakKL
#AgentTheBeautyHacksWangsaMaju
#AgentTheBeautyHacksSriRampai
[JERAGAT PUDAR, PORI HILANG, EYEBAG GHAIB, KULIT LEMBAP] 😱 . . Apa kata pengguna 👇🏻 . . Alhamdulillah, Baru 12 hari pakai produk The Beauty Hacks, jeragat akak pudar, kulit makin lembut, eyebag hilang, pori makin kecil dan garis halus bawah mata pun hilang 😊--Nora, Pahang . . Akak ni spend tak smpai rm100 pun utk dapatkan kulit Idaman. Dapat pulak Free Gift. . . Nak kulit idaman macam akak Nora ? Lekas WA 013.565.9110 DM @nowa.azih . . #DropshipNeeded  #SoapBarRice  #FaceScrubGold  #FaceMaskHoney  #JeragatHilang  #EyebagHilang  #PoriMengecil  #GarisHalusHilang  #KulitKusamHilang  #KulitLembut  #TheBeautyHacks  #AgentTheBeautyHacksPasirPutehKelantan  #AgentTheBeautyHacksSetapakKL  #AgentTheBeautyHacksWangsaMaju  #AgentTheBeautyHacksSriRampai 
RM87
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PEWIIT  SKINCARE :
.
Nak kesan lebih POWER!!!
.
Amalkan bersama Pewitt Skincare
.
✅ kulit berminyak
✅ Kulit kusam
✅ Kulit berjeragat
✅ kulit berjerawat
✅ Masalah blackhead & whitehead
✅ Masalah pigmentasi
✅ Kulit gelap
✅ Masalah jerawat resdung
.
Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g
.
KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . 
Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1
===============================
1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal.
2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya
5 Mendapat kelulusan KKM
.

#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah #pemborongmalaysia #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemurah #igers #visitmyig #pewittsoap #1malaysia #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM87 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . PEWIIT SKINCARE : . Nak kesan lebih POWER!!! . Amalkan bersama Pewitt Skincare . ✅ kulit berminyak ✅ Kulit kusam ✅ Kulit berjeragat ✅ kulit berjerawat ✅ Masalah blackhead & whitehead ✅ Masalah pigmentasi ✅ Kulit gelap ✅ Masalah jerawat resdung . Dalam 1set Pewiit Skincare ada :- - 1 Sabun kulit kayu manis - Day cream ( uv protaction) - 15g - Night cream ( alovera + vit A ,C E) - 15g . KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh membakar kulit. So takdelah kulit gelap terbakar.. KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya ketika tidur . Ketahui sekarang apa yang menjadi pilihan ramai dengan Produk ‪#‎Pewiit‬ skincare 3in1 =============================== 1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen, vitamin C,semua extrak halal. 2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun ke atas dan ibu mengandung juga boleb menggunakannya dengan tiada kesan sampingan 3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan 4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya 5 Mendapat kelulusan KKM . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmalaysia  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemurah  #igers  #visitmyig  #pewittsoap  #1malaysia  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
RM29
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Sabun pewiit... Kelebihan sabun.
.
♧Menghilangkan jerawat batu.
♧Menghilangkan parut jerawat.
♧Menghilangkan kesan jerawat.
♧Memutihkan.
♧Mengecilkan kulit.
♧Menyihatkan kulit.
♧Muka anda berasa segar.
♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia).
♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri.
♧Membuang toksin pada wajah.
♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK.
.
Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan.
☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok.
☆Extract collagen.
☆Extract gluta.
☆Vitamin C.
☆Semua extract halal Home made.
.
1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam.
3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 
4.gulta=melembapkan kulit wajah.
5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati.
.
