an online Instagram web viewer

#lastyear medias

Photos

Con người thật dễ thay đổi
Chưa được một năm
Nhưng đã lên được 7kg 
Tóc ngắn và mặt mụn
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
-
#throwback #hanoitrip #picoftheday #instaday #myinstapic #lastyear #mypic #instagood #instadaily
When its coming soon ..
Clg anuall 2k17 ..
#lights #performed #2016 #memories #lastyear #clicks #bappamorya #positivlyended .. 😍😍
It's that time of the year ! #BigE #TheBigE #Fun #WestSpringfield #Fair #Food #September #Rides #Stewie #Games #Prizes #LastYear #Carnival #Yasss #LetsGo #MA #Traffic #Love 🎈☺️🍕🍟🍔🎡🎠🚗💨
#LastYear leaving #Memphis from seeing #Bae @rkelly 😂😂😘😘😘💰💰!!!
懐かしい  モドリタイネ
Me と taso 
はやくあいたいだす
・
・
#harajuku #shopping #lastyear #love #big #myfriend #vans #f21 #hm #fashion #ootd #denim #denimjacket #nike #instagram #instagood #instalike #なつかしい #あいたい
#原宿
Throwback to a year ago! Missing my colourful hair 🌈 but definitely not the effort it took to maintain 😅💙 #Bestival #isleofwhite #2k16 #festival #colourful #hair #mermaidhair #throwback #me #tanya #summer #lastyear
Pernahkah kita merasakan sudah semakin dekat hari tu?
Pernahkah menjadi fikiran, apa yang sudah dipersiapkan untuk hari itu?
Padahal, telah tampak sangat jelas berbagai macam tanda-tanda nya. Salah satu dari tanda tersebut adalah "Fitnah Akhir Zaman". #Lastday
#IslamicNewYear
#Lastyear
#BacktoAllah
#HIJRAH
Pernahkah kita merasakan sudah semakin dekat hari tu? Pernahkah menjadi fikiran, apa yang sudah dipersiapkan untuk hari itu? Padahal, telah tampak sangat jelas berbagai macam tanda-tanda nya. Salah satu dari tanda tersebut adalah "Fitnah Akhir Zaman". #Lastday  #IslamicNewYear  #Lastyear  #BacktoAllah  #HIJRAH 
Cat in a bowl. Back when I was baby I would sleep anywhere, like in the fruit bowl. Now that I'm fat and crazy I just sleep next to the fruit bowl. Guess no one changes all that much. #babyphotos #kitten #fruitbowl #qt #badgirl #trickybadkitty #catittude #lastyear #catagram #instacat #igmeows #bestmeow #catsofinstagram #cat #catlady #gildacatnergoodfortune #livingthedream #neworleans
How funny using the @stabilo pens! I really love the colours and the fine line that they have! And the pastel colours... makes me  clever😎
Drawing my friend @_alicecatellani_😆
#at school
#lastyear
#instagram #hashtag #fashion #sketchbook #sketches #love #happy #friends #passion #moda #stabilo #share #followforfollow #like #drawing #art #free #happiness #beautiful
Enjoy the sunshine.
Enjoy the sunshine.
Schulfoto 📷 
#lastyear
.
Happy 40th Birthday...❤︎〈September 20th, 2017〉Congratulations on the 25th anniversary.〈September 16th, 2017〉And thank you for giving me a lot of happinesses and dreams. She is perfect woman, and I respect her, forever and ever.  #namieamuro #happybirthday #25thanniversary  #thankyou #September20th #September16th #lastyear #20180916 #安室奈美恵 #安室奈美恵引退 #安室ちゃん大好き
25anniversary幕開けと思ったら引退と耳にし目にし衝撃でしばらくとまった。小学校からずっとファンでようやくLiveにも行けるようになって毎年のご褒美、パワーチャージ。大人になった今でも変わらない熱い気持ち。中々こんなに夢中にさせてくれる人っていない。色々悩んだり挫けそうになった時も勝手に安室ちゃんに助けてもらってきたし、歌も生き方も全てがキラキラしてて、何より毎日の活力源。キッツイ仕事も乗り切ってたのにな。これからは何をもって頑張ればいいのか…。 でも、安室ちゃんらしいな。
ラスト一年安室ちゃんが望む安室ちゃんらしい有意義な一年で2018.9.16が迎えられるようファンとして最後まで嚙みしめよう。

