an online Instagram web viewer

#lukislukis medias

Photos

#Repost @lanunranggi (@get_repost)
・・・
Hari ni Lanun takde, dia sibuk ngan buku dia dan CKOM, jadi ahkak ambik alih hari ni. Ahkak pantang betul kalau orang naik kete ahkak, dia tak pakai seatbelt. Tak tau ke seatbelt tu bukan untuk hiasan, tapi keselamatan. Dah tau sengkek takdak duit nak bayo saman, pakailah seatbelt. Kang kena saman, dari sengkek terus papa kedana. Sila pakai seatbelt bila naik kereta. Anda mampu mengubahnya. 
Dah, malas ahkak nak melazer. Kalau kau naik kereta ahkak tak nak pakai seatbelt, sila turun. Gi naik bas. Naik bas takyah pakai seatbelt. Ok dah. Ciao...
.
Recommended page
@lawak_superstarz
@hiburan.malaysia
.
#lanunranggi #gengkomik #gudangkomik #gedungkomik #gengbuasirotak #komikmalaysia #malaysiancomic #malaysiandoodle #doodle #comic #komik #lukislukis
#Repost  @lanunranggi (@get_repost) ・・・ Hari ni Lanun takde, dia sibuk ngan buku dia dan CKOM, jadi ahkak ambik alih hari ni. Ahkak pantang betul kalau orang naik kete ahkak, dia tak pakai seatbelt. Tak tau ke seatbelt tu bukan untuk hiasan, tapi keselamatan. Dah tau sengkek takdak duit nak bayo saman, pakailah seatbelt. Kang kena saman, dari sengkek terus papa kedana. Sila pakai seatbelt bila naik kereta. Anda mampu mengubahnya. Dah, malas ahkak nak melazer. Kalau kau naik kereta ahkak tak nak pakai seatbelt, sila turun. Gi naik bas. Naik bas takyah pakai seatbelt. Ok dah. Ciao... . Recommended page @lawak_superstarz @hiburan.malaysia . #lanunranggi  #gengkomik  #gudangkomik  #gedungkomik  #gengbuasirotak  #komikmalaysia  #malaysiancomic  #malaysiandoodle  #doodle  #comic  #komik  #lukislukis 
Cheapest Digital Caricature in Malaysian History...!!!
Open For Commission
Only USD8 for non - Malaysian 
Only RM30 for Malaysian
Whatsapp +60146656778
Email : katonaqhari@gmail.com (for paypal)
#corelpainter #wacom #digitalpainting #clipstudio #digitalMalaysia #MDEC #KKMM #MITI #cartoonportrait
#illustration #TUN #potrait #katonaqhari #Melaka #Malaysia #cute #malaysianproduct #lokalah #lukis2 #drawing #art #artwork #commission #sketch #MelakaRiverCruise #lukislukis #cartoon #tourismMalaysia
Cheapest Digital Caricature in Malaysian History...!!! Open For Commission Only USD8 for non - Malaysian Only RM30 for Malaysian Whatsapp +60146656778 Email : katonaqhari@gmail.com (for paypal) #corelpainter  #wacom  #digitalpainting  #clipstudio  #digitalMalaysia  #MDEC  #KKMM  #MITI  #cartoonportrait  #illustration  #TUN  #potrait  #katonaqhari  #Melaka  #Malaysia  #cute  #malaysianproduct  #lokalah  #lukis2  #drawing  #art  #artwork  #commission  #sketch  #MelakaRiverCruise  #lukislukis  #cartoon  #tourismMalaysia 
Menancapkan sebuah bendera di bulan??
-
-
-
-
#inktober #inktober2017 #inktoberindonesia #nyaku #snowmanpen #moon
#flag #karyaku #gambargua
#artindo #art✒ #moon🚩 
#monoton #illustration 
#tinta #lukislukis #🎊🎊🎊 #inktober #smktelbdg #mm4
Menancapkan sebuah bendera di bulan??
-
-
-
-
#inktober #inktober2017 #snowmanpen #moon #simple #first
#flag #karyaku #gambargua
#artindo #art✒ #moon🚩 
#monoton #illustration 
#tinta #lukislukis #🎊🎊🎊 #sepuluhmultimedia4 #smktelbdg #inktober2017
Menancapkan sebuah bendera di bulan??
-
-
-
-
#inktober #inktober2017 #snowmanpen #moon #simple #first
#flag #karyaku #gambargua
#artindo #art✒ #moon🚩 
#monoton #illustration 
#tinta #lukislukis #🎊🎊🎊
Rasional, Rajin, Menyayangi Alam Sekitar, Prihatin, etc😄
#nilaimurni #moral #kerjaamal #1malaysia #spaka #psv #lukislukis  #kenapaksa😂 #butiloveit
Garis tidak bertugas untuk merubah sebuah kertas menjadi sesuatu, tapi menyatukan kertas dengan karya yg dibuat oleh sebuah garis, untuk sebuah sesuatu
Garis tidak bertugas untuk merubah sebuah kertas menjadi sesuatu, tapi menyatukan kertas dengan karya yg dibuat oleh sebuah garis, untuk sebuah sesuatu
Sebuah titik adalah tahap awal dari sebuah garis yang akan menghasilkan sebuah karya.
Sebuah titik adalah tahap awal dari sebuah garis yang akan menghasilkan sebuah karya.
Hasil adalah buah yang kamu petik dari usaha dan proses yang kamu lalui
Hasil adalah buah yang kamu petik dari usaha dan proses yang kamu lalui
Jika kamu terlalu banyak diam dan hanya berangan, maka kamu akan semakin tersudut ke dalam penjara buaian karat imajinasi.
Jika kamu terlalu banyak diam dan hanya berangan, maka kamu akan semakin tersudut ke dalam penjara buaian karat imajinasi.
Asal la..jadi org lain ni..rupa bakal suami ke..??? Tetttttt...!!! Hahahaha...betul ke org kata usaha tangga kejayaan..lambat la tangga..lif blh tk..hahahaha..cuba lagi..semangat..!!!!!
#sayabukanpelukis#sayasukamelukis#bukanpro#lukislukis#potret#jangankatasayapandailukis#kartun
@yaya_naddy versi anime.
Next?
#bosan #lukislukis #autodesksketchbook
Percayalah, karna menikah itu Hal yang sakral dan hanya di lakukan satu kali seumur hidup.
Jadi jangan di sia-sia kan moment itu. .
.
.
.
.
.
#kecualiygpengennambah
#chalkboard #art #workart #artwork #designer #menikah #photobooth#cometogether 
#jaketlukis #jaket #jaketkeren #jaketjeans #jaketdc #gambar #gambarlucu #gambargua #gambaranak #lukisan #lukislukis #art #art🎨 #artwork #artistlife #art #bekasi #bekasihits #bekasifood #bekasih
Fruitsalad Character
Main Character
.
Name: kaisu (tembikai susu)
.
#lukisan #drawing #anime #komik #hobby #lukislukis #justforfun #komikstrip #komikmalaysia
Fruitsalad Character
Main Character
.
Name: Ram (Rambutan)
.
#lukisan #drawing #anime #komik #hobby #lukislukis #justforfun #komikstrip #lol #comic #komikmalaysia
Fruitsalad Character
Main Character
.
Name: ian (durian)
.
#lukisan #drawing #anime #komik #hobby #lukislukis #justforfun #komikstrip #komikmalaysia
Someone is super giddy #lukislukis
Al kisah sebuah la kisah....
Abrahah yg jahat nk meruntuh kan Kaabah..
Hasil tangan ank kesyangan...
#lukislukis
Al kisah sebuah la kisah.... Abrahah yg jahat nk meruntuh kan Kaabah.. Hasil tangan ank kesyangan... #lukislukis 
Ini kaos akyu. Mana kaos kamyu. Yuk diorder. Gambar bs request loh. Dijamin ga smua org punya. Kaos lukis batik handmade from Cempaka Canting Shop. Suka seni lukis wajib order disini for more info please kontak admin kami fast respon WA kami 📲083866221512 #CempakaCantingShophandmadekaoslukisbatik #kaoslukisbatikhandmade #lukisbatik #lukislukis #lukisbatikdariJogja #JogjaIstimewa #ingetlukisbatik #ingetkamiCempakaCantingShop
Letopssss kalau kurus nih.. bibir inspirasi dari ayammeayamme🤣
#graphicdesign #illustration #adobe #illustrator #ai #adobeillustrator #lukislukis #contengan
apabila seharian waiting mode di tepian Pantai.... #sajeje #procreate #ipadproart #lukislukis #doodle #doodling #donotprocrastinate #healthiswealth
#cumpleaños#lukislukis#teamo#
Siempreenmi#💞💞💞💞💞
Baju kerja semalam (jumaat).
#gengkomik #lukislukis
@norishkarman i stil remember her act dalam drama dulu dulu. 
She still pretty tho..
shading kain rosak habis 😂
.
.
#norishkarman #art #sketch #sketchbook #artsy #lukislukis #dramamelayu #akulukissebabakusuka