an online Instagram web viewer

#kurussecarasihat medias

Photos

Apa nak order kat kedai? .
Ingat nak kempiskan skit perut...
Order sup sayur dgn telur.. Cakap.. Kak " boleh buatkan saya sup telur dgn sayur tanpa mintak yew.  Tambah skit rempah sup,  dan seleri.. Garam secukup rase.. "
.
Susah sgt.. Bawak bekal dr rumah.. Enjoy makan bekal time lunch..
Sup brokoli dan telur... .
Nak dapat yg sihat di kedai dan restoran mmg agak susah.. Dah budaya kita makan mesti sedap..😰
.
Jom lunch... Menu kreatif dr coachee musim 28. 😋😋
.
Malaysia  mempunyai masalah obesiti yang serius.😱😱
“ Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di negara ini sama ada mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti). ”
- Sumber dari berita harian

Makan ikut keperluan.  Diet tak perlu menahan selera...asalkan sukatannya betul dan seimbang. 
Penting tu..demi kesihatan kita.. .
Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami)
.
Bagi yg terlebih berat 5 kg keatas dr ideal bmi.  Ambil tindakan. Belajar ilmu diet yg betul supaya kita tahu nak adjust keperluan makanan harian kita.
.

#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas  #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited
Apa nak order kat kedai? . Ingat nak kempiskan skit perut... Order sup sayur dgn telur.. Cakap.. Kak " boleh buatkan saya sup telur dgn sayur tanpa mintak yew. Tambah skit rempah sup, dan seleri.. Garam secukup rase.. " . Susah sgt.. Bawak bekal dr rumah.. Enjoy makan bekal time lunch.. Sup brokoli dan telur... . Nak dapat yg sihat di kedai dan restoran mmg agak susah.. Dah budaya kita makan mesti sedap..😰 . Jom lunch... Menu kreatif dr coachee musim 28. 😋😋 . Malaysia mempunyai masalah obesiti yang serius.😱😱 “ Empat daripada sepuluh orang dewasa yang melebihi usia 18 tahun di negara ini sama ada mengalami kegemukan atau terlebih berat badan (obesiti). ” - Sumber dari berita harian Makan ikut keperluan. Diet tak perlu menahan selera...asalkan sukatannya betul dan seimbang. Penting tu..demi kesihatan kita.. . Sabda Rasulullah s. a. w, maksudnya: “Perut manusia itu tempat segala penyakit, manakala pencegahan itu pokok dari segala pengubatan.” (Riwayat ad-Dailami) . Bagi yg terlebih berat 5 kg keatas dr ideal bmi. Ambil tindakan. Belajar ilmu diet yg betul supaya kita tahu nak adjust keperluan makanan harian kita. . #coachdin0197787478  #coachnor0197587478  . #slimfitchallengeonline  #astrooasis  #bismillahaddhuha  #nasilemakkopiotv9  #selamatpagimalaysia  #tvalhijrah  #ibubersalin  #susuibumeriah  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #melakau  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusalami  #kurusmudah  #kuruspantas  #kurusbadan  #kurussecarasihat  #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihatcantik  #kurussegera  #uitmpuncakalam #csps  #utem  #melakaunited 
"AUDELA PILIHAN RAMAI WANITA"
.
Mereka semua ingin sihat, kurus, putih & bertenaga serta bebas dari jerawat.
.
Mereka semua mengamalkan pengambilan Audela.🌷🌷🌷
.
Anda juga boleh ikut jejak langkah mereka juga😊
.
Jom kurus & putih serentak
.
#AudelaByNadZainal #audelaterbaik #audeladetox #kurussecarasihat #kurusputihserentak
Struggle betul bawa anak2 beli baju sekolah hari ni, bayangkan dari pagi kak shila keluar, sekarang baru selesai.Anak bongsu kak Shila dah buat kuak lentang, gaya bebas, terkankang, semua gaya la dia buat atas lantai😄.sabor ajer la kan.,Tak apa dik ibu faham,adik  terlebih excited sebab nak naik darjah 1 tahun hadapan 😄.Yang paling dasyat dia ambil bekas pencil, botol air,tupperware, beg ,semua gambar ultraman 😆😁.
.
.
Dalam sibuk2 sempat juga kak shila layan whatsapp yang nak cod hari ni. Semua cod hari ni Kak Shila bagi dekat agent sahaja ❤
.
.Dalam sibuk2 sempat juga tengok live dari big Bos Farah Hjzubir.sempat juga komen2 masa dia live, harap2 lekat la hari ni sorang dua dropship dan agent ❤❤❤
.
#anak2syurga
#teamkaktila
#kurussecarasihat
#agentdandropshipdiperlukan
#slimmingdetoxputrajaya
Struggle betul bawa anak2 beli baju sekolah hari ni, bayangkan dari pagi kak shila keluar, sekarang baru selesai.Anak bongsu kak Shila dah buat kuak lentang, gaya bebas, terkankang, semua gaya la dia buat atas lantai😄.sabor ajer la kan.,Tak apa dik ibu faham,adik terlebih excited sebab nak naik darjah 1 tahun hadapan 😄.Yang paling dasyat dia ambil bekas pencil, botol air,tupperware, beg ,semua gambar ultraman 😆😁. . . Dalam sibuk2 sempat juga kak shila layan whatsapp yang nak cod hari ni. Semua cod hari ni Kak Shila bagi dekat agent sahaja ❤ . .Dalam sibuk2 sempat juga tengok live dari big Bos Farah Hjzubir.sempat juga komen2 masa dia live, harap2 lekat la hari ni sorang dua dropship dan agent ❤❤❤ . #anak2syurga  #teamkaktila  #kurussecarasihat  #agentdandropshipdiperlukan  #slimmingdetoxputrajaya 
Berjaya  loss 18kg 😱😱😱😱 @kurusbersamadetox
@kurusbersamadetox

Hisap.Kemam.Kunyah ➡ KURUS
Dengan Detox Body Kerengga 🐜Nak kecilkan peha/lengan?
🐜Kempiskn perut?
🐜Turunkan berat?
🐜Buang toksin?
🐜Atasi masalah sembelit? 
Jom detox dgn Detox Kerengga.
Xyah susah2 buat detox 
Juz hisap2 atau kemam2 je tablet Detox kerengga. Xpahit. Xmasam. Sedap tau rasa Oren🍊😍 Bahan2 dlm detox kerengga
🍏Epal Hijau 🍋Lemon
🍊Oren
🌰Halia
🌰Asam Gelugor
🌿Green Tea 💧Stevia ✖ Xde kesan sampingan yg memudaratkan ✔Bebas bahan terlarang ✔Hanya estrak buah2 terpilih ✔Selamat digunakan 
Alhamdulillah ramai berjaya turunkan berat badan, hari2 ada feedback positif loss kg, perut kempis, badan ringan dan mcm2 lagi.

whtsp 0196018425
whtsp 0196018425

#kurussecarasihat
#diet#diet#diet
#detoxkerenggakemaman
.
30/30 Done 😊
Berjaya loss 18kg 😱😱😱😱 @kurusbersamadetox @kurusbersamadetox Hisap.Kemam.Kunyah ➡ KURUS Dengan Detox Body Kerengga 🐜Nak kecilkan peha/lengan? 🐜Kempiskn perut? 🐜Turunkan berat? 🐜Buang toksin? 🐜Atasi masalah sembelit? Jom detox dgn Detox Kerengga. Xyah susah2 buat detox Juz hisap2 atau kemam2 je tablet Detox kerengga. Xpahit. Xmasam. Sedap tau rasa Oren🍊😍 Bahan2 dlm detox kerengga 🍏Epal Hijau 🍋Lemon 🍊Oren 🌰Halia 🌰Asam Gelugor 🌿Green Tea 💧Stevia ✖ Xde kesan sampingan yg memudaratkan ✔Bebas bahan terlarang ✔Hanya estrak buah2 terpilih ✔Selamat digunakan Alhamdulillah ramai berjaya turunkan berat badan, hari2 ada feedback positif loss kg, perut kempis, badan ringan dan mcm2 lagi. whtsp 0196018425 whtsp 0196018425 #kurussecarasihat  #diet #diet #diet  #detoxkerenggakemaman  . 30/30 Done 😊
Dengan Ginaslimcococandy mesti boleh kurus okeyyyy💋❤️🍫🍫 exercise ke tak ke mesti boleh💪
Say yes to Ginaslimcococandy 💋🍫💋🍫 .
.
.+60148416888
.+60148416888
.+60148416888
.
.
.
#kurussecarasihat #sayajualubatkurus #ginaslimcococandy#sayajualcandychocolatekurus #Ginaslimcococandytestimoni #kurusCepat #detox #kurusdalammasaseminggu #supplementkurus #ubatkurus #carakurusbadan #kurusdengancepat #atasimasaalahgemuk #nakcantik #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #candykurus #kurus #nakkurusdengancepat #ubatkurussenangnakmakan #makeupartis #lebuhraya #mencintaimumrphotograher #pelamin #ubatkawalseleramakan #slimmingproduct #kurussebelumkawin #ginaslimcococandy #candydarkchocolate #
.
.
.Agents ❤
.
.

