an online Instagram web viewer

#littlemuslimah medias

Photos

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original).
๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa.
๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!!
๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti  tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜
.
๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ

Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* .
๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun)
๐Ÿ“‹  Ukur Lilit muka 17 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun)
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun )
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci
.
.
๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90
๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss)

Berminat? Jom order sekarang!!
1) Whatsapp ke 011 28419457
2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids
3)DM @tudung4kids.
.
#tudung4kids #kidstudung #kidsshawl #tudungkanak2 #instantshawlkanakkanak #tudungkanakkanak #hijabkids #kidshijab
#shawlbudak #instantshawlkids
#instantshawlbudak #littlemuslimah  #shawlkanakkanak #tudungbudak #shawlduamuka #tudungbudak #tudungrayabudak #ruangrezekihanania #laraalana #aaisyahdhiarana #minaz #bazaarpaknil #sayajual2017 #tudungmurahmalaysia #igshopmy #minaz #bellaamara #instaartis #instaseleb
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . ๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original). ๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa. ๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!! ๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜ . ๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* . ๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 17 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun ) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci . . ๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90 ๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss) Berminat? Jom order sekarang!! 1) Whatsapp ke 011 28419457 2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids 3)DM @tudung4kids. . #tudung4kids  #kidstudung  #kidsshawl  #tudungkanak2  #instantshawlkanakkanak  #tudungkanakkanak  #hijabkids  #kidshijab  #shawlbudak  #instantshawlkids  #instantshawlbudak  #littlemuslimah  #shawlkanakkanak  #tudungbudak  #shawlduamuka  #tudungbudak  #tudungrayabudak  #ruangrezekihanania  #laraalana  #aaisyahdhiarana  #minaz  #bazaarpaknil  #sayajual2017  #tudungmurahmalaysia  #igshopmy  #minaz  #bellaamara  #instaartis  #instaseleb 
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original).
๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa.
๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!!
๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti  tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜
.
๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ

Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* .
๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun)
๐Ÿ“‹  Ukur Lilit muka 17 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun)
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun )
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci
.
.
๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90
๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss)

Berminat? Jom order sekarang!!
1) Whatsapp ke 011 28419457
2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids
3)DM @tudung4kids.
.
#tudung4kids #kidstudung #kidsshawl #tudungkanak2 #instantshawlkanakkanak #tudungkanakkanak #hijabkids #kidshijab
#shawlbudak #instantshawlkids
#instantshawlbudak #littlemuslimah  #shawlkanakkanak #tudungbudak #shawlduamuka #tudungbudak #tudungrayabudak #ruangrezekihanania #laraalana #aaisyahdhiarana #minaz #bazaarpaknil #sayajual2017 #tudungmurahmalaysia #igshopmy #minaz #bellaamara #instaartis #instaseleb
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . ๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original). ๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa. ๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!! ๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜ . ๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* . ๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 17 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun ) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci . . ๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90 ๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss) Berminat? Jom order sekarang!! 1) Whatsapp ke 011 28419457 2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids 3)DM @tudung4kids. . #tudung4kids  #kidstudung  #kidsshawl  #tudungkanak2  #instantshawlkanakkanak  #tudungkanakkanak  #hijabkids  #kidshijab  #shawlbudak  #instantshawlkids  #instantshawlbudak  #littlemuslimah  #shawlkanakkanak  #tudungbudak  #shawlduamuka  #tudungbudak  #tudungrayabudak  #ruangrezekihanania  #laraalana  #aaisyahdhiarana  #minaz  #bazaarpaknil  #sayajual2017  #tudungmurahmalaysia  #igshopmy  #minaz  #bellaamara  #instaartis  #instaseleb 
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original).
๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa.
๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!!
๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti  tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜
.
๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ

Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* .
๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun)
๐Ÿ“‹  Ukur Lilit muka 17 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun)
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci
.
๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun )
๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci
.
.
๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90
๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss)

Berminat? Jom order sekarang!!
1) Whatsapp ke 011 28419457
2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids
3)DM @tudung4kids.
.
#tudung4kids #kidstudung #kidsshawl #tudungkanak2 #instantshawlkanakkanak #tudungkanakkanak #hijabkids #kidshijab
#shawlbudak #instantshawlkids
#instantshawlbudak #littlemuslimah  #shawlkanakkanak #tudungbudak #shawlduamuka #tudungbudak #tudungrayabudak #ruangrezekihanania #laraalana #aaisyahdhiarana #minaz #bazaarpaknil #sayajual2017 #tudungmurahmalaysia #igshopmy #minaz #bellaamara #instaartis #instaseleb
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰JOM CEPAT-CEPAT GRAB!!SHAWL NASUHA ADA SALE!! SEKARANG HANYA RM 25.83 je..HARGA ASAL RM36.90..JIMAT BERBALOI๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ . ๐Ÿ’ *INSTANT SHAWL NASUHA* ๐Ÿ’Instant shawl yang tak perlu lilit..sarung je zaaap! Siap..anak boleh pakai sendiri je๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . ๐Ÿ’ฅDijahit dengan menggunakan material COTTON PRADA (Original). ๐Ÿ’ฅSejuk.Lembut.Gebu-gebu. Anak-anak pasti selesa. ๐Ÿ’ฅYang lagi penting, material ni tak payah gosok.JIMAT MASA lagi!! ๐Ÿ’ฅDihiasi dengan corak bunga-bungaan ceria di bahagian jurai. Si comel puan pasti tampak lagi comel dan ceria ๐Ÿ˜ . ๐Ÿƒ *SAIZ* ๐Ÿƒ Sesuai untuk sicomel *1 tahun - 12 tahun* . ๐Ÿ‘‰ *Saiz S* ( Cadangan umur 2- 5 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 17 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz M* (Cadangan umur 6 - 8 tahun) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 19 inci . ๐Ÿ‘‰ *Saiz L* (Cadangan umur 9 - 12 tahun ) ๐Ÿ“‹ Ukur Lilit muka 20 inci . . ๐Ÿ”ฎ *HARGA ASAL*: RM36.90 ๐Ÿ”ฎHARGA SALE SEKARANG: RM 25.83๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ Pos RM 6 (sm) / RM 10(ss) Berminat? Jom order sekarang!! 1) Whatsapp ke 011 28419457 2) Whatsapp PANTAS - klik link di bio @tudung4kids 3)DM @tudung4kids. . #tudung4kids  #kidstudung  #kidsshawl  #tudungkanak2  #instantshawlkanakkanak  #tudungkanakkanak  #hijabkids  #kidshijab  #shawlbudak  #instantshawlkids  #instantshawlbudak  #littlemuslimah  #shawlkanakkanak  #tudungbudak  #shawlduamuka  #tudungbudak  #tudungrayabudak  #ruangrezekihanania  #laraalana  #aaisyahdhiarana  #minaz  #bazaarpaknil  #sayajual2017  #tudungmurahmalaysia  #igshopmy  #minaz  #bellaamara  #instaartis  #instaseleb 
Tudung Budak Comel 
Coming soon tgh tgu model kenit abes mood swing jap.. nnt kite snappy2 k

