an online Instagram web viewer

#kurta medias

Photos

_Kurta Khalish_

Material peach koshibo
available dri sze xs to 2xl
Pocket sisi,butang ready&
Tangan lepas
9 warna yang memukau.
boleh dipakai bila bila 
masa sahaja.
harga yang dtawarkan serendah 
RM65SM/ RM70SS

Pos percuma!
Pos percuma!
Pos percuma!

Ws 0132116461

Jom dapatkan kurta ni untuk yg tersayang 😍😍😍 #kurta#kurtamalaysia#kurtalelaki#kurtadewasa#setcouple#jubah#jubahlelaki#jubahmurah#setkurta##kurtamurah#jubahmalaysia#pakaianlelaki#pakaianmuslim#bolehdibawasolat#pakaianmurah#pakaianlelakimurah
_Kurta Khalish_ Material peach koshibo available dri sze xs to 2xl Pocket sisi,butang ready& Tangan lepas 9 warna yang memukau. boleh dipakai bila bila masa sahaja. harga yang dtawarkan serendah RM65SM/ RM70SS Pos percuma! Pos percuma! Pos percuma! Ws 0132116461 Jom dapatkan kurta ni untuk yg tersayang 😍😍😍 #kurta #kurtamalaysia #kurtalelaki #kurtadewasa #setcouple #jubah #jubahlelaki #jubahmurah #setkurta ##kurtamurah #jubahmalaysia #pakaianlelaki #pakaianmuslim #bolehdibawasolat #pakaianmurah #pakaianlelakimurah 
Come get your Summer options this Friday at Ek Bar! ・・・
Come discover the latest collection of tales at Zariin Jewelry & House of Qidwa's annual trunk show Imperfectly Me #3, this Friday 28th April at Ek Bar D 17, First Floor, Defence Colony, New Delhi #ImperfectlyMe3 #Delhi #houseofqidwa #zariinjewelry #ekbar #ikkat #sufi #clothingline #clothingbrand #summer #trunkshow #blue #white #kurta #power #collar #powercollar #womenpower
Photo shoot Kurtaje By Hana🎥🎥🎥📷📷📷 -
Soft Launch on 1st May 2017 -
Stay tuned abg2 sado💪💪
Photo shoot Kurtaje By Hana🎥🎥🎥📷📷📷 - Soft Launch on 1st May 2017 - Stay tuned abg2 sado💪💪
Le damos color y sonrisas a este día tan gris... ganas de playa y verano. Y que venga el calor y no se vaya. 
K A F T A N Tallas de la 6 a la 16. Sólo queda una de cada talla ⤵️
http://www.salacadula.com/producto/kaftan-estrella-mar-salacadula/
#kaftan #kurta #estrellademar #modabaño #resortwear #ss17
Le damos color y sonrisas a este día tan gris... ganas de playa y verano. Y que venga el calor y no se vaya. K A F T A N Tallas de la 6 a la 16. Sólo queda una de cada talla ⤵️ http://www.salacadula.com/producto/kaftan-estrella-mar-salacadula/ #kaftan  #kurta  #estrellademar  #modabaño  #resortwear  #ss17 
Lucky is when you purchase an item and get its exclusive paper bag which you can re-use. That's saving the Earth,because that's the only planet with Elrah Singapura.
.
.
➡️DM for details⬅️
.
.
#elrahexclusive #elrahexclusivesg #justelrah #kongsirezeki #mensfashion #tops #fashion #trend #occasions #style #gentlemen #clothes #apparels #sg #kurtahawaii #hawaiiankurta #kurta
What do u guys think of the garara trousers she's wearing? Would anyone like me to order these for eid
What do u guys think of the garara trousers she's wearing? Would anyone like me to order these for eid
SPRING COLLECTION ✨khaadi inspired lawn outfit ✨thread embroidery with pearl beads ✨printed chiffon dupatta
✨Available in XS,S,M,L,XL
✨only £29.99
Shop online: www.arianaboutique.co.uk

