an online Instagram web viewer

#kulitsihat medias

Photos

Assalamualaikum,
Selamat pagi โค

Sebelum pegi keje tu jangan lupa untuk prep skin dulu. Tak cukup kalau takat cuci muka jer. Rajinkan diri tu buat skincare routine. Paling malas sangat pun wajib pakai moisturizer sebelum nak letak bedak ke ataupun mekap.

Untuk korang yang kulit sensitif macam kulit teramat kering/minyak, eczema, allergic, berjerawat teruk dll cik Mira suggest pakai moisturizer CENTELLA ni. ๐Ÿ˜Š

CENTELLA ni ekstrak pegaga so insyaAllah boleh membantu menyelesaikan masalah korang tadi. Korang boleh google tengok apa kebaikan pegaga.

Alahhh tak payah google pun mesti tau dah kan pegaga ni banyak gilerr khasiat die. Tak heran lah awek awek comel cun melecuns suka sangat makan pegaga as ulam. Cik Mira pun sukaaaa. Eh ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜‚
.
Tapi tapi dan tapiiii korang wajiblah konsisten pakai. Jangan harap baru seminggu pakai kulit dah flawless. Kalau nak cepat gitu pegi cuba instant produk secepat 24 jam ye. Hehehe
.
โœ” NO PARABEN
โœ” NO STEROID
โœ” LULUS KKM

Whatsapp,
+6019-224 3718
Assalamualaikum, Selamat pagi โค Sebelum pegi keje tu jangan lupa untuk prep skin dulu. Tak cukup kalau takat cuci muka jer. Rajinkan diri tu buat skincare routine. Paling malas sangat pun wajib pakai moisturizer sebelum nak letak bedak ke ataupun mekap. Untuk korang yang kulit sensitif macam kulit teramat kering/minyak, eczema, allergic, berjerawat teruk dll cik Mira suggest pakai moisturizer CENTELLA ni. ๐Ÿ˜Š CENTELLA ni ekstrak pegaga so insyaAllah boleh membantu menyelesaikan masalah korang tadi. Korang boleh google tengok apa kebaikan pegaga. Alahhh tak payah google pun mesti tau dah kan pegaga ni banyak gilerr khasiat die. Tak heran lah awek awek comel cun melecuns suka sangat makan pegaga as ulam. Cik Mira pun sukaaaa. Eh ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜‚ . Tapi tapi dan tapiiii korang wajiblah konsisten pakai. Jangan harap baru seminggu pakai kulit dah flawless. Kalau nak cepat gitu pegi cuba instant produk secepat 24 jam ye. Hehehe . โœ” NO PARABEN โœ” NO STEROID โœ” LULUS KKM Whatsapp, +6019-224 3718
Untuk skincare routine tahukah anda bahawa mengunaan serum adelah steps yang sangat penting!

KENAPA?

Sebab serum membekalkan hydration dan khasiat extract kepada lapisan kulit dalam. Molekul halus pada serum bertindak dengan kadar serapan paling optimum menembusi ke dalam lapisan kulit. ๐Ÿ˜Š

So serum ni beri lebih banyak bekalkan nutrient supaya kulit pun akan nampak lebih muda dengan lebih cepat berbanding guna moisturizer. Sebab tu lepas dah pakai serum kita kena lock semula nutrient tadi dengan moisturizer supaya hydration tadi kekal dalam lapisan kulit.

Routine skincare yang betul ๐Ÿ‘‡

Cleanser โžก Toner โžก Serum โžก Moisturizer โžก Sunblock (Siang)

Mask and scrub pulak pakai seminggu 2 atau 3 kali sahaja.

Rajin amalkan selalu routine skincare ni insyaAllah jerawat pun takut nak dekat. ๐Ÿ˜‰
Untuk skincare routine tahukah anda bahawa mengunaan serum adelah steps yang sangat penting! KENAPA? Sebab serum membekalkan hydration dan khasiat extract kepada lapisan kulit dalam. Molekul halus pada serum bertindak dengan kadar serapan paling optimum menembusi ke dalam lapisan kulit. ๐Ÿ˜Š So serum ni beri lebih banyak bekalkan nutrient supaya kulit pun akan nampak lebih muda dengan lebih cepat berbanding guna moisturizer. Sebab tu lepas dah pakai serum kita kena lock semula nutrient tadi dengan moisturizer supaya hydration tadi kekal dalam lapisan kulit. Routine skincare yang betul ๐Ÿ‘‡ Cleanser โžก Toner โžก Serum โžก Moisturizer โžก Sunblock (Siang) Mask and scrub pulak pakai seminggu 2 atau 3 kali sahaja. Rajin amalkan selalu routine skincare ni insyaAllah jerawat pun takut nak dekat. ๐Ÿ˜‰
PAKAI TREATMENT MATTELIP CREAM ELYSIAN NI BIBIR TAK AKAN JADI LUKA & GATAL DAH ๐Ÿ’•
.
Bahan2 utama yang ada dalam lipmatte ni sangat berkualiti. Patut la ramai komplen bibir makin sihat ๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ’„ Diperkaya dengan MINYAK HABBATUSSAUDA untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi.
.
๐Ÿ’„ Mengandungi VITAMIN E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap.
.
๐Ÿ’„Mengandungi SHEA BUTTER dan MINYAK ARGAN untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir.
.
โŒ TANPA PARABEN โŒ TANPA PLUMBUM
.
Rm39.90 je dah boleh dapat bibir yang sihat. Sambil guna lipmatte. Bibir tak lebam, tak kering. Lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti bibir kering ni. .
.
Whatsapp akak cecepat tau! ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
.
.
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #muamalaysia #muabellaz #sephora #sephoramalaysia #ajimaura
PAKAI TREATMENT MATTELIP CREAM ELYSIAN NI BIBIR TAK AKAN JADI LUKA & GATAL DAH ๐Ÿ’• . Bahan2 utama yang ada dalam lipmatte ni sangat berkualiti. Patut la ramai komplen bibir makin sihat ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’„ Diperkaya dengan MINYAK HABBATUSSAUDA untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi. . ๐Ÿ’„ Mengandungi VITAMIN E untuk mengatasi masalah bibir lembap dan gelap. . ๐Ÿ’„Mengandungi SHEA BUTTER dan MINYAK ARGAN untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir. . โŒ TANPA PARABEN โŒ TANPA PLUMBUM . Rm39.90 je dah boleh dapat bibir yang sihat. Sambil guna lipmatte. Bibir tak lebam, tak kering. Lepas cuci lipmatte guna wet tissue pun bibir terus lembap dan kekal merah tau. 99.9% memang semua suka sangat dengan treatment matte lip cream anti bibir kering ni. . . Whatsapp akak cecepat tau! ๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 . . #jerawat  #jeragat  #eczema  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitflawless  #mukaberparut  #parutjerawat  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirhitam  #lipmatte  #lipmattemurah  #foundation  #foundationmurah  #serummurah  #serummuka  #skincareselamat  #produkkecantikan  #produkkecantikanselamat  #muamalaysia  #muabellaz  #sephora  #sephoramalaysia  #ajimaura 
Dah cuba treatment lipmatte elysian??
.
Kalau belum memang rugi๐Ÿ˜ bukan je sebab warna-warna mewah bila pakai.. tapi lipmatte elysian khas untuk rawatan bibir..
.
Pernah alamni bibir kering bila pakai lipstik??
.
Perasan atau tak warna bibir seakan lebam??
.
Lipmatte elysian the best! Sebab walaupun kering kat bibir tetapi tak mengeringkan bibir ๐Ÿ˜Ž
.
Cuba dulu sebelum percaya!
.
Whatsapp akak cecepat tau! ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365
.
.
#jerawat #jeragat #eczema #kulitsensitif #kulitkering #kulitcantik #kulitkusam #kulitgebu #kulitberminyak #kulitsihat #kulitflawless #mukaberparut #parutjerawat #bibirkering #bibirmenggelupas #bibirhitam #lipmatte #lipmattemurah #foundation #foundationmurah #serummurah #serummuka #skincareselamat #produkkecantikan #produkkecantikanselamat #muamalaysia #muabellaz #sephora #sephoramalaysia #ajimaura
Dah cuba treatment lipmatte elysian?? . Kalau belum memang rugi๐Ÿ˜ bukan je sebab warna-warna mewah bila pakai.. tapi lipmatte elysian khas untuk rawatan bibir.. . Pernah alamni bibir kering bila pakai lipstik?? . Perasan atau tak warna bibir seakan lebam?? . Lipmatte elysian the best! Sebab walaupun kering kat bibir tetapi tak mengeringkan bibir ๐Ÿ˜Ž . Cuba dulu sebelum percaya! . Whatsapp akak cecepat tau! ๐Ÿ’‹ . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp +6019 531 2365 . . #jerawat  #jeragat  #eczema  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitcantik  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitberminyak  #kulitsihat  #kulitflawless  #mukaberparut  #parutjerawat  #bibirkering  #bibirmenggelupas  #bibirhitam  #lipmatte  #lipmattemurah  #foundation  #foundationmurah  #serummurah  #serummuka  #skincareselamat  #produkkecantikan  #produkkecantikanselamat  #muamalaysia  #muabellaz  #sephora  #sephoramalaysia  #ajimaura 
Assalamualaikum n good morning!!! ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
.
Jom kulit sihat n cantik starting 2018 ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
#yourbeautyconsultant 
#kulitsihat 
#marykayuser 
#misimencantikkanwanita
Morning uollssโค Ada lagi k yang masih belum cuba Detox Mask Temyracle ni? Yang nak cuba nnti blh wasap elly 01121520711.. YES masih lagi ada tau.. so jgn lepaskan peluang yang ad jarang2 ni ye๐Ÿ˜‰

Nak rawat kulit breakout, flawless kan kulit, hilangkan parut, kecutkan jerawat, bersihkan pori, hilangkan dark circle, cerahkan kulit? Yes dengan detox mask ni mesti la boleh๐Ÿ˜boleh dikatakan semua boleh la uolsss.. Jom sama sama cantik dengan detox maskโ˜บ
#detoxmask #hilangparut #ubatjerawat #temyraclemachang #flawless #bebaskimia #cerahberseri #kunyitpower #natural #temyraclekoklanas #detoxmaskkunyit #rawatbreakout #bersihkankulit #kulitsihat #temyraclekualakrai #mestiguna
Morning uollssโค Ada lagi k yang masih belum cuba Detox Mask Temyracle ni? Yang nak cuba nnti blh wasap elly 01121520711.. YES masih lagi ada tau.. so jgn lepaskan peluang yang ad jarang2 ni ye๐Ÿ˜‰ Nak rawat kulit breakout, flawless kan kulit, hilangkan parut, kecutkan jerawat, bersihkan pori, hilangkan dark circle, cerahkan kulit? Yes dengan detox mask ni mesti la boleh๐Ÿ˜boleh dikatakan semua boleh la uolsss.. Jom sama sama cantik dengan detox maskโ˜บ #detoxmask  #hilangparut  #ubatjerawat  #temyraclemachang  #flawless  #bebaskimia  #cerahberseri  #kunyitpower  #natural  #temyraclekoklanas  #detoxmaskkunyit  #rawatbreakout  #bersihkankulit  #kulitsihat  #temyraclekualakrai  #mestiguna 
๐Ÿ’Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush๐Ÿ’

Mmg best pakai Brush ni kulit rasa bersih dan lembut je.

