an online Instagram web viewer

#lomography medias

Photos

【BLACK FRIDAY 瘋狂優惠ー編輯推介】Lomo'Instant Panama 版本連鏡頭套裝
-
靈感來自中美洲國家巴拿馬的現代城市、熱帶雨林與美麗的海岸線,Lomo'Instant Panama 熱帶特別版是一部滿載創意功能的即影即有相機,讓你捕捉不同的歷險。
-
備有單機及鏡頭套裝選擇、網上商店及門市同步優惠進行中
▶️網上商店 shop.lomography.com/hk
▶️上環普仁街二號地下
▶️尖沙咀誠品生活 3/F
-
#Lomoinstant #lomoinstantautomat #lomography #liaglass #lomographyhk #promotion #discount #lomocamera #blackfriday #blackfridaysale #blackfriday2017
【BLACK FRIDAY 瘋狂優惠ー編輯推介】Lomo'Instant Panama 版本連鏡頭套裝 - 靈感來自中美洲國家巴拿馬的現代城市、熱帶雨林與美麗的海岸線,Lomo'Instant Panama 熱帶特別版是一部滿載創意功能的即影即有相機,讓你捕捉不同的歷險。 - 備有單機及鏡頭套裝選擇、網上商店及門市同步優惠進行中 ▶️網上商店 shop.lomography.com/hk ▶️上環普仁街二號地下 ▶️尖沙咀誠品生活 3/F - #Lomoinstant  #lomoinstantautomat  #lomography  #liaglass  #lomographyhk  #promotion  #discount  #lomocamera  #blackfriday  #blackfridaysale  #blackfriday2017 
全ての働いてる人、いつもありがとうございます。
とくに、勤労感謝の日の今日働いてる人達ありがとう🙏🙏🙏 #勤労感謝の日 #holyday #thankyou #autumn #fall #yellow #leaves #people #beautiful #wow #friends #japan #park #photo #filmphotography #filmcamera #35mm #35mmfilm #lomo #lomography #olympus #olympusmjuzoom #銀杏 #秋 #昭和記念公園 #フィルムカメラ
全ての働いてる人、いつもありがとうございます。 とくに、勤労感謝の日の今日働いてる人達ありがとう🙏🙏🙏 #勤労感謝の日  #holyday  #thankyou  #autumn  #fall  #yellow  #leaves  #people  #beautiful  #wow  #friends  #japan  #park  #photo  #filmphotography  #filmcamera  #35mm  #35mmfilm  #lomo  #lomography  #olympus  #olympusmjuzoom  #銀杏  #秋  #昭和記念公園  #フィルムカメラ 
Storm ☁️
Storm ☁️
No light in your bright blue eyes
.
.
. .
#portrait #lomography #analog #portraitphotography #girl #ff #lovequotes #love #eyes #instagood #vsco #idk #bye #k
#daguerre #petzval #lomography #daguerreotypeachromat cromatografia @lomography @lomographynyc
Hai hai salam kenal, biasa di panggil mol, @masfit_
Seorang yang ingin tau cara menggunakan kamera analog.
.
WANT TO BE FEATURED LIKE THIS? Send us your 9 best photos to hungryforfilm@gmail.com which were taken with your film cameras.
.
@hungryforfilm #hungryforfilm #jualfilmroll #jualrollfilm #jualfilm35mm #jualfilm #belifilm #buyfilmnotmegapixel #film #lomography #photography #filmphotography #35mmphotography #indo35mm #analogphotography #analogfilms #analogguevibes #analogmood #wearefilmfolks #35mmfolks #kodak #fuji #ilford #agfa #rollei
Hai hai salam kenal, biasa di panggil mol, @masfit_ Seorang yang ingin tau cara menggunakan kamera analog. . WANT TO BE FEATURED LIKE THIS? Send us your 9 best photos to hungryforfilm@gmail.com which were taken with your film cameras. . @hungryforfilm #hungryforfilm  #jualfilmroll  #jualrollfilm  #jualfilm35mm  #jualfilm  #belifilm  #buyfilmnotmegapixel  #film  #lomography  #photography  #filmphotography  #35mmphotography  #indo35mm  #analogphotography  #analogfilms  #analogguevibes  #analogmood  #wearefilmfolks  #35mmfolks  #kodak  #fuji  #ilford  #agfa  #rollei 
.
겨울의 오후를 좋아한다. 빛이 이렇게 길게 내리는 늦은 오후를. 유난히 따뜻한 느낌이라
.
강릉, lomo lc-a
.
.
.
.
. 겨울의 오후를 좋아한다. 빛이 이렇게 길게 내리는 늦은 오후를. 유난히 따뜻한 느낌이라 . 강릉, lomo lc-a . . . .
Dont forget to play 
#india #shootfilmstaybroke
Repost from @lomography.
Throwback to the good ol’ days where we shoot film like it’s free and beta testing new cameras. In photo are the Queen of Lomography in Singapore, @cyanwater. And of cos a good friend and professional DJ, @fyonafinn. Appreciate the feature, after so many years.
#lomography #filmisnotdead #sproketrocket #repost #throwbackthursday
Repost from @lomography. Throwback to the good ol’ days where we shoot film like it’s free and beta testing new cameras. In photo are the Queen of Lomography in Singapore, @cyanwater. And of cos a good friend and professional DJ, @fyonafinn. Appreciate the feature, after so many years. #lomography  #filmisnotdead  #sproketrocket  #repost  #throwbackthursday 
#chaexfilm #lomography #lomochromepurple experiment สนุก
なに載っけたらいいかわかんないから、#lomography のワークショップの写真まとめてどーん!
#filmphotography
なに載っけたらいいかわかんないから、#lomography  のワークショップの写真まとめてどーん! #filmphotography 
You’ll never find a rainbow if you’re looking down. - Charlie Chaplin #35mm
You’ll never find a rainbow if you’re looking down. - Charlie Chaplin #35mm 
.
늘어지고 싶다 개님처럼
.
.
#havana #cuba #travel #dog 
#쿠바 #아바나 #여행 어딜가나 늘어져있는#개님 
#로모 #lomo #lomography #film #35mm
E2 / Essence 
Exposure -2.1
Contrast +1.5
Saturation -2.2 
Skintone +6.0
Sharpen +2.3
Vignette +3.4
Temperature -4.4

