an online Instagram web viewer

#kurusselamat medias

Photos

🌺Kte share sedikit tips utk uols yg nak menurunkan berat badan secara sihat & berdisplin.
.
1) Nak turunkan berat hati kena kental tapi tak bermakna sampai tak mkn tau. Yang penting amalkan rutin pemakanan yg teratur dan sihat.
.
2) Jangan mudah rasa give up, teruskan usaha sehingga kita berjaya.
.
3) Jangan rasa stress ketika berdiet kerana itu tidak membantu dlm diet seharian. Berdiet lah mcm mana pun tp kalau tetap stress... ermmm sia2 namanya.
.
4) Ajar diri utk ubah cara pemakanan sbb kita yg perlu paksa diri utk lakukan bkn org lain Sbb yg nak turunkan berat itu kita.
.
5) Jangan mulakan dgn ayat sebegini lg *ESOK2 LAH AKU START DIET, HARINI JE AKU MKN PUAS2* ayat ni sgt2 tak membantu sbb esoknya bila kita nak start diet blk, mesti x jd punye. Sbb ayat kt atas tu juga lah nnti kte gunakan berkali2 kan... Jadi, tak start2 lh diet kte smpi bila2. huhu😓
.
6) Nak berdiet??? Pasak dalam minda semai dalam jiwa dan mulakan. 💪🏻 Tp jgn diet yg pakai taram shj tau, rajinkan diri utk tgk menu apa yg bersesuaian utk kita ambil agar diet seimbang dan sihat.
.
7) Nasi pun boleh diambil dlm diet sehari so jgn rasa sedih2 ok. Ikutkan Rosma juga hari2 mkn nasi & minum teh tarik tau. 😍 ====================================
🌼Info Lanjut & HARGA PROMOSI Sila

@magic_slims @magicslims_stokistpuchong @magicslims_stokistkuantan @magicslims_gombak @magicslims_seberangprai 
@magicslimsmelaka 
@magicslims_kuantan 
@magicslims_JBSG 
@magicslims_kuantan1 
@magicslims_cyberjaya 
@magicslims_setapak 
@Magicslims_putrajaya
@magicslims_kajang 
@Magicslims_cheras 
@magicslims_kulim 
@magicslims_melaka 
@magicslims_pandan 
@magicslims_sungaipetani 
@magicslims_sabah .
#MSbyKR #MSbyKhaiRosma #MagicSlims #KhaiRosma #FeelTheChange #produkpelangsingan #produkkurus  #bakarlemak #kuruslangsing #slimming #kurus #langsing #produkkurusrosma #ubatkurus #ubatkurusrosma #kurusdalam2minggu #kuruscepat #cepatkurus #kuruscantik #kurusselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #langsingcepat
🌺Kte share sedikit tips utk uols yg nak menurunkan berat badan secara sihat & berdisplin. . 1) Nak turunkan berat hati kena kental tapi tak bermakna sampai tak mkn tau. Yang penting amalkan rutin pemakanan yg teratur dan sihat. . 2) Jangan mudah rasa give up, teruskan usaha sehingga kita berjaya. . 3) Jangan rasa stress ketika berdiet kerana itu tidak membantu dlm diet seharian. Berdiet lah mcm mana pun tp kalau tetap stress... ermmm sia2 namanya. . 4) Ajar diri utk ubah cara pemakanan sbb kita yg perlu paksa diri utk lakukan bkn org lain Sbb yg nak turunkan berat itu kita. . 5) Jangan mulakan dgn ayat sebegini lg *ESOK2 LAH AKU START DIET, HARINI JE AKU MKN PUAS2* ayat ni sgt2 tak membantu sbb esoknya bila kita nak start diet blk, mesti x jd punye. Sbb ayat kt atas tu juga lah nnti kte gunakan berkali2 kan... Jadi, tak start2 lh diet kte smpi bila2. huhu😓 . 6) Nak berdiet??? Pasak dalam minda semai dalam jiwa dan mulakan. 💪🏻 Tp jgn diet yg pakai taram shj tau, rajinkan diri utk tgk menu apa yg bersesuaian utk kita ambil agar diet seimbang dan sihat. . 7) Nasi pun boleh diambil dlm diet sehari so jgn rasa sedih2 ok. Ikutkan Rosma juga hari2 mkn nasi & minum teh tarik tau. 😍 ==================================== 🌼Info Lanjut & HARGA PROMOSI Sila @magic_slims @magicslims_stokistpuchong @magicslims_stokistkuantan @magicslims_gombak @magicslims_seberangprai @magicslimsmelaka @magicslims_kuantan @magicslims_JBSG @magicslims_kuantan1 @magicslims_cyberjaya @magicslims_setapak @Magicslims_putrajaya @magicslims_kajang @Magicslims_cheras @magicslims_kulim @magicslims_melaka @magicslims_pandan @magicslims_sungaipetani @magicslims_sabah . #MSbyKR  #MSbyKhaiRosma  #MagicSlims  #KhaiRosma  #FeelTheChange  #produkpelangsingan  #produkkurus  #bakarlemak  #kuruslangsing  #slimming  #kurus  #langsing  #produkkurusrosma  #ubatkurus  #ubatkurusrosma  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #cepatkurus  #kuruscantik  #kurusselamat  #kurusdengancepat  #kuruskanbadan  #langsingcepat 
Sis Restock Lagi 100 tiub gara2 awesomenye losyen kuyus Secret Correa..ramai yang dah suka and repeat order again and again .. Alhmdulillah ❤️❤️❤️.
.
#fvootd
#ootd
#fashionbloggermalaysia
#nakcantik
#nakkurus
#naksihat
#poplook
#poplookootd
#duckscravelover
#prettyinpink
#slimmingworld
#slimcepat
#plussizemalaysia
#msread
#ootdmsread
#fashionista
#arianiootd
#zalora
#kurusselamat
#ariani
#sayagunasayajual
#buanglemak
#lipolisis

info lanjut 📲 019-2243434
Sis Restock Lagi 100 tiub gara2 awesomenye losyen kuyus Secret Correa..ramai yang dah suka and repeat order again and again .. Alhmdulillah ❤️❤️❤️. . #fvootd  #ootd  #fashionbloggermalaysia  #nakcantik  #nakkurus  #naksihat  #poplook  #poplookootd  #duckscravelover  #prettyinpink  #slimmingworld  #slimcepat  #plussizemalaysia  #msread  #ootdmsread  #fashionista  #arianiootd  #zalora  #kurusselamat  #ariani  #sayagunasayajual  #buanglemak  #lipolisis  info lanjut 📲 019-2243434
Awak awak dah tido ker? 
Sebelum tido, kunyah kunyah 1 biji seritoks dulu tauu

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurusmudah #kuruspantas
NAPE SAYA TAK RASE KURUS 😱 .
Ramai sebenarnya tergolong dalam kategori "THIN OUTSIDE, FAT INSIDE".
.
Mcm mana boleh jadi mcm tu? Ini berlaku apabila badan kurus tetapi komposisi lemak dalam badan sangat tinggi berbanding komposisi otot.
.
Tanda-tanda:
✅Bahagian lengan, peha, betis, lembik boleh dicubit dengan jari.
✅Pinggang dan perut juga boleh dicubit.
.
So kalau awak kurus, tapi awak ada simptom seperti di atas 👆🏻 jangan bahagia sangat 😁
.
Back to 80% nutrition and 20% exercise. Makan sikit tak bermakna sihat. Makan dengan betul, DENGAN ILMU.
.
#Coach din 0197787478
#Coach nor 0197587478

