an online Instagram web viewer

#kulitwangi medias

Photos

1. Tenderly Perfumed Body Lotion

Keharuman cantik yang membawa energi positif keremajaan yang ceria, sekarang hadir dalam body lotion dengan formulasi baru yang lebih intens. 150ml. Hanya Rp. 64.900,-(harga normal Rp. 109.000,-) Berlaku hingga 31Januari 2018.

2. Miss Giordani Perfumed Body Lotion

Keharuman penuh gairah dan keceriaan kini hadir dalam body lotion dengan formulasi baru yang lebih intens untuk menjaga kelembutan kulit Anda. 150ml. Hanya Rp. 64.900,-(harga normal Rp. 64.900,-). Berlaku hingga 31Januari 2018.

WA : 0812-9037728

BBM : D52378AF

IG : yelloohouse

#oriflame #oriflameindonesia #kulitcantik #kulitindah #kulitbersih #kulitbersinar #kulitcerah #kulitwangi #wajahmemikat #wajahcantik #indahberseri #wajahindahberseri #oriflameproven #terimamemberoriflame #oriflameskincare #skincareoriflame #yelloohouse #perawatankecantikan #perawatankecantikanwajah #hapusbintikgelap #kulitmulus #kulitbercahaya
1. Tenderly Perfumed Body Lotion Keharuman cantik yang membawa energi positif keremajaan yang ceria, sekarang hadir dalam body lotion dengan formulasi baru yang lebih intens. 150ml. Hanya Rp. 64.900,-(harga normal Rp. 109.000,-) Berlaku hingga 31Januari 2018. 2. Miss Giordani Perfumed Body Lotion Keharuman penuh gairah dan keceriaan kini hadir dalam body lotion dengan formulasi baru yang lebih intens untuk menjaga kelembutan kulit Anda. 150ml. Hanya Rp. 64.900,-(harga normal Rp. 64.900,-). Berlaku hingga 31Januari 2018. WA : 0812-9037728 BBM : D52378AF IG : yelloohouse #oriflame  #oriflameindonesia  #kulitcantik  #kulitindah  #kulitbersih  #kulitbersinar  #kulitcerah  #kulitwangi  #wajahmemikat  #wajahcantik  #indahberseri  #wajahindahberseri  #oriflameproven  #terimamemberoriflame  #oriflameskincare  #skincareoriflame  #yelloohouse  #perawatankecantikan  #perawatankecantikanwajah  #hapusbintikgelap  #kulitmulus  #kulitbercahaya 
Beautiful scent of Lavender and Rose Geranium essential oils make this Castile soap our best seller.  #camelmilksoap #sabunsusuunta #lavender #rosegeranium #essentialoils #beautifulwomen #beautifulskin #kulitcantiksehat #kulitcantiksihat #kulitwangi #sabunwangi #sabunlavender #malaysiagram
@Regranned from @shopwithme_darina -  KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)📲0137081856

#DarinaShowerScrub #bangi #kajang #ukmbangi #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi - #regrann
@Regranned from @shopwithme_darina - KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)📲0137081856 #DarinaShowerScrub  #bangi  #kajang  #ukmbangi  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  - #regrann 
#assalamualaikum semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?
📲012 3779759

#DarinaShowerScrub #homespa #spaathome #bathtime #relaxing #refreshing #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi #buangdaki#darinabeautyshoppe #terapiinstagram
#assalamualaikum  semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)? 📲012 3779759 #DarinaShowerScrub  #homespa  #spaathome  #bathtime  #relaxing  #refreshing  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  #buangdaki #darinabeautyshoppe  #terapiinstagram 
.
😁😁
Asal wangi sangat awak nih?
Pakai minyak wangi ape?
Hihi..Bukan minyak wangi ni,tapi WHITENING LOTION OF GLUTA TBH la yang wangi ni.
.
Dah la wangi,pastu tak sepasal dapat lembutkan kulit pulak,Putih kan kulit badan.Perghhh berbaloi dalam 1 botol semua ade.
.
Yang paling best lotion ni mudah serap.Tak berminyak.Memang kalau kite nak buat kerja takde la rasa melekit² tangan tu.
.
Jom try jom.Gerenti tak nyesal!
Whatsapp 📲 0199055097. Harga RM43 exc postage.
.
#TheBeautyHacks
#tbh
#whiteninglotiontbh 
#allaboutskin
#allaboutbeauty
#fairerskin
#kulitcerah
#kulitwangi
#nodm
#noscammer
#nofussybuyer
. 😁😁 Asal wangi sangat awak nih? Pakai minyak wangi ape? Hihi..Bukan minyak wangi ni,tapi WHITENING LOTION OF GLUTA TBH la yang wangi ni. . Dah la wangi,pastu tak sepasal dapat lembutkan kulit pulak,Putih kan kulit badan.Perghhh berbaloi dalam 1 botol semua ade. . Yang paling best lotion ni mudah serap.Tak berminyak.Memang kalau kite nak buat kerja takde la rasa melekit² tangan tu. . Jom try jom.Gerenti tak nyesal! Whatsapp 📲 0199055097. Harga RM43 exc postage. . #TheBeautyHacks  #tbh  #whiteninglotiontbh  #allaboutskin  #allaboutbeauty  #fairerskin  #kulitcerah  #kulitwangi  #nodm  #noscammer  #nofussybuyer 
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA
😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊
.. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA  yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera
⚘Ekstrak walnut shell powder
⚘Extract sejenis rumpai
⚘Extrack passion fruit
⚘Ekstak olive oil
⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf:
💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c
💜Cerahkan kulit
💜Lembapkan kulit
💜Bau wangi 💜Halal utk solat
💜Satu family boleh guna

Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Nak harga special lagi?Jom wssap 0145227410 CikDa cepat2 tau.

#Darinashowerscrub #Gosok2wangi #Gosok2Lembut  #readystok #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembab #ruangniagahanania #erezeki #melaka #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronline
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA 😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊 .. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera ⚘Ekstrak walnut shell powder ⚘Extract sejenis rumpai ⚘Extrack passion fruit ⚘Ekstak olive oil ⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf: 💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati 💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c 💜Cerahkan kulit 💜Lembapkan kulit 💜Bau wangi 💜Halal utk solat 💜Satu family boleh guna Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Nak harga special lagi?Jom wssap 0145227410 CikDa cepat2 tau. #Darinashowerscrub  #Gosok2wangi  #Gosok2Lembut  #readystok  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembab  #ruangniagahanania  #erezeki  #melaka  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaronline 
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA
😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊
.. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA  yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera
⚘Ekstrak walnut shell powder
⚘Extract sejenis rumpai
⚘Extrack passion fruit
⚘Ekstak olive oil
⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf:
💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c
💜Cerahkan kulit
💜Lembapkan kulit
💜Bau wangi 💜Halal utk solat
💜Satu family boleh guna

Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Nak harga special lagi?Jom wssap 0133801718 CikSue cepat2 tau.

