an online Instagram web viewer

#lotsoflove medias

Photos

@Regrann from @bellerrina2: ๐Ÿ’–๐Ÿœ๐ŸœBeautiful illustration of our Hero and his Cinderella ๐Ÿ’• Thankyou @sigula.gula ๐Ÿ˜๐ŸŒนโค๏ธ#heroseorangcinderella #TengkuIanUzzam #NuraMedina #FattahAmin #NuraFazura #Fattzura #lotsoflove ๐Ÿคด๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
@Regrann from @gengpalingmanis - Masa baca part ni dlm novel, terasa nyilu hati bila even Ian x menyebelahi Medina. I even cried while reading. She suffered for the longest time bcos of Puteri & Cik Mawar. Now that Puteri suddenly becomes a good girl they all just accepted her with an open arms without even thinking about Medina's feelings. Mmg patut pun Medina merajuk lari. Padan muka Ian. Humph! ๐Ÿ˜ค
.
.
So, yes, today I'm #teamnuramedina ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜•
.
.
@fattahaminz @missfazura .
.
#GengPalingManis #fattzura #lotsoflove ๐Ÿ’•#lessofhate ๐Ÿ–ค
#roadtofinaleheroseorangcinderella .
.

#Repost @_leeeyana_ (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Sorry tengku ian, I am not joining ur team today! โœ‹โœ‹โœ‹โœ‹
.
.
Poor my lovely medina! Hello, dia suffer 23 tahun kot. Siap kena fitnah smpai kena halau dr rumah. Bukan setakat kes puteri tu curi gula gula time kecik or hilangkan anak patung dia. How can u expect she will be okay just like that? ๐Ÿ˜
.
.
She needs time to heal. Support la dia bg slow2 dia boleh adapt balik with the new puteri. She needs time to build back her trust towards puteri. .
.
Stay strong pretty medina! We all got ur back. Anyone joining me in #teamnuramedina? ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
.
.
@fattahaminz 
@missfazura 
@astrogempak
@bambam_studios
.
.
#heroseorangcinderella 
#hschscmendoniaaaaa 
#fattzura 
#spreadlovenothate 
#spreadpositivevibes 
#finalweek
@Regrann from @gengpalingmanis - Masa baca part ni dlm novel, terasa nyilu hati bila even Ian x menyebelahi Medina. I even cried while reading. She suffered for the longest time bcos of Puteri & Cik Mawar. Now that Puteri suddenly becomes a good girl they all just accepted her with an open arms without even thinking about Medina's feelings. Mmg patut pun Medina merajuk lari. Padan muka Ian. Humph! ๐Ÿ˜ค . . So, yes, today I'm #teamnuramedina  ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜• . . @fattahaminz @missfazura . . #GengPalingManis  #fattzura  #lotsoflove  ๐Ÿ’•#lessofhate  ๐Ÿ–ค #roadtofinaleheroseorangcinderella  . . #Repost  @_leeeyana_ (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Sorry tengku ian, I am not joining ur team today! โœ‹โœ‹โœ‹โœ‹ . . Poor my lovely medina! Hello, dia suffer 23 tahun kot. Siap kena fitnah smpai kena halau dr rumah. Bukan setakat kes puteri tu curi gula gula time kecik or hilangkan anak patung dia. How can u expect she will be okay just like that? ๐Ÿ˜ . . She needs time to heal. Support la dia bg slow2 dia boleh adapt balik with the new puteri. She needs time to build back her trust towards puteri. . . Stay strong pretty medina! We all got ur back. Anyone joining me in #teamnuramedina ? ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ . . @fattahaminz @missfazura @astrogempak @bambam_studios . . #heroseorangcinderella  #hschscmendoniaaaaa  #fattzura  #spreadlovenothate  #spreadpositivevibes  #finalweek 
#Goodmorning and a happy #Tuesday to you all! Looking forward to having a really good day...fingers crossed! ๐Ÿคž Lots of love and good vibes to all! #loveandgoodvibes #lotsoflove #morningmotivation #morninglove #goodvibes #happy #allyours ๐Ÿ˜™
We alwayz support u @fattahaminz  Kami xramai tp kami sentiasa ada utk fattah #lotsoflove #lessofhate #genglancangkuning
A little late on this one, but happy birthday to this girly. Hope it was great. ๐ŸŽˆ๐ŸŽโค #lotsoflove
A little late on this one, but happy birthday to this girly. Hope it was great. ๐ŸŽˆ๐ŸŽโค #lotsoflove 
Fefeeling sirap bandung soda today..ape??bungkus ikat tepi 1?baikkk ๐Ÿ˜๐Ÿค— #thirdrayabelike #lotsoflove #teamrayakampunghalaman #lessofhate #teamdd #anak2abah #lastday๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ค
Good morning ....to all my followers ...@virat.kohli ...have a blessed n gr8 day ahead .....#lotsoflove .
.
.
.
.
.
