an online Instagram web viewer

#malaya medias

Photos

Trial with the copics... 😂😂 and please ignore the bad penmanship 🙏🙏🙏 #sadsong
#mermaid 
#moiradelatorre
#malaya
From France with love 🇫🇷 ❤️ Readers of @theprettycream @lajoliecreme are receiving our beloved Repair & Style Hair Oil this month and we couldn't be happier that our best-seller is making some noise overseas 😉
Thanks so much for this gorgeous photo @mariec0288 😘
.
.
#Repost @mariec0288
・・・
Le retour tant attendu de @lajoliecreme !🌿#beauty #lajoliecreme #theprettycream #malaya #malayaorganics #oil #hairoil #beautyaddict #cocooning #green #natural #organic #bio #tropcontente
From France with love 🇫🇷 ❤️ Readers of @theprettycream @lajoliecreme are receiving our beloved Repair & Style Hair Oil this month and we couldn't be happier that our best-seller is making some noise overseas 😉 Thanks so much for this gorgeous photo @mariec0288 😘 . . #Repost  @mariec0288 ・・・ Le retour tant attendu de @lajoliecreme !🌿#beauty  #lajoliecreme  #theprettycream  #malaya  #malayaorganics  #oil  #hairoil  #beautyaddict  #cocooning  #green  #natural  #organic  #bio  #tropcontente 
I should spend more time exploring archives🔎#SybilKathigasu #malaya #japaneseoccupation #freedomfighter #unsunghero
.
Excerpt from the text reads:
'Mrs. Sybil Kathigasu was strapped, blindfolded to a bench while water was passed through her nose. When her stomach was inflated, her Japanese captors forced water through her nose, eyes, ears and mouth by pressing boards against her body.
Her six year old daughter (Dawn) was tortured in her presence, bound hand and foot, suspended from an ant-covered tree. Before her mother's eyes, a kerosene fire was lit beneath the child. Although the rope was about to be cut, Mrs Kathigasu refuse to divulge vital information.
Finally, a high-ranking Japanese officer intervened, Dawn was released and her mother sent back to the cell.
She and her husband set up a dispensary to assist communist-led guerillas in their jungle fight against invading Japanese forces...'
I should spend more time exploring archives🔎#SybilKathigasu  #malaya  #japaneseoccupation  #freedomfighter  #unsunghero  . Excerpt from the text reads: 'Mrs. Sybil Kathigasu was strapped, blindfolded to a bench while water was passed through her nose. When her stomach was inflated, her Japanese captors forced water through her nose, eyes, ears and mouth by pressing boards against her body. Her six year old daughter (Dawn) was tortured in her presence, bound hand and foot, suspended from an ant-covered tree. Before her mother's eyes, a kerosene fire was lit beneath the child. Although the rope was about to be cut, Mrs Kathigasu refuse to divulge vital information. Finally, a high-ranking Japanese officer intervened, Dawn was released and her mother sent back to the cell. She and her husband set up a dispensary to assist communist-led guerillas in their jungle fight against invading Japanese forces...'
Kantoi ah cuba mekap mak

recommended page
@lawak.ohsem
@twitter_lawak
@lawak.sombong
@riseupmuslim

#lawak #lawakdunia #lucu #lawakmalaysia #malaya #malaysia #9gag #lawakla #paidreview #fattahamin #neelofa #aliffaziz #zizanrazak #mirafilzah #sweet #followback #newpost #igshop #igshopmalaysia #johor #ngakak #kiniviral #lawakboring #lawakhambar #lawak4x4 #lawakohsem #lawaksombong
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?"
.
SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak?
.
.
NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah
.
Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan,
. 😃😃😄 📣Dah la HALAL..
📣 Lulus KKM
📣 Produk Memang Rare
📣 Beribu Testimoni Berjaya 
Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485
📱WA:+6282284812367
Atau click saja link di bawah ⬇
http://pin.bbm.com/D9C63485
@ tinggalkan no anda. Tq😊

