an online Instagram web viewer

#lynscosmetics medias

Photos

Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. .
.
terus click link di bio okay? 😘 .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. . . terus click link di bio okay? 😘 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp kami 0174005809 .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp kami 0174005809 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini?

Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍
.
So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍

So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini? Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍 . So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍 So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai.
.
Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali.
.
Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~
. .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Wajib ada di atas meja solek setiap perempuan, serious I tell ya! The texture memang sangat lain dari yang lain & gebu bila pakai. . Keep follow our updates! Banyak lagi feedback we all nak share, tak sabar! Btw yang dah order, jangan lupa share feedback sebab #monthlyfeedback  berjalan seperti biasa! Gambar / feedback terbaik setiap bulan akan memenangi RM50 from HQ. How lucky! Bukan setakat dapat foundation yang cantik gila, tapi dapat duit sekali. . Don’t forget to tag us you picture with lynscosmetics natural mousse foundation~ . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Makeup talk with lynscosmetics💕

hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder.

Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? .
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Makeup talk with lynscosmetics💕 hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder. Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Makeup talk with lynscosmetics💕
.
.
hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi..
.
powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder.
.
Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan?
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Makeup talk with lynscosmetics💕 . . hi! korang perasan tak kenapa bila pakai makeup, dalam 1 jam lepas tu muka nampak berminyak? kenapa dekat bawah mata crease cepat? and bila ditanya..rupanya tak pakai powder..so mereka ingat dah pakai foundation..powder tak perlu lagi.. . powder sebenarnya sangat2 penting bila pakai makeup..powder ada banyak jenis..loose powder..two way powder/twin cake powder and pact powder/pressed powder. . Tapi tahu kah korang? Kelebihan lynscosmetics natural mousse foundation ni korang tak perlu lagi pakai any powder lagi lepas pakai foundation!! Sebab dlm foundation ni sudah ada powder, ia akan kekal gebu dan tak crack walaupun tidak menggunakan bedak lepas makeup. Best kan? . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Hi.. Guys...
Jom la singgah my ig sambil2 tgk natural mousse foundation ni... .
Packaging pon cantik.. warna pink gitu. Takkan tengok dgn like jer.. Beli la satu untuk kakak, ibu, adik, dgn isteri.. Mesti diorang happy kalau ada foundation yg wangi bak aiskrim ni.. Nk makeup pon senang calit2 jer kat muka dah siap nk pergi jalan... Jom grab satu kalau tak menyesal!!! Whatsapp sekarang 0176452990.
.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Hi.. Guys... Jom la singgah my ig sambil2 tgk natural mousse foundation ni... . Packaging pon cantik.. warna pink gitu. Takkan tengok dgn like jer.. Beli la satu untuk kakak, ibu, adik, dgn isteri.. Mesti diorang happy kalau ada foundation yg wangi bak aiskrim ni.. Nk makeup pon senang calit2 jer kat muka dah siap nk pergi jalan... Jom grab satu kalau tak menyesal!!! Whatsapp sekarang 0176452990. . . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! 😁
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik👍
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit 😱
Argan Oil ✔
Vitamin C ✔
Vitamin E ✔
Berries fruit ✔
Jasmine flowers ✔
Talcum powder ✔
Spf60 ✔
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! 😁 . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik👍 . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit 😱 Argan Oil ✔ Vitamin C ✔ Vitamin E ✔ Berries fruit ✔ Jasmine flowers ✔ Talcum powder ✔ Spf60 ✔ . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.

Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.
.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. . . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.
.
.

Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. . . Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp i 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp i 🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon  Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks!
.
Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik.
.
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. .
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #ingredients
Kalau dah hari hari stalk lynscosmetic mohon Cepat cepat jangan lambat2 😂takut orang lain pinang dulu dan ter cantik dulu dari awak hiks! . Nak cantik uols, kandungan mesti lah kena power!! Baru laa kulit tak rosak even pakai stop pakai stop. Lynscosmetics punya ingredients ni rnd tau? So insyaAllah hasilnya mmg terbaik. . Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #ingredients 
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini?

Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍
.
So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍

So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali.
.
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Premium? Apa beza dengan natural foundation lynscosmetics dgn sebelum ini? Okay so utk lynscosmetics premium ni ialah natural foundation yg kami upgrade dari proses rnd oleh bahan-bahan yang dipilih dan ekslusif. Packaging terbaru & lebih efektif😍 . So terjadi la lynscosmetics natural mousse foundation, disebabkan natural foundation yg sebelum ni mmg best seller dan ramai gila yang suka, so kita upgrade lagi lagi best! 😍 So comfirm2 korang akan jatuh hati tau? Sekali calit comfirm jatuh jatu berkali kali. . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. .
.
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. . . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔

Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp!!! .
.
.
.
#gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... RM65 shj 😧🤭🤗😍 Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp!!! . . . . #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔
.
Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!!
.
Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷
.
Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga?

Harga bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70

tapi....
.
RM65 shj 😧🤭🤗😍
.
Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻
www.wasap.my/601133727592

