an online Instagram web viewer

#kurussecarasihat medias

Photos

Anda Breastfeeding Mother?
Takut nak minum kopi?
#SecretCorreaCoffee bagus untuk Breastfeeding mother..
.
Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea tau
.
Tak caya?
Jom WhatApps/Pm saya
Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈
.
📲WhatApps:+601111983461

WhatApps tau!
Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀
.
#IMLegacy151017 
#TeamIedaMizan 
#PengemarCoffee 
#CoffeeLovers
#LosyenViral
#CoffeeSecretCorrea 
#AgentStokistWanted 
#SecretCorreaJohor
#SecretCorreaPasirGudang
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#Kurus
#KurusSejuk
#KurusTanpaUbat
#KurusTanpaDiet
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#JK1M8
#Stretchmark
Anda Breastfeeding Mother? Takut nak minum kopi? #SecretCorreaCoffee  bagus untuk Breastfeeding mother.. . Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea  tau . Tak caya? Jom WhatApps/Pm saya Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈 . 📲WhatApps:+601111983461 WhatApps tau! Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀 . #IMLegacy151017  #TeamIedaMizan  #PengemarCoffee  #CoffeeLovers  #LosyenViral  #CoffeeSecretCorrea  #AgentStokistWanted  #SecretCorreaJohor  #SecretCorreaPasirGudang  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #Kurus  #KurusSejuk  #KurusTanpaUbat  #KurusTanpaDiet  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #JK1M8  #Stretchmark 
Anda Breastfeeding Mother?
Takut nak minum kopi?
#SecretCorreaCoffee bagus untuk Breastfeeding mother..
.
Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea tau
.
Tak caya?
Jom WhatApps/Pm saya
Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈
.
📲WhatApps:+601111983461

WhatApps tau!
Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀
.
#IMLegacy151017 
#TeamIedaMizan 
#PengemarCoffee 
#CoffeeLovers
#LosyenViral
#CoffeeSecretCorrea 
#AgentStokistWanted 
#SecretCorreaJohor
#SecretCorreaPasirGudang
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#Kurus
#KurusSejuk
#KurusTanpaUbat
#KurusTanpaDiet
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#JK1M8
#Stretchmark
Anda Breastfeeding Mother? Takut nak minum kopi? #SecretCorreaCoffee  bagus untuk Breastfeeding mother.. . Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea  tau . Tak caya? Jom WhatApps/Pm saya Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈 . 📲WhatApps:+601111983461 WhatApps tau! Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀 . #IMLegacy151017  #TeamIedaMizan  #PengemarCoffee  #CoffeeLovers  #LosyenViral  #CoffeeSecretCorrea  #AgentStokistWanted  #SecretCorreaJohor  #SecretCorreaPasirGudang  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #Kurus  #KurusSejuk  #KurusTanpaUbat  #KurusTanpaDiet  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #JK1M8  #Stretchmark 
Anda Breastfeeding Mother?
Takut nak minum kopi?
#SecretCorreaCoffee bagus untuk Breastfeeding mother..
.
Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea tau
.
Tak caya?
Jom WhatApps/Pm saya
Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈
.
📲WhatApps:+601111983461

WhatApps tau!
Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀
.
#IMLegacy151017 
#TeamIedaMizan 
#PengemarCoffee 
#CoffeeLovers
#LosyenViral
#CoffeeSecretCorrea 
#AgentStokistWanted 
#SecretCorreaJohor
#SecretCorreaPasirGudang
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#Kurus
#KurusSejuk
#KurusTanpaUbat
#KurusTanpaDiet
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#JK1M8
#Stretchmark
Anda Breastfeeding Mother? Takut nak minum kopi? #SecretCorreaCoffee  bagus untuk Breastfeeding mother.. . Psst..Putri Sarah Liyana artis tu minum coffee #secretcorrea  tau . Tak caya? Jom WhatApps/Pm saya Nak Share Rahsia orang Puteri Sarah czer blh hilang pouch bag🙈 . 📲WhatApps:+601111983461 WhatApps tau! Saya tunggu anda di depan screen phone saya😀 . #IMLegacy151017  #TeamIedaMizan  #PengemarCoffee  #CoffeeLovers  #LosyenViral  #CoffeeSecretCorrea  #AgentStokistWanted  #SecretCorreaJohor  #SecretCorreaPasirGudang  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #Kurus  #KurusSejuk  #KurusTanpaUbat  #KurusTanpaDiet  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #JK1M8  #Stretchmark 
Ishhh...nak lena pon angin dok keluaq lagi...Jus Halia Akhtar terbaik di asia!!!!
Yg penting xda bahan kimia
100% bahan natural organic
Lagi sedap kalau letak dlm peti sejuk
.
Teringin lagi nak semua orang tau! Especially yg betul2 nak kurus.
.
Kelebihan minum JHA :
•Menurunkan berat badan
•Memberi tenaga berpanjangan
•Memecahkan lemak tepu
•Membuang angin
•Membakar lemak
•Segala Toksin disingkirkan melalui urin
•Memberi bentuk badan yg ideal
•Membantu mengawal nafsu makan
•Menstabilkan metabolisme badan
•Melawaskan Pembuangan Air Besar
•Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut
.
.
#jushaliaakhtar
#juskurusterbaikdiasia
#kurussecarasihat
#hilangsakitpenat
#testimonijushaliaAkhtar
.
RM18.00/ botol
Postage rm8.00 - 1/2 botol
Free cod Sg.Petani
Http://www.wasap.my/016-5406505
.
WHATSAPP : 016-5406505
Ishhh...nak lena pon angin dok keluaq lagi...Jus Halia Akhtar terbaik di asia!!!! Yg penting xda bahan kimia 100% bahan natural organic Lagi sedap kalau letak dlm peti sejuk . Teringin lagi nak semua orang tau! Especially yg betul2 nak kurus. . Kelebihan minum JHA : •Menurunkan berat badan •Memberi tenaga berpanjangan •Memecahkan lemak tepu •Membuang angin •Membakar lemak •Segala Toksin disingkirkan melalui urin •Memberi bentuk badan yg ideal •Membantu mengawal nafsu makan •Menstabilkan metabolisme badan •Melawaskan Pembuangan Air Besar •Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut . . #jushaliaakhtar  #juskurusterbaikdiasia  #kurussecarasihat  #hilangsakitpenat  #testimonijushaliaAkhtar  . RM18.00/ botol Postage rm8.00 - 1/2 botol Free cod Sg.Petani Http://www.wasap.my/016-5406505 . WHATSAPP : 016-5406505
Nak turun sekilo pon jenuh..akak ni mnum JHA relax je berat turun 2 kilo senang2 je.. Tindak balas yg pengguna akan rasa bila minum Jus Halia Akhtar: ☂>>Pembuangan air besar lebih lawas. Bukan cirit birit. ☂>>Peluh selalu tanda pemecahan lemak tepu ☂>>Kurang rasa lapar ☂>>Selalu dahaga buatkan kita kena minum air suam banyak. ☂>>Hilang sakit2 badan. ☂>>Angin akan keluar dari badan ☂>>Air kecil akan sentiasa berbau tanda toksin disingkirkan ..
#jushaliaakhtar
#juskurusterbaikdiasia
#kurussecarasihat
#hilangsakitpenat
#testimonijushaliaAkhtar
.
RM18.00/ botol
Postage rm8.00 - 1/2 botol
Free cod area Sg.Petani
Http://www.wasap.my/6016-5406505
.
WHATSAPP : 016-5406505
Nak turun sekilo pon jenuh..akak ni mnum JHA relax je berat turun 2 kilo senang2 je.. Tindak balas yg pengguna akan rasa bila minum Jus Halia Akhtar: ☂>>Pembuangan air besar lebih lawas. Bukan cirit birit. ☂>>Peluh selalu tanda pemecahan lemak tepu ☂>>Kurang rasa lapar ☂>>Selalu dahaga buatkan kita kena minum air suam banyak. ☂>>Hilang sakit2 badan. ☂>>Angin akan keluar dari badan ☂>>Air kecil akan sentiasa berbau tanda toksin disingkirkan .. #jushaliaakhtar  #juskurusterbaikdiasia  #kurussecarasihat  #hilangsakitpenat  #testimonijushaliaAkhtar  . RM18.00/ botol Postage rm8.00 - 1/2 botol Free cod area Sg.Petani Http://www.wasap.my/6016-5406505 . WHATSAPP : 016-5406505
😍WOW COMELNYA DAH SELIM MELIM😍. Mari-mari wasap sis . Sis beritahu caranya ... ramai yang dah berjaya. Jangan tunggu lama-lama . Bertindak SEKARANG untuk singkirkan LEMAK TEPU yang dah lama melekat tu 🌺🌺🌺
.
Anda konsisten jaminan kami.
.
Special offer .... selagi stock masih ader... FREE GIFR . BEG SULAM YANG SANGAT CANTIK  dari Vietnam dan sabun scrub kopi untuk customer-customer sis.
.
2 item FREE GIFT yaaahooo!!!
.
Boleh wasap sis segera 0164469824 ...
.
ATAU
.
Tinggalkan no phone anda untuk sis wasap segera.
.
Ikhlas sislily
.
#kurussihat
#cantiksihat
#productkurus
#detoxdancantik
#buangtoksin
#nakkuruscepat
#juskurus
#pilkurus
#kurustanpadiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumkawin
#kurusselepasbersalin
#skinnytea
#kurusuntuksuami
#kuruskanbadan
#kuruslangsing
#kurussecarasihat
#kurusmurah
#kurusbudget
#kurusmudah
#jomkurus1malaysia
#tipssihat
#tipskurus
#langsing
#buanglemak
#nakkurus
😍WOW COMELNYA DAH SELIM MELIM😍. Mari-mari wasap sis . Sis beritahu caranya ... ramai yang dah berjaya. Jangan tunggu lama-lama . Bertindak SEKARANG untuk singkirkan LEMAK TEPU yang dah lama melekat tu 🌺🌺🌺 . Anda konsisten jaminan kami. . Special offer .... selagi stock masih ader... FREE GIFR . BEG SULAM YANG SANGAT CANTIK dari Vietnam dan sabun scrub kopi untuk customer-customer sis. . 2 item FREE GIFT yaaahooo!!! . Boleh wasap sis segera 0164469824 ... . ATAU . Tinggalkan no phone anda untuk sis wasap segera. . Ikhlas sislily . #kurussihat  #cantiksihat  #productkurus  #detoxdancantik  #buangtoksin  #nakkuruscepat  #juskurus  #pilkurus  #kurustanpadiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumkawin  #kurusselepasbersalin  #skinnytea  #kurusuntuksuami  #kuruskanbadan  #kuruslangsing  #kurussecarasihat  #kurusmurah  #kurusbudget  #kurusmudah  #jomkurus1malaysia  #tipssihat  #tipskurus  #langsing  #buanglemak  #nakkurus 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
Woww consume 1 botol je dah boleh turun 5kg! 😍 perut buncit pun dah hilang 2 inci! Terbaik btul Gula Gula Kurus Mince ni. Rugi uolls tak cuba tau. . 
Nak tau lebih lanjut? Whatsapp 01 24999358 tauu
Woww consume 1 botol je dah boleh turun 5kg! 😍 perut buncit pun dah hilang 2 inci! Terbaik btul Gula Gula Kurus Mince ni. Rugi uolls tak cuba tau. . Nak tau lebih lanjut? Whatsapp 01 24999358 tauu
KURUS TANPA BERLAPAR DAN BERSENAM