#pakistanidress #pakistanioutfit #pakistanstreetstyle #modeststreetstyle #dress #kurta #kameez #pakistanigirl #ootd #onlineshopping #modestclothing #simplycovered #fashion #pretty #style #wearitmyway #zukreat #pearldaisy #simplystyle #pakistanstyleonset #desicouture #blogger #vlogger #love #arab
SPRING COLLECTION ✨khaadi inspired lawn outfit ✨thread embroidery with pearl beads ✨printed chiffon dupatta ✨Available in XS,S,M,L,XL ✨only £29.99 Shop online: www.arianaboutique.co.uk #pakistanidress  #pakistanioutfit  #pakistanstreetstyle  #modeststreetstyle  #dress  #kurta  #kameez  #pakistanigirl  #ootd  #onlineshopping  #modestclothing  #simplycovered  #fashion  #pretty  #style  #wearitmyway  #zukreat  #pearldaisy  #simplystyle  #pakistanstyleonset  #desicouture  #blogger  #vlogger  #love  #arab 
ciri - ciri kurta .
⭐material mewah pearl skin
⭐tangan cuff mudah dibuka
⭐berpoket kiri kanan
⭐kemasan menawan di leher & tangan
.
✅16 warna menarik
✅saiz s , m , l , xl , 2xl
.
❗STOCK TERHAD
-
RM90 free postage -
Berminat whatspp ✔️ 0139532131
-

#Jubahcantik#jubahmampumilik#jubahmurah#jubahrm60#jubahborong#jubahkoshibo#jubahbridemaid#kurta
📸In Pic. 👆@faisal_prince_official
♡
🚩❤✌ਲੁਧਿਆਣਾ ਗੇੜੀ ਰੂਟ✌❤🚩
🔱💟🔱💟🔱💟🔱💟🔱💟
ADMIN--@simran_maano
ADMIN--@h_kaur_001
♡
♡
🚩❤🚩❤🚩❤🚩❤🚩❤🚩
Follow=@royal_shoutout_page
👇
Follow=@royal_shoutout_page
👇
Follow=@royal_shoutout_page
👇
🎀💚🎀💙🎀💗🎀💜🎀💛🎀💟
🚩❤✌ਲੁਧਿਆਣਾ ਗੇੜੀ ਰੂਟ✌❤🚩
♡
♡
Sohne#Punjabi#Love#cute#beautiful#ghaint#sardari#beard#muccha#style#instagood#instagram#swag#sardar#sardarni#suit#kurta#pajama#attitude#lovers#outfits#stylebloggers#fashion#trendy#my looks

WMK ⛳Shotouts 4 Munde Kuria⛳
ਜਜੇ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗਿਆ  ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਦਿਉ ਜੀ
📸In Pic. 👆@faisal_prince_official ♡ 🚩❤✌ਲੁਧਿਆਣਾ ਗੇੜੀ ਰੂਟ✌❤🚩 🔱💟🔱💟🔱💟🔱💟🔱💟 ADMIN--@simran_maano ADMIN--@h_kaur_001 ♡ ♡ 🚩❤🚩❤🚩❤🚩❤🚩❤🚩 Follow=@royal_shoutout_page 👇 Follow=@royal_shoutout_page 👇 Follow=@royal_shoutout_page 👇 🎀💚🎀💙🎀💗🎀💜🎀💛🎀💟 🚩❤✌ਲੁਧਿਆਣਾ ਗੇੜੀ ਰੂਟ✌❤🚩 ♡ ♡ Sohne#Punjabi #Love #cute #beautiful #ghaint #sardari #beard #muccha #style #instagood #instagram #swag #sardar #sardarni #suit #kurta #pajama #attitude #lovers #outfits #stylebloggers #fashion #trendy #my  looks WMK ⛳Shotouts 4 Munde Kuria⛳ ਜਜੇ ਪੇਜ ਵਧੀਆ ਲੱਗਿਆ ਤਾਂ ਸ਼ੇਅਰ ਕਰਦਿਉ ਜੀ
Warna lembut istimewa utk abg sado 😉 -
-
💪SAIZ
S 
M 
L 
XL -
-
🌈PILIHAN WARNA KURTA 
1 ) Black 
2 ) Midnight Blue 
3 ) Royal Blue 
4 ) Dark Grey 
5 ) Maroon 
6 ) Unique Gold Cream 
7 ) Unique Pink 
8 ) Mocca 
9 ) Hazelnut Brown 
10 ) Dark Purple 
11 ) Green / Turqoise -
-
-
🎀 MATERIAL * Germany Cotton ( High Quality ) * Mudah digosok * Tidak panas * Sangat selesa dipakai -
-
-
📌 JAHITAN * Wuduk friendly * Slimfit * Kemas dan exclusive -
-
-
🌟Warna collar dan belakang butang berbeza 🌟Ada patch bahu yg kemas
-
Warna lembut istimewa utk abg sado 😉 - - 💪SAIZ S M L XL - - 🌈PILIHAN WARNA KURTA 1 ) Black 2 ) Midnight Blue 3 ) Royal Blue 4 ) Dark Grey 5 ) Maroon 6 ) Unique Gold Cream 7 ) Unique Pink 8 ) Mocca 9 ) Hazelnut Brown 10 ) Dark Purple 11 ) Green / Turqoise - - - 🎀 MATERIAL * Germany Cotton ( High Quality ) * Mudah digosok * Tidak panas * Sangat selesa dipakai - - - 📌 JAHITAN * Wuduk friendly * Slimfit * Kemas dan exclusive - - - 🌟Warna collar dan belakang butang berbeza 🌟Ada patch bahu yg kemas -
Sejukkk mata mak mertua uollsz kalau pkai baju sedondon cmni bila balik kampung hubby nti..Nmpk sweet, rapi & teratur je uollsz jaga keluarga dgn koleksi #klasikraya2017 ni kann 😍
.
Dah dapat grab ke blum tu uollsz? Kalau belum, jom PRE-ORDER dgn Kak Sha skrg ya yunk...Untuk lebih details uollsz boleh survey di @zacheelacatalog 💃
.
#bajukurung #bajukurungmurah #kurta #bajumelayu #bajumelayumurah #balikkampung #klasikraya2017
.
Whatssap: +6014-2182434
Website: www.zacheela.com.my
Sejukkk mata mak mertua uollsz kalau pkai baju sedondon cmni bila balik kampung hubby nti..Nmpk sweet, rapi & teratur je uollsz jaga keluarga dgn koleksi #klasikraya2017  ni kann 😍 . Dah dapat grab ke blum tu uollsz? Kalau belum, jom PRE-ORDER dgn Kak Sha skrg ya yunk...Untuk lebih details uollsz boleh survey di @zacheelacatalog 💃 . #bajukurung  #bajukurungmurah  #kurta  #bajumelayu  #bajumelayumurah  #balikkampung  #klasikraya2017  . Whatssap: +6014-2182434 Website: www.zacheela.com.my
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! 
Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? 
Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau .
Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! 
Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! 
Harga cuma RM55sm , rm60ss .