#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Aduh sakit nya jiwa tengok packaging lynscosmetics natural foundation, betul-betul mengidam nak cuba... Tapi apa kelebihan foundation kotak pink floral ni agaknya 🤔 . Foundation natural tanpa mengira warna kulit semua boleh guna tau? Kesan dia memang terbaik sebab efek gebu tu serta merta lepas pakai, makeup pun jd stay je sebab base dah on point kat muka. Mana mua2 yang nak makeup kan customers tu, wajib try foundation ni satu sebab ia boleh buat makeup jadi lebih tahan lama dan sangat sesuai utk any event. Tak bercapuk okay!! . Sesuai sangat bagi yang kulit berminyak, tona tak sekata, kulit sensitif🌷 . Best nyaa!! Sy nak beli juga. Harga? Harga bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 tapi.... . RM65 shj 😧🤭🤗😍 . Sangat berbaloi dan tahan lama tau? foundation ni tekstur aiskrim sgt jimat. Cepat whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻 www.wasap.my/601133727592 #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi.
.
terus click link whatsapp ni okay 😘
https://api.whatsapp.com/send?phone=60165489443 .
#lynscosmeticsdropship 
#lynscosmetics
Hi guys! Harga pengenalan still RM65 tau? Ramai yg dah gebu gebas dgn natural foundation ni. Bagi siapa yg tak meminang lagi anak dara lynscosmetics ni, baik cepat sunting. Nanti semua dah lawo2, korang terkelip2 lagi. . terus click link whatsapp ni okay 😘 https://api.whatsapp.com/send?phone=60165489443 . #lynscosmeticsdropship  #lynscosmetics 
"TAK PERLU PAKAI MAKEUP TEBAL UTK FLAWLESS😱"
.
Lynscosmetics Natural Mousse Foundation sangat FULL COVERAGE.. Calit-calit je dah flawless😍 Muka gebu gebas dan TAK BERMINYAK tanpa pakai bedak. .
Tekstur foundation yang matte, hanya satu calit dah cukup utk sebelah pipi.. Jimat pun jimat kan?
.
Anda mesti try foundation ni tau.. Hanya RM65 utk promosi pengenalan😘 Jimat RM10 tau.
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
#fattzura #neelofa #uqashasenrose #mua #malaysia #agentwanted #stokistwanted #dropshipneeded #dropship #dropshipwanted #makeuptutorial #makeuplynscosmetics #lyns #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #gadiscantik #skincaremalaysia #skincaremurah #foundation #foundationmalaysia #foundationroutine #syurgayangkedua #lafazkankalimahcintamu #sayajualmakeup #sayajualskincare #sayajualmurah
"TAK PERLU PAKAI MAKEUP TEBAL UTK FLAWLESS😱" . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation sangat FULL COVERAGE.. Calit-calit je dah flawless😍 Muka gebu gebas dan TAK BERMINYAK tanpa pakai bedak. . Tekstur foundation yang matte, hanya satu calit dah cukup utk sebelah pipi.. Jimat pun jimat kan? . Anda mesti try foundation ni tau.. Hanya RM65 utk promosi pengenalan😘 Jimat RM10 tau. . . Whatsapp 📲01117959891 . . #fattzura  #neelofa  #uqashasenrose  #mua  #malaysia  #agentwanted  #stokistwanted  #dropshipneeded  #dropship  #dropshipwanted  #makeuptutorial  #makeuplynscosmetics  #lyns  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #gadiscantik  #skincaremalaysia  #skincaremurah  #foundation  #foundationmalaysia  #foundationroutine  #syurgayangkedua  #lafazkankalimahcintamu  #sayajualmakeup  #sayajualskincare  #sayajualmurah 
Hye guyss! Korang tengah buat apa tu. Ramai yang tertanya tanya kan, tekstur dia camna? Macam foundation yang lain ke? Okey okey, ni jawapan dia, tekstur dia cam aiskrim gituu, berbeza sangat dengan foundation yang lain tau. Malah, sesuai untuk semua tona kulit ok? Ada lagi satu berita gembira nak bagitau, bila dah pakai ni takyah dah pakai bedak compact ke apa apa ke, sebab talcum powder main ingredient dalam natural mousse foundation ni tau.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Hye guyss! Korang tengah buat apa tu. Ramai yang tertanya tanya kan, tekstur dia camna? Macam foundation yang lain ke? Okey okey, ni jawapan dia, tekstur dia cam aiskrim gituu, berbeza sangat dengan foundation yang lain tau. Malah, sesuai untuk semua tona kulit ok? Ada lagi satu berita gembira nak bagitau, bila dah pakai ni takyah dah pakai bedak compact ke apa apa ke, sebab talcum powder main ingredient dalam natural mousse foundation ni tau. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Haa ni pulak belakang kotak dia. Banyaknya lahaii benefits diaa. Harga kat kotak dia tulis RM75.90 tapi sebab lynscosmetics nak kasi chance kat semua orang nak bagi cantik, nampak flawless gitu harga dia RM65 sahajaa!! Sape cepat dia dapat tau, sebab stok dah tak banyak dah.
.
. 
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Haa ni pulak belakang kotak dia. Banyaknya lahaii benefits diaa. Harga kat kotak dia tulis RM75.90 tapi sebab lynscosmetics nak kasi chance kat semua orang nak bagi cantik, nampak flawless gitu harga dia RM65 sahajaa!! Sape cepat dia dapat tau, sebab stok dah tak banyak dah. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Selamat pagi semua! Dah breakfast? Haa ni nak bagitau ni la, natural mousse foundation yang baru ni. Cantiknya lahaii packaging dia bukan? Jangan risau ad SPF60. Korang taknak ke cantik hanya secalit jee, takyah pakai mekap tebal tebal macam opera cina tu😗😗
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Selamat pagi semua! Dah breakfast? Haa ni nak bagitau ni la, natural mousse foundation yang baru ni. Cantiknya lahaii packaging dia bukan? Jangan risau ad SPF60. Korang taknak ke cantik hanya secalit jee, takyah pakai mekap tebal tebal macam opera cina tu😗😗 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Hi kesayangan lynscosmetics. Harini kami nk share 1 benda, kalau korang rasa ia bermanfaat sila like and share okay?
. 
Cara Betul Untuk Basuh Muka dalam 7 Langkah Mudah
.
Step 1 - Basuh muka menggunakan air suam dan pencuci muka hingga  bersih. Kemudian lap muka sehingga kering dengan tuala muka.
.
Step 2 - Apply toner dan tunggu sehingga kering . Toner sangat berguna untuk mereka yang mempunyai kulit sangat berminyak.
.
Step 3 - Letakkan ubat jerawat jika perlu.
.
Step 4 - Sapukan eye cream dan serum, biarkan sehingga kering. Ini dapat membantu mencegah pemusnahan kolagen .
.
Step 5 - Apply pelembap (moisturiser) . Membiarkan kulit anda kering menyebabkan kulit menghasilkan minyak yang banyak.
.
Step 6 - Apply sunscreen (waktu pagi) yang ada SPF untuk melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya.
.
Step 7 - Apply foundation atau makeup primer dan teruskan dengan rutin makeup harian anda.
.
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik #produkmuka #putih #putihkekal #grafikdesign #logo #logomalaysia #titiancinta #produkviral #viral #malaysiainstashop #malaysia #malaysiawedding #indonesia #bruneihijab #singapore #bunga #viral #heroremaja #heromalaysia #skincareformen #produklelaki #khaskulitlelaki #adibizara #syafiqkyle #serumformen #serumutklelaki
Hi kesayangan lynscosmetics. Harini kami nk share 1 benda, kalau korang rasa ia bermanfaat sila like and share okay? . Cara Betul Untuk Basuh Muka dalam 7 Langkah Mudah . Step 1 - Basuh muka menggunakan air suam dan pencuci muka hingga bersih. Kemudian lap muka sehingga kering dengan tuala muka. . Step 2 - Apply toner dan tunggu sehingga kering . Toner sangat berguna untuk mereka yang mempunyai kulit sangat berminyak. . Step 3 - Letakkan ubat jerawat jika perlu. . Step 4 - Sapukan eye cream dan serum, biarkan sehingga kering. Ini dapat membantu mencegah pemusnahan kolagen . . Step 5 - Apply pelembap (moisturiser) . Membiarkan kulit anda kering menyebabkan kulit menghasilkan minyak yang banyak. . Step 6 - Apply sunscreen (waktu pagi) yang ada SPF untuk melindungi kulit dari sinaran UV yang berbahaya. . Step 7 - Apply foundation atau makeup primer dan teruskan dengan rutin makeup harian anda. . #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik  #produkmuka  #putih  #putihkekal  #grafikdesign  #logo  #logomalaysia  #titiancinta  #produkviral  #viral  #malaysiainstashop  #malaysia  #malaysiawedding  #indonesia  #bruneihijab  #singapore  #bunga  #viral  #heroremaja  #heromalaysia  #skincareformen  #produklelaki  #khaskulitlelaki  #adibizara  #syafiqkyle  #serumformen  #serumutklelaki 
Sebelum tidur, pastikan solat isyak dan baca doa tidur dulu. Tapi kalau rasa nak cantik berseri, boleh follow checklist dari kami. Mana tahu bangun-bangun pagi esok terus digilai ramai. Tak cuba tak tahu. Dah cuba baru tahu 🙂
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Sebelum tidur, pastikan solat isyak dan baca doa tidur dulu. Tapi kalau rasa nak cantik berseri, boleh follow checklist dari kami. Mana tahu bangun-bangun pagi esok terus digilai ramai. Tak cuba tak tahu. Dah cuba baru tahu 🙂 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
“SERUM FOR MEN PERTAMA DAN TERMURAH TAPI KUALITI MACAM PRODUK MAHAL” “mulanya saya terpikat dengan warna dan baunya bila saya try muka saya jadi lembut dan jerawat pun sudah makin pudar “ skrng saya nak repeat 2 botol sekali nak buat stock . -kata cust serum for men (kuantanpahang)- Kami hanya membantu lelaki yang ingin kulit muka bersih tanpa satu jerawat/jeragat dimuka sahaja . Hanya 1 botol penggunaan lynscosmetics serum for men dapat menunjukkan kesan yang boom pada kulit wajah anda 😍

Saya yakin bekas kekasih anda akan menyesal kerana tinggalkan anda dalam keadaan yang berjerawat/berjeragat Dan sekarang anda sudah pun tampil handsome dan bergaya . 
LYNSCOSMETICS SERUM FOR MEN🐳
•mengurangkan minyak dimuka
•menghalus dan melembutkan kulit wajah
•memudarkan parut lama dan baru
•menyingkirkan jerawat/jeragat/whitehead
•mengecilkan liang pori
•membuang sel kulit mati
•mesra wuduk
•khas untuk lelaki
.
Kalau dah hari hari stalk Lynscosmetics mohon cepat cepat jangan lambat lambat🤣 takut orang lain pinang dulu dan TER HANDSOME DULU DARI AWAK HIKS😜

#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik #produkmuka #putih #putihkekal #grafikdesign #logo #logomalaysia #titiancinta #produkviral #viral #malaysiainstashop #malaysia #malaysiawedding #indonesia #bruneihijab #singapore #bunga #viral #heroremaja #heromalaysia #skincareformen #produklelaki #khaskulitlelaki #adibizara #syafiqkyle #serumformen #serumutklelaki
“SERUM FOR MEN PERTAMA DAN TERMURAH TAPI KUALITI MACAM PRODUK MAHAL” “mulanya saya terpikat dengan warna dan baunya bila saya try muka saya jadi lembut dan jerawat pun sudah makin pudar “ skrng saya nak repeat 2 botol sekali nak buat stock . -kata cust serum for men (kuantanpahang)- Kami hanya membantu lelaki yang ingin kulit muka bersih tanpa satu jerawat/jeragat dimuka sahaja . Hanya 1 botol penggunaan lynscosmetics serum for men dapat menunjukkan kesan yang boom pada kulit wajah anda 😍 Saya yakin bekas kekasih anda akan menyesal kerana tinggalkan anda dalam keadaan yang berjerawat/berjeragat Dan sekarang anda sudah pun tampil handsome dan bergaya . LYNSCOSMETICS SERUM FOR MEN🐳 •mengurangkan minyak dimuka •menghalus dan melembutkan kulit wajah •memudarkan parut lama dan baru •menyingkirkan jerawat/jeragat/whitehead •mengecilkan liang pori •membuang sel kulit mati •mesra wuduk •khas untuk lelaki . Kalau dah hari hari stalk Lynscosmetics mohon cepat cepat jangan lambat lambat🤣 takut orang lain pinang dulu dan TER HANDSOME DULU DARI AWAK HIKS😜 #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik  #produkmuka  #putih  #putihkekal  #grafikdesign  #logo  #logomalaysia  #titiancinta  #produkviral  #viral  #malaysiainstashop  #malaysia  #malaysiawedding  #indonesia  #bruneihijab  #singapore  #bunga  #viral  #heroremaja  #heromalaysia  #skincareformen  #produklelaki  #khaskulitlelaki  #adibizara  #syafiqkyle  #serumformen  #serumutklelaki 
PAKAI FOUNDATION MAHAL KE TUH? GEBU GILAA CAIR ABG TENGOK!!!
MANA ADA !!!!PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION JEE YG TENGAH HOT KT PASARAN WARNA PINK PASTEL TU 😱😱😱😱 ALHAMDULILLAH RAMAI YANG BERTAMBAH CANTIK MOLEK BESERI LEPAS PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION😍✨
.

LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tak sama macam foundation yg lain tau. Nak tau sebabnya ?? ����😨😨😳
. ▪HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK uollls 😍
▪Sesuai untuk semua tona kulit 😍
▪Gebu serta merta😍
▪Tidak bercapuk😍
▪Melindungi kulit muka dari cahaya matahari 😍
▪Sesuai untuk kulit berminyak😍
▪Solek sambil merawat jerawat😍
.
Haaa ini la sebabnya ramai tergila gilakan LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tau 😋😍😍😱😱 dengan adanya foundation ni awak dah boleh say NO TO :🤔🤔
.
SUNBURN🚫FILTER🚫NO POWDER 🚫BERCAPUK 🚫
.
Sudah bersedia untuk menjadi pengguna setia LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni⁉🤔🤔Cepat penuhkan notifications whatsapp i utk order Lynscosmetics Natural Mousse Foundation..Sape nak cantik sis nak bntu ni
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
PAKAI FOUNDATION MAHAL KE TUH? GEBU GILAA CAIR ABG TENGOK!!! MANA ADA !!!!PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION JEE YG TENGAH HOT KT PASARAN WARNA PINK PASTEL TU 😱😱😱😱 ALHAMDULILLAH RAMAI YANG BERTAMBAH CANTIK MOLEK BESERI LEPAS PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION😍✨ . LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tak sama macam foundation yg lain tau. Nak tau sebabnya ?? ����😨😨😳 . ▪HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK uollls 😍 ▪Sesuai untuk semua tona kulit 😍 ▪Gebu serta merta😍 ▪Tidak bercapuk😍 ▪Melindungi kulit muka dari cahaya matahari 😍 ▪Sesuai untuk kulit berminyak😍 ▪Solek sambil merawat jerawat😍 . Haaa ini la sebabnya ramai tergila gilakan LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tau 😋😍😍😱😱 dengan adanya foundation ni awak dah boleh say NO TO :🤔🤔 . SUNBURN🚫FILTER🚫NO POWDER 🚫BERCAPUK 🚫 . Sudah bersedia untuk menjadi pengguna setia LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni⁉🤔🤔Cepat penuhkan notifications whatsapp i utk order Lynscosmetics Natural Mousse Foundation..Sape nak cantik sis nak bntu ni . . Whatsapp 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa 
Harga akan dinaikkan selepas habis promosi ni. Takkan korang nak menangis menyesal kat tepi dinding sebab tak sempat join promosi 😭😭. Meh meh boleh join postage sape yang nak jadi cantik macam founder kita ni @nuradlinmazliza . Cantik bukan kulit founder kita😍😍
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Harga akan dinaikkan selepas habis promosi ni. Takkan korang nak menangis menyesal kat tepi dinding sebab tak sempat join promosi 😭😭. Meh meh boleh join postage sape yang nak jadi cantik macam founder kita ni @nuradlinmazliza . Cantik bukan kulit founder kita😍😍 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
CANTIK HANYA SEKALI CALIT JEEE
.
.
ehhh betulkee lynscosmetics mousse foundation ni bila pakai, dah xyah pakai bedak compact ke apa lepas lepas ni? yesss! Memang betull. Dahla sesuai utk semua tone, pastu jimat duit bulanan sebab xyah beli bedak compact ke apa dah lepas ni. Cerr tengok adik manis kita ni, cantik bukan? Dah xpayah pakai mekap tebal tebal dah lepasni. Jangan risau SPF60 guyss! Mehlaa usha usha pakai ni, mana tau lepas ni  asyik usha jerr kulit muka kat cermin kann😍😍 sementara ada promosi ni haa
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
CANTIK HANYA SEKALI CALIT JEEE . . ehhh betulkee lynscosmetics mousse foundation ni bila pakai, dah xyah pakai bedak compact ke apa lepas lepas ni? yesss! Memang betull. Dahla sesuai utk semua tone, pastu jimat duit bulanan sebab xyah beli bedak compact ke apa dah lepas ni. Cerr tengok adik manis kita ni, cantik bukan? Dah xpayah pakai mekap tebal tebal dah lepasni. Jangan risau SPF60 guyss! Mehlaa usha usha pakai ni, mana tau lepas ni asyik usha jerr kulit muka kat cermin kann😍😍 sementara ada promosi ni haa #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.

Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.

Kesian foundation pink pink ni, tengah tunggu sape nak merisik tepi ni hehe😍😗
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. Kesian foundation pink pink ni, tengah tunggu sape nak merisik tepi ni hehe😍😗 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
haa ! kan sis dah cakap foundation ni tak heavy sangat pun sayang oii . macam pakai bedak tapi smotheeeee je ❤ bau pun wangi laaa . dm/ws me for order 0109221581 
#lynscosmetics #kulitkorea #kulitcerah #malaysiafoundation #skincaremalaysia #gadiscantik #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #brunei #indonesia #singapura
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu.
.
Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Pilihan foundation terbaik adalah foundation yg mampu berikan kesan floles di kulit, bukan mengubah warna kulit sepenuhnya smpai jd cm hantu cina. Lynscosmetics natural foundation sgt ssuai bg yg nak npk flawless tp masih ikut warna kulit anda jd sekata dan sangat gebu. . Baru je brp hri launch, feedback semua positif. Semua puas hati dgn foundation ni, jom usha feedback dlu lepastu kita merisik tepi, kemudian trus pinang foundation gebu ni. . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
"TAK RUGI CUBA GLOWING SERUM KITA.."
.
Pija ada banyak sangat feedback2 postive dari pungguna Glowing Serum ni.. Tak larat nak share untuk u olls.. 😘
. .GLOW GLOW SHINE GITTEW ❤😍
.
Siapa xnak kan???
.
Whatsapp Pija sekarang untuk order 👇👇👇
📱0196312270
📱0196312270
📱0196312270
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #perempuancantek
"TAK RUGI CUBA GLOWING SERUM KITA.." . Pija ada banyak sangat feedback2 postive dari pungguna Glowing Serum ni.. Tak larat nak share untuk u olls.. 😘 . .GLOW GLOW SHINE GITTEW ❤😍 . Siapa xnak kan??? . Whatsapp Pija sekarang untuk order 👇👇👇 📱0196312270 📱0196312270 📱0196312270 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #perempuancantek 
[HAMPIR 80-90% PELANGGAN MUKA BREAKOUT AFTER STOP PRODUK SET BERKIMIA]
.
.
Kami akan minta customer rest muka dri sbrg produk utk diorang nampak apa kesan bila tinggal produk yg tggi merkuri atau agent pemutih. Scary klu baca apa kesan mercuri pda kita tau.
.
.
Nk sembuh dari breakout makan masa. Ada y almost 1tahun 7bln++ bru muka slowly jdi sihat balik. Tak ada muka breakout harini, seminggu sebulan pulih terus. Tak ada.

Kena rajin. Konsisten pakai LYNSCOSMETICS. Tiap minggu wajib wap muka, pakai papaya mask utk serap kimia dikulit. Jgn scrub muka.
.
.
Gadis malaysia kebanyakkan nk cantik cepat. Tak nak lambat. Nk kulit halus mcm baby. Tapi air kosong malas nk minum. Malas nk wap muka. Makan ikut dan. Tak jaga. Mcmna nk kulit sihat? Cantik?
.
.
Last nasihat saya, bila muka breakout :-
1. Elakkan urut muka dengan kasar semasa cuci muka.
2. Elakkan scrub muka area ada jerawat bernanah.
3. Elakkan makanan dan minuman manis bergula putih.
4. Elakkan makan dan minum makanan y bertepung/gluten.
5. Elakkan cuci muka byk kali. Cukup 2x sehari.
6. Wap muka dan pakai fc mask dari oat.( buat sendiri.)
7. Makan byk makanan yg kaya dgn vit c.
8. Air kosong kena cukup. Tiap 25kg berat badan minum 1liter air.
.
Kalau ada adik2 yg tgh breakout muka sbb produk beracun ni, boleh whatsapp Lynscosmetics. Just guna 4 produk lynscosmetics ni shj tau? Yang paling best skrg 😱 Harga semua bawah rm50 tau? tapi kualiti mmg international punya..
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
[HAMPIR 80-90% PELANGGAN MUKA BREAKOUT AFTER STOP PRODUK SET BERKIMIA] . . Kami akan minta customer rest muka dri sbrg produk utk diorang nampak apa kesan bila tinggal produk yg tggi merkuri atau agent pemutih. Scary klu baca apa kesan mercuri pda kita tau. . . Nk sembuh dari breakout makan masa. Ada y almost 1tahun 7bln++ bru muka slowly jdi sihat balik. Tak ada muka breakout harini, seminggu sebulan pulih terus. Tak ada. Kena rajin. Konsisten pakai LYNSCOSMETICS. Tiap minggu wajib wap muka, pakai papaya mask utk serap kimia dikulit. Jgn scrub muka. . . Gadis malaysia kebanyakkan nk cantik cepat. Tak nak lambat. Nk kulit halus mcm baby. Tapi air kosong malas nk minum. Malas nk wap muka. Makan ikut dan. Tak jaga. Mcmna nk kulit sihat? Cantik? . . Last nasihat saya, bila muka breakout :- 1. Elakkan urut muka dengan kasar semasa cuci muka. 2. Elakkan scrub muka area ada jerawat bernanah. 3. Elakkan makanan dan minuman manis bergula putih. 4. Elakkan makan dan minum makanan y bertepung/gluten. 5. Elakkan cuci muka byk kali. Cukup 2x sehari. 6. Wap muka dan pakai fc mask dari oat.( buat sendiri.) 7. Makan byk makanan yg kaya dgn vit c. 8. Air kosong kena cukup. Tiap 25kg berat badan minum 1liter air. . Kalau ada adik2 yg tgh breakout muka sbb produk beracun ni, boleh whatsapp Lynscosmetics. Just guna 4 produk lynscosmetics ni shj tau? Yang paling best skrg 😱 Harga semua bawah rm50 tau? tapi kualiti mmg international punya.. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖
.
.

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!
.
.

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 . . Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! . . Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Lynscosmetics glowing serum .
.

Boleh menghilangkan eczema,bebas
dari bahan kimia,menaikkan seri wajah,
mesra wudhuk, m'halus dan 
m'lembutkan kulit wajah,m'cerahkan kulit 
wajah tanpa pengelupasan,memudarkan
parut lama dan baru,menyingkirkan jeragat, 
jerawat serta whitehead,mengecilkan liang pori,
m'buang sel kulit mati,m'hapuskan 
kedutan & garis halus pada wajah,
effect pinkish pada pipi,menyerikan wajah 
selepas pemakaian, mengekalkan awet 
muda, melembabkan kulit dgn 3 kali 
ganda.
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics glowing serum . . Boleh menghilangkan eczema,bebas dari bahan kimia,menaikkan seri wajah, mesra wudhuk, m'halus dan m'lembutkan kulit wajah,m'cerahkan kulit wajah tanpa pengelupasan,memudarkan parut lama dan baru,menyingkirkan jeragat, jerawat serta whitehead,mengecilkan liang pori, m'buang sel kulit mati,m'hapuskan kedutan & garis halus pada wajah, effect pinkish pada pipi,menyerikan wajah selepas pemakaian, mengekalkan awet muda, melembabkan kulit dgn 3 kali ganda. . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Lynscosmetics glowing serum for men
.
.

Mengurangkan minyak dimuka,mesra 
wudhuk,m'halus dan m'lembutkan kulit wajah,
m'cerahkan kulit wajah tanpa pengelupasan,
memudarkan parut lama dan baru,
menyingkirkan jeragat, jerawat 
serta whitehead,mengecilkan liang pori, 
m'buang sel kulit mati, m'hapuskan 
kedutan & garis halus pada wajah 
dan dibuat khas untuk kulit lelaki
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics glowing serum for men . . Mengurangkan minyak dimuka,mesra wudhuk,m'halus dan m'lembutkan kulit wajah, m'cerahkan kulit wajah tanpa pengelupasan, memudarkan parut lama dan baru, menyingkirkan jeragat, jerawat serta whitehead,mengecilkan liang pori, m'buang sel kulit mati, m'hapuskan kedutan & garis halus pada wajah dan dibuat khas untuk kulit lelaki . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Lynscosmetics moist cake bb cushion

Bertekstur halus & ringan, Lembut dan 
sangat mudah disapu pada kulit,mudah 
meresap dan tidak melekit / berminyak,
sesuai untuk semua jenis kulit,halal dan 
senang ditanggalkan,bukan sebagai alas 
bedak sahaja, tapi turut merawat kulit 
wajah,membantu mensekatakan tona 
serta mencerahkan kulit, memudarkan 
parut, cela & jerawat,menutup pori-pori 
terbuka,mnghilangkan jeragat / bintik 
hitam,kulit lebih lembut & lembab,
menghilangkan blackhead & 
whitehead,melindungi kulit dari pancaran 
UV dengan kandungan SPF60
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics moist cake bb cushion Bertekstur halus & ringan, Lembut dan sangat mudah disapu pada kulit,mudah meresap dan tidak melekit / berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit,halal dan senang ditanggalkan,bukan sebagai alas bedak sahaja, tapi turut merawat kulit wajah,membantu mensekatakan tona serta mencerahkan kulit, memudarkan parut, cela & jerawat,menutup pori-pori terbuka,mnghilangkan jeragat / bintik hitam,kulit lebih lembut & lembab, menghilangkan blackhead & whitehead,melindungi kulit dari pancaran UV dengan kandungan SPF60 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Lynscosmetics Magic milky soap
.
.

Mencerahkan kulit muka dan badan semulajadi, kesan dpt dirasakan seawal sekali pemakaian, tidak mengandungi 
bahan kimia yg berbahaya,
melembabkan kulit,merawat 
kegatalan pada kulit muka, dapat mengurangkan jerawat,melembutkan kulit,tidak 
menipiskan kulit & tidak pedih apabila digunakan
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics Magic milky soap . . Mencerahkan kulit muka dan badan semulajadi, kesan dpt dirasakan seawal sekali pemakaian, tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya, melembabkan kulit,merawat kegatalan pada kulit muka, dapat mengurangkan jerawat,melembutkan kulit,tidak menipiskan kulit & tidak pedih apabila digunakan . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Salam semua...
Alang2 nk makeup sebelum pegi keje atau jalan2.. Apa salahnya pkai natural mousse foundation ni.. Xrugi pon klu nk grab satu.. Nk cantikkan? Harga pon berbaloi RM65 je sementara promosi masih ada... Siapa2 ada wife, adik, kakak, dgn ibu beli la foundation ni.. Postage berjalan seperti biasa... Cepat2 order sekarang esok sis nk pos.. Whatsapp segera 0176452990.
.
.
.

#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Salam semua... Alang2 nk makeup sebelum pegi keje atau jalan2.. Apa salahnya pkai natural mousse foundation ni.. Xrugi pon klu nk grab satu.. Nk cantikkan? Harga pon berbaloi RM65 je sementara promosi masih ada... Siapa2 ada wife, adik, kakak, dgn ibu beli la foundation ni.. Postage berjalan seperti biasa... Cepat2 order sekarang esok sis nk pos.. Whatsapp segera 0176452990. . . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Lingkaran bawah mata gelap ataupun eye bag ataupun dikenali juga sebagai Mata Panda memang boleh menganggu keterampilan terutamanya bagi wanita kan.
.
Hodoh sangat ke bila ada mata panda nie?

Hehehe.
.
Sebenarnya bila ada mata panda secara automatiknya muka kita akan kelihatan lebih tua. Bukan setakat lingkaran bawah mata jadi bengkak dan sembap tetapi akan menjadi gelap kan.
.
petua hilangkan lingkaran bawah mata gelap atau eye bag
.
Masa ini garisan-garisan halus di sekitar mata akan muncul yang menampakkan kedutan terutamanya bila kita senyum kan.
.
Bagi mereka yang bercermin mata, mungkin merasakan boleh melindungi lingkaran gelap di sekitar mata. Tetapi sebenarnya tidak. Melainkan bercermin mata gelap kan. Hihihi.
.
Ini beberapa tips untuk anda 🌷
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lingkaran bawah mata gelap ataupun eye bag ataupun dikenali juga sebagai Mata Panda memang boleh menganggu keterampilan terutamanya bagi wanita kan. . Hodoh sangat ke bila ada mata panda nie? Hehehe. . Sebenarnya bila ada mata panda secara automatiknya muka kita akan kelihatan lebih tua. Bukan setakat lingkaran bawah mata jadi bengkak dan sembap tetapi akan menjadi gelap kan. . petua hilangkan lingkaran bawah mata gelap atau eye bag . Masa ini garisan-garisan halus di sekitar mata akan muncul yang menampakkan kedutan terutamanya bila kita senyum kan. . Bagi mereka yang bercermin mata, mungkin merasakan boleh melindungi lingkaran gelap di sekitar mata. Tetapi sebenarnya tidak. Melainkan bercermin mata gelap kan. Hihihi. . Ini beberapa tips untuk anda 🌷 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Muka memang tengah breakout sangat sekarang ni sebab lately memang malas cuci muka 😂😂😂 .
.
.

Dah breakout tapi nak keluar jugak mestila nak cover, tanpa pakai bedak pun dia dah jadi macam pakai bedak 😂😂😂 foundation yang i pakai, i jual. Baru dua minggu batch 1 foundation ni keluar. Alhamdullilah ramai yang suka 😘❤️ .
.

Korang boleh dapatkan di @lynscosmetics_byexn atau boleh direct dm i sendiri 🤙🏻📱 Boleh whatsapp juga di +6014 - 5197114 💘
.
.
.#Jomcantik #lynscosmeticsresellers #lynscosmetics #lynscosmeticserum #lynscosmeticsfeedback #lynscosmeticsfoundation #lynscosmeticsbbcushion #lynscosmeticsglowingserumformen #lynscosmeticspremium #lynscosmeticskl #skincare #malaysia #foundation #makeup #brush #sponge #bbcream #serummalaysia #serum #milkysoap
Muka memang tengah breakout sangat sekarang ni sebab lately memang malas cuci muka 😂😂😂 . . . Dah breakout tapi nak keluar jugak mestila nak cover, tanpa pakai bedak pun dia dah jadi macam pakai bedak 😂😂😂 foundation yang i pakai, i jual. Baru dua minggu batch 1 foundation ni keluar. Alhamdullilah ramai yang suka 😘❤️ . . Korang boleh dapatkan di @lynscosmetics_byexn atau boleh direct dm i sendiri 🤙🏻📱 Boleh whatsapp juga di +6014 - 5197114 💘 . . .#Jomcantik  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmetics  #lynscosmeticserum  #lynscosmeticsfeedback  #lynscosmeticsfoundation  #lynscosmeticsbbcushion  #lynscosmeticsglowingserumformen  #lynscosmeticspremium  #lynscosmeticskl  #skincare  #malaysia  #foundation  #makeup  #brush  #sponge  #bbcream  #serummalaysia  #serum  #milkysoap 
PAKAI FOUNDATION MAHAL KE TUH? GEBU GILAA CAIR ABG TENGOK!!!
MANA ADA !!!!PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION JEE YG TENGAH HOT KT PASARAN WARNA PINK PASTEL TU 😱😱😱😱 ALHAMDULILLAH RAMAI YANG BERTAMBAH CANTIK MOLEK BESERI LEPAS PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION😍✨
.

LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tak sama macam foundation yg lain tau. Nak tau sebabnya ?😨😨😳
. ▪HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK uollls 😍
▪Sesuai untuk semua tona kulit 😍
▪Gebu serta merta😍
▪Tidak bercapuk😍
▪Melindungi kulit muka dari cahaya matahari 😍
▪Sesuai untuk kulit berminyak😍
▪Solek sambil merawat jerawat😍
.
Haaa ini la sebabnya ramai tergila gilakan LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tau 😋😍😍😱😱 dengan adanya foundation ni awak dah boleh say NO TO :🤔🤔
.
SUNBURN🚫FILTER🚫NO POWDER 🚫BERCAPUK 🚫
.
Sudah bersedia untuk menjadi pengguna setia LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni⁉ Nak cantik kena bermula drpd sekarang okayy
.
.
📲Click link on bio untuk cantik😘
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil
PAKAI FOUNDATION MAHAL KE TUH? GEBU GILAA CAIR ABG TENGOK!!! MANA ADA !!!!PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION JEE YG TENGAH HOT KT PASARAN WARNA PINK PASTEL TU 😱😱😱😱 ALHAMDULILLAH RAMAI YANG BERTAMBAH CANTIK MOLEK BESERI LEPAS PAKAI LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION😍✨ . LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tak sama macam foundation yg lain tau. Nak tau sebabnya ?😨😨😳 . ▪HARGA YANG SANGAT MAMPU MILIK uollls 😍 ▪Sesuai untuk semua tona kulit 😍 ▪Gebu serta merta😍 ▪Tidak bercapuk😍 ▪Melindungi kulit muka dari cahaya matahari 😍 ▪Sesuai untuk kulit berminyak😍 ▪Solek sambil merawat jerawat😍 . Haaa ini la sebabnya ramai tergila gilakan LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni tau 😋😍😍😱😱 dengan adanya foundation ni awak dah boleh say NO TO :🤔🤔 . SUNBURN🚫FILTER🚫NO POWDER 🚫BERCAPUK 🚫 . Sudah bersedia untuk menjadi pengguna setia LYNSCOSMETICS NATURAL MOUSSE FOUNDATION ni⁉ Nak cantik kena bermula drpd sekarang okayy . . 📲Click link on bio untuk cantik😘 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa 
*”FOUNDATION BOLEH JADIKAN KULIT FLAWLESS SAMBIL MERAWAT MASALAH MAK J MAK J KAT MUKA ?!!!”* Ni nak cerita ni . Pergi Sephora haritu tau . Ya Allah naik gila wehhhh tengok harga foundation dia . Nars lah , Urban Decay la , macamacamla . Harga dia boleh buat modal join dropship Lynscosmetics weh . Lagi untung 😕😕 Haih dalam hati ni teringin jugak nak nampak flawless je selalu . Yela macam instafamous tu . Entah apa rahsianya . 😞

Eh tak payah nak sibuk rahsia orang . Ni nak bagitahu rahsia kita ni . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh jadi pengganti foundation Sephora tu . 😍

Nak cari foundation yang •tak melekit ?
•senang nak blend ?
•wangi ?
•nampak mewah ?
•full coverage ? •boleh rawat kulit sekali ????? 😵😵 Alah Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh tolong la . Harga mampu milik je weh . Takpayah bergadai nak beli . Rm65 jeeeee . Grabla cepat . Habis nanti nangis guling guling pulakkk . 😂
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil
*”FOUNDATION BOLEH JADIKAN KULIT FLAWLESS SAMBIL MERAWAT MASALAH MAK J MAK J KAT MUKA ?!!!”* Ni nak cerita ni . Pergi Sephora haritu tau . Ya Allah naik gila wehhhh tengok harga foundation dia . Nars lah , Urban Decay la , macamacamla . Harga dia boleh buat modal join dropship Lynscosmetics weh . Lagi untung 😕😕 Haih dalam hati ni teringin jugak nak nampak flawless je selalu . Yela macam instafamous tu . Entah apa rahsianya . 😞 Eh tak payah nak sibuk rahsia orang . Ni nak bagitahu rahsia kita ni . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh jadi pengganti foundation Sephora tu . 😍 Nak cari foundation yang •tak melekit ? •senang nak blend ? •wangi ? •nampak mewah ? •full coverage ? •boleh rawat kulit sekali ????? 😵😵 Alah Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh tolong la . Harga mampu milik je weh . Takpayah bergadai nak beli . Rm65 jeeeee . Grabla cepat . Habis nanti nangis guling guling pulakkk . 😂 . . Whatsapp 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil 
Sampai bila nak tutup mata tengok feedback-feedback ni dear😭
.
Hari-hari mesti cust bagi feedback sbb produk betul-betul berkesan, ruginya tak cuba guys.
.
Dah tak banyak dah stock yg tinggal dgn sis sbb ramai sgt yg duk order, alhamdulillah walaupun belum viral tapi dipercayai ramai sbb keberkesanan mmg power!
.
Dah laa berkesan harga semua mampu milik! Bayangkan harga semua BAWAH RM50 😱😱😱
.
Budak sekolah pun boleh beli apatah lagi awk, tak teringin ke nak kulit cantik dgn selamat?
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa #fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #neelofa #bazarpaknil
Sampai bila nak tutup mata tengok feedback-feedback ni dear😭 . Hari-hari mesti cust bagi feedback sbb produk betul-betul berkesan, ruginya tak cuba guys. . Dah tak banyak dah stock yg tinggal dgn sis sbb ramai sgt yg duk order, alhamdulillah walaupun belum viral tapi dipercayai ramai sbb keberkesanan mmg power! . Dah laa berkesan harga semua mampu milik! Bayangkan harga semua BAWAH RM50 😱😱😱 . Budak sekolah pun boleh beli apatah lagi awk, tak teringin ke nak kulit cantik dgn selamat? . . Whatsapp 📲01117959891 . . 'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa  #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #neelofa  #bazarpaknil 
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. 
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation.
Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit.
.
Argan Oil
Vitamin C
Vitamin E
Berries fruit
Jasmine flowers
Talcum powder
Spf60
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Main ingredients lynscosmetics natural mousse foundation. Haih wajib beli ni, ingredients semua yang baik utk kulit. . Argan Oil Vitamin C Vitamin E Berries fruit Jasmine flowers Talcum powder Spf60 . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Good morning guyss! Nak pergi kerja ke tu, May Allah ease everything today, tomorrow and future for uolls. 😊 Kena semangat dulu baru la kerja yang kita buat senang kann😍
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Good morning guyss! Nak pergi kerja ke tu, May Allah ease everything today, tomorrow and future for uolls. 😊 Kena semangat dulu baru la kerja yang kita buat senang kann😍 #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Alhamdullilah dengan rezeki yang Allah bagi, terima kasih semua kepada pembeli 🙏🏼 Yang mana belum cuba lagi lynscosmetics boleh cuba dapatkan sekarangg!! Ramai yang dah mencuba dan berpuas hati, awak kalau tak cuba awak tak tahu 😛😛 kalau berminat boleh dm atau ws 014 - 5197114, awak berminat mencuba lynscosmetics, nanti ada orang berminat kat awak sebab dah cantikkk dengan lynscosmetics🌸😘
.
.
Jom semua order skrg dgn hargaaaa di bawahhh .
Glowing serum/men : RM35
Magic milky soap : RM38
Moist cake bb cushion : RM50
Foundation : RM65 .
.
Ws ws ws 014 - 5197114
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Alhamdullilah dengan rezeki yang Allah bagi, terima kasih semua kepada pembeli 🙏🏼 Yang mana belum cuba lagi lynscosmetics boleh cuba dapatkan sekarangg!! Ramai yang dah mencuba dan berpuas hati, awak kalau tak cuba awak tak tahu 😛😛 kalau berminat boleh dm atau ws 014 - 5197114, awak berminat mencuba lynscosmetics, nanti ada orang berminat kat awak sebab dah cantikkk dengan lynscosmetics🌸😘 . . Jom semua order skrg dgn hargaaaa di bawahhh . Glowing serum/men : RM35 Magic milky soap : RM38 Moist cake bb cushion : RM50 Foundation : RM65 . . Ws ws ws 014 - 5197114 . . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Sampai bila nak tutup mata tengok feedback-feedback ni dear😭
.
Hari-hari mesti cust bagi feedback sbb produk betul-betul berkesan, ruginya tak cuba guys.
.
Dah tak banyak dah stock yg tinggal dgn sis sbb ramai sgt yg duk order, alhamdulillah walaupun belum viral tapi dipercayai ramai sbb keberkesanan mmg power!
.
Dah laa berkesan harga semua mampu milik! Bayangkan harga semua BAWAH RM50 😱😱😱
.
Budak sekolah pun boleh beli apatah lagi awk, tak teringin ke nak kulit cantik dgn selamat?
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa #fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #neelofa #bazarpaknil
Sampai bila nak tutup mata tengok feedback-feedback ni dear😭 . Hari-hari mesti cust bagi feedback sbb produk betul-betul berkesan, ruginya tak cuba guys. . Dah tak banyak dah stock yg tinggal dgn sis sbb ramai sgt yg duk order, alhamdulillah walaupun belum viral tapi dipercayai ramai sbb keberkesanan mmg power! . Dah laa berkesan harga semua mampu milik! Bayangkan harga semua BAWAH RM50 😱😱😱 . Budak sekolah pun boleh beli apatah lagi awk, tak teringin ke nak kulit cantik dgn selamat? . . Whatsapp 📲01117959891 . . 'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa  #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #neelofa  #bazarpaknil 
Alang2 tengah scroll tu meh singgah baca jap cara-cara nak melembapkan kulit 😚
.
.
#TIPSLYNSCOSMETICS

1)Lidah Buaya
Lidah buaya atau aloe vera memang sangat banyak manfaatnya untuk kecantikan, dan kesehatan kulit ataupun rambut. Manfaat yang bisa Anda gunakan dari lidah buaya antara lain mencegah kerontokan pada rambut, mengatasi ketombe pada rambut, membantu meningkatkan pertumbuhan rambut, dan bisa juga menjaga kelembutan dan kelembaban rambut. Selain untuk rambut lidah buaya juga sangat bermanfaat untuk kesehatan kulit salah satunya untuk membuat wajah kering Anda lembab.

2)Minyak zaitun
Melembabkan wajah juga bisa dengan menggunakan minyak zaitun. Minyak zaitun sangat bermanfaat untuk mengembalikan kembali kelembaban yang hilang dari wajah Anda. Gunakan secara rutin dan Anda akan tahu kebenarannya.

3)Madu
Madu memiliki banyak manfaat baik untuk kesehatan tubuh ataupun juga untuk kecantikan dan kesehatan kulit. Manfaat madu untuk kecantikan dan kesehatan kulit antara lain untuk mencegah penuaan dini, mencegah infeksi pada kulit, melembabkan kulit, dan membantu menyembuhkan luka pada kulit.

4)Pisang
Ada juga yang mengatakan bahwa pisang bisa digunakan untuk membantu melembabkan kulit wajah secara mudah, cepat dan efektif. Caranya yang mudah membuat orang tidak akan malas membuat masker yang satu ini. Pisang juga sangat baik untuk mengencangkan kulit yang kendur dan menjaga sisterm pencernaan tubuh.

5)Oatmeal
Salah satu cara melembabkan wajah yang kering dan kusam yaitu dengan menggunakan oatmeal. Oatmeal sangat baik dan berkhasiat untuk membantu membuat kulit yang tadinya kering, kusam dan tidak bercahaya menjadi lembab kembali. Kandungan yang ada di dalam oatmeal sangat berguna untuk kecantikan kulit Anda.