Kota Bharu🍫
W/A +60 13-222 4540 @fatinayumi68 .
.
Kota Bharu🍫
W/A +60 11-2569 9939 @azroyhisham_
.
Pasir mas🍫
W/A +6011-31977133 @nawwar_najiha
.
Terengganu 🍫
W/A +60 16-427 2771 @idayuareyou
.
Pahang🍫
W/A +60 14-605 5660 @Nrfarahanah .
.
Petaling Jaya🍫
W/A+60 14-812 5510 @norayuminatasha .
.
Bandar Sunway🍫
W/A+60 11-2008 7777 @fooziqin .
. 
Johor / Melaka 🍫
W/A+6 011 -3342 5779 @ ady .
.
Johor Bharu 🍫
W/A +60 18-285 4453 @syhafilla02
.
Batu Pahat🍫
W/A +6 019-744 9778 @misszmierah . (Stokis)
.
Sarawak🍫 .
.
W/A +60 10 982 9324 @gretchenginaalexander
Dengan Ginaslimcococandy mesti boleh kurus okeyyyy💋❤️🍫🍫 exercise ke tak ke mesti boleh💪 Say yes to Ginaslimcococandy 💋🍫💋🍫 . . .+60148416888 .+60148416888 .+60148416888 . . . #kurussecarasihat  #sayajualubatkurus  #ginaslimcococandy #sayajualcandychocolatekurus  #Ginaslimcococandytestimoni  #kurusCepat  #detox  #kurusdalammasaseminggu  #supplementkurus  #ubatkurus  #carakurusbadan  #kurusdengancepat  #atasimasaalahgemuk  #nakcantik  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #candykurus  #kurus  #nakkurusdengancepat  #ubatkurussenangnakmakan  #makeupartis  #lebuhraya  #mencintaimumrphotograher  #pelamin  #ubatkawalseleramakan  #slimmingproduct  #kurussebelumkawin  #ginaslimcococandy  #candydarkchocolate  # . . .Agents ❤ . . Kota Bharu🍫 W/A +60 13-222 4540 @fatinayumi68 . . Kota Bharu🍫 W/A +60 11-2569 9939 @azroyhisham_ . Pasir mas🍫 W/A +6011-31977133 @nawwar_najiha . Terengganu 🍫 W/A +60 16-427 2771 @idayuareyou . Pahang🍫 W/A +60 14-605 5660 @Nrfarahanah . . Petaling Jaya🍫 W/A+60 14-812 5510 @norayuminatasha . . Bandar Sunway🍫 W/A+60 11-2008 7777 @fooziqin . . Johor / Melaka 🍫 W/A+6 011 -3342 5779 @ ady . . Johor Bharu 🍫 W/A +60 18-285 4453 @syhafilla02 . Batu Pahat🍫 W/A +6 019-744 9778 @misszmierah . (Stokis) . Sarawak🍫 . . W/A +60 10 982 9324 @gretchenginaalexander
I try to make your world beautiful.. No need to love me..just trust me..
. 
Wanna join for DECEMBER NEW YEAR BODY SPECIAL EDITION? Simply CLICK LINK AT BIO and @peeqaanuar gonna ws you soon!
. 
#kurus #kuruscepat #kuruskanbadan #kurussihat #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kurusselamat #kurusalami #kurusdengancepat #kurusdalam2minggu #kurustanpadiet #kuruspantas #kurusmudah #kurusbadan #kurusbajet #kurusmurah #kurusdansihat #kurusputihserentak #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurustanpalapar #kurusselepasraya #kurussecarasihat #kurussihatcantik #kurustanpasenaman #kuruslepasbersalin #kurusputih
Menarik ni!!
Pesakit strok pun boleh makan Mince tau
.
.
Siap boleh turun 5 keelo lagi tu
.
.
Jom order 
Wassap 0194735223
Menarik ni!! Pesakit strok pun boleh makan Mince tau . . Siap boleh turun 5 keelo lagi tu . . Jom order Wassap 0194735223
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈
-
-
2 PACK DETOX TEA untuk pembakaran lemak dari dalaman, dan LOTION MARYAM ini adalah untuk proses pembakaran lemak dari luaran. Kombinasi 3 item jadilah SET SUPER COMBO. Ianya memberi kesan sangat luar biasa untuk orang yang target loss weight dalam masa yang singkat and effisien. Minum dan sapu sapu je dah boleh inch loss dan cantik! Best kan?
-
-
🍏Set Super Combo RM75.00
🍏Dapat 3 Item untuk kurus
◾️Slimming Detox Tea (SDT)
◾️Kakicantiq Tea (KCT)
◾️Lotion Inch Loss Maryam
🎁Free Detox Bottle
-
-
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈 - - 2 PACK DETOX TEA untuk pembakaran lemak dari dalaman, dan LOTION MARYAM ini adalah untuk proses pembakaran lemak dari luaran. Kombinasi 3 item jadilah SET SUPER COMBO. Ianya memberi kesan sangat luar biasa untuk orang yang target loss weight dalam masa yang singkat and effisien. Minum dan sapu sapu je dah boleh inch loss dan cantik! Best kan? - - 🍏Set Super Combo RM75.00 🍏Dapat 3 Item untuk kurus ◾️Slimming Detox Tea (SDT) ◾️Kakicantiq Tea (KCT) ◾️Lotion Inch Loss Maryam 🎁Free Detox Bottle - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈
-
-
In case nak share dengan kawan or suami, or adik, boleh beli 2 set or nak guna sendiri cukup untuk sebulan lebih, jimat duit postage tau. Sebab majority 90% customers zaza akan repeat order bila dah cuba 1 set. Cantik sangat Make up Pouch ni. Disamping boleh kurus, boleh jugak bag ni buat simpan alat mekap awak yang bertimbun tu😍
-
-
🍏Dapat 4 jenis tea (2 pagi & 2 malam)
🍏Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang)
🎁FREE MAKE UP POUCH
-
-
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈 - - In case nak share dengan kawan or suami, or adik, boleh beli 2 set or nak guna sendiri cukup untuk sebulan lebih, jimat duit postage tau. Sebab majority 90% customers zaza akan repeat order bila dah cuba 1 set. Cantik sangat Make up Pouch ni. Disamping boleh kurus, boleh jugak bag ni buat simpan alat mekap awak yang bertimbun tu😍 - - 🍏Dapat 4 jenis tea (2 pagi & 2 malam) 🍏Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🎁FREE MAKE UP POUCH - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈
-
-
🍏1 Set Combo RM40.00
🍏Dapat 2 jenis tea (pagi & malam)
🍏Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang)
🎁FREE MINI BOTTLE
-
-
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈 - - 🍏1 Set Combo RM40.00 🍏Dapat 2 jenis tea (pagi & malam) 🍏Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang) 🎁FREE MINI BOTTLE - - WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
"FEEDBACK CUN MELECUN, 5 HARI MINUM SET COMBO, LOSS 5KG"
.
Alhamdulillah senang je nak kurus. Hanya minum Set Combo detox tea pagi & malam. Kalau nak lagi power, amik losyen Maryam sekali sapu tiap tiap pagi & malam sebelum tido. Besttt sangat! 🤗 Dengan syarat minum air masak 3 liter sehari, follow tips diet yang kita bagi, InsyaAllah awak pun boleh berjaya jugak macam testimoni yang berlambak ada kat ig ni ☺️
.
.
WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO

#kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
"FEEDBACK CUN MELECUN, 5 HARI MINUM SET COMBO, LOSS 5KG" . Alhamdulillah senang je nak kurus. Hanya minum Set Combo detox tea pagi & malam. Kalau nak lagi power, amik losyen Maryam sekali sapu tiap tiap pagi & malam sebelum tido. Besttt sangat! 🤗 Dengan syarat minum air masak 3 liter sehari, follow tips diet yang kita bagi, InsyaAllah awak pun boleh berjaya jugak macam testimoni yang berlambak ada kat ig ni ☺️ . . WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat  #kuruspantas  #kuruscantik  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusmurah  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #kurussebelumraya  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kuruslepasbersalin  #detoxkurus  #detoxkurusmurah  #detoxteamalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia  #langsingcepat  #supplementkurus  #jomkurus1malaysia  #lemonexmurah  #qurosemurah  #magicslims  #teamcikzaza 
Okay, ni lah dia SET COMBO RM40 yang dah berjaya buat ramai orang kurus dan terpaksa bertukar size baju & seluar 👏🏼👏🏼👏🏼
.
.
🌼Kalau mnum SLIMMING DETOX TEA (SDT), minum malam bngun pagi esok kita rasa nak mmbuang , dia akan buang segala apa yang kita makan pada hari sebelumnya + buang toxin sekaligus, tapi tak cerry berrryyy ye, just membuang sekaligus macam tu je .
.
🌸Kalau minum yang pagi KAKICANTIQ TEA (KCT) dia kawal selera makan kita, and kita kerap rasa nak kencing sikit sebab dia tengah duk buang toksin dan air berlebihan dalam badan melalui air kencing. Part badan kita yang paling banyak air ialah peha and lengan. Sebab tu KCT ni boleh kecikkan peha dan lengan
.
WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO

#kuruscepat #kuruspantas #kuruscantik #kurustanpadiet #kurusbajet #kurusmurah #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kuruslepasbersalin #detoxkurus #detoxkurusmurah #detoxteamalaysia #produkkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkurusselamat #ubatkurusmalaysia #langsingcepat #supplementkurus #jomkurus1malaysia #lemonexmurah #qurosemurah #magicslims #teamcikzaza
Okay, ni lah dia SET COMBO RM40 yang dah berjaya buat ramai orang kurus dan terpaksa bertukar size baju & seluar 👏🏼👏🏼👏🏼 . . 🌼Kalau mnum SLIMMING DETOX TEA (SDT), minum malam bngun pagi esok kita rasa nak mmbuang , dia akan buang segala apa yang kita makan pada hari sebelumnya + buang toxin sekaligus, tapi tak cerry berrryyy ye, just membuang sekaligus macam tu je . . 🌸Kalau minum yang pagi KAKICANTIQ TEA (KCT) dia kawal selera makan kita, and kita kerap rasa nak kencing sikit sebab dia tengah duk buang toksin dan air berlebihan dalam badan melalui air kencing. Part badan kita yang paling banyak air ialah peha and lengan. Sebab tu KCT ni boleh kecikkan peha dan lengan . WHATSAPP 0136141576 or TEKAN LINK KAT BIO #kuruscepat  #kuruspantas  #kuruscantik  #kurustanpadiet  #kurusbajet  #kurusmurah  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #kurussebelumraya  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kuruslepasbersalin  #detoxkurus  #detoxkurusmurah  #detoxteamalaysia  #produkkurus  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusselamat  #ubatkurusmalaysia  #langsingcepat  #supplementkurus  #jomkurus1malaysia  #lemonexmurah  #qurosemurah  #magicslims  #teamcikzaza 
3 bersaudara keluaran DiMar
. Gula gula kurus Mince
. Gel CoolRose
. Detox Green Coffee Tea
.
Nak kurus ambillah gula gula kurus. Nak kempis sapu gel coolrose. Nak cuci usus ambil detox green coffee tea.
.
Berminat nak order whtsp
+60192081474
3 bersaudara keluaran DiMar . Gula gula kurus Mince . Gel CoolRose . Detox Green Coffee Tea . Nak kurus ambillah gula gula kurus. Nak kempis sapu gel coolrose. Nak cuci usus ambil detox green coffee tea. . Berminat nak order whtsp +60192081474
[ALERT ] DENGAN 1 KOPI NIE , DAH MENULAR KATANYA BAHAYA BOLEH BUAT MASK,SILAP SILAP MUKA TERLEBIH MANIS......
.
.
.
Apa kes nie, dah huru hara bila  dengar Testimoni KOPI ....!!! DAHSYAT 
Testimoni betul ke tak.... Takkan korang nak tgk je dah terkena baru nak CARI. MELAMPAU SGT... SECRET COFFEE #kopiviral #secretcorreakanada
Letak kopi sebagai MASK..Tak pernah pernah dibuat orang Amcam berani tak,  #kopiviral???
MMG PATUT RAMAI-RAMAI VIRAL KAN!
.
.
Jom kita cantik kulit. Bukan " BAKAR" lemak anda jer ‼‼ Lebih info. ⬇⬇
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing 
#bazaarpaknil 
#pilihancelebrity 
#artismalaysia
#Singapore
[ALERT ] DENGAN 1 KOPI NIE , DAH MENULAR KATANYA BAHAYA BOLEH BUAT MASK,SILAP SILAP MUKA TERLEBIH MANIS...... . . . Apa kes nie, dah huru hara bila dengar Testimoni KOPI ....!!! DAHSYAT Testimoni betul ke tak.... Takkan korang nak tgk je dah terkena baru nak CARI. MELAMPAU SGT... SECRET COFFEE #kopiviral  #secretcorreakanada  Letak kopi sebagai MASK..Tak pernah pernah dibuat orang Amcam berani tak, #kopiviral ??? MMG PATUT RAMAI-RAMAI VIRAL KAN! . . Jom kita cantik kulit. Bukan " BAKAR" lemak anda jer ‼‼ Lebih info. ⬇⬇ 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 . . #IMLegacy  #TeamIedaMizan  #TeamSCAddicts  #kurus  #AgentWanted  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik  #terapiinstagram  #ajimaura  #langsing  #bazaarpaknil  #pilihancelebrity  #artismalaysia  #Singapore 
TIDUR AWAL BOLEH BUAT KORANG KURUS !!!
.
Pasti ini adalah berita gembira untuk mereka yang kaki tidur kan 😆😆. Siapa tak suka dengan tidur je boleh buat korang kurus kan.
.
Tapi .... TIDUR YANG KUALITI YE ☝☝. Kalau masuk tidur nya awal tapi bangun nya lambat tiada gunanya juga. Jadi malam ni kita bagi tips untuk korang praktik kan, cara untuk dapatkan tidur yang berkualiti 😉😉
.
Kita tahu dalam banyak banyak tips kat atas tu, yang paling susah nak buat adalah turn off barang electronics ni kan ?? Kalau boleh sebelum tidur tu mesti nak scroll instagram facebook kan.
.
Dah boleh stop kan habit tu ye ☝☝, kata nak kurus, kena lah korban segalanya ye 😆😆
TIDUR AWAL BOLEH BUAT KORANG KURUS !!! . Pasti ini adalah berita gembira untuk mereka yang kaki tidur kan 😆😆. Siapa tak suka dengan tidur je boleh buat korang kurus kan. . Tapi .... TIDUR YANG KUALITI YE ☝☝. Kalau masuk tidur nya awal tapi bangun nya lambat tiada gunanya juga. Jadi malam ni kita bagi tips untuk korang praktik kan, cara untuk dapatkan tidur yang berkualiti 😉😉 . Kita tahu dalam banyak banyak tips kat atas tu, yang paling susah nak buat adalah turn off barang electronics ni kan ?? Kalau boleh sebelum tidur tu mesti nak scroll instagram facebook kan. . Dah boleh stop kan habit tu ye ☝☝, kata nak kurus, kena lah korban segalanya ye 😆😆
[ VIRAL ]  PENIPU BETUL TESTIMONI NIE !!,TAKKAN MINUM SECAWAN KOPI MAMPU BUAT CEPAT RASA KENYANG ,NAMUN SELEPAS.....
.
.
.
.
.Apa dah jadi ini, sakit ke sampai tengah hari pun tak rasa lapar lagi.  Perlu  jumpa doktor tak.. Kejappp...ingat balik pagi tadi sarapan dengan apa. OHH !!!...
"Secret Coffee" jer.Eh, takkan sebab secawan kopi.. Fuhh !!! Secret Coffee memang mcm gini👍🏻👍🏻
Nie BUKAN BIASA- BIASA. .
👇🏻Jom menikmati keenakan Secret Coffee anda sekarang...‼‼
.
.
. 
LOCK KOPI VIRAL  SKRNG ⬇⬇
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing 
#bazaarpaknil 
#pilihancelebrity 
#artismalaysia
#Singapore
[ VIRAL ] PENIPU BETUL TESTIMONI NIE !!,TAKKAN MINUM SECAWAN KOPI MAMPU BUAT CEPAT RASA KENYANG ,NAMUN SELEPAS..... . . . . .Apa dah jadi ini, sakit ke sampai tengah hari pun tak rasa lapar lagi. Perlu jumpa doktor tak.. Kejappp...ingat balik pagi tadi sarapan dengan apa. OHH !!!... "Secret Coffee" jer.Eh, takkan sebab secawan kopi.. Fuhh !!! Secret Coffee memang mcm gini👍🏻👍🏻 Nie BUKAN BIASA- BIASA. . 👇🏻Jom menikmati keenakan Secret Coffee anda sekarang...‼‼ . . . LOCK KOPI VIRAL SKRNG ⬇⬇ 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 . . #IMLegacy  #TeamIedaMizan  #TeamSCAddicts  #kurus  #AgentWanted  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik  #terapiinstagram  #ajimaura  #langsing  #bazaarpaknil  #pilihancelebrity  #artismalaysia  #Singapore 
[ EKSKLUSIF ] SUAMI BERSUNGGUH  PERKENALKAN "MADU BARU" TAPI SELEPAS BERJUMPA DGN ISTERI.....
.
.
.
pasti akan mengelak untuk bersarapan tapi semenjak  MENCUBA minuman "Secret Coffee",setiap pagi saya dan isteri akan bersarapan bersama-sama. Alangkah indahnya hidup saya, ada isteri dan "Secret Coffee".
Bila stok kopi hampir habis, cepat cepat saya dptkan Secret Coffee. Hebat penangan & aura kopi nihh..
.
👇🏻Stok kopi makin di hujung hujung , cepat dapatkan sebelum stok habis. ‼‼
.
.Klik Link.⬇⬇
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing 
#bazaarpaknil 
#pilihancelebrity 
#artismalaysia
#Singapore
[ EKSKLUSIF ] SUAMI BERSUNGGUH PERKENALKAN "MADU BARU" TAPI SELEPAS BERJUMPA DGN ISTERI..... . . . pasti akan mengelak untuk bersarapan tapi semenjak MENCUBA minuman "Secret Coffee",setiap pagi saya dan isteri akan bersarapan bersama-sama. Alangkah indahnya hidup saya, ada isteri dan "Secret Coffee". Bila stok kopi hampir habis, cepat cepat saya dptkan Secret Coffee. Hebat penangan & aura kopi nihh.. . 👇🏻Stok kopi makin di hujung hujung , cepat dapatkan sebelum stok habis. ‼‼ . .Klik Link.⬇⬇ 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 . . #IMLegacy  #TeamIedaMizan  #TeamSCAddicts  #kurus  #AgentWanted  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik  #terapiinstagram  #ajimaura  #langsing  #bazaarpaknil  #pilihancelebrity  #artismalaysia  #Singapore 
Ramai tanya Teatox ni rasa macam mana. Ha ni nah nak bagi semua org tau.
To order whatsapp : 0187770405
Ramai tanya Teatox ni rasa macam mana. Ha ni nah nak bagi semua org tau. To order whatsapp : 0187770405
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈
-