#sabunpewiit #pewiitskincare #pewiitskincaremurah #pewiitskincare3in1 #pewiitskincareoriginal #sayajual #isell #sabunpewitmurah #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #pewiitsoapmurah #bazaronlinemalaysia #bazaronlinemurah #pewittsoap  #hapuskanjerawat #hapuskanjeragat #kulitkusamhilang #kulitlicin #mulus #putih #likeiforlike #like4like #follow4follow #followforfollow
RM29 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Sabun pewiit... Kelebihan sabun. . ♧Menghilangkan jerawat batu. ♧Menghilangkan parut jerawat. ♧Menghilangkan kesan jerawat. ♧Memutihkan. ♧Mengecilkan kulit. ♧Menyihatkan kulit. ♧Muka anda berasa segar. ♧Meningkatkan keanjalan kulit(org berusia). ♧Kulit lebih licin,cerah dan berseri seri. ♧Membuang toksin pada wajah. ♧Menghalang blackhead dan whitehead TAK BAYAR BANYAK. . Kandungan sabun ☆Extract bunga cengkih selepas hujan. ☆Extract kulit kayu manis turun temurun tok. ☆Extract collagen. ☆Extract gluta. ☆Vitamin C. ☆Semua extract halal Home made. . 1.bunga cengkih=membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu. 2.kulit kayu manis=membantu menghilangkan parut jerawat dan bintik bintik hitam. 3.collagen=mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit. 4.gulta=melembapkan kulit wajah. 5.vitamin C=menyihatkan kulit dan merawat sel kulit mati. . #sabunpewiit  #pewiitskincare  #pewiitskincaremurah  #pewiitskincare3in1  #pewiitskincareoriginal  #sayajual  #isell  #sabunpewitmurah  #sayajualmurah  #sayajualprodukkecantikan  #pewiitskincare3in1murah  #pemborongmurah  #bazaarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #pewiitsoapmurah  #bazaronlinemalaysia  #bazaronlinemurah  #pewittsoap  #hapuskanjerawat  #hapuskanjeragat  #kulitkusamhilang  #kulitlicin  #mulus  #putih  #likeiforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollow 
Anda minat meniaga tapi tak tahu nak niaga apa? Ada modal RM250 - RM300 tapi tak tahu mcm mana nk beranakkan duit tu? Atau minat nak jadi dropship shj? Jom jadi sebahagian dari TEAM ALLURE BEAUTY 😊
.
Nurul sedang mencari 10 orang yg ada ciri2 diatas utk join ALLURE BEAUTY #teamnurul. KELEBIHAN menjadi ahli group #teamnurul: .
👉Dapat harga PALING MURAH
👉Boleh sambil GUNA SENDIRI, sambil NIAGA
👉Ada 13000 testimoni berjaya, senang nak jual
👉INCOME masuk hari-hari .
👉Ada whtsapp & telegram group khas utk ahli sah Allure Beauty
👉Nurul sediakan BONUS/ REWARD setiap bulan insyaAllah
👉Support group yg kecil memudahkan anda bersaing dan menang reward
👉Nama & telefon anda akn dipaparkan di ig @allurebeauty.original dgn 38.1k real followers
.
Terhad 10 org yg terawal shj sbb nurul nk fokus guide sorg2 mcm mana nk buat sales guna teknik MARKETING TANPA MODAL. InsyaAllah dgn 2 tahun pengalaman dalam bidang marketing di instagram dan facebook.. Nurul nak bantu lebih lagi utk sama sama jana income 4/5 angka sebulan.
.
Whtsapp nurul skrg +601112219967 sblm kehabisan kuota. Igt, 10 org shj ya ❤️
Anda minat meniaga tapi tak tahu nak niaga apa? Ada modal RM250 - RM300 tapi tak tahu mcm mana nk beranakkan duit tu? Atau minat nak jadi dropship shj? Jom jadi sebahagian dari TEAM ALLURE BEAUTY 😊 . Nurul sedang mencari 10 orang yg ada ciri2 diatas utk join ALLURE BEAUTY #teamnurul . KELEBIHAN menjadi ahli group #teamnurul : . 👉Dapat harga PALING MURAH 👉Boleh sambil GUNA SENDIRI, sambil NIAGA 👉Ada 13000 testimoni berjaya, senang nak jual 👉INCOME masuk hari-hari . 👉Ada whtsapp & telegram group khas utk ahli sah Allure Beauty 👉Nurul sediakan BONUS/ REWARD setiap bulan insyaAllah 👉Support group yg kecil memudahkan anda bersaing dan menang reward 👉Nama & telefon anda akn dipaparkan di ig @allurebeauty.original dgn 38.1k real followers . Terhad 10 org yg terawal shj sbb nurul nk fokus guide sorg2 mcm mana nk buat sales guna teknik MARKETING TANPA MODAL. InsyaAllah dgn 2 tahun pengalaman dalam bidang marketing di instagram dan facebook.. Nurul nak bantu lebih lagi utk sama sama jana income 4/5 angka sebulan. . Whtsapp nurul skrg +601112219967 sblm kehabisan kuota. Igt, 10 org shj ya ❤️
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸
.