#Tinggibadan #Peninggi #tinggi #peninggibadantiens #heightupmalaysia #heightup #height #tiensmalaysia #spirulina #tianshi #pdrm #angkatantenteramalaysia #tudm #tldm #maharajalawakmega #bangi #bangisentral #malaysia #malaya
BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . SEDIH SANGAT😭😭😢? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smpai umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk BioTeknologi Nano TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 12-40 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . 😃😃😄 📣Dah la HALAL.. 📣 Lulus KKM 📣 Produk Memang Rare 📣 Beribu Testimoni Berjaya Aii xkan nak tengok jer.. Whatsapp terus admin : 📱BBM:D9C63485 📱WA:+6282284812367 Atau click saja link di bawah ⬇ http://pin.bbm.com/D9C63485 @ tinggalkan no anda. Tq😊 #Tinggibadan  #Peninggi  #tinggi  #peninggibadantiens  #heightupmalaysia  #heightup  #height  #tiensmalaysia  #spirulina  #tianshi  #pdrm  #angkatantenteramalaysia  #tudm  #tldm  #maharajalawakmega  #bangi  #bangisentral  #malaysia  #malaya 
Un fragmento de Ganepathy de lo que fue nuestra participación en Vaudeville @materiaprimagestora. Este  Vanname  describe al dios Ganesha. Interpretado por @mariapazv y @monica_rodriguez_balboa en la danza y en la música por @danadecolores, Valentina Mira y @kandyankenai  #kandyan #danzakandyan #ganesha #ganepathy #malaya
Un fragmento de Ganepathy de lo que fue nuestra participación en Vaudeville @materiaprimagestora. Este Vanname describe al dios Ganesha. Interpretado por @mariapazv y @monica_rodriguez_balboa en la danza y en la música por @danadecolores, Valentina Mira y @kandyankenai #kandyan  #danzakandyan  #ganesha  #ganepathy  #malaya 
lain orang lain cara ✌🏻lain orang lain citarasa 🤙🏻
sebab tu "nothing is perfect" 🙃
.
.
.
#view #boat #perfect #instastory #likethis #night #sweetdreams #malaya #💦
Seri Negara (originally called the King's House), opened in 1913, was a Governor's Residence to accomodate the official guest house of Governor of the Strait Settlement. When we gain independance in 1957, it still remain a property of the British Government until 1987. It was then repurpose into a hotel from 1989-2010. Currently it is being rented out to Asian Heritage Museum Sdn Bhd for an artifacts trading and performing arts centre.

#1910s #edwardian #edwardianarchitecture #classic #neoclassical #neoclassicism #house #mansion #architecture #vintage #vintageinspired #vintageinterior #vintagekl #european #englishhouse #colonialera #colonialstyle #britishcolonial #heritage #warisan #malaya #oldmalaya #kl #kualalumpur #discoverkualalumpur #malaysia #jalanmerdeka #travel
Seri Negara (originally called the King's House), opened in 1913, was a Governor's Residence to accomodate the official guest house of Governor of the Strait Settlement. When we gain independance in 1957, it still remain a property of the British Government until 1987. It was then repurpose into a hotel from 1989-2010. Currently it is being rented out to Asian Heritage Museum Sdn Bhd for an artifacts trading and performing arts centre. #1910s  #edwardian  #edwardianarchitecture  #classic  #neoclassical  #neoclassicism  #house  #mansion  #architecture  #vintage  #vintageinspired  #vintageinterior  #vintagekl  #european  #englishhouse  #colonialera  #colonialstyle  #britishcolonial  #heritage  #warisan  #malaya  #oldmalaya  #kl  #kualalumpur  #discoverkualalumpur  #malaysia  #jalanmerdeka  #travel 
Cieee Akur😍#offday#Malaya resto n cafe#Nagoyahillmall#batam
just how song easily shifts ones mode 🙃
#CHAR 
#nightswim #music #malaya #instanight
Cikgu terkejut murid dh pandai buat dab

