an online Instagram web viewer

#mainkutu medias

Photos

Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #muaperak #muaterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #muaperak  #muaterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita.

#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik.

Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. 
#amouracosmetics #amoura #amouralipstick #amouramatte #lipstickmurah #lipstickori #original #mua #makeup #muaselangor #muakl #muaperak #muakedah #muaperlis #muajohor #muamelaka #kutu #mainkutu #kutuLipstick #kutuMalaysia #muanegerisembilan #muapahang #muakelantan #musterengganu
Sape nak main kutu Lisptick Amoura? Kita tau harga seketul lipstick boleh buat makan seminggu. So kita buat alternatif main kutu lipstick ni nak bagi semua orang mampu milik. Sorang RM10 seminggu. 5 player. So setiap minggu sorang dapat lipstick. Nak yang serious je tau. Yang scammer, backout nauzubillah jangan dekat dengan kita. #amouracosmetics  #amoura  #amouralipstick  #amouramatte  #lipstickmurah  #lipstickori  #original  #mua  #makeup  #muaselangor  #muakl  #muaperak  #muakedah  #muaperlis  #muajohor  #muamelaka  #kutu  #mainkutu  #kutuLipstick  #kutuMalaysia  #muanegerisembilan  #muapahang  #muakelantan  #musterengganu 
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama...
Ready Stock💋
Le Voue D006
Handbag set 6 in 1
Rm110.
Harga termasuk pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama.
Warna:
Hitam
Merah
Biru Gelap
#mainkutu
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama... Ready Stock💋 Le Voue D006 Handbag set 6 in 1 Rm110. Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. Warna: Hitam Merah Biru Gelap #mainkutu 
Alhamdullilah..one of my wishlist dlm vision board 2017 dah termakbul❤️❤️❤️❤️❤️ #syukurselalu #mywishlist #myvisionboard #sk2 #sk2malaysia #mainkutu #sikit2lama2dapatjugakhajathati❤️#selfreward🎁 #keperluanvskehendak #iam4series😅 #ilovemyself❤️ #iamunittrustconsultant #iamcontractorG2
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama...
Ready Stock💞
Jimmy Choo 991
Gred AAA
3 in 1
Rm145sm
Rm140ss
Harga termasuk pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama... Ready Stock💞 Jimmy Choo 991 Gred AAA 3 in 1 Rm145sm Rm140ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama...
SET MEN
4 in 1
Gred AAA 
Rm135sm
Rm145ss
Harga termasuk pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama... SET MEN 4 in 1 Gred AAA Rm135sm Rm145ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama...
HANDBAG GRED AAA/AA
Bonia 9810A
3 in 1
Rm145sm
Rm150ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama... HANDBAG GRED AAA/AA Bonia 9810A 3 in 1 Rm145sm Rm150ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama...
Hot selling ‼‼
BoniA 1709
3 in 1
Gred AAA 
Rm135sm
Rm140ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Gembirakan yg tersayang anda dengan kejutan bersama... Hot selling ‼‼ BoniA 1709 3 in 1 Gred AAA Rm135sm Rm140ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
LV
Rm125sm
Rm130ss
Harga termasuk pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
LV Rm125sm Rm130ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
🎗ready stock 🎗

SET TIMBERLAND BLACK 
6 in 1
Gred AAA 
Rm140sm
Rm150ss
Termasuk harga pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu
🎗ready stock 🎗 SET TIMBERLAND BLACK 6 in 1 Gred AAA Rm140sm Rm150ss Termasuk harga pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
🍎ready stock 🍎
Prada 62832
2 in 1
Gred AAA 
Rm130sm
Rm135ss
Termasuk harga pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
🍎ready stock 🍎 Prada 62832 2 in 1 Gred AAA Rm130sm Rm135ss Termasuk harga pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
🌺Ready stock🌺
Set men combo
Rm125sm
Rm130ss
Harga termasuk pos. 
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
🌺Ready stock🌺 Set men combo Rm125sm Rm130ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
🌺Ready stock🌺
Set men combo.
Rm125sm
Rm130ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu
🌺Ready stock🌺 Set men combo. Rm125sm Rm130ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Ready stock💢

Bonia 5011
Gred AAA 
Rm125sm
Rm130ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu
Ready stock💢 Bonia 5011 Gred AAA Rm125sm Rm130ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Ready stock💢

