an online Instagram web viewer

#letsbengkung medias

Photos

[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ]
.
Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau.
.
Jadi siapa yang bersize macam abang dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ] . Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau. . Jadi siapa yang bersize macam abang dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤ . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
READY STOCK!!
BB Cushion Pink Pink..dap dap dah cantik..
.
♥Kelebihan♥
--------------------
-membuat kulit  kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak.
-membantu mencerahkan
-melembabkan
-mengandungi stemcell (buah Avocado) merawat kulit (awet muda)
-kemasan tona kulit yg sekata.
-Putih natural
-melindungi wajah daripada sinaran  matahari (UV Protections)
-membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata.
-mesra solat (wuduk)
.
Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9
.
TEAMSITI
Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman
@nursajat02
@nursajat__stokisselangor 
@aisha_nursajat.stokis.puchong .
#akuyangchantekkoyangpanas
#janganmengataskincare #janganmengataserum
#janganmengatafacesoap #letscantiksupplement
#fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink
#teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchongaisha #dropshipserikembangan
#bazaarpaknil #moodrepublik
READY STOCK!! BB Cushion Pink Pink..dap dap dah cantik.. . ♥Kelebihan♥ -------------------- -membuat kulit kelihatan bersinar tanpa kesan berminyak. -membantu mencerahkan -melembabkan -mengandungi stemcell (buah Avocado) merawat kulit (awet muda) -kemasan tona kulit yg sekata. -Putih natural -melindungi wajah daripada sinaran matahari (UV Protections) -membantu memudarkan kesan cela Dan Kesan hitam bawah kelopak mata. -mesra solat (wuduk) . Hubungi Kak Sue - DS Seri Kembangan 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 📱0 1 2 6 1 4 1 1 4 9 . TEAMSITI Cc :Founder Nursajat Kamaruzzaman @nursajat02 @nursajat__stokisselangor @aisha_nursajat.stokis.puchong . #akuyangchantekkoyangpanas  #janganmengataskincare  #janganmengataserum  #janganmengatafacesoap  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchongaisha  #dropshipserikembangan  #bazaarpaknil  #moodrepublik 
Siapa cakap lelaki tak boleh pakai bengkung?
.
Kita ada banyak feedback lelaki pakai bengkung tau. Rata2 semua berpuas hati dengan hasil bengkung gold sajat ni.
.
Apa fungsi INFRARED yg terdapat dalam Lets Bengkung Sajat ni?
.
Semua Edisi GOLD Eksklusif Baru Let's Bengkung  mempunyai lebih extra inframerah dengan 16 tetulang elastik.
.
Fungsi inframerah dengan 16Tetulang elastik dapat memperbaiki Sistem Sirkulasi Mikro tubuh manusia, dapat membantu membakar lemak berlebihan dengan melansingkan si pengguna serta menjaga kesihatan. Lets bengkung  sangat membantu menyokong tulang belakang. 
Siapa yang mempunyai masalah tulang belakang belakang sangat digalakkan  memakai Lets Bengkung
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
Siapa cakap lelaki tak boleh pakai bengkung? . Kita ada banyak feedback lelaki pakai bengkung tau. Rata2 semua berpuas hati dengan hasil bengkung gold sajat ni. . Apa fungsi INFRARED yg terdapat dalam Lets Bengkung Sajat ni? . Semua Edisi GOLD Eksklusif Baru Let's Bengkung mempunyai lebih extra inframerah dengan 16 tetulang elastik. . Fungsi inframerah dengan 16Tetulang elastik dapat memperbaiki Sistem Sirkulasi Mikro tubuh manusia, dapat membantu membakar lemak berlebihan dengan melansingkan si pengguna serta menjaga kesihatan. Lets bengkung sangat membantu menyokong tulang belakang. Siapa yang mempunyai masalah tulang belakang belakang sangat digalakkan memakai Lets Bengkung . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
#Repost @icha_dsnursajat (@get_repost)
・・・
.
.
LET'S BENGKUNG GOLD
@noura_nursajatpkl
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour .
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ......
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
.
Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘..
.
Order wasap 601136061978
.
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
#Repost  @icha_dsnursajat (@get_repost) ・・・ . . LET'S BENGKUNG GOLD @noura_nursajatpkl . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ...... . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!! . Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘.. . Order wasap 601136061978 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
Running out of ideas for baby shower gift?Why don’t lepas ni bagi Bengkung Gold by @nursajat02 pulak.Tak kan la baby je dpt gift.Mommy pun nak jgak 😂.So if ada any family member or friends yang nak bersalin tu.Hadiah kan la bengkung ni kat dia.Confirm senyum sampai ke telinga 😁.
.
Antara kebaikan berbengkung adalah:
✅ Amalan ini dipercayai boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan.
✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung.
✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin.
✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin.
✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan.
✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor.
✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'.
✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang.
✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal.
✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak.
.
Untuk mendapatkan kebaikan tersebut, amalan berbengkung mesti dilakukan dgn tekun & konsisten 😊👍🏻
.
. 📲 016 6820266 (shidaism)

#letsbengkunggold #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkungmurah #nakkurus #sayajual #waisttrainer #customershidaism #setpantang #nursajat02
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat
Running out of ideas for baby shower gift?Why don’t lepas ni bagi Bengkung Gold by @nursajat02 pulak.Tak kan la baby je dpt gift.Mommy pun nak jgak 😂.So if ada any family member or friends yang nak bersalin tu.Hadiah kan la bengkung ni kat dia.Confirm senyum sampai ke telinga 😁. . Antara kebaikan berbengkung adalah: ✅ Amalan ini dipercayai boleh membantu mengempiskan perut, memejal & merampingkan pinggang selepas mengembang akibat proses kehamilan. ✅ Selain untuk faktor kecantikan, amalan berbengkung juga membantu menghilangkan sakit belakang yang dialami semasa mengandung. ✅ Membantu mengecutkan rahim bengkak selepas bersalin. ✅ Mengelakkan masalah perut buncit dan menggeleber sebelum & selepas bersalin. ✅ Membantu mengembalikan kedudukan peranakan. ✅ Mempercepatkan pengeluaran darah kotor. ✅ Mengelakkan badan daripada 'masuk angin'. ✅ Menguatkan dan mengembalikan kedudukan tulang belakang. ✅ Menyokong rahim supaya tidak 'jatuh' dari kedudukan asal. ✅ Memudahkan pergerakan ketika berpantang kerana perut terasa kemas diikat selepas bayi sudah keluar. Jika tidak berbengkung ibu akan berasa perut seperti bergerak-gerak. . Untuk mendapatkan kebaikan tersebut, amalan berbengkung mesti dilakukan dgn tekun & konsisten 😊👍🏻 . . 📲 016 6820266 (shidaism) #letsbengkunggold  #bengkungmoden  #bengkungmalaysia  #bengkungmurah  #nakkurus  #sayajual  #waisttrainer  #customershidaism  #setpantang  #nursajat02  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat 
GOOD NIGHTTTTTTT #deletesoon #sorry
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Kenapa anda perlu buat preorder dengan @nsabeautyserum_zue?????
. 
Sebab kami terima predorder anda TANPA SEBARANG DEPOSIT. .
FREE COD
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Kenapa anda perlu buat preorder dengan @nsabeautyserum_zue????? . Sebab kami terima predorder anda TANPA SEBARANG DEPOSIT. . FREE COD . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
MAK ANAK SATU CONSISTENT PAKAI LETS BENGKUNG SAJAT DAPAT PINGGANG YANG DIIDAMKAN !! 😉😉 . 
Uolss nak cantik kena rajin tauu. Macam mak anak satu ni kalau dia tak rajin mesti dia tak dapat pinggang macam ni .

Pakai bengkung ni pun banyak kelebihan tauu. Sebab tu dari zaman nenek moyang kita dorang memang dah pakai bengkung untuk kebaikan dalaman. Lagi2 yang baru lepas bersalin tu semuanya dah longgar2 😅 .

So uolsss kalau nak dapatkan Lets Bengkung Gold ni boleh je pm didi cecepat ye 😊 .

Whatsapp Didi +6019-6886813 atau TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😊 .

Harga
RM110
Postage RM8 sm | RM12 ss .

#letsbengkunggold #bengkung #letsbengkunggoldsajat
#letsbengkung #bengkungsajat #pinggangramping #pinggangkerenggang #janganmengata #bengkungviral #viral #nursajat #bengkungberpatang #bengkungpantang
MAK ANAK SATU CONSISTENT PAKAI LETS BENGKUNG SAJAT DAPAT PINGGANG YANG DIIDAMKAN !! 😉😉 . Uolss nak cantik kena rajin tauu. Macam mak anak satu ni kalau dia tak rajin mesti dia tak dapat pinggang macam ni . Pakai bengkung ni pun banyak kelebihan tauu. Sebab tu dari zaman nenek moyang kita dorang memang dah pakai bengkung untuk kebaikan dalaman. Lagi2 yang baru lepas bersalin tu semuanya dah longgar2 😅 . So uolsss kalau nak dapatkan Lets Bengkung Gold ni boleh je pm didi cecepat ye 😊 . Whatsapp Didi +6019-6886813 atau TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😊 . Harga RM110 Postage RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkung  #letsbengkunggoldsajat  #letsbengkung  #bengkungsajat  #pinggangramping  #pinggangkerenggang  #janganmengata  #bengkungviral  #viral  #nursajat  #bengkungberpatang  #bengkungpantang 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
Since sis pakai bengkung sajat ni ramaiinyaa yangg whatsapp tanyaa! Uollss seriouss bengkung sajat ni memang terbaekkk 👍 sebelom sis beli pun sis banyak tengok feedback customer dia dlu.. feedback semua cstomer puas hati! Ternyata bila dah beli dah rasa sendiri memang best! yang pentingg...tak Berlipat langsung okeyh! 
For more details and order whatsapp me 0103734020 😊
#letscantik#letsbengkung#original#bynursajat#bengkungsajatserikembangan#bengkungsajatbandarputrapermai#pasarborongselangor#bengkungsajatputrajaya#bengkunggold#bengkungsajat
Since sis pakai bengkung sajat ni ramaiinyaa yangg whatsapp tanyaa! Uollss seriouss bengkung sajat ni memang terbaekkk 👍 sebelom sis beli pun sis banyak tengok feedback customer dia dlu.. feedback semua cstomer puas hati! Ternyata bila dah beli dah rasa sendiri memang best! yang pentingg...tak Berlipat langsung okeyh! For more details and order whatsapp me 0103734020 😊 #letscantik #letsbengkung #original #bynursajat #bengkungsajatserikembangan #bengkungsajatbandarputrapermai #pasarborongselangor #bengkungsajatputrajaya #bengkunggold #bengkungsajat 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
Nak kulit halus dan mulus?? Meh amal minum soy collagen nih. InsyaAllah sedap dan penuh khasiat. Harga pun murah je. Yang suka minum air soya tu meh la try. Paling best, minum air soya pun bleh dapat komisen tau. Sambil2 mencantikkan diri sambil menjana pendapatan pasif .

Beli 3 kotak anda akan dapat :
💳PERCUMA KEAHLIAN
💳 KAD AHLI
🔖 HARGA AHLI
📃 FLYERS
💰 KOMISEN DALAM RM$ .

Kotak pertama beli dengan harga pasaran, lagi 2 kotak boleh beli dgn harga ahli dah. Boleh juga campur dgn produk Alhaddad yang lain untuk cukupkan 3 item jika berminat utk jadi AHLI .

WhatsApp/Telegram 📲 011-16812131 
WhatsApp/Telegram 📲 011-16812131 .

#soya #soycollagen #kolagensoya #produkmuslim #produkberkomisen #awetmuda #kulitcantik #kulitcerah #kulitgebu #kulitlembut #putihgebu #antipenuaan #antioksidan #antikanser #minumankesihatan #halalantoyyiban #syukuralhamdulillah #membelisambilmenabung #bazarpaknil #terlajaklaris #visitmyig #kosmetikmurah #instaniaga #instafamous #instashopmalaysia #barangbabymurah #nursajat #letsbengkung #bebasjerawat #bebasjeragat
Nak kulit halus dan mulus?? Meh amal minum soy collagen nih. InsyaAllah sedap dan penuh khasiat. Harga pun murah je. Yang suka minum air soya tu meh la try. Paling best, minum air soya pun bleh dapat komisen tau. Sambil2 mencantikkan diri sambil menjana pendapatan pasif . Beli 3 kotak anda akan dapat : 💳PERCUMA KEAHLIAN 💳 KAD AHLI 🔖 HARGA AHLI 📃 FLYERS 💰 KOMISEN DALAM RM$ . Kotak pertama beli dengan harga pasaran, lagi 2 kotak boleh beli dgn harga ahli dah. Boleh juga campur dgn produk Alhaddad yang lain untuk cukupkan 3 item jika berminat utk jadi AHLI . WhatsApp/Telegram 📲 011-16812131 WhatsApp/Telegram 📲 011-16812131 . #soya  #soycollagen  #kolagensoya  #produkmuslim  #produkberkomisen  #awetmuda  #kulitcantik  #kulitcerah  #kulitgebu  #kulitlembut  #putihgebu  #antipenuaan  #antioksidan  #antikanser  #minumankesihatan  #halalantoyyiban  #syukuralhamdulillah  #membelisambilmenabung  #bazarpaknil  #terlajaklaris  #visitmyig  #kosmetikmurah  #instaniaga  #instafamous  #instashopmalaysia  #barangbabymurah  #nursajat  #letsbengkung  #bebasjerawat  #bebasjeragat 
.
.
LET'S BENGKUNG GOLD
@noura_nursajatpkl
.
Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD
.
🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
.
🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi
.
🌹sesuai untuk lelaki dan wanita
.
🌹bagus untuk support tulang belakang
.
🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda
.
🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga
.
🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour .
🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold
.
🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ......
.
So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!!
SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!!
.
Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘..
.
Order wasap 601136061978
.
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
. . LET'S BENGKUNG GOLD @noura_nursajatpkl . Kebaikkan LET'S BENGKONG GOLD . 🌹Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) . 🌹meterial kain yang sangat bermutu tinggi . 🌹sesuai untuk lelaki dan wanita . 🌹bagus untuk support tulang belakang . 🌹jika anda memakai lebih pada 8 jam,ia tidak akan melecetkan kulit anda . 🌹mudah di basuh (cuci dengan tangan sahaja) dan di jaga . 🌹mempunyai 2 colour hitam & peaches colour . 🌹tidak akan berlipat & bergulung jika anda memakai let's bengkong gold . 🌹Mempunyai saiz S,M,L,&XL ...... . So tunggu apa lagi!!!! Jom dapatkn PRODUCT TERBARU DARI KAMI!!! SANGAT TERHAD DAN EXCLUSIVE DARI KAMI!!! YANG PENTING HARGA MAMPU MILIK!!!!! . Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘.. . Order wasap 601136061978 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
LETS BENGKUNG GOLD SAJAT
Whatsapp only
0169319904

Fungsi Lets Bengkung
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas

#letsbengkung
#letsbengkungmurah
#jualletsbengkunggold
LETS BENGKUNG GOLD SAJAT Whatsapp only 0169319904 Fungsi Lets Bengkung ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas #letsbengkung  #letsbengkungmurah  #jualletsbengkunggold 
Lets Bengkung Sajat READYSTOCK size S, M, L, XL dah mendarat kat Sbs Beauty uols! Laku macam goreng pisang panas.😍 Yang tak tahu size boleh walk-in kita bagi try dulu. Jangan fenin2 kepala, size pinggang 20-70 semua boleh pakai Lets Bengkung Sajat ni. 
RM110

Lokasi kedai Sbs Beauty Sungai Udang, Klang .depan Poliklinik Zul 🚚Postage seluruh SM/SS

Klik link dibawah untuk pertanyaan & order 📲 www.wasap.my/60182227290
📲 www.wasap.my/60163155554
📲 www.wasap.my/60163888852

Atau call office Sbs Beauty
☎️03-3381.1181
☎️03-3381.1181

#Letsbengkung #Letsbengkunggold #letsbengkungsajat #letsbengkungreadystock #letsbengkungklang #letsbengkungselangor #Nursajat #Nursajat02 #stokisletsbengkunggold #stokisletsbengkungselangor
Lets Bengkung Sajat READYSTOCK size S, M, L, XL dah mendarat kat Sbs Beauty uols! Laku macam goreng pisang panas.😍 Yang tak tahu size boleh walk-in kita bagi try dulu. Jangan fenin2 kepala, size pinggang 20-70 semua boleh pakai Lets Bengkung Sajat ni. RM110 Lokasi kedai Sbs Beauty Sungai Udang, Klang .depan Poliklinik Zul 🚚Postage seluruh SM/SS Klik link dibawah untuk pertanyaan & order 📲 www.wasap.my/60182227290 📲 www.wasap.my/60163155554 📲 www.wasap.my/60163888852 Atau call office Sbs Beauty ☎️03-3381.1181 ☎️03-3381.1181 #Letsbengkung  #Letsbengkunggold  #letsbengkungsajat  #letsbengkungreadystock  #letsbengkungklang  #letsbengkungselangor  #Nursajat  #Nursajat02  #stokisletsbengkunggold  #stokisletsbengkungselangor 
Lets Bengkung Sajat readystock size S, M, L, XL dah mendarat kat Sbs Beauty uols! Laku macam goreng pisang panas.😍 Yang tak tahu size boleh walk-in kita bagi try dulu. Jangan fenin2 kepala, size pinggang 20-70 semua boleh pakai Lets Bengkung Sajat ni. 
RM110

Lokasi kedai Sbs Beauty Sungai Udang, Klang .depan Poliklinik Zul 🚚Postage seluruh SM/SS

Klik link dibawah untuk pertanyaan & order 📲 www.wasap.my/60182227290
📲 www.wasap.my/60163155554
📲 www.wasap.my/60163888852

Atau call office Sbs Beauty
☎️03-3381.1181
☎️03-3381.1181

#Letsbengkung #Letsbengkunggold #letsbengkungsajat #letsbengkungreadystock #letsbengkungklang #letsbengkungselangor #Nursajat #Nursajat02 #stokisletsbengkunggold #stokisletsbengkungselangor
Lets Bengkung Sajat readystock size S, M, L, XL dah mendarat kat Sbs Beauty uols! Laku macam goreng pisang panas.😍 Yang tak tahu size boleh walk-in kita bagi try dulu. Jangan fenin2 kepala, size pinggang 20-70 semua boleh pakai Lets Bengkung Sajat ni. RM110 Lokasi kedai Sbs Beauty Sungai Udang, Klang .depan Poliklinik Zul 🚚Postage seluruh SM/SS Klik link dibawah untuk pertanyaan & order 📲 www.wasap.my/60182227290 📲 www.wasap.my/60163155554 📲 www.wasap.my/60163888852 Atau call office Sbs Beauty ☎️03-3381.1181 ☎️03-3381.1181 #Letsbengkung  #Letsbengkunggold  #letsbengkungsajat  #letsbengkungreadystock  #letsbengkungklang  #letsbengkungselangor  #Nursajat  #Nursajat02  #stokisletsbengkunggold  #stokisletsbengkungselangor 
BENGKUNG NUR SAJAT
.
SIZE : XL
.
SIZE XL AVAILABLE NOWW !!!!
.
Click link wasap (di bio) untuk place order ye 😉
.
#capjempolkosmetik #bengkung #bengkungnursajat #bengkungnursajat #bengkungkerengga #letsbengkung #pjk
Kalau awak dapat duit lebih, nak shopping ke nal beranak kan duit tu? 
Apa kata beranak kan duit yang ada, join #TeamMhfm.Buat income dengan #Mhfm ,free basic knowledge, group support dan pasti nya kita ada sales reward 😘

Cantik dapat poket pun tebal, uuii 😎 whatsapp oya 
http://www.wasap.my/60188704459/MHFMVIRAL
Kalau awak dapat duit lebih, nak shopping ke nal beranak kan duit tu? Apa kata beranak kan duit yang ada, join #TeamMhfm .Buat income dengan #Mhfm  ,free basic knowledge, group support dan pasti nya kita ada sales reward 😘 Cantik dapat poket pun tebal, uuii 😎 whatsapp oya http://www.wasap.my/60188704459/MHFMVIRAL
Kalau awak dapat duit lebih, nak shopping ke nal beranak kan duit tu? 
Apa kata beranak kan duit yang ada, join #TeamMhfm.Buat income dengan #Mhfm ,free basic knowledge, group support dan pasti nya kita ada sales reward 😘

Cantik dapat poket pun tebal, uuii 😎 whatsapp oya 
http://www.wasap.my/60188704459/MHFMVIRAL
Kalau awak dapat duit lebih, nak shopping ke nal beranak kan duit tu? Apa kata beranak kan duit yang ada, join #TeamMhfm .Buat income dengan #Mhfm  ,free basic knowledge, group support dan pasti nya kita ada sales reward 😘 Cantik dapat poket pun tebal, uuii 😎 whatsapp oya http://www.wasap.my/60188704459/MHFMVIRAL
💌Ni lagi feedback from my customers.Ramai yang dah puas hati.Bengkung yang paling selesa,paling cepat hasil nya.💌
.
.
Bengkung Gold by @nursajat02 ni memang la berkualiti kegilaan semua.Gerenti tak berlipat uols ❤️
.
.
Jom pakat order ramai-ramai.Semua size ada ready stock.
.
.

Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL,XXL)  ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 29
.
M :  30-39
.
L :  40- 49
.
Xl :  50-59
.
XXL:60-69 📲 0166820266
.

RM110 sahaja
.
Postage RM10 SM / RM15 SS .
COD RM10 ( JLN KUCHING/ PUBLIKA/DAMAS/TTDI/DAMANSARA/JLN IPOH/SELAYANG)
.
*no extra charges for Self-Pickup (THE MAPLE CONDO@SENTUL WEST) 📲 +60166820266 . 📲 +60166820266 .

#letsbengkunggold #bengkungmoden #bengkungmurah #nakkurus #sayajual #waisttrainer #setpantang #nursajat02
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmama #bengkunginstant
#janganmengata #slimming #badanslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #customershidaism
💌Ni lagi feedback from my customers.Ramai yang dah puas hati.Bengkung yang paling selesa,paling cepat hasil nya.💌 . . Bengkung Gold by @nursajat02 ni memang la berkualiti kegilaan semua.Gerenti tak berlipat uols ❤️ . . Jom pakat order ramai-ramai.Semua size ada ready stock. . . Kami ada 5 saiz ( S, M, L, XL,XXL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 29 . M : 30-39 . L : 40- 49 . Xl : 50-59 . XXL:60-69 📲 0166820266 . RM110 sahaja . Postage RM10 SM / RM15 SS . COD RM10 ( JLN KUCHING/ PUBLIKA/DAMAS/TTDI/DAMANSARA/JLN IPOH/SELAYANG) . *no extra charges for Self-Pickup (THE MAPLE CONDO@SENTUL WEST) 📲 +60166820266 . 📲 +60166820266 . #letsbengkunggold  #bengkungmoden  #bengkungmurah  #nakkurus  #sayajual  #waisttrainer  #setpantang  #nursajat02  #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmama  #bengkunginstant  #janganmengata  #slimming  #badanslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #customershidaism 
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG
❤ Material : Polyster Spandex
❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch
❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support

KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG
🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung
🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang
🌶 Menyokong tubuh ketika workout
🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik
🌶 Mengurangkan berat badan
🌶 Membentuk pinggang lebih ramping

SIZE #SEXYBENGKUNG
🌻SIZE M :
Anggaran berat : sehingga 50KG
panjang : 28 - 35 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXL :
Anggaran berat : sehingga 80kg
Panjang : 37 - 44 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXXXL :
Anggaran berat : sehingga 110KG
Panjang : 46 - 65 inci
Lebar : 9 inci

CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG
⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung.
⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah.
⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung

#bengkungmoden #letsbengkung #bengkungbest #bengkungpremium #pantang #ibuberpantang #kurus #kuruscepat #shapingwear #shaping #slimming #murah #slim

GRAB NOW or CRY LATER 😭 -
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG  ❤ Material : Polyster Spandex ❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch ❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG  🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung 🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang 🌶 Menyokong tubuh ketika workout 🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik 🌶 Mengurangkan berat badan 🌶 Membentuk pinggang lebih ramping SIZE #SEXYBENGKUNG  🌻SIZE M : Anggaran berat : sehingga 50KG panjang : 28 - 35 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXL : Anggaran berat : sehingga 80kg Panjang : 37 - 44 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXXXL : Anggaran berat : sehingga 110KG Panjang : 46 - 65 inci Lebar : 9 inci CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG  ⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung. ⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah. ⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung  secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung #bengkungmoden  #letsbengkung  #bengkungbest  #bengkungpremium  #pantang  #ibuberpantang  #kurus  #kuruscepat  #shapingwear  #shaping  #slimming  #murah  #slim  GRAB NOW or CRY LATER 😭 -
ANTARA TESTIMONI BILA PAKAI BENGKUNG SAJAT TAK BERLIPAT!! 🤩🤩 .

Tapi babat babat je yang tersepit celah2 bengkung 😂 .

Satisfied customer! Sampai mak pun mintak tolong order kan 🤗 .

Jom berbengkung dengan Lets Bengkung Gold! Whatsapp didi 019-6886813 cecepat untuk order! Atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😘 .

Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss .

#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
ANTARA TESTIMONI BILA PAKAI BENGKUNG SAJAT TAK BERLIPAT!! 🤩🤩 . Tapi babat babat je yang tersepit celah2 bengkung 😂 . Satisfied customer! Sampai mak pun mintak tolong order kan 🤗 . Jom berbengkung dengan Lets Bengkung Gold! Whatsapp didi 019-6886813 cecepat untuk order! Atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😘 . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
Customer Keep Repeat Order !!!!
.
 Bila dah Cuba Let's Bengkung Gold by @nursajat02 ni mmng dijamin takkan berpaling pada yang lain dahh....!😱 Dijamin sngat2 selesa... tak semput... takkan ada blister. ...tak berlipat..dn yang paling penting HARGA HANYA RM110 SHJ..!!
.
Yang nak mencuba sila2 whatsaap Mommy nahh..jng segan jng malu untuk bertanya... yg penting kita ada ready stock uolssss...😘😘
.
LET'S BENGKUNG GOLD  bertulang 16 ni bukan sahaja mampu melentikss kan badan uolsss , tetapi mampu mencengkam lagi dibahagian pinggang uolsss untuk nampak lebih shape .
.
Aset kat atas pun ehemm helokk terletakk . Takyah pakai push-up bra dah lepas ne 😛
.
So, Jng buang masa lagi Order sekarang💃💃💃 . Jangan tunggu orang lain da ada body meletopps baru nak order, kang ternganga bila stock dh habis... Mommy tak leh nak tolong nahhh😘
.
☎️ 60123665927 ~Noora~
☎ 60123665927 ~Noora~
☎ 60123665927 ~Noora~
.
Customer Keep Repeat Order !!!! . Bila dah Cuba Let's Bengkung Gold by @nursajat02 ni mmng dijamin takkan berpaling pada yang lain dahh....!😱 Dijamin sngat2 selesa... tak semput... takkan ada blister. ...tak berlipat..dn yang paling penting HARGA HANYA RM110 SHJ..!! . Yang nak mencuba sila2 whatsaap Mommy nahh..jng segan jng malu untuk bertanya... yg penting kita ada ready stock uolssss...😘😘 . LET'S BENGKUNG GOLD bertulang 16 ni bukan sahaja mampu melentikss kan badan uolsss , tetapi mampu mencengkam lagi dibahagian pinggang uolsss untuk nampak lebih shape . . Aset kat atas pun ehemm helokk terletakk . Takyah pakai push-up bra dah lepas ne 😛 . So, Jng buang masa lagi Order sekarang💃💃💃 . Jangan tunggu orang lain da ada body meletopps baru nak order, kang ternganga bila stock dh habis... Mommy tak leh nak tolong nahhh😘 . ☎️ 60123665927 ~Noora~ ☎ 60123665927 ~Noora~ ☎ 60123665927 ~Noora~ .
KULIT BERJERAWAT? JERAGAT? KULIT KUSAM? TONA KULIT TAK SEKATA?  KULIT KERING? SUNBURN?
.
.

Yeee itu masalah terbesar seorang perempuan. Sekarang tak payah pening fikir masalah korang, korang kena 'make a move' . Yela, takkan nak macam tu jeeeee...
.
.

Eyka ada jalan penyelesaian, korang try "AINAA SERUM" . Bahan organik tau. Takde chemical. .
.

Kebaikan AINAA SERUM :-
1) Menghilangkan jerawat
2) ️Menghilangkan jeragat
3) ️Menghilangkan parut
4) ️Mencerahkan kulit
5) ️Menghilangkan kulit kusam
6) Mengecilkan pori wajah
7) Sesuai untuk kulit sensitif
.
.

Harga? Bawah dari RM70 guys 😍
.
.

Komen PM untuk dapatkan FREE GIFT + EXTRA FREE GIFT 🎁

#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia  #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
KULIT BERJERAWAT? JERAGAT? KULIT KUSAM? TONA KULIT TAK SEKATA? KULIT KERING? SUNBURN? . . Yeee itu masalah terbesar seorang perempuan. Sekarang tak payah pening fikir masalah korang, korang kena 'make a move' . Yela, takkan nak macam tu jeeeee... . . Eyka ada jalan penyelesaian, korang try "AINAA SERUM" . Bahan organik tau. Takde chemical. . . Kebaikan AINAA SERUM :- 1) Menghilangkan jerawat 2) ️Menghilangkan jeragat 3) ️Menghilangkan parut 4) ️Mencerahkan kulit 5) ️Menghilangkan kulit kusam 6) Mengecilkan pori wajah 7) Sesuai untuk kulit sensitif . . Harga? Bawah dari RM70 guys 😍 . . Komen PM untuk dapatkan FREE GIFT + EXTRA FREE GIFT 🎁 #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
Lets bengkung melentik uols
.
.
Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃
Kalau nak pinggang secekak..Kene grab .
 #letsbengkungGOLDbynursajat .
👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex
👗 Memecahkan lemak
👗 Membentuk pinggang
👗 Membetulkan posture badan
👗 Menyokong tulang belakang
👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
👗 Melancarkan peredaran darah
👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai
👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut!
👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa
👗 Tak mudah terlipat/gulung .
👗 Tak panas dan tidak berpeloh
.
Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL)  ukur lilit pinggang dlm inci
.
 READY STOK

S :20 - 33
.
M :  34 - 43
.
L :  44 - 53
.
Xl :  54 - 60

Whatsapp : 011-61005202
.
#letscantik #letsbengkung #bengkungsajat #ramping #pinggangramping #perempuancantik #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungmama #bengkungzip #bengkunginstant
#janganmengata #sajatramping #slimming #badanslim #fitbody #pinggangslim #korsetmoden #corsetmoden #korsetmurah #korsetperut #letsbengkunggold #bengkunggold
Lets bengkung melentik uols . . Nak pinggang kerengga macam saloma... Nak melentik mcm nursajat tak?😃💃 Kalau nak pinggang secekak..Kene grab . #letsbengkungGOLDbynursajat  . 👗Material fabrik berkualiti dari cotton Spandex 👗 Memecahkan lemak 👗 Membentuk pinggang 👗 Membetulkan posture badan 👗 Menyokong tulang belakang 👗 Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) 👗 Melancarkan peredaran darah 👗Mempunyai 16 tulang yg flexible. Selesa dipakai 👗 Mempunyai infrared utk kecikkan pinggng dan kempiskan perut! 👗 Memberi keselesaan kepada si pemakai walau 8 jam tetap selesa 👗 Tak mudah terlipat/gulung . 👗 Tak panas dan tidak berpeloh . Kami ada 4 saiz ( S, M, L, XL) ukur lilit pinggang dlm inci . READY STOK S :20 - 33 . M : 34 - 43 . L : 44 - 53 . Xl : 54 - 60 Whatsapp : 011-61005202 . #letscantik  #letsbengkung  #bengkungsajat  #ramping  #pinggangramping  #perempuancantik  #bengkungpantang  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungmama  #bengkungzip  #bengkunginstant  #janganmengata  #sajatramping  #slimming  #badanslim  #fitbody  #pinggangslim  #korsetmoden  #corsetmoden  #korsetmurah  #korsetperut  #letsbengkunggold  #bengkunggold 
.
.
📣 Ready stock Let's BENGKUNG GOLD & Let’s GIRDLE By NurSajat di @drayhanah_babyshoppe 🤗👍🏻
.
✅Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD :
🌹Slimming. Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong)
🌹Material kain yang sangat berkualiti
🌹Sesuai untuk lelaki, wanita & wanita berpantang
🌹Membantu support tulang belakang
🌹Membantu membuang angin didalam badan & mengelakkan dari perut masuk angin.
🌹Superb selesa. Tak berpeluh.
🌹mudah dijaga & dibasuh
🌹tidak akan berlipat & bergulung
✔️Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL
✔️Available 2 colour : Hitam & peach
.
.
✅Kebaikan LET'S GIRDLE :
🌸Boleh mengecilkan peha, perut & memberi figure ala ala miss world gituu💃💃😘
🌸Boleh menjaga bentuk badan (shape)
🌸Boleh mengawal selera permakanan kita
🌸Sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh
🌸Mudah dipakai
🌸Material kain yg sangat berkualiti
🌸Boleh mengpush-upkan pinggul kita
🌸Boleh meng rest kan muscle di bahagian peha & pinggul
🌸Yang penting ia takkan melecitkan kulit kita di bahagian2 sensitive & celahan2 bahagian peha
🌸Let's Girdle jugak mempunyai jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE GIRDLE DARI PERUT KE LUTUT👍🏻
✔️Available size : S, M, L, XL & XXL
✔️Mempunyai 2 pilihan warna : Black & Nude
.
📲Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 010-8375521 / 013-6253018💜
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA📮
.
#terbaik #gitew #letsbengkonggold #letsgirdle #letscantik #drayhanahbabyshoppe #drayhanahbeautyshop #setberpantang #pengantin #wanita #lelaki #bengkungsajat #letsbengkung #bengkunggold #hotselling #readystock #limitededition
. . 📣 Ready stock Let's BENGKUNG GOLD & Let’s GIRDLE By NurSajat di @drayhanah_babyshoppe 🤗👍🏻 . ✅Kebaikan LET'S BENGKONG GOLD : 🌹Slimming. Mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak(seperti memakai 2 bengkong) 🌹Material kain yang sangat berkualiti 🌹Sesuai untuk lelaki, wanita & wanita berpantang 🌹Membantu support tulang belakang 🌹Membantu membuang angin didalam badan & mengelakkan dari perut masuk angin. 🌹Superb selesa. Tak berpeluh. 🌹mudah dijaga & dibasuh 🌹tidak akan berlipat & bergulung ✔️Mempunyai saiz S, M, L, XL & XXL ✔️Available 2 colour : Hitam & peach . . ✅Kebaikan LET'S GIRDLE : 🌸Boleh mengecilkan peha, perut & memberi figure ala ala miss world gituu💃💃😘 🌸Boleh menjaga bentuk badan (shape) 🌸Boleh mengawal selera permakanan kita 🌸Sangat berkesan kepada mereka mempunyai masalah badan yang gelebeh 🌸Mudah dipakai 🌸Material kain yg sangat berkualiti 🌸Boleh mengpush-upkan pinggul kita 🌸Boleh meng rest kan muscle di bahagian peha & pinggul 🌸Yang penting ia takkan melecitkan kulit kita di bahagian2 sensitive & celahan2 bahagian peha 🌸Let's Girdle jugak mempunyai jaluran infrared pecahan lemak dan ia jugak FULL COVERAGE GIRDLE DARI PERUT KE LUTUT👍🏻 ✔️Available size : S, M, L, XL & XXL ✔️Mempunyai 2 pilihan warna : Black & Nude . 📲Berminat nak order cepat2 wasap kak yana 010-8375521 / 013-6253018💜 . POSTAGE SELURUH MALAYSIA📮 . #terbaik  #gitew  #letsbengkonggold  #letsgirdle  #letscantik  #drayhanahbabyshoppe  #drayhanahbeautyshop  #setberpantang  #pengantin  #wanita  #lelaki  #bengkungsajat  #letsbengkung  #bengkunggold  #hotselling  #readystock  #limitededition 
MINYAK IKAN TERBAIK DARI LAUT

Walaupon banyak jenama minyak ikan dipasaran, tapi paling mendapat sambutan ialah OMEGA GUARD shaklee.💁 Kenapa OMEGA shaklee is the best omega dalam pasaran 🏆 ✅Sebab Omegaguard adalah minyak ikan paling tulen dipasaran, ikan dari air laut sejuk di perairan jepun. ✅Memiliki 90% omega-3-fatty acid dan hanya 10% minyak ikan berbanding jenama lain yang rendah omega-3-fatty acid tapi banyak lemak ikan yang tak berguna untuk tubuh. ✅Melalui penyulingan 3 peringkat agar bebas dari logam merkuri yang terdapat dalam ikan laut dalam. Maka omegaguard ini sangat selamat untuk kanak-kanak dan ibu mengandung.

So, apa tunggu lagi? Dapatkan dari Kak nara kay😘

Promo 3 botol 5% discount!!! Kak nara | 0133622638

#shakleemalaysia #shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #healthybeautybyaleenara #kaknarashaklee #esp #vitamincshaklee #espshaklee #espmurah #bazarpaknil #fattzura #letsbengkung #omegaguardmelaka #omegaguard
MINYAK IKAN TERBAIK DARI LAUT Walaupon banyak jenama minyak ikan dipasaran, tapi paling mendapat sambutan ialah OMEGA GUARD shaklee.💁 Kenapa OMEGA shaklee is the best omega dalam pasaran 🏆 ✅Sebab Omegaguard adalah minyak ikan paling tulen dipasaran, ikan dari air laut sejuk di perairan jepun. ✅Memiliki 90% omega-3-fatty acid dan hanya 10% minyak ikan berbanding jenama lain yang rendah omega-3-fatty acid tapi banyak lemak ikan yang tak berguna untuk tubuh. ✅Melalui penyulingan 3 peringkat agar bebas dari logam merkuri yang terdapat dalam ikan laut dalam. Maka omegaguard ini sangat selamat untuk kanak-kanak dan ibu mengandung. So, apa tunggu lagi? Dapatkan dari Kak nara kay😘 Promo 3 botol 5% discount!!! Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia  #shakleemelaka  #shaklee  #shakleemurah  #healthybeautybyaleenara  #kaknarashaklee  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee  #espmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #letsbengkung  #omegaguardmelaka  #omegaguard 
LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT
.
Fungsi #LetsBengkung 💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Material selesa & tak panas
.
SAIZ LET’S BENGKUNG 🐜🐜
. (Ukuran pinggang dlm inci) 
S : 20 - 29
M : 30 - 39
L : 40 - 49
XL : 50 - 59 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
+ Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat:
Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ?
.
1. Harga
Box gold : RM110.00 shj exc post
.
2. Berapa tulang ?
Box gold : 16 tulang sahaja.
.
3. Ada infrared ?
Box gold : Ada DOUBLE infrared
.
Ws sekarang tau FAST RESPOND
019 9656008

#nursajat
#letsbengkonggold #fenomenaletsbengkong#BENGKONGviral #siapacepatdiadapat#lambattinggal #kerengge#tesimonibengkungMUAR
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik#letsgirdle #janganmengata #nursajat
LET’S BENGKUNG BY NURSAJAT . Fungsi #LetsBengkung  💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Material selesa & tak panas . SAIZ LET’S BENGKUNG 🐜🐜 . (Ukuran pinggang dlm inci)  S : 20 - 29 M : 30 - 39 L : 40 - 49 XL : 50 - 59 ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. + Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat: Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ? . 1. Harga Box gold : RM110.00 shj exc post . 2. Berapa tulang ? Box gold : 16 tulang sahaja. . 3. Ada infrared ? Box gold : Ada DOUBLE infrared . Ws sekarang tau FAST RESPOND 019 9656008 #nursajat  #letsbengkonggold  #fenomenaletsbengkong #BENGKONGviral  #siapacepatdiadapat #lambattinggal  #kerengge #tesimonibengkungMUAR  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik #letsgirdle  #janganmengata  #nursajat 
APA FUNGSI INFRARED YANG TERDAPAT DALAM LETS BENGKUNG SAJAT NI???! .

Semua Edisi GOLD Eksklusif Baru Let's Bengkung  mempunyai lebih extra inframerah dengan 16 tetulang elastik. .

Fungsi inframerah dengan 16 tetulang elastik dapat memperbaiki Sistem Sirkulasi Mikro tubuh manusia, dapat membantu membakar lemak berlebihan dengan melansingkan si pengguna serta menjaga kesihatan. .

Lets bengkung  sangat membantu menyokong tulang belakang. .

Siapa yang mempunyai masalah tulang belakang memang sangat digalakkan  memakai Lets Bengkung tauuu .

Nak order? Jom whatsapp Didi +6019-6886813 atau TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😊 .

Harga
RM110
Postage RM8 sm | RM12 ss .

#letsbengkunggold #bengkung #letsbengkunggoldsajat
#letsbengkung #bengkungsajat #pinggangramping #pinggangkerenggang #janganmengata #bengkungviral #viral #nursajat #bengkungberpatang #bengkungpantang
APA FUNGSI INFRARED YANG TERDAPAT DALAM LETS BENGKUNG SAJAT NI???! . Semua Edisi GOLD Eksklusif Baru Let's Bengkung mempunyai lebih extra inframerah dengan 16 tetulang elastik. . Fungsi inframerah dengan 16 tetulang elastik dapat memperbaiki Sistem Sirkulasi Mikro tubuh manusia, dapat membantu membakar lemak berlebihan dengan melansingkan si pengguna serta menjaga kesihatan. . Lets bengkung sangat membantu menyokong tulang belakang. . Siapa yang mempunyai masalah tulang belakang memang sangat digalakkan memakai Lets Bengkung tauuu . Nak order? Jom whatsapp Didi +6019-6886813 atau TEKAN LINK WHATSAPP DI BIO ATAS 😊 . Harga RM110 Postage RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkung  #letsbengkunggoldsajat  #letsbengkung  #bengkungsajat  #pinggangramping  #pinggangkerenggang  #janganmengata  #bengkungviral  #viral  #nursajat  #bengkungberpatang  #bengkungpantang 
Cara nak tahu size yang TEPAT! Ukur keliling pinggang (paras pusat) dalam inch. Contoh kalau ukuran 30 inch, so kena ambik size S! Jangan mengada nk ambik M pulak sbb takut ketat. Yes mmg kena ketat sbb nk kasi effect ramping kan? Kalau loose nnt cane nak body mcm sajat. Betul tak?
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
Cara nak tahu size yang TEPAT! Ukur keliling pinggang (paras pusat) dalam inch. Contoh kalau ukuran 30 inch, so kena ambik size S! Jangan mengada nk ambik M pulak sbb takut ketat. Yes mmg kena ketat sbb nk kasi effect ramping kan? Kalau loose nnt cane nak body mcm sajat. Betul tak? . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Dijangka sebelum tiba chinese new year, semua stock akan sold out. Bukan kat sis je, kat agent or stokist lain pun sama. So mana2 dah terfikir nak beli, terus beli! Nak tunggu restock mmg lama yunk, rugi melepas nanti.
.
.
Skrg available SEMUA SIZE! From S to XXL. Tapi setiap size tingal dlm 2-3 pieces. Siapa cepat dia dapat, siapa lambat bye2😜.
.
.

#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
Dijangka sebelum tiba chinese new year, semua stock akan sold out. Bukan kat sis je, kat agent or stokist lain pun sama. So mana2 dah terfikir nak beli, terus beli! Nak tunggu restock mmg lama yunk, rugi melepas nanti. . . Skrg available SEMUA SIZE! From S to XXL. Tapi setiap size tingal dlm 2-3 pieces. Siapa cepat dia dapat, siapa lambat bye2😜. . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
LELAKI PLUS SIZE PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG!!!
.
.
Idok le dari gemok terus jadi kurus. Tapi sekurangnya dapat cover perut buncit tu, dapat tutup lemak bertingkat-tingkat tu. Nak macho kan?? Taknak perut tu kedepan sgt, nak ngorat pun susah nanti😜 InshaAllah pakai dgn konsisten atleast 5 jam sehari, kesan tu mesti ada! Tak percaya kena cuba dulu!
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
LELAKI PLUS SIZE PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG!!! . . Idok le dari gemok terus jadi kurus. Tapi sekurangnya dapat cover perut buncit tu, dapat tutup lemak bertingkat-tingkat tu. Nak macho kan?? Taknak perut tu kedepan sgt, nak ngorat pun susah nanti😜 InshaAllah pakai dgn konsisten atleast 5 jam sehari, kesan tu mesti ada! Tak percaya kena cuba dulu! . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Korang sedar tak promo omega tak lama je lagi nak tamat??? Kalau ade kesedaran, better order sekarang! Dah habis promo jangan mintak diskaun lagi tau 😉

Later Kak nara share kebaikan omega lagi sekali kay 😘

Kak nara sedia berkhidmat untuk selesaikan masalah korang 🤭

Kak nara | 0133622638

#shakleemalaysia #shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #healthybeautybyaleenara #kaknarashaklee #esp #vitamincshaklee #espshaklee #espmurah #bazarpaknil #fattzura #letsbengkung #letscantik #lelakicantik #omegaguard #omegaguardmelaka
Korang sedar tak promo omega tak lama je lagi nak tamat??? Kalau ade kesedaran, better order sekarang! Dah habis promo jangan mintak diskaun lagi tau 😉 Later Kak nara share kebaikan omega lagi sekali kay 😘 Kak nara sedia berkhidmat untuk selesaikan masalah korang 🤭 Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia  #shakleemelaka  #shaklee  #shakleemurah  #healthybeautybyaleenara  #kaknarashaklee  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee  #espmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #letsbengkung  #letscantik  #lelakicantik  #omegaguard  #omegaguardmelaka 
.
.
Hai semua 💋.. Icha dropship sah @noura_nursajatpkl.. sayang2 semua boleh mendapatkan BENGKUNG GOLD daripada Icha ye 😘..
.
Jadi xperlu risau lagi bg sapa2 yang berada di area sekitar Padang Serai, Koqdiang, Langkawi dan kawasan yang sekitarnya yaaa..!!! .
Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘..
.
Order wasap 601136061978
.
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik #nursajat02
. . Hai semua 💋.. Icha dropship sah @noura_nursajatpkl.. sayang2 semua boleh mendapatkan BENGKUNG GOLD daripada Icha ye 😘.. . Jadi xperlu risau lagi bg sapa2 yang berada di area sekitar Padang Serai, Koqdiang, Langkawi dan kawasan yang sekitarnya yaaa..!!! . Nak order Let's Bengkung @nursajat02 boleh wasap Icha okay 😘.. . Order wasap 601136061978 . #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik  #nursajat02 
@letsbengkunggold_agentpahang
READY STOCK
💋 LET’S BENGKUNG GOLD 💋
.
Fungsi #LetsBengkung 💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Material selesa & tak panas .
.

SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🐜🐜
S, M ,L, XL, & XXL
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
+ Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss..
..
Wasap skrg utk details lanjut 0104231613
.
#agentsahNSB #jengka #maran #bandarjengka #temerloh #jerantut #stadiumjengka #moodrepublik #murah #pinggangramping #jimat #bengkunggold #bengkungmurah - #regrann #lipbutter #faraalipbutter #lotionpemutih #lotionwangi #cantik - #regrann
@letsbengkunggold_agentpahang READY STOCK 💋 LET’S BENGKUNG GOLD 💋 . Fungsi #LetsBengkung  💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Material selesa & tak panas . . SAIZ LET’S BENGKUNG GOLD 🐜🐜 S, M ,L, XL, & XXL . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. + Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. .. Wasap skrg utk details lanjut 0104231613 . #agentsahNSB  #jengka  #maran  #bandarjengka  #temerloh  #jerantut  #stadiumjengka  #moodrepublik  #murah  #pinggangramping  #jimat  #bengkunggold  #bengkungmurah  - #regrann  #lipbutter  #faraalipbutter  #lotionpemutih  #lotionwangi  #cantik  - #regrann 
[ FEEDBACK LELAKI PAKAI BENGKUNG LAGI 😍 ]
.
Dah ramai ye lelaki yang cuba lets bengkung gold ni. Feedback pun dah berlambak. Abang2 tak nak cuba ke? Selesa gila okay. Hehe.
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ FEEDBACK LELAKI PAKAI BENGKUNG LAGI 😍 ] . Dah ramai ye lelaki yang cuba lets bengkung gold ni. Feedback pun dah berlambak. Abang2 tak nak cuba ke? Selesa gila okay. Hehe. . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
@Regranned from @nursajat.subangbestari -  Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT
.
DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT
.
~🌸Skincare Set  RM 105.90
~🌸Sabun  RM  37.10
~🌸Serum  RM  84.70
~🌸BB cushion  RM  84.80
~🌸Bengkung Gold  RM  110.00
~🌸Girdle  RM  89.90
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari - #regrann
@Regranned from @nursajat.subangbestari - Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT . DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT . ~🌸Skincare Set RM 105.90 ~🌸Sabun RM 37.10 ~🌸Serum RM 84.70 ~🌸BB cushion RM 84.80 ~🌸Bengkung Gold RM 110.00 ~🌸Girdle RM 89.90 . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari  - #regrann 
@Regranned from @nursajat.subangbestari -  Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT
.
DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT
.
~🌸Skincare Set  RM 105.90
~🌸Sabun  RM  37.10
~🌸Serum  RM  84.70
~🌸BB cushion  RM  84.80
~🌸Bengkung Gold  RM  110.00
~🌸Girdle  RM  89.90
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari - #regrann
@Regranned from @nursajat.subangbestari - Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT . DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT . ~🌸Skincare Set RM 105.90 ~🌸Sabun RM 37.10 ~🌸Serum RM 84.70 ~🌸BB cushion RM 84.80 ~🌸Bengkung Gold RM 110.00 ~🌸Girdle RM 89.90 . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari  - #regrann 
Ready stock now !!
.
Kenapa LET’S BENGKUNG GOLD BAGUS UNTUK DI GUNA KAN????
💕 ia boleh support tulang belakang kita
💕ia mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak
💕sesuai untuk lelaki & wanita
💕metirial berkualiti dan tidak melecet pada kulit anda
💕ia tidak berlipat walaupun anda membuat aktiviti lasak
💕harga mampu milik
💕mudah di cuci(cuci pakai tangan sahaja)
💕mempunyi 2 colour (black/peach)
💕pastikan beli yang ori(mempunyai label lets bengkung gold )
💕boleh kurus dalam masa 3 hari
.
Klik link di bio untuk whatsap nak dapatkan details atau order.
.
Selain tu boleh dapatkan semua produk Nursajat. Selain sentiasa ready stock, servis pun top top meletopss gitcheww.. 🏋kau hadoo?
.
Harga produk produk Nursajat
.
🌹Skincare Set JMS RM105.90
🌹Sabun Pink JMS RM37.10
🌹Serum JM RM84.70
🌹Bb Cushion Pink Pink RM84.80
🌹Bengkung Gold RM110.00
🌹Lets Girdle RM89.90
(Harga tidak termasuk postage/COD)
.
Klik link di bio untuk whatsap detail/order
.
Follow ig akak
.
@aisha_nursajat.stokis.puchong
@aisha_nursajat.stokis.puchong
@aisha_nursajat.stokis.puchong
.
COD Puchong, Shah Alam, Putra Height
.
#akuyangchantekkoyangpanasnape #janganmengataskincare #serumjanganmengata #sabunjanganmengata #letscantiksupplement #fuhhlens #letsbengkung #bbcushionpinkpink #teamsiti #teamstokisaisha #janganmengata #nursajat02 #stokisnursajatpuchong #stokisnursajatpuchongaisha #nursajatpuchong #stokispuchong #servismeletop #fastdelivery💯#bengkunggold #letsgirdle #produknursajat #moodrepublik #bazaarpaknil
Ready stock now !! . Kenapa LET’S BENGKUNG GOLD BAGUS UNTUK DI GUNA KAN???? 💕 ia boleh support tulang belakang kita 💕ia mempunyai 16 tulang infrared pecahan lemak 💕sesuai untuk lelaki & wanita 💕metirial berkualiti dan tidak melecet pada kulit anda 💕ia tidak berlipat walaupun anda membuat aktiviti lasak 💕harga mampu milik 💕mudah di cuci(cuci pakai tangan sahaja) 💕mempunyi 2 colour (black/peach) 💕pastikan beli yang ori(mempunyai label lets bengkung gold ) 💕boleh kurus dalam masa 3 hari . Klik link di bio untuk whatsap nak dapatkan details atau order. . Selain tu boleh dapatkan semua produk Nursajat. Selain sentiasa ready stock, servis pun top top meletopss gitcheww.. 🏋kau hadoo? . Harga produk produk Nursajat . 🌹Skincare Set JMS RM105.90 🌹Sabun Pink JMS RM37.10 🌹Serum JM RM84.70 🌹Bb Cushion Pink Pink RM84.80 🌹Bengkung Gold RM110.00 🌹Lets Girdle RM89.90 (Harga tidak termasuk postage/COD) . Klik link di bio untuk whatsap detail/order . Follow ig akak . @aisha_nursajat.stokis.puchong @aisha_nursajat.stokis.puchong @aisha_nursajat.stokis.puchong . COD Puchong, Shah Alam, Putra Height . #akuyangchantekkoyangpanasnape  #janganmengataskincare  #serumjanganmengata  #sabunjanganmengata  #letscantiksupplement  #fuhhlens  #letsbengkung  #bbcushionpinkpink  #teamsiti  #teamstokisaisha  #janganmengata  #nursajat02  #stokisnursajatpuchong  #stokisnursajatpuchongaisha  #nursajatpuchong  #stokispuchong  #servismeletop  #fastdelivery 💯#bengkunggold  #letsgirdle  #produknursajat  #moodrepublik  #bazaarpaknil 
- Ramai dah tak sabar nak berbengkung kerengga nii😍😍😍
.
.
Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG GOLD LET'S CANTIK NURSAJAT👍
.
Memang superb best pakai!😊👍 Boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak berlipat bila duduk, ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost..
.
Pinggang kerengga sajat menjadi idaman.
.
Lemak menggelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG by NurSajat  kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan.
.
Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍
.
Jomm #LetsBengkung 💃💃💃 lets cantik ramai2😘
.
READY STOCK!!
.
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
WhatsApp www.wasap.my/60132508525 for order
.
#letsbengkunggoldbynursajat
#letscantik #janganmengata
#BengkungOriginal #jomkurus
#jomramping #pinggangkerengga
#jomsihat #letsbengking #testimoni 
#sayajual #sayapakai #perempuan #fuhhh
- Ramai dah tak sabar nak berbengkung kerengga nii😍😍😍 . . Special untuk anda kami bawakan BENGKUNG GOLD LET'S CANTIK NURSAJAT👍 . Memang superb best pakai!😊👍 Boleh pakai dari siang sampai malam. Sesuai utk semua. Bila pakai lemak2 die tolak gi boost+breast.. very2 recomended.. Yang penting tak gulung tau! tak berlipat bila duduk, ada tulang, tak sakit.. ngam2 dari paras ukur lilit bra tue smpai paras atas boost.. . Pinggang kerengga sajat menjadi idaman. . Lemak menggelebeh macam tayar bas. malu dengan bentuk badan sekarang yang cuting macam buah cempedak. LET’S BENGKUNG by NurSajat kan ada. Penyelesaian pantas dan terbukti berkesan. . Ramai yang repeat order bila size pinggang dah mula BERKURANG SIZE dr L dah turun M, M dah turun S... Wahhh bestnyaaaa patutlaa laku keras bengkung sajat kerengga nii😍😍😍 . Jomm #LetsBengkung  💃💃💃 lets cantik ramai2😘 . READY STOCK!! . POSTAGE SELURUH MALAYSIA . WhatsApp www.wasap.my/60132508525 for order . #letsbengkunggoldbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #BengkungOriginal  #jomkurus  #jomramping  #pinggangkerengga  #jomsihat  #letsbengking  #testimoni  #sayajual  #sayapakai  #perempuan  #fuhhh 
from @lets_bengkung_gold - Rezeki xpernh slh alamat....
LET’S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT
.
Fungsi #LetsBengkunggold💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Material selesa & tak panas
.
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
.
.
CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa.
+ Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat:
Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ?
.
1. Harga
Box gold : RM110.00 shj exc post
.
2. Berapa tulang ?
Box gold : 16 tulang sahaja.
.
3. Ada infrared ?
Box gold : Ada DOUBLE infrared
.
Ws sekarang tau FAST RESPOND

www.wasap.my/60139555754
www.wasap.my/60139555754
www.wasap.my/60139555754 🚗COD AREA KUALA TERENGGANU 
#nursajat
#letsbengkonggold #fenomenaletsbengkong
#BENGKONGviral #siapacepatdiadapat
#lambattinggal #kerengge
#tesimonibengkunggold
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik#letsgirdle #janganmengata #nursajat#perempuanfuhh #letsbengkungTerengganu #letsbengkunggoldTerengganu #letsbengkunggoldTerengganu #codkualaterengganusetiu  #bengkunggold
from @lets_bengkung_gold - Rezeki xpernh slh alamat.... LET’S BENGKUNG GOLD BY NURSAJAT . Fungsi #LetsBengkunggold 💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang yg flexible ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Material selesa & tak panas . ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ . . CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. + Amalkan setiap malam untuk dapatkan pinggang yang ramping macam kerengga uollsss.. bengkung sajat: Apa beza Lets bengkung by Nursajat box pink dgn box gold ? . 1. Harga Box gold : RM110.00 shj exc post . 2. Berapa tulang ? Box gold : 16 tulang sahaja. . 3. Ada infrared ? Box gold : Ada DOUBLE infrared . Ws sekarang tau FAST RESPOND www.wasap.my/60139555754 www.wasap.my/60139555754 www.wasap.my/60139555754 🚗COD AREA KUALA TERENGGANU #nursajat  #letsbengkonggold  #fenomenaletsbengkong  #BENGKONGviral  #siapacepatdiadapat  #lambattinggal  #kerengge  #tesimonibengkunggold  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik #letsgirdle  #janganmengata  #nursajat #perempuanfuhh  #letsbengkungTerengganu  #letsbengkunggoldTerengganu  #letsbengkunggoldTerengganu  #codkualaterengganusetiu  #bengkunggold 
[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ]
.
Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau.
.
Jadi siapa yang bersize macam kakak dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ] . Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau. . Jadi siapa yang bersize macam kakak dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤ . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
KENAPA PERLU PAKAI BENGKUNG LEPAS BERSALIN?? ---------------------------------
💋Mengempiskan perut dan memulihkan kulit
💋Membuang angin dalam badan 💋Mengembalikan kedudukan peranakan/ mengelak rahim jatuh 💋Mengecutkan rahim yang bengkak selepas bersalin 💋Mempercepatkan proses pengeluaran darah kotor 💋Mengelak badan dari 'masuk angin'
💋Mengelak masalah dari perut buncit dan menggelebeh 💋Membantu menghilangkan sakit belakang 💋Menguatkan kembali kedudukan tulang belakang 💋Mengurangkan rasa sakit pada perut 💋Mengetatkan otot perut yang longgar semasa hamil
💋Memecahkan lemak dan selulit 💋Menggalakkan postur badan yg baik 💋Membantu melancarka proses penyusuan 💋Mencegah makan lebih banyak 🚗COD AREA KUALA TERENGGANU 
#nursajat
#letsbengkonggold #fenomenaletsbengkong
#BENGKONGviral #siapacepatdiadapat
#lambattinggal #kerengge
#tesimonibengkunggold
#letsbengkung #letsbengkunggold #letscantik#letsgirdle #janganmengata #nursajat#perempuanfuhh #letsbengkungTerengganu #letsbengkunggoldTerengganu #letsbengkunggoldTerengganu #codkualaterengganusetiu  #bengkunggold
KENAPA PERLU PAKAI BENGKUNG LEPAS BERSALIN?? --------------------------------- 💋Mengempiskan perut dan memulihkan kulit 💋Membuang angin dalam badan 💋Mengembalikan kedudukan peranakan/ mengelak rahim jatuh 💋Mengecutkan rahim yang bengkak selepas bersalin 💋Mempercepatkan proses pengeluaran darah kotor 💋Mengelak badan dari 'masuk angin' 💋Mengelak masalah dari perut buncit dan menggelebeh 💋Membantu menghilangkan sakit belakang 💋Menguatkan kembali kedudukan tulang belakang 💋Mengurangkan rasa sakit pada perut 💋Mengetatkan otot perut yang longgar semasa hamil 💋Memecahkan lemak dan selulit 💋Menggalakkan postur badan yg baik 💋Membantu melancarka proses penyusuan 💋Mencegah makan lebih banyak 🚗COD AREA KUALA TERENGGANU #nursajat  #letsbengkonggold  #fenomenaletsbengkong  #BENGKONGviral  #siapacepatdiadapat  #lambattinggal  #kerengge  #tesimonibengkunggold  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letscantik #letsgirdle  #janganmengata  #nursajat #perempuanfuhh  #letsbengkungTerengganu  #letsbengkunggoldTerengganu  #letsbengkunggoldTerengganu  #codkualaterengganusetiu  #bengkunggold 
[ FEEDBACK LELAKI PAKAI BENGKUNG LAGI 😍 ]
.
Dah ramai ye lelaki yang cuba lets bengkung gold ni. Feedback pun dah berlambak. Abang2 tak nak cuba ke? Selesa gila okay. Hehe.
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ FEEDBACK LELAKI PAKAI BENGKUNG LAGI 😍 ] . Dah ramai ye lelaki yang cuba lets bengkung gold ni. Feedback pun dah berlambak. Abang2 tak nak cuba ke? Selesa gila okay. Hehe. . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
[ LELAKI PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG ! ]
Orang laki pun bopeh pakai bengkung sajat ni okayyy. Curlass uolls. Pakai consistant, konpem perut muncit tu hilang teruss 😍
.
Yang penting, makin ramping, kurus, kerengga lah tahu ni 😍 Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ LELAKI PUN BOLEH PAKAI BENGKUNG ! ] Orang laki pun bopeh pakai bengkung sajat ni okayyy. Curlass uolls. Pakai consistant, konpem perut muncit tu hilang teruss 😍 . Yang penting, makin ramping, kurus, kerengga lah tahu ni 😍 Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
LETS BENGKUNG GOLD SAJAT
Whatsapp only
0169319904

Fungsi Lets Bengkung
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas

#letsbengkung
#letsbengkungmurah
#jualletsbengkunggold
LETS BENGKUNG GOLD SAJAT Whatsapp only 0169319904 Fungsi Lets Bengkung ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas #letsbengkung  #letsbengkungmurah  #jualletsbengkunggold 
💋 LET’S BENGKUNG GOLD💋

Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ?

Fungsi #LetsBengkung 💃🏻
✔️ Memecahkan lemak
✔️ Membentuk pinggang
✔️ Membetulkan posture badan
✔️ Menyokong tulang belakang
✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit)
✔️ Melancarkan peredaran darah
✔️ Mempunyai 16 tulang
✔️ Mempunyai infrared
✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai
✔️ Tak mudah terlipat/gulung
✔️ Tak panas

SAIZ LET’S BENGKUNG:
💋S : 20-29 inch
💋M : 30 - 39 inch
💋L : 40 - 49 inch
💋XL : 50 - 59 💋XXL : above 60

CARA GUNA:
+ Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. 🌼 TIPS PENJAGAAN BENGKUNG 🌼

Cuci guna sabun liquid. 
Jgn guna sabun serbuk. 
Sbb ada infra red kt dlm. 
Jgn perah pulas takut tetulang bengkung rosak.
Toskan shj selepas basuh.
Jangan terlalu kerap membasuh bengkung. 
Selamat berbengkung!!! 💃😘 🌸 Harga Let’s Bengkung RM110 🌸 postage RM10 SM / RM15 SS 📲 Wasap sekarang 0139555754

wasap.my/60139555754/BENGKUNG+GOLD .
#LETSBENGKONG #letsbengkungGOLD  #fenomenaletsbengkong #BENGKUNGVIRAL
💋 LET’S BENGKUNG GOLD💋 Nak pinggang kerengga macam @nursajat02 ? Fungsi #LetsBengkung  💃🏻 ✔️ Memecahkan lemak ✔️ Membentuk pinggang ✔️ Membetulkan posture badan ✔️ Menyokong tulang belakang ✔️ Mengurangkan pengumpulan lemak (buncit) ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️ Mempunyai 16 tulang ✔️ Mempunyai infrared ✔️ Memberi keselesaan kepada si pemakai ✔️ Tak mudah terlipat/gulung ✔️ Tak panas SAIZ LET’S BENGKUNG: 💋S : 20-29 inch 💋M : 30 - 39 inch 💋L : 40 - 49 inch 💋XL : 50 - 59 💋XXL : above 60 CARA GUNA: + Untuk kesan efektif, sapukan krim panas dahulu dan pakai bengkung seperti biasa. 🌼 TIPS PENJAGAAN BENGKUNG 🌼 Cuci guna sabun liquid. Jgn guna sabun serbuk. Sbb ada infra red kt dlm. Jgn perah pulas takut tetulang bengkung rosak. Toskan shj selepas basuh. Jangan terlalu kerap membasuh bengkung. Selamat berbengkung!!! 💃😘 🌸 Harga Let’s Bengkung RM110 🌸 postage RM10 SM / RM15 SS 📲 Wasap sekarang 0139555754 wasap.my/60139555754/BENGKUNG+GOLD . #LETSBENGKONG  #letsbengkungGOLD  #fenomenaletsbengkong  #BENGKUNGVIRAL 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼 . Orang sungai petani orang shah alam yang mana belum bt preorder lagi tu mai kaih order dgn kami. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . COD SUNGAI PETANI DAN SHAH ALAM SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah. . 🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata. Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘 . 🌻Kebaikan Timun 1- Untuk kulit kita segar (hydration) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan kedutan . 🌻Kebaikan Lavender 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🌻Kebaikan Aloe Vera 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🌻Kebaikan Saponaria Officinalis 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🌻Kebaikan Asparagopsis Armata 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam . . . 🌻Original HQ 🌻Lulus KKM 🌻Berasaskan bahan organik 🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita 🌻COD sungai petani dan shah alam. . 📱Untuk preorder pm 0199242137 . . Follow @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue @nsabeautyserum_zue . #nsabeauty  #nsabeautyserum  #agensahnsabeauty  #syafiqahaina  #hafizmahamad  #hafizmahamadxsyafiqahaina  #ainaaserum  #shahalam  #sungaipetani  #letscantik  #serummurah  #berkesan  #kulitbersih  #skincaremurah  #AinaaSerum  #NSABeau  #boosterwhitening  #boosterwhiteningmurah  #nshhazbeauty  #supplement  #dietrysupplement  #supremeforsale  #supplementmurahmalaysia  #nursajat  #letsbengkung  #codshahalam  #uitmshahalam  #salemalaysia  #malaysia  #viral 
#repost @yatie_sendayutinggi .
.
Matte Mousse Sunscreen oleh Sendayu Tinggi yang baru. Selain SPF yang lebih tinggi dari sebelumnya, yang baru ni ada whitening sekali. Tekstur pun lebih smooth & velvety. Boleh pudarkan parut jerawat dan sekatakan uneven skintone 👍🏻.
.
.
.
#dealersahST 
#dealersendayutinggi 
Whatsapp 012.345.4775
#repost  @yatie_sendayutinggi . . Matte Mousse Sunscreen oleh Sendayu Tinggi yang baru. Selain SPF yang lebih tinggi dari sebelumnya, yang baru ni ada whitening sekali. Tekstur pun lebih smooth & velvety. Boleh pudarkan parut jerawat dan sekatakan uneven skintone 👍🏻. . . . #dealersahST  #dealersendayutinggi  Whatsapp 012.345.4775
Hi assalamualaikum semua , .
Antara barang yang restok hari nii 😉👍
Jom kita tengok mcm2 ade tau uolls  rugi la klu x
cuba😍😘👍 .
Jus lentik dara -rm70
Jus hidayah gold -rm85
Forever aloevera gel -rm69
Gel mandian bidara -rm30
Ladies collegen-rm28
My home lab  shampoo santan -rm30
Dianz vitamin -rm50 .
Dan mcm2 lagi laa haa. Rugi x cubaa😉👍
Jom datang serbu sbs beauty  mcm2 lagi produk ada 😉😍 .

Lokasi kedai sbs beauty  sg  udang klang, berdepan poliklinik zul  ade banner lets cantik  warna pink hitam .

WASAP
.
📲016-3155.554
📲016-3155.554
.
OR WASAP
.
📲018-222.7290
📲018-222.7290
.
OR CALL
.
📞03-3381.1181
📞03-3381.1181 .
#sbsbeauty #klang #dianzvitamin #letsbengkung #letscantik
Hi assalamualaikum semua , . Antara barang yang restok hari nii 😉👍 Jom kita tengok mcm2 ade tau uolls rugi la klu x cuba😍😘👍 . Jus lentik dara -rm70 Jus hidayah gold -rm85 Forever aloevera gel -rm69 Gel mandian bidara -rm30 Ladies collegen-rm28 My home lab shampoo santan -rm30 Dianz vitamin -rm50 . Dan mcm2 lagi laa haa. Rugi x cubaa😉👍 Jom datang serbu sbs beauty mcm2 lagi produk ada 😉😍 . Lokasi kedai sbs beauty sg udang klang, berdepan poliklinik zul ade banner lets cantik warna pink hitam . WASAP . 📲016-3155.554 📲016-3155.554 . OR WASAP . 📲018-222.7290 📲018-222.7290 . OR CALL . 📞03-3381.1181 📞03-3381.1181 . #sbsbeauty  #klang  #dianzvitamin  #letsbengkung  #letscantik 
[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ]
.
Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau.
.
Jadi siapa yang bersize macam kakak dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ BENGKUNG UNTUK ORANG BERSIZE BESAR ] . Selalunya orang bersize besar susah nak dapat bengkung kan. Kalau cari pun memang untuk bersize kecik je banyak. Tapi lets bengkung gold kita best ! Sebab apa ? Sebab ada size XL & XXL lagi tau. . Jadi siapa yang bersize macam kakak dalam video ni pun boleh pakai size xxl. No worries okayyy. Memang selesa, muat dan yang pasti tak kan berlipat walaupun awak berbadan besar ❤ . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
ALHAMDULILLAH, REZEKI JUMAAT 💚

Malam tadi customer whatsapp, pagi ni baru Kak nara dapat reply.

Mudah sangat berurusan. Kak nara cuma bagi pendapat Korang yang tentukan nak ke taknak😊

Atas nasihat Kak nara, cust ni beli ESP dan Vitamin C. Semoga membantu masalah kulit kusam awak dear 😘

Ada lagi nak order? Meh lelaju whatsapp Kak nara kay 🤩

Kak nara | 0133622638

#shakleemalaysia #shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #healthybeautybyaleenara #kaknarashaklee #esp #vitamincshaklee #espshaklee #espmurah #bazarpaknil #fattzura #letsbengkung #letscantik #lelakicantik #esp #vitamincshaklee #espshaklee#espmurah
ALHAMDULILLAH, REZEKI JUMAAT 💚 Malam tadi customer whatsapp, pagi ni baru Kak nara dapat reply. Mudah sangat berurusan. Kak nara cuma bagi pendapat Korang yang tentukan nak ke taknak😊 Atas nasihat Kak nara, cust ni beli ESP dan Vitamin C. Semoga membantu masalah kulit kusam awak dear 😘 Ada lagi nak order? Meh lelaju whatsapp Kak nara kay 🤩 Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia  #shakleemelaka  #shaklee  #shakleemurah  #healthybeautybyaleenara  #kaknarashaklee  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee  #espmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #letsbengkung  #letscantik  #lelakicantik  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee #espmurah 
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG
❤ Material : Polyster Spandex
❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch
❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support

KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG
🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung
🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang
🌶 Menyokong tubuh ketika workout
🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik
🌶 Mengurangkan berat badan
🌶 Membentuk pinggang lebih ramping

SIZE #SEXYBENGKUNG 🌻SIZE M :
Anggaran berat : sehingga 50KG
panjang : 28 - 35 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXL :
Anggaran berat : sehingga 80kg
Panjang : 37 - 44 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXXXL :
Anggaran berat : sehingga 110KG
Panjang : 46 - 65 inci
Lebar : 9 inci

CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG
⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung.
⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah. ⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung

#bengkungmoden #letsbengkung #bengkungbest #bengkungpremium #pantang #ibuberpantang #kurus #kuruscepat #shapingwear #shaping #slimming #murah #slim 
GRAB NOW or CRY LATER 😭
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG  ❤ Material : Polyster Spandex ❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch ❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG  🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung 🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang 🌶 Menyokong tubuh ketika workout 🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik 🌶 Mengurangkan berat badan 🌶 Membentuk pinggang lebih ramping SIZE #SEXYBENGKUNG  🌻SIZE M : Anggaran berat : sehingga 50KG panjang : 28 - 35 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXL : Anggaran berat : sehingga 80kg Panjang : 37 - 44 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXXXL : Anggaran berat : sehingga 110KG Panjang : 46 - 65 inci Lebar : 9 inci CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG  ⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung. ⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah. ⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung  secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung #bengkungmoden  #letsbengkung  #bengkungbest  #bengkungpremium  #pantang  #ibuberpantang  #kurus  #kuruscepat  #shapingwear  #shaping  #slimming  #murah  #slim  GRAB NOW or CRY LATER 😭
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG
❤ Material : Polyster Spandex
❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch
❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support

KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG
🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung
🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang
🌶 Menyokong tubuh ketika workout
🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik
🌶 Mengurangkan berat badan
🌶 Membentuk pinggang lebih ramping

SIZE #SEXYBENGKUNG
🌻SIZE M :
Anggaran berat : sehingga 50KG
panjang : 28 - 35 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXL :
Anggaran berat : sehingga 80kg
Panjang : 37 - 44 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXXXL :
Anggaran berat : sehingga 110KG
Panjang : 46 - 65 inci
Lebar : 9 inci

CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG
⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung.
⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah.
⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung

#bengkungmoden #letsbengkung #bengkungbest #bengkungpremium #pantang #ibuberpantang #kurus #kuruscepat #shapingwear #shaping #slimming #murah #slim

GRAB NOW or CRY LATER 😭
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG  ❤ Material : Polyster Spandex ❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch ❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG  🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung 🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang 🌶 Menyokong tubuh ketika workout 🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik 🌶 Mengurangkan berat badan 🌶 Membentuk pinggang lebih ramping SIZE #SEXYBENGKUNG  🌻SIZE M : Anggaran berat : sehingga 50KG panjang : 28 - 35 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXL : Anggaran berat : sehingga 80kg Panjang : 37 - 44 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXXXL : Anggaran berat : sehingga 110KG Panjang : 46 - 65 inci Lebar : 9 inci CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG  ⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung. ⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah. ⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung  secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung #bengkungmoden  #letsbengkung  #bengkungbest  #bengkungpremium  #pantang  #ibuberpantang  #kurus  #kuruscepat  #shapingwear  #shaping  #slimming  #murah  #slim  GRAB NOW or CRY LATER 😭
Tengok gelagat adik ni pandai promote #letbengkungmeletops kitaaa👍🏻👍🏻 Penangan 16tulang!!!! Selagi stock masih ada. Nak rampingkan???
Size S sampailah ke XXL 
Jom follow official FB n IG iolsss...
IG : @bengkungsajatwangsamaju
FB: Bengkung Nur Sajat Wangsamaju

WHATSAPP
☎️016-2714445

#letsbengkung
#letsbengkunggold
#letscantik #janganmengata  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungmoden #bengkungselepasbersalin
NAK BENGKUNG SIZE BESAR?
.
.
Lets bengkung gold by sajat ada dari size S, M, L, XL, XXL. Ha ambik ko. Semua size ada. Takde alasan lagi cakap tak muat lah takde size la. Yang penting kene cepat je. Lambat, tunggula bulan depan pulak next stock masuk hehe. Akak ni pakai size L. Siapa tak tahu size apa, boleh refer gambar2 feedback bengkung kita ni.
.
.
Whatsapp #0132008436 cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Kalau malas jugak letak je nombor korang nnt sis whatsapp kan. Harga 👉🏻 RM110 + Postage | RM8 sm | RM12 ss.
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
NAK BENGKUNG SIZE BESAR? . . Lets bengkung gold by sajat ada dari size S, M, L, XL, XXL. Ha ambik ko. Semua size ada. Takde alasan lagi cakap tak muat lah takde size la. Yang penting kene cepat je. Lambat, tunggula bulan depan pulak next stock masuk hehe. Akak ni pakai size L. Siapa tak tahu size apa, boleh refer gambar2 feedback bengkung kita ni. . . Whatsapp #0132008436  cepat / KLIK LINK BIRU DI BIO ATAS / DM. Kalau malas jugak letak je nombor korang nnt sis whatsapp kan. Harga 👉🏻 RM110 + Postage | RM8 sm | RM12 ss. . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Meh Kak nara kongsikan apa yang adik ni ambil untuk masalah jerawat nanah dia ni.

ESP
👉🏻kulit anjal dan gebu
👉🏻menyembuhkan luka
👉🏻sumber protein terbaik
👉🏻mengekalkan rasa kenyang untuk yang nak kurus
👉🏻kulit lebih sihat
👉🏻pudarkan parut
👉🏻mengurangkan pertumbuhan jerawat
👉🏻menguatkan akar rambut
👉🏻mengurangkan risiko kanser

Sustained released vitamin c
👉🏻perlindungan dari sinaran uv
👉🏻kurangkan sunburn
👉🏻mengurangkan masalah jerawat
👉🏻mencerahkan kulit muka dan badan secara semulajadi
👉🏻membantu pembentukan kolagen semulajadi
👉🏻mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
👉🏻ganti tisu rosak dan menyembuhkan luka
👉🏻kuatkan imun
👉🏻membantu masalah kulit sensitif/ ecxema
👉🏻kulit lebih glowing

Alfalfa
👉🏻Keluarkan toksin
👉🏻Hilangkan bloated (angin)
👉🏻Menstabilkan hormon wanita
👉🏻Memberi tenaga
👉🏻Mempunyai campuran minerals dan vitamin di dalamnya
👉🏻Kecutkan jerawat
👉🏻Lawaskan najis
👉🏻Tambah susu ibu

Kak nara | 0133622638

#shakleemalaysia #shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #healthybeautybyaleenara #kaknarashaklee #esp #vitamincshaklee #espshaklee #espmurah #bazarpaknil #fattzura #letsbengkung #letscantik #lelakicantik #alfalfa #alfalfamurah
Meh Kak nara kongsikan apa yang adik ni ambil untuk masalah jerawat nanah dia ni. ESP 👉🏻kulit anjal dan gebu 👉🏻menyembuhkan luka 👉🏻sumber protein terbaik 👉🏻mengekalkan rasa kenyang untuk yang nak kurus 👉🏻kulit lebih sihat 👉🏻pudarkan parut 👉🏻mengurangkan pertumbuhan jerawat 👉🏻menguatkan akar rambut 👉🏻mengurangkan risiko kanser Sustained released vitamin c 👉🏻perlindungan dari sinaran uv 👉🏻kurangkan sunburn 👉🏻mengurangkan masalah jerawat 👉🏻mencerahkan kulit muka dan badan secara semulajadi 👉🏻membantu pembentukan kolagen semulajadi 👉🏻mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 👉🏻ganti tisu rosak dan menyembuhkan luka 👉🏻kuatkan imun 👉🏻membantu masalah kulit sensitif/ ecxema 👉🏻kulit lebih glowing Alfalfa 👉🏻Keluarkan toksin 👉🏻Hilangkan bloated (angin) 👉🏻Menstabilkan hormon wanita 👉🏻Memberi tenaga 👉🏻Mempunyai campuran minerals dan vitamin di dalamnya 👉🏻Kecutkan jerawat 👉🏻Lawaskan najis 👉🏻Tambah susu ibu Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia  #shakleemelaka  #shaklee  #shakleemurah  #healthybeautybyaleenara  #kaknarashaklee  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee  #espmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #letsbengkung  #letscantik  #lelakicantik  #alfalfa  #alfalfamurah 
[ BENGKUNG SIZE BESAR ? ]
.
Lets bengkung gold by sajat ada dari size S, M, L, XL, XXL. Ha ambik ko. Semua size ada. Takde alasan lagi cakap tak muat lah takde size la. Yang penting kene cepat je. Lambat, tunggula bulan depan pulak next stock masuk hehe.
.
Akak ni pakai size L. Siapa tak tahu size apa, boleh refer gambar2 feedback bengkung kita ni. Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ BENGKUNG SIZE BESAR ? ] . Lets bengkung gold by sajat ada dari size S, M, L, XL, XXL. Ha ambik ko. Semua size ada. Takde alasan lagi cakap tak muat lah takde size la. Yang penting kene cepat je. Lambat, tunggula bulan depan pulak next stock masuk hehe. . Akak ni pakai size L. Siapa tak tahu size apa, boleh refer gambar2 feedback bengkung kita ni. Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK ————-
:☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼
🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼
🍫Tiada side effects terhadap baby👶
🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙
🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔
🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼
🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫
🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫
🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑
🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪

BEST KAN?? 😉
JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪
_________
BERMINAT!! WHATSAPP 📲 011-12521626
www.wasap.my/601112521626
.
COD AREA LANGKAWI
. 
#bodydream
#CocoSlimmingDrink
#Kokokurus
#Bodyshape #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil #lotsoflourve #kopikurus #coklatkurus #cocos #bodydreammurah #feedbacklotsoflourve #feedbackbodydream - #regrann
KEBAIKAN BODY DREAM COCO SLIMMING DRINK ————- :☕🍫 🍫Sesuai untuk breast feeding mom👶🍼 🍫️Tidak mengurangkan air susu🍼 🍫Tiada side effects terhadap baby👶 🍫Memecahkan lemak di kawasan degil seperti perut, pinggang,lengan,peha dan bawah dagu agar lebih kecil dan slim👙 🍫 Kenyang dan bertenaga sepanjang hari dan mengwal selera makan🍗🍔 🍫️ 100% NATURAL,ibu menyusukan anak bole minum seawal 40 hari! 👶🍼 🍫️ Tiada kesan sampingan,tidak perlu membuang banyak kali🚫 🍫 Tiada kenaikan berat badan selepas berhenti consume bodydream🚫 🍫️ Kurus dengan Bentuk badan S shape untuk wanita, menganjalkan kulit, payu dara & punggung👙🍑 🍫️ Lebih FIT👙 dan SADO untuk lelaki💪 BEST KAN?? 😉 JANGAN TUNGGU LAMA2..DAPATKAN BODYDREAM SEKARANG..LAGI CEPAT SAYANG2 MINUM..LAGI PANTAS SAYANG2 BOLEH KURUS DAN DAPATKAN BODY IDAMAN👙🍑💪 _________ BERMINAT!! WHATSAPP 📲 011-12521626 www.wasap.my/601112521626 . COD AREA LANGKAWI . #bodydream  #CocoSlimmingDrink  #Kokokurus  #Bodyshape  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkungsajat  #janganmengata  #bazaarpaknil  #lotsoflourve  #kopikurus  #coklatkurus  #cocos  #bodydreammurah  #feedbacklotsoflourve  #feedbackbodydream  - #regrann 
Selalu Kak nara suka suggest alfalfa ni untuk detox. Kalau nak cantik luaran kenelah cantik dalaman dulu.

So, alfalfa ni berfungsi untuk buang toxin dalam badan. Jangan terkejut kalau asyik nak buang air kecik je 🤭

Nak Kak nara share lebih detail? WhatsApp Kak nara sekarang atau dm je kay. 😘

Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia #shakleemelaka #shaklee #shakleemurah #healthybeautybyaleenara #kaknarashaklee #esp #vitamincshaklee #espshaklee #espmurah #bazarpaknil #fattzura #letsbengkung #letscantik #lelakicantik #alfalfa #alfalfamurah #alfalfashakleemelaka
Selalu Kak nara suka suggest alfalfa ni untuk detox. Kalau nak cantik luaran kenelah cantik dalaman dulu. So, alfalfa ni berfungsi untuk buang toxin dalam badan. Jangan terkejut kalau asyik nak buang air kecik je 🤭 Nak Kak nara share lebih detail? WhatsApp Kak nara sekarang atau dm je kay. 😘 Kak nara | 0133622638 #shakleemalaysia  #shakleemelaka  #shaklee  #shakleemurah  #healthybeautybyaleenara  #kaknarashaklee  #esp  #vitamincshaklee  #espshaklee  #espmurah  #bazarpaknil  #fattzura  #letsbengkung  #letscantik  #lelakicantik  #alfalfa  #alfalfamurah  #alfalfashakleemelaka 
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG
❤ Material : Polyster Spandex
❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch
❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support

KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG
🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung
🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang
🌶 Menyokong tubuh ketika workout
🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik
🌶 Mengurangkan berat badan
🌶 Membentuk pinggang lebih ramping

SIZE #SEXYBENGKUNG
🌻SIZE M :
Anggaran berat : sehingga 50KG
panjang : 28 - 35 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXL :
Anggaran berat : sehingga 80kg
Panjang : 37 - 44 inci
Lebar : 9 inci
🌻SIZE XXXXL :
Anggaran berat : sehingga 110KG
Panjang : 46 - 65 inci
Lebar : 9 inci

CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG
⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung.
⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah.
⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung

#bengkungmoden #letsbengkung #bengkungbest #bengkungpremium #pantang #ibuberpantang #kurus #kuruscepat #shapingwear #shaping #slimming #murah #slim

GRAB NOW or CRY LATER 😭
CIRI CIRI #SEXYBENGKUNG  ❤ Material : Polyster Spandex ❤ Pelekat yang sangat grip - Velcro patch ❤ Ada dua tulang belakang untuk extra support KELEBIHAN MENGGUNAKAN #SEXYBENGKUNG  🌶 Perut kempis INSTANT. Cover perut buncit sebaik ja guna bengkung 🌶 Memberi shape yang cantik terutama di bahagian pinggang 🌶 Menyokong tubuh ketika workout 🌶 Membantu membentuk postur tubuh badan yang lebih baik 🌶 Mengurangkan berat badan 🌶 Membentuk pinggang lebih ramping SIZE #SEXYBENGKUNG  🌻SIZE M : Anggaran berat : sehingga 50KG panjang : 28 - 35 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXL : Anggaran berat : sehingga 80kg Panjang : 37 - 44 inci Lebar : 9 inci 🌻SIZE XXXXL : Anggaran berat : sehingga 110KG Panjang : 46 - 65 inci Lebar : 9 inci CARA PENJAGAAN #SEXYBENGKUNG  ⭐simpan secara gantung bagi menjaga kualiti bengkung. ⭐ Basuh hanya dengan rendaman menggunakan sabun pelembut atau shampoo dan sidai terus tanpa tanpa perah. ⭐ Seeloknya gunakan #SexyBengkung  secara bergilir setiap hari untuk menjaga kebersihan bengkung #bengkungmoden  #letsbengkung  #bengkungbest  #bengkungpremium  #pantang  #ibuberpantang  #kurus  #kuruscepat  #shapingwear  #shaping  #slimming  #murah  #slim  GRAB NOW or CRY LATER 😭
[ LELAKI PUN BOLEH PAKAI LETS BENGKUNG GOLD ]
.
Lelaki dan perempuan boleh pakai tau. Takde masalah. Harga RM110 jerr awak. Tak sampai beribu pun. Kesan tetap sama. Make sure ORIGINAL sajat ye. Jangan beli merata2. Kang kulit awak sakit ke apa, kami tak bertanggungjawab
.
Yang penting, makin ramping, kurus, kerengga lah tahu ni 😍 Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
[ LELAKI PUN BOLEH PAKAI LETS BENGKUNG GOLD ] . Lelaki dan perempuan boleh pakai tau. Takde masalah. Harga RM110 jerr awak. Tak sampai beribu pun. Kesan tetap sama. Make sure ORIGINAL sajat ye. Jangan beli merata2. Kang kulit awak sakit ke apa, kami tak bertanggungjawab . Yang penting, makin ramping, kurus, kerengga lah tahu ni 😍 Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut 
#Repost @nursajat_setia_alam_hq (@get_repost)
・・・
Part 1 - tu diaaaa tu diaaaa sapa kata ORANG BADAN BESAR tak bole pakai bengkung haaaa..?? Dan siapa kata LELAKI BESAR tak bole pakai bengkung??😱😱😱Abang kita ni pakai bengkung size XL bole je.. bengkung gold by @nursajat02 lagi..! 😃 yang penting support tulang belakang dan nyorok kan lemaks lemakssss berlebihan.. gitewwww!!!
.
.
Apalagi marilah kita pakai bengkung gold demi lemak yang degil! 😘🤞
.
.
📲🤙012.3665927 ~Noora~
📲🤙012.36635927 ~Noora~
📲🤙012.3665927 ~Noora~ .
#Repost  @nursajat_setia_alam_hq (@get_repost) ・・・ Part 1 - tu diaaaa tu diaaaa sapa kata ORANG BADAN BESAR tak bole pakai bengkung haaaa..?? Dan siapa kata LELAKI BESAR tak bole pakai bengkung??😱😱😱Abang kita ni pakai bengkung size XL bole je.. bengkung gold by @nursajat02 lagi..! 😃 yang penting support tulang belakang dan nyorok kan lemaks lemakssss berlebihan.. gitewwww!!! . . Apalagi marilah kita pakai bengkung gold demi lemak yang degil! 😘🤞 . . 📲🤙012.3665927 ~Noora~ 📲🤙012.36635927 ~Noora~ 📲🤙012.3665927 ~Noora~ .
Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT
.
DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT
.
~🌸Skincare Set  RM 105.90
~🌸Sabun  RM  37.10
~🌸Serum  RM  84.70
~🌸BB cushion  RM  84.80
~🌸Bengkung Gold  RM  110.00
~🌸Girdle  RM  89.90
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari
Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT . DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT . ~🌸Skincare Set RM 105.90 ~🌸Sabun RM 37.10 ~🌸Serum RM 84.70 ~🌸BB cushion RM 84.80 ~🌸Bengkung Gold RM 110.00 ~🌸Girdle RM 89.90 . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari 
Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT
.
DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT
.
~🌸Skincare Set  RM 105.90
~🌸Sabun  RM  37.10
~🌸Serum  RM  84.70
~🌸BB cushion  RM  84.80
~🌸Bengkung Gold  RM  110.00
~🌸Girdle  RM  89.90
.
ORDER  NOWW!!!!!! -----------@@@-----------
.
🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
📲+017.303.5640 BANG K
.
#janganmengata #janganmengatasoap #janganmengataserum #janganmengataskincare #letscantik #letsbengkung #nursajat #nursajat02 #nursajatsubangbestari #agentsubangbestari #lelakiponbolehpakai #sayapakai #sayajual #perempuanfuh #teamsiti #neelofa #agentsubangbestari
Nak kulit cantik dan flawless macam founder @nursajat02 ? jom dapatkan SET PUTIH SAJAT . DAPATKAN SEGERA PRODUCT LETSCANTIK BY NURSAJAT . ~🌸Skincare Set RM 105.90 ~🌸Sabun RM 37.10 ~🌸Serum RM 84.70 ~🌸BB cushion RM 84.80 ~🌸Bengkung Gold RM 110.00 ~🌸Girdle RM 89.90 . ORDER NOWW!!!!!! -----------@@@----------- . 🔝AGENT SUBANG BESTARI 🔝 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K 📲+017.303.5640 BANG K . #janganmengata  #janganmengatasoap  #janganmengataserum  #janganmengataskincare  #letscantik  #letsbengkung  #nursajat  #nursajat02  #nursajatsubangbestari  #agentsubangbestari  #lelakiponbolehpakai  #sayapakai  #sayajual  #perempuanfuh  #teamsiti  #neelofa  #agentsubangbestari 
RM110 SAHAJA + RM 8 POSTAGE
Tetiba niat nak menjadi ramping bak kerengga berkobar kobar bila termakan hasutan bila tengok banyak video dan gambar di instagram Nur Sajat. Marketing Nur Sajat memang menjadi bila cik en seorang yang cekal dan tahan godaan boleh terpengaruh untuk buat pre order Let's Bengkung Gold By Nursajat ini. Hahah. Oleh kerana ianya dah tular dan masih baru, ramai yang tanya cik en macamana produk ini? Selesa tak? UOLSS BOLEH KURUS MACAM KERENGGA OKIES 
CLICK LINK IN BIO TO WHATSAPP ME
#letsbengkungbynursajat #letsbengkung #cantik #sajat
RM110 SAHAJA + RM 8 POSTAGE Tetiba niat nak menjadi ramping bak kerengga berkobar kobar bila termakan hasutan bila tengok banyak video dan gambar di instagram Nur Sajat. Marketing Nur Sajat memang menjadi bila cik en seorang yang cekal dan tahan godaan boleh terpengaruh untuk buat pre order Let's Bengkung Gold By Nursajat ini. Hahah. Oleh kerana ianya dah tular dan masih baru, ramai yang tanya cik en macamana produk ini? Selesa tak? UOLSS BOLEH KURUS MACAM KERENGGA OKIES CLICK LINK IN BIO TO WHATSAPP ME #letsbengkungbynursajat  #letsbengkung  #cantik  #sajat 
TERUS JADI MODEL LEPAS PAKAI BENGKUNG!!!
.
.
Betul la org cakap jgn buat main dengan bengkung ni. Sekali pakai terus complete package cantik + kurus! Hampa taknak ka?? Ni baru pakai kejap dh rasa longgar, kalau lama2 kalah body sajat nnt😝
.
.
#letsbengkunggold #nursajat02 #perempuanfuhh #letsbengkunggold #letsbengkung #bengkung #bengkungsajat #letsbengkungbynursajat #letscantik #janganmengata #sajat #coachyin #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #bengkungviral #bengkungpantang #bengkunginfrared #bengkungmalaysia #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut #pinggangkerengga #pinggangsaloma
TERUS JADI MODEL LEPAS PAKAI BENGKUNG!!! . . Betul la org cakap jgn buat main dengan bengkung ni. Sekali pakai terus complete package cantik + kurus! Hampa taknak ka?? Ni baru pakai kejap dh rasa longgar, kalau lama2 kalah body sajat nnt😝 . . #letsbengkunggold  #nursajat02  #perempuanfuhh  #letsbengkunggold  #letsbengkung  #bengkung  #bengkungsajat  #letsbengkungbynursajat  #letscantik  #janganmengata  #sajat  #coachyin  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #bengkungviral  #bengkungpantang  #bengkunginfrared  #bengkungmalaysia  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut  #pinggangkerengga  #pinggangsaloma 
Salam jumaat semua❤️
.
Siapa yang nak grab bengkung gold ni whatsapp aily cepat. Semua size ready stock okay 😘 tapi tak banyak, siapa cepat dia dapat, hehe
.
Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS.
.
Harga
RM110
Postage | RM8 sm | RM12 ss
.
#letsbengkunggold #bengkungsajat #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungczer #bengkung3in1 #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungzip #sajat #coachyin #letsbengkung #letsbengkunggold #letsbengkungbynursajat #bengkungsajat #letscantik #janganmengata #tipsramping #tipskurus #tipskempiskanperut
Salam jumaat semua❤️ . Siapa yang nak grab bengkung gold ni whatsapp aily cepat. Semua size ready stock okay 😘 tapi tak banyak, siapa cepat dia dapat, hehe . Whatsapp aily 01156940042 cepat/ KLIK LINK WHATSAPP DI BIO ATAS. . Harga RM110 Postage | RM8 sm | RM12 ss . #letsbengkunggold  #bengkungsajat  #bengkung  #bengkungmurah  #bengkungmoden  #bengkungperut  #bengkungmudah  #bengkungczer  #bengkung3in1  #bengkungibu  #bengkungexpress  #bengkungceaser  #bengkungzip  #sajat  #coachyin  #letsbengkung  #letsbengkunggold  #letsbengkungbynursajat  #bengkungsajat  #letscantik  #janganmengata  #tipsramping  #tipskurus  #tipskempiskanperut