an online Instagram web viewer

#kutukuih medias

Photos

CHOCOLATE CHIPS
********************* .
Rasa setanding Pemes Ames uols! Lagi sedap kot.😆 Dulu nak cari cookies yang harga murah sikit dari yang tu memang payah. Sekarang? Senang dah. .
Chocolate Chips dari #KKAF memang pilihan yang tepat. .
Sebalang baru RM30. Ada 50-55 biji. .
Bukan kaklong je suka, anak pun suka. Mak pak pun tumpang sekaki. Yang penting rasanya tak muak!
.

Terliur dah? Hmm, korang ni....tu la. pantang kaklong citer bab makan kan? Mesti perut kriuk...kriuk...😁😁 Nak rasa jugak? Meh whatsapp 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154

Order minggu ni, minggu depan dapat. Dah boleh makan dengan family.😃 .
.
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
CHOCOLATE CHIPS ********************* . Rasa setanding Pemes Ames uols! Lagi sedap kot.😆 Dulu nak cari cookies yang harga murah sikit dari yang tu memang payah. Sekarang? Senang dah. . Chocolate Chips dari #KKAF  memang pilihan yang tepat. . Sebalang baru RM30. Ada 50-55 biji. . Bukan kaklong je suka, anak pun suka. Mak pak pun tumpang sekaki. Yang penting rasanya tak muak! . Terliur dah? Hmm, korang ni....tu la. pantang kaklong citer bab makan kan? Mesti perut kriuk...kriuk...😁😁 Nak rasa jugak? Meh whatsapp 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 Order minggu ni, minggu depan dapat. Dah boleh makan dengan family.😃 . . #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Rasanya tahun 2020 nanti ada lagi tak #tartnenas?

Siapa suka?

Ini TART NENAS terbaik. Kuih EVERGREEN.

Rapuh di luar, lembut di dalam.

Rugi kalau tak rasa. 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 ================================ KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 2) 
DI BUKA SEHINGGA 20 JAN 2017

TEMPAH KUIH ANDA SEKARANG! ================================ #kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Rasanya tahun 2020 nanti ada lagi tak #tartnenas ? Siapa suka? Ini TART NENAS terbaik. Kuih EVERGREEN. Rapuh di luar, lembut di dalam. Rugi kalau tak rasa. 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 ================================ KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 2) DI BUKA SEHINGGA 20 JAN 2017 TEMPAH KUIH ANDA SEKARANG! ================================ #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
SIAPA LAMBAT, MELEPAS!
====================== Cepat! Cepat! MINI PACK a.k.a TESTER KIT laku keras.

Tak sempat landing dalam balang, dah disambar orang. 
Sebab apa laku sangat ni?

Sebab rasanya sesedap namanya😍😍 🍰 OMBAK RINDU
🍰 BLA K PISTACHIO
🍰 CASHEW BUTTERSCOTCH
🍰 MALATOP CRISPY

Harganya? 
#RM4 sepeket je uols

Nak lah!

Meh whatsapp:
📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
SIAPA LAMBAT, MELEPAS! ====================== Cepat! Cepat! MINI PACK a.k.a TESTER KIT laku keras. Tak sempat landing dalam balang, dah disambar orang. Sebab apa laku sangat ni? Sebab rasanya sesedap namanya😍😍 🍰 OMBAK RINDU 🍰 BLA K PISTACHIO 🍰 CASHEW BUTTERSCOTCH 🍰 MALATOP CRISPY Harganya? #RM4  sepeket je uols Nak lah! Meh whatsapp: 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum...
kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka!
******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷
🍪 bulanan RM30 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷
🍪 bulanan RM60 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷
🍪 bulanan RM20 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat kerepek

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi agen KKAF sah anda:
🌸 anis0194610458

#kutukuih #mainkutu #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #sayajual #kuihraya #raya #2017 #goodies #cookies #sedap #cookiessedap #popiahcheese #popia #rotijohn #doorgift #doorgiftmurah
Assalamualaikum... kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! ******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷 🍪 bulanan RM30 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷 🍪 bulanan RM60 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷 🍪 bulanan RM20 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat kerepek Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi agen KKAF sah anda: 🌸 anis0194610458 #kutukuih  #mainkutu  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #sayajual  #kuihraya  #raya  #2017  #goodies  #cookies  #sedap  #cookiessedap  #popiahcheese  #popia  #rotijohn  #doorgift  #doorgiftmurah 
BANGKIT CHEESE

Kuih evergreen. Favourite sepanjang zaman kata ko! 
Ni antara kuih favourite kaklong. Walaupun tebal tapi asal masuk je dalam mulut hilang. Mana pergi? Ha, camne nak jawab tu?

