an online Instagram web viewer

#layan medias

Photos

Makin Aku Dewasa,Makin Aku Kenal Apa Erti Kehidupan Sebenarnya,Aku Bukan Yang Terbaik , Tapi Aku Cuba Untuk Menjadi Yang Terbaik Untuk Jalan Cerita Hidup Aku.... #Selamat Petang Geng
#piseyy#layan#O_o
Makin Aku Dewasa,Makin Aku Kenal Apa Erti Kehidupan Sebenarnya,Aku Bukan Yang Terbaik , Tapi Aku Cuba Untuk Menjadi Yang Terbaik Untuk Jalan Cerita Hidup Aku.... #Selamat  Petang Geng #piseyy #layan #O_o 
throw back. minggu2 lepas semasa dipanggil untuk berkhidmat modifikasi spec std modi hantar anak p sekolah, masih lagi beralamat malaysia tetapi di seberang laut, bintulu sarawak bumi kenyalang 🦅🦅. juta jutaan terima kasih kepada saudara yang berdiri di tengah itu bersama rakan beliau yang percaya akan khidmat sy, dan melayan sy di sana bak raja. “dari seberang ke seberang” sy datang lakukan yang terbaik, walaupun masih banyak perlu belajar dan menimba serta mencari gali. apa yang sy tau sy share, yang xtau sy krik2 la pe lagi 🤣🤣. in shaa Allah terbaik yg sy berikan tu, moga2 tahan lama, wlaupun high spec dah tu. dari semenanjung dah pelbagai negeri datang ke cheras untuk try khidmat sy. tapi rasanya yg belum pernah rasa, sabah je kot. keh2. moga2 ada yang nak try bawa nama amw di sabah, nak try sy punya setting kasi roger. sy xde nama, orang xkenal, cuma sy cuba lakukan yang terbaik, the rest allah yang izinkan bahawa jadi or x jadi. #onXon semoga murah rezeki saudara ini, moga panjang umur boleh jumpa lagi. terima kasih boss, semoga sihat selalu. #sajashare #amw #ahmadmotorworks #amwracing #bintulu #sarawak #layan #wheeliesket
throw back. minggu2 lepas semasa dipanggil untuk berkhidmat modifikasi spec std modi hantar anak p sekolah, masih lagi beralamat malaysia tetapi di seberang laut, bintulu sarawak bumi kenyalang 🦅🦅. juta jutaan terima kasih kepada saudara yang berdiri di tengah itu bersama rakan beliau yang percaya akan khidmat sy, dan melayan sy di sana bak raja. “dari seberang ke seberang” sy datang lakukan yang terbaik, walaupun masih banyak perlu belajar dan menimba serta mencari gali. apa yang sy tau sy share, yang xtau sy krik2 la pe lagi 🤣🤣. in shaa Allah terbaik yg sy berikan tu, moga2 tahan lama, wlaupun high spec dah tu. dari semenanjung dah pelbagai negeri datang ke cheras untuk try khidmat sy. tapi rasanya yg belum pernah rasa, sabah je kot. keh2. moga2 ada yang nak try bawa nama amw di sabah, nak try sy punya setting kasi roger. sy xde nama, orang xkenal, cuma sy cuba lakukan yang terbaik, the rest allah yang izinkan bahawa jadi or x jadi. #onXon  semoga murah rezeki saudara ini, moga panjang umur boleh jumpa lagi. terima kasih boss, semoga sihat selalu. #sajashare  #amw  #ahmadmotorworks  #amwracing  #bintulu  #sarawak  #layan  #wheeliesket 
Murid : “Cikgu tangkap gamba kat sini cantikk..” Cikgu : “Okayhh...” #layan
Murid : “Cikgu tangkap gamba kat sini cantikk..” Cikgu : “Okayhh...” #layan 
VRF service chemical
#layan
VRF service chemical #layan 
Inginkan #pembantu #majlis kecil kecilan seperti #sambutan #harijadi ?

#Tetamu #datang rumah tetapi tiada pembantu untuk #membantu?

Tiba #giliran #kumpulan #yassin ke rumah tapi tiada yang membantu #didapur dan #layan #tetamu?

APA SAJA #JENIS PERKHIDMATAN PEMBANTU KAMI #SEDIAKAN.. TERTAKLUK KEPADA TERMA DAN #SYARAT.. Hubungi kami di talian secara WHATSAPP :
Ms. Reen @ 0197733210 
Ms. Ida  @  01117570949

Follow ^like ^share :
Instagram : khidmat_kemasjdt
Facebook : Tree A Khidmat Kemas
Inginkan #pembantu  #majlis  kecil kecilan seperti #sambutan  #harijadi  ? #Tetamu  #datang  rumah tetapi tiada pembantu untuk #membantu ? Tiba #giliran  #kumpulan  #yassin  ke rumah tapi tiada yang membantu #didapur  dan #layan  #tetamu ? APA SAJA #JENIS  PERKHIDMATAN PEMBANTU KAMI #SEDIAKAN .. TERTAKLUK KEPADA TERMA DAN #SYARAT .. Hubungi kami di talian secara WHATSAPP : Ms. Reen @ 0197733210 Ms. Ida @ 01117570949 Follow ^like ^share : Instagram : khidmat_kemasjdt Facebook : Tree A Khidmat Kemas
Ba siapa sinang2 ni malam mau layan movie, pigi la sana channel tv3 😅😅 #layan #jodohtaksalahalamat
#layan kat tiangjambatan je
#hilangboring
#
Budak² yg kurang makan.. Parent bleh la cuba buah naga.. Tag kawan korang.. #AirNagaGebu #PeniagaJalanan #BukitGantang #taiping #Raintown #RainTreeWalk #PokokAsam #BuahNaga #DragonFruit #Pitaya #Fruit #Asli #TiadaPewarna #Sihat #Segar #Sejuk #Layan #Food #Delicious #Smoothie #Ice #Fresh #Healthy #Flora #Trending #Viral #Drink #Minum #Teguk #Sedut
Weekend routine.. heat up the engine.. heat up the tyre.. 😎 #SRC #karak #fullsuit #GSXR #K9 # K8 #R1 #ZX10 #revvlitemoto #layan
#layan tea secret pulak hero sorg ni..
#18/1/2018
#layan  tea secret pulak hero sorg ni.. #18 /1/2018
Lebih baik janda 
#layan
#To0-y0u
Layan pengantin atas pentas jap semalam 😅
.
.
#spectigirl #layan #ataspentas #berdama #pengantin #memberrapat #bff #cousin
Xtvt kami arini simple je..pagi2 dh kemas umh..sidai kain(cik abg tlg wat)...masak2 pastu bersiap ke destinasi yg ingin ditujui(air terjun)...dh smpi perut pon berkeroncong lagu rock 😆😆 start la mkn ala2 kampung...mkn x toleh kiri kanan dh(cik abg)...1st time kot kami pi berdua kt tmp ni...ritu pi ramai2...happening usah dok cakap la...air terjun x bper nk terjun sgt...air cetek tp bleh la mnd...de bdk2 seronok ler deme..insyallah mne la tau akn dtg bertiga berempat plak kn...hehe...sj dtg cni nk release tension...dok dengo bunyi air syahdu je...mata pon layan 😆😆😆😆...
#akusuka 
#layan 
#sajasukasuka
#berdua
#damai
#tenang
#menghayatikeindahanalam
Xtvt kami arini simple je..pagi2 dh kemas umh..sidai kain(cik abg tlg wat)...masak2 pastu bersiap ke destinasi yg ingin ditujui(air terjun)...dh smpi perut pon berkeroncong lagu rock 😆😆 start la mkn ala2 kampung...mkn x toleh kiri kanan dh(cik abg)...1st time kot kami pi berdua kt tmp ni...ritu pi ramai2...happening usah dok cakap la...air terjun x bper nk terjun sgt...air cetek tp bleh la mnd...de bdk2 seronok ler deme..insyallah mne la tau akn dtg bertiga berempat plak kn...hehe...sj dtg cni nk release tension...dok dengo bunyi air syahdu je...mata pon layan 😆😆😆😆... #akusuka  #layan  #sajasukasuka  #berdua  #damai  #tenang  #menghayatikeindahanalam 
Sorrang2 pragai cam puaka ..#layan #ajee #ahh
Penang dah selesai...hari ni kita run area klang valley dengan nilai pulak...kalau ada yang memerlukan perkhidmatan lori meh la roger²...xyah nak segan²
wasap.my/+60189190844

