an online Instagram web viewer

#lensberkualiti medias

Photos

PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
"CONTACT LENS YANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR SOFTLENS"
-
Sya ingin memperkenalkan #Ambersoftlens yang beekualiti dan warna lens yang mengikut trend terkini.
-
Saiz :
🌷16mm
🌷14.5mm
🌷15mm 
Kandungan air : tinggi , lebih daripada 25%

Tempoh masa : 3bulan

Warna : Natural dan mengikut trend semasa
-
 Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/601139916953
-
#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
"CONTACT LENS YANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR SOFTLENS" - Sya ingin memperkenalkan #Ambersoftlens  yang beekualiti dan warna lens yang mengikut trend terkini. - Saiz : 🌷16mm 🌷14.5mm 🌷15mm Kandungan air : tinggi , lebih daripada 25% Tempoh masa : 3bulan Warna : Natural dan mengikut trend semasa - Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/601139916953 - #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Teringin nak pakai lens yang berkualiti tapi takde duit nak beli y mahal²?? Mai cuba #LensThia.. Harga patot.. Lawa.. Berkualiti.. Ada certificated..
Selesa di mata.. Macam mana nak oder?  Ws 0139192957
Pos seluruh Malaysia
Cod Temerloh Maran Mentakab

#Lensmurah
#Lensberkualiti
#Lensmaran
#Lenstemerloh
#Lensmentakab
Mari cuci mata. Kalau berkenan boleh pm tauu ❤️🤩 Whatsap - 0126070782 
#lensbydisney #lens #lensculture #lensmurah #lensmurahmurah #lensmurahgila #lensmurahcantik #lenscantik #lensmurahberkualiti #lensberkualiti #lensberkualitiselesa
This pretty girl rocking with CLEOPATRA SILVER GREY.. 😍😍😍.TQ Babe. 😘 .
.
.off rm5 now.. 😱😱
.rm40
.42% water content .
#lenscantik
#january
#lensberkualiti
#mua
#muamalaysia
#kekasihpaksareka
"CONTACT LENS YANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR SOFTLENS"
-
Sya ingin memperkenalkan #Ambersoftlens yang berkualiti dan warna lens yang mengikut trend terkini.
-
Saiz :
🌷16mm
🌷14.5mm
🌷15mm 
Kandungan air : tinggi , lebih daripada 25%

Tempoh masa : 3bulan

Warna : Natural dan mengikut trend semasa
-
 Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/601139916953
-
COD 🚗 Pekan Nenas & Gelang Patah area only -
#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
"CONTACT LENS YANG SESUAI UNTUK PENGGEMAR SOFTLENS" - Sya ingin memperkenalkan #Ambersoftlens  yang berkualiti dan warna lens yang mengikut trend terkini. - Saiz : 🌷16mm 🌷14.5mm 🌷15mm Kandungan air : tinggi , lebih daripada 25% Tempoh masa : 3bulan Warna : Natural dan mengikut trend semasa - Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang http://www.wasap.my/601139916953 - COD 🚗 Pekan Nenas & Gelang Patah area only - #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
"LIRIKKAN MATA SEMAKIN MENGGODA"
-
Acecece berbeza terus selepas pakai #AmberSoftLens ni.Dulu kalau pakai mesti gatal gatal , pastu merah .. Tapi selepas kawan kenalkan #AmberSoftLens ni terus terjatuh hati.
-
#AmberSoftLens ringan dan permukaannya sangat nipis dan selesa..Terdiri dari 9 warna dengan warna yang terang dan tanpa ring..
-
Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang www.wasap.my/601139916953 - 
Klik link di bio profile untuk dapatkan #AmberSoftLens -