.
👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH:
.
💥JERAGAT
💥JERAWAT
💥KULIT KUSAM
💥PARUT
💥PORI TERBUKA
.
.
❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗
.
.
💰BELI 1 JIMAT RM30
💰BELI 2 JIMAT RM70
💰BELI 3 JIMAT RM110
.
.
📲 013 4150104
📲 013 4150104
📲 013 4150104
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸 . . 👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH: . 💥JERAGAT 💥JERAWAT 💥KULIT KUSAM 💥PARUT 💥PORI TERBUKA . . ❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗ . . 💰BELI 1 JIMAT RM30 💰BELI 2 JIMAT RM70 💰BELI 3 JIMAT RM110 . . 📲 013 4150104 📲 013 4150104 📲 013 4150104
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸
.
.
👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH:
.
💥JERAGAT
💥JERAWAT
💥KULIT KUSAM
💥PARUT
💥PORI TERBUKA
.
.
❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗
.
.
💰BELI 1 JIMAT RM30
💰BELI 2 JIMAT RM70
💰BELI 3 JIMAT RM110
.
.
📲 013 4150104
📲 013 4150104
📲 013 4150104
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸 . . 👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH: . 💥JERAGAT 💥JERAWAT 💥KULIT KUSAM 💥PARUT 💥PORI TERBUKA . . ❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗ . . 💰BELI 1 JIMAT RM30 💰BELI 2 JIMAT RM70 💰BELI 3 JIMAT RM110 . . 📲 013 4150104 📲 013 4150104 📲 013 4150104
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸
.
.
👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH:
.
💥JERAGAT
💥JERAWAT
💥KULIT KUSAM
💥PARUT
💥PORI TERBUKA
.
.
❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗
.
.
💰BELI 1 JIMAT RM30
💰BELI 2 JIMAT RM70
💰BELI 3 JIMAT RM110
.
.
📲 013 4150104
📲 013 4150104
📲 013 4150104
🌸MYLEA FRECKLES SERUM🌸 . . 👍PAKAR DALAM MENYELESAIKAN MASALAH: . 💥JERAGAT 💥JERAWAT 💥KULIT KUSAM 💥PARUT 💥PORI TERBUKA . . ❗❗❗❗PROMOSI ❗❗❗❗ . . 💰BELI 1 JIMAT RM30 💰BELI 2 JIMAT RM70 💰BELI 3 JIMAT RM110 . . 📲 013 4150104 📲 013 4150104 📲 013 4150104
Gove Natural Soap, 100% PRODUK INDONESIA Teruji  BPOM. Bahan 100% HERBAL & HALAL
.
Gove Natural Soap:
•	ASLI Herbal /Alami
•	AMAN No Kimia & Mercuri
•	INSTAN & HEMAT Untuk Perawatan
•	Produk BERKUALITAS Tinggi
•	EKSKLUSIF Dengan Hasil Yang Perfect
•	SOLUSI AMAN & MUDAH Percantik Tubuh
•	TERJAMIN/GARANASI Ke ASLIANNYA
.
LIMITED OFFER/TERBATAS, Nikmati Manfaat Instan Gove Natural Soap Sekarang Juga!!
.
SPECIAL OFFERS :
WA:  0821-3865-1110
BBM : DD2DE8E0
.
