an online Instagram web viewer

#kurusdenganselamat medias

Photos

#instareviewbyking
Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, habis je pantang body makin lawa dari sebelum ni. .
Ada yg nk tahu rahsia Mimi kurus dlm masa seminggu x? Jom Mimi bagi tips kurus dlm masa seminggu, Mimi guide uolls smpai kurus 💃🏻
.
.
NAK CUBA ???
Whatsapp ke 011-51112292
Whatsapp ke 011-51112292
Whatsapp ke 011-51112292
.
.
Follow @sureglow_hq
Follow @sureglow_hq
Follow @sureglow_hq
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#instareviewbyking  Dah ada ank tp body mcm ank dara 😱 . Suami suruh stop consume produk ni tkut makin kurus kering, habis je pantang body makin lawa dari sebelum ni. . Ada yg nk tahu rahsia Mimi kurus dlm masa seminggu x? Jom Mimi bagi tips kurus dlm masa seminggu, Mimi guide uolls smpai kurus 💃🏻 . . NAK CUBA ??? Whatsapp ke 011-51112292 Whatsapp ke 011-51112292 Whatsapp ke 011-51112292 . . Follow @sureglow_hq Follow @sureglow_hq Follow @sureglow_hq . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Perghhhhh serius la ❗Pengacara Suria Zulin Aziz DAH KURUSSSSSSSS ‼Korang semua takyah nak pening nak turunkan berat badan sebab majlis convo / tunang / nikah & tarikh tarikh penting dah nak dekat. Kami nak share dgn korang produk kurus yang Zulin Aziz minum niiiii. Liat NAK KURUIH ? LEMAK BAGAI DIPAM PAM ? Makin lama makin KEMBANG ? Nak tahu rahsia kurus Zulin ? .
Follow :
@kyraqashrina @kyraqashrina
@kyraqashrina @kyraqashrina
@kyraqashrina @kyraqashrina
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Perghhhhh serius la ❗Pengacara Suria Zulin Aziz DAH KURUSSSSSSSS ‼Korang semua takyah nak pening nak turunkan berat badan sebab majlis convo / tunang / nikah & tarikh tarikh penting dah nak dekat. Kami nak share dgn korang produk kurus yang Zulin Aziz minum niiiii. Liat NAK KURUIH ? LEMAK BAGAI DIPAM PAM ? Makin lama makin KEMBANG ? Nak tahu rahsia kurus Zulin ? . Follow : @kyraqashrina @kyraqashrina @kyraqashrina @kyraqashrina @kyraqashrina @kyraqashrina . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Spectrum brush makeup 10 brush + bag RM45 free pos!
Spectrum brush makeup 10 brush + bag RM45 free pos!
wax bean RM30 free pos. Are you still annoyed with your body hair? Our product can effectively remove unwanted hair, make the skin smooth and soft without any skin injury. Why not try it now? 💗
wax bean RM30 free pos. Are you still annoyed with your body hair? Our product can effectively remove unwanted hair, make the skin smooth and soft without any skin injury. Why not try it now? 💗
Set brush harry potter. RM30 free poslaju.
Set brush harry potter. RM30 free poslaju.
Egg soap handmade
.
.

Fungsi sabun pencuci muka Egg soap :
1. Mengecilkan liang pori.
2. Menganjalkan kulit wajah.
3. Membuang minyak berlebihan.
4. Membuang sel kulit mati.
5. Melembabkan wajah.
6. Memberikan nutrisi pada wajah.
7. Memutihkan wajah. .
.

Produk ini mengandungi kebaikan dan khasiat putih telur. .
.

Cara menggunakan:
1. Basahkan sabun hingga berbuih.
2. Ambil buih dan sapukan pada wajah.
3. Biarkan selama 5minit.
4. Bilas. ☺️☺️☺️ .
INGREDIENTS: Hydrolyzed Egg Protein(Eggs White) bahasa malay nya putih telur!
.
.
.