20 kaler
Terhad sgt2
Chiffon 2 layer

Bile pakai terus bertambah2 comel

#tudung #tudungbudak #tudungbudakcomel #littlemuslimah #littleprincess
JUALAN KASI LICIN!
.
Abaya Raudhah (Jubah + Tudung + Inner)
- Material Lycra
.
Available : Size 2y, 3y, 4y
.
DM/WA 0136033370 for order.Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜€
.#bajucomel #bajusicomel #jubahkanakkanak #kidshijab #tudungkanakkanak #kidsjubah #kidsshawl #littlemuslimah #muslimahkids
#fashionkidsmalaysia #Instantshawlbudak #kidsblouse #blousebudak #dressbudak
#dresskanakkanak #jubahbudak #sayajual #skirtbudak #girldress #muslimahgirldress #abayaforkids
JUALAN KASI LICIN! . Abaya Raudhah (Jubah + Tudung + Inner) - Material Lycra . Available : Size 2y, 3y, 4y . DM/WA 0136033370 for order.Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜€ .#bajucomel  #bajusicomel  #jubahkanakkanak  #kidshijab  #tudungkanakkanak  #kidsjubah  #kidsshawl  #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak  #dressbudak  #dresskanakkanak  #jubahbudak  #sayajual  #skirtbudak  #girldress  #muslimahgirldress  #abayaforkids 
JUALAN KASI LICIN!
.
Abaya Raudhah (Jubah + Tudung + Inner)
- Material Lycra
.
Available : Size  3y, 4y
.
DM/WA 0136033370 for order.Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜€
.#bajucomel #bajusicomel #jubahkanakkanak #kidshijab #tudungkanakkanak #kidsjubah #kidsshawl #littlemuslimah #muslimahkids
#fashionkidsmalaysia #Instantshawlbudak #kidsblouse #blousebudak #dressbudak
#dresskanakkanak #jubahbudak #sayajual #skirtbudak #girldress #muslimahgirldress #abayaforkids
JUALAN KASI LICIN! . Abaya Raudhah (Jubah + Tudung + Inner) - Material Lycra . Available : Size 3y, 4y . DM/WA 0136033370 for order.Siapa cepat dia dapat ๐Ÿ˜€ .#bajucomel  #bajusicomel  #jubahkanakkanak  #kidshijab  #tudungkanakkanak  #kidsjubah  #kidsshawl  #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak  #dressbudak  #dresskanakkanak  #jubahbudak  #sayajual  #skirtbudak  #girldress  #muslimahgirldress  #abayaforkids 
๐Ÿ”ฅ5 HOT COLORS FROM THE EL'S๐Ÿ”ฅ
โ€ข
๐ŸŒธ Baby Pink
๐Ÿ‹ Blue Whale
๐ŸŒš Black Charcoal
๐Ÿ Brown Hamster
๐Ÿญ Grey Totoro
โ€ข
Available in all sizes! ๐Ÿ˜ƒ
โ€ข
S: RM37.90 (6m-2y) โœ…
M: RM39.90 (3y-5y)โœ…
L: RM39.90 (6y-8y) โœ…
XL: RM41.90 (9y-12y)โœ…
โ€ข
๐Ÿ“จPostage RM8/ RM12
โ€ข
CEPAT CEPAT! TENGAH SALE 15% AWAL MUHARRAM NI! ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
โ€ข
Stok terhad sangat ni. Sapa nak pm "Awal Muharram Sale" ke ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
โ€ข
www.wasap.my/60139261136 (ika)
www.wasap.my/60139261136 (ika)
www.wasap.my/60139261136 (ika)
โ€ข
Thank you ๐ŸŒผ
#tudungbudakonline #tudungbudak #tudungbudak6bulan #tudungkanakkanak #tudunganak #tudungsyria #tudungkids #tudungbayi #tudungcute #tudungbaby #tudungcomel #tudungkanakkanak #littlemuslimah #muslimkids #lovecoveraurah #softawningkids #tudungbudaksoftawning #tudungpalingcute #littlemuslimah #lovecoveraurah #teachthemyoung #littlecaliph #muslimkids #scarffashion #kidsscarf #kidsscarfdesigner #childrenofheaven #tudungraya #tudungngaji #qasehtiara #sarungqaseh
๐Ÿ”ฅ5 HOT COLORS FROM THE EL'S๐Ÿ”ฅ โ€ข ๐ŸŒธ Baby Pink ๐Ÿ‹ Blue Whale ๐ŸŒš Black Charcoal ๐Ÿ Brown Hamster ๐Ÿญ Grey Totoro โ€ข Available in all sizes! ๐Ÿ˜ƒ โ€ข S: RM37.90 (6m-2y) โœ… M: RM39.90 (3y-5y)โœ… L: RM39.90 (6y-8y) โœ… XL: RM41.90 (9y-12y)โœ… โ€ข ๐Ÿ“จPostage RM8/ RM12 โ€ข CEPAT CEPAT! TENGAH SALE 15% AWAL MUHARRAM NI! ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ โ€ข Stok terhad sangat ni. Sapa nak pm "Awal Muharram Sale" ke ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ€ข www.wasap.my/60139261136 (ika) www.wasap.my/60139261136 (ika) www.wasap.my/60139261136 (ika) โ€ข Thank you ๐ŸŒผ #tudungbudakonline  #tudungbudak  #tudungbudak6bulan  #tudungkanakkanak  #tudunganak  #tudungsyria  #tudungkids  #tudungbayi  #tudungcute  #tudungbaby  #tudungcomel  #tudungkanakkanak  #littlemuslimah  #muslimkids  #lovecoveraurah  #softawningkids  #tudungbudaksoftawning  #tudungpalingcute  #littlemuslimah  #lovecoveraurah  #teachthemyoung  #littlecaliph  #muslimkids  #scarffashion  #kidsscarf  #kidsscarfdesigner  #childrenofheaven  #tudungraya  #tudungngaji  #qasehtiara  #sarungqaseh 
Me and My September