Good News!! Promo Free Gift Special kembali lagi ni. Sampai hujung bulan ni tau. Gambar Free Gift sat lagi zaza upload🎁
-
-
Haaa yang duk perati lama dah zaza duk promote detox tea bajet viral ni. Tapi tunggu masa je kan nak beli. Haaaa ni tengah promo ni, meh la amik kesempatan ni. Beli je dapat benda FREE😃
-
-
🍏1 SET COMBO RM40
🍏2 SET COMBO RM80
🍏1 SET SUPER COMBO RM75
-
-
WHAPSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
🎈PROMO Y.E.S 15-31 DEC🎈 - Good News!! Promo Free Gift Special kembali lagi ni. Sampai hujung bulan ni tau. Gambar Free Gift sat lagi zaza upload🎁 - - Haaa yang duk perati lama dah zaza duk promote detox tea bajet viral ni. Tapi tunggu masa je kan nak beli. Haaaa ni tengah promo ni, meh la amik kesempatan ni. Beli je dapat benda FREE😃 - - 🍏1 SET COMBO RM40 🍏2 SET COMBO RM80 🍏1 SET SUPER COMBO RM75 - - WHAPSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
Lentik dara tidak pilih jantina untuk kurus. 
Wassup 017-9291769
Lentik dara tidak pilih jantina untuk kurus. Wassup 017-9291769
Mince Gula Gula Kurus menggunakan bahan premium yang BERKUALITI dan 100% SELAMAT dari KILANG BERSTATUS GMP 😊

Kami dah buat lab test dari Pusat Racun Negara untuk pastikan mince ni selamat dari bahan terlarang seperti Sibutramine etc. 
Sebab tu ibu menyusu ke, penyakit kronik ke memang langsung takde masalah nak makan mince. Jadi jangan risau untuk consume tau sbb mince hanya supplement vitamin je😉
.
Nak tau lebih lanjut info tentang Mince ni wasap 013-2582878 ye
Mince Gula Gula Kurus menggunakan bahan premium yang BERKUALITI dan 100% SELAMAT dari KILANG BERSTATUS GMP 😊 Kami dah buat lab test dari Pusat Racun Negara untuk pastikan mince ni selamat dari bahan terlarang seperti Sibutramine etc. Sebab tu ibu menyusu ke, penyakit kronik ke memang langsung takde masalah nak makan mince. Jadi jangan risau untuk consume tau sbb mince hanya supplement vitamin je😉 . Nak tau lebih lanjut info tentang Mince ni wasap 013-2582878 ye
Baru habis sebotol nie. Tapi dah turun 3 kg! Ingat senang ker? .
Senyum meleret dari jauh leh nampak gigi 😀.
.
Kuncinya setiap hari makan mince. Jangan timbul tenggelam. Air kosong 2 liter atau lebih sehari.
.
Mesti boleh! In Shaa Allah. Janji ada usaha kan?
.
Meh nak hantar 2 botol kat awak. Komen 'ggk' untuk kami dm ya
Baru habis sebotol nie. Tapi dah turun 3 kg! Ingat senang ker? . Senyum meleret dari jauh leh nampak gigi 😀. . Kuncinya setiap hari makan mince. Jangan timbul tenggelam. Air kosong 2 liter atau lebih sehari. . Mesti boleh! In Shaa Allah. Janji ada usaha kan? . Meh nak hantar 2 botol kat awak. Komen 'ggk' untuk kami dm ya
Tak elok kan berahsia. Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew...ni namanya MINCE keluaran DIMAR.
.
Antara kelebihan MINCE .
🍎 Menjaga kestabilan gula dan darah.
🍏 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
🍋 Membuang toksin dalam tubuh.
🍒Mengawal Berat Badan.
🍇 Menghalang pembentukan lemak.
🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
🍓 Agen awet muda.
🍑 Anti Kanser.
🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
🍌 Menurunkan kolestrol.
.
Berminat? Jom wassap admin 0128443099 ❤
Tak elok kan berahsia. Especially kalau soal penjagaan badan...takkan benda baik tak nak kongsi, tak gitew...ni namanya MINCE keluaran DIMAR. . Antara kelebihan MINCE . 🍎 Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍏 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍊 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍋 Membuang toksin dalam tubuh. 🍒Mengawal Berat Badan. 🍇 Menghalang pembentukan lemak. 🍉 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓 Agen awet muda. 🍑 Anti Kanser. 🍈 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍌 Menurunkan kolestrol. . Berminat? Jom wassap admin 0128443099 ❤
KELEBIHAN MINCE
.
Paling utama terbukti berkesan untuk CONTROL SELERA makan. .
🍓 Menjaga kestabilan gula dan darah.
🍓 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
🍓 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
🍓 Membuang toksin dalam tubuh.
🍓 Mengawal Berat Badan.
🍓 Menghalang pembentukan lemak.
🍓 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
🍓 Agen awet muda.
🍓 Anti Kanser.
🍓 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
🍓 Menurunkan kolestrol.
.
Berminat klik link di atas ya awak ❤
KELEBIHAN MINCE . Paling utama terbukti berkesan untuk CONTROL SELERA makan. . 🍓 Menjaga kestabilan gula dan darah. 🍓 Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. 🍓 Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. 🍓 Membuang toksin dalam tubuh. 🍓 Mengawal Berat Badan. 🍓 Menghalang pembentukan lemak. 🍓 Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. 🍓 Agen awet muda. 🍓 Anti Kanser. 🍓 Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. 🍓 Menurunkan kolestrol. . Berminat klik link di atas ya awak ❤
100% KHASIAT BUAH-BUAHAN TERPILIH 
#LENTIKDARA

Antaranya :-
i) Delima
↪ Kaya dengan antioksidan, vitamin & mineral baik untuk wajah.

ii) Madu
↪ Pemakanan sunnah yang bagus untuk kesihatan & kecantikan. Bagus untuk kesihatan jantung.

iii) Kurma
↪ Kaya dengan antioksidan & serat baik untuk sistemm penghadaman.

iv) Acai Berry
↪ Menbantu tingkatkan kekebalan tubuh, menurunkan kolesterol, menurunkan berat badan & bagus untuk tulang.

v) Mixed Berry ↪ Mengandungi fiber yang tinggi & bagus untuk penghadaman.

vi) Oren
↪ Mengalkalikan badan & bagus untuk masalah sembelit.

vii) Garcinia Cambodia
↪ Mengurangkan selera makan & sentiasa mengenyangkan.