#goodmoring #haveagr8day #lovelyz #virat.kohli #morningpost #brightday #simleonurface #singing #viratforver #kingkohli #welovekohli #westandwithkohli #lovelots #๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#seasessions #seasessions17 #fridaynight #sigma #bundoran #lotsoflove lot of work but lot o love and worth it all.
#goodmorning #cousins #enjoyed #lotsoflove ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜ถ
Wuuu gitu hehe. Hai friend from Canada ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š #MCCSD2 #PenangIsland #lastday #LotsOfLove ๐Ÿ’•๐ŸŒธ
Lovely @humairaasgharali wishing all her fans and followers a very happy Eid Mubarak with lots of love :)
#humairaasgharali #Eid #message #fans #model #glam #beauty #fashion #style #celebrity #eidday #eidmubarak #eidwishes #followers #bloggers #lovedonce #lotsoflove #colorsmagazinepakistan
Semalam punya cerita tapi @fattahaminz kasi wish pada kak semut kan adehhh. Thanks dik. Will alwyz support xkira apa jua yg diceburi
#teamrayaperak 
#lessofhate 
#lotsoflove
Sabarye dee...mmg tak mudah nak mempercayai org yg telah menganiaye kita, apatah lagi org too dari family kita sendiri tentu sgt menyakitkan..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜œ!
#heroseorangcinderella 
#fattzura 
#fattahamin 
#fattahrians 
#fantastic
#missfazura 
#fazbulous 
#fikiyangbaikbaik 
#cakapyangbaikbaik 
#buatyangbaikbaik 
#doayangbaikbaik 
#lotsoflove 
#moreoflove 
#leesofhate
Bidadari yang paling manis! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœจโœจ .
.
.
RepostBy @_.z.w.e.e.n.a._: "Hahaha. Silau sebab nampak bidadari cantik tengah potong bawang. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
#Fattahrians #FattZura #heroseorangcinderella #hscmendoniaaaaa #hsc #lotsoflove #lessofhate #zweena" (via #InstaRepost @AppsKottage)
@Regrann from @_fattah.addict._ - . Diakui, sejak diuar-uarkan bakal digandingkan bersama sehinggalah saat drama arahan Michael Ang ini usai menjalani penggambaran, dua pelakon popular ini tidak henti-henti terpalit kontroversi.
.
Terlalu banyak insiden berlaku dan ia menjadi begitu rumit sehingga terjadi babak kecam-mengecam di laman sosial, sekaligus membawa kepada isu akaun media sosial rasmi digodam.
.
Malah, situasi panas itu bukan saja membabitkan golongan pembenci 'dua' selebriti terbabit, tetapi turut mendapat campur tangan golongan selebriti. 
Kalau diikutkan rasa hati, mahu saja pasangan ini membalas balik setiap kecaman dan tuduhan tidak berasas yang dilemparkan kepada mereka, namun demi menghormati kesucian Ramadhan selain enggan dilihat sama seperti mereka yang bersikap negatif, Fattah serta Fazura lebih selesa berdiam diri. .
.
Berita Harian
Selasa 270617
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ#lotsoflove #lessofhate #fattzura #fattahrians #fattastic #stayfazbulousandbefattastic - #regrann
@Regrann from @_fattah.addict._ - . Diakui, sejak diuar-uarkan bakal digandingkan bersama sehinggalah saat drama arahan Michael Ang ini usai menjalani penggambaran, dua pelakon popular ini tidak henti-henti terpalit kontroversi. . Terlalu banyak insiden berlaku dan ia menjadi begitu rumit sehingga terjadi babak kecam-mengecam di laman sosial, sekaligus membawa kepada isu akaun media sosial rasmi digodam. . Malah, situasi panas itu bukan saja membabitkan golongan pembenci 'dua' selebriti terbabit, tetapi turut mendapat campur tangan golongan selebriti. Kalau diikutkan rasa hati, mahu saja pasangan ini membalas balik setiap kecaman dan tuduhan tidak berasas yang dilemparkan kepada mereka, namun demi menghormati kesucian Ramadhan selain enggan dilihat sama seperti mereka yang bersikap negatif, Fattah serta Fazura lebih selesa berdiam diri. . . Berita Harian Selasa 270617 . โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ#lotsoflove  #lessofhate  #fattzura  #fattahrians  #fattastic  #stayfazbulousandbefattastic  - #regrann 
.
Manisnya senyuman org tu selfie kan? #teambajubiru #fattzurasedondon #wanitaterindah #lotsoflove #lessofhate ๐Ÿ’•
.
RepostBy @fattahaminz: "Sebab semua orang belanja selfie raya 1st day raya sy belanja 3rd raya ๐Ÿ˜œ #teamrayaperak #far8xelrahbyfattahamin" (via #InstaRepost @AppsKottage)
Abam..kenapa manis sangat??sesuwai la gelaran PM tu dengan orangnya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰๐Ÿ’™๐Ÿ’™
.
.