Tag:#kulit #kulitputih #kulitsensitif #kulitkeriput #keriput #kulitkusamhilang #alergi #kulitgatal #kulitbersih #kulitbersisik #kulithitam #penyakitkulit #borok #bekasluka #sabungove#sabunherbal#soapherbal#kecantikan
Gove Natural Soap, 100% PRODUK INDONESIA Teruji BPOM. Bahan 100% HERBAL & HALAL . Gove Natural Soap: • ASLI Herbal /Alami • AMAN No Kimia & Mercuri • INSTAN & HEMAT Untuk Perawatan • Produk BERKUALITAS Tinggi • EKSKLUSIF Dengan Hasil Yang Perfect • SOLUSI AMAN & MUDAH Percantik Tubuh • TERJAMIN/GARANASI Ke ASLIANNYA . LIMITED OFFER/TERBATAS, Nikmati Manfaat Instan Gove Natural Soap Sekarang Juga!! . SPECIAL OFFERS : WA: 0821-3865-1110 BBM : DD2DE8E0 . Tag:#kulit  #kulitputih  #kulitsensitif  #kulitkeriput  #keriput  #kulitkusamhilang  #alergi  #kulitgatal  #kulitbersih  #kulitbersisik  #kulithitam  #penyakitkulit  #borok  #bekasluka  #sabungove #sabunherbal #soapherbal #kecantikan 
Rugi sesangat bagi yg belum dapatkans set asyaliee..rugi100×.. Whatsapp or dm for more details.. #dyxyamalisha #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #dyxyproductmalaysia #productkorea #koreanproduct #sama2 #samasamacantik #jerawat #kulitsensetif #kulitkusamhilang
DULU MACAM MAK CIK, SEKARANG MOMMY DAH GOJESS!
.
Hehe, caption bg sentap sikit mlm2 ni.. Nak bgtw kat semua yg mak cik pun pentingkan penampilan tau dan kalau dulu dgn kulit kusamnya, berminyak nya, x berseri, tapi sekarang cuba tenung lama2 feedback selepas amalkan pengambilan Vitamin C, haaa blh jatuh cinta tau.. 😍
.
Yg muda mudi tu x teringin ke nak jaga kulit, jaga badan jaga kesihatan dri awal2 ni.. Vitamin C kan memang penting utk badan kita, kalau jenis kurang mkn sayur kurang makan buah buahan tu, ambik la vitamin c asli yg dri allure beauty ni.. Mudah dn simple sj, kemam terus minum air byk, setel!
.
Utk yg berminat nak dptkan produk allure beauty yg tgh ada SYOKNYAA SEPTEMBER SALE sekarang ni, whtsapp HOTLINE nurul di talian +601112219967 sekarang sblm FREE GIFT TUMBLR KHAS LICIN, LIMITED EDITION GIRLS! 🎉🎁🎉🎁
.
#syoknyaaseptembersale
#allurebeauty
DULU MACAM MAK CIK, SEKARANG MOMMY DAH GOJESS! . Hehe, caption bg sentap sikit mlm2 ni.. Nak bgtw kat semua yg mak cik pun pentingkan penampilan tau dan kalau dulu dgn kulit kusamnya, berminyak nya, x berseri, tapi sekarang cuba tenung lama2 feedback selepas amalkan pengambilan Vitamin C, haaa blh jatuh cinta tau.. 😍 . Yg muda mudi tu x teringin ke nak jaga kulit, jaga badan jaga kesihatan dri awal2 ni.. Vitamin C kan memang penting utk badan kita, kalau jenis kurang mkn sayur kurang makan buah buahan tu, ambik la vitamin c asli yg dri allure beauty ni.. Mudah dn simple sj, kemam terus minum air byk, setel! . Utk yg berminat nak dptkan produk allure beauty yg tgh ada SYOKNYAA SEPTEMBER SALE sekarang ni, whtsapp HOTLINE nurul di talian +601112219967 sekarang sblm FREE GIFT TUMBLR KHAS LICIN, LIMITED EDITION GIRLS! 🎉🎁🎉🎁 . #syoknyaaseptembersale  #allurebeauty 
Feedback Customer Dqueen Foundation💖
.
NORMAL PRICE : RM 65
.
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
Feedback Customer Dqueen Foundation💖 . NORMAL PRICE : RM 65 . 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
Kenapa korang kena cuba D'Queen Foundation ?? .
😍Full Couverage 🙅🏻Tidak Menyumbat Pori & Khas Untuk Daily Use 👩🏻Skin Akan Jadi Semakin Cerah Semulajadi ☺️Parut Hitam Muka Akan Semakin Pudar 🌸Organic Dan Tiada Chemical
✨Kulit Akan Pulih Dari Masalah Jerawat , Jeragat Dan Kusam .
.
