an online Instagram web viewer

#langkawi medias

Photos

Покатались по соседним островам. Какая же красота!! #остров #лангкави #малайзия #travel #sky #asian #malaysia #langkawi #island #heaven #abouttoday #aboutmylife #myworld
|| Wedding Event || Bridal Shoot || for Dec /Jan are now available at Farhan Khan Studio. Book your slots now...! #farhankhanstudio #malaysia #langkawi #bridal #photoshoot #sky #bridge #wedding #weddingphotography #mehendi #wedding #farhankhanphotography #white #dress
ยิ่งยุวนาน ยิ่งมีความผูกพันกับอรัยหลายๆอย่างที่นี่ 👇👇
#langkawi
ยิ่งยุวนาน ยิ่งมีความผูกพันกับอรัยหลายๆอย่างที่นี่ 👇👇 #langkawi 
Badan dah sado.. tapi pendek.. adoii... jom cpt2 dm or whatsapp saya.. Inshaallah saya dapat selesai kan masalah anda‼️ Jadi tinggi 2 hingga 10 cm dalam 1 bulan!! 😱😱😱 Mahu jadi TINGGI? kurang keyakinan diri kerana pendek..usia dalam lingkungan bawah 35 tahun? 
Kami ada jawapan nya !! Dapatkan produk supplement peninggi iaitu gabungan kalsium NHCP dan zinc Tiens.

Dikenali sebagai kalsium terbaik dunia hingga mampu meninggikan badan dan menyembuhkan masalah tulang spt tulang patah/retak etc.

Kini anda tak perlu pakai kasut tumit tinggi yang menyiksakan lagi, atau menjalani pembedahan tulang yang berisiko. .📞 whatshap : +60149808925
📱 wechat : gallerypeninggi
#malaysia #kualalumpur #sabah #serawak #ampang #kajang #petalingjaya #tawau #penang #selangor #banting #cheras #ipoh #langkawi
Badan dah sado.. tapi pendek.. adoii... jom cpt2 dm or whatsapp saya.. Inshaallah saya dapat selesai kan masalah anda‼️ Jadi tinggi 2 hingga 10 cm dalam 1 bulan!! 😱😱😱 Mahu jadi TINGGI? kurang keyakinan diri kerana pendek..usia dalam lingkungan bawah 35 tahun? Kami ada jawapan nya !! Dapatkan produk supplement peninggi iaitu gabungan kalsium NHCP dan zinc Tiens. Dikenali sebagai kalsium terbaik dunia hingga mampu meninggikan badan dan menyembuhkan masalah tulang spt tulang patah/retak etc. Kini anda tak perlu pakai kasut tumit tinggi yang menyiksakan lagi, atau menjalani pembedahan tulang yang berisiko. .📞 whatshap : +60149808925 📱 wechat : gallerypeninggi #malaysia  #kualalumpur  #sabah  #serawak  #ampang  #kajang  #petalingjaya  #tawau  #penang  #selangor  #banting  #cheras  #ipoh  #langkawi 
Great 5 nights with @jessaimee88 @ianbradleycooper in Langkawi and Singapore while they are traveling, see you soon guys and enjoy rest of your backpacking  @nessfletch #friends #holiday #langkawi #singapore
Great 5 nights with @jessaimee88 @ianbradleycooper in Langkawi and Singapore while they are traveling, see you soon guys and enjoy rest of your backpacking @nessfletch #friends  #holiday  #langkawi  #singapore 
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥
.
Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. .
Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri.
.
Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073
Founder @ ETFighter
.
Info lanjut di Instagram:
📸mohdetfighter
📸mohdfaizal_abdulraoff