6) Lynscosmetics
Lynscosmetics glowing serum sesuai utk melembabkan kulit anda, kerana kandungan gel aloe vera yg ada di dalam serum tersebut. sebelum pakai natural mousse foundation. Wajib guna lynscosmetics glowing serum supaya lagi lembab dan makeup tahan lama.
.
Dah habis baca belum? kalau dah tap 2x ❤ Siapa rajin like post sha. Boleh sha belanja topup hiks🙆🙊
.
#lynscosmeticsresellers #nakcantik #flawless #lynscosmetics #bebasjerawat
Alang2 tengah scroll tu meh singgah baca jap cara-cara nak melembapkan kulit 😚 . . #TIPSLYNSCOSMETICS  1)Lidah Buaya Lidah buaya atau aloe vera memang sangat banyak manfaatnya untuk kecantikan, dan kesehatan kulit ataupun rambut. Manfaat yang bisa Anda gunakan dari lidah buaya antara lain mencegah kerontokan pada rambut, mengatasi ketombe pada rambut, membantu meningkatkan pertumbuhan rambut, dan bisa juga menjaga kelembutan dan kelembaban rambut. Selain untuk rambut lidah buaya juga sangat bermanfaat untuk kesehatan kulit salah satunya untuk membuat wajah kering Anda lembab. 2)Minyak zaitun Melembabkan wajah juga bisa dengan menggunakan minyak zaitun. Minyak zaitun sangat bermanfaat untuk mengembalikan kembali kelembaban yang hilang dari wajah Anda. Gunakan secara rutin dan Anda akan tahu kebenarannya. 3)Madu Madu memiliki banyak manfaat baik untuk kesehatan tubuh ataupun juga untuk kecantikan dan kesehatan kulit. Manfaat madu untuk kecantikan dan kesehatan kulit antara lain untuk mencegah penuaan dini, mencegah infeksi pada kulit, melembabkan kulit, dan membantu menyembuhkan luka pada kulit. 4)Pisang Ada juga yang mengatakan bahwa pisang bisa digunakan untuk membantu melembabkan kulit wajah secara mudah, cepat dan efektif. Caranya yang mudah membuat orang tidak akan malas membuat masker yang satu ini. Pisang juga sangat baik untuk mengencangkan kulit yang kendur dan menjaga sisterm pencernaan tubuh. 5)Oatmeal Salah satu cara melembabkan wajah yang kering dan kusam yaitu dengan menggunakan oatmeal. Oatmeal sangat baik dan berkhasiat untuk membantu membuat kulit yang tadinya kering, kusam dan tidak bercahaya menjadi lembab kembali. Kandungan yang ada di dalam oatmeal sangat berguna untuk kecantikan kulit Anda. 6) Lynscosmetics Lynscosmetics glowing serum sesuai utk melembabkan kulit anda, kerana kandungan gel aloe vera yg ada di dalam serum tersebut. sebelum pakai natural mousse foundation. Wajib guna lynscosmetics glowing serum supaya lagi lembab dan makeup tahan lama. . Dah habis baca belum? kalau dah tap 2x ❤ Siapa rajin like post sha. Boleh sha belanja topup hiks🙆🙊 . #lynscosmeticsresellers  #nakcantik  #flawless  #lynscosmetics  #bebasjerawat 
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. .
Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab.
.
Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi?
.
Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik!

Kalau berkenan dihati boleh pm tepi😘

#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik #produkmuka #putih #putihkekal #grafikdesign #logo #logomalaysia #titiancinta #produkviral #viral #malaysiainstashop #malaysia #malaysiawedding #indonesia #bruneihijab #singapore #bunga #viral #heroremaja #heromalaysia #skincareformen #produklelaki #khaskulitlelaki #adibizara #syafiqkyle #serumformen #serumutklelaki
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. . Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab. . Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi? . Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik! Kalau berkenan dihati boleh pm tepi😘 #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik  #produkmuka  #putih  #putihkekal  #grafikdesign  #logo  #logomalaysia  #titiancinta  #produkviral  #viral  #malaysiainstashop  #malaysia  #malaysiawedding  #indonesia  #bruneihijab  #singapore  #bunga  #viral  #heroremaja  #heromalaysia  #skincareformen  #produklelaki  #khaskulitlelaki  #adibizara  #syafiqkyle  #serumformen  #serumutklelaki 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖
.
Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!
.
Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
Whatsapps ke "01124204177"
.
#lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik #produkmuka #putih #putihkekal #grafikdesign #logo #logomalaysia #titiancinta #produkviral #viral #malaysiainstashop #malaysia #malaysiawedding #indonesia #bruneihijab #singapore #bunga #viral #heroremaja #heromalaysia #skincareformen #produklelaki #khaskulitlelaki #adibizara #syafiqkyle #serumformen #serumutklelaki
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 . Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! . Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . Whatsapps ke "01124204177" . #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu  #produkunik  #produkmuka  #putih  #putihkekal  #grafikdesign  #logo  #logomalaysia  #titiancinta  #produkviral  #viral  #malaysiainstashop  #malaysia  #malaysiawedding  #indonesia  #bruneihijab  #singapore  #bunga  #viral  #heroremaja  #heromalaysia  #skincareformen  #produklelaki  #khaskulitlelaki  #adibizara  #syafiqkyle  #serumformen  #serumutklelaki 
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. .
Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab.
.
Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi?
.
Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik!
.
rendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. . Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab. . Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi? . Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik! . rendingmalaysia #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Dengan hanya RM65 shj syg2 suma boleh cantik dan flawless mcm pkai foundation mahal.
Mestila #Lynscosmetics #lynscosmeticspremium #nakcantik #nakgebu 🌻tgk pa kt pengguna #lynscosmeticnaturalmoussefoundation 
Pm or wassap nurul. Nurul akan reply sepantas kilat 👇👇👇👇👇👇👇
0199310275 -cheras, kuala lumpur
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.
📲01117959891
.
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #bazarpaknil #neelofa
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . 📲01117959891 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #bazarpaknil  #neelofa 
*”FOUNDATION BOLEH JADIKAN KULIT FLAWLESS SAMBIL MERAWAT MASALAH MAK J MAK J KAT MUKA ?!!!”* Ni nak cerita ni . Pergi Sephora haritu tau . Ya Allah naik gila wehhhh tengok harga foundation dia . Nars lah , Urban Decay la , macamacamla . Harga dia boleh buat modal join dropship Lynscosmetics weh . Lagi untung 😕😕 Haih dalam hati ni teringin jugak nak nampak flawless je selalu . Yela macam instafamous tu . Entah apa rahsianya . 😞

Eh tak payah nak sibuk rahsia orang . Ni nak bagitahu rahsia kita ni . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh jadi pengganti foundation Sephora tu . 😍

Nak cari foundation yang •tak melekit ?
•senang nak blend ?
•wangi ?
•nampak mewah ?
•full coverage ? •boleh rawat kulit sekali ????? 😵😵 Alah Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh tolong la . Harga mampu milik je weh . Takpayah bergadai nak beli . RM75 jeeeee 
TAPI itu harga asal, sekarang promosi pengenalan hanya RM65 SHJ 😱😱😱 Cepat order dgn kaklimah . Habis nanti nangis guling guling pulakkk nak tggu stock baru nyampei nya😂
.
.
Whatsapp 📲01117959891
.
.
#neelofa #bazarpaknil #fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
*”FOUNDATION BOLEH JADIKAN KULIT FLAWLESS SAMBIL MERAWAT MASALAH MAK J MAK J KAT MUKA ?!!!”* Ni nak cerita ni . Pergi Sephora haritu tau . Ya Allah naik gila wehhhh tengok harga foundation dia . Nars lah , Urban Decay la , macamacamla . Harga dia boleh buat modal join dropship Lynscosmetics weh . Lagi untung 😕😕 Haih dalam hati ni teringin jugak nak nampak flawless je selalu . Yela macam instafamous tu . Entah apa rahsianya . 😞 Eh tak payah nak sibuk rahsia orang . Ni nak bagitahu rahsia kita ni . Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh jadi pengganti foundation Sephora tu . 😍 Nak cari foundation yang •tak melekit ? •senang nak blend ? •wangi ? •nampak mewah ? •full coverage ? •boleh rawat kulit sekali ????? 😵😵 Alah Lynscosmetics Natural Mousse Foundation boleh tolong la . Harga mampu milik je weh . Takpayah bergadai nak beli . RM75 jeeeee TAPI itu harga asal, sekarang promosi pengenalan hanya RM65 SHJ 😱😱😱 Cepat order dgn kaklimah . Habis nanti nangis guling guling pulakkk nak tggu stock baru nyampei nya😂 . . Whatsapp 📲01117959891 . . #neelofa  #bazarpaknil  #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
Pg td kuar rumah da trlupa sesuatu x? ☝
Jgn tggal #Lynscosmetics foundation. Xlengkap klau xde dlm beg. 😊

Nnt bl kawan2 tny. Cntiknya... Pakai pa? Kan snang nk tunjuk pd kwan2.. Guna #Lynscosmetics natural mousse foundation la😘. Xlekang mata org memandang tau.😍 😱
Lebih2 lg pakwe2 la😎.. Yg apply lg jgn jeles plak😏