whatsapp📲017-6778816
klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana

#jubahmurah #jubahmenyusu #jubah #freepostage  #igshopmalaysia #kakishopping #kedaionline #jubahcantik #jubahplain #muslimah #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #jubahbreastfeeding #jubahcantik #jubahmuslimah #jubahplainkoshibo #jubahplussize #jubahnursing #borongjubah #kaincantik #cikgu #jubahabaya#measurement#kurta
TUNIC ADNIN direka khas untuk tampil lebih bergaya ! Nak tau kenapa ianya akan nampak lebih bergaya ? Sebabbbbbb .. tunic ni 2 dalam satu tau . Nak pakai macam biasa boleh . Nak pakai macam cardigan pun boleh ! Material yang digunakan sangat selesa , material peach koshibo ! Longgar dan konfem menepati syariat ! Mampu tampil bergayaa dan aurat masih terjagaa ! Harga cuma RM55sm , rm60ss . whatsapp📲017-6778816 klik >>>www.wasap.my/60176778816/sisyana #jubahmurah  #jubahmenyusu  #jubah  #freepostage  #igshopmalaysia  #kakishopping  #kedaionline  #jubahcantik  #jubahplain  #muslimah  #sayajual  #sayajualmurah  #bazaarpaknil  #jubahbreastfeeding  #jubahcantik  #jubahmuslimah  #jubahplainkoshibo  #jubahplussize  #jubahnursing  #borongjubah  #kaincantik  #cikgu  #jubahabaya #measurement #kurta 
Kebaya nyonya cotton tak jarang. Boleh dipadankan dengan pareo songket untuk nampak lebih moden. Selain itu boleh juga dipadankan dengan batik sarung,pareo printed dan pareo plain.
Saiz S 
Top :RM200
Pareo :RM70

Visit us at 3-55 Azna's Arcade Amcorp mall Pj 
Open daily 11am-8.30pm or dm us for online purchases 0165235228

