an online Instagram web viewer

#kutukuih medias

Photos

Ehhh wawa buat training taw untuk sub agen!

Mai la join #teamWawa

Jadik #IbuKutuBiskut pun ok.  #subagent #SubAgenWawa  #subAgenDicari #ibuKutu  #kutukuehraya #kutubiskutraya #kutukuihraya #kutukuih #teamEvy #teamWawa #kkaf2017
Open order untuk minggu ni, kita nak restock.

Kerepek-kerepek yang sedap dimakan ketika bercuti hujung minggu dengan family dan kudapan di pejabat. 📲PM/Whatsapp lelaju: 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Open order untuk minggu ni, kita nak restock. Kerepek-kerepek yang sedap dimakan ketika bercuti hujung minggu dengan family dan kudapan di pejabat. 📲PM/Whatsapp lelaju: 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
UBI PEDAS BASAH
******************** Walaupun disira dengan air gula bercili, tekstur tetap rangup. Rasa pedas-pedas manis tu buatkan kita tak berhenti nak mengunyah. Kalau mengadap sebalang besar sorang-sorang je pun boleh habis tau. 
#KerepekUbiPedasBasah ni memang didatangkan dalam balang yang tinggi dan besar tau. Tak rugi labur RM25 sebab rasanya memang wow!

Kalau uols nak rasa, meh order sebab stok baru je sampai. Fresh lagi ni tau. Limited sebab peminatnya ramai..haha... Lambat melepas. 📲📲Whatsapp: 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
UBI PEDAS BASAH ******************** Walaupun disira dengan air gula bercili, tekstur tetap rangup. Rasa pedas-pedas manis tu buatkan kita tak berhenti nak mengunyah. Kalau mengadap sebalang besar sorang-sorang je pun boleh habis tau. #KerepekUbiPedasBasah  ni memang didatangkan dalam balang yang tinggi dan besar tau. Tak rugi labur RM25 sebab rasanya memang wow! Kalau uols nak rasa, meh order sebab stok baru je sampai. Fresh lagi ni tau. Limited sebab peminatnya ramai..haha... Lambat melepas. 📲📲Whatsapp: 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
CHOCOLATE CHIPS
********************* .
Rasa setanding Pemes Ames uols! Lagi sedap kot.😆 Dulu nak cari cookies yang harga murah sikit dari yang tu memang payah. Sekarang? Senang dah. .
Chocolate Chips dari #KKAF memang pilihan yang tepat. .
Sebalang baru RM30. Ada 50-55 biji. .
Bukan kaklong je suka, anak pun suka. Mak pak pun tumpang sekaki. Yang penting rasanya tak muak!
.

Terliur dah? Hmm, korang ni....tu la. pantang kaklong citer bab makan kan? Mesti perut kriuk...kriuk...😁😁 Nak rasa jugak? Meh whatsapp 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154

Order minggu ni, minggu depan dapat. Dah boleh makan dengan family.😃 .
.
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
CHOCOLATE CHIPS ********************* . Rasa setanding Pemes Ames uols! Lagi sedap kot.😆 Dulu nak cari cookies yang harga murah sikit dari yang tu memang payah. Sekarang? Senang dah. . Chocolate Chips dari #KKAF  memang pilihan yang tepat. . Sebalang baru RM30. Ada 50-55 biji. . Bukan kaklong je suka, anak pun suka. Mak pak pun tumpang sekaki. Yang penting rasanya tak muak! . Terliur dah? Hmm, korang ni....tu la. pantang kaklong citer bab makan kan? Mesti perut kriuk...kriuk...😁😁 Nak rasa jugak? Meh whatsapp 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 Order minggu ni, minggu depan dapat. Dah boleh makan dengan family.😃 . . #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Rasanya tahun 2020 nanti ada lagi tak #tartnenas?

Siapa suka?

Ini TART NENAS terbaik. Kuih EVERGREEN.

Rapuh di luar, lembut di dalam.

Rugi kalau tak rasa. 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 ================================ KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 2) 
DI BUKA SEHINGGA 20 JAN 2017

TEMPAH KUIH ANDA SEKARANG! ================================ #kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Rasanya tahun 2020 nanti ada lagi tak #tartnenas ? Siapa suka? Ini TART NENAS terbaik. Kuih EVERGREEN. Rapuh di luar, lembut di dalam. Rugi kalau tak rasa. 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 ================================ KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 2) DI BUKA SEHINGGA 20 JAN 2017 TEMPAH KUIH ANDA SEKARANG! ================================ #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
SIAPA LAMBAT, MELEPAS!
====================== Cepat! Cepat! MINI PACK a.k.a TESTER KIT laku keras.

