an online Instagram web viewer

#longlasting medias

Photos

A subtle #loosepowder with #diamonddust. It is perfect to hide skin’s little imperfections and leave the #face looking refreshed and rejuvenated. Outstanding film-forming agents provide a smooth and #longlasting finish. Ideal for everyday use, this product may also be used for filming in #highdefinition and will ensure the face looks #flawless even on a big screen. Can be used on bare skin, over #foundation and all over the eye area preventing colour grabbing to skin, ensuring easy and perfect blending of the eye shadow.

All INGLOT’s HD products contain #HDpigments. Ideal for everyday use, these products may also be used for filming in high definition, ensuring the makeup looks flawless even on a big screen.
A subtle #loosepowder  with #diamonddust . It is perfect to hide skin’s little imperfections and leave the #face  looking refreshed and rejuvenated. Outstanding film-forming agents provide a smooth and #longlasting  finish. Ideal for everyday use, this product may also be used for filming in #highdefinition  and will ensure the face looks #flawless  even on a big screen. Can be used on bare skin, over #foundation  and all over the eye area preventing colour grabbing to skin, ensuring easy and perfect blending of the eye shadow. All INGLOT’s HD products contain #HDpigments . Ideal for everyday use, these products may also be used for filming in high definition, ensuring the makeup looks flawless even on a big screen.
JERAWAT KECUT !

Alhamdulillah, lepas spray body odourless de'xandra, result sangat positif. Selain menyahbau badan, body odourless de'xandra juga dapat merawat masalah jerawat pada kulit wajah. ❤
.

Dapatkan body odourless de'xandra dan join lucky draw kami. 😘

Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803 
Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803 
Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803

NO ID : A2368

#dexandra
#newdexandra
#clearancestock
#dexandraperfume
#lebihwangi
#lebihjimat
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#perfumemalaysia
#ajimaura
#agentguamusang
#bodyodourless
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahawandexandra
#sakarantai7
#bazarpaknil
#airfreshener
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance .
No ID : A2368
.
JERAWAT KECUT ! Alhamdulillah, lepas spray body odourless de'xandra, result sangat positif. Selain menyahbau badan, body odourless de'xandra juga dapat merawat masalah jerawat pada kulit wajah. ❤ . Dapatkan body odourless de'xandra dan join lucky draw kami. 😘 Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803 Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803 Taip "Body Odourless" 📲 019 9802803 NO ID : A2368 #dexandra  #newdexandra  #clearancestock  #dexandraperfume  #lebihwangi  #lebihjimat  #longlasting  #bautahanlama  #mesrasolat  #setandingoriginal  #produkbumiputera  #perfumemalaysia  #ajimaura  #agentguamusang  #bodyodourless  #dropshipdiperlukan  #chiku  #paloh  #guamusang  #machang  #kelantan  #terapiinstagram  #usahawanonline  #usahawanmuda  #usahawandexandra  #sakarantai7  #bazarpaknil  #airfreshener  #jeneralinsta  . Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍 . @ajimaura personal @akademi.insta group support @sifucilik basic Instagram @dukunsaka instagram advance . No ID : A2368 .
دوستای خوبم سلام به همه تون
رژلب های کشمیر بی‌یو رو که فراموش نکردین؟!
این رژلب ها بافت مات و سبکی دارن و همچنین روی لب هاتون بسیار ماندگار و بادوامن. 
نام محصول: رژلب مایع مات کشمیر بی یو BEYU CASHMERE MATT LIP COLOR
قیمت: ۵٧,۰۰۰ تومان
#beyu #beyu_iran #بیو #بیو_ایران #کشمیر #matt #mattlipcolor #color #longlasting #بافت_سبک#ارايشى #ارايشى #ارايشي_پرنسس_ارتش #ارايشي_بهداشتي_ارتش #پاساژ_پرنیان #arayeshi_princess
دوستای خوبم سلام به همه تون رژلب های کشمیر بی‌یو رو که فراموش نکردین؟! این رژلب ها بافت مات و سبکی دارن و همچنین روی لب هاتون بسیار ماندگار و بادوامن. نام محصول: رژلب مایع مات کشمیر بی یو BEYU CASHMERE MATT LIP COLOR قیمت: ۵٧,۰۰۰ تومان #beyu  #beyu_iran  #بیو  #بیو_ایران  #کشمیر  #matt  #mattlipcolor  #color  #longlasting  #بافت_سبک #ارايشى  #ارايشى  #ارايشي_پرنسس_ارتش  #ارايشي_بهداشتي_ارتش  #پاساژ_پرنیان  #arayeshi_princess 
Thanks to @beyou_styling for making my hands beach ready!!! The best colour #nails #handbling #tropics #whoyaknow #inthefamily #beauty #underthesea # sparkles #glitter #tropical #islandstyle #longlasting #shellacmanicure
H A M I D A 🌸🌸
Totally out of stock ladies😱😱Laku kerasss si Hamida ni tau..Rugi nya siapa yang tak grab Hamida ni..😌😌
-
Kalau dah restock kami akan update ya😊😊
-
#ANASism#iwearANAS#anaslipcream#lipmatteanas#lipmatteMURAH#localbrand#cosmetics#lipstick#lipcream#longlasting#beautifulcolor#makeupforever #makeupfreak#foreverANAS#bebeautywithANAS#anaslipcreammurah#ANASLipcreamnilai#anaslipcreammalaysia#ANASlipcreamNegeriSembilan#anaslipcreammurah#anasmillionserummurah#anasapammurah
H A M I D A 🌸🌸 Totally out of stock ladies😱😱Laku kerasss si Hamida ni tau..Rugi nya siapa yang tak grab Hamida ni..😌😌 - Kalau dah restock kami akan update ya😊😊 - #ANASism #iwearANAS #anaslipcream #lipmatteanas #lipmatteMURAH #localbrand #cosmetics #lipstick #lipcream #longlasting #beautifulcolor #makeupforever  #makeupfreak #foreverANAS #bebeautywithANAS #anaslipcreammurah #ANASLipcreamnilai #anaslipcreammalaysia #ANASlipcreamNegeriSembilan #anaslipcreammurah #anasmillionserummurah #anasapammurah 
Lasting power. Isn't that what we all look for in makeup [amongst other things 😜]? A full day of wear and my makeup hasn't budged. Curious about trying it yourself? Get in touch. 😘

#senegence #senegencedistributor #lipsense #lipsensedistributor #makeup #beauty #longlasting #smudgeproof #kissproof #shadowsense #shimmer #shimmerandshine #allday #pdx #portland #asian #senesisters
برای فرم دادن به لبهامون خوبه قبل و بعد از زدن رژ، خط لب هم بزنیم. به این صورت که ابتدا لبهامونو با خط لب رنگ کنیم چون اینطوری، رژی که میزنیم دوام بیشتری داره. برای این کار مدادلب ادیشن بورژوا رو بهتون پیشنهاد میدم. این مدادلب لب به دلیل بافت نرمی که داره به راحتی روی لب کشیده می شه و ماندگاری بسیار بالایی هم داره. مدادلب ادیشن بورژوا، یک مداد لب بسیار با کیفیته که میتونه زیبایی لب های شما رو دوچندان کنه. این محصول رنگ هایی خالص و مطابق با کلیه رژلب های بورژوا داره که میتونین باهم ستشون کنین.
نام محصول: مداد لب ادیشن بورژوا Bourjois Levres Contour Edition
قيمت:٢٢٠٠٠تومان
#bourjois_iran #bourjois #lips #lipliner #مدادلب #beauty #longlasting #آرایشی #خط_لب #بورژوا #زیبایی #contouredition
#پاساژ_پرنیان #arayeshi_princess #ارايشى #ارايشي_پرنسس_ارتش #ارايشي_بهداشتي_ارتش #ارايشي_بهداشتي #بورژوا #borjois
برای فرم دادن به لبهامون خوبه قبل و بعد از زدن رژ، خط لب هم بزنیم. به این صورت که ابتدا لبهامونو با خط لب رنگ کنیم چون اینطوری، رژی که میزنیم دوام بیشتری داره. برای این کار مدادلب ادیشن بورژوا رو بهتون پیشنهاد میدم. این مدادلب لب به دلیل بافت نرمی که داره به راحتی روی لب کشیده می شه و ماندگاری بسیار بالایی هم داره. مدادلب ادیشن بورژوا، یک مداد لب بسیار با کیفیته که میتونه زیبایی لب های شما رو دوچندان کنه. این محصول رنگ هایی خالص و مطابق با کلیه رژلب های بورژوا داره که میتونین باهم ستشون کنین. نام محصول: مداد لب ادیشن بورژوا Bourjois Levres Contour Edition قيمت:٢٢٠٠٠تومان #bourjois_iran  #bourjois  #lips  #lipliner  #مدادلب  #beauty  #longlasting  #آرایشی  #خط_لب  #بورژوا  #زیبایی  #contouredition  #پاساژ_پرنیان  #arayeshi_princess  #ارايشى  #ارايشي_پرنسس_ارتش  #ارايشي_بهداشتي_ارتش  #ارايشي_بهداشتي  #بورژوا  #borjois 
After escaping the rain and gloom of January in the country yesterday.. Am feeling much more like I have my hunting for great products instinct back.. heading up to @topdrawerlondon today to sift through the talented cards designers.. have a great new #carddrawer scheme for you all.. first stop these trays.. my most coveted is the #tiger.. see others on stories.. #shopssmall #smallbusiness #instadaily #tableware #homefurnishing #serveware #outdoorentertaining #interiors #interioraccessories #decorideas #homestyling #melamine #animals #longlasting #greatquality
After escaping the rain and gloom of January in the country yesterday.. Am feeling much more like I have my hunting for great products instinct back.. heading up to @topdrawerlondon today to sift through the talented cards designers.. have a great new #carddrawer  scheme for you all.. first stop these trays.. my most coveted is the #tiger .. see others on stories.. #shopssmall  #smallbusiness  #instadaily  #tableware  #homefurnishing  #serveware  #outdoorentertaining  #interiors  #interioraccessories  #decorideas  #homestyling  #melamine  #animals  #longlasting  #greatquality 
6 DAYS TO GO...
.
Ye, cuma tinggal 6 hari jer lagi tau ‘new baby’ akan dilancarkan. Ianya ‘cute’ dan ‘comey’ macam emma bagitau sebelum ni. Betul ke ?

Nak tau kenela follow sampai 22 Januari nie 😁

#dexandra
#newdexandra
#clearancestock
#dexandraperfume
#inspiredperfume
#bodyodourless
#longlasting
#bautahanlama
#mesrasolat
#setandingoriginal
#produkbumiputera
#perfumemalaysia
#ajimaura
#agentguamusang
#bodyodourless
#dropshipdiperlukan
#chiku
#paloh
#guamusang
#machang
#kelantan
#terapiinstagram
#usahawanonline
#usahawanmuda
#usahawandexandra
#sakarantai7
#bazarpaknil
#airfreshener
#jeneralinsta
.
Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍
.
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance
6 DAYS TO GO... . Ye, cuma tinggal 6 hari jer lagi tau ‘new baby’ akan dilancarkan. Ianya ‘cute’ dan ‘comey’ macam emma bagitau sebelum ni. Betul ke ? Nak tau kenela follow sampai 22 Januari nie 😁 #dexandra  #newdexandra  #clearancestock  #dexandraperfume  #inspiredperfume  #bodyodourless  #longlasting  #bautahanlama  #mesrasolat  #setandingoriginal  #produkbumiputera  #perfumemalaysia  #ajimaura  #agentguamusang  #bodyodourless  #dropshipdiperlukan  #chiku  #paloh  #guamusang  #machang  #kelantan  #terapiinstagram  #usahawanonline  #usahawanmuda  #usahawandexandra  #sakarantai7  #bazarpaknil  #airfreshener  #jeneralinsta  . Jom follow ig awesome dibawah, banyak info dan tips tentang instagram 😍 . @ajimaura personal @akademi.insta group support @sifucilik basic Instagram @dukunsaka instagram advance
Be Mine💕♥️💋 .
Sweetheart Pink💗🍬 .
Rose Gold Shimmer🌹✨
.