#kebayatop #kebayaset #adharatop #adharaset #kebayalamisa #kebayakids #kedahkids #pareo #batik #batikmalaysia #songketpareo #kurta #bajumelayu #dokoh #amcropmall #Kiranakouture #ootd #instamy #instafashion #igers
Kebaya nyonya cotton tak jarang. Boleh dipadankan dengan pareo songket untuk nampak lebih moden. Selain itu boleh juga dipadankan dengan batik sarung,pareo printed dan pareo plain. Saiz S Top :RM200 Pareo :RM70 Visit us at 3-55 Azna's Arcade Amcorp mall Pj Open daily 11am-8.30pm or dm us for online purchases 0165235228 #kebayatop  #kebayaset  #adharatop  #adharaset  #kebayalamisa  #kebayakids  #kedahkids  #pareo  #batik  #batikmalaysia  #songketpareo  #kurta  #bajumelayu  #dokoh  #amcropmall  #Kiranakouture  #ootd  #instamy  #instafashion  #igers 
Benar Menurut Allah Atau Manusia?
Ketika seseorang merasa benar dengan apa yang dilakukannya, sebaiknya ia segera mencari tahu apakah benar itu menurut Allah atau hanya menurut dirinya saja?
Jangan sampai kita menjadi orang yang menolak kebenaran. Karena menolak kebeneran adalah awal mula munculnya ujub dalam diri.
Semoga kita terhindar dari rasa ujub. #AlwaMoslem
#AlwaHijab
#koko
#kokokeren
#kokopremium
#kokodewasa
#bajumuslim
#bajumuslimpremium
#busanamuslimpremium
#busanamuslimmodern
#busanamuslim
#gamispria
#gamispriamodern
#gamispriadewasa
#pakaianmuslim
#kurta
#kemejapria
#kemejakoko
#kemejacowok
#kemejakeren
Benar Menurut Allah Atau Manusia? Ketika seseorang merasa benar dengan apa yang dilakukannya, sebaiknya ia segera mencari tahu apakah benar itu menurut Allah atau hanya menurut dirinya saja? Jangan sampai kita menjadi orang yang menolak kebenaran. Karena menolak kebeneran adalah awal mula munculnya ujub dalam diri. Semoga kita terhindar dari rasa ujub. #AlwaMoslem  #AlwaHijab  #koko  #kokokeren  #kokopremium  #kokodewasa  #bajumuslim  #bajumuslimpremium  #busanamuslimpremium  #busanamuslimmodern  #busanamuslim  #gamispria  #gamispriamodern  #gamispriadewasa  #pakaianmuslim  #kurta  #kemejapria  #kemejakoko  #kemejacowok  #kemejakeren 
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
Hey ladies 👧
Anarkali dress
Anyone interested to buy ?
Price:DM 
For  more information what's app at +852 6505 6692 
Snapchat👻: ella-beautyshop

we provide good service and make our customers happy 😊

#indian#anarkali#dresses#beautiful #indian #fashion#colourful#stunning#gorgeous#silk# cotton#lawn#georgette#crap#Designs#designer# #Indian#industry#hk#hkseller#sarii#anarkali#patiyala#kurta#pajama#hk#dresses#suits#
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
SET COUPLE TEJA TUAH

KURUNG TEJA
RM 100 SM / SS ADD RM 5

KURTA TUAH
RM 80SM / SS ADD RM 5
.
👍Material hanoi silk + pearl skin
👍mudah gosok 👍kain A cut
👍zip sorok di dada
👍tersedia saiz S M L XL XXL
.
warna 95% sama seperti dalam gambar

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualbaju #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurta #kurtalelaki #kurtamurah #bajurayasuamiisteri #setsedondon #setbajuraya #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
SET COUPLE TEJA TUAH KURUNG TEJA RM 100 SM / SS ADD RM 5 KURTA TUAH RM 80SM / SS ADD RM 5 . 👍Material hanoi silk + pearl skin 👍mudah gosok 👍kain A cut 👍zip sorok di dada 👍tersedia saiz S M L XL XXL . warna 95% sama seperti dalam gambar ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualbaju  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #bajurayasuamiisteri  #setsedondon  #setbajuraya  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
stiched upada silk dress with sarwoski work , net dupptta and legging

For queries, please leave us a message or WhatsApp on: +919845293932 
#PlushBoutiqueBlr #PartyWear #EthnicWear #IndianAttire #BollyWoodStyle #Fashion #IndianFashion #IndianEthnic #TagForLikes #WedMeGood #IndianOutfit #IndianTraditional #Indian #Bangalore #Follow #Designer #DesiDesigner #Bengaluru #IndianBride #BrideOnAbudget #IndianEmbroidery #AsianBride #DesiCouture #GotaPatti #GotaWork #Kurta #Desi #Plazzo #Suit #SalwarSuit
stiched upada silk dress with sarwoski work , net dupptta and legging For queries, please leave us a message or WhatsApp on: +919845293932 #PlushBoutiqueBlr  #PartyWear  #EthnicWear  #IndianAttire  #BollyWoodStyle  #Fashion  #IndianFashion  #IndianEthnic  #TagForLikes  #WedMeGood  #IndianOutfit  #IndianTraditional  #Indian  #Bangalore  #Follow  #Designer  #DesiDesigner  #Bengaluru  #IndianBride  #BrideOnAbudget  #IndianEmbroidery  #AsianBride  #DesiCouture  #GotaPatti  #GotaWork  #Kurta  #Desi  #Plazzo  #Suit  #SalwarSuit 
KOLEKSI KURTA RAYA 2017
" KURTA CORDOVA- KURTA NO.1 PRINTED SONGKET!! 😱 "
.