GulaGulaKurus Mince ni terkenal bantu KAWAL selera makan. Darlingsss nanti lepas kemam 1/2 jam sebelum makan sis akan rasa tak lapar. Makan pun terkawal, idokle cekik darah.
.
Ramai yang TURUNNN. Ada 2 keelo, ada 4 keelo ada gak 10 keelo. Ikutlah uolss kalau konsisten memang boleb turun.
.
Nah whatsapp terus 012 4999358  kita ada harga special. Kami pun wanita, semua nak gojezz dan selim. 😍
KURUS TANPA BERLAPAR DAN BERSENAM GulaGulaKurus Mince ni terkenal bantu KAWAL selera makan. Darlingsss nanti lepas kemam 1/2 jam sebelum makan sis akan rasa tak lapar. Makan pun terkawal, idokle cekik darah. . Ramai yang TURUNNN. Ada 2 keelo, ada 4 keelo ada gak 10 keelo. Ikutlah uolss kalau konsisten memang boleb turun. . Nah whatsapp terus 012 4999358 kita ada harga special. Kami pun wanita, semua nak gojezz dan selim. 😍
Assalamualaikum dan Selamat pagi semua😙
Assalamualaikum dan Selamat pagi semua😙
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲
.
Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince Gula Gula Kurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan  orang2 kat luar sana tau.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋
.
📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +0192557314
Banyak sangat produk untuk kurus kat pasaran sekarang ni kan. Ada yang rasa macam tak tau nak pilih produk mana 1? 😲😲😲 . Mesti ada kan... 😉 Haa... Apa kata beri diri peluang untuk mencuba Mince Gula Gula Kurus ni.. 😊 Produk ni dah banyak mengembirakan orang2 kat luar sana tau. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? Kami juga menawarkan pakej mince + gel coolrose😋 . 📲Whatsapp untuk consult dulu untuk kesan terbaik +0192557314
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 0175129526
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲 Whatsapp " GGK " ke 0175129526
TAHUKAH ANDA SKIP BREAKFAST ADALAH PENYEBAB UTAMA SUKAR KURUS
.
BETUL, Salah satu sebab kenapa anda mudah lapar adalah kerana mengabaikan sarapan pagi.
.
Jadi otak kita mula memikirkan makanan, dan tengahari kita qadha' abis makan pagi sekali. Makan tengahari dgn sambal sotong, ayam goreng, sayur masak lemak pucuk paku...adoiii..kalori mencanak uolsss.
.
So jgn skip brekpast darling. Ambillah telur setengah masak, telur rebus, nasi lemak lebih elok dr nasi goreng tau...goreng2 ni kalari dia tinggi.

Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan, TAK LAPAR SELALU
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp 0175129526
TAHUKAH ANDA SKIP BREAKFAST ADALAH PENYEBAB UTAMA SUKAR KURUS . BETUL, Salah satu sebab kenapa anda mudah lapar adalah kerana mengabaikan sarapan pagi. . Jadi otak kita mula memikirkan makanan, dan tengahari kita qadha' abis makan pagi sekali. Makan tengahari dgn sambal sotong, ayam goreng, sayur masak lemak pucuk paku...adoiii..kalori mencanak uolsss. . So jgn skip brekpast darling. Ambillah telur setengah masak, telur rebus, nasi lemak lebih elok dr nasi goreng tau...goreng2 ni kalari dia tinggi. Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan, TAK LAPAR SELALU (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp 0175129526
Assalammualaikum Morning uolss
Dah shake2 #juicyraspberry blom ☺☺
Takde stock?? Wasap la kita #readystock 🔭 NAK CUBA
🛍 READY STOK 📲📲 http://www.wasap.my/60193334274

#JomKurus #senang2kurus #Juskurus
#StokisSahJuicyRaspberryKL #ZurinaMR  #KurusSecaraSihat #KurusLepasBersalin
#JuicyRaspberryBurnFatFast #Detox
#CantikMenawanDenganJR #juicyFibre
#MudahnyaKurusDenganJR #SekatSelera
#KeepFitStayHealty #SlimmingJuicy
Mommies out there yg nak kurus.. don't worry.. ada supplement unyuk kurus yg sesuai untuk ibu menyusu tau 😍😍😍 Ada lab test bebas dr bahan2 bahaya.
.
.
Lepas  bersalin rasa macam badan dipam-pam kan peningkatan berat yg ketara dr sebelum ni 😅
.
After pantang korang boleh jer terus ambil Mince ni.. xeffect kepada baby.. dan xeffect kepada pengeluaran susu.. malah makin bertambah.
.
Cara pengambilan pun sangat mudah, boleh makan mcm gula2 jer. 😊 Tak perlu bancuh bagai.. dan xperlu telan dengan air pun.
.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
📲Whatsapp 0192557314
.
Mommies out there yg nak kurus.. don't worry.. ada supplement unyuk kurus yg sesuai untuk ibu menyusu tau 😍😍😍 Ada lab test bebas dr bahan2 bahaya. . . Lepas bersalin rasa macam badan dipam-pam kan peningkatan berat yg ketara dr sebelum ni 😅 . After pantang korang boleh jer terus ambil Mince ni.. xeffect kepada baby.. dan xeffect kepada pengeluaran susu.. malah makin bertambah. . Cara pengambilan pun sangat mudah, boleh makan mcm gula2 jer. 😊 Tak perlu bancuh bagai.. dan xperlu telan dengan air pun. . . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . 📲Whatsapp 0192557314 .
Kat bawah ne semua mommy2 gojess😍😍😍
Anak 3'4'5 org..tp tengok body mereka.. Alahai jelesnya... Dulu mereka pon tuutttttt @ *bambam* 😂😂😂 jgn marah Puan2 gojes semua😘. Just nak share & nak bgtau semua boleh kurus..PASTI!