#ETFighter #Ejasteam86 #Teamutara #Pulaupinang #Penang #Perak #Kedah #Perlis #Johor #Johorbaru #Melaka #kualalumpur  #sabah #serawak #pahang #Langkawi #Pangkor
#negerisembilan #kelantan #malaysia #artist #penangkini #artismalaysia #Brunei #kakilike
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥 . Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. . Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri. . Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073 Founder @ ETFighter . Info lanjut di Instagram: 📸mohdetfighter 📸mohdfaizal_abdulraoff #ETFighter  #Ejasteam86  #Teamutara  #Pulaupinang  #Penang  #Perak  #Kedah  #Perlis  #Johor  #Johorbaru  #Melaka  #kualalumpur  #sabah  #serawak  #pahang  #Langkawi  #Pangkor  #negerisembilan  #kelantan  #malaysia  #artist  #penangkini  #artismalaysia  #Brunei  #kakilike 
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥
.
Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. .
Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri.
.
Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073
Founder @ ETFighter
.
Info lanjut di Instagram:
📸mohdetfighter
📸mohdfaizal_abdulraoff

#ETFighter #Ejasteam86 #Teamutara #Pulaupinang #Penang #Perak #Kedah #Perlis #Johor #Johorbaru #Melaka #kualalumpur  #sabah #serawak #pahang #Langkawi #Pangkor
#negerisembilan #kelantan #malaysia #artist #penangkini #artismalaysia #Brunei #kakilike
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥 . Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. . Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri. . Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073 Founder @ ETFighter . Info lanjut di Instagram: 📸mohdetfighter 📸mohdfaizal_abdulraoff #ETFighter  #Ejasteam86  #Teamutara  #Pulaupinang  #Penang  #Perak  #Kedah  #Perlis  #Johor  #Johorbaru  #Melaka  #kualalumpur  #sabah  #serawak  #pahang  #Langkawi  #Pangkor  #negerisembilan  #kelantan  #malaysia  #artist  #penangkini  #artismalaysia  #Brunei  #kakilike 
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥
.
Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. .
Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri.
.
Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073
Founder @ ETFighter
.
Info lanjut di Instagram:
📸mohdetfighter
📸mohdfaizal_abdulraoff

#ETFighter #Ejasteam86 #Teamutara #Pulaupinang #Penang #Perak #Kedah #Perlis #Johor #Johorbaru #Melaka #kualalumpur  #sabah #serawak #pahang #Langkawi #Pangkor
#negerisembilan #kelantan #malaysia #artist #penangkini #artismalaysia #Brunei #kakilike
Alhamdulillah Fullhouse lagi BOP malam ni di HQ monspace.. !! 💥💥💥 . Ini belum grand bop lagi tau. Makin ramai nak tahu apa itu MSD matawang digital yang menjadi permintaan ramai. . Bagi anda yang belum tahu apa itu MSD, segera whatsapp saya untuk dapatkan OFFER TERKINI 12,500 MSD dgn modal rendah serta 5000 unit MSD free dari saya sendiri. . Untuk maklumat lebih lanjut sila tekan link WhatsApp saya👇🏼 Coach Mohd 📲 http://www.wasap.my/6010-8833073 Founder @ ETFighter . Info lanjut di Instagram: 📸mohdetfighter 📸mohdfaizal_abdulraoff #ETFighter  #Ejasteam86  #Teamutara  #Pulaupinang  #Penang  #Perak  #Kedah  #Perlis  #Johor  #Johorbaru  #Melaka  #kualalumpur  #sabah  #serawak  #pahang  #Langkawi  #Pangkor  #negerisembilan  #kelantan  #malaysia  #artist  #penangkini  #artismalaysia  #Brunei  #kakilike 
🎎Азия таит много разных тайн... Одни её уголки исследованы туристами досконально, другие мало знакомы...
⛵Давайте отправимся в увлекательное путешествие по Малазийскому острову Лангкави... ☀Мы будем ежедневно отвечать на самые частые вопросы и знакомить Вас с потрясающей красотой этого райского места... Всем доброго вечера🙂 
#лангкави #Малайзия #пляжи #закаты #туризм #туры #отдых #приятности #море #семья #trip #путешествия #идиллия #азия #ЮВА #туризм #бронирование #факты #улыбнись #кудапоехать #НовыйГод #Новыйгод2018 #филипинны #Индонезия #таиланд #Malaysia #Vietnam #Asia #langkawi #welcome
🎎Азия таит много разных тайн... Одни её уголки исследованы туристами досконально, другие мало знакомы... ⛵Давайте отправимся в увлекательное путешествие по Малазийскому острову Лангкави... ☀Мы будем ежедневно отвечать на самые частые вопросы и знакомить Вас с потрясающей красотой этого райского места... Всем доброго вечера🙂 #лангкави  #Малайзия  #пляжи  #закаты  #туризм  #туры  #отдых  #приятности  #море  #семья  #trip  #путешествия  #идиллия  #азия  #ЮВА  #туризм  #бронирование  #факты  #улыбнись  #кудапоехать  #НовыйГод  #Новыйгод2018  #филипинны  #Индонезия  #таиланд  #Malaysia  #Vietnam  #Asia  #langkawi  #welcome 
Langkawi Skybridge is located at the peak of gunung Mat Chincang, 660 metres above the sea level. To get to the peak we must take the cable car. The entrance fee for the cable car and the skybridge is rm 60 #langkawiskybridge #langkawi #malaysia
Langkawi Skybridge is located at the peak of gunung Mat Chincang, 660 metres above the sea level. To get to the peak we must take the cable car. The entrance fee for the cable car and the skybridge is rm 60 #langkawiskybridge  #langkawi  #malaysia 
Dinner at OVN Langkawi.. Superb Food! Congratulations Nikmat!!
#restaurant #foodie #langkawi #kedah #malaysia #ovn
Så var man hjemme etter en måned ute på tur med han her 😍 Har kost oss masse på tur! Vil allerede ned til varmen igjen 🙊 #kjærestenmin #kjærestetur❤ #kjæresten #min #mine #love #langkawi #cenang #cenangbeach #malaysia #tur #tripwithlove
Melangkah ke Langkawi. 
Last night in this city. Sebenernya masih banyak banget foto yg ingin di share tapi biarkan yang tersisa menjadi cerita dalam hati saja 😂 (padahal capek mindah2in ke hp) See you again Langkawi.  Obrigado for the short trip. Bye 👋 
#langkawi #langkawiskycab #visitlangkawi #skybrigde #travelling #travel #scenery #iglangkawi #exploringmalaysia #backpacker #backpackerindonesia #donnatheexplorer
Sometimes