#platinumstokisdarinapantaidalam #Darinashowerscrub #Gosok2wangi #Gosok2Lembut  #readystok #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembab #ruangniagahanania #erezeki #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #kl #kualalumpur #pantaidalam #bangsar #kerinchi #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronline
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA 😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊 .. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera ⚘Ekstrak walnut shell powder ⚘Extract sejenis rumpai ⚘Extrack passion fruit ⚘Ekstak olive oil ⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf: 💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati 💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c 💜Cerahkan kulit 💜Lembapkan kulit 💜Bau wangi 💜Halal utk solat 💜Satu family boleh guna Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Nak harga special lagi?Jom wssap 0133801718 CikSue cepat2 tau. #platinumstokisdarinapantaidalam  #Darinashowerscrub  #Gosok2wangi  #Gosok2Lembut  #readystok  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembab  #ruangniagahanania  #erezeki  #agentdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kl  #kualalumpur  #pantaidalam  #bangsar  #kerinchi  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaronline 
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜
.
 Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk nak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2.📲 sis cecepat 0133801718.
.
APA YG BEST SANGAT2  DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri-seri 😍
Rugi sangat2 uols kalau x cuba 😘PROMO RM29.JE.

Meh cecepat Whatsapp sis 0133801718.Psttt..Ada promo kaw2 lagi tau.Nak tau cpt2 wssap sis..Sis tunggu😘

#DarinaTeamSuki 
#Darinashowerscrub 
#pantaidalam 
#bangsar 
#kerinchi 
#kualalumpur 
#kulitlembut 
#kulitwangi 
#kulitbersihmulus
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜 . Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk nak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2.📲 sis cecepat 0133801718. . APA YG BEST SANGAT2 DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI?🤔 . . KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB 💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil 💎blh mencerahkan kulit termasuk bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap 💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan. 💎Membantu mengatasi masalah selulit. 💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki 💎Menghilangkan bau badan 💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. 💎Buang sel kulit mati 💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi 💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan . . Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri-seri 😍 Rugi sangat2 uols kalau x cuba 😘PROMO RM29.JE. Meh cecepat Whatsapp sis 0133801718.Psttt..Ada promo kaw2 lagi tau.Nak tau cpt2 wssap sis..Sis tunggu😘 #DarinaTeamSuki  #Darinashowerscrub  #pantaidalam  #bangsar  #kerinchi  #kualalumpur  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitbersihmulus 
Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh.
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 011-35446408
Harga masih promosi tau

RM29 aje sebotol.😘 .

#DarinaShowerScrub #PlatinumshowerscrubpelindungMeruKlang #bazarpaknilmurah #bazarpaknil  sentalsentalgebu #sentalsentalwangi #kulitlembut #kulitwangi
Ni maksud shower scrub wak . Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub. . Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan . Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh. . Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian . Best kan? . Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 011-35446408 Harga masih promosi tau RM29 aje sebotol.😘 . #DarinaShowerScrub  #PlatinumshowerscrubpelindungMeruKlang  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  sentalsentalgebu #sentalsentalwangi  #kulitlembut  #kulitwangi 
BELI 1 GRATIS 1 (Jadi dapet 2)
MILK & HONEY GOLD NOURISHING HAND & BODY CREAM
*Membantu merawat kulit dengan intensif, menjadikannya terasa lembut,kenyal, harum dan terhidrasi sepanjang hari. 💸Rp 139.000 (250 ml) ➡️dapat 2 
#katalogoriflamejanuari2018 #promooriflame #bodycream #kulitlembut #kulitwangi #kulitkenyal #oriflameindonesia #oriflamesweden 
#jualkosmetik #jualmakeup
Oriflame itu terkenal sekali dengan produk yg berkualitas sekaligus merawat 👏🏻 seperti body cream

Karena saya tidak pernah pakai parfume kalau keluar rumah..meski pakaian yg saya gunakan selalu menggunakan pewangi & pelicin saat di setrika tetap merasa gak PD kalo ada teman wanita yg deket2 apalagi cipika cipiki 🙈🙈🙈 takut keringet..bau apek..bau matahari apalagi bau badan 🙈 upssss 
Tapi sejak pakai body cream oriflame gak merasa takut gak wangi..selalu PD meski Panas mentereng & yang pasti semua Body Cream Oriflame itu merawat sekaligus menjaga kelembaban alami kulit sepanjang hari 😊

Dengan bahan yg aman..halal & bebas dari logam berat makin bikin PD 😊 dan yang pasti semua produk Oriflame tidak diujikan kepada hewan serta hanya menggunakan ekstrak tumbuhan..buah..mineral..kecuali untuk produk susu & madu 
Bulan desember body cream oriflame banyak yg promo diskon** sebelum kehabisan stock yuk order via inbox ya#bodycreamoriflame#kulitwangi#kosmetikamanalami
Oriflame itu terkenal sekali dengan produk yg berkualitas sekaligus merawat 👏🏻 seperti body cream Karena saya tidak pernah pakai parfume kalau keluar rumah..meski pakaian yg saya gunakan selalu menggunakan pewangi & pelicin saat di setrika tetap merasa gak PD kalo ada teman wanita yg deket2 apalagi cipika cipiki 🙈🙈🙈 takut keringet..bau apek..bau matahari apalagi bau badan 🙈 upssss Tapi sejak pakai body cream oriflame gak merasa takut gak wangi..selalu PD meski Panas mentereng & yang pasti semua Body Cream Oriflame itu merawat sekaligus menjaga kelembaban alami kulit sepanjang hari 😊 Dengan bahan yg aman..halal & bebas dari logam berat makin bikin PD 😊 dan yang pasti semua produk Oriflame tidak diujikan kepada hewan serta hanya menggunakan ekstrak tumbuhan..buah..mineral..kecuali untuk produk susu & madu Bulan desember body cream oriflame banyak yg promo diskon** sebelum kehabisan stock yuk order via inbox ya#bodycreamoriflame #kulitwangi #kosmetikamanalami 
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜 Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk xnak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2. 📲 sis cecepat 0179093384

#Darinashowerscrub 
#kulitlembut 
#kulitwangi 
#kulitbersihmulus
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜 Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk xnak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2. 📲 sis cecepat 0179093384 #Darinashowerscrub  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitbersihmulus 
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜 Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk xnak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2.📲 sis cecepat 0179811908

#Darinateammarziana
#Darinashowerscrub 
#PlatinumStokisDarina
#scrub
#pelindungbeserahkuantan
#kualalumpur 
#kulitlembut 
#kulitwangi 
#kulitbersihmulus
#ajimaura
Bau wangi sampai ke petang.Lembut je rasa.Sekali pakai kulit dah rasa lembut.💜💜 Mandi2 je wak.Kulit lembut.Daki2 pun lari lintang pukang.Awk xnak cuba ke?🤗🤗 Pstt..Ada promo YES tau sekarng ni.Cpt2 la grab.RM29.je.Beli banyak,untung berbaloi2.📲 sis cecepat 0133801718.