Dengan #JuicyRaspberry tiada yg mustahil. Hanya dgn 1 kotak sahaja dah kena tukar size baju...aummmm 
Berminat?
Whatsapp ke 016.270.6663
www.wasap.my/0162706663

#JUICYRASPBERRY #READYSTOCK #JusTerpaksaKurus
#JusPastiSihat #detoxtoksin
#kurussecarasihat #ibumenyusu #awesome #TestimoniJR #teamhoney #imtrustedseller #JusAjaibPalingBerkesan
Kat bawah ne semua mommy2 gojess😍😍😍 Anak 3'4'5 org..tp tengok body mereka.. Alahai jelesnya... Dulu mereka pon tuutttttt @ *bambam* 😂😂😂 jgn marah Puan2 gojes semua😘. Just nak share & nak bgtau semua boleh kurus..PASTI! Dengan #JuicyRaspberry  tiada yg mustahil. Hanya dgn 1 kotak sahaja dah kena tukar size baju...aummmm Berminat? Whatsapp ke 016.270.6663 www.wasap.my/0162706663 #JUICYRASPBERRY  #READYSTOCK  #JusTerpaksaKurus  #JusPastiSihat  #detoxtoksin  #kurussecarasihat  #ibumenyusu  #awesome  #TestimoniJR  #teamhoney  #imtrustedseller  #JusAjaibPalingBerkesan 
ASSALAMUALAIKUM....
GOOD MORNING 😍😍😍 👉DAH BER'JR KE BELOM..RUGI TAW KALAU BELOM...HANYA DALAM 7 HARI KITA AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YG MENAKJUBKAN 💋 RINGAN, SIHAT & BERTENAGA 👍👍👍
💋 KURUS & KEMPIS 👉👉 PASTI 💪💪💪
💋 SAKIT2 TUMIT HILANG TANPA SEDAR 😉😉
💋JOM TRY.. ALAMI SENDIRI PENANGAN #JR

Berminat?
Info/pertanyaan sila whatsapp ke 016.270.6663
www.wasap.my/0162706663

#JUICYRASPBERRY #READYSTOCK #KURUSSIHAT #kurussecarasihat #toksin #detoxtoksin #kurus7hari #awesome #hot #kurussantai #teamhoney
ASSALAMUALAIKUM.... GOOD MORNING 😍😍😍 👉DAH BER'JR KE BELOM..RUGI TAW KALAU BELOM...HANYA DALAM 7 HARI KITA AKAN MENGALAMI PERUBAHAN YG MENAKJUBKAN 💋 RINGAN, SIHAT & BERTENAGA 👍👍👍 💋 KURUS & KEMPIS 👉👉 PASTI 💪💪💪 💋 SAKIT2 TUMIT HILANG TANPA SEDAR 😉😉 💋JOM TRY.. ALAMI SENDIRI PENANGAN #JR  Berminat? Info/pertanyaan sila whatsapp ke 016.270.6663 www.wasap.my/0162706663 #JUICYRASPBERRY  #READYSTOCK  #KURUSSIHAT  #kurussecarasihat  #toksin  #detoxtoksin  #kurus7hari  #awesome  #hot  #kurussantai  #teamhoney 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0175129526
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0175129526
KELEBIHAN MINCE . 
Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah.
✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme.
✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya.
✔️ Membuang toksin dalam tubuh.
✔️ Mengawal Berat Badan.
✔️ Menghalang pembentukan lemak.
✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan.
✔️ Agen awet muda.
✔️ Anti Kanser.
✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga.
✔️ Menurunkan kolestrol.
. 
Nak tau lebih lanjut jangan segan silu wasap 017 5129526
KELEBIHAN MINCE . Paling utama terbukti berkesan untuk control selera makan. ✔️ Menjaga kestabilan gula dan darah. ✔️ Dapat menghentikan penyerapan lemak dan meningkatkan metabolisme. ✔️ Membantu menyingkirkan lemak dan menurunkan berat badan tanpa kesan sampingan yang merbahaya. ✔️ Membuang toksin dalam tubuh. ✔️ Mengawal Berat Badan. ✔️ Menghalang pembentukan lemak. ✔️ Sebagai tonik menguatkan ketahanan badan. ✔️ Agen awet muda. ✔️ Anti Kanser. ✔️ Menukarkan lemak yang tersimpan sebagai tenaga. ✔️ Menurunkan kolestrol. . Nak tau lebih lanjut jangan segan silu wasap 017 5129526
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
Assalamualaikum dan Selamat Pagi semua 😘
NAK KEMBALIKAN BENTUK BADAN YANG HOT & SEXY DALAM MASA SEAWAL 7 HARI TANPA PERLU BERLAPAR?

FOLLOW MESEJ SETERUSNYA👇

Jika anda orang yang kami cari, sila hubungi  dengan segera!!! Perhatian!!!
Anda yang sayangkan lemak anda mencair sila ABAIKAN mesej ini. +6012 543 8365 +6012 543 8365

MAXXSLIM BOOSTER 
RM69 tambah pos rm8 sm, rm12 ss .
30 biji (kegunaan 1 bulan) .
.
#Maxxslim #MaxxslimBooster  #MaxxslimBoosterParitRaja #MaxxslimParitRaja
 #KurusCepat #KurusTanpaSenaman #KurusDalam2Minggu #KurusDenganCepat #KurusTanpaBerlapar #KurusSecaraSihat #KurusLangsing #SlimmingProduct #SlimmingProducts #Langsing #KurusSelepasBersalin #KurusMudah #Kurus #KuruskanBadan #KurusDanLangsing #KurusDanSihat #KurusDalam7Hari #KurusTanpaUbat #UbatKurus #NakKurus #ProdukKurus #TipsKempisPerut #TipsPehaKecil
NAK KEMBALIKAN BENTUK BADAN YANG HOT & SEXY DALAM MASA SEAWAL 7 HARI TANPA PERLU BERLAPAR? FOLLOW MESEJ SETERUSNYA👇 Jika anda orang yang kami cari, sila hubungi dengan segera!!! Perhatian!!! Anda yang sayangkan lemak anda mencair sila ABAIKAN mesej ini. +6012 543 8365 +6012 543 8365 MAXXSLIM BOOSTER RM69 tambah pos rm8 sm, rm12 ss . 30 biji (kegunaan 1 bulan) . . #Maxxslim  #MaxxslimBooster  #MaxxslimBoosterParitRaja  #MaxxslimParitRaja  #KurusCepat  #KurusTanpaSenaman  #KurusDalam2Minggu  #KurusDenganCepat  #KurusTanpaBerlapar  #KurusSecaraSihat  #KurusLangsing  #SlimmingProduct  #SlimmingProducts  #Langsing  #KurusSelepasBersalin  #KurusMudah  #Kurus  #KuruskanBadan  #KurusDanLangsing  #KurusDanSihat  #KurusDalam7Hari  #KurusTanpaUbat  #UbatKurus  #NakKurus  #ProdukKurus  #TipsKempisPerut  #TipsPehaKecil 
KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉
.
✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil
.
✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas
.
✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai
.
✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak
.
✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan
.
✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai
.
Harga? RM 100 sahaja!
KELEBIHAN D'QUEEN ULTRA SLIM CORSET 👉 . ✔ CANGKUK 3 LAPIS - Tak perlu tukar size lepas ukuran pinggang makin kecil . ✔ BUKAAN DI BAWAH - Tak perlu buka corset kalau nak ke tandas . ✔ RENDA DI PEHA - cantik dan tak bergulung ke atas masa dipakai . ✔ JAHITAN KEMAS - selesa dan tahan lasak . ✔ MAGNET - Meningkatkan kadar metabolisme badan . ✔ TALI BAHU BOLEH LARAS - ikut ketinggian si pemakai . Harga? RM 100 sahaja!
D'QUEEN ULTRASLIM ni bukan asing asing tauu. Dia satu piece yang bersambung. Senang je nak pakai dia 😊
D'QUEEN ULTRASLIM ni bukan asing asing tauu. Dia satu piece yang bersambung. Senang je nak pakai dia 😊
Tali bahu D'QUEEN ULTRASLIM ni boleh laras tau

Kalau awak tinggi ke rendah ke boleh je pakai

Cuma kena pastikan size pinggang ngam!
Tali bahu D'QUEEN ULTRASLIM ni boleh laras tau Kalau awak tinggi ke rendah ke boleh je pakai Cuma kena pastikan size pinggang ngam!
Jom saya bantu kurus macam saya.... 🎉 #promosi datang Lagi..🎉 Promosi🎉 deepavali🎉 
Mini pack 15 biji =Rm50 *asal rm70*
Biasa 30 Biji = Rm90 *asal rm110*

#promosislymochoco
#cutisekolah
#deepavali
#slymochoco
#slymochocotaiping
#slymochocobynayla
#mr_slymochoco_sham
#testimonislymochoco
#testimonislymochocotaiping
#coklatajaib
#coklatkurus
#kuruscaramudah
#kuruscepat
#kuruscantik
#kurussecarasihat
#kunyahkurus
#obesiti
#kurussebelumkahwin
#cikgu
#cikgucomel
#cikguaktif 
#produkviral
#produkviral2017 
#produkkurusviral
#ctdk
#ammarbahrin
#amirarosli
#ajimaura
#terapiistagram 
www.wasap.my/60135394734 faizah 
www.wasap.my/60195121251 sham9
Jom saya bantu kurus macam saya.... 🎉 #promosi  datang Lagi..🎉 Promosi🎉 deepavali🎉 Mini pack 15 biji =Rm50 *asal rm70* Biasa 30 Biji = Rm90 *asal rm110* #promosislymochoco  #cutisekolah  #deepavali  #slymochoco  #slymochocotaiping  #slymochocobynayla  #mr_slymochoco_sham  #testimonislymochoco  #testimonislymochocotaiping  #coklatajaib  #coklatkurus  #kuruscaramudah  #kuruscepat  #kuruscantik  #kurussecarasihat  #kunyahkurus  #obesiti  #kurussebelumkahwin  #cikgu  #cikgucomel  #cikguaktif  #produkviral  #produkviral2017  #produkkurusviral  #ctdk  #ammarbahrin  #amirarosli  #ajimaura  #terapiistagram  www.wasap.my/60135394734 faizah www.wasap.my/60195121251 sham9
Abg, ayang positif dah ni

Suami berkerut dahi
Mengandung lagi ke

Tak lah abg
Bukan mengandung
Tapi ayang dah nampak
Kesan lepas guna 
Gula Gula Kurus kerempeng ni

Posittif sungguh result dia.
Ayang happy ni Abg.
Target 2017 dah nak capai

3 kg turun dalam masa 15 hari
Tak lama lagi,  ayang dah slim melim macam dulu dulu. 
Suami mengusik
Ayang jom tambah satu lagi.