#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
"LIRIKKAN MATA SEMAKIN MENGGODA" - Acecece berbeza terus selepas pakai #AmberSoftLens  ni.Dulu kalau pakai mesti gatal gatal , pastu merah .. Tapi selepas kawan kenalkan #AmberSoftLens  ni terus terjatuh hati. - #AmberSoftLens  ringan dan permukaannya sangat nipis dan selesa..Terdiri dari 9 warna dengan warna yang terang dan tanpa ring.. - Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang www.wasap.my/601139916953 - Klik link di bio profile untuk dapatkan #AmberSoftLens  - #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Assalamualaikum & hai semua!
-
My birthday just around the corner and sis excited nak "lanje" korang semua dengan harga lens laaaagiii mur mur!
-
1 PAIR 👉🏻 RM20/pair
2 - 5 PAIR 👉🏻 RM18/pair
6 - 10 PAIR 👉🏻 RM17/pair
11 PAIR AND ABOVE? 👉🏻 kena ws sis!
-
Exclude; Postage & HYDROCOR MOLICON
-
Harga lg banyak dah boleh sama dengan harga borong dah 🤣
-
Click link dekat bio sis untuk order skrg! Bila start? Sekarang ler 😋 #hydro #hydrocormurah #hydrolens #hydrocorlens #lensmurah #lenskorea #lensmurahmalaysia #terlajaklaris #lenspalingmurah #lensberkualiti #lenslaku #lenspalinglaku #lensmalaysia #hargamurah #murahmalaysia #yourbeautyeyes #favouritelens #tbeautylens
Assalamualaikum & hai semua! - My birthday just around the corner and sis excited nak "lanje" korang semua dengan harga lens laaaagiii mur mur! - 1 PAIR 👉🏻 RM20/pair 2 - 5 PAIR 👉🏻 RM18/pair 6 - 10 PAIR 👉🏻 RM17/pair 11 PAIR AND ABOVE? 👉🏻 kena ws sis! - Exclude; Postage & HYDROCOR MOLICON - Harga lg banyak dah boleh sama dengan harga borong dah 🤣 - Click link dekat bio sis untuk order skrg! Bila start? Sekarang ler 😋 #hydro  #hydrocormurah  #hydrolens  #hydrocorlens  #lensmurah  #lenskorea  #lensmurahmalaysia  #terlajaklaris  #lenspalingmurah  #lensberkualiti  #lenslaku  #lenspalinglaku  #lensmalaysia  #hargamurah  #murahmalaysia  #yourbeautyeyes  #favouritelens  #tbeautylens 
#ladydiorgrey
##tiffany grey
PROMOSI MASIH BERJALAN!!!
PROMOTION UOLLS!!!
FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB!
Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG
LENS NO POWER RM55 SEPASANG
TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
WASAP 0194317969
WASAP 0194317969
Atau
WASAP 0136772270
gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens #auralensmalaysia # #auralensperak #auralensselangor #auralensmurah #lensmurah #lensberkualiti #lensselesa #auralensofficial #lensauralens #lens #qualitylens #naturallens #daringauralens #freepostage #lenscantik #lenscantikmurahselesa #lensselesagila #kualitilens #mua #muakl #muamakeover #makeupartis #lensmakeup #lensmurahgila
#ladydiorgrey  ##tiffany  grey PROMOSI MASIH BERJALAN!!! PROMOTION UOLLS!!! FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB! Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG LENS NO POWER RM55 SEPASANG TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! WASAP 0194317969 WASAP 0194317969 Atau WASAP 0136772270 gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens  #auralensmalaysia  # #auralensperak  #auralensselangor  #auralensmurah  #lensmurah  #lensberkualiti  #lensselesa  #auralensofficial  #lensauralens  #lens  #qualitylens  #naturallens  #daringauralens  #freepostage  #lenscantik  #lenscantikmurahselesa  #lensselesagila  #kualitilens  #mua  #muakl  #muamakeover  #makeupartis  #lensmakeup  #lensmurahgila 
LAMUNE ————————————————————————
ğŸŽ€Diameter 14.5 mm
ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA
ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem
ğŸŽ€Kandungan air 42%
ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm
ğŸŽ€made in KOREA
ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
ğŸŽ€RM15 setiap sepasang 🔥
ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp 0139622991 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu) 
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia #dropshipcontactlens #dropshiplens #opendropship #dropshipwanted
LAMUNE ———————————————————————— ğŸŽ€Diameter 14.5 mm ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem ğŸŽ€Kandungan air 42% ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm ğŸŽ€made in KOREA ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai ğŸŽ€RM15 setiap sepasang 🔥 ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp 0139622991 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu) #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia  #dropshipcontactlens  #dropshiplens  #opendropship  #dropshipwanted 
THE MOONLIGHT —————————————————————————
ğŸŽ€Diameter 14.5 mm
ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA
ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem
ğŸŽ€Kandungan air 42%
ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm
ğŸŽ€made in KOREA
ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
ğŸŽ€RM16 setiap sepasang 🔥
ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp 0139622991 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊(cek dlu sblm buka pnutup botol) 
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
THE MOONLIGHT ————————————————————————— ğŸŽ€Diameter 14.5 mm ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem ğŸŽ€Kandungan air 42% ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm ğŸŽ€made in KOREA ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai ğŸŽ€RM16 setiap sepasang 🔥 ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp 0139622991 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊(cek dlu sblm buka pnutup botol) #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
ICEDEW (slide for more colour)
————————————————————————
ğŸŽ€Diameter 15mm
ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA
ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan
ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem
ğŸŽ€Kandungan air 42%
ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm
ğŸŽ€made in KOREA
ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai
ğŸŽ€RM16 setiap sepasang 🔥
ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss —————————————————————————
⏩whatsapp 0139622991 🔥
⏩promote kat kawan2 🙌
⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu) 
#contactlensemurah #lensmurah #sayajuallens #lenskorea #lenspromosi #lensberkualiti #contactlense #contactlensmalaysia #lensmalaysia #contactlens #colourlens #lenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia #dropshipcontactlens #dropshiplens #opendropship #dropshipwanted
ICEDEW (slide for more colour) ———————————————————————— ğŸŽ€Diameter 15mm ğŸŽ€ade power/xde power HARGA SAMA ğŸŽ€Tahan 6 bulan (setelah buka penutup) bergantung cara penggunaan ğŸŽ€ Kelembutan contact lens 58% poly hem ğŸŽ€Kandungan air 42% ğŸŽ€Lengkungan 8.6mm ğŸŽ€made in KOREA ğŸŽ€lens berkualiti tinggi & sgt selesa dpakai ğŸŽ€RM16 setiap sepasang 🔥 ğŸŽ€postage rm8 sm /rm11 ss ————————————————————————— ⏩whatsapp 0139622991 🔥 ⏩promote kat kawan2 🙌 ⏩sebarang kerosakan (pecah/koyak), laporkan kpd kami dlm masa 3 hari 😊 (jgn buka pnutup botol dulu) #contactlensemurah  #lensmurah  #sayajuallens  #lenskorea  #lenspromosi  #lensberkualiti  #contactlense  #contactlensmalaysia  #lensmalaysia  #contactlens  #colourlens  #lenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia  #dropshipcontactlens  #dropshiplens  #opendropship  #dropshipwanted 
Nak lens yang warnanya terang, tapi nampak natural, macam warna tu warna mata kita sebenar?Tak perlu cari lagi!

