an online Instagram web viewer

#magnesiumascorbylphosphate medias

Photos

.
1. Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) - RM42.
2. Vitamin C Suspension 30% + HA Spheres 2% (30ml) - RM38.
3. 100% L-Ascorbic Acid Powder (20g) - RM38.
4. Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30ml) - RM66.
5. Ascorbyl Tetraisopaltimate Solution 20% in Vitamin F (30ml) - RM86.
6. Magnesium Ascorbyl Phosphate (30ml) - RM53.
-
-
-
All prices are excluding postage. For SM(RM8) meanwhile for SS(RM10). Road to clear skin ✨
#theordinarymalaysia #theordinarymurah #kulitcantik #kulitflawless #vitamincsuspension #vitamincsuspensionhasphere #lascorbicacid #ascorbylglucoside #ascorbultetraisopaltimate #magnesiumascorbylphosphate
. 1. Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) - RM42. 2. Vitamin C Suspension 30% + HA Spheres 2% (30ml) - RM38. 3. 100% L-Ascorbic Acid Powder (20g) - RM38. 4. Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30ml) - RM66. 5. Ascorbyl Tetraisopaltimate Solution 20% in Vitamin F (30ml) - RM86. 6. Magnesium Ascorbyl Phosphate (30ml) - RM53. - - - All prices are excluding postage. For SM(RM8) meanwhile for SS(RM10). Road to clear skin ✨ #theordinarymalaysia  #theordinarymurah  #kulitcantik  #kulitflawless  #vitamincsuspension  #vitamincsuspensionhasphere  #lascorbicacid  #ascorbylglucoside  #ascorbultetraisopaltimate  #magnesiumascorbylphosphate 
.
1. Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) - RM42.
2. Vitamin C Suspension 30% + HA Spheres 2% (30ml) - RM38.
3. 100% L-Ascorbic Acid Powder (20g) - RM38.
4. Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30ml) - RM66.
5. Ascorbyl Tetraisopaltimate Solution 20% in Vitamin F (30ml) - RM86.
6. Magnesium Ascorbyl Phosphate (30ml) - RM53.
-
-
-
All prices are excluding postage. For SM(RM8) meanwhile for SS(RM10). Road to clear skin ✨
#theordinarymalaysia #theordinarymurah #kulitcantik #kulitflawless #vitamincsuspension #vitamincsuspensionhasphere #lascorbicacid #ascorbylglucoside #ascorbultetraisopaltimate #magnesiumascorbylphosphate
. 1. Vitamin C Suspension 30% in Silicone (30ml) - RM42. 2. Vitamin C Suspension 30% + HA Spheres 2% (30ml) - RM38. 3. 100% L-Ascorbic Acid Powder (20g) - RM38. 4. Ascorbyl Glucoside Solution 12% (30ml) - RM66. 5. Ascorbyl Tetraisopaltimate Solution 20% in Vitamin F (30ml) - RM86. 6. Magnesium Ascorbyl Phosphate (30ml) - RM53. - - - All prices are excluding postage. For SM(RM8) meanwhile for SS(RM10). Road to clear skin ✨ #theordinarymalaysia  #theordinarymurah  #kulitcantik  #kulitflawless  #vitamincsuspension  #vitamincsuspensionhasphere  #lascorbicacid  #ascorbylglucoside  #ascorbultetraisopaltimate  #magnesiumascorbylphosphate 
Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%
[30ml] ‼️พร้อมส่ง🚚‼️
#จุดด่างดำ #กระจ่างใส #หน้าใส 
ตัวนี้ก็เป็นวิตามินซีอีกชนิดนึงเช่นกันแต่อันนี้จะเป็นเนื้อครีมแบบบางเบามากๆค่า ไม่เหนอะหน่ะ ซึมซาบไว ❌ราคา 550 บ.ส่งฟรี EMS ❌

สินค้าของแท้ 💯 พร้อมส่ง!! 🚚 ทุกรายการ
ออกจากช็อป DECIEM ในเกาหลี
สั่งสินค้าได้ที่
Line@ ID : @koreawhatever
เจ้าของเดียวกับร้าน IG: koreawhatever

ส่งจริง ส่งไว แอดใจดีมว๊าก ถามรายละเอียดโปรดักส์ได้
เจ้าของเดียวกับร้าน #koreawhatever
เช็คดูได้เลยจ้า.

#skincare #deciemthailand #theordinarythailand #theordinary #theordinaryskincare #theordinaryfoundation #ordinary
#serumfoundation #magnesium #magnesiumascorbylphosphate
Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% [30ml] ‼️พร้อมส่ง🚚‼️ #จ ุดด่างดำ #กระจ ่างใส #หน ้าใส ตัวนี้ก็เป็นวิตามินซีอีกชนิดนึงเช่นกันแต่อันนี้จะเป็นเนื้อครีมแบบบางเบามากๆค่า ไม่เหนอะหน่ะ ซึมซาบไว ❌ราคา 550 บ.ส่งฟรี EMS ❌ สินค้าของแท้ 💯 พร้อมส่ง!! 🚚 ทุกรายการ ออกจากช็อป DECIEM ในเกาหลี สั่งสินค้าได้ที่ Line@ ID : @koreawhatever เจ้าของเดียวกับร้าน IG: koreawhatever ส่งจริง ส่งไว แอดใจดีมว๊าก ถามรายละเอียดโปรดักส์ได้ เจ้าของเดียวกับร้าน #koreawhatever  เช็คดูได้เลยจ้า. #skincare  #deciemthailand  #theordinarythailand  #theordinary  #theordinaryskincare  #theordinaryfoundation  #ordinary  #serumfoundation  #magnesium  #magnesiumascorbylphosphate 
Last week, my dear Sofiyyah @sophieskincare posted on her story about how this The Ordinary MAP did nothing on her skin and naturally, I was curious to know more since this product was already in my cart waiting for a check out 😉.
Next thing I know, she was so kind to offer this product to me 😍. I did received this few days ago together with a cute note and sheet masks. Thank you so much my dear for your generosity. As usual, #abcommunity rocks!! 😘
.
.
.
#abcommunity #skincareaddict #rasianbeauty #rasianskincare #skincarejunkie
#friendmail #abfriendmail #theordinaryskincare #magnesiumascorbylphosphate #beautycommunity
Last week, my dear Sofiyyah @sophieskincare posted on her story about how this The Ordinary MAP did nothing on her skin and naturally, I was curious to know more since this product was already in my cart waiting for a check out 😉. Next thing I know, she was so kind to offer this product to me 😍. I did received this few days ago together with a cute note and sheet masks. Thank you so much my dear for your generosity. As usual, #abcommunity  rocks!! 😘 . . . #abcommunity  #skincareaddict  #rasianbeauty  #rasianskincare  #skincarejunkie  #friendmail  #abfriendmail  #theordinaryskincare  #magnesiumascorbylphosphate  #beautycommunity 
My fave products of 2017❗️
---
Top 7 - Glossier Boy Brow (Para laging on fleek ang kilay)
---
Top 6 - Ben Nye Final Seal Matte (Yes, in takal size because I'm thrifty like that 😂. Pang event event para fresh!)
---
Top 5 - Chanel Le Volume De Chanel Mascara (All I want for Christmas is world peace, love, and a full size of this 😅)
---
Top 4 - The Ordinary Rose Hip Seed oil (You don't want wrinkles? Mois👏🏻tu👏🏻rize👏🏻)
---
Top 3 - The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (Glowww patrowwwl)
---
Top 2 - Mario Badescu Buffering Lotion (My Drying Lotion's other half. Spot treatment for pulsating cystic pimplezz)
---
Top 1 - Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Foundation in 210 (My favorite foundation when used with a beauty blender. Doesn't budge and keeps oil at bay!)
---
#Glossier #BoyBrow #GlossierBoyBrow #BenNye #FinalSeal #BenNyeFinalSeal #settingspray #Chanel #ChanelMascara #ChanelMakeup #mascara #TheOrdinary #RosehipSeedOil #MagnesiumAscorbylPhosphate #VitaminC #VitaminCSerum #MarioBadescu #BufferingLotion #FentyBeauty #Fenty #FentyBeautyByRihanna #Foundation #MakeupPH
My fave products of 2017❗️ --- Top 7 - Glossier Boy Brow (Para laging on fleek ang kilay) --- Top 6 - Ben Nye Final Seal Matte (Yes, in takal size because I'm thrifty like that 😂. Pang event event para fresh!) --- Top 5 - Chanel Le Volume De Chanel Mascara (All I want for Christmas is world peace, love, and a full size of this 😅) --- Top 4 - The Ordinary Rose Hip Seed oil (You don't want wrinkles? Mois👏🏻tu👏🏻rize👏🏻) --- Top 3 - The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% (Glowww patrowwwl) --- Top 2 - Mario Badescu Buffering Lotion (My Drying Lotion's other half. Spot treatment for pulsating cystic pimplezz) --- Top 1 - Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Foundation in 210 (My favorite foundation when used with a beauty blender. Doesn't budge and keeps oil at bay!) --- #Glossier  #BoyBrow  #GlossierBoyBrow  #BenNye  #FinalSeal  #BenNyeFinalSeal  #settingspray  #Chanel  #ChanelMascara  #ChanelMakeup  #mascara  #TheOrdinary  #RosehipSeedOil  #MagnesiumAscorbylPhosphate  #VitaminC  #VitaminCSerum  #MarioBadescu  #BufferingLotion  #FentyBeauty  #Fenty  #FentyBeautyByRihanna  #Foundation  #MakeupPH 
Skincare Review
.
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%
.
Packaging:
Tube plastik, segel
.
Texture:
Light cream, sedikit berminyak.
.
Scent:
Hampir nggak terdeteksi sebenarnya, tapi wanginya enak.
.
Ingredients:
Aqua (water), coco caprylate / caprate, magnesium ascorbyl phospate, isodecyl neopentanoate, plukenetia volubilis seed oil, coconut alkanes, disteardimonium hectorite, polyglyceryl-3 diisostearate, polyglycerol-3 polyricinoleate, glycerin, hexamethyldisiloxane, terminaliaferdinandiana fruit extract, tocopherol, sodium chloride, phenoxyethanol, chlorphenesin
.
Size, Expired:
30ml, 12 bulan setelah dibuka
.
Claim:
A brightening hydrator with stabilized vitamin C derivative
.
Performance:
Teksturnya yg sedikit oily membuat cream ini mudah diratakan. Nggak ada rasa panas, perih, gatal, atau tingling mengingat kandungannya yg merupakan gentle version of vitamin c. Cream ini meninggalkan kesan shiny di kulit, mungkin karena kandungan oil, tapi nggak lengket atau pliket. Aplikasi sunblock dan foundation nggak ada masalah, selama layer dibawahnya tidak terlalu banyak. Seringnya aku nggak pakai day cream lagi kalau pakai ini, dan kulitku nggak pernah jadi kering. Tapi, kalau aku pakai primer sebelum foundation yg mengandung silikon, ini kadang oke kadang kacau. Belum ketemu juga salahnya dimana, kadang nggak masalah pakai primer, kadang make up aku malah jadi cakey dan retak-retak gitu.
Untuk kemampuan brighteningnya nggak gitu kelihatan sih, mungkin karena aku juga pake shark sauce dan lactic acid yg dimana dua ini udah terbukti efek cerahnya dari sebelum pakai MAP. Nah, sejak pakai MAP nggak ada perubahan yg signifikan dalam soal mencerahkan. Kesimpulanku sih mungkin ini terlalu gentle, jadi mungkin butuh waktu lebih lama untuk kelihatan efeknya. MAP ini juga nggak bikin aku breakout, padahal sebelumnya selalu breakout kalau pakai vitamin C.
.
Repurchase:
Belum yakin mau repurchase karena mau coba Resveratrol & Ferulic Acid, dan ada euk juga.

#skincare #theordinary #map #theordinarymap #magnesiumascorbylphosphate #vitaminc #creamvitaminc #brightening #femaledaily #fdbeauty #indobeautygram #review
Skincare Review . The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% . Packaging: Tube plastik, segel . Texture: Light cream, sedikit berminyak. . Scent: Hampir nggak terdeteksi sebenarnya, tapi wanginya enak. . Ingredients: Aqua (water), coco caprylate / caprate, magnesium ascorbyl phospate, isodecyl neopentanoate, plukenetia volubilis seed oil, coconut alkanes, disteardimonium hectorite, polyglyceryl-3 diisostearate, polyglycerol-3 polyricinoleate, glycerin, hexamethyldisiloxane, terminaliaferdinandiana fruit extract, tocopherol, sodium chloride, phenoxyethanol, chlorphenesin . Size, Expired: 30ml, 12 bulan setelah dibuka . Claim: A brightening hydrator with stabilized vitamin C derivative . Performance: Teksturnya yg sedikit oily membuat cream ini mudah diratakan. Nggak ada rasa panas, perih, gatal, atau tingling mengingat kandungannya yg merupakan gentle version of vitamin c. Cream ini meninggalkan kesan shiny di kulit, mungkin karena kandungan oil, tapi nggak lengket atau pliket. Aplikasi sunblock dan foundation nggak ada masalah, selama layer dibawahnya tidak terlalu banyak. Seringnya aku nggak pakai day cream lagi kalau pakai ini, dan kulitku nggak pernah jadi kering. Tapi, kalau aku pakai primer sebelum foundation yg mengandung silikon, ini kadang oke kadang kacau. Belum ketemu juga salahnya dimana, kadang nggak masalah pakai primer, kadang make up aku malah jadi cakey dan retak-retak gitu. Untuk kemampuan brighteningnya nggak gitu kelihatan sih, mungkin karena aku juga pake shark sauce dan lactic acid yg dimana dua ini udah terbukti efek cerahnya dari sebelum pakai MAP. Nah, sejak pakai MAP nggak ada perubahan yg signifikan dalam soal mencerahkan. Kesimpulanku sih mungkin ini terlalu gentle, jadi mungkin butuh waktu lebih lama untuk kelihatan efeknya. MAP ini juga nggak bikin aku breakout, padahal sebelumnya selalu breakout kalau pakai vitamin C. . Repurchase: Belum yakin mau repurchase karena mau coba Resveratrol & Ferulic Acid, dan ada euk juga. #skincare  #theordinary  #map  #theordinarymap  #magnesiumascorbylphosphate  #vitaminc  #creamvitaminc  #brightening  #femaledaily  #fdbeauty  #indobeautygram  #review 
My most recent addition to my The Ordinary collection- Magnesium Ascorbyl Phosphate. I was finding the Vitamin C 23% or 30% a little strong for my spotty boat race. This is a lot gentler being a derivative. 
Also contains Sacha Inchi oil to nourish and antioxidant rich Kakadu plum extract. 
Magnesium Ascorbyl Phosphate is more stable than Vit C, less likely to cause oxidation induced blackheads and has a brightening effect all of it’s own. A great antioxidant for anti aging and anti pigmentation, I think I’m going to love it. 
@deciem 
#deciemaddicts #deciem #theordinary #map #magnesiumascorbylphosphate #pigmentation #melasma #melasmatreatment #skincare #newbie #skincarenewbie #skincaretips #beautyblogger
My most recent addition to my The Ordinary collection- Magnesium Ascorbyl Phosphate. I was finding the Vitamin C 23% or 30% a little strong for my spotty boat race. This is a lot gentler being a derivative. Also contains Sacha Inchi oil to nourish and antioxidant rich Kakadu plum extract. Magnesium Ascorbyl Phosphate is more stable than Vit C, less likely to cause oxidation induced blackheads and has a brightening effect all of it’s own. A great antioxidant for anti aging and anti pigmentation, I think I’m going to love it. @deciem #deciemaddicts  #deciem  #theordinary  #map  #magnesiumascorbylphosphate  #pigmentation  #melasma  #melasmatreatment  #skincare  #newbie  #skincarenewbie  #skincaretips  #beautyblogger 
Chuffed lil lady here 💁🏼 •
•
•
•
•
#theordinary #magnesiumascorbylphosphate #retinol #skincare #asos
Giving in to these ordinary babies. Hoping it's worth the purchase. 👌🏼
Giving in to these ordinary babies. Hoping it's worth the purchase. 👌🏼
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% 1 oz, 30 ml

Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% เป็นครีมเนื้อเบาที่มีส่วนผสมหลักคือวิตามินซี ที่ช่วยแก้ปัญหาเรื่องริ้วรอย สีผิวที่ไม่สม่ำเสมอ ทำให้ผิวกระจ่างใส เรียบเนียนมากยิ่งขึ้น ตัวนี้สามารถใช้ได้ทั้งเช้า เย็นนะคะ หลังจากลงโทนเนอร์ และผลิตภัณฑ์เนื้อน้ำ เหมาะสำหรับทุกสภาพผิว ผิวแพ้ง่ายก็ใช้ได้นะคะ เนื้อครีมจะเบา ไม่หนัก ใช้วิตามินซีที่มีการระคายเคืองน้อยมาก ทำให้เหมาะกับทุกสภาพผิวค่ะ ราคา 530 ค่า  #theordinarythailand #theordinarymagnesiumascorbylphosphate #magnesiumascorbylphosphate #theordinarythai #weloveshopping #lazadathailand #beautibasket #sbn #sbntown #beautibasketshop #skincarethailand  #beautyhallthailand #siambrandname #jebanthailand #theordinaryth  #shopeethailand #beautibasket #theordinaryพร้อมส่ง  #momaypaplearn  #cosmeticsthai  #shopeeth #ตามหามานาน #ครีมบำรุงผิว #ซีรั่มบำรุงผิว #ร้านนี้ขายแต่ของแท้
The Ordinary Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% 1 oz, 30 ml Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% เป็นครีมเนื้อเบาที่มีส่วนผสมหลักคือวิตามินซี ที่ช่วยแก้ปัญหาเรื่องริ้วรอย สีผิวที่ไม่สม่ำเสมอ ทำให้ผิวกระจ่างใส เรียบเนียนมากยิ่งขึ้น ตัวนี้สามารถใช้ได้ทั้งเช้า เย็นนะคะ หลังจากลงโทนเนอร์ และผลิตภัณฑ์เนื้อน้ำ เหมาะสำหรับทุกสภาพผิว ผิวแพ้ง่ายก็ใช้ได้นะคะ เนื้อครีมจะเบา ไม่หนัก ใช้วิตามินซีที่มีการระคายเคืองน้อยมาก ทำให้เหมาะกับทุกสภาพผิวค่ะ ราคา 530 ค่า #theordinarythailand  #theordinarymagnesiumascorbylphosphate  #magnesiumascorbylphosphate  #theordinarythai  #weloveshopping  #lazadathailand  #beautibasket  #sbn  #sbntown  #beautibasketshop  #skincarethailand  #beautyhallthailand  #siambrandname  #jebanthailand  #theordinaryth  #shopeethailand  #beautibasket  #theordinaryพร ้อมส่ง #momaypaplearn  #cosmeticsthai  #shopeeth  #ตามหามานาน  #คร ีมบำรุงผิว #ซ ีรั่มบำรุงผิว #ร ้านนี้ขายแต่ของแท้
❌SOLD OUT❌
Share in Jar 5gr 
Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% : 55.000
Azelaic Acid Suspension 10% : 45.000

Masing masing terbatas untuk 2 jar aja.

#theordinary #theordinaryskincare #magnesiumascorbylphosphate #azelaicacid #jualtheordinary #jualazelaicacid #jualmagnesiumascorbyl #theordinarygresik #theordinarysurabaya #sb_readystock #jualordinary
THE ORDINARY MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE 10% | Rp. 265.000
🔰Apa sih ini? 
Magnesium Ascorbyl Phosphate adalah CREAM PELEMBAB yang ringan yang mengandung vitamin C lengkap
.
🔰Apa kegunaannya? 
Ini adalah treatment yang MENCERAHKAN KULIT dan MENGURANGI tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus, keriput, dan ketidak rataan kulit wajah. Menghasilkan kulit yang halus, lembut dan bersinar.
.
🔰Key Ingredient: 
Magnesium Ascorbyl Phosphate: kandungan Vitamin C yang seimbang,  larut dalam air dan memiliki efek mencerahkan kulit.
.
🔰Cara menggunakannya:
Pencet cream seukuran kacang polong dan aplikasikan pada wajah saat pagi hari dan malam hari setelah toner dan produk yang berbahan dasar air.

Cocok untuk SEMUA JENIS KULIT (karena bahannya ringan banget) .
Info lainnya:
Size : 30 ml 
PH : 6 5-7.5
Cruelty free
Vegan
.
👇👇
Line : hosanagloria
WA : 0812 7035 1995
http://Shopee.co.id/makeupzing
http://Tokopedia.com/makeupzing
_________________________________
#jualtheordinary #theordinaryskincare #MagnesiumAscorbylPhosphate #facebrighteningcream #makeupimpor #jualmakeupusa #jualmakeupori #makeupusa #jualmakeupimpor #jualmakeupbatam #jualmakeup #makeuphighend #tokomakeuponline #makeupreadystocks #jualmakeupready #jualeyeshadow #juallipstick #olshopindo  #olshopbatam #kosmetikready #readystock #kosmetikoriginal #jualbarangusa #jualskincareusa #hosanagloriaready #tokopedia #shopee #hgdiatas100rb
THE ORDINARY MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE 10% | Rp. 265.000 🔰Apa sih ini? Magnesium Ascorbyl Phosphate adalah CREAM PELEMBAB yang ringan yang mengandung vitamin C lengkap . 🔰Apa kegunaannya? Ini adalah treatment yang MENCERAHKAN KULIT dan MENGURANGI tanda-tanda penuaan seperti garis-garis halus, keriput, dan ketidak rataan kulit wajah. Menghasilkan kulit yang halus, lembut dan bersinar. . 🔰Key Ingredient: Magnesium Ascorbyl Phosphate: kandungan Vitamin C yang seimbang, larut dalam air dan memiliki efek mencerahkan kulit. . 🔰Cara menggunakannya: Pencet cream seukuran kacang polong dan aplikasikan pada wajah saat pagi hari dan malam hari setelah toner dan produk yang berbahan dasar air. Cocok untuk SEMUA JENIS KULIT (karena bahannya ringan banget) . Info lainnya: Size : 30 ml PH : 6 5-7.5 Cruelty free Vegan . 👇👇 Line : hosanagloria WA : 0812 7035 1995 http://Shopee.co.id/makeupzing http://Tokopedia.com/makeupzing _________________________________ #jualtheordinary  #theordinaryskincare  #MagnesiumAscorbylPhosphate  #facebrighteningcream  #makeupimpor  #jualmakeupusa  #jualmakeupori  #makeupusa  #jualmakeupimpor  #jualmakeupbatam  #jualmakeup  #makeuphighend  #tokomakeuponline  #makeupreadystocks  #jualmakeupready  #jualeyeshadow  #juallipstick  #olshopindo  #olshopbatam  #kosmetikready  #readystock  #kosmetikoriginal  #jualbarangusa  #jualskincareusa  #hosanagloriaready  #tokopedia  #shopee  #hgdiatas100rb 
First purchase 🛒 from @beautylish 
Thumbs up 👍🏻 for the speedy delivery 🚀 
Heard a lot of good reviews on The Ordinary products by @deciem and I picked up 2️⃣ that my skin needs most..
🔺 #niacinamide 10% + #zinc 1%
🔺 #magnesiumascorbylphosphate 10% 
And I saw this Super cute mini lipstick 💄 from @ctilburymakeup holidays limited edition.. I gotta put them into my cart 🤷🏻‍♀️
Happy Tuesday 💕
First purchase 🛒 from @beautylish Thumbs up 👍🏻 for the speedy delivery 🚀 Heard a lot of good reviews on The Ordinary products by @deciem and I picked up 2️⃣ that my skin needs most.. 🔺 #niacinamide  10% + #zinc  1% 🔺 #magnesiumascorbylphosphate  10% And I saw this Super cute mini lipstick 💄 from @ctilburymakeup holidays limited edition.. I gotta put them into my cart 🤷🏻‍♀️ Happy Tuesday 💕
✨ ON-HAND: Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%
❗️Lowest Price: 585php
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👉🏼 This treatment brightens the skin and visibly reduces the signs of aging. It improves fine lines, wrinkles, and uneven tone and promotes a smooth, radiant appearance.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
How to Use:
Apply a pea-sized amount to your face in the morning and at night after toners and water-based products.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚡️ All items are AUTHENTIC and BRAND NEW or money back.
❗️If you want free shipping you can order thru our Shopee: MozMNL
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#theordinaryskincare #theordinary #theordinaryph #ordinaryph #retinol #retinoid #saleph #deciemph #theordinaryskincareph #retinolph #retinoidph #deciem #magnesiumascorbylphosphate
✨ ON-HAND: Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% ❗️Lowest Price: 585php ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 👉🏼 This treatment brightens the skin and visibly reduces the signs of aging. It improves fine lines, wrinkles, and uneven tone and promotes a smooth, radiant appearance. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ How to Use: Apply a pea-sized amount to your face in the morning and at night after toners and water-based products. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ⚡️ All items are AUTHENTIC and BRAND NEW or money back. ❗️If you want free shipping you can order thru our Shopee: MozMNL ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #theordinaryskincare  #theordinary  #theordinaryph  #ordinaryph  #retinol  #retinoid  #saleph  #deciemph  #theordinaryskincareph  #retinolph  #retinoidph  #deciem  #magnesiumascorbylphosphate 
Um so this arrived today. Whoopsie! 😆 More awesome stuff for my skincare regime 👌🏼
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#obsessed #theordinary #deciem #skincare #regime #skin #beauty #rosacea #addicted #thebest #squalane #granactiveretinoid #ascorbyltetraisopalmitate #alphaarbutin #delivery #shopping #shopaholic #money #magnesiumascorbylphosphate #biglongwords #palegirl London #LondonGirl
I've repurchased my favourite #theordinary  products. Both of them really seem to do what they promise 😀.
The two Ordinary #vitamincserums I was interested in were out of stock, so I got the #hylamide C25 Booster instead. Not sure that was the best idea, as the ingredients aren't great from a #greenbeauty point of view and, of course, it was also more pricey than the #ascorbyltetraisopalmitate I had before. Well, what can I say, I was in a pub with friends and already slightly pissed when I got the mail that the #advancedretinoid was back in stock and promptly placed my order. This variety of vitamin C seems to be more potent, though, than the ones I had before, mostly #magnesiumascorbylphosphate, so I'm a bit careful now and make sure I don't apply too much.
#crueltyfreeskincare #skincarehaul #theabnormalbeautycompany #puffyeyes #matureskin #sensitiveskin #dryskin #crueltyfree #skincare
I've repurchased my favourite #theordinary  products. Both of them really seem to do what they promise 😀. The two Ordinary #vitamincserums  I was interested in were out of stock, so I got the #hylamide  C25 Booster instead. Not sure that was the best idea, as the ingredients aren't great from a #greenbeauty  point of view and, of course, it was also more pricey than the #ascorbyltetraisopalmitate  I had before. Well, what can I say, I was in a pub with friends and already slightly pissed when I got the mail that the #advancedretinoid  was back in stock and promptly placed my order. This variety of vitamin C seems to be more potent, though, than the ones I had before, mostly #magnesiumascorbylphosphate , so I'm a bit careful now and make sure I don't apply too much. #crueltyfreeskincare  #skincarehaul  #theabnormalbeautycompany  #puffyeyes  #matureskin  #sensitiveskin  #dryskin  #crueltyfree  #skincare 
Mein #theordinary #haul ... ich habe über 2 Wochen auf die #Produkte gewartet von #victoriahealth 🙄 zudem konnte ich feststellen , wie Grotten schlecht mein #englisch geworden ist. Ich habe zweimal bei victoriahealth angerufen! Die armen Mitarbeiter im Kundenservice 😂 Jetzt sind sie da, manche Sachen sind #wiederholungstäter ... ich mag TheOrdinary total gerne . Da kann man sich noch was leisten ohne das man kurz davor ist #insolvenz anzumelden. Von den neuen #Produkten habe ich bis jetzt nur das #reservatol #ferulic ausprobiert. Ich mag es 👍😊 schönen Sonntag #vitaminc #moisturizer #squalane #magnesiumascorbylphosphate #alphalipoicacid #lacticacid #euk134 #argireline #skincarecommunity_de #skincarecommunity #skincareblogger #skincare #skincarelover
Mein #theordinary  #haul  ... ich habe über 2 Wochen auf die #Produkte  gewartet von #victoriahealth  🙄 zudem konnte ich feststellen , wie Grotten schlecht mein #englisch  geworden ist. Ich habe zweimal bei victoriahealth angerufen! Die armen Mitarbeiter im Kundenservice 😂 Jetzt sind sie da, manche Sachen sind #wiederholungstäter  ... ich mag TheOrdinary total gerne . Da kann man sich noch was leisten ohne das man kurz davor ist #insolvenz  anzumelden. Von den neuen #Produkten  habe ich bis jetzt nur das #reservatol  #ferulic  ausprobiert. Ich mag es 👍😊 schönen Sonntag #vitaminc  #moisturizer  #squalane  #magnesiumascorbylphosphate  #alphalipoicacid  #lacticacid  #euk134  #argireline  #skincarecommunity_de  #skincarecommunity  #skincareblogger  #skincare  #skincarelover 
Tak fantastické, tak krásne a účinné sú tieto moje dva obľúbené produkty od The Ordinary. Na rozšírené póry a mastnú pleť ideálni záchranári. Pozri si nové video a zistíš viac. Link v profile ☝️☘️ watch new video @deciem .
.
.
.
.
.
#pure #simplebeauty #buffet #azelaicacid #serumfoundation #magnesiumascorbylphosphate #theordinary #ordinary #skincare #vegan #palmoilfree #mineraloilfree #parabenfree #slovakblogger #beautyblogger #dneslicim #cistakrasa #cistakosmetika #cistakozmetika
Tak fantastické, tak krásne a účinné sú tieto moje dva obľúbené produkty od The Ordinary. Na rozšírené póry a mastnú pleť ideálni záchranári. Pozri si nové video a zistíš viac. Link v profile ☝️☘️ watch new video @deciem . . . . . . #pure  #simplebeauty  #buffet  #azelaicacid  #serumfoundation  #magnesiumascorbylphosphate  #theordinary  #ordinary  #skincare  #vegan  #palmoilfree  #mineraloilfree  #parabenfree  #slovakblogger  #beautyblogger  #dneslicim  #cistakrasa  #cistakosmetika  #cistakozmetika 
Masca vitamina C luminozitate

Aceasta masca bogata in vitamine, minerale si uleiuri din plante, detoxifiaza porii, calmeaza si hraneste intens tenul. Vitamina C si argila confera stralucire si luminozitate tenurilor terne.