recommended page
@lawak.ohsem
@twitter_lawak
@lawak.sombong
@riseupmuslim

#lawak #lawakdunia #lucu #lawakmalaysia #malaya #malaysia #9gag #lawakla #paidreview #fattahamin #neelofa #aliffaziz #zizanrazak #mirafilzah #sweet #followback #newpost #igshop #igshopmalaysia #johor #ngakak #kiniviral #lawakboring #lawakhambar #lawak4x4 #lawakohsem #lawaksombong
pedih ayat beliau hahaha
•
•
@kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_
@lawak.Chipster
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig
•
•
#malaya #malayavidgram #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakterkini #viralogy #lawakhambar #penyuterbang #malayvines #myvines #sgvines #myandsgvines #malaysiavines #singaporevines #malaysiaviners #malaysiaigers #astrogempak #kakisembang #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakhambar #ohsem #HBL #kakishare #tv3 #tonton #motif #motifviral
pedih ayat beliau hahaha • • @kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_ @lawak.Chipster @lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig • • #malaya  #malayavidgram  #vine  #lawakpendek  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #lawakterkini  #viralogy  #lawakhambar  #penyuterbang  #malayvines  #myvines  #sgvines  #myandsgvines  #malaysiavines  #singaporevines  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #astrogempak  #kakisembang  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #lawakhambar  #ohsem  #HBL  #kakishare  #tv3  #tonton  #motif  #motifviral 
🃏...我在梦中看到你。
.
I had a dream
.
 We were back to seventeen
.
 Summer nights and the liberties
.
 Never growing up 
I'll take with me the polaroids and the memories
.
.
.
.
Vejo você na cidade dos sonhos 
Eu tive  um sonho 
Voltamos para os dezessete anos ,noites de verão e de liberdades
Nunca crescendo... #williseeyou
.
.
.
.
.
.
.
.
#world #malaya #dreanscity #travel #myhome #myworld #asia #MALASIA #malaysia #asian #kl #petronas #klcity #sentul #thecaperssentu #love #goodnight #night #woman #athletepro #bikini #musa #fit #life #lifestyle #travel #viavendo #trip #morandonomundo
🃏...我在梦中看到你。 . I had a dream . We were back to seventeen . Summer nights and the liberties . Never growing up I'll take with me the polaroids and the memories . . . . Vejo você na cidade dos sonhos Eu tive um sonho Voltamos para os dezessete anos ,noites de verão e de liberdades Nunca crescendo... #williseeyou  . . . . . . . . #world  #malaya  #dreanscity  #travel  #myhome  #myworld  #asia  #MALASIA  #malaysia  #asian  #kl  #petronas  #klcity  #sentul  #thecaperssentu  #love  #goodnight  #night  #woman  #athletepro  #bikini  #musa  #fit  #life  #lifestyle  #travel  #viavendo  #trip  #morandonomundo 
Lol

turn on post notification
follow ig ni dan @fakta.sangat
tag rakan korang

recommended page
@lawak.ohsem
@twitter_lawak
@lawak.sombong
@riseupmuslim

#lawak #lawakdunia #lucu #lawakmalaysia #malaya #malaysia #9gag #lawakla #paidreview #fattahamin #neelofa #aliffaziz #zizanrazak #mirafilzah #sweet #followback #newpost #igshop #igshopmalaysia #johor #ngakak #kiniviral #lawakboring #lawakhambar #lawak4x4 #lawakohsem #lawaksombong
Apa?

turn on post notification
follow ig ni dan @fakta.sangat
tag rakan korang

recommended page
@lawak.ohsem
@twitter_lawak
@lawak.sombong
@riseupmuslim

#lawak #lawakdunia #lucu #lawakmalaysia #malaya #malaysia #9gag #lawakla #paidreview #fattahamin #neelofa #aliffaziz #zizanrazak #mirafilzah #sweet #followback #newpost #igshop #igshopmalaysia #johor #ngakak #kiniviral #lawakboring #lawakhambar #lawak4x4 #lawakohsem #lawaksombong
Lihat

turn on post notification
follow ig ni dan @fakta.sangat
tag rakan korang

recommended page
@lawak.ohsem
@twitter_lawak
@lawak.sombong
@riseupmuslim

#lawak #lawakdunia #lucu #lawakmalaysia #malaya #malaysia #9gag #lawakla #paidreview #fattahamin #neelofa #aliffaziz #zizanrazak #mirafilzah #sweet #followback #newpost #igshop #igshopmalaysia #johor #ngakak #kiniviral #lawakboring #lawakhambar #lawak4x4 #lawakohsem #lawaksombong
ASSALAMUALAIKUM w.b..t .
.
[AVAILABLE]
MAGNUM POMADE
Genuine Quality.
.. .
💈NOW RM40 only
💈Waterbased .
💈Strong Hold
💈High Shine
💈150 gram
💈Ocean Perfume Scent
💈Easy to Apply and Re-Comb Back
(Just put some water to re-style your hair) .
. .
.
👉FREE STICKER
👉FREE COMB
👉FREE POSTAGE (more than 2pcs). .
.
Shipping fees:
+RM5 Semenanjung.
+RM10 Sabah & Sarawak .

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Contact kami -
📞WhatApps : +6019-6073136 .
📱 WeChat id : PomadeMY_ ..
.

AGENT / SELLER DIPERLUKAN
.
.

#magnumpomade
#pomade#pomademy
#lokal#lokalah#sapotlokal
#gentleman#wakdoyok
#pomadeklia#pomadebanting
#hairstyle#malaya#hensem
#pomadesepang
##melaka#teganu#jdt
#phg#selangorku#trw
ASSALAMUALAIKUM w.b..t . . [AVAILABLE] MAGNUM POMADE Genuine Quality. .. . 💈NOW RM40 only 💈Waterbased . 💈Strong Hold 💈High Shine 💈150 gram 💈Ocean Perfume Scent 💈Easy to Apply and Re-Comb Back (Just put some water to re-style your hair) . . . . 👉FREE STICKER 👉FREE COMB 👉FREE POSTAGE (more than 2pcs). . . Shipping fees: +RM5 Semenanjung. +RM10 Sabah & Sarawak . Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Contact kami - 📞WhatApps : +6019-6073136 . 📱 WeChat id : PomadeMY_ .. . AGENT / SELLER DIPERLUKAN . . #magnumpomade  #pomade #pomademy  #lokal #lokalah #sapotlokal  #gentleman #wakdoyok  #pomadeklia #pomadebanting  #hairstyle #malaya #hensem  #pomadesepang  ##melaka #teganu #jdt  #phg #selangorku #trw 
Takde orang pakai Google sekarang. Semua pakai Siri. credit @syarruddin
•
•
@kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_
@lawak.Chipster
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig
•
•
#malaya #malayavidgram #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakterkini #viralogy #lawakhambar #penyuterbang #malayvines #myvines #sgvines #myandsgvines #malaysiavines #singaporevines #malaysiaviners #malaysiaigers #astrogempak #kakisembang #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakhambar #ohsem #HBL #kakishare #tv3 #tonton #motif #motifviral
Takde orang pakai Google sekarang. Semua pakai Siri. credit @syarruddin • • @kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_ @lawak.Chipster @lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig • • #malaya  #malayavidgram  #vine  #lawakpendek  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #lawakterkini  #viralogy  #lawakhambar  #penyuterbang  #malayvines  #myvines  #sgvines  #myandsgvines  #malaysiavines  #singaporevines  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #astrogempak  #kakisembang  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #lawakhambar  #ohsem  #HBL  #kakishare  #tv3  #tonton  #motif  #motifviral 
Tq boh 🙏🏽👍🏽😎
Repost from @megatbotologi using @RepostRegramApp - VINTAGE PATCHES.
Customised by: @jalileddy
#patches #vintage #oldschool #levis501 #levis #jeans #denim #custom #vintagewear #vintageshoes  #madeinusa #style #tampal #seluarlama #buntilstore #malaya #malaysia
Whatsapp us for details/#onlinestore 
#0125389505 
#0125389505 
#0125389505 
Visit us 
@buntil_store 
@buntil_store 
@buntil_store
13 #september 2017 #Beebot #my mom #cat Rest in peace ❤😪😔 sister #love you always.

Like and follow 
@nana.thepurpleroomz🔻
@thepurpleroomz 📷
@thepurpledesignz ⚫
@instashop.kl 🌟

Как и следовать 
@thepurpleroomz
@thepurpledesignz 
TQ 🔻

#Work for your dream dear. 
#q #quotes #quotesoftheday #quotestag #quotesofinstagram #style #feelings #streetphotography #photographysouls #photograpyoftheday #photographylovers #photography #malaya #s  #canon #canonasia #asia #VSCO  #freeyourcamera #followforfollowbackalways
13 #september  2017 #Beebot  #my  mom #cat  Rest in peace ❤😪😔 sister #love  you always. Like and follow @nana.thepurpleroomz🔻 @thepurpleroomz 📷 @thepurpledesignz ⚫ @instashop.kl 🌟 Как и следовать @thepurpleroomz @thepurpledesignz TQ 🔻 #Work  for your dream dear. #q  #quotes  #quotesoftheday  #quotestag  #quotesofinstagram  #style  #feelings  #streetphotography  #photographysouls  #photograpyoftheday  #photographylovers  #photography  #malaya  #s  #canon  #canonasia  #asia  #VSCO  #freeyourcamera  #followforfollowbackalways 
100 grams of lamb patty surely to satisfy your taste buds! Yummeh~😋
.
.
#malaysiantaste 
#malaysianfoodie 
#malaysianfood
#malaya 
#makan 
#makansedap 
#melaka 
#melakau 
#melakaviralfoods
tag rakan rabun korang
•
•
@kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_
@lawak.Chipster
@lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig
•
•
#malaya #malayavidgram #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakterkini #viralogy #lawakhambar #penyuterbang #malayvines #myvines #sgvines #myandsgvines #malaysiavines #singaporevines #malaysiaviners #malaysiaigers #astrogempak #kakisembang #lawakkeder #lawaktahapdewa #lawakhambar #ohsem #HBL #kakishare #tv3 #tonton #motif #motifviral
tag rakan rabun korang • • @kepalabawang_kau @lawakdalamkasut_ @lawak.Chipster @lawak.hangit @lawak_hambar @lawak_ker_der @lawaktahapdewa @himpunanbahanlawak @official_lawak_malaya @kakishare.my @senyum.sinis @lawak_swag @9gag @penyuterbang.ig • • #malaya  #malayavidgram  #vine  #lawakpendek  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #lawakterkini  #viralogy  #lawakhambar  #penyuterbang  #malayvines  #myvines  #sgvines  #myandsgvines  #malaysiavines  #singaporevines  #malaysiaviners  #malaysiaigers  #astrogempak  #kakisembang  #lawakkeder  #lawaktahapdewa  #lawakhambar  #ohsem  #HBL  #kakishare  #tv3  #tonton  #motif  #motifviral 
Malayaaa ka naaa @missjezzamarie , haha. #Malaya #vitaminsea #maniwayaisland #Beachlife #emostuff
🇬🇧 Hello beautiful people :) I finally finished the DSA related novel (it turned out to be quite cool and exciting in the end) and can now move on to another book that is located in Asia, yay! My friend borrowed me her book so I'm very curious as we share a love for Asian cultures and novels that deal with them :)
.
.
If you have any book recommendations that deal with Asian countries, especially China or Japan, feel free to tell me :)
.
.
#bookstagram #bookish #igreads #booksofig #bookworm #buch #bücher #bücherliebe #leseratte #bücherwurm #shelfie #japan #malaya #bibliophile #instaread #bookphotography #reading #booklover #instabook
🇬🇧 Hello beautiful people :) I finally finished the DSA related novel (it turned out to be quite cool and exciting in the end) and can now move on to another book that is located in Asia, yay! My friend borrowed me her book so I'm very curious as we share a love for Asian cultures and novels that deal with them :) . . If you have any book recommendations that deal with Asian countries, especially China or Japan, feel free to tell me :) . . #bookstagram  #bookish  #igreads  #booksofig  #bookworm  #buch  #bücher  #bücherliebe  #leseratte  #bücherwurm  #shelfie  #japan  #malaya  #bibliophile  #instaread  #bookphotography  #reading  #booklover  #instabook 
"Muffins Gold Version"
Kini dibuka untuk tempahan

Material : 100% Cotton
Colour : Marron
Saiz : XS - 4XL
Harga : RM40 + RM10 (Postage)
FREE Sticker Exclusive PAPERMALAYA

Tarikh Pre-Order
25/9/17 - 20/10/17

Tarikh delivery
1/11/17

Tempah sekarang! Whatsapp @

0126791210
"Muffins Gold Version" Kini dibuka untuk tempahan Material : 100% Cotton Colour : Marron Saiz : XS - 4XL Harga : RM40 + RM10 (Postage) FREE Sticker Exclusive PAPERMALAYA Tarikh Pre-Order 25/9/17 - 20/10/17 Tarikh delivery 1/11/17 Tempah sekarang! Whatsapp @ 0126791210
MALAYA mengucapkan selamat berjuang buat PENGGERAK Universiti MALAYA. Semoga terus berjuang dan memperoleh kejayaan. #TeguhBersama 
#Malaya
#StandingTogether
#TeguhBersama
ROCKABILLY AMRAN FANS BLACK EDITION 🕺🏻 (CLEARANCE STOCK!) cepat sebelum habis hehe .
🔥 FREE STICKER .
🔥 FREE SIKAT .
🔥 FREE POSTAGE (More than 2pcs) 🤤 .
.
.
👕 RM40
👕 Strong Hold
👕 High Shine
👕 Strawberry Scent
👕 4.0oz / 113gram .
👨🏻 Suitable for Curly Hair (All Hair Suitable) .
.
.
Untuk tempahan dan pertanyaan:
🎇 Screenshot gambar produk .
☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 .
🎟 Detail Bank akan diberikan .
🚀 Penghantaran ke Alamat anda .
.
MUDAH NYAAAA 😱😱😱 .
Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang ! 019-6073136 🙂 .
.
AGENT/DROPSHIP DIPERLUKAN .
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
.
.
#pomade #pomademy #tempatan #lokalah #lokal
#style #lelaki #hipster #swag #macho
#gentleman #jambang #vintage #rare #hairstyle
#malaya #jdt #kedah #johor #uitm 
#vespa #melaka #raya #sex #uniten
#barber #ukm #terapiinstagram #like #likeforlike
ROCKABILLY AMRAN FANS BLACK EDITION 🕺🏻 (CLEARANCE STOCK!) cepat sebelum habis hehe . 🔥 FREE STICKER . 🔥 FREE SIKAT . 🔥 FREE POSTAGE (More than 2pcs) 🤤 . . . 👕 RM40 👕 Strong Hold 👕 High Shine 👕 Strawberry Scent 👕 4.0oz / 113gram . 👨🏻 Suitable for Curly Hair (All Hair Suitable) . . . Untuk tempahan dan pertanyaan: 🎇 Screenshot gambar produk . ☎️ Whatapps kami (admin) 019-6073136 . 🎟 Detail Bank akan diberikan . 🚀 Penghantaran ke Alamat anda . . MUDAH NYAAAA 😱😱😱 . Dah tu? Apa tunggu lagi ! Whatapps kami sekarang ! 019-6073136 🙂 . . AGENT/DROPSHIP DIPERLUKAN . xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx . . #pomade  #pomademy  #tempatan  #lokalah  #lokal  #style  #lelaki  #hipster  #swag  #macho  #gentleman  #jambang  #vintage  #rare  #hairstyle  #malaya  #jdt  #kedah  #johor  #uitm  #vespa  #melaka  #raya  #sex  #uniten  #barber  #ukm  #terapiinstagram  #like  #likeforlike 
Salam semua..sorry lama meyepi..bz kerja..ni owner gambar kat tin penutup depan g-pomade..Seronok tgk @g_pomade, sampai nun jauh disana tu..siap pakai lg p sana..nnti try bg org sane calit bau n pakai..tggu feedback org sane #pomade #lokalpomade #gpomade #pomademalaya #malaysia #malaya #g_pomade #pomadeshop #pomademalaysiamurah #pomadeshop