#vsco #lomography #lomofilm #my_ig_lah #igfeedsmenarik_ #antiques #instantfilter #moodyports #visualheaven #fujifilm #lomotif #anakmudajohor #igers_perlis #igfeedsmenarik_  #vintage
.
방비엥에서 루앙프라방으로 넘어가는 가장 높은 산길.
이 산길이란 바위가 나뒹굴고, 바로 옆은 천길 낭떠러지.😊
#이것이청춘인가
.
.
#laos #vangvieng #luangprabang #highway? #minivan #lomolca #lomography #filmcamera #35mm
2017.09.30

だいぶ前の建築bbq

#夏休み #川遊び 
#bbq #summer #riverside 
#simpleusefilmcamera #film
#lomography
Hope everyone’s staying nice and toasty tonight! 🍂🍷🍂 So far I’ve allowed myself to skip my workout today, ingest lots of chocolate and listen to Christmas music. The holidays have officially begun.
.
Arches National Park | Holga GCFN
.
#filmisnotdead #believeinfilm #heyfsc #back2thebase #everybodyfilm #photofilmy #filmstagraeme #thefilmshot #analoguepeople #filmphotography #analoguevibes #lomography #filmsnotdead #filmforever #filmisalive #grainisgood #analoglove #analogfeatures #travelwellshootoften #filmphotographic #youroregon #pnwisbeautiful #thenwadventure #thefilmcommunity #somewheremagazine #sharefilm
Hope everyone’s staying nice and toasty tonight! 🍂🍷🍂 So far I’ve allowed myself to skip my workout today, ingest lots of chocolate and listen to Christmas music. The holidays have officially begun. . Arches National Park | Holga GCFN . #filmisnotdead  #believeinfilm  #heyfsc  #back2thebase  #everybodyfilm  #photofilmy  #filmstagraeme  #thefilmshot  #analoguepeople  #filmphotography  #analoguevibes  #lomography  #filmsnotdead  #filmforever  #filmisalive  #grainisgood  #analoglove  #analogfeatures  #travelwellshootoften  #filmphotographic  #youroregon  #pnwisbeautiful  #thenwadventure  #thefilmcommunity  #somewheremagazine  #sharefilm 
Ska, please | Lomography 800 | Buenos Aires | Argentina