Introducing Alpha Spatax! Design lens ni memang cantik, warna terang tapi nampak natural sebab ring dia sama warna. Diameter pun tak terlalu besar walau lagi besar dari mata biasa, jadi keselesaan memang ✔️!Guaranteed to make you look elegant and beautiful! Tak percaya; marilah cuba! Shop kami guaranteed quality at a low price!ğŸ˜ğŸ’•ğŸŽ‰ ALPHA SPATAX
Brand: Disney
Series:AlphaSpatax
Colour:Brown, Gold, Grey
Plano&power available❗️
Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573.

#alphaspartax #alphaspartaxmurah #alphaspataxgray #alphaspataxbrown
#alphaspataxgold
#lenstermurah
#alphaspataxmurah #alphaspataxlens #lensmurahgila #lensmurahmalaysia #disneylensmurah #disneylensmalaysia #lenskoreaoriginal #lensselamat #lensberkualiti #jasbeautydotcom #kedailensmurah #trustedseller #trustedlens #beautyshop #allahmurahkanrezekiku #jasbeautyempire
Nak lens yang warnanya terang, tapi nampak natural, macam warna tu warna mata kita sebenar?Tak perlu cari lagi! Introducing Alpha Spatax! Design lens ni memang cantik, warna terang tapi nampak natural sebab ring dia sama warna. Diameter pun tak terlalu besar walau lagi besar dari mata biasa, jadi keselesaan memang ✔️!Guaranteed to make you look elegant and beautiful! Tak percaya; marilah cuba! Shop kami guaranteed quality at a low price!ğŸ˜ğŸ’•ğŸŽ‰ ALPHA SPATAX Brand: Disney Series:AlphaSpatax Colour:Brown, Gold, Grey Plano&power available❗️ Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573. #alphaspartax  #alphaspartaxmurah  #alphaspataxgray  #alphaspataxbrown  #alphaspataxgold  #lenstermurah  #alphaspataxmurah  #alphaspataxlens  #lensmurahgila  #lensmurahmalaysia  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #lenskoreaoriginal  #lensselamat  #lensberkualiti  #jasbeautydotcom  #kedailensmurah  #trustedseller  #trustedlens  #beautyshop  #allahmurahkanrezekiku  #jasbeautyempire 
Hot!!🔥🔥🔥
This lens design is especially elegant. The Gold colour means its color captivatingly changes according to lighting— olive green under sunlight, silver indoors and gold under bright light😍 The perfect lens to make you look elegant, mysterious and captivating!

ALPHA SPATAX GOLD
Brand: Disney
Series:AlphaSpatax
Colour:Gold
Dia:14.2 to 14.5mm
Price: RM2x (postage included!)
Plano&power available❗️
Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573.

#alphaspataxgold
#lenstermurah
#alphaspataxmurah #alphaspataxlens #lensmurahgila #lensmurahmalaysia #disneylensmurah #disneylensmalaysia #lenskoreaoriginal #lensselamat #lensberkualiti #jasbeautydotcom #kedailensmurah #trustedseller #trustedlens #beautyshop #allahmurahkanrezekiku #jasbeautyempire
Hot!!🔥🔥🔥 This lens design is especially elegant. The Gold colour means its color captivatingly changes according to lighting— olive green under sunlight, silver indoors and gold under bright light😍 The perfect lens to make you look elegant, mysterious and captivating! ALPHA SPATAX GOLD Brand: Disney Series:AlphaSpatax Colour:Gold Dia:14.2 to 14.5mm Price: RM2x (postage included!) Plano&power available❗️ Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573. #alphaspataxgold  #lenstermurah  #alphaspataxmurah  #alphaspataxlens  #lensmurahgila  #lensmurahmalaysia  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #lenskoreaoriginal  #lensselamat  #lensberkualiti  #jasbeautydotcom  #kedailensmurah  #trustedseller  #trustedlens  #beautyshop  #allahmurahkanrezekiku  #jasbeautyempire 
Lens ni mmg cantik, warna Gold dia bertukar2 ikut lighting! nmpk olive green bawah matahari, silver dlm rumah n gold bawah lampu putih😍

ALPHA SPATAX GOLD
Brand: Disney
Series:AlphaSpatax
Colour:Gold
Dia:14.2 to 14.5mm
Price:RM2x (postage included!)
Plano&power available❗️
Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573.

#alphaspataxgold
#lenstermurah
#alphaspataxmurah #alphaspataxlens #lensmurahgila #lensmurahmalaysia #disneylensmurah #disneylensmalaysia #lenskoreaoriginal #lensselamat #lensberkualiti #jasbeautydotcom #kedailensmurah #trustedseller #trustedlens #beautyshop #allahmurahkanrezekiku #jasbeautyempire
Lens ni mmg cantik, warna Gold dia bertukar2 ikut lighting! nmpk olive green bawah matahari, silver dlm rumah n gold bawah lampu putih😍 ALPHA SPATAX GOLD Brand: Disney Series:AlphaSpatax Colour:Gold Dia:14.2 to 14.5mm Price:RM2x (postage included!) Plano&power available❗️ Dm/whatsapp at the link above for details, or sms📩+60182251573. #alphaspataxgold  #lenstermurah  #alphaspataxmurah  #alphaspataxlens  #lensmurahgila  #lensmurahmalaysia  #disneylensmurah  #disneylensmalaysia  #lenskoreaoriginal  #lensselamat  #lensberkualiti  #jasbeautydotcom  #kedailensmurah  #trustedseller  #trustedlens  #beautyshop  #allahmurahkanrezekiku  #jasbeautyempire 
##tiffany grey
PROMOSI MASIH BERJALAN!!!
PROMOTION UOLLS!!!
FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB!
Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG
LENS NO POWER RM55 SEPASANG
TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
WASAP 0194317969
WASAP 0194317969
Atau
WASAP 0136772270
gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens #auralensmalaysia # #auralensperak #auralensselangor #auralensmurah #lensmurah #lensberkualiti #lensselesa #auralensofficial #lensauralens #lens #qualitylens #naturallens #daringauralens #freepostage #lenscantik #lenscantikmurahselesa #lensselesagila #kualitilens #mua #muakl #muamakeover #makeupartis #lensmakeup #lensmurahgila
##tiffany  grey PROMOSI MASIH BERJALAN!!! PROMOTION UOLLS!!! FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB! Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG LENS NO POWER RM55 SEPASANG TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! WASAP 0194317969 WASAP 0194317969 Atau WASAP 0136772270 gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens  #auralensmalaysia  # #auralensperak  #auralensselangor  #auralensmurah  #lensmurah  #lensberkualiti  #lensselesa  #auralensofficial  #lensauralens  #lens  #qualitylens  #naturallens  #daringauralens  #freepostage  #lenscantik  #lenscantikmurahselesa  #lensselesagila  #kualitilens  #mua  #muakl  #muamakeover  #makeupartis  #lensmakeup  #lensmurahgila 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD COUPLE
RM150
.
Harga asal RM210, korg jimat RM60
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD COUPLE RM150 . Harga asal RM210, korg jimat RM60 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK GOLD RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
Mari cuci mata. Kalau berkenan boleh pm tauu ❤️🤩 Whatsap - 0126070782 
#lensbydisney #lens #lensculture #lensmurah #lensmurahmurah #lensmurahgila #lensmurahcantik #lenscantik #lensmurahberkualiti #lensberkualiti #lensberkualitiselesa
PROMOSI MASIH BERJALAN!!!
PROMOTION UOLLS!!!
FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB!
Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG
LENS NO POWER RM55 SEPASANG
TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
WASAP 0194317969
WASAP 0194317969
Atau
WASAP 0136772270
gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens #auralensmalaysia # #auralensperak #auralensselangor #auralensmurah #lensmurah #lensberkualiti #lensselesa #auralensofficial #lensauralens #lens #qualitylens #naturallens #daringauralens #freepostage #lenscantik #lenscantikmurahselesa #lensselesagila #kualitilens #mua #muakl #muamakeover #makeupartis #lensmakeup #lensmurahgila
PROMOSI MASIH BERJALAN!!! PROMOTION UOLLS!!! FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB! Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG LENS NO POWER RM55 SEPASANG TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! WASAP 0194317969 WASAP 0194317969 Atau WASAP 0136772270 gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens  #auralensmalaysia  # #auralensperak  #auralensselangor  #auralensmurah  #lensmurah  #lensberkualiti  #lensselesa  #auralensofficial  #lensauralens  #lens  #qualitylens  #naturallens  #daringauralens  #freepostage  #lenscantik  #lenscantikmurahselesa  #lensselesagila  #kualitilens  #mua  #muakl  #muamakeover  #makeupartis  #lensmakeup  #lensmurahgila 
Untuk setiap pembelian #AmberSoftLens customer akan dapat: -
🌹Lens
🌹 Travel kit
🌹Penyepit
-
Sis pon suka tengok packaging #AmberSoftLens ni sebab nampak cantik dan kemas. Very secure and to ensure customer get the product in good condition. -
Boleh Whatsapp/ Telegram sis 📲011-3991 6953
-
Atau
- 
Boleh klik link Whatsapp di bio profile utk dapatkan #AmberSoftLens dengan segera.
-
#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Untuk setiap pembelian #AmberSoftLens  customer akan dapat: - 🌹Lens 🌹 Travel kit 🌹Penyepit - Sis pon suka tengok packaging #AmberSoftLens  ni sebab nampak cantik dan kemas. Very secure and to ensure customer get the product in good condition. - Boleh Whatsapp/ Telegram sis 📲011-3991 6953 - Atau - Boleh klik link Whatsapp di bio profile utk dapatkan #AmberSoftLens  dengan segera. - #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
#AmberSoftLens memang best sebab selesa, rasa macam tak pakai lens. Struktur lens yang lembut dan colour pulak menarik. Sangat puas hati! Sekali cuba mesti jatuh hati ğŸ’ž

Boleh Whatsapp/ Telegram: 📲 011-3991 6953

Atau

Klik link Whatsapp dia bio profile untuk dapatkan harga yg menarik dan memuaskan hati. 
#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
#AmberSoftLens  memang best sebab selesa, rasa macam tak pakai lens. Struktur lens yang lembut dan colour pulak menarik. Sangat puas hati! Sekali cuba mesti jatuh hati ğŸ’ž Boleh Whatsapp/ Telegram: 📲 011-3991 6953 Atau Klik link Whatsapp dia bio profile untuk dapatkan harga yg menarik dan memuaskan hati. #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
#AmberSoftLens memang best sebab selesa, rasa macam tak pakai lens. Struktur lens yang lembut dan colour pulak menarik. Sangat puas hati! Sekali cuba mesti jatuh hati ğŸ’ž

Boleh Whatsapp/ Telegram: 📲 011-3991 6953

Atau

Klik link Whatsapp dia bio profile untuk dapatkan harga yg menarik dan memuaskan hati. 
#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
#AmberSoftLens  memang best sebab selesa, rasa macam tak pakai lens. Struktur lens yang lembut dan colour pulak menarik. Sangat puas hati! Sekali cuba mesti jatuh hati ğŸ’ž Boleh Whatsapp/ Telegram: 📲 011-3991 6953 Atau Klik link Whatsapp dia bio profile untuk dapatkan harga yg menarik dan memuaskan hati. #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
"CANTIKNYA MATA DIA” ‌ - 
Meh sini Sya nak share dengan sayang sayang semua, 8 Jenis warna lens ala Ala macam retis Bollywood Yang sememangnya dapat memukau pandangan mata: ‌ - 💕 Scarlett Brown
‌💕Lady Blue ‌
💕Katy Perry Brown ‌
💕Salena Gomez Brown
‌💕Taylor swift red
‌💕Beyonce Gray ‌
💕Mariah Carey Gray
‌💕Kim Kardashian Blue ‌- ‌Dengan struktur lens yang sangat lembut ,ringan dan yang paling pasti tidak menyebabkan  mata sakit dan merah . Memang sesuai untuk mata yang sensetif sebab amber lens mempunyai kandungan air yg tinggi dan mendapat kelulusan dari KKM. ‌ - ‌

Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang www.wasap.my/601139916953 -

#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
"CANTIKNYA MATA DIA” ‌ - Meh sini Sya nak share dengan sayang sayang semua, 8 Jenis warna lens ala Ala macam retis Bollywood Yang sememangnya dapat memukau pandangan mata: ‌ - 💕 Scarlett Brown ‌💕Lady Blue ‌ 💕Katy Perry Brown ‌ 💕Salena Gomez Brown ‌💕Taylor swift red ‌💕Beyonce Gray ‌ 💕Mariah Carey Gray ‌💕Kim Kardashian Blue ‌- ‌Dengan struktur lens yang sangat lembut ,ringan dan yang paling pasti tidak menyebabkan mata sakit dan merah . Memang sesuai untuk mata yang sensetif sebab amber lens mempunyai kandungan air yg tinggi dan mendapat kelulusan dari KKM. ‌ - ‌ Klik link WhatsApp di bawah untuk dapatkan Amber Lens sekarang www.wasap.my/601139916953 - #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  #lenscantikmenarik  #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
PROMOTION BY AMBER LENS

Hello! 
Sekarang Amber Soft Lens ada buat promotion untuk siapa yg purchase combo. 
So tunggu apa lagi guys sebelum promotion closed. Cepat grab colour yang menawan! 
p/s: Ini adalah combo price for power lens items.

#lenscantik #ambersoftlens #softlens #lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
PROMOTION BY AMBER LENS

Hello! 
Sekarang Amber Soft Lens ada buat promotion untuk siapa yg purchase combo. 
So tunggu apa lagi guys sebelum promotion closed. Cepat grab colour yang menawan! 
p/s: Ini adalah combo price for plano items.

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” 
Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. 
Kelebihan Amber Soft Lens:
👉🏻 Soft lens
👉🏻 KKM Approved
👉🏻 3 months of usage
👉🏻 57% water
👉🏻 43% polymacon
👉🏻 Tidak memedihkan mata

Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953
📲 011-3991 6953

#lenscantik #ambersoftlens #softlens lenscantikmenarik #matamenawan #sayajuallens #sayajuallensecantik #lensamber #lensmalaysia #lensjohorbahru #lensamata  #kantalengkap #lensnatural #lensberkualiti
Pepatah melayu ada mengatakan “DARI MATA TURUN KE HATI” Siapa kata tidak boleh memiliki mata yang cantik serta menarik. Amber Soft Lens mempunyai pelbagai colour yang menarik. Kelebihan Amber Soft Lens: 👉🏻 Soft lens 👉🏻 KKM Approved 👉🏻 3 months of usage 👉🏻 57% water 👉🏻 43% polymacon 👉🏻 Tidak memedihkan mata Untuk dapatkan harga menarik boleh Whatsapp sis 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 📲 011-3991 6953 #lenscantik  #ambersoftlens  #softlens  lenscantikmenarik #matamenawan  #sayajuallens  #sayajuallensecantik  #lensamber  #lensmalaysia  #lensjohorbahru  #lensamata  #kantalengkap  #lensnatural  #lensberkualiti 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK COUPLE
RM150
.
Harga asal RM210, korg jimat RM60
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK COUPLE RM150 . Harga asal RM210, korg jimat RM60 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR BLACK
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR BLACK RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
FYFFY TURQUOISE 🌹

RM 16 ONLY ( NOT INCLUDE POS) 
Usage 👉🏻 3 - 6 months
Power 👉🏻 0 - 600
Diameter 👉🏻 16 mm

#lensmurah #lensmurahmalaysia #lenscantik #lensmurahsangat #barangmurah #trustseller #lensberkualiti #lens #lensmata #lensmatabesar #lensmurahsangat #contactlenses #contactlenskorea #contactlenses #contactlenscantik #british #singpore #perkhawinan #neelofa #contactlensnobluk
Mari cuci mata. Kalau berkenan boleh pm tauu ❤️🤩 Whatsap - 0126070782 
#lensbydisney #lens #lensculture #lensmurah #lensmurahmurah #lensmurahgila #lensmurahcantik #lenscantik #lensmurahberkualiti #lensberkualiti #lensberkualitiselesa
Assalamualaikum and hi semua🌸. Tulipsarasofea menjual pelbagai jenis Korean soft lens 👀
.
Lens yang 💯 original dan lembut sehingga anda tak sedar memakainya 😆
.
Tahan 3-6 bulan. Kalau jaga dengan baik lagi lama boleh guna👍
.
Nak fast response wajib whatsapp admin 📲 0129080976
.
#koreanlens #koreansoftlensmurah #koreansoftlensmurahmalaysia #lensmurahgila #lensmurah #lensberkualiti #kantamatamurah #kantamurahmalaysia #chocolatelover #cantik #shawlmurah #dropshipshawl
Assalamualaikum and hi semua🌸. Tulipsarasofea menjual pelbagai jenis Korean soft lens 👀 . Lens yang 💯 original dan lembut sehingga anda tak sedar memakainya 😆 . Tahan 3-6 bulan. Kalau jaga dengan baik lagi lama boleh guna👍 . Nak fast response wajib whatsapp admin 📲 0129080976 . #koreanlens  #koreansoftlensmurah  #koreansoftlensmurahmalaysia  #lensmurahgila  #lensmurah  #lensberkualiti  #kantamatamurah  #kantamurahmalaysia  #chocolatelover  #cantik  #shawlmurah  #dropshipshawl 
PROMOSI MASIH BERJALAN!!!
PROMOTION UOLLS!!!
FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB!
Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG
LENS NO POWER RM55 SEPASANG
TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
💄💄💄FREE POSTAGE!!!!
WASAP 0194317969
WASAP 0194317969
gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens #auralensmalaysia # #auralensperak #auralensselangor #auralensmurah #lensmurah #lensberkualiti #lensselesa #auralensofficial #lensauralens #lens #qualitylens #naturallens #daringauralens #freepostage #lenscantik #lenscantikmurahselesa #lensselesagila #kualitilens #mua #muakl #muamakeover #makeupartis #lensmakeup #lensmurahgila
PROMOSI MASIH BERJALAN!!! PROMOTION UOLLS!!! FREE POSTAGE WALAUPUN HANYA BELI SATU LENS!!!! ❤❤ SUSAH NAK CARI IG LENS AURALENS BUAT PROMOSI MACAM NI! RUGI WEH X GRAB! Cepat sementara promosi masih berjalan!!!! Jom grab!!! Cuba sekali pasti terus melekat dengan brand lens kami! Ada kelulusan dan selesa ya amat walau pakai sepanjang hari!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ LENS POWER RM60 SEPASANG LENS NO POWER RM55 SEPASANG TAHAN 3 BULAN 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! 💄💄💄FREE POSTAGE!!!! WASAP 0194317969 WASAP 0194317969 gegurls sekalian!!!! Free postage saja!!❤❤❤ #auralens  #auralensmalaysia  # #auralensperak  #auralensselangor  #auralensmurah  #lensmurah  #lensberkualiti  #lensselesa  #auralensofficial  #lensauralens  #lens  #qualitylens  #naturallens  #daringauralens  #freepostage  #lenscantik  #lenscantikmurahselesa  #lensselesagila  #kualitilens  #mua  #muakl  #muamakeover  #makeupartis  #lensmakeup  #lensmurahgila 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR ROSE GOLD COUPLE
RM150
.
Harga asal RM210, korg jimat RM60
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR ROSE GOLD COUPLE RM150 . Harga asal RM210, korg jimat RM60 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR ROSE GOLD
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR ROSE GOLD RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
🌸AURALENS🌸
.

Colour: Lady Dior Blue
Diameter: 14.5mm
Price: RM55 (plano) RM60 (power)
Postage: RM8 SM / RM11 SS
Usage: 3 Months .
Whatsapp : 01156683327
.
#auralens #auralensjohor #auralensmalaysia #auralensmersing #auralensmelaka #auralenspahang #auralensviral #lensviral #lensmurah #contactlensjb #contactlensmelaka #contactlensmurah
#auralensxfarrabeauty #matacantik #hotselling #lensberkualiti #qualityproduct #qualitycontactlens #contactlens  #contactlensmalaysia #contactlensmalaysiamurah
🌸AURALENS🌸 . Colour: Lady Dior Blue Diameter: 14.5mm Price: RM55 (plano) RM60 (power) Postage: RM8 SM / RM11 SS Usage: 3 Months . Whatsapp : 01156683327 . #auralens  #auralensjohor  #auralensmalaysia  #auralensmersing  #auralensmelaka  #auralenspahang  #auralensviral  #lensviral  #lensmurah  #contactlensjb  #contactlensmelaka  #contactlensmurah  #auralensxfarrabeauty  #matacantik  #hotselling  #lensberkualiti  #qualityproduct  #qualitycontactlens  #contactlens  #contactlensmalaysia  #contactlensmalaysiamurah 
🌸AURALENS🌸
.

Colour: Lady Dior Green
Diameter: 14.5mm
Price: RM55 (plano) RM60 (power)
Postage: RM8 SM / RM11 SS
Usage: 3 Months .
Whatsapp : 01156683327
.
#auralens #auralensjohor #auralensmalaysia #auralensmersing #auralensmelaka #auralenspahang #auralensviral #lensviral #lensmurah #contactlensjb #contactlensmelaka #contactlensmurah
#auralensxfarrabeauty #matacantik #hotselling #lensberkualiti #qualityproduct #qualitycontactlens #contactlens  #contactlensmalaysia #contactlensmalaysiamurah
🌸AURALENS🌸 . Colour: Lady Dior Green Diameter: 14.5mm Price: RM55 (plano) RM60 (power) Postage: RM8 SM / RM11 SS Usage: 3 Months . Whatsapp : 01156683327 . #auralens  #auralensjohor  #auralensmalaysia  #auralensmersing  #auralensmelaka  #auralenspahang  #auralensviral  #lensviral  #lensmurah  #contactlensjb  #contactlensmelaka  #contactlensmurah  #auralensxfarrabeauty  #matacantik  #hotselling  #lensberkualiti  #qualityproduct  #qualitycontactlens  #contactlens  #contactlensmalaysia  #contactlensmalaysiamurah 
HOT SELLING!! 💥💥 🌸AURALENS🌸
.

Colour: Versace Grey
Diameter: 14.5mm
Price: RM55 (plano) RM60 (power)
Postage: RM8 SM / RM11 SS
Usage: 3 Months .
Whatsapp : 01156683327
.
#auralens #auralensjohor #auralensmalaysia #auralensmersing #auralensmelaka #auralenspahang #auralensviral #lensviral #lensmurah #contactlensjb #contactlensmelaka #contactlensmurah
#auralensxfarrabeauty #matacantik #hotselling #lensberkualiti #qualityproduct #qualitycontactlens #contactlens  #contactlensmalaysia #contactlensmalaysiamurah
HOT SELLING!! 💥💥 🌸AURALENS🌸 . Colour: Versace Grey Diameter: 14.5mm Price: RM55 (plano) RM60 (power) Postage: RM8 SM / RM11 SS Usage: 3 Months . Whatsapp : 01156683327 . #auralens  #auralensjohor  #auralensmalaysia  #auralensmersing  #auralensmelaka  #auralenspahang  #auralensviral  #lensviral  #lensmurah  #contactlensjb  #contactlensmelaka  #contactlensmurah  #auralensxfarrabeauty  #matacantik  #hotselling  #lensberkualiti  #qualityproduct  #qualitycontactlens  #contactlens  #contactlensmalaysia  #contactlensmalaysiamurah 
Disney Creamy
1 pair Rm20 
2 pair Rm40 free Case Lens
3 Pair Rm50  Postage Rm8 & Rm12 S/S
Whatsap - 0126070782 
#lensbydisney #lens #lensculture #lensmurah #lensmurahmurah #lensmurahgila #lensmurahcantik #lenscantik #lensmurahberkualiti #lensberkualiti #lensberkualitiselesa
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR GOLD
RM80
.
Harga asal RM110, korg jimat RM30
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR GOLD RM80 . Harga asal RM110, korg jimat RM30 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti#gold #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti #gold  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Gold | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #alpha #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžALPHA SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Gold | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #alpha  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžARABIAN SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Blue | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #arabian #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžARABIAN SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Blue | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #arabian  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
ğŸžARABIAN SPARTAXğŸž
.
Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚
.
❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA .
.
🍓14.5mm
🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss)
.
🌸Blue | Brown | Grey🌸
.
🙆Teruja? Nak order?
Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤
.
#contactlensmurah #contactlensmalaysia #softlensmurah #meletops  #glam #sayapakaisayajual #igersmalaysia #lensmurah #kosmetik #bazarpaknil #hot #viral #lensberkualiti #lensberwarna #lenspengantin  #lensmurahgila #sayajuallens #nobluk #lensmurahmalaysia #softlen #pelamin #arabian #hydrocormoliconsignature #hydrocor #disneylens #lamune
ğŸžARABIAN SPARTAXğŸž . Our limited edition. Nak bagi special price ni sayang!!! Sebelum ni RM35 tapi sis nak bagi RM20 SAHAJA tau!!! Rugi tak grab. Siapa cepat dia dapat. Siapa pakai dia cantik hehehee...😚😚 . ❗1Pair RM20 RM20 RM20 SAHAJA . . 🍓14.5mm 🚛(Postage 1-5 lens RM8(sm) / RM12(ss) . 🌸Blue | Brown | Grey🌸 . 🙆Teruja? Nak order? Tekan saja link biru di bio @nurfazilahosman ❤ . #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #softlensmurah  #meletops  #glam  #sayapakaisayajual  #igersmalaysia  #lensmurah  #kosmetik  #bazarpaknil  #hot  #viral  #lensberkualiti  #lensberwarna  #lenspengantin  #lensmurahgila  #sayajuallens  #nobluk  #lensmurahmalaysia  #softlen  #pelamin  #arabian  #hydrocormoliconsignature  #hydrocor  #disneylens  #lamune 
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡
.
CASIO ILLUMINATOR GOLD COUPLE
RM150
.
Harga asal RM210, korg jimat RM60
Limited stock 🔊🔊🔊
.
Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order.
.
.
#jammurah #jamtangan #jamlelaki #jamwanita #yearendsale #limited #jamcouple #jualjam #jualanakhirtahun #jamtanganmurah #jamcantiklenscantik #lensberkualiti #contactlensberkualiti #sayajualcontactlens #contactlensemurah #contactlenses #ikutcarakita #kakitravel #ootd #boronglens #boronglensmurah #borongcontactlens #borongcontactlensmurah #boronglensmalaysia
PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ PROMO NEW YEAR SALE ğŸŽ‡ . CASIO ILLUMINATOR GOLD COUPLE RM150 . Harga asal RM210, korg jimat RM60 Limited stock 🔊🔊🔊 . Whatsapp cepat2 +6017-2263109 kalau nak order. . . #jammurah  #jamtangan  #jamlelaki  #jamwanita  #yearendsale  #limited  #jamcouple  #jualjam  #jualanakhirtahun  #jamtanganmurah  #jamcantiklenscantik  #lensberkualiti  #contactlensberkualiti  #sayajualcontactlens  #contactlensemurah  #contactlenses  #ikutcarakita  #kakitravel  #ootd  #boronglens  #boronglensmurah  #borongcontactlens  #borongcontactlensmurah  #boronglensmalaysia 
Assalamualaikum. Hello, hi 😃
.
Uolss cari contact lens murah, soft, senang pakai, meletop, cantik.. Semestinya lens dari @letscantik_byezaty 😘
.
📲 Macam mana nak order ? Just screen shot gambar lens yang uolss nak dan whatsapp ke +60104396691 .
Boleh juga add wechat sis 🆔 by_ezaty ⏪ untuk cuci mata / order lens uolss
.
Dm cepat-cepat untuk dapatkan lens yang uolss nak 😘
.
#lensmurah #contactlens #lensmurahmalaysia #nobluk #hydrocor #blacklens #brownlens #graylens #bluelens #lensmuabellaz #mua #muabellaz #icedew #naturallens #kantalekap #hydrocor #lensrm20 #lensrm25 #lensberkualiti #moonlight #arabianspartax #mac #naked #thebalm  #nars
Assalamualaikum. Hello, hi 😃 . Uolss cari contact lens murah, soft, senang pakai, meletop, cantik.. Semestinya lens dari @letscantik_byezaty 😘 . 📲 Macam mana nak order ? Just screen shot gambar lens yang uolss nak dan whatsapp ke +60104396691 . Boleh juga add wechat sis 🆔 by_ezaty ⏪ untuk cuci mata / order lens uolss . Dm cepat-cepat untuk dapatkan lens yang uolss nak 😘 . #lensmurah  #contactlens  #lensmurahmalaysia  #nobluk  #hydrocor  #blacklens  #brownlens  #graylens  #bluelens  #lensmuabellaz  #mua  #muabellaz  #icedew  #naturallens  #kantalekap  #hydrocor  #lensrm20  #lensrm25  #lensberkualiti  #moonlight  #arabianspartax  #mac  #naked  #thebalm  #nars 
Assalamualaikum. Hello, hi 😃
.
Uolss cari contact lens murah, soft, senang pakai, meletop, cantik.. Semestinya lens dari @letscantik_byezaty 😘
.
📲 Macam mana nak order ? Just screen shot gambar lens yang uolss nak dan whatsapp ke +60104396691 .
Boleh juga add wechat sis 🆔 by_ezaty ⏪ untuk cuci mata / order lens uolss
.
Dm cepat-cepat untuk dapatkan lens yang uolss nak 😘
.
#lensmurah #contactlens #lensmurahmalaysia #nobluk #hydrocor #blacklens #brownlens #graylens #bluelens #lensmuabellaz #mua #muabellaz #icedew #naturallens #kantalekap #hydrocor #lensrm20 #lensrm25 #lensberkualiti #moonlight #arabianspartax #mac #naked #thebalm  #nars
Assalamualaikum. Hello, hi 😃 . Uolss cari contact lens murah, soft, senang pakai, meletop, cantik.. Semestinya lens dari @letscantik_byezaty 😘 . 📲 Macam mana nak order ? Just screen shot gambar lens yang uolss nak dan whatsapp ke +60104396691 . Boleh juga add wechat sis 🆔 by_ezaty ⏪ untuk cuci mata / order lens uolss . Dm cepat-cepat untuk dapatkan lens yang uolss nak 😘 . #lensmurah  #contactlens  #lensmurahmalaysia  #nobluk  #hydrocor  #blacklens  #brownlens  #graylens  #bluelens  #lensmuabellaz  #mua  #muabellaz  #icedew  #naturallens  #kantalekap  #hydrocor  #lensrm20  #lensrm25  #lensberkualiti  #moonlight  #arabianspartax  #mac  #naked  #thebalm  #nars