#slimfitchallengeonline #astrooasis #bismillahaddhuha #nasilemakkopiotv9 #selamatpagimalaysia #tvalhijrah #ibubersalin #susuibumeriah
#kuruscepat #kuruskanbadan #melakau #kurusdengancepat #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurusalami #kurusmudah #kuruspantas  #kurusbadan #kurussecarasihat #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman #kurussihatcantik #kurussegera #uitmpuncakalam#csps #utem #melakaunited
NAPE SAYA TAK RASE KURUS 😱 . Ramai sebenarnya tergolong dalam kategori "THIN OUTSIDE, FAT INSIDE". . Mcm mana boleh jadi mcm tu? Ini berlaku apabila badan kurus tetapi komposisi lemak dalam badan sangat tinggi berbanding komposisi otot. . Tanda-tanda: ✅Bahagian lengan, peha, betis, lembik boleh dicubit dengan jari. ✅Pinggang dan perut juga boleh dicubit. . So kalau awak kurus, tapi awak ada simptom seperti di atas 👆🏻 jangan bahagia sangat 😁 . Back to 80% nutrition and 20% exercise. Makan sikit tak bermakna sihat. Makan dengan betul, DENGAN ILMU. . #Coach  din 0197787478 #Coach  nor 0197587478 #slimfitchallengeonline  #astrooasis  #bismillahaddhuha  #nasilemakkopiotv9  #selamatpagimalaysia  #tvalhijrah  #ibubersalin  #susuibumeriah  #kuruscepat  #kuruskanbadan  #melakau  #kurusdengancepat  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurusalami  #kurusmudah  #kuruspantas  #kurusbadan  #kurussecarasihat  #kurusdenganmudah  #kurustanpasenaman  #kurussihatcantik  #kurussegera  #uitmpuncakalam #csps  #utem  #melakaunited 
💖 RAMAI TEGUR DA KURUS !! SERBA SERBI DA LONGGAR😄😄 💖
.
.
.
✔ Ape azam uolls tahun 2017 ni??
✔ Ade tak azam uolls nak kurus dari 10tahun lepas tapi tak tercapai2 🙈🙈 📛 Camne nk kurus kalo takde usaha kan 😂😂
✔  Jom tengok adik cantik ni..azam die da tercapai tau..yeayyy 😍😍
✔ adik ni da KURUSSSSSS dengan SW !!!
.
.
🌻 Berat  turun sekelip mata
🌻 Lemak pinggang ghaib 🌻 Kulit makin putih .
.
🌸Uolls  Nak kurus mudah dengan harga promo??jom wassup akak 🌸
📲+6019-6556032
📲+6019-6556032
📲+6019-6556032
.
.
#kurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusbajet #slimmingproduct #slimmewhite #codkl #kl #agentkl #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #jomkurus1malaysia #jomkurus #buanglemak #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurussihat #kurussebelumraya #pilkurus #juskurus #produkkurus #produkkurusterbaik #bazarpaknilonline
💖 RAMAI TEGUR DA KURUS !! SERBA SERBI DA LONGGAR😄😄 💖 . . . ✔ Ape azam uolls tahun 2017 ni?? ✔ Ade tak azam uolls nak kurus dari 10tahun lepas tapi tak tercapai2 🙈🙈 📛 Camne nk kurus kalo takde usaha kan 😂😂 ✔ Jom tengok adik cantik ni..azam die da tercapai tau..yeayyy 😍😍 ✔ adik ni da KURUSSSSSS dengan SW !!! . . 🌻 Berat turun sekelip mata 🌻 Lemak pinggang ghaib 🌻 Kulit makin putih . . 🌸Uolls Nak kurus mudah dengan harga promo??jom wassup akak 🌸 📲+6019-6556032 📲+6019-6556032 📲+6019-6556032 . . #kurus  #kuruscepat  #kuruscantik  #kurusbajet  #slimmingproduct  #slimmewhite  #codkl  #kl  #agentkl  #nakkuruskanbadan  #nakkurusbadan  #nakkurus  #nakkuruscepat  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #buanglemak  #kurussebelumkahwin  #kurusselamat  #kurussihat  #kurussebelumraya  #pilkurus  #juskurus  #produkkurus  #produkkurusterbaik  #bazarpaknilonline 
SELAMAT TINGGAL BONCIITT... .
Alhamdulillah Encik Hafiz berjaya turunkan berat 6 kg dalam masa sebulan dgn 3 kotak CEHART.  Dalam masa yg sama perut yg boncit pun dah hilang n flat je skrg.. Berbaloi2 minum Cehart ni. Bukan je dpt detox,  malah dpt kurus jgk.. 😊😊😊
.
#bengkungcantik #jannanick #supplementkurus #kurus #tudungmurah #carakurusbadan  #bengkungmurah #pelaminbajet #bajunikah #detoksmalaysia #jomdetoks #perutkempis #pinggangramping #naklangsing #ubatsembelit #carakurus #produkkecantikan #produkkesihatan #meletops #doorgiftmurah #bajutunang #kualalumpur #kurusselamat #kurusbadan #bruneishop #singaporesale #slimmingdetoxmalaysia #turunberat #zulariffin #caradiet
SELAMAT TINGGAL BONCIITT... . Alhamdulillah Encik Hafiz berjaya turunkan berat 6 kg dalam masa sebulan dgn 3 kotak CEHART. Dalam masa yg sama perut yg boncit pun dah hilang n flat je skrg.. Berbaloi2 minum Cehart ni. Bukan je dpt detox, malah dpt kurus jgk.. 😊😊😊 . #bengkungcantik  #jannanick  #supplementkurus  #kurus  #tudungmurah  #carakurusbadan  #bengkungmurah  #pelaminbajet  #bajunikah  #detoksmalaysia  #jomdetoks  #perutkempis  #pinggangramping  #naklangsing  #ubatsembelit  #carakurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #meletops  #doorgiftmurah  #bajutunang  #kualalumpur  #kurusselamat  #kurusbadan  #bruneishop  #singaporesale  #slimmingdetoxmalaysia  #turunberat  #zulariffin  #caradiet 
WHATSAPP 0104635131 FOR ORDER.
.

Alhamdulillah 5 hari amal slimming detox tea MASALAH GOUT semakin pulih.
.
Teh ni bukan utk kurus shj tau , anybody yg ada masalah kesihatan yg lain pun boleh try teh ni. InsyaAllah berkesan💪
.
#slimbeauty #slimmingdetoxtearm15 #kurusselamat #kakicantiqtea #gout #perutkempis #produkherba #naturalslim #kurusalami #slimsihat
Morning uols.
.
Combo set kta yg dlu ada 30 uncang je.sekarang ada extra 4 uncang uolsss.
.
Harga pun msih sama dgn yg dlu.
.
Jom grab cepat2 sementara masih ada stok.
.
Ws 0178594025
.

#kurusselamat #kurussebelumraya #kuruscepat #sayanakkurus #kuruscarasihat #ubatkurus #jomkurus #pilkurus #kuruskanbadan #kuruslangsing
#detoxampang#cempaka
#loffatah#bazaarpaknil
#detoxmalaysia
#detoxmurahampang
💖 KULIT KUSAM HILANG + MAKIN SLIM!!!💖
.
. ✔ Cik adik manis ni dah teruja dengan keberkesanan Slimmewhite! 😉
✔ Mana tak nya uolls hilang da 6kg makan Slimmewhite 📛 jerawat kurang 📛 bekas jerawat pudar
🌸 muka dah glowing tanpa makeup
🌸 Natural beauty gitueeew😍😍😍
.
.
👍😉 Uolls tak teringinke kurus dan cantik serentak??meh wassup akak laju2 meh 📲+6019-6556032
📲+6019-6556032
📲+6019-6556032
.
.
#kurustanpadiet #kuruscepat #kurusselamat #kurussihat #kurusputihserentak #jomkahwin #jomkurus1malaysia #jomkurus #nakkuruskanbadan #nakkurusbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepatdanselamat #kuruscantik #slimmewhite #codkl #kl #cod #kurusmudah #kurusdengancepat #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #bazarpaknilmurah #produkkurus #produkkurusterbaik #juskurus
💖 KULIT KUSAM HILANG + MAKIN SLIM!!!💖 . . ✔ Cik adik manis ni dah teruja dengan keberkesanan Slimmewhite! 😉 ✔ Mana tak nya uolls hilang da 6kg makan Slimmewhite 📛 jerawat kurang 📛 bekas jerawat pudar 🌸 muka dah glowing tanpa makeup 🌸 Natural beauty gitueeew😍😍😍 . . 👍😉 Uolls tak teringinke kurus dan cantik serentak??meh wassup akak laju2 meh 📲+6019-6556032 📲+6019-6556032 📲+6019-6556032 . . #kurustanpadiet  #kuruscepat  #kurusselamat  #kurussihat  #kurusputihserentak  #jomkahwin  #jomkurus1malaysia  #jomkurus  #nakkuruskanbadan  #nakkurusbadan  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kuruscepatdanselamat  #kuruscantik  #slimmewhite  #codkl  #kl  #cod  #kurusmudah  #kurusdengancepat  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #bazarpaknilmurah  #produkkurus  #produkkurusterbaik  #juskurus 
Konsisten dia setia pengambilan set combo. 
Kurus kurus kuruuuus!!!!!!
22kg hilang begitu sahaja awk. Sedar2 dah selim melim mak aiiii. 
Xnk jd cmni ke??
Rugi. 
Klu nak kurus sblm meh beli sekarang.

www.wasap.my/60179563046

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya#misi2018 #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Konsisten dia setia pengambilan set combo. Kurus kurus kuruuuus!!!!!! 22kg hilang begitu sahaja awk. Sedar2 dah selim melim mak aiiii. Xnk jd cmni ke?? Rugi. Klu nak kurus sblm meh beli sekarang. www.wasap.my/60179563046 #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya #misi2018  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #senaman  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Jom dapatkan set combo rm40 shj 😍😍dengan rm40 ni korg boleh hilang 5-10kg tau, x perlu beli produk mahal2 😁nak ieyra guide utk kurus jom wasap skang 👇🏻 ☎️ 012-3294974