Dah la lembut, rapuh dalam mulut, terasa lemak cheese yang wow pulak tu. Memang tak nyesallah beli. Yang best ada cheese tabur atas tu..Hehe... *************************************** KUTU KUIH RAYA (BATCH 2) MASIH DIBUKA SEHINGGA 20 JAN 2017

CEPAT TEMPAH KUIH RAYA UOLS! *************************************** #kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
BANGKIT CHEESE Kuih evergreen. Favourite sepanjang zaman kata ko! Ni antara kuih favourite kaklong. Walaupun tebal tapi asal masuk je dalam mulut hilang. Mana pergi? Ha, camne nak jawab tu? Dah la lembut, rapuh dalam mulut, terasa lemak cheese yang wow pulak tu. Memang tak nyesallah beli. Yang best ada cheese tabur atas tu..Hehe... *************************************** KUTU KUIH RAYA (BATCH 2) MASIH DIBUKA SEHINGGA 20 JAN 2017 CEPAT TEMPAH KUIH RAYA UOLS! *************************************** #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum...
kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka!
******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷
🍪 bulanan RM30 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷
🍪 bulanan RM60 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷
🍪 bulanan RM20 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat kerepek

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi agen KKAF sah anda:
🌸 Hidayah 0139702337

#kutukuih #kutukuihraya  #cookiessedap #cookies #sayajual #doorgift #doorgiftmurah #makanmakan #jalanjalancarimakan #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #rotijohn #popia #popiacheese #raya
Assalamualaikum... kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! ******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷 🍪 bulanan RM30 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷 🍪 bulanan RM60 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷 🍪 bulanan RM20 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat kerepek Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi agen KKAF sah anda: 🌸 Hidayah 0139702337 #kutukuih  #kutukuihraya  #cookiessedap  #cookies  #sayajual  #doorgift  #doorgiftmurah  #makanmakan  #jalanjalancarimakan  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #rotijohn  #popia  #popiacheese  #raya 
OMBAK RINDU

Apa rasa? Rasanya seindah nama ler... Ni kalau dapat kat anak dara kaklong, sekali makan 3, 4biji tau. Dah la crunchy, bila masuk dalam mulut macam sayang nak kunyah pulak... kemam je boleh?😜Sebab takut habis. Sedap nau nau. 
Yang penting ada badam seketul dan tidak dibelah2. Walaupun rupanya ala ala sajo tapi rasanya menusuk jiwa. 
Sampai jadi TOP SALES 3 tahun berturut-turut ko dari 2014-2016.

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
OMBAK RINDU Apa rasa? Rasanya seindah nama ler... Ni kalau dapat kat anak dara kaklong, sekali makan 3, 4biji tau. Dah la crunchy, bila masuk dalam mulut macam sayang nak kunyah pulak... kemam je boleh?😜Sebab takut habis. Sedap nau nau. Yang penting ada badam seketul dan tidak dibelah2. Walaupun rupanya ala ala sajo tapi rasanya menusuk jiwa. Sampai jadi TOP SALES 3 tahun berturut-turut ko dari 2014-2016. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
BLACK PISTACHIO

Walaupun hitam kupandang manis...ha githeww😀 Bukan pandang je yang manis, makan pun manis jugekk. Eh, tapi tak semanis honey😆 Manis light light je. 
Ada pulak pistachio ditempek kat atas tu. Kacang cerdik orang kita panggil. Rasa lemak pistachio tu bergabung dengan rasa coklat.. Korang rasa? Ummpphhhh! Payah nak cakap. Kalau dah makan sebiji, nak sebiji lagi.

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
BLACK PISTACHIO Walaupun hitam kupandang manis...ha githeww😀 Bukan pandang je yang manis, makan pun manis jugekk. Eh, tapi tak semanis honey😆 Manis light light je. Ada pulak pistachio ditempek kat atas tu. Kacang cerdik orang kita panggil. Rasa lemak pistachio tu bergabung dengan rasa coklat.. Korang rasa? Ummpphhhh! Payah nak cakap. Kalau dah makan sebiji, nak sebiji lagi. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Penangan kelazatan dan kesedapan yang berganda kuih kkaf...rasa pun lain dari yang lain. 
Customer ni selalu beli untuk makan2 di hari biasa je sebelum ni, now, decide join #kutukuihraya sebab keenakan yang beliau dah rasa sendiri. 
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Penangan kelazatan dan kesedapan yang berganda kuih kkaf...rasa pun lain dari yang lain. Customer ni selalu beli untuk makan2 di hari biasa je sebelum ni, now, decide join #kutukuihraya  sebab keenakan yang beliau dah rasa sendiri. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum dan Selamat pagi uols. 
Yang mana dah order, kita post uols punya hari ni. 
Sesapa nak selit order TESTER KIT, PM ye.😀 Nak tau lanjut pasal TESTER KIT pun ok je....just PM. 
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Assalamualaikum dan Selamat pagi uols. Yang mana dah order, kita post uols punya hari ni. Sesapa nak selit order TESTER KIT, PM ye.😀 Nak tau lanjut pasal TESTER KIT pun ok je....just PM. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
Yang dah join tahun lepas dan tahun ni, mesti nak join lagi untuk tahun depan. 
Yang amik 5 balang tahun sudah, mesti amik 10 balang untuk tahun 2017.

Yang amik 10 balang tahun sudah, amik pulak 15/20 balang untuk 2017.

Sebab apa? Sistem Kutu Kuih Raya 2017 SANGAT BERKESAN dalam merancang perbelanjaan raya uols.

JIMAT | CEPAT | LAZAT

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri
Yang dah join tahun lepas dan tahun ni, mesti nak join lagi untuk tahun depan. Yang amik 5 balang tahun sudah, mesti amik 10 balang untuk tahun 2017. Yang amik 10 balang tahun sudah, amik pulak 15/20 balang untuk 2017. Sebab apa? Sistem Kutu Kuih Raya 2017 SANGAT BERKESAN dalam merancang perbelanjaan raya uols. JIMAT | CEPAT | LAZAT #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual #sayajualmurah
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual  #sayajualmurah 
===========================
KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)
=========================== TINGGAL 15 HARI LAGI...sebelum Kutu Batch 1 ditutup. 
Hampir 500 balang cookies dan crackers kkaf telah bertuan. Jangan sia-siakan peluang ini. 
Semakin lambat bertindak, semakin tinggi bayaran bulanan... Rasa menyesal tak join? Ha, cepat 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri
=========================== KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1) =========================== TINGGAL 15 HARI LAGI...sebelum Kutu Batch 1 ditutup. Hampir 500 balang cookies dan crackers kkaf telah bertuan. Jangan sia-siakan peluang ini. Semakin lambat bertindak, semakin tinggi bayaran bulanan... Rasa menyesal tak join? Ha, cepat 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual #raya  #sayajualmurah
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual  #raya  #sayajualmurah 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
=================================== 🍪 KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)🍪
=================================== 🌟Apa Kutu Kuih Raya 2017 tu? 👉Kutu Kuih Raya 2017 (Kutu) adalah sistem pembelian kuih raya secara ansuran bulanan. 🌟Tempoh pembelian dan pembayaran?
👉Tempoh Kutu Batch 1 adalah selama 6 bulan (Dis 2016 - Mei 2017) dan bayaran dijelaskan pada setiap 28hb. 🌟Had pembelian untuk menyertai Kutu?
👉Dengan had pembelian SERENDAH 5 balang = RM150, uols dah boleh join. 😀 🌟Had maksimum pembelian?
👉Tak ada. Nak beli 20-30 balang pun boleh. 🌟Berapa jenis kuih yang ditawarkan untuk join Kutu?
👉Kami menyediakan sebanyak 29 jenis cookies dan crackers untuk Kutu 2017. 10 jenis kuih di bawah adalah pilihan terbaik yang kami sediakan andaikata uols semua dah rambang mata dan tak tau nak pilih yang mana...hehe 😁😁 🌟Bila dapat kuihnya?
👉Kuih pilihan korang akan sampai ke tangan pada awal Jun 2017 (Raya pada 25 Jun 2017). 🌟Bila tarikh tutup Kutu Batch 1?
👉TARIKH TUTUP pada 20 DIS 2016 🌟Kalau berminat, macam mana nak join Kutu ni?
👉Berminat nak join? Senang je...
📲📲📲PM/Whatsapp kkaf ke 0169434377
.
.
.
Dengan HANYA SERENDAH RM25 sebulan, uols dah boleh menikmati kuih raya tersedap abad ini dan bawakan sebagai hadiah kepada mak ayah serta mak ayah mertua tersayang. ======================== 🍪KUTU KUIH RAYA 2017🍪
======================== #kkaf #KKAF2017 #agenkelantan #agenpasirmas #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri .
=================================== 🍪 KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)🍪 =================================== 🌟Apa Kutu Kuih Raya 2017 tu? 👉Kutu Kuih Raya 2017 (Kutu) adalah sistem pembelian kuih raya secara ansuran bulanan. 🌟Tempoh pembelian dan pembayaran? 👉Tempoh Kutu Batch 1 adalah selama 6 bulan (Dis 2016 - Mei 2017) dan bayaran dijelaskan pada setiap 28hb. 🌟Had pembelian untuk menyertai Kutu? 👉Dengan had pembelian SERENDAH 5 balang = RM150, uols dah boleh join. 😀 🌟Had maksimum pembelian? 👉Tak ada. Nak beli 20-30 balang pun boleh. 🌟Berapa jenis kuih yang ditawarkan untuk join Kutu? 👉Kami menyediakan sebanyak 29 jenis cookies dan crackers untuk Kutu 2017. 10 jenis kuih di bawah adalah pilihan terbaik yang kami sediakan andaikata uols semua dah rambang mata dan tak tau nak pilih yang mana...hehe 😁😁 🌟Bila dapat kuihnya? 👉Kuih pilihan korang akan sampai ke tangan pada awal Jun 2017 (Raya pada 25 Jun 2017). 🌟Bila tarikh tutup Kutu Batch 1? 👉TARIKH TUTUP pada 20 DIS 2016 🌟Kalau berminat, macam mana nak join Kutu ni? 👉Berminat nak join? Senang je... 📲📲📲PM/Whatsapp kkaf ke 0169434377 . . . Dengan HANYA SERENDAH RM25 sebulan, uols dah boleh menikmati kuih raya tersedap abad ini dan bawakan sebagai hadiah kepada mak ayah serta mak ayah mertua tersayang. ======================== 🍪KUTU KUIH RAYA 2017🍪 ======================== #kkaf  #KKAF2017  #agenkelantan  #agenpasirmas  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri  .
[Bagaimana Sub Agen Buat Jualan?] 1.Sebelum ini saya pernah berkongsi cara bagaimana Agen membuat jualan produk Ketuk-Ketuk Aidil Fitri (KKAF). 2.Jadi kali ini saya kongsi untuk Sub Agen pula. Sama sahaja sebenarnya dengan Agen cuma apa yang membezakan ialah Sub Agen tidak boleh merekrut Sub Agen di bawahnya.

