an online Instagram web viewer

#malayproduct medias

Photos

Find someone that’s looks at you like she looks at her NEW FAVOURITE- Durian Coffee -#hongkong #disneyland #duriancoffee #china #malayproduct 
Order now stock terhad πŸ‘€

Whatsaap ; 017-8677303
Maryam Shawl by @qylarahijab ❀
Contact us for more details ✌
#SupportLocalProduct
#winningmentality 
#bisnesonline 
#malayproduct
Tadi dpt call arissa demam terus amek die bawak balek. Smpi uma die terus tdo. Tapi kene mommy pangku and pelok. πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ So sementara mommy kene duduk pangku die nie, nak upload feedback customer makan mooncake mak! 😱

Sapa nak pos pon boleh. Ni ada customer dr terengganu. Pos semalam hari ni dpt dah. Cpt betol! 
Okay. Mcm nie. Sebelom anda terlepas utk merasa mooncake dgn kadar segera. Jom selit order pos esok. Pos esok weiii, khames atau jumaat pagi confirm dpt boleh ngap ngap terus. 
Adudududu nikmat nya rasa mooncake sedap nie! 
1 box: 5pcs/rm20 
Postage fee : rm10.50

Boleh campur perisa

Red bean, lotus or pandan. Tanpa telo kuning ya. 
Sekali makan terasa sedap. In shaa allah memenuhi citarasa kesedapan dan kelembutan mooncake. 😍

Jom whatsapp 0179635869

#sayajual #mooncake #malayproduct #halalproduct #makbuat
Tadi dpt call arissa demam terus amek die bawak balek. Smpi uma die terus tdo. Tapi kene mommy pangku and pelok. πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ So sementara mommy kene duduk pangku die nie, nak upload feedback customer makan mooncake mak! 😱 Sapa nak pos pon boleh. Ni ada customer dr terengganu. Pos semalam hari ni dpt dah. Cpt betol! Okay. Mcm nie. Sebelom anda terlepas utk merasa mooncake dgn kadar segera. Jom selit order pos esok. Pos esok weiii, khames atau jumaat pagi confirm dpt boleh ngap ngap terus. Adudududu nikmat nya rasa mooncake sedap nie! 1 box: 5pcs/rm20 Postage fee : rm10.50 Boleh campur perisa Red bean, lotus or pandan. Tanpa telo kuning ya. Sekali makan terasa sedap. In shaa allah memenuhi citarasa kesedapan dan kelembutan mooncake. 😍 Jom whatsapp 0179635869 #sayajual  #mooncake  #malayproduct  #halalproduct  #makbuat 
Mat & Kerol ..chop! chop! chop ! Mat ni bukan "KUNYIT" ok !.. hahaha Mat ni sorg yg lmah lmbut, sopan santun, cuba tgk tu..duduk pon tratur.. elok ja.. kalau dy kunyit.. nmpak tak pakcik ngn makcik tu dok usha..mmpuih kna ligan keliling kmpung nnty! ... hahaha.. sapa rindu nak tgk crita @julajulibintangcinta lg?? πŸ˜‚πŸ˜‚.. doa2 kan lah kot2 blehh tgk yang lama skittttt😊😊.. aminnnn..
#julajulibintangcinta #JulaJuliBintangPutusCinta #pinjamkanhatiku #malayfilm #malayproduct #missthismoment
Mat & Kerol ..chop! chop! chop ! Mat ni bukan "KUNYIT" ok !.. hahaha Mat ni sorg yg lmah lmbut, sopan santun, cuba tgk tu..duduk pon tratur.. elok ja.. kalau dy kunyit.. nmpak tak pakcik ngn makcik tu dok usha..mmpuih kna ligan keliling kmpung nnty! ... hahaha.. sapa rindu nak tgk crita @julajulibintangcinta lg?? πŸ˜‚πŸ˜‚.. doa2 kan lah kot2 blehh tgk yang lama skittttt😊😊.. aminnnn.. #julajulibintangcinta  #JulaJuliBintangPutusCinta  #pinjamkanhatiku  #malayfilm  #malayproduct  #missthismoment 
Tq anak beranak ni beli roti kami then terus makan...lepas makan tambah beli lagi..Alhamdulillah syukur..
#handmadebakerycafe 
#handmadebakery 
#malaybread 
#malayproduct
Makanan kesihatan ✌
#PRECIOUSSnacks#FoodPorn#MalayProduct
πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„ 9th December 2017 event
at Japan Club of Kuala Lumpur 
A Japanese πŸ‡―πŸ‡΅ boy saying "TERIMA KASIH" to us after decorating his cookies πŸ˜…πŸ˜… Thank you for having us ! 
#snoozecookies 
#snoozecookiesmalaysia 
#icingcookiesmurah 
#icingcookiesMALAYSIA 
#malayproduct
SLICE CAKE
------------------------------------------------------
VICTORIA SANDWICH CAKE 12X12 INCH
PURE BUTTER
SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
STRAWBERRY COMPOTE

RM120
017-6749233
-------------------------------------------------------
#victoriasandwichslices #cake
#homemade #strawberrycompote 
#vsc
#vscwonderkitchen
#dessert
#dessertable 
#birthday
#halal
#malayproduct
#muslimproduct 
#slicecake
#kek
#fattzura 
#pau2017
Welcome to the world..
Golden Net Crackers

#kugerak #malayproduct #china #malaysia #localbrand
πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„ 9th December 2017 event
at Japan Club of Kuala Lumpur 
Thank you for having us ! 
#snoozecookies 
#snoozecookiesmalaysia 
#icingcookiesmurah 
#icingcookiesMALAYSIA 
#malayproduct
πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„ 9th December 2017 event
at Japan Club of Kuala Lumpur 
A Japanese πŸ‡―πŸ‡΅ boy saying "TERIMA KASIH" to us after decorating his cookies πŸ˜…πŸ˜… Thank you for having us ! 
#snoozecookies 
#snoozecookiesmalaysia 
#icingcookiesmurah 
#icingcookiesMALAYSIA 
#malayproduct
πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„πŸŽ„ 9th December 2017 event
at Japan Club of Kuala Lumpur 
This Japanese πŸ‡―πŸ‡΅ kids is decorating their own christmas  icing cookiesπŸŽ„ 
Thank you for having us ! 
#snoozecookies 
#snoozecookiesmalaysia 
#icingcookiesmurah 
#icingcookiesMALAYSIA 
#malayproduct
SLICE CAKE
------------------------------------------------------
VICTORIA SANDWICH CAKE 12X12 INCH
PURE BUTTER
SWISS MERINGUE BUTTERCREAM
STRAWBERRY COMPOTE

RM120
017-6749233
-------------------------------------------------------
#victoriasandwichslices #cake
#homemade #strawberrycompote 
#vsc
#vscwonderkitchen
#dessert
#dessertable 
#birthday
#halal
#malayproduct
#muslimproduct 
#slicecake
#kek
#fattzura 
#pau2017
Find someone that’s looks at you like she looks at her NEW FAVOURITE- Durian Coffee -#hongkong #disneyland #duriancoffee #china #malayproduct 
Order now stock terhad πŸ‘€

Whatsaap ; 017-8677303
Hot items ! 
Open order for everyday πŸ˜‰
.
Harga berpatutan πŸ˜ƒ
.
Sedap menambat hati 😘
.
apa yg dijual ?