#DarinaTeamSuki 
#Darinashowerscrub 
#pantaidalam 
#bangsar 
#kerinchi 
#kualalumpur 
#kulitlembut 
#kulitwangi 
#kulitbersihmulus
#assalamualaikum semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?
📲0126454475

#DarinaShowerScrub #homespa #spaathome #bathtime #relaxing #refreshing #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi #buangdaki
#assalamualaikum  semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)? 📲0126454475 #DarinaShowerScrub  #homespa  #spaathome  #bathtime  #relaxing  #refreshing  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  #buangdaki 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)

#DarinaShowerScrub #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29) #DarinaShowerScrub  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  whatsup segera http://ocm.wasap.my #codsgbesi  #codsripetaling 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)📲0176059228

#DarinaShowerScrub #bangi #kajang #ukmbangi #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)📲0176059228 #DarinaShowerScrub  #bangi  #kajang  #ukmbangi  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi 
Body Scrub with a crisp scent of fresh melon and ripe watermelon. 
Juicy Body And Sense Refreshment! Taste the fruity joy !! #tuttifruttiindonesia #bodyscrub #buahbuahansegar #import #polandia #bodybutter #lulurbadan #kulitbersih #kulitwangi #sogo #guardian #century #papaya
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718

#DarinaShowerScrub #kualalumpur #bangsar #kerinchi #pantaidalam #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718 #DarinaShowerScrub  #kualalumpur  #bangsar  #kerinchi  #pantaidalam  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #darinateamina #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #inadarina  #darinamelaka  #showerscrub  #aloevera  #amalinaseman  #specialstokisdarinamelaka  #darinateamina  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu  #whatsapp0133282699  #specialstokisdarinamelaka 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718

#DarinaShowerScrub #kualalumpur #bangsar #kerinchi #pantaidalam #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718 #DarinaShowerScrub  #kualalumpur  #bangsar  #kerinchi  #pantaidalam  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi 
Feedback lagi.
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0179811908 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #Darinateammarziana #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap
Feedback lagi. Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0179811908 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #Darinateammarziana  #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap 
Feedback lagi.
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0179811908 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #Darinateammarziana #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap
Feedback lagi. Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0179811908 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #Darinateammarziana  #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #darinateamina #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #inadarina  #darinamelaka  #showerscrub  #aloevera  #amalinaseman  #specialstokisdarinamelaka  #darinateamina  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu  #whatsapp0133282699  #specialstokisdarinamelaka 
Besok hari jumat ya?? Hari jumat itu sunnah nya buat bersih bersih, bersih lahir batin tentunya yaaa.. 😊 .
Bersihkan diri maksimalkan dengan pake ginger sea salt yu biar bersih dan wangi .
.
#JAFRA #JAFRAid #JAFRACosmetics #JAFRASkincare #JAFRABeauty @aditya.sartika #jafratasik #jafrabekasi #jafracikarang #jafrabanjar #jafraciamis #jafrapangandaran #jafrabdg #jafrabandung #jafratangerang #friendlybumil #kosmetikaman #BPOM #HALAL #lulurgaram #lulurbadan #lulur #ginger #seasalt #kulitcerah #kulitbersih #kulitwangi #kulitlembut
Besok hari jumat ya?? Hari jumat itu sunnah nya buat bersih bersih, bersih lahir batin tentunya yaaa.. 😊 . Bersihkan diri maksimalkan dengan pake ginger sea salt yu biar bersih dan wangi . . #JAFRA  #JAFRAid  #JAFRACosmetics  #JAFRASkincare  #JAFRABeauty  @aditya.sartika #jafratasik  #jafrabekasi  #jafracikarang  #jafrabanjar  #jafraciamis  #jafrapangandaran  #jafrabdg  #jafrabandung  #jafratangerang  #friendlybumil  #kosmetikaman  #BPOM  #HALAL  #lulurgaram  #lulurbadan  #lulur  #ginger  #seasalt  #kulitcerah  #kulitbersih  #kulitwangi  #kulitlembut 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 0133941398 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133941398 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 019 9967769 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 019 9967769 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 0128425977 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0128425977 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 📲 017-590 9778 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 📲 017-590 9778 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 019 636 9533 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 019 636 9533 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 012-4624329 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 012-4624329 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. 
Whatsapp 019 3727 325 untuk dapat diskaun hebat.

#agendiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #darinateamizan #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 019 3727 325 untuk dapat diskaun hebat. #agendiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #showerscrub  #aloevera  #darinateamizan  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu 
#testimonidarinashowerscrub 
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #darinateamina #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka
#testimonidarinashowerscrub  Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #inadarina  #darinamelaka  #showerscrub  #aloevera  #amalinaseman  #specialstokisdarinamelaka  #darinateamina  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu  #whatsapp0133282699  #specialstokisdarinamelaka 
#assalamualaikum semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?
📲012 9335461

#DarinaShowerScrub #homespa #spaathome #bathtime #relaxing #refreshing #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi #buangdaki#darinateamnf3
#assalamualaikum  semua korang nak KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)? 📲012 9335461 #DarinaShowerScrub  #homespa  #spaathome  #bathtime  #relaxing  #refreshing  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  #buangdaki #darinateamnf3 
Feedback lagi.
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #darinateamina #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka
Feedback lagi. Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133282699 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #darinashowerscrub  #inadarina  #darinamelaka  #showerscrub  #aloevera  #amalinaseman  #specialstokisdarinamelaka  #darinateamina  #ekstrakmarkisa  #kulitlembut  #kulitcerahbersih  #kulitgebu  #whatsapp0133282699  #specialstokisdarinamelaka 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?
📲016 9381686

#DarinaShowerScrub #homespa #spaathome #bathtime #relaxing #refreshing #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi #buangdaki #buangselkulitmati #mandianterbaik #pm0169381686 Siti
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)? 📲016 9381686 #DarinaShowerScrub  #homespa  #spaathome  #bathtime  #relaxing  #refreshing  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  #buangdaki  #buangselkulitmati  #mandianterbaik  #pm0169381686  Siti
Feedback lagi.
Ramai sungguh puji bau wangi sangat

Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub

KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit
🌸 Membantu memudarkan parut di badan
🌸 Membantu memgatasi masalah selulit
🌸 Menghilangkan stretchmark
🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung

CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan
🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)

Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133801718 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #dropshipdiperlukan #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembap #DarinaTeamSuki #darinabangsar #kualalumpur #kerinchi #pantaidalam
Feedback lagi. Ramai sungguh puji bau wangi sangat Sampai ada yang tak nak keluar bilik air gara2 #darinashowerscrub  KELEBIHAN PRODUK 🌸 Membantu menghaluskan kulit 🌸 Membantu memudarkan parut di badan 🌸 Membantu memgatasi masalah selulit 🌸 Menghilangkan stretchmark 🌸 Selamat digunakan oleh ibu-ibu mengandung CARA GUNA 🌹 Mandi dan ratakan gel dan scrub mandian ini ke seluruh badan 🌹 Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari) Dah lama tak sental daki?? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp 0133801718 untuk dapat diskaun hebat.😘😘 #agentdiperlukan  #stokisdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembap  #DarinaTeamSuki  #darinabangsar  #kualalumpur  #kerinchi  #pantaidalam 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲 0133282699 
#DarinaShowerScrub #kualalumpur #bangsar #kerinchi #pantaidalam #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #amalinaseman #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #bladderwrack
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲 0133282699 #DarinaShowerScrub  #kualalumpur  #bangsar  #kerinchi  #pantaidalam  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi  #darinashowerscrub  #inadarina  #darinamelaka  #showerscrub  #aloevera  #amalinaseman  #specialstokisdarinamelaka  #dropshipdiperlukan  #ejendiperlukan  #stokisdiperlukan  #bladderwrack 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲012-6765247