3.Mengapa? Kerana untung yang diperoleh oleh Sub Agen tidak tinggi seperti Agen, jadi ia menyukarkan Sub Agen untuk melantik orang lain sebagai Sub Agennya.

4.Bayangkan untung Sub Agen bagi setiap balang ialah antara RM2@RM3, jadi berapa pula upah yang mahu diberikan kepada Sub Agen lain. RM1, RM2? Jadi secara logik ia tidak sesuai untuk dilaksanakan.

5.Selain itu, faktor adakah prospek sudi terima upah yang rendah bagi setiap jualannya juga perlu diambil kira. Kan lebih untung kalau prospek menjadi Sub Agen kepada Agen yang sudah tentu mampu tawar kadar keuntungan lebih tinggi kepadanya.

6.Jadi, untuk Sub Agen dinasihatkan fokus kepada jualan secara retail atau kutu.

7.Retail: - Cara jualan ni semua orang dah tahu, agen boleh jual secara direct kepada sesiapa. Adik beradik, saudara mara, kawan pejabat, kawan universiti atau strangers.
- Dengan cara ni, untung bersih ialah 100%. - Anggaran untung bersih: RM2-RM3

8.Kutu:
- Pelanggan perlu membayar ansuran setiap bulan selama tempoh tertentu bagi mengurangkan beban ketika dekat-dekat nak Raya nanti.
- Untung bersih subagen 100%, cuma ambil masa sedikit kerana perlu tunggu pelanggan bayar sampai habis.
- Anggaran untung bersih: RM2-RM3

9.Biarpun keuntungan diperoleh Sub Agen tidak tinggi, tetapi mereka tidak perlu menanggung apa-apa risiko kerugian kerana tidak mengeluarkan sebarang modal. Berbeza dengan Agen yang perlu keluarkan modal dan risiko kerugian jika stok yang diambil tidak berjaya dijual.