Jadi kenapa perlu ragu2 tuk ber#lentikdara????Pm untuk beli produk yang original dari #lentikdarasingapore 
#codsingapore 
#kurussecarasihat #selling 
#healthyeating #healthyfood #naturalbeauty
100% KHASIAT BUAH-BUAHAN TERPILIH #LENTIKDARA  Antaranya :- i) Delima ↪ Kaya dengan antioksidan, vitamin & mineral baik untuk wajah. ii) Madu ↪ Pemakanan sunnah yang bagus untuk kesihatan & kecantikan. Bagus untuk kesihatan jantung. iii) Kurma ↪ Kaya dengan antioksidan & serat baik untuk sistemm penghadaman. iv) Acai Berry ↪ Menbantu tingkatkan kekebalan tubuh, menurunkan kolesterol, menurunkan berat badan & bagus untuk tulang. v) Mixed Berry ↪ Mengandungi fiber yang tinggi & bagus untuk penghadaman. vi) Oren ↪ Mengalkalikan badan & bagus untuk masalah sembelit. vii) Garcinia Cambodia ↪ Mengurangkan selera makan & sentiasa mengenyangkan. Jadi kenapa perlu ragu2 tuk ber#lentikdara ????Pm untuk beli produk yang original dari #lentikdarasingapore  #codsingapore  #kurussecarasihat  #selling  #healthyeating  #healthyfood  #naturalbeauty 
Arrrrr..Free gift lagi!! Utk 5 yg terawal saja ok.😎😍😘
.
.
.
Kelebihan JUS HALIA AKHTAR! •Menurunkan berat badan
•Memberi tenaga berpanjangan
•Memecahkan lemak tepu
•Membuang angin
•Membakar lemak
•Segala Toksin disingkirkan melalui urin
•Memberi bentuk badan yg ideal
•Membantu mengawal nafsu makan
•Menstabilkan metabolisme badan
•Melawaskan Pembuangan Air Besar
•Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut
.
.
#jushaliaakhtar
#juskurusterbaikdiasia
#kurussecarasihat
#hilangsakitpenat
#testimonijushaliaAkhtar
#KM00059
.
RM18.00/ botol
Postage rm8.00 - 1/2 botol
Free cod area Sg.Petani
Http://www.wasap.my/6016-5406505
.
WHATSAPP : 016-5406505
Arrrrr..Free gift lagi!! Utk 5 yg terawal saja ok.😎😍😘 . . . Kelebihan JUS HALIA AKHTAR! •Menurunkan berat badan •Memberi tenaga berpanjangan •Memecahkan lemak tepu •Membuang angin •Membakar lemak •Segala Toksin disingkirkan melalui urin •Memberi bentuk badan yg ideal •Membantu mengawal nafsu makan •Menstabilkan metabolisme badan •Melawaskan Pembuangan Air Besar •Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut . . #jushaliaakhtar  #juskurusterbaikdiasia  #kurussecarasihat  #hilangsakitpenat  #testimonijushaliaAkhtar  #KM00059  . RM18.00/ botol Postage rm8.00 - 1/2 botol Free cod area Sg.Petani Http://www.wasap.my/6016-5406505 . WHATSAPP : 016-5406505
Kebaikan body wash RED BELLA .
🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama
.
🔴Ada cpt ada lambat
.
🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn
.
🔴So apa pun kena konsisten dan sabar
.
🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat
.
🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg
Kena cuba la sendiri
Sbb setiap org kesan xsama
.
Ada yg :
💥Buang air besar lawas
💥Gastric kurang
💥Dagu runcing
💥Turun kilo
💥Hilang inci
💥Tumit kaki xmerekah
💥Kulit putih
💥Kulit lembap
💥Buang angin
💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik)
💥Jerawat belakang bdn hilang
💥Parut bdn pudar
💥Selulit hilang
💥Kesan rekahan mengandung hilang
💥Bau badan hilang
💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang
💥Penyakit angin pasang hilang
💥Bengkak susu hilang
💥Time period badan xbarbau hanyir
💥Melancarkan perjalanan darah
💥Menghilangkan senggugut .
Sebotol 450ml😘
RM70 😘
Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA . 🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama . 🔴Ada cpt ada lambat . 🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn . 🔴So apa pun kena konsisten dan sabar . 🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat . 🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg Kena cuba la sendiri Sbb setiap org kesan xsama . Ada yg : 💥Buang air besar lawas 💥Gastric kurang 💥Dagu runcing 💥Turun kilo 💥Hilang inci 💥Tumit kaki xmerekah 💥Kulit putih 💥Kulit lembap 💥Buang angin 💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik) 💥Jerawat belakang bdn hilang 💥Parut bdn pudar 💥Selulit hilang 💥Kesan rekahan mengandung hilang 💥Bau badan hilang 💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang 💥Penyakit angin pasang hilang 💥Bengkak susu hilang 💥Time period badan xbarbau hanyir 💥Melancarkan perjalanan darah 💥Menghilangkan senggugut . Sebotol 450ml😘 RM70 😘 Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA .
🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama
.
🔴Ada cpt ada lambat
.
🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn
.
🔴So apa pun kena konsisten dan sabar
.
🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat
.
🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg
Kena cuba la sendiri
Sbb setiap org kesan xsama
.
Ada yg :
💥Buang air besar lawas
💥Gastric kurang
💥Dagu runcing
💥Turun kilo
💥Hilang inci
💥Tumit kaki xmerekah
💥Kulit putih
💥Kulit lembap
💥Buang angin
💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik)
💥Jerawat belakang bdn hilang
💥Parut bdn pudar
💥Selulit hilang
💥Kesan rekahan mengandung hilang
💥Bau badan hilang
💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang
💥Penyakit angin pasang hilang
💥Bengkak susu hilang
💥Time period badan xbarbau hanyir
💥Melancarkan perjalanan darah
💥Menghilangkan senggugut .
Sebotol 450ml😘
RM70 😘
Tahan 2 bulan 😘
Kebaikan body wash RED BELLA . 🔴Setiap org yg menggunakan mandian red bella kesan xsama . 🔴Ada cpt ada lambat . 🔴Ada yg rawat masalah2 tertentu dahulu baru pergi ke masalah berat bdn . 🔴So apa pun kena konsisten dan sabar . 🔴Pakai plk jgn la terlalu jimat . 🔴Nak cpt nampak result mandi 2x sehari guna body wash red bella 🌟🌟Nak tau apa yg specialnya lg Kena cuba la sendiri Sbb setiap org kesan xsama . Ada yg : 💥Buang air besar lawas 💥Gastric kurang 💥Dagu runcing 💥Turun kilo 💥Hilang inci 💥Tumit kaki xmerekah 💥Kulit putih 💥Kulit lembap 💥Buang angin 💥Masalah kulit hilang (gatal/panau/kulit bersisik) 💥Jerawat belakang bdn hilang 💥Parut bdn pudar 💥Selulit hilang 💥Kesan rekahan mengandung hilang 💥Bau badan hilang 💥Hitam2 di celah2 pelipat hilang 💥Penyakit angin pasang hilang 💥Bengkak susu hilang 💥Time period badan xbarbau hanyir 💥Melancarkan perjalanan darah 💥Menghilangkan senggugut . Sebotol 450ml😘 RM70 😘 Tahan 2 bulan 😘
Thanks my dear 😘
Thanks my dear 😘
Bengkung Sajat Gold 16 Tulang.
.
Let's Cantik korang❗.
.
Nak pinggang ramping macam kerengga 🐜?? Jom dapatkan bengkung sajat gold 16tulang & di jamin takkan berlipat & setaraf bengkung yg ribu2 tu.. 😍

Yang ponting lelaki perempuan pon boleh pakai!!! Wasap 0182777794
Bengkung Sajat Gold 16 Tulang. . Let's Cantik korang❗. . Nak pinggang ramping macam kerengga 🐜?? Jom dapatkan bengkung sajat gold 16tulang & di jamin takkan berlipat & setaraf bengkung yg ribu2 tu.. 😍 Yang ponting lelaki perempuan pon boleh pakai!!! Wasap 0182777794
Parcel customer dah sampai😘
Parcel customer dah sampai😘
Thanks 😘
Thanks 😘
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci.
🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan.
.
Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. 
RM48 (SM) / RM52 (SS)
To order : whatsapp 0187770405
🌷Slimming detox tea untuk detox dan bersihkan badan kita masa tidur. Juga untuk kempiskan perut dan cuci usus. So segala makanan tak berkhasiat yang kita ambil seharian tu akan dicuci. 🌷kakicantiq tea bertindak waktu siang. Untuk bakar, buang lemak dalam badan dan kawal selera makan. Berkesan untuk buang lemak tepu terutama dibahagian peha dan lengan. . Ambil combo set sangat digalakkan untuk kesan paling optimum. RM48 (SM) / RM52 (SS) To order : whatsapp 0187770405
😨[VIRAL ] SUSUT GARA- GARA SAPU LOSYEN JER..😱😱😱
.
.
Testimoni Sc KINI makin menGERUNKAN !!!😯😯. Gara-gara #Sibiru yang tengah Viral nie. Hilang 4 INCI selepas sapu losyen Secret Correa 💪🏽... .
TU DIAAAA....!!!😨😨 MEMANG SERIUSSS..TAK PERCAYA? !!!
Nak jadi macam sis nie. 👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
🌸NAK HILANG BANYAK INCI DGN  LOSYEN SECRET CORREA?‼
.
.
Klik Link ⏬⏬⏬ 📲 673 8784134 (kak winna)
📲673 7148134 (adm.butik)
kempennyahtoksin