Don’t you want these?? I want them with a side of Krispy Kreme!🍩💄🍩💄🍩💄🍩
New Limited Edition LipSense and Shadowsense colors. I’m seriously dying to get my hands on these!!!😮💕 I have a limited amount heading my way, friends. Claim yours ASAP! You might get a little gift with your order!💋💋💋
•
•
•
#lipsense #limitededition #bemine #sweetheartpink #rosegoldshimmer #shadowsense  #rosegoldshimmershadowsense #valentinesday #perfectvalentine #bemyvalentine #senegence #mua #kiss #kissproof #waterproof #smudgeproof #liquidlipcolor #longlasting #valentine #lipsenselove  #distributor256294
Be Mine💕♥️💋 . Sweetheart Pink💗🍬 . Rose Gold Shimmer🌹✨ . Don’t you want these?? I want them with a side of Krispy Kreme!🍩💄🍩💄🍩💄🍩 New Limited Edition LipSense and Shadowsense colors. I’m seriously dying to get my hands on these!!!😮💕 I have a limited amount heading my way, friends. Claim yours ASAP! You might get a little gift with your order!💋💋💋 • • • #lipsense  #limitededition  #bemine  #sweetheartpink  #rosegoldshimmer  #shadowsense  #rosegoldshimmershadowsense  #valentinesday  #perfectvalentine  #bemyvalentine  #senegence  #mua  #kiss  #kissproof  #waterproof  #smudgeproof  #liquidlipcolor  #longlasting  #valentine  #lipsenselove  #distributor256294 
💕Mineral Pressed Powder Mary Kay 💕 💟🧚‍♀️merupakan bedak solekan pelbagai kegunaan. Dengannya, wajah akan kelihatan halus dan gebu. Ianya merupakan penyamar noda yang terbaik dan mampu bertahan lebih lama. 💟🧚‍♀️di formula kan untuk mengawal minyak berlebihan untuk sekurang-kurangnya 8 jam! 💟🧚‍♀️Oleh kerana produk ini berasaskan bahan mineral, maka ianya adalah sesuai utk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kulit Berminyak, Berjerawat dan punya kulit yang Sensitif. 
Ade 4 tona warna kulit wanita Asia yang sangat neutral.

Get it now...😍😍...not only for WOMEN but also for MEN

ws or dm me now to have a discount 🤓
0199121272
Amani Zaki
Mary Kay Beauty Consultant

#marykay 
#marykaymalaysia 
#marykayjapan 
#mineralpressedpowder 
#verylightmakeup 
#easymakeup 
#longlasting 
#naturalpowder 
#intrend 
#forbes 
#loveyourskin
💕Mineral Pressed Powder Mary Kay 💕 💟🧚‍♀️merupakan bedak solekan pelbagai kegunaan. Dengannya, wajah akan kelihatan halus dan gebu. Ianya merupakan penyamar noda yang terbaik dan mampu bertahan lebih lama. 💟🧚‍♀️di formula kan untuk mengawal minyak berlebihan untuk sekurang-kurangnya 8 jam! 💟🧚‍♀️Oleh kerana produk ini berasaskan bahan mineral, maka ianya adalah sesuai utk mereka yang mempunyai masalah kulit seperti kulit Berminyak, Berjerawat dan punya kulit yang Sensitif. Ade 4 tona warna kulit wanita Asia yang sangat neutral. Get it now...😍😍...not only for WOMEN but also for MEN ws or dm me now to have a discount 🤓 0199121272 Amani Zaki Mary Kay Beauty Consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjapan  #mineralpressedpowder  #verylightmakeup  #easymakeup  #longlasting  #naturalpowder  #intrend  #forbes  #loveyourskin 
دوستای عزیزم سلام ❤ 
کرم پودر ایرمت و استفاده کردین؟
ممنون میشم زیر این پست نظراتتونو برام بنویسین و از تجربه هاتون درباره این کرم پودر بگین
نام محصول: کرم پودر ایرمت بورژوا Bourjois Air Matt Foundation
قیمت: ۴۹۰۰۰ تومان
@skincare_yara 
#بورژوا_ایران #بورژوا #کرم_پودر #ایرمت #صورت #مات #بادوام 
#bourjois #bourjois_iran #foundation #air_matt #matt #longlasting #face
دوستای عزیزم سلام ❤ کرم پودر ایرمت و استفاده کردین؟ ممنون میشم زیر این پست نظراتتونو برام بنویسین و از تجربه هاتون درباره این کرم پودر بگین نام محصول: کرم پودر ایرمت بورژوا Bourjois Air Matt Foundation قیمت: ۴۹۰۰۰ تومان @skincare_yara #بورژوا_ایران  #بورژوا  #کرم_پودر  #ایرمت  #صورت  #مات  #بادوام  #bourjois  #bourjois_iran  #foundation  #air_matt  #matt  #longlasting  #face 
Aisya, code yang paling banyak dpt sambutan. Cantik sgt warna ni, sesuai dgn wanita asia mcm kita niii 
Whatsapp 📲0139353652 (klik link di bio)