Tak sempat landing dalam balang, dah disambar orang. 
Sebab apa laku sangat ni?

Sebab rasanya sesedap namanya😍😍 🍰 OMBAK RINDU
🍰 BLA K PISTACHIO
🍰 CASHEW BUTTERSCOTCH
🍰 MALATOP CRISPY

Harganya? 
#RM4 sepeket je uols

Nak lah!

Meh whatsapp:
📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #minipack #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
SIAPA LAMBAT, MELEPAS! ====================== Cepat! Cepat! MINI PACK a.k.a TESTER KIT laku keras. Tak sempat landing dalam balang, dah disambar orang. Sebab apa laku sangat ni? Sebab rasanya sesedap namanya😍😍 🍰 OMBAK RINDU 🍰 BLA K PISTACHIO 🍰 CASHEW BUTTERSCOTCH 🍰 MALATOP CRISPY Harganya? #RM4  sepeket je uols Nak lah! Meh whatsapp: 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 📲📲 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #minipack  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum...
kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka!
******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷
🍪 bulanan RM30 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷
🍪 bulanan RM60 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷
🍪 bulanan RM20 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat kerepek

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi agen KKAF sah anda:
🌸 anis0194610458

#kutukuih #mainkutu #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #sayajual #kuihraya #raya #2017 #goodies #cookies #sedap #cookiessedap #popiahcheese #popia #rotijohn #doorgift #doorgiftmurah
Assalamualaikum... kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! ******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷 🍪 bulanan RM30 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷 🍪 bulanan RM60 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷 🍪 bulanan RM20 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat kerepek Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi agen KKAF sah anda: 🌸 anis0194610458 #kutukuih  #mainkutu  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #sayajual  #kuihraya  #raya  #2017  #goodies  #cookies  #sedap  #cookiessedap  #popiahcheese  #popia  #rotijohn  #doorgift  #doorgiftmurah 
BANGKIT CHEESE

Kuih evergreen. Favourite sepanjang zaman kata ko! 
Ni antara kuih favourite kaklong. Walaupun tebal tapi asal masuk je dalam mulut hilang. Mana pergi? Ha, camne nak jawab tu?

Dah la lembut, rapuh dalam mulut, terasa lemak cheese yang wow pulak tu. Memang tak nyesallah beli. Yang best ada cheese tabur atas tu..Hehe... *************************************** KUTU KUIH RAYA (BATCH 2) MASIH DIBUKA SEHINGGA 20 JAN 2017

CEPAT TEMPAH KUIH RAYA UOLS! *************************************** #kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
BANGKIT CHEESE Kuih evergreen. Favourite sepanjang zaman kata ko! Ni antara kuih favourite kaklong. Walaupun tebal tapi asal masuk je dalam mulut hilang. Mana pergi? Ha, camne nak jawab tu? Dah la lembut, rapuh dalam mulut, terasa lemak cheese yang wow pulak tu. Memang tak nyesallah beli. Yang best ada cheese tabur atas tu..Hehe... *************************************** KUTU KUIH RAYA (BATCH 2) MASIH DIBUKA SEHINGGA 20 JAN 2017 CEPAT TEMPAH KUIH RAYA UOLS! *************************************** #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum...
kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka!
******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷
🍪 bulanan RM30 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷
🍪 bulanan RM60 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷
🍪 bulanan RM20 SAHAJA
🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat kerepek

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi agen KKAF sah anda:
🌸 Hidayah 0139702337

#kutukuih #kutukuihraya  #cookiessedap #cookies #sayajual #doorgift #doorgiftmurah #makanmakan #jalanjalancarimakan #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #rotijohn #popia #popiacheese #raya
Assalamualaikum... kwn2😊 sj share kot minat nk join kutu kuih raya yg sedap2 ni....... PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! ******************************* 🌷Pakej 5⃣ balang🌷 🍪 bulanan RM30 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 🔟 balang🌷 🍪 bulanan RM60 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej Mix Crackers(kerepek)🌷 🍪 bulanan RM20 SAHAJA 🍪 mula Jan 2017 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat kerepek Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi agen KKAF sah anda: 🌸 Hidayah 0139702337 #kutukuih  #kutukuihraya  #cookiessedap  #cookies  #sayajual  #doorgift  #doorgiftmurah  #makanmakan  #jalanjalancarimakan  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #rotijohn  #popia  #popiacheese  #raya 
OMBAK RINDU

Apa rasa? Rasanya seindah nama ler... Ni kalau dapat kat anak dara kaklong, sekali makan 3, 4biji tau. Dah la crunchy, bila masuk dalam mulut macam sayang nak kunyah pulak... kemam je boleh?😜Sebab takut habis. Sedap nau nau. 
Yang penting ada badam seketul dan tidak dibelah2. Walaupun rupanya ala ala sajo tapi rasanya menusuk jiwa. 
Sampai jadi TOP SALES 3 tahun berturut-turut ko dari 2014-2016.