#安室奈美恵 
#引退発表 
#lastyear 
#25周年 
#生きる伝説 
#AmuroNamie 
#biglove 💗💗💗
25anniversary幕開けと思ったら引退と耳にし目にし衝撃でしばらくとまった。小学校からずっとファンでようやくLiveにも行けるようになって毎年のご褒美、パワーチャージ。大人になった今でも変わらない熱い気持ち。中々こんなに夢中にさせてくれる人っていない。色々悩んだり挫けそうになった時も勝手に安室ちゃんに助けてもらってきたし、歌も生き方も全てがキラキラしてて、何より毎日の活力源。キッツイ仕事も乗り切ってたのにな。これからは何をもって頑張ればいいのか…。 でも、安室ちゃんらしいな。 ラスト一年安室ちゃんが望む安室ちゃんらしい有意義な一年で2018.9.16が迎えられるようファンとして最後まで嚙みしめよう。 #安室奈美恵  #引退発表  #lastyear  #25周年  #生きる伝説  #AmuroNamie  #biglove  💗💗💗
Looking at holiday pictures from last year while being sick and in my bed 🤒 
#tbt #mexico #prayformexico #holidays #lastyear #ruinas #tulum #sun #ineedsun #rightnow #nostalgie #sick #inmybed
Simon class of 2018
Simon class of 2018
Awwwww memories...............#lastyear #girlstrip #ibiza #repost #therain #frankiessandals #hotelsecurity #iwantpizza! #slushpuppies @frankiestovell @nikkibeauts
☝️Jetzt auf YouTube DemTechMinimal und auf Soundcloud🖤https://m.soundcloud.com/demtech #techno #theroadto #köln #lastyear #nost #demtechminimal #technogermany #throwbackthursday #blackroof #tech #house #housemusic #techhouse #deephousemusic #electronic #music #technomusic #indiedance #dance #party #goodvibes #night #clubbing #dj #producer #loveit #kölntechno #nrw #cologne
Disinilah aku, tidak menunggu sukses untuk mencintainya, tapi aku akan tetap bersamanya apapun yg terjadi. Jatuh bangun pun akan ku menikmati setiap prosesnya ❤
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷: @peni.a
#throwback #lastyear #malang #amazingmalang #malangkipa #ngalam #basawalikan #basomalangbom #arema #aremania #love #instagram #like4like #follow4follow #instaday #instagood #instafood #indonesia #pesonaindonesia #cilacap #wonderfullindonesia #cilacapcity #ngapak
Disinilah aku, tidak menunggu sukses untuk mencintainya, tapi aku akan tetap bersamanya apapun yg terjadi. Jatuh bangun pun akan ku menikmati setiap prosesnya ❤ . . . . . . . . . 📷: @peni.a #throwback  #lastyear  #malang  #amazingmalang  #malangkipa  #ngalam  #basawalikan  #basomalangbom  #arema  #aremania  #love  #instagram  #like4like  #follow4follow  #instaday  #instagood  #instafood  #indonesia  #pesonaindonesia  #cilacap  #wonderfullindonesia  #cilacapcity  #ngapak 
Hari Ini nak kata kecewa tu ada la sebab tak boleh join hari koko skolah, nak pertandingan lari cikgu tk bgi sbb form5 tk leh terlibat sbb spm, yg boleh masuk pertandingan nyanyian je, kata cikgu hobi kmu tk boleh tukar klau dh lari, lari je em, klau nyanyi hancur berderai semua ke laut, so kita jadi coach dan reff bola Baling, Hahaha tahniah rumah biru johon bola Baling peringkat skolh hahaha jadi la kan nak main tk leh em last year, rase macm nak msuk blik form1 pastu nk pulun semua sukan, tapi waktu tk boleh putar balik, masa itu emas 🎓💐 #harikokosmksp #lastyear #spm2k17
Hari Ini nak kata kecewa tu ada la sebab tak boleh join hari koko skolah, nak pertandingan lari cikgu tk bgi sbb form5 tk leh terlibat sbb spm, yg boleh masuk pertandingan nyanyian je, kata cikgu hobi kmu tk boleh tukar klau dh lari, lari je em, klau nyanyi hancur berderai semua ke laut, so kita jadi coach dan reff bola Baling, Hahaha tahniah rumah biru johon bola Baling peringkat skolh hahaha jadi la kan nak main tk leh em last year, rase macm nak msuk blik form1 pastu nk pulun semua sukan, tapi waktu tk boleh putar balik, masa itu emas 🎓💐 #harikokosmksp  #lastyear  #spm2k17 
識到你地真係好開心❤
好難得我會扮可愛😂
#lastyear #sportday #friendship #2017
衝撃的過ぎて気持ちが追い付いてなかったけど
とりあえずあと1年全力で応援します。
ファンじゃない人から見たら痛いかもしれないけど
好きすぎて😂
泣くのは引退してからにします。
#安室奈美恵 #安室 #奈美恵 #安室ちゃん #namieamuro #namie #amuro #25周年 #25th #anniversary #引退 ##20180916 #lastyear #あと1年
กาลครั่งหนึ่งที่นานมาแล้ว.
.
.
.
.
.
#ความทรงจำ
#sky #clouds #remember 
#miss#passing #shcool#travel
#wind #clodweather#morningtime
#longago #inpasttimes #frater
#memberry#moment#lastyear
When people ask me about my professional orientation, this is my answer... 🤔😂 #chaos #lastyear #study #vendée #france #holidays #throwback
Bastó quel respiro
a infiammarti la faccia
di lacrime, e non sapevi
ch'è bastato un sospiro
per lasciarti entrare
serena
nell'anima mia.

