an online Instagram web viewer

#kurustanpaberlapar medias

Photos

GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
➡susah nak turun berat badan
➡mengah bila naik tangga
➡nak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya SEKARANG 0124646014
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . . ➡susah nak turun berat badan ➡mengah bila naik tangga ➡nak turunkan berat tapi masih menyusu . . . kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita. . . kenapa korang kena try produk DiMAR ? . . (+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat . (+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun (+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan . . mana nak order? wassap saya SEKARANG 0124646014
PENDAFTARAN CABARAN QU...RUS 30 HARI 2017 EDISI PREMIUM COACHING KINI DIBUKA!!
Apa beza QU.. RUS sendiri dgn memasuki Cabaran QU.. RUS PREMIUM COACHING special ini?
QU.. RUS sendiri :
✖ Tak ada bimbingan Coach
✖ Tak tahu makanan apa yg sesuai
✖ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress
✖ Tak tahu senaman yg sesuai
✖ Tak ada MOTIVASI
✖ Kebarangkalian b.e.r.a t naik semula.
✖ Kalau turun banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah. 😁
✖Terlalu busy takda masa
-----------------------------------------------
APA YANG KORANG AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM CABARAN
QU...RUS PREMIUM COACHING NI?
----------------------------------------------
✔30 hari JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa.
✔ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan.
✔30 hari TIPS & RAHSIA turun b.e rat dgn pantas walaupun makan nasi.
✔COACH PERIBADI (boleh tanya personal jika ada apa2 persoalan)
✔PEMANTAUAN dari coach selama 30 hari supaya ualls lebih berdisiplin.
✔Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal.
.
Korang boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas 30 hari ini, atau Korang sendiri yang mengalami perubahan itu.
.
JIKA KORANG SERIUS ISI FORM DI BAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan

http://tinyurl.com/WasapCoachWan

http://tinyurl.com/WasapCoachWan
.
.
SILAKAN TAG KAWAN YANG NAK QU.. RUS
...
... MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.

Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
PENDAFTARAN CABARAN QU...RUS 30 HARI 2017 EDISI PREMIUM COACHING KINI DIBUKA!! Apa beza QU.. RUS sendiri dgn memasuki Cabaran QU.. RUS PREMIUM COACHING special ini? QU.. RUS sendiri : ✖ Tak ada bimbingan Coach ✖ Tak tahu makanan apa yg sesuai ✖ Tak Serius sebab tak ada orang monitor progress ✖ Tak tahu senaman yg sesuai ✖ Tak ada MOTIVASI ✖ Kebarangkalian b.e.r.a t naik semula. ✖ Kalau turun banyak pun tak ada orang nak bagi Hadiah. 😁 ✖Terlalu busy takda masa ----------------------------------------------- APA YANG KORANG AKAN DAPAT BILA SERTAI PROGRAM CABARAN QU...RUS PREMIUM COACHING NI? ---------------------------------------------- ✔30 hari JADUAL PEMAKANAN supaya tidak pening nak makan apa. ✔ILMU ASAS pemakanan & senaman yang boleh diamalkan berterusan. ✔30 hari TIPS & RAHSIA turun b.e rat dgn pantas walaupun makan nasi. ✔COACH PERIBADI (boleh tanya personal jika ada apa2 persoalan) ✔PEMANTAUAN dari coach selama 30 hari supaya ualls lebih berdisiplin. ✔Segalanya dapat DIRECT COACHING melalui whatsapp group & personal. . Korang boleh pilih untuk terus tunggu dah lihat perubahan orang lain selepas 30 hari ini, atau Korang sendiri yang mengalami perubahan itu. . JIKA KORANG SERIUS ISI FORM DI BAWAH 👇👇👇👇👇👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan http://tinyurl.com/WasapCoachWan http://tinyurl.com/WasapCoachWan . . SILAKAN TAG KAWAN YANG NAK QU.. RUS ... ... MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. 
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik  mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15 
#teamSApower -
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15  #teamSApower  -
- Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. 
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik  mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15 
#teamSApower -
- Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15  #teamSApower  -
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia.
boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke?
kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau.

Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan.

apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit.

Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni.

Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak.

kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan?

then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut.

rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue.

so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. 
so complete set terbaik untuk akak
lagipun bila akak ambik  mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item.

JIMAT RM45 jugak tau
ni haaa gambar complete set

#TabungDimar5FigureT15 
#teamSApower -
Saya nak terai la gula gula kurus ni tapi saya macam ada ternampak set set dia. boleh ke cerita sikit macam kes saya ni sesuai ambik set mana? "saya ni dah diet, lepastu turun sikit lepastu tak turun turun dah.Nak ambik produk kurus tapi saya ni sibuk sikit, so camna eh?" ok korang kat sini ada kes macam hakak ni ke? kalau ada kes sama macam ni boleh baca sampai habis tau. Bagus sebenarnya dah diet dan dan ada penurunan ,cumanya badan kita ni ada masa dia akan plateu. Berat badan jadi statik untuk turun. Ada orang ambik masa seminggu, ada orang ambik masa sebulan. apa yang kita boleh buat masa ni, cuba tukar sikit cara pemakanan atau gaya senaman yang kita biasa buat. Sebab bila badan kita asyik senaman yang sama atau makan cara yang sama dia jadi bosannn.So kena ada tukar sikit. Selain tu, boleh try detox dulu seminggu kemudian, naikkan metabolisma dengan hisap gula gula kurus ni. Dalam gula gula kurus dengan GCT ada kopi hijau yang sangat femes untuk bakar lemak dan naikkan metabolisma.Tapi apa yang best lagi dalam ggk ni ada delima yang ramai tak tau fungsi dia untuk elak pengumpulan lemak. kita nak buang lemak dalam masa yang sama kita tak nak kumpul lemak bagi banyak kan.so jumlah masuk dan keluar sama camna nak berkurangan kan? then macam kes akak ni,sibuk so akak sure takda masa nak senaman bagai kan. suggestion ciksue, akak sapu gel coolrose masa akan nak tido atau masa akak nak pergi kerja. boleh ja sapu anytime bahgian paha, lengan ,bawah dagu dengan perut. rasa dia pun sejukkk berangin ja.wangi pulak tue, takkan melekit kat tangan walaupun lepas sapu tu terus nak drive keta.Takkan rasa berminyak masa nak pegang stereng tue. so gel ni akan bantu bakar lemak dari luar lepastu firmkan balik muscle yang gelebeh tue. so complete set terbaik untuk akak lagipun bila akak ambik mince+gel+gct sekaligus lebih JIMAT dari akak beli loose item. JIMAT RM45 jugak tau ni haaa gambar complete set #TabungDimar5FigureT15  #teamSApower  -
Korang pernah fikir tak kenapa susah sangat nak kurus?

Rupanya susah sgt turun berat ni sebab: 
1 - Banyak toksin dalam badan 
2 - Usus berkerak 
3 - Tidur tak cukup
4 - Banyak angin
5 - Kurang minum air kosong
6 - Selera makan susah nak kawal 
7 - Sembelit 
Nak tahu cara untuk turunkan berat badan dengan mudah?? 👉0194092107

#MaxXSlimHQ #MaxXSlimTeam
#MaxXslimBooster 
#ProdukKurus #Slimming #slimfit
#kuruscepat #kurus7hari #kuruspantas #gemuk #nakkurus 
#nakkuruscepat #kurusmalaysia 
#kurusmalaysiaberkesan
#kurusviral #kurusmudah
#kurussihat #turunberatbadan
#kurusselepasbersalin
#kurusselamat #kurusdengancepat
#kurustanpasenaman
#kurustanpaberlapar
#kuruscepatselamat
#ubatkurusmurah #obesiti
Korang pernah fikir tak kenapa susah sangat nak kurus? Rupanya susah sgt turun berat ni sebab: 1 - Banyak toksin dalam badan 2 - Usus berkerak 3 - Tidur tak cukup 4 - Banyak angin 5 - Kurang minum air kosong 6 - Selera makan susah nak kawal 7 - Sembelit Nak tahu cara untuk turunkan berat badan dengan mudah?? 👉0194092107 #MaxXSlimHQ  #MaxXSlimTeam  #MaxXslimBooster  #ProdukKurus  #Slimming  #slimfit  #kuruscepat  #kurus7hari  #kuruspantas  #gemuk  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kurusmalaysia  #kurusmalaysiaberkesan  #kurusviral  #kurusmudah  #kurussihat  #turunberatbadan  #kurusselepasbersalin  #kurusselamat  #kurusdengancepat  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #kuruscepatselamat  #ubatkurusmurah  #obesiti 
Miss this moment already ❤❤alhamdulillah..
.
PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan
👇👇
🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚
🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪
🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta
🔥 Suasana positif dan awesome teamwork
🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 0146033416