RM45 SERIOUS BUYER;
Berminat sila whatsapp order: 0133442023
Egg soap handmade . . Fungsi sabun pencuci muka Egg soap : 1. Mengecilkan liang pori. 2. Menganjalkan kulit wajah. 3. Membuang minyak berlebihan. 4. Membuang sel kulit mati. 5. Melembabkan wajah. 6. Memberikan nutrisi pada wajah. 7. Memutihkan wajah. . . Produk ini mengandungi kebaikan dan khasiat putih telur. . . Cara menggunakan: 1. Basahkan sabun hingga berbuih. 2. Ambil buih dan sapukan pada wajah. 3. Biarkan selama 5minit. 4. Bilas. ☺️☺️☺️ . INGREDIENTS: Hydrolyzed Egg Protein(Eggs White) bahasa malay nya putih telur! . . . RM45 SERIOUS BUYER; Berminat sila whatsapp order: 0133442023
Geram pulak tengok beg Herbalife Skin ni haha. Welcome to Herbalife Family, Kak 🎉🎉🎉 Beg ni spesyell untuk coachees yang activate account dengan Herbalife. Beg cantik dapat, kurus dapat. Hai senangnya dalam hati 🤣💃🏻
COACH NADIAH 011 1147 5950 #TeamSuriKurus #IAmHerbalife #CoachKurusOnline #ProgramKurus30Hari
Geram pulak tengok beg Herbalife Skin ni haha. Welcome to Herbalife Family, Kak 🎉🎉🎉 Beg ni spesyell untuk coachees yang activate account dengan Herbalife. Beg cantik dapat, kurus dapat. Hai senangnya dalam hati 🤣💃🏻 COACH NADIAH 011 1147 5950 #TeamSuriKurus  #IAmHerbalife  #CoachKurusOnline  #ProgramKurus30Hari 
booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕
.
Kapsul cantik putih nampak urat hijau ..
Muka berkerak boleh gebu putih melepak..
Melebatkan rambut..
.
Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul
.
1-2 liter air masak / 1 hari
.
1 botol booster untuk sebulan
.
Makan ikut peraturan
.
Makan sebelum tidur
.
3 kapsul dah nampak perubahan
.
-Kulit putih permanent .
-melembapkan kulit dan menyehatkan kulit
.
-menyegarkan badan
.
-meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari
.
-menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea
.
.
.
Jom cuba? RM60 (sm/ss)
.
booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕 . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss) .
novo charm stick blusher/highlight/shadow..
color to choose : .
code NO/ 01-04 blusher
.
code NO/ 05 highlight .
code NO/ 06 shadow
.
.
.
RM24 free poslaju (buy 1 free 1)
novo charm stick blusher/highlight/shadow.. color to choose : . code NO/ 01-04 blusher . code NO/ 05 highlight . code NO/ 06 shadow . . . RM24 free poslaju (buy 1 free 1)
SEMINGGU TURUN 6KG.
.
Wowww adik ni dapat turun 6kg tanpa diet dan tanpa buat senaman😱 . Bila berat dah turun double chin pun turut hilang 💃 . Even student pun x jdi masalah utk kurangkan berat badan.
.
Bukan dapat badan kurus je, kulit pn makin sihat & cerah tau sekiranya kita kawal pemakanan & minum air kosong minimum 2liter sehari.
.
Nak dapatkan tips kurus dari sis??
Whatsapp 011-11046126 now!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
SEMINGGU TURUN 6KG. . Wowww adik ni dapat turun 6kg tanpa diet dan tanpa buat senaman😱 . Bila berat dah turun double chin pun turut hilang 💃 . Even student pun x jdi masalah utk kurangkan berat badan. . Bukan dapat badan kurus je, kulit pn makin sihat & cerah tau sekiranya kita kawal pemakanan & minum air kosong minimum 2liter sehari. . Nak dapatkan tips kurus dari sis?? Whatsapp 011-11046126 now! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
FAQ Berryfit 
Ramai yang tak pasti dengan kandungan Berryfit n macam-macam lagi, jadi sis compile kan semua untuk korang baca ok.
.
Nak kurus sebelum 2018?

Boleh cepat cepat WA sis O17.34O.2186 
Atau
Tekan je link kat profile yang warna biru tu.
Yang macam ni 👇👇👇
princesslly.wasap.my/
.
#princessllytips 
#princesslly 
#princessllykualalumpur 
#kurussebelum2018 
#nakkuruskanbadan
#FAQberryfit
Jom Kurus 1 Malaysia kembali lagi untuk musim ke 10.
.
Saya juga kembali untuk kali ke 2 sebagai #teamleader bagi kawasan #bangi2.
.
Bukan seorang, tetapi bertiga. Bersama sport science trainer coach @farisamsir dan wanita yang punya berat asal 100kg dan kini sudah dalam 60kg++ @khairunwahidin .
.
Kelainan kali ini, Bangi2 akan fokus kepada mereka yang punya berat seperti berat asal kami.
.
Kami mahu fokus buat mereka yang punya berat 90kg ke atas bagi wanita dan 100kg ke atas bagi lelaki sahaja dan pastinya mereka yang kali pertama mahu buat perubahan.
.
Anda beri komitmen, kami bantu anda sebaiknya.
.
Daftar segera bermula jam 11 pagi esok.
. --
AIZAT RAZAK,
Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan
Inspirator #perangiobesiti #slim4life
Icon #JK1M #wasonce220kg 
Founder #conquermentalbody #CMB

#aizatrazak #CMBIANS #bangi #bandarbarubangi
#kurus #jomkurus #jk1m #kevinzahri #carakurus #kurusbadan #nakkurus #ubatkurus #kuruscepat #kurusdalam6minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #loseweight #loseweightjourney #pushyourself #justdoit #nevergiveup #weightlossprogram
Jom Kurus 1 Malaysia kembali lagi untuk musim ke 10. . Saya juga kembali untuk kali ke 2 sebagai #teamleader  bagi kawasan #bangi2 . . Bukan seorang, tetapi bertiga. Bersama sport science trainer coach @farisamsir dan wanita yang punya berat asal 100kg dan kini sudah dalam 60kg++ @khairunwahidin . . Kelainan kali ini, Bangi2 akan fokus kepada mereka yang punya berat seperti berat asal kami. . Kami mahu fokus buat mereka yang punya berat 90kg ke atas bagi wanita dan 100kg ke atas bagi lelaki sahaja dan pastinya mereka yang kali pertama mahu buat perubahan. . Anda beri komitmen, kami bantu anda sebaiknya. . Daftar segera bermula jam 11 pagi esok. . -- AIZAT RAZAK, Jurulatih Motivasi Penurunan Berat Badan Inspirator #perangiobesiti  #slim4life  Icon #JK1M  #wasonce220kg  Founder #conquermentalbody  #CMB  #aizatrazak  #CMBIANS  #bangi  #bandarbarubangi  #kurus  #jomkurus  #jk1m  #kevinzahri  #carakurus  #kurusbadan  #nakkurus  #ubatkurus  #kuruscepat  #kurusdalam6minggu  #kurusdengancepat  #kurusdenganselamat  #loseweight  #loseweightjourney  #pushyourself  #justdoit  #nevergiveup  #weightlossprogram 
FAQ Berryfit 
Ramai yang tak pasti dengan kandungan Berryfit n macam-macam lagi, jadi sis compile kan semua untuk korang baca ok.
.
Nak kurus sebelum 2018?

Boleh cepat cepat WA sis O11.4OO3.66O9
Atau
Tekan je link kat profile yang warna biru tu.
Yang macam ni .
👇👇👇
princesslly.wasap.my/
.
#princessllytips 
#princesslly 
#princessllykualalumpur 
#kurussebelum2018 
#nakkuruskanbadan
#FAQberryfit
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta.
.
Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni.
.
Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose  baru ramping macam kerengga 🐜
#ladybosssyahmimibeauty #QuroseLimitedEdition #UbatKurus #NakKurus #Kurus #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose  so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta. . Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition  , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni. . Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose baru ramping macam kerengga 🐜 #ladybosssyahmimibeauty  #QuroseLimitedEdition  #UbatKurus  #NakKurus  #Kurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta.
.
Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni.
.
Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose  baru ramping macam kerengga 🐜
#ladybosssyahmimibeauty #QuroseLimitedEdition #UbatKurus #NakKurus #Kurus #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose  so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta. . Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition  , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni. . Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose baru ramping macam kerengga 🐜 #ladybosssyahmimibeauty  #QuroseLimitedEdition  #UbatKurus  #NakKurus  #Kurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta.
.
Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni.
.
Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose  baru ramping macam kerengga 🐜
#ladybosssyahmimibeauty #QuroseLimitedEdition #UbatKurus #NakKurus #Kurus #sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Sedar tak sedar lagi beberapa minggu nk menginjak 2018! Banyak kenduri nak attend ujung tahun kan? open house? Nasib baik ada #Qurose  so selamat Iolls punya perut peha takde lemak yang bertakhta. . Uolls yang dah penat sangat bawa lemak kehulu kehilir boleh cuba #QuroseLimitedEdition  , very limited uolls! Dah ramai yang berjaya kurus dengan produk ni. . Nak kurus tak bermakna kena bermusuh dengan nasi, no no no. Nasi kena makan, dan jangan skip Qurose baru ramping macam kerengga 🐜 #ladybosssyahmimibeauty  #QuroseLimitedEdition  #UbatKurus  #NakKurus  #Kurus  #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Bz tak sempat nak bersenam? Meh kita kongsi tips2 nak bersenam light2 (light katanya, tapi bleh berpeluh gakla, tak caya, sila buat ye) tapi effective dan tak ganggu aktiviti harian.
.
Bersenam combine dengan pemakanan yg betul, dapat hasilkn badan yg sihat. Tp kita ni jarang2 dapat peluang bersenam, sbb tu kena jaga pemakanan betul2 ye.
.
🌟Reset, Restart, & Lose More Weight

PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ Turun Berat 3-7kg
✔️ Mealplan plan untuk kurus
✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟
✔️ Daily Meal Check
✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT
📱Coach Ayu J ☎ +60193763228
🌸 #TeamSuriKurus