#dropshipperanasismrevival #anas009lp17 #bestlipcream #bestproduct #longlasting #anaslipcream #serum #apam #showyourtruecolour
LipSense - absolutes Beauty Must-Have! Hält ewig, schmiert nicht, wisch- und wasserfest und trocknet die Lippen nicht aus. Was will man mehr von einem Lippenstift? Bei mir könnt ihr euch gerne überzeugen lassen! 📩💄💋♥️ #lipsense #lippenbekenntnisse_bs #basel #birsfelden #musthave #beauty #longlasting
We value our clients reviews & feedbacks ❤️ we're happy that you asked for what you wanted & we delivered ! 
Great quality, Real Results 💪🏽🌹💄💋 Shop 🛍
www.shadesofrosecosmetics.com  #linkinbio 
#shop #onlineshopping #instashop #instabeauty #instamakeup #instalipstick #greatprice #greatquality #longlasting #nosmearing #womanofallages #ladieslovelipsticks #allovertheworld #makeup #cosmetics #beauty #lipsticks #liquidmattelipstick #beautyvloggers #beautybloggers #makeupbloggers #makeupartist #lipstickislife #lipstickaddict #lipstivkjunkie #fashion #getthelook #
We value our clients reviews & feedbacks ❤️ we're happy that you asked for what you wanted & we delivered ! Great quality, Real Results 💪🏽🌹💄💋 Shop 🛍 www.shadesofrosecosmetics.com #linkinbio  #shop  #onlineshopping  #instashop  #instabeauty  #instamakeup  #instalipstick  #greatprice  #greatquality  #longlasting  #nosmearing  #womanofallages  #ladieslovelipsticks  #allovertheworld  #makeup  #cosmetics  #beauty  #lipsticks  #liquidmattelipstick  #beautyvloggers  #beautybloggers  #makeupbloggers  #makeupartist  #lipstickislife  #lipstickaddict  #lipstivkjunkie  #fashion  #getthelook  #
Big poster board laminated Love letter. Beautiful words from my cowboy that touch me in my heart w love even when our love gets lost. The power of our stories connects us in our hearts & that IS humanity.
Genre? Everyone❤️ #loveletters #connection #electric #powerful #tellyourstory #beautifulwords #longlasting #genres #western #bethlord #bethlordbooks #yourthinbooksrock #writeheart #writeheartmemories
Diskon january 🎉

Giordani gold iconic lipstick SPF 15

Harga diskon 139.000
Harga normal 199.000

Dari formulanya kandungannya ada  ARGAN OIL murni, fungsinya adalah membantu menutrisi, melembabkan dan menyegarkan bibir . 
Jadi  bagi pengguna lipstick ini, bibir gak gampang kering dan tetap terjaga nutrisi dan kelembababnya.
Kemudian ada tambahan perlindungan terhadap tabir surya SPF 15 sehingga bibir tetep terlindungi dari radiasi sinar matahari. 
lalu dari segi warna, GIORDANI GOLD  ICONIC LIPSTICK SPF 15 ini memiliki warna yang intens dan merata di bibir saat diulaskan.
Teksturnya halus dan creamy nyaman di bibir💄❤ Dan tentunya kemasannya yang mewah dalam packing metal yang ekslusif yang melambangkan kemewahan bagi kalian saat memakainya😎

Ada pilihan 10 warna loh😍
Yuk order🤗

#oriflameindonesia
#oriflameid
#makeuporiflame 
#longlasting 
#goodquality 
#giordanigold
#giordanigoldiconiclipstickspf15 
#diskonawalbulan 
#diskonjanuary 
#ordernow 
#lipstikoriflame
Diskon january 🎉 Giordani gold iconic lipstick SPF 15 Harga diskon 139.000 Harga normal 199.000 Dari formulanya kandungannya ada  ARGAN OIL murni, fungsinya adalah membantu menutrisi, melembabkan dan menyegarkan bibir . Jadi  bagi pengguna lipstick ini, bibir gak gampang kering dan tetap terjaga nutrisi dan kelembababnya. Kemudian ada tambahan perlindungan terhadap tabir surya SPF 15 sehingga bibir tetep terlindungi dari radiasi sinar matahari. lalu dari segi warna, GIORDANI GOLD  ICONIC LIPSTICK SPF 15 ini memiliki warna yang intens dan merata di bibir saat diulaskan. Teksturnya halus dan creamy nyaman di bibir💄❤ Dan tentunya kemasannya yang mewah dalam packing metal yang ekslusif yang melambangkan kemewahan bagi kalian saat memakainya😎 Ada pilihan 10 warna loh😍 Yuk order🤗 #oriflameindonesia  #oriflameid  #makeuporiflame  #longlasting  #goodquality  #giordanigold  #giordanigoldiconiclipstickspf15  #diskonawalbulan  #diskonjanuary  #ordernow  #lipstikoriflame 
Unbreakable | 💪🏽
All About ❤️❤️ 2018 |
#Brave
#LongLasting
#EverLasting
#Baby 
#BabyJide

Link ya Video iko kwa Bio 👆🏽
Hair @verushkawigs |
📸@wanzalla |
Stylist @brianbabu |
@makeup_by_mwajuchaks |
@ladyjaydeediary
Unbreakable | 💪🏽 All About ❤️❤️ 2018 | #Brave  #LongLasting  #EverLasting  #Baby  #BabyJide  Link ya Video iko kwa Bio 👆🏽 Hair @verushkawigs | 📸@wanzalla | Stylist @brianbabu | @makeup_by_mwajuchaks | @ladyjaydeediary
Actions speaks louder than voice is what describes Frank Oliver's oud touch and Vanille that lasts up to 72hours.
100ml EDP for just a token.
 #oud #perfume #parfum #france #men #women #cologne #smell #longlasting #tuesday #scent #gifts #box #original #lagos #abuja #nigeria #abuja #january #2018 #newyear #accessories #fashionblogger #styleblogger #newarrivals #original #unisex
Set a flawless base and even skin tone with Lakmé 9to5 Primer + Matte Powder Foundation. 
#Lakme #LakmeIndia #beauty #9to5 #primerplusmatte #longlasting #matte #foundation  #flawless #stunning
SET MEKAP DYXY COSMETICS
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ .
.
.
💗DISCOUNT SBANYAK RM35
💗SET MAKEUP YG TAHAN 4-5BULAN
💗FREEPOS & 10 ITEM FREEGIFT😱
PROMOSI SHIGGA HUJUNG BULAN INI SHAJA😭
. .
❤BC CREAM💜 khas untuk tutup cela, jerawat jeragat parut apa saja yang tidak menyenangkan kat muka. Muka akan flawless & glowing.⚡
. .
❤MINERAL FACE MIST🍀 menjadikan mekap tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.😙
. . .
❤LIPSTIK DYXY🍒Di upgrade smpena tahun baru, Teksture yg lg best, Bau Fruity & Tahan lame😚