#teampowerfitkl #kurustanpaberlapar #jomkurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #qisjourney #ohbulan  #weightlosschallengeonline #diet #coachkurus #nakkurus  #dietkalori #zumbamalaysia #kurus #dietmealplan #fitness #workout #dietatkins #kurus #tipskurus #jomsihat #fit #gym #herbalife #shaklee #bajubesar
Miss this moment already ❤❤alhamdulillah.. . PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan 👇👇 🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚 🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪 🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta 🔥 Suasana positif dan awesome teamwork 🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 0146033416 #teampowerfitkl  #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #qisjourney  #ohbulan   #weightlosschallengeonline  #diet  #coachkurus  #nakkurus   #dietkalori  #zumbamalaysia  #kurus  #dietmealplan  #fitness  #workout  #dietatkins  #kurus  #tipskurus  #jomsihat  #fit  #gym  #herbalife  #shaklee  #bajubesar 
Seimbangkan Dunia & Akhirat. InshaAllah hidup lebih berkat. Dunia hanya sementara. Akhirat kekal selamanya. 😉
.
Assalamualaikum & Selamat Beristirehat 😘
Seimbangkan Dunia & Akhirat. InshaAllah hidup lebih berkat. Dunia hanya sementara. Akhirat kekal selamanya. 😉 . Assalamualaikum & Selamat Beristirehat 😘
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
whatsapp +6011-2086 3880
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami.. . >> Loss 2-5kg seminggu >> Tak pahit & tak kelat >> 100% bahan semulajadi >> Tanpa chemical & bahan pengawet >> Harga MAMPU MILIK.. >> Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. . whatsapp +6011-2086 3880 . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa:
.
Sapu² je lemak hilang,
Sapu² je badan kembali reshape,
Sapu² je perut makin kempis,
Sapu² je lengan makin kecil,
Sapu² je paha makin kecil,
Sapu² je double chin hilang,
Sapu² je dagu makin runcing.
.
Haaa..sapu² je uolls 😘
Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍
.
📲+60196638126
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa: . Sapu² je lemak hilang, Sapu² je badan kembali reshape, Sapu² je perut makin kempis, Sapu² je lengan makin kecil, Sapu² je paha makin kecil, Sapu² je double chin hilang, Sapu² je dagu makin runcing. . Haaa..sapu² je uolls 😘 Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍 . 📲+60196638126 . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa:
.
Sapu² je lemak hilang,
Sapu² je badan kembali reshape,
Sapu² je perut makin kempis,
Sapu² je lengan makin kecil,
Sapu² je paha makin kecil,
Sapu² je double chin hilang,
Sapu² je dagu makin runcing.
.
Haaa..sapu² je uolls 😘
Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍
.
📲+60196638126
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa: . Sapu² je lemak hilang, Sapu² je badan kembali reshape, Sapu² je perut makin kempis, Sapu² je lengan makin kecil, Sapu² je paha makin kecil, Sapu² je double chin hilang, Sapu² je dagu makin runcing. . Haaa..sapu² je uolls 😘 Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍 . 📲+60196638126 . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa:
.
Sapu² je lemak hilang,
Sapu² je badan kembali reshape,
Sapu² je perut makin kempis,
Sapu² je lengan makin kecil,
Sapu² je paha makin kecil,
Sapu² je double chin hilang,
Sapu² je dagu makin runcing.
.
Haaa..sapu² je uolls 😘
Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍
.
📲+60196638126
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa: . Sapu² je lemak hilang, Sapu² je badan kembali reshape, Sapu² je perut makin kempis, Sapu² je lengan makin kecil, Sapu² je paha makin kecil, Sapu² je double chin hilang, Sapu² je dagu makin runcing. . Haaa..sapu² je uolls 😘 Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍 . 📲+60196638126 . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa:
.
Sapu² je lemak hilang,
Sapu² je badan kembali reshape,
Sapu² je perut makin kempis,
Sapu² je lengan makin kecil,
Sapu² je paha makin kecil,
Sapu² je double chin hilang,
Sapu² je dagu makin runcing.
.
Haaa..sapu² je uolls 😘
Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍
.
📲+60196638126
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa: . Sapu² je lemak hilang, Sapu² je badan kembali reshape, Sapu² je perut makin kempis, Sapu² je lengan makin kecil, Sapu² je paha makin kecil, Sapu² je double chin hilang, Sapu² je dagu makin runcing. . Haaa..sapu² je uolls 😘 Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍 . 📲+60196638126 . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa:
.
Sapu² je lemak hilang,
Sapu² je badan kembali reshape,
Sapu² je perut makin kempis,
Sapu² je lengan makin kecil,
Sapu² je paha makin kecil,
Sapu² je double chin hilang,
Sapu² je dagu makin runcing.
.
Haaa..sapu² je uolls 😘
Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍
.
📲+60196638126
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
Losyen Kurus Sejuk Secret Correa: . Sapu² je lemak hilang, Sapu² je badan kembali reshape, Sapu² je perut makin kempis, Sapu² je lengan makin kecil, Sapu² je paha makin kecil, Sapu² je double chin hilang, Sapu² je dagu makin runcing. . Haaa..sapu² je uolls 😘 Senangnya nak kurus & sihat bersama Secret Correa 😍 . 📲+60196638126 . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Siapa ada masalah seperti ini
👇👇👇 ✔ peha besar
✔ bila berjalan peha bergesel
✔ bila pkai seluar sendat di peha

Sekarang tak perlu bimbang lagi.. Saya boleh menyelesaikan masalah anda.. Hanya perlu sapu2 + konsisten.. Pasti berhasil.. Buktinya.. Lihat apa kata pengguna lotion #trimNtight.. Nak cuba?

#0194092107
Siapa ada masalah seperti ini 👇👇👇 ✔ peha besar ✔ bila berjalan peha bergesel ✔ bila pkai seluar sendat di peha Sekarang tak perlu bimbang lagi.. Saya boleh menyelesaikan masalah anda.. Hanya perlu sapu2 + konsisten.. Pasti berhasil.. Buktinya.. Lihat apa kata pengguna lotion #trimNtight .. Nak cuba? #0194092107 
Azam kurus 2016 👎😭
.
Sekarang kita kejar azam kurus 2017 👍😉
.
Se mudah kemam kemam, Mince dapat BUANG kerak2 lemak yang dah lama melekat kat segenap isi dan kulit. Lagi2 kat  perut dan peha 🙊🙊
.
.
whatsapp +60124646014
Azam kurus 2016 👎😭 . Sekarang kita kejar azam kurus 2017 👍😉 . Se mudah kemam kemam, Mince dapat BUANG kerak2 lemak yang dah lama melekat kat segenap isi dan kulit. Lagi2 kat perut dan peha 🙊🙊 . . whatsapp +60124646014
LUNCH PESERTA PREMIUM COACHING TENGAH HARI TADI 🍽 . 
jom kita kita menjengok sebahagian  lunch peserta premium coaching,  meal plan ialah kerabu ikan,  ada yang ikut ada tukar,  tak  semua ikut meal plan.  Yang tak ikut still healthy completed solid meal. .
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
LUNCH PESERTA PREMIUM COACHING TENGAH HARI TADI 🍽 . jom kita kita menjengok sebahagian lunch peserta premium coaching, meal plan ialah kerabu ikan, ada yang ikut ada tukar, tak semua ikut meal plan. Yang tak ikut still healthy completed solid meal. . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
Selamat petang. Sabar itu Indah. Maka pupuklah sabar dalam diri kita❤️
Selamat petang. Sabar itu Indah. Maka pupuklah sabar dalam diri kita❤️
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬
.
🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang
🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak )
🍬 Buang toksin dalam badan ( detox )
🍬 Menstabilkan hormon
🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab )
🍬 Menurunkan kolestrol.
🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha
🍬 Takde cirit birit, pening, mual
🍬 Sebulan 2 -33  kg inyaAllah berat turun.
🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak
🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . 
Whatsapp 0138989500😘 .
Ini diantara kelebihan lain Gula Gula Kurus Mince 🍬 . 🍬 Mengawal selera makan @ cepat kenyang 🍬 Meningkat metobolisme ( lagi cepat burn lemak ) 🍬 Buang toksin dalam badan ( detox ) 🍬 Menstabilkan hormon 🍬 Burn kan lemak jahat tanpa kesan sampingan yang bahaya ( 100% selamat, proven test lab ) 🍬 Menurunkan kolestrol. 🍬 Mengecilkan perut, pinggul & peha 🍬 Takde cirit birit, pening, mual 🍬 Sebulan 2 -33 kg inyaAllah berat turun. 🍬 Auto rasa nak minum air kosong banyak 🍬 Rasa sedap masam manis, kemam kemam dah lost weight ! . Whatsapp 0138989500😘 .
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0138989500
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0138989500
Fitcamp Msn Wangsa Maju Setiawangsa  last Monday,  tengah warm up.  Kena dera angkat tangan.. 😂 .
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
Fitcamp Msn Wangsa Maju Setiawangsa last Monday, tengah warm up. Kena dera angkat tangan.. 😂 . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
- .
Sebenarnya badan kita dah bagi macam² signal tapi kita ni je tak faham² body kita sendiri. Haa.. tak caya cuba tengok 8 TANDA BADAN PENUH TOKSIN kat dalam gambar tu
.
Kalau dalam 2 ke 3 tanda rasa² macam matching dengan body uolss sekarang ni haa tunggu apa lagi cecepat buat air detox okayy. .
Malas nak buat air detox?? Nak lagi cepat detox GCT kan ada. Harga RM45 je. Ambik 3 RM100 free pos. Camne nak order klik je kat link bio 😍😘 ///
#ajimaura
#terapiinstagram
- . Sebenarnya badan kita dah bagi macam² signal tapi kita ni je tak faham² body kita sendiri. Haa.. tak caya cuba tengok 8 TANDA BADAN PENUH TOKSIN kat dalam gambar tu . Kalau dalam 2 ke 3 tanda rasa² macam matching dengan body uolss sekarang ni haa tunggu apa lagi cecepat buat air detox okayy. . Malas nak buat air detox?? Nak lagi cepat detox GCT kan ada. Harga RM45 je. Ambik 3 RM100 free pos. Camne nak order klik je kat link bio 😍😘 /// #ajimaura  #terapiinstagram 
Mince ni bantu utk kawal selera makan kita dalam masa yang sama die bakar lemak degil dalam badan skali. Sedar2 dah turun 2 keelo. Tak hepi? 😉 . 
Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
Mince ni bantu utk kawal selera makan kita dalam masa yang sama die bakar lemak degil dalam badan skali. Sedar2 dah turun 2 keelo. Tak hepi? 😉 . Whatsapp "igkurus" ke 013-2582878
🍊 IBU MENYUSU / ADA PENYAKIT BOLEH MAKAN MINCE? . . 
Boleh. Mince hanyalah supplement tambahan sahaja. InsyaAllah 100% selamat dimakan oleh ibu menyusu, penyakit darah tinggi dan kencing manis.
🍊 IBU MENYUSU / ADA PENYAKIT BOLEH MAKAN MINCE? . . Boleh. Mince hanyalah supplement tambahan sahaja. InsyaAllah 100% selamat dimakan oleh ibu menyusu, penyakit darah tinggi dan kencing manis.
Wanita yang makan 3 biji epal hijau setiap hari dalam tempoh berdiet dapat mengurangkan berat badan lebih banyak berbanding yang tidak makan epal hijau.

Jadi, tips untuk yang nak kurus tu, jom kita makan epal hijau 🍏
Wanita yang makan 3 biji epal hijau setiap hari dalam tempoh berdiet dapat mengurangkan berat badan lebih banyak berbanding yang tidak makan epal hijau. Jadi, tips untuk yang nak kurus tu, jom kita makan epal hijau 🍏
Banyaknya baju yang dah tak muat😓
Makan sikit jer pun..berat badan naik mencanak-canak
Lelemak tumbuh bak cendawan
.
.
.
.
Tu dulu la...😅
Sekarang?
.
.
.
.
.
.
Sekarang dah tak payah risau Uolls😘
Telan jer #MAXXSLIM sehari sebiji
Hasilnya macam nie haa...👇
Kebabooommm

Nak cuba?
👉📲0194092107
Banyaknya baju yang dah tak muat😓 Makan sikit jer pun..berat badan naik mencanak-canak Lelemak tumbuh bak cendawan . . . . Tu dulu la...😅 Sekarang? . . . . . . Sekarang dah tak payah risau Uolls😘 Telan jer #MAXXSLIM  sehari sebiji Hasilnya macam nie haa...👇 Kebabooommm Nak cuba? 👉📲0194092107
PAKAI GIRDLE NI COMPOM NAMPAK SLIM
.
.
Didatangkan dgn 2 pilihan colour menarik hitam & skin.. KESAN SETELAH PKAI .
✔ Yg kedepan langsung jadi RATA !
✔ Tak sakit atau senak.
✔ SANGAT SELESA
✔ Tak bergulung bila duduk.
✔ Tak berpeluh walau seharian pakai.
✔ Membentuk body dgn sempurna .
Nak cuba? Wasap Kak sekarang juga
+60172257620

#corsetmurah  #corsetpengantin #slimming #korsetmudah #bengkung #bengkungmoden #bengkungbersalin #bengkungberpantang #kuruscepat #kurusmudah #kuruskanbadan #kurusselamat #kurusdenganselamat #kurussihat #kurustanpaberlapar #kurustanpaubat #carolinacorset #adoragirdle #kuruscantik #nakkuruscepat #nakkurus #nakkuruskanbadan #diet #kurusdalam2minggu  #carakurusbadan #carakurus #tipskurus #girdle #bodyshaper
PAKAI GIRDLE NI COMPOM NAMPAK SLIM . . Didatangkan dgn 2 pilihan colour menarik hitam & skin.. KESAN SETELAH PKAI . ✔ Yg kedepan langsung jadi RATA ! ✔ Tak sakit atau senak. ✔ SANGAT SELESA ✔ Tak bergulung bila duduk. ✔ Tak berpeluh walau seharian pakai. ✔ Membentuk body dgn sempurna . Nak cuba? Wasap Kak sekarang juga +60172257620 #corsetmurah  #corsetpengantin  #slimming  #korsetmudah  #bengkung  #bengkungmoden  #bengkungbersalin  #bengkungberpantang  #kuruscepat  #kurusmudah  #kuruskanbadan  #kurusselamat  #kurusdenganselamat  #kurussihat  #kurustanpaberlapar  #kurustanpaubat  #carolinacorset  #adoragirdle  #kuruscantik  #nakkuruscepat  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #diet  #kurusdalam2minggu  #carakurusbadan  #carakurus  #tipskurus  #girdle  #bodyshaper 
"Makin Scrub, Makin Runcing"
"Makin Scrub, Makin Kurus"
.
.
Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub
✔ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal)
✔ Menjadikan bentuk wajah yang runcing
✔ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu
✔ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung
✔ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔ Mengatasi masalah kulit menggeleber
✔ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi
✔ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔ Melawan dan merawat jerawat di badan
✔ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K
✔ Ribu ribu testimoni woww!!! .
Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3
.

Harga Rm120

WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
"Makin Scrub, Makin Runcing" "Makin Scrub, Makin Kurus" . . Kelebihan Belvya Perfect Shaping Scrub ✔ Mengurangkan inci dibadan dalam masa 3 HARI (terbukti secara klinikal) ✔ Menjadikan bentuk wajah yang runcing ✔ Menghilangkan dagu berlapis dalam masa seminggu ✔ Menghilangkan lemak di sekitar hidung menampakkan hidung lebih mancung ✔ Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan ✔ Mengatasi masalah kulit menggeleber ✔ Menegang, menghalus, melembutkan kulit dan cerah semulajadi ✔ Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy ✔ Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan ✔ Melawan dan merawat jerawat di badan ✔ Mendapat kelulusan kementerian kesihatan NOT150603206K ✔ Ribu ribu testimoni woww!!! . Produk yang diyakini dan berkualiti antarabangsa dan ia pertama di Asia. Tonton iklan kami di TV3 . Harga Rm120 WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
NAK KAMI BANTU? BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
.
Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
NAK KAMI BANTU? BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . . Hampa tak mau ka cuba teh slim TERMURAH dipasaran? Hanya perlukan RM15 untuk kurus! . Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat . Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Wowww!!! Lagi testimoni best! Perut dah kempis!  Kulit pun nampak cerah, gebu dan pejal! 😍 Jom amalkan mince.

Whatsapp 0124999358
Wowww!!! Lagi testimoni best! Perut dah kempis! Kulit pun nampak cerah, gebu dan pejal! 😍 Jom amalkan mince. Whatsapp 0124999358
Ada 5 pilihan Set. Kalau nak paling jimat amik set combo B yang super duper jimat.

Pilih yang mana anda mahu. Pastikan dapat bimbingan dari pengedar sah. 
WhatsApp laju laju
☎0124999358
Ada 5 pilihan Set. Kalau nak paling jimat amik set combo B yang super duper jimat. Pilih yang mana anda mahu. Pastikan dapat bimbingan dari pengedar sah. WhatsApp laju laju ☎0124999358
Siapa tak gila happy bila muka tembam, penuh lemak-lemak jaat dah terbang hanya dengan scrub sajoo! Nampak macam payah tapi senang sgt cume kena rajin okey?
.
Scrub ni awak nak pakai kat mana-mana pun boleh. Tempat2 khusus yang  awak rasa ade lemak kat situ. .
Tempat feveret kak sheila sekarang mesti la muka,perut,peha dan bawah dagu. Kalau dulu pipi bulat macam donut,dagu pun tak nampak,batang hidung pun tak nak je timbul. Padahal time gmbr ni berat kak sheila 44 jerr kot. pelik kan?? .

Tapi dengan belvya Gold kesan yang lagi wow batang hidung pun lebih terserlah (chewah walaupun hidung tak mancung 😂) Kulit yang kusam lebih cerah berseri dan halus (sebab ada collagen,stemcell,vitE,vitC)
.
Scrub Magic ni jugak la buat kak sheila kena pakai seluar size 25/26 walaupun bersalin czer setahun sekali huhu (bukan ku pinta 😊)
.
Apa pun kita sebagai perempuan dan isteri kena jaga kecantikkan untuk suami. Jangan biar lemak-lemak jahat tu lama-lama kat badan. Nanti makin makin bertambah dan makin melekat susah nak buang. Diet tu memang dah selalu kelaut kan? huhu
.
Suami memang tak komplen tapi siapa tak suka kali bini slim, pandai jaga badan, bila dah takde lemak baru la tangan suami asek melekat je kat pinggang isteri .
.
WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Siapa tak gila happy bila muka tembam, penuh lemak-lemak jaat dah terbang hanya dengan scrub sajoo! Nampak macam payah tapi senang sgt cume kena rajin okey? . Scrub ni awak nak pakai kat mana-mana pun boleh. Tempat2 khusus yang awak rasa ade lemak kat situ. . Tempat feveret kak sheila sekarang mesti la muka,perut,peha dan bawah dagu. Kalau dulu pipi bulat macam donut,dagu pun tak nampak,batang hidung pun tak nak je timbul. Padahal time gmbr ni berat kak sheila 44 jerr kot. pelik kan?? . Tapi dengan belvya Gold kesan yang lagi wow batang hidung pun lebih terserlah (chewah walaupun hidung tak mancung 😂) Kulit yang kusam lebih cerah berseri dan halus (sebab ada collagen,stemcell,vitE,vitC) . Scrub Magic ni jugak la buat kak sheila kena pakai seluar size 25/26 walaupun bersalin czer setahun sekali huhu (bukan ku pinta 😊) . Apa pun kita sebagai perempuan dan isteri kena jaga kecantikkan untuk suami. Jangan biar lemak-lemak jahat tu lama-lama kat badan. Nanti makin makin bertambah dan makin melekat susah nak buang. Diet tu memang dah selalu kelaut kan? huhu . Suami memang tak komplen tapi siapa tak suka kali bini slim, pandai jaga badan, bila dah takde lemak baru la tangan suami asek melekat je kat pinggang isteri . . WHATSAPP KE 014 846 6814 or terus klik link wassap pada bio di atas
Assalammualaikum..selamat tengah hari semua
Assalammualaikum..selamat tengah hari semua
.
Tips .
Coklat boleh menenangkan emosi. Tapi awas jangan makan banyak sangat sehingga terlebih kalori.
.
Nak kawal selera makan, kawal kolestrol dan kurus cepat?
.
Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 💋
.
#TeamKepuks #TK4 -
. Tips . Coklat boleh menenangkan emosi. Tapi awas jangan makan banyak sangat sehingga terlebih kalori. . Nak kawal selera makan, kawal kolestrol dan kurus cepat? . Klik link di profile untuk pertanyaan lanjut 💋 . #TeamKepuks  #TK4  -
Simple life rules to stay happy and always feel contented. Thank you Allah for all the blessings ❤ alhamdulillah syukur ❤❤
.
.
Mudahnya kurus sekiranya ada ⤵⤵
🎀 Coach
🎀 Ilmu
🎀 Group support
.
.
🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OCTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏
.
PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan
.
👇👇
.
🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚
🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta
🔥 Suasana positif dan awesome teamwork
🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000, RM500 dan RM250 😱😱
🔥 KELAS PERCUMA SELAMA 4 HARI THRU WHATSAPP ❗❗
.
Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Jr Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapps
.
.
#kurustanpaberlapar #premiumcoaching #TEAMPOWERFITKL #eatclean #AwakSukaSayaTak #diet #coachkurus #dietkalori #calories #fitness #workout #dietatkins #tipskurus #aurawhite #titiancinta #fit #gym #herbalife #shaklee #makeuptutorials #jubahxxl #meleTOP #instagramers #bazarpaknil #lens #heroremaja #aac2
Simple life rules to stay happy and always feel contented. Thank you Allah for all the blessings ❤ alhamdulillah syukur ❤❤ . . Mudahnya kurus sekiranya ada ⤵⤵ 🎀 Coach 🎀 Ilmu 🎀 Group support . . 🌹PENGAMBILAN PESERTA UNTUK BULAN OCTOBER KINI DIBUKA💪💪🔥🔥👏👏 . PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan . 👇👇 . 🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚 🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta 🔥 Suasana positif dan awesome teamwork 🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000, RM500 dan RM250 😱😱 🔥 KELAS PERCUMA SELAMA 4 HARI THRU WHATSAPP ❗❗ . Jom chat sini untuk maklumat lanjut 📲 Jr Coach Wanie 0196500771 ATAU terus Tekan Link Di Bio IG untuk Terus Direct Whatapps . . #kurustanpaberlapar  #premiumcoaching  #TEAMPOWERFITKL  #eatclean  #AwakSukaSayaTak  #diet  #coachkurus  #dietkalori  #calories  #fitness  #workout  #dietatkins  #tipskurus  #aurawhite  #titiancinta  #fit  #gym  #herbalife  #shaklee  #makeuptutorials  #jubahxxl  #meleTOP  #instagramers  #bazarpaknil  #lens  #heroremaja  #aac2 
#LentikDara banyak manfaat! 
2 bulan BERAT turun 7KG, PERUT kempis, double chin berkurang, pori di muka kecut & muka berseri 😘😘 #juslentikdara #kurustanpaberlapar #kurustanpabersenam #kurustanpadietketat #1harilibas1kglemak #libaslemakdalammasa7hari #kurussihatmantap
[ TERKEJUT ! 😱 CEPAT SANGAT BERAT TURUN 4KG ]
.
Nak kecikkan lengan, pinggang?? .
Nak buang lemak-lemak degil???
.
Nak hilang PERUT BOONCET??
.
.
.
Gunalah MAXXSLIM booster 😍
Bukan sekadar menabur janji 😊
Testimoni 👇 dah buktikan maxxslim "MENJADI"

Insyallah... Nak dpt result seHEBAT ini?

Jom dapatkan sekarang dgn harga promosi 😊 👉 0194092107

#MaxXSlimHQ #MaxXSlimTeam
#MaxXslimBooster #
#ProdukKurus #Slimming #slimfit
#kuruscepat #kurus7hari #kuruspantas #gemuk #nakkurus 
#nakkuruscepat #kurusmalaysia 
#kurusmalaysiaberkesan
#kurusviral #kurusmudah
#kurussihat #turunberatbadan
#kurusselepasbersalin
#kurusselamat #kurusdengancepat
#kurustanpasenaman
#kurustanpaberlapar
#kuruscepatselamat
#ubatkurusmurah #obesiti
[ TERKEJUT ! 😱 CEPAT SANGAT BERAT TURUN 4KG ] . Nak kecikkan lengan, pinggang?? . Nak buang lemak-lemak degil??? . Nak hilang PERUT BOONCET?? . . . Gunalah MAXXSLIM booster 😍 Bukan sekadar menabur janji 😊 Testimoni 👇 dah buktikan maxxslim "MENJADI" Insyallah... Nak dpt result seHEBAT ini? Jom dapatkan sekarang dgn harga promosi 😊 👉 0194092107 #MaxXSlimHQ  #MaxXSlimTeam  #MaxXslimBooster  # #ProdukKurus  #Slimming  #slimfit  #kuruscepat  #kurus7hari  #kuruspantas  #gemuk  #nakkurus  #nakkuruscepat  #kurusmalaysia  #kurusmalaysiaberkesan  #kurusviral  #kurusmudah  #kurussihat  #turunberatbadan  #kurusselepasbersalin  #kurusselamat  #kurusdengancepat  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #kuruscepatselamat  #ubatkurusmurah  #obesiti 
Tak sangka dalam masa 2 minggu saje dah turun 3 kg!
.
Dulu 67 kg😐.
Kini 64 kg 😃.
.
Alhamdulillah, kurus dalam genggaman!
.
Anda?
Jom whatsapp 0108677969
Tak sangka dalam masa 2 minggu saje dah turun 3 kg! . Dulu 67 kg😐. Kini 64 kg 😃. . Alhamdulillah, kurus dalam genggaman! . Anda? Jom whatsapp 0108677969
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
➡Susah nak turun berat badan
➡Mengah bila naik tangga
➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu
.

Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami.
.
Kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat.
💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun.
💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan.
.
Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN?
.
Macam mana nak order?? Mudah jer 😄
.
📲 Whatsapp " GGK " ke 0108677969
GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah . ➡Susah nak turun berat badan ➡Mengah bila naik tangga ➡Nak turunkan berat tapi masih menyusu . Kami ada lebih 500 testimoni yang sudi share. Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kami. . Kenapa korang kena try produk DiMAR ? . 💋Kami gunakan bahan kualiti dan selamat. 💋Kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun. 💋Harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan. . Nak turunkan berat badan dengan lebih MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN? . Macam mana nak order?? Mudah jer 😄 . 📲 Whatsapp " GGK " ke 0108677969
Assalamualaikum 😍 
#SelamatPagi
.
Tips
.
Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh.

Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . 
Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅
. 
#TeamKepuks
#gulagulakurus
#kurustanpadiet #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin #kuruscepat #nakkuruscepat  #kuruskanbadan #kurustanpalapar #kuruslangsing #kuruscantik #kempiskanperut #kecikkanpeha #pehabesar #perutboroi #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman #kurusdalam7hari #kurusmurah #bakarlemak #bakarlemakcepat #CepatKurus #produkkurusberkesan #herbalifemalaysia #shakleemalaysia #bazaarpaknil #produkkurusmalaysia #supplementkurus
. Tips . Setelah membuat keputusan untuk menurunkan berat badan, maka haruslah melakukannya dengan bersungguh-sungguh. Jangan menunda-nunda untuk melakukannya, lakukan hari ini juga! Bukannya besok, lusa atau minggu depan. Biasanya kebiasaan menunda-nunda ini yang menjadi masalah. . Jika anda salah seorang yang berpikiran seperti ini, anda tidak akan kurus selama-lamanya.😅 . #TeamKepuks  #gulagulakurus  #kurustanpadiet  #kurusselepasbersalin  #kurussebelumkahwin  #kuruscepat  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurustanpalapar  #kuruslangsing  #kuruscantik  #kempiskanperut  #kecikkanpeha  #pehabesar  #perutboroi  #kurustanpaberlapar  #kurustanpasenaman  #kurusdalam7hari  #kurusmurah  #bakarlemak  #bakarlemakcepat  #CepatKurus  #produkkurusberkesan  #herbalifemalaysia  #shakleemalaysia  #bazaarpaknil  #produkkurusmalaysia  #supplementkurus 
Belvya Gold Berfungsi Memecahkan @ Mencairkan Lemak Dibawah Kulit Dengan Formula Yang Lebih Power Berbanding Yang Lama. .
.
Effects Biasa Semasa Guna Belvya Gold Adalah Seperti Keluar Banyak  Angin,Buang Air Kerap Dengan Najis Lain Macam Sikit Sebab Lemak Keluar Sekali. Tetapi Tidak Semua Effect Tersebut  Dialami Semua Pengguna.
.
.
Belvya Gold 10x More Effective Dalam Menyingkirkan Lemak Kerana Telah  Diupgrade Formula Dan Tambahan Ingredient. InshaAllah Lebih Bagus Untuk Buang Lemak,  Bagus Untuk Cantikkan Kulit Sekali Kerana Ada Penambahan Stem cell,Collagen, Vit C Dan Vit E. So Kulit Kita Lagi Sihat, Cantik Dan Glowing 😘
.
.
Lebih 10,000 Testimoni Diterima Utk Belvya PSS Yang Lama. Utk Yg Baru Kami Target 100,000 Testimoni, 😊

Harga : RM 120

Whatsapp 0148466814 or terus klik pada link wasap pada bio di atas.
Belvya Gold Berfungsi Memecahkan @ Mencairkan Lemak Dibawah Kulit Dengan Formula Yang Lebih Power Berbanding Yang Lama. . . Effects Biasa Semasa Guna Belvya Gold Adalah Seperti Keluar Banyak  Angin,Buang Air Kerap Dengan Najis Lain Macam Sikit Sebab Lemak Keluar Sekali. Tetapi Tidak Semua Effect Tersebut  Dialami Semua Pengguna. . . Belvya Gold 10x More Effective Dalam Menyingkirkan Lemak Kerana Telah  Diupgrade Formula Dan Tambahan Ingredient. InshaAllah Lebih Bagus Untuk Buang Lemak,  Bagus Untuk Cantikkan Kulit Sekali Kerana Ada Penambahan Stem cell,Collagen, Vit C Dan Vit E. So Kulit Kita Lagi Sihat, Cantik Dan Glowing 😘 . . Lebih 10,000 Testimoni Diterima Utk Belvya PSS Yang Lama. Utk Yg Baru Kami Target 100,000 Testimoni, 😊 Harga : RM 120 Whatsapp 0148466814 or terus klik pada link wasap pada bio di atas.
Jualan 2017 Dengan Guarantee Diskaunn Lebih GILA & GEMPAK !
.
JANGANN LEPASKAN peluang Terakhir untuk mendapatkan promo GEMPAK ni!
.
Ribuan Terima Kasih Atas Sokongan 3 tahun Prodak MSbyKR DI PASARAN
.
SIMPAN DUIT AWK!!
.
JANGANN "BAZIRR DUIT" ribuan ringgit sedut lemakk belum tentu SELIMM & penderitaan tinggii
.
MEREKA CUCI USUS SETIAP HARI❓
.
"MSbyKR® ni tolong cuci usus kte dgn buangg segala kotoran yg terkumpul selama ini, Jauh dr berpenyakit & masalah kebuncitan.
.
MSbyKR® juga dpt bantuu yg mempunyai masalah spt obesitii, sembelitt, kentutt sgt bsuk & cpt lesu.
.
"COMMENT ROSMA SEKARANG"
.
✅Hargaa ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" : 👉http://wasap.my/60193933609

Click link ini untuk detail ☝🏻Terlajak kurus
#kajang #putrajaya #gemok #kurus #sayajualonline #magicslim #magicslimskl #magicslimspahang #magicslims_putrajaya #msbykr #KhaiRosma #khairosma #kurus #kurus7hari #kurusputih #kuruscepat #kurustanpasenaman #kurusdanlangsing #kurustanpasenam #kurustanpaberlapar #bangi #kualalumpur #semenyih #shahalam #klang #selayang #tudungmurah
Jualan 2017 Dengan Guarantee Diskaunn Lebih GILA & GEMPAK ! . JANGANN LEPASKAN peluang Terakhir untuk mendapatkan promo GEMPAK ni! . Ribuan Terima Kasih Atas Sokongan 3 tahun Prodak MSbyKR DI PASARAN . SIMPAN DUIT AWK!! . JANGANN "BAZIRR DUIT" ribuan ringgit sedut lemakk belum tentu SELIMM & penderitaan tinggii . MEREKA CUCI USUS SETIAP HARI❓ . "MSbyKR® ni tolong cuci usus kte dgn buangg segala kotoran yg terkumpul selama ini, Jauh dr berpenyakit & masalah kebuncitan. . MSbyKR® juga dpt bantuu yg mempunyai masalah spt obesitii, sembelitt, kentutt sgt bsuk & cpt lesu. . "COMMENT ROSMA SEKARANG" . ✅Hargaa ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" : 👉http://wasap.my/60193933609 Click link ini untuk detail ☝🏻Terlajak kurus #kajang  #putrajaya  #gemok  #kurus  #sayajualonline  #magicslim  #magicslimskl  #magicslimspahang  #magicslims_putrajaya  #msbykr  #KhaiRosma  #khairosma  #kurus  #kurus7hari  #kurusputih  #kuruscepat  #kurustanpasenaman  #kurusdanlangsing  #kurustanpasenam  #kurustanpaberlapar  #bangi  #kualalumpur  #semenyih  #shahalam  #klang  #selayang  #tudungmurah 
🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥
.
2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak.
.
Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan.
.
1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot.
.
1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan.
.
Jom kami bantu akak berjaya macam enot.
.
► Komen "PM" Sekarang
.
Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘 .

#jomkurus #kurustanpasengaja #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #jomsihat #lemonex #lemon #sihatselalu #kurusdansihat #kurusdanlangsing #detox #tipskurus #infokurus #stayfit #stayhealthy #jomdiet #jomdetox
🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥 . 2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak. . Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan. . 1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot. . 1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan. . Jom kami bantu akak berjaya macam enot. . ► Komen "PM" Sekarang . Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘 . #jomkurus  #kurustanpasengaja  #kurustanpasenaman  #kurustanpadiet  #kurustanpaberlapar  #jomsihat  #lemonex  #lemon  #sihatselalu  #kurusdansihat  #kurusdanlangsing  #detox  #tipskurus  #infokurus  #stayfit  #stayhealthy  #jomdiet  #jomdetox 
🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥
.
2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak.
.
Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan.
.
1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot.
.
1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan.
.
Jom kami bantu akak berjaya macam enot.
.
► Komen "PM" Sekarang
.
Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘Whatsap kami terus klik je kat bio 😘
.

#jomkurus #kurustanpasengaja #kurustanpasenaman #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #jomsihat #lemonex #lemon #sihatselalu #kurusdansihat #kurusdanlangsing #detox #tipskurus #infokurus #stayfit #stayhealthy #jomdiet #jomdetox
🔥 JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON 🔥 . 2 hari minum pun dah ada kesan penurunan yang banyak. . Enot hanya minum 1 sachet LEMONEX sebelum sarapan. . 1 hari hanya 1 kali sahaja enot makan nasi. Selainnya dia makan sup, biskut & buah. Dia kurangkan makan benda manis & berminyak. Itu saja tips enot. . 1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan. . Jom kami bantu akak berjaya macam enot. . ► Komen "PM" Sekarang . Nak lagi cepat? Whatsap kami terus klik je kat bio 😘Whatsap kami terus klik je kat bio 😘 . #jomkurus  #kurustanpasengaja  #kurustanpasenaman  #kurustanpadiet  #kurustanpaberlapar  #jomsihat  #lemonex  #lemon  #sihatselalu  #kurusdansihat  #kurusdanlangsing  #detox  #tipskurus  #infokurus  #stayfit  #stayhealthy  #jomdiet  #jomdetox 
Jualan 2017 Dengan Guarantee Diskaunn Lebih GILA & GEMPAK !
.
JANGANN LEPASKAN peluang Terakhir untuk mendapatkan promo GEMPAK ni!
.
Ribuan Terima Kasih Atas Sokongan 3 tahun Prodak MSbyKR DI PASARAN
.
SIMPAN DUIT AWK!!
.
JANGANN "BAZIRR DUIT" ribuan ringgit sedut lemakk belum tentu SELIMM & penderitaan tinggii
.
MEREKA CUCI USUS SETIAP HARI❓
.
"MSbyKR® ni tolong cuci usus kte dgn buangg segala kotoran yg terkumpul selama ini, Jauh dr berpenyakit & masalah kebuncitan.
.
MSbyKR® juga dpt bantuu yg mempunyai masalah spt obesitii, sembelitt, kentutt sgt bsuk & cpt lesu.
.
"COMMENT ROSMA SEKARANG"
.
✅Hargaa ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" : 👉http://wasap.my/60193933609

Click link ini untuk detail ☝🏻Terlajak kurus
#kajang #putrajaya #gemok #kurus #sayajualonline #msbykr #KhaiRosma #khairosma #magicslim #magicslimskl #magicslimspahang #magicslims_putrajaya #shahalam #semenyih #bangi #kualalumpur #kurus7hari #kurusputih #kurusdengansihat #kurustanpasenaman #kuruspantas #kurustanpaberlapar
Jualan 2017 Dengan Guarantee Diskaunn Lebih GILA & GEMPAK ! . JANGANN LEPASKAN peluang Terakhir untuk mendapatkan promo GEMPAK ni! . Ribuan Terima Kasih Atas Sokongan 3 tahun Prodak MSbyKR DI PASARAN . SIMPAN DUIT AWK!! . JANGANN "BAZIRR DUIT" ribuan ringgit sedut lemakk belum tentu SELIMM & penderitaan tinggii . MEREKA CUCI USUS SETIAP HARI❓ . "MSbyKR® ni tolong cuci usus kte dgn buangg segala kotoran yg terkumpul selama ini, Jauh dr berpenyakit & masalah kebuncitan. . MSbyKR® juga dpt bantuu yg mempunyai masalah spt obesitii, sembelitt, kentutt sgt bsuk & cpt lesu. . "COMMENT ROSMA SEKARANG" . ✅Hargaa ISTIMEWA Sila whatsapp "MS" : 👉http://wasap.my/60193933609 Click link ini untuk detail ☝🏻Terlajak kurus #kajang  #putrajaya  #gemok  #kurus  #sayajualonline  #msbykr  #KhaiRosma  #khairosma  #magicslim  #magicslimskl  #magicslimspahang  #magicslims_putrajaya  #shahalam  #semenyih  #bangi  #kualalumpur  #kurus7hari  #kurusputih  #kurusdengansihat  #kurustanpasenaman  #kuruspantas  #kurustanpaberlapar 
Seminggu 2 minggu guys.
bayangkan kalau consisten 8 minggu dah 16 kilo pa lost!
'
.
dah try ke belum #GulaGulaKurus produk #DimarKurusDenganSelamat  ni?
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 019-5553123
Urut dada akak tengok testimoni nie 
Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan.

Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik.
.
Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍
.
WhatsApp 019-5553123
Urut dada akak tengok testimoni nie Sebab ramai yang cakap lebih 100 kg susah nak turun berat badan. Tengok nie leh jer turun 8 kg dalam masa 3 minggu. Fuhhhh! Memang terbaik. . Susah ke senang nak turun berat badan nie? Kuncinya konsisten 👍 . WhatsApp 019-5553123
Makan sedap kali ni.. kali ni je🙈  PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan
👇👇
🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚
🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪
🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta
🔥 Suasana positif dan awesome teamwork
🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 📳014 6033416

#teampowerfitkl #kurustanpaberlapar #jomkurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #qisjourney #ohbulan  #weightlosschallengeonline #diet #coachkurus #nakkurus  #dietkalori #zumbamalaysia #kurus #dietmealplan #fitness #workout #dietatkins #kurus #tipskurus #jomsihat #fit #gym #herbalife #shaklee #bajubesar
Makan sedap kali ni.. kali ni je🙈 PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan 👇👇 🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚 🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪 🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta 🔥 Suasana positif dan awesome teamwork 🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 📳014 6033416 #teampowerfitkl  #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #qisjourney  #ohbulan   #weightlosschallengeonline  #diet  #coachkurus  #nakkurus   #dietkalori  #zumbamalaysia  #kurus  #dietmealplan  #fitness  #workout  #dietatkins  #kurus  #tipskurus  #jomsihat  #fit  #gym  #herbalife  #shaklee  #bajubesar 
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom whatsapp saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom whatsapp saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom whatsapp saya terus 019-5553123
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom whatsapp saya terus 019-5553123
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus .
(+)Hisap je macam gula gula
(+)senang bawa
(+)sedap,rasa buah oren
(+)selamat ,dah buat labtest
(+)Takda side effect macam cirit , menggigil
(+)kawal.selera makan
(+)banyak testimoni diterima.
.
.
nak order/ pertanyaan
Whatsapp +6 0192557314
Cara mudah nak turunkan berat badan anda hanya KEMAM/HISAP Gula Gula Kurus . (+)Hisap je macam gula gula (+)senang bawa (+)sedap,rasa buah oren (+)selamat ,dah buat labtest (+)Takda side effect macam cirit , menggigil (+)kawal.selera makan (+)banyak testimoni diterima. . . nak order/ pertanyaan Whatsapp +6 0192557314
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami..
.
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU..
.
 whatsapp +6011-2086 3880
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU.. . Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK?? Susah nak TURUN walaupun dah try macam2?? Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu? . Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami.. . >> Loss 2-5kg seminggu >> Tak pahit & tak kelat >> 100% bahan semulajadi >> Tanpa chemical & bahan pengawet >> Harga MAMPU MILIK.. >> Tiada cirit birit . P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. . whatsapp +6011-2086 3880 . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Eermmmm .. kalau boleh pilih korang suka hilang inci @ turun berat badan? Kisahnyaa, ada sorang customer ni order 4 botol Mince. Wahh semangat nak kurus ni. Ai likee. Rupanya dia beli untuk kakaknya sekali. Yang menariknya kann, result dua adik beradik ni berbeza tau

Walaupun sama-sama habiskan 2 botol Mince, yang adik berjaya turun 2kg je tapi hilang inci banyakk. Yang kakaknya pulak berjaya turun 9kg. Pergh. Harap tak gaduh la dorang ni. Hee. Sebenarnya dua-dua result pun sangat cantik. Itu tandanya mereka berdua dah berjaya alami perubahan dalam tubuh lepas konsisten dengan Mince

Turun kg tapi susah nak hilang inci kak zana suggest kena sapu gel cool rose sekali untuk shapekan badan. So takde la gelebeh sana sini bila berat dah turun. Sebab tu set terbaik ialah Set Combo X Plus. Set ni ada 2 botol Mince + 1 Gel Cool Rose. Gel kak zana suggest ni tak panas tau, siap wangi lagi. Woah gittew

Korang nak kurus jugak
Whatsapp kak zana 01128511631
Whatsapp kak zana 01128511631
Whatsapp kak zana 01128511631

Wasap tu bagitau siap-siap Umur, Tinggi, Berat badan. Senang kak zana nak suggest set mana untuk korang. Korang yang sekadar overweight tak kannn nak ambik set sama untuk orang yang obesiti. Betul kann

Jangan like je follow jugak🐥
👤@jamu_serrapat_by_blinkblink
👤@maryk_withnana
👤@lilymellysaa
👤@nisa.beautystore
Eermmmm .. kalau boleh pilih korang suka hilang inci @ turun berat badan? Kisahnyaa, ada sorang customer ni order 4 botol Mince. Wahh semangat nak kurus ni. Ai likee. Rupanya dia beli untuk kakaknya sekali. Yang menariknya kann, result dua adik beradik ni berbeza tau Walaupun sama-sama habiskan 2 botol Mince, yang adik berjaya turun 2kg je tapi hilang inci banyakk. Yang kakaknya pulak berjaya turun 9kg. Pergh. Harap tak gaduh la dorang ni. Hee. Sebenarnya dua-dua result pun sangat cantik. Itu tandanya mereka berdua dah berjaya alami perubahan dalam tubuh lepas konsisten dengan Mince Turun kg tapi susah nak hilang inci kak zana suggest kena sapu gel cool rose sekali untuk shapekan badan. So takde la gelebeh sana sini bila berat dah turun. Sebab tu set terbaik ialah Set Combo X Plus. Set ni ada 2 botol Mince + 1 Gel Cool Rose. Gel kak zana suggest ni tak panas tau, siap wangi lagi. Woah gittew Korang nak kurus jugak Whatsapp kak zana 01128511631 Whatsapp kak zana 01128511631 Whatsapp kak zana 01128511631 Wasap tu bagitau siap-siap Umur, Tinggi, Berat badan. Senang kak zana nak suggest set mana untuk korang. Korang yang sekadar overweight tak kannn nak ambik set sama untuk orang yang obesiti. Betul kann Jangan like je follow jugak🐥 👤@jamu_serrapat_by_blinkblink 👤@maryk_withnana 👤@lilymellysaa 👤@nisa.beautystore
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 0192557314
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 0192557314
Hehe ade ke yang jenis macam tu 😅
Hehe ade ke yang jenis macam tu 😅
TIPS YANG KE-3 TU PALING SENANG JE NAK BUATTTT.
.
.
1. Makanan Yang Tinggi Protein.
haaa, semua tahu protein tu apa. tapi makesure protein yg elok untk sarapan ni bukan dari protein haiwan ya. protein yg elok untk sarapan contohny dari sayur, oats, yogurt geek, roti whole grains, buah2 yg tggi protein.
.
.
2. Makanan Yang Rendah Karbohidrat.
haa, kenapa yg rendah karbo? bukan tak amik langsung okay. sbb karbo ni salah satu sumber tenaga yang penting untk badan kita. tapi kita tak perlu amik terlalu tinggi karbo sbb kita gunakan protein yg tggi sbagai salah sumber tenaga. so nasi,ni elak la amik time pagi. kita amik time lunch sahaja.
elak juga roti2 canai, kuih dan muih sbb sgt2 tggi gula and boleh naikkan paras gula dalam badan klau kita amik time pagi.
.
.
3. Breakfast 30 Minit Selepas Bangun Tidur.
sbb apa? sbb badan kita ni nak makanan untk nak bakar kalori. so kita perlu segera and kerap makan. tapi makanan yang betul. .
.
4. Air Kosong SAHAJA.
ahaaa, coach tahu yg ni agak susah tapi coach percaya semua boleh buat sbnrnya. sbb air manis ni hanya akan buat badan kita rasa letih and yang paling seram, skali kita dah mnum air manis waktu pagi, sepanjang hari kita akan craving nak makan makanan manis and berlemak saja. takut kan ? sbb tu boleh jadi gemok 😢.
.
.
5. WAJIB SARAPAN.
wajib sarapan kalau nak kurus tapi paling penting untk sihat. cana nak trun berat kalau kita selalu "brunch"??? so make it simple, makan 5 kali sehari and yang paling penting, sarapan sihat tu kunci kita nak trunkan berat and sihat 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🔥.
.
.
Weight Loss Challenge Online Intake NOVEMBERR.
👉🏻 click link di bio
👉🏻 slot SANGAT terhad.
.
coach wawi 🐨
.
.
#teamcochturunberatbadan
#kurussebelumkahwin
#kurusselepasbersalin
#kuruscantik
#kurustanpaberlapar
#kuruscepat
TIPS YANG KE-3 TU PALING SENANG JE NAK BUATTTT. . . 1. Makanan Yang Tinggi Protein. haaa, semua tahu protein tu apa. tapi makesure protein yg elok untk sarapan ni bukan dari protein haiwan ya. protein yg elok untk sarapan contohny dari sayur, oats, yogurt geek, roti whole grains, buah2 yg tggi protein. . . 2. Makanan Yang Rendah Karbohidrat. haa, kenapa yg rendah karbo? bukan tak amik langsung okay. sbb karbo ni salah satu sumber tenaga yang penting untk badan kita. tapi kita tak perlu amik terlalu tinggi karbo sbb kita gunakan protein yg tggi sbagai salah sumber tenaga. so nasi,ni elak la amik time pagi. kita amik time lunch sahaja. elak juga roti2 canai, kuih dan muih sbb sgt2 tggi gula and boleh naikkan paras gula dalam badan klau kita amik time pagi. . . 3. Breakfast 30 Minit Selepas Bangun Tidur. sbb apa? sbb badan kita ni nak makanan untk nak bakar kalori. so kita perlu segera and kerap makan. tapi makanan yang betul. . . 4. Air Kosong SAHAJA. ahaaa, coach tahu yg ni agak susah tapi coach percaya semua boleh buat sbnrnya. sbb air manis ni hanya akan buat badan kita rasa letih and yang paling seram, skali kita dah mnum air manis waktu pagi, sepanjang hari kita akan craving nak makan makanan manis and berlemak saja. takut kan ? sbb tu boleh jadi gemok 😢. . . 5. WAJIB SARAPAN. wajib sarapan kalau nak kurus tapi paling penting untk sihat. cana nak trun berat kalau kita selalu "brunch"??? so make it simple, makan 5 kali sehari and yang paling penting, sarapan sihat tu kunci kita nak trunkan berat and sihat 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻🔥. . . Weight Loss Challenge Online Intake NOVEMBERR. 👉🏻 click link di bio 👉🏻 slot SANGAT terhad. . coach wawi 🐨 . . #teamcochturunberatbadan  #kurussebelumkahwin  #kurusselepasbersalin  #kuruscantik  #kurustanpaberlapar  #kuruscepat 
Jalan berdua je ❤❤ Mudahnya kurus dgn :
💪 ilmu
💪 group support
💪 coach  PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan
👇👇
🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚
🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪
🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta
🔥 Suasana positif dan awesome teamwork
🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 📳014 6033416

#teampowerfitkl #kurustanpaberlapar #jomkurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #qisjourney #ohbulan  #weightlosschallengeonline #diet #coachkurus #nakkurus  #dietkalori #zumbamalaysia #kurus #dietmealplan #fitness #workout #dietatkins #kurus #tipskurus #jomsihat #fit #gym #herbalife #shaklee #bajubesar
Jalan berdua je ❤❤ Mudahnya kurus dgn : 💪 ilmu 💪 group support 💪 coach PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg sebulan dengan 👇👇 🔥 Ilmu yang betul 🔥 Tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 🔥 Meal plan - makan 5 kali sehari 😚 🔥 Fb LIVE workout - haaa suma org dah boleh join 💪💪 🔥 MSN Setiawangsa workout 🔥 Kelas teori online dan offline khas utk peserta 🔥 Suasana positif dan awesome teamwork 🔥 Berpeluang menang cash reward RM1000 😱😱 More info ➡ 📳014 6033416 #teampowerfitkl  #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #qisjourney  #ohbulan   #weightlosschallengeonline  #diet  #coachkurus  #nakkurus   #dietkalori  #zumbamalaysia  #kurus  #dietmealplan  #fitness  #workout  #dietatkins  #kurus  #tipskurus  #jomsihat  #fit  #gym  #herbalife  #shaklee  #bajubesar 
Alhamdulillah..gula2kurus dah banyak membantu sahabat diluar sana utk dapatkan berat badan idaman..
.
Saya amat berbesar hati jika dapat bantu anda juga.
Jom whatsapp saya 0194761913
Alhamdulillah..gula2kurus dah banyak membantu sahabat diluar sana utk dapatkan berat badan idaman.. . Saya amat berbesar hati jika dapat bantu anda juga. Jom whatsapp saya 0194761913
Set lengkap menyingkir toksin,membakar lemak dan firmkan kulit.
Baru berat badan akan turun secara berkesan dan cepat.
Testimoni paling cepat turun berat badan adalah seawal 1 minggu.