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
OMBAK RINDU Apa rasa? Rasanya seindah nama ler... Ni kalau dapat kat anak dara kaklong, sekali makan 3, 4biji tau. Dah la crunchy, bila masuk dalam mulut macam sayang nak kunyah pulak... kemam je boleh?😜Sebab takut habis. Sedap nau nau. Yang penting ada badam seketul dan tidak dibelah2. Walaupun rupanya ala ala sajo tapi rasanya menusuk jiwa. Sampai jadi TOP SALES 3 tahun berturut-turut ko dari 2014-2016. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
BLACK PISTACHIO

Walaupun hitam kupandang manis...ha githeww😀 Bukan pandang je yang manis, makan pun manis jugekk. Eh, tapi tak semanis honey😆 Manis light light je. 
Ada pulak pistachio ditempek kat atas tu. Kacang cerdik orang kita panggil. Rasa lemak pistachio tu bergabung dengan rasa coklat.. Korang rasa? Ummpphhhh! Payah nak cakap. Kalau dah makan sebiji, nak sebiji lagi.

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
BLACK PISTACHIO Walaupun hitam kupandang manis...ha githeww😀 Bukan pandang je yang manis, makan pun manis jugekk. Eh, tapi tak semanis honey😆 Manis light light je. Ada pulak pistachio ditempek kat atas tu. Kacang cerdik orang kita panggil. Rasa lemak pistachio tu bergabung dengan rasa coklat.. Korang rasa? Ummpphhhh! Payah nak cakap. Kalau dah makan sebiji, nak sebiji lagi. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Penangan kelazatan dan kesedapan yang berganda kuih kkaf...rasa pun lain dari yang lain. 
Customer ni selalu beli untuk makan2 di hari biasa je sebelum ni, now, decide join #kutukuihraya sebab keenakan yang beliau dah rasa sendiri. 
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Penangan kelazatan dan kesedapan yang berganda kuih kkaf...rasa pun lain dari yang lain. Customer ni selalu beli untuk makan2 di hari biasa je sebelum ni, now, decide join #kutukuihraya  sebab keenakan yang beliau dah rasa sendiri. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
Assalamualaikum dan Selamat pagi uols. 
Yang mana dah order, kita post uols punya hari ni. 
Sesapa nak selit order TESTER KIT, PM ye.😀 Nak tau lanjut pasal TESTER KIT pun ok je....just PM. 
#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #testerkit #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #biskut #biskutraya #raya2017 #ketukketukaidilfitri
Assalamualaikum dan Selamat pagi uols. Yang mana dah order, kita post uols punya hari ni. Sesapa nak selit order TESTER KIT, PM ye.😀 Nak tau lanjut pasal TESTER KIT pun ok je....just PM. #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #testerkit  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #ketukketukaidilfitri 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2 telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷
🍪 bulanan RM25 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷
🍪 bulanan RM50 SAHAJA
🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017
🍪 sebelum raya dapat cookies

Mudahkan?

Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda.

Hubungi :
0139702337 (hidayah)
#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #makansedap #biskut #biskutraya #cookies #cookiesraya #doorgift #perlis #kedah #cookiessedap #sayajual #sayajualmurah
PAKEJ KUIH RAYA KKAF 2017 batch #2  telah dibuka! 🌷Pakej 5 balang🌷 🍪 bulanan RM25 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies 🌷Pakej 10 balang🌷 🍪 bulanan RM50 SAHAJA 🍪 mula Dec 2016 - Mei 2017 🍪 sebelum raya dapat cookies Mudahkan? Cookies anda tentukan sendiri... Pilihlah yang mana berkenan di hati... Anda tentukan apa yang anda inginkan... Kami sekadar memberi pilihan... Lagi cepat anda menyimpan, lagi rendah komitmen bulanan anda. Hubungi : 0139702337 (hidayah) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #makansedap  #biskut  #biskutraya  #cookies  #cookiesraya  #doorgift  #perlis  #kedah  #cookiessedap  #sayajual  #sayajualmurah 
Yang dah join tahun lepas dan tahun ni, mesti nak join lagi untuk tahun depan. 
Yang amik 5 balang tahun sudah, mesti amik 10 balang untuk tahun 2017.