Meh saya share benefits bila pakai brush ni ye
๐ŸŽBoleh hilangkan whitehead & blackhead
๐ŸŽBoleh pudarkan parut jerawat lbh cepat
๐ŸŽBoleh clearkan pori yg tersumbat so skincare yg kita pakai boleh terus meresap ke dlm lapisan kulit
๐ŸŽBoleh menanggalkan sel kulit mati menjadikan kulit lembut dan berseri
๐ŸŽSgt membantu utk cucian 85% jauh lbh bersih
๐ŸŽSesuai digunakan setiap hari utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
๐ŸŽTlh diuji oleh pakar dermatologi

FREE 2 brush head & 2 AA batteries dan warranty setahun tau. ๐ŸŒธ

_____________________________________

#skinvigoratebrush  #jeragat #whiteheadremoval #blackheadremoval #tiadabahankimia 
#beautiful #cantik #lipstick #flawless #foundation #photooftheday #photogrid  #ootd #bantusebelumdibantu #kulitcantik #kulitsihat #marykaypekannanas #marykaypontian #marykayjohorbahru #lovelysharingreward #bloomingswanunit
๐Ÿ’Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush๐Ÿ’ Mmg best pakai Brush ni kulit rasa bersih dan lembut je. Meh saya share benefits bila pakai brush ni ye ๐ŸŽBoleh hilangkan whitehead & blackhead ๐ŸŽBoleh pudarkan parut jerawat lbh cepat ๐ŸŽBoleh clearkan pori yg tersumbat so skincare yg kita pakai boleh terus meresap ke dlm lapisan kulit ๐ŸŽBoleh menanggalkan sel kulit mati menjadikan kulit lembut dan berseri ๐ŸŽSgt membantu utk cucian 85% jauh lbh bersih ๐ŸŽSesuai digunakan setiap hari utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ๐ŸŽTlh diuji oleh pakar dermatologi FREE 2 brush head & 2 AA batteries dan warranty setahun tau. ๐ŸŒธ _____________________________________ #skinvigoratebrush  #jeragat  #whiteheadremoval  #blackheadremoval  #tiadabahankimia  #beautiful  #cantik  #lipstick  #flawless  #foundation  #photooftheday  #photogrid  #ootd  #bantusebelumdibantu  #kulitcantik  #kulitsihat  #marykaypekannanas  #marykaypontian  #marykayjohorbahru  #lovelysharingreward  #bloomingswanunit 
Kulit muka yang tidak dijaga dengan baik akan menyebabkan proses penuaan berlaku lebih awal daripada yang sepatutnya.
.
.
Kombo Basic Beauty lengkap dengan Cleanser, Serum n Moisturizer.
.
.
Jaga kulit muka awak taw. ๐Ÿ˜‰
Kulit muka yang tidak dijaga dengan baik akan menyebabkan proses penuaan berlaku lebih awal daripada yang sepatutnya. . . Kombo Basic Beauty lengkap dengan Cleanser, Serum n Moisturizer. . . Jaga kulit muka awak taw. ๐Ÿ˜‰
Cara makan Gorgeous Skin Booster ni teramatla mudah taw. Selang seli saja tapi kesan dia powerful!
.
3 biji seminggu, sebulan cuma perluka 10 biji. Lepas 5-6 biji dah nampak perubahan.
.
Jerawat makin kecut, jeragat makin pudar. Kulit kusam makin cerah dan liang pori semakin halus mulus.
.
Semudah ABC je cara makan GSB. Tak perlu bancuh atau tuang dalam cawan. Telan je sebiji untuk 3 hari !
.
Kebaikan Gorgeous Skin Booster:
๐Ÿ’šMencerah kulit jadi sekata
๐Ÿ’šMengecut jerawat
๐Ÿ’šMemudar jeragat
๐Ÿ’šAnti penuaan
๐Ÿ’šMelembapkan kulit kering
๐Ÿ’šMelancarkan period
๐Ÿ’šMenyihatkan kuku dan rambut๐Ÿ’…
.
Invest RM 68 sekali kos penghantaran nak cantik dari dalam, jangan berkira lau nak cantik taww sayang!
Cara makan Gorgeous Skin Booster ni teramatla mudah taw. Selang seli saja tapi kesan dia powerful! . 3 biji seminggu, sebulan cuma perluka 10 biji. Lepas 5-6 biji dah nampak perubahan. . Jerawat makin kecut, jeragat makin pudar. Kulit kusam makin cerah dan liang pori semakin halus mulus. . Semudah ABC je cara makan GSB. Tak perlu bancuh atau tuang dalam cawan. Telan je sebiji untuk 3 hari ! . Kebaikan Gorgeous Skin Booster: ๐Ÿ’šMencerah kulit jadi sekata ๐Ÿ’šMengecut jerawat ๐Ÿ’šMemudar jeragat ๐Ÿ’šAnti penuaan ๐Ÿ’šMelembapkan kulit kering ๐Ÿ’šMelancarkan period ๐Ÿ’šMenyihatkan kuku dan rambut๐Ÿ’… . Invest RM 68 sekali kos penghantaran nak cantik dari dalam, jangan berkira lau nak cantik taww sayang!
Ngeri dengar cerita mercury 2% yang tengah viral. Korang tau tak thermometer yang ada mercury kalau pecah, kita tak boleh pegang atau bersihkan sesuka hati, inikan pulak mercury 2% letak dekat muka. Ibarat sama macam semai benih cancer dekat muka.
.
Nasib baik ada produk @loveramalaysia . Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit dan bebas mercury. Bukan saja boleh merawat masalah kulit tapi boleh juga buat kulit sihat dan cantik untuk jangka masa yang lama. Yang paling best #BbjellyLovera dan #LoveraDayCream boleh cerahkan kulit tanpa 2% mercury.
.
Sekarang ada @loveramalaysia ada special beauty box untuk setiap pembelian set. Ada kupon untuk FREE #MagicJellyLovera.
.
To Order Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป
+60183693271 .
๐Ÿ’–IG UTAMA : @LoveraMalaysia
.
๐Ÿ’›Harga promo - @lovera.promo
.
๐Ÿ’–Cari agent terdekat - @lovera.info
.
๐Ÿ’›Testimonials - @lovera.testimonials
.
๐Ÿ’–Video - @lovera.videos
.
๐Ÿ’›Catalog - @lovera.catalogue
.
๐Ÿ’–Soalan lazim - @lovera.faq .
๐Ÿ’ป www.lovera.com.my

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba #sayajualkosmetik #sayajualskincare
Ngeri dengar cerita mercury 2% yang tengah viral. Korang tau tak thermometer yang ada mercury kalau pecah, kita tak boleh pegang atau bersihkan sesuka hati, inikan pulak mercury 2% letak dekat muka. Ibarat sama macam semai benih cancer dekat muka. . Nasib baik ada produk @loveramalaysia . Selamat dan sesuai untuk semua jenis kulit dan bebas mercury. Bukan saja boleh merawat masalah kulit tapi boleh juga buat kulit sihat dan cantik untuk jangka masa yang lama. Yang paling best #BbjellyLovera  dan #LoveraDayCream  boleh cerahkan kulit tanpa 2% mercury. . Sekarang ada @loveramalaysia ada special beauty box untuk setiap pembelian set. Ada kupon untuk FREE #MagicJellyLovera . . To Order Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป +60183693271 . ๐Ÿ’–IG UTAMA : @LoveraMalaysia . ๐Ÿ’›Harga promo - @lovera.promo . ๐Ÿ’–Cari agent terdekat - @lovera.info . ๐Ÿ’›Testimonials - @lovera.testimonials . ๐Ÿ’–Video - @lovera.videos . ๐Ÿ’›Catalog - @lovera.catalogue . ๐Ÿ’–Soalan lazim - @lovera.faq . ๐Ÿ’ป www.lovera.com.my #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #jerawathilang  #ubatparut  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM  #siscuba  #sayajualkosmetik  #sayajualskincare 
๐Ÿ’•Aktiviti Semalam๐Ÿ’•
__
Attend product knowledge class. Topic focus more on Botanical and Timewise Set. Banyak sangat input yang Kak Hajar share semalam..๐Ÿ˜Even sempat belajar 2 set produk je pon dah rasa tepu tau..Memang banyakkk kene hadamm betul2 sebab senang nanti nak deliver info dekat cust dan nak guide dengan cara yang betul..Moga ilmu yang dapat semalam Fi dapat bg manfaat dekat existing and future cust Fi.. InsyaAllah๐Ÿ’•
__
Your Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
Fildza Farhana
+6017-3727034
.
#ilovemymarykay #marykaymalaysia #mymklife #marykay #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaysubang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin #skincare #cosmetics #kulitsihat #minaz #bellaammara #leeyanarahman #calaqisya #bazar #bazarpaknil #malaysia #malaysiainstashopping
๐Ÿ’•Aktiviti Semalam๐Ÿ’• __ Attend product knowledge class. Topic focus more on Botanical and Timewise Set. Banyak sangat input yang Kak Hajar share semalam..๐Ÿ˜Even sempat belajar 2 set produk je pon dah rasa tepu tau..Memang banyakkk kene hadamm betul2 sebab senang nanti nak deliver info dekat cust dan nak guide dengan cara yang betul..Moga ilmu yang dapat semalam Fi dapat bg manfaat dekat existing and future cust Fi.. InsyaAllah๐Ÿ’• __ Your Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Fildza Farhana +6017-3727034 . #ilovemymarykay  #marykaymalaysia  #mymklife  #marykay  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykayklang  #marykaycheras  #marykayrawang  #marykaysubang  #marykaygombak  #marykayshahalam  #marykaymakeup  #healthyskin  #skincare  #cosmetics  #kulitsihat  #minaz  #bellaammara  #leeyanarahman  #calaqisya  #bazar  #bazarpaknil  #malaysia  #malaysiainstashopping 
Kalau bahan utama seribella adalah tomato, untuk seritoks bahan utama nya adalah buah kiwi.