#pavlovasedap 
#cheesetartdemok
#creampuffleleh
#fruittart
#biskutraya #redvelvet #semperit #mrcrab #cheesylayer #kebaboms

HARGA ; β€’pavlova 12pcs - RM 24
β€’cheesetart demok 10pcs - RM 15
β€’creampuff leleh 1 bekas - RM 10
β€’fruit tart 10pcs - RM 16
β€’biskut red velvet 1 bekas - RM 15
β€’biskut semperit 1 bekas - RM 12
β€’mr. Crab 1 bekas - RM 10
●cheesy layer 3 Bekas - RM 15

#ainzdelicious #malayproduct #dessert #desserts 
Just dm or ws :

Ws - 01114745526 (ain)
Fb - Ain Yahya
Hot items ! Open order for everyday πŸ˜‰ . Harga berpatutan πŸ˜ƒ . Sedap menambat hati 😘 . apa yg dijual ? #pavlovasedap  #cheesetartdemok  #creampuffleleh  #fruittart  #biskutraya  #redvelvet  #semperit  #mrcrab  #cheesylayer  #kebaboms  HARGA ; β€’pavlova 12pcs - RM 24 β€’cheesetart demok 10pcs - RM 15 β€’creampuff leleh 1 bekas - RM 10 β€’fruit tart 10pcs - RM 16 β€’biskut red velvet 1 bekas - RM 15 β€’biskut semperit 1 bekas - RM 12 β€’mr. Crab 1 bekas - RM 10 ●cheesy layer 3 Bekas - RM 15 #ainzdelicious  #malayproduct  #dessert  #desserts  Just dm or ws : Ws - 01114745526 (ain) Fb - Ain Yahya
Hots item ! 
Open order for everyday πŸ˜‰
.
Harga berpatutan πŸ˜ƒ
.
Sedap menambat hati 😘
.
apa yg dijual ?

#pavlovasedap 
#cheesetartdemok
#creampuffleleh
#fruittart
#biskutraya #redvelvet #semperit #mrcrab

HARGA ; β€’pavlova 12pcs - RM 24
β€’cheesetart demok 10pcs - RM 15
β€’creampuff leleh 1 bekas - RM 10
β€’fruit tart 10pcs - RM 16
β€’biskut red velvet 1 bekas - RM 15
β€’biskut semperit 1 bekas - RM 12
β€’mr. Crab 1 bekas - RM 10

#ainzdelicious #malayproduct #dessert #desserts 
Just dm or ws :

Ws - 01114745526 (ain)
Fb - Ain Yahya
Hots item ! Open order for everyday πŸ˜‰ . Harga berpatutan πŸ˜ƒ . Sedap menambat hati 😘 . apa yg dijual ? #pavlovasedap  #cheesetartdemok  #creampuffleleh  #fruittart  #biskutraya  #redvelvet  #semperit  #mrcrab  HARGA ; β€’pavlova 12pcs - RM 24 β€’cheesetart demok 10pcs - RM 15 β€’creampuff leleh 1 bekas - RM 10 β€’fruit tart 10pcs - RM 16 β€’biskut red velvet 1 bekas - RM 15 β€’biskut semperit 1 bekas - RM 12 β€’mr. Crab 1 bekas - RM 10 #ainzdelicious  #malayproduct  #dessert  #desserts  Just dm or ws : Ws - 01114745526 (ain) Fb - Ain Yahya
Mat & Kerol ..chop! chop! chop ! Mat ni bukan "KUNYIT" ok !.. hahaha Mat ni sorg yg lmah lmbut, sopan santun, cuba tgk tu..duduk pon tratur.. elok ja.. kalau dy kunyit.. nmpak tak pakcik ngn makcik tu dok usha..mmpuih kna ligan keliling kmpung nnty! ... hahaha.. sapa rindu nak tgk crita @julajulibintangcinta lg?? πŸ˜‚πŸ˜‚.. doa2 kan lah kot2 blehh tgk yang lama skittttt😊😊.. aminnnn..
#julajulibintangcinta #JulaJuliBintangPutusCinta #pinjamkanhatiku #malayfilm #malayproduct #missthismoment
Mat & Kerol ..chop! chop! chop ! Mat ni bukan "KUNYIT" ok !.. hahaha Mat ni sorg yg lmah lmbut, sopan santun, cuba tgk tu..duduk pon tratur.. elok ja.. kalau dy kunyit.. nmpak tak pakcik ngn makcik tu dok usha..mmpuih kna ligan keliling kmpung nnty! ... hahaha.. sapa rindu nak tgk crita @julajulibintangcinta lg?? πŸ˜‚πŸ˜‚.. doa2 kan lah kot2 blehh tgk yang lama skittttt😊😊.. aminnnn.. #julajulibintangcinta  #JulaJuliBintangPutusCinta  #pinjamkanhatiku  #malayfilm  #malayproduct  #missthismoment 
Sebelum tido meh nk bagitau. Gambar selfie kami tu, lepas balik makan kenduri kat 3 buah umah tau. 3 kali makan πŸ™Š diam2 dah la πŸ™ˆ kenduri kampung je adik kakak. Bukan kenduri kat hotel pakai kutleri bagai. Bleh imagine kot makan kenduri kampung makan nasi pakai tangan dengan makan gulai daging nye, ayam masak merah nye, ikan singgag cicah budu lagi 🀣 tapi lecu kami maintain je kan. Tak hilang pon. Tak comot pon kan 😍 Ni kami pakai code HOLO. Nak tengok warna laen bleh usha kat page ye πŸ’‹ good night chuollssss 😚
.
.
Order‡️
πŸ“² +601.298.298.46 ❀
.
#makeuplove #makeupaddict #makeup #meletop #cantikcantikbyshafarina #ccbs #makeuptutorial #makeupartist #makeuplover #livemakeup #beauty #girls #women #like4like #likeforlike #like4follow #likeforfollow #shontelbymisha #liquidmatte #bestliquidmatte #crueltyfree #malaysianlipmatte #malaysianproduct #malayproduct #malaymakeup #malaysianmakeup #muaganu #muatganu
Sebelum tido meh nk bagitau. Gambar selfie kami tu, lepas balik makan kenduri kat 3 buah umah tau. 3 kali makan πŸ™Š diam2 dah la πŸ™ˆ kenduri kampung je adik kakak. Bukan kenduri kat hotel pakai kutleri bagai. Bleh imagine kot makan kenduri kampung makan nasi pakai tangan dengan makan gulai daging nye, ayam masak merah nye, ikan singgag cicah budu lagi 🀣 tapi lecu kami maintain je kan. Tak hilang pon. Tak comot pon kan 😍 Ni kami pakai code HOLO. Nak tengok warna laen bleh usha kat page ye πŸ’‹ good night chuollssss 😚 . . Order‡️ πŸ“² +601.298.298.46 ❀ . #makeuplove  #makeupaddict  #makeup  #meletop  #cantikcantikbyshafarina  #ccbs  #makeuptutorial  #makeupartist  #makeuplover  #livemakeup  #beauty  #girls  #women  #like4like  #likeforlike  #like4follow  #likeforfollow  #shontelbymisha  #liquidmatte  #bestliquidmatte  #crueltyfree  #malaysianlipmatte  #malaysianproduct  #malayproduct  #malaymakeup  #malaysianmakeup  #muaganu  #muatganu 
Our product.
* Good for woman & man.
* Easy to use.
* Home made.
* Ready stock.
* New brand.
* New product. πŸ“² call/whatsapp 012-7980273