#IsdaWinna
#AuthorisedStockist
#SecretCorreaBrunei
#SecretCoffee
#KurusDenganSelamat
#agentdropshipdiperlukan
#SCTebuanBrunei 🐝🐝🐝
#IMLegacy
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
😨[VIRAL ] SUSUT GARA- GARA SAPU LOSYEN JER..😱😱😱 . . Testimoni Sc KINI makin menGERUNKAN !!!😯😯. Gara-gara #Sibiru  yang tengah Viral nie. Hilang 4 INCI selepas sapu losyen Secret Correa 💪🏽... . TU DIAAAA....!!!😨😨 MEMANG SERIUSSS..TAK PERCAYA? !!! Nak jadi macam sis nie. 👇🏻👇🏻👇🏻 . . 🌸NAK HILANG BANYAK INCI DGN LOSYEN SECRET CORREA?‼ . . Klik Link ⏬⏬⏬ 📲 673 8784134 (kak winna) 📲673 7148134 (adm.butik) kempennyahtoksin #IsdaWinna  #AuthorisedStockist  #SecretCorreaBrunei  #SecretCoffee  #KurusDenganSelamat  #agentdropshipdiperlukan  #SCTebuanBrunei  🐝🐝🐝 #IMLegacy  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik 
[SC VIRAL ] SC MAKIN "MENGERUNKAN" 😳😯 😱😱 Testimoni losyen makin menjadi-jadi.
.🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀ Hilang bnyak inci lepas sapu losyen.  Lemak-lemak dan toksin tak dpt 'melekat' lama-lama dalam bdan. Sapu jer hilang,sapu jer cair. 
Jatuh Cinta Pandang Pertama.!!!!!😍😍
.
👇🏻👇🏻👇🏻..😱😱 Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc ‼‼
.
.
Klik Link.⬇⬇
.
. .
.
📲 673 8784134 (kak winna)
📲673 7148134 (adm.butik)
kempennyahtoksin

#IsdaWinna
#AuthorisedStockist
#SecretCorreaBrunei
#SecretCoffee
#KurusDenganSelamat
#agentdropshipdiperlukan
#SCTebuanBrunei 🐝🐝🐝
#IMLegacy
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
[SC VIRAL ] SC MAKIN "MENGERUNKAN" 😳😯 😱😱 Testimoni losyen makin menjadi-jadi. .🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀🤷🏼‍♀ Hilang bnyak inci lepas sapu losyen. Lemak-lemak dan toksin tak dpt 'melekat' lama-lama dalam bdan. Sapu jer hilang,sapu jer cair. Jatuh Cinta Pandang Pertama.!!!!!😍😍 . 👇🏻👇🏻👇🏻..😱😱 Kali ini pasti TERUJA HABIS bila sis menggunakan Losyen Sc ‼‼ . . Klik Link.⬇⬇ . . . . 📲 673 8784134 (kak winna) 📲673 7148134 (adm.butik) kempennyahtoksin #IsdaWinna  #AuthorisedStockist  #SecretCorreaBrunei  #SecretCoffee  #KurusDenganSelamat  #agentdropshipdiperlukan  #SCTebuanBrunei  🐝🐝🐝 #IMLegacy  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik 
REKAHAN SELEPAS BERSALIN BERKURANGAN!! .
.
📲 673 8784134 (kak winna)
📲673 7148134 (adm.butik)
kempennyahtoksin
.
.
.
#IsdaWinna
#AuthorisedStockist
#SecretCorreaBrunei
#SecretCoffee
#KurusDenganSelamat
#agentdropshipdiperlukan
#SCTebuanBrunei 🐝🐝🐝
#IMLegacy
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
.
DAGU TAK BERLAPIS DENGAN HANYA SAPU SECRET CORREA LOTION SEJUK!!!
.
.
Inda percaya mari tah mencuba setube😉
.
.
.
📲 673 8784134 (kak winna)
📲673 7148134 (adm.butik)
kempennyahtoksin

#IsdaWinna
#AuthorisedStockist
#SecretCorreaBrunei
#SecretCoffee
#KurusDenganSelamat
#agentdropshipdiperlukan
#SCTebuanBrunei 🐝🐝🐝
#IMLegacy
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
DAGU TAK BERLAPIS DENGAN HANYA SAPU SECRET CORREA LOTION SEJUK!!! . . Inda percaya mari tah mencuba setube😉 . . . 📲 673 8784134 (kak winna) 📲673 7148134 (adm.butik) kempennyahtoksin #IsdaWinna  #AuthorisedStockist  #SecretCorreaBrunei  #SecretCoffee  #KurusDenganSelamat  #agentdropshipdiperlukan  #SCTebuanBrunei  🐝🐝🐝 #IMLegacy  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik 
NAK KEMPISKAN PERUT DALM 2 HARI?

Tinggalkan no fon sis ye kat bawah ye, saya akan share cara best ni :) Atau boleh terus wasap ke 
Saya Iqin, dari TEAMMEKJAH,

terus whatsapp saya di wasap.my/60182664339/NAKKURUS

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurustanpadiet #kurusalami #kurusmudah #kurusdansihat #kuruspantas #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbadan #kuruscarasihat #kurussecarasihat #kurustanpasenaman #kurusdengansihat #kurus7hari #kurusinstan #kurussehat #kurususyo #kurussebelumnikah #kurusdanlangsing #kurusputih
NAK KEMPISKAN PERUT DALM 2 HARI? Tinggalkan no fon sis ye kat bawah ye, saya akan share cara best ni :) Atau boleh terus wasap ke Saya Iqin, dari TEAMMEKJAH, terus whatsapp saya di wasap.my/60182664339/NAKKURUS #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurustanpadiet  #kurusalami  #kurusmudah  #kurusdansihat  #kuruspantas  #kurussebelumkahwin  #kurusmurah  #kurusbajet  #kurusbadan  #kuruscarasihat  #kurussecarasihat  #kurustanpasenaman  #kurusdengansihat  #kurus7hari  #kurusinstan  #kurussehat  #kurususyo  #kurussebelumnikah  #kurusdanlangsing  #kurusputih 
NAPE SAYA TAK RASE KURUS 😱 .
Ramai sebenarnya tergolong dalam kategori "THIN OUTSIDE, FAT INSIDE".
.
Mcm mana boleh jadi mcm tu? Ini berlaku apabila badan kurus tetapi komposisi lemak dalam badan sangat tinggi berbanding komposisi otot.
.
Tanda-tanda:
✅Bahagian lengan, peha, betis, lembik boleh dicubit dengan jari.
✅Pinggang dan perut juga boleh dicubit.
.
So kalau awak kurus, tapi awak ada simptom seperti di atas 👆🏻 jangan bahagia sangat 😁
.
Back to 80% nutrition and 20% exercise. Makan sikit tak bermakna sihat. Makan dengan betul, DENGAN ILMU.
.
#Coach din 0197787478
#Coach nor 0197587478

#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas  #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited
NAPE SAYA TAK RASE KURUS 😱 . Ramai sebenarnya tergolong dalam kategori "THIN OUTSIDE, FAT INSIDE". . Mcm mana boleh jadi mcm tu? Ini berlaku apabila badan kurus tetapi komposisi lemak dalam badan sangat tinggi berbanding komposisi otot. . Tanda-tanda: ✅Bahagian lengan, peha, betis, lembik boleh dicubit dengan jari. ✅Pinggang dan perut juga boleh dicubit. . So kalau awak kurus, tapi awak ada simptom seperti di atas 👆🏻 jangan bahagia sangat 😁 . Back to 80% nutrition and 20% exercise. Makan sikit tak bermakna sihat. Makan dengan betul, DENGAN ILMU. . #Coach  din 0197787478 #Coach  nor 0197587478 #slimfitchallengeonline  #astrooasis  #bismillahaddhuha  #nasilemakkopiotv9  #selamatpagimalaysia  #tvalhijrah  #ibubersalin  #susuibumeriah  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #melakau  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusalami  #kurusmudah  #kuruspantas  #kurusbadan  #kurussecarasihat  #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihatcantik  #kurussegera  #uitmpuncakalam #csps  #utem  #melakaunited 
Gegau lemak.. Jgn bagi duk diam dlm badan.. Abih lembik organ kita...susah nak bekerja sebab kene balut ngan lemak.. Dah lah liat.. kenyal dan susah nak dibuang. . Camner nak buat? 
Tak de idea.. Blurrrr. .
KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺
.
#coachdin0197787478
#coachnor0197587478
.
#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas  #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited
Gegau lemak.. Jgn bagi duk diam dlm badan.. Abih lembik organ kita...susah nak bekerja sebab kene balut ngan lemak.. Dah lah liat.. kenyal dan susah nak dibuang. . Camner nak buat? Tak de idea.. Blurrrr. . KLIK LINK IG DI 👆 untuk info lanjut. Para pelajar sila minta kebenaran ibubapa dulu ya..☺☺☺ . #coachdin0197787478  #coachnor0197587478  . #slimfitchallengeonline  #astrooasis  #bismillahaddhuha  #nasilemakkopiotv9  #selamatpagimalaysia  #tvalhijrah  #ibubersalin  #susuibumeriah  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #melakau  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusalami  #kurusmudah  #kuruspantas  #kurusbadan  #kurussecarasihat  #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihatcantik  #kurussegera  #uitmpuncakalam #csps  #utem  #melakaunited 
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ]
.
.
Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍
.
.
Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍
.
Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣
.
.
 #audelabynadzainal #audelalovers #testimoniaudela #kurusputihserentak #kurussecarasihat #kurusselamat - #regrann #jurnalsuraya
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ]
.
.
Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍
.
.
Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍
.
Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣
.
.
 #audelabynadzainal #audelalovers #testimoniaudela #kurusputihserentak #kurussecarasihat #kurusselamat - #regrann #jurnalsuraya
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ]
.
.
Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍
.
.
Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍
.
Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣
.
.
 #audelabynadzainal #audelalovers #testimoniaudela #kurusputihserentak #kurussecarasihat #kurusselamat - #regrann #jurnalsuraya
A little progress each day adds up to big result because the key of failure is ‘ giving up’ , its never too late to start consuming Coco S Bodydream and enjoy the chances of getting more slim, sexy and curvy body!