Sembonia 8122
Gred AAA 
Rm140sm
Rm145ss
Percuma pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Ready stock💢 Sembonia 8122 Gred AAA Rm140sm Rm145ss Percuma pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Ready  stock.💢 LV 41998
3 in 1
Gred AAA 
Rm135sm
Rm140ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Ready stock.💢 LV 41998 3 in 1 Gred AAA Rm135sm Rm140ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
New design‼‼
HOT SELLING💢💢 Bonia A0130
Backpack. 
Boleh jadi sling bag.
Gred AAA. 
Rm 125 sm
Rm 130 ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
New design‼‼ HOT SELLING💢💢 Bonia A0130 Backpack. Boleh jadi sling bag. Gred AAA. Rm 125 sm Rm 130 ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Ready stock.
Paris Hilton.
2 in 1
Gred AAA 
Hot item‼‼
Rm115sm
Rm120ss
Harga termasuk pos.
Tunai/ansuran harga tetap sama.
#mainkutu
Ready stock. Paris Hilton. 2 in 1 Gred AAA Hot item‼‼ Rm115sm Rm120ss Harga termasuk pos. Tunai/ansuran harga tetap sama. #mainkutu 
Details?

Visit fb: Zaika Rahman
Page : Lets StopnShop

#mainkutu #kutuhandbag #fossil #aldo #relicbrand #installmentsaccepted
Open kutu handbeg lv 
Setiap 2 minggu player dapat handbeg 
Handbeg lv bole pilih

#kutuhandbeg #kutumingguan #mainkutu #sayajualonline #brandedbag #walletlv #Lv3AAA #visitmyig #iklanig # #walletlvmurah 
#handbeglv #handbegmurah  #handbegmalaysia #handbeglvmurah #bazarpaknil #sayajuallvmurah
Open kutu handbeg lv 
Setiap 2 minggu player dapat handbeg 
Handbeg lv bole pilih

#kutuhandbeg #kutumingguan #mainkutu #sayajualonline #brandedbag #walletlv #Lv3AAA #visitmyig #iklanig # #walletlvmurah 
#handbeglv #handbegmurah  #handbegmalaysia #handbeglvmurah #bazarpaknil #sayajuallvmurah
💥 TAWARAN HEBAT 💥
SKIM ANSURAN @ KUTU 🗓 ✔ 8 PILIHAN SET PAKEJ (1 GROUP 1 JENIS SET PAKEJ)
✔ Per GROUP ( 3 orang atau 5 orang shj) ✔ Tempoh ansuran dlm 2 bln - 4 bln per GROUP

Contoh: TRIAL SET GROUP - 3 Orang dlm satu group ***Jumlah ansuran mengikut jenis set yg dipilih oleh GROUP

Berminat untuk mencuba dan mengajak keluarga/rakan anda untuk bersama mendapatkan PAD KAIN?
Atau anda tiada GROUP? Kami akan gabungkn anda dgn peserta yg dlm GROUP yg sama PILIHAN SET PAKEJ dgn anda.

Whatsapp: 014-6292738

#eggwhite #sistemkutu #mainkutu #kutubarang #ansuranbulanan #skimansuran #zorbfabric #minkyfabric #menstrualpad #clothpads #padkain #padkainmoden #reusablepads #washablepad #gogreen #zerowaste #malaysia #shahalam #shopeemamak #shopeemy #sweetncozy #布 #内裤 #女子 #零浪费 #女性护理 #月经
💥 TAWARAN HEBAT 💥 SKIM ANSURAN @ KUTU 🗓 ✔ 8 PILIHAN SET PAKEJ (1 GROUP 1 JENIS SET PAKEJ) ✔ Per GROUP ( 3 orang atau 5 orang shj) ✔ Tempoh ansuran dlm 2 bln - 4 bln per GROUP Contoh: TRIAL SET GROUP - 3 Orang dlm satu group ***Jumlah ansuran mengikut jenis set yg dipilih oleh GROUP Berminat untuk mencuba dan mengajak keluarga/rakan anda untuk bersama mendapatkan PAD KAIN? Atau anda tiada GROUP? Kami akan gabungkn anda dgn peserta yg dlm GROUP yg sama PILIHAN SET PAKEJ dgn anda. Whatsapp: 014-6292738 #eggwhite  #sistemkutu  #mainkutu  #kutubarang  #ansuranbulanan  #skimansuran  #zorbfabric  #minkyfabric  #menstrualpad  #clothpads  #padkain  #padkainmoden  #reusablepads  #washablepad  #gogreen  #zerowaste  #malaysia  #shahalam  #shopeemamak  #shopeemy  #sweetncozy  #布  #内裤  #女子  #零浪费  #女性护理  #月经 
Boleh inform juga bulan berapa prefer untuk mula.. 😘😘 #kutuemas #mainkutu #ibukutu #anakutu #apakatasurvey #tengokmarket #kalauramaibolehbuka
Fossil Crossbody for grab 🎈Cash
🎈Kutu available
🎈3 times installments pun boleh

Berminat? 📲016 3236389

#mainkutu #sayajual #fossil #fossilmalaysia #bazaarpaknil #rayacollection2017 #rayasale2017
TELEKUNG LACE BAWAH
----------------------
Material : Viscose Silk - Tak jarang - Labuh - Sejuk dipakai - Free saiz 
Rm70. 
Free Postage. 
#mainkutu
Tunai/ansuran harga sama.
TELEKUNG LACE BAWAH ---------------------- Material : Viscose Silk - Tak jarang - Labuh - Sejuk dipakai - Free saiz Rm70. Free Postage. #mainkutu  Tunai/ansuran harga sama.
TELEKUNG LACE BAWAH
---------------------
Material : Viscose Silk 
Tak jarang.
Labuh.
Sejuk dipakai.
Free saiz 
Rm70
#mainkutu
Free Postage.
Tunai/ansuran harga sama.
TELEKUNG LACE BAWAH --------------------- Material : Viscose Silk Tak jarang. Labuh. Sejuk dipakai. Free saiz Rm70 #mainkutu  Free Postage. Tunai/ansuran harga sama.
Jomla kite makan masakan western hari ni..
Pizza noxxa 6 minit sahaja... Campak2 Pastu Da Siap..Mmg sgt Mudah.. Sapa nak niaga bln puasa ni periuk noxxa sgt membantu.. jom dapatkan sekarg....bayar ansuran  pun blh.. 01110662617 
#periukajaib #noxxa #masakan #periuknoxxa #mainkutu #ironphilipsmurah #doublex #periuknoxxamurah
Dan lagi gram mendarat.
#goldbar5g #1dinar #dinar #goldbar #kutu #kutuemas #mainkutu
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera 😉 📣📣JOM GRAB PRESSURE COOKER NOXXA CEPAT! CEPAT!📣📣 AKAN NAIK HARGA START 1HB. JUN 2017 ‼
#minat main kutu
#hubungi/wsap: 019 8637854
#rugi kalau tak beli.... Jgn menyesal bila harga dah naik br nak beli...
#periuknoxxa
#resepimudah 
#mainkutu
Assalamualaikum & Selamat Sejahtera 😉 📣📣JOM GRAB PRESSURE COOKER NOXXA CEPAT! CEPAT!📣📣 AKAN NAIK HARGA START 1HB. JUN 2017 ‼ #minat  main kutu #hubungi /wsap: 019 8637854 #rugi  kalau tak beli.... Jgn menyesal bila harga dah naik br nak beli... #periuknoxxa  #resepimudah  #mainkutu 
👍🏻	Seterika Perfect Care Philips adalah lambang kerja menyeterika yang cukup menyenangka
🌡	Tiada seting suhu diperlukan. Hanya isikan tangki air, tunggu dua minit dan mula menyeterika.
⚡	Penggunaan Elektrik : 2,400W ☘	Waranti : 2 Tahun 🤗	Pm : 019 8637854

#mainkutu
#bisnesonline
#dobi
👍🏻 Seterika Perfect Care Philips adalah lambang kerja menyeterika yang cukup menyenangka 🌡 Tiada seting suhu diperlukan. Hanya isikan tangki air, tunggu dua minit dan mula menyeterika. ⚡ Penggunaan Elektrik : 2,400W ☘ Waranti : 2 Tahun 🤗 Pm : 019 8637854 #mainkutu  #bisnesonline  #dobi 
Cantik tak? 
Aldo anyone interested boleh 📲016 3236389

#sayajual #aldomalaysia #murahmurah #authenticonly #mainkutu #bazaarpaknil
*Pakej keahlian JSD* =================
🦋 *RM 100* Feminine Wash x2 🦋 *RM 100* Anggun Pesona Soap x1 / Seri Cahaya x1 / Sinus Clear Skin x1 🦋 *RM 110* Feminine Wash x1 / Anggun Pesona Soap x1 / Masker Vagina x1 🦋 *RM 120* Feminine Wash x2 / Masker Vagina x1 🦋 *RM 160* Collagen Delimalicious White x2 🦋 *RM 177* Collagen Herbarium Ultra White x3 🦋 *RM 110*  Anggun Pesona Soap x3

@ mana2 item dengan minimum RM 100.

Klik www.wasap.my/+601137635483/jsdjimat *P/s : harga Pakej dah diskaun / member price 😊X termasuk postage* ==================== *Jsdjimat* *(kutu JSD)* Rm20x5 = Rm100

1)
2)
3)
4)
5) *mana2 package atas 100 just topup duit sahaja*

#mainkutu
#hoi
#jsd
#jamususukdara 
#jsdjimat
#sabah
#sarawak
#kualalumpur
#selangor
*Pakej keahlian JSD* ================= 🦋 *RM 100* Feminine Wash x2 🦋 *RM 100* Anggun Pesona Soap x1 / Seri Cahaya x1 / Sinus Clear Skin x1 🦋 *RM 110* Feminine Wash x1 / Anggun Pesona Soap x1 / Masker Vagina x1 🦋 *RM 120* Feminine Wash x2 / Masker Vagina x1 🦋 *RM 160* Collagen Delimalicious White x2 🦋 *RM 177* Collagen Herbarium Ultra White x3 🦋 *RM 110* Anggun Pesona Soap x3 @ mana2 item dengan minimum RM 100. Klik www.wasap.my/+601137635483/jsdjimat *P/s : harga Pakej dah diskaun / member price 😊X termasuk postage* ==================== *Jsdjimat* *(kutu JSD)* Rm20x5 = Rm100 1) 2) 3) 4) 5) *mana2 package atas 100 just topup duit sahaja* #mainkutu  #hoi  #jsd  #jamususukdara  #jsdjimat  #sabah  #sarawak  #kualalumpur  #selangor 
Pizza noxxa 6 minit sahaja...
Dodol  20 minit,,blh jg msk bihun,nasi goreng dll.

Sapa nak niaga bln puasa ni periuk noxxa sgt membantu.. jom dapatkan sekarg....naik main kutu pun blh.. pm sj 019 8637854

#periukajaib #noxxa #masakan #periuknoxxa #mainkutu #ironphilipsmurah #doublex #periuknoxxamurah
Simple but nice..
#mainkutu
#dapatgold
Arisan Kopdar... 💸💸💸
#arisan #mainkutu #kopdar #bestfriend #starbucksbalekota #starbucks #
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
Terima kasih pada player² yang telah join dan percaya pada kami..
.
Tahniah hp idaman uolls dah sampai, selamat membelek² dan berselfie² guna hp baru..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
Terima kasih pada player² yang telah join dan percaya pada kami..
.
Tahniah hp idaman uolls dah sampai, selamat membelek² dan berselfie² guna hp baru..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
Terima kasih pada player² yang telah join dan percaya pada kami..
.
Tahniah hp idaman uolls dah sampai, selamat membelek² dan berselfie² guna hp baru..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
Terima kasih pada player² yang telah join dan percaya pada kami..
.
Tahniah hp idaman uolls dah sampai, selamat membelek² dan berselfie² guna hp baru..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Jom join kutu! Dapat clothpad... 3-5 per group ya... Whatsapp: 014-6292738

#clothpadmurah 
#clothpadwanita
#padkainmurah
#padkainwanita 
#pad
#pantyliner
#skimansuran
#mainkutu
#mainkutubarang 
#trustedsaller
#SweetnCozy 
#irisdotco
Sape nak join bley Whatsapp asha ye.. Sempat nie sarung PB n dpt body meletopss.. rugi sape x grab peluang nie u olss.. Wasap.my/60163821120

#pbexpertmalaysia 
#pbmurah 
#setbersalinmurah 
#slipdiscs 
#healthcorset 
#mainkutu 
#extraincome
Sape nak join bley Whatsapp asha ye.. Sempat nie sarung PB n dpt body meletopss.. rugi sape x grab peluang nie u olss.. Wasap.my/60163821120

#pbexpertmalaysia 
#pbmurah 
#setbersalinmurah 
#slipdiscs 
#healthcorset 
#mainkutu 
#extraincome
Sape nak join bley Whatsapp asha ye.. Sempat nie sarung PB n dpt body meletopss.. rugi sape x grab peluang nie u olss.. Wasap.my/60163821120

#pbexpertmalaysia 
#pbmurah 
#setbersalinmurah 
#slipdiscs 
#healthcorset 
#mainkutu 
#extraincome
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
Terima kasih pada player² yang telah join dan percaya pada kami..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu #original #bukanclone
Sharing last untuk malam ni sebelum Sis tidoq... Kedai tutup lambat malam ni demi menjawab semua PM customer tersayang.... Tq tq so much 😘 
___________________________________________

Mary Kay Skinvigorate Cleaning Brush ♥ ♥ ♥ 
Adakah anda masih menggunakan jari tangan untuk membersih muka? Tahu tak, banyak yang akan anda tertinggal jika menggunakan jari tangan. Misalnya solekan, kotoran dan benda asing. Banyak benda yang anda tidak dapat lihat dengan mata kasar, jadi anda rasa kulit anda adalah bersih, tapi adakah anda pasti? Mary Kay SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH akan mengubah pandangan anda... :)
_____________________________________
KEBAIKAN
=========
1. Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada menggunakan jari tangan
2. Menambahbaik tampilan kulit
3. Membantu dalam memperhaluskan kerosakan kulit lampau untuk tona kulit wajah yang lebih sekata
4. Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit yang seterusnya
5. Membersih secara mendalam hingga ke dalam pori-pori. So xda lagi masalah pori² muka tersumbat hingga menyebabkan timbulnya jerawat
6. Menghilangkan Blackhead & Whitehead 
_____________________________________

Untuk maklumat lanjut / jika berminat boleh taip "MK BRUSH" dan hantar melalui whatsapp

_____________________________________

Whatapps sis ok
Jass_MK 📱 0125900937 📱 
Independent Beauty Consultant Mary Kay
#marykaymalaysia 
#marykaykedah 
#marykaypenang 
#marykaysungaipetani 
#skincareorganic 
#bahanbotani 
#ilovemarykay 
#beautyconsultant 
#skinvigorate 
#BerusMuka 
#berusajaib 
#KutuSkinvigorate 
#mainkutu
Sharing last untuk malam ni sebelum Sis tidoq... Kedai tutup lambat malam ni demi menjawab semua PM customer tersayang.... Tq tq so much 😘 ___________________________________________ Mary Kay Skinvigorate Cleaning Brush ♥ ♥ ♥ Adakah anda masih menggunakan jari tangan untuk membersih muka? Tahu tak, banyak yang akan anda tertinggal jika menggunakan jari tangan. Misalnya solekan, kotoran dan benda asing. Banyak benda yang anda tidak dapat lihat dengan mata kasar, jadi anda rasa kulit anda adalah bersih, tapi adakah anda pasti? Mary Kay SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH akan mengubah pandangan anda... :) _____________________________________ KEBAIKAN ========= 1. Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada menggunakan jari tangan 2. Menambahbaik tampilan kulit 3. Membantu dalam memperhaluskan kerosakan kulit lampau untuk tona kulit wajah yang lebih sekata 4. Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit yang seterusnya 5. Membersih secara mendalam hingga ke dalam pori-pori. So xda lagi masalah pori² muka tersumbat hingga menyebabkan timbulnya jerawat 6. Menghilangkan Blackhead & Whitehead _____________________________________ Untuk maklumat lanjut / jika berminat boleh taip "MK BRUSH" dan hantar melalui whatsapp _____________________________________ Whatapps sis ok Jass_MK 📱 0125900937 📱 Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykaypenang  #marykaysungaipetani  #skincareorganic  #bahanbotani  #ilovemarykay  #beautyconsultant  #skinvigorate  #BerusMuka  #berusajaib  #KutuSkinvigorate  #mainkutu 
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Jumaat. Salam menjemput rezeki 😊

Pagi Jumaat ni Nasz nak buat offer la.. Sape berminat untuk join kutu jadi ahli DMS?? 😘😘😘 Nas perlukan 5 orang 😍😍😍
Sebulan dalam RM100 ataupun RM100++ ✌

Kalo berminat boleh pm Nasz di 🖥 012.3019621 😘

#dms #ejendropshipdiperlukan #mainkutu
Assalamualaikum dan Selamat Pagi Jumaat. Salam menjemput rezeki 😊 Pagi Jumaat ni Nasz nak buat offer la.. Sape berminat untuk join kutu jadi ahli DMS?? 😘😘😘 Nas perlukan 5 orang 😍😍😍 Sebulan dalam RM100 ataupun RM100++ ✌ Kalo berminat boleh pm Nasz di 🖥 012.3019621 😘 #dms  #ejendropshipdiperlukan  #mainkutu 
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu
Alhamdulillah..
.
Feedback dari player yang main kutu hp..
.
#feedback #kutugadget #kutuhp #mainkutu #kutu