Berminat❓PM/WHATSAPP📲📲0147156557

#dyxymelaka #dyxymurah #teamfl #teamikais #bccream #facemist #brushmakeup #lipstikmatte #mascara #waterproof #longlasting #sexy #lips #newyear #sale #borongcosmetic #cosmeticmurah #hantaran #kekasih #gift #surprise #gadis #cantik #mua #makeup #artis #tutorialmakeup
SET MEKAP DYXY COSMETICS ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ . . . 💗DISCOUNT SBANYAK RM35 💗SET MAKEUP YG TAHAN 4-5BULAN 💗FREEPOS & 10 ITEM FREEGIFT😱 PROMOSI SHIGGA HUJUNG BULAN INI SHAJA😭 . . ❤BC CREAM💜 khas untuk tutup cela, jerawat jeragat parut apa saja yang tidak menyenangkan kat muka. Muka akan flawless & glowing.⚡ . . ❤MINERAL FACE MIST🍀 menjadikan mekap tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.😙 . . . ❤LIPSTIK DYXY🍒Di upgrade smpena tahun baru, Teksture yg lg best, Bau Fruity & Tahan lame😚 Berminat❓PM/WHATSAPP📲📲0147156557 #dyxymelaka  #dyxymurah  #teamfl  #teamikais  #bccream  #facemist  #brushmakeup  #lipstikmatte  #mascara  #waterproof  #longlasting  #sexy  #lips  #newyear  #sale  #borongcosmetic  #cosmeticmurah  #hantaran  #kekasih  #gift  #surprise  #gadis  #cantik  #mua  #makeup  #artis  #tutorialmakeup 
A client asked to see Kiss Me Katie today as she was deciding between Pink Champagne and KMK. So here it is for anyone else who's been wondering 😊 such a subtle pretty colour!

#lipsense #senegence #lipboss #girlboss #theselalalips #allthecolours #wantthemall #cosmetics #glam #glamour #waterproof #smudgeproof #longlasting #makeover #minimakeover #makeup
Diskon january 🎉

Lagi promo buy one get one loh guys😍❤ Harga 129.000 
Teksturnya creamy lembut dan nyaman di bibir 💋 
Menjaga kelembaban bibir sepanjang hari sekaligus menutrisi bibir sehingga bibir tidak kering😬

Hadir dengan warna-warna yang berani, hasil akhir semi matte yang sempurna😍❤ High coverage, melapisi dengan warna lebih merata dan warna intens di bibir😎

Warna tahan lama🙈🙈🙈 Yuk guys order 🎉🎉🎉❤❤😍😍 #lipstick
#lipstickoriflame
#theonecolourstylistlipstick 
#buyonegetone 
#promojanuari2018 
#ordernow 
#makeuporiflame 
#longlasting 
#goodquality 
#banyakwarna
Diskon january 🎉 Lagi promo buy one get one loh guys😍❤ Harga 129.000 Teksturnya creamy lembut dan nyaman di bibir 💋 Menjaga kelembaban bibir sepanjang hari sekaligus menutrisi bibir sehingga bibir tidak kering😬 Hadir dengan warna-warna yang berani, hasil akhir semi matte yang sempurna😍❤ High coverage, melapisi dengan warna lebih merata dan warna intens di bibir😎 Warna tahan lama🙈🙈🙈 Yuk guys order 🎉🎉🎉❤❤😍😍 #lipstick  #lipstickoriflame  #theonecolourstylistlipstick  #buyonegetone  #promojanuari2018  #ordernow  #makeuporiflame  #longlasting  #goodquality  #banyakwarna 
Sebuah kesempatan yg memang ditunggu², semoga bukan hanya mimpi ❤❤💑
.
.
.
.
.
.
.
#loyalitas #longlasting #ldr #ffffffffffff #storyheart #team_people #drex #dreamcatcher #indonesia #malaysia
Diskon january 🎉

Giordani gold bronzing pearls 
Harga diskon 199.000 
Harga normal 309.000

Blush berbentuk butiran-butiran pearl ini memiliki tekstur yang creamy ketika diaplikasikan ke wajah, keran itu cocok juga bagi kalian dengan kulit kering. Tekstr creamy juga cenderung lebih awet dibandingkan dengan blush berbentuk powder. Selain itu, blush atau bronzer ini juga agak shimmery atau membuat kulit wajah terlihat mengkilap😁

