an online Instagram web viewer

#kurta medias

Photos

Jika yg lelaki memakai gaya kurta hitam yg kacak menawan 😎 ,yg perempuan sama elegan dgn memakai jubah haida hitam anggun yg dihiasi taburan batu kristal 😍💞
.
.
.
.
Lebih byk koleksi , lebih byk lagi tawaran hebat di
www.trustedpersonalpersonalmy.blogspot.com ♥ workwear
♥ couple set
♥ fashion lelaki
♥ tudung
♥ jubah
♥ blouse pants
♥ abaya
♥ baju kurung
♥ plus size
♥ cardigan
♥ beauty accessories ♥ tech accessories ♥ fashion accessories ♥ home living ♥ kids fashion
♥ stationeries ♥ health
♥ food/ chocolate
♥ beauty
♥ bag
Jika yg lelaki memakai gaya kurta hitam yg kacak menawan 😎 ,yg perempuan sama elegan dgn memakai jubah haida hitam anggun yg dihiasi taburan batu kristal 😍💞 . . . . Lebih byk koleksi , lebih byk lagi tawaran hebat di www.trustedpersonalpersonalmy.blogspot.com ♥ workwear ♥ couple set ♥ fashion lelaki ♥ tudung ♥ jubah ♥ blouse pants ♥ abaya ♥ baju kurung ♥ plus size ♥ cardigan ♥ beauty accessories ♥ tech accessories ♥ fashion accessories ♥ home living ♥ kids fashion ♥ stationeries ♥ health ♥ food/ chocolate ♥ beauty ♥ bag
Kurta HERZU SHORT #white
.
Black | white | denim blue | emerald green | maroon

Cotton & slim fit 
Saiz S | M | L | XL .

Promo price : RM119 exc pos

WA 01117851028 to purchase

#kurta#igshopmalaysia#style#sayajual#bajulelaki#bazarpaknil#kemejalelaki#jubah#ootd#fesyen#gayalelaki#malaysia#jubah#kurtamurah#kurtamoden#kurtaslimfit#jubahlelaki
ॐॐ DON'T MAKE  YOURSELF SMALLER FOR ANYONE..
#Fortunerlover #diwali2017 #Kurta #White #Khaadi #BeingPatil #BeingRoyal #beingkhandani😘😘
Anarkali is one versatile cut suitable for both casual and festive wear. 
Here, we bring to you this classic Anarkali  Bagh Block-Printed Kurta. 
To get this look,  Call / WhatsApp at +91 9899287263 or Mail us at aahanacrafts@gmail.com

#AahanaCrafts #Handicrafts #OnlineShopping #Buy #Diwali #Kurta #bagh #BlockPrinted #Anarkali #baghblockprintinting #cottoniscool
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari.
.
Tersedia 4 pilihan ukuran:
S 91cm x 52cm
M 96cm x 54cm
L 98cm x 58cm
XL 101cm x 61cm
(toleransi kesalahan 2cm)
.
Harga Rp 95.000,-
.
Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan,
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Pesanan:
.
Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio!
.
Tunggu apa lagi?
BURUAN ORDER SEKARANG!
.
ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI?
Silakan bertransaksi melalui marketplace kami:
• tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit
• bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit
• shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit
.
#gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 52cm M 96cm x 54cm L 98cm x 58cm XL 101cm x 61cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 95.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No. Hp: Pesanan: . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI? Silakan bertransaksi melalui marketplace kami: • tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit • bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit • shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit . #gamispakistan  #gamispakistanmurah  #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko  #bajukokomurah  #bajukokopria  #bajumuslim  #bajumuslimmurah  #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko  #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah  #kurtapakistan  #kokopakistan  #moslemfashion  #moslemwear  #muslimfashion  #muslimwear 
#kurta lovers 
#in pic -"#kamal pajjan #
Model baru dari sirwal sarawa
Ayo buruan order sebelum kehabisan
.
.
Info dan pemesanan .
📲WA : 0812-2317-9001
📲BBM : pin : SOERAOE
.
📲LINE : @guw8410g ( pakai @ )
.
.
.
#kurtamurah #kurta #islampedia #jihad #sirwal #sirwalmurah #sirwalkatun #sirwalkeren #dakwah #jubahmurah #hijrah
Multi shade kurta with plain placket for pre wedding functions is a perfect garment to pick and wear. ✓Swipe right->
.
.
.
#menswear #fashionlabel #studio #follow #potd #ootdmen #fashionupdate #fashionformen #follow #outfitguide #outfitideas #mensstyle #wear #kurtaformen #kurta #weddingoutfitinspiration #virsabyrahul
📣Clearance Sale!
@1200/- INR.🔖
✔Top - Embroidered Glace Cotton.
✔Bottom - Semi Lawn With & Embroidery.
✔Dupatta - Printed Chiffon.
🚚Standard Delivery 5-7 Working Days.
📩DM For Queries!
#ethnic ❤ #ethnicwear #indianwear 😍 #indianblogger #rajasthan #jaipur  #indiafashion #indianfashionblogger 💙 #kurtis  #kurta  #casualwear 👌👸 #srinagar #indiandesigner 😆 #indiana #mumbai #indianstyle #srinagardiaries ✈ #delhi ✈ #indianwearlove ✌ #indiandresses ❣ #indiandressesonline #kashmir 🍁 #instagrammer @hercloset____ ❤
📣Clearance Sale! @1200/- INR.🔖 ✔Top - Embroidered Glace Cotton. ✔Bottom - Semi Lawn With & Embroidery. ✔Dupatta - Printed Chiffon. 🚚Standard Delivery 5-7 Working Days. 📩DM For Queries! #ethnic  ❤ #ethnicwear  #indianwear  😍 #indianblogger  #rajasthan  #jaipur  #indiafashion  #indianfashionblogger  💙 #kurtis  #kurta  #casualwear  👌👸 #srinagar  #indiandesigner  😆 #indiana  #mumbai  #indianstyle  #srinagardiaries  ✈ #delhi  ✈ #indianwearlove  ✌ #indiandresses  ❣ #indiandressesonline  #kashmir  🍁 #instagrammer  @hercloset____ ❤
Model baru dari sirwal sarawa
Ayo buruan order sebelum kehabisan
.
.
Info dan pemesanan .
📲WA : 0812-2317-9001
📲BBM : pin : SOERAOE
.
📲LINE : @guw8410g ( pakai @ )
.
.
.
#kurtamurah #kurta #islampedia #jihad #sirwal #sirwalmurah #sirwalkatun #sirwalkeren #dakwah #jubahmurah #hijrah
Model baru dari sirwal sarawa
Ayo buruan order sebelum kehabisan
.
.
Info dan pemesanan .
📲WA : 0812-2317-9001
📲BBM : pin : SOERAOE
.
📲LINE : @guw8410g ( pakai @ )
.
.
.
#kurtamurah #kurta #islampedia #jihad #sirwal #sirwalmurah #sirwalkatun #sirwalkeren #dakwah #jubahmurah #hijrah
Wearing something elegant, comfortable and most of all presentable is a popular choice among office-goers. We have a range of beautiful Tussar salwars that'll fit the bill! Wonderfully designed with attractive colours, these Tussar salwars are perfect for the work environment and keeps you fresh throughout the day!
Shop our Tussar Salwar Collection in Store and Online #salwar #kurta #fashion #dress #womensfashion #kurtis
Wearing something elegant, comfortable and most of all presentable is a popular choice among office-goers. We have a range of beautiful Tussar salwars that'll fit the bill! Wonderfully designed with attractive colours, these Tussar salwars are perfect for the work environment and keeps you fresh throughout the day! Shop our Tussar Salwar Collection in Store and Online #salwar  #kurta  #fashion  #dress  #womensfashion  #kurtis 
👽👽👽
#plum #kurta
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
.
DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan.
.
.
KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. .
.
TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey.
.
.
POCKET KIRI & KANAN
.
Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”. 📣📣HARGA SEHELAI📣📣 📣HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 OKTOBER 2017📣