#myproduct #goodproduct #herbs #pureherbs #traditionalherbs #malayproduct #newproduct #bazarpaknil #productreview #vendorswanted #igreview
Kepada peminat coklat pasti tahu bagaimana rasa coklat BERYL'S kan? πŸ˜‹πŸ˜‹
Untuk BROWNIES & CHOCOLATE CAKE kami menggunakan coklat BERYL'S ini tau. Sudah tentu lah rasanya memang sedap dan tak muak. APA TUNGGU LAGI , MARI MARI ORDER BROWNIES & CHOCOLATE CAKE KAMI. WhatsApp www.wasap.com/0196400120 & www.wasap.com/0172291740
#eusahawan #ent530 #uitm #kampusbandaraya #LavanillaPatisserie #brownies #chocolate cake #usahawanmuda #onlineshop #halal #malayproduct
Alhamdulilahh! Happy Sangatttt! Tak Sampai Sebulan Dah Longgar Semua Seluarrrr!! Macam Tak Percaya Aje! Sapu-Sapu Kurus KAWKAW Uolls!! Terbaiklahhh serum IzearaXtravaganza! Yang Lain Jangan Tengokk Ajeee!

Cepat Dapatkan Serum IzearaXtravaganza Segeraaa!!!
Lemak-Lemak Tepu lagi Degil Bakal DiSingkirkan Dengan Pantas ! 
Jommm KurussssKurussss Uolllssss!

#IZEARAXTRAVAGANZA
#KURUS 
#cabaranbella
#PRODUKKURUSBERKESAN
#izearavaganzapower
#barangbaik
#terlajaklaris
#cantiksokma
#kurusmengancam
#impiannyata
#barangbaik
#bazarpaknil
#produkmelayularis
#serumtakpanas
#bellanakkurus
#bellagemuk
#malayproduct
#diet 
#slimming
#viral
#JanganLupaSapuJer
Alhamdulilahh! Happy Sangatttt! Tak Sampai Sebulan Dah Longgar Semua Seluarrrr!! Macam Tak Percaya Aje! Sapu-Sapu Kurus KAWKAW Uolls!! Terbaiklahhh serum IzearaXtravaganza! Yang Lain Jangan Tengokk Ajeee! Cepat Dapatkan Serum IzearaXtravaganza Segeraaa!!! Lemak-Lemak Tepu lagi Degil Bakal DiSingkirkan Dengan Pantas ! Jommm KurussssKurussss Uolllssss! #IZEARAXTRAVAGANZA  #KURUS  #cabaranbella  #PRODUKKURUSBERKESAN  #izearavaganzapower  #barangbaik  #terlajaklaris  #cantiksokma  #kurusmengancam  #impiannyata  #barangbaik  #bazarpaknil  #produkmelayularis  #serumtakpanas  #bellanakkurus  #bellagemuk  #malayproduct  #diet  #slimming  #viral  #JanganLupaSapuJer 
Nak kurus kene laa DIET dengan betul? Bukan pakai hentam tak makan je tau! Sekarang ini ramai je yang nak kurus dan dapatkan hasil yang segera!

Confirm la dengan cara mudah! DIET.. tp kene la dengan cara yang betul tauuu.. Pertama, Rancang jadual pemakanan dan jangan melakukan diet tanpa jadual yang betul, nanti boleh memudaratkan kesihatan anda! ingat tuuu... Kedua, Ambil makanan yang seimbang bukan sahaja memberikan anda nutrisi rendah kalori, malah juga memberikan anda rasa kenyang dengan cepat.

Ketiga, Hindari kalori dalam minuman, Cara ini adalah cara yang paling mudah untuk dilakukan untuk turunkan berat badan, cara ini anda dapat kurangkan berat badan anda sebanyak 10 kg dalam tempoh 2 bulan.

Jangan Lupa amalkan bersama ye!

#IZEARAXTRAVAGANZA
#KURUS 
#cabaranbella
#PRODUKKURUSBERKESAN
#izearavaganzapower
#barangbaik
#terlajaklaris
#cantiksokma
#kurusmengancam
#impiannyata
#barangbaik
#bazarpaknil
#produkmelayularis
#serumtakpanas
#bellanakkurus
#bellagemuk
#malayproduct
#diet 
#slimming
#viral
Nak kurus kene laa DIET dengan betul? Bukan pakai hentam tak makan je tau! Sekarang ini ramai je yang nak kurus dan dapatkan hasil yang segera! Confirm la dengan cara mudah! DIET.. tp kene la dengan cara yang betul tauuu.. Pertama, Rancang jadual pemakanan dan jangan melakukan diet tanpa jadual yang betul, nanti boleh memudaratkan kesihatan anda! ingat tuuu... Kedua, Ambil makanan yang seimbang bukan sahaja memberikan anda nutrisi rendah kalori, malah juga memberikan anda rasa kenyang dengan cepat. Ketiga, Hindari kalori dalam minuman, Cara ini adalah cara yang paling mudah untuk dilakukan untuk turunkan berat badan, cara ini anda dapat kurangkan berat badan anda sebanyak 10 kg dalam tempoh 2 bulan. Jangan Lupa amalkan bersama ye! #IZEARAXTRAVAGANZA  #KURUS  #cabaranbella  #PRODUKKURUSBERKESAN  #izearavaganzapower  #barangbaik  #terlajaklaris  #cantiksokma  #kurusmengancam  #impiannyata  #barangbaik  #bazarpaknil  #produkmelayularis  #serumtakpanas  #bellanakkurus  #bellagemuk  #malayproduct  #diet  #slimming  #viral 
Nak kurus kene laa DIET dengan betul? Bukan pakai hentam tak makan je tau! Sekarang ini ramai je yang nak kurus dan dapatkan hasil yang segera!

