an online Instagram web viewer

#kurusselamat medias

Photos

REAL TESTIMONI✨
✔Stay konsisten minum detox tea
✔Minum air kosong 2-3 liter sehari
✔Kurangkan pengambilan air bergula/berais
✔Amalkan pemakanan seimbang
✔Lakukan sedikit workout

#teamkaktila #teamkaktilaid #misikurus #detoxtea #detox #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #medinadesire #sayanakkurus #kuruscepat #kuruscantik #kurusselamat #kuruslansing #tipskurus #detoxmurah #detoxmalaysia #teakurus #detoxkurus #kurus #lotion #lotionkurus #lotionmaryam
REAL TESTIMONI✨ ✔Stay konsisten minum detox tea ✔Minum air kosong 2-3 liter sehari ✔Kurangkan pengambilan air bergula/berais ✔Amalkan pemakanan seimbang ✔Lakukan sedikit workout #teamkaktila  #teamkaktilaid  #misikurus  #detoxtea  #detox  #slimmingdetoxtea  #kakicantiqtea  #medinadesire  #sayanakkurus  #kuruscepat  #kuruscantik  #kurusselamat  #kuruslansing  #tipskurus  #detoxmurah  #detoxmalaysia  #teakurus  #detoxkurus  #kurus  #lotion  #lotionkurus  #lotionmaryam 
SLIM DALAM 2MINGGU!!! Takkan tengok aja??JamuJwita dah jadi fenomena.😱 Apa yang menarik sangat dengan si Jamujwita ni???😍😍
.
JamuJwita =======================
★ Kebaikan ★JamuJwita
======================= .
☑ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
☑ 4x detox
☑ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
☑ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
☑ Meningkatkan imunisasi badan
☑ Melancarkan peredaran darah
☑ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
☑ Tak perlu diet ketat
☑ Tak perlu bersenam
☑ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
.
===============
KESAN JAMUJWITA
===============
👉🏻 rasa kenyang
👉🏻berat badan turun 2-5kg 
Sebotol
👉🏻 makin yakin terhadap bentuk badan menawan
.
Whatsapp utk keterangan lanjut.
.
📲 0139290252
📲 0139290252
📲 0139290252
#jamujwita #pilkurus#ubatkurus #ubattenaga #ootd #jamularis #jelita #jamujwitatestimoni #ubat #ubatkurussgtberkesan #kurusselamat #kurustanpadiet #kurus #kurusputih #kurus7hari #kurustanpasenaman #kuruscantik
SLIM DALAM 2MINGGU!!! Takkan tengok aja??JamuJwita dah jadi fenomena.😱 Apa yang menarik sangat dengan si Jamujwita ni???😍😍 . JamuJwita ======================= ★ Kebaikan ★JamuJwita ======================= . ☑ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan ☑ 4x detox ☑ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat ☑ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga ☑ Meningkatkan imunisasi badan ☑ Melancarkan peredaran darah ☑ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu ☑ Tak perlu diet ketat ☑ Tak perlu bersenam ☑ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap ! . =============== KESAN JAMUJWITA =============== 👉🏻 rasa kenyang 👉🏻berat badan turun 2-5kg Sebotol 👉🏻 makin yakin terhadap bentuk badan menawan . Whatsapp utk keterangan lanjut. . 📲 0139290252 📲 0139290252 📲 0139290252 #jamujwita  #pilkurus #ubatkurus  #ubattenaga  #ootd  #jamularis  #jelita  #jamujwitatestimoni  #ubat  #ubatkurussgtberkesan  #kurusselamat  #kurustanpadiet  #kurus  #kurusputih  #kurus7hari  #kurustanpasenaman  #kuruscantik 
.
NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit?
.

AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement.
.

LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal .
.

Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. .

#coachakmal TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 .
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan???
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab
💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide.
💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan.
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ .
💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN.
💪resepi RESEPI BEBAS
💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh .
💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍
💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍
👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu.
👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) .
.
Untuk Info Lanjut

Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
Whatsapp kurusihat ke 0195415551
. NAK LEBIH KURUS DALAM MASA 2 MINGGU??? kecilkanpinggang ? rampingkanperut ? kecilkanpeha ? nak kuruskan badan? hilangkan buncit? . AMARAN KERAS : Coach Akmal tak jual supplement. . LIHAT RATUSAN TESTIMONI DI IG coachakmal . . Pengalaman coach dalam bidang fitness sudah belasan tahun...dan sudah RATUSAN orang dibimbing coach...samada di forum, di whatsapp, instagram atau face to face, secara percuma atau berbayar. . #coachakmal  TAK JUAL SUPPLEMENT...coach bukan ejen mana mana fatburner atau supplement kurus ajaib wow! 😂😂😂 . . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Jadi Bagaimana Pakej Kurusihat Dilaksanakan??? ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪coach analisis data kesihatan klien, melalui soal jawab 💪Jika klien setuju mengambil servis dari coach, dan membuat bayaran yuran, coach berikan sistem, dan mula guide. 💪klien amalkan diet, dan jika ada apa apa kemusykilan, boleh bertanya soalan 24 jam melalui whatsapp selama sebulan. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Pakej Kurusihat, amat MUDAH dilaksanakan ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 💪boleh makan APA SAHAJA MAKANAN KEGEMARAN. 💪resepi RESEPI BEBAS 💪masak sendiri boleh, beli diluar boleh . 💪Sesuai dengan diet umum Rakyat Malaysia👍👍👍 💪Kurusihat dapat di amal seumur hidup👍👍👍 👏Badan lebih KURUS, seawal 2 minggu. 👏Harga pakej yang MURAH berbanding pasaran. 👏tetap boleh tanya soalan mengenai nutrisi dan fitness pm whatsapp coach, walau LEPAS habis servis coach, pada bila bila masa. . (Jika tiada pngurangan berat badan, atau ukurlilit inci badan dalam masa 1 bulan, lepas anda ikut saranan coach, 100% DUIT ANDA AKAN DIKEMBALIKAN) . . Untuk Info Lanjut Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551 Whatsapp kurusihat ke 0195415551
KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SMART GEL IALAH :-
ü  Bertindak Memadamkan Selulit & Mengelakkan Selulit Berulang
ü  Memecahkan & Mencairkan Lemak Degil
ü  Menurunkan Berat Badan
ü  Melangsing & Mencantikkan Bentuk Badan
ü  Menegangkan, Melembutkan dan Menyegarkan Kulit
ü  Membuang Lebihan Angin Dalam Badan
ü  Melegakan Sakit Sendi
ü  Melegakan Senggugut

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SMART GEL?
1.  Sejuk & Wangi
2.  Selamat di gunakan pada semua jenis kulit
3.  Lebih jimat & berbaloi pada harga

#smartgeloriginal #smartgelmurah #smartgel #kurusselamat #kuruscepat #cepatkurus #produkselamat #murah #terbaik #melaka #onlineshopping #produkmurah #jannanick #fattahamin #produkkurus #smartgeloriginal #smartgelmurah #smartgel #kurusselamat #kuruscepat #cepatkurus #produkselamat #murah #terbaik #melaka #onlineshopping #produkmurah #jannanick #fattahamin #produkkurus
KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SMART GEL IALAH :- ü Bertindak Memadamkan Selulit & Mengelakkan Selulit Berulang ü Memecahkan & Mencairkan Lemak Degil ü Menurunkan Berat Badan ü Melangsing & Mencantikkan Bentuk Badan ü Menegangkan, Melembutkan dan Menyegarkan Kulit ü Membuang Lebihan Angin Dalam Badan ü Melegakan Sakit Sendi ü Melegakan Senggugut KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SMART GEL? 1. Sejuk & Wangi 2. Selamat di gunakan pada semua jenis kulit 3. Lebih jimat & berbaloi pada harga #smartgeloriginal  #smartgelmurah  #smartgel  #kurusselamat  #kuruscepat  #cepatkurus  #produkselamat  #murah  #terbaik  #melaka  #onlineshopping  #produkmurah  #jannanick  #fattahamin  #produkkurus  #smartgeloriginal  #smartgelmurah  #smartgel  #kurusselamat  #kuruscepat  #cepatkurus  #produkselamat  #murah  #terbaik  #melaka  #onlineshopping  #produkmurah  #jannanick  #fattahamin  #produkkurus 
hi uolls, harini ceq nak habaq sikit. Siapa nak kurus tu,boleh cuba. pasti takmenyesal seumur hidup. Feedback semua boek boek,alhamdulillah. Awak bila lagi?😊🔥 #teamilafazila#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL

3 HARI JA TURUN 2KG😱

Hahhh..mana nak dapat ni?
Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
MINUM COKLAT,MINUM EPAL 3 HARI JA TURUN 2KG😱 Hahhh..mana nak dapat ni? Meh klik sini untuk info lanjut😎 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat 📲www.wasap.my/601128117703/kurusCepat
Korang tengah on diet? Tengah detox? Tengah makan supplement kuruss? 🤷‍♀️
.
Lagi power kalau pakai KORSET ULTRASLIM. Cengkaman korset membuatkan perut terasa kemas, tegang dan  flat. .
Tengah berpantang? Tengah menyusu? Nak shape macam dulu-dulu? 
Tempoh berpantang lebih mudah dan teratur dengsn korset ultraslim sebab full coverage peha, perut, lemak belakang dan punggung.
.
Bakal bertunang? Nak jadi raja sehari?
.
Jom tampil langsing dengan korset ultraslim yang super selesa.
.
Dengan rekaan 1 pcs baju & seluar bersambung duduk bangun pakai lama-lama pun korset tak akan berlipat atau bergulung.
.
Ramai yang dah berjaya kurangkan inch pinggang.
.
💋selamat 💋mudah 💋berkualiti 💋mampu milik .
.
HARGA RM80 je
FREE POSTAGE
www.wasap.my/60133464996
Korang tengah on diet? Tengah detox? Tengah makan supplement kuruss? 🤷‍♀️ . Lagi power kalau pakai KORSET ULTRASLIM. Cengkaman korset membuatkan perut terasa kemas, tegang dan flat. . Tengah berpantang? Tengah menyusu? Nak shape macam dulu-dulu? Tempoh berpantang lebih mudah dan teratur dengsn korset ultraslim sebab full coverage peha, perut, lemak belakang dan punggung. . Bakal bertunang? Nak jadi raja sehari? . Jom tampil langsing dengan korset ultraslim yang super selesa. . Dengan rekaan 1 pcs baju & seluar bersambung duduk bangun pakai lama-lama pun korset tak akan berlipat atau bergulung. . Ramai yang dah berjaya kurangkan inch pinggang. . 💋selamat 💋mudah 💋berkualiti 💋mampu milik . . HARGA RM80 je FREE POSTAGE www.wasap.my/60133464996
KOPI & BAKAR LEMAK!😲
.
Kopi sebenarnya sangat menyihatkan.Ia tinggi antioksida dan nutrisi yang bermanfaat yang boleh improve kesihatan kita.
.
Dan berita baiknya kopi boleh membantu untuk
membakar lemak.Ini kerana kopi mengandungi kafein yang merupakan salah satu sumber semulajadi yang terbukti membantu pembakaran lemak.
.
Malah kafein juga boleh meningkatkan metabolisma badan kita hingga  3-11%,selain ia juga membantu meningkatkan pembakaran lemak sebanyak 10% untuk mereka yang obese & 29% peningkatan pembakaran lemak bagi mereka yang kurus.