September demi September, dari tahun ke tahun, silih berganti.
Entah kenapa tiap September selalu sedih.
Selalu menyimpan kedukaan.
Selalu ada penyesalan.
Selalu ada yang belum terselesaikan.
Tapi selalu enggan beranjak dari September.
Mungkin dalam September ada aja tawa dan suka.
Ada aja sejumlah rencana besar.
Ada juga setitik keberanian untuk menantang masa depan.
Karena September adalah bulan dimana kita dilahirkan.
Yang mestinya menjadi momentum untuk kita melakukan sesuatu yang lebih baik lagi dari September-September yang telah lewat.
Karena orang-orang hebat lahir di bulan September.
Met milad bagi siapa aja yang lahir di bulan September.

Tagline : So Sweet September
#artwork #dailydaawah #painting #drawing #littlemuslim #littlemuslimah #illustration #illustagram #colorpencil #colorpencildrawing #dailydrawing #dailydraw #hindipendent #mangadrawing #mangadraw #animedrawing #animedraw #komikindonesia #komikinajah #pagiini #minggurandom #komikin_ajah #ayah #sosweetseptember #september #septemberceria #milad
Me and My September September demi September, dari tahun ke tahun, silih berganti. Entah kenapa tiap September selalu sedih. Selalu menyimpan kedukaan. Selalu ada penyesalan. Selalu ada yang belum terselesaikan. Tapi selalu enggan beranjak dari September. Mungkin dalam September ada aja tawa dan suka. Ada aja sejumlah rencana besar. Ada juga setitik keberanian untuk menantang masa depan. Karena September adalah bulan dimana kita dilahirkan. Yang mestinya menjadi momentum untuk kita melakukan sesuatu yang lebih baik lagi dari September-September yang telah lewat. Karena orang-orang hebat lahir di bulan September. Met milad bagi siapa aja yang lahir di bulan September. Tagline : So Sweet September #artwork  #dailydaawah  #painting  #drawing  #littlemuslim  #littlemuslimah  #illustration  #illustagram  #colorpencil  #colorpencildrawing  #dailydrawing  #dailydraw  #hindipendent  #mangadrawing  #mangadraw  #animedrawing  #animedraw  #komikindonesia  #komikinajah  #pagiini  #minggurandom  #komikin_ajah  #ayah  #sosweetseptember  #september  #septemberceria  #milad 
Jam segini masi nemenin anak ini begadang ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฅ
.
.
.
_23:50, jum'at22092017_
.
.
.
#littlemuslimah #syarikids #syaristyle #anaksholihah #anaksholehah #hijabercilik #hijaberciliksemarang #ootdhijabsyari #ootdhijabanak #ootdsyari #ootdsyarikids #ootdsyarianak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN
.
Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ;
.
โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga
โˆšโˆš Labuh paras lutut
โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai
โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka
.
SAIZ
1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th)
2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th)
3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th)
4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th)
*ukur badan anak untuk ketepatan size
.
HARGA : RM 29 sahaja
KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS)
.
#littlemuslimah
#muslimahkids
#fashionkidsmalaysia
#Instantshawlbudak
#kidsblouse
#blousebudak
TERBARU ! KYRAtwist~tee YANG TRENDY DAN SOPAN . Tak nak cakap banyak.Meh Kak P story sikit pasepa KYRAtwist~tee nie wajib milik ; . โˆšโˆš Tunik yang sopan dan terkini โˆšโˆš Ikatan dan simpulan yang buat nampak design nie lain macam comel dia.Boleh ikat depan atau belakang juga โˆšโˆš Labuh paras lutut โˆšโˆš Sesuai untuk 1- 5 tahun (bergantung kepada saiz si pemakai โˆšโˆš 7 corak yang memang budak-budak suka . SAIZ 1 : Lebar Dada 24cm, Labuh Baju 42cm (1-2th) 2 : Lebar Dada 26cm, Labuh Baju 44cm (2-3th) 3 : Lebar Dada 28cm, Labuh Baju 46cm (3-4th) 4 : Lebar Dada 30cm, Labuh Baju 48cm (4-5th) *ukur badan anak untuk ketepatan size . HARGA : RM 29 sahaja KOS POS : RM 7 (SM), RM 10 (SS) . #littlemuslimah  #muslimahkids  #fashionkidsmalaysia  #Instantshawlbudak  #kidsblouse  #blousebudak 
.
Cuk cak!
.
Salam Maal Hijrah! Tengah buat apa tu dengan family tercinta??? ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
Free-free tu, jenguk-jenguklah website Fathiyah's dreams. Kami dah berwajah baru๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Lebih user-friendly untuk memudahkan urusan shopping Mommies & Daddies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Jom ke http://www.fathiyahdreams.com/ untuk melengkapkan keperluan muslimah little princess anda! ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
.
#fathiyahsdreams
#bebeautifulbespecial
#ilovefathiyahsdreams #tudungbayi
#fashionkidsmalaysia #bajubudak
#kidshijab #tudungbudak #muslimahkids #bajukids #kidstudung #tudungkids #ihtifal #bandarbarubangi #blousebudak #innerbudak #jubahbudak #sayajualtudung  #sayajualtudungbudak #bukitjelutong #jubahbudakperempuan #instantshawlkids #littlemuslimah #shawlbudak #telekungbudak #dresskanakkanak #tudungbaby  #shahalamresident
. Cuk cak! . Salam Maal Hijrah! Tengah buat apa tu dengan family tercinta??? ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . Free-free tu, jenguk-jenguklah website Fathiyah's dreams. Kami dah berwajah baru๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Lebih user-friendly untuk memudahkan urusan shopping Mommies & Daddies ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Jom ke http://www.fathiyahdreams.com/ untuk melengkapkan keperluan muslimah little princess anda! ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ . #fathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #ilovefathiyahsdreams  #tudungbayi  #fashionkidsmalaysia  #bajubudak  #kidshijab  #tudungbudak  #muslimahkids  #bajukids  #kidstudung  #tudungkids  #ihtifal  #bandarbarubangi  #blousebudak  #innerbudak  #jubahbudak  #sayajualtudung  #sayajualtudungbudak  #bukitjelutong  #jubahbudakperempuan  #instantshawlkids  #littlemuslimah  #shawlbudak  #telekungbudak  #dresskanakkanak  #tudungbaby  #shahalamresident 
Salam Maal Hijrah.. Selamat Tahun Baru.. Semoga tahun ini lebih baik... Start fresh this new year ๐Ÿ˜‰ Keep supporting us dearies ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Happy long weekend ๐Ÿ˜‰ Arissa donning Instant Bow Afia #bowhijabqhaireenstouch super comfy and easy to wear ๐Ÿ˜˜
Salam Maal Hijrah.. Selamat Tahun Baru.. Semoga tahun ini lebih baik... Start fresh this new year ๐Ÿ˜‰ Keep supporting us dearies ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Happy long weekend ๐Ÿ˜‰ Arissa donning Instant Bow Afia #bowhijabqhaireenstouch  super comfy and easy to wear ๐Ÿ˜˜
Our Ages 8-11 magazine will be testing your child's knowledge about the months of the Islamic calendar! Definitely a resource I need to use to brush up lol ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜œ
Our Ages 8-11 magazine will be testing your child's knowledge about the months of the Islamic calendar! Definitely a resource I need to use to brush up lol ๐Ÿ™Š๐Ÿ˜œ
New book arrivals! ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š
"A picture book that helps children better understand the Islamic belief & the attributes of Allah."
Available online & in-store. Also check-out our super awesome sale on Wall Art๐Ÿ–ผ .
.
.
.
#siraj #sirajstore #muslimshop #islamicbooks #islamicbook #islamicgifts #islamickids #islamickidsbooks #muslimkids #littlemuslims #littlemuslimah #islamichomeschooling #muslimhomeschool #islamicteachers #muslimmom #njmuslims #nymuslims #americanmuslims #islamiclifestlye
New book arrivals! ๐Ÿ“š๐Ÿ“š๐Ÿ“š "A picture book that helps children better understand the Islamic belief & the attributes of Allah." Available online & in-store. Also check-out our super awesome sale on Wall Art๐Ÿ–ผ . . . . #siraj  #sirajstore  #muslimshop  #islamicbooks  #islamicbook  #islamicgifts  #islamickids  #islamickidsbooks  #muslimkids  #littlemuslims  #littlemuslimah  #islamichomeschooling  #muslimhomeschool  #islamicteachers  #muslimmom  #njmuslims  #nymuslims  #americanmuslims  #islamiclifestlye 
Ready dan PO Gamis Naila Set ๐Ÿ˜