Ps: Kila suka rasa hot chocolate Bodydream Coco S ni, so siapa nak turunkan berat badan, cepat cepat consume okay? 💃🏽 #bodydream #bodydreamcocoslimming

JOM DAPATKAN SEKARANG!!
http://www.wasap.my/60194424875(INA)👱 #bodydreamkanada #fibermaxx #fibermaxxkanada #kurustanpasengaja #kurussecarasihat #inaqistinabeautyhouse
A little progress each day adds up to big result because the key of failure is ‘ giving up’ , its never too late to start consuming Coco S Bodydream and enjoy the chances of getting more slim, sexy and curvy body! Ps: Kila suka rasa hot chocolate Bodydream Coco S ni, so siapa nak turunkan berat badan, cepat cepat consume okay? 💃🏽 #bodydream  #bodydreamcocoslimming  JOM DAPATKAN SEKARANG!! http://www.wasap.my/60194424875(INA)👱 #bodydreamkanada  #fibermaxx  #fibermaxxkanada  #kurustanpasengaja  #kurussecarasihat  #inaqistinabeautyhouse 
🌟 NAK KURUS SECARA SIHAT - MEMECAH 🌟
.
Baiklah...utk memulakan proses penurunan berat badan, langkah pertama adalah memecahkan lemak yg berlebihan.
.
Lemak tepu yg dah lama bertahta di bawah kulit tu perlu dipecahkan kepada komposisi yg lebih ringkas utk dinyahkan dr badan kita tau.
.
Nak tahu apa produk Shaklee yg mampu membantu masalah ni?
.
Semestinya 2 beradik kita Lecithin & Omega Guard. Macam mana mereka berfungsi?.
.
🚩LECITHIN
🔸Juga dikenali sebagai pengemulsi semulajadi yg memecahkan lemak kepada pecahan kecil utk proses perkumuhan.
🔸Diekstrak secara semulajadi daripada kacang soya NON GMO.
🔸Ianya akan bertukar kpd acetylcholine yg membantu memelihara kesihatan tubuh secara umum.
.
🚩OMEGA
🔸Merupakan minyak ikan terbaik di dunia mengandungi 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain.
🔸EPA menyihatkan jantung dan sendi, DHA penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak.
🔸Dapat meningkatkan kadar metabolisma dan dapat bakar lemak dengan cepat.
🔸Lemak omega 3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula darah.
.
Pilihan anda?
.
Untuk maklumat lanjut boleh mesej Kak Wanie ye. Kita story panjang lagi.
.
Whatsapp je 0196210077
.
#hidupsihatdenganshaklee
#shakleebywanie #shakleekemaman
#shakleeganu
#ESPhenomenal #ESPshaklee #shakleeESP #cinchshake  #loseweight #kurussecarasihat #kurusdenganshaklee #energybooster
#omegaguard #lecithin #minyakikanshaklee #herblax #alfalfa
#dtxcomplex #slimming
🌟 NAK KURUS SECARA SIHAT - MEMECAH 🌟 . Baiklah...utk memulakan proses penurunan berat badan, langkah pertama adalah memecahkan lemak yg berlebihan. . Lemak tepu yg dah lama bertahta di bawah kulit tu perlu dipecahkan kepada komposisi yg lebih ringkas utk dinyahkan dr badan kita tau. . Nak tahu apa produk Shaklee yg mampu membantu masalah ni? . Semestinya 2 beradik kita Lecithin & Omega Guard. Macam mana mereka berfungsi?. . 🚩LECITHIN 🔸Juga dikenali sebagai pengemulsi semulajadi yg memecahkan lemak kepada pecahan kecil utk proses perkumuhan. 🔸Diekstrak secara semulajadi daripada kacang soya NON GMO. 🔸Ianya akan bertukar kpd acetylcholine yg membantu memelihara kesihatan tubuh secara umum. . 🚩OMEGA 🔸Merupakan minyak ikan terbaik di dunia mengandungi 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain. 🔸EPA menyihatkan jantung dan sendi, DHA penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. 🔸Dapat meningkatkan kadar metabolisma dan dapat bakar lemak dengan cepat. 🔸Lemak omega 3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula darah. . Pilihan anda? . Untuk maklumat lanjut boleh mesej Kak Wanie ye. Kita story panjang lagi. . Whatsapp je 0196210077 . #hidupsihatdenganshaklee  #shakleebywanie  #shakleekemaman  #shakleeganu  #ESPhenomenal  #ESPshaklee  #shakleeESP  #cinchshake  #loseweight  #kurussecarasihat  #kurusdenganshaklee  #energybooster  #omegaguard  #lecithin  #minyakikanshaklee  #herblax  #alfalfa  #dtxcomplex  #slimming 
🍫🍑BODYDREAM SLIMMING COCO🍑🍫
Siapa suka selfie?? Malu nk selfie full body?? Sebab ada masalah kegemukan?? Tak perlu risau..#bodydreamkanada consume dgn konsisten berat anda confirm turun..Bila dah slym baru la blh selfie dengan confident kan..😉 WAJIB BELI BODYDREAM KALAU ANDA NAK :
✔KURUS ✔HILANGKAN PERUT BUNCIT ✔KECILKAN PEHA ✔KECILKAN LENGAN ✔TURUNKAN BERAT BADAN SEPERTI YANG DIARAHKAN DOKTOR
✔MELARAM DARI SAIZ BESAR KE SAIZ KECIL

TIADA PANTANG MINUM BODYDREAM :
🍑KURUS TANPA BERLAPAR
🍑MINUM COKLAT KEMPISKAN PERUT
🍑NAK KEKAL RAMPING NAMPAK LEBIH MUDA
🍑DAPATKAN BADAN BENTUK 'S'