Hehe. sejak selim melim abg kita hari hari macam pengantin baru
. 
Whatsapp 0124999358
Abg, ayang positif dah ni Suami berkerut dahi Mengandung lagi ke Tak lah abg Bukan mengandung Tapi ayang dah nampak Kesan lepas guna Gula Gula Kurus kerempeng ni Posittif sungguh result dia. Ayang happy ni Abg. Target 2017 dah nak capai 3 kg turun dalam masa 15 hari Tak lama lagi, ayang dah slim melim macam dulu dulu. Suami mengusik Ayang jom tambah satu lagi. Hehe. sejak selim melim abg kita hari hari macam pengantin baru . Whatsapp 0124999358
@adore.audelabeauty_kl_selangor - - .
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ]
.
.
Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍
.
.
Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍
.
Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣
.
.
Kalau segan nak komen, boleh DM jugak. Kami sedia membantu
. 
#adoreaudelabeautyklselangor #audelabynadzainal #audelalovers #testimoniaudela #kurusputihserentak #kurussecarasihat #kurusselamat
@adore.audelabeauty_kl_selangor - - . [ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ] . . Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍 . . Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍 . Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣 . . Kalau segan nak komen, boleh DM jugak. Kami sedia membantu . #adoreaudelabeautyklselangor  #audelabynadzainal  #audelalovers  #testimoniaudela  #kurusputihserentak  #kurussecarasihat  #kurusselamat 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan  Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH
➡ Sebotol ada 30 biji
➡ Boleh Tahan 14 hari
➡ Bahan 100% Halal .
.
Bahan Mince
➡ Delima - Elak pengumpulan lemak
➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat
➡ Garcinia -.Control selera makan
➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak
➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0124999358
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . ➡ Mince aka GulaGulaKurus Fungsi kontrol selera makan Dan Bakar lemak cara SELAMAT & MUDAH ➡ Sebotol ada 30 biji ➡ Boleh Tahan 14 hari ➡ Bahan 100% Halal . . Bahan Mince ➡ Delima - Elak pengumpulan lemak ➡ Guarana- Kurangkan selera makan dgn selamat ➡ Garcinia -.Control selera makan ➡ White Kidney Bean- Sekat Karbohidrat jadi Lemak ➡ Green Coffee Bean- Bakar Lemak . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0124999358
Uolls dalam kategori gemuk yang mana satu? 😝😝
Uolls dalam kategori gemuk yang mana satu? 😝😝
Resepi ESP Smoothie. Yang berdiet pun boleh amalkan. 
Bagi yang tak suka sejuk, tak perlu letak ais yer.. Nyummm....nyumm... 😋

#pengedarshakleeshahalam 
#kedaicantiksihat 
#shakleeshahalam 
#resepismoothie 
#sedaptakterkata
#jomdiet
#kurussecarasihat
#codshahalam 
#shahalamresident
BOSAN DENGAN MASALAH BERAT BADAN?? SAMPAI MALU NAK JUMPA KAWAN!
.
Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
BOSAN DENGAN MASALAH BERAT BADAN?? SAMPAI MALU NAK JUMPA KAWAN! . Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus! . Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat . Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 010-8183534
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 010-8183534
.
.
Dalam set slimming Shaklee menekan 3 konsep mudah iaitu
.
✅ Bakar atau pecahkan lemak (omega/ lecithin)
.
✅ Buang, detox atau singkirkan lemak (alfalfa/herblax)
.
✅ Bina otot elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar (ESP/CINCH)
.
#setkurusshaklee #dietselamat #supplementkurus #dietatkin #kevinzahri #kurussecarasihat #kurus #dietkalori #bminormal #esp #omegaguard #lecithin #alfalfa #herblax #cinch
.
.
Dalam set slimming Shaklee menekan 3 konsep mudah iaitu
.
✅ Bakar atau pecahkan lemak (omega/ lecithin)
.
✅ Buang, detox atau singkirkan lemak (alfalfa/herblax)
.
✅ Bina otot elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar (ESP/CINCH)
.
#setkurusshaklee #dietselamat #supplementkurus #dietatkin #kevinzahri #kurussecarasihat #kurus #dietkalori #bminormal #esp #omegaguard #lecithin #alfalfa #herblax #cinch
.
.
Dalam set slimming Shaklee menekan 3 konsep mudah iaitu
.
✅ Bakar atau pecahkan lemak (omega/ lecithin)
.
✅ Buang, detox atau singkirkan lemak (alfalfa/herblax)
.
✅ Bina otot elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar (ESP/CINCH)
.
#setkurusshaklee #dietselamat #supplementkurus #dietatkin #kevinzahri #kurussecarasihat #kurus #dietkalori #bminormal #esp #omegaguard #lecithin #alfalfa #herblax #cinch
☕️Anda Peminat Kopi?Anda seorang yang sangat menjaga KESIHATAN LUAR DAN DALAM.
.
Memperkenalkan "Secret Coffee"
.
"SLIM.MING COFFEE PER-1 DIMALAYSIA YANG menggabungkan EKSTRAK "GARCINIA CAMBOGIA" + 5 LAGI BAHAN YANG MEMBAKAR & MENGGULINGKAN KOLES.TEROL ANDA!!! .
✔Anda bosan dgn BADAN YG GEMUKSS ?
✔Rimas dgn Parut BERSEPAH dimuka?
✔SISTEM BUANGAN tidak LANCAR?
✔Badan sentiasa LEMAH?
✔IDAMKAN kulit Yang LICIN & BERSIH?
.
Jangan risau kami ADA PENYELESAIAN!!!
.
Direct WhatApps:http://www.wasap.my/+601111983461/kopisc
.
#CoffeeSecretCorrea
#PengemarCoffee
#CoffeeLover
#SlimmingCoffee
#KopiKesihatan
#IMLegacy141017 
#LosyenViral
#CoffeeSecretCorrea 
#AgentStokistWanted 
#SecretCorreaJohor
#SecretCorreaPasirGudang
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#Kurus
#KurusSejuk
#KurusTanpaUbat
#KurusTanpaDiet
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
☕️Anda Peminat Kopi?Anda seorang yang sangat menjaga KESIHATAN LUAR DAN DALAM. . Memperkenalkan "Secret Coffee" . "SLIM.MING COFFEE PER-1 DIMALAYSIA YANG menggabungkan EKSTRAK "GARCINIA CAMBOGIA" + 5 LAGI BAHAN YANG MEMBAKAR & MENGGULINGKAN KOLES.TEROL ANDA!!! . ✔Anda bosan dgn BADAN YG GEMUKSS ? ✔Rimas dgn Parut BERSEPAH dimuka? ✔SISTEM BUANGAN tidak LANCAR? ✔Badan sentiasa LEMAH? ✔IDAMKAN kulit Yang LICIN & BERSIH? . Jangan risau kami ADA PENYELESAIAN!!! . Direct WhatApps:http://www.wasap.my/+601111983461/kopisc . #CoffeeSecretCorrea  #PengemarCoffee  #CoffeeLover  #SlimmingCoffee  #KopiKesihatan  #IMLegacy141017  #LosyenViral  #CoffeeSecretCorrea  #AgentStokistWanted  #SecretCorreaJohor  #SecretCorreaPasirGudang  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #Kurus  #KurusSejuk  #KurusTanpaUbat  #KurusTanpaDiet  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik 
Alhamdulillah
Kuasa kurus enellixslim
Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti

Nak cerita pasal awet muda

Umur 35 tahun dengan
 tiada set kosmetik mahal2.
Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal. 
Tapi dengan enellixslim
Muka dah makin berseri seri
nampak kesan muka semakin muda kembali.
Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan. 
Angin juga keluar kerana ada serai dan halia. 
Sakit urat pon hilang. 
Perghhh dulu nampak macam 'makcik'
Sekarang pakat panggil 'adik' plok

#Awet muda
#Awet muda
#Awet muda

enellixslim muda jelita
cantik ramping semakin langsing
hensem bergaya terlebih sado

Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus #kurussecarasihat #kurusselamat #kuruscepat #kurusdalam2minggu #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakcantik #sayanakkurus #sayajual #sayanakcantik #sayabeli #ubatkurus #juskurus #pilkurus #detok #detoks #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarkarat #produkkecantikan #produkkurus #kelantan #um #umk #uitm #upm #kotabharu #terengganu
Alhamdulillah Kuasa kurus enellixslim Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti Nak cerita pasal awet muda Umur 35 tahun dengan tiada set kosmetik mahal2. Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal. Tapi dengan enellixslim Muka dah makin berseri seri nampak kesan muka semakin muda kembali. Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan. Angin juga keluar kerana ada serai dan halia. Sakit urat pon hilang. Perghhh dulu nampak macam 'makcik' Sekarang pakat panggil 'adik' plok #Awet  muda #Awet  muda #Awet  muda enellixslim muda jelita cantik ramping semakin langsing hensem bergaya terlebih sado Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus  #kurussecarasihat  #kurusselamat  #kuruscepat  #kurusdalam2minggu  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #sayajual  #sayanakcantik  #sayabeli  #ubatkurus  #juskurus  #pilkurus  #detok  #detoks  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaar  #bazarkarat  #produkkecantikan  #produkkurus  #kelantan  #um  #umk  #uitm  #upm  #kotabharu  #terengganu 
Alhamdulillah
Kuasa kurus enellixslim
Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti

Nak cerita pasal awet muda

Umur 35 tahun dengan
 tiada set kosmetik mahal2.
Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal. 
Tapi dengan enellixslim
Muka dah makin berseri seri
nampak kesan muka semakin muda kembali.
Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan. 
Angin juga keluar kerana ada serai dan halia. 
Sakit urat pon hilang. 
Perghhh dulu nampak macam 'makcik'
Sekarang pakat panggil 'adik' plok

#Awet muda
#Awet muda
#Awet muda

enellixslim muda jelita
cantik ramping semakin langsing
hensem bergaya terlebih sado

Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus #kurussecarasihat #kurusselamat #kuruscepat #kurusdalam2minggu #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakcantik #sayanakkurus #sayajual #sayanakcantik #sayabeli #ubatkurus #juskurus #pilkurus #detok #detoks #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #bazaar #bazarkarat #produkkecantikan #produkkurus #kelantan #um #umk #uitm #upm #kotabharu #terengganu
Alhamdulillah Kuasa kurus enellixslim Membantu menurunkan berat badan dan mengawal penyakit obesiti Nak cerita pasal awet muda Umur 35 tahun dengan tiada set kosmetik mahal2. Tanpa pakai corset dan badan naik mendadak tak terkawal. Tapi dengan enellixslim Muka dah makin berseri seri nampak kesan muka semakin muda kembali. Kerana toksin dan aura negatif dalam badan disingkirkan keluar melalui proses penghadaman dan perpeluhan. Angin juga keluar kerana ada serai dan halia. Sakit urat pon hilang. Perghhh dulu nampak macam 'makcik' Sekarang pakat panggil 'adik' plok #Awet  muda #Awet  muda #Awet  muda enellixslim muda jelita cantik ramping semakin langsing hensem bergaya terlebih sado Cepat2 grab harga runtuh!!!! #kurus  #kurussecarasihat  #kurusselamat  #kuruscepat  #kurusdalam2minggu  #nakkuruscepat  #nakkuruskanbadan  #sayanakcantik  #sayanakkurus  #sayajual  #sayanakcantik  #sayabeli  #ubatkurus  #juskurus  #pilkurus  #detok  #detoks  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #bazaar  #bazarkarat  #produkkecantikan  #produkkurus  #kelantan  #um  #umk  #uitm  #upm  #kotabharu  #terengganu 
Adik ni.... Baru abis #UPSR 
Slymochoco ni blh diambil umur 12 tahun Keatas... Dah hilang pp gebu si kembar seiras setali pusat😅😅 . Nampak matang plak.... Adik ni semangat turunkan berat badannya....
Sblum ni dah trun 4kg... Daripda 98kg...
Tu timbang sebelum habis  sebotol 
Siap atok sponsor LG.... Nakkan cucunya Cantik... Sekarang baju sekolah dah mula longgar.... ALHAMDULIILAH... mamanya tumpang hepi... Tahniah mamanya @zuraiyahkamarudin 
#Raya Tahun dpan dptla anak dara ni melaram baju idaman hati.... Berita baikkkk🎉🎉🎉🎉🎉 #promosi datang Lagi.. Promosi deepavali 
Mini pack 15 biji =Rm50 *asal rm70*
Biasa 30 Biji = Rm90 *asal rm110*

#promosislymochoco
#harisukannegara
#cutisekolah
#deepavali
#slymochoco
#slymochocotaiping
#slymochocobynayla
#mr_slymochoco_sham
#testimonislymochoco
#testimonislymochocotaiping
#coklatajaib
#coklatkurus
#kuruscaramudah
#kuruscepat
#kuruscantik
#kurussecarasihat
#kunyahkurus
#obesiti
#kurussebelumkahwin
#cikgu
#cikgucomel
#cikguaktif 
#produkviral
#produkviral2017 
#produkkurusviral
#ajimaura
#terapiistagram 
www.wasap.my/60135394734 faizah 
www.wasap.my/60195121251 sham
Adik ni.... Baru abis #UPSR  Slymochoco ni blh diambil umur 12 tahun Keatas... Dah hilang pp gebu si kembar seiras setali pusat😅😅 . Nampak matang plak.... Adik ni semangat turunkan berat badannya.... Sblum ni dah trun 4kg... Daripda 98kg... Tu timbang sebelum habis sebotol Siap atok sponsor LG.... Nakkan cucunya Cantik... Sekarang baju sekolah dah mula longgar.... ALHAMDULIILAH... mamanya tumpang hepi... Tahniah mamanya @zuraiyahkamarudin #Raya  Tahun dpan dptla anak dara ni melaram baju idaman hati.... Berita baikkkk🎉🎉🎉🎉🎉 #promosi  datang Lagi.. Promosi deepavali Mini pack 15 biji =Rm50 *asal rm70* Biasa 30 Biji = Rm90 *asal rm110* #promosislymochoco  #harisukannegara  #cutisekolah  #deepavali  #slymochoco  #slymochocotaiping  #slymochocobynayla  #mr_slymochoco_sham  #testimonislymochoco  #testimonislymochocotaiping  #coklatajaib  #coklatkurus  #kuruscaramudah  #kuruscepat  #kuruscantik  #kurussecarasihat  #kunyahkurus  #obesiti  #kurussebelumkahwin  #cikgu  #cikgucomel  #cikguaktif  #produkviral  #produkviral2017  #produkkurusviral  #ajimaura  #terapiistagram  www.wasap.my/60135394734 faizah www.wasap.my/60195121251 sham
Wowww!!! Lagi testimoni best! Turun 7kg dalam masa sebulan! 😍😍 Jom amalkan mince.

Whatsapp 0124999358
Wowww!!! Lagi testimoni best! Turun 7kg dalam masa sebulan! 😍😍 Jom amalkan mince. Whatsapp 0124999358
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal Gula Gula Kurus?
Komen, sy serius nakk..
Mince Corner 🔴 Mitos: Gula Gula Kurus ini hanya untuk mereka yang ada masalah berat badan sahaja 🔵 Fakta : Gula Gula Kurus ini sesuai juga bagi mereka selera makan tinggi, perut buncit, peha & lengan mengembang lagi2 ibu menyusukan anak, anak dara yang bambam, isteri yang sibuk bekerja tak sempat bersenam yang mahu mentransformasikan badan kembali langsing semudah kemam sahaja 💃🏻💃🏻 ✅Awak pun berminat untuk menjadi pengamal Gula Gula Kurus? Komen, sy serius nakk..
Korang yang mana satu ehh? 🤣
Korang yang mana satu ehh? 🤣
Sakit kaki ✔
Badan ringan ✔
Lenguh hilang ✔
.
Bagus tak detox?
Sakit kaki ✔ Badan ringan ✔ Lenguh hilang ✔ . Bagus tak detox?
TERUSKAN DENGAN SAIZ XXL ANDA JIKA ANDA SELESA!
.
Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. TAPI kalau anda rasa nak tukar size anda..
.
Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2.
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
TERUSKAN DENGAN SAIZ XXL ANDA JIKA ANDA SELESA! . Kalau anda rasa size xxxl paling selesa..teruskan. TAPI kalau anda rasa nak tukar size anda.. . Jom follow testimoni kami.. Beli set combo rm40.00 dapat 2 jenis teh.. Murah dan berbaloi2. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Lemonade Xpresh ini ialah 
lemon yang telah DISERBUKKAN.
.

Berat 50g.
Ada KKM lagi
.

Cara guna cuma perlu
CAMPUR 1g serbuk lemon
dengan air suam / air sejuk
atau apa2 air sekalipun.
.

Kebaikan detox
Lemonade Xpresh ialah :-
1- membantu membakar lemak
2- mengurangkan berat badan
3- mengempiskan perut
4- sesuai utk lelaki & perempuan
.

Sekiranya cik menghadapi masalah
#perutbuncit , #badangemuk ,
#sembelit , #payahlawas
maka baik cik beli lemonade xpresh.
Memang terbukti berkesan tau.
Boleh tengok Testimoni.
❤
.

Sebotol RM48 jer!
.