Maggio saluta
la sua prima settimana,
e vai ancora graffiando l'aria
dimenticando chi, adesso,
brucia nel tuo fumo.
Un passato già remoto
quell'aurora a Mergellina,
una stella già scoppiata 
sul Golfo di Partenope.
cit.
#lastyear
Bastó quel respiro a infiammarti la faccia di lacrime, e non sapevi ch'è bastato un sospiro per lasciarti entrare serena nell'anima mia. Maggio saluta la sua prima settimana, e vai ancora graffiando l'aria dimenticando chi, adesso, brucia nel tuo fumo. Un passato già remoto quell'aurora a Mergellina, una stella già scoppiata sul Golfo di Partenope. cit. #lastyear 
・
・
・
・
懐かしい1枚🎞💭
舌ピ懐かしい制服かわい₍ᵔ·͈༝·͈ᵔ₎
試験終わったらまた遊ぶ✊🏻♥️
・
#lastyear 
#もっかい開けたくなる
Trop contente de retrouver mes copines d'amour! 😍 #lateamaucomplet #mesgirls #lastyear #liege #love #babies #friends #instalove #instagood #instamoment
Aa ne buldum?! Bu da #tb den sayılıyor mu? Ayrıca yine neyin peşindeyiz kimbilir ! @kartal.diken @0nur0cak @manikhumanik #guys #closefriends #meeting #lastyear #memories ☘
There is no way to happiness. Happiness is the way.🙃 #alwayshappy #autumn #longhair #braids #best #memories #of #classtrip #lastyear #friends #nature  #hashtagsarefun
・
🔪🎃last year🎃🔪
・
・
このリアル血だらけjkはTV出演した思い出💋
めちゃ寒くてお互い風邪引いたん懐かしい😂
・
誰とも仮想被りたくないプライドから、
傷も服も作ったった✌
・
今年もすでにガチ準備中💓🖤 ・
こんなこといつまでできるんやろな…🤔💦 #lastyear#body#make#music#jk#Gap#TrickorTreat#Halloween#blouse#memory#TV#red#blood#shot#instagood#picture#day#before#cultural#festival#Shibuya#tokyo#odaiba#this#year#seriousness#happy#next#time#again
・ 🔪🎃last year🎃🔪 ・ ・ このリアル血だらけjkはTV出演した思い出💋 めちゃ寒くてお互い風邪引いたん懐かしい😂 ・ 誰とも仮想被りたくないプライドから、 傷も服も作ったった✌ ・ 今年もすでにガチ準備中💓🖤 ・ こんなこといつまでできるんやろな…🤔💦 #lastyear #body #make #music #jk #Gap #TrickorTreat #Halloween #blouse #memory #TV #red #blood #shot #instagood #picture #day #before #cultural #festival #Shibuya #tokyo #odaiba #this #year #seriousness #happy #next #time #again