SPECIAL PROMO : RM 95

Harga seIepas promo : RM 99 :: ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ::
___________________ 📣📣SET COMBO “COUPLE SET"📣📣
SPECIAL COMBO : RM 180/2helai
✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ------------------------------------------
CARA ORDER PM / WASSAP
------------------------------------------
📲📲 013-3314387
📲📲 013-3314387
📲📲 013-3314387

#kurta #unisexkurta #kurtama #maexclusive #kurtalelaki #kurtacouple #kurtamurah #kurtaexclusive #kurtacombo #pakaianlelaki #combosale #specialprice
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA . Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2. . . DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON” . Kurta Unisex ini menggunakan “ice cool” cotton yg diimport khas drpd luar negara. Materialnya yg sangat selesa, tidak mudah renyuk dan sangat nyaman akan buatkan uols rasa “best” giler kurta ni. Ice cool cotton ini jugak ada sedikit effect “strechable” utk memudahkan pergerakan. Tetapi yg pastinya tidak mudah melekap pada badan. . . KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN . Rekaannya yang casual dengan potongan straight akan buatkan uols nampak lebih santai. Yang perempuan nampak lebih sopan. Siap ada belahan sedikit kiri dan kanan, senang lah uols nak berkungfu dgn kurta ni. . . TANGAN 3 QUARTER & FULL . Tangan kurta ni boleh jugak uols nak lipatkan jadi 3 quarter atau full. ikut keselesaan uols okey. . . POCKET KIRI & KANAN . Kurta MA exclusive ni ada pocket kiri dan kanan. Sangat praktikal utk gayakan kurta Unisex utk apa event sekali pn. Sesuai utk si pemakai yg “Smart & Cantek”. 📣📣HARGA SEHELAI📣📣 📣HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 OKTOBER 2017📣 SPECIAL PROMO : RM 95 Harga seIepas promo : RM 99 :: ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA :: ___________________ 📣📣SET COMBO “COUPLE SET"📣📣 SPECIAL COMBO : RM 180/2helai ✅ FREE POSTAGE 1 MALAYSIA ------------------------------------------ CARA ORDER PM / WASSAP ------------------------------------------ 📲📲 013-3314387 📲📲 013-3314387 📲📲 013-3314387 #kurta  #unisexkurta  #kurtama  #maexclusive  #kurtalelaki  #kurtacouple  #kurtamurah  #kurtaexclusive  #kurtacombo  #pakaianlelaki  #combosale  #specialprice 
When life gets blurry adjust your focus. Thanks for the click @aamodpisat #dslr #canon #blackandwhite #focus #zoomlens #diwali #traditional #sony #click #getting #clicked #instagramers #instagram #incredible#indian #life #festive #enjoyment #kurta #traditional #cameraman #lens #photography #photooftheday
📣Clearance Sale!
@1680/- INR.🔖
✔Top - Embroidered Georgette.
✔Bottom - Santoon.
✔Inner - Santoon.
✔Dupatta - Chiffon.
🚚Standard Delivery 5-7 Working Days.
📩DM For Queries!
#ethnic ❤ #ethnicwear #indianwear 😍 #indianblogger #rajasthan #jaipur  #indiafashion #indianfashionblogger 💙 #kurtis  #kurta  #casualwear 👌👸 #srinagar #indiandesigner 😆 #indiana #mumbai #indianstyle #srinagardiaries ✈ #delhi ✈ #indianwearlove ✌ #indiandresses ❣ #indiandressesonline #kashmir 🍁 #instagrammer @hercloset____ ❤
📣Clearance Sale! @1680/- INR.🔖 ✔Top - Embroidered Georgette. ✔Bottom - Santoon. ✔Inner - Santoon. ✔Dupatta - Chiffon. 🚚Standard Delivery 5-7 Working Days. 📩DM For Queries! #ethnic  ❤ #ethnicwear  #indianwear  😍 #indianblogger  #rajasthan  #jaipur  #indiafashion  #indianfashionblogger  💙 #kurtis  #kurta  #casualwear  👌👸 #srinagar  #indiandesigner  😆 #indiana  #mumbai  #indianstyle  #srinagardiaries  ✈ #delhi  ✈ #indianwearlove  ✌ #indiandresses  ❣ #indiandressesonline  #kashmir  🍁 #instagrammer  @hercloset____ ❤
I don't have a habit of arguements with those guy😏 i look better than
#cute #picture #kurta #fashion #modellook #nature #diwalinight #home #pose #posemaker #nikon
#lateupload #diwali #kurta p.c -@pankaj_103
@ 1630/- INR 
Top- embroidered Georgette 
Bottom- santoon
Inner- santoon
Dupatta-embroidered chiffon 
Estimated delivery time - 5 days
📩DM For Queries!
#ethnic ❤ #ethnicwear #indianwear 😍 #indianblogger #rajasthan #jaipur  #indiafashion #indianfashionblogger 💙 #kurtis  #kurta  #casualwear 👌👸 #srinagar #indiandesigner 😆 #indiana #mumbai #indianstyle #srinagardiaries ✈ #delhi ✈ #indianwearlove ✌ #indiandresses ❣ #indiandressesonline #kashmir 🍁 #instagrammer
@ 1630/- INR Top- embroidered Georgette Bottom- santoon Inner- santoon Dupatta-embroidered chiffon Estimated delivery time - 5 days 📩DM For Queries! #ethnic  ❤ #ethnicwear  #indianwear  😍 #indianblogger  #rajasthan  #jaipur  #indiafashion  #indianfashionblogger  💙 #kurtis  #kurta  #casualwear  👌👸 #srinagar  #indiandesigner  😆 #indiana  #mumbai  #indianstyle  #srinagardiaries  ✈ #delhi  ✈ #indianwearlove  ✌ #indiandresses  ❣ #indiandressesonline  #kashmir  🍁 #instagrammer 
🎀 #ShawlCantikShop
.
MA Kurta Unisex
.
Material: Ice cool cotton
Saiz: S, M, L, XL
.
Material terbaik yang sangat selesa, tidak mudah renyuk, tidak melekap pada badan, nyaman dan sedikit stretchable untuk memudahkan pergerakan
Sesuai digayakan untuk lelaki dan wanita malahan sangat manis jika digayakan sedondon
Rekaan casual dan sopan dengan potongan straight cut serta sedikit belahan di bahagian bawah sisi kiri dan kanan
Tangan boleh dilipat 3 quarter mengikut keselesaan pemakai
Butang di bahagian atas baju
Poket di bahagian kiri dan kanan kurta
Jahitan yang kemas beserta logo yang disulam
.
Harga: RM99
*Free pos ke seluruh Malaysia
*Combo 2 pcs, RM180 (RM90/pcs)
.
PROMOSI! PROMOSI!
Dapatkan harga promosi 
Sah sehingga 30 Oktober 2017
.
📲Whatsapp +6011 1148 9823
.
#kurta #kurtaraya #kurtamurah #bajumelayu #bajumelayumurah #bajulebaran #bajulelaki #blousemurah #dressmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bajuraya2017 #shawlmurah #kainpasang #kainela #kaincotton #tudungbawal #bawalmurah #skirtmurah #skirtkembang #skirtlabuh #muslimahfashion #muslimahwear #jubahmuslimah #muslimwear #redvelvetdrama
🎀 #ShawlCantikShop  . MA Kurta Unisex . Material: Ice cool cotton Saiz: S, M, L, XL . Material terbaik yang sangat selesa, tidak mudah renyuk, tidak melekap pada badan, nyaman dan sedikit stretchable untuk memudahkan pergerakan Sesuai digayakan untuk lelaki dan wanita malahan sangat manis jika digayakan sedondon Rekaan casual dan sopan dengan potongan straight cut serta sedikit belahan di bahagian bawah sisi kiri dan kanan Tangan boleh dilipat 3 quarter mengikut keselesaan pemakai Butang di bahagian atas baju Poket di bahagian kiri dan kanan kurta Jahitan yang kemas beserta logo yang disulam . Harga: RM99 *Free pos ke seluruh Malaysia *Combo 2 pcs, RM180 (RM90/pcs) . PROMOSI! PROMOSI! Dapatkan harga promosi Sah sehingga 30 Oktober 2017 . 📲Whatsapp +6011 1148 9823 . #kurta  #kurtaraya  #kurtamurah  #bajumelayu  #bajumelayumurah  #bajulebaran  #bajulelaki  #blousemurah  #dressmurah  #bajukurung  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bajuraya2017  #shawlmurah  #kainpasang  #kainela  #kaincotton  #tudungbawal  #bawalmurah  #skirtmurah  #skirtkembang  #skirtlabuh  #muslimahfashion  #muslimahwear  #jubahmuslimah  #muslimwear  #redvelvetdrama 
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA dahh releasee tauu!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
❤️DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
❤️KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
❤️TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
❤️POCKET KIRI & KANAN
.
Harga ASAL : RM99.
HARGA PROMOSI :  RM95 sehelai.
SET COUPLE 2 helai RM180. Free shipping.
Harga promosi Sah sehingga 30/10.
.
Nak order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA dahh releasee tauu!!!! 😍😱 . Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2. . ❤️DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON” . ❤️KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN . ❤️TANGAN 3 QUARTER & FULL . ❤️POCKET KIRI & KANAN . Harga ASAL : RM99. HARGA PROMOSI : RM95 sehelai. SET COUPLE 2 helai RM180. Free shipping. Harga promosi Sah sehingga 30/10. . Nak order? Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519
Diye ki thaali ke saath kaafi cliched pose me kheechi gyi photo 😁. Only clear pic of that day.
.
.
.
.
.
#diwali #diwali2017 #happydiwali #latepost #kurta #ethnic #ethnicwear #indianwear #festival #poser #haldwani #home #holidays
Nah #love untuk awak #sayang 💗💗
.
Jom grab kurta unisex sekarang,boleh keluar nanti pakao sedondon dengan cinta hati korang😍😍
.
Whatsapp Kak Hana untuk harga #promosi 📱011-33094532