Being young
Is the excuse for being a coward
And unable to stand for what's right
Because being old is overrated
The famous age games 
But still with minds of the fools 
#being #young #is #cool #kan ? 
#vsco #vscocam #photography #tb #langkawi
.
#KaylaKurung
HARGA : Rm 98
Postage : rm8 sm /rm12 ss
.
.
Size: XS | S | M | L | XL
click #MeasurementKaylaKurung . ( MODEL PAKAI SAIZ XS)
.
.
PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio
.
.
Material: como crepe
🌼Materialnya jenis terletak dan tidak panas
🌼Material tidak jarang
🌼Ciri-ciri kain yang berat membuatkan si pemakai nampak agak kurus ketika menggayakannya
.
.
Whatsapp "KAYLA KURUNG " ke 016-9475831
.
Enjoy Shopping ❤️
.
.
#terlajaklaris #blousemuslimah #fashionista #jubahmuslimah #fesyenmuslimah #bazaaronline #minikurung #ajimaura  #kurungmoden #syukurselalu #hijabista #bazaarmalaysia  #bazaarpaknil #mirafilzah  #terapiinstagram #dgalerikct #kualakangsar #fesyenterkini #cikgusekolah #bajukurungcotton #langkawi #tapah #noradanish #terengganu #jasin #bukitmertajam #blouseplussize #blouse
. #KaylaKurung  HARGA : Rm 98 Postage : rm8 sm /rm12 ss . . Size: XS | S | M | L | XL click #MeasurementKaylaKurung  . ( MODEL PAKAI SAIZ XS) . . PERHATIAN! : Ada sedikit perbezaan warna. Sila ambil kira 5-10% Faktor cahaya kamera/studio . . Material: como crepe 🌼Materialnya jenis terletak dan tidak panas 🌼Material tidak jarang 🌼Ciri-ciri kain yang berat membuatkan si pemakai nampak agak kurus ketika menggayakannya . . Whatsapp "KAYLA KURUNG " ke 016-9475831 . Enjoy Shopping ❤️ . . #terlajaklaris  #blousemuslimah  #fashionista  #jubahmuslimah  #fesyenmuslimah  #bazaaronline  #minikurung  #ajimaura  #kurungmoden  #syukurselalu  #hijabista  #bazaarmalaysia  #bazaarpaknil  #mirafilzah  #terapiinstagram  #dgalerikct  #kualakangsar  #fesyenterkini  #cikgusekolah  #bajukurungcotton  #langkawi  #tapah  #noradanish  #terengganu  #jasin  #bukitmertajam  #blouseplussize  #blouse 
- Не женское это дело
- Какое?
- Ой, любое!
😴😴😴
Мой лучший фотограф - @llyolikus 
#Malaysia #Langkawi #holidays #travelling #togetherforever #AJ #cocolove #amaizing #summer #sweetnovember
These monkeys are so pretty and the baby’s !!
These monkeys are so pretty and the baby’s !!
Some people have a lot to prove to other people just to compensate for their own incapabilities / inadequacy.
#langkawi 
#islandhopping 
#cuticutimalaysia
Day 7: Capping off a day of natural pools, waterfalls, and a whole lotta steps with this unreal view.
Day 7: Capping off a day of natural pools, waterfalls, and a whole lotta steps with this unreal view.
Think I might start taking a scooter to work 🛵😂 #Exploring #islandhopping #Langkawi #Malaysia #Helmethead
NIKE AIR MAX 90 ULTRA