#ProgramKurus30Hari
#KurusDariRumah
#HerbalifeMalaysia
#HerbalifeCoachMalaysia
Bz tak sempat nak bersenam? Meh kita kongsi tips2 nak bersenam light2 (light katanya, tapi bleh berpeluh gakla, tak caya, sila buat ye) tapi effective dan tak ganggu aktiviti harian. . Bersenam combine dengan pemakanan yg betul, dapat hasilkn badan yg sihat. Tp kita ni jarang2 dapat peluang bersenam, sbb tu kena jaga pemakanan betul2 ye. . 🌟Reset, Restart, & Lose More Weight PROGRAM KURUS 30 HARI ✔️ Turun Berat 3-7kg ✔️ Mealplan plan untuk kurus ✔️ Coaching Group yang Awesome 🌟 ✔️ Daily Meal Check ✔️ All Online ‼️DAFTAR SEKARANG 🌸 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT 📱Coach Ayu J ☎ +60193763228 🌸 #TeamSuriKurus  #ProgramKurus30Hari  #KurusDariRumah  #HerbalifeMalaysia  #HerbalifeCoachMalaysia 
Perut berlapik hilang ❗
.
Seronok sgt bile perut dah kempis . Nak cari baju bajupun senang .Lagi best baju dulu2 semua dah boleh pakai semula . 😍
.
Tak susahpun telan #maxxslim sebiji sehari je dr 55kg sekarang dah 47kg .. alhamdulillah....
Perut berlapik hilang ❗ . Seronok sgt bile perut dah kempis . Nak cari baju bajupun senang .Lagi best baju dulu2 semua dah boleh pakai semula . 😍 . Tak susahpun telan #maxxslim  sebiji sehari je dr 55kg sekarang dah 47kg .. alhamdulillah....
Wahhh tambah manis bila dah kurus ❤
Habis smue lemak lari lintang pukang penangan kapsul berhantu maxxslim ni .. .
Hari2 konsisten consume tau2 hilang 7kg .. semua dok tanya rahsia . 😅
.
Takde rahsia sgtpun ..telan je maxxslim 1 biji sehari tau2 je kurus 😍
Wahhh tambah manis bila dah kurus ❤ Habis smue lemak lari lintang pukang penangan kapsul berhantu maxxslim ni .. . Hari2 konsisten consume tau2 hilang 7kg .. semua dok tanya rahsia . 😅 . Takde rahsia sgtpun ..telan je maxxslim 1 biji sehari tau2 je kurus 😍
Macam tak percaya je dah kurus😱😱
.
Ye sila percaya . Dulu punyalaa susah nak turun berat.. sejak amalkan #maxxslim ni selera makan terkawal . Makan sikit dah kenyang . ✌
.
Tau2 org tegur dah kurus 😎😎
Kurus tanpa sedar gitteww .  Best kan . .
Tak susah telan sebiji seharikapsul berhantu ni ..tau2 je kurus .
.
Best ke best ? ❤❤
Macam tak percaya je dah kurus😱😱 . Ye sila percaya . Dulu punyalaa susah nak turun berat.. sejak amalkan #maxxslim  ni selera makan terkawal . Makan sikit dah kenyang . ✌ . Tau2 org tegur dah kurus 😎😎 Kurus tanpa sedar gitteww . Best kan . . Tak susah telan sebiji seharikapsul berhantu ni ..tau2 je kurus . . Best ke best ? ❤❤
#TIPSKURUS : JANGAN TERLALU LAPAR
.
jangan makan ketika terlalu lapar ketika ingin diet?
.
Karena, 
Makan ketika terlalu lapar selalu menjadi penyebab makan secara berlebihan.
.
Seharusnya makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini menjadikan kita bisa membatasi memakan makanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCOBA YA! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Ingin kurus dgn cepat ? QUROSE bisa tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 081374527326 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseobatkurus #obatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #inginkurus #carakurusbadan #kurussehat #atasimasalahgemuk #ingincantik #inginkurus #inginkuruscepat #inginkuruskanbadan #sayakurus
#TIPSKURUS  : JANGAN TERLALU LAPAR . jangan makan ketika terlalu lapar ketika ingin diet? . Karena, Makan ketika terlalu lapar selalu menjadi penyebab makan secara berlebihan. . Seharusnya makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini menjadikan kita bisa membatasi memakan makanan secara lebih baik. . SELAMAT MENCOBA YA! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS ! . Ingin kurus dgn cepat ? QUROSE bisa tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi ! . Kindly whatsapp 081374527326 for more details. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseobatkurus  #obatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #inginkurus  #carakurusbadan  #kurussehat  #atasimasalahgemuk  #ingincantik  #inginkurus  #inginkuruscepat  #inginkuruskanbadan  #sayakurus 
2IN1 3D Highlight & Contour Stick
.
RM20 freeposlaju
2IN1 3D Highlight & Contour Stick . RM20 freeposlaju
MASIH RAGU2 LG NAK KURUS DGN BEAUTEASLIM? 
XPE SCROLL DLU IG SIS KAY. 
RASA DAH PANAS🔥🔥🔥 BARU ORDEE😉😄***tapi lambat lg la nak kurus kalo asyik nak tgu😗***
.
.
KELEBIHAN BEAUTEASLIM :-
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
.
*MENGURUSKAN BADAN
*MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
*MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
*MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
*BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
*MEMBUANG LEMAK DLM USUS
*MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
*MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
*MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.
.
.
Cara makan :-
1 biji pagi 15 min sebelum sarapan @1 biji 15mib selepas sarapan bg yg ada mslh Gastric .
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
WhatsApp 0174204470
.
📮Postage on Monday to Friday * Payment before 2pm will be posted on the same day♡
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #maxxslimmalaysia #Maxxslim #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #maxxslimtestimoni #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kurusdenganselamat #slimmingproduct #slim
MASIH RAGU2 LG NAK KURUS DGN BEAUTEASLIM? XPE SCROLL DLU IG SIS KAY. RASA DAH PANAS🔥🔥🔥 BARU ORDEE😉😄***tapi lambat lg la nak kurus kalo asyik nak tgu😗*** . . KELEBIHAN BEAUTEASLIM :- 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽 . *MENGURUSKAN BADAN *MENINGKATKN KADAR METABOLISMA *MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN *MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN *BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN *MEMBUANG LEMAK DLM USUS *MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK *MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT *MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK. . . Cara makan :- 1 biji pagi 15 min sebelum sarapan @1 biji 15mib selepas sarapan bg yg ada mslh Gastric . Dijamin 100% original✅ Money back guarantee✅ Ready stok . WhatsApp 0174204470 . 📮Postage on Monday to Friday * Payment before 2pm will be posted on the same day♡ . #sayajual  #visitmyig  #bazaarpaknil  #urusanhaticikdramaqueen  #igbiz  #onlineshopping  #kedaionline  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #supportlocal  #trustedseller  #maxxslimmalaysia  #Maxxslim  #maxxslim  #maxxslimmurah  #maxxslimoriginal  #maxxslimtestimoni  #nakkuruskanbadan  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kurusdenganselamat  #slimmingproduct  #slim 
our founder!!!
masa mengandung dlu mmg berat dia naik mendadak sgt!!
dah bersalin dia consume slimming detox tea dan kaki cantik tea utk dptkan semula brt bdan ideal dia. 
dan hasilnya. 
salqm maaa 44 hari dia berjaya loss 20kg 👏👏👏
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 011-11015887
our founder!!! masa mengandung dlu mmg berat dia naik mendadak sgt!! dah bersalin dia consume slimming detox tea dan kaki cantik tea utk dptkan semula brt bdan ideal dia. dan hasilnya. salqm maaa 44 hari dia berjaya loss 20kg 👏👏👏 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 011-11015887
QUROSE merupakan penyelesaian kepada sesiapa sahaja yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan.
.
Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan. Rasanya masam2 manis macam minum air ribena je 🍇.
.
Nak grab qurose dengan harga promo boleh 
Whatsapp sis 010-8043531 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat
QUROSE merupakan penyelesaian kepada sesiapa sahaja yg mempunyai masalah berat badan dan lemak berlebihan. . Tidak perlu diet ketat malah lemak bertukar kepada tenaga. 100% estrak buah-buahan. Rasanya masam2 manis macam minum air ribena je 🍇. . Nak grab qurose dengan harga promo boleh Whatsapp sis 010-8043531 NOW! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat 
Hah? 
Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis.

Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun?

Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu.