Confirm la dengan cara mudah! DIET.. tp kene la dengan cara yang betul tauuu.. Pertama, Rancang jadual pemakanan dan jangan melakukan diet tanpa jadual yang betul, nanti boleh memudaratkan kesihatan anda! ingat tuuu... Kedua, Ambil makanan yang seimbang bukan sahaja memberikan anda nutrisi rendah kalori, malah juga memberikan anda rasa kenyang dengan cepat.

Ketiga, Hindari kalori dalam minuman, Cara ini adalah cara yang paling mudah untuk dilakukan untuk turunkan berat badan, cara ini anda dapat kurangkan berat badan anda sebanyak 10 kg dalam tempoh 2 bulan.

Jangan Lupa amalkan bersama ye!

#IZEARAXTRAVAGANZA
#KURUS 
#cabaranbella
#PRODUKKURUSBERKESAN
#izearavaganzapower
#barangbaik
#terlajaklaris
#cantiksokma
#kurusmengancam
#impiannyata
#barangbaik
#bazarpaknil
#produkmelayularis
#serumtakpanas
#bellanakkurus
#bellagemuk
#malayproduct
#diet 
#slimming
#viral
Nak kurus kene laa DIET dengan betul? Bukan pakai hentam tak makan je tau! Sekarang ini ramai je yang nak kurus dan dapatkan hasil yang segera! Confirm la dengan cara mudah! DIET.. tp kene la dengan cara yang betul tauuu.. Pertama, Rancang jadual pemakanan dan jangan melakukan diet tanpa jadual yang betul, nanti boleh memudaratkan kesihatan anda! ingat tuuu... Kedua, Ambil makanan yang seimbang bukan sahaja memberikan anda nutrisi rendah kalori, malah juga memberikan anda rasa kenyang dengan cepat. Ketiga, Hindari kalori dalam minuman, Cara ini adalah cara yang paling mudah untuk dilakukan untuk turunkan berat badan, cara ini anda dapat kurangkan berat badan anda sebanyak 10 kg dalam tempoh 2 bulan. Jangan Lupa amalkan bersama ye! #IZEARAXTRAVAGANZA  #KURUS  #cabaranbella  #PRODUKKURUSBERKESAN  #izearavaganzapower  #barangbaik  #terlajaklaris  #cantiksokma  #kurusmengancam  #impiannyata  #barangbaik  #bazarpaknil  #produkmelayularis  #serumtakpanas  #bellanakkurus  #bellagemuk  #malayproduct  #diet  #slimming  #viral 
Busy sikit minggu nie, tak sempat sungguh nak update pasal mooncake nie. Mujur ada org lain jugak. πŸ˜ͺ

Okay. Nak bgtau nie. Mooncake ni ada sentiasaaaaa. Bukan pre order. Kalau nak order cecepat, patu cecepat bayar, zassssss smpi la mooncake kt tangan. Heheheheh

Kalau ada nak cuba boleh whatsapp kite 0179635869

Harga satu box 5 ketoi rm20. 
Kalau nak pack satu satu utk majlis akikah ka kawen ka tunang ka apa ka, harga lain lain ikut kuantiti. 
Eh, kalau makan mooncake nie confirm tak was was sbb 100% mak kite buat. So buatan melayu. Halal la! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jommmm sapa nak try boleh roger kite. 
Postage setiap isnin dan rabu ye. Kalau nak makan mggu dpn, kene la cecepat order sebelom esok malam! 😱😱😱 #mooncake #mooncakehalal #halalproduct #malayproduct #makbuat
Busy sikit minggu nie, tak sempat sungguh nak update pasal mooncake nie. Mujur ada org lain jugak. πŸ˜ͺ Okay. Nak bgtau nie. Mooncake ni ada sentiasaaaaa. Bukan pre order. Kalau nak order cecepat, patu cecepat bayar, zassssss smpi la mooncake kt tangan. Heheheheh Kalau ada nak cuba boleh whatsapp kite 0179635869 Harga satu box 5 ketoi rm20. Kalau nak pack satu satu utk majlis akikah ka kawen ka tunang ka apa ka, harga lain lain ikut kuantiti. Eh, kalau makan mooncake nie confirm tak was was sbb 100% mak kite buat. So buatan melayu. Halal la! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Jommmm sapa nak try boleh roger kite. Postage setiap isnin dan rabu ye. Kalau nak makan mggu dpn, kene la cecepat order sebelom esok malam! 😱😱😱 #mooncake  #mooncakehalal  #halalproduct  #malayproduct  #makbuat 
AMARAWHITE ESKAYVIE !! PROMOTION KAW KAW !

Ramuan βœ“ Hydroxytyrosol (Hytolive)
βœ“ AstaREAL@P2AF
βœ“ Collagen Stem Cell Activator
βœ“ TreBeau
βœ“ Blueberry Extract
βœ“ MyxBerri
βœ“ Red Beet Extract
βœ“ Sucralose

NP :- RM 180 / 10 SACHET 
PROMOTION !! PROMOTION !! PROMOTION !! PROMOTION !! BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !!
BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !!
BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !! UNTUK ORDER :- CALL / WHATSAPP :- 0176894053 ( RAZIQ )