#live 
#bajucouplemurah 
#kurta 
#bazaronline 
#malaya
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA dahh releasee tauu!!!! 😍😱
.
Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2.
.
💙DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON”
.
💙KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN
.
💙TANGAN 3 QUARTER & FULL
.
💙POCKET KIRI & KANAN
.
Harga ASAL : RM99.
HARGA PROMOSI :  RM95 sehelai.
SET COUPLE 2 helai RM180. Free shipping.
Harga promosi Sah sehingga 30/10.
.
Nak order?
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
Whatsapp 013-3007519
KURTA UNISEX a.k.a KURTA TAK KENAL JANTINA dahh releasee tauu!!!! 😍😱 . Menarik ke menarik giler? 1 kurta laki perempuan boleh pakai. Betul2 tak kenal jantina kurta ni kan? Yang best nya uols boleh jugak pakai sedondon dengan pasangan uols. Serius sweet sgt2. . 💙DIPERBUAT DARIPADA MATERIAL “ICE COOL COTTON” . 💙KURTA STRAIGHT CUTTING & BELAHAN SEDIKIT KIRI DAN KANAN . 💙TANGAN 3 QUARTER & FULL . 💙POCKET KIRI & KANAN . Harga ASAL : RM99. HARGA PROMOSI : RM95 sehelai. SET COUPLE 2 helai RM180. Free shipping. Harga promosi Sah sehingga 30/10. . Nak order? Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519 Whatsapp 013-3007519
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari.
.
Tersedia 4 pilihan ukuran:
S 91cm x 52cm
M 96cm x 54cm
L 98cm x 58cm
XL 101cm x 61cm
(toleransi kesalahan 2cm)
.
Harga Rp 95.000,-
.
Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan,
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Pesanan:
.
Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio!
.
Tunggu apa lagi?
BURUAN ORDER SEKARANG!
.
ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI?
Silakan bertransaksi melalui marketplace kami:
• tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit
• bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit
• shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit
.
#gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 52cm M 96cm x 54cm L 98cm x 58cm XL 101cm x 61cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 95.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No. Hp: Pesanan: . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI? Silakan bertransaksi melalui marketplace kami: • tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit • bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit • shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit . #gamispakistan  #gamispakistanmurah  #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko  #bajukokomurah  #bajukokopria  #bajumuslim  #bajumuslimmurah  #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko  #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah  #kurtapakistan  #kokopakistan  #moslemfashion  #moslemwear  #muslimfashion  #muslimwear 
Your closet has room for more than just Black!

For bookings and appointment call us at 042-35742175 and 03334417103.

Or swing by 213-Y Block, DHA, Lahore for an ultimate experience in bespoke menswear.

#fibonaccilahore #madetomeasure  #bespokesuits #wedding #premiumfabrics #walima #baraat #Mehendi #mensfashion #lahore #kurta #waistcoat #menswear 
#embroidery #nikah
#menswear
#fibonacci #groomswear #mensfashionpost 
#statementmaker #bespoke #mensstyle#gentlemen #streetstyle #karachi #fashionfiles
Your closet has room for more than just Black! For bookings and appointment call us at 042-35742175 and 03334417103. Or swing by 213-Y Block, DHA, Lahore for an ultimate experience in bespoke menswear. #fibonaccilahore  #madetomeasure  #bespokesuits  #wedding  #premiumfabrics  #walima  #baraat  #Mehendi  #mensfashion  #lahore  #kurta  #waistcoat  #menswear  #embroidery  #nikah  #menswear  #fibonacci  #groomswear  #mensfashionpost  #statementmaker  #bespoke  #mensstyle #gentlemen  #streetstyle  #karachi  #fashionfiles 
You acting kinda shady nd
Calling me baby...
Y a certain change?👅
#kurta
You acting kinda shady nd Calling me baby... Y a certain change?👅 #kurta 
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari.
.
Tersedia 4 pilihan ukuran:
S 91cm x 52cm
M 96cm x 54cm
L 98cm x 58cm
XL 101cm x 61cm
(toleransi kesalahan 2cm)
.
Harga Rp 95.000,-
.
Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan,
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Pesanan:
.
Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio!
.
Tunggu apa lagi?
BURUAN ORDER SEKARANG!
.
ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI?
Silakan bertransaksi melalui marketplace kami:
• tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit
• bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit
• shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit
.
#gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 52cm M 96cm x 54cm L 98cm x 58cm XL 101cm x 61cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 95.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No. Hp: Pesanan: . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI? Silakan bertransaksi melalui marketplace kami: • tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit • bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit • shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit . #gamispakistan  #gamispakistanmurah  #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko  #bajukokomurah  #bajukokopria  #bajumuslim  #bajumuslimmurah  #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko  #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah  #kurtapakistan  #kokopakistan  #moslemfashion  #moslemwear  #muslimfashion  #muslimwear 
.
Salam istirehat...
sambil2 tu jom scroll ig kami untuk lihat baju2 yang kami offer sempena our 3rd Anniversary Sale...
.
Cikgu Suzuriani our lovely customer suka sgt dengan baju Grandsongket nie...tampak mewah, cantik lagi anggun...
anak murid pasti bersemangat bila dapat cikgu yg supporting dan cantik mcm nie😊😊😊
Tqvm sis for continously support us dan tak lepaskan peluang grab masa 3rd Anniversary sale nie...memang berbaloi
.
.
bole beli secara online di
www.hijrahcouture.com
or bole juga watshapp terus ke 0197586027
or bole terus datang ke butik kami esok ya....
kami open everday dari jam 10pagi hingga 7mlm...
.
3rd ANNIVERSARY SALE Still going on....don't missed and grab cepat sebelum habis... #teamhijrahcouture #sayangteamkakYozz
#3rdanniversarysale
#anniversarysale #butikhc #hclover #kamisayangbutikkami #sayanghijrahcouture #hijrahcouture #bajukurungbudak #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungtraditional #kurta #kurtabudak #bajumelayu #bajukurungmoden #muslimah #anggun #bazarpaknil #nealofar #ajimaura #ajimaura100k #terapiinstagram #shahalam #cikgu2malaysia #women #surirumah #azizanosman #erezeki
. Salam istirehat... sambil2 tu jom scroll ig kami untuk lihat baju2 yang kami offer sempena our 3rd Anniversary Sale... . Cikgu Suzuriani our lovely customer suka sgt dengan baju Grandsongket nie...tampak mewah, cantik lagi anggun... anak murid pasti bersemangat bila dapat cikgu yg supporting dan cantik mcm nie😊😊😊 Tqvm sis for continously support us dan tak lepaskan peluang grab masa 3rd Anniversary sale nie...memang berbaloi . . bole beli secara online di www.hijrahcouture.com or bole juga watshapp terus ke 0197586027 or bole terus datang ke butik kami esok ya.... kami open everday dari jam 10pagi hingga 7mlm... . 3rd ANNIVERSARY SALE Still going on....don't missed and grab cepat sebelum habis... #teamhijrahcouture  #sayangteamkakYozz  #3rdanniversarysale  #anniversarysale  #butikhc  #hclover  #kamisayangbutikkami  #sayanghijrahcouture  #hijrahcouture  #bajukurungbudak  #bajukurung  #bajukurungpahang  #bajukurungtraditional  #kurta  #kurtabudak  #bajumelayu  #bajukurungmoden  #muslimah  #anggun  #bazarpaknil  #nealofar  #ajimaura  #ajimaura100k  #terapiinstagram  #shahalam  #cikgu2malaysia  #women  #surirumah  #azizanosman  #erezeki 
#KURTA 😘😘😘
"Your mind is a powerfull thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change"
.
#kurta #kurtakids #kidsraya #kurtamoden #kurtaforkids #kurtacotton #amaramran #testimoniamaramran #kurtagenius #testimonikurtagenius #postageworldwide #borongmalaysia
New Collection

Kurta 7/8

ASSYAUQIE
(Designer for moslem clothes)

Bahan: Cattoon Popline

Warna: Putih

Size : M, L, XL

Harga : @185.000

Cocok untuk keseharian dan sangat nyaman dipakai!

Minat?