RM170 FREE POSTAGE
.
NIKE AIR MAX 90 ULTRA
SIZE 39-44 EURO
12 WORKING DAYS
KINDLY WHATSAPP
010-9573217
.
HOW TO ORDER
1) SCREENSHOT THIS PHOTO
2) SENT TO 010-9573217 
#wakdoyokstyle 
#wakdoyokfc 
#wakdoyok 
#seremban 
#kangar 
#alorsetar 
#kuantan 
#kotabharu 
#penang 
#ipoh 
#shahalam 
#kotakinabalueat
#melaka 
#johorbahru 
#kotakinabalu 
#sandakan 
#kuching 
#tanjungaru 
#sibu 
#bintulu 
#sneakersmalaysia 
#airmaxmalaysia 
#instamalaysia 
#matmoto 
#kkcity
#kamixmahal
#langkawi
#tambun
#jordanmurahori
NIKE AIR MAX 90 ULTRA RM170 FREE POSTAGE . NIKE AIR MAX 90 ULTRA SIZE 39-44 EURO 12 WORKING DAYS KINDLY WHATSAPP 010-9573217 . HOW TO ORDER 1) SCREENSHOT THIS PHOTO 2) SENT TO 010-9573217 #wakdoyokstyle  #wakdoyokfc  #wakdoyok  #seremban  #kangar  #alorsetar  #kuantan  #kotabharu  #penang  #ipoh  #shahalam  #kotakinabalueat  #melaka  #johorbahru  #kotakinabalu  #sandakan  #kuching  #tanjungaru  #sibu  #bintulu  #sneakersmalaysia  #airmaxmalaysia  #instamalaysia  #matmoto  #kkcity  #kamixmahal  #langkawi  #tambun  #jordanmurahori 
Итак, последний морской закат на Лангави
The last sunset on Langkawi
#sunset #sea #beach #langkawi #island #malaysia #vacation #travel #закат #закатноенебо #sky #skyporn #photooftheday #лангкави #остров #малайзия
Bismillah..GELANG CHANNEL GANTUNG LOVE Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Bismillah..CINCIN BATU SWISS Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Mopeds and waterfalls 🛵 #Malaysia #langkawi #fuckTLC
MINI CUTE IRON
.
Seterika mini comel ni khass untuk kaum2 wanita, setuju x? :)
.
Selalu kalau pergi outstation kerja tu leceh kalau bilik hotel tu tak di sediakan iron atau seterika untuk menggosok baju dan tudung khususnye 😍😍
.
Jadi, satu penyelesaian untuk kaum wanita dengan adanya mini iron ni senang untuk di bawa ke mana2 dengam saiz nya yang kecik tapi mampu untuk menggosok tudung atau baju2 dengan sempurna , tak nampakla kedut2 tu :)
.
Specs die :
**Voltage: 220V/110V
**Temperature Control: 0~150℃
**Size:  7.5 x 11.5 x 6.7cm
**Material: Plastic + Electronic Component
.
Jom inbox atau w.app :
.
www.wasap.my/60194523342
www.wasap.my/60194523342
www.wasap.my/60194523342
.
.
.
#sayajual #sayajualhandbag #sayajualbaju #klia #sayajualmurah #bazarpaknil #bazaar #uitm #bazaronline #bazaruitm #bundlemalaysia #bundlemurah #butik #sabah #sarawak #langkawi #kualalumpur #vscocam #instalike #lawak #ootdmalaysia #ebay #singapore #airasia #prelovedmalaysia #klia2 #fattahamin
MINI CUTE IRON . Seterika mini comel ni khass untuk kaum2 wanita, setuju x? :) . Selalu kalau pergi outstation kerja tu leceh kalau bilik hotel tu tak di sediakan iron atau seterika untuk menggosok baju dan tudung khususnye 😍😍 . Jadi, satu penyelesaian untuk kaum wanita dengan adanya mini iron ni senang untuk di bawa ke mana2 dengam saiz nya yang kecik tapi mampu untuk menggosok tudung atau baju2 dengan sempurna , tak nampakla kedut2 tu :) . Specs die : **Voltage: 220V/110V **Temperature Control: 0~150℃ **Size: 7.5 x 11.5 x 6.7cm **Material: Plastic + Electronic Component . Jom inbox atau w.app : . www.wasap.my/60194523342 www.wasap.my/60194523342 www.wasap.my/60194523342 . . . #sayajual  #sayajualhandbag  #sayajualbaju  #klia  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #bazaar  #uitm  #bazaronline  #bazaruitm  #bundlemalaysia  #bundlemurah  #butik  #sabah  #sarawak  #langkawi  #kualalumpur  #vscocam  #instalike  #lawak  #ootdmalaysia  #ebay  #singapore  #airasia  #prelovedmalaysia  #klia2  #fattahamin 
Bismillah..SUBANG PAKU CHANNEL Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Bismillah..GELANG BIJI SAWI Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Do you have your flags ready?
You will need it in 3 days... #OceanmanLangkawi #Malaysia #Langkawi 
#Oceanman2017