#eskayvie #amarawhite #produkkecantikan #sayajualmurah #sayajual #sayajualproduk #kosmetik #malayprettyteen #malaypretty #lelakicantik #phytax #rediance #malayproduct #bumiputera #malaysia #jomcantik #cantik #keramat #barangmurah #barangpanas #barangbabymurah #kecantikan #kecantikankulit
AMARAWHITE ESKAYVIE !! PROMOTION KAW KAW ! Ramuan βœ“ Hydroxytyrosol (Hytolive) βœ“ AstaREAL@P2AF βœ“ Collagen Stem Cell Activator βœ“ TreBeau βœ“ Blueberry Extract βœ“ MyxBerri βœ“ Red Beet Extract βœ“ Sucralose NP :- RM 180 / 10 SACHET PROMOTION !! PROMOTION !! PROMOTION !! PROMOTION !! BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !! BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !! BELI 3 KOTAK | RM 285 | SAHAJA !! UNTUK ORDER :- CALL / WHATSAPP :- 0176894053 ( RAZIQ ) #eskayvie  #amarawhite  #produkkecantikan  #sayajualmurah  #sayajual  #sayajualproduk  #kosmetik  #malayprettyteen  #malaypretty  #lelakicantik  #phytax  #rediance  #malayproduct  #bumiputera  #malaysia  #jomcantik  #cantik  #keramat  #barangmurah  #barangpanas  #barangbabymurah  #kecantikan  #kecantikankulit 
Hellooooooo. Nak bgtau sket feedback customer yg makan mooncakeeeeeeeeeeee sedap gerenti halal dan puas hati. Heheheheh. 
Selalu dgr org ckp. Ala xde la sdp mana pon mooncake tu bila makan yg kedai jual tuuu. Hmmm ni nak habaq. Kedai jual tu lain dgn homemade mooncake mak buat nie. 🀣🀣🀣 So siapa nak try cecepat la whatsapp 0179635869. Isnin rabu postage. Kalau nak postage ari isnin, kene la cepat order sebelom pagi esok. 
Cepat weyyyyy. Sedapppppp!!!! 😍😍😍 #mooncake #halalproduct #malayproduct #homemade #mooncakehalal #makbuat
Hellooooooo. Nak bgtau sket feedback customer yg makan mooncakeeeeeeeeeeee sedap gerenti halal dan puas hati. Heheheheh. Selalu dgr org ckp. Ala xde la sdp mana pon mooncake tu bila makan yg kedai jual tuuu. Hmmm ni nak habaq. Kedai jual tu lain dgn homemade mooncake mak buat nie. 🀣🀣🀣 So siapa nak try cecepat la whatsapp 0179635869. Isnin rabu postage. Kalau nak postage ari isnin, kene la cepat order sebelom pagi esok. Cepat weyyyyy. Sedapppppp!!!! 😍😍😍 #mooncake  #halalproduct  #malayproduct  #homemade  #mooncakehalal  #makbuat 
Esok ada #thedohnut byk uolss...
If xnk melepas blh order dlu ya..πŸ˜‰
#donut 
#handmadedonuts 
#handmadebakery 
#handmadebakerycafe 
#malayproduct 
#malaybread
Hy uolss..pls coming.. roti2 tgh byk ni...cpt2 uols kami x janji stock ni bertahan smpai pukul brp...
#handmadebakery 
#handmadebakerycafe 
#malaybread 
#malayproduct
Tq anak beranak ni beli roti kami then terus makan...lepas makan tambah beli lagi..Alhamdulillah syukur..
#handmadebakerycafe 
#handmadebakery 
#malaybread 
#malayproduct
Alahai mooncake. Kenapa sedap sgt nie! 😍

Hari ni nak siap kan 100 ketol order tuk majlis open house. 
So sape sapa nak selit2 tu boleh la whatsapp 0179635869

Next postage monday ni 6/11/2017

So kena la place order cecepat. 
Mooncake sedap lembut. Sekali makan nak makan lagi. Hehehehe. 
#mooncake #halalproduct #malayproduct
Alahai mooncake. Kenapa sedap sgt nie! 😍 Hari ni nak siap kan 100 ketol order tuk majlis open house. So sape sapa nak selit2 tu boleh la whatsapp 0179635869 Next postage monday ni 6/11/2017 So kena la place order cecepat. Mooncake sedap lembut. Sekali makan nak makan lagi. Hehehehe. #mooncake  #halalproduct  #malayproduct 
Serioussssss sedappppp. Jommm place orderrrr. Confirm tak nyesal. 
Sedap dap dap dap. Adududu. 
Sape nak join delivery area shah alam ahad nie??? πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ Cpt place order before 12 malam nie. 
Kalau nak pos, next batch isnin depan yaaaaa. 
1 box, 5pcs/rm20

Nak order small pack satu satu pon boleh, minimum 10 ketol. 
Nak buat gift tuk event pon bolehhhh. 
Okay roger 0179635869

#mooncake #halalproduct #malayproduct #makbuat
Serioussssss sedappppp. Jommm place orderrrr. Confirm tak nyesal. Sedap dap dap dap. Adududu. Sape nak join delivery area shah alam ahad nie??? πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ Cpt place order before 12 malam nie. Kalau nak pos, next batch isnin depan yaaaaa. 1 box, 5pcs/rm20 Nak order small pack satu satu pon boleh, minimum 10 ketol. Nak buat gift tuk event pon bolehhhh. Okay roger 0179635869 #mooncake  #halalproduct  #malayproduct  #makbuat 
Tadi dpt call arissa demam terus amek die bawak balek. Smpi uma die terus tdo. Tapi kene mommy pangku and pelok. πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ So sementara mommy kene duduk pangku die nie, nak upload feedback customer makan mooncake mak! 😱

Sapa nak pos pon boleh. Ni ada customer dr terengganu. Pos semalam hari ni dpt dah. Cpt betol! 
Okay. Mcm nie. Sebelom anda terlepas utk merasa mooncake dgn kadar segera. Jom selit order pos esok. Pos esok weiii, khames atau jumaat pagi confirm dpt boleh ngap ngap terus. 
Adudududu nikmat nya rasa mooncake sedap nie! 
1 box: 5pcs/rm20 
Postage fee : rm10.50

Boleh campur perisa

Red bean, lotus or pandan. Tanpa telo kuning ya. 
Sekali makan terasa sedap. In shaa allah memenuhi citarasa kesedapan dan kelembutan mooncake. 😍

Jom whatsapp 0179635869

#sayajual #mooncake #malayproduct #halalproduct #makbuat
Tadi dpt call arissa demam terus amek die bawak balek. Smpi uma die terus tdo. Tapi kene mommy pangku and pelok. πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ So sementara mommy kene duduk pangku die nie, nak upload feedback customer makan mooncake mak! 😱 Sapa nak pos pon boleh. Ni ada customer dr terengganu. Pos semalam hari ni dpt dah. Cpt betol! Okay. Mcm nie. Sebelom anda terlepas utk merasa mooncake dgn kadar segera. Jom selit order pos esok. Pos esok weiii, khames atau jumaat pagi confirm dpt boleh ngap ngap terus. Adudududu nikmat nya rasa mooncake sedap nie! 1 box: 5pcs/rm20 Postage fee : rm10.50 Boleh campur perisa Red bean, lotus or pandan. Tanpa telo kuning ya. Sekali makan terasa sedap. In shaa allah memenuhi citarasa kesedapan dan kelembutan mooncake. 😍 Jom whatsapp 0179635869 #sayajual  #mooncake  #malayproduct  #halalproduct  #makbuat 
Our new product.. must try.. seyes crunchy sebab kerepek dipotong nipis2 jer.. #tempeyekkacangikanbilis 
#kerepekubipedas 
#kerepekubimasin 
#malayproduct 
#halalfood 
#codtescoampang 
#codpetronastamandagang 
#codpetronasmrr2
#codklsentral
Eh lunch hour pon rasa nak makan mooncake! Alahaiiii. X bole berhenti plak makan. Masalah nie. Masalah sbb sedap sgt! 
Sape nak order??? πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ Kite bukak order tuk delivery ahad nie. Cpt cpt place order. Kalau lambat takot penuh slot. 
Mooncake air tangan mak ilis. Sekali makan confirm tak cari lainnnn. 
1 box, 5pcs/rm20 
Boleh campur perisa. 
Red bean
Pandan
Lotus

Tapi xde telor kuning tauuu. 
#halalproduct #malayproduct #mooncake
Eh lunch hour pon rasa nak makan mooncake! Alahaiiii. X bole berhenti plak makan. Masalah nie. Masalah sbb sedap sgt! Sape nak order??? πŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ Kite bukak order tuk delivery ahad nie. Cpt cpt place order. Kalau lambat takot penuh slot. Mooncake air tangan mak ilis. Sekali makan confirm tak cari lainnnn. 1 box, 5pcs/rm20 Boleh campur perisa. Red bean Pandan Lotus Tapi xde telor kuning tauuu. #halalproduct  #malayproduct  #mooncake 
Balek rumah kejap amek order mooncake. 8 boxes dah siap. Another 5 boxes. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Ni baru order yg dlm box. Yg satu satu belom siap lagi. We can do it! 
Siapa belom try, mai la try. Seriousssss sedapppp sgttttt. 
Mak ilis mooncake sekali cuba confirm nak lagiiiii dan lagiiiii. 😜😜😜 Nak order bole whatsapp 0179635869

1 box 5pcs/rm20

#mooncake #malayproduct #halalfood
Balek rumah kejap amek order mooncake. 8 boxes dah siap. Another 5 boxes. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 Ni baru order yg dlm box. Yg satu satu belom siap lagi. We can do it! Siapa belom try, mai la try. Seriousssss sedapppp sgttttt. Mak ilis mooncake sekali cuba confirm nak lagiiiii dan lagiiiii. 😜😜😜 Nak order bole whatsapp 0179635869 1 box 5pcs/rm20 #mooncake  #malayproduct  #halalfood 
Alhamdulilahh! Happy Sangatttt! Tak Sampai Sebulan Dah Longgar Semua Seluarrrr!!
.
Macam Tak Percaya Aje! Sapu-Sapu Kurus KAWKAW Uolls!!
.
Terbaiklahhh serum IzearaXtravaganza! Yang Lain Jangan Tengokk Ajeee!
.
Cepat Dapatkan Serum IzearaXtravaganza Segeraaa!!!
Lemak-Lemak Tepu lagi Degil Bakal DiSingkirkan Dengan Pantas !
Jommm KurussssKurussss Uolllssss!
.
#IZEARAXTRAVAGANZA
#KURUS 
#cabaranbella
#PRODUKKURUSBERKESAN
#izearavaganzapower
#barangbaik
#terlajaklaris
#cantiksokma
#kurusmengancam
#impiannyata
#barangbaik
#bazarpaknil
#produkmelayularis
#serumtakpanas
#bellanakkurus
#bellagemuk
#malayproduct
#diet 
#slimming
#viral
#JanganLupaSapuJer
Alhamdulilahh! Happy Sangatttt! Tak Sampai Sebulan Dah Longgar Semua Seluarrrr!! . Macam Tak Percaya Aje! Sapu-Sapu Kurus KAWKAW Uolls!! . Terbaiklahhh serum IzearaXtravaganza! Yang Lain Jangan Tengokk Ajeee! . Cepat Dapatkan Serum IzearaXtravaganza Segeraaa!!! Lemak-Lemak Tepu lagi Degil Bakal DiSingkirkan Dengan Pantas ! Jommm KurussssKurussss Uolllssss! . #IZEARAXTRAVAGANZA  #KURUS  #cabaranbella  #PRODUKKURUSBERKESAN  #izearavaganzapower  #barangbaik  #terlajaklaris  #cantiksokma  #kurusmengancam  #impiannyata  #barangbaik  #bazarpaknil  #produkmelayularis  #serumtakpanas  #bellanakkurus  #bellagemuk  #malayproduct  #diet  #slimming  #viral  #JanganLupaSapuJer 
Uolss mengancam x tgk roti kami...ada byk stock arini..meh la singgah...
Harini ttup kul 6..
#roti
#handmade 
#batupahat 
#bpwalk 
#malayproduct
Sape nak? Cepat angkat tanganπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌπŸ™‹πŸΌ Kuih bulan omak. Sedap yakmat! 
5pcs/rm20