Tidak perlu ragu menggunakan blush Oriflame ini untuk riasan sehari-hari, karena pemakaiannya tahan lama dan tidak cepat habis, sehingga kamu tidak perlu mengeluarkan uang untuk membeli blush baru dalam waktu yang cepat. Selain itu, blush ini juga awet dan bisa tahan seharian di wajah loh😍❤ #oriflameindonesia 
#blushon 
#oriflame
#makeup 
#makeuporiflame 
#giordanigold 
#giordanigoldbronzingpearls 
#diskonjanuary 
#diskon 
#diskonawalbulan
#ordernow 
#oriflameid
#oriflamers 
#goodquality 
#longlasting
Diskon january 🎉 Giordani gold bronzing pearls Harga diskon 199.000 Harga normal 309.000 Blush berbentuk butiran-butiran pearl ini memiliki tekstur yang creamy ketika diaplikasikan ke wajah, keran itu cocok juga bagi kalian dengan kulit kering. Tekstr creamy juga cenderung lebih awet dibandingkan dengan blush berbentuk powder. Selain itu, blush atau bronzer ini juga agak shimmery atau membuat kulit wajah terlihat mengkilap😁 Tidak perlu ragu menggunakan blush Oriflame ini untuk riasan sehari-hari, karena pemakaiannya tahan lama dan tidak cepat habis, sehingga kamu tidak perlu mengeluarkan uang untuk membeli blush baru dalam waktu yang cepat. Selain itu, blush ini juga awet dan bisa tahan seharian di wajah loh😍❤ #oriflameindonesia  #blushon  #oriflame  #makeup  #makeuporiflame  #giordanigold  #giordanigoldbronzingpearls  #diskonjanuary  #diskon  #diskonawalbulan  #ordernow  #oriflameid  #oriflamers  #goodquality  #longlasting 
Aquafilling Bodyline olarak hafta sonu Medikal Estetik Kongresindeyiz. 21 Ocak pazar gunu saat 12.10 da B Salonunda Dünya Global Eğitmenimiz @op.dr.ozgurleylek Aquafiling hakkında yanlis bilinenleri anlatacak. Ilgi duyan hekimlerimizi bekleriz. We will be at National Aesthetic Congress this weekend. Our global trainer @op.dr.ozgurleylek will tell about Aquafilling-false known on 21 Jan Sunday at 12.10 pm. We kindly invite our professions who are interesting in. #aquafillingturkiye #aquafilling #bodyfiller #nonsurgical #longlasting #biosoluble #breast #buttock #augmentation #breastlift #buttlift #breastjob #bbl #brazilian #vucutdolgusu #ameliyatsız #gogusbuyutme #diklestirme #popobuyutme #popokaldırma #brezilyapoposu
Aquafilling Bodyline olarak hafta sonu Medikal Estetik Kongresindeyiz. 21 Ocak pazar gunu saat 12.10 da B Salonunda Dünya Global Eğitmenimiz @op.dr.ozgurleylek Aquafiling hakkında yanlis bilinenleri anlatacak. Ilgi duyan hekimlerimizi bekleriz. We will be at National Aesthetic Congress this weekend. Our global trainer @op.dr.ozgurleylek will tell about Aquafilling-false known on 21 Jan Sunday at 12.10 pm. We kindly invite our professions who are interesting in. #aquafillingturkiye  #aquafilling  #bodyfiller  #nonsurgical  #longlasting  #biosoluble  #breast  #buttock  #augmentation  #breastlift  #buttlift  #breastjob  #bbl  #brazilian  #vucutdolgusu  #ameliyatsız  #gogusbuyutme  #diklestirme  #popobuyutme  #popokaldırma  #brezilyapoposu 
Be as gorgeous as DJ Jennifer Lee with Lipz Diva's lasting Silky Matte Liquid Lippy in OBSESSED for only 159 pesos! Msg us now to avail. 😘

pm/text
09976442939

#liquidlippie #longlasting #cavitelipzdivareseller #affordablelippie #lipz #lipzdivareseller
Just because #FranckOlivier fragrances are the bomb. Different intoxicating scents, one designer. A perfect collection at an affordable price. Get any of these four at an individual price of 9,500 naira only. Shop the collection and get a discount and free shipping/gift. Don't miss out on this one. 
#FrankOlivier  #NightTouch #OudTouch #BlueTouch #BlackTouch #EDT #EDP #LongLasting #ForHim #ForHer #Masculine #Feminine #Fragrance #HouseofTOON
This fragrance is just awesome! I testify personally to that. Perfect for all females out there. Spice up your aura with a scent representing  bold feminity. Don't miss out on this. Available now for 9,500 only. 
#FranckOlivier #Bamboo #ForHer #Feminine #EDP #Longlasting #Quality #Original #Fragrance #HouseofTOON
New to LipSense? Try one of these top selling colors!
Purchase them now at EnchantingYou.com #lipsense #enchantingyou #senegence #lips #distributor #lipstick #makeup #makeuptutorial #longlasting #lipcolor #forbeginners #moneybackguarantee #caroleehernandez #id236796 
#bestselling #toppicks #businesswoman #mom #flygirl
😍natives😍this looks amazing up on the wall, we want to keep it 😊🌺❤️#flowersinnaturewreaths #wallwreath #beautifulallyear  #splashofyellow #longlasting #dryflowersandfeathers
These two awesome fragrances are available and going for a very affordable price of 9,500 naira each! Don't miss out on this, please! 
#FranckOlivier #BlackTouch #WhiteTouch #Affordable #Longlasting #Quality #Original #ForHer #ForHim #Masculine #Feminine #EDP #EDT #Fragrance #HouseofTOON
We can't get over this look! 
Is it her lips?!
Or her eyes?!
We can stare all day! 
Glam by @ibiyemiiglamour

#Beautybyad #bold #fortheconfidentwoman 
#matte #waterproof #24hrs #lipstick #kissproof
#lipstain #lipstickaddict #lips #nigerianbrand  #madeinnaija  #makeup #colour  #baddie #longlasting #matte #business #entrepreneur #luxury #brand #success #red #redlipstick #premium #fotd #instagram #youtube
When you finally get your hands on both setting sprays for matte and dry skin’ 🤗🤗honey let me tell you, make sure you don’t sleep on @milanicosmetics they make some really affordable great quality products and one of my favorite drug store foundations so far I love both of these sprays , leave in the comments below your fav @milanicosmetics products no secrets in this family !! #sprays #settingspray #foundation #mistandfix #hydrate #deals #steals #lowbudget #quickfix #longlasting #blogger #blogspot #youtuber #holygrail #productjunkie #milani
When you finally get your hands on both setting sprays for matte and dry skin’ 🤗🤗honey let me tell you, make sure you don’t sleep on @milanicosmetics they make some really affordable great quality products and one of my favorite drug store foundations so far I love both of these sprays , leave in the comments below your fav @milanicosmetics products no secrets in this family !! #sprays  #settingspray  #foundation  #mistandfix  #hydrate  #deals  #steals  #lowbudget  #quickfix  #longlasting  #blogger  #blogspot  #youtuber  #holygrail  #productjunkie  #milani 
Pink crème deo and Thomas in the background.

fra lippo lippie; Because nasty's nice in the bedroom, never in your make-up 💋

#vegan #lipcare #lipandcheek #pigmented #longlasting #organic #blogger #beauty #shopsmall #naturalbeauty  #berlindesign #mirrors #handmade #diy #practical #makeup #crueltyfree #deodorant  #samples #body #health #lips #luscious #mouth #colours #pink #indiebrand
2 Layers Bombshell 1 top layer Apple Cider - Because with kids I can’t wear anything that will Smudge, Transfer, or need to be Reapplied! Do you see this?! Someone’s always climbing on or poking me 😁💕💋 photo cred @briannebellphotography  #mommyandme #photoshoot #amazingphotographer #magicphotographer #lipsense #bombshell #applecider #longlasting #smudgeproof #transferproof #noreapplying #becausekids #momjunglegym #babylove #memories #naturalmakeup #comfyclothes
2 Layers Bombshell 1 top layer Apple Cider - Because with kids I can’t wear anything that will Smudge, Transfer, or need to be Reapplied! Do you see this?! Someone’s always climbing on or poking me 😁💕💋 photo cred @briannebellphotography #mommyandme  #photoshoot  #amazingphotographer  #magicphotographer  #lipsense  #bombshell  #applecider  #longlasting  #smudgeproof  #transferproof  #noreapplying  #becausekids  #momjunglegym  #babylove  #memories  #naturalmakeup  #comfyclothes 
Neu eingezogen ^^ (nacht.Geburtstagsgeschenk ^^ vom liebsten Mann der Welt *-*) New In.