Info & pemesanan:
BBM : 5EBE8A49
WA/SMS: 081318611188

#assyauqie #gildano #bajukoko #koko #gamis #jubah #haramain #bajupakistan #sunnah #sunnahstyle #assunnah #laaisbalpants #sunnahwear #laaisbal #gamispakistan #kurta #sirwal #salafiwear #jubah #bajukoko #moslemwear #salaf #salafi #ikhwan
www.sirwalstore.com
New Collection Kurta 7/8 ASSYAUQIE (Designer for moslem clothes) Bahan: Cattoon Popline Warna: Putih Size : M, L, XL Harga : @185.000 Cocok untuk keseharian dan sangat nyaman dipakai! Minat? Info & pemesanan: BBM : 5EBE8A49 WA/SMS: 081318611188 #assyauqie  #gildano  #bajukoko  #koko  #gamis  #jubah  #haramain  #bajupakistan  #sunnah  #sunnahstyle  #assunnah  #laaisbalpants  #sunnahwear  #laaisbal  #gamispakistan  #kurta  #sirwal  #salafiwear  #jubah  #bajukoko  #moslemwear  #salaf  #salafi  #ikhwan  www.sirwalstore.com
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘
.
Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 .
PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢
.
Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌
.
Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘
.
Harga : RM80(termasuk postage)
.
Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply)
.
Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃
.
Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG :
👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik.
👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras.
👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur.
👉Zip sisi belah kanan
.
#kurta#kurtamurah #kurtaraya #kurtabaru #kurtaonline #kurtamurahmalaysia#kurtaslimfit #kurtalawa#kurtalawamalaysia #kurtafamous #kurtaelrah #alqadry #elrah #elrahmalaysia #jubahelrah #elrahexclusive #jubahlimawaktu #jubah5waktu #limawaktu #jubahalqadry # #kurtadress #vsco #malaysiaigers #igshop #kurtamalaysia#fattahamin#kurtafattahamin
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘 . Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 . PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢 . Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌 . Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘 . Harga : RM80(termasuk postage) . Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply) . Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃 . Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG : 👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik. 👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras. 👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur. 👉Zip sisi belah kanan . #kurta #kurtamurah  #kurtaraya  #kurtabaru  #kurtaonline  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit  #kurtalawa #kurtalawamalaysia  #kurtafamous  #kurtaelrah  #alqadry  #elrah  #elrahmalaysia  #jubahelrah  #elrahexclusive  #jubahlimawaktu  #jubah5waktu  #limawaktu  #jubahalqadry  # #kurtadress  #vsco  #malaysiaigers  #igshop  #kurtamalaysia #fattahamin #kurtafattahamin 
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘
.
Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 .
PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢
.
Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌
.
Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘
.
Harga : RM80(termasuk postage)
.
Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply)
.
Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃
.
Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG :
👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik.
👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras.
👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur.
👉Zip sisi belah kanan
.
#kurta#kurtamurah #kurtaraya #kurtabaru #kurtaonline #kurtamurahmalaysia#kurtaslimfit #kurtalawa#kurtalawamalaysia #kurtafamous #kurtaelrah #alqadry #elrah #elrahmalaysia #jubahelrah #elrahexclusive #jubahlimawaktu #jubah5waktu #limawaktu #jubahalqadry # #kurtadress #vsco #malaysiaigers #igshop #kurtamalaysia#fattahamin#kurtafattahamin
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘 . Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 . PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢 . Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌 . Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘 . Harga : RM80(termasuk postage) . Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply) . Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃 . Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG : 👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik. 👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras. 👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur. 👉Zip sisi belah kanan . #kurta #kurtamurah  #kurtaraya  #kurtabaru  #kurtaonline  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit  #kurtalawa #kurtalawamalaysia  #kurtafamous  #kurtaelrah  #alqadry  #elrah  #elrahmalaysia  #jubahelrah  #elrahexclusive  #jubahlimawaktu  #jubah5waktu  #limawaktu  #jubahalqadry  # #kurtadress  #vsco  #malaysiaigers  #igshop  #kurtamalaysia #fattahamin #kurtafattahamin 
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘
.
Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 .
PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢
.
Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌
.
Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘
.
Harga : RM80(termasuk postage)
.
Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply)
.
Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃
.
Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG :
👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik.
👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras.
👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur.
👉Zip sisi belah kanan
.