Sudah ratusan helai telah jual di seluruh Malaysia!
.

Kurta ini di direka khas oleh Daem Damea Concept untuk memberi keselesaan yang terbaik dan penuh bergaya kepada pengguna.
.

Kurta Cordova ini kain diperbuat daripada Italian Paloma. Kelebihan kain ini sejuk, selesa dan sangat sesuai untuk kegunaan di majlis rasmi atau solat.
.

Design dengan cutting slimfit modern yang membuat anda lebih bergaya dan paling penting nampak macho 😎! .
.

Kurta Cordova mempunyai 11 jenis warna yang akan menjadi kegilaan anda! Jom rebut kurta Cordova sementara masih ada offer!
.

Normal price : RM159
Promotion price : RM149 (tidak termasuk postage)
Size available XS, S, M, L, XL .
.

Berminat? Whatsapp +60193993497 sekarang atau tekan link di bio kami .
.

JANGAN LAMBAT STOCK SANGAT TERHAD!
.
#kurta #kurtamalaysia #kurtalelaki #jubah #jubahmalaysia #jubahlelaki #elrah #menfashion #rayacollection #kurtabyzf #zfkurta #lokalah #jakel #tempatanfest #bajumelayu #wakdoyok #motifviral #johor #kualalumput #kurtamoden #elrahexclusive #almanzz #justelrah #kurtagibraltar #beli #sayajual
KOLEKSI KURTA RAYA 2017 " KURTA CORDOVA- KURTA NO.1 PRINTED SONGKET!! 😱 " . Sudah ratusan helai telah jual di seluruh Malaysia! . Kurta ini di direka khas oleh Daem Damea Concept untuk memberi keselesaan yang terbaik dan penuh bergaya kepada pengguna. . Kurta Cordova ini kain diperbuat daripada Italian Paloma. Kelebihan kain ini sejuk, selesa dan sangat sesuai untuk kegunaan di majlis rasmi atau solat. . Design dengan cutting slimfit modern yang membuat anda lebih bergaya dan paling penting nampak macho 😎! . . Kurta Cordova mempunyai 11 jenis warna yang akan menjadi kegilaan anda! Jom rebut kurta Cordova sementara masih ada offer! . Normal price : RM159 Promotion price : RM149 (tidak termasuk postage) Size available XS, S, M, L, XL . . Berminat? Whatsapp +60193993497 sekarang atau tekan link di bio kami . . JANGAN LAMBAT STOCK SANGAT TERHAD! . #kurta  #kurtamalaysia  #kurtalelaki  #jubah  #jubahmalaysia  #jubahlelaki  #elrah  #menfashion  #rayacollection  #kurtabyzf  #zfkurta  #lokalah  #jakel  #tempatanfest  #bajumelayu  #wakdoyok  #motifviral  #johor  #kualalumput  #kurtamoden  #elrahexclusive  #almanzz  #justelrah  #kurtagibraltar  #beli  #sayajual 
Me 1st time in #Kurta #ShalWar
KOLEKSI KURTA RAYA 2017
" KURTA CORDOVA- KURTA NO.1 PRINTED SONGKET!! 😱 "
.

Sudah ratusan helai telah jual di seluruh Malaysia!
.

Kurta ini di direka khas oleh Daem Damea Concept untuk memberi keselesaan yang terbaik dan penuh bergaya kepada pengguna.
.

Kurta Cordova ini kain diperbuat daripada Italian Paloma. Kelebihan kain ini sejuk, selesa dan sangat sesuai untuk kegunaan di majlis rasmi atau solat.
.

Design dengan cutting slimfit modern yang membuat anda lebih bergaya dan paling penting nampak macho 😎! .
.

Kurta Cordova mempunyai 11 jenis warna yang akan menjadi kegilaan anda! Jom rebut kurta Cordova sementara masih ada offer!
.

Normal price : RM159
Promotion price : RM149 (tidak termasuk postage)
Size available XS, S, M, L, XL .
.

Berminat? Whatsapp +60193993497 sekarang atau tekan link di bio kami .
.