#DarinaShowerScrub #kualalumpur #bangsar #kerinchi #pantaidalam #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲012-6765247 #DarinaShowerScrub  #kualalumpur  #bangsar  #kerinchi  #pantaidalam  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi 
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 .
Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub.
.
.
Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗
.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB*
.
.
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718

#DarinaShowerScrub #kualalumpur #bangsar #kerinchi #pantaidalam #kulitlembut #kulitbersih #kulitwangi
KULIT MAKIN CERAH & BERSIH😍😍 . Wahhhhh kulit makin cerah & bersih sejak guna Darina Shower Scrub. . . Darina Shower Scrub memang best uolllsss lepas pakai kulit lembut plus cerah.Rugi tau yang tak cuba🤗🤗 . . *FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌸Membantu menghaluskan kulit. 🌸Membantu memudarkan parut di badan. 🌸Membantu mengatasi masalah selulit. 🌸Menghilangkan stretchmark. 🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung. . . *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan. 🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). . . Awk pun nak kulit cerah & bersih?Nak harga Promo(Rm29)?Nak hadiah?📲0133801718 #DarinaShowerScrub  #kualalumpur  #bangsar  #kerinchi  #pantaidalam  #kulitlembut  #kulitbersih  #kulitwangi 
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?
Nak harga woww?
Jom wssap akak & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki 
www.wasap.my/60163428472
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo? Nak harga woww? Jom wssap akak & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  www.wasap.my/60163428472
Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh.
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 0102266217
Harga masih promosi tau

RM29 aje sebotol.😘
.
#DarinaShowerScrub #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #darina 
#sentalsentalgebu #sentalsentalwangi #kulitlembut #kulitwangi
Ni maksud shower scrub wak . Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub. . Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan . Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh. . Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian . Best kan? . Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 0102266217 Harga masih promosi tau RM29 aje sebotol.😘 . #DarinaShowerScrub  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #darina  #sentalsentalgebu  #sentalsentalwangi  #kulitlembut  #kulitwangi 
Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh.
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 012-9686096fauziah 
Harga masih promosi tau

RM29 aje sebotol.😘 .
#DarinaShowerScrub 
#platinumstokisdarinapantaidalam #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #darinabangsar #Darinakl #darinakerinchi #darina 
#sentalsentalgebu #sentalsentalwangi #kulitlembut #kulitwangi - #regrann
Ni maksud shower scrub wak . Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub. . Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan . Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh. . Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian . Best kan? . Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 012-9686096fauziah Harga masih promosi tau RM29 aje sebotol.😘 . #DarinaShowerScrub  #platinumstokisdarinapantaidalam  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #darinabangsar  #Darinakl  #darinakerinchi  #darina  #sentalsentalgebu  #sentalsentalwangi  #kulitlembut  #kulitwangi  - #regrann 
Penyakit datuk2 dlm cte "Musang Berjanggut" dah berjangkit pulak ni...dr td asyik cium tangan je lpas gne #DarinaShowerScrub 😍😍 🌷Promosi RM29 (120ml)🌷 Whatapps - 0182237804

#kulitbersih
#kulitwangi
#kulitsegar
Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh.
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 017 9811908
Harga masih promosi tau

RM29 aje sebotol.😘 .

#DarinaShowerScrub #Platinumshowerscrubpelindungkuantan0179811908 #bazarpaknilmurah #bazarpaknil  sentalsentalgebu #sentalsentalwangi #kulitlembut #kulitwangi
Ni maksud shower scrub wak . Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub. . Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan . Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh. . Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian . Best kan? . Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 017 9811908 Harga masih promosi tau RM29 aje sebotol.😘 . #DarinaShowerScrub  #Platinumshowerscrubpelindungkuantan0179811908  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  sentalsentalgebu #sentalsentalwangi  #kulitlembut  #kulitwangi 
Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh.
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 0133801718
Harga masih promosi tau

RM29 aje sebotol.😘 .
#DarinaShowerScrub 
#platinumstokisdarinapantaidalam #bazarpaknilmurah #bazarpaknil #darinabangsar #Darinakl #darinakerinchi #darina 
#sentalsentalgebu #sentalsentalwangi #kulitlembut #kulitwangi
Ni maksud shower scrub wak . Dia gel mandian dan dia mix dengan scrub. . Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing kan . Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran yg ada kat badan tuh. . Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian . Best kan? . Nak cuba?Nak sental2 daki kat badan?Jom wssap 0133801718 Harga masih promosi tau RM29 aje sebotol.😘 . #DarinaShowerScrub  #platinumstokisdarinapantaidalam  #bazarpaknilmurah  #bazarpaknil  #darinabangsar  #Darinakl  #darinakerinchi  #darina  #sentalsentalgebu  #sentalsentalwangi  #kulitlembut  #kulitwangi 
Apa bedanya Body Cream dengan lotion biasa ????? Bedanya adalah kekentalannya, body cream lebih kental karena mengandung pelembab lebih banyak. Jadi cocok banget buat kamu yang ingin kulit badannya lembab sehat.

Kapan sebaiknya menggunakan body cream ini? 
Setelah selesai mandi, kerenkan tubuh dengan handuk lembut, kemudian balurkan body cream ini di seluruh tubuh. Jangan takut lengket, karena memang ngga lengket. justru setelah mandi Pori pori kulit sedang terbuka sehingga penyerapan body cream nya akan maksimal.

Oh ya body cream Oriflame ini wangi  banget lho, sesuai dengan parfumnya....sehingga kalau kami pake body cream ini udah berasa pake parfum lhoooo

Nahhh cepetan beli, takut kehabisan.... murah bangetttt

#bodycream
#kulitlembab
#kulitwangi
#oriflame
Apa bedanya Body Cream dengan lotion biasa ????? Bedanya adalah kekentalannya, body cream lebih kental karena mengandung pelembab lebih banyak. Jadi cocok banget buat kamu yang ingin kulit badannya lembab sehat. Kapan sebaiknya menggunakan body cream ini? Setelah selesai mandi, kerenkan tubuh dengan handuk lembut, kemudian balurkan body cream ini di seluruh tubuh. Jangan takut lengket, karena memang ngga lengket. justru setelah mandi Pori pori kulit sedang terbuka sehingga penyerapan body cream nya akan maksimal. Oh ya body cream Oriflame ini wangi banget lho, sesuai dengan parfumnya....sehingga kalau kami pake body cream ini udah berasa pake parfum lhoooo Nahhh cepetan beli, takut kehabisan.... murah bangetttt #bodycream  #kulitlembab  #kulitwangi  #oriflame 
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA
😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊
.. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA  yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera
⚘Ekstrak walnut shell powder
⚘Extract sejenis rumpai
⚘Extrack passion fruit
⚘Ekstak olive oil
⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf:
💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c
💜Cerahkan kulit
💜Lembapkan kulit
💜Bau wangi 💜Halal utk solat
💜Satu family boleh guna

Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Bak harga special lagi?Jom wssap 0133801718 CikSue cepat2 tau.