#kurta#kurtamurah #kurtaraya #kurtabaru #kurtaonline #kurtamurahmalaysia#kurtaslimfit #kurtalawa#kurtalawamalaysia #kurtafamous #kurtaelrah #alqadry #elrah #elrahmalaysia #jubahelrah #elrahexclusive #jubahlimawaktu #jubah5waktu #limawaktu #jubahalqadry # #kurtadress #vsco #malaysiaigers #igshop #kurtamalaysia#fattahamin#kurtafattahamin
SALE ❗❗SALE ❗❗HANYA 5 HARI SAHAJA!!! "Clearance stock utk Kurta Z'karnain . Harga boleh jimat rm19!! Promosi ini hanya 5 HARI SAHAJA📢😘😘 . Kurta kami yg TERBARU,mempunyai ciri design yang mampu memukau & membuat anda tampil SEGAK, BERGAYA 😉😉. So, ape tnggu lagi CEPAT2 order sblum anda gigit jari nanti📣📣🔥🔥 . PROMOSI 5 HARI sahaja bermula (22/10 - 27/10/2017)!!📢📢📢 . Harga Asal RM99. HARGA PROMOSI SEKARANG saya bagi RM80 SAHAJA !! Sy ulang RM80 SAHAJA termasuk postage !!! POSTAGE sy tanggung yer pembeli2 sekalian🔥😃👌 . Cpt2 la whatsapp yer sementara tgh PROMOSI nie !! Baik GRAB CEPAT2 !!!!!😘😘 . Harga : RM80(termasuk postage) . Boleh tekan pd link kt ats tuu👆utk order,so xpyh save nom da@whatsap 011-25520835 (fast reply) . Kenapa perlu beli kurta kami, nie kelebihannya??👇👇😃 . Material "WOOD COTTON" FRESH DARI KILANG : 👉 Kain slim fit, ada 8 colour menarik. 👉 Tidak panas,tidak tebal,tidak keras. 👉 Senang digosok dan tidak mudah luntur. 👉Zip sisi belah kanan . #kurta #kurtamurah  #kurtaraya  #kurtabaru  #kurtaonline  #kurtamurahmalaysia #kurtaslimfit  #kurtalawa #kurtalawamalaysia  #kurtafamous  #kurtaelrah  #alqadry  #elrah  #elrahmalaysia  #jubahelrah  #elrahexclusive  #jubahlimawaktu  #jubah5waktu  #limawaktu  #jubahalqadry  # #kurtadress  #vsco  #malaysiaigers  #igshop  #kurtamalaysia #fattahamin #kurtafattahamin 
Ehem ehem.. Sape suke suit labuh cenggini?💜
.
Kalau suka, lekaih p serbu ig @blouse.cahayayati
.
Macam macam koleksi cecantiks ada tauu. Blouse ada, kurta sedondon ada, suit cantik pun haderr💜
.
.
Follow lekaih @blouse.cahayayati
Follow lekaih @blouse.cahayayati
Follow lekaih @blouse.cahayayati
Ehem ehem.. Sape suke suit labuh cenggini?💜 . Kalau suka, lekaih p serbu ig @blouse.cahayayati . Macam macam koleksi cecantiks ada tauu. Blouse ada, kurta sedondon ada, suit cantik pun haderr💜 . . Follow lekaih @blouse.cahayayati Follow lekaih @blouse.cahayayati Follow lekaih @blouse.cahayayati
@ 1350/- INR 
Top- embroidered cotton
Bottom- cotton 
Dupatta-  chiffon 
Estimated delivery time - 5 days
📩DM For Queries!
#ethnic ❤ #ethnicwear #indianwear 😍 #indianblogger #rajasthan #jaipur  #indiafashion #indianfashionblogger 💙 #kurtis  #kurta  #casualwear 👌👸 #srinagar #indiandesigner 😆 #indiana #mumbai #indianstyle #srinagardiaries ✈ #delhi ✈ #indianwearlove ✌ #indiandresses ❣ #indiandressesonline #kashmir 🍁 #instagrammer@_kashmir_house_
@ 1350/- INR Top- embroidered cotton Bottom- cotton Dupatta- chiffon Estimated delivery time - 5 days 📩DM For Queries! #ethnic  ❤ #ethnicwear  #indianwear  😍 #indianblogger  #rajasthan  #jaipur  #indiafashion  #indianfashionblogger  💙 #kurtis  #kurta  #casualwear  👌👸 #srinagar  #indiandesigner  😆 #indiana  #mumbai  #indianstyle  #srinagardiaries  ✈ #delhi  ✈ #indianwearlove  ✌ #indiandresses  ❣ #indiandressesonline  #kashmir  🍁 #instagrammer @_kashmir_house_
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari.
.
Tersedia 4 pilihan ukuran:
S 91cm x 52cm
M 96cm x 54cm
L 98cm x 58cm
XL 101cm x 61cm
(toleransi kesalahan 2cm)
.
Harga Rp 95.000,-
.
Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan,
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Pesanan:
.
Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio!
.
Tunggu apa lagi?
BURUAN ORDER SEKARANG!
.
ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI?
Silakan bertransaksi melalui marketplace kami:
• tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit
• bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit
• shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit
.
#gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 52cm M 96cm x 54cm L 98cm x 58cm XL 101cm x 61cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 95.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No. Hp: Pesanan: . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI? Silakan bertransaksi melalui marketplace kami: • tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit • bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit • shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit . #gamispakistan  #gamispakistanmurah  #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko  #bajukokomurah  #bajukokopria  #bajumuslim  #bajumuslimmurah  #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko  #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah  #kurtapakistan  #kokopakistan  #moslemfashion  #moslemwear  #muslimfashion  #muslimwear 
Clearance Sale RM80 only free postage 🎉
KURTA AL HAMBRA 😍
.
👔MATERIAL -  Polycotton premium yg berkualiti tinggi. Sejuk, lembut, tidak mudah berkedut dan shining. Baju dijahit dengan kualiti yang bermutu tinggi
.
🙆🏻Cutting : Slim fit design
.
👕Hidden poket kiri kanan Butang di lengan
.
For order, whatsapp
📲017 4637872
📲017 4637872
|
#sayajual #clearancesales #jualanmurah #kurtaplain #kurta #sayajualkurta #kurtalelaki #kurtamurah #kurtamalaysia #jubahlelaki #jubahlelakislimfit #jubahslimfit #kurtaslimfit #kurtarelaxedfit #kurtalabuh #bajulelaki #kemejalelaki #bajumelayu
Clearance Sale RM80 only free postage 🎉 KURTA AL HAMBRA 😍 . 👔MATERIAL - Polycotton premium yg berkualiti tinggi. Sejuk, lembut, tidak mudah berkedut dan shining. Baju dijahit dengan kualiti yang bermutu tinggi . 🙆🏻Cutting : Slim fit design . 👕Hidden poket kiri kanan Butang di lengan . For order, whatsapp 📲017 4637872 📲017 4637872 | #sayajual  #clearancesales  #jualanmurah  #kurtaplain  #kurta  #sayajualkurta  #kurtalelaki  #kurtamurah  #kurtamalaysia  #jubahlelaki  #jubahlelakislimfit  #jubahslimfit  #kurtaslimfit  #kurtarelaxedfit  #kurtalabuh  #bajulelaki  #kemejalelaki  #bajumelayu 
#model_follow_him
@yudhveersingh_786_😂😂
📸DM your HD or selfie pictures for shootout 📷