JANGAN LAMBAT STOCK SANGAT TERHAD!
.
#kurta #kurtamalaysia #kurtalelaki #jubah #jubahmalaysia #jubahlelaki #elrah #menfashion #rayacollection #kurtabyzf #zfkurta #lokalah #jakel #tempatanfest #bajumelayu #wakdoyok #motifviral #johor #kualalumput #kurtamoden #elrahexclusive #almanzz #justelrah #kurtagibraltar #beli #sayajual
KOLEKSI KURTA RAYA 2017 " KURTA CORDOVA- KURTA NO.1 PRINTED SONGKET!! 😱 " . Sudah ratusan helai telah jual di seluruh Malaysia! . Kurta ini di direka khas oleh Daem Damea Concept untuk memberi keselesaan yang terbaik dan penuh bergaya kepada pengguna. . Kurta Cordova ini kain diperbuat daripada Italian Paloma. Kelebihan kain ini sejuk, selesa dan sangat sesuai untuk kegunaan di majlis rasmi atau solat. . Design dengan cutting slimfit modern yang membuat anda lebih bergaya dan paling penting nampak macho 😎! . . Kurta Cordova mempunyai 11 jenis warna yang akan menjadi kegilaan anda! Jom rebut kurta Cordova sementara masih ada offer! . Normal price : RM159 Promotion price : RM149 (tidak termasuk postage) Size available XS, S, M, L, XL . . Berminat? Whatsapp +60193993497 sekarang atau tekan link di bio kami . . JANGAN LAMBAT STOCK SANGAT TERHAD! . #kurta  #kurtamalaysia  #kurtalelaki  #jubah  #jubahmalaysia  #jubahlelaki  #elrah  #menfashion  #rayacollection  #kurtabyzf  #zfkurta  #lokalah  #jakel  #tempatanfest  #bajumelayu  #wakdoyok  #motifviral  #johor  #kualalumput  #kurtamoden  #elrahexclusive  #almanzz  #justelrah  #kurtagibraltar  #beli  #sayajual 
'You didn't look real to me at first. I never saw so many colours on one girl before. But it looked like you belonged out there, you know. You and all your colours' - Galway Girl, P.S I love you.

#Summer #colourful
'You didn't look real to me at first. I never saw so many colours on one girl before. But it looked like you belonged out there, you know. You and all your colours' - Galway Girl, P.S I love you. #Summer  #colourful 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
Kurta zakir Baju + Seluar
Material : Japanese Cotton High Quality
Size :  S . M . L . XL
Limited Edition Price : Rm 200
Ready Stock
---------------------------------
Whatsapp📲 0176558393
•
#loveRasulullah #elrahselfieraya #elrahexclusive #elrahlovers #elrahraya2015 #kurtaiman #justelrah #Kurta #jubahlelakimoden #dai #Kurtamurah #KurtaLelaki #Akuyangpakaikoyangpanas #Sayajualjubah #sayajual #pencetusummah #jubah #Sayajualtudung #justelrahlovers #jubahlimawaktu #naelofarhijab #vendville #aryanajubah #jubahlelaki #jubahlelakimoden #bellaammara
Kurta zakir Baju + Seluar Material : Japanese Cotton High Quality Size : S . M . L . XL Limited Edition Price : Rm 200 Ready Stock --------------------------------- Whatsapp📲 0176558393 • #loveRasulullah  #elrahselfieraya  #elrahexclusive  #elrahlovers  #elrahraya2015  #kurtaiman  #justelrah  #Kurta  #jubahlelakimoden  #dai  #Kurtamurah  #KurtaLelaki  #Akuyangpakaikoyangpanas  #Sayajualjubah  #sayajual  #pencetusummah  #jubah  #Sayajualtudung  #justelrahlovers  #jubahlimawaktu  #naelofarhijab  #vendville  #aryanajubah  #jubahlelaki  #jubahlelakimoden  #bellaammara 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
Assalamualaikum.. Preorder set Keluarga Syarie & Keluarga Yasir masih dibuka sehingga 29hb.. yg dh usyar2 tu cpt2 pm akk ye.. gaji pon dh masuk kn.. 😉 ada yg kata saya belum kawin n x ada anak.. xsemestinya kena beli 1 set ye sayang... nak beli sehelai pun blh.. 😎

WA 📲0176071223.. #trustedseller #jubah #jubahcantik #kemeja #kurta #persiapanawalraya #followers #familyhijab #fokusibadahramadhan #baazarpaknil #SetSedondonExclusive
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
CHANDERI SUIT.