#platinumstokisdarinapantaidalam #Darinashowerscrub #Gosok2wangi #Gosok2Lembut  #readystok #kulitlembut #kulitwangi #kulitlembab #ruangniagahanania #erezeki #agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #kl #kualalumpur #pantaidalam #bangsar #kerinchi #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaronline
Aura Darina semakin tersebar..DARINA OH DARINA 😍😍 ❣Apa itu DARINA SHOWER SCRUB😊 .. 💝Terdapat 6 BAHAN PREMIUM UTAMA yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan dalam satu botol iaitu: ⚘Extrak aloe vera ⚘Ekstrak walnut shell powder ⚘Extract sejenis rumpai ⚘Extrack passion fruit ⚘Ekstak olive oil ⚘Ekstrak coconut oil ❣Kelebihan dan manfaaf: 💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati 💜Cantikkan kulit 💜Ada vitamin c 💜Cerahkan kulit 💜Lembapkan kulit 💜Bau wangi 💜Halal utk solat 💜Satu family boleh guna Awak nak kulit sihat?wangi?lembut?Kulit tanpa daki?Jom berDARINA.Harga promo RM29 shj.Bak harga special lagi?Jom wssap 0133801718 CikSue cepat2 tau. #platinumstokisdarinapantaidalam  #Darinashowerscrub  #Gosok2wangi  #Gosok2Lembut  #readystok  #kulitlembut  #kulitwangi  #kulitlembab  #ruangniagahanania  #erezeki  #agentdiperlukan  #dropshipdiperlukan  #kl  #kualalumpur  #pantaidalam  #bangsar  #kerinchi  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaronline 
@Regranned from @darina_shower_body_scrub -  DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSue & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki #assalamualaikum #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #ruangrezekihanania #bazar #bazaronlineshop #bazarpaknil
@Regranned from @darina_shower_body_scrub - DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSue & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  #assalamualaikum  #dropshipdiperlukan  #agendiperlukan  #ruangrezekihanania  #bazar  #bazaronlineshop  #bazarpaknil 
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSyida& dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki #assalamualaikum
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSyida& dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  #assalamualaikum 
Miss Giordani Perfumed Body Lotion yang dibentuk dengan aroma yang sangat lembut seperti parfum exclusive dan pekat ketika dioleskan pada tubuh, merupakan khas dari produk Oriflame, “Miss Giordani Perfumed Body Lotion”. Body Lotion ini, juga bisa membantumu dalam merawat dan menjaga kulit lembabmu agar terlihat lebih cerah bersinar alami ketika kamu gunakan dalam aktivitasmu disiang hari.😊
Praktis bisa di bawa kemana aja.. Pemesanan bisa Hubungi Alin langsung melalui Inbox
Fast respon: 
Pin: A2L2IN11
Wa: 082299171671
Fb: Alin's Hadey
.
.
.
.
#MissGiordaniperfumebodylotion
#bodylotion #wangiMewah #BodylotionOriflame #PelembabBadan #BodyCare #PerawatanKulitTubuh #KulitHalus #kulitWangi
#jualOriflame #OriflameBrebes #OriflameJawatengah #OriflameJawabarat #OriflameKalbar
#Like4like #Lfl
Miss Giordani Perfumed Body Lotion yang dibentuk dengan aroma yang sangat lembut seperti parfum exclusive dan pekat ketika dioleskan pada tubuh, merupakan khas dari produk Oriflame, “Miss Giordani Perfumed Body Lotion”. Body Lotion ini, juga bisa membantumu dalam merawat dan menjaga kulit lembabmu agar terlihat lebih cerah bersinar alami ketika kamu gunakan dalam aktivitasmu disiang hari.😊 Praktis bisa di bawa kemana aja.. Pemesanan bisa Hubungi Alin langsung melalui Inbox Fast respon: Pin: A2L2IN11 Wa: 082299171671 Fb: Alin's Hadey . . . . #MissGiordaniperfumebodylotion  #bodylotion  #wangiMewah  #BodylotionOriflame  #PelembabBadan  #BodyCare  #PerawatanKulitTubuh  #KulitHalus  #kulitWangi  #jualOriflame  #OriflameBrebes  #OriflameJawatengah  #OriflameJawabarat  #OriflameKalbar  #Like4like  #Lfl 
JAFRA Royal Olive Body Lotion diperkaya dengan kandungan ekstrak zaitun murni yang membantu merelaksasi tubuh dan menjaga kelembaban kulit.

JAFRA Royal Olive Body Lotion juga membantu merawat kulit serta membuat kulit menjadi lebih lembab dan halus.

Bahan yang terkandung dalam JAFRA Royal Olive Body Lotion: – Olea Europaea (Olive) Fruit Oil – Panthenol (Provitamin B5)

Cara Pemakaian – Oleskan dengan lembut JAFRA Royal Olive Body Lotion ke seluruh tubuh setelah mandi atau berendam.

Tanya Jafra 
Heni fitriyeni
Wa 082319407737
Pin db0bbb4c

#jafra #jafrasehat #jafraaman #jafraalami #handbodyjafra #kulitsehat #kulitwangi #kulitbersih #infojafra #joinjafra #gabungjafra #jafrabandung #bisnisjafra #amanbumil #amanbusui #bisnisrumahan #bisnisjangkapanjang #tambahpenghasilan #perawatanjafra #jafrahalal
JAFRA Royal Olive Body Lotion diperkaya dengan kandungan ekstrak zaitun murni yang membantu merelaksasi tubuh dan menjaga kelembaban kulit. JAFRA Royal Olive Body Lotion juga membantu merawat kulit serta membuat kulit menjadi lebih lembab dan halus. Bahan yang terkandung dalam JAFRA Royal Olive Body Lotion: – Olea Europaea (Olive) Fruit Oil – Panthenol (Provitamin B5) Cara Pemakaian – Oleskan dengan lembut JAFRA Royal Olive Body Lotion ke seluruh tubuh setelah mandi atau berendam. Tanya Jafra Heni fitriyeni Wa 082319407737 Pin db0bbb4c #jafra  #jafrasehat  #jafraaman  #jafraalami  #handbodyjafra  #kulitsehat  #kulitwangi  #kulitbersih  #infojafra  #joinjafra  #gabungjafra  #jafrabandung  #bisnisjafra  #amanbumil  #amanbusui  #bisnisrumahan  #bisnisjangkapanjang  #tambahpenghasilan  #perawatanjafra  #jafrahalal 
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap 012-6765247 & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki #assalamualaikum
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap 012-6765247 & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  #assalamualaikum 
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap  0145189673 & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki #assalamualaikum
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap 0145189673 & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  #assalamualaikum 
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.