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Jom dapatkan set combo rm40 shj 😍😍dengan rm40 ni korg boleh hilang 5-10kg tau, x perlu beli produk mahal2 😁nak ieyra guide utk kurus jom wasap skang 👇🏻 ☎️ 012-3294974 #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #senaman  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
D'Queen Super plussize corset set
Material: polyester/spandex
.
.
Corset(baju)
Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5"  5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5"  6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23"  7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23"  8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24"
.
.
Girdle(seluar)
Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5"  5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17"  6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5"  7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18"  8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18"
.
.
For size 4xl-6xl
Harga : rm110 (set)  rm60 (corset), rm60 (girdle)
.
.
.
.
For size 7xl & 8xl
Harga : rm120(set)  rm65(corset),rm65 (girdle)
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44" Waist 28"-42" Length 22.5" 5xl: Underbust 34"-46" Waist 30"-44" Length 22.5" 6xl: Underbust 36"-48" Waist 32"-46" Length 23" 7xl: Underbust 39"-53" Waist 35"-49" Length 23" 8xl: Underbust 43"-60" Waist 39"-56" Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37" Waist 29"-36" Hip 36"-43" Length (L) 16.5" 5xl: Underbust 33"-40" Waist 32"-39" Hip 39"-46" Length (L) 17" 6xl: Underbust 39"-51" Waist 38"-50" Hip 45"-57" Length (L) 17.5" 7xl: Underbust 42"-62" Waist 41"-61" Hip 48"-68" Length (L) 18" 8xl: Underbust 47"-69" Waist 47"-68" Hip 53"-75" Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) rm60 (corset), rm60 (girdle) . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) rm65(corset),rm65 (girdle)
D'Queen Super plussize corset set
Material: polyester/spandex
.
.
Corset(baju)
Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5"  5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5"  6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23"  7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23"  8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24"
.
.
Girdle(seluar)
Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5"  5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17"  6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5"  7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18"  8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18"
.
.
For size 4xl-6xl
Harga : rm110 (set)  rm60 (corset), rm60 (girdle)
.
.
.
.
For size 7xl & 8xl
Harga : rm120(set)  rm65(corset),rm65 (girdle)
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44" Waist 28"-42" Length 22.5" 5xl: Underbust 34"-46" Waist 30"-44" Length 22.5" 6xl: Underbust 36"-48" Waist 32"-46" Length 23" 7xl: Underbust 39"-53" Waist 35"-49" Length 23" 8xl: Underbust 43"-60" Waist 39"-56" Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37" Waist 29"-36" Hip 36"-43" Length (L) 16.5" 5xl: Underbust 33"-40" Waist 32"-39" Hip 39"-46" Length (L) 17" 6xl: Underbust 39"-51" Waist 38"-50" Hip 45"-57" Length (L) 17.5" 7xl: Underbust 42"-62" Waist 41"-61" Hip 48"-68" Length (L) 18" 8xl: Underbust 47"-69" Waist 47"-68" Hip 53"-75" Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) rm60 (corset), rm60 (girdle) . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) rm65(corset),rm65 (girdle)
D'Queen Super plussize corset set
Material: polyester/spandex
.
.
Corset(baju)
Size 4xl: Underbust 32"-44"  Waist 28"-42"  Length 22.5"  5xl: Underbust 34"-46"  Waist 30"-44"  Length 22.5"  6xl: Underbust 36"-48"  Waist 32"-46"  Length 23"  7xl: Underbust 39"-53"  Waist 35"-49"  Length 23"  8xl: Underbust 43"-60"  Waist 39"-56"  Length 24"
.
.
Girdle(seluar)
Size 4xl: Underbust 30"-37"  Waist 29"-36"  Hip 36"-43"  Length (L) 16.5"  5xl: Underbust 33"-40"  Waist 32"-39"  Hip 39"-46"  Length (L) 17"  6xl: Underbust 39"-51"  Waist 38"-50"  Hip 45"-57"  Length (L) 17.5"  7xl: Underbust 42"-62"  Waist 41"-61"  Hip 48"-68"  Length (L) 18"  8xl: Underbust 47"-69"  Waist 47"-68"  Hip 53"-75"  Length (L) 18"
.
.
For size 4xl-6xl
Harga : rm110 (set)  rm60 (corset), rm60 (girdle)
.
.
.
.
For size 7xl & 8xl
Harga : rm120(set)  rm65(corset),rm65 (girdle)
D'Queen Super plussize corset set Material: polyester/spandex . . Corset(baju) Size 4xl: Underbust 32"-44" Waist 28"-42" Length 22.5" 5xl: Underbust 34"-46" Waist 30"-44" Length 22.5" 6xl: Underbust 36"-48" Waist 32"-46" Length 23" 7xl: Underbust 39"-53" Waist 35"-49" Length 23" 8xl: Underbust 43"-60" Waist 39"-56" Length 24" . . Girdle(seluar) Size 4xl: Underbust 30"-37" Waist 29"-36" Hip 36"-43" Length (L) 16.5" 5xl: Underbust 33"-40" Waist 32"-39" Hip 39"-46" Length (L) 17" 6xl: Underbust 39"-51" Waist 38"-50" Hip 45"-57" Length (L) 17.5" 7xl: Underbust 42"-62" Waist 41"-61" Hip 48"-68" Length (L) 18" 8xl: Underbust 47"-69" Waist 47"-68" Hip 53"-75" Length (L) 18" . . For size 4xl-6xl Harga : rm110 (set) rm60 (corset), rm60 (girdle) . . . . For size 7xl & 8xl Harga : rm120(set) rm65(corset),rm65 (girdle)
Dulu punya la besar paha dia, perut buncit lengan besar 
Tapi tengok apa jadi pada dia sejarang lepas konsisten dengan set combo slimming detox tea + kaki cantiq te
RM40 JERRR set combo kita ni
Meh lelaju order 😉
.
. 
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : kindly WhatsApp 0179095084

#codkl #codsentul #codgombaksetia #codbatucaves #codjelatek #codkepong #codkeramat #codsetiawangsa #codzoonegara #codcheras #codwangsamaju #cantik #detoxteamurah #kurusselamat #sayajualmurah #bahansemulajadi #dietsihat #daryhq #produkmuslim #jutawanproduk #jomsihat
Dulu punya la besar paha dia, perut buncit lengan besar Tapi tengok apa jadi pada dia sejarang lepas konsisten dengan set combo slimming detox tea + kaki cantiq te RM40 JERRR set combo kita ni Meh lelaju order 😉 . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : kindly WhatsApp 0179095084 #codkl  #codsentul  #codgombaksetia  #codbatucaves  #codjelatek  #codkepong  #codkeramat  #codsetiawangsa  #codzoonegara  #codcheras  #codwangsamaju  #cantik  #detoxteamurah  #kurusselamat  #sayajualmurah  #bahansemulajadi  #dietsihat  #daryhq  #produkmuslim  #jutawanproduk  #jomsihat 
susah nak shooping cari saiz baju ?? awak sekarang pakai baju size apa? XXL?XL?L?M?

nak merasa pakai baju size s/xs..tak mustahil..jom kurus & cantik.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
susah nak shooping cari saiz baju ?? awak sekarang pakai baju size apa? XXL?XL?L?M? nak merasa pakai baju size s/xs..tak mustahil..jom kurus & cantik.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
RUGINYAAA BARU SEKARANG KENAL TEATOX MEDINA DESIRE. .
Sebelum ni dah cuba macam2 tp kecewa. Badan mcm tu jgk. 
Xturun2 berat even dh diet pun. .
Lpas dpt info dr sis akma yg sebenanrnya badan byk toksin sbb tu ssh nak turun brt,br la tau puncanya. 
Bila dah detox,baru senang proses pembakaran lemak dlm badan berlaku. .
Alhamdulillah makin hari makin susut lemak dlm badan ni. Sedar2 dlu pakai baju size xxl sekarang saiz M
.
Pm @ Whatsapp 📲 +6019-9190219

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #tehkurusmurah
RUGINYAAA BARU SEKARANG KENAL TEATOX MEDINA DESIRE. . Sebelum ni dah cuba macam2 tp kecewa. Badan mcm tu jgk. Xturun2 berat even dh diet pun. . Lpas dpt info dr sis akma yg sebenanrnya badan byk toksin sbb tu ssh nak turun brt,br la tau puncanya. Bila dah detox,baru senang proses pembakaran lemak dlm badan berlaku. . Alhamdulillah makin hari makin susut lemak dlm badan ni. Sedar2 dlu pakai baju size xxl sekarang saiz M . Pm @ Whatsapp 📲 +6019-9190219 #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #senaman  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu  #tehkurusmurah 
SALAH SATU PUNCA GEMUKKKKK🔥🔥 SUSAH NAK CONTROL SELERA MAKAN
🍔🍟🍗🍤🍜🍢🍡🍛🍰🍨🍦🍮🍪☕🍕 SIAPA ADA MASALAH YANG SAMA???? 💊kapsul XXS membantu mengawal nafsu makan
💊telan 1 biji 1 hari pagi sebelum sarapan
💊tak perlu diet
💊akan kurangkan rasa lapar
💊TAPI jgn tak makan langsung
💊makan ikut jadual dgn kuantiti yg sikit
💊minum air kosong lbh krg 3 liter 1 hari
💊elakkan kafein & alkohol
💊elakkan minum air kelapa

Ikut je cara diatas pasti blh turun 1 botol plg skit 8kg .. Woww best kan .. ☎+673 8612809
#maliamelliahqbrunei #heelsvsprada # hvpteam #hvpdsazizir
#controlselera #kurus #xxs #slimming #slimworld #detox #burnfat #fatburner #loosweight #shape #fitness #appetite #xtraxtrasmall #kuruspantas #kurusselamat #sihat #healthy
SALAH SATU PUNCA GEMUKKKKK🔥🔥 SUSAH NAK CONTROL SELERA MAKAN 🍔🍟🍗🍤🍜🍢🍡🍛🍰🍨🍦🍮🍪☕🍕 SIAPA ADA MASALAH YANG SAMA???? 💊kapsul XXS membantu mengawal nafsu makan 💊telan 1 biji 1 hari pagi sebelum sarapan 💊tak perlu diet 💊akan kurangkan rasa lapar 💊TAPI jgn tak makan langsung 💊makan ikut jadual dgn kuantiti yg sikit 💊minum air kosong lbh krg 3 liter 1 hari 💊elakkan kafein & alkohol 💊elakkan minum air kelapa Ikut je cara diatas pasti blh turun 1 botol plg skit 8kg .. Woww best kan .. ☎+673 8612809 #maliamelliahqbrunei  #heelsvsprada  # hvpteam #hvpdsazizir  #controlselera  #kurus  #xxs  #slimming  #slimworld  #detox  #burnfat  #fatburner  #loosweight  #shape  #fitness  #appetite  #xtraxtrasmall  #kuruspantas  #kurusselamat  #sihat  #healthy 
🍃khasiat dan fungsi tea 
SLIMMING & DETOX TEA:-
. ✔MELANGSINGKAN BADAN
✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI
✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔GOUT/URIC ASID TINGGI
✔KOLESTROL TINGGI
✔OBESITI
✔ANGIN DALAM BADAN
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN.
.

SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
.
.
#tehkurus 
#tehkurusmurah 
#tehkurusmalaysia 
#tehkurusbymedinadesire1
#tehkurusaman 
#tehkurusbymedinadesire 
#tehkurusmurahmalaysia 
#tehkurusmedinadesire
#tehkurusviral
🍃khasiat dan fungsi tea SLIMMING & DETOX TEA:- . ✔MELANGSINGKAN BADAN ✔MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ✔MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ✔KENCING MANIS ✔DARAH TINGGI ✔GOUT/URIC ASID TINGGI ✔KOLESTROL TINGGI ✔OBESITI ✔ANGIN DALAM BADAN ✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . . #tehkurus  #tehkurusmurah  #tehkurusmalaysia  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurusaman  #tehkurusbymedinadesire  #tehkurusmurahmalaysia  #tehkurusmedinadesire  #tehkurusviral 
Selamat pagi . Haaa harini scha share feedback kat awk² semua . Lost 10kg dengn set combo sahj . Rugi klau awk tak cuba .

Boleh terus whatsapp scha di 0134661863 😘
.
#like4like #like4follow #ajimaura #terapiinstagram #stayfollow #stayfocused #detoxtea #memories #igmalaysia #cool #medinadetoxbyscha #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat #detoxmalaysia #kuruscantik #kurusselamat #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat
Selamat pagi . Haaa harini scha share feedback kat awk² semua . Lost 10kg dengn set combo sahj . Rugi klau awk tak cuba . Boleh terus whatsapp scha di 0134661863 😘 . #like4like  #like4follow  #ajimaura  #terapiinstagram  #stayfollow  #stayfocused  #detoxtea  #memories  #igmalaysia  #cool  #medinadetoxbyscha  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #kuruscepat  #detoxmalaysia  #kuruscantik  #kurusselamat  #tipskurus  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #dietatkins  #jomdetox  #legsteamurah  #teatoxmurah  #kurusmudah  #detoxmurah  #kuruscarasihat 
New feedback!!!
Dalam masa 2 minggu je customer brjaya loss 10kg. 
Dulu pakai saiz XL sekarang dah berubah ke saiz L 😍😍
Ni dia repeat order nak capai brt bdan ideal. Sekali beli set combo awk pasti jatuh hati 💪🏻
Whatapps 0124663256
.
SLIMMING DETOX TEA™ : RM15
KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25
.
POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) 
To order : whatapps 0124663256
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
New feedback!!! Dalam masa 2 minggu je customer brjaya loss 10kg. Dulu pakai saiz XL sekarang dah berubah ke saiz L 😍😍 Ni dia repeat order nak capai brt bdan ideal. Sekali beli set combo awk pasti jatuh hati 💪🏻 Whatapps 0124663256 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 . POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) . ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0124663256 . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #senaman  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Pengakuan pengguna..badan rasa ringan,perut dh tak bloated,peha dah tak bergesel & paling best pipi tembam makin susut .. jom order

COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742  #langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Pengakuan pengguna..badan rasa ringan,perut dh tak bloated,peha dah tak bergesel & paling best pipi tembam makin susut .. jom order COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
Pengakuan pengguna..badan rasa ringan,perut dh tak bloated,peha dah tak bergesel & paling best pipi tembam makin susut .. jom order

COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Pengakuan pengguna..badan rasa ringan,perut dh tak bloated,peha dah tak bergesel & paling best pipi tembam makin susut .. jom order COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
2minggu je minum dah turun 4kg..perut buncit jadi kempis 
peha jadi kecil tau lepas minum tea slimming ni.

cecepat order..2018 da dekat jomla kurus..
whatsapp je 0182655440

#sayajual
#sayajualslimmingdetoxtea
#detoxtea
#buanglemak
#tipskurus
#sayanakkurus
#jomkurus
#kuruscepat
#skinnyteamalaysia
#slimmingdetoxteamalaysia
#medinadesireshahalam
#medinadesiresubangjaya
#teakurus
#slimtea#dietkurus
#kurusselamat
#kurussihat
PERHATIAN KPD SEMUA LELAKI ATAU WANITA YG NAK KURUS....YANG DAH KURUS TAK PERLU BACA !!😁
.
1. PERUT BUNCIT
2. PINGGUL BESAR
3. DAGU BERLAPIS
4. LENGAN MENGGELEBEH
5. PEHA BERLAGA
.
ramai yang dah berjaya kurus !
.
3 hari loss 3kg
14 hari loss 10kg
1 bulan loss 20kg
.
TANPA BERLAPAR
TANPA DIET KETAT
TANPA SENAM BERAT 
TANPA PIL PELIK2
.
BERMINAT??
.
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[STOCK ALWAYS AVAILABLE]
.
To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
0162189742
.
saya akan bantu / guide uolss😘😘
.

#teamilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#l#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#supplimentkurus#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
PERHATIAN KPD SEMUA LELAKI ATAU WANITA YG NAK KURUS....YANG DAH KURUS TAK PERLU BACA !!😁 . 1. PERUT BUNCIT 2. PINGGUL BESAR 3. DAGU BERLAPIS 4. LENGAN MENGGELEBEH 5. PEHA BERLAGA . ramai yang dah berjaya kurus ! . 3 hari loss 3kg 14 hari loss 10kg 1 bulan loss 20kg . TANPA BERLAPAR TANPA DIET KETAT TANPA SENAM BERAT TANPA PIL PELIK2 . BERMINAT?? . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [STOCK ALWAYS AVAILABLE] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162189742 . saya akan bantu / guide uolss😘😘 . #teamilafazila #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #l #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #supplimentkurus #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ]
.
.
whatsup.my/60136205282 cod PUTRAJAYA /KL /SELANGOR
.
Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍
.
.
Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍
.
Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣
.
.
Kalau segan nak komen, boleh DM jugak. Kami sedia membantu. .
.
#audelabynadzainal #audelalovers #testimoniaudela #kurusputihserentak #kurussecarasihat #kurusselamat #audelaputrajaya #audela #organicproduk #organicskincare #bebasjerawat #kecutkanjerawat #cairkanlemak #kurusselamat #daftarkkm #stokisaudelaputrajaya
[ NAK PUTIH GEBU? NAK SELIM MELIM? ] . . whatsup.my/60136205282 cod PUTRAJAYA /KL /SELANGOR . Tak payah susah2 ambil banyak produk. Yang mudah, berkesan, selamat macam Audela kan ada!😍😍 . . Harga promo kasih sayang rindu dendam masih ada ye guyss 😍 . Kalau sis tak nak cantik, tak payah lah tinggal komen ye.. Tengok je orang lain cantik🤣 . . Kalau segan nak komen, boleh DM jugak. Kami sedia membantu. . . #audelabynadzainal  #audelalovers  #testimoniaudela  #kurusputihserentak  #kurussecarasihat  #kurusselamat  #audelaputrajaya  #audela  #organicproduk  #organicskincare  #bebasjerawat  #kecutkanjerawat  #cairkanlemak  #kurusselamat  #daftarkkm  #stokisaudelaputrajaya 
Tq sis for trust @sy_online_shop 
Sis ni grab bengkung gold dgn girdle colour paling laris hitam.Sis ni pn akui..bengkung gold mmg best👍 Jom grab combo #bengkunggold dan #girdle utk badan y lebih cantik😍🤗 Lets bengkung gold bengkungt👇
✔kain tebal/tahan lasak
✔16 tulang
✔15 cangkuk & cangkuk 3 peringkat
✔Double infrared, double material, double effect.
✔Sesuai pakai lepas bersalin dan dalam pantang.
🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 ❌mudah berlipat@bergulung
🌹 ❌panas 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻(*ukuran dlm inchi, ikut lilit pinggang)
🌷SIZE S (20-29")👉(HITAM/BEIGE)
🌷SIZE M (30-39")👉(HITAM/BEIGE)
🌷SIZE L (40-49")👉(BEIGE SHJ)
🌷SIZE XL (50-59")👉(HITAM/BEIGE)
🌷SIZE XXL (60-69")👉(HITAM/BEIGE)
Harga : RM 110 sem/RM 115 ss free pos
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌸GIRDLE🌸
KELEBIHAN:
🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!!
🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh.
🌿 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang.
🌿 Boleh mengecilkan peha.
🌿 Tidak melecet.
🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻
SIZE:(*ukuran dlm inchi.Ukur lilit pinggul)👇
❤ M ( 35 - 38" )
❤ L ( 39 - 42" )
❤ XL ( 43 - 46")
❤ XXL (47 - 50" )
🌻Colour: Hitam@Beidge

Harga : RM 89.90 sem/RM 95 ss
termasuk postage

Berminat whatsapp mas📲+60136386138
Klik link direct order👇
http://syonlineshop.wasap.my