STITCHED PURE CHANDERI SHIRT WID STITCHED KHADI COTTON SHARARA
(SHIRT N PLAZO SIZE UPTO 42)

For queries, please leave us a message or WhatsApp on: +919845293932 
#PlushBoutiqueBlr #PartyWear #EthnicWear #IndianAttire #BollyWoodStyle #Fashion #IndianFashion #IndianEthnic #TagForLikes #WedMeGood #IndianOutfit #IndianTraditional #Indian #Bangalore #Follow #Designer #DesiDesigner #Bengaluru #IndianBride #BrideOnAbudget #IndianEmbroidery #AsianBride #DesiCouture #GotaPatti #GotaWork #Kurta #Desi #Plazzo #Suit #SalwarSuit
CHANDERI SUIT. STITCHED PURE CHANDERI SHIRT WID STITCHED KHADI COTTON SHARARA (SHIRT N PLAZO SIZE UPTO 42) For queries, please leave us a message or WhatsApp on: +919845293932 #PlushBoutiqueBlr  #PartyWear  #EthnicWear  #IndianAttire  #BollyWoodStyle  #Fashion  #IndianFashion  #IndianEthnic  #TagForLikes  #WedMeGood  #IndianOutfit  #IndianTraditional  #Indian  #Bangalore  #Follow  #Designer  #DesiDesigner  #Bengaluru  #IndianBride  #BrideOnAbudget  #IndianEmbroidery  #AsianBride  #DesiCouture  #GotaPatti  #GotaWork  #Kurta  #Desi  #Plazzo  #Suit  #SalwarSuit 
🌸 KHALEEF KURTA 🌸
.
RM90 SM/RM95 SS
.
✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue )
✔️Size S, M, L, XL, XXL
✔️Butang Baju Ketap
✔️Kocek Tanam
✔️Material Diamond Dyed
.
👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order.
👉🏻 No booking, made with full payment

ORDER WS 0182934797

#sayajual #sayajualkurta #kurta #kurtamurah #kurtalelaki #igshop #igmalaysia #igshoponline #bazarmurah #bazar #bazaronline #bazaaronline #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazaronlinemalaysia
🌸 KHALEEF KURTA 🌸 . RM90 SM/RM95 SS . ✔️20 pilhan warna ( Soft Pink, Dusty Purple, Ocean Blue, Brown, Purple, Blue, Emerald Green, Black, Dusty Pink, Peach, Dark Brown, Dusty Blue, Marron, Olive Green, Magenta, Shocking Pink, Mustard, Royal Blue, Green, Sky Blue ) ✔️Size S, M, L, XL, XXL ✔️Butang Baju Ketap ✔️Kocek Tanam ✔️Material Diamond Dyed . 👉🏻 Ukuran dalam inch'. 👉🏻 Ukur dahulu sebelum place order. 👉🏻 No booking, made with full payment ORDER WS 0182934797 #sayajual  #sayajualkurta  #kurta  #kurtamurah  #kurtalelaki  #igshop  #igmalaysia  #igshoponline  #bazarmurah  #bazar  #bazaronline  #bazaaronline  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #bazaronlinemalaysia 
Kurta zakir Baju + Seluar
Material : Japanese Cotton High Quality
Size :  S . M . L . XL
Limited Edition Price : Rm 200
Ready Stock
---------------------------------
Whatsapp📲 0176558393
•
#loveRasulullah #elrahselfieraya #elrahexclusive #elrahlovers #elrahraya2015 #kurtaiman #justelrah #Kurta #jubahlelakimoden #dai #Kurtamurah #KurtaLelaki #Akuyangpakaikoyangpanas #Sayajualjubah #sayajual #pencetusummah #jubah #Sayajualtudung #justelrahlovers #jubahlimawaktu #naelofarhijab #vendville #aryanajubah #jubahlelaki #jubahlelakimoden #bellaammara
Kurta zakir Baju + Seluar Material : Japanese Cotton High Quality Size : S . M . L . XL Limited Edition Price : Rm 200 Ready Stock --------------------------------- Whatsapp📲 0176558393 • #loveRasulullah  #elrahselfieraya  #elrahexclusive  #elrahlovers  #elrahraya2015  #kurtaiman  #justelrah  #Kurta  #jubahlelakimoden  #dai  #Kurtamurah  #KurtaLelaki  #Akuyangpakaikoyangpanas  #Sayajualjubah  #sayajual  #pencetusummah  #jubah  #Sayajualtudung  #justelrahlovers  #jubahlimawaktu  #naelofarhijab  #vendville  #aryanajubah  #jubahlelaki  #jubahlelakimoden  #bellaammara 
Pic cute 👌kaim sardar 👌folw folw 😍😍
Admim 
@marjivde 👌 
Dm send your hd pic 
Turn on post notifications 👆💎::::::::::::::::::::::::::::::: 😍latest fashion update ....
Shoutout rules 👈👉only hd pics 😉✔✔ #attpersonality #pag #dumala #insta #sardar #turban king #sikh #ghint #smplie #real #brand #cute #punajbn #### #folw #sirhind #kurta #pjma #lehnga #sardar #diljit #kaint #mohali #chandigarh  #smile #smile
Kurta zakir Baju + Seluar
Material : Japanese Cotton High Quality
Size :  S . M . L . XL
Limited Edition Price : Rm 200
Ready Stock
---------------------------------
Whatsapp📲 0176558393
•
#loveRasulullah #elrahselfieraya #elrahexclusive #elrahlovers #elrahraya2015 #kurtaiman #justelrah #Kurta #jubahlelakimoden #dai #Kurtamurah #KurtaLelaki #Akuyangpakaikoyangpanas #Sayajualjubah #sayajual #pencetusummah #jubah #Sayajualtudung #justelrahlovers #jubahlimawaktu #naelofarhijab #vendville #aryanajubah #jubahlelaki #jubahlelakimoden #bellaammara
Kurta zakir Baju + Seluar Material : Japanese Cotton High Quality Size : S . M . L . XL Limited Edition Price : Rm 200 Ready Stock --------------------------------- Whatsapp📲 0176558393 • #loveRasulullah  #elrahselfieraya  #elrahexclusive  #elrahlovers  #elrahraya2015  #kurtaiman  #justelrah  #Kurta  #jubahlelakimoden  #dai  #Kurtamurah  #KurtaLelaki  #Akuyangpakaikoyangpanas  #Sayajualjubah  #sayajual  #pencetusummah  #jubah  #Sayajualtudung  #justelrahlovers  #jubahlimawaktu  #naelofarhijab  #vendville  #aryanajubah  #jubahlelaki  #jubahlelakimoden  #bellaammara 
Ikat whites are perfect for this summer. Try on our Kurtas
.
.
.
#ikkat #kurta #womenethnicwear #clothing #whites #traditional #customised #makeinindia #womenwear #palkhidesigns
Dress Kareena ni best tau uollsz sbb boleh flip kiri flip kanan camtu terus nmpk meletop je..Pastu kalau angin tiup, trus berkibar2 cape tu mcm sari dlm citer Hindustan giteww...Mesti terpegun crush uollsz bila tgok betapa anggunnya uollsz nti 😍😍💕
.
Seperti yg uollsz tahu, kte dah nk close order tau..So jom PRE-ORDER skrg ya yunk sbb kite dah xde restock dah nti 😰
.
#bajukurung #bajukurungmurah #dress #dressmurah #kurta #bajumelayu #bajumelayumurah #balikkampung #klasikraya2017
.
Whatssap: +6014-2182434
Website: www.zacheela.com.my
Dress Kareena ni best tau uollsz sbb boleh flip kiri flip kanan camtu terus nmpk meletop je..Pastu kalau angin tiup, trus berkibar2 cape tu mcm sari dlm citer Hindustan giteww...Mesti terpegun crush uollsz bila tgok betapa anggunnya uollsz nti 😍😍💕 . Seperti yg uollsz tahu, kte dah nk close order tau..So jom PRE-ORDER skrg ya yunk sbb kite dah xde restock dah nti 😰 . #bajukurung  #bajukurungmurah  #dress  #dressmurah  #kurta  #bajumelayu  #bajumelayumurah  #balikkampung  #klasikraya2017  . Whatssap: +6014-2182434 Website: www.zacheela.com.my
🎆Kurta zakir Baju + Seluar🎆
🎀Material : Japanese Cotton High Quality
🎀Size :  S . M . L . XL
🎀Limited Edition Price : Rm 210
🎀Ready Stock

Whatsapp 01126578038

#loveRasulullah #elrahselfieraya #elrahexclusive #elrahlovers #elrahraya2015 #kurtaiman #justelrah #Kurta #jubahlelakimoden #dai #Kurtamurah #KurtaLelaki #Akuyangpakaikoyangpanas #Sayajualjubah #sayajual #pencetusummah #jubah #Sayajualtudung #justelrahlovers #jubahlimawaktu #naelofarhijab #vendville #aryanajubah #jubahlelaki #jubahlelakimoden #bellaammara
🎆Kurta zakir Baju + Seluar🎆 🎀Material : Japanese Cotton High Quality 🎀Size : S . M . L . XL 🎀Limited Edition Price : Rm 210 🎀Ready Stock Whatsapp 01126578038 #loveRasulullah  #elrahselfieraya  #elrahexclusive  #elrahlovers  #elrahraya2015  #kurtaiman  #justelrah  #Kurta  #jubahlelakimoden  #dai  #Kurtamurah  #KurtaLelaki  #Akuyangpakaikoyangpanas  #Sayajualjubah  #sayajual  #pencetusummah  #jubah  #Sayajualtudung  #justelrahlovers  #jubahlimawaktu  #naelofarhijab  #vendville  #aryanajubah  #jubahlelaki  #jubahlelakimoden  #bellaammara