KHASIAT BUAH KIWI -Membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur
-Mengatasi masalah kembung perut.

Dengan SERITOKSโ„ข ia dapat membantu sistem penghadaman badan kita kembali kepada asal dan berfungsi dengan lebih baik.

#seritoks #detoks #serigroup #sembelit #lostweight #kurus #sihat #cantik #cerah #seribella #tomato #kiwi #oren #madu #terengganu #uitm #unisza #kulitcerah #kulitsihat #jerawat #uitm #umt #politeknik #dataranaustin
Kalau bahan utama seribella adalah tomato, untuk seritoks bahan utama nya adalah buah kiwi. KHASIAT BUAH KIWI -Membantu mengatasi masalah buang air besar yang tidak teratur -Mengatasi masalah kembung perut. Dengan SERITOKSโ„ข ia dapat membantu sistem penghadaman badan kita kembali kepada asal dan berfungsi dengan lebih baik. #seritoks  #detoks  #serigroup  #sembelit  #lostweight  #kurus  #sihat  #cantik  #cerah  #seribella  #tomato  #kiwi  #oren  #madu  #terengganu  #uitm  #unisza  #kulitcerah  #kulitsihat  #jerawat  #uitm  #umt  #politeknik  #dataranaustin 
Complexion-6 sekarang tengah ada PROMOTION! Cepat dapatkan product ni sebab C6 JARANG buat promotion. Promo ni tak lama tau darling darling semua. CEPAT CEPAT dm untuk order sekarang ๐Ÿ’™

#complexion6 #c6 #dripc6 #dripservice #dripservicekl #whiteningproduct #whiteninginjection #whiteningtherapy #beautyproduct #beautyinjection #beautytherapy #kulitsihat #kulitcantik #kulitputih #jomcantik #jomputih #jomsihat #konfemputih
high dose vitamin c is very effective. antara kesan ketara yang dilihat lepas drip vitamin c; .
-Tidur yang selesa
-Bertenaga .
-Badan rasa ringan
-Kulit jadi licin, tegang & glowing
-Increase immune system .
-Rambut sihat

#vitaminc #highdosevitaminc #beautyinjection #beautytheraphy #ivtheraphy #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #suntikputih #suntikcantik #dripputihberkesan #dripservice #dripservicekl #jomputih #konfemputihbeb
Hai kesayangan semua..,,
Inilah BeautyBooster yang buat awak semua cantik macam Miss Cinderella!
.
BEAUTY BOOSTER ni cerahkan kulit tau!
Macam kulit muka Founder dia @missfazura. Putih Pinkish, gebu, sihat dan halus cam sutera!
.
Jerawat, Parut dan kulit kusam tu hilang bila awak kunyah Beuty Booster yang sedap ni!
.
Mau tak cepat jadikan kulit cerah dan cantik coz bahan utamanya dari buah Strawberry, Aloe Vera, Anggur, Buah Berry, Astaxantin dan L-Cysteine. Memang cukup Superbb dan hot cantik kulit!
.
HARGA MURAH GILLER!
CAM TAK PERCAYA JER!
.

Nak Cun macam @missfazura ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266
Hai kesayangan semua..,, Inilah BeautyBooster yang buat awak semua cantik macam Miss Cinderella! . BEAUTY BOOSTER ni cerahkan kulit tau! Macam kulit muka Founder dia @missfazura. Putih Pinkish, gebu, sihat dan halus cam sutera! . Jerawat, Parut dan kulit kusam tu hilang bila awak kunyah Beuty Booster yang sedap ni! . Mau tak cepat jadikan kulit cerah dan cantik coz bahan utamanya dari buah Strawberry, Aloe Vera, Anggur, Buah Berry, Astaxantin dan L-Cysteine. Memang cukup Superbb dan hot cantik kulit! . HARGA MURAH GILLER! CAM TAK PERCAYA JER! . Nak Cun macam @missfazura ๐Ÿ‘‡ . ๐Ÿ“ฒ 0122990266
Teringin nqk cantik macam Miss Cinderella!
Sape tu ????
@missfazuralah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Dia dah turunkan RAHSIA CANTIK BELIAU!
Wow!!!
Wow!!!!
Wow!!!!
.
Menderu orang nak cantik macam FAZURA!
Apa RAHSIA CANTIK FAZURA!
Tak sabar nak jadi cantik dengan kulit gebu menawan!
.
SET TRUDOLLY lah awak!!!!
Cantik berwarna PINK!
Tadaaaaaa!!!!!
Dalam kotak ni ada :
.
๐ŸŒท BEAUTY BOOSTER
๐ŸŒท DETOX PRO
.
Inilah RAHSIA CANTIK DAN SIHAT yang diturunkan oleh @missfazura untuk peminat kesayangan dia!
.
Jom WHATSAPP LELAJU
DAN!!!!!!!!!
DAPATKAN HARGA MURAH DAN TAK PERCAYA!
.
๐Ÿ“ฒ 0122990266
Teringin nqk cantik macam Miss Cinderella! Sape tu ???? @missfazuralah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Dia dah turunkan RAHSIA CANTIK BELIAU! Wow!!! Wow!!!! Wow!!!! . Menderu orang nak cantik macam FAZURA! Apa RAHSIA CANTIK FAZURA! Tak sabar nak jadi cantik dengan kulit gebu menawan! . SET TRUDOLLY lah awak!!!! Cantik berwarna PINK! Tadaaaaaa!!!!! Dalam kotak ni ada : . ๐ŸŒท BEAUTY BOOSTER ๐ŸŒท DETOX PRO . Inilah RAHSIA CANTIK DAN SIHAT yang diturunkan oleh @missfazura untuk peminat kesayangan dia! . Jom WHATSAPP LELAJU DAN!!!!!!!!! DAPATKAN HARGA MURAH DAN TAK PERCAYA! . ๐Ÿ“ฒ 0122990266
*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty ... Wangi... Bau Fresh... Sebotol boleh guna 3-4 bulan... Kuantiti sebotol 1000ml... Berkesan seawal 2 minggu penggunaan... Ada masalah kulit kering, bersisik, gatal2, kudis, kusam disamping mencerahkn kulit mai lah cuba...pasti happy dgn resultnya๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60142140567

#MimyBeautyPakarKulitAnda๐Ÿ˜˜
#jomcantikdenganmimybeauty
#kulitsihat
#cantikdaridalam
#vitamincrosehipmimy
#LotionMimyBeauty
#CantikSihatCerahGebu
*Mandian Susu Kambing Mimy Beauty ... Wangi... Bau Fresh... Sebotol boleh guna 3-4 bulan... Kuantiti sebotol 1000ml... Berkesan seawal 2 minggu penggunaan... Ada masalah kulit kering, bersisik, gatal2, kudis, kusam disamping mencerahkn kulit mai lah cuba...pasti happy dgn resultnya๐Ÿ˜Š ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60142140567 #MimyBeautyPakarKulitAnda ๐Ÿ˜˜ #jomcantikdenganmimybeauty  #kulitsihat  #cantikdaridalam  #vitamincrosehipmimy  #LotionMimyBeauty  #CantikSihatCerahGebu 
Kelebihan Setiap Mascara MaryKay
๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ’–Lash Primer : warna jernih untuk membentuk bulu mata yang lebih kuat, lebat dan lebih lentik apabila digandingkan bersama maskara Mary Kay .
๐Ÿ’–Lash Love Mascara : Memperhalus, melindungi dan membawakan 4 kali ganda kelebatan tanpa kelihatan terlampau
.
๐Ÿ’–Ultimate Mascara : Bulu mata kelihatan lebih panjang dan lentik, serta 5 kali ganda lebih lebat.
.
๐Ÿ’–Lash Love Waterproof Mascara : Mendefinisi, melindungi dan membentuk bulu mata yang lebat tanpa kelihatan terlalu menonjol dengan formula kalis air.

#marykay #jerawat #jeragat #marykaykuching #marykaysibu #marykaymiri #marykaybintulu #marykaykapit #tatiskin #brunei_ig  #muamalaysia #marykaysamarahan #lipstik  #kulitcantik #lipstikmurah #cikguseo #muabrunei #superwomanosem #pdrm #kkm #kosmetikmurah #sarawak #sarawakian #lipstikmatte  #metrocitymatang #kulitsihat #muasarawak #muakk  #muaklang  #kosmetikmalaysia
Kelebihan Setiap Mascara MaryKay ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . ๐Ÿ’–Lash Primer : warna jernih untuk membentuk bulu mata yang lebih kuat, lebat dan lebih lentik apabila digandingkan bersama maskara Mary Kay . ๐Ÿ’–Lash Love Mascara : Memperhalus, melindungi dan membawakan 4 kali ganda kelebatan tanpa kelihatan terlampau . ๐Ÿ’–Ultimate Mascara : Bulu mata kelihatan lebih panjang dan lentik, serta 5 kali ganda lebih lebat. . ๐Ÿ’–Lash Love Waterproof Mascara : Mendefinisi, melindungi dan membentuk bulu mata yang lebat tanpa kelihatan terlalu menonjol dengan formula kalis air. #marykay  #jerawat  #jeragat  #marykaykuching  #marykaysibu  #marykaymiri  #marykaybintulu  #marykaykapit  #tatiskin  #brunei_ig  #muamalaysia  #marykaysamarahan  #lipstik  #kulitcantik  #lipstikmurah  #cikguseo  #muabrunei  #superwomanosem  #pdrm  #kkm  #kosmetikmurah  #sarawak  #sarawakian  #lipstikmatte  #metrocitymatang  #kulitsihat  #muasarawak  #muakk  #muaklang  #kosmetikmalaysia 
Hisap hisap terus cantik. Mudah kan uolss.. suka tak? Nak dapat kan dianz vitamin? Meh contact fida ๐Ÿ™‚
.
019-6942803 (fida)
Agent Sah Dianz Vitamin
.
COD AREA:
- Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk
.
#dianzvit #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #dianz #dianzlegacy #dianzkl #hargaberbaloi #hargamampumilik #original #originaldianz #dianzhq #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #kulitsihat #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #bazarpaknil #parttimejob #jomcantik #viral #naturalbeauty #resdung #cantiktanpabahanterlarang #gebu #hisaphisapteruscantik #codwangsawalk
Hisap hisap terus cantik. Mudah kan uolss.. suka tak? Nak dapat kan dianz vitamin? Meh contact fida ๐Ÿ™‚ . 019-6942803 (fida) Agent Sah Dianz Vitamin . COD AREA: - Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk . #dianzvit  #dianzvitamin  #vitaminc  #vitamine  #dianz  #dianzlegacy  #dianzkl  #hargaberbaloi  #hargamampumilik  #original  #originaldianz  #dianzhq  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #kulitsihat  #mua  #muamalaysia  #artis  #artismalaysia  #bazarpaknil  #parttimejob  #jomcantik  #viral  #naturalbeauty  #resdung  #cantiktanpabahanterlarang  #gebu  #hisaphisapteruscantik  #codwangsawalk 
Mary Kay menghasilkan pelbagai rangkaian product menggunakan formula yang berbeza, khusus mengikut range umur yang berbeza & follow jenis kulit yang berbeza & keadaan skin yang berbeza. Grab one which ultimately match to your skin! Ask me for free consultation ๐Ÿ˜