#follow_this_page 👇👇👇👇👇👇for -trolls 
@real_bc_billi 😍😍😍
😘😘 #punjabi_kudi #punjab #punjabisuit #punjabi #punjabiwedding #punjabanz #chandigarh #sardar  #sohnikudi #jatt #kurta

#shooting #shootout #like4like #lileforlike #likeforfollow #hotgirls  #cutecouples #cutegirls #cuteboys #couplegoals #sweetnessoverload
Baju Kurung + Kain Susun Tepi 🔥
•
•
For more details, whatsapp us :
014-8379015🌟
______________________________
#tailorbyciknana #tukangjahit #tukangjahitonline #tukangjahitpukal #tukangjahitmanik #tukangjahitkb #fashion #jahitpukal #tempahandibuka #bajumelayu #kurta #bajuperempuan
What's a Punjabi wedding if you don't rock the dance floor 😊😊 The Wedding of Baljit and Amarjeet 😏

Sangeet pics are up for viewing on my Facebook page. Link in bio!

#punjabisuit #kurta #weddings #portraitshoot  #instapic #weddingseason #realwedding #shaadi #weddingphotographer #sikhwedding #weddinginspiration #fearlessphotographers #sikhwedding #weddingbells #theweddingbrigade #weddingplz #weddingsutra #instapic #instalove #weddinggoals #beautifulbride #handsomegroom #traditional #marriage #happycouple #malaysia #paremsphotostudio #love #wedmegood ##bigfatpunjabiwedding
What's a Punjabi wedding if you don't rock the dance floor 😊😊 The Wedding of Baljit and Amarjeet 😏 Sangeet pics are up for viewing on my Facebook page. Link in bio! #punjabisuit  #kurta  #weddings  #portraitshoot   #instapic  #weddingseason  #realwedding  #shaadi  #weddingphotographer  #sikhwedding  #weddinginspiration  #fearlessphotographers  #sikhwedding  #weddingbells  #theweddingbrigade  #weddingplz  #weddingsutra  #instapic  #instalove  #weddinggoals  #beautifulbride  #handsomegroom  #traditional  #marriage  #happycouple  #malaysia  #paremsphotostudio  #love  #wedmegood  ##bigfatpunjabiwedding 
We must never confuse elegance with snobbery. Cuz’ elegance is innate..eternal..ethnic.. While snobbery is complete individuality. Thus, Culture and Tradition stands the “Test Of Time”.
#fleek #mensfashionpost #suave #mensfashionblog #indianfashionblog #fitness #fitboy #fitfam #fitspo #fitlife #flexibility #traditional #lego #balance #corestrength #fullsplit #stretching #igers #pug #acro #life #dhoti #kurta #incredibleindia #monument #culture #desi #vsco #menspower #hardwork
We must never confuse elegance with snobbery. Cuz’ elegance is innate..eternal..ethnic.. While snobbery is complete individuality. Thus, Culture and Tradition stands the “Test Of Time”. #fleek  #mensfashionpost  #suave  #mensfashionblog  #indianfashionblog  #fitness  #fitboy  #fitfam  #fitspo  #fitlife  #flexibility  #traditional  #lego  #balance  #corestrength  #fullsplit  #stretching  #igers  #pug  #acro  #life  #dhoti  #kurta  #incredibleindia  #monument  #culture  #desi  #vsco  #menspower  #hardwork 
@urban_stars_ @ranjitbawa 
Rules :-> first follow admin @urs_inder_
ShoutOut rules:-> follow page & admin. upload only HD pic & stylish pic without edit pics
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow. ⬇⬇⬇Admin⬇⬇⬇
👉  @urs_inder_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow. ⬇⬇Our other Pages⬇⬇
👉 @music_promoterz_
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#kaint #punjabi #kudia #munda # stylish #clothes #stylish #beards #lover #photography 
#suit #kurta #pajama #modren #fashion #end #punjabi #swagger #janta #follow4follow #wmk
@urban_stars_ @ranjitbawa Rules :-> first follow admin @urs_inder_ ShoutOut rules:-> follow page & admin. upload only HD pic & stylish pic without edit pics ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow. ⬇⬇⬇Admin⬇⬇⬇ 👉 @urs_inder_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Follow. ⬇⬇Our other Pages⬇⬇ 👉 @music_promoterz_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #kaint  #punjabi  #kudia  #munda  # stylish #clothes  #stylish  #beards  #lover  #photography  #suit  #kurta  #pajama  #modren  #fashion  #end  #punjabi  #swagger  #janta  #follow4follow  #wmk 
This piece is inspired from the signature art tradition of the tribal community of the Kutch District. A long black kurta with gold metallic tapes and multicoloured thread embroidery. Custom made for @vogueindia @anaitashroffadajania @priyanka86

#TarunTahiliani #Vogue #Kutch #Kurta #Metallic #IndianWear #Custom
This piece is inspired from the signature art tradition of the tribal community of the Kutch District. A long black kurta with gold metallic tapes and multicoloured thread embroidery. Custom made for @vogueindia @anaitashroffadajania @priyanka86 #TarunTahiliani  #Vogue  #Kutch  #Kurta  #Metallic  #IndianWear  #Custom 
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari.
.
Tersedia 4 pilihan ukuran:
S 91cm x 52cm
M 96cm x 54cm
L 98cm x 58cm
XL 101cm x 61cm
(toleransi kesalahan 2cm)
.
Harga Rp 95.000,-
.
Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan,
Nama:
Alamat:
No. Hp:
Pesanan:
.
Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio!
.
Tunggu apa lagi?
BURUAN ORDER SEKARANG!
.
ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI?
Silakan bertransaksi melalui marketplace kami:
• tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit
• bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit
• shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit
.
#gamispakistan #gamispakistanmurah #gamispria #gamispriamurah #bajukoko #bajukokomurah #bajukokopria #bajumuslim #bajumuslimmurah #bajumuslimpria #kemko #kemejakoko #kemejakokomurah #kurta #kurtamurah #kurtapakistan #kokopakistan #moslemfashion #moslemwear #muslimfashion #muslimwear
Kaos gamis pakistan ini sangat cocok buat kalian yang ingin tampil syar'i dan tetap simpel. Desain minimalis yang dipadukan dengan bahan katun poly yang halus menjadikan baju kaos ini nyaman dipakai untuk menemani kegiatan anda sehari-hari. . Tersedia 4 pilihan ukuran: S 91cm x 52cm M 96cm x 54cm L 98cm x 58cm XL 101cm x 61cm (toleransi kesalahan 2cm) . Harga Rp 95.000,- . Untuk pemesanan silakan ketik format pesanan, Nama: Alamat: No. Hp: Pesanan: . Lalu kirim pesan WA ke nomor 085246563824 atau kontak lain yang ada di bio! . Tunggu apa lagi? BURUAN ORDER SEKARANG! . ANDA RAGU DENGAN TOKO KAMI? Silakan bertransaksi melalui marketplace kami: • tokopedia www.tokopedia.com/ikhwanoutfit • bukalapak www.bukalapak.com/ikhwanoutfit • shopee www.shopee.co.id/ikhwanoutfit . #gamispakistan  #gamispakistanmurah  #gamispria  #gamispriamurah  #bajukoko  #bajukokomurah  #bajukokopria  #bajumuslim  #bajumuslimmurah  #bajumuslimpria  #kemko  #kemejakoko  #kemejakokomurah  #kurta  #kurtamurah  #kurtapakistan  #kokopakistan  #moslemfashion  #moslemwear  #muslimfashion  #muslimwear