an online Instagram web viewer

#lukislukis medias

Photos

Ini kaos akyu. Mana kaos kamyu. Yuk diorder. Gambar bs request loh. Dijamin ga smua org punya. Kaos lukis batik handmade from Cempaka Canting Shop. Suka seni lukis wajib order disini for more info please kontak admin kami fast respon WA kami ๐Ÿ“ฒ083866221512 #CempakaCantingShophandmadekaoslukisbatik #kaoslukisbatikhandmade #lukisbatik #lukislukis #lukisbatikdariJogja #JogjaIstimewa #ingetlukisbatik #ingetkamiCempakaCantingShop
Dari kecil lagi dah minat conteng2, pantang nampak pensel ke pen ke mesti nak melukis.. paling best kalau dapat marker pen! bukan setakat buku, baju, dinding pun nak lukis! Tapi mcm lin, lin suka ber'doodle' lebih kepada design bunga2 dan abstract. Kalau dah start melukis.. jadi ralit, seronok, tido pun boleh termimpi2 nak melukis... hahaha! Ni pun amik gmbr pun dah senget2! Xpela at least hampa nampak la hasil lukisan tangan yg x seberapa!
.
Lukisan ni lin nak tujukan khas buat support group sifu #ajimaura , #terapiinstagram yg secara terus menerus menyokong lin secara lgsg atau tidak lgsg dari dulu hingga kini. .
Btw siapa yg suka conteng-conteng kita geng!! Sep sikit ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Dari kecil lagi dah minat conteng2, pantang nampak pensel ke pen ke mesti nak melukis.. paling best kalau dapat marker pen! bukan setakat buku, baju, dinding pun nak lukis! Tapi mcm lin, lin suka ber'doodle' lebih kepada design bunga2 dan abstract. Kalau dah start melukis.. jadi ralit, seronok, tido pun boleh termimpi2 nak melukis... hahaha! Ni pun amik gmbr pun dah senget2! Xpela at least hampa nampak la hasil lukisan tangan yg x seberapa! . Lukisan ni lin nak tujukan khas buat support group sifu #ajimaura  , #terapiinstagram  yg secara terus menerus menyokong lin secara lgsg atau tidak lgsg dari dulu hingga kini. . Btw siapa yg suka conteng-conteng kita geng!! Sep sikit ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Kisah sedih mak burger dan anaknya. ๐Ÿ” Huhu. Sabarlah maknya. #pagi #burger #art #doodle #drawing #lukislukis #komikmalaysia #gengkomik
Letopssss kalau kurus nih.. bibir inspirasi dari ayammeayamme๐Ÿคฃ
#graphicdesign #illustration #adobe #illustrator #ai #adobeillustrator #lukislukis #contengan
Ada gaya macam watak @catakserukin tak? ๐Ÿ™ˆ
#gengkomik #lukislukis
#cumpleaรฑos#lukislukis#teamo#
Siempreenmi#๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Baju kerja semalam (jumaat).
#gengkomik #lukislukis
TOO BORED .
.
.
.
.
so i draw my third character
.
.
.
.
.
#lukislukis
TOO BORED . . . . . so i draw my third character . . . . . #lukislukis 
TOO BORED...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
So i draw my second character
.
.
.
#lukislukis
TOO BORED... . . . . . . . . . So i draw my second character . . . #lukislukis 
@norishkarman i stil remember her act dalam drama dulu dulu. 
She still pretty tho..
shading kain rosak habis ๐Ÿ˜‚
.
.
#norishkarman #art #sketch #sketchbook #artsy #lukislukis #dramamelayu #akulukissebabakusuka
He said :Bisa kali ๐Ÿ˜‚.. seterusnya
๐Ÿ‘ค Dede Firmansyah
๐ŸŽจ @aimayaaz
.
.
udah ya, udah 
Harus sukak๐Ÿ˜‚
๐ŸŽจ @aimayaaz
#lukiswajah
#lukislukis
#penart
He said :Bisa kali ๐Ÿ˜‚.. seterusnya ๐Ÿ‘ค Dede Firmansyah ๐ŸŽจ @aimayaaz . . udah ya, udah Harus sukak๐Ÿ˜‚ ๐ŸŽจ @aimayaaz #lukiswajah  #lukislukis  #penart 
Jangan hiraukan orang yang mencibirmu, jadikan itu kekuatan untukmu agar lebih hebat.
.
.
๐Ÿ‘ค Irmalasari
๐ŸŽจ @aimayaaz
#lukiswajah#lukisproject#warnawarni#tekunisaja#lukislukis#lukisterus#selesaikan
Ketika mulut terkunci maka mata akan berbicara
.
.
๐Ÿ‘ค Winda Maulida
๐ŸŽจ @aimayaaz
#lukiswajah#lukislagi#luukisterus#lukisdulu#lukislukis#lukissaja
Next, project part sekian semoga cepat selesai semua.
.
.
๐Ÿ‘ค Ai Rahmayanti
๐ŸŽจ @aimayaaz 
Order? Yuk DM to me!
#lukiswajah#wajahcantik#lukislagi#lukisterus#lukismulu#lukislukis
๐ŸŒธKISS BEAUTY EYE PRIMER๐ŸŒธ
.
JENIS : LIQUID (sangat senang pakai)
.
โ—๏ธโ—๏ธHAA NAK BAGI EYESHADOW TAHAN LAMA?? GUNA EYE PRIMER NI DULU SEBELUM PAKAI EYESHADOW. CONFIRM TAHAN LAMA CUN MELECUNโ—๏ธโ—๏ธ
.
PRICE : RM 12 only!! (exc pos)
Postage : RM 8 SM / RM 11 SS
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, SAPU SAPU TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜
.
GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
PM NOW
.
#kissbeauty #kissbeautycosmetics #makeupmurah #eyeprimer #mascara #smooth #lukislukis #teruscantik #eyelinermurah #eyelinermurahmalaysia #eyeprimermurah #eyeprimermurahmalaysia #eyeprimerliquid #eyelinersenangcuci #eyelinersenangbentuk
๐ŸŒธKISS BEAUTY EYE PRIMER๐ŸŒธ . JENIS : LIQUID (sangat senang pakai) . โ—๏ธโ—๏ธHAA NAK BAGI EYESHADOW TAHAN LAMA?? GUNA EYE PRIMER NI DULU SEBELUM PAKAI EYESHADOW. CONFIRM TAHAN LAMA CUN MELECUNโ—๏ธโ—๏ธ . PRICE : RM 12 only!! (exc pos) Postage : RM 8 SM / RM 11 SS . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, SAPU SAPU TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜ . GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . PM NOW . #kissbeauty  #kissbeautycosmetics  #makeupmurah  #eyeprimer  #mascara  #smooth  #lukislukis  #teruscantik  #eyelinermurah  #eyelinermurahmalaysia  #eyeprimermurah  #eyeprimermurahmalaysia  #eyeprimerliquid  #eyelinersenangcuci  #eyelinersenangbentuk 
๐ŸŒธKISS BEAUTY EYE PRIMER๐ŸŒธ
.
JENIS : LIQUID (sangat senang pakai)
.
โ—๏ธโ—๏ธHAA NAK BAGI EYESHADOW TAHAN LAMA?? GUNA EYE PRIMER NI DULU SEBELUM PAKAI EYESHADOW. CONFIRM TAHAN LAMA CUN MELECUNโ—๏ธโ—๏ธ
.
PRICE : RM 12 only!! (exc pos)
Postage : RM 8 SM / RM 11 SS
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, SAPU SAPU TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜
.
GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
PM NOW
.
#kissbeauty #kissbeautycosmetics #makeupmurah #eyeprimer #mascara #smooth #lukislukis #teruscantik #eyelinermurah #eyelinermurahmalaysia #eyeprimermurah #eyeprimermurahmalaysia #eyeprimerliquid #eyelinersenangcuci #eyelinersenangbentuk
๐ŸŒธKISS BEAUTY EYE PRIMER๐ŸŒธ . JENIS : LIQUID (sangat senang pakai) . โ—๏ธโ—๏ธHAA NAK BAGI EYESHADOW TAHAN LAMA?? GUNA EYE PRIMER NI DULU SEBELUM PAKAI EYESHADOW. CONFIRM TAHAN LAMA CUN MELECUNโ—๏ธโ—๏ธ . PRICE : RM 12 only!! (exc pos) Postage : RM 8 SM / RM 11 SS . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, SAPU SAPU TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜ . GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . PM NOW . #kissbeauty  #kissbeautycosmetics  #makeupmurah  #eyeprimer  #mascara  #smooth  #lukislukis  #teruscantik  #eyelinermurah  #eyelinermurahmalaysia  #eyeprimermurah  #eyeprimermurahmalaysia  #eyeprimerliquid  #eyelinersenangcuci  #eyelinersenangbentuk 
๐ŸŒธNARS 2in1๐ŸŒธ
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑMASCARA + EYELINER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
PRICE : RM 17 only!! (exc pos)
Postage : RM 8 SM / RM 11 SS
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, LENTIK LENTIK TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜
.
GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
PM NOW
.
#nars #narscosmetic #makeupmurah #eyeliner #mascara #smooth #lukislukis #teruscantik #eyelinermurah #eyelinermurahmalaysia #mascaramurah #mascaramurahmalaysia #mascaranars #mascaranarsmurah #eyelinernarsmurah
๐ŸŒธNARS 2in1๐ŸŒธ . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑMASCARA + EYELINER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . PRICE : RM 17 only!! (exc pos) Postage : RM 8 SM / RM 11 SS . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA, LENTIK LENTIK TERUS CANTIK๐Ÿ˜˜ . GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . PM NOW . #nars  #narscosmetic  #makeupmurah  #eyeliner  #mascara  #smooth  #lukislukis  #teruscantik  #eyelinermurah  #eyelinermurahmalaysia  #mascaramurah  #mascaramurahmalaysia  #mascaranars  #mascaranarsmurah  #eyelinernarsmurah 
๐ŸŒธNARS EYELINER๐ŸŒธ
.
๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑDUO-MULTIPLE EFFECT EYELINER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
PRICE : RM 14 only!! (exc pos)
Postage : RM 8 SM / RM 11 SS
.
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA
.
GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ .
.
PM NOW
.
#nars #narscosmetic #makeupmurah #eyeliner #smooth #lukislukis #teruscantik #eyelinermurah #eyelinermurahmalaysia
๐ŸŒธNARS EYELINER๐ŸŒธ . ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑDUO-MULTIPLE EFFECT EYELINER๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . PRICE : RM 14 only!! (exc pos) Postage : RM 8 SM / RM 11 SS . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’ฏMUDAH DIGUNAKAN, TAHAN LAMA . GRAB NOW ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ . . PM NOW . #nars  #narscosmetic  #makeupmurah  #eyeliner  #smooth  #lukislukis  #teruscantik  #eyelinermurah  #eyelinermurahmalaysia 
Selamat pagi ๐ŸŒฟ
Awali pagimu dengan semangat bradddd ๐Ÿ’ช
.
.
.
.
Kerjakan apa yg lo suka,  jagan mau jadi budak dan di jajah ๐Ÿ’ช

#cometogether 
#jaketlukis #jaket #jaketkeren #jaketjeans #jaketdc #gambar #gambarlucu #gambargua #gambaranak #lukisan #lukislukis #art #art๐ŸŽจ #artwork #artistlife #art #bekasi #bekasihits #bekasifood #bekasih
ala ala aja
@harwalisa97
#lukislukis
Tak perlu perhiasan baru...
