an online Instagram web viewer

#lukislukis medias

Photos

Tak perlu perhiasan baru...
Mahendi pun cukup untuk menghiasi lengan ini di hari nan fitri... #henna
#mahendi
#pacarmekah
#lukislukis
#idulfitri
Tag sapa2 yg korang rasa macam ni... #qawidono #sado #acah #skeleton #nyamuk #lukislukis #hambarkut
Kalau korang ada mod dihambarkan camni samolah kitoo.....
1.Mod Oklah
2.Mod No Comment
3.Mod Leleh
4.Mod Tunggu Kau 
#hambar #lukislukis #apabarang #sentap #kecam #nocomment #qawidono #biasadah
Third request done 😴
Well this is some kinda fanart, but not a fanart. Cardinal Kingdom is an e-novel actually. And the author want me to imagine the characters πŸ˜‚πŸ˜‚. #art🎨 #art_ology #fanart #theans #sketching #lukislukis
Third request done 😴 Well this is some kinda fanart, but not a fanart. Cardinal Kingdom is an e-novel actually. And the author want me to imagine the characters πŸ˜‚πŸ˜‚. #art πŸŽ¨ #art_ology  #fanart  #theans  #sketching  #lukislukis 
KEGIATAN KOLEKTIF MAHASISWA DKV UNIKOM
" NYEUNI LAH."
Sebuah kegiatan berkesenian yang bersifat mengajak sekaligus menjadi jawaban atau solusi untuk setiap rasa malas dan kebosanan mahasiswa terhadap rutinitas perkuliahan.

#nyeunilah
#roadtohajartbatas2
#dkvunikom
#ramerame
#barengbareng
#lukislukis
#pemudapemudikece
#bandung
Somebody help him ! 😱😱 #art🎨 #art_ology #sketching #lukislukis #lukisantanpamakna #imaginasimelangkaurealiti #buruk
Post gmba makanan sat lg terliur. Kita post lukis lukis plak. Ade rupa roti sarang lebah tak? 😏😏 nmpk mcm muffin pn ade gak.. hahahah πŸ˜‚
.
.
#freestyle #drawing #lukislukis #foodporn #bread #rotisaranglebah #roti #handsfree
Bismillah.

Pagi-pagi tadi duk menulis kad raya.. πŸ˜πŸ€— #lukislukis 
#fsiartwork
Bismillah. 🌸Sampul Raya Limited Edition 😜🌸 Alhamdulillah, ini antara hikmah tak bawa balik hphone semasa pulang ke kampung hari tu. Sempat design sampul raya edisi khas ini πŸ˜… 
Sampul raya ini tidak dijual tetapi khas untuk pemenang-pemenang yang terpilih bagi kraftiviti ramadan anjuran @mama_q3 dan Ticer Julia. 
Menarik tak? 😬Risau sebenarnya takut dapat lepas raya je. Alhamdulillah baru dapat emel pengesahan 2 minggu sebelum raya, insyaAllah. 😊

Sila sila jemput join kraftiviti ramadan yang sangat menarik ini. Haa..seronok lagi lagi bila dapat kenalan baru. Masih sempat lagi tuuu.. πŸ€— 
InsyaAllah ada rezeki lain kali taja hadiah special design yang lain pula. 😘

#fsiartwork
#lukislukis
#kraftivitiramadan
Bismillah. 🌸Sampul Raya Limited Edition 😜🌸 Alhamdulillah, ini antara hikmah tak bawa balik hphone semasa pulang ke kampung hari tu. Sempat design sampul raya edisi khas ini πŸ˜… Sampul raya ini tidak dijual tetapi khas untuk pemenang-pemenang yang terpilih bagi kraftiviti ramadan anjuran @mama_q3 dan Ticer Julia. Menarik tak? 😬Risau sebenarnya takut dapat lepas raya je. Alhamdulillah baru dapat emel pengesahan 2 minggu sebelum raya, insyaAllah. 😊 Sila sila jemput join kraftiviti ramadan yang sangat menarik ini. Haa..seronok lagi lagi bila dapat kenalan baru. Masih sempat lagi tuuu.. πŸ€— InsyaAllah ada rezeki lain kali taja hadiah special design yang lain pula. 😘 #fsiartwork  #lukislukis  #kraftivitiramadan 
Bismillah.

Tenang-tenang aja 😊

Selamat berhujung minggu! 🎈🌷 #fsiartwork 
#lukislukis 
#motivationdoodle
Bosan2..amik pensel n amik kertas.. conteng2 n jd gmbr ni..
#bdknakal #lukislukis #contengconteng
Bismillah.

Hari ini ommi tak lunch, maka terhasillah doodle dari straw ni 😊

#lukislukis 
#fsiartwork 
#motivationdoodle
Jom lukis ngn Lukis-Lukis ....
018-2072123....kat melaka je
#lukislukis #lukispotretkawin #melaka #melakarivercruise #tempahanlukisan #lukisan  #lukisanmelaka
Bismillah.
Salam Jumaat. "Dan jika kamu menghitung-hitung nikmat Allah, niscaya engkau tidak dapat menghitung jumlahnya. Sungguh Allah benar-benar Maha Pengampun, Maha Penyayang."
(Surah An Nahl: 18) 
Sesungguhnya modal yang paling besar yang kita ada adalah nikmat USIA. Manfaatkan sebaiknya, menyumbang kebaikan dalam pelbagai cara, dan beramal sebanyak-banyaknya. 
Sketch pic Dina, kawan ommi😊

#fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Salam Jumaat. "Dan jika kamu menghitung-hitung nikmat Allah, niscaya engkau tidak dapat menghitung jumlahnya. Sungguh Allah benar-benar Maha Pengampun, Maha Penyayang." (Surah An Nahl: 18) Sesungguhnya modal yang paling besar yang kita ada adalah nikmat USIA. Manfaatkan sebaiknya, menyumbang kebaikan dalam pelbagai cara, dan beramal sebanyak-banyaknya. Sketch pic Dina, kawan ommi😊 #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah. "Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out.." Sketch pic bos πŸ˜…

#fsiartwork
#lukislukis
Bismillah. "Beauty is being the best possible version of yourself on the inside and out.." Sketch pic bos πŸ˜… #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah.

Hari ini ommi tak sempat nak jumpa twin Fahim & Zahin. Makin hari makin hensem..😍😘 Semoga sentiasa sihat, kuat, dan sopan macam ibu @sato_oreo 😜
InsyaAllah lain kali kita jumpa ye.

#fahimzahin
#kembarseiras
#fsiartwork
#lukislukis
Bismillah. Hari ini ommi tak sempat nak jumpa twin Fahim & Zahin. Makin hari makin hensem..😍😘 Semoga sentiasa sihat, kuat, dan sopan macam ibu @sato_oreo 😜 InsyaAllah lain kali kita jumpa ye. #fahimzahin  #kembarseiras  #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah.

Be strong! πŸ’ͺ 
#fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah.

Alang alang buat aktiviti kraf guna bekas banana milk ni, ommi belanja sketch satu memandangkan stok banana milk dah abisssss....dan dihabiskan oleh kakak πŸ˜­πŸ˜¬πŸ˜‹ #fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Alang alang buat aktiviti kraf guna bekas banana milk ni, ommi belanja sketch satu memandangkan stok banana milk dah abisssss....dan dihabiskan oleh kakak πŸ˜­πŸ˜¬πŸ˜‹ #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah.

Lalalalalaallaala 🎈🎈 Hari ini banyak minum air mineral sampai terkumpul 5 penutup botol tu πŸ˜…

Jom balik. Tak sabar nak buat aktiviti dengan anak-anak πŸ‘§πŸΌπŸ‘¦πŸ»πŸ˜˜ #fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Lalalalalaallaala 🎈🎈 Hari ini banyak minum air mineral sampai terkumpul 5 penutup botol tu πŸ˜… Jom balik. Tak sabar nak buat aktiviti dengan anak-anak πŸ‘§πŸΌπŸ‘¦πŸ»πŸ˜˜ #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah. 
Antara titipan perkongsian di ikimfm petang tadi.

Pandanglah anak-anak dengan pandangan 'husnu zon' (bersangka baik). Sangkaan itulah yang akan menjadi doa buat mereka. Begitu juga sebaliknya bila kita sebagai anak, pandanglah dan 'husnu zon' terhadap kedua ibubapa kita walau mereka tidak berpendidikan tinggi, bekerja kampung dan sebagainya namun pilihan, teguran, nasihat buat kita adalah berdasarkan pengalaman dan mahukan yang terbaik untuk kita. Apatah lagi selaku hamba.. bersangka baiklah kepada Allah yang maha tahu sesuatu yang lebih baik. ❀️❀❀❀❀❀ ~Usrah Nurani, @ikimfm @zulramli_mrazali #fsiartwork 
#lukislukis
#muhasabahdiri
Bismillah. Antara titipan perkongsian di ikimfm petang tadi. Pandanglah anak-anak dengan pandangan 'husnu zon' (bersangka baik). Sangkaan itulah yang akan menjadi doa buat mereka. Begitu juga sebaliknya bila kita sebagai anak, pandanglah dan 'husnu zon' terhadap kedua ibubapa kita walau mereka tidak berpendidikan tinggi, bekerja kampung dan sebagainya namun pilihan, teguran, nasihat buat kita adalah berdasarkan pengalaman dan mahukan yang terbaik untuk kita. Apatah lagi selaku hamba.. bersangka baiklah kepada Allah yang maha tahu sesuatu yang lebih baik. ❀️❀❀❀❀❀ ~Usrah Nurani, @ikimfm @zulramli_mrazali #fsiartwork  #lukislukis  #muhasabahdiri 
Apabilaa tangan xberseni, begini la jadinyaa.. hahhaaπŸ˜†πŸ˜†.. dlm gmbar yg diberi sado.. bila dilukis xsado ponggπŸ˜‚πŸ˜‚
#seni
#lukislukis 
#designbaju
Apabilaa tangan xberseni, begini la jadinyaa.. hahhaaπŸ˜†πŸ˜†.. dlm gmbar yg diberi sado.. bila dilukis xsado ponggπŸ˜‚πŸ˜‚ #seni  #lukislukis  #designbaju 
Bismillah.

Test suara untuk vo.. test 1..test 2...test 3..
Mencabar juga ye.
Lagi lagi ada bunyi macam macam πŸ˜…

Alhamdulillah. Nanti sambung lagi..~❀ #fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Test suara untuk vo.. test 1..test 2...test 3.. Mencabar juga ye. Lagi lagi ada bunyi macam macam πŸ˜… Alhamdulillah. Nanti sambung lagi..~❀ #fsiartwork  #lukislukis 
Different App, different style 😎

#sketching #theonlyme #lukislukis #art🎨 #art_ology #sokongpindaanruu355 #theans
Bismillah.

Sambil menunggu meeting sat... Tittt..titttt... Alamak...ada lagu didi yang baru πŸ˜…πŸπŸŽΌ #laguhiburkanhati ❀️
#fsiartwork
#lukislukis
Bismillah.

Salam jumaat.

Sempat mendengar mutiara indah daripada ustazah Norhafizah di πŸ“Ί TVIKIM berkaitan kesan tasbih.. "Bertasbih memuji Allah adalah ubat, vitamin dan kekuatan bagi kebergantungan kita kepada Allah. Janganlah kita menjadi orang yang memakai pakaian kesombongan, merasa ujub dan takjub dengan diri." Antara kesan tasbih berzikir mengingati Allah :
1) Menajamkan tauhid
2) Pintu kepada taubat
3) Menjadi pintu kepada sabar
4) Membersihkan hati. ❀️ #fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Salam jumaat. Sempat mendengar mutiara indah daripada ustazah Norhafizah di πŸ“Ί TVIKIM berkaitan kesan tasbih.. "Bertasbih memuji Allah adalah ubat, vitamin dan kekuatan bagi kebergantungan kita kepada Allah. Janganlah kita menjadi orang yang memakai pakaian kesombongan, merasa ujub dan takjub dengan diri." Antara kesan tasbih berzikir mengingati Allah : 1) Menajamkan tauhid 2) Pintu kepada taubat 3) Menjadi pintu kepada sabar 4) Membersihkan hati. ❀️ #fsiartwork  #lukislukis 
Tak ada rotan, akar pun jadi...tak ada kanvas, di kertas pun jadi...😊😊
#art #lukislukis #lukisan #skertsawajah #seni #senilukis #seniman #lukiswajah #gallery #kopi #kopihitam #bubukkopi #koffeart #koffee #anatomy #face #man #canvas #kuaskanvas #natural #original #karya #karyasendiri
Bismillah.

Sketch pic umrah kawan...rindu pula Haramain. 😞

Semoga ada rezeki pergi lagi insyaAllah ❀️ #fsiartwork 
#lukislukis
Bismillah. Sketch pic umrah kawan...rindu pula Haramain. 😞 Semoga ada rezeki pergi lagi insyaAllah ❀️ #fsiartwork  #lukislukis 
Bismillah.

Alhamdulillah sudah di bulan Rejab.

InsyaAllah bersama sama kita banyakkan istighfar & meningkatkan amalan sebagai persediaan untuk ramadhan nanti. InsyaAllah. ❀️ #fsiartwork
#lukislukis
Bismillah. Alhamdulillah sudah di bulan Rejab. InsyaAllah bersama sama kita banyakkan istighfar & meningkatkan amalan sebagai persediaan untuk ramadhan nanti. InsyaAllah. ❀️ #fsiartwork  #lukislukis 
"I've got a pocketful of poetry, I've got a head full of songs, a heart with wings..." -MindyGledhill
#drawing #art #illustration #doodle #doodles #drawingoftheday #contengconteng #lukislukis #artcommunity #sketchbook #artjournal #sketch #cantdrawhands
Bismillah.

Sementara jem..upload pic πŸ˜…

She is so cute when she happily sauntered into her father's live interview πŸ˜…πŸ˜˜ #realfamilymoment
#adorablesmartgirl
#fsiartwork 
#lukislukis