an online Instagram web viewer

#mahsauniversitybandarsaujanaputra medias

Photos

Student mahsa๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
Susah nk beli topup? Topup cepat habis? Terpksa kluar untuk membeli topup? Dikenakan  cas utk membeli topup di 7e? ..๐Ÿ˜Ž.just whatsapp me ...dont worry my service is tiptop๐Ÿ‘๐Ÿ‘
#mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsauniversity #mahsabandarsaujanaputra #mahsa #mahsan
Student?
Need side income?
Just whatsapp me and I pleasure to teach you๐Ÿ˜
#mahsauniversity #mahsa #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#sideincome
Happy hair, happy life โœ”
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077
.
.
Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back
.
.
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy hair, happy life โœ” . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 . . Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back . . #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Today order
Apple Pie, Almond Choc Chip Cookies, and Cream Puff for Asya and Alia from MAHSA, and regular customer at SP9
TQ!
A bit hectic day for me today, fuhhh
Tarik nafas panjang2.. Allahuakhbar
.
.
#homemumsbakery #homemade #homebaker #homebased #homebakery #creampuffvanillacustardcream #applepie #almondchocchipcookies #madefromscratch #dessert #foodie #foodporn #igbiz #instacake #igers #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheight #mahsacollege #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsabandarsaujanaputra
Today order Apple Pie, Almond Choc Chip Cookies, and Cream Puff for Asya and Alia from MAHSA, and regular customer at SP9 TQ! A bit hectic day for me today, fuhhh Tarik nafas panjang2.. Allahuakhbar . . #homemumsbakery  #homemade  #homebaker  #homebased  #homebakery  #creampuffvanillacustardcream  #applepie  #almondchocchipcookies  #madefromscratch  #dessert  #foodie  #foodporn  #igbiz  #instacake  #igers  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #mahsacollege  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsabandarsaujanaputra 
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm
.
Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 .
.
.
#monday
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm . Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 . . . #monday  #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Half recipe Banana Salted Caramel cuppies for my boys teatime.. My oldest son request for this particular cupcake sbb mama lama tak buat cupcakes.. Bon appetit!
.
.
#homemumsbakery #homemade #homebaker #homebaked #homebased #bananasaltedcaramelcupcakes #cuppies #purebutter #cupcakes #bazaarpaknilkek #foodie #foodporn #instacake #igers #igbiz #banana #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheight #mahsacollege #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsabandarsaujanaputra
Half recipe Banana Salted Caramel cuppies for my boys teatime.. My oldest son request for this particular cupcake sbb mama lama tak buat cupcakes.. Bon appetit! . . #homemumsbakery  #homemade  #homebaker  #homebaked  #homebased  #bananasaltedcaramelcupcakes  #cuppies  #purebutter  #cupcakes  #bazaarpaknilkek  #foodie  #foodporn  #instacake  #igers  #igbiz  #banana  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #mahsacollege  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsabandarsaujanaputra 
SOBELLA HONEY LIPMATTE๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
. ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++
๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol
๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir
๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman

Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan Oil
๐ŸŒธ Collagen

Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
#njbeautyco 
#sobellasolawa 
#sobellalipstick 
#sobellalipstickviral2017 
#sobellalipmatte 
#lipmatteviral 
#kakimakeup 
#makeupaddict 
#gilalipstick 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellaputraheights
#sobellashahalam 
#sobellacyberjaya 
#sobellaputrajaya 
#mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#upm #uniten #uitm #usim
#sayajualprodukkecantikan 
#sayajuallipmatte 
#sayajualonline
#fattzura 
#sobellaloveedition
SOBELLA HONEY LIPMATTE๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ . ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++ ๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol ๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah ๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI ๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir ๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu: ๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil ๐ŸŒธ Aloe Vera ๐ŸŒธ Argan Oil ๐ŸŒธ Collagen Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . #njbeautyco  #sobellasolawa  #sobellalipstick  #sobellalipstickviral2017  #sobellalipmatte  #lipmatteviral  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellaputraheights  #sobellashahalam  #sobellacyberjaya  #sobellaputrajaya  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm  #uniten  #uitm  #usim  #sayajualprodukkecantikan  #sayajuallipmatte  #sayajualonline  #fattzura  #sobellaloveedition 
And almost forgot that you guys can also press the link for register,its easier for you๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
.
.#mahsauniversitybandarsaujanaputra
Happy sunday โค
.
========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm

Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 .
.
.
#sunday
#qotd
#potd
#salonbsp
#salonmuslimah
#igersmalaysia
#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
Happy sunday โค . ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 016 953 5813 / 013 393 3077 . . . #sunday  #qotd  #potd  #salonbsp  #salonmuslimah  #igersmalaysia  #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Marble Cakes to bake today
Got extra 1 Marble Cake 500g 6 inch Rm16 
Interested pls WA me ila 0182591737, No DM / PM pls takut terlepas pandang
Delivery BSP only.
.
.
#homemumsbakery #homemade #homebaker #homebased #homebaked #marblebuttercake #marble #dessert #cakes #oldtimefavorite #foodie #foodporn #bazaarpaknilkek #igers #instacake #igbiz #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheight #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsacollege #mahsabandarsaujanaputra
Marble Cakes to bake today Got extra 1 Marble Cake 500g 6 inch Rm16 Interested pls WA me ila 0182591737, No DM / PM pls takut terlepas pandang Delivery BSP only. . . #homemumsbakery  #homemade  #homebaker  #homebased  #homebaked  #marblebuttercake  #marble  #dessert  #cakes  #oldtimefavorite  #foodie  #foodporn  #bazaarpaknilkek  #igers  #instacake  #igbiz  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheight  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsacollege  #mahsabandarsaujanaputra 
Jom gotong-royong..๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
#mahsauniversitybandarsaujanaputra ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__
 Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Tq Sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin ๐Ÿ˜Š

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
(+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin ๐Ÿ˜Š #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
#Repost from @princebarbershop_bsp by repost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA "

@princesshairsalon_my
@princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. "
.
Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami..
.
"..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2,
"Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
#Repost  from @princebarbershop_bsp by repost_app โ€ขโ€ขโ€ข "PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA " @princesshairsalon_my @princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. " . Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami.. . "..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2, "Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
Half recipe Marble Butter Cake , our teatime dessert in this cold weather.. its still raining at here! Sedap makan panas2 waktu sejuk hujan nie
.
.
#homemumsbakery #homemade #homebaked #homebased #homebaker #marblebuttercake #butter #dessert #igbiz #instacake #igers #foodie #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheight #mahsabandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsacollege
you feel you pretty but not feeling confident about yourself and you want to drag us with you??? nahhhh no matter how ugly or terrible our pose is , we always confident . be one of mahsarian and be confident ... THE UNIVERSE IN YOUR HAND . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsauniversity #peep #cliqueart #photographer
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA "

@princesshairsalon_my
@princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. "
.
Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami..
.
"..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2,
"Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ========
(+) Hair Cut
(+) Hair Wash
(+)Hair Treatment
(+)Colouring
(+)Highlight
(+)Rebonding
(+)Perm ============================================
.
"Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : 
No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra
Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610
Phone : 013 393 3077

Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back

#princesshairsalon #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra #putraheights #jenjarom #kotakemuning #mahsauniversitybandarsaujanaputra #bspavenue #bspskypark
"PERHATIAN!! BUAT WANITA YANG TERCARI-CARI HAIR SALOON DI BANDAR SAUJANA PUTRA " @princesshairsalon_my @princesshairsalon_my "Wahh.. Sekarang uolss semua dah tak payah pening2 lagi!! Kalau uolls berada kat sekitar bandar saujana putra uolls boleh datang ke kedai kami.. Kami membuka Princess Hair Saloon di bandar saujana putra. " . Ya sekarang dah tak payah nak pergi saloon jauh jauh. Kami sediakan semuanya. semuanya speacial untuk para para wanita cantik dekat bandar saujana putra ni.. Yeke speacial? Iyerrr sis.. kami ada macam-macam servis tau.. Hairstylist kami yang berpengalaman dijamin uolss akan kelihatan cantik,berseri2 lepas kelua dari saloon kami.. . "..Bayangkan, Gaya uolss menjadi semakin berseri!! Time uolls keluar dating dengan cik husband atau pasangan uolls.. Ohh indahnyaa bila tercinta keluarkan ayat-ayat pujian dekat uolls,dan pasti itu akan menimbulkan rasa romantic di antara uolls dan pasangan.. Siapa tak suka bila tercinta pujikan? Bestkan dapat membuat pasangan semakin sayang dekat uolls.. "Haaa lagi satu!! kalau uollss bawak anak anak lelaki kan,boleh lah buat rambut anak potong sekali sebab di princess hair saloon adalah gabungan antara Prince Barbershop Dan Princess Hair Saloon. cik husband pun boleh join sekali.. best best best!!! Jadi mesti uolls tertanya-tanya2, "Apa servis yang kami tawarkan?" ========INFO ======== (+) Hair Cut (+) Hair Wash (+)Hair Treatment (+)Colouring (+)Highlight (+)Rebonding (+)Perm ============================================ . "Macam mana nak dapatkan servis kami ni?" Walk in ke saloon kami untuk full satisfaction : No. 43, Jalan SPU 2, Bandar Saujana Putra Jenjarom, Selangor, Malaysia 42610 Phone : 013 393 3077 Ada sebarang soalan ? boleh komen dibawah,, InsyaAllah kami akan reply secepat mungkin :) We love you to the moon and back #princesshairsalon  #princesshairsalonmy  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #jenjarom  #kotakemuning  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #bspavenue  #bspskypark 
SOBELLA โ€œCORNFLAKES MADUโ€๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
. ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++
๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol
๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir
๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman

Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan Oil
๐ŸŒธ Collagen

Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
#njbeautyco 
#sobellasolawa 
#sobellalipstick 
#sobellalipstickviral2017 
#sobellalipmatte 
#lipmatteviral 
#kakimakeup 
#makeupaddict 
#gilalipstick 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellaputraheights
#sobellashahalam 
#sobellacyberjaya 
#sobellaputrajaya 
#mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#upm #uniten #uitm #usim
#sayajualprodukkecantikan 
#sayajuallipmatte 
#sayajualonline
#fattzura 
#sobellaloveedition
SOBELLA โ€œCORNFLAKES MADUโ€๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ . ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++ ๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol ๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah ๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI ๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir ๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu: ๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil ๐ŸŒธ Aloe Vera ๐ŸŒธ Argan Oil ๐ŸŒธ Collagen Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . #njbeautyco  #sobellasolawa  #sobellalipstick  #sobellalipstickviral2017  #sobellalipmatte  #lipmatteviral  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellaputraheights  #sobellashahalam  #sobellacyberjaya  #sobellaputrajaya  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm  #uniten  #uitm  #usim  #sayajualprodukkecantikan  #sayajuallipmatte  #sayajualonline  #fattzura  #sobellaloveedition 
SOBELLA โ€œCORNFLAKES MADUโ€๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
. ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++
๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol
๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah
๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI
๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir
๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman

Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu:
๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil
๐ŸŒธ Aloe Vera
๐ŸŒธ Argan Oil
๐ŸŒธ Collagen

Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
#njbeautyco 
#sobellasolawa 
#sobellalipstick 
#sobellalipstickviral2017 
#sobellalipmatte 
#lipmatteviral 
#kakimakeup 
#makeupaddict 
#gilalipstick 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellaputraheights
#sobellashahalam 
#sobellacyberjaya 
#sobellaputrajaya 
#mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#upm #uniten #uitm #usim
#sayajualprodukkecantikan 
#sayajuallipmatte 
#sayajualonline
#fattzura 
#sobellaloveedition
SOBELLA โ€œCORNFLAKES MADUโ€๐Ÿ’‹๐Ÿ’„๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ . ๐Ÿ”ถ Warna yang limited edition takkan RESTOCK ๐Ÿ”ถ Tahan lebih 8jam ++ ๐Ÿ”ถ Mesra wudhu dan bebas alkohol ๐Ÿ”ถ Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ”ถ Merawat bibir yang merekah ๐Ÿ”ถ Dihasilkan dari madu ASLI ๐Ÿ”ถ Tekstur lipstik yg soft & smooth bila apply kat bibir ๐Ÿ”ถ Tak melekat kat gelas minuman Sobella Lipstik Honey Matte ni mengandungi bahan-bahan terbaik iaitu: ๐ŸŒธ Cocoa Butter ๐ŸŒธ Pure Honey Extract ๐ŸŒธ Coconut Oil ๐ŸŒธ Aloe Vera ๐ŸŒธ Argan Oil ๐ŸŒธ Collagen Wassap sekarang untuk dapat lipstik honey matte viral 2017 ini here ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . #njbeautyco  #sobellasolawa  #sobellalipstick  #sobellalipstickviral2017  #sobellalipmatte  #lipmatteviral  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellaputraheights  #sobellashahalam  #sobellacyberjaya  #sobellaputrajaya  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm  #uniten  #uitm  #usim  #sayajualprodukkecantikan  #sayajuallipmatte  #sayajualonline  #fattzura  #sobellaloveedition 
Sobella so lawa
READY STOCK๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š
.
๐Ÿ’„Tidak mengeringkan bibir.
๐Ÿ’„Tidak panas & Tak berat di bibir.
๐Ÿ’„Tahan lama lebih 8 jam++
๐Ÿ’„Mesra wuduk, senang untuk di bersihkan.
๐Ÿ’„Tanpa alkohol.
.
๐Ÿ’Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam.
Paling penting mesti konsisten. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
wassap here to order
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
#njbeautyco 
#sobellasolawa 
#sobellalipstick 
#sobellalipstickviral2017 
#sobellalipmatte 
#lipmatteviral 
#kakimakeup 
#makeupaddict 
#gilalipstick 
#sobellabandarsaujanaputra 
#sobellaputraheights
#sobellashahalam 
#sobellacyberjaya 
#sobellaputrajaya 
#mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#upm #uniten #uitm #usim
#sayajualprodukkecantikan 
#sayajuallipmatte 
#sayajualonline
#fattzura 
#sobellaloveedition
Sobella so lawa READY STOCK๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š . ๐Ÿ’„Tidak mengeringkan bibir. ๐Ÿ’„Tidak panas & Tak berat di bibir. ๐Ÿ’„Tahan lama lebih 8 jam++ ๐Ÿ’„Mesra wuduk, senang untuk di bersihkan. ๐Ÿ’„Tanpa alkohol. . ๐Ÿ’Ada madu yg dapat melembapkan bibir serta membaik pulih bibir yg kering dan hitam. Paling penting mesti konsisten. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž . wassap here to order ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . #njbeautyco  #sobellasolawa  #sobellalipstick  #sobellalipstickviral2017  #sobellalipmatte  #lipmatteviral  #kakimakeup  #makeupaddict  #gilalipstick  #sobellabandarsaujanaputra  #sobellaputraheights  #sobellashahalam  #sobellacyberjaya  #sobellaputrajaya  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #upm  #uniten  #uitm  #usim  #sayajualprodukkecantikan  #sayajuallipmatte  #sayajualonline  #fattzura  #sobellaloveedition 
EXCLUSIVE SET !
.
Set ni ada 5 items,
-sabun pencuci muka
-day cream
-night cream
-toner
-serum poreless
.
Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. .
Good news untung korang!
Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! .
Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage)
.
Cepat grab yours now sebelum stock habis! .
Cod also available -MAHSA university Saujana Putra
-Saujana Putra business park .
OR
.
-masjid terapung kuala ibai
-mydin kuala ibai
-chendering
-and kawasan sekitarnya
.
#skincaremurah #skincareterbaik #saujanaputra #mahsauniversity #mahsauniversitybandarsaujanaputra #masjidterapungkualaibai #masjidterapung #chendering #terengganu #kualaterengganu #ohmyganu #codkualaterengganu #codsaujanaputra
EXCLUSIVE SET ! . Set ni ada 5 items, -sabun pencuci muka -day cream -night cream -toner -serum poreless . Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. . Good news untung korang! Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! . Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage) . Cepat grab yours now sebelum stock habis! . Cod also available -MAHSA university Saujana Putra -Saujana Putra business park . OR . -masjid terapung kuala ibai -mydin kuala ibai -chendering -and kawasan sekitarnya . #skincaremurah  #skincareterbaik  #saujanaputra  #mahsauniversity  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #masjidterapungkualaibai  #masjidterapung  #chendering  #terengganu  #kualaterengganu  #ohmyganu  #codkualaterengganu  #codsaujanaputra 
Jumaat Sahaja!!
Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Jumaat Sahaja!! Jumaat Sahaja!! Dengan setiap pembelian produk Prince Barbershop, Akan dapat gunting FREE ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~
*******************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~ ******************************* 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~
*******************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~ ******************************* 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~
*******************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~ ******************************* 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~
*******************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-
.
HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz~PASTEL COLOR~ ******************************* 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- . HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
#Repost from @Prince&Princess BSP by Repost_app
โ€ขโ€ขโ€ข
Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan)

Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘
Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#salonbsp
#salonmuslimah
#princesshairsalonmy
#Repost  from @Prince&Princess BSP by Repost_app โ€ขโ€ขโ€ข Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #salonbsp  #salonmuslimah  #princesshairsalonmy 
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜

1. ABS Prince Barbershop - Serdang
2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan
3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju
4. ABS Prince Barbershop - Puchong
5. ABS Prince Barbershop - Cheras
6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra
7. ABS Prince Barbershop - Senawang
8. ABS Prince Barbershop - Semenyih
9. ABS Prince Barbershop - Kajang
10. ABS Prince Barbershop - Ipoh
11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ
12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya
13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan
14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung
(Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ

1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra
2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘

1. Gadget Prince - Desa Pandan

www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#princesshairsalon
Selamat Tahun Baru 2018 ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ˆABS Prince Barbershop ๐Ÿ‘‘ ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ Boleh Pergi Cawangan2 Berhampiran ๐Ÿ˜ 1. ABS Prince Barbershop - Serdang 2. ABS Prince Barbershop - Seri Kembangan 3. ABS Prince Barbershop - Wangsa Maju 4. ABS Prince Barbershop - Puchong 5. ABS Prince Barbershop - Cheras 6. ABS Prince Barbershop - Bandar Saujana Putra 7. ABS Prince Barbershop - Senawang 8. ABS Prince Barbershop - Semenyih 9. ABS Prince Barbershop - Kajang 10. ABS Prince Barbershop - Ipoh 11. ABS Prince Barbershop - Taman Medan PJ 12. ABS Prince Barbershop - Kelana Jaya 13. ABS Prince Barbershop - Desa Pandan 14. ABS Prince Barbershop - Bukit Jelutung (Premium Outlet) ๐ŸŒท Princess Hair Salon ๐Ÿ‘ธ 1. Princess Hair Salon - Bandar Saujana Putra 2. Princess Hair Salon - Bukit Jelutong (Premium Outlet) ๐Ÿ“ฑ Gadget Prince ๐Ÿ‘‘ 1. Gadget Prince - Desa Pandan www.princebarbershopmalaysia.com โ€ข Pursuit Of Perfection โ€ข #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra  #princesshairsalon 
#crewcut ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Barber : @apissomengantok

Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#crewcut  ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @apissomengantok Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra 
#crewcut ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Barber: @apissomengantok

Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
#crewcut  ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber: @apissomengantok Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon(Ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz
***************************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-

HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz *************************************** 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz
***************************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-

HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz *************************************** 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz
***************************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-

HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz *************************************** 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
.
NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€
Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton 
Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz
***************************************
6warna sedia ada untuk dipilih .
-READY STOCK IN SHOP-

HurryUp! while stock last. ramai dah oder. 
PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน
.
boleh terus wasap sini k!!
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ
.
.
.
#nurscollectionsco 
#sayajualkainpasangmurah
#japanesecotton
#kainviral2018
#cottongredaaa
#highqualitycotton
#kaincotton 
#songketcottonklasik
#heavydullsatin
#dullsatin 
#kainpasang
#songketcotton
#bajusedondon
#bridemaids
#songketprinted
#phoenixinspired 
#minazinspired 
#songketbungatabur
#katerinainspired
#inspiredkaterina
#awaksukasayatak
#uitm #uum #ukm #uniten #upm #utem #mahsauniversitybandarsaujanaputra
. NEW ARRIVAL โ€œFRESH FOR 2018โ€ Sekali lagi songket printed menggegarkan pasaran cotton Songket Printed- Bunga Tabur Dewiz *************************************** 6warna sedia ada untuk dipilih . -READY STOCK IN SHOP- HurryUp! while stock last. ramai dah oder. PASTIKAN ANDA JANGAN TERLEPAS ya! ๐ŸŒน๐ŸŒน . boleh terus wasap sini k!! ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ ๐Ÿ“ฒ0129348978๐Ÿ“ฒ . . . #nurscollectionsco  #sayajualkainpasangmurah  #japanesecotton  #kainviral2018  #cottongredaaa  #highqualitycotton  #kaincotton  #songketcottonklasik  #heavydullsatin  #dullsatin  #kainpasang  #songketcotton  #bajusedondon  #bridemaids  #songketprinted  #phoenixinspired  #minazinspired  #songketbungatabur  #katerinainspired  #inspiredkaterina  #awaksukasayatak  #uitm  #uum  #ukm  #uniten  #upm  #utem  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
EXCLUSIVE SET !
.
SALE PRICE : RM87 onlyy ๐Ÿ˜ 
Normal price : RM97 .
Set ni ada 5 items,
-sabun pencuci muka
-day cream
-night cream
-toner
-serum poreless
.
Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. .
Good news untung korang!
Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! .
Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage)
.
Cepat grab yours now sebelum stock habis! .
Cod also available .
-MAHSA university Saujana Putra
-Saujana Putra business park .

OR
.
-masjid terapung kuala ibai
-mydin kuala ibai
-chendering
-and kawasan sekitarnya
.
#skincaremurah #skincareterbaik #saujanaputra #mahsauniversity #mahsauniversitybandarsaujanaputra #masjidterapungkualaibai #masjidterapung #chendering #terengganu #kualaterengganu #ohmyganu #codkualaterengganu #codsaujanaputra
EXCLUSIVE SET ! . SALE PRICE : RM87 onlyy ๐Ÿ˜ Normal price : RM97 . Set ni ada 5 items, -sabun pencuci muka -day cream -night cream -toner -serum poreless . Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. . Good news untung korang! Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! . Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage) . Cepat grab yours now sebelum stock habis! . Cod also available . -MAHSA university Saujana Putra -Saujana Putra business park . OR . -masjid terapung kuala ibai -mydin kuala ibai -chendering -and kawasan sekitarnya . #skincaremurah  #skincareterbaik  #saujanaputra  #mahsauniversity  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #masjidterapungkualaibai  #masjidterapung  #chendering  #terengganu  #kualaterengganu  #ohmyganu  #codkualaterengganu  #codsaujanaputra 
Selamat bersekolah. Tu je ucapan paling bagus ๐Ÿ˜‚
#rindukekawansekolah #mahsauniversitybandarsaujanaputra
EXCLUSIVE SET !
.
Set ni ada 5 items,
-sabun pencuci muka
-day cream
-night cream
-toner
-serum poreless
.
Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. .
Good news untung korang!
Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! .
Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage)
.
Cepat grab yours now sebelum stock habis! .
Cod also available -MAHSA university Saujana Putra
-Saujana Putra business park .
OR
.
-masjid terapung kuala ibai
-mydin kuala ibai
-chendering
-and kawasan sekitarnya
.
#skincaremurah #skincareterbaik #saujanaputra #mahsauniversity #mahsauniversitybandarsaujanaputra #masjidterapungkualaibai #masjidterapung #chendering #terengganu #kualaterengganu #ohmyganu #codkualaterengganu #codsaujanaputra
EXCLUSIVE SET ! . Set ni ada 5 items, -sabun pencuci muka -day cream -night cream -toner -serum poreless . Packaging set exclusive lebih besar daripada trial set ๐Ÿ˜ Kesannya lebih cepat daripada biasa. . Good news untung korang! Feedback terbaik akan diberi hadiah bernilai lebih dari RM100 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Setiap bulan akan ada pemenang! Tag kawan2 korang ye! . Harga perkenalan HANYA RM87 (exclude postage) . Cepat grab yours now sebelum stock habis! . Cod also available -MAHSA university Saujana Putra -Saujana Putra business park . OR . -masjid terapung kuala ibai -mydin kuala ibai -chendering -and kawasan sekitarnya . #skincaremurah  #skincareterbaik  #saujanaputra  #mahsauniversity  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #masjidterapungkualaibai  #masjidterapung  #chendering  #terengganu  #kualaterengganu  #ohmyganu  #codkualaterengganu  #codsaujanaputra 
EXTRA EXTRA!!
Double Choc Cake With Salted Caramel drizzle on top 
6 inch 900g RM50 (N/P RM55)
Fresh bake this afternoon
Interested please Whatsapp me 0182591737 only
SELF PICK UP ONLY at guard house Flat RPI, SP4 Bandar Saujana Putra
.
.
#Homemumsbakery #homemade #homebaker #homebaked #homebased #madefromscratch #doublechocolatecake #flashsale #chocolatecake #chocolatelover #igbiz #instacake #igers #foodie #foodporn #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheights #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsabandarsaujanaputra #mahsacollege #bazaarpaknilkek
EXTRA EXTRA!! Double Choc Cake With Salted Caramel drizzle on top 6 inch 900g RM50 (N/P RM55) Fresh bake this afternoon Interested please Whatsapp me 0182591737 only SELF PICK UP ONLY at guard house Flat RPI, SP4 Bandar Saujana Putra . . #Homemumsbakery  #homemade  #homebaker  #homebaked  #homebased  #madefromscratch  #doublechocolatecake  #flashsale  #chocolatecake  #chocolatelover  #igbiz  #instacake  #igers  #foodie  #foodporn  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsabandarsaujanaputra  #mahsacollege  #bazaarpaknilkek 
Urgent to rent.. FULLY FURNISH BSP SSKYPARK, NEAR MAHSA UNIVERSITY & KLIA
*BSP Skypark Service Residence @ Bandar Saujana Putra*
==============================================
Asking Rental RM1600/month.
*rental open to local Malaysian only.

Property Details:
- Tower 2
- Level 17
- 3 Bedrooms
- 2 Bathrooms
- 2 covered parking lot
- Built up 1004 sqf
- 3 tiers security
- Fully Furnished
.
Fully Furnished with :
* Elegant Kitchen cabinet design with Hob dan Hoob
* Aicond at living room
* Sofa set + carpet
* Tv cabinet
* Dining set
* Fridge
* Washing Machine * Master Room : 1x Queen bed (with mattress) + wardrobe + aircond
* 2nd Room :1x Queen bed (with mattress) +wardrobe + aircond
* 3nd Room :1x Queen bed (with mattress) +wardrobe + aircond
* Water heater for both bathrooms
* Shoes rack
.
Facilities:
- Swimming pool
- Wading pool
- Sundeck barbecue area
- Cafeteria
- Shop
- Gymnasium
- Squash courts
- Multi-purpose hall / badminton courts
- Children playground
- Jogging track
- Surau
.
Accessibility:
- Easy access from major highways (ELITE, NKVE,
SKVE, LDP, KESAS, MEX)
- 20 minutes to KLIA
- 15 minutes to Cyberjaya
- 15 minutes to Putrajaya
- 7 minutes to Putra Heights & LRT
- 20 minutes to Subang Jaya/USJ and Puchong area

Amenities:
- Retails shop lots at Ground Floor
- Near to MAHSA Medical University (more than
15,000 students)
- Near MAHSA International School
- KFC, Pizza Hut,Burger King, 99Speedmart, Bank
- Petronas (walking distance)
- ATM at Petronas (walking distance)
- Pasar Malam (every Tuesday and Wednesday -
walking distance)
.
Transportation:
- Nadi Putra Bus to Putrajaya Sentral
- LRT at Putra Height (only 10 min car/bus)
.
======================================
*Asking Rental RM 1600/month*
======================================
2months rental deposit + 1month advance booking + 1/2 month utility deposit
.
Call / sms / whatsapp for exclusive appointment and viewing :
Nurahya @ Yaya
017.751.2125
Weise Property
Whatsapp user please click ---> http://www.wasap.my/+60177512125
.
#bspskypark
#condoforrent 
#houseforrent 
#bandarsaujanaputra
#mahsauniversitybandarsaujanaputra
Urgent to rent.. FULLY FURNISH BSP SSKYPARK, NEAR MAHSA UNIVERSITY & KLIA *BSP Skypark Service Residence @ Bandar Saujana Putra* ============================================== Asking Rental RM1600/month. *rental open to local Malaysian only. Property Details: - Tower 2 - Level 17 - 3 Bedrooms - 2 Bathrooms - 2 covered parking lot - Built up 1004 sqf - 3 tiers security - Fully Furnished . Fully Furnished with : * Elegant Kitchen cabinet design with Hob dan Hoob * Aicond at living room * Sofa set + carpet * Tv cabinet * Dining set * Fridge * Washing Machine * Master Room : 1x Queen bed (with mattress) + wardrobe + aircond * 2nd Room :1x Queen bed (with mattress) +wardrobe + aircond * 3nd Room :1x Queen bed (with mattress) +wardrobe + aircond * Water heater for both bathrooms * Shoes rack . Facilities: - Swimming pool - Wading pool - Sundeck barbecue area - Cafeteria - Shop - Gymnasium - Squash courts - Multi-purpose hall / badminton courts - Children playground - Jogging track - Surau . Accessibility: - Easy access from major highways (ELITE, NKVE, SKVE, LDP, KESAS, MEX) - 20 minutes to KLIA - 15 minutes to Cyberjaya - 15 minutes to Putrajaya - 7 minutes to Putra Heights & LRT - 20 minutes to Subang Jaya/USJ and Puchong area Amenities: - Retails shop lots at Ground Floor - Near to MAHSA Medical University (more than 15,000 students) - Near MAHSA International School - KFC, Pizza Hut,Burger King, 99Speedmart, Bank - Petronas (walking distance) - ATM at Petronas (walking distance) - Pasar Malam (every Tuesday and Wednesday - walking distance) . Transportation: - Nadi Putra Bus to Putrajaya Sentral - LRT at Putra Height (only 10 min car/bus) . ====================================== *Asking Rental RM 1600/month* ====================================== 2months rental deposit + 1month advance booking + 1/2 month utility deposit . Call / sms / whatsapp for exclusive appointment and viewing : Nurahya @ Yaya 017.751.2125 Weise Property Whatsapp user please click ---> http://www.wasap.my/+60177512125 . #bspskypark  #condoforrent  #houseforrent  #bandarsaujanaputra  #mahsauniversitybandarsaujanaputra 
Tq sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Barber : @m.redzuan__

Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon (ruangan muslimah disediakan)
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
Tq sir ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Barber : @m.redzuan__ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon (ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra 
6 inch DFCC with Strawberry Filling and Swiss Meringue Buttercream Frosting for my little prince #HarizIqbalTurns2YearsOld Mama loves you so much!
Actually his birthday is on 30th Disember this Saturday but we celebrate 2 days in advance to have a joint bday party with his cousin Kakak May.. a couple bday celebration at once is much more fun rite?
.
.
#Homemumsbakery #homemade #homebased #homebaker #homebaked #madefromscratch #devilsfoodchocolatecake #swissmeringuebuttercream #purebutter #birthdaycakes #caketopper #instacake #igers #igbiz #bazaarpaknilkek #foodie #foodporn #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheights #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsacollege
6 inch DFCC with Strawberry Filling and Swiss Meringue Buttercream Frosting for my little prince #HarizIqbalTurns2YearsOld  Mama loves you so much! Actually his birthday is on 30th Disember this Saturday but we celebrate 2 days in advance to have a joint bday party with his cousin Kakak May.. a couple bday celebration at once is much more fun rite? . . #Homemumsbakery  #homemade  #homebased  #homebaker  #homebaked  #madefromscratch  #devilsfoodchocolatecake  #swissmeringuebuttercream  #purebutter  #birthdaycakes  #caketopper  #instacake  #igers  #igbiz  #bazaarpaknilkek  #foodie  #foodporn  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsacollege 
6 inch Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting and Choc Drip on top for my niece #NurAnnisaMaisarahTurns9YearsOld 
Sorry mak long mati2 ingat dah 10 tahun, dh silap beli nombor tapi dia suruh cucuk je atas kek tu ;)
.
.
#Homemumsbakery #homemade #homebased #homebaker #homebaked #madefromscratch #redvelvetcake #creamcheesefrosting #elsa #caketopper #instacake #igers #igbiz #bazaarpaknilkek #foodie #foodporn #kekbandarsaujanaputra #bandarsaujanaputra #putraheights #mahsauniversitybandarsaujanaputra #mahsacollege
6 inch Red Velvet Cake with Cream Cheese Frosting and Choc Drip on top for my niece #NurAnnisaMaisarahTurns9YearsOld  Sorry mak long mati2 ingat dah 10 tahun, dh silap beli nombor tapi dia suruh cucuk je atas kek tu ;) . . #Homemumsbakery  #homemade  #homebased  #homebaker  #homebaked  #madefromscratch  #redvelvetcake  #creamcheesefrosting  #elsa  #caketopper  #instacake  #igers  #igbiz  #bazaarpaknilkek  #foodie  #foodporn  #kekbandarsaujanaputra  #bandarsaujanaputra  #putraheights  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsacollege 
Open orders for BSPrian..suitable for any function..creamy milky dadih with various flavours ๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‹๐Ÿฅ whatsapp 016-5186648 for order ๐Ÿ˜‰ #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra
_
@Regranned from @sweetbites_bydee -  2 large boxes dah ready..1 ke Puchong, 1 ke Cheras..total of 90 cups & 80 cups each..Alhamdulillah..jalan elok-elok ye ๐Ÿ˜Š #chocolatedadih #strawberrydadih #sweetcorndadih #honeydewdadih #dadihsedut #creamydadih
.
WhatsApp 016-5186648 for order & fast reply..tq
.
#sweetbites #dadih #dadihsedut #puding #bandarsaujanaputra #dessert #bazaarpaknil #majliskahwin #majlisaqiqah #aqiqahgift #birthday #majlisharijadi #majliskesyukuran #event #solemnization #mahsa #foodvendor
Open orders for BSPrian..suitable for any function..creamy milky dadih with various flavours ๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‹๐Ÿฅ whatsapp 016-5186648 for order ๐Ÿ˜‰ #bandarsaujanaputra  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  _ @Regranned from @sweetbites_bydee - 2 large boxes dah ready..1 ke Puchong, 1 ke Cheras..total of 90 cups & 80 cups each..Alhamdulillah..jalan elok-elok ye ๐Ÿ˜Š #chocolatedadih  #strawberrydadih  #sweetcorndadih  #honeydewdadih  #dadihsedut  #creamydadih  . WhatsApp 016-5186648 for order & fast reply..tq . #sweetbites  #dadih  #dadihsedut  #puding  #bandarsaujanaputra  #dessert  #bazaarpaknil  #majliskahwin  #majlisaqiqah  #aqiqahgift  #birthday  #majlisharijadi  #majliskesyukuran  #event  #solemnization  #mahsa  #foodvendor 
Open orders for BSPrian..suitable for any function..creamy milky dadih with various flavours ๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‹๐Ÿฅ whatsapp 016-5186648 for order ๐Ÿ˜‰ #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra
Open orders for BSPrian..suitable for any function..creamy milky dadih with various flavours ๐ŸŒฝ๐Ÿ“๐Ÿซ๐Ÿ‡๐Ÿˆ๐Ÿ‹๐Ÿฅ whatsapp 016-5186648 for order ๐Ÿ˜‰ #bandarsaujanaputra #mahsauniversitybandarsaujanaputra
Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan)

Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘
Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
Dimana ada Prince barbershop disitu ada Princess Hair salon ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair salon (ruangan muslimah disediakan) Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra 
Kembali ke sekolah ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ
Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon 
Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘
Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #bspskypark #bspavenue
#barberlife #lelaki #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#mahsauniversity #muslimah #tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
Kembali ke sekolah ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Mari datang gunting di Prince barbershop & Princess Hair saloon Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #bspskypark  #bspavenue  #barberlife  #lelaki  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #mahsauniversity  #muslimah  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra 
Selamat Hari Natal pada yg meyambutnya..jemput dtg gunting rambut di Prince barbershop & Princess hair salon BSP ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Monday-Sunday(1st monday closed)
10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘
Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra

#pompadour #princepomade #princeperfumes #bandarsaujanaputra #jenjarom #kotakemuning #putraheights #barbermalaya #pomademalaysia #mahsauniversity #bspavenue #bspskypark #mahsauniversitybandarsaujanaputra
#wanita #muslimah #barberlife #lelaki 
#tqsupport
#princebarbershop
#princebarbershopbandarsaujanaputra
Selamat Hari Natal pada yg meyambutnya..jemput dtg gunting rambut di Prince barbershop & Princess hair salon BSP ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘ธ Monday-Sunday(1st monday closed) 10am-10pm๐Ÿ’ˆ๐Ÿ‘‘ Waze: Prince Barbershop Bandar Saujana Putra #pompadour  #princepomade  #princeperfumes  #bandarsaujanaputra  #jenjarom  #kotakemuning  #putraheights  #barbermalaya  #pomademalaysia  #mahsauniversity  #bspavenue  #bspskypark  #mahsauniversitybandarsaujanaputra  #wanita  #muslimah  #barberlife  #lelaki  #tqsupport  #princebarbershop  #princebarbershopbandarsaujanaputra