Anda nak cuba?whatsapp 0194761913
Set lengkap menyingkir toksin,membakar lemak dan firmkan kulit. Baru berat badan akan turun secara berkesan dan cepat. Testimoni paling cepat turun berat badan adalah seawal 1 minggu. Anda nak cuba?whatsapp 0194761913
Assalammualaikum dan selamat pagi semua
Assalammualaikum dan selamat pagi semua
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 012-9452419
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 012-9452419
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . 
MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan.
.
GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu).
.
1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan.
. 
Jom wasap saya terus 012-9452419
JOM GRAB SET COMBO X PLUS yang SUPER JIMAT! . . MINCE Gula Gula Kurus - Bantu bakar lemak dari dalam & kawal selera makan. . GEL COOLROSE - Bantu bakar lemak dari luaran kat tempat Bermasalah (Perut, peha, lengan, dagu). . 1 set ni untuk sebulan penggunaan tau. Hanya kemam dan sapu dan anda boleh dapat bentuk badan yang idamkan. . Jom wasap saya terus 012-9452419
Jom lebihkan usaha esok.  Have Faith  and good night 😴 🌃 .
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
Jom lebihkan usaha esok. Have Faith and good night 😴 🌃 . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
POWERFIT KL 🎓 GRADUATION DAY DAN HARI PENGHARGAAN COACHEES KL -HPPKL. .
.
Get ready for this weekend action at HPPKL. tempat dan waktu yang sama 🏨 Hotel KIP selayang,  22 Oct dari pukul 11am-3pm.  Let's Jom Everyone.. This An Amazing Event.  Pakai baju lawa - lawa ye.  Nak bergambar,  almaklum ramai dah Turun berat badan.  So semua macam Retis sikit hari ni 😎 😍  See u There yea !! 👪 👨 👩 👧 .
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
POWERFIT KL 🎓 GRADUATION DAY DAN HARI PENGHARGAAN COACHEES KL -HPPKL. . . Get ready for this weekend action at HPPKL. tempat dan waktu yang sama 🏨 Hotel KIP selayang, 22 Oct dari pukul 11am-3pm. Let's Jom Everyone.. This An Amazing Event. Pakai baju lawa - lawa ye. Nak bergambar, almaklum ramai dah Turun berat badan. So semua macam Retis sikit hari ni 😎 😍 See u There yea !! 👪 👨 👩 👧 . . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
Sakit hati je kann kalau balik kampung hujung minggu gini pastu terserempak la pulak member sekolah yang dah lama tak jumpa sekali dia tegur 'ehh, apasal ko makin gemookk. haha' rasa nak cili jee mulut dia tuu. taulah hot 😡😭
.
.
jangan risau uollss, lepas consume Set Slimming Shaklee konpemm semua member tegur kenapa makin kurus, bukan member lama je, orang yang hari2 kita jumpa punn akan tegur taw.  Sebab memang ketara perubahan😍. Shaklee ni memang power lahh bab kecikkan inci yang terlebih besar tuu. bukan sorang je taw, ramai gilaaa bagi feedback macam ni haa
.
.
So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊
.
So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE?
.
LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah.
.
ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus.
.
⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak.
.
Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh)
.
More info, consultation & order,
Farhana | 011-12162146
Sakit hati je kann kalau balik kampung hujung minggu gini pastu terserempak la pulak member sekolah yang dah lama tak jumpa sekali dia tegur 'ehh, apasal ko makin gemookk. haha' rasa nak cili jee mulut dia tuu. taulah hot 😡😭 . . jangan risau uollss, lepas consume Set Slimming Shaklee konpemm semua member tegur kenapa makin kurus, bukan member lama je, orang yang hari2 kita jumpa punn akan tegur taw.  Sebab memang ketara perubahan😍. Shaklee ni memang power lahh bab kecikkan inci yang terlebih besar tuu. bukan sorang je taw, ramai gilaaa bagi feedback macam ni haa . . So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊 . So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE? . LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah. . ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus. . ⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak. . Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh) . More info, consultation & order, Farhana | 011-12162146
MEGA FITCAMP POWERFIT TEAM DI  TAMAN TASIK TITIWANGSA 29 OCTOBER 💪 .
.
Launching 💥 Power❤Team Malaysia  1st Reunion & Gathering Terbesar  Bertempat Di Tasik Titiwangsa.. Belakang Astaka Mini Stadium TTWANGSA  Jam 7.30pagi Hari Ahad  29hb Oktober 2017 “Mega Fit Camp TiTiwangsa”  RM 10.00 per entry.. Kids Children Anak2 Budak2 Masuk Percuma.. “Non-Stop 3 Hours PowerFit FreeStyle  Workout”  Book / Reserve Ur Place NOW!
.
UNTUK TEMPAHAN TICKETS WASAP COACH WAN 0173086001
.

MUDAHNYA KURUS BILA ADA
1. ILMU
2. COACH 
3. GROUP SUPPORT .
.
Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 .
Coach Wan 0173086001
.
Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇
http://tinyurl.com/WasapCoachWan

PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜
✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta
✔suasana positif dan awesome teamwork
✔berpeluang menang cash reward rm1000