#katvond #longlasting #vegan #bacholerette
Bleu de Chanel by Chanel is a woody aromatic fragrance for the man who defies convention, and resists the ordinary every day, finding satisfaction in the unexpected. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. The fragrance features labdanum, nutmeg, ginger, sandalwood, patchouli, mint, jasmine, grapefruit, citruses, vetiver, incense, cedar and pink pepper.
This fragrance is a provocative blend and a striking balance of citrus, woods and resolutely innovative elements that liberates the senses, offering a singular statement of determination and desire for today’s modern man. — a signature statement of determination and desire. Be unexpected.
For the man who defies convention — a fresh, clean and profoundly sensual fragrance. 
#masculine #longlasting #citrus #freshspicy #balsamic #woody #green
Place your order #choose #Amyperfumery #luxurybrand #directsale #Wedeliver #bleudechanel #worldwidedelivery #smellgood #werecommend
#bosslady #bellanaijaweddings #perfumeshop #entrepreneur #womaninbusiness #scentsy 📞 08171024930
Bleu de Chanel by Chanel is a woody aromatic fragrance for the man who defies convention, and resists the ordinary every day, finding satisfaction in the unexpected. The nose behind this fragrance is Jacques Polge. The fragrance features labdanum, nutmeg, ginger, sandalwood, patchouli, mint, jasmine, grapefruit, citruses, vetiver, incense, cedar and pink pepper. This fragrance is a provocative blend and a striking balance of citrus, woods and resolutely innovative elements that liberates the senses, offering a singular statement of determination and desire for today’s modern man. — a signature statement of determination and desire. Be unexpected. For the man who defies convention — a fresh, clean and profoundly sensual fragrance. #masculine  #longlasting  #citrus  #freshspicy  #balsamic  #woody  #green  Place your order #choose  #Amyperfumery  #luxurybrand  #directsale  #Wedeliver  #bleudechanel  #worldwidedelivery  #smellgood  #werecommend  #bosslady  #bellanaijaweddings  #perfumeshop  #entrepreneur  #womaninbusiness  #scentsy  📞 08171024930
I apologize for my absence! For those that don’t know, my husband works at a local hospital so I’ve been squeezing as much family time in as possible ❤️ How was your holiday??? #showmeyoursparkle #colorstreetnails #nailsonthego #longlasting
CANTIKNYA COLOR TERBARU NI!!😍😍
.
LOLLY PEACH .
Best kan? So? Apa lagi tunggu uolssss...
.
Cepat2 grab color terbaru ephyra lips - kumpulkan semua color dalam koleksi anda okay..😉😍💋
.
Dapatkan #ephyralips harga cuma RM30 Je
.
DM us for more info.
.
=====
PENGEDAR & DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA!! =====
.
#ephyra #ephyralips #creamtomatte #longlasting
CANTIKNYA COLOR TERBARU NI!!😍😍 . LOLLY PEACH . Best kan? So? Apa lagi tunggu uolssss... . Cepat2 grab color terbaru ephyra lips - kumpulkan semua color dalam koleksi anda okay..😉😍💋 . Dapatkan #ephyralips  harga cuma RM30 Je . DM us for more info. . ===== PENGEDAR & DROPSHIP DIPERLUKAN SEGERA!! ===== . #ephyra  #ephyralips  #creamtomatte  #longlasting 
Violet Volt💜 (Bright Purple) & Blu Red❤️ (Bright Red) combination was a little surprising! I love that our product allows us to combine different colors to customize our shade! 😍 #customizeyourshade #longlasting #purpleandred #lipart #mixingcolors
Day 1: Fire ‘N Ice 🔥❄️
-
I wanted day one to be a throwback to when I first started wearing LipSense. This was one of the first colors I owned because it was the only shade that was in stock at the time 🤗
Day 1: Fire ‘N Ice 🔥❄️ - I wanted day one to be a throwback to when I first started wearing LipSense. This was one of the first colors I owned because it was the only shade that was in stock at the time 🤗
Rocked Beige Champagne again for this gloomy Monday! Can’t wait to get more colors to show y’all! 😍💋
Rocked Beige Champagne again for this gloomy Monday! Can’t wait to get more colors to show y’all! 😍💋
Ever wonder why LipSense is applied in 3 layers? Here’s why! One of the many things that sets this amazing product apart! Not to mention it also allows for layering colors to create new shades. How cool is that?!
Ever wonder why LipSense is applied in 3 layers? Here’s why! One of the many things that sets this amazing product apart! Not to mention it also allows for layering colors to create new shades. How cool is that?!
#Chrysotile AC pipes are the best to rely on for carrying water without the fear of any leakages.