Bahan premium kesan pun premium adik sayang 😘

Oder/pertanyaan sila whatsapp
0194761913
Hah? Sebotol 2 minggu jer. Cepatlah habis. Adik manis. Adik makan sebotol untuk sebulan tapi tak turun berat. Lama kan sebulan baru habis sebotol. Seronok ker lambat habis tapi berat tak turun turun? Tengok adik nie, makan mince 2 minggu 2 kilo turun berat. Siap golek golek keriangan dapat pakai baju peberet yang dah lama tersimpan dalam peti besi tu. Bahan premium kesan pun premium adik sayang 😘 Oder/pertanyaan sila whatsapp 0194761913
KELEBIHAN MINCE .
.
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. .
✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol

Jom oder sekarang 0194761913
KELEBIHAN MINCE . . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. . ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol Jom oder sekarang 0194761913
Nak badan slim tak uolls? 💁 Jom try minum slimming detox tea☕ & kaki cantiq tea, bukan setakat boleh slim tapi badan sihat, toksin semua pun keluar habis, kan bagus all in 1 😃

SLIMMING & DETOX TEA RM 15☕ 🌿KHASIAT DAN FUNGSI SDT 🌱MELANGSINGKAN BADAN
🌱MENGECILKAN PERUT BUNCIT/BOROI
🌱MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
🌱KENCING MANIS
🌱DARAH TINGGI
🌱GOUT/URIC ASID TINGGI
🌱KOLESTROL TINGGI
🌱OBESITI
🌱ANGIN DALAM BADAN
🌱MEMBUANG LEMAK YANG DEGIL
🌱SETTLE KAN MASALAH SEMBELIT &  KEPUTIHAN
🌱PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN  LUARAN

KAKICANTIQ TEA RM25 🍷
🍄KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia
🍄KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan
🍄KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan
🍄KCT melawaskan kencing
🍄KCT di ambil sebelum breakfast

_____________________________________________

Set combo teatox RM40 sahaja exclude postage
📲Whatsapp 0142468150
atau klik link di BIO