Cpt dptkan skarang tau 💖
Rugi yg blm dpt😊

Pm or wassap nurul 
Area cheras 🌻🌻🌻🌻🌻🌻
0199310275
👆👆👆👆👆👆
Pg td kuar rumah da trlupa sesuatu x? ☝ Jgn tggal #Lynscosmetics  foundation. Xlengkap klau xde dlm beg. 😊 Nnt bl kawan2 tny. Cntiknya... Pakai pa? Kan snang nk tunjuk pd kwan2.. Guna #Lynscosmetics  natural mousse foundation la😘. Xlekang mata org memandang tau.😍 😱 Lebih2 lg pakwe2 la😎.. Yg apply lg jgn jeles plak😏 Cpt dptkan skarang tau 💖 Rugi yg blm dpt😊 Pm or wassap nurul Area cheras 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 0199310275 👆👆👆👆👆👆
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. Xpayah save no sis pun, tekan kat link tu jerr dan penuhkan notification whatsapp sis
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. Xpayah save no sis pun, tekan kat link tu jerr dan penuhkan notification whatsapp sis #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Pehhh penangan foundation terbaru kami😱😱😱😱😱
.
.
Korang takkan nak tengok testimoni jerr, mehla beli satu sementara ad harga promosi ni haaa. Lagipun jimat, bila pakai foundation, xyah pakai bedak compact or apa apa pun dh ckup, sbb compact powder dah ad dalam ni! Seriesla kan😱😱😱 .
.
Meh meh wassap sis, nak bagi harga mur mur jer nii
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia
Pehhh penangan foundation terbaru kami😱😱😱😱😱 . . Korang takkan nak tengok testimoni jerr, mehla beli satu sementara ad harga promosi ni haaa. Lagipun jimat, bila pakai foundation, xyah pakai bedak compact or apa apa pun dh ckup, sbb compact powder dah ad dalam ni! Seriesla kan😱😱😱 . . Meh meh wassap sis, nak bagi harga mur mur jer nii #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia 
Hi sayang2 semua..
Alhamdulillah untuk postage semalam.. Esok ada postage lynscosmetics! Ada siapa2 nak join postage? Siapa lagi belum order foundation pink pastel lynscosmetics? Wajib beli skrg, hanya RM65 hrga promosi baik order cepat sebelum harga jd normal balik. Cepattt!!! Tekan whatsapp cepat 💃💃💃
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka #happynewyear #lynscosmeticspremium
Hi sayang2 semua.. Alhamdulillah untuk postage semalam.. Esok ada postage lynscosmetics! Ada siapa2 nak join postage? Siapa lagi belum order foundation pink pastel lynscosmetics? Wajib beli skrg, hanya RM65 hrga promosi baik order cepat sebelum harga jd normal balik. Cepattt!!! Tekan whatsapp cepat 💃💃💃 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka  #happynewyear  #lynscosmeticspremium 
Hasil pemakaian lynscosmetics natural mousse foundation. Serious ni takde pakai mende lain just apply foundation shj. Gebu serta merta 😍 Sangat lah sesuai bagi yg kulit brrminyak, sensitif, kulit berkedut, merawat kulit berjerawat, dan byk lagi. Yang penting tak bercapuk tau foundation ni ! Comfirm! .
Yang penting kalau pakai siang tu elok nya sebab nya ada spf60, tinggi sgt spf tu so boleh lindungi kulit dri matahari, takde la lepasni takut kulit gelap ke apa
.
Foundation ni mmg lain dari yg lain, teksturnya yg gebu dan mousse bak aiskrim. Order sekarang!! Hanya RM65 je uols utk harga pengenalan

#kulitkorea #lynscosmetics #foundationroutine #foundationmalaysia #produkkecantikan #kulitcerah #jomjadicantik #letscantikjanganmmengata #dropshipwanted #stokiswanted #agentwanted #brunei #singapura #indonesia #trendingmalaysia
Hasil pemakaian lynscosmetics natural mousse foundation. Serious ni takde pakai mende lain just apply foundation shj. Gebu serta merta 😍 Sangat lah sesuai bagi yg kulit brrminyak, sensitif, kulit berkedut, merawat kulit berjerawat, dan byk lagi. Yang penting tak bercapuk tau foundation ni ! Comfirm! . Yang penting kalau pakai siang tu elok nya sebab nya ada spf60, tinggi sgt spf tu so boleh lindungi kulit dri matahari, takde la lepasni takut kulit gelap ke apa . Foundation ni mmg lain dari yg lain, teksturnya yg gebu dan mousse bak aiskrim. Order sekarang!! Hanya RM65 je uols utk harga pengenalan #kulitkorea  #lynscosmetics  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #produkkecantikan  #kulitcerah  #jomjadicantik  #letscantikjanganmmengata  #dropshipwanted  #stokiswanted  #agentwanted  #brunei  #singapura  #indonesia  #trendingmalaysia 
Lynscosmetics natural mousse Foundation tekstur lain daripada yang lain.
•Bau sweet and fruity
•Sesuai utk semua warna kulit
•Tidak perlu blend dgn setting powder
•Efek gebu sekelip mata
•Sesuai utk kulit wanita asia lingkungan 17-50 tahun .

SIAPA RASA MENARIK DAN NAK CUBA KOMEN “NAK TRY” !! 🤩
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Lynscosmetics natural mousse Foundation tekstur lain daripada yang lain. •Bau sweet and fruity •Sesuai utk semua warna kulit •Tidak perlu blend dgn setting powder •Efek gebu sekelip mata •Sesuai utk kulit wanita asia lingkungan 17-50 tahun . SIAPA RASA MENARIK DAN NAK CUBA KOMEN “NAK TRY” !! 🤩 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Kulit anda terlalu berminyak? Kulit kusam? Tona tak sekata? Selalu terdedah pd cahaya matahari? ada masalah kulit sensitif dan gelap?
.
Sis jangan sebut semua tu sis sy sensitif sebab semua tu sy alami skrg dan sy stress sangat dah, sampai tak boleh nak makeup sebab foundation tak sesuai dgn sy😭
.
Sekarang anda tak perlu lg fikir semua tu, kerana kami hasilkan lynscosmetics natural mousse foundation khas utk anda !!! 😍
.
Sesuai utk kulit berminyak❗️
Sesuai utk semua tona kulit ❗️
Tak bercapuk ❗️
Melindungi kulit dari cahaya matahari ❗️
Sesuai utk kulit sensitif ❗️
Solek sambil merawat jerawat ❗️
Sesuai utk mua yg ada customers yg ada masalah di atas ❗️
.
Sempena pengenalan produk baru lynscosmetics!! Kami nak bagi harga special utk uols.
.
Bukan RM100
Bukan RM80
Bukan RM70
.
Uishh habis tu berapa sis ni foundation premium kot😱
.
Harganya adalah... RM65 shj!!!!!
.
Apa!! RM65 shj utk foundation ekslusif mcm ni, sy wajib beli sekarang sebelum kwn-kwn sy pun order.
.
Tapi ingat, stock tengah laju sekarang.. Baik korang order sekarang sebelum habis stock dan korang kena tunggu lagi 😭😭
.
Jom order sekarang sebelum harga kembali pd harga asal. 💕💕💕💕💕💕💕💕
Whatsapp sekarang juga ****
Whatsapp sekarang juga ****
Whatsapp sekarang juga ****
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Kulit anda terlalu berminyak? Kulit kusam? Tona tak sekata? Selalu terdedah pd cahaya matahari? ada masalah kulit sensitif dan gelap? . Sis jangan sebut semua tu sis sy sensitif sebab semua tu sy alami skrg dan sy stress sangat dah, sampai tak boleh nak makeup sebab foundation tak sesuai dgn sy😭 . Sekarang anda tak perlu lg fikir semua tu, kerana kami hasilkan lynscosmetics natural mousse foundation khas utk anda !!! 😍 . Sesuai utk kulit berminyak❗️ Sesuai utk semua tona kulit ❗️ Tak bercapuk ❗️ Melindungi kulit dari cahaya matahari ❗️ Sesuai utk kulit sensitif ❗️ Solek sambil merawat jerawat ❗️ Sesuai utk mua yg ada customers yg ada masalah di atas ❗️ . Sempena pengenalan produk baru lynscosmetics!! Kami nak bagi harga special utk uols. . Bukan RM100 Bukan RM80 Bukan RM70 . Uishh habis tu berapa sis ni foundation premium kot😱 . Harganya adalah... RM65 shj!!!!! . Apa!! RM65 shj utk foundation ekslusif mcm ni, sy wajib beli sekarang sebelum kwn-kwn sy pun order. . Tapi ingat, stock tengah laju sekarang.. Baik korang order sekarang sebelum habis stock dan korang kena tunggu lagi 😭😭 . Jom order sekarang sebelum harga kembali pd harga asal. 💕💕💕💕💕💕💕💕 Whatsapp sekarang juga **** Whatsapp sekarang juga **** Whatsapp sekarang juga **** . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
“GEBUNYA awk ni, awk pakai apa kalah kulit dp awek korea dlm phone sy”
.
.
Itu lah kata seorang lelaki apabila tengok kulit awek yg dingoratnya, ish tak senonoh kau bang. Haha
.
.
Tahu tak awek tu pakai apa? Pakai bedak debu? Takkk!!! Tak tahu ke sekarang ada foundation yg gebu gila tu, foundation yg tak perlu pakai setting powder dah bila makeup sebab dah gebu dan floles gila.
.
.
Sampai boleh mabuk cinta bg yg melihatnya, wajib order bg mereka yang tak jumpa lagi foundation yg sesuai. Sebab korang mesti tak akan tukar foundation lg lepas pakai lynscosmetics natural mousse foundation ni.
.
.
Harga asal RM75 tapi sempena promosi pengenalan ni hanya RM65 shj😭😭😭
Cepat dapatkan sekarang!
.
.
Ingat!! Harga akan dinaikkan ke harga asal tak lama lagi, so korang lebih memilih nk order dgn harga RM75 atau RM65? Pilihan ditangan anda😘
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
“GEBUNYA awk ni, awk pakai apa kalah kulit dp awek korea dlm phone sy” . . Itu lah kata seorang lelaki apabila tengok kulit awek yg dingoratnya, ish tak senonoh kau bang. Haha . . Tahu tak awek tu pakai apa? Pakai bedak debu? Takkk!!! Tak tahu ke sekarang ada foundation yg gebu gila tu, foundation yg tak perlu pakai setting powder dah bila makeup sebab dah gebu dan floles gila. . . Sampai boleh mabuk cinta bg yg melihatnya, wajib order bg mereka yang tak jumpa lagi foundation yg sesuai. Sebab korang mesti tak akan tukar foundation lg lepas pakai lynscosmetics natural mousse foundation ni. . . Harga asal RM75 tapi sempena promosi pengenalan ni hanya RM65 shj😭😭😭 Cepat dapatkan sekarang! . . Ingat!! Harga akan dinaikkan ke harga asal tak lama lagi, so korang lebih memilih nk order dgn harga RM75 atau RM65? Pilihan ditangan anda😘 . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. .
Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab.
.
Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi?
.
Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik!
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Okay ni bila kulit normal pakai lynscosmetics natural mousse foundation, ia tak kering langsung okay? Malah jadi nampak gebu dan flawless sgt. Tak perlu pakai bedak dah, ringan sangat muka yang penting full coverage dan tak perlu makeup dah pun takpe. . Foundation aiskrim ni wajib ada diatas rak meja korang, serious. Tak akan menyesal bila beli, baru je keluar di pasaran, dah berkotak2 orang grab. . Jangan menangis kalau tgk gambar membe korang ada dlm lynscosmetics premium ni. Serious! Sebab dah ramai sangat yg order, korang bila lagi? . Korang nak beli foundation yg mahal beratus-ratus tapi kualiti sama dgn yg biasa? Atau pun foundation RM65 tapi kualiti yang jarang jumpa dan unik! . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Hi sayang2 semua, besok ada postage lynscosmetics! Ada siapa2 nak join postage? Siapa lagi belum order foundation pink pastel lynscosmetics? Wajib beli skrg, hanya RM65 hrga promosi baik order cepat sebelum harga jd normal balik. Cepattt!!! Tekan whatsapp cpt
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Hi sayang2 semua, besok ada postage lynscosmetics! Ada siapa2 nak join postage? Siapa lagi belum order foundation pink pastel lynscosmetics? Wajib beli skrg, hanya RM65 hrga promosi baik order cepat sebelum harga jd normal balik. Cepattt!!! Tekan whatsapp cpt . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Cantiknya!!! Satu lagi honest review from our customer, ni honest review tau? Beli terus pakai sebab nak bagitahu betapa best nya guna lynscosmetics natural mousse foundation ni.
.
Customer kita ni kulit dia oily, then bila pakai natural foundation ni jadi sangat glowing utk kulit dia. Bila kulit normal pakai natural foundation jadi gebu, bila kulit oily pakai jadi glowing gila! Yang penting tak perlu lagi pakai bedak. .
Thankyou sis Bella, sudi kongsi pengalaman menggunakan lynscosmetics natural mousse foundation 😍 Lawa sangat, sesuai dengan awak.
.
Mana lagi yang nak order foundation cantik gila ni! Wajib beli sekarang sementara harga masih promosi, hanya RM65 shj. Jangan lambat, nanti habis stock menangis laa tak sempat order.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka
Cantiknya!!! Satu lagi honest review from our customer, ni honest review tau? Beli terus pakai sebab nak bagitahu betapa best nya guna lynscosmetics natural mousse foundation ni. . Customer kita ni kulit dia oily, then bila pakai natural foundation ni jadi sangat glowing utk kulit dia. Bila kulit normal pakai natural foundation jadi gebu, bila kulit oily pakai jadi glowing gila! Yang penting tak perlu lagi pakai bedak. . Thankyou sis Bella, sudi kongsi pengalaman menggunakan lynscosmetics natural mousse foundation 😍 Lawa sangat, sesuai dengan awak. . Mana lagi yang nak order foundation cantik gila ni! Wajib beli sekarang sementara harga masih promosi, hanya RM65 shj. Jangan lambat, nanti habis stock menangis laa tak sempat order. . #trendingmalaysia  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial  #serum  #serummuka 
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum!

Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨

Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗

Berapa harga produk ni?
RM70?
RM60?

Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order.
. .
👉 Pm atau klik link di bio 😉

#trendingmalaysia #lofa #designmalaysia #logomurah #fatahamin #fatzura #kahwin #kulitcantik #produkkecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #brunei #indonesia #singapura #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #emmamaembong #packagingmurah #kulitcerah
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum! Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨ Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗ Berapa harga produk ni? RM70? RM60? Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order. . . 👉 Pm atau klik link di bio 😉 #trendingmalaysia  #lofa  #designmalaysia  #logomurah  #fatahamin  #fatzura  #kahwin  #kulitcantik  #produkkecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #emmamaembong  #packagingmurah  #kulitcerah 
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum!

Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨

Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗

Berapa harga produk ni?
RM70?
RM60?

Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order.
. .
👉 Pm atau klik link di bio 😉

#trendingmalaysia #lofa #designmalaysia #logomurah #fatahamin #fatzura #kahwin #kulitcantik #produkkecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #brunei #indonesia #singapura #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #emmamaembong #packagingmurah #kulitcerah
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum! Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨ Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗ Berapa harga produk ni? RM70? RM60? Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order. . . 👉 Pm atau klik link di bio 😉 #trendingmalaysia  #lofa  #designmalaysia  #logomurah  #fatahamin  #fatzura  #kahwin  #kulitcantik  #produkkecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #emmamaembong  #packagingmurah  #kulitcerah 
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum!

Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨

Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗

Berapa harga produk ni?
RM70?
RM60?

Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order.
. .
👉 Pm atau klik link di bio 😉

#trendingmalaysia #lofa #designmalaysia #logomurah #fatahamin #fatzura #kahwin #kulitcantik #produkkecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #brunei #indonesia #singapura #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #emmamaembong #packagingmurah #kulitcerah
Glowing 3 saat bersama lynscosmetics glowing serum! Pernah tak korang teringin nak kulit natural glow? Npk fresh je muka? Tp tertanya2 mcm mana nak glowing? ✨ Sy kulit kering sis, mmg tak glowing!! Siapa ckp tak boleh glowing? Just guna serum ni 2 kali sehari selama seminggu tgk mcm mana kesan nya, bkn hanya glowing!! Malah kulit jd lembab sekali tau???💧 Hanya dgn pakai glowing serum hari2!!! Mudah sgt nak pakai, cuma titik kan beberapa pam di wajah kemudian tepuk2 seluruh muka & leher💆🏼 *Anda mungkin terkejut dgn perubahan ketara slps 1 minggu menggunakan produk ni❗ Berapa harga produk ni? RM70? RM60? Jangan terkejut kalau sis ckp, Hanya RM35 utk 15ml, jimat tuuu!! Gunakan 1-2 titik je skali pakai mmg jimat sgt3!! Sis nak bgi hrga promo nih untuk org yg terawal chat sis je ok. Hbis jgn nangis 😛 sis nak bntu orang yg btul² nak cntik n na bgi muka feloles ja. Harga akan dinaikkan setelah stock terakhir sold out, so bagi yg nak order. . . 👉 Pm atau klik link di bio 😉 #trendingmalaysia  #lofa  #designmalaysia  #logomurah  #fatahamin  #fatzura  #kahwin  #kulitcantik  #produkkecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokiswanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #emmamaembong  #packagingmurah  #kulitcerah 
Jeng jeng jenggg
.
Inilah rupa 4 koleksi lynscosmetics yang boleh buat muka anda flawless bak barbie doll 🙈🙆 Terdiri daripada 4 produk iaitu magic milky soap , glowing serum , glowing serum for men and moist cake bb cushion 💕 ohh yaa #lynscosmetics sebenarnya baru sahaja lancarkan lynscosmetic premium (nnt kita cerita) . .
berbalik pada produk tadi harga semestinya mampu milik dan sesuai untuk kulit muka yang bermasalah seperti jerawat , parut jerawat , kulit kusam and banyak lagi . Boleh refer pada gambar yaa 😊 Lebih 100++ feedback yang kami terima ❤ Jika berminat dengan kesemua produk kami boleh dm / ws yaa nanti sya reply sesatu hihi 🙆

#lynscosmetics
#lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu
Jeng jeng jenggg . Inilah rupa 4 koleksi lynscosmetics yang boleh buat muka anda flawless bak barbie doll 🙈🙆 Terdiri daripada 4 produk iaitu magic milky soap , glowing serum , glowing serum for men and moist cake bb cushion 💕 ohh yaa #lynscosmetics  sebenarnya baru sahaja lancarkan lynscosmetic premium (nnt kita cerita) . . berbalik pada produk tadi harga semestinya mampu milik dan sesuai untuk kulit muka yang bermasalah seperti jerawat , parut jerawat , kulit kusam and banyak lagi . Boleh refer pada gambar yaa 😊 Lebih 100++ feedback yang kami terima ❤ Jika berminat dengan kesemua produk kami boleh dm / ws yaa nanti sya reply sesatu hihi 🙆 #lynscosmetics  #lynscosmeticsmenjagamasadepankulitwajahmu 
Hai...uolls. Promosi RM65 natural mousse foundation sekarang!!!
Cepat beli uolls sebelum harga kembali pd yg asal RM75...
.
. 'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖

Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!

Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
.

#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
Hai...uolls. Promosi RM65 natural mousse foundation sekarang!!! Cepat beli uolls sebelum harga kembali pd yg asal RM75... . . 'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 Haaaaaaaa ....... Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial 
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖
.
Haaaaaaaa .......
.
Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up!
.
Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘
.
#fatzura #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial
'Pegang hidung rasa minyak, pegang pipi rasa minyak' bila nak floles? 😖 . Haaaaaaaa ....... . Penat dah cuba bermacam macam produk foundation tapi tak menjadi? Jom beralih kepada Product Lynscosmetic sememangnya mendapat banyak feedback yang positif mengenai Foundation premium ni. Tak percaya? Boleh scroll di bwh. Wajib ada dlm handbag masing2 foundation ni sbb senang nk touch up! . Nak gebu tanpa bedak? Jom cuba natural mousse foundation 😍 RM65.00 untuk insan yang terawal dan bertuah. save no sis dan penuhkan notification whatsapp sis 😘😘 . #fatzura  #kulitcantik  #produk  #kecantikan  #awekmelayu  #gadiscantik  #modelmalaysia  #dropship  #dropshipwanted  #agentwanted  #stokistwanted  #brunei  #indonesia  #singapura  #skincaremalaysia  #jomjadicantik  #letscantikjanganmengata  #lynscosmetics  #produkkecantikan  #packagingmurah  #kulitcerah  #lynscosmetics  #lynscosmeticsresellers  #kulitkorea  #foundationroutine  #foundationmalaysia  #makeuplynscosmetics  #makeuptutorial