Kelebihan DARINA:
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi

Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? 
darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSue & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj.
(np RM39.90)

#Darinashowerscrub #bazarpaknil #kulitlembut #kulitkusam #kulitwangi #erezeki #assalamualaikum
DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi #DarinaShowerScrub  ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit. Kelebihan DARINA: 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati 💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c 💜 Cerahkan kulit 💜 Lembapkan kulit 💜 Bau wangi Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? darina lah jawapan nya😍😍 Nak harga promo?Nak harga woww?Jom wssap CikSue & dapatkan harga pengenalan.Rm29 shj. (np RM39.90) #Darinashowerscrub  #bazarpaknil  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitwangi  #erezeki  #assalamualaikum 
Body cream

Selain memberi manfaat lembut dan lembab untuk kulit yang seharian di AC manfaat yang lain adalah bikin wangi.

Rasakan keharuman sesuai dengan parfumnya
Love potion - oriental vanilic fruity
Giordani gold ezensa - floral woody
Eclat - floral woody

Cobain dan rasakan keharuman dan kelembutannya
 Colek @no_em14n  buat kakak yang sering di AC nih menjaga dari kulit yang dehidrasi.
Wangi love potion oriental banget cocok buat kak @no_em14n 
250ml
69.900

Grab it fast sebelum kehabisan
Wa 0819676585

#jualbodycream#jualonline#jualoriflamejogja#makeup#cantik#kulitsehat#kulitwangi#bodycare#oriflamemurah#oriflameasli#import
Body cream Selain memberi manfaat lembut dan lembab untuk kulit yang seharian di AC manfaat yang lain adalah bikin wangi. Rasakan keharuman sesuai dengan parfumnya Love potion - oriental vanilic fruity Giordani gold ezensa - floral woody Eclat - floral woody Cobain dan rasakan keharuman dan kelembutannya Colek @no_em14n buat kakak yang sering di AC nih menjaga dari kulit yang dehidrasi. Wangi love potion oriental banget cocok buat kak @no_em14n 250ml 69.900 Grab it fast sebelum kehabisan Wa 0819676585 #jualbodycream #jualonline #jualoriflamejogja #makeup #cantik #kulitsehat #kulitwangi #bodycare #oriflamemurah #oriflameasli #import 
Biasanya kalo diluar, abis makan pake tangan udah cuci tangan pakai sabun dan dilap bersih masih suka ada baunya gitu. .
.
Makanya aku selalu bawa ini. 
Lotion Wangi ANTI LENGKET yang ada aku pake lotion ini bikin si ayah tambah lengket gara gara aku Wangi.
 Hihihi 😍😍😍
Biasanya kalo diluar, abis makan pake tangan udah cuci tangan pakai sabun dan dilap bersih masih suka ada baunya gitu. . . Makanya aku selalu bawa ini. Lotion Wangi ANTI LENGKET yang ada aku pake lotion ini bikin si ayah tambah lengket gara gara aku Wangi. Hihihi 😍😍😍
Ini salah satu lotion favorit aku yg suka aku bawa. 
ROYAL OLIVE BODY LOTION. 
Wanginya zaitunnya bikin orang pada melirik. 😉😉😉😉
Ini salah satu lotion favorit aku yg suka aku bawa. ROYAL OLIVE BODY LOTION. Wanginya zaitunnya bikin orang pada melirik. 😉😉😉😉
Manjakan kulit anak anak yang lembut dengan royal jelly pada produk Jafra Tender Momment Beeutiful Bath Wash & Lotion... Body lotionnya dapat membantu atasi masalah kulit bayi & anak-anak seperti bekas gigitan nyamuk, bekas luka, ruam popok bahkan alergi...wanginya khas, jadikan anak anak segar sepanjang hari.

#kulitbayi #perawatananak #perawatankulitanak #bodylotion #bathwash #mandibusa #kulitwangi #tubuhharum #kids #ruampopok #bekasgigitannyamuk #alergikulitanak #littlebaby #babylotion #babywash
Manjakan kulit anak anak yang lembut dengan royal jelly pada produk Jafra Tender Momment Beeutiful Bath Wash & Lotion... Body lotionnya dapat membantu atasi masalah kulit bayi & anak-anak seperti bekas gigitan nyamuk, bekas luka, ruam popok bahkan alergi...wanginya khas, jadikan anak anak segar sepanjang hari. #kulitbayi  #perawatananak  #perawatankulitanak  #bodylotion  #bathwash  #mandibusa  #kulitwangi  #tubuhharum  #kids  #ruampopok  #bekasgigitannyamuk  #alergikulitanak  #littlebaby  #babylotion  #babywash 
Kalo udah jatuh cinta penginnya ketemu terus yaa 😁😍😍
.
Kalo aku jatuh cintanya sama royal olive body lotion jafra
.
Wanginyaaaa... Lembuutnyaaa...
Segaaarrnyaa... .
Selalu inget terus, dan pengin pake lagi dan lagiiiii 😍😍😍
.
.
#bodylotion #royalolive #minyakzaitun#manfaatminyakzaitun #kulithalus #kulitlembut#kulitwangi
Knp aku pernah bosen jualan ini body parfum?  Soalnya aku sendiri juga gak pernah bosen sama wangi nya! 
Yg udah pernah nyoba pasti slalu  order lagiii.. Wangi nya bikin kamu gak mau move on (klo move in dr mantan beda yah 😁)
.
.
.
Kesempatan emas bulan ini untuk beli si miss giordani diskon nya badaii sis,  dari 109.000 jadi cuma 64.900..
Klo kamu beli 2 item ke 2 nya nya cuman 51.900
Keren kannnnns .
.
Kamu mau? 
Order langsung ya
@giieonlineshop 
0838.0862.6363 (wa/line)
.
.
#oriflamejkt 
#oriflamemurahjkt 
#handbodyparfume
#missgiordani
#handbodyoriflame
#handbodymurah
#handbodymewah 
#handbodymissgiordani
#handbodywangi 
#handbodydiskon
#lotionwangi
#lotionoriflame
#kulithalus
#kulitwangi
#handbodyimport
#handbodykulit
#handbodyrelax
#handbodyfavorite
#lotionparfummurah
Knp aku pernah bosen jualan ini body parfum? Soalnya aku sendiri juga gak pernah bosen sama wangi nya! Yg udah pernah nyoba pasti slalu order lagiii.. Wangi nya bikin kamu gak mau move on (klo move in dr mantan beda yah 😁) . . . Kesempatan emas bulan ini untuk beli si miss giordani diskon nya badaii sis, dari 109.000 jadi cuma 64.900.. Klo kamu beli 2 item ke 2 nya nya cuman 51.900 Keren kannnnns . . Kamu mau? Order langsung ya @giieonlineshop 0838.0862.6363 (wa/line) . . #oriflamejkt  #oriflamemurahjkt  #handbodyparfume  #missgiordani  #handbodyoriflame  #handbodymurah  #handbodymewah  #handbodymissgiordani  #handbodywangi  #handbodydiskon  #lotionwangi  #lotionoriflame  #kulithalus  #kulitwangi  #handbodyimport  #handbodykulit  #handbodyrelax  #handbodyfavorite  #lotionparfummurah 
#REPOST 
#LeivyLikeAndShare #LeivyBeauty 
leivy_idDapatkan New Leivy Bubble Foam di daerah kamu. Produk baru dari leivy dengan keharuman dan kelembutan yang istimewa.