Mahendi pun cukup untuk menghiasi lengan ini di hari nan fitri... #henna
#mahendi
#pacarmekah
#lukislukis
#idulfitri
Tag sapa2 yg korang rasa macam ni... #qawidono #sado #acah #skeleton #nyamuk #lukislukis #hambarkut
Kalau korang ada mod dihambarkan camni samolah kitoo.....
1.Mod Oklah
2.Mod No Comment
3.Mod Leleh
4.Mod Tunggu Kau 
#hambar #lukislukis #apabarang #sentap #kecam #nocomment #qawidono #biasadah
Third request done ๐Ÿ˜ด
Well this is some kinda fanart, but not a fanart. Cardinal Kingdom is an e-novel actually. And the author want me to imagine the characters ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. #art๐ŸŽจ #art_ology #fanart #theans #sketching #lukislukis
Third request done ๐Ÿ˜ด Well this is some kinda fanart, but not a fanart. Cardinal Kingdom is an e-novel actually. And the author want me to imagine the characters ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. #art ๐ŸŽจ #art_ology  #fanart  #theans  #sketching  #lukislukis 
Somebody help him ! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ #art๐ŸŽจ #art_ology #sketching #lukislukis #lukisantanpamakna #imaginasimelangkaurealiti #buruk
Post gmba makanan sat lg terliur. Kita post lukis lukis plak. Ade rupa roti sarang lebah tak? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ nmpk mcm muffin pn ade gak.. hahahah ๐Ÿ˜‚
.
.
#freestyle #drawing #lukislukis #foodporn #bread #rotisaranglebah #roti #handsfree
Bismillah. ๐ŸŒธSampul Raya Limited Edition ๐Ÿ˜œ๐ŸŒธ Alhamdulillah, ini antara hikmah tak bawa balik hphone semasa pulang ke kampung hari tu. Sempat design sampul raya edisi khas ini ๐Ÿ˜… 
Sampul raya ini tidak dijual tetapi khas untuk pemenang-pemenang yang terpilih bagi kraftiviti ramadan anjuran @mama_q3 dan Ticer Julia. 
Menarik tak? ๐Ÿ˜ฌRisau sebenarnya takut dapat lepas raya je. Alhamdulillah baru dapat emel pengesahan 2 minggu sebelum raya, insyaAllah. ๐Ÿ˜Š

Sila sila jemput join kraftiviti ramadan yang sangat menarik ini. Haa..seronok lagi lagi bila dapat kenalan baru. Masih sempat lagi tuuu.. ๐Ÿค— 
InsyaAllah ada rezeki lain kali taja hadiah special design yang lain pula. ๐Ÿ˜˜

#fsiartwork
#lukislukis
#kraftivitiramadan
Bismillah. ๐ŸŒธSampul Raya Limited Edition ๐Ÿ˜œ๐ŸŒธ Alhamdulillah, ini antara hikmah tak bawa balik hphone semasa pulang ke kampung hari tu. Sempat design sampul raya edisi khas ini ๐Ÿ˜… Sampul raya ini tidak dijual tetapi khas untuk pemenang-pemenang yang terpilih bagi kraftiviti ramadan anjuran @mama_q3 dan Ticer Julia. Menarik tak? ๐Ÿ˜ฌRisau sebenarnya takut dapat lepas raya je. Alhamdulillah baru dapat emel pengesahan 2 minggu sebelum raya, insyaAllah. ๐Ÿ˜Š Sila sila jemput join kraftiviti ramadan yang sangat menarik ini. Haa..seronok lagi lagi bila dapat kenalan baru. Masih sempat lagi tuuu.. ๐Ÿค— InsyaAllah ada rezeki lain kali taja hadiah special design yang lain pula. ๐Ÿ˜˜ #fsiartwork  #lukislukis  #kraftivitiramadan