#dianaf #film #analog #120mm #lomography #ska
#mygadgets storage proof of dust and humidity #fujiinstax #lomography #lomocamera #contax #leica #pentax #asahipentax
redscale film soaked in bleach + v sexy plants | #lomography #redscale #filmsoup
Stop motion with Lomography’s
.
Pernah denger benda bernama Lomo? Bukan Homo ya. Kalau Leningsradskoye, Optiko Mechaninicheskoye Obyedinenie pernah denger? Bahasa planet mana tuh? Planet Namec. Tambah bingung ya?
.
Pernah lihat kamera yang sekali jepret bisa jadi 4 foto dalam satu frame? Kamera macam begitu bisa disebut Lomo, Lomo yang singkatannya sudah disebutkan diatas, adalah sebuah nama perusahaan optik dari Rusia. Yang juga dijadikan merek dagang produk-produknya seperti kamera, teleskop, dan mikroskop. Dulunya, Lomo nih memasok keperluan perlengkapan optik tentara rusia sejak dari zaman perang dunia ke-2. Lomo, terkenal dengan jajaran produk kamerannya, juga menjadi supplier kamera dan perlengkapan optis untuk keperluan spionase dan intelijen para agen. Begitulah sejarahnya.
.
Para pengguna Lomo menggunakan Lomography menggantikan fotografi dalam merujuk pada culture baru dunia fotografi ini. Terlepas dari kaidah foto-foto biasa. Moto utamanya aja, “don’t think, just shoot” nggak usah mikir hasilnya bagaimana, pokoknya jepret! Memotret pakai lomo pasti akan menghasilkan foto yang menarik, unik, dan pastinya artistik gak pake skill gan! Belajar fotografi analoq akan membuat kamu jadi lebih menghargai sebuah proses memotret. Mulai dari saat pengambilan gambar sampai proses foto tersebut dicetak. Proses itulah yang akan mengasah kemampuan fotografi kamu juga.
.
Ketika saya melihat begitu banyak hasil jepretan lomo, saya terpikir untuk membuat stop motion video, ya belum beres sih memang kendala dengan pekerjaan yang lebih penting untuk masa depan yang lebih cerah gituh tonk. Tapi dikit demi sedikit di tinggal tidur kan nanti “inshaallah” gak kelar haha. Tapi lumayanlah bisa lihat cuplikannya yekan. -Lomokino-
.
.