#slimmingdetoxtea #detoxmalaysia #kakicantiqtea #medinadesireteatox #sayajual #bazaarpaknil #fattzura #produkslimming #kuruscantik #teatoxbymedina #titiancinta #supplementkurus #detoxmalaysia #kuruscepat #kuruscarasihat #teatox #kurusdenganselamat  #detox #kurussebelumraya #kurus #slimmingtea #tipskurus #jomsihat #terapiinstagram #terbaik #kurus #kedaionline #igersmalaysia #kedaionlinemurah #awaksukasayatak
Nak badan slim tak uolls? 💁 Jom try minum slimming detox tea☕ & kaki cantiq tea, bukan setakat boleh slim tapi badan sihat, toksin semua pun keluar habis, kan bagus all in 1 😃 SLIMMING & DETOX TEA RM 15☕ 🌿KHASIAT DAN FUNGSI SDT 🌱MELANGSINGKAN BADAN 🌱MENGECILKAN PERUT BUNCIT/BOROI 🌱MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH 🌱KENCING MANIS 🌱DARAH TINGGI 🌱GOUT/URIC ASID TINGGI 🌱KOLESTROL TINGGI 🌱OBESITI 🌱ANGIN DALAM BADAN 🌱MEMBUANG LEMAK YANG DEGIL 🌱SETTLE KAN MASALAH SEMBELIT & KEPUTIHAN 🌱PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN KAKICANTIQ TEA RM25 🍷 🍄KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia 🍄KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan 🍄KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan 🍄KCT melawaskan kencing 🍄KCT di ambil sebelum breakfast _____________________________________________ Set combo teatox RM40 sahaja exclude postage 📲Whatsapp 0142468150 atau klik link di BIO #slimmingdetoxtea  #detoxmalaysia  #kakicantiqtea  #medinadesireteatox  #sayajual  #bazaarpaknil  #fattzura  #produkslimming  #kuruscantik  #teatoxbymedina  #titiancinta  #supplementkurus  #detoxmalaysia  #kuruscepat  #kuruscarasihat  #teatox  #kurusdenganselamat  #detox  #kurussebelumraya  #kurus  #slimmingtea  #tipskurus  #jomsihat  #terapiinstagram  #terbaik  #kurus  #kedaionline  #igersmalaysia  #kedaionlinemurah  #awaksukasayatak 
BARU 2 KALI KULIT RASA FLAWLESS DAN GEBU SEJAK AMALKAN RICHGLOW‼️
.
🌸Sejak amalkan richglow kulit rasa gebu 😍
.
🌸 Bersyukur kulit dah mula flawless
.
.
Richglow membantu dan merawat masalah dalaman dan luaran wanita😍💋
.
Whatsapp Admin 019-7390700 .
.
#sayajual #produkkurus  #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang
BARU 2 KALI KULIT RASA FLAWLESS DAN GEBU SEJAK AMALKAN RICHGLOW‼️ . 🌸Sejak amalkan richglow kulit rasa gebu 😍 . 🌸 Bersyukur kulit dah mula flawless . . Richglow membantu dan merawat masalah dalaman dan luaran wanita😍💋 . Whatsapp Admin 019-7390700 . . #sayajual  #produkkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #jamukurus  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #kurusketatmampat  #jamuketatkurus  #setberpantang 
Hi u0lsss 💕Jom kita bakor lemak kaww kaww!
.
Minum #Qurose setiap pagi sebelum sarapan, confirm nampak changes especially peha, perut & lengan. Sis sendiri dah buat dan menjadi sebab tu berani cakap. Syok gila bakar lemak!😚😚😚
.
Siapa yang patut mencuba #Qurose:
🐝Sesiapa sahaja yang susah sangat nak turunkan berat.
🐝Mak baru lepas bersalin (make sure dah habis pantang okay)
🐝 Uols yang asyik nak mengunyah 24jam (lapar memanjang)
🐝Uols yang bermasalah peha besar.
🐝Uols yang bermasalah perut buncit (kadang siap berlipat menggeleber)
🐝Uols yang banyak angin dalam badan (nanti kerap kentut & sendawa)
🐝Bakal pengantin yang nak body slim & fit time majlis
.
Whatsapp sis laju2 taw 019-9656008.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
Hi u0lsss 💕Jom kita bakor lemak kaww kaww! . Minum #Qurose  setiap pagi sebelum sarapan, confirm nampak changes especially peha, perut & lengan. Sis sendiri dah buat dan menjadi sebab tu berani cakap. Syok gila bakar lemak!😚😚😚 . Siapa yang patut mencuba #Qurose : 🐝Sesiapa sahaja yang susah sangat nak turunkan berat. 🐝Mak baru lepas bersalin (make sure dah habis pantang okay) 🐝 Uols yang asyik nak mengunyah 24jam (lapar memanjang) 🐝Uols yang bermasalah peha besar. 🐝Uols yang bermasalah perut buncit (kadang siap berlipat menggeleber) 🐝Uols yang banyak angin dalam badan (nanti kerap kentut & sendawa) 🐝Bakal pengantin yang nak body slim & fit time majlis . Whatsapp sis laju2 taw 019-9656008. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince .
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight !
.
Whatsapp 0196027697😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince . . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 0196027697😘 .
YEAR END SALE‼️❤️
.
Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ???
.
Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017.
.
.
P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN.
.
FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖
.
Tunggu apa lagi???
Whatsapp mimi 📲014-5041431 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
YEAR END SALE‼️❤️ . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose  #SureGlowLotion  & #EyebrowHenna  SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017. . . P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖 . Tunggu apa lagi??? Whatsapp mimi 📲014-5041431 NOW! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0196027697
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0196027697
YEAR END SALE‼️❤️
.
Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ???
.
Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017.
.
.
P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN.
.
FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖
.
Tunggu apa lagi???
Whatsapp 📲 017-9230307 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
YEAR END SALE‼️❤️ . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose  #SureGlowLotion  & #EyebrowHenna  SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017. . . P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖 . Tunggu apa lagi??? Whatsapp 📲 017-9230307 NOW! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4likes  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
YEAR END SALE‼️❤️
.
Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ???
.
Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose #SureGlowLotion & #EyebrowHenna SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017.
.
.
P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN.
.
FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖
.
Tunggu apa lagi???
Whatsapp 📲 017-9230307 NOW!
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #like4likes #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
YEAR END SALE‼️❤️ . Wahhhh PROMOSI datang lagiiii 😍. Ada tak yang nak KURUS, PUTIH & CANTIK ??? . Sekarang pihak Syahmimi Beauty HQ tengah buat PROMOSI AKHIR TAHUN. Jom dapatkan #Qurose  #SureGlowLotion  & #EyebrowHenna  SEKARANG! Promosi kalini merupakan PROMOSI TERAKHIR TAHUN 2017. . . P/s : PROMOSI BERMULA 18/12/2017 & AKAN TAMAT SEHINGGA STOK PROMOSI LICIN. . FREE GIFT MENANTI ANDA YANG BERTUAH 💖 . Tunggu apa lagi??? Whatsapp 📲 017-9230307 NOW! . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #like4likes  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
#TIPSKURUS : JANGAN BERLAPAR
.
Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ?
.
SEBAB .
Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan.
.
Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik.
.
SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS !
.
Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi !
.
Kindly whatsapp 014-5006994 for more details.
.
#sayajual #qurose #sayajualqurose #qurosetestimoni #produkkurus #quroseubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus
#TIPSKURUS  : JANGAN BERLAPAR . Kenapa sis cakap kalau nak diet JANGAN BERLAPAR ? . SEBAB . Makan ketika terlalu lapar selalunya menjadi penyebab anda makan secara berlebihan. . Seharusnya anda makan ketika baru terasa lapar, kunyah secara perlahan dan ini membolehkan anda mengawal pemakanan secara lebih baik. . SELAMAT MENCUBA YER ! DAN SELAMAT BERKURUS KURUS ! . Nak kurus dgn cepat ? QUROSE bole tolong ! Banyak lgi tips yg sis akan bagi ! . Kindly whatsapp 014-5006994 for more details. . #sayajual  #qurose  #sayajualqurose  #qurosetestimoni  #produkkurus  #quroseubatkurus  #ubatkurus  #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus 
Admin promote yg BESSSSTTTTT jer tau!
.
Note: INI BUKAN IKLAN BERBAYAR. BOLEH FOLLOW:
@gajet_ansuran_bulanan
@gajet_ansuran_bulanan
.
untuk iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, PS4, Drone, macam2 tawaran harga ANSURAN SPECIAL lagi.
.
.
PROMOSI Y.E.S 2017..!! 💃🕺
.
iPhone 8 Plus:
.
Dari RM207/bulan
Dari RM207/bulan
Dari RM207/bulan
.
❌💰Tak perlu DEPOSIT
.
.
Kami tawarkan ANSURAN/INSTALLMENT untuk mudahkan anda miliki iPhone 8 Plus IDAMAN.. Bulan Disember 2017 SAHAJA..🤣🤣 🎉
.
.
Hanya dari RM207.00 / bulan
Hanya dari RM207.00 / bulan
Hanya dari RM207.00 / bulan
.
.
📱 WHATSAPP: ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 ▪ 0182280456
.
.
Dokumen yang perlu
✅ Copy Ic
✅ Payslip sebulan
✅ Bank statement sebulan
(bulan terkini sahaja)
.
.
Produk kami:
👍🏻 💯ORIGINAL set
👍🏻 💯JAMINAN manufacturer
👍🏻 💯BARU ori Set Seal box
.
.
⚠ Anda layak jika:
▪6 bulan sudah bekerja
▪Tiada blacklist termasuk PTPTN
▪Yang Bekerja Sahaja
▪18 tahun keatas
▪Gaji basic minima RM950
▪Jika bekerja sendiri boleh mohon guna sijil SSM dan 3 bulan bank statement
.
.
CARA MEMOHON:
.
➡🚶‍♂️Walk-in ke kedai kami. Nak SPECIAL, jumpa ☆•••HASNUL•••☆ 😁
.
Mon-Fri: 0900 - 1730
Waze : ukhwah computer / medan tuanku
5 min walk from Medan Tuanku Monorel Station
.
ATAU
.
➡📧Bagi EMEL ADDRESS anda, kami emailkan borang, syarat dan prosesnya.
.
.
Tak pasti?
.
📱 WHATSAPP: ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 ▪ 0182280456