Bekas baru ni ada NEW VERSION formula dari Argan !! Wow sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah parut berlekuk . Easy to blend dan mesra solat !!
.
Jom order cepat!
.
💰PRICE : RM 65
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
Kenapa korang kena cuba D'Queen Foundation ?? . 😍Full Couverage 🙅🏻Tidak Menyumbat Pori & Khas Untuk Daily Use 👩🏻Skin Akan Jadi Semakin Cerah Semulajadi ☺️Parut Hitam Muka Akan Semakin Pudar 🌸Organic Dan Tiada Chemical ✨Kulit Akan Pulih Dari Masalah Jerawat , Jeragat Dan Kusam . . Bekas baru ni ada NEW VERSION formula dari Argan !! Wow sangat sesuai bagi mereka yang ada masalah parut berlekuk . Easy to blend dan mesra solat !! . Jom order cepat! . 💰PRICE : RM 65 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
Jadi KENAPA MESTI MEMILIH D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ??? 😉 .
.
1) tahan 24 jam ✅ D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ni tidak membuatkan muka jadi berkecapuk bila anda berpeluh ! Sbb tu tahan lama ! 😁
.
2) mengandungi SPF50++ haaa , D'Queen Silky Smooth Foundation ni jgk bersifat sebagai sunblock jgk tau 😆 jd tak payah susah2 lepas pakai foundation nak kene pakai sun blok pulak 😩 muka pon jd kelabu bile pakai sun blok tebal2 nanti . Ish2x
.
3) tutup pori2 ✅ D'Queen Silky Smooth mampu menutup bukan setakat pori2 je ,  jerawat , jeragat , tona tak sekata  dan byk lagi masalah muka . Dan menjadikan muka nampak FLAWLESS gitu 😘
.
4) glowing ✅ yang paling penting skali D'Queen Silky Smooth ni memberikan effect glowing kat muka bila anda memakainya 😚 glowing a.k.a berkilat / bersinar .
5) tidak berminyak ✅ sbb D'Queen Silky Smooth ni bukan jenis liquid . Dan Rose Oil di dalam foundation ni mampu melembabkan kulit muka anda dan tidak akan memberikan kesan minyak 😍
.
6) halal ✅ dan MESRA SOLAT .... Tak yah nak makeup remover bagai....... Pakai wet tisu atau cleanser biasa dah bersih sebab BEBAS SILIKON.....
.
💰PRICE : RM 65
📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS
.
Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢
.
=========
TO ORDER
=========
.
📲WHATSAPP 0111 321 7206
Jadi KENAPA MESTI MEMILIH D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ??? 😉 . . 1) tahan 24 jam ✅ D'QUEEN SILKY SMOOTH FOUNDATION ni tidak membuatkan muka jadi berkecapuk bila anda berpeluh ! Sbb tu tahan lama ! 😁 . 2) mengandungi SPF50++ haaa , D'Queen Silky Smooth Foundation ni jgk bersifat sebagai sunblock jgk tau 😆 jd tak payah susah2 lepas pakai foundation nak kene pakai sun blok pulak 😩 muka pon jd kelabu bile pakai sun blok tebal2 nanti . Ish2x . 3) tutup pori2 ✅ D'Queen Silky Smooth mampu menutup bukan setakat pori2 je , jerawat , jeragat , tona tak sekata dan byk lagi masalah muka . Dan menjadikan muka nampak FLAWLESS gitu 😘 . 4) glowing ✅ yang paling penting skali D'Queen Silky Smooth ni memberikan effect glowing kat muka bila anda memakainya 😚 glowing a.k.a berkilat / bersinar . 5) tidak berminyak ✅ sbb D'Queen Silky Smooth ni bukan jenis liquid . Dan Rose Oil di dalam foundation ni mampu melembabkan kulit muka anda dan tidak akan memberikan kesan minyak 😍 . 6) halal ✅ dan MESRA SOLAT .... Tak yah nak makeup remover bagai....... Pakai wet tisu atau cleanser biasa dah bersih sebab BEBAS SILIKON..... . 💰PRICE : RM 65 📬ADD POSTAGE : RM 7 SM / RM 10 SS . Jgn tunggu lelama nanti stock habis jgn nangis bucu katil tawww😢 . ========= TO ORDER ========= . 📲WHATSAPP 0111 321 7206