Suka tak?  Best tak?  Nak cuba jom? Tapi tak tahu mana nk dpt?? No hal..syg terus direct ke????👇 http://www.wasap.my/60194424875(INA)👱🍑 #bodydreamslimmingcoco
#bodydream #fibermaxxkanada #bodydreamkanada #fibermaxx #kurustanpasedar #kurussecarasihat #nopantang #nodiet
#testimonibodydream #feedback #bodydreamperlis #kualalumpur #johor #kelantan #pulaupinang #kedah #alorstar #negerisembilan #sabahsarawak
#inaqistinabeautyhouse
🍫🍑BODYDREAM SLIMMING COCO🍑🍫 Siapa suka selfie?? Malu nk selfie full body?? Sebab ada masalah kegemukan?? Tak perlu risau..#bodydreamkanada  consume dgn konsisten berat anda confirm turun..Bila dah slym baru la blh selfie dengan confident kan..😉 WAJIB BELI BODYDREAM KALAU ANDA NAK : ✔KURUS ✔HILANGKAN PERUT BUNCIT ✔KECILKAN PEHA ✔KECILKAN LENGAN ✔TURUNKAN BERAT BADAN SEPERTI YANG DIARAHKAN DOKTOR ✔MELARAM DARI SAIZ BESAR KE SAIZ KECIL TIADA PANTANG MINUM BODYDREAM : 🍑KURUS TANPA BERLAPAR 🍑MINUM COKLAT KEMPISKAN PERUT 🍑NAK KEKAL RAMPING NAMPAK LEBIH MUDA 🍑DAPATKAN BADAN BENTUK 'S' Suka tak? Best tak? Nak cuba jom? Tapi tak tahu mana nk dpt?? No hal..syg terus direct ke????👇 http://www.wasap.my/60194424875(INA)👱🍑 #bodydreamslimmingcoco  #bodydream  #fibermaxxkanada  #bodydreamkanada  #fibermaxx  #kurustanpasedar  #kurussecarasihat  #nopantang  #nodiet  #testimonibodydream  #feedback  #bodydreamperlis  #kualalumpur  #johor  #kelantan  #pulaupinang  #kedah  #alorstar  #negerisembilan  #sabahsarawak  #inaqistinabeautyhouse 
🌟 NAK KURUS SECARA SIHAT - MEMBUANG 🌟
.
Korang tahu tak? Kandungan toksin yg banyak dalam badan juga merupakan salah satu faktor berat badan berlebihan tau.
.
Oleh itu, salah satu langkah dalam proses penurunan berat badan adalah MEMBUANG.
.
Dalam Shaklee kita ada 3 Agen Detox terbaik yg membantu menyingkirkan toksin berlebihan dlm badan.
.
🚩 HERBLAX
🔸merawat masalah sembelit dan melawaskan perut.
🔸meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin.
🔸mengempiskan perut.
🔸mengurangkan ketegangan perut.
.
🚩ALFALFA COMPLEX
🔸Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
🔸Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit.
🔸Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.
.
🚩DTX COMPLEX
🔸Bertindak sebagai penapis toksin dalam badan.
🔸Singkirkan racun serta toksin yang terkumpul dalam hati.
.
Korang boleh pilih agen detox yg sesuai utk masalah korang. Dapatkan nasihat dr SID pilihan anda.
.
Jom mesej Kak Wanie. Kak Wanie akan cuba membantu anda sebaik mungkin.
.
Whatsapp je 0196210077.
.
#hidupsihatdenganshaklee
#shakleebywanie #shakleekemaman
#shakleeganu
#ESPhenomenal #ESPshaklee #shakleeESP #cinchshake #loseweight #kurussecarasihat  #energybooster
#omegaguard #minyakikanshaklee #herblax #alfalfa #dtxcomplex #slimming
🌟 NAK KURUS SECARA SIHAT - MEMBUANG 🌟 . Korang tahu tak? Kandungan toksin yg banyak dalam badan juga merupakan salah satu faktor berat badan berlebihan tau. . Oleh itu, salah satu langkah dalam proses penurunan berat badan adalah MEMBUANG. . Dalam Shaklee kita ada 3 Agen Detox terbaik yg membantu menyingkirkan toksin berlebihan dlm badan. . 🚩 HERBLAX 🔸merawat masalah sembelit dan melawaskan perut. 🔸meransang usus untuk lebih cepat memproses perkumuhan dan pembersihan najis secara lembut daripada terus tersimpan lama di dalam perut yang boleh menyebabkan toksin. 🔸mengempiskan perut. 🔸mengurangkan ketegangan perut. . 🚩ALFALFA COMPLEX 🔸Mencuci hati, darah dan usus – ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 🔸Baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut – Memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperasiditi, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 🔸Menyingkirkan lemak dan kolesterol – kajian klinikal terbukti bahawa penggunaan jangka panjang daripada alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolesterol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. . 🚩DTX COMPLEX 🔸Bertindak sebagai penapis toksin dalam badan. 🔸Singkirkan racun serta toksin yang terkumpul dalam hati. . Korang boleh pilih agen detox yg sesuai utk masalah korang. Dapatkan nasihat dr SID pilihan anda. . Jom mesej Kak Wanie. Kak Wanie akan cuba membantu anda sebaik mungkin. . Whatsapp je 0196210077. . #hidupsihatdenganshaklee  #shakleebywanie  #shakleekemaman  #shakleeganu  #ESPhenomenal  #ESPshaklee  #shakleeESP  #cinchshake  #loseweight  #kurussecarasihat  #energybooster  #omegaguard  #minyakikanshaklee  #herblax  #alfalfa  #dtxcomplex  #slimming 
Pencarian Dropship 💗
.
Ada yang sedang mencari side income?? Meh join team DiMar. Kita jual set lengkap untuk kurus kepada mereka yang memerlukannya.
.
Berminat. Meh wssap
.
+60192081474
Pencarian Dropship 💗 . Ada yang sedang mencari side income?? Meh join team DiMar. Kita jual set lengkap untuk kurus kepada mereka yang memerlukannya. . Berminat. Meh wssap . +60192081474
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. 
Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. 
BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. 
Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. 
Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
Tatkala gula-gula perisa oren tu dihisap perlahan-lahan, terasa seluruh deria rasa bergetar. Hisap sekali ada rasa masam. Hisap 2 kali ada rasa manis buah. SEDAP sampai terbayang-bayang nikmat sebenar seperti minum air buah oren fresh dari ladang. BAYANGKAN gula-gula AJAIB itu mengandungi 6 bahan HEBAT yang mampu mencairkan lelemaks degil yang bersembunyi di celah-celah lipatan badan. Yang bestnya, hari demi hari badan terasa semakin RINGAN. Rupanya MUDAH je nak dapat tubuh badan IDEAL. Tak perlu nak bancuh bagai, hisap je dimana-mana. Yang penting ada SIJIL HALAL dan SELAMAT dimakan tanpa was-was
Hye Guys 🤗🤗Now Promo 2 BOXES BODY DREAM  OR COMBO FREE SHAKER OR LIPMATTE MISS FLAWLESS (RM 30) 🎊🎉😍😍
.COMBO BODYDREAM FIBERMAX RM 174 FREE POSTAGE SM AND FREE SHAKER 🤗😍🎉🎊🎊
.
🌹KEBAIKAN HOT CHOCOLATE #BODYDREAM🌹 🌷Menurunkan berat badan
🌷Membakar lemak 10 kali ganda
🌷 Fokus untuk mengecilkan  bahagian peha,perut,lengan,kaki  betis & muka
🌷Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap
🌹Mengecilkan wajah V shape
🌹 Membuang lemak bawah dagu
🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape
🌹Menegangkan kulit yang kendur
🌹Mengurangkan selulit
🌹 Mengawal selera makan
🌹Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut
🌹 Membantu mengurangi kadar  kolesterol jahat
🌹Anti oksidan & awet muda
🌹 Melancarkan sistem  pencernaan
🌹Kenyang & bertenaga
🌹 Breast feeding boleh sangat consume seawal baby 1 bulan
👑1 BOX RM 95 
FREE POSTAGE SM
👑1 BOX RM 100 
FREE POSTAGE SS
👑2 BOXES RM 180 FREE POSTAGE  SM
👑2 BOXES RM195 
FREE POSTAGE SS
🎁1 BOX UNTUK
 15 HARI
📲ZYZAH=0111 7822575 (FAST RESPOND) 
#bodydream #bodydreamkanada
#bodydreamtestimoni
#kurussecarasihat
#kurusdalam1minggu
#kurus #nakkurus
#agentbodydream #bodydreamagent
Hye Guys 🤗🤗Now Promo 2 BOXES BODY DREAM OR COMBO FREE SHAKER OR LIPMATTE MISS FLAWLESS (RM 30) 🎊🎉😍😍 .COMBO BODYDREAM FIBERMAX RM 174 FREE POSTAGE SM AND FREE SHAKER 🤗😍🎉🎊🎊 . 🌹KEBAIKAN HOT CHOCOLATE #BODYDREAM 🌹 🌷Menurunkan berat badan 🌷Membakar lemak 10 kali ganda 🌷 Fokus untuk mengecilkan bahagian peha,perut,lengan,kaki betis & muka 🌷Mempunyai rasa body dream hot chocolate sangat sedap 🌹Mengecilkan wajah V shape 🌹 Membuang lemak bawah dagu 🌹 Melangsingkan tubuh badan S shape 🌹Menegangkan kulit yang kendur 🌹Mengurangkan selulit 🌹 Mengawal selera makan 🌹Mengempiskan perut yang boroi & buang lemak perut 🌹 Membantu mengurangi kadar kolesterol jahat 🌹Anti oksidan & awet muda 🌹 Melancarkan sistem pencernaan 🌹Kenyang & bertenaga 🌹 Breast feeding boleh sangat consume seawal baby 1 bulan 👑1 BOX RM 95 FREE POSTAGE SM 👑1 BOX RM 100 FREE POSTAGE SS 👑2 BOXES RM 180 FREE POSTAGE SM 👑2 BOXES RM195 FREE POSTAGE SS 🎁1 BOX UNTUK 15 HARI 📲ZYZAH=0111 7822575 (FAST RESPOND) #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #kurussecarasihat  #kurusdalam1minggu  #kurus  #nakkurus  #agentbodydream  #bodydreamagent 
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM380

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM200
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM380

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM200
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM380

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM200
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM380

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM200
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM250

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM150
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Activity Crystal Tracker
RM250

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM150
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat
Swarovski Sport Activity Crystal Tracker
RM250

Open for Pre-Order until 18 Dec 2017
Deposit RM150
Balance payment once item arrived in Malaysia

#swarovski
#swarovskimalaysia
#swarovskicrystals 
#jewellerymalaysia
#fitnessmalaysia
#womanfitnessmalaysia
#kurussecarasihat