Trusted seller👉#testimonisyonlineshop
#girdleinfrared #seluarramping #kurussebelumkawin #hantarankawin #bengkungibuberpantang #bengkungmoden
#perutbuncit #kuruscepat #seluarkurus #ramping #kurusselamat #ibuberpantang #ibumenyusu #ibuhamil #ibumengandung #kuruscantik #cikgu #gegarvaganza #salesgaji #promosigaji #sabahsarawak #brunei #pelamin #kahwin #motifviral #setbersalin #setberpantang
Tq sis for trust @sy_online_shop Sis ni grab bengkung gold dgn girdle colour paling laris hitam.Sis ni pn akui..bengkung gold mmg best👍 Jom grab combo #bengkunggold  dan #girdle  utk badan y lebih cantik😍🤗 Lets bengkung gold bengkungt👇 ✔kain tebal/tahan lasak ✔16 tulang ✔15 cangkuk & cangkuk 3 peringkat ✔Double infrared, double material, double effect. ✔Sesuai pakai lepas bersalin dan dalam pantang. 🌹 Memecahkan lemak 🌹 Membentuk pinggang 🌹 Membetulkan posture badan 🌹 Menyokong tulang belakang 🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹 Melancarkan peredaran darah 🌹 ❌mudah berlipat@bergulung 🌹 ❌panas 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻(*ukuran dlm inchi, ikut lilit pinggang) 🌷SIZE S (20-29")👉(HITAM/BEIGE) 🌷SIZE M (30-39")👉(HITAM/BEIGE) 🌷SIZE L (40-49")👉(BEIGE SHJ) 🌷SIZE XL (50-59")👉(HITAM/BEIGE) 🌷SIZE XXL (60-69")👉(HITAM/BEIGE) Harga : RM 110 sem/RM 115 ss free pos 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌸GIRDLE🌸 KELEBIHAN: 🌿 Memberi results yang sangat bagus pada pinggul anda!!! 🌿 Material yang sangat berkualiti dan mudah di basuh. 🌿 4 tertulang infrared pecahan lemak di bahagian depan dan belakang. 🌿 Boleh mengecilkan peha. 🌿 Tidak melecet. 🌿 Boleh di pakai lebih 8 jam 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻 SIZE:(*ukuran dlm inchi.Ukur lilit pinggul)👇 ❤ M ( 35 - 38" ) ❤ L ( 39 - 42" ) ❤ XL ( 43 - 46") ❤ XXL (47 - 50" ) 🌻Colour: Hitam@Beidge Harga : RM 89.90 sem/RM 95 ss termasuk postage Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Klik link direct order👇 http://syonlineshop.wasap.my Trusted seller👉#testimonisyonlineshop  #girdleinfrared  #seluarramping  #kurussebelumkawin  #hantarankawin  #bengkungibuberpantang  #bengkungmoden  #perutbuncit  #kuruscepat  #seluarkurus  #ramping  #kurusselamat  #ibuberpantang  #ibumenyusu  #ibuhamil  #ibumengandung  #kuruscantik  #cikgu  #gegarvaganza  #salesgaji  #promosigaji  #sabahsarawak  #brunei  #pelamin  #kahwin  #motifviral  #setbersalin  #setberpantang 
Hanya perlu amalkan setiap hari.
1SACHET SEHARI minum dapat 
TURUN BERKILO-KILO
Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair,kulit putih gebu 😚

3 hari lost 1kg!
7 hari lost 5kg!
1 bulan lost 10kg!

Klik Link Whatsapp ini Saya Iqin, dari TEAMMEKJAH,
terus whatsapp saya di wasap.my/60182664339/NAKKURUS

#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #kuruskanbadan #kurusdengancepat #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kurustanpadiet #kurusalami #kurusmudah #kurusdansihat #kuruspantas #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbajet #kurusbadan #kuruscarasihat #kurussecarasihat #kurustanpasenaman #kurusdengansihat #kurus7hari #kurusinstan #kurussehat #kurususyo #kurussebelumnikah #kurusdanlangsing #kurusputih
Hanya perlu amalkan setiap hari. 1SACHET SEHARI minum dapat TURUN BERKILO-KILO Jangan terkejut bila perut mula kempis, bahagian yang besar mula mengecil dan segala lemak tepu mula cair,kulit putih gebu 😚 3 hari lost 1kg! 7 hari lost 5kg! 1 bulan lost 10kg! Klik Link Whatsapp ini Saya Iqin, dari TEAMMEKJAH, terus whatsapp saya di wasap.my/60182664339/NAKKURUS #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #kuruskanbadan  #kurusdengancepat  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kurustanpadiet  #kurusalami  #kurusmudah  #kurusdansihat  #kuruspantas  #kurussebelumkahwin  #kurusmurah  #kurusbajet  #kurusbadan  #kuruscarasihat  #kurussecarasihat  #kurustanpasenaman  #kurusdengansihat  #kurus7hari  #kurusinstan  #kurussehat  #kurususyo  #kurussebelumnikah  #kurusdanlangsing  #kurusputih 
PINK LADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UNTUK PEREMPUAN YANG PENTINGKAN KECANTIKAN TUBUH BADAN
.
BIAR TERKEZUT CIK ABANG TENGOK. .
LETOPS DAN PANAZZZ ❗😏
.
TAK MAHAL PUN KLAU NAK DIBANDINGKAN DENGAN FUNGSI PRODUK NI.
.
✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU .
✔ MISS V KETAT MENGGIGIT
✔ KULIT CERAH HALUS MULUS
✔ GEMOK JADI KURUS, KURUS JADI BERISI
.
ADA LAGI. ❗❗
.
🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A .B .C .
🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN
🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN
🌷 KUKU CANTIK BERKILAT
🌷 TIADA LAGI MOOD SWING
🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON
🌷 KITARAN PERIOD ON TIME
🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE
. 
SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN ❓
.
💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 TAHUN SEHINGGA 65 TAHUN
💕 WANITA YANG NAK JAGA BODY
💕 WANITA YANG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA
💕 WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK . .
BERAPA HARGA PINKLADY ❓
.
CUMA RM280 SAHAJA ❗❗ PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ❗❗
.
BERKESAN KE ❓
.
CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTY SYG2 SMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY. 💋💋
.
BAGAIMANA NAK BELI. ❓
.
.
WHATSAPP 0174458557
WHATSAPP 0174458557
.
JOM DAPATKAN SEKARANG .

#kurusselamat#payudarakendur#tambahsusuibu
#kurusselepasbersalin#payudaramantap
#kuruslangsing#badancantik#kulitgebu#kulitputih
#perapat#bodymantap#paruthilang#buanglemak
#payudara#kulitcerah#pinklady
#pinkladyoriginal
PINK LADY BODY PERFECTION ADALAH JAWAPAN UNTUK PEREMPUAN YANG PENTINGKAN KECANTIKAN TUBUH BADAN . BIAR TERKEZUT CIK ABANG TENGOK. . LETOPS DAN PANAZZZ ❗😏 . TAK MAHAL PUN KLAU NAK DIBANDINGKAN DENGAN FUNGSI PRODUK NI. . ✔ BOOBS DAN BOOTY JADI PEJAL GEBU . ✔ MISS V KETAT MENGGIGIT ✔ KULIT CERAH HALUS MULUS ✔ GEMOK JADI KURUS, KURUS JADI BERISI . ADA LAGI. ❗❗ . 🌷 KEPUTIHAN HILANG SEMUDAH A .B .C . 🌷 MENAMBAHKAN SUSU BADAN 🌷 RAMBUT LEBAT HITAM MENAWAN 🌷 KUKU CANTIK BERKILAT 🌷 TIADA LAGI MOOD SWING 🌷 NAFSU MALAM JUMAAT ALWAYS ON 🌷 KITARAN PERIOD ON TIME 🌷 MELAMBATKAN MENAPAUSE . SIAPAKAH YANG MEMERLUKAN ❓ . 💕 WANITA SEAWAL UMUR 15 TAHUN SEHINGGA 65 TAHUN 💕 WANITA YANG NAK JAGA BODY 💕 WANITA YANG NAK JULINGKAN MATA JEJAKA 💕 WANITA YANG NAK TAMPIL LEBIH CANTIK . . BERAPA HARGA PINKLADY ❓ . CUMA RM280 SAHAJA ❗❗ PERCUMA POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA ❗❗ . BERKESAN KE ❓ . CUBA DULU SEBOTOL, LEPAS TU BARU COMPLAINT. SAYA PASTY SYG2 SMUA AKAN JATUH CINTA DENGAN PINKLADY. 💋💋 . BAGAIMANA NAK BELI. ❓ . . WHATSAPP 0174458557 WHATSAPP 0174458557 . JOM DAPATKAN SEKARANG . #kurusselamat #payudarakendur #tambahsusuibu  #kurusselepasbersalin #payudaramantap  #kuruslangsing #badancantik #kulitgebu #kulitputih  #perapat #bodymantap #paruthilang #buanglemak  #payudara #kulitcerah #pinklady  #pinkladyoriginal 
🍁Yang bestnya pakai body wash ni (2 2 jenis)
Kulit badan, rasa mcm baru lps buat scrub
.
.
💐Lembut, tegang dan Tona kulit sekata
.
🍁Paling best part kaki/betis yg dulu bersisik kering, bila garu debu2 berterbangan
.
.
💕Siku & lutut memutih sbb kulit terlampu kering
Dah xada
.
.
🍂Kulit pulak tambah cerah..lembap n nampak basah
Sendiri pegang pun blh perasan, belum lg cik shuben sentuh auwmm .
.
🍓Tu belum cerita bab lain lg
Baru fokus bab kulit
.
.
💞Yangg lain2, kena cuba sendiri baru tau 😃
.
.
~Red Bella Body Wash~
🍁Yang bestnya pakai body wash ni (2 2 jenis) Kulit badan, rasa mcm baru lps buat scrub . . 💐Lembut, tegang dan Tona kulit sekata . 🍁Paling best part kaki/betis yg dulu bersisik kering, bila garu debu2 berterbangan . . 💕Siku & lutut memutih sbb kulit terlampu kering Dah xada . . 🍂Kulit pulak tambah cerah..lembap n nampak basah Sendiri pegang pun blh perasan, belum lg cik shuben sentuh auwmm . . 🍓Tu belum cerita bab lain lg Baru fokus bab kulit . . 💞Yangg lain2, kena cuba sendiri baru tau 😃 . . ~Red Bella Body Wash~
💓💓Baik Untuk Ibu Selepas Melahirkan Anak💓💓. . .Kebanyakan wanita yang baru melahirkan anak pasti akan mengalami masalah kenaikan berat badan yang mendadak.😐. Dengan sinar infra merah jauh ini dapat membantu ibu-ibu yang baru lepas bersalin untuk menurunkan berat badan tanpa perlu menghadkan pengambilan makanan. .Anda akan tetap menjalani rutin harian, contohnya pengambilan makanan seperti biasa, kerana ibu-ibu yang baru melahirkan anak sangat memerlukan nutrien-nutrien tertentu yang ada pada makanan, kerana nutrien inilah akan memberikan tenaga yang telah banyak hilang.. Usaha dalam menurunkan berat badan tidak menjadi masalah walaupun anda makan seperti biasa, kerana sinaran ini mampu meresap jauh ke dalam kulit, membuka salur darah dan terus mengeluarkan toksin yang telah lama terkumpul di dalam badan. .Pembakaran kalori di dalam tubuh semasa rawatan lebih cepat berlaku walaupun anda hanya duduk selama 30 minit. Ianya sama seperti anda bersenam atau ke gimnasium. Selain itu, degupan jantung dapat ditingkatkan serta sekaligus kadar metabolisme menjadi semakin baik....Untuk ibu yang bersalin secara pembedahan, anda digalakkna untuk menunggu selama dua bulan ataupun selepas habis berpantang.. Manakala bagi ibu yang bersalin secara normal pula, anda boleh meneruskan rawatan ini selepas tempoh seminggu. Tambahan pula rawatan ini juga dapat membantu merangsang pengeluaran air susu.. Sinaran infra merah ini selamat untuk tubuh khususnya bagi ibu yang baru bersalin.. .