Assalamualaikum dan Salam sejahtera😉😊 Sebotol Shaz Candy mengandungi
🍇30biji (untuk 1bulan)💕
🍇Bersamaan 30,000mg ✔Lulus GMP,HALAL,MESTI &KKM ❣Kesan seawal 2minggu dengan penggunaan setiap hari
❣Mampu merawat masalah -Kulit berjerawat
-Kulit Gelap
-Kulit berjeragat
-Kulit Kusam
-Resdung
-Masalah rabun
-Masalah period tidak menentu
-Memudarkan parut
-Menambah kecerdasan minda(DHA) baik untuk ibu mengandung dan baik untuk pembesaran otak bayi
#rahsiawanita #rahsiakulitcantik #kulitlicin #kulitputih #kulitkusamhilang #shazcandy #rahsiawanitamenawan #supplements #wanitahamildanmenyusukn
Assalamualaikum dan Salam sejahtera😉😊 Sebotol Shaz Candy mengandungi 🍇30biji (untuk 1bulan)💕 🍇Bersamaan 30,000mg ✔Lulus GMP,HALAL,MESTI &KKM ❣Kesan seawal 2minggu dengan penggunaan setiap hari ❣Mampu merawat masalah -Kulit berjerawat -Kulit Gelap -Kulit berjeragat -Kulit Kusam -Resdung -Masalah rabun -Masalah period tidak menentu -Memudarkan parut -Menambah kecerdasan minda(DHA) baik untuk ibu mengandung dan baik untuk pembesaran otak bayi #rahsiawanita  #rahsiakulitcantik  #kulitlicin  #kulitputih  #kulitkusamhilang  #shazcandy  #rahsiawanitamenawan  #supplements  #wanitahamildanmenyusukn 
Morning guys! 
Create your future by starting today..don't wait until it is too late

Assalamualaikum, may Allah bless all of us 😊
.
.
#maryjardin 
#maryjardinskincareproduct
#premiumingredient
#internationalbranding
#morningworld 
#assalamualaikumsemua
#kulitkusamhilang 
#kulitputih 
#kulitkusam
#kulitberjerawatdanberminyak
Morning uols...bersiap pantas dengan DyXY product...dan yang paling best..cantik!! Whatsapp or dm for more information.

#dyxyamalisha #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #dyxyproductmalaysia #productkorea #koreanproduct #sama2 #samasamacantik #jerawat #kulitsensetif #kulitkusamhilang
Alhamdullillah..ramai yang berpuas hati dgn dyxy product..semakin lama makin diakui kebaikkannyaa..apa lagi nak tungguu..beli satu set dyxy product..gerenti semakin hari semakin cantik..letopppps uols..whatsapp or Dm kita ok..for more details..😙happy customer happy me 😍

#dyxyamalisha #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #dyxyproductmalaysia #productkorea #koreanproduct #sama2 #samasamacantik #jerawat #kulitsensetif #kulitkusamhilang#baazarpaknil #dyxykl #productkorean#cosmetics#notskincare#cantiksambilmerawat
Alhamdullillah..ramai yang berpuas hati dgn dyxy product..semakin lama makin diakui kebaikkannyaa..apa lagi nak tungguu..beli satu set dyxy product..gerenti semakin hari semakin cantik..letopppps uols..whatsapp or Dm kita ok..for more details..😙happy customer happy me 😍 #dyxyamalisha  #dyxyfacemistgreentea  #dyxybrush  #dyxybccream  #dyxyproductmalaysia  #productkorea  #koreanproduct  #sama2  #samasamacantik  #jerawat  #kulitsensetif  #kulitkusamhilang #baazarpaknil  #dyxykl  #productkorean #cosmetics #notskincare #cantiksambilmerawat 
🌟Inspire Miracle Serum🌟 
dapat merawat kulit seawal 7 hari.

shop now📱

RM35.00 only
WA: 0129187213

#serum #face #miracle #serummiracle #kulitcerah #kulitcantik #serumwajah #serumcantik #serumcantikskincare #skincare #beauty #jerawat #jeragat #glow #kulitcantik
#masalahkulit #kulitkusamhilang