Bismillah..GELANG SYILING GANTUNG BUNGA RAYA Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Bismillah..GELANG SYILING GANTUNG BUNGA RAYA Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k.. #kelantan  #teamemaskelantan  #trustedseller  #emas916murah  #nogst  #whatapps  #01111440475  #kutuemas916  #kelantanese  #pasirmas  #kotabharu  #tumpat  #pasirputih  #kl  #perak  #n9  #johor  #kedah  #penang  #melaka  #selangor  #pahang  #terengganu  #perlis  #langkawi  #sabah  #sarawak 
PAKET MALANG-BATU - 2 Days, 1 Night
.
Biaya per orang Rp. 600.000,- untuk minimal 2 orang, maksimal  6 orang. Durasi 2 hari, 11 destinasi menarik di Malang dan Batu. Kendaraan ber AC, minuman kemasan. Biaya termasuk hotel bintang 2. Biaya tidak termasuk makan, bahan bakar, parkir dan tips. Penambahan waktu per jam ditambah Rp. 50.000
.
Jika 3 org @ Rp. 500.000
Jika 4 org @ Rp. 450.000
Jika 5 org @ Rp. 370.000
Jika 6 org @ Rp. 270.000
.
DAY 1
.
• Peserta dijemput di hotel / airport di Surabaya, jam 08.00
• Taman Safari
• Menikmati Tahu Petis
• Ijen Boulevard track
• Predator Fun Park
• Makan Malam, view Batu night
• Masuk Hotel
• Batu Night Spectacular
• Free Time
.
DAY 2
.
• Breakfast
• Secret Zoo
• Eco Green Park
• Menikmati Susu khas Kota Batu
• Wisata Petik Apel
• Museum Angkut
• Belanja Bakpao Telo, kembali ke Surabaya jam 18.00
.
Pilihan Kuliner: Nasi Bok, Sate Komoh, Nasi Rawon, Mendhol, Bakso Bakar, Cwie Mie, Bakwan, Sate Kelinci, Apel
.
#KWB #Batu #AmazingMalang #TamanSafari #Zoo #Holiday #KL #Johor #Penang #LiburanSurabaya #Genting #Langkawi #BandarSeriBegawan #KL #Manado #EcoGreenPark #SurabayaHits #Singapore #Denpasar #Surabaya #Bali #Taipei #YourSingapore #Yogyakarta #Jakarta #Bekasi #Lampung #Bogor #TravelBromo #Bali #Bandung #Balikpapan
PAKET MALANG-BATU - 2 Days, 1 Night . Biaya per orang Rp. 600.000,- untuk minimal 2 orang, maksimal 6 orang. Durasi 2 hari, 11 destinasi menarik di Malang dan Batu. Kendaraan ber AC, minuman kemasan. Biaya termasuk hotel bintang 2. Biaya tidak termasuk makan, bahan bakar, parkir dan tips. Penambahan waktu per jam ditambah Rp. 50.000 . Jika 3 org @ Rp. 500.000 Jika 4 org @ Rp. 450.000 Jika 5 org @ Rp. 370.000 Jika 6 org @ Rp. 270.000 . DAY 1 . • Peserta dijemput di hotel / airport di Surabaya, jam 08.00 • Taman Safari • Menikmati Tahu Petis • Ijen Boulevard track • Predator Fun Park • Makan Malam, view Batu night • Masuk Hotel • Batu Night Spectacular • Free Time . DAY 2 . • Breakfast • Secret Zoo • Eco Green Park • Menikmati Susu khas Kota Batu • Wisata Petik Apel • Museum Angkut • Belanja Bakpao Telo, kembali ke Surabaya jam 18.00 . Pilihan Kuliner: Nasi Bok, Sate Komoh, Nasi Rawon, Mendhol, Bakso Bakar, Cwie Mie, Bakwan, Sate Kelinci, Apel . #KWB  #Batu  #AmazingMalang  #TamanSafari  #Zoo  #Holiday  #KL  #Johor  #Penang  #LiburanSurabaya  #Genting  #Langkawi  #BandarSeriBegawan  #KL  #Manado  #EcoGreenPark  #SurabayaHits  #Singapore  #Denpasar  #Surabaya  #Bali  #Taipei  #YourSingapore  #Yogyakarta  #Jakarta  #Bekasi  #Lampung  #Bogor  #TravelBromo  #Bali  #Bandung  #Balikpapan 
Bismillah..KOLEKSI CINCIN Emas 916..wsup/pm k.ana 01111440475 utk info k uoollss..CASH/ANSURAN/KUTU sume k.ana open uoollsss..pe lg..jom grab satu utk collection k..
#kelantan #teamemaskelantan #trustedseller #emas916murah #nogst #whatapps #01111440475
#kutuemas916 #kelantanese #pasirmas #kotabharu 
#tumpat #pasirputih #kl 
#perak #n9 #johor #kedah #penang 
#melaka #selangor #pahang #terengganu #perlis #langkawi #sabah #sarawak
Celebrate New Year at Langkawi! 
29th December 2016 - 1st January 2018.
4 days 3 nights of New Year awesomeness! Q 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah
🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks
🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance 
RM650 (Standard)
RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends"