#lorrydriver
#takcaritakmakan
#layan
Penang dah selesai...hari ni kita run area klang valley dengan nilai pulak...kalau ada yang memerlukan perkhidmatan lori meh la roger²...xyah nak segan² wasap.my/+60189190844 #lorrydriver  #takcaritakmakan  #layan 
Naaah.. Pilih laaa mana satu pilihan hati.. Adik comey @bbiyyqhairna.co Atau budak gemok @zulmuhayat42 Dua2 cute pp 😂 xmaw kalaah naaa.. Layaaaan...............
(tajuk lagu sapa taw boleh komen,aku xtaw 😆)
#layan
#chill
#lepak
#santai
#relax
Naaah.. Pilih laaa mana satu pilihan hati.. Adik comey @bbiyyqhairna.co Atau budak gemok @zulmuhayat42 Dua2 cute pp 😂 xmaw kalaah naaa.. Layaaaan............... (tajuk lagu sapa taw boleh komen,aku xtaw 😆) #layan  #chill  #lepak  #santai  #relax 
ON X ON ha murah je ni guys RM 40 jee 
NK ORDER ?BOLEH DM ADMIN ATAU TEKAN LINK DI BIO!!!🔥
#barangpanas #rare #supportlocal #support #hipster #ootd #hipsterfashion #mensfashion #womenfashion #murahmurah #fashion #layan #panas#wakdoyok #puma #onxon #jarangxon #fitness #onxon #jarangxon
Org lps abis final exam tgk movie gnas2, kita plak tgk movie jiwang...emmm...lyn je la...hahaha 😂😂😂
#ayatayatcinta2 
#habisfinalexam 
#layan
Jom kluaq cuci mata hihi
#layan movie
#paradigmall
Review di Texas Kulim Central
Kami mencuba dua jenis menu yg hot:
1)3pcs combo chicken
-ayam crispy 3ketul yg besar
-disertakan muffin dn coslow
2)Maxicana Burger
-diletakkan dalamnya gabungan cheese n sos mozarela dn disertakan texas chicken
-kentang goreng spicy sbgai tmbhn
Pelbagai air bole refill free!!
Harga berpatutan..mmng surrr 👍👍👍👍 #ShahrulWalkerFoodReview

#malaysiareview #foodreview #layan #sedap #reviewsajasaja #makananterbaik #foodlover #foodpolice #malaysiafood #merecik #merecikhawau #westernfood #westernstyle #fastfood #burger #chickencrispy
Review di Texas Kulim Central Kami mencuba dua jenis menu yg hot: 1)3pcs combo chicken -ayam crispy 3ketul yg besar -disertakan muffin dn coslow 2)Maxicana Burger -diletakkan dalamnya gabungan cheese n sos mozarela dn disertakan texas chicken -kentang goreng spicy sbgai tmbhn Pelbagai air bole refill free!! Harga berpatutan..mmng surrr 👍👍👍👍 #ShahrulWalkerFoodReview  #malaysiareview  #foodreview  #layan  #sedap  #reviewsajasaja  #makananterbaik  #foodlover  #foodpolice  #malaysiafood  #merecik  #merecikhawau  #westernfood  #westernstyle  #fastfood  #burger  #chickencrispy 
#RR 
#layan 
#melaka to kl
mencintaimu adalah inginku. 
memilikimu adalah dambaku.
meski pun poketku jadi pemisah, hati tak akan bisa terpisah..😍😍
#ballpython #python #love #exotic #pets #petsofinstagram #padu #bazarkaratjb #layan #trekbikes
God will never take anything away from you without giving you something so much better.❤️ ,, goodnight 💤😘 #goodnight #happy#sadeem#fun#night#winter#cold#sumerr#nehpew #layan#passion #kids#amman#Iraq#dubai#turkay#aşk#İyi_geceler#sevdim
.
.
.
. يا صديقي.. أتعرف الفرق بين ابتسامتي وابتسَامتك؟ أنتَ تبتسم إذا شَعرتَ بالسَعادة.. وأنا أبتسم إذا رأيتك سَعِيداً.
.
.
.
.
@layan33221161 #i_love_you #사랑해💕 #friends #layan #rawan #kpop #bts #btsjimin #btsjin #btsjeonjungkook #btssuga #btsrapmonster #btsjhope #btsv
Dah lame tak dinner sama bini aek , winduu yuhuu 😅💋✌🏻️ #binilapardalamhujan #layan @shfika97
#layan tengah bendang jaa kita 😜
#layan  tengah bendang jaa kita 😜
Chemical full Service & installation.
#layan
Chemical full Service & installation. #layan 
Antara sebab tido awal hampir setiap malam.

#layan
Antara sebab tido awal hampir setiap malam. #layan 
😍 Mlm ni nk #layan cite ni
Nk rehat skjp

#warisjarihantu
#astrocitra
#showing
#mayakarin