Beauty Consultant Mary Kay
Nurul Ain ๐Ÿ’
Tekan link dibawah๐Ÿ‘‡
http://www.wasap.my/60173560023

#marykayputrajaya #marykayseremban #marykayproduk #skinsolution #skincaremarykay #skincareroutine #kulitsihat #kulitcantik #bazarpaknilprodukkecantikan
Mary Kay menghasilkan pelbagai rangkaian product menggunakan formula yang berbeza, khusus mengikut range umur yang berbeza & follow jenis kulit yang berbeza & keadaan skin yang berbeza. Grab one which ultimately match to your skin! Ask me for free consultation ๐Ÿ˜ Beauty Consultant Mary Kay Nurul Ain ๐Ÿ’ Tekan link dibawah๐Ÿ‘‡ http://www.wasap.my/60173560023 #marykayputrajaya  #marykayseremban  #marykayproduk  #skinsolution  #skincaremarykay  #skincareroutine  #kulitsihat  #kulitcantik  #bazarpaknilprodukkecantikan 
Suria 300's Sฮ›LT has been constructed with far infrared that has the ability to penetrate tissues, helps the body get rid of toxins, metabolic waste, increases the circulation & oxygenation to relax tight muscles .
๐ŸŒผ
Suria 300 Sฮ›LT telah dibina dengan inframerah yang mampu membina tisu, membantu badan membuang toksin, sisa metabolik, meningkatkan peredaran darah dan oksigenasi untuk melegakan otot yang ketat.

#saltroom #salttherapyroom #salt #garamdetox #detox #detoxsalt #halotherapy #hyportherma #farinfrared #nanosalt #terapigaram #saunagaram #saltupyourlife #salttherapy #badansihat #kulitsihat #kulitcantik
Suria 300's Sฮ›LT has been constructed with far infrared that has the ability to penetrate tissues, helps the body get rid of toxins, metabolic waste, increases the circulation & oxygenation to relax tight muscles . ๐ŸŒผ Suria 300 Sฮ›LT telah dibina dengan inframerah yang mampu membina tisu, membantu badan membuang toksin, sisa metabolik, meningkatkan peredaran darah dan oksigenasi untuk melegakan otot yang ketat. #saltroom  #salttherapyroom  #salt  #garamdetox  #detox  #detoxsalt  #halotherapy  #hyportherma  #farinfrared  #nanosalt  #terapigaram  #saunagaram  #saltupyourlife  #salttherapy  #badansihat  #kulitsihat  #kulitcantik 
First salt room in Malaysia combining halotherapy with far infrared hypothermia.

#saltroom #salttherapyroom #salt #garamdetox #detox #detoxsalt #halotherapy #hyportherma #farinfrared #nanosalt #terapigaram #saunagaram #saltupyourlife #salttherapy #badansihat #kulitsihat #kulitcantik
Masih tercari2 skincare yg paling serasi dan berkesan? Ok penantian korang bakal berakhir dgn Instabright Skincare! Skincare ni diformulasikan di Korea, khas untuk pengguna Asia especially Malaysian. Produk yg memberi kan kulit yg lebih sihat, cerah, bebas jerawat dan PLOLES insyaAllah ๐Ÿ˜Šโค๏ธ
.
.
.
.
.
.
#skincare #instabrightskincare #skincaremalaysia #skincarekorea #produkkecantikan #kulitsihat #kulitcerah #kulitputih #kulitcantik #forallskintype #brighterskin #instamalaysia #produkmalaysia #instashop #igshop #sayajual #isell #sayajualskincare #isellskincare #forteenagers #arizlufias #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #damansara #klcc #klcentral #kuantan
Masih tercari2 skincare yg paling serasi dan berkesan? Ok penantian korang bakal berakhir dgn Instabright Skincare! Skincare ni diformulasikan di Korea, khas untuk pengguna Asia especially Malaysian. Produk yg memberi kan kulit yg lebih sihat, cerah, bebas jerawat dan PLOLES insyaAllah ๐Ÿ˜Šโค๏ธ . . . . . . #skincare  #instabrightskincare  #skincaremalaysia  #skincarekorea  #produkkecantikan  #kulitsihat  #kulitcerah  #kulitputih  #kulitcantik  #forallskintype  #brighterskin  #instamalaysia  #produkmalaysia  #instashop  #igshop  #sayajual  #isell  #sayajualskincare  #isellskincare  #forteenagers  #arizlufias  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #lokalah  #damansara  #klcc  #klcentral  #kuantan 
Sฮ›LT 300 is pure nano-sized sodium chloride and the only salt that will draw toxins out of your body at a cellular level. Detox your body at our sauna now! Follow us to get a 50% discount on your first session๐Ÿ˜‰

#saltroom #salttherapyroom #salt #garamdetox #detox #detoxsalt #halotherapy #hyportherma #farinfrared #nanosalt #terapigaram #saunagaram #saltupyourlife #salttherapy #badansihat #kulitsihat #kulitcantik
Kelebihan compact powder Elysian Cosmetic!!
.
Sebab permintaan diluar jangkaan sangat!
.
Dan setiap hari selepas kami mula agihkan pada customer, kami dah terima banyak feedback yang positif.
.
Terima kasih semua yang support kami!
.
Whatsapp 0192380038
.
.
#healthskin 
#organicskincare 
#naturalskincare
#amoiheaxarubyskincare 
#elysianskincare 
#elysianbangi
#skincarenatural
#parut
#openpore
#poriporiterbuka
#serumbooster
#makeuporganic 
#makeupnatural 
#elysiancosmetic 
#makeupflawless 
#kulitsihat 
#makeupsambilmerawat 
#jerawat
Kelebihan compact powder Elysian Cosmetic!! . Sebab permintaan diluar jangkaan sangat! . Dan setiap hari selepas kami mula agihkan pada customer, kami dah terima banyak feedback yang positif. . Terima kasih semua yang support kami! . Whatsapp 0192380038 . . #healthskin  #organicskincare  #naturalskincare  #amoiheaxarubyskincare  #elysianskincare  #elysianbangi  #skincarenatural  #parut  #openpore  #poriporiterbuka  #serumbooster  #makeuporganic  #makeupnatural  #elysiancosmetic  #makeupflawless  #kulitsihat  #makeupsambilmerawat  #jerawat 
SI MERAH VIVIX PROMOSI BULAN INI. HARGA RUNTUH!
.
VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN KESIHATAN SECARA MENYELURUH!
. 
MANFAAT SI VIVIX MERAH
.
๐Ÿ’• Memberi tenaga yang berpanjangan
๐Ÿ’•Agen antioksida.
๐Ÿ’•Melambatkan penuaan.
๐Ÿ’• Menyokong kesihatan sel.
๐Ÿ’• Menyokong kesihatan jantung.
๐Ÿ’• Mengawal kandungan gula dalam darah.
๐Ÿ’• Menyokong kesihatan sendi.
๐Ÿ’• Mengawal masalah nyanyuk.
๐Ÿ’• Meningkatkan ketahanan badan.
๐Ÿ’•Meningkatkan kesuburan
. 
Untuk Pertanyaan atau Order ๐Ÿ‘‡
. 
Hubungi 0149517442 atau klik link pada bio untuk fast respond
. 
Pengedar Sah Shaklee Anda
Facebook: Cheryl Johnny
ID: 1270035
Email: Cherylevybjc@gmail.com
WA/SMS: 0149517442
POS SELURUH MALAYSIA.
SI MERAH VIVIX PROMOSI BULAN INI. HARGA RUNTUH! . VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN KESIHATAN SECARA MENYELURUH! . MANFAAT SI VIVIX MERAH . ๐Ÿ’• Memberi tenaga yang berpanjangan ๐Ÿ’•Agen antioksida. ๐Ÿ’•Melambatkan penuaan. ๐Ÿ’• Menyokong kesihatan sel. ๐Ÿ’• Menyokong kesihatan jantung. ๐Ÿ’• Mengawal kandungan gula dalam darah. ๐Ÿ’• Menyokong kesihatan sendi. ๐Ÿ’• Mengawal masalah nyanyuk. ๐Ÿ’• Meningkatkan ketahanan badan. ๐Ÿ’•Meningkatkan kesuburan . Untuk Pertanyaan atau Order ๐Ÿ‘‡ . Hubungi 0149517442 atau klik link pada bio untuk fast respond . Pengedar Sah Shaklee Anda Facebook: Cheryl Johnny ID: 1270035 Email: Cherylevybjc@gmail.com WA/SMS: 0149517442 POS SELURUH MALAYSIA.
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ
Kau ghase?๐Ÿ˜
.
Terkejut ๐Ÿ˜ฑ adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Gumbira nya hatiโค iols ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan lanjut whatsapp #SureGlow ke 601113013530.
Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
P/s; Sekarang tengah sale Y.E.S ! So apa tunggu lagi? Cepat2 wasap utk dptkan produk kami ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamqrliyanasyf #byliyanasyf #like4like
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ Kau ghase?๐Ÿ˜ . Terkejut ๐Ÿ˜ฑ adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Gumbira nya hatiโค iols ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Sapu sapu terus putih. Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ? . Sebarang pertanyaan lanjut whatsapp #SureGlow  ke 601113013530. Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . P/s; Sekarang tengah sale Y.E.S ! So apa tunggu lagi? Cepat2 wasap utk dptkan produk kami ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #teamqrliyanasyf  #byliyanasyf  #like4like 
Yes I know its Monday. Tp jgn bersedih tau, nie hari utk kita mulakan rezeki. So, keep smiling kay ๐Ÿ˜˜

#supershine #skincare #produkmuka #produmukaorganik #produkdoktor #productdoctor #cantik #kulitsihat #bebasmerkuri #natural #jerawathilang #LulusKKM #serum #parut
YEAR END SALEโ€ผ๏ธโค๏ธ
.
Wahhhh PROMOSI datang lagiiii ๐Ÿ˜. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ???
.
Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017.
.
.
P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN.
.
FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH ๐Ÿ’–
.
Tunggu apa lagi???
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-9230307 NOW!
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
YEAR END SALEโ€ผ๏ธโค๏ธ . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii ๐Ÿ˜. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose  #SureGlowLotion  & #EyebrowHenna  SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017. . . P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH ๐Ÿ’– . Tunggu apa lagi??? Whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-9230307 NOW! . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri 
Testimoni panas panas
Aqua Eye Balm bukan sembarangan

Dark circle hilang
Eyebag hilang
Jadikan moisturizer pon boleh

Tunggu apa lagi
Grab PROMO YES sekarang
JIMAT RM10.90 uolls
Berbaloi baloii

For details, whatsappโฌ‡
+60174296718

#aquaeyebalm #yes #yearendsale #teammagnetNina #noeyebag #nodarkcircle #bijikolesterol #nodryskin #beauty #kulitcantik #kulitsihat #matacantik #moisturizer #hot #fattzura #sale #promo #bnekedah #bnesungaipetani #bnemalaysia
Testimoni panas panas Aqua Eye Balm bukan sembarangan Dark circle hilang Eyebag hilang Jadikan moisturizer pon boleh Tunggu apa lagi Grab PROMO YES sekarang JIMAT RM10.90 uolls Berbaloi baloii For details, whatsappโฌ‡ +60174296718 #aquaeyebalm  #yes  #yearendsale  #teammagnetNina  #noeyebag  #nodarkcircle  #bijikolesterol  #nodryskin  #beauty  #kulitcantik  #kulitsihat  #matacantik  #moisturizer  #hot  #fattzura  #sale  #promo  #bnekedah  #bnesungaipetani  #bnemalaysia 
#CustomerFeedback
Lai..Lai..Nak Gebus???
Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช
Sementara Masih Promo !!
.
Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ
013-3297629
013-3297629
Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback  Lai..Lai..Nak Gebus??? Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช Sementara Masih Promo !! . Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ 013-3297629 013-3297629 Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback
Lai..Lai..Nak Gebus???
Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช
Sementara Masih Promo !!
.
Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ
013-3297629
013-3297629
Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback  Lai..Lai..Nak Gebus??? Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช Sementara Masih Promo !! . Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ 013-3297629 013-3297629 Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback
Lai..Lai..Nak Gebus???
Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช
Sementara Masih Promo !!
.
Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ
013-3297629
013-3297629
Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback  Lai..Lai..Nak Gebus??? Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช Sementara Masih Promo !! . Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ 013-3297629 013-3297629 Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ
Kau ghase?๐Ÿ˜
.
Terkejut ๐Ÿ˜ฑ adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Gumbira nya hatiโค iols ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
Sapu sapu terus putih.
Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ?
.
Sebarang pertanyaan lanjut whatsapp #SureGlow ke 01133014558.
Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
.
.
P/s; Sekarang tengah sale Y.E.S ! So apa tunggu lagi? Cepat2 wasap utk dptkan produk kami ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰
.
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #teamqrliyanasyf #byliyanasyf #like4like
SEBELAH PUTIH SEBELAH HITAM ๐Ÿ™Š๐Ÿ™ˆ Kau ghase?๐Ÿ˜ . Terkejut ๐Ÿ˜ฑ adik ni dalam masa 3saat terus putih ! Tak perlu tunggu berbulan bulan utk tggu kulit seputih ni ! Dah la putih, kulit jadi lembut uols !!!๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Alhamdulillah makin ramai dah jatuh cinta dgn SUREGLOW LOTION !๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Gumbira nya hatiโค iols ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . Tak perlu consume COLLAGEN uols !!!๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . Sapu sapu terus putih. Siapa yg ada masalah kulit kering, gelap atau lain lain ? . Sebarang pertanyaan lanjut whatsapp #SureGlow  ke 01133014558. Malas Nak Save No? Klik Link Di Bio!๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . . P/s; Sekarang tengah sale Y.E.S ! So apa tunggu lagi? Cepat2 wasap utk dptkan produk kami ! ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰ . #SureGlowLotion  #SureGlowTestimoni  #jomputih  #losyenputihajaib  #Losyenputihgebu  #sayanakputih  #SureGlowFeedback  #SureGlowLotionTestimoni  #SayangiKulitAnda  #sapusaputerusputihh  #putihcepat  #putihsehat  #tipsputih  #nakputih  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #teamqrliyanasyf  #byliyanasyf  #like4like 
Testimoni panas panas
Aqua Eye Balm bukan sembarangan

Dark circle hilang
Eyebag hilang
Jadikan moisturizer pon boleh

Tunggu apa lagi
Grab PROMO YES sekarang
JIMAT RM10.90 uolls
Berbaloi baloii

For details, whatsappโฌ‡
+60174296718

#aquaeyebalm #yes #yearendsale #teammagnetNina #noeyebag #nodarkcircle #bijikolesterol #nodryskin #beauty #kulitcantik #kulitsihat #matacantik #moisturizer #hot #fattzura #sale #promo #bnekedah #bnesungaipetani #bnemalaysia
Testimoni panas panas Aqua Eye Balm bukan sembarangan Dark circle hilang Eyebag hilang Jadikan moisturizer pon boleh Tunggu apa lagi Grab PROMO YES sekarang JIMAT RM10.90 uolls Berbaloi baloii For details, whatsappโฌ‡ +60174296718 #aquaeyebalm  #yes  #yearendsale  #teammagnetNina  #noeyebag  #nodarkcircle  #bijikolesterol  #nodryskin  #beauty  #kulitcantik  #kulitsihat  #matacantik  #moisturizer  #hot  #fattzura  #sale  #promo  #bnekedah  #bnesungaipetani  #bnemalaysia 
Hiii siapa wanita bijakkk ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป cuba tgk anda nampk tak perbezaan sebelum dan selepas ? ๐Ÿ™Š mana yang lagi sihat dan glowing?? ๐Ÿ˜Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif, berjerawat parut dan bernanah ๐Ÿ˜ž
-
Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay!! ๐Ÿ’–
Siapa ada skin problem?? Kering? Berminyak? Sensitive bcs of product lama??
-
Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana tuu ?? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ -
MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda.
-
Botanical Effects Set
Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit:
1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit.
-
2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit.
-
Formula 1:utk kulit kering.
Formula 2:utk kulit normal/kombinasi.
Formula 3:utk kulit berminyak.
-
Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm cepat .
Whatsapp 0172776961
Cik Mary 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
๐Ÿ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #titiancinta #zulariffin
Hiii siapa wanita bijakkk ๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป cuba tgk anda nampk tak perbezaan sebelum dan selepas ? ๐Ÿ™Š mana yang lagi sihat dan glowing?? ๐Ÿ˜Kalau dulu kulit beliau nampak sensitif, berjerawat parut dan bernanah ๐Ÿ˜ž - Jom rawat masalah skin anda dengan Mary Kay!! ๐Ÿ’– Siapa ada skin problem?? Kering? Berminyak? Sensitive bcs of product lama?? - Lapisan epidermis sangat penting untuk lindungi kulit kita tapi kalau Kalau dah hilang disebabkan produk pemutih macam mana tuu ?? ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ - MARY KAY skincare set didatangkan mengikut kesesuaian jenis kulit,tidak ada istilah satu produk sesuai utk semua jenis kulit kerana setiap orang mempunyai jenis dan masalah kulit yg berbeza.JADI pilih produk mengikut jenis kulit anda agar kulit anda tidak rosak kemudian hari akibat penggunaan peeling produk yg menghakis kulit anda. - Botanical Effects Set Terdiri daripada 2 jenis botani utama yang bermanfaat untuk semua jenis kulit: 1.SILYMARIN ialah antioksidan handal yang membantu melindungi kulit daripada elemen persekitaran disamping melega dan menyegarkan kulit. - 2.LUO HAN GUO juga dikenali sebagai "buah panjang hayat" terkenal dengan kandungan antioksidan yang amat berkesan dan dipercayai berupaya merangsang kesihatan dan kesempurnaan kulit. - Formula 1:utk kulit kering. Formula 2:utk kulit normal/kombinasi. Formula 3:utk kulit berminyak. - Nak free postage ๐Ÿ˜ free smple ๐Ÿ˜ free consultation ๐Ÿ˜ meh pm cepat . Whatsapp 0172776961 Cik Mary Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia ๐Ÿ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #titiancinta  #zulariffin 
Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream
โœ”NOT171100053K
๐Ÿ’ฏProduct Of Royal International Pakistan
๐Ÿ“†1-3 Days :Moisturising Effect
๐Ÿ“†4-5 Days :Smoothing Effect
๐Ÿ“†6-8 Days : Spots Removal
๐Ÿ“†In 14 Days : Whitening Effect
.
Dapatkan Trial Cream Anda Sekarang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream โœ”NOT171100053K ๐Ÿ’ฏProduct Of Royal International Pakistan ๐Ÿ“†1-3 Days :Moisturising Effect ๐Ÿ“†4-5 Days :Smoothing Effect ๐Ÿ“†6-8 Days : Spots Removal ๐Ÿ“†In 14 Days : Whitening Effect . Dapatkan Trial Cream Anda Sekarang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
KULIT MUKA SUNBURN TERUK DAN BERJERAWAT ?
.
.
Kalau dulu risau sangat kulit sunburn, tambah pulak dengan jerawat sana sini. Nak keluar berdepan dengan orang ramai pun malu. .
Tapi uolss jangan risau sebab sekarang mudah sangat nak rawat jerawat ni, hanya sapu MFS jurrr...๐Ÿ˜
.

Nak tahu apa Kelebihan MYLEA FRECKLES SERUM ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ
.
๐ŸŒบ 100% bahan semulajadi
๐ŸŒบ Tiada bahan kimia
๐ŸŒบ Lulus KKM
๐ŸŒบ Tiada kesan menggelupas
๐ŸŒบ Produk Muslim,
๐ŸŒบ Dijamin Halal
๐ŸŒบ Pengilangannya bertaraf GMP
.
.
MFS sekarang masih ada promosi. RM70 sahaja dari RM120. Dah jimat RM50 kan. Jom dapatkan sekarang sebelum promo tamat. Whatsapp 0129393764
.
.