We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! 
Details: www.yolotrip.my
Tickets: www.ticket2u.com.my

#langkawi #malaysia #klnightlife #treckl #zoukkl #changkat #party #yacht #klmu #limkokwing  #trance #edmmalaysia #treckl #beach #musicfest #thailand #yacht #cyberjaya #klcc #mmucyberjaya #zionkl #edmmalaysia
#klfwrtw #yolotripmalaysia #merdeka #fuzeclubkl #zionclubkl #primeclub #pavilion #primeclubkl #itstheship
#yolotripmalaysia #itstheship2017
Celebrate New Year at Langkawi! 29th December 2016 - 1st January 2018. 4 days 3 nights of New Year awesomeness! Q 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah 🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks 🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance RM650 (Standard) RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends" We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! Details: www.yolotrip.my Tickets: www.ticket2u.com.my #langkawi  #malaysia  #klnightlife  #treckl  #zoukkl  #changkat  #party  #yacht  #klmu  #limkokwing  #trance  #edmmalaysia  #treckl  #beach  #musicfest  #thailand  #yacht  #cyberjaya  #klcc  #mmucyberjaya  #zionkl  #edmmalaysia  #klfwrtw  #yolotripmalaysia  #merdeka  #fuzeclubkl  #zionclubkl  #primeclub  #pavilion  #primeclubkl  #itstheship  #yolotripmalaysia  #itstheship2017 
Let's go! 
Celebrate New Year at Langkawi! 
29th December 2016 - 1st January 2018.
4 days 3 nights of New Year awesomeness! 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah
🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks
🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance 
RM650 (Standard)
RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends"