Tetapi kesan ini akan menurun atau kurang berkesan kepada mereka yang kerap dan selalu minum kopi.
.
Kafein juga akan merangsang sistem saraf kita untuk sel lemak memecahkan lemak lemak untuk tenaga jika kita minum sebelum bersukan.
.
Cumanya elakkan minum kopi dengan gula yang banyak serta susu,memang lemak akan dibakar tapi kalori baru juga bertambah.
.
#youcanloseweightfunway
.
 Coach Khalid 0172305309
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab
KOPI & BAKAR LEMAK!😲 . Kopi sebenarnya sangat menyihatkan.Ia tinggi antioksida dan nutrisi yang bermanfaat yang boleh improve kesihatan kita. . Dan berita baiknya kopi boleh membantu untuk membakar lemak.Ini kerana kopi mengandungi kafein yang merupakan salah satu sumber semulajadi yang terbukti membantu pembakaran lemak. . Malah kafein juga boleh meningkatkan metabolisma badan kita hingga 3-11%,selain ia juga membantu meningkatkan pembakaran lemak sebanyak 10% untuk mereka yang obese & 29% peningkatan pembakaran lemak bagi mereka yang kurus. Tetapi kesan ini akan menurun atau kurang berkesan kepada mereka yang kerap dan selalu minum kopi. . Kafein juga akan merangsang sistem saraf kita untuk sel lemak memecahkan lemak lemak untuk tenaga jika kita minum sebelum bersukan. . Cumanya elakkan minum kopi dengan gula yang banyak serta susu,memang lemak akan dibakar tapi kalori baru juga bertambah. . #youcanloseweightfunway  . Coach Khalid 0172305309 . #kurussebelumraya  #bangsar  #tudungmurah  #bajubesar  #rapi  #kuruspantas  #taknakgemuk  #jomkurus1malaysia  #kurusdengancepat  #kurusselamat  #hijabcantik  #dietseimbang  #kurus  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #kuruskanbadan  #makansihat  #jamu  pp#kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayacantik  #shawlchiffonmurah  #plussizefashion  #tipskurus  #tipsdietsehat  #mudahkurus  #neelofarhijab 
“Nah baca sendiri testimoni ni. Banyak sangat testimoni masuk, tak menyempat nak upload. Sorry lah ye testimoni gempakzzz ni asyik lalu je kat feed awak awak hehe. Sebab barang bagus, testimoni pun mestilah merata 😝
.
.
WHATSAPP 01139127330 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#detoxteamalaysia #detoxteamurah #kurusselamat #kuruscepat #plussizemalaysia #bajubesarmalaysia #nakkurus #pilkurus #ubatkurussihat #teakurusmalaysia #coffeekurus #slimmingteamalaysia #legsteamalaysia #produkkurus #ubatkurusmalaysia #nakcantik #bengkungmoden"
“Nah baca sendiri testimoni ni. Banyak sangat testimoni masuk, tak menyempat nak upload. Sorry lah ye testimoni gempakzzz ni asyik lalu je kat feed awak awak hehe. Sebab barang bagus, testimoni pun mestilah merata 😝 . . WHATSAPP 01139127330 or TEKAN LINK KAT BIO / / #detoxteamalaysia  #detoxteamurah  #kurusselamat  #kuruscepat  #plussizemalaysia  #bajubesarmalaysia  #nakkurus  #pilkurus  #ubatkurussihat  #teakurusmalaysia  #coffeekurus  #slimmingteamalaysia  #legsteamalaysia  #produkkurus  #ubatkurusmalaysia  #nakcantik  #bengkungmoden "
Siapa kata orang badan PLUS SIZE takde saiz korset?
.
Jangan percaya ! ULTRASLIM KORSET terdapat sehingga saiz 5XL.
.
.
Pakaian dah cantik..cuma tang PERUT tu yang kacau..kalau la boleh adjust sikit kan cantik.
.
ANTI BUNCIT 👙
-----
.
Jom saya bantu kempiskan perut & SHAPE kan body kalah anak dara oii.

Kesan hebat harga murah. Kain lembut sedap pakai. Serap peluh & lasak. Patut la ramai yg sukaaa 😘

Sesuai dipakai masa kerja, exercise, jenjalan dan dalam rumah. Ibu2 berpantang & menyusu pun boleh pakai !
.
HARGA RM80 je
FREE POSTAGE
.
Whatsapp no di bawah utk sebarang pertanyaan tentang ULTRASLIM KORSET 😊👇
www.wasap.my/60133464996
Siapa kata orang badan PLUS SIZE takde saiz korset? . Jangan percaya ! ULTRASLIM KORSET terdapat sehingga saiz 5XL. . . Pakaian dah cantik..cuma tang PERUT tu yang kacau..kalau la boleh adjust sikit kan cantik. . ANTI BUNCIT 👙 ----- . Jom saya bantu kempiskan perut & SHAPE kan body kalah anak dara oii. Kesan hebat harga murah. Kain lembut sedap pakai. Serap peluh & lasak. Patut la ramai yg sukaaa 😘 Sesuai dipakai masa kerja, exercise, jenjalan dan dalam rumah. Ibu2 berpantang & menyusu pun boleh pakai ! . HARGA RM80 je FREE POSTAGE . Whatsapp no di bawah utk sebarang pertanyaan tentang ULTRASLIM KORSET 😊👇 www.wasap.my/60133464996
“Kawan pun nak beli awakkk bila tengok badan kita dah letops letops kann 😍😍. Terus  turun 7kg bila minum SET COMBO. Siapa nak order boleh terus whatsapp untuk order okay. Macam biasa esok ade postage ok sayang sayang semua.
.
.
☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp dila di 0113 912 7330 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp)
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta"
“Kawan pun nak beli awakkk bila tengok badan kita dah letops letops kann 😍😍. Terus turun 7kg bila minum SET COMBO. Siapa nak order boleh terus whatsapp untuk order okay. Macam biasa esok ade postage ok sayang sayang semua. . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp dila di 0113 912 7330 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #kuruscepat  #jomkurus  #detoxmalaysia  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #tipskurus  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #lotionmaryam  #dietatkins  #jomdetox  #legsteamurah  #teatoxmurah  #kahwin  #kurusmudah  #detoxmurah  #kuruscarasihat  #terapiinstagram  #aurainsta "
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖
.
.
.
✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊
✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱
📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu
✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄
.
.
👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls
👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls
👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄
👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan..
👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide .
.
🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸
📲+6012-5567483
📲+6012-5567483
📲+6012-5567483
.
.
#produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet#tipskuruscepat
#tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6012-5567483 📲+6012-5567483 📲+6012-5567483 . . #produkkurus  #codkl  #kuruscarasihat  #kurustanpadiet #tipskuruscepat  #tipdiet  #kuruscepat  #kl  #agentkl  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurussebelumnikah  #kurusdalam2minggu  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #slimmingproduct  #kuruscepat  #slimmewhite  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #kurusdengancepat #kurus  #kurussihat  #kuruscepat  #kurussebelumnikah  #kurusselamat  #kurussebelumkahwin 
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖
.
.
.
✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊
✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱
📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu
✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄
.
.
👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls
👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls
👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄
👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan..
👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide .
.
🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸
📲+6012-5567483
📲+6012-5567483
📲+6012-5567483
.
.
#produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet#tipskuruscepat
#tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6012-5567483 📲+6012-5567483 📲+6012-5567483 . . #produkkurus  #codkl  #kuruscarasihat  #kurustanpadiet #tipskuruscepat  #tipdiet  #kuruscepat  #kl  #agentkl  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurussebelumnikah  #kurusdalam2minggu  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #slimmingproduct  #kuruscepat  #slimmewhite  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #kurusdengancepat #kurus  #kurussihat  #kuruscepat  #kurussebelumnikah  #kurusselamat  #kurussebelumkahwin 
Saya dah pakai, memang body shape ramping serta merta macam anak dara.
.
Korset ni dapat menyembunyikan lemak lemak dan lebihan daging pinggang saya.
.
Kesan hebat harga murah. Kain lembut sedap pakai. Serap peluh & lasak. Siapa tak suka kann? 😍😍
.
👩 Sesuai utk sembunyikan pewott  buncit.
👩 Sesuai pakai masa kerja, exercise, jenjalan dan dalam rumah.
.
Terdapat L - 5XL
.
HARGA RM80
FREE POSTAGE
www.wasap.my/60133464996 ”
Saya dah pakai, memang body shape ramping serta merta macam anak dara. . Korset ni dapat menyembunyikan lemak lemak dan lebihan daging pinggang saya. . Kesan hebat harga murah. Kain lembut sedap pakai. Serap peluh & lasak. Siapa tak suka kann? 😍😍 . 👩 Sesuai utk sembunyikan pewott buncit. 👩 Sesuai pakai masa kerja, exercise, jenjalan dan dalam rumah. . Terdapat L - 5XL . HARGA RM80 FREE POSTAGE www.wasap.my/60133464996 ”
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖
.
.
.
✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊
✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱
📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu
✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄
.
.
👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls
👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls
👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄
👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan..
👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide .
.
🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
.
.
#produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet#tipskuruscepat
#tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 . . #produkkurus  #codkl  #kuruscarasihat  #kurustanpadiet #tipskuruscepat  #tipdiet  #kuruscepat  #kl  #agentkl  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurussebelumnikah  #kurusdalam2minggu  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #slimmingproduct  #kuruscepat  #slimmewhite  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #kurusdengancepat #kurus  #kurussihat  #kuruscepat  #kurussebelumnikah  #kurusselamat  #kurussebelumkahwin 
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖
.
.
.
✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊
✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱
📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu
✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄
.
.
👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls
👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls
👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄
👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan..
👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide .
.
🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
.
.
#produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet#tipskuruscepat
#tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 . . #produkkurus  #codkl  #kuruscarasihat  #kurustanpadiet #tipskuruscepat  #tipdiet  #kuruscepat  #kl  #agentkl  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurussebelumnikah  #kurusdalam2minggu  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #slimmingproduct  #kuruscepat  #slimmewhite  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #kurusdengancepat #kurus  #kurussihat  #kuruscepat  #kurussebelumnikah  #kurusselamat  #kurussebelumkahwin 
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖
.
.
.
✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊
✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱
📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu
✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄
.
.
👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls
👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls
👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄
👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan..
👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide .
.
🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
📲+6011-39925004
.
.
#produkkurus #codkl #kuruscarasihat #kurustanpadiet#tipskuruscepat
#tipdiet #kuruscepat #kl #agentkl #ubatkurus #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurussebelumnikah #kurusdalam2minggu #kurusdansihat #kurusdanputihserentak #slimmingproduct #kuruscepat #slimmewhite #bazarpaknilmurah #bazaronline #bazarpaknil #kurusdengancepat#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurussebelumnikah #kurusselamat #kurussebelumkahwin
💖 HILANG 20KG SEKELIP MATA 💖 . . . ✔ Kan akak da cakap kat uolls..kesan SW memang superb tau 😊 ✔ Tengok adik ni..ghaib da 20KG!!!😱😱 📛 Tapi ingat ye...kesan memang berbeza pada tiap individu ✔ Sebab badan masing2 pon da lain kan..kesan pon mst la lain 😄😄 . . 👸 Kesan berbeza sebab bergantung pada metabolisma dan hormon uolls 👸 So kalo baru seminggu tak nampak kesan ...jangan gibab tau uolls 👸 Mungkin bile 2 minggu baru badan uolls bagi tindakbalas 💪😄 👸 Yang pasti pakai sebotol mesti nampak kesan.. 👸 Kalo uolls betul2 ikot cara kami guide . . 🌸 Nak singkirkan lemak degil?? Meh wassup hakak 🌸 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 📲+6011-39925004 . . #produkkurus  #codkl  #kuruscarasihat  #kurustanpadiet #tipskuruscepat  #tipdiet  #kuruscepat  #kl  #agentkl  #ubatkurus  #kurussebelumraya  #kurussebelumkahwin  #kurussebelumnikah  #kurusdalam2minggu  #kurusdansihat  #kurusdanputihserentak  #slimmingproduct  #kuruscepat  #slimmewhite  #bazarpaknilmurah  #bazaronline  #bazarpaknil  #kurusdengancepat #kurus  #kurussihat  #kuruscepat  #kurussebelumnikah  #kurusselamat  #kurussebelumkahwin 
Masa puasa makan Mince tak rasa penat langsung. Tengok tengok dah turun 2kg. Badan pun ringan. Senang nak membuang pulak tu. . 
Alhamdulillah 😍 nak cuba jangan segan silu wasap "igkurus" ke 013-2582878 tau
Masa puasa makan Mince tak rasa penat langsung. Tengok tengok dah turun 2kg. Badan pun ringan. Senang nak membuang pulak tu. . Alhamdulillah 😍 nak cuba jangan segan silu wasap "igkurus" ke 013-2582878 tau
🍊 MINCE ADA KESAN SAMPINGAN? . . 
Mince tiada kesan sampingan. 
Melainkan sis akan rasa baju makin longgar dan sis sentiasa rasa kenyang. Jangan risau ye sebab Mince takkan buat cirit-birit atau dada berdebar sebab Mince ni hanyalah supplement tambahan je 😉

Namun, suka saya nasihatkan sis untuk minum air kosong 2-3 liter sehari untuk kesan yang optimum.
🍊 MINCE ADA KESAN SAMPINGAN? . . Mince tiada kesan sampingan. Melainkan sis akan rasa baju makin longgar dan sis sentiasa rasa kenyang. Jangan risau ye sebab Mince takkan buat cirit-birit atau dada berdebar sebab Mince ni hanyalah supplement tambahan je 😉 Namun, suka saya nasihatkan sis untuk minum air kosong 2-3 liter sehari untuk kesan yang optimum.
Jom tengok 10 tips perut kempis. Semoga bermanfaat ❤️
Jom tengok 10 tips perut kempis. Semoga bermanfaat ❤️
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢
.
Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱
.
Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆
.
Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆
.
Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢 . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱 . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆 . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢
.
Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱
.
Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆
.
Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆
.
Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
NAK KURUS! NAK CANTIK! XNAK PERUT MENGGELEBEH 😢 . Produk Medinadesire boleh membantu kakak2 abang2 semua. Hanya serendah RM15 (Slimming Detox Tea) dan RM25 (KakiChantiq Tea). 😱 . Berkesan ke. Hmmm. Awak ni tak cube mana la tahu kan. Yang penting kita kasi buang toksin dalam badan tu dulu. Baru ringan badan 🙆 . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Sesuai untuk seisi keluarga. Lelaki dan wanita.
Juga baik untuk ibu hamil, menysu dan berpantang.

Harga : RM30 (20 sachets)
Tidak termasuk pos.

Jom klik link berikut :

www.wasap.my/60103016076

www.wasap.my/60103418608

atau

https://mssg.me/ayushida

#kopichat #CHatCoffee #Kopi #sembelit #lawas #milkbooster #kencingmanis #babyBF #tahanlapar #sedap #kopisedap #kopiviral #daunrerama #chiaseed #lawas #kurus #lawasmembuang #habbatussauda #arabicgum #gamarab #ibumenyusu #ibuhamil #ibusehat #minumansihat #minumanhalal #minumankesihatan #kuruscantik #kurusselamat
#cikguseo #sokonglike
Sesuai untuk seisi keluarga. Lelaki dan wanita. Juga baik untuk ibu hamil, menysu dan berpantang. Harga : RM30 (20 sachets) Tidak termasuk pos. Jom klik link berikut : www.wasap.my/60103016076 www.wasap.my/60103418608 atau https://mssg.me/ayushida #kopichat  #CHatCoffee  #Kopi  #sembelit  #lawas  #milkbooster  #kencingmanis  #babyBF  #tahanlapar  #sedap  #kopisedap  #kopiviral  #daunrerama  #chiaseed  #lawas  #kurus  #lawasmembuang  #habbatussauda  #arabicgum  #gamarab  #ibumenyusu  #ibuhamil  #ibusehat  #minumansihat  #minumanhalal  #minumankesihatan  #kuruscantik  #kurusselamat  #cikguseo  #sokonglike 
Sesuai untuk seisi keluarga. Lelaki dan wanita.
Juga baik untuk ibu hamil, menysu dan berpantang.

Harga : RM30 (20 sachets)
Tidak termasuk pos.

Jom klik link berikut :

www.wasap.my/60103016076

www.wasap.my/60103418608

atau

https://mssg.me/ayushida

#kopichat #CHatCoffee #Kopi #sembelit #lawas #milkbooster #kencingmanis #babyBF #tahanlapar #sedap #kopisedap #kopiviral #daunrerama #chiaseed #lawas #kurus #lawasmembuang #habbatussauda #arabicgum #gamarab #ibumenyusu #ibuhamil #ibusehat #minumansihat #minumanhalal #minumankesihatan #kuruscantik #kurusselamat
#cikguseo #sokonglike
Sesuai untuk seisi keluarga. Lelaki dan wanita. Juga baik untuk ibu hamil, menysu dan berpantang. Harga : RM30 (20 sachets) Tidak termasuk pos. Jom klik link berikut : www.wasap.my/60103016076 www.wasap.my/60103418608 atau https://mssg.me/ayushida #kopichat  #CHatCoffee  #Kopi  #sembelit  #lawas  #milkbooster  #kencingmanis  #babyBF  #tahanlapar  #sedap  #kopisedap  #kopiviral  #daunrerama  #chiaseed  #lawas  #kurus  #lawasmembuang  #habbatussauda  #arabicgum  #gamarab  #ibumenyusu  #ibuhamil  #ibusehat  #minumansihat  #minumanhalal  #minumankesihatan  #kuruscantik  #kurusselamat  #cikguseo  #sokonglike 
TAHUKAH ANDA?💖💖💖 🍓 Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan.
.
🍓Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit.
.
🍓Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km
.
🍓 Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna.
.
🍓Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan.
.
🍓Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan
.
🍓Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur
.
🍓Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
.
🍓 Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah
.
🍓 Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas.
.
🍓Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan)
.
🍓 Bersauna juga berupaya menghilangkan stress
.
🍓 Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan.
.
#sauna #setsauna
#saunadirumah #spadirumah
#saunamurah #kurus
#kuruslangsing #kuruscepat
#sakab6 #terapiinstagram
#ajimaura #kuruslepasbersalin
#misikurus  #rozitachewan
#ctdk
.
📲 013 354 6429
TAHUKAH ANDA?💖💖💖 🍓 Bersauna boleh meningkatkan kadar metabolisme badan yang membantu badan membakar kalori dengan lebih cepat dan berkesan. . 🍓Bersauna dapat memecahkan lemak dibawah permukaan kulit. . 🍓Bersauna boleh membakar sehingga 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km . 🍓 Bersauna boleh menghaluskan kulit. Tips untuk menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas setiap kali bersauna. . 🍓Bersauna dapat mengeluarkan toksin dari dalam badan dengan cara perpeluhan. . 🍓Bersauna juga dapat menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal badan . 🍓Bersauna dapat membantu masalah sukar tidur . 🍓Bersauna dapat menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga . 🍓 Bersauna dapat melancarkan perjalanan darah . 🍓 Bersauna sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin. Boleh juga digunakan untuk bertangas. . 🍓Bersauna dapat mengendurkan otot-otot yang tegang ( bagus untuk melegakan keletihan) . 🍓 Bersauna juga berupaya menghilangkan stress . 🍓 Bersauna boleh mengurangkan angin di dalam badan. . #sauna  #setsauna  #saunadirumah  #spadirumah  #saunamurah  #kurus  #kuruslangsing  #kuruscepat  #sakab6  #terapiinstagram  #ajimaura  #kuruslepasbersalin  #misikurus  #rozitachewan  #ctdk  . 📲 013 354 6429
Turunkan berat badan dengan GulaGulaKurus kalau anda suka cara kuruskan badan yang mudah. Semudah kemam je. Rasa pun sedap tau, macam makan gula-gula tuu. yummy! 😍😘
.
.
nak cuba? 
whatsapp 0124646014
Turunkan berat badan dengan GulaGulaKurus kalau anda suka cara kuruskan badan yang mudah. Semudah kemam je. Rasa pun sedap tau, macam makan gula-gula tuu. yummy! 😍😘 . . nak cuba? whatsapp 0124646014
Bukan org perempuan je taw nak kurus. Lelaki pun nak kurus juga. Tgk bro nie, bru 2 minggu je minum. Hasil dia mmg terbaik

Slimming Detox Tea : RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS

Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat  #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia
Bukan org perempuan je taw nak kurus. Lelaki pun nak kurus juga. Tgk bro nie, bru 2 minggu je minum. Hasil dia mmg terbaik Slimming Detox Tea : RM15 Kakicantiq Tea : RM25 Postage Add : RM8SM/RM12SS Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS WhatsApp 017-510 7115 #kurus  #kurusselamat  #kuruscepat  #kuruslangsing  #kurusdenganselamat  #kuruscarasihat  #kuruscantik  #kurussihat  #kuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurusdancantik  #kurustanpalapar  #kurustanpasenaman  #kurusmudah  #kuruslepasbersalin  #kurustanpadiet  #kurusmurah  #kuruspantas  #kurusdalam7hari  #cantik  #detox  #slimming  #teatox  #tehkurus  #tehkurusmurah  #detoxmurah  #sayajualdetox  #detoxmalaysia 
Kelebihan Kaki Cantiq Tea 
Kaki Cabtiq Tea : Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda.
.
.
Kami juga ada sediakan service COD area ampang sesiapan yang ingin COD berdekatan area ampang boleh terus whatsppp kami
.
.
☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp 0182327685 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp)
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #kuruscepat  #jomkurus #detoxmalaysia #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #tipskurus #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #lotionmaryam #dietatkins #jomdetox #legsteamurah #teatoxmurah #kahwin #kurusmudah #detoxmurah #kuruscarasihat #terapiinstagram #aurainsta
Kelebihan Kaki Cantiq Tea Kaki Cabtiq Tea : Membuang lebihan air dalam badan. Mengecilkan bahagian paha dan lengan serta bahagian-bahagian tertentu pada badan. Membentuk badan slim dan kembali kepada bentuk asal idaman anda. . . Kami juga ada sediakan service COD area ampang sesiapan yang ingin COD berdekatan area ampang boleh terus whatsppp kami . . ☎️ Untuk order DETOX TEA/SET COMBO jom whatsapp 0182327685 / dm (tekan link di bio untuk terus ke no whatsapp) . #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #kuruscepat  #jomkurus  #detoxmalaysia  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #losyenkurus  #tipskurus  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea  #lotionmaryam  #dietatkins  #jomdetox  #legsteamurah  #teatoxmurah  #kahwin  #kurusmudah  #detoxmurah  #kuruscarasihat  #terapiinstagram  #aurainsta 
Nak nampak muda mcm kak Lina Pom Pom? #LentikDara lah rahsianya chuolss.. sape yg dah kawin tu lagi lah kena jaga badan taw biar suami uols x pandang pompuan lain.. hehehe! 😘😘 #LentikDaraEmpire99
#ProdulViral2017
#TerjualLebih100000Botol
.
.
TESTIMONI TERBARU!!!
.
.
3 KOTAK LOSS 8KG😱😱😱
.
.
kakak dlm gmbr ni seorg Ibu kpd 4 org anak ye.. bkn anak dara tau
.
.
Tak PERCAYA?? tapi mmg nmpk cam anak dara pun kan!! sis pun mcm x percaya first tgk😄
.
.
Berat turun 8kg tanpa pantang dan tanpa diet.. Dari 63kg turun ke 55kg(turun 8kg)
.
.
kakak ni Hanya minum BODYDREAM sahaja tanpa perlu execercise.. SUDAH TERBUKTI DAN BERKESAN
.
.
AGENT AND DROPSHIP WANTED
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻
.
.
#bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim  #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #makanansihat #semangatkurus #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #stokiskedah #stokis #codlangkawi #igshop #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan
. . TESTIMONI TERBARU!!! . . 3 KOTAK LOSS 8KG😱😱😱 . . kakak dlm gmbr ni seorg Ibu kpd 4 org anak ye.. bkn anak dara tau . . Tak PERCAYA?? tapi mmg nmpk cam anak dara pun kan!! sis pun mcm x percaya first tgk😄 . . Berat turun 8kg tanpa pantang dan tanpa diet.. Dari 63kg turun ke 55kg(turun 8kg) . . kakak ni Hanya minum BODYDREAM sahaja tanpa perlu execercise.. SUDAH TERBUKTI DAN BERKESAN . . AGENT AND DROPSHIP WANTED 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 . ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️ . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . 📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP 👸🏻SIS AIEN👸🏻 . . #bodydream  #bodydreamkanada  #bodydreamtestimoni  #bodydreammalaysia  #cocoslim  #cocoslimming  #stokiscocoslim  #kurusbadan  #kurusselamat  #kuruslangsing  #sayanakkurus  #kuruspantas  #kurustanpadiet  #kuruskanbadan  #kurustanpasenaman  #kurusdalam2minggu  #kurustanpalapar  #makanansihat  #semangatkurus  #kuruscaraselamat  #kuruscepat  #kurussado  #stokiskedah  #stokis  #codlangkawi  #igshop  #bazarpaknil  #tipskurus  #tipskuruscepat  #tipsturunberatbadan 
TIP KURANGKAN LEMAK DI KAKI
.
Makan lebih banyak sayur dan kurangkan makan makanan berproses dan kalori kosong.
.
Gantikan makanan kurang sihat kepada lebih sihat.
.
Minum lebih banyak air akan tingkatkan metabolisma dan kurangkan selera makan kita.
.
Lakukan rutin senaman berikut untuk percepatkan bakar lemak di kaki
.
1. Squats. 
2. Front Squats
3. Forward-Backward Lunges
4. Deadlifts
5. Glute-Ham Raises.
6. Elevated Hip Thrusters
7. Step-Ups.
8. Mountain Climber
.
Teruskan konsisten setiap hari,ia bukan akan berubah dengan hanya sehari sahaja,ia melalui konsistensi senaman & penjagaan pemakanan tanpa gagal.
.

#youcanloseweightfunway
.
 Coach Khalid 0172305309
http://coachkhalidmukti.wasap.my/
.
#kurussebelumraya #bangsar #tudungmurah #bajubesar #rapi #kuruspantas #taknakgemuk #jomkurus1malaysia #kurusdengancepat #kurusselamat #hijabcantik #dietseimbang #kurus #sizebesar #cabaranturunberatbadan #sayanakkurus #kuruskanbadan #makansihat #jamu pp#kurusdaripejabat #tipssihat #kebayacantik #shawlchiffonmurah #plussizefashion #tipskurus #tipsdietsehat #mudahkurus #neelofarhijab
TIP KURANGKAN LEMAK DI KAKI . Makan lebih banyak sayur dan kurangkan makan makanan berproses dan kalori kosong. . Gantikan makanan kurang sihat kepada lebih sihat. . Minum lebih banyak air akan tingkatkan metabolisma dan kurangkan selera makan kita. . Lakukan rutin senaman berikut untuk percepatkan bakar lemak di kaki . 1. Squats. 2. Front Squats 3. Forward-Backward Lunges 4. Deadlifts 5. Glute-Ham Raises. 6. Elevated Hip Thrusters 7. Step-Ups. 8. Mountain Climber . Teruskan konsisten setiap hari,ia bukan akan berubah dengan hanya sehari sahaja,ia melalui konsistensi senaman & penjagaan pemakanan tanpa gagal. . #youcanloseweightfunway  . Coach Khalid 0172305309 http://coachkhalidmukti.wasap.my/ . #kurussebelumraya  #bangsar  #tudungmurah  #bajubesar  #rapi  #kuruspantas  #taknakgemuk  #jomkurus1malaysia  #kurusdengancepat  #kurusselamat  #hijabcantik  #dietseimbang  #kurus  #sizebesar  #cabaranturunberatbadan  #sayanakkurus  #kuruskanbadan  #makansihat  #jamu  pp#kurusdaripejabat  #tipssihat  #kebayacantik  #shawlchiffonmurah  #plussizefashion  #tipskurus  #tipsdietsehat  #mudahkurus  #neelofarhijab 
TEA MEMBANTU KORANG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
SLIMMING DETOX TEA
SEMBELIT,BERSIH USUS,BUANG ANGIN DALAM BADAN,MELAWASKAN PEMBUANGAN DAN MENGEMPISKAN PERUT.DALAM MASA YG SAMA USUS DAH BERSIH TOKSIN DAH KELUAR AUTOMATIC KILO  KORANG AKAN KURANG.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
KAKICANTIQ TEA 
MEMBUANG PART2 AIR DLM BADAN SEPERTI PEHA DAN LENGAN.BILA AIR2 LEBIHAN DAH KELUAR PEHA DAN LENGAN KORANG AKAN MENGECUT DAN MENGECIL.

BILA START NAK KURUSKAN BADAN KORANG MESTI JAGA MAKAN
❌NO ICE
❌NO SUGAR ✔80% JAGA PEMAKANAN ✔20% SENAMAN.

START BELI SET COMBO SEKARANG.
START NAK KURUS SEKARANG
START NAK TUKAR 100% GAYA PEMAKANAN 
START SENAMAN
START NOW!

#kurusselamat #kurussebelumraya #kuruscepat #sayanakkurus #kuruscarasihat #ubatkurus #jomkurus #pilkurus #kuruskanbadan #kuruslangsing
TEA MEMBANTU KORANG 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 SLIMMING DETOX TEA SEMBELIT,BERSIH USUS,BUANG ANGIN DALAM BADAN,MELAWASKAN PEMBUANGAN DAN MENGEMPISKAN PERUT.DALAM MASA YG SAMA USUS DAH BERSIH TOKSIN DAH KELUAR AUTOMATIC KILO KORANG AKAN KURANG. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 KAKICANTIQ TEA MEMBUANG PART2 AIR DLM BADAN SEPERTI PEHA DAN LENGAN.BILA AIR2 LEBIHAN DAH KELUAR PEHA DAN LENGAN KORANG AKAN MENGECUT DAN MENGECIL. BILA START NAK KURUSKAN BADAN KORANG MESTI JAGA MAKAN ❌NO ICE ❌NO SUGAR ✔80% JAGA PEMAKANAN ✔20% SENAMAN. START BELI SET COMBO SEKARANG. START NAK KURUS SEKARANG START NAK TUKAR 100% GAYA PEMAKANAN START SENAMAN START NOW! #kurusselamat  #kurussebelumraya  #kuruscepat  #sayanakkurus  #kuruscarasihat  #ubatkurus  #jomkurus  #pilkurus  #kuruskanbadan  #kuruslangsing 
MY SLIMMING HERBAL BY NINASKINCARE ❤

Jamu langsing 100% herba resepi doktor, racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu :
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semulajadi

Tiada sebarang kesan sampingan seperti :
❌ Mual/Muntah
❌ Tiada pening-pening
❌ Membuang air besar terlalu kerap
❌ Jantung berdegup kencang

KELEBIHAN MY SLIMMING HERBAL :
💖 Mengatasi masalah kegemukan
💘 Menurunkan & maintain berat badan
💖 Membuat kita rasa sangat kenyang

MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER (FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DIIDAMKAN.

BOLEH MENGHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5 KG - 7 KG SEMINGGU !

CARA PENGAMBILAN : 
1. 1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan

2. Semasa mengamalkn jamu MSH 100% herba ini, elakkan pengambilan AIR SEJUK, AIS, COFFEE, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA, ini kerana AIS/AIR SEJUK BOLEH MENYEBABKAN LEMAK DI DALAM MENJADI BEKU & BERKUMPUL !

3. Mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yg berpatutan

HARGA JUALAN :
RM 50
TIDAK TERMASUK POSTAGE

UOLS NAK KURUS?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MySlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbalNinaSkincare
#NinaSkincare
#UbatKurus
#JamuKurus
#SayaJual
#MSH
#SlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNina
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#JomKurus
#BakarLemak
#LemakTepu
#LetsFit
#KurusSelamat
#KurusCepat
#FatBurn
#SupplementKurus
MY SLIMMING HERBAL BY NINASKINCARE ❤ Jamu langsing 100% herba resepi doktor, racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : ✔ Daun kumis kucing ✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semulajadi Tiada sebarang kesan sampingan seperti : ❌ Mual/Muntah ❌ Tiada pening-pening ❌ Membuang air besar terlalu kerap ❌ Jantung berdegup kencang KELEBIHAN MY SLIMMING HERBAL : 💖 Mengatasi masalah kegemukan 💘 Menurunkan & maintain berat badan 💖 Membuat kita rasa sangat kenyang MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER (FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DIIDAMKAN. BOLEH MENGHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5 KG - 7 KG SEMINGGU ! CARA PENGAMBILAN : 1. 1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan 2. Semasa mengamalkn jamu MSH 100% herba ini, elakkan pengambilan AIR SEJUK, AIS, COFFEE, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA, ini kerana AIS/AIR SEJUK BOLEH MENYEBABKAN LEMAK DI DALAM MENJADI BEKU & BERKUMPUL ! 3. Mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yg berpatutan HARGA JUALAN : RM 50 TIDAK TERMASUK POSTAGE UOLS NAK KURUS? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MySlimmingHerbalNina  #MySlimmingHerbalNinaSkincare  #NinaSkincare  #UbatKurus  #JamuKurus  #SayaJual  #MSH  #SlimmingHerbal  #SlimmingHerbalNina  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #JomKurus  #BakarLemak  #LemakTepu  #LetsFit  #KurusSelamat  #KurusCepat  #FatBurn  #SupplementKurus 
MY SLIMMING HERBAL BY NINASKINCARE ❤
READY STOCK !

Jamu langsing 100% herba resepi doktor, racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu :
✔ Daun kumis kucing
✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semulajadi

Tiada sebarang kesan sampingan seperti :
❌ Mual/Muntah
❌ Tiada pening-pening
❌ Membuang air besar terlalu kerap
❌ Jantung berdegup kencang

KELEBIHAN MY SLIMMING HERBAL :
💖 Mengatasi masalah kegemukan
💘 Menurunkan & maintain berat badan
💖 Membuat kita rasa sangat kenyang

MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER (FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DIIDAMKAN.

BOLEH MENGHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5 KG - 7 KG SEMINGGU !

CARA PENGAMBILAN : 
1. 1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan

2. Semasa mengamalkn jamu MSH 100% herba ini, elakkan pengambilan AIR SEJUK, AIS, COFFEE, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA, ini kerana AIS/AIR SEJUK BOLEH MENYEBABKAN LEMAK DI DALAM MENJADI BEKU & BERKUMPUL !

3. Mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yg berpatutan

HARGA JUALAN :
RM 50
TIDAK TERMASUK POSTAGE

UOLS NAK KURUS?
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#MySlimmingHerbalNina
#MySlimmingHerbalNinaSkincare
#NinaSkincare
#UbatKurus
#JamuKurus
#SayaJual
#MSH
#SlimmingHerbal
#SlimmingHerbalNina
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#JomKurus
#BakarLemak
#LemakTepu
#LetsFit
#KurusSelamat
#KurusCepat
#FatBurn
#SupplementKurus
MY SLIMMING HERBAL BY NINASKINCARE ❤ READY STOCK ! Jamu langsing 100% herba resepi doktor, racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu : ✔ Daun kumis kucing ✔ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semulajadi Tiada sebarang kesan sampingan seperti : ❌ Mual/Muntah ❌ Tiada pening-pening ❌ Membuang air besar terlalu kerap ❌ Jantung berdegup kencang KELEBIHAN MY SLIMMING HERBAL : 💖 Mengatasi masalah kegemukan 💘 Menurunkan & maintain berat badan 💖 Membuat kita rasa sangat kenyang MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER (FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DIIDAMKAN. BOLEH MENGHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5 KG - 7 KG SEMINGGU ! CARA PENGAMBILAN : 1. 1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan 2. Semasa mengamalkn jamu MSH 100% herba ini, elakkan pengambilan AIR SEJUK, AIS, COFFEE, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA, ini kerana AIS/AIR SEJUK BOLEH MENYEBABKAN LEMAK DI DALAM MENJADI BEKU & BERKUMPUL ! 3. Mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yg berpatutan HARGA JUALAN : RM 50 TIDAK TERMASUK POSTAGE UOLS NAK KURUS? 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127 #MySlimmingHerbalNina  #MySlimmingHerbalNinaSkincare  #NinaSkincare  #UbatKurus  #JamuKurus  #SayaJual  #MSH  #SlimmingHerbal  #SlimmingHerbalNina  #ShopWithUsMy  #NinaSkincareShop  #JomKurus  #BakarLemak  #LemakTepu  #LetsFit  #KurusSelamat  #KurusCepat  #FatBurn  #SupplementKurus 
Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat🙊 Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"😘 I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin 😉

WA 0162199742

#sayajual#sayajualteadetox#sayajualdetox#detoxtea#teadetox#teakurus#slimmingtea#slimtea#slimteatox#kempiskanperut#buanglemak#perutbuncit#buangselulit#kuruscepat#kurussihat#qurosetestimoni#kurusselamat#jomkurus#tipskurus#lotionkurus
Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat🙊 Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"😘 I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin 😉 WA 0162199742 #sayajual #sayajualteadetox #sayajualdetox #detoxtea #teadetox #teakurus #slimmingtea #slimtea #slimteatox #kempiskanperut #buanglemak #perutbuncit #buangselulit #kuruscepat #kurussihat #qurosetestimoni #kurusselamat #jomkurus #tipskurus #lotionkurus 
Pejam celik pejam celik,tak sedar badan dah nak sebesar tong dram..Patutlah duduk pun rasa sesak,berjalan pun semput nak berdiri pun macam nak terbalik badan ni..kwn2 pun dah tak nak berkawan lagi,malu katanya punya kwn seperti tong dram.rasa malu sangat😢😢
Mujurlah ada insan yg baik hati telah memperkenalkan teh detox by medina ni,semenjak consume teatox ni badan rasa ringan dan berat mulai susut,sy dah habis 3 set combo dan hasilnya badan kembali langsing,kulit cantik dan bertenaga..Skrg ramai berebut rebut nak berkawan,Rasa mcm miss world lah pulak😁Teatox medina desire telah mengubah hidup sy'JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA MEDINA DESIRE KERANA MENGELUARKAN PRODUK YANG SANGAT BERKESAN'..So uolls yg nak berubah seperti sy,jom dapatkan detox teh set combo hanya rm40 je uolls,  dapatkan sekarang juga..
Whatsapp sy
📱0129303448
💯PRODUK ORIGINAL DAN BERKUALITI
💯HALAL
❌ BAHAN KIMIA
#DetoxTea #MedinaDesire #teamciktiktok #Jomkurus #slimtea #Skinnytea #Skinnyteatox #sayanakkurus #sayanakcantik #Detoxmalaysia #kuruscantik #kurusselamat #kakicantiq #kakichantiqtea #sayaminumsayajual #teaviral #teamurah #kakicantiqtea #slimmingproduk #Organicproduk #produkorganik #slimmingworld #slimmingtea #dietatkins kuruscantik  #bodyshapermalaysia #bodyshapermurah #bodyshaper #follow4follow  #like4like #like4likers
Pejam celik pejam celik,tak sedar badan dah nak sebesar tong dram..Patutlah duduk pun rasa sesak,berjalan pun semput nak berdiri pun macam nak terbalik badan ni..kwn2 pun dah tak nak berkawan lagi,malu katanya punya kwn seperti tong dram.rasa malu sangat😢😢 Mujurlah ada insan yg baik hati telah memperkenalkan teh detox by medina ni,semenjak consume teatox ni badan rasa ringan dan berat mulai susut,sy dah habis 3 set combo dan hasilnya badan kembali langsing,kulit cantik dan bertenaga..Skrg ramai berebut rebut nak berkawan,Rasa mcm miss world lah pulak😁Teatox medina desire telah mengubah hidup sy'JUTAAN TERIMA KASIH KEPADA MEDINA DESIRE KERANA MENGELUARKAN PRODUK YANG SANGAT BERKESAN'..So uolls yg nak berubah seperti sy,jom dapatkan detox teh set combo hanya rm40 je uolls, dapatkan sekarang juga.. Whatsapp sy 📱0129303448 💯PRODUK ORIGINAL DAN BERKUALITI 💯HALAL ❌ BAHAN KIMIA #DetoxTea  #MedinaDesire  #teamciktiktok  #Jomkurus  #slimtea  #Skinnytea  #Skinnyteatox  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #Detoxmalaysia  #kuruscantik  #kurusselamat  #kakicantiq  #kakichantiqtea  #sayaminumsayajual  #teaviral  #teamurah  #kakicantiqtea  #slimmingproduk  #Organicproduk  #produkorganik  #slimmingworld  #slimmingtea  #dietatkins  kuruscantik #bodyshapermalaysia  #bodyshapermurah  #bodyshaper  #follow4follow  #like4like  #like4likers 
Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat🙊 Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"😘 I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin 😉

WA 0162199742

SET COMBO & FREE GIFT ISTIMEWA

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Awak awak, tahun 2017 dah nak habis ni, tapi awak yang azam nak kurus ditahun 2017 ni dah berjaya belum? Tak nak ke kurus cantik macam orang lain, boleh berjaya pakai baju cantik cantik tanpa perut berlipat🙊 Besttnyaa nanti jumpa sedara & kawan cakap "eh kau dah kurus la, eh kau dah tak gemuk macam dulu la, macam mana kau buat?"😘 I know this moments is the best feeling ever in the world! Haaaa kalau nak dengar bait ayat tu semua meh cuba set combo kami. Confirm tak nyesal! Tepuk lemak tanyalah cermin 😉 WA 0162199742 SET COMBO & FREE GIFT ISTIMEWA #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
Ada orang 1 minggu dah kurang 3 kilo. Ada orang ambil masa 1 bulan nak hilang 10 kilo. Takpe adik manis yg penting inchloss banyak gila kurang. Yang penting kita usaha cairkan lemak-lemak nakal kat seluruh badan tu.
.
.
.
Tak dapat jadi Miss World. Dapat jadi Surihati Abam Bomba pun jadi lahhh (ehh.. 😅😅😅)
Ada orang 1 minggu dah kurang 3 kilo. Ada orang ambil masa 1 bulan nak hilang 10 kilo. Takpe adik manis yg penting inchloss banyak gila kurang. Yang penting kita usaha cairkan lemak-lemak nakal kat seluruh badan tu. . . . Tak dapat jadi Miss World. Dapat jadi Surihati Abam Bomba pun jadi lahhh (ehh.. 😅😅😅)
[NAK KEKAL LANGSING MACAM SARAH? ]
.
.
Korang dah Order Monstafit?
.
.
Kalau belum hubungi kami sekarang
.
.
NAK CUBA MONSTAFIT
.
.
Hubungi kami di talian:
📲 #0143388017
.
.
. 
#MonstaFit #monstaflush #kuruslangsing #kurussihat #kuruscantik #kurusselamat #kurusmacamsitisarah #perutkempis #detox #slimming #fatburner
Cara nak kempiskan perut.
Sama mcm sapu WD tu. Lepas tu minum detox. Konsisten je mesti jadi.
.
.
Follow @jamu_serrapat_by_blinkblink
@nisa.beautystore
@maryk_withnana
@formulapikatsuami
.
.
#tipscantikbyu #misikurus #jomfit #weightlossjourney #kauyangsatu #kalori #sayanakkurus  #nasitakbersalah #dietseimbang  #medinadesire  #cikgudiet #produkkurus  #kurusdarirumah #kurusmudah #wanyhasrita #kurusselamat #ubatkurushalal #terapiinstagram #ibumenyusukurus #detoxusus
Cara nak kempiskan perut. Sama mcm sapu WD tu. Lepas tu minum detox. Konsisten je mesti jadi. . . Follow @jamu_serrapat_by_blinkblink @nisa.beautystore @maryk_withnana @formulapikatsuami . . #tipscantikbyu  #misikurus  #jomfit  #weightlossjourney  #kauyangsatu  #kalori  #sayanakkurus  #nasitakbersalah  #dietseimbang  #medinadesire  #cikgudiet  #produkkurus  #kurusdarirumah  #kurusmudah  #wanyhasrita  #kurusselamat  #ubatkurushalal  #terapiinstagram  #ibumenyusukurus  #detoxusus 
.
Wahh.. dah kempis ni
Boleh pakai kebaye cam ni kak..
Cantik manawan cik asben nengok 😙😙
. Wahh.. dah kempis ni Boleh pakai kebaye cam ni kak.. Cantik manawan cik asben nengok 😙😙
.
Cik lin nak share 10 tips pemakanan  untuk kempiskan perut tu..
.
Dalam mase yang sama boleh sapukan Gel Coolrose ni..
Sejuk & nyaman jer.. 😉😉
.
Jom wasap cik lin boleh jalin silaturrahim 🖒
📱: 0126206934
. Cik lin nak share 10 tips pemakanan untuk kempiskan perut tu.. . Dalam mase yang sama boleh sapukan Gel Coolrose ni.. Sejuk & nyaman jer.. 😉😉 . Jom wasap cik lin boleh jalin silaturrahim 🖒 📱: 0126206934
Wowwww syukur Alhamdulillah Allah beri izin untuk kurus.. 😍
.
Consume mince 2 minggu turun 4kg.
Kemam-kemam dah kurus. 😘
.
Untuk info lanjut mai whatsapp 0⃣1⃣7⃣7⃣0⃣9⃣7⃣6⃣9⃣5⃣
Wowwww syukur Alhamdulillah Allah beri izin untuk kurus.. 😍 . Consume mince 2 minggu turun 4kg. Kemam-kemam dah kurus. 😘 . Untuk info lanjut mai whatsapp 0⃣1⃣7⃣7⃣0⃣9⃣7⃣6⃣9⃣5⃣
🔊XTRA Size‼️
🌸Plussize Front Zipper Sportbra🌸
Material: nylon & spandex
Size XL: Bust 32"-37"  Underbust 27"-33"  2XL: Bust 33"-40"  Underbust 28"-35"  3XL: Bust 35"-43"  Underbust 31"-39"  4XL: Bust 38"-46"  Underbust 36"-44"  5XL: Bust 41"-49"  Underbust 39"-47"
.
HARGA RM45
FREE POSTAGE
www.wasap.my/60133464996
🔊XTRA Size‼️ 🌸Plussize Front Zipper Sportbra🌸 Material: nylon & spandex Size XL: Bust 32"-37" Underbust 27"-33" 2XL: Bust 33"-40" Underbust 28"-35" 3XL: Bust 35"-43" Underbust 31"-39" 4XL: Bust 38"-46" Underbust 36"-44" 5XL: Bust 41"-49" Underbust 39"-47" . HARGA RM45 FREE POSTAGE www.wasap.my/60133464996
🔊XTRA Size‼️
🌸Plussize Front Zipper Sportbra🌸
Material: nylon & spandex
Size XL: Bust 32"-37"  Underbust 27"-33"  2XL: Bust 33"-40"  Underbust 28"-35"  3XL: Bust 35"-43"  Underbust 31"-39"  4XL: Bust 38"-46"  Underbust 36"-44"  5XL: Bust 41"-49"  Underbust 39"-47"
.
HARGA RM45
FREE POSTAGE
www.wasap.my/60133464996
🔊XTRA Size‼️ 🌸Plussize Front Zipper Sportbra🌸 Material: nylon & spandex Size XL: Bust 32"-37" Underbust 27"-33" 2XL: Bust 33"-40" Underbust 28"-35" 3XL: Bust 35"-43" Underbust 31"-39" 4XL: Bust 38"-46" Underbust 36"-44" 5XL: Bust 41"-49" Underbust 39"-47" . HARGA RM45 FREE POSTAGE www.wasap.my/60133464996
Alamak aaiii... Pengsan kalau jenis yang macam ni.
Mati la nak dah makan pun boleh lupa. 😂😅
.
Baik ngaku cepat siapa yang macam ni?? 😝
Alamak aaiii... Pengsan kalau jenis yang macam ni. Mati la nak dah makan pun boleh lupa. 😂😅 . Baik ngaku cepat siapa yang macam ni?? 😝
Alhamdulillah banyak kan perubahan adik hotzzz ni. Hari hari dapat testimoni baru 😍
.
Jom sape lagi nak join postage esok (21/10/17). Last payment 9 pagi esok. Set combo RM40.00 sahaja. Lai lai 🤗
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat #pilkurusmalaysia #slimmingteamalaysia #kecikkanpeha #kempiskanperut #ubatkurusmurah #lemonex
Alhamdulillah banyak kan perubahan adik hotzzz ni. Hari hari dapat testimoni baru 😍 . Jom sape lagi nak join postage esok (21/10/17). Last payment 9 pagi esok. Set combo RM40.00 sahaja. Lai lai 🤗 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat  #pilkurusmalaysia  #slimmingteamalaysia  #kecikkanpeha  #kempiskanperut  #ubatkurusmurah  #lemonex 
Nak kurus macam ni jugak? Jangan risau, if nak kurus dengan cara sihat, yang tak mengambil apa2 risiko, yang tak perlu modal ribu riban, orang cakap kurus bajet gituwwww, meh zaza boleh bantu
.
Stalk ig ni puas puas, kalau tak puas hati jugak, meh whatsapp zaza, zaza citer details. Lepas ni dah takde lah la baju XXXL baju plussize semua tu🤗
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
/
/
#setberpantang #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat #pilkurusmalaysia #slimmingteamalaysia #kecikkanpeha #kempiskanperut #ubatkurusmurah #lemonex
Nak kurus macam ni jugak? Jangan risau, if nak kurus dengan cara sihat, yang tak mengambil apa2 risiko, yang tak perlu modal ribu riban, orang cakap kurus bajet gituwwww, meh zaza boleh bantu . Stalk ig ni puas puas, kalau tak puas hati jugak, meh whatsapp zaza, zaza citer details. Lepas ni dah takde lah la baju XXXL baju plussize semua tu🤗 . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO / / #setberpantang  #detoxteamurah  #detoxteamurahmalaysia  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat  #pilkurusmalaysia  #slimmingteamalaysia  #kecikkanpeha  #kempiskanperut  #ubatkurusmurah  #lemonex 
Haaaaaaa sape yang terasa? 😡Macam ni, nak makan tu boleh tapi biar lah berpada pada, jangan overload. Okay? 👌🏻
.
Detox tea pulak as pemangkin kita untuk kurus, yang lain semua terletak pada diri masing masing♥️ Kalau nak kurus kena disiplin & rajin. Ingat sape yang berusaha, dia yang akan dapat ganjarannya😊Selamat Berjaya!
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
.
.
#plussizeblousemalaysia #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
Haaaaaaa sape yang terasa? 😡Macam ni, nak makan tu boleh tapi biar lah berpada pada, jangan overload. Okay? 👌🏻 . Detox tea pulak as pemangkin kita untuk kurus, yang lain semua terletak pada diri masing masing♥️ Kalau nak kurus kena disiplin & rajin. Ingat sape yang berusaha, dia yang akan dapat ganjarannya😊Selamat Berjaya! . WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO . . #plussizeblousemalaysia  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
siapa yang rajin sental  atau tonyoh SLIMMFIT BODY LOTION je akan  nampak perubahan sebelum selepas , kalau  pakai biasa pun nampak tp lambat kesannya biasa2 je la turun hihi , pakai jimat2 pun LEMAK jimat2 gak nak cair 😁😁nak perubahan kena rajin , nak perubahan kena usaha ,nak kuruih kena sental , jom sahut cabaran KURUS bersama SLIMMFIT  By Legasi SU Hsb 🌺stokis titiwangsa kl🌺
📱+6012-9558991