#saunadirumah 
#saunafir 
#sakab6
#spadirumah 
#minispadirumah
#kurus 
#rozitachewan #kuruslepasbersalin #bakalpengantin #pantangbersalin
#kelabibumengandung
#fynnjamal
#ibumengandung
#kurusselamat 
#mycoffeeprince 
#kempisperut
#misikurus 
#kecantikanwanita #ibumengandung 
#tipskurus 
#tipskuruscepat #terapiinstagram 
#ajimaura
 #testimonisauna #bajumengandung
#pantangbersalin
#bengkungmoden
#fattzura
 #ruangrezekihanania
#fattahamin
#gegarvaganza .
↪013 354 6429.🍭🍭 @album.testimonisauna
.
.
@sauna.setkuruscepat.dirumah
💓💓Baik Untuk Ibu Selepas Melahirkan Anak💓💓. . .Kebanyakan wanita yang baru melahirkan anak pasti akan mengalami masalah kenaikan berat badan yang mendadak.😐. Dengan sinar infra merah jauh ini dapat membantu ibu-ibu yang baru lepas bersalin untuk menurunkan berat badan tanpa perlu menghadkan pengambilan makanan. .Anda akan tetap menjalani rutin harian, contohnya pengambilan makanan seperti biasa, kerana ibu-ibu yang baru melahirkan anak sangat memerlukan nutrien-nutrien tertentu yang ada pada makanan, kerana nutrien inilah akan memberikan tenaga yang telah banyak hilang.. Usaha dalam menurunkan berat badan tidak menjadi masalah walaupun anda makan seperti biasa, kerana sinaran ini mampu meresap jauh ke dalam kulit, membuka salur darah dan terus mengeluarkan toksin yang telah lama terkumpul di dalam badan. .Pembakaran kalori di dalam tubuh semasa rawatan lebih cepat berlaku walaupun anda hanya duduk selama 30 minit. Ianya sama seperti anda bersenam atau ke gimnasium. Selain itu, degupan jantung dapat ditingkatkan serta sekaligus kadar metabolisme menjadi semakin baik....Untuk ibu yang bersalin secara pembedahan, anda digalakkna untuk menunggu selama dua bulan ataupun selepas habis berpantang.. Manakala bagi ibu yang bersalin secara normal pula, anda boleh meneruskan rawatan ini selepas tempoh seminggu. Tambahan pula rawatan ini juga dapat membantu merangsang pengeluaran air susu.. Sinaran infra merah ini selamat untuk tubuh khususnya bagi ibu yang baru bersalin.. . #saunadirumah  #saunafir  #sakab6  #spadirumah  #minispadirumah  #kurus  #rozitachewan  #kuruslepasbersalin  #bakalpengantin  #pantangbersalin  #kelabibumengandung  #fynnjamal  #ibumengandung  #kurusselamat  #mycoffeeprince  #kempisperut  #misikurus  #kecantikanwanita  #ibumengandung  #tipskurus  #tipskuruscepat  #terapiinstagram  #ajimaura  #testimonisauna  #bajumengandung  #pantangbersalin  #bengkungmoden  #fattzura  #ruangrezekihanania  #fattahamin  #gegarvaganza  . ↪013 354 6429.🍭🍭 @album.testimonisauna . . @sauna.setkuruscepat.dirumah
🙈Apa kata pengguna tegar Red Bella tentang new formula dengan kuasa 3x ganda bahan slimming
.
.
❤️Hampir 4 tahun dalam pasaran !
.
.
Untuk order boleh WhatsApp 011 2335 5719
🙈Apa kata pengguna tegar Red Bella tentang new formula dengan kuasa 3x ganda bahan slimming . . ❤️Hampir 4 tahun dalam pasaran ! . . Untuk order boleh WhatsApp 011 2335 5719
Postage hr ni antara jam 12.30pm - 1.00pm ye... lbh timing ni nx day plak ye 😉

Ada yg nk joint pos hr ni sila bt payment b4 jam 11am .  Jom tekan ☟☟☟
.
.. http://Www.wasap.my/60139090306

#legacyjamutok #stokisjamutokselangor #testimonijamutok #jamutok #jamurawatdalaman #jamurawatpenyakit #jamu #coaching #onlinesale #trustedseller #shoppingonline #kedaijamu #kedaionline #suppliments #kesuburan #jamuasli #bazaaronlinemalaysia #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detox #sayamakansayajual #jamuasli #jamurare #weightlossjourney #makanandiet #testimonial #badanlangsing #inchloss #weightloss
Postage hr ni antara jam 12.30pm - 1.00pm ye... lbh timing ni nx day plak ye 😉 Ada yg nk joint pos hr ni sila bt payment b4 jam 11am . Jom tekan ☟☟☟ . .. http://Www.wasap.my/60139090306 #legacyjamutok  #stokisjamutokselangor  #testimonijamutok  #jamutok  #jamurawatdalaman  #jamurawatpenyakit  #jamu  #coaching  #onlinesale  #trustedseller  #shoppingonline  #kedaijamu  #kedaionline  #suppliments  #kesuburan  #jamuasli  #bazaaronlinemalaysia  #jomkurus  #kurusselamat  #kuruscepat  #detox  #sayamakansayajual  #jamuasli  #jamurare  #weightlossjourney  #makanandiet  #testimonial  #badanlangsing  #inchloss  #weightloss 
💠💠💠💠💠💠💠💠 Ramuan MAXXSLIM dari ekstrak buah-buahan seperti : ♥Halia
♥Lemon
♥Epal hijau
♥Asam gelugor
♥African Manggo
♥Kopi Hijau
♥Senna
♥Flaxseed 💠💠💠💠💠💠💠💠💠
.
.
Maxxslim slim booster: RM77sm / RM80ss
Maxxslim trim&tight: RM43sm / RM47ss
Maxx set combo: RM105sm / RM109ss
.
.
(HARGA TERMASUK POSTAGE)
.
.
0135241066
0135241066
0135241066
.
.
SUPER MURAH,SUPER JIMAT
SUPER KURUS,SUPER SIHAT
Perempuan dan lelaki boleh ambil 😉😉😉
.
.
#maxxslimtrimtight #maxxslimmalaysia #maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimori #maxxslimslimboosteroriginal #maxxslimboostermemangbest #MaxXSlimBooster #maxxslimbooster #maxxslimboostermurah #maxxslimboosteroriginal #instamagik #instamagik #nakkurusss #nakkuruscepat #kurustanpasenaman #kurusselamat #kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusdalam2minggu #lotionkurus #lotionkurusmurah #lotion #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #gemuk #gemuknakkurus
💠💠💠💠💠💠💠💠 Ramuan MAXXSLIM dari ekstrak buah-buahan seperti : ♥Halia ♥Lemon ♥Epal hijau ♥Asam gelugor ♥African Manggo ♥Kopi Hijau ♥Senna ♥Flaxseed 💠💠💠💠💠💠💠💠💠 . . Maxxslim slim booster: RM77sm / RM80ss Maxxslim trim&tight: RM43sm / RM47ss Maxx set combo: RM105sm / RM109ss . . (HARGA TERMASUK POSTAGE) . . 0135241066 0135241066 0135241066 . . SUPER MURAH,SUPER JIMAT SUPER KURUS,SUPER SIHAT Perempuan dan lelaki boleh ambil 😉😉😉 . . #maxxslimtrimtight  #maxxslimmalaysia  #maxxslim  #maxxslimmurah  #maxxslimori  #maxxslimslimboosteroriginal  #maxxslimboostermemangbest  #MaxXSlimBooster  #maxxslimbooster  #maxxslimboostermurah  #maxxslimboosteroriginal  #instamagik  #instamagik  #nakkurusss  #nakkuruscepat  #kurustanpasenaman  #kurusselamat  #kurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusdalam2minggu  #lotionkurus  #lotionkurusmurah  #lotion  #lotionkurussejuk  #lotionkurusmalaysia  #gemuk  #gemuknakkurus 
💐Ibu2 dlm pantang dan akan berpantang wajib ada satu body wash ni sbagai simpanan
.
.
🌹Mampu membantu melegakan bengkak susu .
👉Memecahkan angin dalam badan
.
👉Melancarkan peredaran darah 👉Melegakan badan dari kepenatan
.
👉Dan yg paling best 
Mampu membantu memecahkan lemak2 yg terkumpul semasa preggy.... serta mempercepatkan proses penurunan berat badan 💃
.
.
💐Bukan hanya untuk kurus dan putih tetapi banyak manfaat lain yg tersembunyi....😉😉
💐Ibu2 dlm pantang dan akan berpantang wajib ada satu body wash ni sbagai simpanan . . 🌹Mampu membantu melegakan bengkak susu . 👉Memecahkan angin dalam badan . 👉Melancarkan peredaran darah 👉Melegakan badan dari kepenatan . 👉Dan yg paling best Mampu membantu memecahkan lemak2 yg terkumpul semasa preggy.... serta mempercepatkan proses penurunan berat badan 💃 . . 💐Bukan hanya untuk kurus dan putih tetapi banyak manfaat lain yg tersembunyi....😉😉
makin cun melecun sis kita ni bila dah slim..consume teh ikut panduan,pastu timbang..tup2 hilang dah 8 kilo..kan syok tu.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)

WA 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
makin cun melecun sis kita ni bila dah slim..consume teh ikut panduan,pastu timbang..tup2 hilang dah 8 kilo..kan syok tu.. COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) WA 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
Coffee Time💝

Dulu nak cari coffee, pergi minum kat starbuck ke, zawara ke, old town , tak pun secret recipes.. Tapi la ni, ceq dah ada coffee brand secretcorrea sendiri
Lagi sedapp ampa tau dari coffee2 tu semua😀👆🏻 Paling best coffee ni dimasukkan dengan 5 Sliming Booster yang pasti akan mencairkan semua lemak2 kat badan ampa.

Cukup best ke?
Ok, nak habaq lagi. Coffee ni ada tambahan makanan sunnah seperti kurma & madu.
Terbaik kami nak bagi ampa semua minum.

So, mai wasap untuk dapatkan harga promosi special coffee ini😘👇🏻
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
📲WhatApps:+65-9185 2462
.
.
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#TeamSCAddicts
#kurus
#AgentWanted
#Hijabista
#KelvinZahari 
#BazaarPakNil
#KurusCepat
#KurusSelamat 
#KurusSecaraSihat
#KurusTanpaSenam
#KurusBajet
#KurusMurah
#KurusSihat
#KurusBadan
#KurusSihatCantik
#KurusPutih
#KurusDanSihat
#KurusCantik
#terapiinstagram
#ajimaura
#langsing 
#bazaarpaknil 
#pilihancelebrity 
#artismalaysia
#Singapore
Coffee Time💝 Dulu nak cari coffee, pergi minum kat starbuck ke, zawara ke, old town , tak pun secret recipes.. Tapi la ni, ceq dah ada coffee brand secretcorrea sendiri Lagi sedapp ampa tau dari coffee2 tu semua😀👆🏻 Paling best coffee ni dimasukkan dengan 5 Sliming Booster yang pasti akan mencairkan semua lemak2 kat badan ampa. Cukup best ke? Ok, nak habaq lagi. Coffee ni ada tambahan makanan sunnah seperti kurma & madu. Terbaik kami nak bagi ampa semua minum. So, mai wasap untuk dapatkan harga promosi special coffee ini😘👇🏻 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 📲WhatApps:+65-9185 2462 . . #IMLegacy  #TeamIedaMizan  #TeamSCAddicts  #kurus  #AgentWanted  #Hijabista  #KelvinZahari  #BazaarPakNil  #KurusCepat  #KurusSelamat  #KurusSecaraSihat  #KurusTanpaSenam  #KurusBajet  #KurusMurah  #KurusSihat  #KurusBadan  #KurusSihatCantik  #KurusPutih  #KurusDanSihat  #KurusCantik  #terapiinstagram  #ajimaura  #langsing  #bazaarpaknil  #pilihancelebrity  #artismalaysia  #Singapore 
KESAN TEATOX MEDINA DESIRE NI SEAWAL BRP HARI??
.
Ada yg kesannya seawal 3 hari. 
Seawal seminggu. 
Depends pd metabolisme,hormon dan jenis lemak. 
Xkira seawal berapa hari pun kesannya,awk pasti akan rasa SESUATU klu awk KONSISTEN!!!
.
Jgn la harini minum,esok xminum dah. Pastu selang 3 hari minum semula. 
Acane nak kurus cmtu awk 😌
.
To order : whatapps 01126962414 @ tekan link dekat bio

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
KESAN TEATOX MEDINA DESIRE NI SEAWAL BRP HARI?? . Ada yg kesannya seawal 3 hari. Seawal seminggu. Depends pd metabolisme,hormon dan jenis lemak. Xkira seawal berapa hari pun kesannya,awk pasti akan rasa SESUATU klu awk KONSISTEN!!! . Jgn la harini minum,esok xminum dah. Pastu selang 3 hari minum semula. Acane nak kurus cmtu awk 😌 . To order : whatapps 01126962414 @ tekan link dekat bio #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #daryhq  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #dary  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Sedap ke rasa susu kambing kurma madu?? Sedap sayang 😋😋
Sedap ke rasa susu kambing kurma madu?? Sedap sayang 😋😋
Berbaloi ke tak RM40 hilang 9Kg???
.
Mudah2 je SET COMBO tu boleh kikis lemak dalam badan awak tu.
.
Yang penting KONSISTEN dan amalkan semua tips2 yg saya berikan.
.
BERMINAT??
.
HARGA :
COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH)
👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15
👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25
👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS)
.
[STOCK ALWAYS AVAILABLE]
.
To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response
0162189742
.
#teamilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#l#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping#supplimentkurus#medinadesirehq#hqkakicantiq#hqslimmingdetoxtea
Berbaloi ke tak RM40 hilang 9Kg??? . Mudah2 je SET COMBO tu boleh kikis lemak dalam badan awak tu. . Yang penting KONSISTEN dan amalkan semua tips2 yg saya berikan. . BERMINAT?? . HARGA : COMBO SET : RM40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1) SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2) KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12(SS) . [STOCK ALWAYS AVAILABLE] . To Order & Info : 📲WhatsApp For Fast Response 0162189742 . #teamilafazila #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #l #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping #supplimentkurus #medinadesirehq #hqkakicantiq #hqslimmingdetoxtea 
Tak sempat exercise xpe. Tak ikut meal plan je tak boleh nak tolong 😂
.
Sangat mudah nak kurus dengan program surikurus ni
.
COACHING 30 HARI TURUN BERAT BADAN ONLINE
🔵 Trial pack available
🔵 100% ONLINE!! Guna WHATSAPP ⚫️Coach Nisa
⚫️ Ahli Bebas Herbalife #HerbalifeMalaysia
⚫️ Online Coaching World Wide .
➡️ https://api.whatsapp.com/send?phone=60193459897 .
➡️ Health Coach. Ask me how.
.
"It's about progress not perfection"
Apa yang anda akan dapat:
✔️ Turun Berat 5kg-50kg ✔️ Personalized Mealplan
✔️ Bimbingan Kalori & Nutrisi
✔️ One on One Coaching
✔️ Bimbingan Bersenam Online
Tak sempat exercise xpe. Tak ikut meal plan je tak boleh nak tolong 😂 . Sangat mudah nak kurus dengan program surikurus ni . COACHING 30 HARI TURUN BERAT BADAN ONLINE 🔵 Trial pack available 🔵 100% ONLINE!! Guna WHATSAPP ⚫️Coach Nisa ⚫️ Ahli Bebas Herbalife #HerbalifeMalaysia  ⚫️ Online Coaching World Wide . ➡️ https://api.whatsapp.com/send?phone=60193459897 . ➡️ Health Coach. Ask me how. . "It's about progress not perfection" Apa yang anda akan dapat: ✔️ Turun Berat 5kg-50kg ✔️ Personalized Mealplan ✔️ Bimbingan Kalori & Nutrisi ✔️ One on One Coaching ✔️ Bimbingan Bersenam Online
morning sayang2 semua😗

hari nie ada postage tau, ada nak selit2 oder boleh direct wasap atau DM last payment sebelum pukul 2ptg okayy🙄

www.wasap.my/60179563046

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya#misi2018 #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
morning sayang2 semua😗 hari nie ada postage tau, ada nak selit2 oder boleh direct wasap atau DM last payment sebelum pukul 2ptg okayy🙄 www.wasap.my/60179563046 #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya #misi2018  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #senaman  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. 
Sebab apa?

Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. 
Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu

Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. 
Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝
.
Nak order meh whtsp
+60192081474
GGK ni kesan dia taklah secepat produk kurus yang lain. Contoh makan sebiji janganlah terus konfiden boleh turun 2-3 keelo keesokannya. Sebab apa? Sebab GGK ni hanyalah supplement tambahan aje. Tak terlalu drastik penurunan. Sebab memang takde bahan kimia yang berbahaya. Lagipun GGK ada sijil kelulusan dari Pusat racun negara. Sijil halal pun hado tau. Sebab tu ibu menyusu pun boleh makan. Sambil kurus boleh tambah susu skali. Best kan? 2 in 1 gitu Nak bagi nampak kesan yang cepat, uollss kena la makan dengan KONSISTEN. Makan 1 biji sebelum breakfast dan 1 biji malam sebelum dinner. Jangan pulak makan dua biji saja seminggu, pastu tanya kenapa tak nampak kesan. Kang kene babap kann baru tau 😝 . Nak order meh whtsp +60192081474
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut.

Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut. Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut.

Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut. Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut.

Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Slimtrim ni bukan saja untuk pecahkan lemak/bakar lemak yerr boleh juga buat minyak urut. Contoh... kalau kita sakit badan ,kepala,sakit leher,segugut,sakit perut atau sakit tumit pun boleh sapu je slimtrim dekat part yg sakit2 tu lepastu urut2 manja gitu..sat ja dia meresap. insyaAllah hilang sakit badan.
Take note dear customers. Korang serbu kte punya teatox smpi habis packaging huwaaa. Sehari 30000 set keluar dr hq kena rembat dek awk awk awk yg nak kurus. 
kte pakai packaging sementara dlu ye sbb kilang yg proses packaging lama tu kena tunggu queue panjaaang sgt. 
Nti brg sampai jgn pelik plak dpt packaging kelabu. Masih tea yg sama,bahan sama,khasiat sama. Cuma packaging je pakai yg sementara. 
Tq dear customers😘😘
Take note dear customers. Korang serbu kte punya teatox smpi habis packaging huwaaa. Sehari 30000 set keluar dr hq kena rembat dek awk awk awk yg nak kurus. kte pakai packaging sementara dlu ye sbb kilang yg proses packaging lama tu kena tunggu queue panjaaang sgt. Nti brg sampai jgn pelik plak dpt packaging kelabu. Masih tea yg sama,bahan sama,khasiat sama. Cuma packaging je pakai yg sementara. Tq dear customers😘😘
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹

Berminat sila klik 👇🏼 http://www.wasap.my/60179225144/Saya%%20MSBYKhaiRosma (Manual) 017-9225144 🔥
(Manual) 017-9225144🔥

web: 
https://msbykhairosma2u.onpay.my/order/form/stokist/rosniah
ig: magicslims_stokistkuantan 
#KhaiRosma #MagicSlims#produkpelangsingan #produkkurus  #bakarlemak #kuruslangsing #slimming #MagicSlims #KhaiRosma  #kurus #langsing #produkkurusrosma #ubatkurus #ubatkurusrosma #kurusdalam2minggu #kuruscepat #cepatkurus #kuruscantik #kurusselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #langsingcepat
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 🔹 Berminat sila klik 👇🏼 http://www.wasap.my/60179225144/Saya%%20MSBYKhaiRosma (Manual) 017-9225144 🔥 (Manual) 017-9225144🔥 web: https://msbykhairosma2u.onpay.my/order/form/stokist/rosniah ig: magicslims_stokistkuantan #KhaiRosma  #MagicSlims #produkpelangsingan  #produkkurus  #bakarlemak  #kuruslangsing  #slimming  #MagicSlims  #KhaiRosma  #kurus  #langsing  #produkkurusrosma  #ubatkurus  #ubatkurusrosma  #kurusdalam2minggu  #kuruscepat  #cepatkurus  #kuruscantik  #kurusselamat  #kurusdengancepat  #kuruskanbadan  #langsingcepat 
MEREKA DAH MILIKI CEHART.  KINI GILIRAN ANDA PULA... .
1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor.  Bersihkan usus uols sume dgn Cehart.  Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari.
. 
Jgn jatuh terduduk,  termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati...
.

Nak Keje perlu Sihat,  Nak Beramal perlu Sihat,  Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, .
Wang Boleh Dicari,  tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan..
.

Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2...
.
#bengkungcantik #jannanick #supplementkurus #kurus #urbanfest #carakurusbadan  #bengkungmurah #pelaminbajet #bajunikah #detoksmalaysia #jomdetoks #perutkempis #pinggangramping #naklangsing #ubatsembelit #carakurus #produkkecantikan #produkkesihatan #meletops #doorgiftmurah #bajutunang #kualalumpur #kurusselamat #kurusbadan #bruneishop #singaporesale #slimmingdetoxmalaysia #turunberat #zulariffin #caradiet
MEREKA DAH MILIKI CEHART. KINI GILIRAN ANDA PULA... . 1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor. Bersihkan usus uols sume dgn Cehart. Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari. . Jgn jatuh terduduk, termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati... . Nak Keje perlu Sihat, Nak Beramal perlu Sihat, Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, . Wang Boleh Dicari, tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan.. . Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2... . #bengkungcantik  #jannanick  #supplementkurus  #kurus  #urbanfest  #carakurusbadan  #bengkungmurah  #pelaminbajet  #bajunikah  #detoksmalaysia  #jomdetoks  #perutkempis  #pinggangramping  #naklangsing  #ubatsembelit  #carakurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #meletops  #doorgiftmurah  #bajutunang  #kualalumpur  #kurusselamat  #kurusbadan  #bruneishop  #singaporesale  #slimmingdetoxmalaysia  #turunberat  #zulariffin  #caradiet 
MEREKA DAH MILIKI CEHART.  KINI GILIRAN ANDA PULA... .
1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor.  Bersihkan usus uols sume dgn Cehart.  Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari.
. 
Jgn jatuh terduduk,  termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati...
.

Nak Keje perlu Sihat,  Nak Beramal perlu Sihat,  Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, .
Wang Boleh Dicari,  tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan..
.

Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2...
.
#bengkungcantik #jannanick #supplementkurus #kurus #urbanfest #carakurusbadan  #bengkungmurah #pelaminbajet #bajunikah #detoksmalaysia #jomdetoks #perutkempis #pinggangramping #naklangsing #ubatsembelit #carakurus #produkkecantikan #produkkesihatan #meletops #doorgiftmurah #bajutunang #kualalumpur #kurusselamat #kurusbadan #bruneishop #singaporesale #slimmingdetoxmalaysia #turunberat #zulariffin #caradiet
MEREKA DAH MILIKI CEHART. KINI GILIRAN ANDA PULA... . 1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor. Bersihkan usus uols sume dgn Cehart. Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari. . Jgn jatuh terduduk, termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati... . Nak Keje perlu Sihat, Nak Beramal perlu Sihat, Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, . Wang Boleh Dicari, tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan.. . Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2... . #bengkungcantik  #jannanick  #supplementkurus  #kurus  #urbanfest  #carakurusbadan  #bengkungmurah  #pelaminbajet  #bajunikah  #detoksmalaysia  #jomdetoks  #perutkempis  #pinggangramping  #naklangsing  #ubatsembelit  #carakurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #meletops  #doorgiftmurah  #bajutunang  #kualalumpur  #kurusselamat  #kurusbadan  #bruneishop  #singaporesale  #slimmingdetoxmalaysia  #turunberat  #zulariffin  #caradiet 
MEREKA DAH MILIKI CEHART.  KINI GILIRAN ANDA PULA... .
1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor.  Bersihkan usus uols sume dgn Cehart.  Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari.
. 
Jgn jatuh terduduk,  termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati...
.

Nak Keje perlu Sihat,  Nak Beramal perlu Sihat,  Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, .
Wang Boleh Dicari,  tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan..
.

Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2...
.
#bengkungcantik #jannanick #supplementkurus #kurus #urbanfest #carakurusbadan  #bengkungmurah #pelaminbajet #bajunikah #detoksmalaysia #jomdetoks #perutkempis #pinggangramping #naklangsing #ubatsembelit #carakurus #produkkecantikan #produkkesihatan #meletops #doorgiftmurah #bajutunang #kualalumpur #kurusselamat #kurusbadan #bruneishop #singaporesale #slimmingdetoxmalaysia #turunberat #zulariffin #caradiet
MEREKA DAH MILIKI CEHART. KINI GILIRAN ANDA PULA... . 1001 punca penyakit adalah disebabkan usus yg kotor. Bersihkan usus uols sume dgn Cehart. Jgn biarkan penyakit bertapak dalam tubuh tanpa kite sedari. . Jgn jatuh terduduk, termenung kosong jika suatu hari nanti anda disahkan berada dalam kondisi kronik atau..... Stage 4...Mencegah Lebih Baik Daripada Mengubati... . Nak Keje perlu Sihat, Nak Beramal perlu Sihat, Nak Menuntut Ilmu Perlu Sihat, . Wang Boleh Dicari, tapi Nikmat Wang Akan Hilang Jika Tiada Lagi Nikmat Kesihatan.. . Jom dapatkan detox dan klik link wasap di atas sekarang sebelum wang uols melayang ke hospital2... . #bengkungcantik  #jannanick  #supplementkurus  #kurus  #urbanfest  #carakurusbadan  #bengkungmurah  #pelaminbajet  #bajunikah  #detoksmalaysia  #jomdetoks  #perutkempis  #pinggangramping  #naklangsing  #ubatsembelit  #carakurus  #produkkecantikan  #produkkesihatan  #meletops  #doorgiftmurah  #bajutunang  #kualalumpur  #kurusselamat  #kurusbadan  #bruneishop  #singaporesale  #slimmingdetoxmalaysia  #turunberat  #zulariffin  #caradiet