Beneficiile produsului: 🌱Lasa pielea curata, hidratata si hranita. 🌱Tonifica, stimuleaza circulatia sanguina si oxigeneaza celulele pielii. 🌱Proprietati anti-age, anti-rid, promoveaza sinteza colagenului in tesutul conjuctiv. 🌱Absoarbe toxinele din piele si are proprietati dezinfectante.
Masca vitamina C luminozitate Aceasta masca bogata in vitamine, minerale si uleiuri din plante, detoxifiaza porii, calmeaza si hraneste intens tenul. Vitamina C si argila confera stralucire si luminozitate tenurilor terne. Beneficiile produsului: 🌱Lasa pielea curata, hidratata si hranita. 🌱Tonifica, stimuleaza circulatia sanguina si oxigeneaza celulele pielii. 🌱Proprietati anti-age, anti-rid, promoveaza sinteza colagenului in tesutul conjuctiv. 🌱Absoarbe toxinele din piele si are proprietati dezinfectante.
Viacerí ste boli zvedaví na skúsenosti s produktami od The Ordinary, či naozaj pôsobia alebo ide len o marketing. A preto som natočila video recenziu, ktorej link na blog nájdeš v profile ☝️ ❤️👌 #newvideo @deciem @stayunique_skcz .
.
.
. .
.
.
.
#pure #simplebeauty #buffet #azelaicacid #serumfoundation #magnesiumascorbylphosphate #theordinary #ordinary #skincare #vegan #palmoilfree #mineraloilfree #parabenfree #slovakblogger #beautyblogger #dneslicim #cistakrasa #cistakosmetika #cistakozmetika
Viacerí ste boli zvedaví na skúsenosti s produktami od The Ordinary, či naozaj pôsobia alebo ide len o marketing. A preto som natočila video recenziu, ktorej link na blog nájdeš v profile ☝️ ❤️👌 #newvideo  @deciem @stayunique_skcz . . . . . . . . #pure  #simplebeauty  #buffet  #azelaicacid  #serumfoundation  #magnesiumascorbylphosphate  #theordinary  #ordinary  #skincare  #vegan  #palmoilfree  #mineraloilfree  #parabenfree  #slovakblogger  #beautyblogger  #dneslicim  #cistakrasa  #cistakosmetika  #cistakozmetika 
Updated #amskincareroutine for barefaced days. Throwing some glycolic acid to see how my skin handles it. 1) DHC Deep Cleansing Oil, 2) Dr. Hauschka Facial Toner, 3) Evan Healy Wild Carrot 🥕Nourishing Eye Balm, 4) Paula's Choice 8% AHA Lotion, 5) 100% Pure Vitamin C 🍋Serum, 6) Dr. Hauschka 🌹Rose Day Cream Light and my fave 7) Elta MD UV Physical Sunscreen 🌞SPF41. Super important to use suncreen because AHAs and MAP (C derivatives) cause photosensitivity. #plantskincare #naturalskincare #greenbeauty #cruetlyfreebeauty #antiaging #dhcskincare #paulaschoice #100percentpure #evanhealyskincare #eltamd #drhauschka #cleansingoil #magnesiumascorbylphosphate #glycolicacid #sunscreen #skincareroutine #skincarejunkie
Updated #amskincareroutine  for barefaced days. Throwing some glycolic acid to see how my skin handles it. 1) DHC Deep Cleansing Oil, 2) Dr. Hauschka Facial Toner, 3) Evan Healy Wild Carrot 🥕Nourishing Eye Balm, 4) Paula's Choice 8% AHA Lotion, 5) 100% Pure Vitamin C 🍋Serum, 6) Dr. Hauschka 🌹Rose Day Cream Light and my fave 7) Elta MD UV Physical Sunscreen 🌞SPF41. Super important to use suncreen because AHAs and MAP (C derivatives) cause photosensitivity. #plantskincare  #naturalskincare  #greenbeauty  #cruetlyfreebeauty  #antiaging  #dhcskincare  #paulaschoice  #100percentpure  #evanhealyskincare  #eltamd  #drhauschka  #cleansingoil  #magnesiumascorbylphosphate  #glycolicacid  #sunscreen  #skincareroutine  #skincarejunkie 
// MAP - Magnesium Ascorbyl Phosphate
______________________________________
The Ordinary: Decoding.. A bit of background info about MAP because not everyone is a scientist and may not know what on earth MAP is or in fact what half of The Ordinary products are!
A form of Vit C which is known for its antioxidant, hydration and in this case (10%) to treat uneven skin tone.
Initially when opening, something I found bizarre was it felt as though the tube was not full. There was air as if I'd been using it already. I trust it had the claimed 30ml in there 👀
Anyway.. after a couple of weeks usage I'm getting a good feel for the product and I do enjoy using it. My skin definitely looks brighter, however I confess 🖐 I've also had a (low down time) chemical peel within that time.. which is GREAT btw. DM me and I can recommend 👍🏻
For now, I'll keep using until I'm running on empty. 
Goodnight skinbees, I hope you've doublecleansed 😉
// S x
#skinbysid
@deciem
// MAP - Magnesium Ascorbyl Phosphate ______________________________________ The Ordinary: Decoding.. A bit of background info about MAP because not everyone is a scientist and may not know what on earth MAP is or in fact what half of The Ordinary products are! A form of Vit C which is known for its antioxidant, hydration and in this case (10%) to treat uneven skin tone. Initially when opening, something I found bizarre was it felt as though the tube was not full. There was air as if I'd been using it already. I trust it had the claimed 30ml in there 👀 Anyway.. after a couple of weeks usage I'm getting a good feel for the product and I do enjoy using it. My skin definitely looks brighter, however I confess 🖐 I've also had a (low down time) chemical peel within that time.. which is GREAT btw. DM me and I can recommend 👍🏻 For now, I'll keep using until I'm running on empty. Goodnight skinbees, I hope you've doublecleansed 😉 // S x #skinbysid  @deciem
Vitamin C is a classic skin brightener and a golden standard for antioxidant. The stable form of vitamin C, Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP), can last longer and is easily absorbed into the skin. It helps increasing collagen synthesis and suppressing melanin formation. As a non-irritating brightening agent, MAP is also suitable for sensitive skin. Pairing MAP with other antioxidants,  i.e. vitamin E, ferulic acid, and astaxanthine can increase its efficacy.
.
#sorenskin #mybrandname #skincare #simpleskincare #organicskincare #greenskincare #beauty #naturalbeauty #cleanbeauty #greenbeauty #beautyblogger #healthyskin #cleanskin #skingoals #loveyourskin #instaskincare #instabeauty #igskincare #skincareroutine #luxuryskincare
#oilwaterbasedserum #antiagingserum #antioxidantserum #vitaminc #magnesiumascorbylphosphate
Vitamin C is a classic skin brightener and a golden standard for antioxidant. The stable form of vitamin C, Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP), can last longer and is easily absorbed into the skin. It helps increasing collagen synthesis and suppressing melanin formation. As a non-irritating brightening agent, MAP is also suitable for sensitive skin. Pairing MAP with other antioxidants, i.e. vitamin E, ferulic acid, and astaxanthine can increase its efficacy. . #sorenskin  #mybrandname  #skincare  #simpleskincare  #organicskincare  #greenskincare  #beauty  #naturalbeauty  #cleanbeauty  #greenbeauty  #beautyblogger  #healthyskin  #cleanskin  #skingoals  #loveyourskin  #instaskincare  #instabeauty  #igskincare  #skincareroutine  #luxuryskincare  #oilwaterbasedserum  #antiagingserum  #antioxidantserum  #vitaminc  #magnesiumascorbylphosphate 
V insta stories ☝️ už nájdeš recenziu na tento pure produkt (za skvelú cenu) od @deciem priamo z mojej kúpeľne 😁 Čoskoro sa dozvieš ešte viac na pripravovanom blogu 👍😎 #pure #ingredients #beauty
.
.
.
.
.
 #theordinary #magnesiumascorbylphosphate #vitaminc #skincare #pure #beauty #pureingredients #beautiful #health #antiage #dnestestujem #beautyblogger #firstimpressions #happymonday #theordinaryskincare #skincare  #kozmetika #minimalist #acneprone #acneproneskin #essentials #slovak_bloggers #bloggersk #slovakblogger @stayunique_skcz
V insta stories ☝️ už nájdeš recenziu na tento pure produkt (za skvelú cenu) od @deciem priamo z mojej kúpeľne 😁 Čoskoro sa dozvieš ešte viac na pripravovanom blogu 👍😎 #pure  #ingredients  #beauty  . . . . . #theordinary  #magnesiumascorbylphosphate  #vitaminc  #skincare  #pure  #beauty  #pureingredients  #beautiful  #health  #antiage  #dnestestujem  #beautyblogger  #firstimpressions  #happymonday  #theordinaryskincare  #skincare  #kozmetika  #minimalist  #acneprone  #acneproneskin  #essentials  #slovak_bloggers  #bloggersk  #slovakblogger  @stayunique_skcz
Vitaj v mojej kúpeľni a pozri insta stories ☝️Zatiaľ takto hanblivo za kamerou 😜
Už dlhšiu dobu som premýšľala nad výberom formy vitamínu C. Mary používa tekuté sérum, mne chýbal vo výbave krémový za slušnú cenu. A preto som sa rozhodla pre @deciem .
.
.
.
.
.
.
 #theordinary #magnesiumascorbylphosphate #vitaminc #skincare #pure #beauty #pureingredients #beautiful #health #antiage #dnestestujem #beautyblogger #firstimpressions #happymonday #theordinaryskincare #skincare  #kozmetika #minimalist #acneprone #acneproneskin #essentials #slovak_bloggers #bloggersk #slovakblogger @stayunique_skcz
Vitaj v mojej kúpeľni a pozri insta stories ☝️Zatiaľ takto hanblivo za kamerou 😜 Už dlhšiu dobu som premýšľala nad výberom formy vitamínu C. Mary používa tekuté sérum, mne chýbal vo výbave krémový za slušnú cenu. A preto som sa rozhodla pre @deciem . . . . . . . #theordinary  #magnesiumascorbylphosphate  #vitaminc  #skincare  #pure  #beauty  #pureingredients  #beautiful  #health  #antiage  #dnestestujem  #beautyblogger  #firstimpressions  #happymonday  #theordinaryskincare  #skincare  #kozmetika  #minimalist  #acneprone  #acneproneskin  #essentials  #slovak_bloggers  #bloggersk  #slovakblogger  @stayunique_skcz
#theordinary #aha30bha2 #deciem
우선 국내 판매가 안 된다고 하는, 가장 기대했던 아하 30 바하 2 부터 츄라이해 봤습니다. 엄청 강한 경고와 함께 뭐 필링에 익숙하지 않은 사람은 주의하고 팅글링이 있을 수 있고 10분을 초과하지 말 것이며 어쩌고 저쩌고 -> ?? 나 뭐 바름?
.
씻고 나서도 ?
.
#theordinarybuffet 바르고 나서도 ?
.
#magnesiumascorbylphosphate 바르고 나서도 ?
.
아, 다 바르고 나니까 냄새가 묘하게 구려요. 내 그것 하나 알겠고 나머지는 모르겠습니다 내일 아침에 일어나서 얼굴 쓸어보면 알겠지요! 이틀 후면 나는 해방이다(해방 아님 원래는 공부해야 함)😙.
.
저 근데 #데비타 필링패드 썼을 때보다 훨씬 피부에 아무것도 안 느껴져요. 데비타는 아하 퍼센티지는 기억이 안 나고 바하가 3프로인데 훨씬 자극적인 느낌이었거든요...... 뭔 베리 성분이 들어가 있어서 시뻘겋다고 합니다. 나중에 여러분이 필요하시다면 생명과학과 학사로서 필요한 부분을 번역해 보겠으나 다들 고학력자셔서 아마 필요가 없으실 것입니다 niacinamide를 번역하여 나이아신아마이드라고 쓴들 그게 무슨 소용이겠어여.
#theordinary  #aha30bha2  #deciem  우선 국내 판매가 안 된다고 하는, 가장 기대했던 아하 30 바하 2 부터 츄라이해 봤습니다. 엄청 강한 경고와 함께 뭐 필링에 익숙하지 않은 사람은 주의하고 팅글링이 있을 수 있고 10분을 초과하지 말 것이며 어쩌고 저쩌고 -> ?? 나 뭐 바름? . 씻고 나서도 ? . #theordinarybuffet  바르고 나서도 ? . #magnesiumascorbylphosphate  바르고 나서도 ? . 아, 다 바르고 나니까 냄새가 묘하게 구려요. 내 그것 하나 알겠고 나머지는 모르겠습니다 내일 아침에 일어나서 얼굴 쓸어보면 알겠지요! 이틀 후면 나는 해방이다(해방 아님 원래는 공부해야 함)😙. . 저 근데 #데비타  필링패드 썼을 때보다 훨씬 피부에 아무것도 안 느껴져요. 데비타는 아하 퍼센티지는 기억이 안 나고 바하가 3프로인데 훨씬 자극적인 느낌이었거든요...... 뭔 베리 성분이 들어가 있어서 시뻘겋다고 합니다. 나중에 여러분이 필요하시다면 생명과학과 학사로서 필요한 부분을 번역해 보겠으나 다들 고학력자셔서 아마 필요가 없으실 것입니다 niacinamide를 번역하여 나이아신아마이드라고 쓴들 그게 무슨 소용이겠어여.
#디오디너리 #니오드 #theordinary #niod
#copperaminoisolateserum #flavanonemud #magnesiumascorbylphosphate #aha30bha2 #buffet
컬트뷰티 직구템이 1주일 만에 도착했어요!💕 실사용은 사흘쯤 지나야 가능하겠지만 기쁘네용 #기쁘다택배오셨네 #택배짱
Habe wieder einiges aufgebraucht 😊 📌 #Schaebens  #totesMeerMaske 👍👍 mag ich gerne und kaufe ich immer wieder nach 📌 #garnier #hydrobombtuchmaske war 🆗️ hatte ich zugeschickt bekommen. 📌 #rivaldeloop #cleanandcare #gesichtswasser 👍👍 hab noch ein paar Backups, gibt es ja nicht mehr 📌 #vitalpflegendesreinigungsöl von Rival de Loop 👍 toll aber gibt es auch nicht mehr 📌 #missha #allroundSafeBlock SPF 45 👍💗 große Liebe, ist für mich immer noch der beste #Sonnenschutz und dazu noch günstig. Kaufe ich immer wieder nach. 📌 #theordinary #magnesiumascorbylphosphate 10% 👍 mag ich auch gerne und habe ich auch nachgekauft.
.
.
Have again a lot empties 😊 📌 Schaebens totesMeerMask 👍👍 I like and I always buy after 📌 garnier hydrobombtuchmaske was 🆗️ I had sent. 📌 rivaldeloop cleanandcare facewater 👍👍 have a few backups, there is no more 📌  vital cleaning oil by Rival de Loop 👍 great but there is no more 📌 missha allroundSafeBlock SPF 45 👍💗 great love, is for me still the best  sun protection and also cheap. I always ask for. 📌 theordinary magnesium ascorbylphosphate 10% 👍 I like also and I also afterwards bought.
Habe wieder einiges aufgebraucht 😊 📌 #Schaebens  #totesMeerMaske  👍👍 mag ich gerne und kaufe ich immer wieder nach 📌 #garnier  #hydrobombtuchmaske  war 🆗️ hatte ich zugeschickt bekommen. 📌 #rivaldeloop  #cleanandcare  #gesichtswasser  👍👍 hab noch ein paar Backups, gibt es ja nicht mehr 📌 #vitalpflegendesreinigungsöl  von Rival de Loop 👍 toll aber gibt es auch nicht mehr 📌 #missha  #allroundSafeBlock  SPF 45 👍💗 große Liebe, ist für mich immer noch der beste #Sonnenschutz  und dazu noch günstig. Kaufe ich immer wieder nach. 📌 #theordinary  #magnesiumascorbylphosphate  10% 👍 mag ich auch gerne und habe ich auch nachgekauft. . . Have again a lot empties 😊 📌 Schaebens totesMeerMask 👍👍 I like and I always buy after 📌 garnier hydrobombtuchmaske was 🆗️ I had sent. 📌 rivaldeloop cleanandcare facewater 👍👍 have a few backups, there is no more 📌 vital cleaning oil by Rival de Loop 👍 great but there is no more 📌 missha allroundSafeBlock SPF 45 👍💗 great love, is for me still the best sun protection and also cheap. I always ask for. 📌 theordinary magnesium ascorbylphosphate 10% 👍 I like also and I also afterwards bought.
This is what a LeMieux Bio Cell+ Mask feels like. Do you LeMieux? #estheticiansuccesslab #lemieuxcosmetics #magnesiumascorbylphosphate #brightening #brighteningmask #hydratingmask #everydropshouldmakeadifference #mastermolecule #beautywithoutbunnies #serumauthority @lemieux thank you for the beautiful product
Updated stock listing on IG stories! ❤
Updated stock listing on IG stories! ❤
💧Lỏng, hơi dính. Thực ra là hơi loãng so với các serum khác
Bao bì đơn giản, xấu. Thành phần ghi ngay trên vỏ chai.
Thành phần có chứa VitC ở dạng MAP, ngoài ra còn có thành phần chống lão hóa Matrixyl3000 nữa. Tất nhiên là không thể thiếu Hyaluronic acid rồi.
Có lẽ vì lỏng nên dùng hơi hao. Có 4 tuần là hết.
#serum #hyaluronicacid #ha #timeless #map #magnesiumascorbylphosphate #matrixyl3000 #vitaminc #vitc #hydrate #moisture #blue
💧Lỏng, hơi dính. Thực ra là hơi loãng so với các serum khác Bao bì đơn giản, xấu. Thành phần ghi ngay trên vỏ chai. Thành phần có chứa VitC ở dạng MAP, ngoài ra còn có thành phần chống lão hóa Matrixyl3000 nữa. Tất nhiên là không thể thiếu Hyaluronic acid rồi. Có lẽ vì lỏng nên dùng hơi hao. Có 4 tuần là hết. #serum  #hyaluronicacid  #ha  #timeless  #map  #magnesiumascorbylphosphate  #matrixyl3000  #vitaminc  #vitc  #hydrate  #moisture  #blue 
Serul cu acid hialuronic cu vitamina C, B3 si proteine de matase QI Cosmetics este soluţia cosmetică ce asigură hidratare optimă a tenului, cadoul ideal pe care ţi-l poţi face pentru a radia bunăstare, frumuseţe şi tinereţe. În plus, folosirea ingredientelor naturale garantează, pe lângă sănătate, cele mai bune rezultate pentru pielea ta.
http://www.qicosmetics.ro/produs/ser-cu-acid-hialuronic/
Serul cu acid hialuronic cu vitamina C, B3 si proteine de matase QI Cosmetics este soluţia cosmetică ce asigură hidratare optimă a tenului, cadoul ideal pe care ţi-l poţi face pentru a radia bunăstare, frumuseţe şi tinereţe. În plus, folosirea ingredientelor naturale garantează, pe lângă sănătate, cele mai bune rezultate pentru pielea ta. http://www.qicosmetics.ro/produs/ser-cu-acid-hialuronic/
I ❤️ MAP!
I ❤️ MAP!
#CultBeautySkincareChallenge Day 2: Wishlist 📝💭💸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I am doing a terrible job of keeping on top of this and it's only day 3!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🥑PIH Regime: Over the past few months I've been working on reducing my acne with a combination of @paulaschoiceuk 2% BHA, and @deciem The Ordinary's 2% Retinoid, and Niacimide 10% + Zinc 1%. It's paid off! My skin hasn't looked this clear since before puberty. Now I'm planning to tackle my acne scars AKA Post-Inflammatory Hyperpigmentation (PIH). I'll be using @deciem The Ordinary's recommended regimen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wishlist: The Ordinary's Alpha Arbutin 2%, Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% (vitamin C), and Azelaic Acid Suspension 10%.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🥑Alpha/Beta Hydroxy Acids: I'm thinking about switching up my acids. Currently I use @paulaschoiceuk BHA 2% and I love it, but I'd like to try an AHA. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wishlist: The Ordinary's AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution (weekly) and Glycolic Acid 7% Toning Solution (daily).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🥑Hydroquinone: Hydroquinone is a highly effective PIH treatment. It's controversial as there are some dodgy preparations containing trace amounts of mercury, and a small number of darker skinned people find it darkens skin instead of lightening it. In the UK you can get hydroquinone via a prescription from a doctor. Non-prescription hydroquinone is banned. So long as it's a low percentage and comes from a reputable company hydroquinone is a perfectly safe and effective treatment for PIH, but before I try it I will be having a conversation with my GP. The NHS, Futurederm and Paula's Choice have some great articles on hydroquinone if you'd like to learn more.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wishlist: @palmersuk's Skin Success Fade Cream.
#CultBeautySkincareChallenge  Day 2: Wishlist 📝💭💸⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ I am doing a terrible job of keeping on top of this and it's only day 3!⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥑PIH Regime: Over the past few months I've been working on reducing my acne with a combination of @paulaschoiceuk 2% BHA, and @deciem The Ordinary's 2% Retinoid, and Niacimide 10% + Zinc 1%. It's paid off! My skin hasn't looked this clear since before puberty. Now I'm planning to tackle my acne scars AKA Post-Inflammatory Hyperpigmentation (PIH). I'll be using @deciem The Ordinary's recommended regimen. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wishlist: The Ordinary's Alpha Arbutin 2%, Magnesium Ascorbyl Phosphate Solution 10% (vitamin C), and Azelaic Acid Suspension 10%.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥑Alpha/Beta Hydroxy Acids: I'm thinking about switching up my acids. Currently I use @paulaschoiceuk BHA 2% and I love it, but I'd like to try an AHA. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wishlist: The Ordinary's AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution (weekly) and Glycolic Acid 7% Toning Solution (daily).⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🥑Hydroquinone: Hydroquinone is a highly effective PIH treatment. It's controversial as there are some dodgy preparations containing trace amounts of mercury, and a small number of darker skinned people find it darkens skin instead of lightening it. In the UK you can get hydroquinone via a prescription from a doctor. Non-prescription hydroquinone is banned. So long as it's a low percentage and comes from a reputable company hydroquinone is a perfectly safe and effective treatment for PIH, but before I try it I will be having a conversation with my GP. The NHS, Futurederm and Paula's Choice have some great articles on hydroquinone if you'd like to learn more.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wishlist: @palmersuk's Skin Success Fade Cream.
So good to know so we can better help
our friends and family! 
Anyone ever used the popular laxative, Miralax?! 😬 Were you aware that it contains polyethylene glycol as the active ingredient which causes extra water to come into your intestines and loosens the stools. That doesn't sound so scary, right?! But did you know that polyethylene glycol is a petroleum derivative compound made from ethylene glycol which is found in antifreeze! 😵🤦🏼‍♀️ Plexus BioCleanse, on the other hand, uses a blend of Magnesium and Vitamin C to form the most gentle form of magnesium for your digestive system, Magnesium Ascorbate. Magnesium ascorbate is non-acidic (pH neutral) and gentle on the digestive system. Vitamin C plays a vital role in collagen formation, amino acid metabolism, hormone synthesis, and the body’s immune system. 
To me, it's a no brainer -- taking a mineral my body needs and is often already deficient in vs consuming a poison? I'll take the mineral in BioCleanse.

I think I'll pass on the antifreeze! Anyone else? 😬🤣
#PlexusBiocleanse #saynototoxins #saynotoantifreeze
So good to know so we can better help our friends and family! Anyone ever used the popular laxative, Miralax?! 😬 Were you aware that it contains polyethylene glycol as the active ingredient which causes extra water to come into your intestines and loosens the stools. That doesn't sound so scary, right?! But did you know that polyethylene glycol is a petroleum derivative compound made from ethylene glycol which is found in antifreeze! 😵🤦🏼‍♀️ Plexus BioCleanse, on the other hand, uses a blend of Magnesium and Vitamin C to form the most gentle form of magnesium for your digestive system, Magnesium Ascorbate. Magnesium ascorbate is non-acidic (pH neutral) and gentle on the digestive system. Vitamin C plays a vital role in collagen formation, amino acid metabolism, hormone synthesis, and the body’s immune system. To me, it's a no brainer -- taking a mineral my body needs and is often already deficient in vs consuming a poison? I'll take the mineral in BioCleanse. I think I'll pass on the antifreeze! Anyone else? 😬🤣 #PlexusBiocleanse  #saynototoxins  #saynotoantifreeze 
Pedido recién llegado de @pprimor 
Tercera vez que repito con el Fusion Water de Isdin y no lo cambio 💕
De The Ordinary he probado sus serums pero no sus cremas. A ver qué tal me funcionan estas.

#theordinary #Acidohialuronico #vitaminaC #magnesiumascorbylphosphate #Isdin #waterfusionisdin #fotoprotector #skincare
นี่ !! ก็เป็นอีกส่วนผสม #Calistra ที่มีความเสถียรสูง ช่วยให้ #MagnesiumAscorbylPhosphate ช่วยกระตุ้นการทำงานของ ...คอลลาเจน... ปรับสีผิวให้ขาวกระจ่างใส และลดการอักเสบของผิวอีกด้วย,, 🍅🍎🍊🍋🍏🍈🥑🥝🍑
นี่ !! ก็เป็นอีกส่วนผสม #Calistra  ที่มีความเสถียรสูง ช่วยให้ #MagnesiumAscorbylPhosphate  ช่วยกระตุ้นการทำงานของ ...คอลลาเจน... ปรับสีผิวให้ขาวกระจ่างใส และลดการอักเสบของผิวอีกด้วย,, 🍅🍎🍊🍋🍏🍈🥑🥝🍑
นี่ !! ก็เป็นอีกส่วนผสม #Calistra ที่มีความเสถียรสูง ช่วยให้ #MagnesiumAscorbylPhosphate ช่วยกระตุ้นการทำงานของ ...คอลลาเจน... ปรับสีผิวให้ขาวกระจ่างใส และลดการอักเสบของผิวอีกด้วย,, 🍅🍎🍊🍋🍏🍈🥑🥝🍑
นี่ !! ก็เป็นอีกส่วนผสม #Calistra  ที่มีความเสถียรสูง ช่วยให้ #MagnesiumAscorbylPhosphate  ช่วยกระตุ้นการทำงานของ ...คอลลาเจน... ปรับสีผิวให้ขาวกระจ่างใส และลดการอักเสบของผิวอีกด้วย,, 🍅🍎🍊🍋🍏🍈🥑🥝🍑
🍋Vitamin C from The Ordinary🍋
Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% - "A brightening hydrator with stabilized Vitamin C derivative." I got this a few weeks ago and it's already coming to an end - it only contains 30ml so it's finished quickly! I used this almost every night too.
My thoughts on this product: this was my first ever Vitamin C and I wanted to start slowly. I thought this would be really practical because it's a lightweight moisturizer too and could've been enough to use on its own during summer.
BUT unfortunately this product is a bit annoying to use...it has a serious pilling problem. It's supposed to be used on top of water based serums but you have to be careful because if you don't let them absorb well, this will start pilling as soon as you apply it. And then since this is not hydrating enough, when I put a moisturizer on top, it started pilling as well 😐😯 So I had to actually let it sit for about 20 minutes before applying my moisturizer.
Which is why I didn't really use it in the mornings, it would be too stressfull (I read that vitamin C actually helps with sun protection when paired with SPF). So in terms of application this guy SUCKS. I hate stuff that pills 😕 
In terms of brightening I really think it's a bit soon to tell. I've been using this for two months and I haven't noticed improvements to my pigmentation marks. But my skin looks more luminous and the tiny bumps I had on my temples and near cheeks have vanished. I guess that comes from using this in combination to AHA peeling a few times a week.

When I finish this I have the vitamin C serum from 100% Pure lined up. After that I will try out another one from The Ordinary. Good thing is they have many different options! 
Have you tried any vitamin c serum you liked? 💛💛💛
.
.
.
#theordinary #vitaminc #skincare #magnesiumascorbylphosphate#skincarecommunity #skincarelover #instaskincare #skincareaddict #deciem #skincarereview #hautpflege #bblogger #beauty
🍋Vitamin C from The Ordinary🍋 Magnesium Ascorbyl Phosphate 10% - "A brightening hydrator with stabilized Vitamin C derivative." I got this a few weeks ago and it's already coming to an end - it only contains 30ml so it's finished quickly! I used this almost every night too. My thoughts on this product: this was my first ever Vitamin C and I wanted to start slowly. I thought this would be really practical because it's a lightweight moisturizer too and could've been enough to use on its own during summer. BUT unfortunately this product is a bit annoying to use...it has a serious pilling problem. It's supposed to be used on top of water based serums but you have to be careful because if you don't let them absorb well, this will start pilling as soon as you apply it. And then since this is not hydrating enough, when I put a moisturizer on top, it started pilling as well 😐😯 So I had to actually let it sit for about 20 minutes before applying my moisturizer. Which is why I didn't really use it in the mornings, it would be too stressfull (I read that vitamin C actually helps with sun protection when paired with SPF). So in terms of application this guy SUCKS. I hate stuff that pills 😕 In terms of brightening I really think it's a bit soon to tell. I've been using this for two months and I haven't noticed improvements to my pigmentation marks. But my skin looks more luminous and the tiny bumps I had on my temples and near cheeks have vanished. I guess that comes from using this in combination to AHA peeling a few times a week. When I finish this I have the vitamin C serum from 100% Pure lined up. After that I will try out another one from The Ordinary. Good thing is they have many different options! Have you tried any vitamin c serum you liked? 💛💛💛 . . . #theordinary  #vitaminc  #skincare  #magnesiumascorbylphosphate #skincarecommunity  #skincarelover  #instaskincare  #skincareaddict  #deciem  #skincarereview  #hautpflege  #bblogger  #beauty 
Hétvégi móka :) mennyei szemránckrém koffeinnel, algaolajjal, tömjén hidrolátummal és minden földi jóval 😍😍😍
#algaeoil #eyecream #caffeine #frankincense #acmella #magnesiumascorbylphosphate #coeurdecreme #frisskozmetikum #naturalhandmade
After seeing so many positive comments about this brand, I decided to try and buy this little guy :D 
#TheOrdinary #Kbeauty #Skincare #cosmetics #deciem #vitaminc #magnesiumascorbylphosphate #daily #데일리 #review #koreanskincare #beauty #beautyblogger
Endlich da 😊 wollte ja schon immer mal was mit Vitamin c ausprobieren, hab die Suspension jetzt dreimal genutzt und bis jetzt muss ich sagen , finde ich sie gut. Verfeinerung des hautbildes kann ich jetzt nicht so sagen aber die Poren sind nicht so riesig. Hab sie jetzt zweimal abends genutzt und einmal morgens unter dem Spf. Hab schon überlegt sie mir noch 4-5 mal zu bestellen , irgendwie mag ich sie schon gerne und de preis ist einfach unschlagbar. Bald kommt noch was von #theordinary dieses Vitamin c Zeug 23 % ... da hab ich bis jetzt gehört , dass es kann schön reizend sein soll. Bin mal gespannt. Ach morgen wollte ich auch nochmal was zu der tretinoin Creme erzählen, die hab ich jetzt auch schon des Öfteren in Gebrauch gehabt .... #vitaminc #skincarecommunity_de #deciem #magnesiumascorbylphosphate #skincareaddict #jülich #kemer #skincarelover #cremedichglücklich #beautyaddict #instagram #instadaily #followme #hautpflege #hautpflegeliebe
Endlich da 😊 wollte ja schon immer mal was mit Vitamin c ausprobieren, hab die Suspension jetzt dreimal genutzt und bis jetzt muss ich sagen , finde ich sie gut. Verfeinerung des hautbildes kann ich jetzt nicht so sagen aber die Poren sind nicht so riesig. Hab sie jetzt zweimal abends genutzt und einmal morgens unter dem Spf. Hab schon überlegt sie mir noch 4-5 mal zu bestellen , irgendwie mag ich sie schon gerne und de preis ist einfach unschlagbar. Bald kommt noch was von #theordinary  dieses Vitamin c Zeug 23 % ... da hab ich bis jetzt gehört , dass es kann schön reizend sein soll. Bin mal gespannt. Ach morgen wollte ich auch nochmal was zu der tretinoin Creme erzählen, die hab ich jetzt auch schon des Öfteren in Gebrauch gehabt .... #vitaminc  #skincarecommunity_de  #deciem  #magnesiumascorbylphosphate  #skincareaddict  #jülich  #kemer  #skincarelover  #cremedichglücklich  #beautyaddict  #instagram  #instadaily  #followme  #hautpflege  #hautpflegeliebe 
벼루고 있었던
나의 #여드름 흔적, #색소침착을 관리하기 위해
#deciem 에 드디어 갔다

내가 산 건 
#magnesiumAscorbylPhosphate 10% 👉 30ml
#Niacinamide 10% + #Zinc 1% 👉 30ml

단시간에 해결될 수 없는 피부라니까
#매일매일 #열심히 #관리 해야지
#피부#고민 꼭 해결되길!