Gamis dengan aksen kerut pinggang.

Tersedia dalam 4 kombinasi warna:
Salem mint
Kubus abu
Coksu salem
Pink dusty

Kombinasi dua warna bahan jersey rayon super (atas dan hijab), wolly crepe premium (bawah) dan renda rajut. Bisa order gamisnya saja :-) Ada size chart baik bagi putri maupun Bundanya ๐Ÿ˜Š

Boleh tanya2 dulu ya Bunda ๐Ÿ˜Š

#openreseller #opendropshipper
#anayahijabreseller #distributortangerang #gamissyari #gamis #gamisbaby #gamisbayi #gamisanak #gamisset #gamissetanak #dress #babydress #dresscantik #cutedress #gamiscantik #hijabbaby #hijabkids #littlemuslimah #muslimahkids #muslimahkidsstyle #indonesia #hijabkidsindo #babyhijab #babyhijaber #hijaberskids
Ready dan PO Gamis Naila Set ๐Ÿ˜ Gamis dengan aksen kerut pinggang. Tersedia dalam 4 kombinasi warna: Salem mint Kubus abu Coksu salem Pink dusty Kombinasi dua warna bahan jersey rayon super (atas dan hijab), wolly crepe premium (bawah) dan renda rajut. Bisa order gamisnya saja :-) Ada size chart baik bagi putri maupun Bundanya ๐Ÿ˜Š Boleh tanya2 dulu ya Bunda ๐Ÿ˜Š #openreseller  #opendropshipper  #anayahijabreseller  #distributortangerang  #gamissyari  #gamis  #gamisbaby  #gamisbayi  #gamisanak  #gamisset  #gamissetanak  #dress  #babydress  #dresscantik  #cutedress  #gamiscantik  #hijabbaby  #hijabkids  #littlemuslimah  #muslimahkids  #muslimahkidsstyle  #indonesia  #hijabkidsindo  #babyhijab  #babyhijaber  #hijaberskids 
.
Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi...
.
 SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Mommy nak? 
Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang!
.
Fathiyah's dreams
Be beautiful๐ŸŽ€Be special
www.fathiyahdreams.com
.
#fathiyahsdreams
#ilovefathiyahsdreams
#bebeautifulbespecial #kidshijab #bajukenduri #flowergirldress #hijabkids #jubahkids #abayakids #jubah #majlisihtifal #girlsjubah #jubahgirls #yearendconcert #sedondon #littlemuslimah
#kidsjubah #muslimahkids #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan #jubahbudak #sayajualjubah #longdressanak #jubahcantik #sayajualjubahbudak #shahalamresident
#dresskanakkanakmurah #bukitjelutong
. Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi... . SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Mommy nak? Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang! . Fathiyah's dreams Be beautiful๐ŸŽ€Be special www.fathiyahdreams.com . #fathiyahsdreams  #ilovefathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #kidshijab  #bajukenduri  #flowergirldress  #hijabkids  #jubahkids  #abayakids  #jubah  #majlisihtifal  #girlsjubah  #jubahgirls  #yearendconcert  #sedondon  #littlemuslimah  #kidsjubah  #muslimahkids  #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan  #jubahbudak  #sayajualjubah  #longdressanak  #jubahcantik  #sayajualjubahbudak  #shahalamresident  #dresskanakkanakmurah  #bukitjelutong 
.
Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi...
.
 SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Mommy nak? 
Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang!
.
Fathiyah's dreams
Be beautiful๐ŸŽ€Be special
www.fathiyahdreams.com
.
#fathiyahsdreams
#ilovefathiyahsdreams
#bebeautifulbespecial #kidshijab #bajukenduri #flowergirldress #hijabkids #jubahkids #abayakids #jubah #majlisihtifal #girlsjubah #jubahgirls #yearendconcert #sedondon #littlemuslimah
#kidsjubah #muslimahkids #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan #jubahbudak #sayajualjubah #longdressanak #jubahcantik #sayajualjubahbudak #shahalamresident
#dresskanakkanakmurah #bukitjelutong
. Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi... . SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Mommy nak? Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang! . Fathiyah's dreams Be beautiful๐ŸŽ€Be special www.fathiyahdreams.com . #fathiyahsdreams  #ilovefathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #kidshijab  #bajukenduri  #flowergirldress  #hijabkids  #jubahkids  #abayakids  #jubah  #majlisihtifal  #girlsjubah  #jubahgirls  #yearendconcert  #sedondon  #littlemuslimah  #kidsjubah  #muslimahkids  #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan  #jubahbudak  #sayajualjubah  #longdressanak  #jubahcantik  #sayajualjubahbudak  #shahalamresident  #dresskanakkanakmurah  #bukitjelutong 
.
Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi...
.
 SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Mommy nak? 
Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang!
.
Fathiyah's dreams
Be beautiful๐ŸŽ€Be special
www.fathiyahdreams.com
.
#fathiyahsdreams
#ilovefathiyahsdreams
#bebeautifulbespecial #kidshijab #bajukenduri #flowergirldress #hijabkids #jubahkids #abayakids #jubah #majlisihtifal #girlsjubah #jubahgirls #yearendconcert #sedondon #littlemuslimah
#kidsjubah #muslimahkids #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan #jubahbudak #sayajualjubah #longdressanak #jubahcantik #sayajualjubahbudak #shahalamresident
#dresskanakkanakmurah #bukitjelutong
. Majlis Ihtifal & kenduri kahwin tak lama lagi... . SUSAH nak cari JUBAH anak 9,10,11,&12 tahun??? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ . Mai sini.. Kami menyelesaikan masalah Mommy-Mommy semua dengan menyediakan jubah KHAS untuk anak perempuan remaja 9,10,11 & 12 tahun ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ . JUBAH Fathiyah's dreams masih mengekalkan design SIMPLE tetapi EKSKLUSIF untuk anak-anak anda bergaya ceria ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Mommy nak? Cepat-cepat whatsapp 011-26793707 sekarang! . Fathiyah's dreams Be beautiful๐ŸŽ€Be special www.fathiyahdreams.com . #fathiyahsdreams  #ilovefathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #kidshijab  #bajukenduri  #flowergirldress  #hijabkids  #jubahkids  #abayakids  #jubah  #majlisihtifal  #girlsjubah  #jubahgirls  #yearendconcert  #sedondon  #littlemuslimah  #kidsjubah  #muslimahkids  #dresskanakkanak  #jubahbudakperempuan  #jubahbudak  #sayajualjubah  #longdressanak  #jubahcantik  #sayajualjubahbudak  #shahalamresident  #dresskanakkanakmurah  #bukitjelutong 
Bismillahirrahmanirrahim
โ–ซ
Di Tahun Baru Hijriyah ini semoga kita senantiasa diberikan Keberkahan, Kesehatan, dan Perlindungan Allah SWT