#Fattahaminz 
#Fattahrians
#Fattastic
#FF
#FO
#spreadlovenothate
#lotsofloveโค
When you spend the majority of your day rocking a little with a fever (#nannylife #nannylove #nannying #nanny ) you don't get many #steps but I gave #lotsoflove  Got a few days #offtrack this past week, but got back on it today with #Arms&Abs ( which led to the hubs saying fat people shouldn't worry about abs... ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป๐Ÿ™„๐Ÿ˜‘anyway!) #TLSOYC #tls #progressnotperfection #productiveday #wannabeironprincess #weightloss #weightlossjourney #fatshock2fitshock
When you spend the majority of your day rocking a little with a fever (#nannylife  #nannylove  #nannying  #nanny  ) you don't get many #steps  but I gave #lotsoflove  Got a few days #offtrack  this past week, but got back on it today with #Arms &Abs ( which led to the hubs saying fat people shouldn't worry about abs... ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป๐Ÿ™„๐Ÿ˜‘anyway!) #TLSOYC  #tls  #progressnotperfection  #productiveday  #wannabeironprincess  #weightloss  #weightlossjourney  #fatshock2fitshock 
Selamat hari raya...
Melaram ngan handbag pinky hello kitty amani..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #raya2017 #2syawal #lotsoflove ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š
Selamat hari raya... Melaram ngan handbag pinky hello kitty amani..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #raya2017  #2syawal  #lotsoflove  ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š
Awwwww.... So sweet โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ #lotsoflove
Awwwww.... So sweet โคโคโคโคโคโคโคโคโคโคโค๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’—๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ #lotsoflove 
@Regrann from @stalkersdoll -  ehh.. macam kenal je jersey yg abam @fattahaminz ni....๐Ÿ‘€ ... posing belakang pula lepasni kalau pakai eh๐Ÿ˜.. anyway thanx so much sudi pakai jersey dari kami stalkersdollโค๏ธ.. jadinya bila fattah dah pakai kami tahu yg "si pm rindukan si ypm" ๐Ÿ’–
psttt nak tnya ni, jersey tu dah sampai bagan dato la ye" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ kami tunggu ypm kami @missfazura pula memakainye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #fattzura #royalcouple 
#fazura #fattahamin #hscmendoniaaaaaa #heroseorangcinderella #lotsoflove #lessofhate - #regrann
@Regrann from @stalkersdoll - ehh.. macam kenal je jersey yg abam @fattahaminz ni....๐Ÿ‘€ ... posing belakang pula lepasni kalau pakai eh๐Ÿ˜.. anyway thanx so much sudi pakai jersey dari kami stalkersdollโค๏ธ.. jadinya bila fattah dah pakai kami tahu yg "si pm rindukan si ypm" ๐Ÿ’– psttt nak tnya ni, jersey tu dah sampai bagan dato la ye" ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ kami tunggu ypm kami @missfazura pula memakainye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #fattzura  #royalcouple  #fazura  #fattahamin  #hscmendoniaaaaaa  #heroseorangcinderella  #lotsoflove  #lessofhate  - #regrann 
Family portrait! #lotsoflove
#teampurple
#teamrayaperak 
#lotsoflove ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
#family
#teamhijau 
#teamrayaperak 
#lotsoflove ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š
No matter what happens just keep smiling ๐Ÿ˜#behappy#goodvibes#feelthelove#smile#happy#love#alwaysbekind#lotsoflove
Family photo is a must ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š
#teamhijau 
#teamrayaperak 
#lotsoflove
OOTD raya ketiga.. Kakak kau hijau ๐Ÿ’š๐Ÿ˜
#aidilfitri2017 
#lotsoflove 
#lessofhate
Posing wajib with this sweetie lil sis๐Ÿ˜‚
#teamhijau 
#teamrayaperak 
#lotsoflove
Halahh..usap rambut tu..sayang sgt gayanya..so manja lah..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
P/s- macam bukan Ian je tu ๐Ÿ˜œ
.
#Fattahaminz 
#Fattahrians
#Fattastic
#FF
#FO
#spreadlovenothate
#lotsofloveโค
#heroseorangcinderella 
#ianmedina
Es sรณlo un sueรฑo? 
Parte de una pesadilla sin fin....
Finalmente, no podรญa vivir sin รฉl, ni morir por รฉl... โ™ก
#OmmaJin #JinBiased #LotsOfLove #SummerBreak
#HeroSeorangCinderella
...
"Duet sambil share minuman"
bukan caption hakak tp coretan CikBam.. thank you @bambam_studios belanja videoManisManis ๐Ÿ˜˜
.
#FattahAmin
#NurFazura
#FattZura
#TengkuIanUzzam
#NuraMedina
#IanDee
#LotsOfLove
#LessOfHate
.
IGS BamBam Studio
27062017 Selasa
A friend is someone who knows all about you and still loves you. โค๐Ÿ˜
#Bestfriend #Likebestiee #bestieismine #lotsoflove #lifeline #good #pout #madness #selfie #masti #crazy #partytym ๐Ÿ˜Š