#legasisuhsbstokiskl
#legasiharunsalimbachik
#slimmfitbodylotion 
#slimmfitlegasi 
#lsuhsb31 
#teamyusnira 
#agentwanted 
#dropshipwantedmalaysia 
#berpantang 
#lotionkurus 
#kuruscepat 
#kurussihat 
#kurusselamat 
#jomkurus 
#jomkurus1malaysia 
#productkurus 
#kuruslangsing 
#kurus
#ramping 
#bakarlemak 
#slimminglotion 
#massagelotion 
#cellulitelotion 
#tasiktitiwangsa 
#pulapolkl 
#jalansemarak
siapa yang rajin sental atau tonyoh SLIMMFIT BODY LOTION je akan nampak perubahan sebelum selepas , kalau pakai biasa pun nampak tp lambat kesannya biasa2 je la turun hihi , pakai jimat2 pun LEMAK jimat2 gak nak cair 😁😁nak perubahan kena rajin , nak perubahan kena usaha ,nak kuruih kena sental , jom sahut cabaran KURUS bersama SLIMMFIT By Legasi SU Hsb 🌺stokis titiwangsa kl🌺 📱+6012-9558991 #legasisuhsbstokiskl  #legasiharunsalimbachik  #slimmfitbodylotion  #slimmfitlegasi  #lsuhsb31  #teamyusnira  #agentwanted  #dropshipwantedmalaysia  #berpantang  #lotionkurus  #kuruscepat  #kurussihat  #kurusselamat  #jomkurus  #jomkurus1malaysia  #productkurus  #kuruslangsing  #kurus  #ramping  #bakarlemak  #slimminglotion  #massagelotion  #cellulitelotion  #tasiktitiwangsa  #pulapolkl  #jalansemarak 
Slimming detox tea (SDT) untuk buang toksin kempiskan perut & kuruskan badan. dalam SDT ni ada Cassia Vahl atau lebih dikenali dengan daun senna. jadi bila minum memang akan  lawas tetapi tak ada cirit birit uolls.. wasap order 0162199742

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Slimming detox tea (SDT) untuk buang toksin kempiskan perut & kuruskan badan. dalam SDT ni ada Cassia Vahl atau lebih dikenali dengan daun senna. jadi bila minum memang akan lawas tetapi tak ada cirit birit uolls.. wasap order 0162199742 #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup biey 013-6402508

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup biey 013-6402508 #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup biey 013-6402508

#cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea  #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat
JELES TENGOK ORANG KURUS,SLIM😔😔 Nape la susah sangat aku ni nak kurus..dah makan macam2 ubat,tapi xkurus2 jugak.. Hairan jugak,nape badan orang lain kurus,slim,lawa je..aku ni je,dh cuba macam2 tapi xdapat jugak kurus..aku ni dh bersenam,dah amalkan diet seimbang,tapi xselim melim jugak.. Haaa..apa kata,try detox tea medina desire ni..kombo set rm 40 je..sambil minum tea,sambil bersenam..haa..tengok dlm msa 2 minggu camne kesannya😃😃😃.. Utk tau lebih lanjut,whatsup biey 013-6402508 #cantik  #detoxteamurah  #detoxmurah  #detoxteamalaysia  #tehdetoxmalaysia  #kakicantiqtea  #kurusselamat  #sayajualmurah  #buanglemak  #trustedseller  #kilangkosmetik  #jutawanproduk  #produkjenamasendiri  #kuruscantik  #kuruscepat  #dietatkins  #dietsihat  #jomkurus  #jomsihat  #kurus  #kurussihat  #kurusmudah  #sayajual  #slimfittea  #produkmuslim  #kuruscepat 
MASALAH KESIHATAN???
.
Kalau uolls ada masalah
▶️SEMBELIT
▶️PERUT BUNCIT KEMBUNG ANGIN
▶️KENCING MANIS ▶️DARAH TINGGI
▶️KOLESTROL
▶️TEKANAN DARAH TINGGI
▶️GAOT
▶️SELULIT
▶️JERAWAT TERUK
▶️BIJI2 KOLESTROL DIMUKA
.
Cuba try test minum setcombo (slimmingdetoxtea & kakicantiqtea) by #medinadesire . Bersihkan usus dah flush out semua toksin dalam badan.
.
In sha allah sangat-sangat membantu . Bukan sahaja boleh turunkan berat badan. Kesihatan juga bertambah baik.
.
WA 0167742547
.
#atasimasalahgemuk #nakcantik #trustedseller #carakurusbadan #kurusdengancepat #supplementkurus #produkmuslim #losyensejukkurus #organic #fitnessmalaysia #bajubesar #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #coachlelaki #coachperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus
MASALAH KESIHATAN??? . Kalau uolls ada masalah ▶️SEMBELIT ▶️PERUT BUNCIT KEMBUNG ANGIN ▶️KENCING MANIS ▶️DARAH TINGGI ▶️KOLESTROL ▶️TEKANAN DARAH TINGGI ▶️GAOT ▶️SELULIT ▶️JERAWAT TERUK ▶️BIJI2 KOLESTROL DIMUKA . Cuba try test minum setcombo (slimmingdetoxtea & kakicantiqtea) by #medinadesire  . Bersihkan usus dah flush out semua toksin dalam badan. . In sha allah sangat-sangat membantu . Bukan sahaja boleh turunkan berat badan. Kesihatan juga bertambah baik. . WA 0167742547 . #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #trustedseller  #carakurusbadan  #kurusdengancepat  #supplementkurus  #produkmuslim  #losyensejukkurus  #organic  #fitnessmalaysia  #bajubesar  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #zumbamalaysis  #coachlelaki  #coachperempuan  #kuruscepat  #kuruspantas  #kurusselamat  #fat  #nakkurus  #melaka  #medinateapromotion  #medinateamurah  #slimjus 
MASALAH KESIHATAN???
.
Kalau uolls ada masalah
▶️SEMBELIT
▶️PERUT BUNCIT KEMBUNG ANGIN
▶️KENCING MANIS ▶️DARAH TINGGI
▶️KOLESTROL
▶️TEKANAN DARAH TINGGI
▶️GAOT
▶️SELULIT
▶️JERAWAT TERUK
▶️BIJI2 KOLESTROL DIMUKA
.
Cuba try test minum setcombo (slimmingdetoxtea & kakicantiqtea) by #medinadesire . Bersihkan usus dah flush out semua toksin dalam badan.
.
In sha allah sangat-sangat membantu . Bukan sahaja boleh turunkan berat badan. Kesihatan juga bertambah baik.
.
WA 0167742547
.
#atasimasalahgemuk #nakcantik #trustedseller #carakurusbadan #kurusdengancepat #supplementkurus #produkmuslim #losyensejukkurus #organic #fitnessmalaysia #bajubesar #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #zumbamalaysis #coachlelaki #coachperempuan #kuruscepat #kuruspantas #kurusselamat #fat #nakkurus #melaka #medinateapromotion #medinateamurah #slimjus
MASALAH KESIHATAN??? . Kalau uolls ada masalah ▶️SEMBELIT ▶️PERUT BUNCIT KEMBUNG ANGIN ▶️KENCING MANIS ▶️DARAH TINGGI ▶️KOLESTROL ▶️TEKANAN DARAH TINGGI ▶️GAOT ▶️SELULIT ▶️JERAWAT TERUK ▶️BIJI2 KOLESTROL DIMUKA . Cuba try test minum setcombo (slimmingdetoxtea & kakicantiqtea) by #medinadesire  . Bersihkan usus dah flush out semua toksin dalam badan. . In sha allah sangat-sangat membantu . Bukan sahaja boleh turunkan berat badan. Kesihatan juga bertambah baik. . WA 0167742547 . #atasimasalahgemuk  #nakcantik  #trustedseller  #carakurusbadan  #kurusdengancepat  #supplementkurus  #produkmuslim  #losyensejukkurus  #organic  #fitnessmalaysia  #bajubesar  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #zumbamalaysis  #coachlelaki  #coachperempuan  #kuruscepat  #kuruspantas  #kurusselamat  #fat  #nakkurus  #melaka  #medinateapromotion  #medinateamurah  #slimjus 
Penong oooiiii, jo tam arai lee?