Dan mari kita Berdoa untuk Tahun Baru dengan penuh Perdamaian, Kebahagiaan dan Berkah bagi Semua Keluarga dan Saudara-Saudari kita di Rohingya, Palestina, Syiria, dan Afghanistan.
โ–ซ
โ–ซ
#littlejasminehijab
#prayforrohingya 
#prayforpalestine
#prayforsyiria
#prayforafghanistan
#islamicnewyear #muharram
#littlejasmine #littlejasminegamis #gamisanak #gamisanakmurah #gamisanaksyari #bajumuslimanak #bajumuslimanakmurah #kerudunganak #bergoanak #hijabanak #hijabbaby #hijabbayi #hijabanakmurah #hijabanaklucu #hijabercilikindonesia 
#hijabercilik #muslimahcilik #hijabkidsootdindo #littlemuslimah #produsenjilbabanak
Bismillahirrahmanirrahim โ–ซ Di Tahun Baru Hijriyah ini semoga kita senantiasa diberikan Keberkahan, Kesehatan, dan Perlindungan Allah SWT Dan mari kita Berdoa untuk Tahun Baru dengan penuh Perdamaian, Kebahagiaan dan Berkah bagi Semua Keluarga dan Saudara-Saudari kita di Rohingya, Palestina, Syiria, dan Afghanistan. โ–ซ โ–ซ #littlejasminehijab  #prayforrohingya  #prayforpalestine  #prayforsyiria  #prayforafghanistan  #islamicnewyear  #muharram  #littlejasmine  #littlejasminegamis  #gamisanak  #gamisanakmurah  #gamisanaksyari  #bajumuslimanak  #bajumuslimanakmurah  #kerudunganak  #bergoanak  #hijabanak  #hijabbaby  #hijabbayi  #hijabanakmurah  #hijabanaklucu  #hijabercilikindonesia  #hijabercilik  #muslimahcilik  #hijabkidsootdindo  #littlemuslimah  #produsenjilbabanak 
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜.
.
Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017.
.
โค๏ธ on model warna LAVENDER โค๏ธ.
.
-------------------------------------------.
.
Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing  Asahi Super.
๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut,  dan nyaman insyaAllah)
๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona.
๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL.
๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size.
๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada
๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu
๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk
๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget
๐Ÿ’• Kerah shanghai.
.
.
Harga Hemat Bersahabat
๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275
๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k.
.
.
๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 
7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด
โค๏ธ Dusty Pink
โค๏ธ Pink Lavender
โค๏ธ Blue Mint
โค๏ธ Lavender
โค๏ธ Greent Mint
โค๏ธ Black
โค๏ธ Navy
.
--------------------------
.
Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Kirim ke :
๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @)
๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417
.
.
.
-----------------------------
.
#artwork #visualart #dailydaawah #catsofinstagram #painting #drawing #sketching #graphicdesign #littlemuslimah #vsco #vscocam #like4like #illustration #illustrator #likeforlike #illustagram #digitaldesign #styling #quotes #coreldraw #colorful #beautiful #monochrome #selfreminder #digitalart #art #doodling #doodle #love #Repost
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜. . Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017. . โค๏ธ on model warna LAVENDER โค๏ธ. . -------------------------------------------. . Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing Asahi Super. ๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut, dan nyaman insyaAllah) ๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona. ๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL. ๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size. ๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada ๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu ๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk ๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget ๐Ÿ’• Kerah shanghai. . . Harga Hemat Bersahabat ๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275 ๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k. . . ๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด โค๏ธ Dusty Pink โค๏ธ Pink Lavender โค๏ธ Blue Mint โค๏ธ Lavender โค๏ธ Greent Mint โค๏ธ Black โค๏ธ Navy . -------------------------- . Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Kirim ke : ๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @) ๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417 . . . ----------------------------- . #artwork  #visualart  #dailydaawah  #catsofinstagram  #painting  #drawing  #sketching  #graphicdesign  #littlemuslimah  #vsco  #vscocam  #like4like  #illustration  #illustrator  #likeforlike  #illustagram  #digitaldesign  #styling  #quotes  #coreldraw  #colorful  #beautiful  #monochrome  #selfreminder  #digitalart  #art  #doodling  #doodle  #love  #Repost 
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜.
.
Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017.
.
โค๏ธ on model warna LAVENDER โค๏ธ.
.
-------------------------------------------.
.
Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing  Asahi Super.
๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut,  dan nyaman insyaAllah)
๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona.
๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL.
๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size.
๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada
๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu
๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk
๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget
๐Ÿ’• Kerah shanghai.
.
.
Harga Hemat Bersahabat
๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275
๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k.
.
.
๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 
7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด
โค๏ธ Dusty Pink
โค๏ธ Pink Lavender
โค๏ธ Blue Mint
โค๏ธ Lavender
โค๏ธ Greent Mint
โค๏ธ Black
โค๏ธ Navy
.
--------------------------
.
Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Kirim ke :
๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @)
๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417
.
.
.
-----------------------------
.
#artwork #visualart #dailydaawah #catsofinstagram #painting #drawing #sketching #graphicdesign #littlemuslimah #vsco #vscocam #like4like #illustration #illustrator #likeforlike #illustagram #digitaldesign #styling #quotes #coreldraw #colorful #beautiful #monochrome #selfreminder #digitalart #art #doodling #doodle #love #Repost
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜. . Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017. . โค๏ธ on model warna LAVENDER โค๏ธ. . -------------------------------------------. . Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing Asahi Super. ๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut, dan nyaman insyaAllah) ๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona. ๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL. ๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size. ๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada ๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu ๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk ๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget ๐Ÿ’• Kerah shanghai. . . Harga Hemat Bersahabat ๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275 ๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k. . . ๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด โค๏ธ Dusty Pink โค๏ธ Pink Lavender โค๏ธ Blue Mint โค๏ธ Lavender โค๏ธ Greent Mint โค๏ธ Black โค๏ธ Navy . -------------------------- . Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Kirim ke : ๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @) ๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417 . . . ----------------------------- . #artwork  #visualart  #dailydaawah  #catsofinstagram  #painting  #drawing  #sketching  #graphicdesign  #littlemuslimah  #vsco  #vscocam  #like4like  #illustration  #illustrator  #likeforlike  #illustagram  #digitaldesign  #styling  #quotes  #coreldraw  #colorful  #beautiful  #monochrome  #selfreminder  #digitalart  #art  #doodling  #doodle  #love  #Repost 
Jadi,
Tolong dicatat baik-baik yaaa.. Anak yang dikondisikan sejak belia taat syariat, menutup aurat, dipakaikan hijab... sungguh, itu sama sekali bukanlah eksploitasi. Sebaliknya, hal itu dilakukan orangtua, karena dirinya menyadari bahwa anak adalah investasi ukhrawi... Orangtua yang menyadari bahwa hidayah harus dijemput, dihadirkan, dipupuk dan dipelihara agar tidak lepas. Maka, ikhtiarnya adalah melalui pembiasaan. Sambil diajarkan batasan2 syariat perlahan-lahan kepada anak.
#hijabkids #jilbabbayiinstan #jilbabbayi #jilbabbayijakarta #jilbabbayiadem #jilbabbayiinstan #hijabbaby #hijabbayimurah #hijabbayiinstan #hijabbayijakarta #muslimah #muslimahkids #littlemuslimah #babymuslimah #hijabersmalaysia #hijaberssingapore #tudungbudak #tudungbudakcomel #tudungkids #hijabstore #jilbabanakunik #hijabstoreonline
Jadi, Tolong dicatat baik-baik yaaa.. Anak yang dikondisikan sejak belia taat syariat, menutup aurat, dipakaikan hijab... sungguh, itu sama sekali bukanlah eksploitasi. Sebaliknya, hal itu dilakukan orangtua, karena dirinya menyadari bahwa anak adalah investasi ukhrawi... Orangtua yang menyadari bahwa hidayah harus dijemput, dihadirkan, dipupuk dan dipelihara agar tidak lepas. Maka, ikhtiarnya adalah melalui pembiasaan. Sambil diajarkan batasan2 syariat perlahan-lahan kepada anak. #hijabkids  #jilbabbayiinstan  #jilbabbayi  #jilbabbayijakarta  #jilbabbayiadem  #jilbabbayiinstan  #hijabbaby  #hijabbayimurah  #hijabbayiinstan  #hijabbayijakarta  #muslimah  #muslimahkids  #littlemuslimah  #babymuslimah  #hijabersmalaysia  #hijaberssingapore  #tudungbudak  #tudungbudakcomel  #tudungkids  #hijabstore  #jilbabanakunik  #hijabstoreonline 
New Color Renba โ™ก .
Jilbab Ikat Renba by #Anayahijab siap mencerah cantikkan hari hari Sikecil Shalihah...
.
.
3 pilihan Size
Size s (0-1 tahun)
Size m (1-3 tahun)
Size l (3-6 tahun)
.
.
Material Crepe Diamond yang lembut dan nyaman dengan tampilan anggun dan dipercantik Renda bandul di sekeliling leher โ™ก

