an online Instagram web viewer

#makansedap medias

Photos

Last order abam malam ni. Esok pagi sume order da full sangat sangat. Abam mintak maaf sbb abam tak berani amik order kang tak sempat anta merajuk pulak kastemer abam. Tapi petang insyaallah ada.  Wasap ye. Esok ada 200 piece lagi untuk petang. 
Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Last order abam malam ni. Esok pagi sume order da full sangat sangat. Abam mintak maaf sbb abam tak berani amik order kang tak sempat anta merajuk pulak kastemer abam. Tapi petang insyaallah ada. Wasap ye. Esok ada 200 piece lagi untuk petang. Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Alhamdulillah.. 70 pax done catering for Tahlil Allahyarham @johannawawi . A big thanks to the family for trusting us. Semoga Allahyarham ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman.. aamiin.. *Al-Fatihah* ‎. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
‎ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞
‎مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين

Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.
To Kak Nora @itsnoraariffin and family, semoga tabah dan kuat menghadapi dugaan ini.. Semoga dipermudahkan segalanya.. aamiin @midihamzah @ainnymidie @ameerieyussoffames #lapobox #alhamdulillah #happycustomerhappyme #makansedap #alfatihah #johannawawi
Alhamdulillah.. 70 pax done catering for Tahlil Allahyarham @johannawawi . A big thanks to the family for trusting us. Semoga Allahyarham ditempatkan di kalangan orang2 yg beriman.. aamiin.. *Al-Fatihah* ‎. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم ‎ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ‎مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. To Kak Nora @itsnoraariffin and family, semoga tabah dan kuat menghadapi dugaan ini.. Semoga dipermudahkan segalanya.. aamiin @midihamzah @ainnymidie @ameerieyussoffames #lapobox  #alhamdulillah  #happycustomerhappyme  #makansedap  #alfatihah  #johannawawi 
Ni dimsum yang aku beli haritu. Memang sedap. Dah 2x order. Teringat-ingat lagi ni. 😔

Boleh refer post diorang untuk menu ada dimsum apa dalam setiap set.

#Repost @dimsum_gobokibu.jb
・・・
Antara apa yg ada dalam Menu kami 😊

#dimsumhalal #dimsumjb #dimsumjohor #orangjohor #dimsumsedap #sayajualdimsum #jdt #jb #johorbahru #johor #dimsumdelivery #jbfooddelivery #jbfood #chinesefooddelivery #chinesecuisine #deliveryfood #uda #bbu #perling #dimsumgobokibu #dimsummurah #dimsumsedap #makansedap #makanjohor #jdtsoutherntigers
Ni dimsum yang aku beli haritu. Memang sedap. Dah 2x order. Teringat-ingat lagi ni. 😔 Boleh refer post diorang untuk menu ada dimsum apa dalam setiap set. #Repost  @dimsum_gobokibu.jb ・・・ Antara apa yg ada dalam Menu kami 😊 #dimsumhalal  #dimsumjb  #dimsumjohor  #orangjohor  #dimsumsedap  #sayajualdimsum  #jdt  #jb  #johorbahru  #johor  #dimsumdelivery  #jbfooddelivery  #jbfood  #chinesefooddelivery  #chinesecuisine  #deliveryfood  #uda  #bbu  #perling  #dimsumgobokibu  #dimsummurah  #dimsumsedap  #makansedap  #makanjohor  #jdtsoutherntigers 
Tu dia tokeh roti jala pn ckp sedap keria abam ihsan ni tau..lpas ni abam nk rasa plak roti jala dia..sama2 peniaga on9 kena la rasa antara satu sama lain kan..hehehee..apa tggu lgi,selit order tuk esok taw..abam tggu di wasap abam ni😊
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Tu dia tokeh roti jala pn ckp sedap keria abam ihsan ni tau..lpas ni abam nk rasa plak roti jala dia..sama2 peniaga on9 kena la rasa antara satu sama lain kan..hehehee..apa tggu lgi,selit order tuk esok taw..abam tggu di wasap abam ni😊 #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Spaghetti spicy ala2 aglio alio.
Own resepi..
Untuk sesiapa yang ingin kn bahan2 nya..
Meh follow n say yes..sy akn kongsi kn dgn anda resepi ni..sy jamit pd pgemar pedas mmg xnk nasi da lps ni..hehe..
☺
Satu spaghti ni lebih tahan lama..
Dan berasas kn diet sedikit..utk sape2 yang tgh on diet tu boleh la..
Sbb kami x guna minyak biasa..
Jom2..kita share meh..☺
#makansedap
#
Spaghetti spicy ala2 aglio alio. Own resepi.. Untuk sesiapa yang ingin kn bahan2 nya.. Meh follow n say yes..sy akn kongsi kn dgn anda resepi ni..sy jamit pd pgemar pedas mmg xnk nasi da lps ni..hehe.. ☺ Satu spaghti ni lebih tahan lama.. Dan berasas kn diet sedikit..utk sape2 yang tgh on diet tu boleh la.. Sbb kami x guna minyak biasa.. Jom2..kita share meh..☺ #makansedap  #
What I fondly call "Breakfast of Champions!" Also known as one of Malaysia's national breakfasts (along w/ roti bakar & roti canai) 😋😋 I like it w/ extra spicy sambal and a fried telur (egg). If you're gonna do it, do it right!  And make sure to have a cuppa tea-tarik kurung manis on the side ☕️😉 #coconutpandanrice #sambal #telur #nasilemak #makanmakan
What I fondly call "Breakfast of Champions!" Also known as one of Malaysia's national breakfasts (along w/ roti bakar & roti canai) 😋😋 I like it w/ extra spicy sambal and a fried telur (egg). If you're gonna do it, do it right! And make sure to have a cuppa tea-tarik kurung manis on the side ☕️😉 #coconutpandanrice  #sambal  #telur  #nasilemak  #makanmakan 
Yummy... ( spicy chicken pizza)
Sedap beb, kalau korang lalu kat jalan ni boleh la singgah ye. .
Lokasi :-
Bersebelahan Stesen Minyak Sungai Besar, Selangor.
.
#pizza #petronas #sungaibesar #jommakan #makansedap #makanmakan #padu #merecik #powerbeb #sedap #food #foodie #foodiegram #instafood #foodporn #instafoodies #igfood #foodstagram #malaysianfoodie #malaysia #foodlover #foodfinder #foodblogger #foodjournal #jjcm #jjcm2017
📣📣📣
All time favourite and very limited menu BBQ Short Rib are available today.. so don't miss our best rib in town!!..👍👍👍 #bbqshortribs #westernfood
#italianfood #bandarseriputra #bukitmahkota #bangiavenue #kajang #bandarbarubangi
#bandarbarusepang #bangilama #kuis #usim #ukm #upm #makansedap #makanmurah #kosmo #metroahad #jjcmtv3 #saji #halalfood
Jalan2 cari makan....belum jumpa lokasi yang di cari?...UAK menyajikan menu western dan tempatan yang pastinya anda akan berpuas hati...🍕🍝🍔🍜
#ualbany #cafeuak #kafeuak #ustazabdullahkhairi #hidayahmilikallah #makansambilberamal #shahalam #glenmarie #makansedap#westernfood
Panggang pun sodap nih...😂😂 #buaya #panggang #sedap #makansedap
Freshly baked Tuna 🐟 mini quiche available @frontecafe. Sila lah

#ampangbaker#desserttable#savoury#savourytreats#minumpetang#kudap#orderlajulaju#makanlagi#miniquiche#makansedap#ordernow
Ingat tak aritu abam bgtau 2 orang komplen keria abam tak best sebab abam gatal tukar resipi ikut resipi kawan abam. Haa arini abam gntikan dgn keria kasih syg. Hehe alhamdulillah customer suke. Tq awak. 
Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Ingat tak aritu abam bgtau 2 orang komplen keria abam tak best sebab abam gatal tukar resipi ikut resipi kawan abam. Haa arini abam gntikan dgn keria kasih syg. Hehe alhamdulillah customer suke. Tq awak. Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Kenduri Kahwin. Terima Kasih Kak Azah @readzahmd jemput datang 😍😘💋
.
.
#kendurikahwin #cutisekolah #weekend #weddingday #makansedap #kambingbakar
Spicy chicken pizza by Tasha. Yeah!!
.
Lokasi :-
Bersebelahan Stesen Minyak Sungai Besar, Selangor.
.
#pizza #petronas #sungaibesar #jommakan #makansedap #makanmakan #padu #merecik #powerbeb #sedap #food #foodie #foodiegram #instafood #foodporn #instafoodies #igfood #foodstagram #malaysianfoodie #malaysia #foodlover #foodfinder #foodblogger #foodjournal #jjcm #jjcm2017
Photobomb la plak akk sebelah ini. Lepas mengidam meatball..
.
#makansedap #meatball #ikea #sweden #shortvacay #husbandandwife
Kambing Golek kini sering dijadikan menu dalam majlis perkahwinan. Ternyata ia juga amat popular dikalangan tetamu yang hadir dan sering mendapat permintaan yang tinggi.

Nak kambing golek percuma untuk majlis perkahwinan anda?

Ye! Mak Ngah ada menawarkan PERCUMA 1 Ekor Kambing Golek dengan booking segera pakej perkahwinan dan catering dari Mak Ngah!

Yang paling best adalah pakej bermula dari harga RM 9 sahaja!!! Amat berbaloi tau!

Ok. Hubungi Mak Ngah segera ye!

#weddingfestival #festivalkahwinmalaysia #festivalkahwin #saccmall #kahwin #kateringmalaysia #kateringmurah #catering #sayajual #lunchbox #lunchboxmakngah #makanan #kenduri #kendurikahwin #foodmalaysia #cateringservice #homecook #lunchboxklang #makansedap #makanansehat #mefa2016 #mefasacc2016 #weddingexhibition #festival #kambinggolek #perancangperkahwinan #malaysia
Kambing Golek kini sering dijadikan menu dalam majlis perkahwinan. Ternyata ia juga amat popular dikalangan tetamu yang hadir dan sering mendapat permintaan yang tinggi. Nak kambing golek percuma untuk majlis perkahwinan anda? Ye! Mak Ngah ada menawarkan PERCUMA 1 Ekor Kambing Golek dengan booking segera pakej perkahwinan dan catering dari Mak Ngah! Yang paling best adalah pakej bermula dari harga RM 9 sahaja!!! Amat berbaloi tau! Ok. Hubungi Mak Ngah segera ye! #weddingfestival  #festivalkahwinmalaysia  #festivalkahwin  #saccmall  #kahwin  #kateringmalaysia  #kateringmurah  #catering  #sayajual  #lunchbox  #lunchboxmakngah  #makanan  #kenduri  #kendurikahwin  #foodmalaysia  #cateringservice  #homecook  #lunchboxklang  #makansedap  #makanansehat  #mefa2016  #mefasacc2016  #weddingexhibition  #festival  #kambinggolek  #perancangperkahwinan  #malaysia 
Golek golek golek mintak di ngappppp.. keria gula melaka abam da tinggal beberapa puluh lagi untuk kastemer yang nak. 
Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Golek golek golek mintak di ngappppp.. keria gula melaka abam da tinggal beberapa puluh lagi untuk kastemer yang nak. Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Dalam banyak banyak kastemer abam. Akak ni sorang je cakap abam hensem. Hahah abam terpikir gak aritu nak buat plastic surgery supaya makin ramai awek beli keria abam. Tp lepas dapat msg mcm ni abam tak jadi buat operation. Hahah tq kak. U made my day. Abam rasa tak lagi mesti abam jumpa jodoh abam. Hahahhahaha

Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Dalam banyak banyak kastemer abam. Akak ni sorang je cakap abam hensem. Hahah abam terpikir gak aritu nak buat plastic surgery supaya makin ramai awek beli keria abam. Tp lepas dapat msg mcm ni abam tak jadi buat operation. Hahah tq kak. U made my day. Abam rasa tak lagi mesti abam jumpa jodoh abam. Hahahhahaha Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Langkah kanan abam arini. Kastemer abam bagi pulut kuning masa abam anta keria tadi. Hadui da la lapar menguli dari pagi. Dapat pulut bole tengok je sibuk memandu. Pembantu abam takdek pulak. 
Nak order keria contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Langkah kanan abam arini. Kastemer abam bagi pulut kuning masa abam anta keria tadi. Hadui da la lapar menguli dari pagi. Dapat pulut bole tengok je sibuk memandu. Pembantu abam takdek pulak. Nak order keria contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Spaghetti spicy ala2 aglio alio.
Own resepi..
Untuk sesiapa yang ingin kn bahan2 nya..
Meh follow n say yes..sy akn kongsi kn dgn anda resepi ni..sy jamit pd pgemar pedas mmg xnk nasi da lps ni..hehe..
☺
Satu spaghti ni lebih tahan lama..
Dan berasas kn diet sedikit..utk sape2 yang tgh on diet tu boleh la..
Sbb kami x guna minyak biasa..
Jom2..kita share meh..☺
#makansedap
#
Spaghetti spicy ala2 aglio alio. Own resepi.. Untuk sesiapa yang ingin kn bahan2 nya.. Meh follow n say yes..sy akn kongsi kn dgn anda resepi ni..sy jamit pd pgemar pedas mmg xnk nasi da lps ni..hehe.. ☺ Satu spaghti ni lebih tahan lama.. Dan berasas kn diet sedikit..utk sape2 yang tgh on diet tu boleh la.. Sbb kami x guna minyak biasa.. Jom2..kita share meh..☺ #makansedap  #
Tgh bergolek-golek tgk tv anak beranak..kalu perut dh lapar time tgh hari ni..ape kate capai kunci keter trus gerak ke Taipan Setia Alam..tuju ke @7ten_and_co .. #makansedap 
#makanmurah 
#makanshahalam 
#makansehat 
#makansedapshahalam 
#westernfoodmurah 
#westernfoodshahalam
Yeahhh its weekend!

Salam semua 😊🙏 Hari ni tempahan full, 25kotak alhamdulillah. 3kotak ke taman melur ampang, 18kotak ke Malaysian anti-corruption academy pasni nk ke keramat/uk perdana pula 🚗💨 Terima kasih buat customer semua. Sayang anda semua ❤

Order/enquiries 📲0163570130

#sayajualsandwich#sayajual#ampang#halal#homemade#hargamurah#sandwichsedap#alasperut#sandwichkl#bazaarpaknil#sandwichbox#deliverysandwich#jamuanmakan#uluklang#wangsamaju#sandwiches#sarapanpagi#tempahan#potluck#fingerfoodkl#jomorder#tamanmelawati#mpaj#murah#makansedap#sajianlestari#ampangpoint#tescoampang#kualalumpur#wangsamelawati
Yeahhh its weekend! Salam semua 😊🙏 Hari ni tempahan full, 25kotak alhamdulillah. 3kotak ke taman melur ampang, 18kotak ke Malaysian anti-corruption academy pasni nk ke keramat/uk perdana pula 🚗💨 Terima kasih buat customer semua. Sayang anda semua ❤ Order/enquiries 📲0163570130 #sayajualsandwich #sayajual #ampang #halal #homemade #hargamurah #sandwichsedap #alasperut #sandwichkl #bazaarpaknil #sandwichbox #deliverysandwich #jamuanmakan #uluklang #wangsamaju #sandwiches #sarapanpagi #tempahan #potluck #fingerfoodkl #jomorder #tamanmelawati #mpaj #murah #makansedap #sajianlestari #ampangpoint #tescoampang #kualalumpur #wangsamelawati 
..Festival Makanan Asli Malaysia..
🍉🍓🌭🍞(FESMAM)🍚🍜🍝🍽 . . ..
Anda hebat dalam membuat sambal belacan⁉️ .. Sedap sehingga menyengat ke telinga⁉️ ..
Tunjukkan bakat anda ‼️‼️ . .😁🤗😊😋 Nantikan FESMAM akan datang ‼️‼️ .
.

Tarikh : 28/4/2017 - 1/5/2017
Lokasi : Lot 2, jln 7/52, Seksyen 7, Shah Alam
Masa : 10pagi - 10mlm
Tema : Keaslian Rasa Tempatan
#FestivalMakanan 
#Fesmam2017 
#makan 
#pesta 
#jomMakan 
#shahalam
#FestivalMakananAsliMalaysia 
#foodfest 
#foodfestshahalam 
#foodfest2017 
#localfood 
#tradisionalfood 
#makansedap
#foodtruckfest
#foodtruckfestival
#eatdrinkshahalam
#eatdrinkkl
#malaysianfood
#streetfood
#food
..Festival Makanan Asli Malaysia.. 🍉🍓🌭🍞(FESMAM)🍚🍜🍝🍽 . . .. Anda hebat dalam membuat sambal belacan⁉️ .. Sedap sehingga menyengat ke telinga⁉️ .. Tunjukkan bakat anda ‼️‼️ . .😁🤗😊😋 Nantikan FESMAM akan datang ‼️‼️ . . Tarikh : 28/4/2017 - 1/5/2017 Lokasi : Lot 2, jln 7/52, Seksyen 7, Shah Alam Masa : 10pagi - 10mlm Tema : Keaslian Rasa Tempatan #FestivalMakanan  #Fesmam2017  #makan  #pesta  #jomMakan  #shahalam  #FestivalMakananAsliMalaysia  #foodfest  #foodfestshahalam  #foodfest2017  #localfood  #tradisionalfood  #makansedap  #foodtruckfest  #foodtruckfestival  #eatdrinkshahalam  #eatdrinkkl  #malaysianfood  #streetfood  #food 
What a great weekend barbaque with your loves ones with our #marinatedlamb.
Our #kambingperap lamb is marinated overnight with herbs, garlic, and mixed with our mamashop special recipes of black pepper sauce
1 kg - RM35
#mamashopmalaysia
#gulaikawahtokma 
#singgangdaging
#homemade #bbq
#nopreservatives
#kl
#selangor
#subang
#kotadamansara
#frozenfood
#lauk
#makansedap 
#lunch
Pizza by Tasya.
( Malaysian Taste )
.
Lokasi :-
Bersebelahan Stesen Minyak Sungai Besar, Selangor.
.
#pizza #petronas #sungaibesar #jommakan #makansedap #makanmakan #padu #merecik #powerbeb #sedap #food #foodie #foodiegram #instafood #foodporn #instafoodies #igfood #foodstagram #malaysianfoodie #malaysia #foodlover #foodfinder #foodblogger #foodjournal #jjcm #jjcm2017
Repost.... Thank you both & happy birthday chemi!!!!!
.........................................................
@Regrann from @rahimah.rahman -  Happy birthday love @mr.shuhaimi 😍🎂TQ for being such a wonderful husband and awesome dad 👨‍👩‍👧‍👦 #wanitaterbahagia #happybirthdayhusband🎂 TQ @floydskitchencyberjaya for the great and superb food 👍🏻 #makansedap #dekatje - #regrann
Repost.... Thank you both & happy birthday chemi!!!!! ......................................................... @Regrann from @rahimah.rahman - Happy birthday love @mr.shuhaimi 😍🎂TQ for being such a wonderful husband and awesome dad 👨‍👩‍👧‍👦 #wanitaterbahagia  #happybirthdayhusband 🎂 TQ @floydskitchencyberjaya for the great and superb food 👍🏻 #makansedap  #dekatje  - #regrann 
Good morning. Sapa kat sini morning person anglat tangan. Sebenarnya nak cari rezeki ni mak abam pesan kita mesti berpagi pagian. Jadi automatik malam kita akan tidur awal. Bila tidur awal organ dalam akan dipulihkan dan kita akan rasa lebih bertenaga dan awet muda. Sapa yang ada anak anak kecik paksa dorg tido awal. Nampak macam perkara kecil tapi hasilnya akan kelihatan bila mereka besar nanti. Ehh panjang pulak membebel pagi ni. Dah subuh belum tu? Abam da start uli keria. Nak order masih bole ada 100 ke 200 biji je lagi bole selit.

Nak order contact abam ihsan 0123363675. 
Lembut. Panas. Garing. Sedap. 
#keriaviral #keriagulamelaka #keriagulamelakaviral #keriagulamelakakl #keriagulamelakaampang #keriagulamelakaselangor
#tuanihsan
#jjcm #jalanjalancarimakan #makansedap #makansedapkl #foodiemalaysia #foodpornmalaysia #keriasedap #kuihmuih #kuihkeria #makanansedap #kuihsedap #keriaantarabangsa #kakimakan #foodiemalaysia #kuihmuih #kuihsedap #keriatuanihsan
Good morning. Sapa kat sini morning person anglat tangan. Sebenarnya nak cari rezeki ni mak abam pesan kita mesti berpagi pagian. Jadi automatik malam kita akan tidur awal. Bila tidur awal organ dalam akan dipulihkan dan kita akan rasa lebih bertenaga dan awet muda. Sapa yang ada anak anak kecik paksa dorg tido awal. Nampak macam perkara kecil tapi hasilnya akan kelihatan bila mereka besar nanti. Ehh panjang pulak membebel pagi ni. Dah subuh belum tu? Abam da start uli keria. Nak order masih bole ada 100 ke 200 biji je lagi bole selit. Nak order contact abam ihsan 0123363675. Lembut. Panas. Garing. Sedap. #keriaviral  #keriagulamelaka  #keriagulamelakaviral  #keriagulamelakakl  #keriagulamelakaampang  #keriagulamelakaselangor  #tuanihsan  #jjcm  #jalanjalancarimakan  #makansedap  #makansedapkl  #foodiemalaysia  #foodpornmalaysia  #keriasedap  #kuihmuih  #kuihkeria  #makanansedap  #kuihsedap  #keriaantarabangsa  #kakimakan  #foodiemalaysia  #kuihmuih  #kuihsedap  #keriatuanihsan 
Hello Guys!! for your information, and if you're interested with the famous Cookies Most Wanted or known as "CMW" by the famous Chef @wannoorzamran @madaboutcake_official, they have join us to celebrate together our foodfest! Support our @fusionfoodfest if you are one of the fans!! for those who has never try this cookies, come to our foodfest to try it!

Hurry! it is limited on that day!! Don't forget to come!! MALAYSIA'S FIRST FUSION FOOD FESTIVAL!!! It's happening on 👇
 Tuesday , 4th April 2017
 From 10 AM to 5 PM
 Food Institute of Malaysia
@foodinstituteofmalaysia
.
.
Enjoy the "Eat like never before" experience with over 10 different stalls that sells food that you have never taste before!
.
Don't miss out  the most epic event in town!  Mark your calendar and see you there soon!! #fusionfoodfest #est'jan15 #foodinstituteofmalaysia #cmw #cookiesmostwanted #kelanajaya #aradamansara #petalingjaya #pestamakan #lapar #foodfestival #foodporn #jalanjalancarimakan #masterchef #makansedap #kualalumpur #subangjaya #damansara #bandarsunway #malaysiaevent #klangvalley
Hello Guys!! for your information, and if you're interested with the famous Cookies Most Wanted or known as "CMW" by the famous Chef @wannoorzamran @madaboutcake_official, they have join us to celebrate together our foodfest! Support our @fusionfoodfest if you are one of the fans!! for those who has never try this cookies, come to our foodfest to try it! Hurry! it is limited on that day!! Don't forget to come!! MALAYSIA'S FIRST FUSION FOOD FESTIVAL!!! It's happening on 👇 Tuesday , 4th April 2017 From 10 AM to 5 PM Food Institute of Malaysia @foodinstituteofmalaysia . . Enjoy the "Eat like never before" experience with over 10 different stalls that sells food that you have never taste before! . Don't miss out the most epic event in town! Mark your calendar and see you there soon!! #fusionfoodfest  #est 'jan15 #foodinstituteofmalaysia  #cmw  #cookiesmostwanted  #kelanajaya  #aradamansara  #petalingjaya  #pestamakan  #lapar  #foodfestival  #foodporn  #jalanjalancarimakan  #masterchef  #makansedap  #kualalumpur  #subangjaya  #damansara  #bandarsunway  #malaysiaevent  #klangvalley 
#mananakmakansedap
Mereka berada di ampang waterfront. Bersebelahan KAWD Burger. Gerai je pun tp penuh hari2.. Menu:
-pelbagai aneka roti canai viral power
-pelbagai aneka burger leleh / cheese viral
-Char Kuay Tiaw Champion
-Nasi Lemak -Roti John terhangat

Ampang waterfront
Bersebelahan kawD burger
5pm-1am

#cadanganmakansedap #cadanganmakan #raya #bazaarpaknil #raya2017 #makansedap #resepisedap #meletup #nasilemak #roticanai #charkuaytiaw #rotijohn #viral #leleh #artismalaysia #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #2017
#mananakmakansedap  Mereka berada di ampang waterfront. Bersebelahan KAWD Burger. Gerai je pun tp penuh hari2.. Menu: -pelbagai aneka roti canai viral power -pelbagai aneka burger leleh / cheese viral -Char Kuay Tiaw Champion -Nasi Lemak -Roti John terhangat Ampang waterfront Bersebelahan kawD burger 5pm-1am #cadanganmakansedap  #cadanganmakan  #raya  #bazaarpaknil  #raya2017  #makansedap  #resepisedap  #meletup  #nasilemak  #roticanai  #charkuaytiaw  #rotijohn  #viral  #leleh  #artismalaysia  #bazaarpaknil  #ruangrezekihanania  #2017 
Tudiaaaa..merecikkkkk baq hang 😂😂 dpt jgk gulai temenung 😄😄😄 dkt pkl 10 bru nk mkn..ampa jgn kata kak long gemok naaa klu jumpa 😂😂😂 #shilabeautyhouse #shilasazali #masakpenuhkasihsayang #makansedap #makan #makanmalamku #familybonding #gulaitemenungkedahstyle
hi #magickitchenlovers , i have bad and good news for you guys! 😢🤣 i will be leaving ipoh in less than two months from now. after picnic day event, magic kitchen will be closing for a while due to acceptance of working out of perak. magic kitchen only will be taking order for these two months and because of that, delivery will be available from monday to friday for lunch and dinner!!!!! 🤑🎉 #perak #ipoh #makansedap #foodporn #magickitchenlovers #foodipoh #ipohfood #fooddelivery #ipohcityawesome #anakperak #makanansedap #food #PUO #UTP #sriiskandar #jalankk #meru #simpangpulai #bercham #jelapangipoh
hi #magickitchenlovers  , i have bad and good news for you guys! 😢🤣 i will be leaving ipoh in less than two months from now. after picnic day event, magic kitchen will be closing for a while due to acceptance of working out of perak. magic kitchen only will be taking order for these two months and because of that, delivery will be available from monday to friday for lunch and dinner!!!!! 🤑🎉 #perak  #ipoh  #makansedap  #foodporn  #magickitchenlovers  #foodipoh  #ipohfood  #fooddelivery  #ipohcityawesome  #anakperak  #makanansedap  #food  #PUO  #UTP  #sriiskandar  #jalankk  #meru  #simpangpulai  #bercham  #jelapangipoh 
@rowkbycheintashoppe 
Jangan cakap abg tak payung.. ⛱ abg sayang @wondercheese88.. abg payung supaya tak basah kena hujan 😝.. Tq dik, utk ke berapa puluh kali repeat order ngan mokcik.. 🤗 tqvm!!
.
Untuk tempahan boleh wassap mokcik ye.. penghantaran percuma sekitar cheras ☺️
.
👉Rm25/balang
👉600g
...
Free cod cheras area 🚌
...
👉ALAM DAMAI
👉BDR TUN RAZAK
👉BDR SRI PERMAISURI
👉BDR TASIK SELATAN
👉SALAK SELATAN
👉SG BESI
👉BTHO
👉MALURI
...
WHATSAPP +60196649877 *Berminat utk menjadi agent?? Boleh whatsapp/DM utk lebih detail..
...
#sayajual #wondercheese #agentwondercheesecheras #wondercheesecheras #wondercheeseputrajaya #wondercheesecyberjaya  #wondercheeseshahalam #cheeselovers #chezzylover #bazarmalay #bazaronline #keju #instafood #textgram #kerepeksedaprangup#pudingsedut #kerepekbronis #kerepekbronisketagihgila#kualalumpur #agentdiperlukan #kudapkudap #makananmalaysia #makansedap #kunyahkunyah #bukanMLM
@rowkbycheintashoppe Jangan cakap abg tak payung.. ⛱ abg sayang @wondercheese88.. abg payung supaya tak basah kena hujan 😝.. Tq dik, utk ke berapa puluh kali repeat order ngan mokcik.. 🤗 tqvm!! . Untuk tempahan boleh wassap mokcik ye.. penghantaran percuma sekitar cheras ☺️ . 👉Rm25/balang 👉600g ... Free cod cheras area 🚌 ... 👉ALAM DAMAI 👉BDR TUN RAZAK 👉BDR SRI PERMAISURI 👉BDR TASIK SELATAN 👉SALAK SELATAN 👉SG BESI 👉BTHO 👉MALURI ... WHATSAPP +60196649877 *Berminat utk menjadi agent?? Boleh whatsapp/DM utk lebih detail.. ... #sayajual  #wondercheese  #agentwondercheesecheras  #wondercheesecheras  #wondercheeseputrajaya  #wondercheesecyberjaya  #wondercheeseshahalam  #cheeselovers  #chezzylover  #bazarmalay  #bazaronline  #keju  #instafood  #textgram  #kerepeksedaprangup #pudingsedut  #kerepekbronis  #kerepekbronisketagihgila #kualalumpur  #agentdiperlukan  #kudapkudap  #makananmalaysia  #makansedap  #kunyahkunyah  #bukanMLM 
.
Terbaik menu kat @makandalamcafe ni. Tak sia-sia mencarik sampai ke dalam. Hahaha..
.
Makanan sedap 👍 👍  harga terbaik 👍 👍 👍 .
.
#makan #makansedap #makandalamcafe #foodporn #food #banting #dinner #westernfood