#Mylea #MyleaFrecklesSerum #FrecklesSerum #serumjeragat #jeragat #freckles #sayajual #bazarpaknil #malaysia #kulitsihat #kulitcantik #skincareroutine #gegarvaganza #dekatkanjarakkita #fattzura #terengganu #ohmyganu
KULIT MUKA SUNBURN TERUK DAN BERJERAWAT ? . . Kalau dulu risau sangat kulit sunburn, tambah pulak dengan jerawat sana sini. Nak keluar berdepan dengan orang ramai pun malu. . Tapi uolss jangan risau sebab sekarang mudah sangat nak rawat jerawat ni, hanya sapu MFS jurrr...๐Ÿ˜ . Nak tahu apa Kelebihan MYLEA FRECKLES SERUM ni? ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ . ๐ŸŒบ 100% bahan semulajadi ๐ŸŒบ Tiada bahan kimia ๐ŸŒบ Lulus KKM ๐ŸŒบ Tiada kesan menggelupas ๐ŸŒบ Produk Muslim, ๐ŸŒบ Dijamin Halal ๐ŸŒบ Pengilangannya bertaraf GMP . . MFS sekarang masih ada promosi. RM70 sahaja dari RM120. Dah jimat RM50 kan. Jom dapatkan sekarang sebelum promo tamat. Whatsapp 0129393764 . . #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #FrecklesSerum  #serumjeragat  #jeragat  #freckles  #sayajual  #bazarpaknil  #malaysia  #kulitsihat  #kulitcantik  #skincareroutine  #gegarvaganza  #dekatkanjarakkita  #fattzura  #terengganu  #ohmyganu 
KULIT KUSAM ? BERJERAWAT? PORI TERBUKA? SUNBURN? DAN YANG SEWAKTU DENGANNYA......SERUMSKINZ BOLEH BANTU๐Ÿ˜‰
.

Terpaksa Lah Bongkar Rahsia Since Ramai Yang Tanya Ni Kannn ๐Ÿ˜‹
.

Serum terbaik untuk merawat Masalah muka. So First Step Tengok Serum muka Ape Korang Pakai ๐Ÿ˜๐Ÿค“
.

Tak Semua Serum Elok n Sesuai Dengan Masalah Korang tu haa. Carilah serum Yang Diperbuat Dari Tumbuh Tumbuhan, Bahan Semulajadi Dan Tiada Kimia Berbahaya.
.
.

Ni Nak Share Serum yang i Guna Memang Tersangatlah bagus..Memang Aunmmmm. Suami Hari Hari tak sabar blk rumah nk tgk muka bini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

Ni Haa Ni Haa ๐Ÿ˜Ž

To Order PM๐Ÿ“ฒ01121555826
.
 http://www.wasap.my/601121555826
.
#jerawatpasir #jerawatnanah #kulitkusam #kulitlembut #kulitbermasalah #ubatjerawat #ubatjeragat #serumkulit #serumorganic #kulitkering #bahansemulajadi #Ezema #kurap #panau #cantik #pipipinkishsemulajadi #poriporiterbuka #kulitsihat #Aloevera #vitaminc #vitaminserum #nakcantik #garispenuaan #kulitkedut #kulitanjal #kulitgebu #basemakeup #makeuptahanlama
KULIT KUSAM ? BERJERAWAT? PORI TERBUKA? SUNBURN? DAN YANG SEWAKTU DENGANNYA......SERUMSKINZ BOLEH BANTU๐Ÿ˜‰ . Terpaksa Lah Bongkar Rahsia Since Ramai Yang Tanya Ni Kannn ๐Ÿ˜‹ . Serum terbaik untuk merawat Masalah muka. So First Step Tengok Serum muka Ape Korang Pakai ๐Ÿ˜๐Ÿค“ . Tak Semua Serum Elok n Sesuai Dengan Masalah Korang tu haa. Carilah serum Yang Diperbuat Dari Tumbuh Tumbuhan, Bahan Semulajadi Dan Tiada Kimia Berbahaya. . . Ni Nak Share Serum yang i Guna Memang Tersangatlah bagus..Memang Aunmmmm. Suami Hari Hari tak sabar blk rumah nk tgk muka bini ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ni Haa Ni Haa ๐Ÿ˜Ž To Order PM๐Ÿ“ฒ01121555826 . http://www.wasap.my/601121555826 . #jerawatpasir  #jerawatnanah  #kulitkusam  #kulitlembut  #kulitbermasalah  #ubatjerawat  #ubatjeragat  #serumkulit  #serumorganic  #kulitkering  #bahansemulajadi  #Ezema  #kurap  #panau  #cantik  #pipipinkishsemulajadi  #poriporiterbuka  #kulitsihat  #Aloevera  #vitaminc  #vitaminserum  #nakcantik  #garispenuaan  #kulitkedut  #kulitanjal  #kulitgebu  #basemakeup  #makeuptahanlama 
#CustomerFeedback
Lai..Lai..Nak Gebus???
Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช
Sementara Masih Promo !!
.
Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ
013-3297629
013-3297629
Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback  Lai..Lai..Nak Gebus??? Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช Sementara Masih Promo !! . Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ 013-3297629 013-3297629 Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback
Lai..Lai..Nak Gebus???
Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช
Sementara Masih Promo !!
.
Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ
013-3297629
013-3297629
Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
#CustomerFeedback  Lai..Lai..Nak Gebus??? Pantas !! Cergas !! ๐Ÿ’ช Sementara Masih Promo !! . Laju Laju PM naa...๐Ÿ“ฒ 013-3297629 013-3297629 Or click je link kat bio tu ๐ŸŒน
KINI BERWAJAH BARU!  LEBIH EXCLUSIVE! ๐Ÿ˜
Tapi jangan risau sbb harga maintain sama.  Pleaseee jgn dm pasal harga sbb harga semua dah letak kat bio ๐Ÿ˜ข
.
99% pengguna Queen Face Polish Treatment akan repeat cream ajaib ni! ๐Ÿ˜ฑ
.
Bukan sbb kalau stop muka breakout teruk, tapi sbb penjagaan muka dgn QFPT ni sgt mudah. Cuci muka. Sapu cream. โค
.
Tak perlu toner,  tak perlu moisturizer, tak perlu cream siang,  dan tak perlu cream malam. ๐Ÿ™…
.
Jimat masa dan mudah. Setiap pembelian percuma pos dan ada extra gift tp untuk 50 org terawal sahaja okeyhhhh ๐Ÿ˜‰
KINI BERWAJAH BARU! LEBIH EXCLUSIVE! ๐Ÿ˜ Tapi jangan risau sbb harga maintain sama. Pleaseee jgn dm pasal harga sbb harga semua dah letak kat bio ๐Ÿ˜ข . 99% pengguna Queen Face Polish Treatment akan repeat cream ajaib ni! ๐Ÿ˜ฑ . Bukan sbb kalau stop muka breakout teruk, tapi sbb penjagaan muka dgn QFPT ni sgt mudah. Cuci muka. Sapu cream. โค . Tak perlu toner, tak perlu moisturizer, tak perlu cream siang, dan tak perlu cream malam. ๐Ÿ™… . Jimat masa dan mudah. Setiap pembelian percuma pos dan ada extra gift tp untuk 50 org terawal sahaja okeyhhhh ๐Ÿ˜‰
Cream treatment kami hanya utk yg sabar & konsisten sahaja. Cream QFPT stand alone tau. Bukan utk dipakai dgn any skincare lain ๐Ÿ˜
.
.
Kalau jenis suka tukar2 skincare and buat experiment kat muka, tak digalakkan utk merawat dgn cream QFPT kami ๐Ÿ˜˜
.
.
1 set QFPT hanya ada 1 cleanser and 1 cream sahaja. Utk dipakai siang dan malam. Tiada serum/moisturizer/toner/cream siang/cream malam ๐Ÿ™…
.
.
1 set RM110 sahaja. Pertanyaan lain selain harga, boleh terus tekan link ws di bio.
Cream treatment kami hanya utk yg sabar & konsisten sahaja. Cream QFPT stand alone tau. Bukan utk dipakai dgn any skincare lain ๐Ÿ˜ . . Kalau jenis suka tukar2 skincare and buat experiment kat muka, tak digalakkan utk merawat dgn cream QFPT kami ๐Ÿ˜˜ . . 1 set QFPT hanya ada 1 cleanser and 1 cream sahaja. Utk dipakai siang dan malam. Tiada serum/moisturizer/toner/cream siang/cream malam ๐Ÿ™… . . 1 set RM110 sahaja. Pertanyaan lain selain harga, boleh terus tekan link ws di bio.
Siapa ada masalah Rambut Gugur dan Kuku Rapuh?
.
meh singgah baca kejap.
.
Masalah rambut gugur ni,dah jadi macam masalah seantero donia dah.
.
Kalau untuk lelaki,mungkin tak ketara sangat laa.Ataupun kaum lelaki ni sesaja buat dekk.๐Ÿ˜‚
.
Tapi,bagi we all,gojezz ladies ni,
sangat-sangat tak best tau bila rambut gugur menjadi-jadi.
.
Tension!eh..sikat sikit gugur,time mandi gugur,bangun tido sana sini rambut atas bantal,atas lantai.๐Ÿ˜ฃ
.
Kuku pula pantang tersangkut,terus patah.๐Ÿ˜ฃ
.
U all tau tak,
Masalah rambut gugur dan kuku yang rapuh ni ada kaitan dengan pemakanan yang tidak berkhasiat dan kurang nutrien, terutamanya protein.
.
Kekurangan asid amino perlu, 
menyebabkan badan kita tidak dapat menghasilkan Keratin yang mencukupi.
Sebab tu menjadi-jadilah rambut gugur dan kuku yang rapuh.
.
Nak atasi masalah ni,pastikan U all ambik Protein secukupnya k.
.
Kalau susah nak cari sumber Protein yang ada asid amino lengkap,ambik je ESP.
.
Bancuh bancuh minum tiap pagi.
.
gituuu.
.
nak ESP,boleh roger I ok.๐Ÿ˜‰
@theresasudan
013-8588557
Siapa ada masalah Rambut Gugur dan Kuku Rapuh? . meh singgah baca kejap. . Masalah rambut gugur ni,dah jadi macam masalah seantero donia dah. . Kalau untuk lelaki,mungkin tak ketara sangat laa.Ataupun kaum lelaki ni sesaja buat dekk.๐Ÿ˜‚ . Tapi,bagi we all,gojezz ladies ni, sangat-sangat tak best tau bila rambut gugur menjadi-jadi. . Tension!eh..sikat sikit gugur,time mandi gugur,bangun tido sana sini rambut atas bantal,atas lantai.๐Ÿ˜ฃ . Kuku pula pantang tersangkut,terus patah.๐Ÿ˜ฃ . U all tau tak, Masalah rambut gugur dan kuku yang rapuh ni ada kaitan dengan pemakanan yang tidak berkhasiat dan kurang nutrien, terutamanya protein. . Kekurangan asid amino perlu, menyebabkan badan kita tidak dapat menghasilkan Keratin yang mencukupi. Sebab tu menjadi-jadilah rambut gugur dan kuku yang rapuh. . Nak atasi masalah ni,pastikan U all ambik Protein secukupnya k. . Kalau susah nak cari sumber Protein yang ada asid amino lengkap,ambik je ESP. . Bancuh bancuh minum tiap pagi. . gituuu. . nak ESP,boleh roger I ok.๐Ÿ˜‰ @theresasudan 013-8588557
๐Ÿ’™DerMAGS BB Cushion SPF 50 PA (RM109)๐Ÿ’œ
๐Ÿšš Postage +RM10 (SM) / +RM15 (SS)
BERMINAT KOMEN : ๐Ÿ“ฌ | PM ataupun tinggalkan no Whatsapp - 012 4179983
.
๐Ÿ’–DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi.
.
โœ… Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
โœ… Mencerahkan dan melembapkan wajah
โœ… Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
โœ… Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
โœ… Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
โœ… Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak
โœ… Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi
โœ… Sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan dan sekatakan pada keseluruhan wajah.
.
#dermags #dermagsforlife #skincare #dermagsskincare #produkkecantikan #beauty #kulitcantik #nakcantik #serum #kecantikankulit #kulitcantikberseri #instagram #instabeauty #produksemulajadi #buahmanggis #igers #awetmuda #giftfromnature #antiaging #kulitwajahcantik #kulitsihat #healthyskin #cerah #gebu #licin #awetmudasentiasa #manggis
๐Ÿ’™DerMAGS BB Cushion SPF 50 PA (RM109)๐Ÿ’œ ๐Ÿšš Postage +RM10 (SM) / +RM15 (SS) BERMINAT KOMEN : ๐Ÿ“ฌ | PM ataupun tinggalkan no Whatsapp - 012 4179983 . ๐Ÿ’–DerMAGs BB Cushion SPF50 PA+++ adalah bedak asas kusyen yang mampu untuk perlindungan secara total dari sinaran UV selain meningkatkan keserian wajah secara semulajadi. . โœ… Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah โœ… Mencerahkan dan melembapkan wajah โœ… Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah โœ… Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah โœ… Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya โœ… Membantu menjadikan muka bebas cela dan tidak berminyak โœ… Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi โœ… Sapukan wajah menggunakan puff yang disediakan dan sekatakan pada keseluruhan wajah. . #dermags  #dermagsforlife  #skincare  #dermagsskincare  #produkkecantikan  #beauty  #kulitcantik  #nakcantik  #serum  #kecantikankulit  #kulitcantikberseri  #instagram  #instabeauty  #produksemulajadi  #buahmanggis  #igers  #awetmuda  #giftfromnature  #antiaging  #kulitwajahcantik  #kulitsihat  #healthyskin  #cerah  #gebu  #licin  #awetmudasentiasa  #manggis 
Assalamualaikum semua..โค๏ธ
Good morning!!!!!๐Ÿ˜
Salam Monday..๐Ÿ˜
Ayesha dah wangi dah..
Mama urut Ayesha hari ni dengan menggunakan Lotus & Bamboo Nourishing Body Lotion..
.
Lotion ni ada Vitamin E, minyak bunga matahari, ekstrak botanik bunga markisa & lotus biru yang berfungsi melembab, serta melembut dan melicinkan struktur kulit.. .
Bau die jangan cakaplah.. wangi dan segar!!!! Sampai boleh jadi hilang all the Monday blues tuuuuuu...... ๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan dari Mama Ayesha.. contact je mama tau.. ๐Ÿ˜˜ Ayesha sayang semua.. ๐Ÿ˜‡
.
.
Baitee Ismail
Mary Kay
Ind. Beauty Consultant
0177374437