#openreseller

Lokasi Toko: Pasar Segar, Graha Raya Bintaro, Tang sel. 
WA / Line: 087884674195.
IG: @namiyafamilia dan FB Page: Namiya Familia Shop โ™ก

#namiyafamilia #distributortangerangselatan #anayahijab #distributor #tangerang #tangerangselatan #bintaro #cileduk #alamsutera #bsdcity #pamulang #indonesia #hijab #jilbab #jilbabbayi #jilbabanak #jilbabbaby #baby #hijabbaby #hijabkids #muslimahfashion #baby #babygirl #girl #kidsfashion #bayi #anakperempuan #mybaby #littlemuslimah
New Color Renba โ™ก . Jilbab Ikat Renba by #Anayahijab  siap mencerah cantikkan hari hari Sikecil Shalihah... . . 3 pilihan Size Size s (0-1 tahun) Size m (1-3 tahun) Size l (3-6 tahun) . . Material Crepe Diamond yang lembut dan nyaman dengan tampilan anggun dan dipercantik Renda bandul di sekeliling leher โ™ก #openreseller  Lokasi Toko: Pasar Segar, Graha Raya Bintaro, Tang sel. WA / Line: 087884674195. IG: @namiyafamilia dan FB Page: Namiya Familia Shop โ™ก #namiyafamilia  #distributortangerangselatan  #anayahijab  #distributor  #tangerang  #tangerangselatan  #bintaro  #cileduk  #alamsutera  #bsdcity  #pamulang  #indonesia  #hijab  #jilbab  #jilbabbayi  #jilbabanak  #jilbabbaby  #baby  #hijabbaby  #hijabkids  #muslimahfashion  #baby  #babygirl  #girl  #kidsfashion  #bayi  #anakperempuan  #mybaby  #littlemuslimah 
Open PO Gamis Couple Naila Set ๐Ÿ˜

Gamis dengan aksen kerut pinggang.

Tersedia dalam 4 kombinasi warna:
Salem mint
Kubus abu
Coksu salem
Pink dusty

Kombinasi dua warna bahan jersey rayon super (atas dan hijab), wolly crepe premium (bawah) dan renda rajut.

Ada size chart baik bagi putri maupun Bundanya ๐Ÿ˜Š

Boleh tanya2 dulu ya Bunda ๐Ÿ˜Š

#openreseller #opendropshipper
#anayahijabreseller #distributortangerang #gamissyari #gamis #gamisbaby #gamisbayi #gamisanak #gamisset #gamissetanak #dress #babydress #dresscantik #cutedress #gamiscantik #hijabbaby #hijabkids #littlemuslimah #muslimahkids #muslimahkidsstyle #indonesia #hijabkidsindo #babyhijab #babyhijaber #hijaberskids
Open PO Gamis Couple Naila Set ๐Ÿ˜ Gamis dengan aksen kerut pinggang. Tersedia dalam 4 kombinasi warna: Salem mint Kubus abu Coksu salem Pink dusty Kombinasi dua warna bahan jersey rayon super (atas dan hijab), wolly crepe premium (bawah) dan renda rajut. Ada size chart baik bagi putri maupun Bundanya ๐Ÿ˜Š Boleh tanya2 dulu ya Bunda ๐Ÿ˜Š #openreseller  #opendropshipper  #anayahijabreseller  #distributortangerang  #gamissyari  #gamis  #gamisbaby  #gamisbayi  #gamisanak  #gamisset  #gamissetanak  #dress  #babydress  #dresscantik  #cutedress  #gamiscantik  #hijabbaby  #hijabkids  #littlemuslimah  #muslimahkids  #muslimahkidsstyle  #indonesia  #hijabkidsindo  #babyhijab  #babyhijaber  #hijaberskids 
Twinkle black ni dah macam wajib pulak sorang sehelai mesti ada..senang nak match dengan any outfit.. Black is beauty gitew ๐Ÿ˜˜.
.

Walaupun hitam bak langit malam tapi bersinar-sinar dan bergemerlapan dengan twinkle twinkle little star..
Orang kata kalau nak tengok bintang terang kena tengok kat kawasan yang gelap.. Sama jugak macam twinkle black ni, twinkle nya lebih menyerlah lebih berkilat lebih menaikkan seri muka anak2 kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sobahul Khair! .
.
.
Cara Pembelian Pantas;
1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch
2. Melalui DM @qhaireens_touch 
3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853
Twinkle black ni dah macam wajib pulak sorang sehelai mesti ada..senang nak match dengan any outfit.. Black is beauty gitew ๐Ÿ˜˜. . Walaupun hitam bak langit malam tapi bersinar-sinar dan bergemerlapan dengan twinkle twinkle little star.. Orang kata kalau nak tengok bintang terang kena tengok kat kawasan yang gelap.. Sama jugak macam twinkle black ni, twinkle nya lebih menyerlah lebih berkilat lebih menaikkan seri muka anak2 kita ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sobahul Khair! . . . Cara Pembelian Pantas; 1. Melalui PM facebook.com/qhaireenstouch 2. Melalui DM @qhaireens_touch 3. Melalui WhatsApp/Telegram +6012-2171853
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜.
.
Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017.
.
โค๏ธ on model warna DUSTY PINK โค๏ธ.
.
-------------------------------------------.
.
Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing  Asahi Super.
๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut,  dan nyaman insyaAllah)
๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona.
๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL.
๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size.
๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada
๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu
๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk
๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget
๐Ÿ’• Kerah shanghai.
.
.
Harga Hemat Bersahabat
๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275
๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k.
.
.
๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 
7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด
โค๏ธ Dusty Pink
โค๏ธ Pink Lavender
โค๏ธ Blue Mint
โค๏ธ Lavender
โค๏ธ Greent Mint
โค๏ธ Black
โค๏ธ Navy
.
--------------------------
.
Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Kirim ke :
๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @)
๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417
.
.
.
-----------------------------
.
#artwork #visualart #dailydaawah #catsofinstagram #painting #drawing #sketching #graphicdesign #littlemuslimah #vsco #vscocam #like4like #illustration #illustrator #likeforlike #illustagram #digitaldesign #styling #quotes #coreldraw #colorful #beautiful #monochrome #selfreminder #digitalart #art #doodling #doodle #love #Repost
โค๏ธ Dress Hemat, Harga Bersahabat โค๏ธ Open PO Amina Dress Daily spesial by uni @dwpermata ๐Ÿ˜. . Hanya 4 hari, 18 - 21 September 2017. . โค๏ธ on model warna DUSTY PINK โค๏ธ. . -------------------------------------------. . Dress inovasi terbaru dari kiciks dengan aksen Pita di pinggang ๐Ÿ˜dan kombinasi 2 warna bikin mata ga bisa berkedip ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ’• PO Khusus yang sabar ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’• Special PO Dress daily ini di lengkapi Furing Asahi Super. ๐Ÿ’• Berbahan katun ima imfort, bahan itu ada tingkatannya, nama boleh sama, tapi kualitas bahannya belum tentu sama persis ๐Ÿ˜˜ (bahan imanya Kiciks lembut, dan nyaman insyaAllah) ๐Ÿ’• Kombinasi 2 Warna cantikz ukhti juga bisa padu padankan dress Amina dg Bergo Rempel Kiciks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. ๐Ÿ’• Aksen Pita di pingggang yang mempesona. ๐Ÿ’• Tersedia Size XS, S, M, L, XL, XXL. ๐Ÿ’• Bisa Custom / Request Size. ๐Ÿ’• Busui Friendly ada resleting di bagian dada ๐Ÿ’• Wudhu Friendly aksen tangan kancing satu ๐Ÿ’• Ada resleting di bagian samping agar mudah keluar masuk ๐Ÿ’• Di design simple tidak terlalu lebar banget ๐Ÿ’• Kerah shanghai. . . Harga Hemat Bersahabat ๐Ÿ’ฐHarga Dress : 275 ๐Ÿ’ฐ Harga Request Size : 295k. . . ๐Ÿ”ดWarna Sudah Kiciks Tentukan perpaduannya ya. 7 pilihan Warna Bikin Mata Gak bisa Berkedip ๐Ÿ˜†๐Ÿ”ด โค๏ธ Dusty Pink โค๏ธ Pink Lavender โค๏ธ Blue Mint โค๏ธ Lavender โค๏ธ Greent Mint โค๏ธ Black โค๏ธ Navy . -------------------------- . Pemesanan ke : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป Kirim ke : ๐Ÿ’Œ Line: nazaliaputri (tanpa @) ๐Ÿ’Œ WA: 0822 3457 7417 . . . ----------------------------- . #artwork  #visualart  #dailydaawah  #catsofinstagram  #painting  #drawing  #sketching  #graphicdesign  #littlemuslimah  #vsco  #vscocam  #like4like  #illustration  #illustrator  #likeforlike  #illustagram  #digitaldesign  #styling  #quotes  #coreldraw  #colorful  #beautiful  #monochrome  #selfreminder  #digitalart  #art  #doodling  #doodle  #love  #Repost 
.
๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ
.
Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies.
.
Tapi semua warna baru, tau.
.
Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Cepat-cepat whatsappkan order ke:
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
.
Harganya:
๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10)
๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14)
.
#fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #shahalamresident #bukitjelutong #alambudiman
. ๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ . Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies. . Tapi semua warna baru, tau. . Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Cepat-cepat whatsappkan order ke: โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 . Harganya: ๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10) ๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14) . #fathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #ilovefathiyahsdreams  #muslimahkids  #littlemuslimah  #telekungbudak  #telekungkanakkanak  #telekungraya  #telekungjersey  #telekungborong  #telekungcantik  #telekungwarna  #telekung  #telekunganak  #hijabkids  #kidshijab  #haji  #umrah  #solat  #telekungsolat  #telekungmalaysia  #telekungselesa  #telekungcomel  #telekungkanak2  #shahalamresident  #bukitjelutong  #alambudiman 
.
๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ
.
Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies.
.
Tapi semua warna baru, tau.
.
Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Cepat-cepat whatsappkan order ke:
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
.
Harganya:
๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10)
๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14)
.
#fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #shahalamresident #bukitjelutong #alambudiman
. ๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ . Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies. . Tapi semua warna baru, tau. . Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Cepat-cepat whatsappkan order ke: โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 . Harganya: ๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10) ๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14) . #fathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #ilovefathiyahsdreams  #muslimahkids  #littlemuslimah  #telekungbudak  #telekungkanakkanak  #telekungraya  #telekungjersey  #telekungborong  #telekungcantik  #telekungwarna  #telekung  #telekunganak  #hijabkids  #kidshijab  #haji  #umrah  #solat  #telekungsolat  #telekungmalaysia  #telekungselesa  #telekungcomel  #telekungkanak2  #shahalamresident  #bukitjelutong  #alambudiman 
.
๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ
.
Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies.
.
Tapi semua warna baru, tau.
.
Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Cepat-cepat whatsappkan order ke:
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
.
Harganya:
๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10)
๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14)
.
#fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #shahalamresident #bukitjelutong #alambudiman
. ๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ . Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies. . Tapi semua warna baru, tau. . Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Cepat-cepat whatsappkan order ke: โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 . Harganya: ๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10) ๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14) . #fathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #ilovefathiyahsdreams  #muslimahkids  #littlemuslimah  #telekungbudak  #telekungkanakkanak  #telekungraya  #telekungjersey  #telekungborong  #telekungcantik  #telekungwarna  #telekung  #telekunganak  #hijabkids  #kidshijab  #haji  #umrah  #solat  #telekungsolat  #telekungmalaysia  #telekungselesa  #telekungcomel  #telekungkanak2  #shahalamresident  #bukitjelutong  #alambudiman 
.
๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ
.
Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies.
.
Tapi semua warna baru, tau.
.
Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ
Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
.
Cepat-cepat whatsappkan order ke:
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
โœ”๏ธ 011-26793707
.
Harganya:
๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10)
๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14)
.
#fathiyahsdreams #bebeautifulbespecial #ilovefathiyahsdreams #muslimahkids #littlemuslimah #telekungbudak #telekungkanakkanak #telekungraya #telekungjersey #telekungborong #telekungcantik #telekungwarna #telekung #telekunganak #hijabkids #kidshijab #haji #umrah #solat #telekungsolat #telekungmalaysia #telekungselesa #telekungcomel #telekungkanak2 #shahalamresident #bukitjelutong #alambudiman
. ๐ŸŒธTELEKUNG BUDAK๐ŸŒธ . Haa...kami dah restock telekung feveret little princess Mommies. . Tapi semua warna baru, tau. . Stok sangat, sangat, sangat terhad ni! ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ Sapa cepat, dia akan dapat warna yang dia suka ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Jangan terlepas lagi macam hari tu ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Cepat-cepat whatsappkan order ke: โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 โœ”๏ธ 011-26793707 . Harganya: ๐Ÿ’– RM60 (size 6, 8, 10) ๐Ÿ’– RM70 (size 12, 14) . #fathiyahsdreams  #bebeautifulbespecial  #ilovefathiyahsdreams  #muslimahkids  #littlemuslimah  #telekungbudak  #telekungkanakkanak  #telekungraya  #telekungjersey  #telekungborong  #telekungcantik  #telekungwarna  #telekung  #telekunganak  #hijabkids  #kidshijab  #haji  #umrah  #solat  #telekungsolat  #telekungmalaysia  #telekungselesa  #telekungcomel  #telekungkanak2  #shahalamresident  #bukitjelutong  #alambudiman