#daily#일상#shopping
#skincare#acne#pigmentation
@aboutliahyoo ❤
Focus pe ingrediente cheie: Magnesium ascorbyl phosphate - Vitamina C stabilizata

Exista studii in care se evidentiaza ca poate traversează epiderma, fiind capabil să promoveze sinteza colagenului și vindecarea rănilor, să diminueze pigmentarea pielii și să protejeze împotriva formării de tumori induse de UVB în piele. Potrivit chiar si pentru tenurile sensibile!

Il gasiti in produsele QI Cosmetics: http://bit.ly/2sPFUiX
Focus pe ingrediente cheie: Magnesium ascorbyl phosphate - Vitamina C stabilizata Exista studii in care se evidentiaza ca poate traversează epiderma, fiind capabil să promoveze sinteza colagenului și vindecarea rănilor, să diminueze pigmentarea pielii și să protejeze împotriva formării de tumori induse de UVB în piele. Potrivit chiar si pentru tenurile sensibile! Il gasiti in produsele QI Cosmetics: http://bit.ly/2sPFUiX
In a morning skincare, I say Vitamin C should be a staple. When applying Vitamin C, I say it should be the first product, unless otherwise, right after cleansing & toning, if I’m using a toner. I let that absorb & follow with the rest of my skincare. My skin definitely has a healthy & luminous glow with this serum. Before this I also use a hydrating spray, such as the Cucumber Spritz from Rhonda Allison, that way, the Sodium Hyaluronate and Hyaluronic Acid have moisture to grab on to and retain. My skin definitely feels plump and hydrated afterwards. Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) is a more gentle form of Vitamin C so I would be recommending it more for someone with sensitive or rosacea skins, or just for a skin that needs healing & strengthening. C- Stem Cell helps strengthen the skin & provide powerful antioxidant support. In this formula, using MAP, Edelweiss Meristerm Cell Culture (EMCC), and Gardenia Plant Stem Cell Culture (GPSCC) will work like a 20% L- Ascorbic Acid. MAP is going to provide lightening benefits by inhibiting the formation of melanin, antioxidant support along with (EMCC) & (GPSCC), helping by their defense response against physical, biological & environmental stressors. EMCC & GPSCC will also help to stimulate collagen synthesis. The skin will also be able to retain moisture & become hydrated, & repaired by the use of Sodium Hyaluronate, Honey, lipids, & Hyaluronic Acid.
In a morning skincare, I say Vitamin C should be a staple. When applying Vitamin C, I say it should be the first product, unless otherwise, right after cleansing & toning, if I’m using a toner. I let that absorb & follow with the rest of my skincare. My skin definitely has a healthy & luminous glow with this serum. Before this I also use a hydrating spray, such as the Cucumber Spritz from Rhonda Allison, that way, the Sodium Hyaluronate and Hyaluronic Acid have moisture to grab on to and retain. My skin definitely feels plump and hydrated afterwards. Magnesium Ascorbyl Phosphate (MAP) is a more gentle form of Vitamin C so I would be recommending it more for someone with sensitive or rosacea skins, or just for a skin that needs healing & strengthening. C- Stem Cell helps strengthen the skin & provide powerful antioxidant support. In this formula, using MAP, Edelweiss Meristerm Cell Culture (EMCC), and Gardenia Plant Stem Cell Culture (GPSCC) will work like a 20% L- Ascorbic Acid. MAP is going to provide lightening benefits by inhibiting the formation of melanin, antioxidant support along with (EMCC) & (GPSCC), helping by their defense response against physical, biological & environmental stressors. EMCC & GPSCC will also help to stimulate collagen synthesis. The skin will also be able to retain moisture & become hydrated, & repaired by the use of Sodium Hyaluronate, Honey, lipids, & Hyaluronic Acid.
#디오디너리 #theoridinary #오가닉콜드프레스드로즈힙씨드오일 #뷔페 #마그네슘아스코빌포스페이트10% #organiccold-pressedrosehipseedoil #buffet #magnesiumascorbylphosphate10%
#데시엠 #deciem #로즈힙씨드오일 #마그네슘아스코빌포스페이트 #rosehipseedoil #magnesiumascorbylphosphate 
#6월12일 에 디오디너리가 한국에 런칭 했어요! #첫구매 인데 앞으로도 자주 애용하려구요! 관심있으신분들은 #29cm 로 ㄱㄱ
The Ordinary was launched in south korea on June 12th.
#디오디너리  #theoridinary  #오가닉콜드프레스드로즈힙씨드오일  #뷔페  #마그네슘아스코빌포스페이트10 % #organiccold -pressedrosehipseedoil #buffet  #magnesiumascorbylphosphate10 % #데시엠  #deciem  #로즈힙씨드오일  #마그네슘아스코빌포스페이트  #rosehipseedoil  #magnesiumascorbylphosphate  #6월12일  에 디오디너리가 한국에 런칭 했어요! #첫구매  인데 앞으로도 자주 애용하려구요! 관심있으신분들은 #29cm  로 ㄱㄱ The Ordinary was launched in south korea on June 12th.
Probemos #TheOrdinary by @deciem @beautylish 🖤 #theordinaryskincare - siguiendo a @aboutliahyoo 🌴 #niacinamide #magnesiumascorbylphosphate #MAZSkinCare
Been testing these products for the past week or so! #TheOrdinary @deciem #theordinaryskincare
.
.
.
 #wannabe #beautyblogger
Day #29 of #mayskinchallenge: Skin Hero ❤️ I had to really think about this one (my skin is hormonal right now) ❤️ But once I gave it some unclouded thought I realized that the combo of #theordinary #lacticacid and #magnesiumascorbylphosphate (MAP) is my #skin superhero ❤️ The lactic acid exfoliates and the MAP gives the glow, kind of as simple as that ❤️ And since the % of these products are decent I see improvement almost immediately
Day #29  of #mayskinchallenge : Skin Hero ❤️ I had to really think about this one (my skin is hormonal right now) ❤️ But once I gave it some unclouded thought I realized that the combo of #theordinary  #lacticacid  and #magnesiumascorbylphosphate  (MAP) is my #skin  superhero ❤️ The lactic acid exfoliates and the MAP gives the glow, kind of as simple as that ❤️ And since the % of these products are decent I see improvement almost immediately
🎁🎁🎉🎉 Da ich meine Schwester in Sachen Hautpflege immer brav berate, hat sie mir jetzt das Mapdings von #theordinary geschenkt. 😍😍 Man hört ja eig (fast) nur Gutes davon... Ich erwarte mir Großartiges... 😅😅 Habt ihr #Map? Wie findet ihr es?  Den heutigen Tag noch überstehen und dan 4 (!!!!!) Tage frei. Ich hab zwar viel zu erledigen aber egal... 🤗🤗🤗 #hautpflege #magnesiumascorbylphosphate #skincareaddicted #skincarecommunity_de #antiaging #maptheordinary #pflege #haut #schönehaut
🎁🎁🎉🎉 Da ich meine Schwester in Sachen Hautpflege immer brav berate, hat sie mir jetzt das Mapdings von #theordinary  geschenkt. 😍😍 Man hört ja eig (fast) nur Gutes davon... Ich erwarte mir Großartiges... 😅😅 Habt ihr #Map ? Wie findet ihr es? Den heutigen Tag noch überstehen und dan 4 (!!!!!) Tage frei. Ich hab zwar viel zu erledigen aber egal... 🤗🤗🤗 #hautpflege  #magnesiumascorbylphosphate  #skincareaddicted  #skincarecommunity_de  #antiaging  #maptheordinary  #pflege  #haut  #schönehaut 
Meine #morgenroutine von heute. 
Reinigung mit der #rivaldeloop #Reinigungsmilch und danach das #cleanandcareGesichtswasser dann ging's weiter mit #Hadalabo und einem #HyaluronSerum als nächstes dann #theordinary #alphaarbutin und #magnesiumascorbylphosphate als letztes Serum dann wie immer das #paulaschoice #superantioxidantconcentrateSerum und als #Sonnenschutz kam #missha #allaroundsafeblock SPF45.
#skincarecommunity_de #meineGesichtspflege
Gestrige #abendroutine mit #BHA #skinperfectionliquid von #paulaschoice 
Gereinigt habe ich vorher mit dem #rivaldeloop #vitalpflegendesreinigungsöl und #cleanandcareGesichtswasser nachdem ich das BHA habe einige Zeit wirken lassen ging es weiter mit dem #earthsourthToner der #missha #nightrepair dann etwas #theordinary #magnesiumascorbylphosphate und zum Abschluss #cetaphil #Feuchtigkeitscreme gemischt mit #moisturerenewaloilbooster 
#skincarecommunity_de
Guten Morgen! Hier meine heutige #morgenroutine 
Reinigung mit der #rivaldeloop #cleanandcare #Reinigungsmilch und dem #cleanandcareGesichtswasser danach ging's weiter mit #Hadalabo und #theordinary #alphaarbutin dann kam #magnesiumascorbylphosphate und #SanctBernhard #q10zellfitintensivbalsam wie immer zum Schluss das #paulaschoice #superantioxidantconcentrateSerum ich mag es einfach gerne. Als #Sonnenschutz kam #rednessrelief #MineralMoisturizer mit SPF30.
#skincarecommunity_de #reizarmegesichtspflege #skincarejunkies
Guten Morgen! Hier meine heutige #morgenroutine  Reinigung mit der #rivaldeloop  #cleanandcare  #Reinigungsmilch  und dem #cleanandcareGesichtswasser  danach ging's weiter mit #Hadalabo  und #theordinary  #alphaarbutin  dann kam #magnesiumascorbylphosphate  und #SanctBernhard  #q10zellfitintensivbalsam  wie immer zum Schluss das #paulaschoice  #superantioxidantconcentrateSerum  ich mag es einfach gerne. Als #Sonnenschutz  kam #rednessrelief  #MineralMoisturizer  mit SPF30. #skincarecommunity_de  #reizarmegesichtspflege  #skincarejunkies 
New skincare additions! I'll be testing The Ordinary serums and cream to see what all the hype is about! As for the face mask I heard that it's great for people with oily and acne-prone skin. And last but not least, can't forget about rcma's no color powder. 😊 Items were purchased at @beautylish and they were packaged 👍🏻!! Shipping was fast too 👏🏻👏🏻
#theordinaryskincare #hyaluronicacid #niacinamide #theordinarybuffet #magnesiumascorbylphosphate  #rcmanocolorpowder #evelom #beautyaddict #skincare
New skincare additions! I'll be testing The Ordinary serums and cream to see what all the hype is about! As for the face mask I heard that it's great for people with oily and acne-prone skin. And last but not least, can't forget about rcma's no color powder. 😊 Items were purchased at @beautylish and they were packaged 👍🏻!! Shipping was fast too 👏🏻👏🏻 #theordinaryskincare  #hyaluronicacid  #niacinamide  #theordinarybuffet  #magnesiumascorbylphosphate  #rcmanocolorpowder  #evelom  #beautyaddict  #skincare 
Not all forms of vitamin C are created equally. Vitamin C is found in a ton of skincare formulas, in many different forms. 
There are a lot of reasons skincare companies choose to use one form over another, as they all vary in cost, solubility, stability, and sensitivity. The best forms in skincare are tetrahexyldecyl ascorbate (THDA), and
magnesium ascorbyl phosphate (MAP). #dailyskincare #skincaretips #vitaminc #tetrahexyldecylascorbate #magnesiumascorbylphosphate #yougetwhatyoupayfor
Not all forms of vitamin C are created equally. Vitamin C is found in a ton of skincare formulas, in many different forms. There are a lot of reasons skincare companies choose to use one form over another, as they all vary in cost, solubility, stability, and sensitivity. The best forms in skincare are tetrahexyldecyl ascorbate (THDA), and magnesium ascorbyl phosphate (MAP). #dailyskincare  #skincaretips  #vitaminc  #tetrahexyldecylascorbate  #magnesiumascorbylphosphate  #yougetwhatyoupayfor 
Sản phẩm gây thấy vọng gần đây #2: bạn nào bị dị ứng với Vitamin C dạng Ascorbic Acid mà muốn tìm vitamin C dưới dạng Magnesium Ascorbyl Phosphate như tớ (pH cao hơn, ít kích ứng hơn) thì hãy tránh xa bạn DHC này ra vì bạn ý có packaging dạng tuýp rất tệ, bạn ý siêu lỏng, đúng như nước nên đầu chảy ra phải rất nhỏ ko thì bình thường sẽ chảy hết sản phẩm ra. Có điều vì thế mà để bóp ra mà bôi được hết mặt thì chắc mất cả ngày và bao nhiêu công sức huhu. Tớ đã phải cắt ra chuyển qua một lọ dropper rất mất công #theingredientsobession #dhcvitaminc #magnesiumascorbylphosphate #vitaminc
Sản phẩm gây thấy vọng gần đây #2 : bạn nào bị dị ứng với Vitamin C dạng Ascorbic Acid mà muốn tìm vitamin C dưới dạng Magnesium Ascorbyl Phosphate như tớ (pH cao hơn, ít kích ứng hơn) thì hãy tránh xa bạn DHC này ra vì bạn ý có packaging dạng tuýp rất tệ, bạn ý siêu lỏng, đúng như nước nên đầu chảy ra phải rất nhỏ ko thì bình thường sẽ chảy hết sản phẩm ra. Có điều vì thế mà để bóp ra mà bôi được hết mặt thì chắc mất cả ngày và bao nhiêu công sức huhu. Tớ đã phải cắt ra chuyển qua một lọ dropper rất mất công #theingredientsobession  #dhcvitaminc  #magnesiumascorbylphosphate  #vitaminc 
I am so excited about this skincare brand The Ordinary from @deciem These products contain honest ingredients at an affordable price point! What's better than that? Their website is very helpful. They tell you the order in which you should apply plus they give you examples of different regimen guides. They have something for every skin type! Can't wait to test these beauties out. Stay tuned! #deciem #theabnormalbeautycompany #theordinary #theordinaryskincare #highspreadabilityfluidprimer #magnesiumascorbylphosphate #hyaluronicacid #squalane #beautyvlogger #newyoutuber #skincare
I am so excited about this skincare brand The Ordinary from @deciem These products contain honest ingredients at an affordable price point! What's better than that? Their website is very helpful. They tell you the order in which you should apply plus they give you examples of different regimen guides. They have something for every skin type! Can't wait to test these beauties out. Stay tuned! #deciem  #theabnormalbeautycompany  #theordinary  #theordinaryskincare  #highspreadabilityfluidprimer  #magnesiumascorbylphosphate  #hyaluronicacid  #squalane  #beautyvlogger  #newyoutuber  #skincare 
Ok so don't judge me...martin flew away on business this morning, so I'm without my annoying person...I never do earlies, so I'm kinda tired, and on the way home I was debating in my head wether to hit the gym tonight or take it easy (I'm up at 5am 2 days for a client and running an event at work for one of those days til 10pm 😨) so I made a little silent deal with the monkey on my shoulder...if my new skincare comes tonight I will have a relaxing evening in, if not I will go to the gym!! Well look what's here! I'm so excited to try this brand, and see what the fuss is about! #skincare #skincareroutine #skincareobsessed #youglowgirl #theordinaryskincare #deciem #skinisthebestcanvas #hyaluronicacid #thebuffet #rosehipseedoil #magnesiumascorbylphosphate #honestskincare #yourskinmatters
Ok so don't judge me...martin flew away on business this morning, so I'm without my annoying person...I never do earlies, so I'm kinda tired, and on the way home I was debating in my head wether to hit the gym tonight or take it easy (I'm up at 5am 2 days for a client and running an event at work for one of those days til 10pm 😨) so I made a little silent deal with the monkey on my shoulder...if my new skincare comes tonight I will have a relaxing evening in, if not I will go to the gym!! Well look what's here! I'm so excited to try this brand, and see what the fuss is about! #skincare  #skincareroutine  #skincareobsessed  #youglowgirl  #theordinaryskincare  #deciem  #skinisthebestcanvas  #hyaluronicacid  #thebuffet  #rosehipseedoil  #magnesiumascorbylphosphate  #honestskincare  #yourskinmatters 
MELA - C CREAM IS HERE!
A perfect whitening solution that contains 3 powerful whitening compounds. MELAWHITE + BEARBERRY EXTRACT + MAP.

MELAWHITE is a clear to slightly opalescent, yellowish aqueous solution for cosmetic application. It acts as a specific, effective tyrosinase inhibitor to decrease the formation of the skin pigment melanin.

BEARBERRY EXTRACT contains the active agent, arbutin, which naturally lightens and brightens skin. 
MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE is a water-soluble, non-irritating, stable derivative of Vitamin C and considered an excellent non-irritating skin whitening agent that inhibits skin cells to produce melanin and lightens age spots.

TO ORDER:
📱 0927 371 6063
📱 0949 588 2469
📨 rubiodermaesthetic@yahoo.com
#melawhite #bearberryextract #vitaminc #magnesiumascorbylphosphate #whiteningcream #skincare #rdermaesthetic
MELA - C CREAM IS HERE! A perfect whitening solution that contains 3 powerful whitening compounds. MELAWHITE + BEARBERRY EXTRACT + MAP. MELAWHITE is a clear to slightly opalescent, yellowish aqueous solution for cosmetic application. It acts as a specific, effective tyrosinase inhibitor to decrease the formation of the skin pigment melanin. BEARBERRY EXTRACT contains the active agent, arbutin, which naturally lightens and brightens skin. MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE is a water-soluble, non-irritating, stable derivative of Vitamin C and considered an excellent non-irritating skin whitening agent that inhibits skin cells to produce melanin and lightens age spots. TO ORDER: 📱 0927 371 6063 📱 0949 588 2469 📨 rubiodermaesthetic@yahoo.com #melawhite  #bearberryextract  #vitaminc  #magnesiumascorbylphosphate  #whiteningcream  #skincare  #rdermaesthetic 
Vitamin C is a huge part of maintaining healthy, beautiful skin. There are several forms of topical Vitamin C out there, which may surprise you.  I use several forms throughout my line. - Magnesium Ascorbyl Phosphate acts as an antioxidant, fighting free radicals to maintain cellular longevity. (Found in Hydrating Vitamin C serum) -Sodium Ascorbyl Phosphate protects the skin and aids in collagen growth. (Found in Daily Foaming cleanser, Purifying toner, Hydrating Vitamin C serum) -Ascorbyl Glucoside brightens skin by surpressing melanin synthesis. (Found in Hydrating Vitamin C serum) -Ascorbic acid helps to rebuild collagen and acts an an antioxidant. (Found in Balancing and Vitamin Repair moisturizers)

When using a topical Vitamin C product it is important to use a stable product. Certain forms of C are unstable and breakdown quickly with exposure to light or heat. When that happens, you will notice your product turns dark and has a slight odor.

Grab one of these amazing products and begin to see the benefits Vitamin C can have on your skin!
Vitamin C is a huge part of maintaining healthy, beautiful skin. There are several forms of topical Vitamin C out there, which may surprise you. I use several forms throughout my line. - Magnesium Ascorbyl Phosphate acts as an antioxidant, fighting free radicals to maintain cellular longevity. (Found in Hydrating Vitamin C serum) -Sodium Ascorbyl Phosphate protects the skin and aids in collagen growth. (Found in Daily Foaming cleanser, Purifying toner, Hydrating Vitamin C serum) -Ascorbyl Glucoside brightens skin by surpressing melanin synthesis. (Found in Hydrating Vitamin C serum) -Ascorbic acid helps to rebuild collagen and acts an an antioxidant. (Found in Balancing and Vitamin Repair moisturizers) When using a topical Vitamin C product it is important to use a stable product. Certain forms of C are unstable and breakdown quickly with exposure to light or heat. When that happens, you will notice your product turns dark and has a slight odor. Grab one of these amazing products and begin to see the benefits Vitamin C can have on your skin!