Nak beli?
Klik link kat bio 😁😁😁
Lemonade Xpresh ini ialah lemon yang telah DISERBUKKAN. . Berat 50g. Ada KKM lagi . Cara guna cuma perlu CAMPUR 1g serbuk lemon dengan air suam / air sejuk atau apa2 air sekalipun. . Kebaikan detox Lemonade Xpresh ialah :- 1- membantu membakar lemak 2- mengurangkan berat badan 3- mengempiskan perut 4- sesuai utk lelaki & perempuan . Sekiranya cik menghadapi masalah #perutbuncit  , #badangemuk  , #sembelit  , #payahlawas  maka baik cik beli lemonade xpresh. Memang terbukti berkesan tau. Boleh tengok Testimoni. ❤ . Sebotol RM48 jer! . Nak beli? Klik link kat bio 😁😁😁
📌 PELANGSING AMPUH TURUN BERAT HINGGA 5 KILO DALAM 10 HARI 📌 TERBAIK KARENA TANPA BERPANTANG MAKAN, TANPA EFEK SAMPING, DIETING DENGAN HANYA KONSUMSI PLUM PADA MALAM HARI, MENGANDUNG SERAT UNTUK MENGIKAT MINYAK DAN LEMAK TUBUH 📌 HERBAL DAN TANPA PENGAWET,  BERBENTUK BUAH ASLI DIKERINGKAN (bukan pil, kapsul atau kimia lainnya) 💯 BUAH PLUM TERBAIK GRADE A+ MEMILIKI SERAT TERTINGGI DAN DIFERMENTASI GREENTEA MAMPU MERONTOKAN LEMAK PERUT DARI DALAM TUBUH, 📌 CUMA RP.30.000 SEHARI, 📌 BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA, 📱 PROMO DISC klik INSTAGRAM KU YA @ , ATAU LANGSUNG CHAT VIA WA/LINE : 0812-2564-3580 📌  #buanglemakperut #kurussecarasihat #gulagulakurus #kuruslepasberanak #kuruslepasbersalin #kuruslangsing #produkkurus #nakkuruskanbadan #perutbuncit #perutkempis#kolestroltinggi #periodtakteratur #sukarhamil #kevinzahari #jk1m #enot #abam #kitajuara #viral
📌 PELANGSING AMPUH TURUN BERAT HINGGA 5 KILO DALAM 10 HARI 📌 TERBAIK KARENA TANPA BERPANTANG MAKAN, TANPA EFEK SAMPING, DIETING DENGAN HANYA KONSUMSI PLUM PADA MALAM HARI, MENGANDUNG SERAT UNTUK MENGIKAT MINYAK DAN LEMAK TUBUH 📌 HERBAL DAN TANPA PENGAWET, BERBENTUK BUAH ASLI DIKERINGKAN (bukan pil, kapsul atau kimia lainnya) 💯 BUAH PLUM TERBAIK GRADE A+ MEMILIKI SERAT TERTINGGI DAN DIFERMENTASI GREENTEA MAMPU MERONTOKAN LEMAK PERUT DARI DALAM TUBUH, 📌 CUMA RP.30.000 SEHARI, 📌 BUKTIKAN SENDIRI KHASIATNYA, 📱 PROMO DISC klik INSTAGRAM KU YA @ , ATAU LANGSUNG CHAT VIA WA/LINE : 0812-2564-3580 📌 #buanglemakperut  #kurussecarasihat  #gulagulakurus  #kuruslepasberanak  #kuruslepasbersalin  #kuruslangsing  #produkkurus  #nakkuruskanbadan  #perutbuncit  #perutkempis #kolestroltinggi  #periodtakteratur  #sukarhamil  #kevinzahari  #jk1m  #enot  #abam  #kitajuara  #viral 
Banyak sangat punca jerawat salah satunya badan banyak toksin.
.
Syok betol dapat nyahtoksin yang buat kulit berjerawat kan? Rasa happy nak bagitau satu taman.
.
Ayu recommend Aijuice Dossier. Mampu menyahtoksin segala toksin melekat di badan tu.
Banyak sangat punca jerawat salah satunya badan banyak toksin. . Syok betol dapat nyahtoksin yang buat kulit berjerawat kan? Rasa happy nak bagitau satu taman. . Ayu recommend Aijuice Dossier. Mampu menyahtoksin segala toksin melekat di badan tu.
KELEBIHAN JHA
•Menurunkan berat badan
•Memberi tenaga berpanjangan
•Memecahkan lemak tepu
•Membuang angin
•Membakar lemak
•Segala Toksin disingkirkan melalui urin
•Memberi bentuk badan yg ideal
•Membantu mengawal nafsu makan
•Menstabilkan metabolisme badan
•Melawaskan Pembuangan Air Besar
•Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut
.
.
#jushaliaakhtar
#juskurusterbaikdiasia
#kurussecarasihat
#hilangsakitpenat
#testimonijushaliaAkhtar
.
RM18.00/ botol
Postage rm8.00 - 1/2 botol
Free cod area Sg.Petani
Http://www.wasap.my/6016-5406505
.
WHATSAPP : 016-5406505
KELEBIHAN JHA •Menurunkan berat badan •Memberi tenaga berpanjangan •Memecahkan lemak tepu •Membuang angin •Membakar lemak •Segala Toksin disingkirkan melalui urin •Memberi bentuk badan yg ideal •Membantu mengawal nafsu makan •Menstabilkan metabolisme badan •Melawaskan Pembuangan Air Besar •Menghilangkan sakit sakit tumit dan lutut . . #jushaliaakhtar  #juskurusterbaikdiasia  #kurussecarasihat  #hilangsakitpenat  #testimonijushaliaAkhtar  . RM18.00/ botol Postage rm8.00 - 1/2 botol Free cod area Sg.Petani Http://www.wasap.my/6016-5406505 . WHATSAPP : 016-5406505
TESTIMONI LAGI . RAMAI DAH BERJAYA. AWAK-AWAK BILA LAGI . JOM AIHATKAN BADAN . RATAKAN PERUT.

Mari-mari wasap sis . Sis beritahu caranya ... ramai yang dah berjaya. Jangan tunggu lama-lama . Bertindak SEKARANG untuk singkirkan LEMAK TEPU yang dah lama melekat tu 🌺🌺🌺
.
Anda konsisten jaminan kami.
.
Special offer .... selagi stock masih ader... FREE GIFR . BEG SULAM YANG SANGAT CANTIK  dari Vietnam dan sabun scrub kopi untuk customer-customer sis.
.
2 item FREE GIFT yaaahooo!!!
.
Boleh wasap sis segera 0164469824 ...
.
ATAU
.
Tinggalkan no phone anda untuk sis wasap segera.
.
Ikhlas sislily
.
#kurussihat
#cantiksihat
#productkurus
#detoxdancantik
#buangtoksin
#nakkuruscepat
#juskurus
#pilkurus
#kurustanpadiet
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumkawin
#kurusselepasbersalin
#skinnytea
#kurusuntuksuami
#kuruskanbadan
#kuruslangsing
#kurussecarasihat
#kurusmurah
#kurusbudget
#kurusmudah
#jomkurus1malaysia
#tipssihat
#tipskurus
#langsing
#buanglemak
#nakkurus
TESTIMONI LAGI . RAMAI DAH BERJAYA. AWAK-AWAK BILA LAGI . JOM AIHATKAN BADAN . RATAKAN PERUT. Mari-mari wasap sis . Sis beritahu caranya ... ramai yang dah berjaya. Jangan tunggu lama-lama . Bertindak SEKARANG untuk singkirkan LEMAK TEPU yang dah lama melekat tu 🌺🌺🌺 . Anda konsisten jaminan kami. . Special offer .... selagi stock masih ader... FREE GIFR . BEG SULAM YANG SANGAT CANTIK dari Vietnam dan sabun scrub kopi untuk customer-customer sis. . 2 item FREE GIFT yaaahooo!!! . Boleh wasap sis segera 0164469824 ... . ATAU . Tinggalkan no phone anda untuk sis wasap segera. . Ikhlas sislily . #kurussihat  #cantiksihat  #productkurus  #detoxdancantik  #buangtoksin  #nakkuruscepat  #juskurus  #pilkurus  #kurustanpadiet  #kuruslepasbersalin  #kurussebelumkawin  #kurusselepasbersalin  #skinnytea  #kurusuntuksuami  #kuruskanbadan  #kuruslangsing  #kurussecarasihat  #kurusmurah  #kurusbudget  #kurusmudah  #jomkurus1malaysia  #tipssihat  #tipskurus  #langsing  #buanglemak  #nakkurus 
Pergh, gabungan Mince dan GCT memang tak mengecewakan. Korang  bila lagi nak try?

Jom wasap "igkurus" ke 013-2582878
Pergh, gabungan Mince dan GCT memang tak mengecewakan. Korang bila lagi nak try? Jom wasap "igkurus" ke 013-2582878
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS??
.
Tak mustahil Uolls..😍 Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. 😃
.
Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! 🙂 Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. 🙂
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
BETUL KER MINUM TEA BOLEH KURUS?? . Tak mustahil Uolls..😍 Dengan konsisten & disiplin anda boleh buang 2-5kg seminggu. Dengan izin Allah.. 😃 . Jom tengok lagi testimoni kami. Tak sungguh kami tak kata noh..! 🙂 Try dulu 1set kombo, RM40 (exclude postage). Kami pasti anda tak menyesal.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . p/s: Stock memang CEPAT HABIS! Sape payment dulu dia dapat.. 🙂 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA
.