#leivybubblefoam #bubblefoam #showercream #kulitsehat #kulitputih #kulitwangi #beautyskin
Pasangan sempurna 😍😍😍
Milk &  Honey memang juara nya bikin mulit lembut.. Jauh2 kulit kering dan kasar... #milk&honeygold
#oriflame
#kulitlembut
#kulitwangi
Yg pink ready yaaa, area kota padang gratis ongkir.. pesanan 3 hari sampai, silahkan diorder oriflamers 😊😊 #handbody #oriflame #indonesiaoriflame #lembutwangi #kulitlembut #kulitwangi #indonesia #cantik #bisnisoriflame
HARGA 25rb-30rb/pack isi 10sachet
order w.a 0857 1234 4919 (only wa TEXT no SMS/TLP/WA CALL)

BOLEH campur 5varian dibawah ini dgn syarat beli min 2pack ya,  atau 20sachet
LULUR ADA 5 Varian
* Lulur Kuning 25rb
* Lulur Putih 25rb
* Lulur Ratus 30rb
* Lulur Jasmine 30rb
* Lulur Green Tea 30rb

SIlahkan pilih mau yg varian apa saja yah... Komposisi:
oryza sativa(rice) starch,curcuma DOMESTICA rhizome, fragrance, curcuma heyneanae rhizoma, murrayae folium, vetiveriae zizanioides radix, santali lignum

Kegunaan:
membantu menghaluskan,membersihkan,dan mengharumkan kulit

Cara Pakai:
campurkan sekar sari lulur kunign dengan air secukupnya .Gosokkan pada seluruh tubuh secara merata sampai bersih,biarkan mongering lalu bilas dengan air hingga bersih.
NB:
gunakan setiap hari untuk mendapatkan hasil yang optimal

POM NA18130700826

#lulur#lulurbadan#lulurmurah#alami#tradisional#traditionaltreatment#kulitsehat#kulitbersih#kulitcerah#kulithalus#kulitwangi#perawatan#perawatansebelumnikah#perawatanwanita#perawatanmurah#sekarsari#lulursekarsari#lulurkuning#lulurputih#lulurpengantin #lulurkeraton #lulursolo #lulurputerisolo #lulurgreentea #greentea #lulurwangi #sedapmalam #sedapmalammurah #maskerwajah #lulur #lulurbadan #lulurbadanmurah
HARGA 25rb-30rb/pack isi 10sachet order w.a 0857 1234 4919 (only wa TEXT no SMS/TLP/WA CALL) BOLEH campur 5varian dibawah ini dgn syarat beli min 2pack ya, atau 20sachet LULUR ADA 5 Varian * Lulur Kuning 25rb * Lulur Putih 25rb * Lulur Ratus 30rb * Lulur Jasmine 30rb * Lulur Green Tea 30rb SIlahkan pilih mau yg varian apa saja yah... Komposisi: oryza sativa(rice) starch,curcuma DOMESTICA rhizome, fragrance, curcuma heyneanae rhizoma, murrayae folium, vetiveriae zizanioides radix, santali lignum Kegunaan: membantu menghaluskan,membersihkan,dan mengharumkan kulit Cara Pakai: campurkan sekar sari lulur kunign dengan air secukupnya .Gosokkan pada seluruh tubuh secara merata sampai bersih,biarkan mongering lalu bilas dengan air hingga bersih. NB: gunakan setiap hari untuk mendapatkan hasil yang optimal POM NA18130700826 #lulur #lulurbadan #lulurmurah #alami #tradisional #traditionaltreatment #kulitsehat #kulitbersih #kulitcerah #kulithalus #kulitwangi #perawatan #perawatansebelumnikah #perawatanwanita #perawatanmurah #sekarsari #lulursekarsari #lulurkuning #lulurputih #lulurpengantin  #lulurkeraton  #lulursolo  #lulurputerisolo  #lulurgreentea  #greentea  #lulurwangi  #sedapmalam  #sedapmalammurah  #maskerwajah  #lulur  #lulurbadan  #lulurbadanmurah 
Body cream dengan lembab dan harum seharian niiich - 250ml

Amber Elixier dengan aroma mandarin, amber dan bunga heliotrope....misterius, sweet dan membawa ketenangan untuk wanita elegan

PROMO Oktober 2017 
harga 139rb DISCOUNT menjadi 97.900

Mau?
.
.

#oriflame 
#oriflameindonesia #bodycream #bodycreamoriflame #oriflamepekanbaru #oriflamepku #kulitlembab #kulithalus #kulitwangi #jualoriflame #makeupaddict #amber #elixier
Kepoin isi tas makeup istri aq nich😙😗😚😗😚😗😘😘😘😍😍😘😘
Tuh..ada apaan ya isinya??? ada "Prime Skin Body Lotion"
Wow..wow..wow.. So pasti istri aq putih dan wangi gara" ini nichhh!!!🤗🤗🤗 PrimeSkin Hand and Body Lotion adalah salah satu produk dari HWI yang berguna untuk perawatan kulit yang diperkaya dengan whitening agent dan moisturizer yang dapat menjadikan kulit tubuh tampak lebih cerah dan terjaga kelembabannya.
PrimeSkin juga mengandung UV Protection yang dapat melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari.

Manfaat PrimeSkin Hand and Body Lotion :
Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit
Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit
Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus
Melindungi kulit dari paparan sinar matahari 
Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari 
Prime Skin Hand Body Lotion merupakan produk perawatan kulit yang diperkaya dengan whitening agent dan moisturizer yang dapat menjadikan kulit tubuh tampak lebih cerah dan terjaga kelembabannya. Serta mengandung UV Protection yang dapat melindungi kulit dari efek bubuk sinar matahari.

Order chat me!!! Dobie HWI
Wa : 081231355588
FB : doby memang doby
Line : dobie yan sahabi
Bbm : D924E21F

#madiun #pemutihkulit #pemutihbadan #pelindungkulitdarisinaruv #kulitcerahberseri #kulitputih #kulitwangi #Repost @madiun.herbalstore with @insta.save.repost • • •
Kepoin isi tas makeup istri aq nich😙😗😚😗😚😗😘😘😘😍😍😘😘 Tuh..ada apaan ya isinya??? ada "Prime Skin Body Lotion" Wow..wow..wow.. So pasti istri aq putih dan wangi gara" ini nichhh!!!🤗🤗🤗 PrimeSkin Hand and Body Lotion adalah salah satu produk dari HWI yang berguna untuk perawatan kulit yang diperkaya dengan whitening agent dan moisturizer yang dapat menjadikan kulit tubuh tampak lebih cerah dan terjaga kelembabannya. PrimeSkin juga mengandung UV Protection yang dapat melindungi kulit dari efek buruk sinar matahari. Manfaat PrimeSkin Hand and Body Lotion : Membantu mencerahkan dan memutihkan kulit Menjaga kelembabab dan kehalusan kulit Membantu merawat kulit agar lebih lembut dan halus Melindungi kulit dari paparan sinar matahari Wewangian dengan aroma alami yang memberikan kesegaran sepanjang hari Prime Skin Hand Body Lotion merupakan produk perawatan kulit yang diperkaya dengan whitening agent dan moisturizer yang dapat menjadikan kulit tubuh tampak lebih cerah dan terjaga kelembabannya. Serta mengandung UV Protection yang dapat melindungi kulit dari efek bubuk sinar matahari. Order chat me!!! Dobie HWI Wa : 081231355588 FB : doby memang doby Line : dobie yan sahabi Bbm : D924E21F #madiun  #pemutihkulit  #pemutihbadan  #pelindungkulitdarisinaruv  #kulitcerahberseri  #kulitputih  #kulitwangi  #Repost  @madiun.herbalstore with @insta.save.repost • • •
•••
Liquid Body Bar dan Body Bar
.
Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn..
.
Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆.
.
Info pembelian chat me 👇
.
WA 081227683991
.
.
#kulitlembut
#kulitkenyal
#badansegar
#badanwangi
#badanberminyak
#bebasdaki
#bebaslemak
#maubelisabun
#sabunterbaik
#kulittidakkering
#aromajeruk
#sabundenganaromagrapefruit
#kulittidaklicin
#kesatsetelahmandi
#amandipakaianakanak
#bisadipakaibayi
#sabunberbusa
#mandisegar
#kulitwangi
#kulitsegar
#nuskinid
#followme
#bisnisanakmuda
••• Liquid Body Bar dan Body Bar . Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn.. . Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆. . Info pembelian chat me 👇 . WA 081227683991 . . #kulitlembut  #kulitkenyal  #badansegar  #badanwangi  #badanberminyak  #bebasdaki  #bebaslemak  #maubelisabun  #sabunterbaik  #kulittidakkering  #aromajeruk  #sabundenganaromagrapefruit  #kulittidaklicin  #kesatsetelahmandi  #amandipakaianakanak  #bisadipakaibayi  #sabunberbusa  #mandisegar  #kulitwangi  #kulitsegar  #nuskinid  #followme  #bisnisanakmuda 
•••
Liquid Body Bar dan Body Bar
.
Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn..
.
Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆.
.
Info pembelian chat me 👇
.
WA 081227683991
.
.
#kulitlembut
#kulitkenyal
#badansegar
#badanwangi
#badanberminyak
#bebasdaki
#bebaslemak
#maubelisabun
#sabunterbaik
#kulittidakkering
#aromajeruk
#sabundenganaromagrapefruit
#kulittidaklicin
#kesatsetelahmandi
#amandipakaianakanak
#bisadipakaibayi
#sabunberbusa
#mandisegar
#kulitwangi
#kulitsegar
#liquidbodybar 
#followme 
#nuskinbalikpapan 
#nuskinjakarta 
#nuskinjogjakarta
••• Liquid Body Bar dan Body Bar . Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn.. . Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆. . Info pembelian chat me 👇 . WA 081227683991 . . #kulitlembut  #kulitkenyal  #badansegar  #badanwangi  #badanberminyak  #bebasdaki  #bebaslemak  #maubelisabun  #sabunterbaik  #kulittidakkering  #aromajeruk  #sabundenganaromagrapefruit  #kulittidaklicin  #kesatsetelahmandi  #amandipakaianakanak  #bisadipakaibayi  #sabunberbusa  #mandisegar  #kulitwangi  #kulitsegar  #liquidbodybar  #followme  #nuskinbalikpapan  #nuskinjakarta  #nuskinjogjakarta 
•••
Liquid Body Bar
.
Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn..
.
Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆.
.
Info pembelian chat me 👇
.
WA 081227683991
.
.
#kulitlembut
#kulitkenyal
#badansegar
#badanwangi
#badanberminyak
#bebasdaki
#bebaslemak
#maubelisabun
#sabunterbaik
#kulittidakkering
#aromajeruk
#sabundenganaromagrapefruit
#kulittidaklicin
#kesatsetelahmandi
#amandipakaianakanak
#bisadipakaibayi
#sabunberbusa
#mandisegar
#kulitwangi
#kulitsegar
#liquidbodybar
#nuskinjogjakarta
#nuskinjakarta
••• Liquid Body Bar . Kulit kamu sering terasa kering setelah mandi? Coba ganti sabun mandi nya dengan LIQUID BODY BAR formula nya yang bebas sabun ampuh mengangkat kotoran dan lemak tanpa membuat kulit kering. Setelah mandi bisa merasakan kulit terasa halus, lembut, dan kenyal. Aroma jeruk grapefruit nya yang segar membuat mandi lebih menyegarkan cynn.. . Konon katanya mencium aroma jeruk grapefruit aja bisa kurus loh 😆. . Info pembelian chat me 👇 . WA 081227683991 . . #kulitlembut  #kulitkenyal  #badansegar  #badanwangi  #badanberminyak  #bebasdaki  #bebaslemak  #maubelisabun  #sabunterbaik  #kulittidakkering  #aromajeruk  #sabundenganaromagrapefruit  #kulittidaklicin  #kesatsetelahmandi  #amandipakaianakanak  #bisadipakaibayi  #sabunberbusa  #mandisegar  #kulitwangi  #kulitsegar  #liquidbodybar  #nuskinjogjakarta  #nuskinjakarta 
Order WA 082113121601 
Dapatkan New Leivy Bubble Foam di daerah kamu. Produk baru dari leivy dengan keharuman dan kelembutan yang istimewa.

#leivybubblefoam #bubblefoam #showercream #kulitsehat #kulitputih #kulitwangi #beautyskin
Acel Menul dapat 4 scrub besaaar 😍😍😍
Tebak, buat Acel brp, buat Menul brp? 😄😄😄
.
Eh eh tp jgn salah, scrubnya ga cm 4.. yg kecil2 bening banyaaak.. bener bener mandi rasa lulur 😍
Bahkan sebenarnya sabun sebanyak ini di tanganku, 
Cukuuup utk aku, Acel, Menul mandi 😄
.
Tp ini dikeluarin banyak, demi ambil scrub 😄😄😄
.
#lulur #scrubbadan #bodyscrub #milkhoney #milk #honey #scrub #milkhoneybodyscrub #kulitbersih #pembersihdaki #lulursimpel #kulitwangi #kulitsehat
Acel Menul dapat 4 scrub besaaar 😍😍😍 Tebak, buat Acel brp, buat Menul brp? 😄😄😄 . Eh eh tp jgn salah, scrubnya ga cm 4.. yg kecil2 bening banyaaak.. bener bener mandi rasa lulur 😍 Bahkan sebenarnya sabun sebanyak ini di tanganku, Cukuuup utk aku, Acel, Menul mandi 😄 . Tp ini dikeluarin banyak, demi ambil scrub 😄😄😄 . #lulur  #scrubbadan  #bodyscrub  #milkhoney  #milk  #honey  #scrub  #milkhoneybodyscrub  #kulitbersih  #pembersihdaki  #lulursimpel  #kulitwangi  #kulitsehat