We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! 
Details: www.yolotrip.my
Tickets: www.ticket2u.com.my

#langkawi #malaysia #klnightlife #treckl #zoukkl #changkat #party #yacht #klmu #limkokwing  #trance #edmmalaysia #treckl #beach #musicfest #thailand #yacht #cyberjaya #klcc #mmucyberjaya #zionkl #edmmalaysia
#klfwrtw #yolotripmalaysia #merdeka #fuzeclubkl #zionclubkl #primeclub #pavilion #primeclubkl #itstheship
#yolotripmalaysia #itstheship2017
Let's go! Celebrate New Year at Langkawi! 29th December 2016 - 1st January 2018. 4 days 3 nights of New Year awesomeness! 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah 🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks 🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance RM650 (Standard) RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends" We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! Details: www.yolotrip.my Tickets: www.ticket2u.com.my #langkawi  #malaysia  #klnightlife  #treckl  #zoukkl  #changkat  #party  #yacht  #klmu  #limkokwing  #trance  #edmmalaysia  #treckl  #beach  #musicfest  #thailand  #yacht  #cyberjaya  #klcc  #mmucyberjaya  #zionkl  #edmmalaysia  #klfwrtw  #yolotripmalaysia  #merdeka  #fuzeclubkl  #zionclubkl  #primeclub  #pavilion  #primeclubkl  #itstheship  #yolotripmalaysia  #itstheship2017 
Celebrate New Year at Langkawi! 
29th December 2016 - 1st January 2018.
4 days 3 nights of New Year awesomeness! 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah
🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks
🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance 
RM650 (Standard)
RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends"

We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! 
Details: www.yolotrip.my
Tickets: www.ticket2u.com.my

#langkawi #malaysia #klnightlife #treckl #zoukkl #changkat #party #yacht #klmu #limkokwing  #trance #edmmalaysia #treckl #beach #musicfest #thailand #yacht #cyberjaya #klcc #mmucyberjaya #zionkl #edmmalaysia
#klfwrtw #yolotripmalaysia #merdeka #fuzeclubkl #zionclubkl #primeclub #pavilion #primeclubkl #itstheship
#yolotripmalaysia #itstheship2017
Celebrate New Year at Langkawi! 29th December 2016 - 1st January 2018. 4 days 3 nights of New Year awesomeness! 🔴 Accommodation with breakfast at Pantai Tengah 🔴 Langkawi Tour to hidden and secret places 🔴 Yacht sunset cruise with BBQ Buffet Dinner and Free Flow of any kind of drinks 🔴YOLO games & activities 🔴 New Year beach party 🔴Travel Insurance RM650 (Standard) RM800 (Deluxe) "Explore the beach life by day, Stay up all night and Do it all again tomorrow with new bunch of friends" We make no excuses for the fact that we will be the loudest and craziest trip organizer in Malaysia! Details: www.yolotrip.my Tickets: www.ticket2u.com.my #langkawi  #malaysia  #klnightlife  #treckl  #zoukkl  #changkat  #party  #yacht  #klmu  #limkokwing  #trance  #edmmalaysia  #treckl  #beach  #musicfest  #thailand  #yacht  #cyberjaya  #klcc  #mmucyberjaya  #zionkl  #edmmalaysia  #klfwrtw  #yolotripmalaysia  #merdeka  #fuzeclubkl  #zionclubkl  #primeclub  #pavilion  #primeclubkl  #itstheship  #yolotripmalaysia  #itstheship2017