Yang amik 10 balang tahun sudah, amik pulak 15/20 balang untuk 2017.

Sebab apa? Sistem Kutu Kuih Raya 2017 SANGAT BERKESAN dalam merancang perbelanjaan raya uols.

JIMAT | CEPAT | LAZAT

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri
Yang dah join tahun lepas dan tahun ni, mesti nak join lagi untuk tahun depan. Yang amik 5 balang tahun sudah, mesti amik 10 balang untuk tahun 2017. Yang amik 10 balang tahun sudah, amik pulak 15/20 balang untuk 2017. Sebab apa? Sistem Kutu Kuih Raya 2017 SANGAT BERKESAN dalam merancang perbelanjaan raya uols. JIMAT | CEPAT | LAZAT #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual #sayajualmurah
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual  #sayajualmurah 
===========================
KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)
=========================== TINGGAL 15 HARI LAGI...sebelum Kutu Batch 1 ditutup. 
Hampir 500 balang cookies dan crackers kkaf telah bertuan. Jangan sia-siakan peluang ini. 
Semakin lambat bertindak, semakin tinggi bayaran bulanan... Rasa menyesal tak join? Ha, cepat 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154

#kkaf #KKAF2017 #TeamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #setapak #mindef #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri
=========================== KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1) =========================== TINGGAL 15 HARI LAGI...sebelum Kutu Batch 1 ditutup. Hampir 500 balang cookies dan crackers kkaf telah bertuan. Jangan sia-siakan peluang ini. Semakin lambat bertindak, semakin tinggi bayaran bulanan... Rasa menyesal tak join? Ha, cepat 📲📲 PM/Whatsapp: 012.9144154 #kkaf  #KKAF2017  #TeamEvy  #testimonikkaf  #agenkl  #agenselangor  #setapak  #mindef  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual #raya  #sayajualmurah
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual  #raya  #sayajualmurah 
KUTU BISKUT RAYA 2017
************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA*  ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap  30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya

Hidayah ( 013 970 2337 )

#kuihraya #mainkutu #kutukuih #ketukketukaidilfitri #ketukketukramadhan #kuihsedap #biskutsedap #kerepeksedap #jjcm #jalanjalancarimakan #makanmakan #gilamakan #foodporn #perlis #kedah #murah #doorgift #doorgiftmurah #cookies #cookiessedap #raya #sayajual
KUTU BISKUT RAYA 2017 ************************** (nama je kutu tp sbnrnya kemudahan ansuran biskut raya) 🔟 *BALANG KUIH RAYA* ANSURAN BULANAN (RM50.00 x 6 BULAN) 🎀SYARAT2 KUTU BISKUT RAYA 📌Terdapat 17 Jenis Biskut 🍪 seperti 📖 dalam katalog 📌Pembayaran Setiap 30 Haribulan 📌1 Balang Biskut RM30.00 (+- 50 hingga 55biji) 📌10 Balang x RM30 = RM300 📌1 Bulan RM50.00 x 6 Bulan =RM300 📌Bayaran Permulaan NOV16 - APRIL17 📌Selepas Pembayaran Pertama anda boleh pilih 10jenis Biskut🍪🍪 yang anda suka 📌Biskut Akan Dapat Selepas Bayaran Habis 📞📱 kepada yg berminat boleh hubungi saya Hidayah ( 013 970 2337 ) #kuihraya  #mainkutu  #kutukuih  #ketukketukaidilfitri  #ketukketukramadhan  #kuihsedap  #biskutsedap  #kerepeksedap  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makanmakan  #gilamakan  #foodporn  #perlis  #kedah  #murah  #doorgift  #doorgiftmurah  #cookies  #cookiessedap  #raya  #sayajual 
=================================== 🍪 KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)🍪
=================================== 🌟Apa Kutu Kuih Raya 2017 tu? 👉Kutu Kuih Raya 2017 (Kutu) adalah sistem pembelian kuih raya secara ansuran bulanan. 🌟Tempoh pembelian dan pembayaran?
👉Tempoh Kutu Batch 1 adalah selama 6 bulan (Dis 2016 - Mei 2017) dan bayaran dijelaskan pada setiap 28hb. 🌟Had pembelian untuk menyertai Kutu?
👉Dengan had pembelian SERENDAH 5 balang = RM150, uols dah boleh join. 😀 🌟Had maksimum pembelian?
👉Tak ada. Nak beli 20-30 balang pun boleh. 🌟Berapa jenis kuih yang ditawarkan untuk join Kutu?
👉Kami menyediakan sebanyak 29 jenis cookies dan crackers untuk Kutu 2017. 10 jenis kuih di bawah adalah pilihan terbaik yang kami sediakan andaikata uols semua dah rambang mata dan tak tau nak pilih yang mana...hehe 😁😁 🌟Bila dapat kuihnya?
👉Kuih pilihan korang akan sampai ke tangan pada awal Jun 2017 (Raya pada 25 Jun 2017). 🌟Bila tarikh tutup Kutu Batch 1?
👉TARIKH TUTUP pada 20 DIS 2016 🌟Kalau berminat, macam mana nak join Kutu ni?
👉Berminat nak join? Senang je...
📲📲📲PM/Whatsapp kkaf ke 0169434377
.
.
.
Dengan HANYA SERENDAH RM25 sebulan, uols dah boleh menikmati kuih raya tersedap abad ini dan bawakan sebagai hadiah kepada mak ayah serta mak ayah mertua tersayang. ======================== 🍪KUTU KUIH RAYA 2017🍪
======================== #kkaf #KKAF2017 #agenkelantan #agenpasirmas #premium #sedap #gerenti #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #KUTUKUIHRAYA #kutu #kutukuih #kutubiskutraya #cookies #kudapan #butter #biskut #biskutraya #raya2017 #malaysia #ketukketukaidilfitri .
=================================== 🍪 KUTU KUIH RAYA 2017 (BATCH 1)🍪 =================================== 🌟Apa Kutu Kuih Raya 2017 tu? 👉Kutu Kuih Raya 2017 (Kutu) adalah sistem pembelian kuih raya secara ansuran bulanan. 🌟Tempoh pembelian dan pembayaran? 👉Tempoh Kutu Batch 1 adalah selama 6 bulan (Dis 2016 - Mei 2017) dan bayaran dijelaskan pada setiap 28hb. 🌟Had pembelian untuk menyertai Kutu? 👉Dengan had pembelian SERENDAH 5 balang = RM150, uols dah boleh join. 😀 🌟Had maksimum pembelian? 👉Tak ada. Nak beli 20-30 balang pun boleh. 🌟Berapa jenis kuih yang ditawarkan untuk join Kutu? 👉Kami menyediakan sebanyak 29 jenis cookies dan crackers untuk Kutu 2017. 10 jenis kuih di bawah adalah pilihan terbaik yang kami sediakan andaikata uols semua dah rambang mata dan tak tau nak pilih yang mana...hehe 😁😁 🌟Bila dapat kuihnya? 👉Kuih pilihan korang akan sampai ke tangan pada awal Jun 2017 (Raya pada 25 Jun 2017). 🌟Bila tarikh tutup Kutu Batch 1? 👉TARIKH TUTUP pada 20 DIS 2016 🌟Kalau berminat, macam mana nak join Kutu ni? 👉Berminat nak join? Senang je... 📲📲📲PM/Whatsapp kkaf ke 0169434377 . . . Dengan HANYA SERENDAH RM25 sebulan, uols dah boleh menikmati kuih raya tersedap abad ini dan bawakan sebagai hadiah kepada mak ayah serta mak ayah mertua tersayang. ======================== 🍪KUTU KUIH RAYA 2017🍪 ======================== #kkaf  #KKAF2017  #agenkelantan  #agenpasirmas  #premium  #sedap  #gerenti  #halal  #sayajual  #cookieslover  #kuihraya  #shilazizi  #KUTUKUIHRAYA  #kutu  #kutukuih  #kutubiskutraya  #cookies  #kudapan  #butter  #biskut  #biskutraya  #raya2017  #malaysia  #ketukketukaidilfitri  .
Sesi cookies testing selesai sudah. Plus, dapat marketing class free uols...rugi yang tak datang hari ni. Seperti yang dijangka, cookies semua sedap belaka. Kerepek pun wow! Ilmu pun dapat.

#kkaf #kkaf2017 #teamEvy #testimonikkaf #agenkl #agenselangor #premiumcookies #premium #sedap #gerenti #puashati #halal #sayajual #cookieslover #kuihraya #shilazizi #kutukuihraya #kutu #kutukuih #kutubiskutraya