1. Buang Toksin buat Badan Ringan 
2. Lawas. Senang membuang setiap hari
3. Rasa sedap. Tak kelat sangat
4. Buat perut kempis
5. Badan tak letih walaupun membuang
.
Nak order sekotak wasap "igkurus" terus ke 013-2582878
KELEBIHAN GREEN COFFEE TEA . 1. Buang Toksin buat Badan Ringan 2. Lawas. Senang membuang setiap hari 3. Rasa sedap. Tak kelat sangat 4. Buat perut kempis 5. Badan tak letih walaupun membuang . Nak order sekotak wasap "igkurus" terus ke 013-2582878
Kelebihan gel coolrose yang benar2 membuatkan saya nak sangat rekemen pada anda :
➡Membakar lemak dari luar dengan berkesan
➡Tidak langsung rasa melekit, apatah lagi belengas jika berpeluh
➡Bau yang wangi dan menyamankan si pemakai
➡Gel bakar lemak sejuk yang pertama di Malaysia

Oder/pertanyaan : 019 4761913
Kelebihan gel coolrose yang benar2 membuatkan saya nak sangat rekemen pada anda : ➡Membakar lemak dari luar dengan berkesan ➡Tidak langsung rasa melekit, apatah lagi belengas jika berpeluh ➡Bau yang wangi dan menyamankan si pemakai ➡Gel bakar lemak sejuk yang pertama di Malaysia Oder/pertanyaan : 019 4761913
Kelebihan gula2 kurus yang membuatkan saya sangat2 rekemen :
➡Tak perlu bancuh, cuma kemam2 jer
➡Mudah dibawa ke mana2
➡Rasa yang sedap,masam2 manis
➡Ada sijil halal
➡Diiktiraf selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
➡Disahkan selamat oleh pusat racun negara "Tiada keraguan"

Oder/pertanyaan, whatsapp 019 4761913
Kelebihan gula2 kurus yang membuatkan saya sangat2 rekemen : ➡Tak perlu bancuh, cuma kemam2 jer ➡Mudah dibawa ke mana2 ➡Rasa yang sedap,masam2 manis ➡Ada sijil halal ➡Diiktiraf selamat oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ➡Disahkan selamat oleh pusat racun negara "Tiada keraguan" Oder/pertanyaan, whatsapp 019 4761913
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT?
.
Senaman yang terbaik ialah senaman yang dilakukan secara konsisten dan diseimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. 
Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal dapat kurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah.

Jadi, kalau uolls nak bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tuu tetap takkan turun berat tau.

Jangan pulak uolls bazirkan masa dan tenaga bersenam tapi uolls abaikan gaya pemakanan yang sihat.

Senaman hanya bantu 20% dalam proses nak turun berat, lagi 80% adalah dari pemakanan uolls sendiri.

Jom fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat. 
Boleh kan? 😉
SENAMAN APA YANG TERBAIK UNTUK TURUN BERAT DENGAN CEPAT? . Senaman yang terbaik ialah senaman yang dilakukan secara konsisten dan diseimbangkan dengan gaya pemakanan yang sihat. Apa apa pun, formula kalori defisit 7700kcal dapat kurangkan 1kg lemak tetap sama tidak berubah. Jadi, kalau uolls nak bersenam bakar 500 kalori sehari pun, tapi lepas bersenam makan burger yang 600 kalori tuu tetap takkan turun berat tau. Jangan pulak uolls bazirkan masa dan tenaga bersenam tapi uolls abaikan gaya pemakanan yang sihat. Senaman hanya bantu 20% dalam proses nak turun berat, lagi 80% adalah dari pemakanan uolls sendiri. Jom fokus pada yang lebih penting dan seimbangkan dengan gaya hidup sihat. Boleh kan? 😉
Mince@gula2 kurus bertindak membakar lemak dari dalam.
.
Gel coolrose bertindak membakar lemak dari luar.
.
Kita bakor luar dalam, baru berkesan dengan cepat.

Oder/pertanyaan, whatsapp 0194761913.
Kita bincang lebih lanjut.
Mince@gula2 kurus bertindak membakar lemak dari dalam. . Gel coolrose bertindak membakar lemak dari luar. . Kita bakor luar dalam, baru berkesan dengan cepat. Oder/pertanyaan, whatsapp 0194761913. Kita bincang lebih lanjut.
Hi awak... Dah pakai Trimz Lotion by Zarazya??Ape...belum ada lagi ke??😊
Meh cpt2 grab#trimzlotion skrg sbb sis ada buat promosi taw!!
ADA DISKAUN & ADA FREEGIFT🎁🎁😍😍
LOSYEN YG SEJUK ...TAK MELEKIT DAN BAU WANGI PUDINA SEGAR 
IA MAMPU MEMBANTU AWAK DPT BENTUK BADAN IDAMAN DAN BERAT BADAN YG IDEAL...HANYA SAPU2 SECARA KONSISTEN INSYAALLAH MELETOPSSS👍👍TANPA DIET KETAT DAN TANPA SENAMAN YG MELAMPAU.

HARGANYA ??MAMPU MILIK LA ...CIK KIAH JUAL NASI LEMAK PUN  BELI WEI!!
Utk pertanyaan/Order
Dm/Wasap 📲010.3695842
✔Trust agent
✔Ready stock
✔Cod Shah Alam📣📣📣
.
.
 #trimzlotion#zarazya
#zarazyacooks
#zarazyalovers
#losyenkurusmurah
#losyenkurussejuk
#produkmesrawudhuk
#produkmalaysia#igshopmurah
#gmpproduct#produknatural 
#sapu2kurus#slimmingworld 
#slimntrim#lembutkankulit 
#hilangkanstrechmark
#promosihebat#igshopmurah
#bestproducts#nakkuruscepat 
#kurussecarasihat
Hi awak... Dah pakai Trimz Lotion by Zarazya??Ape...belum ada lagi ke??😊 Meh cpt2 grab#trimzlotion  skrg sbb sis ada buat promosi taw!! ADA DISKAUN & ADA FREEGIFT🎁🎁😍😍 LOSYEN YG SEJUK ...TAK MELEKIT DAN BAU WANGI PUDINA SEGAR IA MAMPU MEMBANTU AWAK DPT BENTUK BADAN IDAMAN DAN BERAT BADAN YG IDEAL...HANYA SAPU2 SECARA KONSISTEN INSYAALLAH MELETOPSSS👍👍TANPA DIET KETAT DAN TANPA SENAMAN YG MELAMPAU. HARGANYA ??MAMPU MILIK LA ...CIK KIAH JUAL NASI LEMAK PUN BELI WEI!! Utk pertanyaan/Order Dm/Wasap 📲010.3695842 ✔Trust agent ✔Ready stock ✔Cod Shah Alam📣📣📣 . . #trimzlotion #zarazya  #zarazyacooks  #zarazyalovers  #losyenkurusmurah  #losyenkurussejuk  #produkmesrawudhuk  #produkmalaysia #igshopmurah  #gmpproduct #produknatural  #sapu2kurus #slimmingworld  #slimntrim #lembutkankulit  #hilangkanstrechmark  #promosihebat #igshopmurah  #bestproducts #nakkuruscepat  #kurussecarasihat 
Assalamualaikum warga ig.. Hari ni saya nk share testimoni meletop. Jangan menidakkan benda yang pasti!. TIPS MINUM JUS JHA!!
SAMPAI DAPAT BERAT BADAN IDEAL :-) PAGI NI NAK SHARE TIP MINUM JUS HALIA AKHTAR SAMPAI BLEH DROP BERAT BADAN MCM KAK NI.... JOM!!!!
PAGI MAKAN LA APA PON.... NK MAKAN KUIH SEBIJI PON XPA....
------------> LEPAS MAKAN/AMAL JHA 30ML SAHAJA

CONFIRM TENGAH HARI RASA XLAPAR....KURANG MAKAN SKIT... SEBAB XLETIH + BERTENAGA JER..... SELERA TU KURANG SKIT..... KADANG2 SMPAI XTAU NAK MAKAN APA..... SAPA NAK MAKAN PON TERPULANG.... YG PENTING!!!! *XBOLEH AIR MANIS !! :-) WAJIB AIR SUAM/KOSONG SAHAJA
*MAKAN TU CONTROL SKIT... (MAU KATA DOK AMAL JUS.... SEMUA HANTAM.....)
*AIR KOSONG KENA AMAL SENTIASA.... PALING KURANG 1000ML= 1 LITTER

MALAM LEPAS MAKAN ----------------->30ML JHA (SEHARI 2 KALI JER)