http://gajetbayaransuran.wasap.my/
(ATAU.. Klik je website ☝️ utk terus WA)
.
📧 Email: hasnul@noblesignet.com
.
.
Jangan malu2 @ segan2 pm/wasap/call/email saya
.
.
.
#iphonemurah #iphonemalaysia #iphoneoriginal #gopromalaysia #iphoneori #iphonemurahmalaysia #iphoneoriginalmurah #slimmingproduct #iphone8plus #bidanmoden #kurustanpadiet #iphonesellermalaysia #iphonex #iphoneansuran #perutkempis #trustedseller #sayajualiphonemurah #perutbuncit #buangangin #hilangselulit #galaxynote8 #iphoneoriginalmalaysia #hilangstretchmarks #casingmalaysia #kurusdenganselamat #carakurusbadan #sayanakkurus #nakcantik #ubatkurus #produkkurus
Admin promote yg BESSSSTTTTT jer tau! . Note: INI BUKAN IKLAN BERBAYAR. BOLEH FOLLOW: @gajet_ansuran_bulanan @gajet_ansuran_bulanan . untuk iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, PS4, Drone, macam2 tawaran harga ANSURAN SPECIAL lagi. . . PROMOSI Y.E.S 2017..!! 💃🕺 . iPhone 8 Plus: . Dari RM207/bulan Dari RM207/bulan Dari RM207/bulan . ❌💰Tak perlu DEPOSIT . . Kami tawarkan ANSURAN/INSTALLMENT untuk mudahkan anda miliki iPhone 8 Plus IDAMAN.. Bulan Disember 2017 SAHAJA..🤣🤣 🎉 . . Hanya dari RM207.00 / bulan Hanya dari RM207.00 / bulan Hanya dari RM207.00 / bulan . . 📱 WHATSAPP: ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 . . Dokumen yang perlu ✅ Copy Ic ✅ Payslip sebulan ✅ Bank statement sebulan (bulan terkini sahaja) . . Produk kami: 👍🏻 💯ORIGINAL set 👍🏻 💯JAMINAN manufacturer 👍🏻 💯BARU ori Set Seal box . . ⚠ Anda layak jika: ▪6 bulan sudah bekerja ▪Tiada blacklist termasuk PTPTN ▪Yang Bekerja Sahaja ▪18 tahun keatas ▪Gaji basic minima RM950 ▪Jika bekerja sendiri boleh mohon guna sijil SSM dan 3 bulan bank statement . . CARA MEMOHON: . ➡🚶‍♂️Walk-in ke kedai kami. Nak SPECIAL, jumpa ☆•••HASNUL•••☆ 😁 . Mon-Fri: 0900 - 1730 Waze : ukhwah computer / medan tuanku 5 min walk from Medan Tuanku Monorel Station . ATAU . ➡📧Bagi EMEL ADDRESS anda, kami emailkan borang, syarat dan prosesnya. . . Tak pasti? . 📱 WHATSAPP: ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 ▪ 0182280456 http://gajetbayaransuran.wasap.my/ (ATAU.. Klik je website ☝️ utk terus WA) . 📧 Email: hasnul@noblesignet.com . . Jangan malu2 @ segan2 pm/wasap/call/email saya . . . #iphonemurah  #iphonemalaysia  #iphoneoriginal  #gopromalaysia  #iphoneori  #iphonemurahmalaysia  #iphoneoriginalmurah  #slimmingproduct  #iphone8plus  #bidanmoden  #kurustanpadiet  #iphonesellermalaysia  #iphonex  #iphoneansuran  #perutkempis  #trustedseller  #sayajualiphonemurah  #perutbuncit  #buangangin  #hilangselulit  #galaxynote8  #iphoneoriginalmalaysia  #hilangstretchmarks  #casingmalaysia  #kurusdenganselamat  #carakurusbadan  #sayanakkurus  #nakcantik  #ubatkurus  #produkkurus 
booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕
.
Kapsul cantik putih nampak urat hijau ..
Muka berkerak boleh gebu putih melepak..
Melebatkan rambut.. .
Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul
.
1-2 liter air masak / 1 hari
.
1 botol booster untuk sebulan
.
Makan ikut peraturan
.
Makan sebelum tidur
.
3 kapsul dah nampak perubahan
.
-Kulit putih permanent .
-melembapkan kulit dan menyehatkan kulit
.
-menyegarkan badan
.
-meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari
.
-menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea
.
.
.
Jom cuba? RM60 (sm/ss)
booster whitening PUTIH SATU BADAN 💕 . Kapsul cantik putih nampak urat hijau .. Muka berkerak boleh gebu putih melepak.. Melebatkan rambut.. . Pengambilan booster whitening 4 hari - 1 kapsul . 1-2 liter air masak / 1 hari . 1 botol booster untuk sebulan . Makan ikut peraturan . Makan sebelum tidur . 3 kapsul dah nampak perubahan . -Kulit putih permanent . -melembapkan kulit dan menyehatkan kulit . -menyegarkan badan . -meratakan warna kulit akibat paparan sinar matahari . -menjadikan kulit halus bersinar bak artis artis korea . . . Jom cuba? RM60 (sm/ss)
Geram pulak tengok beg Herbalife Skin ni haha. Welcome to Herbalife Family, Kak 🎉🎉🎉 Beg ni spesyell untuk coachees yang activate account dengan Herbalife. Beg cantik dapat, kurus dapat. Hai senangnya dalam hati 🤣💃🏻
COACH NADIAH 011 1147 5950 #TeamSuriKurus #IAmHerbalife #CoachKurusOnline #ProgramKurus30Hari
Geram pulak tengok beg Herbalife Skin ni haha. Welcome to Herbalife Family, Kak 🎉🎉🎉 Beg ni spesyell untuk coachees yang activate account dengan Herbalife. Beg cantik dapat, kurus dapat. Hai senangnya dalam hati 🤣💃🏻 COACH NADIAH 011 1147 5950 #TeamSuriKurus  #IAmHerbalife  #CoachKurusOnline  #ProgramKurus30Hari 
BARU CONSUME QUROSE 1 BOX, BERAT DAH TURUN 9KG!!
.
Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume Qurose. Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product 🤦🏻‍♀️.
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model 💃🏻.
.
Ada tak yang nak sis guide sampai kurus???
Jom Whatsapp 0175419501. Sape lambat dia yang rugi ☺️.
.
#m#supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #dekatkanjarakkita #janganpadamrindu #lelakiitupemilikhatiku #yes #misilaksadanlaksam #mrlondonmslangkawi #qurose #sayanakkurus #sayanakputih #jomkurus #tipsdiet #syafiqkylez #mycoffeeprince
BARU CONSUME QUROSE 1 BOX, BERAT DAH TURUN 9KG!! . Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume Qurose. Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product 🤦🏻‍♀️. . Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model 💃🏻. . Ada tak yang nak sis guide sampai kurus??? Jom Whatsapp 0175419501. Sape lambat dia yang rugi ☺️. . #m #supplementkurus  #kurus  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #kurusdenganselamat  #kurusdengancepat  #jomkurus  #carakurusbadan  #kurussihat  #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #nakkurus  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #dekatkanjarakkita  #janganpadamrindu  #lelakiitupemilikhatiku  #yes  #misilaksadanlaksam  #mrlondonmslangkawi  #qurose  #sayanakkurus  #sayanakputih  #jomkurus  #tipsdiet  #syafiqkylez  #mycoffeeprince 
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
|skinnysecretfeedback| #ssfeedback
-
TELAN 2 BIJI SEHARI JE. TAK PERLU BANCUH BAGAI PUN awak awak semua! Senang sangat kurus dengan SS ni. Kannnn😍🍉
-
Nak dapatkan bentuk badan idaman, berat yg lama diidam pun boleh dengan SS. Yg lelaki nak dapatkan PEROT yang SMART dan tidak buncit pun boleh TRY SS🌶❤️
-
For order, whatsapp [+6010 988 0392]
-
#skinnysecret #kesanseawal7hari #kurusdenganselamat #terbuktiberkesan #kurusmudah #jomkurus
Cabaran kan nak jaga makan bila asyik lapar/rasa nak makan?
Seronoknya kalau makan je perut terus kenyang yg xboleh nak sumbat pape dah.
Confirm kurus camtu kan 😄
Sebenarnya nak manage berat mmg kena kerap makan. At least 4-5x sehari. Lagi kerap kita makan, lagi bnyk badan kita membakar kalori.
PERSOALANNYA NAK MAKAN APA?
Since badan kita perlukan food supply setiap 3-4 jam, make sure kalori yg kita makan tu mengenyangkan. Basically makanan yg ada Protein & Fiber. Contoh plg senang Telur dan Apple. Telur ada protein and apple among high fibre fruit 😋
Both makanan ni mmg snack asas Coachees SuriKurus. Alhamdulillah it really helps them utk rasa comfortable dan tak lapar sepanjang hari. Barulah senang nak fokus turun berat kalau perut x meragam kan 😍😍
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Looking forward for weight management solution? Join our Coaching SURI KURUS today! 😘
#teamsurikurus #ProgramKurus30Hari #HerbalifeCoachMalaysia #HerbalifeMalaysia #CoachKurusOnline #kurusdarirumah
Cabaran kan nak jaga makan bila asyik lapar/rasa nak makan? Seronoknya kalau makan je perut terus kenyang yg xboleh nak sumbat pape dah. Confirm kurus camtu kan 😄 Sebenarnya nak manage berat mmg kena kerap makan. At least 4-5x sehari. Lagi kerap kita makan, lagi bnyk badan kita membakar kalori. PERSOALANNYA NAK MAKAN APA? Since badan kita perlukan food supply setiap 3-4 jam, make sure kalori yg kita makan tu mengenyangkan. Basically makanan yg ada Protein & Fiber. Contoh plg senang Telur dan Apple. Telur ada protein and apple among high fibre fruit 😋 Both makanan ni mmg snack asas Coachees SuriKurus. Alhamdulillah it really helps them utk rasa comfortable dan tak lapar sepanjang hari. Barulah senang nak fokus turun berat kalau perut x meragam kan 😍😍 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Looking forward for weight management solution? Join our Coaching SURI KURUS today! 😘 #teamsurikurus  #ProgramKurus30Hari  #HerbalifeCoachMalaysia  #HerbalifeMalaysia  #CoachKurusOnline  #kurusdarirumah 
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲
.
Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince #GulaGulaKurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan  orang2 kat luar sana tau.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋
.
📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +013-2582878
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲 . Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince #GulaGulaKurus  ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan orang2 kat luar sana tau. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋 . 📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +013-2582878
Tips mudah untuk lunch sihat
.
Tengahari ni uolss nak makan apa? Masih belum pandai kira kalori dan pilih lauk mana untuk kuruskan badan ke?
.
Cubalah ikut porsi pinggan di atas 👆🏼👆🏼👆🏼
.
Suku pinggan protein sihat, suku pinggan karbo sihat dan separuh pinggan tu sayur-sayuran dan buah-buahan. Pilih pinggan yang kecil sikit lagi bagus. Lepas tu baca doa dan makan perlahan 😊
Tips mudah untuk lunch sihat . Tengahari ni uolss nak makan apa? Masih belum pandai kira kalori dan pilih lauk mana untuk kuruskan badan ke? . Cubalah ikut porsi pinggan di atas 👆🏼👆🏼👆🏼 . Suku pinggan protein sihat, suku pinggan karbo sihat dan separuh pinggan tu sayur-sayuran dan buah-buahan. Pilih pinggan yang kecil sikit lagi bagus. Lepas tu baca doa dan makan perlahan 😊