#analog #frame #latepost #throwback #likeforlike #motion #potrait #pictures #lomography #vsco #vscocam #camera #amazing #snaps #adventure #process #feeling #instaphoto #vintage #stopmotion #documentary #pictures #author #story #good #hobbies #moment #essential
Stop motion with Lomography’s . Pernah denger benda bernama Lomo? Bukan Homo ya. Kalau Leningsradskoye, Optiko Mechaninicheskoye Obyedinenie pernah denger? Bahasa planet mana tuh? Planet Namec. Tambah bingung ya? . Pernah lihat kamera yang sekali jepret bisa jadi 4 foto dalam satu frame? Kamera macam begitu bisa disebut Lomo, Lomo yang singkatannya sudah disebutkan diatas, adalah sebuah nama perusahaan optik dari Rusia. Yang juga dijadikan merek dagang produk-produknya seperti kamera, teleskop, dan mikroskop. Dulunya, Lomo nih memasok keperluan perlengkapan optik tentara rusia sejak dari zaman perang dunia ke-2. Lomo, terkenal dengan jajaran produk kamerannya, juga menjadi supplier kamera dan perlengkapan optis untuk keperluan spionase dan intelijen para agen. Begitulah sejarahnya. . Para pengguna Lomo menggunakan Lomography menggantikan fotografi dalam merujuk pada culture baru dunia fotografi ini. Terlepas dari kaidah foto-foto biasa. Moto utamanya aja, “don’t think, just shoot” nggak usah mikir hasilnya bagaimana, pokoknya jepret! Memotret pakai lomo pasti akan menghasilkan foto yang menarik, unik, dan pastinya artistik gak pake skill gan! Belajar fotografi analoq akan membuat kamu jadi lebih menghargai sebuah proses memotret. Mulai dari saat pengambilan gambar sampai proses foto tersebut dicetak. Proses itulah yang akan mengasah kemampuan fotografi kamu juga. . Ketika saya melihat begitu banyak hasil jepretan lomo, saya terpikir untuk membuat stop motion video, ya belum beres sih memang kendala dengan pekerjaan yang lebih penting untuk masa depan yang lebih cerah gituh tonk. Tapi dikit demi sedikit di tinggal tidur kan nanti “inshaallah” gak kelar haha. Tapi lumayanlah bisa lihat cuplikannya yekan. -Lomokino- . . #analog  #frame  #latepost  #throwback  #likeforlike  #motion  #potrait  #pictures  #lomography  #vsco  #vscocam  #camera  #amazing  #snaps  #adventure  #process  #feeling  #instaphoto  #vintage  #stopmotion  #documentary  #pictures  #author  #story  #good  #hobbies  #moment  #essential 
"CENSORED BY THE FLASH"
•
[OLYMPUS XA 2]
•
[SUPERIA X-TRA 800 KADAL PUSH 400]
•
#olympus
#olympusxa2
#filmandfriends
#lomography
#superia800
#35mmbook
#proyeksianalog 
#londoncameraproject
#back2thebase
#ggsganalog
#indo35mm
在大約的時間做大概的事
日常大致上被差不多佔據
是規律還是韻律感十足呢。
#taiwan #instagood #instadaily #iseetaiwan #exploretaiwan #lcw #lca #lomo #agfa #film #filmgraphy #kodak #lomography #expiredfilm #bridge #過期底片 #底片 #菲林
Crazy how the skyline changes in a year.
📷: Yashica Electro 35
Lomo 800
Crazy how the skyline changes in a year. 📷: Yashica Electro 35 Lomo 800
“A secret to happiness is letting every situation be what it is instead of what you think it should be, and then making the best of it.”
.
.
.
幸福への秘訣は、あらゆる状況を、あなたが思うものではなく、それが何であるかに変え、それを最大限に生かすことです。
.
.
.
#photooftheday #photography #photographylovers #instagrammer #vscocamgram #japan #film_jp #filmphotography #みかん #lomography #ロモグラフィー #igersjp #名古屋 #nagoya #pics_jp #instagood #sunny #sunnyday #たいよう #sunshine #sunnydays #愛 #love #movingon #likesforlikes #kyotogram #kyoto #京都 #fushimiinari #shrine
“A secret to happiness is letting every situation be what it is instead of what you think it should be, and then making the best of it.” . . . 幸福への秘訣は、あらゆる状況を、あなたが思うものではなく、それが何であるかに変え、それを最大限に生かすことです。 . . . #photooftheday  #photography  #photographylovers  #instagrammer  #vscocamgram  #japan  #film_jp  #filmphotography  #みかん  #lomography  #ロモグラフィー  #igersjp  #名古屋  #nagoya  #pics_jp  #instagood  #sunny  #sunnyday  #たいよう  #sunshine  #sunnydays  #愛  #love  #movingon  #likesforlikes  #kyotogram  #kyoto  #京都  #fushimiinari  #shrine