INSHAALLAH...IMPIAN NK SLIM TU ADA...
SEBAB DAH TERBUKTI.... HOMEMADE JUS HALIA.... .
KELEBIHAN JHA.
•MENURUNKAN BERAT BADAN
•MEMBERI TENAGA BERPANJANGAN
•MEMECAHKAN LEMAK TEPU
•MEMBUANG ANGIN
•MEMBAKAR LEMAK
•SEGALA TOKSIN DISINGKIRKAN MELALUI URIN
•MEMBERI BENTUK BADAN YG IDEAL
•MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN
•MENSTABILKAN METABOLISME BADAN
•MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR
•MENGHILANGKAN SAKIT SAKIT TUMIT DAN LUTUT
.
.
#JUSHALIAAKHTAR
#JUSKURUSTERBAIKDIASIA
#KURUSSECARASIHAT
#HILANGSAKITPENAT
#TESTIMONIJUSHALIAAKHTAR
.
RM18.00/ BOTOL
POSTAGE RM8.00 - 1/2 BOTOL
FREE COD SG.PETANI
HTTP://WWW.WASAP.MY/6016-5406505
.
WHATSAPP : 016-5406505
Assalamualaikum warga ig.. Hari ni saya nk share testimoni meletop. Jangan menidakkan benda yang pasti!. TIPS MINUM JUS JHA!! SAMPAI DAPAT BERAT BADAN IDEAL :-) PAGI NI NAK SHARE TIP MINUM JUS HALIA AKHTAR SAMPAI BLEH DROP BERAT BADAN MCM KAK NI.... JOM!!!! PAGI MAKAN LA APA PON.... NK MAKAN KUIH SEBIJI PON XPA.... ------------> LEPAS MAKAN/AMAL JHA 30ML SAHAJA CONFIRM TENGAH HARI RASA XLAPAR....KURANG MAKAN SKIT... SEBAB XLETIH + BERTENAGA JER..... SELERA TU KURANG SKIT..... KADANG2 SMPAI XTAU NAK MAKAN APA..... SAPA NAK MAKAN PON TERPULANG.... YG PENTING!!!! *XBOLEH AIR MANIS !! :-) WAJIB AIR SUAM/KOSONG SAHAJA *MAKAN TU CONTROL SKIT... (MAU KATA DOK AMAL JUS.... SEMUA HANTAM.....) *AIR KOSONG KENA AMAL SENTIASA.... PALING KURANG 1000ML= 1 LITTER MALAM LEPAS MAKAN ----------------->30ML JHA (SEHARI 2 KALI JER) INSHAALLAH...IMPIAN NK SLIM TU ADA... SEBAB DAH TERBUKTI.... HOMEMADE JUS HALIA.... . KELEBIHAN JHA. •MENURUNKAN BERAT BADAN •MEMBERI TENAGA BERPANJANGAN •MEMECAHKAN LEMAK TEPU •MEMBUANG ANGIN •MEMBAKAR LEMAK •SEGALA TOKSIN DISINGKIRKAN MELALUI URIN •MEMBERI BENTUK BADAN YG IDEAL •MEMBANTU MENGAWAL NAFSU MAKAN •MENSTABILKAN METABOLISME BADAN •MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR •MENGHILANGKAN SAKIT SAKIT TUMIT DAN LUTUT . . #JUSHALIAAKHTAR  #JUSKURUSTERBAIKDIASIA  #KURUSSECARASIHAT  #HILANGSAKITPENAT  #TESTIMONIJUSHALIAAKHTAR  . RM18.00/ BOTOL POSTAGE RM8.00 - 1/2 BOTOL FREE COD SG.PETANI HTTP://WWW.WASAP.MY/6016-5406505 . WHATSAPP : 016-5406505
Hai semua, tenggok happy nye sofia sekarang dengan berat badan dia😍 9kg dia turun selepas habis 3 botol Ginaslimcococandy 🍫🍫🍫. Biar lambat asal selamat☺️ tak de lagi perut buncit uolss💋 Rm99 free postage! .
.
.+60148416888
.+60148416888
.+60148416888
.
.
.
#kurussecarasihat #sayajualubatkurus #ginaslimcococandy#sayajualcandychocolatekurus #Ginaslimcococandytestimoni #kurusCepat #detox #kurusdalammasaseminggu #supplementkurus #ubatkurus #carakurusbadan #kurusdengancepat #atasimasaalahgemuk #nakcantik #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #candykurus #kurus #nakkurusdengancepat #ubatkurussenangnakmakan #makeupartis #lebuhraya #mencintaimumrphotograher #pelamin #ubatkawalseleramakan #slimmingproduct #kurussebelumkawin #ginaslimcococandy #candydarkchocolate #
.
.
.Agents ❤
.
.

Kota Bharu🍫
W/A +60 13-222 4540 @fatinayumi68 .
.
Kota Bharu🍫
W/A +60 11-2569 9939 @azroyhisham_
.
Pasir mas🍫
W/A +6011-31977133 @nawwar_najiha
.
Terengganu 🍫
W/A +60 16-427 2771 @idayuareyou
.
Pahang🍫
W/A +60 14-605 5660 @Nrfarahanah .
.
Petaling Jaya🍫
W/A+60 14-812 5510 @norayuminatasha .
.
Bandar Sunway🍫
W/A+60 11-2008 7777 @fooziqin .
.
Ampang🍫
W/A+6 017-6818106 @aisya_khalija
. 
Johor / Melaka 🍫
W/A+6 011 -3342 5779 @ ady .
.
Johor Bharu 🍫
W/A +60 18-285 4453 @syhafilla02
.
Batu Pahat🍫
W/A +6 019-744 9778 @misszmierah . (Stokis)
.
Sarawak🍫 .
.
W/A +60 10 982 9324 @gretchenginaalexander
Hai semua, tenggok happy nye sofia sekarang dengan berat badan dia😍 9kg dia turun selepas habis 3 botol Ginaslimcococandy 🍫🍫🍫. Biar lambat asal selamat☺️ tak de lagi perut buncit uolss💋 Rm99 free postage! . . .+60148416888 .+60148416888 .+60148416888 . . . #kurussecarasihat  #sayajualubatkurus  #ginaslimcococandy #sayajualcandychocolatekurus  #Ginaslimcococandytestimoni  #kurusCepat  #detox  #kurusdalammasaseminggu  #supplementkurus  #ubatkurus  #carakurusbadan  #kurusdengancepat  #atasimasaalahgemuk  #nakcantik  #nakkuruskanbadan  #sayanakkurus  #candykurus  #kurus  #nakkurusdengancepat  #ubatkurussenangnakmakan  #makeupartis  #lebuhraya  #mencintaimumrphotograher  #pelamin  #ubatkawalseleramakan  #slimmingproduct  #kurussebelumkawin  #ginaslimcococandy  #candydarkchocolate  # . . .Agents ❤ . . Kota Bharu🍫 W/A +60 13-222 4540 @fatinayumi68 . . Kota Bharu🍫 W/A +60 11-2569 9939 @azroyhisham_ . Pasir mas🍫 W/A +6011-31977133 @nawwar_najiha . Terengganu 🍫 W/A +60 16-427 2771 @idayuareyou . Pahang🍫 W/A +60 14-605 5660 @Nrfarahanah . . Petaling Jaya🍫 W/A+60 14-812 5510 @norayuminatasha . . Bandar Sunway🍫 W/A+60 11-2008 7777 @fooziqin . . Ampang🍫 W/A+6 017-6818106 @aisya_khalija . Johor / Melaka 🍫 W/A+6 011 -3342 5779 @ ady . . Johor Bharu 🍫 W/A +60 18-285 4453 @syhafilla02 . Batu Pahat🍫 W/A +6 019-744 9778 @misszmierah . (Stokis) . Sarawak🍫 . . W/A +60 10 982 9324 @gretchenginaalexander
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
 whatsapp +6011-2086 3880
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami.. . >> Loss 2-5kg seminggu >> Tak pahit & tak kelat >> 100% bahan semulajadi >> Tanpa chemical & bahan pengawet >> Harga MAMPU MILIK.. >> Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. . whatsapp +6011-2086 3880 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus
.
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap, rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit, menggigil
(+)kawal selera makan
(+)banyak testimoni diterima
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +60132226105
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap, rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit, menggigil (+)kawal selera makan (+)banyak testimoni diterima . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +60132226105
Jom Betulkan Niat
.
Nak kurus sebab nak sihat, Nak lutut tak sakit dah bila solat, Nak rasa cergas bila solat dhuha 12 rakaat. Pendek kata nak senang BERIBADAH
.
Bukan nak kurus sebab senang nak pakai baju sendat. Sebab tu selama ni nak kurus tapi tak capai capai impian tu. Rupanya Niat salah
.
Sempat lagi perbetulkan Niat sebelum terlewat kan? 😉
Jom Betulkan Niat . Nak kurus sebab nak sihat, Nak lutut tak sakit dah bila solat, Nak rasa cergas bila solat dhuha 12 rakaat. Pendek kata nak senang BERIBADAH . Bukan nak kurus sebab senang nak pakai baju sendat. Sebab tu selama ni nak kurus tapi tak capai capai impian tu. Rupanya Niat salah . Sempat lagi perbetulkan Niat sebelum terlewat kan? 😉
Hello Monday! Didn't the weekend fly too fast? Since most people dread going to work each Monday, how about we list down things that we can be grateful for, to kickstart our week? 😘
.
🍃RM88 per box, for 15 days consumption
🍃Free COD/Free Postage.
🍃Free gift with every purchase.
🍃Whatsapp +60107662853 to purchase
🍃COD Area : KLCC/Danau Kota/Selayang/Setapak
.
#jamutradisional 
#jamutunteja 
#jamutuntejakl 
#jamutuntejaklcc 
#jamutuntejaselangor 
#jamutuntejaselayang 
#jamutuntejabatucaves 
#jamutuntejadanaukota 
#jamutuntejasetapak 
#jamutuntejawangsamaju 
#jamutuntejarawang 
#kulitsihat 
#kulitcantik 
#kurussecarasihat 
#girlfrienddarineraka 
#sharifahsakinah 
#milkbooster 
#jamukurus 
#nanajttteam
#titiancinta
Hello Monday! Didn't the weekend fly too fast? Since most people dread going to work each Monday, how about we list down things that we can be grateful for, to kickstart our week? 😘 . 🍃RM88 per box, for 15 days consumption 🍃Free COD/Free Postage. 🍃Free gift with every purchase. 🍃Whatsapp +60107662853 to purchase 🍃COD Area : KLCC/Danau Kota/Selayang/Setapak . #jamutradisional  #jamutunteja  #jamutuntejakl  #jamutuntejaklcc  #jamutuntejaselangor  #jamutuntejaselayang  #jamutuntejabatucaves  #jamutuntejadanaukota  #jamutuntejasetapak  #jamutuntejawangsamaju  #jamutuntejarawang  #kulitsihat  #kulitcantik  #kurussecarasihat  #girlfrienddarineraka  #sharifahsakinah  #milkbooster  #jamukurus  #nanajttteam  #titiancinta