#kurustanpaberlapar #jomkurus #herbalifenutrition #kurus #premiumcoaching #powerfitkl #passion #eatclean #weightlosschallengeonline #gombak #setapak #diet #coachkurus #nakkurus #dietkalori #zumba #piloxing
MEGA FITCAMP POWERFIT TEAM DI TAMAN TASIK TITIWANGSA 29 OCTOBER 💪 . . Launching 💥 Power❤Team Malaysia 1st Reunion & Gathering Terbesar Bertempat Di Tasik Titiwangsa.. Belakang Astaka Mini Stadium TTWANGSA Jam 7.30pagi Hari Ahad 29hb Oktober 2017 “Mega Fit Camp TiTiwangsa” RM 10.00 per entry.. Kids Children Anak2 Budak2 Masuk Percuma.. “Non-Stop 3 Hours PowerFit FreeStyle Workout” Book / Reserve Ur Place NOW! . UNTUK TEMPAHAN TICKETS WASAP COACH WAN 0173086001 . MUDAHNYA KURUS BILA ADA 1. ILMU 2. COACH 3. GROUP SUPPORT . . Dalam PREMIUM COACHING semua kita ada 😍 😎 . Coach Wan 0173086001 . Nak tahu tentang Premium Coaching clik sini👇👇👇 http://tinyurl.com/WasapCoachWan PREMIUM COACHING TURUN 3-10 kg se bulan dengan ✔ilmu yang betul ✔tanpa berlapar , makan nasi ok aje 😜 ✔meal plan -makan 5 kali ✔workout percuma 2 x seminggu ✔kelas teori online dan offline khas utk peserta ✔suasana positif dan awesome teamwork ✔berpeluang menang cash reward rm1000 #kurustanpaberlapar  #jomkurus  #herbalifenutrition  #kurus  #premiumcoaching  #powerfitkl  #passion  #eatclean  #weightlosschallengeonline  #gombak  #setapak  #diet  #coachkurus  #nakkurus  #dietkalori  #zumba  #piloxing 
Awak semua nak buang lemak seawal 5 minit? Boleh la ber Dqueen slimming shapewear😁
.
Boleh jadi singlet jugak.. Lepastu stretchable dan selesa tak panas😘
.
Rm65sm / Rm75ss
Awak semua nak buang lemak seawal 5 minit? Boleh la ber Dqueen slimming shapewear😁 . Boleh jadi singlet jugak.. Lepastu stretchable dan selesa tak panas😘 . Rm65sm / Rm75ss
Hehe ade ke yang jenis macam tu 😅
Hehe ade ke yang jenis macam tu 😅
FIKIR APA SIS?? BAJU DAH TAK MUAT??
.
Jangan risau sis.. Meh kami share solution TERBAIK, TERMURAH, BERKESAN & SELAMAT untuk buang 2-5KG SEMINGGU!
.
Jom whatsapp +6011-2086 3880..
.
Kami akan dengar masalah sis. Kalau sesuai, kami akan suggest apa yang boleh bantu sis. FREE CONSULTATION..
.
#kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
FIKIR APA SIS?? BAJU DAH TAK MUAT?? . Jangan risau sis.. Meh kami share solution TERBAIK, TERMURAH, BERKESAN & SELAMAT untuk buang 2-5KG SEMINGGU! . Jom whatsapp +6011-2086 3880.. . Kami akan dengar masalah sis. Kalau sesuai, kami akan suggest apa yang boleh bantu sis. FREE CONSULTATION.. . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia 
Korang kalau serius nak kurus beli la seketul penimbang kat rumah jenis digital tuh. baru senang nak pantau berat badan tu makin turun ke tak turun2 ke. pita ukur pun jangan lupa beli, ukur siap² sebelum consume gula-gula kurus mince 😘
.
ni semua tak de la wajib pun kena beli tapi sebagai motivasi diri jugak. kang rasa macam sama je padahal berat & inci dah banyak hilang. kalau ada rekod setiap minggu berapa kg hilang, berapa inci hilang haa.. siapa yang happy? diri sendiri jugak kann 😝
.
.
nak kurus cara happy?
whatsapp +60124646014
Korang kalau serius nak kurus beli la seketul penimbang kat rumah jenis digital tuh. baru senang nak pantau berat badan tu makin turun ke tak turun2 ke. pita ukur pun jangan lupa beli, ukur siap² sebelum consume gula-gula kurus mince 😘 . ni semua tak de la wajib pun kena beli tapi sebagai motivasi diri jugak. kang rasa macam sama je padahal berat & inci dah banyak hilang. kalau ada rekod setiap minggu berapa kg hilang, berapa inci hilang haa.. siapa yang happy? diri sendiri jugak kann 😝 . . nak kurus cara happy? whatsapp +60124646014
[ PELUH BANYAK KELUAR 👍 ]
.
Gaisss kena tahu tauu peluh jgaa satu cara utk hilangkan toksin dalamm badan 😏😏 . Lagi banyak kita peluh , lagi cepat perubahan positif kitaa dapat ! .
Lotion sc dapat bantuu masalah uolssss , Lotion sejuk punn boleh keluarkan peluhh dgn banyakkkk !
.
http://www.wasap.my/+60199142457/naksc
.
#SharingIsCaring 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1#kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram
[ PELUH BANYAK KELUAR 👍 ] . Gaisss kena tahu tauu peluh jgaa satu cara utk hilangkan toksin dalamm badan 😏😏 . Lagi banyak kita peluh , lagi cepat perubahan positif kitaa dapat ! . Lotion sc dapat bantuu masalah uolssss , Lotion sejuk punn boleh keluarkan peluhh dgn banyakkkk ! . http://www.wasap.my/+60199142457/naksc . #SharingIsCaring  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1 #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram 
Nak kuruskan badan ni yang penting kena KONSISTEN dan BERDISIPLIN. Kalau hanya semangat setengah jalan saja memang tak menjadilah
.
Bak kata pepatah Melayu, “Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan nak dapat sagunya“. Maksudnya perlulah berusaha bersungguh-sungguh kalau kita nak mendapatkan sesuatu hasil yang diidamkan
.
So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊
.
So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE?
.
LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah.
.
ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus.
.
⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak.
.
Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh)
.
More info, consultation & order,
Farhana | 011-12162146
Nak kuruskan badan ni yang penting kena KONSISTEN dan BERDISIPLIN. Kalau hanya semangat setengah jalan saja memang tak menjadilah . Bak kata pepatah Melayu, “Kalau tidak dipecahkan ruyung, manakan nak dapat sagunya“. Maksudnya perlulah berusaha bersungguh-sungguh kalau kita nak mendapatkan sesuatu hasil yang diidamkan . So untuk yg UNDER BUDGET, Farhana akan suggest Set Slimming Budget: Lecithin + Alfalfa😊 . So apa kebaikan SET SLIMMING BUDGET SHAKLEE? . LECITHIN ⏩ BAKAR lemak yang tak perlu dalam badan especially yang dah lama tersimpan tu. Juga PECAHKAN KOLESTROL kepada molecule kecil. Turut membantu BERSIHkan salur darah. . ALFALFA ⏩ Bantu BUANG & singkirkan lemak, lebih lawas, and detox toksin keluar daripada badan. Alfalfa Complex juga dapat mencantikkan kulit, mencuci hati, darah & usus. . ⏭Boleh ADD ON ESP / CINCH sekiranya awak jenis yang selera makan tak terkawal, ESP / CINCH bagus untuk memberikan rasa kenyang yang lebih lama and mengelakkan awak kerap mengunyah sepanjang hari. ESP / CINCH membantu dalam proses BINA otot yang kuat, dan bukan lemak. . Dengan tiga konsep iaitu BAKAR (pecah lemak dan kolesterol), BUANG (lemak dan toksin) dan BINA (otot yang kuat dan elak badan menggelebeh) . More info, consultation & order, Farhana | 011-12162146
Fungsi utama mince ni boleh kawal selera makan tau. Kita akan rasa kenyang sepanjang hari. Dalam msa yang sama die boleh bakar lemak degil dalam badan tuu. . 
Nak tau lebih lanjut tentang Mince? .
Whatsapp 0194440077
Fungsi utama mince ni boleh kawal selera makan tau. Kita akan rasa kenyang sepanjang hari. Dalam msa yang sama die boleh bakar lemak degil dalam badan tuu. . Nak tau lebih lanjut tentang Mince? . Whatsapp 0194440077
[ PELUH BANYAK KELUAR 👍 ]
.
Gaisss kena tahu tauu peluh jgaa satu cara utk hilangkan toksin dalamm badan 😏😏 . Lagi banyak kita peluh , lagi cepat perubahan positif kitaa dapat ! .
Lotion sc dapat bantuu masalah uolssss , Lotion sejuk punn boleh keluarkan peluhh dgn banyakkkk !
.
http://www.wasap.my/+601120626181/naksc
.
#SharingIsCaring 
#TeamNanieBeela 
#kuruscepat #ubatkurus #ubatkurusmurah #kurus #setkurus #langsing #kurusselepasbersalin #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar #jk1m #kevinzahri #kurusmurah #titiancinta #awaksukasayatak #kurussebelumkahwin #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #terapiinstagram #aurainsta #ajimaura #secretcorrea #fatzzura #likeforlike #like4like #shakleemurah #toneexcel #azizanosman #powergold
[ PELUH BANYAK KELUAR 👍 ] . Gaisss kena tahu tauu peluh jgaa satu cara utk hilangkan toksin dalamm badan 😏😏 . Lagi banyak kita peluh , lagi cepat perubahan positif kitaa dapat ! . Lotion sc dapat bantuu masalah uolssss , Lotion sejuk punn boleh keluarkan peluhh dgn banyakkkk ! . http://www.wasap.my/+601120626181/naksc . #SharingIsCaring  #TeamNanieBeela  #kuruscepat  #ubatkurus  #ubatkurusmurah  #kurus  #setkurus  #langsing  #kurusselepasbersalin  #kurustanpasenaman  #kurustanpaberlapar  #jk1m  #kevinzahri  #kurusmurah  #titiancinta  #awaksukasayatak  #kurussebelumkahwin  #ubatkurusberkesan  #ubatkurusmalaysia  #terapiinstagram  #aurainsta  #ajimaura  #secretcorrea  #fatzzura  #likeforlike  #like4like  #shakleemurah  #toneexcel  #azizanosman  #powergold 
Pernah tak ada satu masa korang rasa perut berangin, banyak angin dalam badan dan susah kentut?
.
Punya laaa rasa tak selesa badan tu, sengal-sengal aje. Meh sini rapat, saya nak share resepi air detox angin.
.
Kesannya nanti badan akan rasa ringan, perut kurang berangin dan yang penting senang ke toilet. 😁
.
Bahan-bahan dia senang aje.
Teh, halia dan lemon.
.
Teh ngan halia tu memang
bahan biasa ada kat dapur.
Lemon tu guna Lemonade Xpresh je.
.
Memang korang kena ada satu simpan kat rumah untuk waktu-waktu emergency gini.
.
Caranya bancuh 1 mug air teh panas, letak halia yang dihiris dalam 3 keping. Lepastu letak 2g Lemonade Xpresh kat ujung sudu tu.
Lepastu minum.
.
Amalkan pagi-pagi pun elok. Memang angin tu keluar menderu kat atas dan bawah. Kihkihkih. 😂
.
SERBUK LEMON 100% PURE
.
Dapatkan SERENDAH 45sen
secawan air lemon pure
.
whatsapp terus ke 019 252 2294
Pernah tak ada satu masa korang rasa perut berangin, banyak angin dalam badan dan susah kentut? . Punya laaa rasa tak selesa badan tu, sengal-sengal aje. Meh sini rapat, saya nak share resepi air detox angin. . Kesannya nanti badan akan rasa ringan, perut kurang berangin dan yang penting senang ke toilet. 😁 . Bahan-bahan dia senang aje. Teh, halia dan lemon. . Teh ngan halia tu memang bahan biasa ada kat dapur. Lemon tu guna Lemonade Xpresh je. . Memang korang kena ada satu simpan kat rumah untuk waktu-waktu emergency gini. . Caranya bancuh 1 mug air teh panas, letak halia yang dihiris dalam 3 keping. Lepastu letak 2g Lemonade Xpresh kat ujung sudu tu. Lepastu minum. . Amalkan pagi-pagi pun elok. Memang angin tu keluar menderu kat atas dan bawah. Kihkihkih. 😂 . SERBUK LEMON 100% PURE . Dapatkan SERENDAH 45sen secawan air lemon pure . whatsapp terus ke 019 252 2294
AWASSS! IMPIAN UNTUK KURUS HANYA BOLEH DICAPAI DENGAN TINDAKAN..
.
Apa tindakan uolls?? Saya tak janjikan bulan bintang dengan tea kami. Anda cuba..anda konsisten..anda disiplin & anda share result anda dengan kami..
.
Kami akan cuba guide anda untuk dapatkan berat ideal anda. Hanya perlukan RM15 untuk kurus!
.
Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat
.
Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok..
.
Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order..
.
 #kuruscepat #kurusmurah #nakkurus #kurussihat #kurusbajet #nakkuruscepat #kuruskanbadan #kurusbadan #nakkuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurussecarasihat #nakkurusbadan #kurusdengancepat #kurustanpaberlapar #produkkurus #kuruscantik #kurustanpasenaman #produkkurusterbaik #kuruslangsing #kurussihatcantik #produkkurusmurah #kurustanpadiet #kurus7hari #produkkurusberkesan #kuruspantas #kurusdanlangsing #produkkurusselamat #kurusdansihat #kurussebelumnikah #produkkurusmalaysia
AWASSS! IMPIAN UNTUK KURUS HANYA BOLEH DICAPAI DENGAN TINDAKAN.. . Apa tindakan uolls?? Saya tak janjikan bulan bintang dengan tea kami. Anda cuba..anda konsisten..anda disiplin & anda share result anda dengan kami.. . Kami akan cuba guide anda untuk dapatkan berat ideal anda. Hanya perlukan RM15 untuk kurus! . Nak lagi BEST, ambik set KOMBO RM40.. Kita kasi BOOSTER lagi cepat . Postage setiap hari.. Order sebelum pukul2, insha Allah dapat esok.. . Whatsapp +6011-2086 3880 untuk info & order.. . #kuruscepat  #kurusmurah  #nakkurus  #kurussihat  #kurusbajet  #nakkuruscepat  #kuruskanbadan  #kurusbadan  #nakkuruskanbadan  #kurusdalam2minggu  #kurussecarasihat  #nakkurusbadan  #kurusdengancepat  #kurustanpaberlapar  #produkkurus  #kuruscantik  #kurustanpasenaman  #produkkurusterbaik  #kuruslangsing  #kurussihatcantik  #produkkurusmurah  #kurustanpadiet  #kurus7hari  #produkkurusberkesan  #kuruspantas  #kurusdanlangsing  #produkkurusselamat  #kurusdansihat  #kurussebelumnikah  #produkkurusmalaysia