an online Instagram web viewer

#letsbengkung medias

Photos

@Regrann from nursajat02 -  Nahhhh!!!! Tengok ini,lelaki pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU...dah lah murah!!! Lelaki dan perempuan pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA!!!!!yang penting!!! Jangan mengata!!!! Ini yang beliau pakai ini saiz XXL uols!!! Pinggang ukuran dari 61-70 tau... besar tak!!!!! Klu nak kurus,kena lah gigih!!! Yang penting beli LET'S BENGKUNG GOLD  BY nursajat02 !!!!! - ..
wasap me agent pahang +60104231613
ORIGINAL..NO FAKE
..
#letsbengkunggoldbynursajad #letsbengkung #perutkempis #pinggangramping #pahang #paris #jerantut #jengka #maran #murah #bandarjengka #stadiumjengka #moodrepublik #slimming #slimmingworld #sale #love #worldmentalhealthday #worldstar #philippines #indonesia #singapore #brunei #oneworldtradecenter #london #sydney
@Regrann from nursajat02 - Nahhhh!!!! Tengok ini,lelaki pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU...dah lah murah!!! Lelaki dan perempuan pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA!!!!!yang penting!!! Jangan mengata!!!! Ini yang beliau pakai ini saiz XXL uols!!! Pinggang ukuran dari 61-70 tau... besar tak!!!!! Klu nak kurus,kena lah gigih!!! Yang penting beli LET'S BENGKUNG GOLD BY nursajat02 !!!!! - .. wasap me agent pahang +60104231613 ORIGINAL..NO FAKE .. #letsbengkunggoldbynursajad  #letsbengkung  #perutkempis  #pinggangramping  #pahang  #paris  #jerantut  #jengka  #maran  #murah  #bandarjengka  #stadiumjengka  #moodrepublik  #slimming  #slimmingworld  #sale  #love  #worldmentalhealthday  #worldstar  #philippines  #indonesia  #singapore  #brunei  #oneworldtradecenter  #london  #sydney 
Lets bengkung GOLD mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak. Ibarat anda memakai dua lapis bengkung

In Stock

Please follow this reference for best sizing
🌸warna tak boleh pilih
Ukuran pinggang ( inchi)

S - 20 - 33

M - 34 - 43

L - 44 - 53

Xl - 54 - 60 
#bengkungmurah #bengkungsajat #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkong #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungmoden #bengkungsecekak
Lets bengkung GOLD mempunyai 16 tulang infra red yang membakar lemak. Ibarat anda memakai dua lapis bengkung

In Stock

Please follow this reference for best sizing
🌸warna tak boleh pilih
Ukuran pinggang ( inchi)

S - 20 - 33

M - 34 - 43

L - 44 - 53

Xl - 54 - 60 
#bengkungmurah #bengkungsajat #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkong #letsbengkung #letsbengkungbynursajat #bengkungmoden #bengkungsecekak
🎀 #myjuerneysfeedback
.
Thank you dear 😘
.
.
.
.
Follow :
@myjuerneys
@myjuerneys.beaute
@myjuerneys.empire
@myjuerneys.wardrobe
.
.
#myjuerneys #sayajual #alhamdulillah #syukurselalu #meletop #shopee #shopeemalaysia #nursajat #letsbengkung #puddingmontox #ivitadarkcircle #ivita #ceklawa #letsbengkong #dropshipwanted #setbersalin #puddingmontox
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin.
.
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 exc pos
.
☎ WHATSAPP 01156940042
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 exc pos . ☎ WHATSAPP 01156940042 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL
.
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Stock PANAS ‼️ stock PANAS‼️
Dulu 8 tulang dah power, tapi sekarang 16 tulang LAGI POWER!
Siapa dah cuba bengkung sebelum ni, mesti tau dah macam mana kan😍
.
.
Akak akak makcik makcik jom lekasss order sebelum habis! Bengkung ni serius BEST GILA hilangkan perut buncit, gelebeh korang tu. 
Gerenti ramping MENYENGATT!👍🏻
Yang beranak 10 pun boleh ramping macam ANAK DARA balik tau.
Jangan nak biar buncit lama sangat, tak malu je cik abang nampak? 😜
.
.
Jom whatsapp abil lelaju 📲0136888831
.
.
Ada size S-XL! LELAKI PEREMPUAN BOLEH PAKAI‼️👏🏻
.
.
✔PROMO 24/10 - 31/10 RM70 FREE POS SELURUH MALAYSIA!
.
.
#korsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #akuyangpakaikauyangpanas #bengkungmurah #bengkungnursajat #letsbengkung #letsbengkong #kempiskanperut #rampingkanpinggang #bengkungmoden #bengkungberpantang #slimmingpants #girdlemalaysia #girdlemurah #lokalah #bazaarpaknil #bengkungborongmurah
Stock PANAS ‼️ stock PANAS‼️ Dulu 8 tulang dah power, tapi sekarang 16 tulang LAGI POWER! Siapa dah cuba bengkung sebelum ni, mesti tau dah macam mana kan😍 . . Akak akak makcik makcik jom lekasss order sebelum habis! Bengkung ni serius BEST GILA hilangkan perut buncit, gelebeh korang tu. Gerenti ramping MENYENGATT!👍🏻 Yang beranak 10 pun boleh ramping macam ANAK DARA balik tau. Jangan nak biar buncit lama sangat, tak malu je cik abang nampak? 😜 . . Jom whatsapp abil lelaju 📲0136888831 . . Ada size S-XL! LELAKI PEREMPUAN BOLEH PAKAI‼️👏🏻 . . ✔PROMO 24/10 - 31/10 RM70 FREE POS SELURUH MALAYSIA! . . #korsetmalaysia  #bengkungmalaysia  #bengkungmoden  #akuyangpakaikauyangpanas  #bengkungmurah  #bengkungnursajat  #letsbengkung  #letsbengkong  #kempiskanperut  #rampingkanpinggang  #bengkungmoden  #bengkungberpantang  #slimmingpants  #girdlemalaysia  #girdlemurah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bengkungborongmurah 
Thank you customer💕💕💕 walaupun sudah lima bulan menerima consultasi dari kami, hari ini puan mengambil langkah bijak untuk mula berdermags. 
InshaAllah puan, kami akan terus mengikuti perkembangan puan dari masa ke semasa dan tidak membiarkan puan keseorangan dalam menangani masalah kulit puan 💕💕💕💕 Jom berdermags .
.
.
#kulitlicingebu
#lembabkankulit
#drmariani
#dermagsalorstar
#alfamags
#biasakanyangbetul
#betulkanyangbiasa
#cleanserdermags
#softenerdermags
#keserianwajah
#cantiktanpasakit
#naturalproduk
#serumdermags
#refiningcreamdermags
#takkenalmakatakcinta
#marykayforyou
#glowglowing
#quputih
#letsbengkung
#janganmengata
#shakly
#lifecellskin
#aquainternational
#maryjardin
#asbeauty
#codalorstar
#codpendang
#codjitra
#codpokoksena
#poslaju
Thank you customer💕💕💕 walaupun sudah lima bulan menerima consultasi dari kami, hari ini puan mengambil langkah bijak untuk mula berdermags. InshaAllah puan, kami akan terus mengikuti perkembangan puan dari masa ke semasa dan tidak membiarkan puan keseorangan dalam menangani masalah kulit puan 💕💕💕💕 Jom berdermags . . . #kulitlicingebu  #lembabkankulit  #drmariani  #dermagsalorstar  #alfamags  #biasakanyangbetul  #betulkanyangbiasa  #cleanserdermags  #softenerdermags  #keserianwajah  #cantiktanpasakit  #naturalproduk  #serumdermags  #refiningcreamdermags  #takkenalmakatakcinta  #marykayforyou  #glowglowing  #quputih  #letsbengkung  #janganmengata  #shakly  #lifecellskin  #aquainternational  #maryjardin  #asbeauty  #codalorstar  #codpendang  #codjitra  #codpokoksena  #poslaju 
🎀 LET'S BENGKONG GOLD by NURSAJAT
.
KEISTIMEWAAN :
🌸Mempunyai 16 tulang infrared
🌸material sangat bermutu tinggi
🌸harga mampu milik
🌸boleh menjaga tulang belakang
🌸mudah dibasuh
🌸tulang infrared tidak mudah  patah
🌸boleh di pakai lelaki atau wanita
🌸membentukkan badan yang di idamkan..
🌸boleh mengkempiskan perut dengan cepat
🌸boleh di pakai lebih dari 8 jam
🌸tidak melecetkan kulit anda
🌸tidak akan berlipat atau bergulung
.
.
📦 READY STOCK
.
.
📲 Whatsapp 012-2808553
.
#myjuerneys #myjuerneysNursajat #lazada #noradanish #fazura #detoks #kulitbersih #sayanakkurus #nadzainal #neelofa #waisttrainer #waisttraining #fattzura #dherbs #nonaroguy #whitv3 #shopeemalaysia #letsbengkong #letsbengkung #bengkung #nurraysa #bengkungnursajat #nursajat #letscantik #nakkurus #pinggangkerengga #setberpantang #setbersalin #bengkungsajat
🎀 LET'S BENGKONG GOLD by NURSAJAT . KEISTIMEWAAN : 🌸Mempunyai 16 tulang infrared 🌸material sangat bermutu tinggi 🌸harga mampu milik 🌸boleh menjaga tulang belakang 🌸mudah dibasuh 🌸tulang infrared tidak mudah patah 🌸boleh di pakai lelaki atau wanita 🌸membentukkan badan yang di idamkan.. 🌸boleh mengkempiskan perut dengan cepat 🌸boleh di pakai lebih dari 8 jam 🌸tidak melecetkan kulit anda 🌸tidak akan berlipat atau bergulung . . 📦 READY STOCK . . 📲 Whatsapp 012-2808553 . #myjuerneys  #myjuerneysNursajat  #lazada  #noradanish  #fazura  #detoks  #kulitbersih  #sayanakkurus  #nadzainal  #neelofa  #waisttrainer  #waisttraining  #fattzura  #dherbs  #nonaroguy  #whitv3  #shopeemalaysia  #letsbengkong  #letsbengkung  #bengkung  #nurraysa  #bengkungnursajat  #nursajat  #letscantik  #nakkurus  #pinggangkerengga  #setberpantang  #setbersalin  #bengkungsajat 
Soalan femes yang uols selalu tanya kan
.
1) Ape beza kotak pink dan kotak gold?
-Kotak pink tu bengkung lama , kotak gold ada 16 tulang rm110
.
2) Saiz Available?
Ada saiz S, M , L dan XL
.
3) Berbaloi ke?
Sangat berbaloi uols, ada customer yang turun sampai 22kg hanye dengan berbekung sahaja. Sy gerenti pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga !
.
4) Berlipat tak? Selesa?
Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung dah berbuih mulut cakap haa tak caye jugak ketuk pale kang.
.
5) Testimoni gempak ke?
Ehhh bleh tengok kat album haa banyak testimoni  gempaks kebabom. Haaa tu la lain kali follow rapatt. Haha.
.
5) Orang lepas bersalin boleh pakai?
Wajib wajib .
.
6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke?
Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang.
.
7)  Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok.
.
- ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak
.
#letsbengkung
#letsbengkunggold
#dropshipwanted #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat
Soalan femes yang uols selalu tanya kan . 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , kotak gold ada 16 tulang rm110 . 2) Saiz Available? Ada saiz S, M , L dan XL . 3) Berbaloi ke? Sangat berbaloi uols, ada customer yang turun sampai 22kg hanye dengan berbekung sahaja. Sy gerenti pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga ! . 4) Berlipat tak? Selesa? Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung dah berbuih mulut cakap haa tak caye jugak ketuk pale kang. . 5) Testimoni gempak ke? Ehhh bleh tengok kat album haa banyak testimoni gempaks kebabom. Haaa tu la lain kali follow rapatt. Haha. . 5) Orang lepas bersalin boleh pakai? Wajib wajib . . 6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke? Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang. . 7) Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. . - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #dropshipwanted  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat 
#repost
@nursajat02 -  Nahhhh!!!! Tengok ini,lelaki pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU...dah lah murah!!! RM110 sahaja uols!!! Lelaki dan perempuan pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA!!!!!yang penting!!! Jangan mengata!!!! Ini yang beliau pakai ini saiz XXL uols!!! Pinggang ukuran dari 55-65 tau... besar tak!!!!! Klu nak kurus,kena lah gigih!!! Yang penting beli LET'S BENGKUNG GOLD  BY @nursajat02 !!!!! AGENT SAH LET'S BENGKUNG  GOLD
-------------------------------- http://www.wasap.my/60123665927
#repost  @nursajat02 - Nahhhh!!!! Tengok ini,lelaki pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU...dah lah murah!!! RM110 sahaja uols!!! Lelaki dan perempuan pun boleh pakai LET'S BENGKUNG GOLD KITA!!!!!yang penting!!! Jangan mengata!!!! Ini yang beliau pakai ini saiz XXL uols!!! Pinggang ukuran dari 55-65 tau... besar tak!!!!! Klu nak kurus,kena lah gigih!!! Yang penting beli LET'S BENGKUNG GOLD BY @nursajat02 !!!!! AGENT SAH LET'S BENGKUNG GOLD -------------------------------- http://www.wasap.my/60123665927
.
SANGAT SELESA DAN TAK BERLIPAT 😘😘.
.
.
Dh order ke blum tu syg 😍😍
.
LETS BENGKUNG by SAJAT
.
PINK BOX now AVAILABLE!!!!!
.
Cepat order ye syg,habes nnt jgn mintk2 lg 😂😂😂.
.
Lets bengkung BOX PINK 
RM89.9
Postge rm8sm and rm12ss
.
 #LETSBENGKUNGGOLD 
RM110 +RM8sm/RM12ss
.
#LETSGIRDLE (SOLD OUT)
RM89.9 +RM8sm/RM12ss
.
Jangan lambt ye nnt ade y sendu mcm batch lepas sbb lmbt sgt order 🤗🤗🤗😋🤗
Boleh DM kalau malas nk WA ok ☺️ Pinggang 🐜🐜🐜🐜🐜 .
WA link nk ad di bio
.
WA 0133342466
WA 0133342466 to order ☺️ .
.
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
. SANGAT SELESA DAN TAK BERLIPAT 😘😘. . . Dh order ke blum tu syg 😍😍 . LETS BENGKUNG by SAJAT . PINK BOX now AVAILABLE!!!!! . Cepat order ye syg,habes nnt jgn mintk2 lg 😂😂😂. . Lets bengkung BOX PINK RM89.9 Postge rm8sm and rm12ss . #LETSBENGKUNGGOLD  RM110 +RM8sm/RM12ss . #LETSGIRDLE  (SOLD OUT) RM89.9 +RM8sm/RM12ss . Jangan lambt ye nnt ade y sendu mcm batch lepas sbb lmbt sgt order 🤗🤗🤗😋🤗 Boleh DM kalau malas nk WA ok ☺️ Pinggang 🐜🐜🐜🐜🐜 . WA link nk ad di bio . WA 0133342466 WA 0133342466 to order ☺️ . . . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin
.
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . Jom order skrg.. siapa cpt dia dpt.. .
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . Jom order skrg.. siapa cpt dia dpt.. . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL
.
KEBAIKAN2
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN2 . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL
.
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL .
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Kulit sekitar breast & punggung tak berapa nk cerah?kasar?berselulit? 😣

Sambil-sambil meng UP kan aset ..LOVE POTION boleh bantu awak memudarkan selulit dan parut!😍😍 Kulit pun makin lama makin cerah..makin lembut! Tak segan dah dengan cik somi..dulu perli-perli .. " i pegang kulit laici ke?kasaq!" 📲 click link wassap di ig profil

#skincarehalal #skincarekorea #letsbengkung #letscantik #janganmengataserum #janganmengataskincare#barangbabyonline#breastpumpmurah#keropoklekorfrozen
Kulit sekitar breast & punggung tak berapa nk cerah?kasar?berselulit? 😣 Sambil-sambil meng UP kan aset ..LOVE POTION boleh bantu awak memudarkan selulit dan parut!😍😍 Kulit pun makin lama makin cerah..makin lembut! Tak segan dah dengan cik somi..dulu perli-perli .. " i pegang kulit laici ke?kasaq!" 📲 click link wassap di ig profil #skincarehalal  #skincarekorea  #letsbengkung  #letscantik  #janganmengataserum  #janganmengataskincare #barangbabyonline #breastpumpmurah #keropoklekorfrozen 
@Regrann from @onnine_hijabstore -  #Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
JM Sabun Pink - RM37.10 Exc Pos!
.
Nak ketiak & celah2 putih melepak, gosok2 je dgn sabun pink jangan mengata ni..cerah gitewww.
.
Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda.
Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik - #regrann
@Regrann from @onnine_hijabstore - #Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . JM Sabun Pink - RM37.10 Exc Pos! . Nak ketiak & celah2 putih melepak, gosok2 je dgn sabun pink jangan mengata ni..cerah gitewww. . Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda. Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita. . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik  - #regrann 
@Regrann from @onnine_hijabstore -  #Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
Jangan Mengata Face Soap 60g - rm37.10
(Whitening.Firming.Glowing)
.
Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda.
Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.
.
Cara Pengunaan:
Buihkan Jangan Mengata Face Soap dan lurutkan secara perlahan di bahagian muka atau badan dan biarkan selama 1minit. Kemudian bilas dengan air bersih. 
Untuk dapatkan hasil yang lebih berkesan gunakan bersama Jangan Mengata Skin Care. Gunakan sekerap yang mungkin
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik - #regrann
@Regrann from @onnine_hijabstore - #Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . Jangan Mengata Face Soap 60g - rm37.10 (Whitening.Firming.Glowing) . Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda. Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita. . Cara Pengunaan: Buihkan Jangan Mengata Face Soap dan lurutkan secara perlahan di bahagian muka atau badan dan biarkan selama 1minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Untuk dapatkan hasil yang lebih berkesan gunakan bersama Jangan Mengata Skin Care. Gunakan sekerap yang mungkin . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik  - #regrann 
@Regrann from @onnine_hijabstore -  #Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
DAP DAP dah gebu gitewww
🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹
💰RM84.80💰
.
♥Kelebihan♥
--------------------
-membuat kulit  kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak.
-membantu mencerahkan
-melembabkan
-mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda)
-kemasan tona kulit yg sekata.
-Putih natural
-melindungi wajah daripada sinaran  matahari (UV Protections)
-membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata.
-mesra solat (wuduk)
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik - #regrann
@Regrann from @onnine_hijabstore - #Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . DAP DAP dah gebu gitewww 🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹 💰RM84.80💰 . ♥Kelebihan♥ -------------------- -membuat kulit kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak. -membantu mencerahkan -melembabkan -mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda) -kemasan tona kulit yg sekata. -Putih natural -melindungi wajah daripada sinaran matahari (UV Protections) -membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata. -mesra solat (wuduk) . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik  - #regrann 
@Regrann from @onnine_hijabstore - ・・・
Memang tak menyesal pakai bb cushion pink pink jangan mengata ini....bila sapu pada kulit muka terus sekata ikut warna kulit sbb bb cushion ni 1 warna shj natural..
Bagusnya bb cushion ini,ada UV PROTECTION SPF55 tau..ada pulak stemcell dari buah avocado 🥑...bagus uols !! Sambil cantik,kita merawatkan kulit kita..harga RM84.80 sahaja..boleh tahan 2 bulan uols..nak cantik kena gigih..Yang penting pakai benda ini makin ramai org mengata awak..sebab apa???sebab CUN SANGAT LAH UOLS!!!! 😂😂😂😂
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik - #regrann
@Regrann from @onnine_hijabstore - ・・・ Memang tak menyesal pakai bb cushion pink pink jangan mengata ini....bila sapu pada kulit muka terus sekata ikut warna kulit sbb bb cushion ni 1 warna shj natural.. Bagusnya bb cushion ini,ada UV PROTECTION SPF55 tau..ada pulak stemcell dari buah avocado 🥑...bagus uols !! Sambil cantik,kita merawatkan kulit kita..harga RM84.80 sahaja..boleh tahan 2 bulan uols..nak cantik kena gigih..Yang penting pakai benda ini makin ramai org mengata awak..sebab apa???sebab CUN SANGAT LAH UOLS!!!! 😂😂😂😂 . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik  - #regrann 
PROMO SEMPENA GAJI❗
Rugi tak grab BENGKUNG 16 TULANG WONDER WOMEN CORSET SEKARANG jimat gilerrr😍😍 .
.
HARGA ASAL RM80 Sm/Rm85 ss
HARGA PROMO RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❗❗
Limited Free Gift Munafie Panties untuk yg TERAWAL SAHAJA! HABIS STOCK, tak dapat ya . .
.
Kalau nak dapat FREE GIFT jom whatsapp Abil laju2 📲0136888831
.
.
#korsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #akuyangpakaikauyangpanas #bengkungmurah #bengkungnursajat #letsbengkung #letsbengkong #kempiskanperut #rampingkanpinggang #bengkungmoden #bengkungberpantang #slimmingpants #girdlemalaysia #lokalah #sayapakaisayajual #girdlemurah #bengkungkimkay #promogaji #lokalah #bazaarpaknil #terlajakmurah
PROMO SEMPENA GAJI❗ Rugi tak grab BENGKUNG 16 TULANG WONDER WOMEN CORSET SEKARANG jimat gilerrr😍😍 . . HARGA ASAL RM80 Sm/Rm85 ss HARGA PROMO RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA❗❗ Limited Free Gift Munafie Panties untuk yg TERAWAL SAHAJA! HABIS STOCK, tak dapat ya . . . Kalau nak dapat FREE GIFT jom whatsapp Abil laju2 📲0136888831 . . #korsetmalaysia  #bengkungmalaysia  #bengkungmoden  #akuyangpakaikauyangpanas  #bengkungmurah  #bengkungnursajat  #letsbengkung  #letsbengkong  #kempiskanperut  #rampingkanpinggang  #bengkungmoden  #bengkungberpantang  #slimmingpants  #girdlemalaysia  #lokalah  #sayapakaisayajual  #girdlemurah  #bengkungkimkay  #promogaji  #lokalah  #bazaarpaknil  #terlajakmurah 
@Regrann from @nursajat02 -  Part 1....Let' s bengkung muncul lagi!!! Kali ini tak bagi peluang pada yang lain!!!!
Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Hanya rm110 sahaja... jom cantik bersama let's bengkung kami uols!!!
#nursajat02 #janganmengata #nursajatgold - #regrann .
Mari.mari mari!!!.
.
BENGKUNG GOLD dan LETS GIRDLE READY STOCK. Saper nak boleh terus bayar. Takde book guna air liur ye. Bayar guna air.liur dapat air liur. Kalau nak akak hantar kena settle payment dulu ye sayang.. Stok limited siapa cepat dia dapat. Ingat ye serious buyer sahaja. Takmo fussy buyer ok? Akak tak gemor. Meh dapatkan dari.akak.
.
Klik link di bio untuk whatsap nak dapatkan details atau order.
.
Selain tu boleh dapatkan semua produk Nursajat. Selain sentiasa ready stock, servis pun top top meletopss gitcheww.. 🏋kau hadoo?
.
Harga produk produk Nursajat
.
🌹Skincare Set JMS RM105.90
🌹Sabun Pink JMS RM37.10
🌹Serum JM RM84.70
🌹Bb Cushion Pink Pink RM84.80
🌹Bengkung Gold RM110.00
🌹Lets Girdle RM89.90
(Harga tidak termasuk postage/COD)
.
Follow ig akak
.
@aisha_nursajat.stokis.puchong
@aisha_nursajat.stokis.puchong
@aisha_nursajat.stokis.puchong
.
COD Puchong, Shah Alam, Putra Height
.
#akuyangchantekkoyangpanasnape #janganmengataskincare #serumjanganmengata #sabunjanganmengata #letscantiksupplement #fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink #teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchong #stokisnursajatpuchongaisha #nursajatpuchong #stokispuchong #servismeletop #fastdelivery💯#bengkunggold #letsgirdle #produknursajat #moodrepublik #bazaarpaknil
@Regrann from @nursajat02 - Part 1....Let' s bengkung muncul lagi!!! Kali ini tak bagi peluang pada yang lain!!!! Memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 Hanya rm110 sahaja... jom cantik bersama let's bengkung kami uols!!! #nursajat02  #janganmengata  #nursajatgold  - #regrann  . Mari.mari mari!!!. . BENGKUNG GOLD dan LETS GIRDLE READY STOCK. Saper nak boleh terus bayar. Takde book guna air liur ye. Bayar guna air.liur dapat air liur. Kalau nak akak hantar kena settle payment dulu ye sayang.. Stok limited siapa cepat dia dapat. Ingat ye serious buyer sahaja. Takmo fussy buyer ok? Akak tak gemor. Meh dapatkan dari.akak. . Klik link di bio untuk whatsap nak dapatkan details atau order. . Selain tu boleh dapatkan semua produk Nursajat. Selain sentiasa ready stock, servis pun top top meletopss gitcheww.. 🏋kau hadoo? . Harga produk produk Nursajat . 🌹Skincare Set JMS RM105.90 🌹Sabun Pink JMS RM37.10 🌹Serum JM RM84.70 🌹Bb Cushion Pink Pink RM84.80 🌹Bengkung Gold RM110.00 🌹Lets Girdle RM89.90 (Harga tidak termasuk postage/COD) . Follow ig akak . @aisha_nursajat.stokis.puchong @aisha_nursajat.stokis.puchong @aisha_nursajat.stokis.puchong . COD Puchong, Shah Alam, Putra Height . #akuyangchantekkoyangpanasnape  #janganmengataskincare  #serumjanganmengata  #sabunjanganmengata  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchong  #stokisnursajatpuchongaisha  #nursajatpuchong  #stokispuchong  #servismeletop  #fastdelivery 💯#bengkunggold  #letsgirdle  #produknursajat  #moodrepublik  #bazaarpaknil 
KENAPA ANDA KENA BERBENGKUNG??
✔️Membentuk body lebih cantik dan kemas
✔️Hilangkan perut gelebeh dan buncit
✔️Menyekat selera makan .
✔️Kurangkan berat badan
✔️Organ peranakan elok terletak
Dan macam2 lagi kebaikan kalau berbengkung tau. Lebih2 lagi amalkan dari waktu berpantang. Haaa letopsss👍🏻
.
.
Jom try bengkung 16 tulang ni memang gerenti korang PUAS HATI! Harga berbaloi sangat sebab boleh pakai seumur hidup. Tapi sekurang2nya kena ada 2 set, pakai selang selang. .
.
Kelebihan Abils bengkung 16 tulang:-
💕Kempiskan perut
💕Material sedap dan sangat berkualiti
💕Memecahkan lemak degil
💕Menahan selera makan
💕Melancarkan peredaran darah
💕Organ peranakan wanita terletak cantik
.
Ada sis S-Xl! Whatsapp abil 📲0136888831
.
.
#korsetmalaysia #bengkungmalaysia #bengkungmoden #akuyangpakaikauyangpanas #bengkungmurah #bengkungnursajat #letsbengkung #letsbengkong #kempiskanperut #rampingkanpinggang #bengkungmoden #bengkungberpantang #slimmingpants #girdlemalaysia #lokalah #sayapakaisayajual #girdlemurah
KENAPA ANDA KENA BERBENGKUNG?? ✔️Membentuk body lebih cantik dan kemas ✔️Hilangkan perut gelebeh dan buncit ✔️Menyekat selera makan . ✔️Kurangkan berat badan ✔️Organ peranakan elok terletak Dan macam2 lagi kebaikan kalau berbengkung tau. Lebih2 lagi amalkan dari waktu berpantang. Haaa letopsss👍🏻 . . Jom try bengkung 16 tulang ni memang gerenti korang PUAS HATI! Harga berbaloi sangat sebab boleh pakai seumur hidup. Tapi sekurang2nya kena ada 2 set, pakai selang selang. . . Kelebihan Abils bengkung 16 tulang:- 💕Kempiskan perut 💕Material sedap dan sangat berkualiti 💕Memecahkan lemak degil 💕Menahan selera makan 💕Melancarkan peredaran darah 💕Organ peranakan wanita terletak cantik . Ada sis S-Xl! Whatsapp abil 📲0136888831 . . #korsetmalaysia  #bengkungmalaysia  #bengkungmoden  #akuyangpakaikauyangpanas  #bengkungmurah  #bengkungnursajat  #letsbengkung  #letsbengkong  #kempiskanperut  #rampingkanpinggang  #bengkungmoden  #bengkungberpantang  #slimmingpants  #girdlemalaysia  #lokalah  #sayapakaisayajual  #girdlemurah 
Jom tengok cara pakai bengkung sajat ni ❤️ nak rampinga kena selalu pakai bengkung ni taw.

#janganmengata
#letsbengkung #pinggangkerengga #letsbengkungbynursajat #bengkung #corset #corsetmurah
Sapa kata org laki tak boleh pakai bengkung? 
Sapa kata orang badan besar tak boleh berbekung?
.
No no nokz
.
Yang berbadan besar lah di galakkan berbengkung uoll..
.
Lets Bengkung Sajat yang Unik ni tak kisah lah  lelaki ke perempuan ke , ibu dalam pantang ke anak dara pung boleh pakai taww.
.
Perut lebar, pinggang lebar pun dont worry boleh je  usahakan untuk kecikkan lets lets letsss Bengkung Gold uolss , 
saiz XL dan XXL ready stokz..
Warna nude dan black. Waist size 50-70 😊😊
.
Jom up up kan , like like dan share lelajuu.
.
📲📲 016-315.5554
📲📲 016-315.5554
.
#letsbengkung #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #cindella  #janganmengata #bazaarpaknil #letsgirdle
Sapa kata org laki tak boleh pakai bengkung? Sapa kata orang badan besar tak boleh berbekung? . No no nokz . Yang berbadan besar lah di galakkan berbengkung uoll.. . Lets Bengkung Sajat yang Unik ni tak kisah lah lelaki ke perempuan ke , ibu dalam pantang ke anak dara pung boleh pakai taww. . Perut lebar, pinggang lebar pun dont worry boleh je usahakan untuk kecikkan lets lets letsss Bengkung Gold uolss , saiz XL dan XXL ready stokz.. Warna nude dan black. Waist size 50-70 😊😊 . Jom up up kan , like like dan share lelajuu. . 📲📲 016-315.5554 📲📲 016-315.5554 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #cindella  #janganmengata  #bazaarpaknil  #letsgirdle 
Set jerawat dari Shaklee
.
3 cara berkesan menghilangkan jerawat
.
ALFALFA .
🌸membuang toksin dalam badan, maka proses pertama untuk menghilangkan jerawat adalah dengan detox dulu
.
VITA C
. 🌸bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. 
Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran dan toksin yang menyebabkan jerawat .
.
ESP
. 🌸bertindak menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP sangat berkesan untuk merawat kulit yang rosak akibat jerawat
.
Seronoknya kulit muka dah tak da jerawat 🤗

Shaklee lover

0176769774

#shakleebest #shakleepuncakalam #letsbengkung #shakleeuitmpuncak
Set jerawat dari Shaklee . 3 cara berkesan menghilangkan jerawat . ALFALFA . 🌸membuang toksin dalam badan, maka proses pertama untuk menghilangkan jerawat adalah dengan detox dulu . VITA C . 🌸bertindak sebagai antioksidan dan menghasilkan sintesis kolagen. Ia menghalang kotoran luaran seperti pencemaran dan toksin yang menyebabkan jerawat . . ESP . 🌸bertindak menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP sangat berkesan untuk merawat kulit yang rosak akibat jerawat . Seronoknya kulit muka dah tak da jerawat 🤗 Shaklee lover 0176769774 #shakleebest  #shakleepuncakalam  #letsbengkung  #shakleeuitmpuncak 
Haiiiiii...assalamualaikum hangpa semuaaaaa.... Jom, join pre order Lets Bengkung Gold by @nursajat02 yg Hot..Hot..🔥🔥🔥 kebabomm ni....😍 Eta November tawww.😉 follow my IG or 📞📞 012-366 5927 Noora💋💋☇☇☇ #swarovski 
#pengantinmuslimah 
#malayweddingguide 
#bajusanding 
#Letsbengkung
#teamsiti
#teameskay
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL .
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL .
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. .
Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL .
KEBAIKAN
.
🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak
🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi
🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita
🌹Bagus untuk support tulang belakang
🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour
🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
🌹Mempunyai 4 saiz 
S 20-34 inci
M 34-43 inci
L 44-53 inci
XL-54-60 inci
.
Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss
.
☎ WHATSAPP 013-6814178
.
#bengkungsajat #letscantik #nursajat02 #janganmengata #bengkung #sayajual #murah #original #malaysia #cantik #enairedchillie #inaimerahoriginal #letsbengkung #letsbengkunggold
Jom START RAMPING BERSAMA LET'S BENGKUNG GOLD!!! Paling sesuai untuk ibu2 lepas bersalin. . Disebab kan bengkung ni laku keras sekarang, tinggal size M, L, XL . KEBAIKAN . 🌹Mempunyai 16 tetulang infrared pecahan lemak 🌹Meterial kain yang sangat bermutu tinggi 🌹Sesuai untuk lelaki dan wanita 🌹Bagus untuk support tulang belakang 🌹Jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda 🌹Mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga 🌹Mempunyai 2 colour hitam & peach colour 🌹Tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold 🌹Mempunyai 4 saiz S 20-34 inci M 34-43 inci L 44-53 inci XL-54-60 inci . Harga RM110 pos RM7 sem RM11 ss . ☎ WHATSAPP 013-6814178 . #bengkungsajat  #letscantik  #nursajat02  #janganmengata  #bengkung  #sayajual  #murah  #original  #malaysia  #cantik  #enairedchillie  #inaimerahoriginal  #letsbengkung  #letsbengkunggold 
Pinggang kerengga. Sebab pakai lets bengkung by sajat la ni. #bengkung #letsbengkungbynursajat #letsbengkung
Hye hye uolssss.... tak lama dah... tak lama dah... tak lama dah stok bengkung Let's cantik nk sampai ni.... 😎😎😎😎 sis dh ready fill up form utk post pada customer2 yg pre order ni... dpt je stok... zaasssss terussss abam2 pos laju hantar... yesss... sis tau.. korang pn xzabarrr kn... nk pinggang ramping mcm 🐜🐜🐜🐜🐜.... hehehehehe.... Tunggguuuu n sabarrr menanti.... Pada siapa yg nk pre order lagi cepattttt cepatttt... sempat lagi... dm, pm sis lelajuuuu... Now.. Now.. Now.. 💕💕💕 Jom follow official FB n IG iolsss...
IG : @beautybymiqaila
FB : mizmizza 😘
WHATSAPP
☎017-6769774

#letsbengkung
#letsbengkunggold
#letscantik #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #janganmengata #codshahalam #codklang #codsubang #stokisshahalam
Hye hye uolssss.... tak lama dah... tak lama dah... tak lama dah stok bengkung Let's cantik nk sampai ni.... 😎😎😎😎 sis dh ready fill up form utk post pada customer2 yg pre order ni... dpt je stok... zaasssss terussss abam2 pos laju hantar... yesss... sis tau.. korang pn xzabarrr kn... nk pinggang ramping mcm 🐜🐜🐜🐜🐜.... hehehehehe.... Tunggguuuu n sabarrr menanti.... Pada siapa yg nk pre order lagi cepattttt cepatttt... sempat lagi... dm, pm sis lelajuuuu... Now.. Now.. Now.. 💕💕💕 Jom follow official FB n IG iolsss... IG : @beautybymiqaila FB : mizmizza 😘 WHATSAPP ☎017-6769774 #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #janganmengata  #codshahalam  #codklang  #codsubang  #stokisshahalam 
Girdle !! Girdle !! Very Hot Girdle .. sangat MELETOP you all
Kami dah ready stok utk Saiz M, L, XL dan XXL.. kain yang sangat berkualiti tinggi.. Tarik tarik pun tak koyak, tahan lasak uolls.. Tak panas, selesa je pakai. Ia membantu membakar lemak badan dan membentukkan shape badan kita.. Yang pasti saya cuba.. Memang TERBAIK 👍👍 Tak propa ye ini realiti result.. tunggu apa lagi.. berminat boleh direct call hotline kita di.........
☎️ 0132870086
☎️ 0132870086
☎️ 0132870086
Jangan Mengata, Jom cantik bersama sama dengan @nursajat02 .. 💋
#letsgirdle #letsbengkung #janganmengataskincare
Girdle !! Girdle !! Very Hot Girdle .. sangat MELETOP you all Kami dah ready stok utk Saiz M, L, XL dan XXL.. kain yang sangat berkualiti tinggi.. Tarik tarik pun tak koyak, tahan lasak uolls.. Tak panas, selesa je pakai. Ia membantu membakar lemak badan dan membentukkan shape badan kita.. Yang pasti saya cuba.. Memang TERBAIK 👍👍 Tak propa ye ini realiti result.. tunggu apa lagi.. berminat boleh direct call hotline kita di......... ☎️ 0132870086 ☎️ 0132870086 ☎️ 0132870086 Jangan Mengata, Jom cantik bersama sama dengan @nursajat02 .. 💋 #letsgirdle  #letsbengkung  #janganmengataskincare 
Perut lebar, pinggang lebar pun dont worry boleh je  usahakan untuk kecikkan lets lets letsss Bengkung Gold uolss , 
saiz XL dan XXL ready stokz..
Warna nude dan black. Waist size 50-70 😊😊
.
📲📲 016-315.5554
📲📲 016-315.5554
.
#letsbengkung #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #cindella  #janganmengata #bazaarpaknil
#repost @nursajat02
• • •
Alhamduillah.... rezeki hari ini... masuk office,sale dah melonjak...sanggup bayar dulu,dan sanggup tunggu bengkung lagi sebulan lebih!!!!terbaik... dari pakai proton saga hamba allah ini,now dah pakai BMW... memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 SO GUYS. ...PRE ORDER YOUR SAIZ NOWWWWWW
WHATSAAP 012- 366 5927 (Noora)💋💋💋💋
#repost  @nursajat02 • • • Alhamduillah.... rezeki hari ini... masuk office,sale dah melonjak...sanggup bayar dulu,dan sanggup tunggu bengkung lagi sebulan lebih!!!!terbaik... dari pakai proton saga hamba allah ini,now dah pakai BMW... memang terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 SO GUYS. ...PRE ORDER YOUR SAIZ NOWWWWWW WHATSAAP 012- 366 5927 (Noora)💋💋💋💋
@Regranned from @nursajat.subangbestari -  Alhamdulillah. Selesai dah COD untuk hari ni. Dari pagi tadi keluar semata-mata untuk customer yang sanggup menunggu pre order Let’s Bengkung Gold by @nursajat02. Masih ada lagi stok S dan L yang available. Cepat wassap Bang K. Yang nak join next pre order pon dialu-alukan. Pastikan korang bersabar menunggu untuk masuk list pre-order. ☺️
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari
@Regranned from @nursajat.subangbestari - Alhamdulillah. Selesai dah COD untuk hari ni. Dari pagi tadi keluar semata-mata untuk customer yang sanggup menunggu pre order Let’s Bengkung Gold by @nursajat02. Masih ada lagi stok S dan L yang available. Cepat wassap Bang K. Yang nak join next pre order pon dialu-alukan. Pastikan korang bersabar menunggu untuk masuk list pre-order. ☺️ . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari 
.
Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️
.
Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong & #LetsGirdle harini kita post out laju2 ye!😍😍😍
.
Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3.30petang!🤗🤗
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / Nurul 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postageseluruhmalaysia
. Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️ . Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong  & #LetsGirdle  harini kita post out laju2 ye!😍😍😍 . Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3.30petang!🤗🤗 . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / Nurul 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postageseluruhmalaysia 
.
Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️
.
Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong & #LetsGirdle harini kita post out laju2 ye!😍😍😍
.
Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3.30petang!🤗🤗
.
.
🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / Nurul 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍
.
#terbaik #gitew #perempuanfuhh #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #nursajat02 #letsbengkungbynursajat #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition #postageseluruhmalaysia
. Alhamdulillah setel packing LET'S BENGKUNG GOLD & LET'S GIRDLE BY NUR SAJAT order mommies ready courier petang ni❤️ . Mommies yg dah order n booking size #LetsBengkong  & #LetsGirdle  harini kita post out laju2 ye!😍😍😍 . Yang baru nk order sempat lagi nk join pos petang ni if payment b4 jam 3.30petang!🤗🤗 . . 🌸Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 013-6253018 / Nurul 010-8375521💋💋💋 cepat sebelum stok licin lagii🙏 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!😍👍 . #terbaik  #gitew  #perempuanfuhh  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #nursajat02  #letsbengkungbynursajat  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition  #postageseluruhmalaysia 
.
LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT
.
Fungsi #LetsBengkung 💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Material selesa & tak panas
.
SAIZ LET’S BENGKUNG 🐜🐜
. (Ukuran pinggang dlm inci) 
S : 20 - 29
M : 30 - 39
L : 40 - 49
XL : 50 - 59 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
+ Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat:
Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ?
.
1. Harga
Box gold : RM110.00 shj exc post
.
2. Berapa tulang ?
Box gold : 16 tulang sahaja.
.
3. Ada infrared ?
Box gold : Ada DOUBLE infrared
.
Ws sekarang tau FAST RESPOND
019 9656008

#nursajat
#letsbengkonggold #fenomenaletsbengkong#BENGKONGviral #siapacepatdiadapat#lambattinggal #kerengge#tesimonibengkungMUAR
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik#letsgirdle #janganmengata #nursajat#perempuanfuhh
. LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT . Fungsi #LetsBengkung  💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Material selesa & tak panas . SAIZ LET’S BENGKUNG 🐜🐜 . (Ukuran pinggang dlm inci)  S : 20 - 29 M : 30 - 39 L : 40 - 49 XL : 50 - 59 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. + Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat: Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ? . 1. Harga Box gold : RM110.00 shj exc post . 2. Berapa tulang ? Box gold : 16 tulang sahaja. . 3. Ada infrared ? Box gold : Ada DOUBLE infrared . Ws sekarang tau FAST RESPOND 019 9656008 #nursajat  #letsbengkonggold  #fenomenaletsbengkong #BENGKONGviral  #siapacepatdiadapat #lambattinggal  #kerengge #tesimonibengkungMUAR  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik #letsgirdle  #janganmengata  #nursajat #perempuanfuhh 
・・・
🔛 OPEN PRE-ORDER 🔛

LET'S BENGKUNG GOLD 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 .
.
2000pcs licin Dlm seminggu
BOOKING NOW!!!!
TERLARIS 😱
TERHANGAT 😱
TERBAIK 👍👍Dipasaran .
.
jom pre-order skrg 🙋Jgn lepaskn peluang Yg ade utk Q slot saiz booking pre-order..jika dulu anda ketinggalan nak Q pre-order utk dptkn bengkong gold. Now!!! Skrg jom join pre-order Yg dibuka skrg selagi slot masih kosong..
Jgn tggu Ready stock kerana anda akn menyesal bila stock licin dipasaran xsmpai seminggu pengeluaran 😜..
Jika berminat nak Join pre-order sila hubungi team stokis agent Yg berdaftar kerana sebarang penipuan kami tidak bertanggungjwp diatas kegagalan anda menghubungi agent2 sah kami.. Jika ingin dptkn senarai agent sah kami utk pre-order sila wsap talian kami.. Sila pilih size di bawah ini 👇🏻👇🏻👇🏻 Jom follow official FB n IG iolsss...
IG : @bengkungsajatwangsamaju
FB : bengkungsajatwangsamaju 😘
WHATSAPP
☎️016-2714445

#letsbengkung #janganmengata
#letsbengkunggold
#letscantik #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat
・・・ 🔛 OPEN PRE-ORDER 🔛 LET'S BENGKUNG GOLD 🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝🔝 . . 2000pcs licin Dlm seminggu BOOKING NOW!!!! TERLARIS 😱 TERHANGAT 😱 TERBAIK 👍👍Dipasaran . . jom pre-order skrg 🙋Jgn lepaskn peluang Yg ade utk Q slot saiz booking pre-order..jika dulu anda ketinggalan nak Q pre-order utk dptkn bengkong gold. Now!!! Skrg jom join pre-order Yg dibuka skrg selagi slot masih kosong.. Jgn tggu Ready stock kerana anda akn menyesal bila stock licin dipasaran xsmpai seminggu pengeluaran 😜.. Jika berminat nak Join pre-order sila hubungi team stokis agent Yg berdaftar kerana sebarang penipuan kami tidak bertanggungjwp diatas kegagalan anda menghubungi agent2 sah kami.. Jika ingin dptkn senarai agent sah kami utk pre-order sila wsap talian kami.. Sila pilih size di bawah ini 👇🏻👇🏻👇🏻 Jom follow official FB n IG iolsss... IG : @bengkungsajatwangsamaju FB : bengkungsajatwangsamaju 😘 WHATSAPP ☎️016-2714445 #letsbengkung  #janganmengata  #letsbengkunggold  #letscantik  #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat 
#Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹
💰RM84.80💰
.
♥Kelebihan♥
--------------------
-membuat kulit  kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak.
-membantu mencerahkan
-melembabkan
-mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda)
-kemasan tona kulit yg sekata.
-Putih natural
-melindungi wajah daripada sinaran  matahari (UV Protections)
-membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata.
-mesra solat (wuduk)
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
#Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . 🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹 💰RM84.80💰 . ♥Kelebihan♥ -------------------- -membuat kulit kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak. -membantu mencerahkan -melembabkan -mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda) -kemasan tona kulit yg sekata. -Putih natural -melindungi wajah daripada sinaran matahari (UV Protections) -membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata. -mesra solat (wuduk) . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
#Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
DAP DAP dah gebu gitewww
🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹
💰RM84.80💰
.
♥Kelebihan♥
--------------------
-membuat kulit  kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak.
-membantu mencerahkan
-melembabkan
-mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda)
-kemasan tona kulit yg sekata.
-Putih natural
-melindungi wajah daripada sinaran  matahari (UV Protections)
-membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata.
-mesra solat (wuduk)
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
#Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . DAP DAP dah gebu gitewww 🌹BB CUSHION 'PINK PINKS' 🌹 💰RM84.80💰 . ♥Kelebihan♥ -------------------- -membuat kulit kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak. -membantu mencerahkan -melembabkan -mengandungi stemcell merawat kulit (awet muda) -kemasan tona kulit yg sekata. -Putih natural -melindungi wajah daripada sinaran matahari (UV Protections) -membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata. -mesra solat (wuduk) . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
・・・
Memang tak menyesal pakai bb cushion pink pink jangan mengata ini....bila sapu pada kulit muka terus sekata ikut warna kulit sbb bb cushion ni 1 warna shj natural..
Bagusnya bb cushion ini,ada UV PROTECTION SPF55 tau..ada pulak stemcell dari buah avocado 🥑...bagus uols !! Sambil cantik,kita merawatkan kulit kita..harga RM84.80 sahaja..boleh tahan 2 bulan uols..nak cantik kena gigih..Yang penting pakai benda ini makin ramai org mengata awak..sebab apa???sebab CUN SANGAT LAH UOLS!!!! 😂😂😂😂
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
・・・ Memang tak menyesal pakai bb cushion pink pink jangan mengata ini....bila sapu pada kulit muka terus sekata ikut warna kulit sbb bb cushion ni 1 warna shj natural.. Bagusnya bb cushion ini,ada UV PROTECTION SPF55 tau..ada pulak stemcell dari buah avocado 🥑...bagus uols !! Sambil cantik,kita merawatkan kulit kita..harga RM84.80 sahaja..boleh tahan 2 bulan uols..nak cantik kena gigih..Yang penting pakai benda ini makin ramai org mengata awak..sebab apa???sebab CUN SANGAT LAH UOLS!!!! 😂😂😂😂 . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
SUPER HOT SELLING GM X TILDA SWINTON

Suggested untuk mereka yg bermuka bulat dan panjang. Bingkai halus sangat sesuai untuk Muslimah berhijab. Tudung/shawl tak kembang. Ada UV400 untuk yang ada masalah Silau
.
Ultra Ringan dan Sangat2 Selesa.Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Case n Box die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!!
.
Diingatkan Ada Yg Jual Murah, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 500%!!
.
Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-39661003, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA. JANGAN DM KAT Insta (Tak Baca DM)
.
Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg
.
Whatsapp 013-3966103 Untuk Harga Promo20 TERAWAL!! #letsbengkung #swapreview #zalora #afmegastar #sayajualshawl #sayajualdresskanak #fattahaminz #sayajualdress  #sayajualblouse #prelovedjovianmandagie #afmegastar2017 #sayajualperfume #sayajualblouse #sayajuaborong #fattzura #prelovedrizalman #sayajualkosmetik #cindella1200 #sayajualbajubaby
#videoviral
#borongmalaysia
#injectionmurahoriginal
#sayajualbajumurah
#paidreview #naelofarhijab #neelofa #borongmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualbag #produkviral
SUPER HOT SELLING GM X TILDA SWINTON Suggested untuk mereka yg bermuka bulat dan panjang. Bingkai halus sangat sesuai untuk Muslimah berhijab. Tudung/shawl tak kembang. Ada UV400 untuk yang ada masalah Silau . Ultra Ringan dan Sangat2 Selesa.Sesuai untuk lelaki dan Wanita. Case n Box die pun Eksklusif sesuai untuk bg gift yg tersayang, Buat Hantaran pun lawa gilerrr!! . Diingatkan Ada Yg Jual Murah, tapi Kualiti TIDAK SAMA SEKALI. Kerana Kami Jamin kepuasaan Korang 500%!! . Untuk Pembelian Boleh Whatsapp ke 013-39661003, Harga PROMO Untuk 20 Terawal SAHAJA. JANGAN DM KAT Insta (Tak Baca DM) . Product Package : Case, Hard Box, Cleaning Cloth, Paper Beg . Whatsapp 013-3966103 Untuk Harga Promo20 TERAWAL!! #letsbengkung  #swapreview  #zalora  #afmegastar  #sayajualshawl  #sayajualdresskanak  #fattahaminz  #sayajualdress  #sayajualblouse  #prelovedjovianmandagie  #afmegastar2017  #sayajualperfume  #sayajualblouse  #sayajuaborong  #fattzura  #prelovedrizalman  #sayajualkosmetik  #cindella1200  #sayajualbajubaby  #videoviral  #borongmalaysia  #injectionmurahoriginal  #sayajualbajumurah  #paidreview  #naelofarhijab  #neelofa  #borongmurah  #bazaarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualbag  #produkviral 
.
SANGAT SELESA DAN TAK BERLIPAT 😘😘.
.
.
Dh order ke blum tu syg 😍😍
.
LETS BENGKUNG by SAJAT
.
PINK BOX now AVAILABLE!!!!!
.
Cepat order ye syg,habes nnt jgn mintk2 lg 😂😂😂.
.
Lets bengkung BOX PINK 
RM89.9
Postge rm8sm and rm12ss
.
 #LETSBENGKUNGGOLD 
RM110 +RM8sm/RM12ss
.
#LETSGIRDLE (SOLD OUT)
RM89.9 +RM8sm/RM12ss
.
Jangan lambt ye nnt ade y sendu mcm batch lepas sbb lmbt sgt order 🤗🤗🤗😋🤗
Boleh DM kalau malas nk WA ok ☺️ Pinggang 🐜🐜🐜🐜🐜 .
WA link nk ad di bio
.
WA 0133342466
WA 0133342466 to order ☺️ .
.
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
. SANGAT SELESA DAN TAK BERLIPAT 😘😘. . . Dh order ke blum tu syg 😍😍 . LETS BENGKUNG by SAJAT . PINK BOX now AVAILABLE!!!!! . Cepat order ye syg,habes nnt jgn mintk2 lg 😂😂😂. . Lets bengkung BOX PINK RM89.9 Postge rm8sm and rm12ss . #LETSBENGKUNGGOLD  RM110 +RM8sm/RM12ss . #LETSGIRDLE  (SOLD OUT) RM89.9 +RM8sm/RM12ss . Jangan lambt ye nnt ade y sendu mcm batch lepas sbb lmbt sgt order 🤗🤗🤗😋🤗 Boleh DM kalau malas nk WA ok ☺️ Pinggang 🐜🐜🐜🐜🐜 . WA link nk ad di bio . WA 0133342466 WA 0133342466 to order ☺️ . . . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
X yah nak berlets bengkong la sgt. Try hat ni harga conpom2 murah RM25 sajaaaaa kualiti sama ja naaa. Pki bengkung ni fuhhh kerengga mai hinggap truih. Pasai apa bengkung ni baguih?? 👇🏻👇🏻 ✅tak mudah terlipat ✅tak bergulung ✅kalau duduk tu elok je terletak  xdak la nampak perot tu menggelebeh ✅harga murah RM25 ✅Sangat selesa di pakai dan paling penting tak panas ✅ade 4 tulang yang lembut ✅kain yang mudah menyerap peluh  tidak menyebabkan gatal ruam pada kulit 😍 tak teringin ka nak cantik slim body lentik melentik macam kerengga nie
🐜🐜🐜🐜🐜 😍kerengga tak kerengga
nak cantik kene la gigih sikit uollss jom cuba bengkung termurah fuhh

Dm/whatsapp 0124957203

#bengkungmoden #bengkung #bellezamurah #bengkungmurah #bengkungterbaik #bengkongmalaysia #bengkong #bengkungsajat #letsbengkong #letsbengkung #bengkungbynursajat #bengkungibu #bengkungmama #bengkungpenang #bengkungperut #bengkungbuncit #selim #neelofa #afmegastar #afmegastar2017 #kakaksado #abgsajat #duckscarves #instafamous #perutslim
X yah nak berlets bengkong la sgt. Try hat ni harga conpom2 murah RM25 sajaaaaa kualiti sama ja naaa. Pki bengkung ni fuhhh kerengga mai hinggap truih. Pasai apa bengkung ni baguih?? 👇🏻👇🏻 ✅tak mudah terlipat ✅tak bergulung ✅kalau duduk tu elok je terletak xdak la nampak perot tu menggelebeh ✅harga murah RM25 ✅Sangat selesa di pakai dan paling penting tak panas ✅ade 4 tulang yang lembut ✅kain yang mudah menyerap peluh tidak menyebabkan gatal ruam pada kulit 😍 tak teringin ka nak cantik slim body lentik melentik macam kerengga nie 🐜🐜🐜🐜🐜 😍kerengga tak kerengga nak cantik kene la gigih sikit uollss jom cuba bengkung termurah fuhh Dm/whatsapp 0124957203 #bengkungmoden  #bengkung  #bellezamurah  #bengkungmurah  #bengkungterbaik  #bengkongmalaysia  #bengkong  #bengkungsajat  #letsbengkong  #letsbengkung  #bengkungbynursajat  #bengkungibu  #bengkungmama  #bengkungpenang  #bengkungperut  #bengkungbuncit  #selim  #neelofa  #afmegastar  #afmegastar2017  #kakaksado  #abgsajat  #duckscarves  #instafamous  #perutslim 
Stock dh sampai😍
Cepat grab sebelum licin lg😂
Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold?
-Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest.
Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect.

2) Saiz Available?
Ada saiz S, M , L dan XL

3) Berbaloi ke?
Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga !

4) Berlipat tak? Selesa?
Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung

5) Orang lepas bersalin boleh pakai?
Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅

6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke?
Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang.

7)  Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak

Size L dan XL xbanyak stock..🤗
Sape cepat dia dapat😊

KELEBIHAN:
🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Mempunyai 16 tulang
🌹 Mempunyai infrared
🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹 Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch
🍀 M : 30 - 39 inch
🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock)
🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk)

Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop

#letsbengkung #letsbengkunggold #bengkunggoldsajat #bengkunggold #letscantik #letsgirdle #bengkungibu #bengkungberpantang #bengkungsedap #perutbuncit #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuhamil #ibumengandung #cikgu #kuruscantik #kuruscepat #pinggangramping #pinggangkerengga #girdle #sajat #bengkungselesa #bengkungmoden #promosigaji #salesgaji #bengkungsajat #corset #setbersalin #gegarvaganza
Stock dh sampai😍 Cepat grab sebelum licin lg😂 Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest. Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect. 2) Saiz Available? Ada saiz S, M , L dan XL 3) Berbaloi ke? Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga ! 4) Berlipat tak? Selesa? Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung 5) Orang lepas bersalin boleh pakai? Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅 6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke? Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang. 7) Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak Size L dan XL xbanyak stock..🤗 Sape cepat dia dapat😊 KELEBIHAN: 🌹 Memecahkan lemak 🌹 Membentuk pinggang 🌹 Membetulkan posture badan 🌹 Menyokong tulang belakang 🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹 Melancarkan peredaran darah 🌹 Mempunyai 16 tulang 🌹 Mempunyai infrared 🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai 🌹 Tak mudah terlipat/gulung 🌹 Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch 🍀 M : 30 - 39 inch 🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock) 🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk) Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #bengkunggoldsajat  #bengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #bengkungibu  #bengkungberpantang  #bengkungsedap  #perutbuncit  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #cikgu  #kuruscantik  #kuruscepat  #pinggangramping  #pinggangkerengga  #girdle  #sajat  #bengkungselesa  #bengkungmoden  #promosigaji  #salesgaji  #bengkungsajat  #corset  #setbersalin  #gegarvaganza 
Stock dh sampai😍
Cepat grab sebelum licin lg😂
Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold?
-Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest.
Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect.

2) Saiz Available?
Ada saiz S, M , L dan XL

3) Berbaloi ke?
Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga !

4) Berlipat tak? Selesa?
Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung

5) Orang lepas bersalin boleh pakai?
Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅

6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke?
Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang.

7)  Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak

Size L dan XL xbanyak stock..🤗
Sape cepat dia dapat😊

KELEBIHAN:
🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Mempunyai 16 tulang
🌹 Mempunyai infrared
🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹 Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch
🍀 M : 30 - 39 inch
🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock)
🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk)

Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop

#letsbengkung #letsbengkunggold #bengkunggoldsajat #bengkunggold #letscantik #letsgirdle #bengkungibu #bengkungberpantang #bengkungsedap #perutbuncit #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuhamil #ibumengandung #cikgu #kuruscantik #kuruscepat #pinggangramping #pinggangkerengga #girdle #sajat #bengkungselesa #bengkungmoden #promosigaji #salesgaji #bengkungsajat #corset #setbersalin #gegarvaganza
Stock dh sampai😍 Cepat grab sebelum licin lg😂 Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest. Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect. 2) Saiz Available? Ada saiz S, M , L dan XL 3) Berbaloi ke? Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga ! 4) Berlipat tak? Selesa? Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung 5) Orang lepas bersalin boleh pakai? Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅 6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke? Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang. 7) Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak Size L dan XL xbanyak stock..🤗 Sape cepat dia dapat😊 KELEBIHAN: 🌹 Memecahkan lemak 🌹 Membentuk pinggang 🌹 Membetulkan posture badan 🌹 Menyokong tulang belakang 🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹 Melancarkan peredaran darah 🌹 Mempunyai 16 tulang 🌹 Mempunyai infrared 🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai 🌹 Tak mudah terlipat/gulung 🌹 Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch 🍀 M : 30 - 39 inch 🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock) 🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk) Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #bengkunggoldsajat  #bengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #bengkungibu  #bengkungberpantang  #bengkungsedap  #perutbuncit  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #cikgu  #kuruscantik  #kuruscepat  #pinggangramping  #pinggangkerengga  #girdle  #sajat  #bengkungselesa  #bengkungmoden  #promosigaji  #salesgaji  #bengkungsajat  #corset  #setbersalin  #gegarvaganza 
Stock dh sampai😍
Cepat grab sebelum licin lg😂

Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest. Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect.

2) Saiz Available?
Ada saiz S, M , L dan XL

3) Berbaloi ke?
Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga !

4) Berlipat tak? Selesa?
Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung

5) Orang lepas bersalin boleh pakai?
Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅

6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke?
Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang.

7)  Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak

Size L dan XL xbanyak stock..🤗
Sape cepat dia dapat😊

KELEBIHAN:
🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Mempunyai 16 tulang
🌹 Mempunyai infrared
🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹 Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch
🍀 M : 30 - 39 inch
🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock)
🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk)

Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

TRUSTED SELLER👉#testimonibabymumsyonlineshop

#letsbengkung #letsbengkunggold #bengkunggoldsajat #bengkunggold #letscantik #letsgirdle #bengkungibu #bengkungberpantang #bengkungsedap #perutbuncit #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuhamil #ibumengandung #cikgu #kuruscantik #kuruscepat #pinggangramping #pinggangkerengga #girdle #sajat #bengkungselesa #bengkungmoden #promosigaji #salesgaji #bengkungsajat #corset #setbersalin #gegarvaganza
Stock dh sampai😍 Cepat grab sebelum licin lg😂 Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest. Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect. 2) Saiz Available? Ada saiz S, M , L dan XL 3) Berbaloi ke? Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga ! 4) Berlipat tak? Selesa? Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung 5) Orang lepas bersalin boleh pakai? Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅 6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke? Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang. 7) Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak Size L dan XL xbanyak stock..🤗 Sape cepat dia dapat😊 KELEBIHAN: 🌹 Memecahkan lemak 🌹 Membentuk pinggang 🌹 Membetulkan posture badan 🌹 Menyokong tulang belakang 🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹 Melancarkan peredaran darah 🌹 Mempunyai 16 tulang 🌹 Mempunyai infrared 🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai 🌹 Tak mudah terlipat/gulung 🌹 Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch 🍀 M : 30 - 39 inch 🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock) 🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk) Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage Berminat whatsapp mas📲+60136386138 TRUSTED SELLER👉#testimonibabymumsyonlineshop  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #bengkunggoldsajat  #bengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #bengkungibu  #bengkungberpantang  #bengkungsedap  #perutbuncit  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #cikgu  #kuruscantik  #kuruscepat  #pinggangramping  #pinggangkerengga  #girdle  #sajat  #bengkungselesa  #bengkungmoden  #promosigaji  #salesgaji  #bengkungsajat  #corset  #setbersalin  #gegarvaganza 
Stock dh sampai😍
Cepat grab sebelum licin lg😂
Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold?
-Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest.
Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect.

2) Saiz Available?
Ada saiz S, M , L dan XL

3) Berbaloi ke?
Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga !

4) Berlipat tak? Selesa?
Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung

5) Orang lepas bersalin boleh pakai?
Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅

6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke?
Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang.

7)  Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak

Size L dan XL xbanyak stock..🤗
Sape cepat dia dapat😊

KELEBIHAN:
🌹 Memecahkan lemak
🌹 Membentuk pinggang
🌹 Membetulkan posture badan
🌹 Menyokong tulang belakang
🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
🌹 Melancarkan peredaran darah
🌹 Mempunyai 16 tulang
🌹 Mempunyai infrared
🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai
🌹 Tak mudah terlipat/gulung
🌹 Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch
🍀 M : 30 - 39 inch
🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock)
🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk)

Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage

Berminat whatsapp mas📲+60136386138

Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop

#letsbengkung #letsbengkunggold #bengkunggoldsajat #bengkunggold #letscantik #letsgirdle #bengkungibu #bengkungberpantang #bengkungsedap #perutbuncit #ibumenyusu #ibuberpantang #ibuhamil #ibumengandung #cikgu #kuruscantik #kuruscepat #pinggangramping #pinggangkerengga #girdle #sajat #bengkungselesa #bengkungmoden #promosigaji #salesgaji #bengkungsajat #corset #setbersalin #gegarvaganza
Stock dh sampai😍 Cepat grab sebelum licin lg😂 Soalan femes:- 1) Ape beza kotak pink dan kotak gold? -Kotak pink tu bengkung lama , ada 8 tulang. Rm89.90 - Dah takda lagi. 😘 -Lets bengkung gold bengkung paling latest. Ada 16 tulang. Double infrared, double material, double effect. 2) Saiz Available? Ada saiz S, M , L dan XL 3) Berbaloi ke? Sangat berbaloi uols. pakai 3 hari je dah nampak beza inci perut dan pinggang. Pendek kata express slims sarung lets bengkung terus kerengga ! 4) Berlipat tak? Selesa? Opcoss selesa , Tak berlipat tak bergulung 5) Orang lepas bersalin boleh pakai? Wajib wajib.Kalau xperut buncit😅 6) Orang berisi pakai tak nampak ketul2 ke? Takkk, selit kan lemak ketul ke dalam bengkung. Lemak garis bra pun hilang. 7) Sangat bagus untuk naikkan peranakkan, Rahim jatuh, sakit pinggang, bongkok. - ) Cantikkan shape body, baju / seluar jadi cantik & fit terletak Size L dan XL xbanyak stock..🤗 Sape cepat dia dapat😊 KELEBIHAN: 🌹 Memecahkan lemak 🌹 Membentuk pinggang 🌹 Membetulkan posture badan 🌹 Menyokong tulang belakang 🌹 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 🌹 Melancarkan peredaran darah 🌹 Mempunyai 16 tulang 🌹 Mempunyai infrared 🌹 Memberi keselesaan kepada si pemakai 🌹 Tak mudah terlipat/gulung 🌹 Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🍀 S : 20-29 inch 🍀 M : 30 - 39 inch 🍀 L : 40 - 49 inch (Limited Stock) 🍀 XL : 50 - 59 inch (Limited stoxk) Harga : RM 110 sem/RM 120 ss Termasuk.postage Berminat whatsapp mas📲+60136386138 Trusted seller👉#testimonibabymumsyonlineshop  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #bengkunggoldsajat  #bengkunggold  #letscantik  #letsgirdle  #bengkungibu  #bengkungberpantang  #bengkungsedap  #perutbuncit  #ibumenyusu  #ibuberpantang  #ibuhamil  #ibumengandung  #cikgu  #kuruscantik  #kuruscepat  #pinggangramping  #pinggangkerengga  #girdle  #sajat  #bengkungselesa  #bengkungmoden  #promosigaji  #salesgaji  #bengkungsajat  #corset  #setbersalin  #gegarvaganza 
RepostBy @nursajat02 : "Part 1..Kami menaik taraf production kita LET'S BENGKUNG GOLD... kami tread mark kan kami punya LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU.. so tunggu apa lagi uols!!! Jom dapatlan bengkung yg tengah viral skrg ni!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 So anda nak cantik,perut slim,nak perjagaan tulang belakang dan sebagai nya,boleh cuba LET'S BENGKUNG GOLD KITA SYG!!! Ramai yang suka sangat sangat pada production kita,boleh whatsapp Rara di 0138114483!!! Terbaik syg syg ku😍😍😍😍😍😍 HARGA RM110 termasuk gst tau!!! Memang VAS!!!! So pastikan beli yang original tau syg syg semua!!! .
.
WHATSAPP
☎️0138114483

#letsbengkung
#letsbengkunggold
#letscantik #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #janganmengata #codshahalam #codklang #codsubang #stokisshahalam
RepostBy @nursajat02 : "Part 1..Kami menaik taraf production kita LET'S BENGKUNG GOLD... kami tread mark kan kami punya LET'S BENGKUNG GOLD KITA TAU.. so tunggu apa lagi uols!!! Jom dapatlan bengkung yg tengah viral skrg ni!!! Terbaik👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽 So anda nak cantik,perut slim,nak perjagaan tulang belakang dan sebagai nya,boleh cuba LET'S BENGKUNG GOLD KITA SYG!!! Ramai yang suka sangat sangat pada production kita,boleh whatsapp Rara di 0138114483!!! Terbaik syg syg ku😍😍😍😍😍😍 HARGA RM110 termasuk gst tau!!! Memang VAS!!!! So pastikan beli yang original tau syg syg semua!!! . . WHATSAPP ☎️0138114483 #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #janganmengata  #codshahalam  #codklang  #codsubang  #stokisshahalam 
#Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
JM Sabun Pink - RM37.10 Exc Pos!
.
Nak ketiak & celah2 putih melepak, gosok2 je dgn sabun pink jangan mengata ni..cerah gitewww.
.
Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda.
Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
#Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . JM Sabun Pink - RM37.10 Exc Pos! . Nak ketiak & celah2 putih melepak, gosok2 je dgn sabun pink jangan mengata ni..cerah gitewww. . Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda. Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita. . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
#Repost @onnine_hijabstore (@get_repost)
・・・
.
Jangan Mengata Face Soap 60g - rm37.10
(Whitening.Firming.Glowing)
.
Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda.
Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.
.
Cara Pengunaan:
Buihkan Jangan Mengata Face Soap dan lurutkan secara perlahan di bahagian muka atau badan dan biarkan selama 1minit. Kemudian bilas dengan air bersih. 
Untuk dapatkan hasil yang lebih berkesan gunakan bersama Jangan Mengata Skin Care. Gunakan sekerap yang mungkin
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
#Repost  @onnine_hijabstore (@get_repost) ・・・ . Jangan Mengata Face Soap 60g - rm37.10 (Whitening.Firming.Glowing) . Jangan Mengata Face Soap dirumuskan untuk membantu memelihara dan menjaga kulit wajah anda. Antara kebaikan lain juga membantu mencegah penuaan membantu mengatasi jerawat dan kesan jerawat serta menghilangkan sel kulit mati. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita. . Cara Pengunaan: Buihkan Jangan Mengata Face Soap dan lurutkan secara perlahan di bahagian muka atau badan dan biarkan selama 1minit. Kemudian bilas dengan air bersih. Untuk dapatkan hasil yang lebih berkesan gunakan bersama Jangan Mengata Skin Care. Gunakan sekerap yang mungkin . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
Goooodmorning peeps! Kulit tanpa cela dgn Dermags! Paling best. Tak sakit dan selamat untuk digunakan. Naked face pun berani dah sekarang 😊😏🙈😜. . 
Yg belum cuba , jum cuba skrg! .
Takpayah risau kulit rosak dgn dermags sbb dermags tak ada bahan kimia bahaya okayyy 😎

#kulitlicingebu
#lembabkankulit
#drmariani
#dermagsalorstar
#alfamags
#biasakanyangbetul
#betulkanyangbiasa
#cleanserdermags
#softenerdermags
#keserianwajah
#cantiktanpasakit
#naturalproduk
#serumdermags
#refiningcreamdermags
#moisturiserdermags
#marykayforyou
#glowglowing
#quputih
#letsbengkung
#janganmengata
#shaklee
#lifecellskin
#aquainternational
#maryjardin
#asbeauty
#codalorstar
#codpendang
#codjitra
#codpokoksena
#poslaju
.
WA skrg !
.
0194773392
.
0164196692
Goooodmorning peeps! Kulit tanpa cela dgn Dermags! Paling best. Tak sakit dan selamat untuk digunakan. Naked face pun berani dah sekarang 😊😏🙈😜. . Yg belum cuba , jum cuba skrg! . Takpayah risau kulit rosak dgn dermags sbb dermags tak ada bahan kimia bahaya okayyy 😎 #kulitlicingebu  #lembabkankulit  #drmariani  #dermagsalorstar  #alfamags  #biasakanyangbetul  #betulkanyangbiasa  #cleanserdermags  #softenerdermags  #keserianwajah  #cantiktanpasakit  #naturalproduk  #serumdermags  #refiningcreamdermags  #moisturiserdermags  #marykayforyou  #glowglowing  #quputih  #letsbengkung  #janganmengata  #shaklee  #lifecellskin  #aquainternational  #maryjardin  #asbeauty  #codalorstar  #codpendang  #codjitra  #codpokoksena  #poslaju  . WA skrg ! . 0194773392 . 0164196692
Nak Body Cun macam @nursajat02  pakai 1 set okay.
Lets Girdle + Lets Bengkung Gold Ready stok .
.
Saiz S hingga XXL pun ada
Warna hitam dan skin colour.
.
📲 016-315.5554
📲 016-315.5554
.
#janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream #cindella  #bazaarpaknil  #letsgirdle #bengkungsajat #sajat #cekakbengkung
💃 LETS BENGKUNG BY NUR SAJAT💃 🙋🏻 hai semua para wanita di luar sana!! Pernah dengar tak tentang product merampingkan pinggang by nur sajat?..
Yang pinggang kerengga tue.. Haa.. x percaya follow la ig tuan empunya badan iaitu 
@Nursajat_02. Terang lagi bersuluh uols..
Die jual, Die promote, Die pakai..
Follow tau, konfirm makan hati uols tgk perempuan cantik.. dan jangan mengata tau..
Dan yang pasti lets bengkung nie mendapat sambutan dan menjadi trendy skrg uolss. Tambah-tambah lagi skrg nie semua nak kurus nak jadi kerengga seperti model dan superstar!! 🤔
💋 nak order LETS BENGKUNG by nur sajat senang jer uolss.. call atau whatsap no di bawah utk keterangan lebih lanjut.. jangan masa stok x ade baru nak whatsap pula., cerita panjang product tak ade makan hati la uols.. hehe 😬😬 📱www.wasap.my/60163155554
📱www.wasap.my/60163155554 💃 so uols ape lagi, jum dapatkan hot item LETS BENGKUNG by nur sajat supaya sentiasa kerengga dan meningkatkan keyakinan diri sis!!
Tipu la tak nak badan macam modelling dan superstar kan..
So beli la LETS BENGKUNG!!
Yg penting jangan mengata!!
Perempuann FUHHHHH!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkung  #bodydream  #bazaarpaknil #cekakbengkung  #janganmengata
💃 LETS BENGKUNG BY NUR SAJAT💃 🙋🏻 hai semua para wanita di luar sana!! Pernah dengar tak tentang product merampingkan pinggang by nur sajat?.. Yang pinggang kerengga tue.. Haa.. x percaya follow la ig tuan empunya badan iaitu @Nursajat_02. Terang lagi bersuluh uols.. Die jual, Die promote, Die pakai.. Follow tau, konfirm makan hati uols tgk perempuan cantik.. dan jangan mengata tau.. Dan yang pasti lets bengkung nie mendapat sambutan dan menjadi trendy skrg uolss. Tambah-tambah lagi skrg nie semua nak kurus nak jadi kerengga seperti model dan superstar!! 🤔 💋 nak order LETS BENGKUNG by nur sajat senang jer uolss.. call atau whatsap no di bawah utk keterangan lebih lanjut.. jangan masa stok x ade baru nak whatsap pula., cerita panjang product tak ade makan hati la uols.. hehe 😬😬 📱www.wasap.my/60163155554 📱www.wasap.my/60163155554 💃 so uols ape lagi, jum dapatkan hot item LETS BENGKUNG by nur sajat supaya sentiasa kerengga dan meningkatkan keyakinan diri sis!! Tipu la tak nak badan macam modelling dan superstar kan.. So beli la LETS BENGKUNG!! Yg penting jangan mengata!! Perempuann FUHHHHH!!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #bazaarpaknil  #cekakbengkung  #janganmengata 
Feedback dari customer untuk Bengkung @nursajat02 
Lets Bengkung memang terbaik... dah lah 16 tulang besi.. besi berkualiti pula tu... lemak2 byk pun boleh di tampung. Dah lah tu kainnya kuat dan double layer lagi... aduhai... semua customer feedback sama... kualiti macam ribu2 tapi harga ciput jer... Wajib ada sehelai uolss, untuk order, WhatsApp je kami di 📲 016-315.5554
📲 016-315.5554
#janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #bazaarpaknil  #letsgirdle 
@ PM je page kami ye
Feedback dari customer untuk Bengkung @nursajat02 Lets Bengkung memang terbaik... dah lah 16 tulang besi.. besi berkualiti pula tu... lemak2 byk pun boleh di tampung. Dah lah tu kainnya kuat dan double layer lagi... aduhai... semua customer feedback sama... kualiti macam ribu2 tapi harga ciput jer... Wajib ada sehelai uolss, untuk order, WhatsApp je kami di 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #bazaarpaknil  #letsgirdle  @ PM je page kami ye
Fuhhh!!!! 🤞🤞🤞🤞 jgn mengata... Abam sado pun pakai tauuu

Abam abam pon boleh pakai tau #letsbengkunggold ni... Kerlasss... tq Mr hans for your support... Siapa kate bengkung hanya utk gegadis shj... Yg ada masalah tulang belakang lagi elok & sangat digalakkan memakai #letabengkunggold ni tau.. dapat support tulang belakang & sambil merampingkan pinggang & mengecilkan perut yg dah boroi tu.. Jom la uolsss, PM kami. Wajib pakai Bengkung Gold 16 tulang ni 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554
.
#janganmengata  #letsbengkunggold #letsbengkung #bodydream #bazaarpaknil  @nursajat02
Fuhhh!!!! 🤞🤞🤞🤞 jgn mengata... Abam sado pun pakai tauuu Abam abam pon boleh pakai tau #letsbengkunggold  ni... Kerlasss... tq Mr hans for your support... Siapa kate bengkung hanya utk gegadis shj... Yg ada masalah tulang belakang lagi elok & sangat digalakkan memakai #letabengkunggold  ni tau.. dapat support tulang belakang & sambil merampingkan pinggang & mengecilkan perut yg dah boroi tu.. Jom la uolsss, PM kami. Wajib pakai Bengkung Gold 16 tulang ni 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 . #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bodydream  #bazaarpaknil  @nursajat02
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼
🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼
🍫Tiada side effects terhadap baby👶
🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙
🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔
🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼
🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫
🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫
🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑
🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪

BEST KAN?? 😉
JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554
📲 016-315.5554
📲 016-315.5554 
#bodydream
#CocoSlimmingDrink
#Kokokurus
#Bodyshape #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼 🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼 🍫Tiada side effects terhadap baby👶 🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙 🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔 🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼 🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫 🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫 🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑 🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪 BEST KAN?? 😉 JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 #bodydream  #CocoSlimmingDrink  #Kokokurus  #Bodyshape  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil 
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼
🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼
🍫Tiada side effects terhadap baby👶
🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙
🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔
🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼
🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫
🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫
🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑
🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪

BEST KAN?? 😉
JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554
📲 016-315.5554
📲 016-315.5554 
#bodydream
#CocoSlimmingDrink
#Kokokurus
#Bodyshape #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼 🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼 🍫Tiada side effects terhadap baby👶 🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙 🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔 🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼 🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫 🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫 🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑 🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪 BEST KAN?? 😉 JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 #bodydream  #CocoSlimmingDrink  #Kokokurus  #Bodyshape  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil 
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼
🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼
🍫Tiada side effects terhadap baby👶
🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙
🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔
🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼
🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫
🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫
🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑
🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪

BEST KAN?? 😉
JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554
📲 016-315.5554
📲 016-315.5554 
#bodydream
#CocoSlimmingDrink
#Kokokurus
#Bodyshape #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼 🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼 🍫Tiada side effects terhadap baby👶 🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙 🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔 🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼 🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫 🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫 🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑 🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪 BEST KAN?? 😉 JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 BERMINAT!! WHATSAPP 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 📲 016-315.5554 #bodydream  #CocoSlimmingDrink  #Kokokurus  #Bodyshape  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil 
TQ ...rezeki mencurah2...kita restok lagi semua skincare minggu ni...so ..
💘💘💘 uolsss...jom dapatkan rangkaian skincare by Nursajat... Wasap 0162361400 -ita
Wasap 0162361400 -ita
Reg.stokis Shah Alam

#terapiinstagram #nursajat #letsbengkung #janganmengata #ajimaura #jutawan #azizanosman #irfankhairi #syukurselalu #bussinesswoman #dexandra #nurraysa #powergold #wanita #terlajaklaris #instagood #niqabis #like4like #projekstg #noradanish #riview #bazaapaknil #photoshoot #belajarinstagram #toneexcell #youcanduit #neelofar  #lifestyle #instafamous #instadairy
TQ ...rezeki mencurah2...kita restok lagi semua skincare minggu ni...so .. 💘💘💘 uolsss...jom dapatkan rangkaian skincare by Nursajat... Wasap 0162361400 -ita Wasap 0162361400 -ita Reg.stokis Shah Alam #terapiinstagram  #nursajat  #letsbengkung  #janganmengata  #ajimaura  #jutawan  #azizanosman  #irfankhairi  #syukurselalu  #bussinesswoman  #dexandra  #nurraysa  #powergold  #wanita  #terlajaklaris  #instagood  #niqabis  #like4like  #projekstg  #noradanish  #riview  #bazaapaknil  #photoshoot  #belajarinstagram  #toneexcell  #youcanduit  #neelofar  #lifestyle  #instafamous  #instadairy 
Nak tahu bengkung kita original ke tak?
.
Cuba tengok video ni 😘
yg penting sis jual yg original je tau.
.
Yg tak original ni, 
tak main la 😂
.
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik#letsgirdle #janganmengata #nursajat#perempuanfuh
@Regrann from @nursajat.subangbestari -  Alhamdulillah. Selesai dah COD untuk hari ni. Dari pagi tadi keluar semata-mata untuk customer yang sanggup menunggu pre order Let’s Bengkung Gold by @nursajat02. Masih ada lagi stok S dan L yang available. Cepat wassap Bang K. Yang nak join next pre order pon dialu-alukan. Pastikan korang bersabar menunggu untuk masuk list pre-order. ☺️
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari - #regrann
@Regrann from @nursajat.subangbestari - Alhamdulillah. Selesai dah COD untuk hari ni. Dari pagi tadi keluar semata-mata untuk customer yang sanggup menunggu pre order Let’s Bengkung Gold by @nursajat02. Masih ada lagi stok S dan L yang available. Cepat wassap Bang K. Yang nak join next pre order pon dialu-alukan. Pastikan korang bersabar menunggu untuk masuk list pre-order. ☺️ . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari  - #regrann 
@Regrann from @nursajat.subangbestari -  Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT
.
DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari - #regrann
@Regrann from @nursajat.subangbestari - Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT . DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari  - #regrann 
salam semua 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️
.
💋💋 👊👊👊 rasa nk tumbuk lemak2 degil😭😭 tak mahu hilng lemak comel ni😤😤 cmna yaa⁉️⁉️
.
💋💋 Mohon laa uolss yg mna tak sempat nk p jogging 🏃🏼 nk p berenang 🏊🏻‍♀️ nk p gym ka 🏋🏻‍♀️ atau apa2 aktiviti yg pnaskn badn n membakar lemak ni bole lah memulakn amalan pemakaian bengkung ini..sebab ini langkah pertama yg sgt efektif dan innovatif untuk mereka yg mempunyai lemak TEPU terutama di bhgian PINGANG & PERUT okay‼️
.
💋💋 Mommy sharekan testimony cust yg gojes ni dari saiz M nak pi saiz S dahh..!!! anda dpt nilaikn sendiri nahhh how its really work 😘😘..kualiti tak perlu nk ragukan lagi..
.
💋💋 SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana Let's BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE by @nursajat02  amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalin 💋iyaa..berbengkung dgn LET'S  BENGKUNG GOLD ni banyak mafaat nya..
💋bersalin normal ke czer ke wajib berbengkung untuk menjaga rahim dan menjaga kesihatan
💋nak dpatkan perot yg flat harus mulakn dgn berbengkung nmpk cam tak pentingkn bengkung?..amalan ni bkn baru dr zaman nenek moyang kita lgi
💋amalkan lah skg ..setiap hari secara tak langsung akan dapat kempiskn perut tanpa ubt tanpa senaman
. 📞📞 012 366 5927 @ Noora
salam semua 👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️ . 💋💋 👊👊👊 rasa nk tumbuk lemak2 degil😭😭 tak mahu hilng lemak comel ni😤😤 cmna yaa⁉️⁉️ . 💋💋 Mohon laa uolss yg mna tak sempat nk p jogging 🏃🏼 nk p berenang 🏊🏻‍♀️ nk p gym ka 🏋🏻‍♀️ atau apa2 aktiviti yg pnaskn badn n membakar lemak ni bole lah memulakn amalan pemakaian bengkung ini..sebab ini langkah pertama yg sgt efektif dan innovatif untuk mereka yg mempunyai lemak TEPU terutama di bhgian PINGANG & PERUT okay‼️ . 💋💋 Mommy sharekan testimony cust yg gojes ni dari saiz M nak pi saiz S dahh..!!! anda dpt nilaikn sendiri nahhh how its really work 😘😘..kualiti tak perlu nk ragukan lagi.. . 💋💋 SETIAP WANITA WAJIB ADA SATU kerana Let's BENGKUNG GOLD EXCLUSIVE by @nursajat02 amat sesuai untuk mereka yg tidak bersalin atau pun selpas bersalin 💋iyaa..berbengkung dgn LET'S BENGKUNG GOLD ni banyak mafaat nya.. 💋bersalin normal ke czer ke wajib berbengkung untuk menjaga rahim dan menjaga kesihatan 💋nak dpatkan perot yg flat harus mulakn dgn berbengkung nmpk cam tak pentingkn bengkung?..amalan ni bkn baru dr zaman nenek moyang kita lgi 💋amalkan lah skg ..setiap hari secara tak langsung akan dapat kempiskn perut tanpa ubt tanpa senaman . 📞📞 012 366 5927 @ Noora
Nak tahu bengkung kita original ke tak?

Cuba tengok video ni 😘

yg penting ciknaa jual yg original je tau.

Yg tak original ni, 
tak main la 😂

#nursajatJOHOR #nursajatMUAR #nursajat
#letsbengkonggold #fenomenaletsbengkong #BENGKONGviral #siapacepatdiadapat #lambattinggal #kerengge #tesimonibengkungMUAR
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik #letsgirdle #janganmengata #nursajat #perempuanfuh
Terbaik. Seksi habis.  FULL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT.  TORBAEKK
.
Hye semua...READY STOCK!!! .
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab .
 #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 33
.
M :  34 - 43
.
L :  44 - 53
.
Xl :  54 - 60
.
XXL : 61-70
. .
AGENT / DROPSHIP WANTED

whatsapp :

011-61005202
011-61005202 .#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Terbaik. Seksi habis. FULL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT. TORBAEKK . Hye semua...READY STOCK!!! . *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT  💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab . #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 33 . M : 34 - 43 . L : 44 - 53 . Xl : 54 - 60 . XXL : 61-70 . . AGENT / DROPSHIP WANTED whatsapp : 011-61005202 011-61005202 .#letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
Testimoni lgi ❤❤❤ FULL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT.  TORBAEKK
.
Hye semua...READY STOCK!!! .
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab .
 #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 33
.
M :  34 - 43
.
L :  44 - 53
.
Xl :  54 - 60
.
XXL : 61-70
. .
AGENT / DROPSHIP WANTED

whatsapp :

011-61005202
011-61005202 .
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Testimoni lgi ❤❤❤ FULL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT. TORBAEKK . Hye semua...READY STOCK!!! . *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT  💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab . #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 33 . M : 34 - 43 . L : 44 - 53 . Xl : 54 - 60 . XXL : 61-70 . . AGENT / DROPSHIP WANTED whatsapp : 011-61005202 011-61005202 . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
Yeahh testimoni dari my lovely customer!! FuLL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT.  TORBAEKK
.
Hye semua...READY STOCK!!! .
*LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos
(RM10sm / RM15ss)

#LETSBENGKUNGBYNURSAJAT 💃🏻💃🏻
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab .
 #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 33
.
M :  34 - 43
.
L :  44 - 53
.
Xl :  54 - 60
.
XXL : 61-70
. .
AGENT / DROPSHIP WANTED

whatsapp :

011-61005202
011-61005202 .
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Yeahh testimoni dari my lovely customer!! FuLL HOUSE!! LETS BENGKUNG GOLD TERBARU DAH MASUK STOK!! laiii laii.... Dari sekecik kecik pinggang hingga sebesaq besaq pinggang pon ada saiz!! Tampil lebih yakin dan bergaya dgn lets bngkung by NURSAJAT. TORBAEKK . Hye semua...READY STOCK!!! . *LETS BENGKUNG GOLD TERBARU* RM110 exc pos (RM10sm / RM15ss) #LETSBENGKUNGBYNURSAJAT  💃🏻💃🏻 . Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm founder nursajat02 tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab . #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 33 . M : 34 - 43 . L : 44 - 53 . Xl : 54 - 60 . XXL : 61-70 . . AGENT / DROPSHIP WANTED whatsapp : 011-61005202 011-61005202 . . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold