an online Instagram web viewer

#makeupfree medias

Photos

Make sure you don't start seeing yourself through the eyes of those who don't value you.. #allshadesofbeauty #makeupfree #selflove #selfobsession #callitwhatever #swipe #okbye
Love My New Tree Of Life Dress...It's Very ME 💁#treeoflife #dress #boho #gypsy #makeupfree #selfie #veryme #gotitonspecial
It doesn't get much more real than me in Hawaii with only lipgloss and blush on chillin on my balcony. Take. Me. Back. (Side note: after this pageant... possibility of every day being fresh face day regardless of my acne scars🤔)
•
•
•
•
#hawaii #takemeback #waikiki #waikikibeach #braids #freshface #makeupfree #nomakeup #blackdontcrack #beforethetan #vacation #baecation #pageantlife #pageantgirl #pageantprep #pageantseason #missillinois #missillinoisusa #missillinoisusa2018 #loveyourself #bodypositive #girlswholift #girlsthatlift #girlswithcurves #biglips
It doesn't get much more real than me in Hawaii with only lipgloss and blush on chillin on my balcony. Take. Me. Back. (Side note: after this pageant... possibility of every day being fresh face day regardless of my acne scars🤔) • • • • #hawaii  #takemeback  #waikiki  #waikikibeach  #braids  #freshface  #makeupfree  #nomakeup  #blackdontcrack  #beforethetan  #vacation  #baecation  #pageantlife  #pageantgirl  #pageantprep  #pageantseason  #missillinois  #missillinoisusa  #missillinoisusa2018  #loveyourself  #bodypositive  #girlswholift  #girlsthatlift  #girlswithcurves  #biglips 
No better feeling than a good blowdry 🔥👌 Slightly windswept following a little walk with the other half but still looking good enough for date night. Thanks @gemma_makeup_hair @blowbarco 💋💄👩💆🏼
.
.
.
.
#blowdry #blowdrybar #bronte #bondi #aussiehair #hair #labelm #haircare #haircolor #hairideas #hairstyles #haircut #hairdresser #healthyhair #healthylifestyle #healthyskin #makeupfree #nomakeup #nofilter #skin #skincare #sydneysalon #sydney #sydneyhair #bondibeauty #skintips #skinfood #beauty #beautyful #beautiful
No better feeling than a good blowdry 🔥👌 Slightly windswept following a little walk with the other half but still looking good enough for date night. Thanks @gemma_makeup_hair @blowbarco 💋💄👩💆🏼 . . . . #blowdry  #blowdrybar  #bronte  #bondi  #aussiehair  #hair  #labelm  #haircare  #haircolor  #hairideas  #hairstyles  #haircut  #hairdresser  #healthyhair  #healthylifestyle  #healthyskin  #makeupfree  #nomakeup  #nofilter  #skin  #skincare  #sydneysalon  #sydney  #sydneyhair  #bondibeauty  #skintips  #skinfood  #beauty  #beautyful  #beautiful 
Günaydın kızlar farmasinin kırmızı rujunun rengi ne kadar da güzel dimi 🤗 Rengin dudaktaki duruşunu ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşıcam takipte kalın. Farnasi ürünlerini almak isterseniz @farmasi.satisonline alabilirsiniz kızlar 🤗
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeupbyilaydaa#photography#photographer#picoftheday#makeup#makeupbrush#makeupblog#anewmakeup#makeupartist#life#makeups#makeupreview#likeback#turkblogger#mattelipstick#mattelips#blogger#thebalmcosmetics#makeupfree#makeupfun#gratis#graduationday#a#makeupvideo#dontjudgechallenge#couple#girl#naturalbeauty#naturalhair#tbt
@diadermine@flormarturkiye @prettybyflormar @maccosmeticsturkiye @maccosmetics @maybelline @maybellineturkey @kyliecosmetics @sephoraturkiye @sephora @cosmohome @cosmeticatr @benefitturkiye @gratistr @watsonsturkiye @essence_cosmetics @avonturkiye @eveshoptr @wetnwildbeauty @rossmannturkiye @thebalm_cosmetics @urbancaretr @the_balm_tr @lorealmakeup @xpkozmetikturkiye @notecosmeticsturkey @farmasiofficial @niveaturkiye
Günaydın kızlar farmasinin kırmızı rujunun rengi ne kadar da güzel dimi 🤗 Rengin dudaktaki duruşunu ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşıcam takipte kalın. Farnasi ürünlerini almak isterseniz @farmasi.satisonline alabilirsiniz kızlar 🤗 . . . . . . . . #makeupbyilaydaa #photography #photographer #picoftheday #makeup #makeupbrush #makeupblog #anewmakeup #makeupartist #life #makeups #makeupreview #likeback #turkblogger #mattelipstick #mattelips #blogger #thebalmcosmetics #makeupfree #makeupfun #gratis #graduationday #a #makeupvideo #dontjudgechallenge #couple #girl #naturalbeauty #naturalhair #tbt  @diadermine@flormarturkiye @prettybyflormar @maccosmeticsturkiye @maccosmetics @maybelline @maybellineturkey @kyliecosmetics @sephoraturkiye @sephora @cosmohome @cosmeticatr @benefitturkiye @gratistr @watsonsturkiye @essence_cosmetics @avonturkiye @eveshoptr @wetnwildbeauty @rossmannturkiye @thebalm_cosmetics @urbancaretr @the_balm_tr @lorealmakeup @xpkozmetikturkiye @notecosmeticsturkey @farmasiofficial @niveaturkiye
Hating new moudle so break and a selfie ❤

#frontbangs #makeupfree
I'm going #barefaced today! Love that my skin is finally at a place where im ok to do this 🙌🏻.
.
.
#nomakeup #makeupfree #clearskin #skincare #skingoals #skincareroutine #brightskin #happyskin #spotfree #paleskin #beautyproducts #beautytips #beautygirl #skincarejunkie
SLEEP!! When the makeup comes off, the sassy pants come off and it's time to curl up into bed! Hairs a mess but I feel so clean. Time for a little nightly gratitude, couple pages of reading and then bed. All about the personal development in the nooks and crannies of a busy day!📖
.
.
.
#nofilter #night #bedtime #makeupfree #washed #skincare #routine #messybun #sassypants #book #personaldevelopment #read #learn #grow #busyday #latenight #smile #sleepy #crueltyfree #naturalskincare #puresafeandbeneficial #seetheworldchangetheworld
SLEEP!! When the makeup comes off, the sassy pants come off and it's time to curl up into bed! Hairs a mess but I feel so clean. Time for a little nightly gratitude, couple pages of reading and then bed. All about the personal development in the nooks and crannies of a busy day!📖 . . . #nofilter  #night  #bedtime  #makeupfree  #washed  #skincare  #routine  #messybun  #sassypants  #book  #personaldevelopment  #read  #learn  #grow  #busyday  #latenight  #smile  #sleepy  #crueltyfree  #naturalskincare  #puresafeandbeneficial  #seetheworldchangetheworld 
No curating or Insta Perfect photos here today! #onlyplacesheishappy #saycheese #onlysmile #makeupfree #gretahasmanflu 😂
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu
.
.
Cara nak menang giveaways
🔰Follow @igshop_138
🔰Like Gmbar contest ni
🔰Tagged rakan korang
.
.
🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang
🎁Contest akan tutup bila-bila
.
#contest #giveaways #morphe35os #kosmetik #hadiahmakeup #hadiahfree #makeupfree #eyeshadowfree #happybirthday #hadiahawek #barangfree
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu . . Cara nak menang giveaways 🔰Follow @igshop_138 🔰Like Gmbar contest ni 🔰Tagged rakan korang . . 🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang 🎁Contest akan tutup bila-bila . #contest  #giveaways  #morphe35os  #kosmetik  #hadiahmakeup  #hadiahfree  #makeupfree  #eyeshadowfree  #happybirthday  #hadiahawek  #barangfree 
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu
.
.
Cara nak menang giveaways
🔰Follow @igshop_138
🔰Like Gmbar contest ni
🔰Tagged rakan korang
.
.
🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang
🎁Contest akan tutup bila-bila
.
#contest #giveaways #morphe35os #kosmetik #hadiahmakeup #hadiahfree #makeupfree #eyeshadowfree #happybirthday #hadiahawek #barangfree
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu . . Cara nak menang giveaways 🔰Follow @igshop_138 🔰Like Gmbar contest ni 🔰Tagged rakan korang . . 🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang 🎁Contest akan tutup bila-bila . #contest  #giveaways  #morphe35os  #kosmetik  #hadiahmakeup  #hadiahfree  #makeupfree  #eyeshadowfree  #happybirthday  #hadiahawek  #barangfree 
Some people says "less is beautiful",you think so?

#Sweat
#SweatyMorningBae
#Simple
#MakeUpFree #messy
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu
.
.
Cara nak menang giveaways
🔰Follow @igshop_138
🔰Like Gmbar contest ni
🔰Tagged rakan korang
.
.
🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang
🎁Contest akan tutup bila-bila
.
#contest #giveaways #morphe35os #kosmetik #hadiahmakeup #hadiahfree #makeupfree #eyeshadowfree #happybirthday #hadiahawek #barangfree
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu . . Cara nak menang giveaways 🔰Follow @igshop_138 🔰Like Gmbar contest ni 🔰Tagged rakan korang . . 🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang 🎁Contest akan tutup bila-bila . #contest  #giveaways  #morphe35os  #kosmetik  #hadiahmakeup  #hadiahfree  #makeupfree  #eyeshadowfree  #happybirthday  #hadiahawek  #barangfree 
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu
.
.
Cara nak menang giveaways
🔰Follow @igshop_138
🔰Like Gmbar contest ni
🔰Tagged rakan korang
.
.
🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang
🎁Contest akan tutup bila-bila
.
#contest #giveaways #morphe35os #kosmetik #hadiahmakeup #hadiahfree #makeupfree #eyeshadowfree #happybirthday #hadiahawek #barangfree
Hai Hai Hai.. Saya rasa nak buat giveaway contest lah.. Ni hadiah untuk giveaway "MORPHE 35OS" !! Jom gurls kat luar sane yang hantu make up join contest @igshop_138.. Yang laki jangan cakap takdek function giveaway ni utk korang.. Boleh bagi hadiah birthday kat awek, kakak ibu korang tauu . . Cara nak menang giveaways 🔰Follow @igshop_138 🔰Like Gmbar contest ni 🔰Tagged rakan korang . . 🎁Tagged paling banyak akan dapat MORPHE 35OS 🎁Komen paling last akan dikira pemenang 🎁Contest akan tutup bila-bila . #contest  #giveaways  #morphe35os  #kosmetik  #hadiahmakeup  #hadiahfree  #makeupfree  #eyeshadowfree  #happybirthday  #hadiahawek  #barangfree 
- Resep jadi Ayah Hebat 
Inilah resep menjadi ayah idola versi Ian Bruce dalam bukunya “How to be Great Dad” ➢ BERIKAN CINTA TAK BERSYARAT dalam keadaan apapun bahkan saat anak muntah di kursi mobil yang baru dibeli.
➢ MEMILIKI WAKTU UNTUK BERDISKUSI dengan anak. Kelak anak tidak akan sungkan untuk curhat dengan Anda
➢ MEMILIKI WAKTU UNTUK BERMAIN DAN MEMERHATIKAN ANAK sehingga bonding antara ayah dan anak makin kuat.
➢ SABAR MENGHADAPI ANAK. Daripada menghukum anak, sebaiknya Anda memberi ruang untuk belajar dan tumbuh dengan dorongan semangat kepercayaan dari Anda.
➢ BERIKAN CONTOH YANG BAIK karena Anda adalah model pertama yang dilihat oleh anak.
➢ CIPTAKAN KEGEMBIRAAN. Prioitas pertama dalam hidup anak adalah menyisipkan kegembiraan dan ‘kegilaan’ dalam jadwal hariannya

Setuju? Ayo tag ke suami tercinta, supaya ia makin dekat dan dicintai anak,
- Resep jadi Ayah Hebat Inilah resep menjadi ayah idola versi Ian Bruce dalam bukunya “How to be Great Dad” ➢ BERIKAN CINTA TAK BERSYARAT dalam keadaan apapun bahkan saat anak muntah di kursi mobil yang baru dibeli. ➢ MEMILIKI WAKTU UNTUK BERDISKUSI dengan anak. Kelak anak tidak akan sungkan untuk curhat dengan Anda ➢ MEMILIKI WAKTU UNTUK BERMAIN DAN MEMERHATIKAN ANAK sehingga bonding antara ayah dan anak makin kuat. ➢ SABAR MENGHADAPI ANAK. Daripada menghukum anak, sebaiknya Anda memberi ruang untuk belajar dan tumbuh dengan dorongan semangat kepercayaan dari Anda. ➢ BERIKAN CONTOH YANG BAIK karena Anda adalah model pertama yang dilihat oleh anak. ➢ CIPTAKAN KEGEMBIRAAN. Prioitas pertama dalam hidup anak adalah menyisipkan kegembiraan dan ‘kegilaan’ dalam jadwal hariannya Setuju? Ayo tag ke suami tercinta, supaya ia makin dekat dan dicintai anak,
It's starting to feel a lot like summer!!!😊☀️☀️💘 thanks to my @protectolé day cream and am able to feel comfortable without wearing make up!!!! #naturalface#summersoon#positivevibes#makeupfree
🌴This is my happy place🤗💕
Had terrific Tuesday swimming with wild manatees & world famous Mermaids today at @WeekiWacheeSprings ☀️🐳🐙🐚🐟🐠 I love Florida🏝
>>Follow along on daily adventures here on IG stories (swimming underwater footage!) & Snap stories, I'm LadyPeters everywhere<<
╳ Color: @ArcticFoxHairColor by yours truly, strengthened & repaired w/ @Olaplex 🌈
╳ @sheamoisture products to keep my hair silkily conditioned throughout all the swimming!
╳Sunnies: @ZenniOptical
Let's be friends!
•Snapchat, FB & Instagram: @ ladypeters
•YouTube & Twitter: @ ladypetersa•
•
•
•
•
•
#WeekiWachee #crueltyfreebeauty #swim #hairinspo #poolside #poolsidechillin #RainbowLife #altgirl #makeupfree #purplehair #mermaids #hairpainting #SheaMoisture #SheaBassador #everybodygetslove  #mermaidlife #mermaidhair #unicornlife  #lensflare #FloridaLife #nomakeupday #nomakeupselfie  #makeuplover #unicorns #rainbowhair #mermaid #pastelhair #arcticfoxhaircolor #arcticfox
🌴This is my happy place🤗💕 Had terrific Tuesday swimming with wild manatees & world famous Mermaids today at @WeekiWacheeSprings ☀️🐳🐙🐚🐟🐠 I love Florida🏝 >>Follow along on daily adventures here on IG stories (swimming underwater footage!) & Snap stories, I'm LadyPeters everywhere<< ╳ Color: @ArcticFoxHairColor by yours truly, strengthened & repaired w/ @Olaplex 🌈 ╳ @sheamoisture products to keep my hair silkily conditioned throughout all the swimming! ╳Sunnies: @ZenniOptical Let's be friends! •Snapchat, FB & Instagram: @ ladypeters •YouTube & Twitter: @ ladypetersa• • • • • • #WeekiWachee  #crueltyfreebeauty  #swim  #hairinspo  #poolside  #poolsidechillin  #RainbowLife  #altgirl  #makeupfree  #purplehair  #mermaids  #hairpainting  #SheaMoisture  #SheaBassador  #everybodygetslove   #mermaidlife  #mermaidhair  #unicornlife   #lensflare  #FloridaLife  #nomakeupday  #nomakeupselfie   #makeuplover  #unicorns  #rainbowhair  #mermaid  #pastelhair  #arcticfoxhaircolor  #arcticfox 
Today's been a great, productive day!  Purged my bedroom of unnecessary junk, gave myself a facial, organized my makeup and beauty supplies, and got in my workout! (Plus put in a quick four hours covering at work.) Thought I'd share this quick #postworkout #selfie because I'm sweaty and smelly.... And I'm happy with how my skin is looking!  Funny how I spend good money on the same healthy, dewy glow that I achieve naturally after lifting weights for forty-five minutes.  If only I could find a way to make sweat smell like flowers, I'd save myself a fortune!!! 😂😂😂 #healthy #fitness #makeupfree #sweaty #chestandtricepsday #tired #dewyskin #skincare #stayhydrated
Today's been a great, productive day! Purged my bedroom of unnecessary junk, gave myself a facial, organized my makeup and beauty supplies, and got in my workout! (Plus put in a quick four hours covering at work.) Thought I'd share this quick #postworkout  #selfie  because I'm sweaty and smelly.... And I'm happy with how my skin is looking! Funny how I spend good money on the same healthy, dewy glow that I achieve naturally after lifting weights for forty-five minutes. If only I could find a way to make sweat smell like flowers, I'd save myself a fortune!!! 😂😂😂 #healthy  #fitness  #makeupfree  #sweaty  #chestandtricepsday  #tired  #dewyskin  #skincare  #stayhydrated 
I did it! I renewed for my next year as a Rodan+Fields consultant and it's even more exciting now than it was 3 years ago. ONLY THIS TIME, my #goals are higher because I've lived the #power of this #gift. In the last 3 years, this company has allowed me so many amazing things and #experiences. Here are just a few that come to mind: 👩🏼‍🎓Accelerate my student loan #debtrepayment 💁🏼Paid for my #skincare and lash boosting awesomeness.
🗽 Paid for a trip to Vegas with my girls.
🌊 Covered #scuba adventure and equipment costs. 🏡 Paid the escrow deposit on our new #home 💇🏼 Paid for thousand of dollars in clothing, home decor, salon and massage appointments (and tips).
⛰ Took a mini mountain #vacation for some me time. 💰 Has given me the security I always needed but never realized I wanted so badly.
🙈 Helped break me free of my shycoon (cacoon of shyness). 👯 Given me the pleasure of working with, reconnecting and befriending dozens of ambitious and insuring women. 💞 Confidence to walk out of my house into public with not a lick of make-up on today. 
Can you imagine how it could help you?? Why not take a step into the unknown, as I did just 3 yeas ago? We can redefine your life together. I'll show you how. 
What's more?? The industry disruptor, Lash Boost is back in stock and ready for you to leverage - TODAY! 
Message me for details or visit my site (link in bio) to learn more. 💜

#growandblossom #redefininglife #beautyredefined #makeupfree #lashboost #nofilter
I did it! I renewed for my next year as a Rodan+Fields consultant and it's even more exciting now than it was 3 years ago. ONLY THIS TIME, my #goals  are higher because I've lived the #power  of this #gift . In the last 3 years, this company has allowed me so many amazing things and #experiences . Here are just a few that come to mind: 👩🏼‍🎓Accelerate my student loan #debtrepayment  💁🏼Paid for my #skincare  and lash boosting awesomeness. 🗽 Paid for a trip to Vegas with my girls. 🌊 Covered #scuba  adventure and equipment costs. 🏡 Paid the escrow deposit on our new #home  💇🏼 Paid for thousand of dollars in clothing, home decor, salon and massage appointments (and tips). ⛰ Took a mini mountain #vacation  for some me time. 💰 Has given me the security I always needed but never realized I wanted so badly. 🙈 Helped break me free of my shycoon (cacoon of shyness). 👯 Given me the pleasure of working with, reconnecting and befriending dozens of ambitious and insuring women. 💞 Confidence to walk out of my house into public with not a lick of make-up on today. Can you imagine how it could help you?? Why not take a step into the unknown, as I did just 3 yeas ago? We can redefine your life together. I'll show you how. What's more?? The industry disruptor, Lash Boost is back in stock and ready for you to leverage - TODAY! Message me for details or visit my site (link in bio) to learn more. 💜 #growandblossom  #redefininglife  #beautyredefined  #makeupfree  #lashboost  #nofilter 
Most amazing eyes award goes this this babe! ❤️
#nofilterused 
How stunning does she look?! Georgia is wearing our Most popular set, The Natural Full Chic set. This set is 85 lashes per eye which is perfect for every day ❤️ Maintenance is only every 3-4 weeks depending on how well you look after them & will 100% replace your mascara & open up your eyes 😍🙌🏽 To find out more, text through 0432 500 001 CLB x
Most amazing eyes award goes this this babe! ❤️ #nofilterused  How stunning does she look?! Georgia is wearing our Most popular set, The Natural Full Chic set. This set is 85 lashes per eye which is perfect for every day ❤️ Maintenance is only every 3-4 weeks depending on how well you look after them & will 100% replace your mascara & open up your eyes 😍🙌🏽 To find out more, text through 0432 500 001 CLB x
Nothing like a Lash Nap to save the day 😴 
Getting lashes is such a relaxing treatment & perfect for a little 'me time' 
Most of our clients are quick to fall asleep & unwind. Getting your lashes should not be a painful or an uncomfortable experience. 
Appointments still available this Saturday, call us to schedule in 0432 500 001 xx
Nothing like a Lash Nap to save the day 😴 Getting lashes is such a relaxing treatment & perfect for a little 'me time' Most of our clients are quick to fall asleep & unwind. Getting your lashes should not be a painful or an uncomfortable experience. Appointments still available this Saturday, call us to schedule in 0432 500 001 xx
Anak adalah hal yg selalu di idamankan semua orang karna dia kebahagiaan dunia dan akhirat. Jemput baby dengan promil BEE

KONSULTASI GRATIS SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN
PIN BBM: D742B4A8
WA/tlf: 085806653481
Www.clinikcepathamil.com
Anak adalah hal yg selalu di idamankan semua orang karna dia kebahagiaan dunia dan akhirat. Jemput baby dengan promil BEE KONSULTASI GRATIS SEPUTAR HAMBATAN KEHAMILAN PIN BBM: D742B4A8 WA/tlf: 085806653481 Www.clinikcepathamil.com
Sekitar 17% ibu hamil yang keguguran karena problem sindroma antikardiolipin atau anti cardiolipin antibodies (ACA). Dimana tubuh menghasilkan antibodi yang justru menyerang antikardiolipin karena dianggap “musuh”. Kardiolipin adalah senyawa protein yang terdapat pada selaput sel pelindung organ, yang bekerja untuk mengentalkan darah.

Kondisi pengentalan darah, yang terjadi pada penderita ACA pada wanita hamil menyebabkan pembekuan darah di dalam pembuluh. Apabila terjadi di plasenta akan menghambat aliran oksigen dan zat-zat gizi ke janin... ...yang beresiko tinggi mengakibatkan terganggunya perkembangan janin, hingga yang terburuk mengakibatkan bayi meninggal dunia. .
.

Yuk Follow @inspirasi.pasutri12
Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . .

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann
Sekitar 17% ibu hamil yang keguguran karena problem sindroma antikardiolipin atau anti cardiolipin antibodies (ACA). Dimana tubuh menghasilkan antibodi yang justru menyerang antikardiolipin karena dianggap “musuh”. Kardiolipin adalah senyawa protein yang terdapat pada selaput sel pelindung organ, yang bekerja untuk mengentalkan darah. Kondisi pengentalan darah, yang terjadi pada penderita ACA pada wanita hamil menyebabkan pembekuan darah di dalam pembuluh. Apabila terjadi di plasenta akan menghambat aliran oksigen dan zat-zat gizi ke janin... ...yang beresiko tinggi mengakibatkan terganggunya perkembangan janin, hingga yang terburuk mengakibatkan bayi meninggal dunia. . . Yuk Follow @inspirasi.pasutri12 Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann 
Lucunya 😍
.
.

Yuk Follow @inspirasi.pasutri12
Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . .

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann
Lucunya 😍 . . Yuk Follow @inspirasi.pasutri12 Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann 
Sekitar 17% ibu hamil yang keguguran karena problem sindroma antikardiolipin atau anti cardiolipin antibodies (ACA). Dimana tubuh menghasilkan antibodi yang justru menyerang antikardiolipin karena dianggap “musuh”. Kardiolipin adalah senyawa protein yang terdapat pada selaput sel pelindung organ, yang bekerja untuk mengentalkan darah.

Kondisi pengentalan darah, yang terjadi pada penderita ACA pada wanita hamil menyebabkan pembekuan darah di dalam pembuluh. Apabila terjadi di plasenta akan menghambat aliran oksigen dan zat-zat gizi ke janin... ...yang beresiko tinggi mengakibatkan terganggunya perkembangan janin, hingga yang terburuk mengakibatkan bayi meninggal dunia. .
.

Yuk Follow@inspirasi.pasutri12
Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . .

Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann
Sekitar 17% ibu hamil yang keguguran karena problem sindroma antikardiolipin atau anti cardiolipin antibodies (ACA). Dimana tubuh menghasilkan antibodi yang justru menyerang antikardiolipin karena dianggap “musuh”. Kardiolipin adalah senyawa protein yang terdapat pada selaput sel pelindung organ, yang bekerja untuk mengentalkan darah. Kondisi pengentalan darah, yang terjadi pada penderita ACA pada wanita hamil menyebabkan pembekuan darah di dalam pembuluh. Apabila terjadi di plasenta akan menghambat aliran oksigen dan zat-zat gizi ke janin... ...yang beresiko tinggi mengakibatkan terganggunya perkembangan janin, hingga yang terburuk mengakibatkan bayi meninggal dunia. . . Yuk Follow@inspirasi.pasutri12 Untuk dapat Info RAHASIA CEPAT HAMIL Serta Konsultasi Tentang Seputar Masalah Kehamilan dan Infertilitas konsultasi Selangkapnya Via BBM/WA Yg Ada Di Bio (Privasi Terjaga) . . . . Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! - #regrann 
Makeup and fashion is so fun but to do what I do takes work and lots of pain especially during a huge flare. This day was simple to others but for me it was lesson day. Pain and joy all in one. I love me with or without the makeup and  I have more direction than ever in how to make this chronic illness a chronic beautiful life. #chronicbeaute  #makeupfree #beautiful #girlboss #bosslady #spoonie
Makeup and fashion is so fun but to do what I do takes work and lots of pain especially during a huge flare. This day was simple to others but for me it was lesson day. Pain and joy all in one. I love me with or without the makeup and I have more direction than ever in how to make this chronic illness a chronic beautiful life. #chronicbeaute  #makeupfree  #beautiful  #girlboss  #bosslady  #spoonie 
I dont care. Im me. Im happy. #noapprovalneeded #nakedface #makeupfree #lovemyself
"AKU INGIN ANAK"
Sering kali masalah hadir dalam rumah tangga karena TIDAK adanya seorang anak, seringkali pengadilan menjadi saksi perpisahan, lalu siapakah yang patut disalahkan?? Istri? Suami?!. Semua tidak ada yang salah, namun cepat berputus asa, tanpa mencari jawaban mengapa "AKU TAK KUNJUNG PUNYA ANAK? ". Ayah bunda, ketahuilah lama menikah tak kunjung memiliki momongan itu semua ada PENGHAMBATNYA | carilah solusi untuk menuntaskan penghambatnya, bukan PERNIKAHANNYA!! Solusikan masalah penghambat kehamilan anda sekarang juga 🙋
Pin: D742B4A8
Wa: 085806653481
"AKU INGIN ANAK" Sering kali masalah hadir dalam rumah tangga karena TIDAK adanya seorang anak, seringkali pengadilan menjadi saksi perpisahan, lalu siapakah yang patut disalahkan?? Istri? Suami?!. Semua tidak ada yang salah, namun cepat berputus asa, tanpa mencari jawaban mengapa "AKU TAK KUNJUNG PUNYA ANAK? ". Ayah bunda, ketahuilah lama menikah tak kunjung memiliki momongan itu semua ada PENGHAMBATNYA | carilah solusi untuk menuntaskan penghambatnya, bukan PERNIKAHANNYA!! Solusikan masalah penghambat kehamilan anda sekarang juga 🙋 Pin: D742B4A8 Wa: 085806653481
"I always like walking in the rain, so no one can see me crying." -Charlie Chaplin

Some days you need to just have a #makeupfree #selfie 💤

#Goodnight #GodBless #Snapchat #charliechaplin #quotes #SoutheastGeorgia
#Georgia #american #dutch #german #slovak #hungarian #irish #RomanCatholic #sleepy
Tuesday night vibes ✌️#makeupfree #instagram #instadaily #instalife
So I don't actually think that I have ever put up a makeup free selfie and why not lol.... It's taken me a lot of time to be comfortable(ish) in my skin and having constantly fought with acne it's not been easy but sometimes you just have to say "fuck it" and give your skin a break! I'd recommend you to give it a go 👽 #makeupfree#selfie#glasses#alien#fivehead#messybun#notacutemessybun#hunbun
So I don't actually think that I have ever put up a makeup free selfie and why not lol.... It's taken me a lot of time to be comfortable(ish) in my skin and having constantly fought with acne it's not been easy but sometimes you just have to say "fuck it" and give your skin a break! I'd recommend you to give it a go 👽 #makeupfree #selfie #glasses #alien #fivehead #messybun #notacutemessybun #hunbun 
My indian parents' wish has come true...Dr. Uppin is present 👊💼👓🔬📷 #bts #playingdoctor #sidegig
Warning ⚠️ actual photo of what real women look like after working out. Red faced, sweaty, exhausted but just so grateful for a healthy body that allows me to run, lift, jump and keep active at 41. Sure the knees hurt just a little more and pace is not quite as quick but I'm only in competition with myself. @steelemystyle inspired me this morning to post a makeup free selfie so here it is and I'm proud. @lornajaneactive tank (running makes me happy) we'll actually after I run I'm happy, during not so much😩 
@rockwearaustralia tights 
#realmumstyle #everydaystyle #fitnessjourney #activewear #gymtime #runningmakesmehappy #hypegym #goldcoast #bodypositive #nofilter #makeupfree #daysoff #liveyourlifeinfullcolour #spotmystyle #loveyourselffirst #realstreetstyle #beyourinnercheerleader
Warning ⚠️ actual photo of what real women look like after working out. Red faced, sweaty, exhausted but just so grateful for a healthy body that allows me to run, lift, jump and keep active at 41. Sure the knees hurt just a little more and pace is not quite as quick but I'm only in competition with myself. @steelemystyle inspired me this morning to post a makeup free selfie so here it is and I'm proud. @lornajaneactive tank (running makes me happy) we'll actually after I run I'm happy, during not so much😩 @rockwearaustralia tights #realmumstyle  #everydaystyle  #fitnessjourney  #activewear  #gymtime  #runningmakesmehappy  #hypegym  #goldcoast  #bodypositive  #nofilter  #makeupfree  #daysoff  #liveyourlifeinfullcolour  #spotmystyle  #loveyourselffirst  #realstreetstyle  #beyourinnercheerleader 
Back on my soapbox preachin' to y'all how much I love good, clear, and healthy skin. 📢 That sheeny appearance is from a cellular renewal mask I use 2x a week by @arbonne and it's my "can't live without" kinda product. Let me break it down for ya on what's inside: • Sustainable orange stem cells help to improve the appearance of skin radiance, elasticity, firmness and texture
• Brown algae extract helps diminish the appearance of fine lines and wrinkles
• Alpha and beta hydroxy acids work to reveal fresh-looking skin
• Pineapple and papaya extracts exfoliate to enhance the look of soft, smooth skin

One more added bonus, its Vegan certified AND gluten free. Need I say more?
Back on my soapbox preachin' to y'all how much I love good, clear, and healthy skin. 📢 That sheeny appearance is from a cellular renewal mask I use 2x a week by @arbonne and it's my "can't live without" kinda product. Let me break it down for ya on what's inside: • Sustainable orange stem cells help to improve the appearance of skin radiance, elasticity, firmness and texture • Brown algae extract helps diminish the appearance of fine lines and wrinkles • Alpha and beta hydroxy acids work to reveal fresh-looking skin • Pineapple and papaya extracts exfoliate to enhance the look of soft, smooth skin One more added bonus, its Vegan certified AND gluten free. Need I say more?
My goal for the next 5 months is to look in the mirror throughout each small success and say "I'm proud of you." Instead of saying " i hate this about you ......"
Me, myself & I are finally becoming friends.

#planetfitness #gym #abs #like4like #followforfollow #core #healthy #cardio #weightloss #balanceddiet #workout #tattoos #girlswholift #transformationtuesday #natural #makeupfree #zen #curves #selflove #greeneyes #fit #sweat #down50lbs #goals #success #positivity #yoga #choices #ottawa #2017
My goal for the next 5 months is to look in the mirror throughout each small success and say "I'm proud of you." Instead of saying " i hate this about you ......" Me, myself & I are finally becoming friends. #planetfitness  #gym  #abs  #like4like  #followforfollow  #core  #healthy  #cardio  #weightloss  #balanceddiet  #workout  #tattoos  #girlswholift  #transformationtuesday  #natural  #makeupfree  #zen  #curves  #selflove  #greeneyes  #fit  #sweat  #down50lbs  #goals  #success  #positivity  #yoga  #choices  #ottawa  #2017 
Love yourself with or without makeup. With or without a filter. With or without dope lighting. 😘 And don't try to downplay women who love to beat their face. If you look good without makeup, right on! But I think women should be lifted up for taking pride in themselves period!! ❤️I really can't stand when I see women talking ish about other women who love to wear makeup. Sis don't be mad... the only reason you never wear makeup is because you don't know how to! Lift your fellow women up regardless. #transformationtuesday#selflove#celebratemyself#bareskin#natural#makeupfree#beatface#transformation#dimples#beforeandafter
Love yourself with or without makeup. With or without a filter. With or without dope lighting. 😘 And don't try to downplay women who love to beat their face. If you look good without makeup, right on! But I think women should be lifted up for taking pride in themselves period!! ❤️I really can't stand when I see women talking ish about other women who love to wear makeup. Sis don't be mad... the only reason you never wear makeup is because you don't know how to! Lift your fellow women up regardless. #transformationtuesday #selflove #celebratemyself #bareskin #natural #makeupfree #beatface #transformation #dimples #beforeandafter 
This is me, the first picture is today, outside in the natural light with no make up on except mascara (and my eyebrows are microbladed) and the other picture is November of 2013, 4 years ago, full liquid foundation, under eye concealer, concealer on my chin and nose to hide all the redness, blush, bronzer, etc. I talk a lot about Rodan and Fields, but it has literally changed my life, my self esteem, my comfort level with my skin. It's amazing what some clear skin, lashes, and brows can do for a girl!! 🤗 And the 2013 picture was on a good day, without the cystic acne I've always battled! 😳

My skin isn't perfect, I probably got a little too much sun this summer, and I still get the occasional break out, but it's so much more manageable than what I used to get. And while I'm 4 years older than that picture, I feel younger and better. 
THIS is why I talk about it so much. I want you to have the same experience that I have. Message me today to feel your best, you won't regret it! Xo

#lifechangingskincare #rflife #rfskin #feelbeautiful #rfjourney  #RFGoNaked  #rflashboost  #rfteam  #beautifulskin  #makeupfree #betterwithage #aginggracefully #antiagingskincare #antiaging #reverse #unblemish
This is me, the first picture is today, outside in the natural light with no make up on except mascara (and my eyebrows are microbladed) and the other picture is November of 2013, 4 years ago, full liquid foundation, under eye concealer, concealer on my chin and nose to hide all the redness, blush, bronzer, etc. I talk a lot about Rodan and Fields, but it has literally changed my life, my self esteem, my comfort level with my skin. It's amazing what some clear skin, lashes, and brows can do for a girl!! 🤗 And the 2013 picture was on a good day, without the cystic acne I've always battled! 😳 My skin isn't perfect, I probably got a little too much sun this summer, and I still get the occasional break out, but it's so much more manageable than what I used to get. And while I'm 4 years older than that picture, I feel younger and better. THIS is why I talk about it so much. I want you to have the same experience that I have. Message me today to feel your best, you won't regret it! Xo #lifechangingskincare  #rflife  #rfskin  #feelbeautiful  #rfjourney  #RFGoNaked  #rflashboost  #rfteam  #beautifulskin  #makeupfree  #betterwithage  #aginggracefully  #antiagingskincare  #antiaging  #reverse  #unblemish 
My wonderful cousin did my hair today it's a lob #simple #makeupfree #glasses #lace #invisibleillness #influenster #lob #hair #haircut #littlechanges #maurices #beautiful
My wonderful cousin did my hair today it's a lob #simple #makeupfree #glasses #lace #invisibleillness #influenster #lob #hair #haircut #littlechanges #maurices #beautiful
These @aquakiwi_ #chokers make such a statement that I felt confident enough to take a #nomakeup selfie! #AquaKiwi #jewelry #choker #selfie #célfie #makeupfree #allnatural #blonde #leatherandlace
💗ESSENTIAL CARE is a Complete Care Routine for everyday Hydrated Radiant Skin.⠀
⠀
💗2 Steps. 1 Powerful Box⠀
💗Hydrates and Balances the Skin⠀
💗Gently Soften Blemishes & Hyperpigmentation⠀
💗Gently Soothe Reactive Skin⠀
⠀
.⠀
. ⠀
.⠀
#tahnyc #glow #loveyourskin  #lovetheskinyourein #rethinkbeauty  #daretogobare
make up free in LA 💜
make up free in LA 💜
Falling more and more in love with every piece of artwork I add to my body.....my collection is slowly growing and with it I'm becoming more and more me 😊, still a long way to go but it's a personal journey I am fully embracing....😊 ❤️ good night instagram 😴💜
Falling more and more in love with every piece of artwork I add to my body.....my collection is slowly growing and with it I'm becoming more and more me 😊, still a long way to go but it's a personal journey I am fully embracing....😊 ❤️ good night instagram 😴💜
Camping Mornings 🏕 @march_nick #camping #tenting #cuddles #makeupfree #cozy
My daughter makes me burst into giggles, trying to do my natural end of the night no makeup pics to demonstrate my skin regime and she sends me into hysterics 😂 #iloveher #ilovemychildren #outofthemouthsofbabes #natural #giggles #makeupfree #nighttimeroutine #celticbeauty #younique #skincare #youniqueproducts #youniquepresenter #youniquelife #makeup #beauty #cosmetics #ilovemakeup #makeuplover #makeupaddict #makeupjunkie #makeupmafia #mua #makeupartist #beautyblogger #bossbabe #momlife #instabeauty #instaglam #selfie
My daughter makes me burst into giggles, trying to do my natural end of the night no makeup pics to demonstrate my skin regime and she sends me into hysterics 😂 #iloveher  #ilovemychildren  #outofthemouthsofbabes  #natural  #giggles  #makeupfree  #nighttimeroutine  #celticbeauty  #younique  #skincare  #youniqueproducts  #youniquepresenter  #youniquelife  #makeup  #beauty  #cosmetics  #ilovemakeup  #makeuplover  #makeupaddict  #makeupjunkie  #makeupmafia  #mua  #makeupartist  #beautyblogger  #bossbabe  #momlife  #instabeauty  #instaglam  #selfie 
"The spiritual journey is not about acquiring something outside yourself, rather, you are penetrating deep layers and veils to return to the deepest truth of your own being "✏️ Ram dass. Nightnight - count your blessings 🌌
"The spiritual journey is not about acquiring something outside yourself, rather, you are penetrating deep layers and veils to return to the deepest truth of your own being "✏️ Ram dass. Nightnight - count your blessings 🌌
A little nervous to post but it's an important reminder #psa about leading with love ❤️ and light! Love breeds love everyone and it's easy to hate, it's easy to be angry. It's harder to be kind, but it is worth it... it's scary enough out there. #bekind
A little nervous to post but it's an important reminder #psa  about leading with love ❤️ and light! Love breeds love everyone and it's easy to hate, it's easy to be angry. It's harder to be kind, but it is worth it... it's scary enough out there. #bekind