#marykay #lotion #botaniclotion #botanicalbeauty #malaysia #batucaves #rawang #laraalana #bazarpaknil #baby #babylotion #kulitsihat #gebu #instafamous #like4like
Assalamualaikum semua..โค๏ธ Good morning!!!!!๐Ÿ˜ Salam Monday..๐Ÿ˜ Ayesha dah wangi dah.. Mama urut Ayesha hari ni dengan menggunakan Lotus & Bamboo Nourishing Body Lotion.. . Lotion ni ada Vitamin E, minyak bunga matahari, ekstrak botanik bunga markisa & lotus biru yang berfungsi melembab, serta melembut dan melicinkan struktur kulit.. . Bau die jangan cakaplah.. wangi dan segar!!!! Sampai boleh jadi hilang all the Monday blues tuuuuuu...... ๐Ÿ˜ . Jom dapatkan dari Mama Ayesha.. contact je mama tau.. ๐Ÿ˜˜ Ayesha sayang semua.. ๐Ÿ˜‡ . . Baitee Ismail Mary Kay Ind. Beauty Consultant 0177374437 #marykay  #lotion  #botaniclotion  #botanicalbeauty  #malaysia  #batucaves  #rawang  #laraalana  #bazarpaknil  #baby  #babylotion  #kulitsihat  #gebu  #instafamous  #like4like 
Luminous dd cream dapat ๐Ÿ’• melembapkan kulit
๐Ÿ’• kulit tidak berminyak
๐Ÿ’• mengecilkan pori
๐Ÿ’• meratakan tona kulit
๐Ÿ’• mencerahkan kulit
๐Ÿ’• mengurangkan bintik hitam
๐Ÿ’• merawat kulit kasar dan kering
๐Ÿ’• melindungi kulit dari sinaran uv
๐Ÿ’• anti penuaan
.
.
.
Beli 1 luminous dd cream + 1 glow booster cream dan dapatkan FREE RUNAWAY DIVA EYESHADOW PALETTE!
Luminous dd cream dapat ๐Ÿ’• melembapkan kulit ๐Ÿ’• kulit tidak berminyak ๐Ÿ’• mengecilkan pori ๐Ÿ’• meratakan tona kulit ๐Ÿ’• mencerahkan kulit ๐Ÿ’• mengurangkan bintik hitam ๐Ÿ’• merawat kulit kasar dan kering ๐Ÿ’• melindungi kulit dari sinaran uv ๐Ÿ’• anti penuaan . . . Beli 1 luminous dd cream + 1 glow booster cream dan dapatkan FREE RUNAWAY DIVA EYESHADOW PALETTE!
Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream
โœ”NOT171100053K
๐Ÿ’ฏProduct Of Royal International Pakistan
๐Ÿ“†1-3 Days :Moisturising Effect
๐Ÿ“†4-5 Days :Smoothing Effect
๐Ÿ“†6-8 Days : Spots Removal
๐Ÿ“†In 14 Days : Whitening Effect
.
Dapatkan Trial Cream Anda Sekarang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream โœ”NOT171100053K ๐Ÿ’ฏProduct Of Royal International Pakistan ๐Ÿ“†1-3 Days :Moisturising Effect ๐Ÿ“†4-5 Days :Smoothing Effect ๐Ÿ“†6-8 Days : Spots Removal ๐Ÿ“†In 14 Days : Whitening Effect . Dapatkan Trial Cream Anda Sekarang ๐Ÿ’๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
Bestnyeeeee..jom jom sape nak join? Beli BBCREAM BEIGE jom..boleh join contest ni..sape tau anda yang bertuah tu?๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Meh ws yany ๐Ÿ“ฒ#0132547863
.
#agentsqb 
#ejenceera
#kulitcantik
#kulitsihat
#tipskulitcantik
#tipshilangkanparut
#carahilangkanparut
#cantiktanpamekaptebal
#petuahilangkanparut
#petuacantikkankulit
๐Ÿ’–LUNA EXPERT & DELUXE BEAUTY LIGHTENING CREAM ๐Ÿ’–๐Ÿ’– BERITA BAIK UNTUK PEMINAT TEGAR KRIM ROYAL EXPERT VERSI  LAMA
======================
Hai sis.. masih tercari-cari krim royal lama?

Krim ini telah di jenamakn  semula sebagai *Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream*. Dikilangkan oleh syarikat berprestij *Royal International dari Pakistan* dan diimport melalui Luna Group Sdn Bhd. 
Maksudnya yg krim deluxe beauty ni adalah dibuat oleh Royal International Pakistan yang merupakan company asal yg supply ke royal expert dulu. 
Disebabkan Royal International Pakistan sudah tak supply ke royal expert, krim ni dah *DI-REBRAND dan dibuat PACKAGING baru* utk mengelakkan kekeliruan dikalangan peminat tegar krim royal lama. *100% SAMA* dari segi formulasi, tekstur, warna dan keberkesanan. 
Telah mendapat Kelululusan KKM : *NOT 171100053K* โŒ Bebas Merkuri
โŒ Bebas Steroids
โŒ Bebas Hidrokuinon