#asbestos #strong #durable #reliable #safe #longlasting #resistant #roofing #piping #waterresist #protection #guard #happyhome
All you need at the beach this summer Marzena Hair Remover Lotion 🌊☀️⛱
📷 @katerinawilliamsxo
All you need at the beach this summer Marzena Hair Remover Lotion 🌊☀️⛱ 📷 @katerinawilliamsxo
Sweetheart Pink and Be Mine Limited Edition LipSense are now available to order in AUS 🙌🙌🙌 Be Mine is a matte pink with lavender undertones and Sweetheart Pink is a matte coral shade both are stunning!!! #LipSense #SeneGence #limitededition #waterproof #longlasting #kissproof #noanimaltesting #corallips #pinklips #lips #cosmetics
Beauty lipmatte cream B erl cosmetics 💃 
#soft #kissproof #longlasting
Don’t forget, only a few more days left for my 10% sale!! And the best part is that I just checked the warehouse and EVERYTHING is in stock!! Don’t miss out! **new limited edition LipSense colours Be Mine And Sweetheart Pink **new limited edition EyeSense LinerSense Shimmers available - Starry Sky, Ocean and Gilded ****super easy to use makeup that is long-lasting and smudge-proof, if you have any questions please feel free to ask

Xx #lipsense #sale #linersense #shadowsense #buynow #10% #makeup #beauty #love #longlasting #smudgeproof #waterproof #prettylips #prettycolours #easy #toomanytochoosefrom #eyes #lips #prettygirls
Don’t forget, only a few more days left for my 10% sale!! And the best part is that I just checked the warehouse and EVERYTHING is in stock!! Don’t miss out! **new limited edition LipSense colours Be Mine And Sweetheart Pink **new limited edition EyeSense LinerSense Shimmers available - Starry Sky, Ocean and Gilded ****super easy to use makeup that is long-lasting and smudge-proof, if you have any questions please feel free to ask Xx #lipsense  #sale  #linersense  #shadowsense  #buynow  #10 % #makeup  #beauty  #love  #longlasting  #smudgeproof  #waterproof  #prettylips  #prettycolours  #easy  #toomanytochoosefrom  #eyes  #lips  #prettygirls 
最佳配搭 ~ Do you know how best to remove our 16 h lip colour? The answer is)(like, for which it is no problem. Easily and sparingly even waterproof makeup. :) #dermacol #waterproof #longlasting #lipcolor #16hours #kiss #hkig
Client: Can I get rhinestones?🤨
Me: No I only have SWAROVSKI CRYSTALS!!!!!!!💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎qualityoverquantity #hologramnails  #impressivenails #longlasting #qualitynails #swarovskicrystals #nailsbydeeslays #nailtech #swarovski #coffinnails #nailart #naildesigns #qualitywork #camouflage #longnails #mattenails #newyorknailart #clientsview #glitternails #deeslays #appointments #nyc #bronx #nailartist #gelnails #nailsdid #perfectionnails #ombre #OmbreGawd
Client: Can I get rhinestones?🤨 Me: No I only have SWAROVSKI CRYSTALS!!!!!!!💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎qualityoverquantity #hologramnails  #impressivenails  #longlasting  #qualitynails  #swarovskicrystals  #nailsbydeeslays  #nailtech  #swarovski  #coffinnails  #nailart  #naildesigns  #qualitywork  #camouflage  #longnails  #mattenails  #newyorknailart  #clientsview  #glitternails  #deeslays  #appointments  #nyc  #bronx  #nailartist  #gelnails  #nailsdid  #perfectionnails  #ombre  #OmbreGawd 
Sper blom try lagi ?? Hahaha stok dah tak banyak nie tau 🙏🏻 nak try boleh try order.. 😊min jamin korang mesti puas hati 😍😍 bau dia min tak tahu nak cakap cane memang awesome laa seyes talk..ramai pm tanye bau dia cane 😂 min seyes tak tahu nak describe... pada yg dah pakai tuu tahu laa 👍🏻👍🏻👍🏻
.
Makin lama makin ramai org kenal perfumes Wak Doyok Exclusive 😋hihi.. nak try satu tak susah pon just pm min je.. takyah susah2 save nombor.. tekan je link kt bio tuu.. direct bolem pm yee 😘
.
#WDEXCLUSIVE #wdexclusivejohor #teamwdjohor #wakdoyok #WDLIFESTYLE #wegwak #wakdoyoklegasi #perfumes #wdperfumes #EDP #longlasting #tahanlama #malaysia #malaysiaonlineshopping #malaysiabrand #malaysiablogger #malaysiainstashop #supportlocal #lokalah #bazaarpaknil
Sper blom try lagi ?? Hahaha stok dah tak banyak nie tau 🙏🏻 nak try boleh try order.. 😊min jamin korang mesti puas hati 😍😍 bau dia min tak tahu nak cakap cane memang awesome laa seyes talk..ramai pm tanye bau dia cane 😂 min seyes tak tahu nak describe... pada yg dah pakai tuu tahu laa 👍🏻👍🏻👍🏻 . Makin lama makin ramai org kenal perfumes Wak Doyok Exclusive 😋hihi.. nak try satu tak susah pon just pm min je.. takyah susah2 save nombor.. tekan je link kt bio tuu.. direct bolem pm yee 😘 . #WDEXCLUSIVE  #wdexclusivejohor  #teamwdjohor  #wakdoyok  #WDLIFESTYLE  #wegwak  #wakdoyoklegasi  #perfumes  #wdperfumes  #EDP  #longlasting  #tahanlama  #malaysia  #malaysiaonlineshopping  #malaysiabrand  #malaysiablogger  #malaysiainstashop  #supportlocal  #lokalah  #bazaarpaknil 
Selagi Boleh #jimat, kita jimatkan dengan #perfume #murah  malah lebih #wangi serta #tahanlama 
2 Bottol Rm68 sahaja
30ml

#perfume 
#perfumewangi 
#perfumemurahmalaysia 
#longlasting 
#jimat 
#dm
ALL the Colors available to Order! Ask me about the limited edition Diamond and Valentine’s colors (not pictured) I have a lot of this on the way for my Stock on Hand 😊💋 #lipsense #finalfifty #order #colors #longlasting #longlastingmakeup #longlastinglips #stockonhand #availabletoorder
✌🏼💕💋
It's amazing what confidence a little lipstick will give you! Especially one that'll last all day! 
Color of the day was 2x Sassy Z, 1x Pink Champagne. 
I have both in stock... message me to get yours.😉😘
✌🏼💕💋 It's amazing what confidence a little lipstick will give you! Especially one that'll last all day! Color of the day was 2x Sassy Z, 1x Pink Champagne. I have both in stock... message me to get yours.😉😘
Tag your lover and get it as your Valentine present. #floeverco #rosesbear #celebration #couple #valentinesday #love #longlasting