Kin liau eeerr?

Ma ke ni diau..ma leee... maaa... Ku chi boq khe meng, chi hai pung nyai pin nui meng kin eni leeee.. Chinggggg....aroi ching ching.. #kurusselamat #kuruscepat #turunberat #dieting #selimelim #kuruspantas #tabletkurus
.
Program kurus 10 Hari berjaya kurangkan berat dari 63kg ke 54kg.
.
Berminat nak try program cepat kurus boleh contact 01128115757 Lin.
.
#kuruslepasbersalin #kuruslepasberanak #10DaysSlimmingProgram #10HariKurus #kurussihat #kurusselamat
🍀 SLIMMING DETOX TEA 🍀
Untuk kempiskan perut anda yang dah bun bun cit tu 😜 tapi pada masa yang sama menyingkirkan toksin toksin dalam badan. Kasi cuci perut tu sikit 😆
.
👢 KAKI CHANTIQ TEA 👢
Untuk yang nak kecilkan paha dan kaki so boleh nampak macam model sikit kan. Siap boleh catwalk dengan kaki cantiq gittuw! .
.

Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆
.
Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
🍀 SLIMMING DETOX TEA 🍀 Untuk kempiskan perut anda yang dah bun bun cit tu 😜 tapi pada masa yang sama menyingkirkan toksin toksin dalam badan. Kasi cuci perut tu sikit 😆 . 👢 KAKI CHANTIQ TEA 👢 Untuk yang nak kecilkan paha dan kaki so boleh nampak macam model sikit kan. Siap boleh catwalk dengan kaki cantiq gittuw! . . Haa apa tunggu lagi. Detox sikit badan tu biar rasa ringan hehe 🙆🙆 . Whatsapp Zaza +60177559985. Taip SAYA NAK SET COMBO dan tunggu sehingga di reply 😘 . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍
.
17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉
.
SLIMMING DETOX TEA RM 15
KAKICHANTIQ TEA RM25
.
SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40
.
POSTAGE RM 8SM/ 12SS
.
Whatsapp 0177559985 for more infos! .
.
#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
Jom try set combo kaki chantiq dan slimming detox tea dengan hanya RM40 sahaja 😍😍😍 . 17 uncang dalam satu paket tau. Extra 2 uncang dari 15 uncang sebelummnya 😉😉😉 . SLIMMING DETOX TEA RM 15 KAKICHANTIQ TEA RM25 . SET COMBO (SLIMMING DETOX TEA & KAKICHANTIQ TEA) RM 40 . POSTAGE RM 8SM/ 12SS . Whatsapp 0177559985 for more infos! . . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA)
.

RM25 + RM8 (postage) .
🌹KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia
🌹KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan
🌹KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan
🌹KCT melawaskan kencing
🌹KCT di ambil sebelum breakfast

PANDUAN MINUM KCT

1-rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas
2-setelah suam bole terus minum.
3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi
4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali

KESAN MINUM KCT
🌂akan merasa dahaga disarankan minum air lebih
🌂kerap membuang air kecil
🌂akan merasa kurang selera makan
🌂cepat kenyang
🌂di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat
🌹rasa KCT MCM lite rebina campur dengan serai
🌹KCT boleh ambil time period

INGREDIENTS KCT:
.
✔ Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc .
✔ KCT boleh buat scrub. settle guna 2 kali untuk satu uncang, jangan la pandai2 buang. boleh buat scrub muka
✔jangan gosok muka mcm pakai toner. ampas tea tu kasar sikit. gosok slow slow ja kat muka. kalau kuat takut terguris muka sbb serai kan.
✔lps srub2 terus basuh.. jngn biar mcm mask yer . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌹satu pack ada 17 uncang. satu uncang boleh guna 2 kali
🌹sesiapa yg x suka minum kosong boleh letak madu or lemon. madu original tau. .

Whatsapp 0177559985 for more infos! . .
.

#tehdetox #tehdetoxmalaysia #tehdetoxmurah #tehkurusbymedinadesire1 #tehkurus #medinadesire #detoxtea  #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat  #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat  #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu
KAKICANTIQ TEA(LEGS TEA) . RM25 + RM8 (postage) . 🌹KCT adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan tiada kimia 🌹KCT untuk mengecilkan peha dan lengan. fokus kepada peha dan lengan 🌹KCT juga utk membuang air berlebihan dalam badan 🌹KCT melawaskan kencing 🌹KCT di ambil sebelum breakfast PANDUAN MINUM KCT 1-rendam uncang bersamaan 250ml ke dalam air panas 2-setelah suam bole terus minum. 3-minum pada waktu pagi sebelum sarapan pagi 4-uncang yg sama bole di guna sebanyak 2 kali KESAN MINUM KCT 🌂akan merasa dahaga disarankan minum air lebih 🌂kerap membuang air kecil 🌂akan merasa kurang selera makan 🌂cepat kenyang 🌂di sarankan minum KC TEA berterusan utk mendapat kesan yang cepat 🌹rasa KCT MCM lite rebina campur dengan serai 🌹KCT boleh ambil time period INGREDIENTS KCT: . ✔ Dry herbs 100% no chemical. 4 ingridient verbena lemon grass etc . ✔ KCT boleh buat scrub. settle guna 2 kali untuk satu uncang, jangan la pandai2 buang. boleh buat scrub muka ✔jangan gosok muka mcm pakai toner. ampas tea tu kasar sikit. gosok slow slow ja kat muka. kalau kuat takut terguris muka sbb serai kan. ✔lps srub2 terus basuh.. jngn biar mcm mask yer . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 🌹satu pack ada 17 uncang. satu uncang boleh guna 2 kali 🌹sesiapa yg x suka minum kosong boleh letak madu or lemon. madu original tau. . Whatsapp 0177559985 for more infos! . . . #tehdetox  #tehdetoxmalaysia  #tehdetoxmurah  #tehkurusbymedinadesire1  #tehkurus  #medinadesire  #detoxtea  #fitnessmalaysia  #supplementkurus  #ubatkurus  #slimtea  #skinnytea  #skinnyteatox  #kuruscepat  #sayanakkurus  #sayanakcantik  #jomkurus  #jomsihat  #detoxmalaysia  #ramping  #kurussebelumraya  #kuruscantik  #kuruslangsing  #kurusselamat  #kuruscepat  #tipskurus  #nakkuruscepat  #zumbamalaysia  #kurusdalam7hari  #kurusdalam2minggu 
Diet memang perkara yg susah,tak semua orang boleh melakukan diet. Perlu motivasi & komitmen yang kuat.

kunci Utama diet "JANGAN MENYERAH"!! In Shaa Allah,dgn SET COMBO ni..dpt membantu awak dlm mendapat berat ideal..tak perlu diet ketat..ikut GUIDE yg saya berikan.. WA 0162199742

SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA

POSTAGE ISNIN - SABTU

#langsing#kurussihat#kuruscantik#kurussebelumkawin#kuruskanbadan#kurusdengansihat#kuruslangsing#kuruspantas#kurustanpadiet#nakkurus#sayanakkurus#jomkurus#kurusselamat#kuruscepat#detoxteamalaysia#detoxmurah#detoxslim#detoxmalaysia#ramping
Diet memang perkara yg susah,tak semua orang boleh melakukan diet. Perlu motivasi & komitmen yang kuat. kunci Utama diet "JANGAN MENYERAH"!! In Shaa Allah,dgn SET COMBO ni..dpt membantu awak dlm mendapat berat ideal..tak perlu diet ketat..ikut GUIDE yg saya berikan.. WA 0162199742 SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA POSTAGE ISNIN - SABTU #langsing #kurussihat #kuruscantik #kurussebelumkawin #kuruskanbadan #kurusdengansihat #kuruslangsing #kuruspantas #kurustanpadiet #nakkurus #sayanakkurus #jomkurus #kurusselamat #kuruscepat #detoxteamalaysia #detoxmurah #detoxslim #detoxmalaysia #ramping 
🌸Bengkung Moden Shapewear🌸
Size S: Waist 24"-30"  Height 9.5"  M: Waist 25"-32"  Height 9.5"  L: Waist 26"-34"  Height 9.5"  XL: Waist 27"-36"  Height 9.5"  2XL: Waist 28"-38"  Height 9.5"  3XL: Waist 29"-40"  Height 9.5"  4XL: Waist 30"-42"  Height 9.5"  5XL: Waist 31"-44"  Height 10"
.
HARGA RM45
FREE POSTAGE
www.wasap.my/60133464996
🌸Bengkung Moden Shapewear🌸 Size S: Waist 24"-30" Height 9.5" M: Waist 25"-32" Height 9.5" L: Waist 26"-34" Height 9.5" XL: Waist 27"-36" Height 9.5" 2XL: Waist 28"-38" Height 9.5" 3XL: Waist 29"-40" Height 9.5" 4XL: Waist 30"-42" Height 9.5" 5XL: Waist 31"-44" Height 10" . HARGA RM45 FREE POSTAGE www.wasap.my/60133464996