Ciri-ciri Krim
=========
โœ”Tesktur padat
โœ”Krim warna pink โœ”Tahan lama 3-6 bulan
โœ”Berat bersih 50g
โœ”๐Ÿ’ฏTerbukti Berkesan
๐Ÿ’–LUNA EXPERT & DELUXE BEAUTY LIGHTENING CREAM ๐Ÿ’–๐Ÿ’– BERITA BAIK UNTUK PEMINAT TEGAR KRIM ROYAL EXPERT VERSI LAMA ====================== Hai sis.. masih tercari-cari krim royal lama? Krim ini telah di jenamakn semula sebagai *Deluxe Beauty Ultra Lightening Cream*. Dikilangkan oleh syarikat berprestij *Royal International dari Pakistan* dan diimport melalui Luna Group Sdn Bhd. Maksudnya yg krim deluxe beauty ni adalah dibuat oleh Royal International Pakistan yang merupakan company asal yg supply ke royal expert dulu. Disebabkan Royal International Pakistan sudah tak supply ke royal expert, krim ni dah *DI-REBRAND dan dibuat PACKAGING baru* utk mengelakkan kekeliruan dikalangan peminat tegar krim royal lama. *100% SAMA* dari segi formulasi, tekstur, warna dan keberkesanan. Telah mendapat Kelululusan KKM : *NOT 171100053K* โŒ Bebas Merkuri โŒ Bebas Steroids โŒ Bebas Hidrokuinon Ciri-ciri Krim ========= โœ”Tesktur padat โœ”Krim warna pink โœ”Tahan lama 3-6 bulan โœ”Berat bersih 50g โœ”๐Ÿ’ฏTerbukti Berkesan
Macam berminat nak cuba dianz vitamin tapi tak tau apa kandungan nya. Ok, nak lebih jelas jom baca ni sekejap
.
.
KANDUNGAN DAN FUNGSI
vitamin c berasaskan oren untuk merawat
. ๐Ÿ‘‘PARUT
. ๐Ÿ‘‘JERAWAT . ๐Ÿ‘‘JERAGAT
. 
Vitamin berasaskan maquiberry untuk
.๐Ÿ‘‘MELEMBAPKAN KULIT
. 
Kolagen asli berasaskan ikan talapia utk
.๐Ÿ‘‘KULIT LEMBUT
.๐Ÿ‘‘KULIT GEBU
.
extra gluthathione untuk
.๐Ÿ‘‘ANTIOKSIDA
.๐Ÿ‘‘MENGGANDAKAN KESAN PENCERAHAN
. 
extra asid ascorbic untuk .๐Ÿ‘‘MEMBERI LEBIH KUASA SERAPAN VITAMIN DLM TUBUH
. . 
BERMINAT NAK ORDER?
1 botol RM50
2 botol RM100
3 botol RM150
{pos add RM7 SEM /RM12 SS}
.
019-6942803 (fida)
Agent Sah Dianz Vitamin
.
COD AREA:
- Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk
.
#dianzvit #dianzvitamin #vitaminc #vitamine #dianz #dianzlegacy #dianzkl #hargaberbaloi #hargamampumilik #original #originaldianz #dianzhq #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #kulitsihat #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #bazarpaknil #parttimejob #jomcantik #viral #naturalbeauty #resdung #cantiktanpabahanterlarang #gebu #hisaphisapteruscantik #codwangsawalk
Macam berminat nak cuba dianz vitamin tapi tak tau apa kandungan nya. Ok, nak lebih jelas jom baca ni sekejap . . KANDUNGAN DAN FUNGSI vitamin c berasaskan oren untuk merawat . ๐Ÿ‘‘PARUT . ๐Ÿ‘‘JERAWAT . ๐Ÿ‘‘JERAGAT . Vitamin berasaskan maquiberry untuk .๐Ÿ‘‘MELEMBAPKAN KULIT . Kolagen asli berasaskan ikan talapia utk .๐Ÿ‘‘KULIT LEMBUT .๐Ÿ‘‘KULIT GEBU . extra gluthathione untuk .๐Ÿ‘‘ANTIOKSIDA .๐Ÿ‘‘MENGGANDAKAN KESAN PENCERAHAN . extra asid ascorbic untuk .๐Ÿ‘‘MEMBERI LEBIH KUASA SERAPAN VITAMIN DLM TUBUH . . BERMINAT NAK ORDER? 1 botol RM50 2 botol RM100 3 botol RM150 {pos add RM7 SEM /RM12 SS} . 019-6942803 (fida) Agent Sah Dianz Vitamin . COD AREA: - Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk . #dianzvit  #dianzvitamin  #vitaminc  #vitamine  #dianz  #dianzlegacy  #dianzkl  #hargaberbaloi  #hargamampumilik  #original  #originaldianz  #dianzhq  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #kulitsihat  #mua  #muamalaysia  #artis  #artismalaysia  #bazarpaknil  #parttimejob  #jomcantik  #viral  #naturalbeauty  #resdung  #cantiktanpabahanterlarang  #gebu  #hisaphisapteruscantik  #codwangsawalk 
True dimension lipstik mary kay ๐Ÿ’‹
.
๐ŸŒทMelembapkan bibir
๐ŸŒทTahan lama di bibir
๐ŸŒทSesuai untuk bibir sensitif
๐ŸŒทMengandungi vitamin c & e
๐ŸŒทskincare khas utk bibir
๐ŸŒทNo chemical
.
.
True Dimension Lipstick Mary Kay ๐Ÿ’„
Seksikan bibir anda bersama True Dimension
.
Code: Natural Beaute
.
For Order
๐Ÿ“ž 019-6942803 (fida)
Your Trusted Beauty Consultant
.
COD AREA:
- Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk / dan kawasan berdekatan
.
#cremelipstik #lipstick #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykayskincare #beautyconsultant #skincaremalaysia #jerawat #blackhead #rahsiakulitcantik #marykaybeautyconsultant #makeup #kulitsihat #botanicskincare #setbotanicaleffects #cccream #cccreammarykay #liquidfoundation #liquidfoundationmarykay #mua #muamalaysia #artis #artismalaysia #artismarykay #bazarpaknil #parttimejob #extraincome #jomcantik #codwangsawalk #naturalbeauty
True dimension lipstik mary kay ๐Ÿ’‹ . ๐ŸŒทMelembapkan bibir ๐ŸŒทTahan lama di bibir ๐ŸŒทSesuai untuk bibir sensitif ๐ŸŒทMengandungi vitamin c & e ๐ŸŒทskincare khas utk bibir ๐ŸŒทNo chemical . . True Dimension Lipstick Mary Kay ๐Ÿ’„ Seksikan bibir anda bersama True Dimension . Code: Natural Beaute . For Order ๐Ÿ“ž 019-6942803 (fida) Your Trusted Beauty Consultant . COD AREA: - Taman Melati / Wangsa Maju / Wangsa Walk / dan kawasan berdekatan . #cremelipstik  #lipstick  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykayskincare  #beautyconsultant  #skincaremalaysia  #jerawat  #blackhead  #rahsiakulitcantik  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #kulitsihat  #botanicskincare  #setbotanicaleffects  #cccream  #cccreammarykay  #liquidfoundation  #liquidfoundationmarykay  #mua  #muamalaysia  #artis  #artismalaysia  #artismarykay  #bazarpaknil  #parttimejob  #extraincome  #jomcantik  #codwangsawalk  #naturalbeauty 
Cantikkan beauty box @loveramalaysia!!
.
Selain kumpul kupon, anda jugak boleh menang HADIAH dari @loveramalaysia dengan buat satu unboxing video yg kreatif! Syaratnya cuma perlu buat satu video unboxing dan uploadkan di instagram anda dengan menggunakan hashtag #LoveraUnboxing dan mention @loveramalaysia. Caption pun mesti kreatif tau.
.
Senang je kan? Team Lovera akan pilih pemenang setiap bulan dari hasil video kreatif anda.
.
Jangan lupa hashtag #LoveraUnboxing dengan caption yang kreatif dan mention @loveramalaysia

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #jerawathilang #ubatparut #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM #siscuba #sayajualkosmetik #sayajualskincare #malayvines
Cantikkan beauty box @loveramalaysia!! . Selain kumpul kupon, anda jugak boleh menang HADIAH dari @loveramalaysia dengan buat satu unboxing video yg kreatif! Syaratnya cuma perlu buat satu video unboxing dan uploadkan di instagram anda dengan menggunakan hashtag #LoveraUnboxing  dan mention @loveramalaysia. Caption pun mesti kreatif tau. . Senang je kan? Team Lovera akan pilih pemenang setiap bulan dari hasil video kreatif anda. . Jangan lupa hashtag #LoveraUnboxing  dengan caption yang kreatif dan mention @loveramalaysia #magicjellylovera  #sayajual  #loveraMalaysia  #aloeveragel  #aloevera  #naturalproduct  #skincare  #ubatjerawat  #kulitkusam  #naturalskincare  #ubatjeragat  #jerawat  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitsihat  #jerawathilang  #ubatparut  #produkBuatanMalaysia  #organic  #kulitFlawless  #kulitGlowing  #flawless  #BukanProdukTimbangKilo  #LulusKKM  #siscuba  #sayajualkosmetik  #sayajualskincare  #malayvines 
Alhamdulillah..Licin da!
Siapa nak Rasa manfaat product setaraf antarabangsa..
Yessss!!!
Silky Smooth Compact Powder ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’Ž Sesuai untuk semua kulit
๐Ÿ’Ž Kurangkan minyak berlebihan
๐Ÿ’Ž Jadikan kulit Halus dan Licin
๐Ÿ’Ž Makeup Kemas dan Tahan Lama
๐Ÿ’Ž Mencerahkan kulit
๐Ÿ’Ž Melindungi dari radikal bebas
๐Ÿ’Ž Melindungi dari UVA dan UVB
.
Stok Panas!! Lets Grab!!
.
Roger feeqa okay โค
Alhamdulillah..Licin da! Siapa nak Rasa manfaat product setaraf antarabangsa.. Yessss!!! Silky Smooth Compact Powder ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’Ž Sesuai untuk semua kulit ๐Ÿ’Ž Kurangkan minyak berlebihan ๐Ÿ’Ž Jadikan kulit Halus dan Licin ๐Ÿ’Ž Makeup Kemas dan Tahan Lama ๐Ÿ’Ž Mencerahkan kulit ๐Ÿ’Ž Melindungi dari radikal bebas ๐Ÿ’Ž Melindungi dari UVA dan UVB . Stok Panas!! Lets Grab!! . Roger feeqa okay โค
ESP
โœ…membaiki sel dalam badan
โœ…memudarkan parut
โœ…baiki kembalikan kulit sihat
โœ…bantu singkir sel kulit mati
โœ…beri tenaga dan rasa kenyang lebih lama

Untuk dapatkan ESP dan konsultasi percuma atau sebarang masalah kesihatan.  boleh terus whtsapp hany yea
0143304514 ๐Ÿ˜  #shakleeKL
#shakleesetapak
#shakleewangsamaju
#tipssihat 
#sihat
#kulitsihat
#codshaklee
#codshakleekl
#codshakleeklang
#codshakleeshahalam
#codshakleeampang
#codshakleegombak
#codshakleemelawati
#collagenpowder
#espshaklee
#periodtakteratur
#parutjerawat 
#masalahjerawat 
#kulitkusam
#mukaberminyak
ESP โœ…membaiki sel dalam badan โœ…memudarkan parut โœ…baiki kembalikan kulit sihat โœ…bantu singkir sel kulit mati โœ…beri tenaga dan rasa kenyang lebih lama Untuk dapatkan ESP dan konsultasi percuma atau sebarang masalah kesihatan. boleh terus whtsapp hany yea 0143304514 ๐Ÿ˜ #shakleeKL  #shakleesetapak  #shakleewangsamaju  #tipssihat  #sihat  #kulitsihat  #codshaklee  #codshakleekl  #codshakleeklang  #codshakleeshahalam  #codshakleeampang  #codshakleegombak  #codshakleemelawati  #collagenpowder  #espshaklee  #periodtakteratur  #parutjerawat  #masalahjerawat  #kulitkusam  #mukaberminyak