10.Jadi, menjadi Sub Agen ini boleh dikatakan ibarat untung sudah pasti, rugi tidak perlu ditakuti. -tuan Hazwan Faisal Mohamad-

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #raya
[Bagaimana Sub Agen Buat Jualan?] 1.Sebelum ini saya pernah berkongsi cara bagaimana Agen membuat jualan produk Ketuk-Ketuk Aidil Fitri (KKAF). 2.Jadi kali ini saya kongsi untuk Sub Agen pula. Sama sahaja sebenarnya dengan Agen cuma apa yang membezakan ialah Sub Agen tidak boleh merekrut Sub Agen di bawahnya. 3.Mengapa? Kerana untung yang diperoleh oleh Sub Agen tidak tinggi seperti Agen, jadi ia menyukarkan Sub Agen untuk melantik orang lain sebagai Sub Agennya. 4.Bayangkan untung Sub Agen bagi setiap balang ialah antara RM2@RM3, jadi berapa pula upah yang mahu diberikan kepada Sub Agen lain. RM1, RM2? Jadi secara logik ia tidak sesuai untuk dilaksanakan. 5.Selain itu, faktor adakah prospek sudi terima upah yang rendah bagi setiap jualannya juga perlu diambil kira. Kan lebih untung kalau prospek menjadi Sub Agen kepada Agen yang sudah tentu mampu tawar kadar keuntungan lebih tinggi kepadanya. 6.Jadi, untuk Sub Agen dinasihatkan fokus kepada jualan secara retail atau kutu. 7.Retail: - Cara jualan ni semua orang dah tahu, agen boleh jual secara direct kepada sesiapa. Adik beradik, saudara mara, kawan pejabat, kawan universiti atau strangers. - Dengan cara ni, untung bersih ialah 100%. - Anggaran untung bersih: RM2-RM3 8.Kutu: - Pelanggan perlu membayar ansuran setiap bulan selama tempoh tertentu bagi mengurangkan beban ketika dekat-dekat nak Raya nanti. - Untung bersih subagen 100%, cuma ambil masa sedikit kerana perlu tunggu pelanggan bayar sampai habis. - Anggaran untung bersih: RM2-RM3 9.Biarpun keuntungan diperoleh Sub Agen tidak tinggi, tetapi mereka tidak perlu menanggung apa-apa risiko kerugian kerana tidak mengeluarkan sebarang modal. Berbeza dengan Agen yang perlu keluarkan modal dan risiko kerugian jika stok yang diambil tidak berjaya dijual. 10.Jadi, menjadi Sub Agen ini boleh dikatakan ibarat untung sudah pasti, rugi tidak perlu ditakuti. -tuan Hazwan Faisal Mohamad- #kkaf  #kkaf2017  #teamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #premiumcookies  #premium  #sedap  #gerenti  #puashati  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #kutukuihraya  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #raya 
Semenjak harga minyak naik, semua harga barang lain ikut naik...darah pun naik tapi ada 1 benda je yang turun...nak tau apa dia? 
Inilah dia!!! Harga Mini Samosa dan Mini Popia TURUNNNNNN!!!! Tapi berat tetap sama, 500gram...tambah pulak bekas kedap udara. Cantik. Boleh hidang terus kepada tetamu dan diguna semula.

Harga dulu: RM 27
Harga KINI: RM 25
JIMAT: RM2

Suka tak? Suka tak?
PM/Whatsapp: 012-9144154

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya
Semenjak harga minyak naik, semua harga barang lain ikut naik...darah pun naik tapi ada 1 benda je yang turun...nak tau apa dia? Inilah dia!!! Harga Mini Samosa dan Mini Popia TURUNNNNNN!!!! Tapi berat tetap sama, 500gram...tambah pulak bekas kedap udara. Cantik. Boleh hidang terus kepada tetamu dan diguna semula. Harga dulu: RM 27 Harga KINI: RM 25 JIMAT: RM2 Suka tak? Suka tak? PM/Whatsapp: 012-9144154 #kkaf  #kkaf2017  #teamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #premiumcookies  #premium  #sedap  #gerenti  #puashati  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #kutukuihraya  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya 
KEREPEK UBI SEAWEED. 
Rasanya memang magic! Kerepek ubi rasa macam kerepek pisang. Tak percaya? Meh beli dan rasa sendiri. Orang tak suka seaweed pun suka kerepek ubi seaweed ni. 💰RM17 sebalang besar. (~640gram)

PM/Whatsapp:
📲 012.9144.154

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya
Jeng...jeng...jeng... favourite semua orang dah kembali!! Mini samosa dan mini popia

Rangup.Tak berminyak. Sedap lagi lazat!

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya
Apa nama kuih ni?? Terjatuh cinta pulak lepas food testing tadi siang....sedap, rangup, tak mudah pecah dan tak keras! Lemak2 je rasa. Aduhai...teringat2 sampai ke malam ni.

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya
Sesi cookies testing selesai sudah. Plus, dapat marketing class free uols...rugi yang tak datang hari ni. Seperti yang dijangka, cookies semua sedap belaka. Kerepek pun wow! Ilmu pun dapat.

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya