an online Instagram web viewer

#lifeinkorea medias

Photos

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream is my personal number one BB cream for winter! It's creamy and moisturizing, it feels more like skincare than make-up. I use the samples received from Wishtrend, one lasts for at least 2 weeks! .
❄❄❄What's your favourite BB cream for winter? ❄❄❄
.
.
.
#클레어스 #비비크림 #뷰티 #메이크업 #스킨케어 #klairs #bbcream #krembb #makeup #makijaz #kbeauty #kbeautyaddict #koreancosmetics #rasianbeauty #abcommunity #koreanroutine #koreanskarutyna #koreanskapielegnacja #koreanskiekosmetyki #chokchok #lifeinkorea #lifeinseul
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream is my personal number one BB cream for winter! It's creamy and moisturizing, it feels more like skincare than make-up. I use the samples received from Wishtrend, one lasts for at least 2 weeks! . ❄❄❄What's your favourite BB cream for winter? ❄❄❄ . . . #클레어스  #비비크림  #뷰티  #메이크업  #스킨케어  #klairs  #bbcream  #krembb  #makeup  #makijaz  #kbeauty  #kbeautyaddict  #koreancosmetics  #rasianbeauty  #abcommunity  #koreanroutine  #koreanskarutyna  #koreanskapielegnacja  #koreanskiekosmetyki  #chokchok  #lifeinkorea  #lifeinseul 
วิ่งเกร๊งงงง ~ ลั่นเกร๊งงงง~ 
Choreographer Anne T.
#ช่วยข่อยแหน่ #dance #prepixstudio #댄스 #프리픽스스튜디오  #MAKeyinkorea #lifeinkorea
OMG haha. Okay, so guys. Yesterday’s lunch at school was just too cute. I didn’t want to eat it. (But I did. It was delicious) #cutelunch #cute #fancyfood #schoollunch #koreanschoollunch #koreanfood #lifeinkorea #korea #southkorea #Seosan #seorim
The “dead inside” look 💀🖤
The “dead inside” look 💀🖤
Officially welcomed as a teacher^^ for my elementary school! 🤣🤣🤣 I’m here to stay fam~~~ #LifeInKorea #TeachingLife
Officially welcomed as a teacher^^ for my elementary school! 🤣🤣🤣 I’m here to stay fam~~~ #LifeInKorea  #TeachingLife 
Semoga ga bosen yaa liat Dina posting foto pake Hanbok terus ✌🏻😝 dan semoga yang punya keinginan pengen bisa pakai Hanbok langsung dinegaranya Allah mudahkan dan kabulkan 😇 terus semangat minta ke Allah ya 💕 nah, buat informasi... kalau teman-teman pakai Hanbok terus datang ke semua istana yang ada di Korea, teman-teman bisa dapet FREE PASS alias gratis ga perlu beli tiket masuk. Untuk harga sewa Hanbok itu bervariasi. Kalau Hanbok model biasa yang Dina pakai ini sewanya 15.000 won per 2 jam. Kalau yang lebih bagus (premium) itu 20.000 per 2 jam. Rental studio penyewaan Hanbok banyak tersedia di sekitar istana 😊  #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #koreanthings  #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #tourguide #tourguideinkorea #koreantrip #koreantravel #triptoKorea #TravelToKorea #muslimahinKorea #wearingHanbok  #hanbok
Semoga ga bosen yaa liat Dina posting foto pake Hanbok terus ✌🏻😝 dan semoga yang punya keinginan pengen bisa pakai Hanbok langsung dinegaranya Allah mudahkan dan kabulkan 😇 terus semangat minta ke Allah ya 💕 nah, buat informasi... kalau teman-teman pakai Hanbok terus datang ke semua istana yang ada di Korea, teman-teman bisa dapet FREE PASS alias gratis ga perlu beli tiket masuk. Untuk harga sewa Hanbok itu bervariasi. Kalau Hanbok model biasa yang Dina pakai ini sewanya 15.000 won per 2 jam. Kalau yang lebih bagus (premium) itu 20.000 per 2 jam. Rental studio penyewaan Hanbok banyak tersedia di sekitar istana 😊 #livinginkorea  #lifeinkorea  #allaboutKorea  #koreanthings  #damaliadailylife  #visitKorea  #visitSeoul  #tourguide  #tourguideinkorea  #koreantrip  #koreantravel  #triptoKorea  #TravelToKorea  #muslimahinKorea  #wearingHanbok  #hanbok 
🍝🍛 อันยอง เช้านี้กินข้าวกับอะไรดี ? 🍝🍛#lifegoon #lifeinkorea #beginagain
Setiap pertemuan memang selalu ada perpisahan, tapi rasanya waktu perpisahan datang begitu cepat 😢😢
.
Selamat jalan mas @agusenpai , selamat kembali ke Indonesia dan mengabdi kembali untuk bangsa. Makasih banyak buat 6 bulanan main gamelan bersama. Semoga lancar proses perikahannya dan sukses terus karirnya :). Semoga bisa bertemu kembali di lain waktu 😁😁
.
.
.
*Dan sepertinya aku harus membiasakan diri dengan perpisahan seperti ini.. Bakal masih lama di korea ㅠㅠ
.
#gamelan #perpisahan #backforgood #collegelife #kisahRidwan #lifeinkorea #유학생활
Setiap pertemuan memang selalu ada perpisahan, tapi rasanya waktu perpisahan datang begitu cepat 😢😢 . Selamat jalan mas @agusenpai , selamat kembali ke Indonesia dan mengabdi kembali untuk bangsa. Makasih banyak buat 6 bulanan main gamelan bersama. Semoga lancar proses perikahannya dan sukses terus karirnya :). Semoga bisa bertemu kembali di lain waktu 😁😁 . . . *Dan sepertinya aku harus membiasakan diri dengan perpisahan seperti ini.. Bakal masih lama di korea ㅠㅠ . #gamelan  #perpisahan  #backforgood  #collegelife  #kisahRidwan  #lifeinkorea  #유학생활 
Check out how I got lost in Seoul and ended up in the red light district in my latest video!👆🏾🙊 And my not so great makeup skills🙃 #StoryTime #GRWM #GetReadyWithMe #RedLightDistrict #LifeInSeoul #LifeInKorea #Seoul #Korea #SouthKorea #Youtube #Colourpop #Lancome #NYX #한국 #유학생 #서울
не убивайте в себе маленького ребенка, а веселите его и балуйте.
#cat#maknea#badlife#lifeinkorea#dream#young
𝕴𝖓𝖘𝖆𝖉𝖔𝖓𝖌  #insadong #korea #southkorea #seoul #hongdae #nature_republic #lifeinkorea #ㅋ #거지존 #사랑해 #골
바다가 너무 그리워...
열흘이면 또 바다 보러 가는데도
내 마음 안정시키는 바다가 너무 그립다.
•
•
•
#강릉 #바다 #겨울바다 #바다바람 #파도소리 #바다냄새 #💙💙💙 #여행스타그램 #여행사진 #브이✌ #외국인 #무슬림 #히잡 #터키인 #korea #gangneung #oceanbeach #soundofwaves #smellofthesea #travelkorea #visitkorea #travelstagram #lifeinkorea #musliminkorea #muslim #hijabi #turkish #koredehayat #kore #deniz
바다가 너무 그리워... 열흘이면 또 바다 보러 가는데도 내 마음 안정시키는 바다가 너무 그립다. • • • #강릉  #바다  #겨울바다  #바다바람  #파도소리  #바다냄새  #💙💙💙 #여행스타그램  #여행사진  #브이 ✌ #외국인  #무슬림  #히잡  #터키인  #korea  #gangneung  #oceanbeach  #soundofwaves  #smellofthesea  #travelkorea  #visitkorea  #travelstagram  #lifeinkorea  #musliminkorea  #muslim  #hijabi  #turkish  #koredehayat  #kore  #deniz 
Having some samgyapsal and kimchi chigae with Youngshin. :) #lifeInKorea #foodculture #Korea @teachaclipse
We did the thing and we loved it!! #lifeinkorea #starwars
Lovely bouquets from my students.

#lifeinKorea #대한민국
"Seek (beneficial) knowledge,because seeking it for the sake of Allah is a worship. And knowing it makes you more God-fearing; and searching for it is jihad, teaching it to those who do not know is charity, reviewing and learning it more is like tasbeeh. Through knowledge Allah will be known and worshiped.” (Ibn Taymiyyah)
.
Studying abroad might look fun cuz you'll get a chance to travel more and experience different things. Yet, sometimes people might see that we only do and have something fun... but the truth is, by having fun we actually try to release the tense, brush away the stress we got from studying, making papers, and pages of readings! Never, ever judge a book by its cover, indeed!
.
Postingan baru tentang pahit manisnya kehidupan belajar di Korea (campus life) sudah ada di blog. Harusnya sudah dipost jauh jauh hari, tapi apa daya kesempatan datangnya sekarang. Enjoy :). Link ada di profil yaa☺️.
.
.
.
#lifeinkorea #muslimahinkorea #studyinkorea #blogging  #blogspot #scratchablog #campuslife #sharing #quote #seoul
"Seek (beneficial) knowledge,because seeking it for the sake of Allah is a worship. And knowing it makes you more God-fearing; and searching for it is jihad, teaching it to those who do not know is charity, reviewing and learning it more is like tasbeeh. Through knowledge Allah will be known and worshiped.” (Ibn Taymiyyah) . Studying abroad might look fun cuz you'll get a chance to travel more and experience different things. Yet, sometimes people might see that we only do and have something fun... but the truth is, by having fun we actually try to release the tense, brush away the stress we got from studying, making papers, and pages of readings! Never, ever judge a book by its cover, indeed! . Postingan baru tentang pahit manisnya kehidupan belajar di Korea (campus life) sudah ada di blog. Harusnya sudah dipost jauh jauh hari, tapi apa daya kesempatan datangnya sekarang. Enjoy :). Link ada di profil yaa☺️. . . . #lifeinkorea  #muslimahinkorea  #studyinkorea  #blogging  #blogspot  #scratchablog  #campuslife  #sharing  #quote  #seoul 
FINALLY got to hang out with 동욱!  We ate good food, drank tasty coffee, and got to do LOTS of catching up! #lifeinKorea #friendsies #친구
FINALLY got to hang out with 동욱! We ate good food, drank tasty coffee, and got to do LOTS of catching up! #lifeinKorea  #friendsies  #친구 
Had a great time celebrating the holiday season with some friends today! 😄🎄🎁 We had a great dinner buffet, lots of chatting, lots of baby passing, and gift exchanges🎅 It's so great to have a good community of friends during the holidays especially when most of us are all far from home 😢

I hope everyone can have a wonderful, low stress holiday season! 😇💙💙💙 #Korea #Koreablog #Koreablogger #MexicaninKorea #Incheon #holidaycheer #holidayparty #christmasparty #christmas2017 #goodfriends #goodfood #funtimes #adulting #farfromhome #lifeinKorea #instasize #instagood #awayfromhome #blessed #인스타사이즈 #블로거 #크리스마스 #크리스마스파티 #친구 #행복
Had a great time celebrating the holiday season with some friends today! 😄🎄🎁 We had a great dinner buffet, lots of chatting, lots of baby passing, and gift exchanges🎅 It's so great to have a good community of friends during the holidays especially when most of us are all far from home 😢 I hope everyone can have a wonderful, low stress holiday season! 😇💙💙💙 #Korea  #Koreablog  #Koreablogger  #MexicaninKorea  #Incheon  #holidaycheer  #holidayparty  #christmasparty  #christmas2017  #goodfriends  #goodfood  #funtimes  #adulting  #farfromhome  #lifeinKorea  #instasize  #instagood  #awayfromhome  #blessed  #인스타사이즈  #블로거  #크리스마스  #크리스마스파티  #친구  #행복 
#🎬
퇴근하고 맥주마시면서 영화보기
#는 #힐링

#bluevalentine #lifeinkorea #직장인
⛄ Winter In Korea ☃️
ㅤ
Sledding Slope Opens at Ttukseom Hangang Park from December 16, 2017 (Sat.) through February 18, 2018 (Sun.) ㅤ
The entrance fee for the Sledding Slope area is 6,000 won for everyone, children and adults, with access to a variety of fun activities including the children’s snow playground, traditional games experiences, a rest area, and other conveniences all included in one admission ticket. There is a separate fee for the ice fishing experience on the winter lake and the Pirate Ship / Bungee rides, at 5,000 won and 3~5,000 won, respectively.
ㅤ
The opening time will be from 9AM to 5PM daily, with possibility of change in the case of safety concerns due to bad weather. Facilities including the Sledding Slope will be closed at 12PM daily for one hour to clear snow from roads and pathways.
ㅤ
Address: 704-1, Jayang-dong, Gwangjin-gu, Seoul
Subway Line 7 Ttukseom Resort Station, outside of Exit 2.
ㅤ
#livinginkorea #lifeinkorea #allaboutKorea #koreanthings #visitKorea #tourguide #tourguideinkorea #koreantrip #koreantravel #triptoKorea #TravelToKorea #triphemat #backpacker #gatmuslim #gatmusliminkorea #tourKorea #tripKorea #travelKorea #WinterInKorea
⛄ Winter In Korea ☃️ ㅤ Sledding Slope Opens at Ttukseom Hangang Park from December 16, 2017 (Sat.) through February 18, 2018 (Sun.) ㅤ The entrance fee for the Sledding Slope area is 6,000 won for everyone, children and adults, with access to a variety of fun activities including the children’s snow playground, traditional games experiences, a rest area, and other conveniences all included in one admission ticket. There is a separate fee for the ice fishing experience on the winter lake and the Pirate Ship / Bungee rides, at 5,000 won and 3~5,000 won, respectively. ㅤ The opening time will be from 9AM to 5PM daily, with possibility of change in the case of safety concerns due to bad weather. Facilities including the Sledding Slope will be closed at 12PM daily for one hour to clear snow from roads and pathways. ㅤ Address: 704-1, Jayang-dong, Gwangjin-gu, Seoul Subway Line 7 Ttukseom Resort Station, outside of Exit 2. ㅤ #livinginkorea  #lifeinkorea  #allaboutKorea  #koreanthings  #visitKorea  #tourguide  #tourguideinkorea  #koreantrip  #koreantravel  #triptoKorea  #TravelToKorea  #triphemat  #backpacker  #gatmuslim  #gatmusliminkorea  #tourKorea  #tripKorea  #travelKorea  #WinterInKorea 
Photo booth sessions 💕
Photo booth sessions 💕
.
.
Neon sign & Christmas atmosphere! I need Snow!!!
.
#SouthKorea #Seoul #SeoulForest #IseoulU #SeoulAddicts #SeoulLife #LifeInKorea #UploadKorea
Dinnertime with the Cha family 😊 @mommychachacha I'm so happy when you're visiting 😘😘
#lifeinkorea #mixedcouples #danyang #국제커플 #단양 #인스타그램
I love Saturday's y'all
.
.
.
.
#lifeinkorea#expatlife#winterchristmas#blackgirlsinsouthkorea
Happy Birthday Mindol! 생일축하해 자기아 ~~ you drive me mental and I love you to the very depths of the ocean, down where the dark and nasty things lurk. 🐙🦈🦕 kind, funny, silly, whiskey-drinker, name misrememberer, tracksuit-wearer, best Telly-watching partner and handsome as a Peaky Blinder. We love you ❤️🎂🍸🍻🍾🎉😍🎊💏
.
.
.
.
.
#남편생일상 #영국여행 #daddy #husband  #babiesofinstagram #혼혈아기 #love #육아 #아기 #아기스타그램 #배이비스타그램 #배이비그램 #아들 #우리아들 #유아스타그램 #육아소통 #애기스타그램 #family #아빠 #영국 #한국#lifeinkorea #남편 #애기모델 #귀여워 #cute #맘스타그램 #엄마 #일상 #fatherandson
Happy Birthday Mindol! 생일축하해 자기아 ~~ you drive me mental and I love you to the very depths of the ocean, down where the dark and nasty things lurk. 🐙🦈🦕 kind, funny, silly, whiskey-drinker, name misrememberer, tracksuit-wearer, best Telly-watching partner and handsome as a Peaky Blinder. We love you ❤️🎂🍸🍻🍾🎉😍🎊💏 . . . . . #남편생일상  #영국여행  #daddy  #husband  #babiesofinstagram  #혼혈아기  #love  #육아  #아기  #아기스타그램  #배이비스타그램  #배이비그램  #아들  #우리아들  #유아스타그램  #육아소통  #애기스타그램  #family  #아빠  #영국  #한국 #lifeinkorea  #남편  #애기모델  #귀여워  #cute  #맘스타그램  #엄마  #일상  #fatherandson 
End of the semester~ Thanks everyone for everything.. gonna miss u guys 😭.. #exchangestudent #endofsemester #kit #gumi #UTMMobility #southkorea #lifeinkorea
Sudah pernah lihat sakura di Jepang?
Yuk lihat sakura di KOREA
.
.
.
.
Selain lebih murah, sama cantiknya kok. Kunjungin destinasi-destinasi paling ikonik di KOREA SELATAN, seperti SEOUL, MT SORAK, NAMI ISLAND dalam paket liburan selama 5 hari.
.
Kamu juga bisa melihat cantiknya bunga sakura di Korea, nggak kalah sama sakura di Jepang, sepanjang liburan.
.
HEMAT BANGET! hanya 8,7Juta, sudah termasuk tiket maskapai ASIANA, Hotel BINTANG 3 dan transportasi.
.
KAPAN?
11 – 15 April 2018, Catat tanggalnya, siapin cuti-nya! .
PS : TERBATAS hanya untuk 25 orang setiap perjalanan
.
Untuk booking dan inquiry, langsung hubungi sales representattive kami di 0817181796
.
Tag travelmate kamu ya.
.
#latepost #jalanjalankorea #paketkorea #koreawinter #paketkoreamurah #travelmurah #pakettur #paketturkorea #turkorea #turkoreamurah #tripkorea #seoul #musimdingin #tripkoreamurah #nikond850 #bcone #redbull #서울 #koreatravel #kimchipacker #jalanjalan #travelkorea #holidays #tourguide #liburan #tourmurah #korea✈️ #livinginkorea #lifeinkorea #allaboutkorea
Sudah pernah lihat sakura di Jepang? Yuk lihat sakura di KOREA . . . . Selain lebih murah, sama cantiknya kok. Kunjungin destinasi-destinasi paling ikonik di KOREA SELATAN, seperti SEOUL, MT SORAK, NAMI ISLAND dalam paket liburan selama 5 hari. . Kamu juga bisa melihat cantiknya bunga sakura di Korea, nggak kalah sama sakura di Jepang, sepanjang liburan. . HEMAT BANGET! hanya 8,7Juta, sudah termasuk tiket maskapai ASIANA, Hotel BINTANG 3 dan transportasi. . KAPAN? 11 – 15 April 2018, Catat tanggalnya, siapin cuti-nya! . PS : TERBATAS hanya untuk 25 orang setiap perjalanan . Untuk booking dan inquiry, langsung hubungi sales representattive kami di 0817181796 . Tag travelmate kamu ya. . #latepost  #jalanjalankorea  #paketkorea  #koreawinter  #paketkoreamurah  #travelmurah  #pakettur  #paketturkorea  #turkorea  #turkoreamurah  #tripkorea  #seoul  #musimdingin  #tripkoreamurah  #nikond850  #bcone  #redbull  #서울  #koreatravel  #kimchipacker  #jalanjalan  #travelkorea  #holidays  #tourguide  #liburan  #tourmurah  #korea ✈️ #livinginkorea  #lifeinkorea  #allaboutkorea 
Skiing in Korea! 🏂🎿 This may become a weekly event! ❄❄ #expatlife #lifeinkorea #korea
Christmas lessons~ making cards and ornaments.
.
.
.
#wheninkoreadoasthekoreans #lifeinkorea #christmas #xmas #card #handmade #origami #snowflake #colors #kids #students #fun #art #크리스마스 #카드 #정이 #latepost #like
Ketika buka timeline dan berseliweran foto-foto #Supershow7 😂

Dina yang dulu memang akan galau klo liat foto-fotonya tanpa bisa nonton secara langsung, tapi Dina yang sekarang.. lebih ke “ya udahlah yaah.. 🤣” kok rasanya sayang aja gitu ngeluarin uang buat beli tiketnya, beli albumnya, merchandise, dll. Sementara uang tersebut bisa Dina gunakan untuk kebutuhan lainnya kaya buat makan, jalan-jalan disini, bayar uang sekolah, dan lain sebagainya. Mungkin memang udah berlalu masanya~ naluri fangirlnya memang masih ada.. tapi udah ga sekuat dulu 😜 istilahnya “semua ada masanya” dan Dina yakini ini adalah bagian dari -proses pendewasaan diri juga- jadi belajar untuk lebih memprioritaskan hal-hal yang lebih penting 😊 tidak maksud menceramahi, hanya sekedar berbagi cerita 🙏🏻 For now.. i just want to enjoying my life in here and more focus to find my own oppa 🙈🙊 #livinginkorea  #lifeinkorea #allaboutKorea #koreanthings  #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #tourguide #tourguideinkorea #koreantrip #koreantravel #triptoKorea #TravelToKorea #kpop  #kpopfangirl #fangirl #fangirlstory
Ketika buka timeline dan berseliweran foto-foto #Supershow7  😂 Dina yang dulu memang akan galau klo liat foto-fotonya tanpa bisa nonton secara langsung, tapi Dina yang sekarang.. lebih ke “ya udahlah yaah.. 🤣” kok rasanya sayang aja gitu ngeluarin uang buat beli tiketnya, beli albumnya, merchandise, dll. Sementara uang tersebut bisa Dina gunakan untuk kebutuhan lainnya kaya buat makan, jalan-jalan disini, bayar uang sekolah, dan lain sebagainya. Mungkin memang udah berlalu masanya~ naluri fangirlnya memang masih ada.. tapi udah ga sekuat dulu 😜 istilahnya “semua ada masanya” dan Dina yakini ini adalah bagian dari -proses pendewasaan diri juga- jadi belajar untuk lebih memprioritaskan hal-hal yang lebih penting 😊 tidak maksud menceramahi, hanya sekedar berbagi cerita 🙏🏻 For now.. i just want to enjoying my life in here and more focus to find my own oppa 🙈🙊 #livinginkorea  #lifeinkorea  #allaboutKorea  #koreanthings  #damaliadailylife  #visitKorea  #visitSeoul  #tourguide  #tourguideinkorea  #koreantrip  #koreantravel  #triptoKorea  #TravelToKorea  #kpop  #kpopfangirl  #fangirl  #fangirlstory 
In Korea, you can get for the same price: a blended fruit tea drink, a latte or an entire meal. 🍵🍱😫
*
What would you choose?
*
*
*
*
*
#iseoulu #visitkorea #ig_korea #iloveseoul #traveltokorea #ilovekorea #photogsinkorea #seoulkorea #visitseoul #seoul_korea #southkorea #imagineyourkorea #seoulite #seoulinspirit #seoullife #seoullovers #lifeinkorea #travelasia #seoulsnap #송파 #송파맘
The best day with you again. Though it was the coldest day in Korea like we were in Chicago🌟💕 민경이 만나 기분좋았던 핑쿠데이 #Cantbelieve #youarehere
The best day with you again. Though it was the coldest day in Korea like we were in Chicago🌟💕 민경이 만나 기분좋았던 핑쿠데이 #Cantbelieve  #youarehere 
The gift from Chicago 🌷💄
#thanks🌸 #YSL #limitededition 
너가 내 남자친구인가보다 😂 #입생로랑 #한정판
🎳🎉🎳🎉🎳
🎳🎉🎳🎉🎳
So I work with this manager at work she’s so hierarchical and judgment on me since I’m not passive person.
She loves to tell me I’m too young to be mature enough.
But dude how the fuck you know I’m not, you might not know what I have been through cause I’m not like you whose not mature enough to control every little feelings. I hate this country’s work environment dammit.
.
.
#끄적#헬조선#hellkorea#lifeinkorea#whatisliketoliveinkorea#Korea#thoghts#work#wannabefree#freeme#dontjudgebycover
So I work with this manager at work she’s so hierarchical and judgment on me since I’m not passive person. She loves to tell me I’m too young to be mature enough. But dude how the fuck you know I’m not, you might not know what I have been through cause I’m not like you whose not mature enough to control every little feelings. I hate this country’s work environment dammit. . . #끄적 #헬조선 #hellkorea #lifeinkorea #whatisliketoliveinkorea #Korea #thoghts #work #wannabefree #freeme #dontjudgebycover 
So, you're moving to South Korea! Now, what do you need to pack? This was one of the biggest issues I had before I went to Korea. I wasn't sure of what to bring, or what not to bring, and ended up taking way more than I needed. I want to help others who are also moving to Korea, to have a smoother transition than I did! I have a free packing list of 12 things that you will need to pack with you before you go! Copy and paste the link below, to get access to it! Check your spam folder if you don't get it within 5-10 mins. Happy packing!

Rachelleandersonspeaks.com/packinglist/
.
.
.
.
.
.
#southkorea #packing #packinglist #packingforkorea #packingguide #seoul #busan #epik #englishprograminkorea #teachabroad #teachinkorea #teachinginkorea #lifeinkorea #teflteacher #expatsinkorea  #gepik #koreatravel #travelandteach #packingskills #eastasiantravel #koreanlifestyle #koreanlife #internationalteachers #englishteacher #teachaway #teachesl #travel #internationallife #teachinasia #expat
So, you're moving to South Korea! Now, what do you need to pack? This was one of the biggest issues I had before I went to Korea. I wasn't sure of what to bring, or what not to bring, and ended up taking way more than I needed. I want to help others who are also moving to Korea, to have a smoother transition than I did! I have a free packing list of 12 things that you will need to pack with you before you go! Copy and paste the link below, to get access to it! Check your spam folder if you don't get it within 5-10 mins. Happy packing! Rachelleandersonspeaks.com/packinglist/ . . . . . . #southkorea  #packing  #packinglist  #packingforkorea  #packingguide  #seoul  #busan  #epik  #englishprograminkorea  #teachabroad  #teachinkorea  #teachinginkorea  #lifeinkorea  #teflteacher  #expatsinkorea  #gepik  #koreatravel  #travelandteach  #packingskills  #eastasiantravel  #koreanlifestyle  #koreanlife  #internationalteachers  #englishteacher  #teachaway  #teachesl  #travel  #internationallife  #teachinasia  #expat 
아쉬움이 많지만 즐거웠던 코엑스 나들이. 
별마당은 애증이구나. 사람이 바글바글~
•
The famous Christmas tree at Starfield Library. This fancy library was a great move and saved the whole shopping mall, which I actually hate because this place got way too crowded. It used to be this calm and spacious shopping mall at the heart of Seoul~
•
Bu ay Seul’de her yer ışıl ışıl. Bu arkamdaki de bu senenin en meşhur yılbaşı ağaçlarından biri çünkü Starfield Kütüphanesi’nin ortasında. Bu kütüphane açıldığından beri insan kaynıyor burası. Eskiden mis gibi sakindi. Şimdi turistler resim çekinmeye geliyor. .
.
.
#별마당도서관 #코엑스 #강남 #서울 #한국 #크리스마스 #크리스마스트리 #외국인 #무슬림 #히잡 #starfieldlibrary #coex #gangnam #seoul #korea #lifeinkorea #lifeinseoul #musliminkorea #hijabi #muslim #turkish #christmastree #christmaslights #travelkorea #visitkorea #flashinglights #koredehayat #kore #seul #yılbaşıağacı
아쉬움이 많지만 즐거웠던 코엑스 나들이. 별마당은 애증이구나. 사람이 바글바글~ • The famous Christmas tree at Starfield Library. This fancy library was a great move and saved the whole shopping mall, which I actually hate because this place got way too crowded. It used to be this calm and spacious shopping mall at the heart of Seoul~ • Bu ay Seul’de her yer ışıl ışıl. Bu arkamdaki de bu senenin en meşhur yılbaşı ağaçlarından biri çünkü Starfield Kütüphanesi’nin ortasında. Bu kütüphane açıldığından beri insan kaynıyor burası. Eskiden mis gibi sakindi. Şimdi turistler resim çekinmeye geliyor. . . . #별마당도서관  #코엑스  #강남  #서울  #한국  #크리스마스  #크리스마스트리  #외국인  #무슬림  #히잡  #starfieldlibrary  #coex  #gangnam  #seoul  #korea  #lifeinkorea  #lifeinseoul  #musliminkorea  #hijabi  #muslim  #turkish  #christmastree  #christmaslights  #travelkorea  #visitkorea  #flashinglights  #koredehayat  #kore  #seul  #yılbaşıağacı 
เต้นไปคิดไป .. ท่ามันมีกี่แปดว่ะ ทำไมเยอะๆจัง 😑? คือไม่แปลกใจเลยเด็กเก่าหลีเรียนเก่งคือแม่งจำกันไวมาก ทั้งคลาสเปิดเพลงให้เต้นอยู่สีรอบ  ไม่ได้เต้นผญนานเก้ๆกังๆ 🙏
Choreographer Minky T.
#프리픽스스튜디오 #댄스 #공부해용 #dance #lifeinkorea #MAKeyinkorea
เต้นไปคิดไป .. ท่ามันมีกี่แปดว่ะ ทำไมเยอะๆจัง 😑? คือไม่แปลกใจเลยเด็กเก่าหลีเรียนเก่งคือแม่งจำกันไวมาก ทั้งคลาสเปิดเพลงให้เต้นอยู่สีรอบ ไม่ได้เต้นผญนานเก้ๆกังๆ 🙏 Choreographer Minky T. #프리픽스스튜디오  #댄스  #공부해용  #dance  #lifeinkorea  #MAKeyinkorea 
Because of being addicted to KOREAN things~~~ I've met a lot of awesome people. 
Started from this 오빠들
 i got many unnies, younger sisters who called me 언니 💕💕💕
Never regret being a fangirl cause i got & learn a lot!  Having memories & experiences. Can’t say thank you enough. Ga bisa dimention satu persatu karena saking banyaknya 😆 dari mulai jaman2 ngebaperin SJ, PO albumnya, cari2 tiket konser, antri berjam-jam, ikut project-gathering ini itu, dan seterusnya 😂 yang paliiiiing aku suka dari “fangirling world” adalah rasa setia kawan yang bener-bener terasa. Sampai muncul ungkapan, “Hanya fangirl lah yang mengerti perasaan sesama fangirl” 🙈🙊 Alhamdulillah sampai Dina ada di Korea pun komunikasi sama temen2 yg suka Korea masih jalan terus, karena kita punya ketertarikan yang sama 😍 sampe2 pas lagi telfonan sama ibu, “Teh, paket buat teteh udah ibu kirim yaa ke temen teteh. Ini siapa lagi yang ke korea teh? Perasaan tiap bulan ada aja yang kesana?
Yang ini temen kenal dimana? Di internet?” 🤣🤣🤣 Ibunya keheranan soalnya tiap bulan ada aja temen yang dateng kesini. Dan mayoritasnya memang kenalnya dari internet. Karena sama-sama suka Korea, jadinya deket trus ketemu di dunia nyata, cocok, sampe sekarang keep in touch terus.. 😆😍😝😘 Last but not least Love you all my fangirl mates~~~ 😘😘😘😘😘 #muslimahinkorea #livinginkorea  #lifeinkorea #allaboutKorea #koreanthings  #damaliadailylife #visitKorea #visitSeoul #tourguide #tourguideinkorea #koreantrip #koreantravel #triptoKorea #TravelToKorea #kpop #superjunior #kpopfangirl #fangirl #fangirlstory
Because of being addicted to KOREAN things~~~ I've met a lot of awesome people. Started from this 오빠들 i got many unnies, younger sisters who called me 언니 💕💕💕 Never regret being a fangirl cause i got & learn a lot! Having memories & experiences. Can’t say thank you enough. Ga bisa dimention satu persatu karena saking banyaknya 😆 dari mulai jaman2 ngebaperin SJ, PO albumnya, cari2 tiket konser, antri berjam-jam, ikut project-gathering ini itu, dan seterusnya 😂 yang paliiiiing aku suka dari “fangirling world” adalah rasa setia kawan yang bener-bener terasa. Sampai muncul ungkapan, “Hanya fangirl lah yang mengerti perasaan sesama fangirl” 🙈🙊 Alhamdulillah sampai Dina ada di Korea pun komunikasi sama temen2 yg suka Korea masih jalan terus, karena kita punya ketertarikan yang sama 😍 sampe2 pas lagi telfonan sama ibu, “Teh, paket buat teteh udah ibu kirim yaa ke temen teteh. Ini siapa lagi yang ke korea teh? Perasaan tiap bulan ada aja yang kesana? Yang ini temen kenal dimana? Di internet?” 🤣🤣🤣 Ibunya keheranan soalnya tiap bulan ada aja temen yang dateng kesini. Dan mayoritasnya memang kenalnya dari internet. Karena sama-sama suka Korea, jadinya deket trus ketemu di dunia nyata, cocok, sampe sekarang keep in touch terus.. 😆😍😝😘 Last but not least Love you all my fangirl mates~~~ 😘😘😘😘😘 #muslimahinkorea  #livinginkorea  #lifeinkorea  #allaboutKorea  #koreanthings  #damaliadailylife  #visitKorea  #visitSeoul  #tourguide  #tourguideinkorea  #koreantrip  #koreantravel  #triptoKorea  #TravelToKorea  #kpop  #superjunior  #kpopfangirl  #fangirl  #fangirlstory