Whatsapp : 0179635869 
#kuihbulanmakilisbuat #mooncake #kuihbulan #malayproduct #halalfood #foodhunter
#EEPastaFact 
What make a BIG different between #pastaveggie #Eatalianexpress with others veggie pasta?🍝
.
Our #pastaEE consist 40-50% #freshveggie (#vegetablepuree ) compare to other product that only consist around 1% of veggie (usually using veggie powder or juice)πŸ₯•πŸ₯”πŸ…
.
High content of fresh veggie lead to the beautiful colour of our pasta🌈  #freshpasta #healthyfood #healthylifestyle #naturalfood  #vegetarianrecipes #vegetarian #10veggiespasta #10sayuran #highinfiber #halal #halalfood #malayproduct #pasta #pastalover #vegetablepuree#supportlocal #sukusukuseparuh #pastasihat #pastasayur #pastahalal #fiberfood #detoxwithfiber #eatalianexpresskajang  #vegetarianmalaysia #veganmalaysia
#EEPastaFact  What make a BIG different between #pastaveggie  #Eatalianexpress  with others veggie pasta?🍝 . Our #pastaEE  consist 40-50% #freshveggie  (#vegetablepuree  ) compare to other product that only consist around 1% of veggie (usually using veggie powder or juice)πŸ₯•πŸ₯”πŸ… . High content of fresh veggie lead to the beautiful colour of our pasta🌈 #freshpasta  #healthyfood  #healthylifestyle  #naturalfood  #vegetarianrecipes  #vegetarian  #10veggiespasta  #10sayuran  #highinfiber  #halal  #halalfood  #malayproduct  #pasta  #pastalover  #vegetablepuree #supportlocal  #sukusukuseparuh  #pastasihat  #pastasayur  #pastahalal  #fiberfood  #detoxwithfiber  #eatalianexpresskajang  #vegetarianmalaysia  #veganmalaysia 
EEPastaFact  By definition, pasta is made from Durum Wheat Semolina that lead to many advantages compared to other carbohydrate like Rice, Bread and Nooodle
.
It is a complex carbohydrate high in Protein and renders many HEALTH benefits:
1-Helps you feel full LONGER and prevents you from OVRTeating.
2- Helps in Boost your πŸ’ͺ
3- Improve your πŸ’“ health 
4- Prevents Anemia (Goid for Pregnant woman)
5- Keeps Bone & Nervous system  Healthy
.
But for those with gluten intolerance would need to avoid eating semolina.
#freshpasta #healthyfood #healthylifestyle #naturalfood #naturalingredients #vegetarianrecipes #vegetarian #10veggiespasta #10sayuran #highinfiber #halal #halalfood #malayproduct #madeinmalaysia #muslimproduct #vegetablepuree #babyfood #puree #semolina #supportlocal #Eatalianexpress #pastaEE #pastahalal #pastasihat  #pastamalaysia #produkhalalmuslim
EEPastaFact By definition, pasta is made from Durum Wheat Semolina that lead to many advantages compared to other carbohydrate like Rice, Bread and Nooodle . It is a complex carbohydrate high in Protein and renders many HEALTH benefits: 1-Helps you feel full LONGER and prevents you from OVRTeating. 2- Helps in Boost your πŸ’ͺ 3- Improve your πŸ’“ health 4- Prevents Anemia (Goid for Pregnant woman) 5- Keeps Bone & Nervous system Healthy . But for those with gluten intolerance would need to avoid eating semolina. #freshpasta  #healthyfood  #healthylifestyle  #naturalfood  #naturalingredients  #vegetarianrecipes  #vegetarian  #10veggiespasta  #10sayuran  #highinfiber  #halal  #halalfood  #malayproduct  #madeinmalaysia  #muslimproduct  #vegetablepuree  #babyfood  #puree  #semolina  #supportlocal  #Eatalianexpress  #pastaEE  #pastahalal  #pastasihat  #pastamalaysia  #produkhalalmuslim 
#EEPastaFact 
One of the MAIN point #pastaEE is its high in Fiber.
.
This #mixedvege pasta have been tested and aprroved it's nutrition by MARDI
.
The reading show that this #eatalianexpress pasta consist 15.3g of fiber in every 100g of #veggiespasta, 61.4% from total recommended daily intake of 25g .
High in Fiber lead to LOW in GI (glycemic Index), which mean this pasta can keep blood sugar levels steady and can even help your body metabolise fat more efficiently
.
Fiber in this pasta more high than fiber in #whiterice, #NormalPasta and #wholewheatpasta
.
 #freshpasta #healthyfood #healthylifestyle #naturalfood #naturalingredients #vegetarianrecipes #vegetarian #10veggiespasta #10sayuran #highinfiber #halal #halalfood #malayproduct #madeinmalaysia #muslimproduct #vegetablepuree #babyfood #puree
#EEPastaFact  One of the MAIN point #pastaEE  is its high in Fiber. . This #mixedvege  pasta have been tested and aprroved it's nutrition by MARDI . The reading show that this #eatalianexpress  pasta consist 15.3g of fiber in every 100g of #veggiespasta , 61.4% from total recommended daily intake of 25g . High in Fiber lead to LOW in GI (glycemic Index), which mean this pasta can keep blood sugar levels steady and can even help your body metabolise fat more efficiently . Fiber in this pasta more high than fiber in #whiterice , #NormalPasta  and #wholewheatpasta  . #freshpasta  #healthyfood  #healthylifestyle  #naturalfood  #naturalingredients  #vegetarianrecipes  #vegetarian  #10veggiespasta  #10sayuran  #highinfiber  #halal  #halalfood  #malayproduct  #madeinmalaysia  #muslimproduct  #vegetablepuree  #babyfood  #puree 
.
πŸŽ€NUR KASIHπŸŽ€
.
RM100 SM / RM102 SS
Free pos
.
Sis bagi amaran siap2,kalau lambt order jubah NUR KASIH habis korang jangan nangis yea...sebab setiap warna keluar sekali je. NO RESTOCK!!!
.
Jubah Nur Kasih menggunakan jenis kain Royal Silk. Menariknya mengenai jenis kain ini ;
πŸ”Ή Less ironing
πŸ”ΉKain beralun dengan cantiknya
πŸ”ΉTidak jarang
InsyaAllah menepati syariat .
.
Ciri-ciri Jubah πŸ”ΉCutting A-Cut πŸ”Ή Nursing Friendly
πŸ”Ή Wudhuk Friendly
.
Available saiz XSπŸ‘‰ SπŸ‘‰ MπŸ‘‰ LπŸ‘‰XL πŸ‘‰2XL πŸ‘‰3XL
.
πŸ“PROCEED ODER 3-5 DAYS
.
Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
SEMENTARA STOK MASIH ADA!!!
.
#gbic #jubahmurahmalaysia #dressed #jubahdresscantik #royal #royalsilk #restock #nur #nurkasih #beautyful #anggunpesona #sapotlokal #malaysia #malayproduct .
#directwassap0192632633
. πŸŽ€NUR KASIHπŸŽ€ . RM100 SM / RM102 SS Free pos . Sis bagi amaran siap2,kalau lambt order jubah NUR KASIH habis korang jangan nangis yea...sebab setiap warna keluar sekali je. NO RESTOCK!!! . Jubah Nur Kasih menggunakan jenis kain Royal Silk. Menariknya mengenai jenis kain ini ; πŸ”Ή Less ironing πŸ”ΉKain beralun dengan cantiknya πŸ”ΉTidak jarang InsyaAllah menepati syariat . . Ciri-ciri Jubah πŸ”ΉCutting A-Cut πŸ”Ή Nursing Friendly πŸ”Ή Wudhuk Friendly . Available saiz XSπŸ‘‰ SπŸ‘‰ MπŸ‘‰ LπŸ‘‰XL πŸ‘‰2XL πŸ‘‰3XL . πŸ“PROCEED ODER 3-5 DAYS . Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect. . SEMENTARA STOK MASIH ADA!!! . #gbic  #jubahmurahmalaysia  #dressed  #jubahdresscantik  #royal  #royalsilk  #restock  #nur  #nurkasih  #beautyful  #anggunpesona  #sapotlokal  #malaysia  #malayproduct  . #directwassap0192632633 
#EEPastaFact 
Did you know whats make Pasta #eatalianexpress high in fiber?
.
Its because our #EEpasta using vegetable PUREE, not powder nor juice
.
If you eat it plain (without any sauce or seasoning) you can taste and smell the difference of every colour (based on vegetable).
.
#healthyfood #healthylifestyle #naturalfood #naturalingredients #vegetarianrecipes #vegetarian #10veggiespasta #10sayuran #highinfiber #halal #halalfood #malayproduct #madeinmalaysia #muslimproduct #vegetablepuree #babyfood #puree
#EEPastaFact  Did you know whats make Pasta #eatalianexpress  high in fiber? . Its because our #EEpasta  using vegetable PUREE, not powder nor juice . If you eat it plain (without any sauce or seasoning) you can taste and smell the difference of every colour (based on vegetable). . #healthyfood  #healthylifestyle  #naturalfood  #naturalingredients  #vegetarianrecipes  #vegetarian  #10veggiespasta  #10sayuran  #highinfiber  #halal  #halalfood  #malayproduct  #madeinmalaysia  #muslimproduct  #vegetablepuree  #babyfood  #puree 
#EEPastaFact 
Pasta #eatalianexpress is Homemade product by Malay Muslim Couple that are Malaysian.
.
They started from home based about a year ago but now Alhamdulillah they managed to get a shop lot located in shah alam for proper production space.
.
InsyaAllah #EEPasta toward to get Halal Certificate, its not easy but at least we try to get it.
.
#healthyfood #healthylifestyle #naturalfood #naturalingredients #vegetarianrecipes #vegetarian #10veggiespasta #10sayuran #highinfiber #halal #halalfood #malayproduct #madeinmalaysia #muslimproduct #pastamalaysia
#EEPastaFact  Pasta #eatalianexpress  is Homemade product by Malay Muslim Couple that are Malaysian. . They started from home based about a year ago but now Alhamdulillah they managed to get a shop lot located in shah alam for proper production space. . InsyaAllah #EEPasta  toward to get Halal Certificate, its not easy but at least we try to get it. . #healthyfood  #healthylifestyle  #naturalfood  #naturalingredients  #vegetarianrecipes  #vegetarian  #10veggiespasta  #10sayuran  #highinfiber  #halal  #halalfood  #malayproduct  #madeinmalaysia  #muslimproduct  #pastamalaysia 
Restock utk sabtu. 14/10/2017.keje kuat kakak kita....huh...alhamdulillah...sape2 nak try nnt blh msg utk next week oder... #sardinroll #frozenfood #freshdarioven #selangor  #rawang  #nakhoda #gombak #halalfood #homemade #sistas #malayproduct
Don't forget to grab your favourite donuts with promotion price 😍
6pcs of donut for RM12 only ❀ & combo set of coffee bun 5pcs for RM12 only πŸ’
#promotion #malayproduct #dazsdonutsandcoffeemerlimau
#cpfeedback #candypop #candypopfeedback #malaybrand #malayproduct #malaysia 
Ingat Lipscrub tinggal kat rumah je, rupanya bawak gi office. Oyemji! Suka sangat beliau dengan Candypop Lipscrub 😝
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE RM45.00 πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Muslim Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #uia #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE RM45.00 πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Muslim Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #uia  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE RM45.00 πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Malay Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #uia #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE RM45.00 πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Malay Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #uia  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
De'Xandra, Inspired Perfume
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Muslim Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #uia #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Muslim Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #uia  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor 
Feedback jujur dari customer yang konsisten guna Set Beras dan Whitening Losyen Beauty Hacks.
.
Penggunaan secara konsisten selama 2 bulan.Korang boleh tengok sendiri perbezaan warna kulit dia.Wowww!!cerah kan😍.
.
The real testimoni.Kalau korang nak cuba boleh dapatkan dari agent2 yang berdaftar yea.
.
Basic set (Body Scrub +Soap Bar)-rm40
Gluta Whitening Losyen-rm43. .
#thebeautyhacks  #bodyscrub
#teamSnj  #produkorganik
#putihalami  #produk
#putih  #malaysia
#jerawat  #malay
#localproduk  #malayproduct
#jerawatbadanhilang
#jerawatmuka
#murah2
Feedback jujur dari customer yang konsisten guna Set Beras dan Whitening Losyen Beauty Hacks. . Penggunaan secara konsisten selama 2 bulan.Korang boleh tengok sendiri perbezaan warna kulit dia.Wowww!!cerah kan😍. . The real testimoni.Kalau korang nak cuba boleh dapatkan dari agent2 yang berdaftar yea. . Basic set (Body Scrub +Soap Bar)-rm40 Gluta Whitening Losyen-rm43. . #thebeautyhacks  #bodyscrub  #teamSnj  #produkorganik  #putihalami  #produk  #putih  #malaysia  #jerawat  #malay  #localproduk  #malayproduct  #jerawatbadanhilang  #jerawatmuka  #murah2 
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰
.
βœ… Long lasting (lebih 8 jam)
βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„)
βœ… Malay Product (Malaysian Product)
βœ… Travel Perfumes
βœ… Wudhu Friendly
.
.
#dexandra #inspiredperfume #halal #wudhufriendly #longlasting #malaysia #malayproduct #malaysia #um #uum #uitm #ukm #unikl #usm #usim #kptm #uniten #utem #utm #kolej #politeknik #student #sayajual #clearancesale #inspired #bangi #bandarbarubangi #bangisentral #selangor
De'Xandra, Inspired Perfume CLEARANCE SALE πŸŽŠπŸŽ‰ . βœ… Long lasting (lebih 8 jam) βœ… Halal (Ψ­Ω„Ψ§Ω„) βœ… Malay Product (Malaysian Product) βœ… Travel Perfumes βœ… Wudhu Friendly . . #dexandra  #inspiredperfume  #halal  #wudhufriendly  #longlasting  #malaysia  #malayproduct  #malaysia  #um  #uum  #uitm  #ukm  #unikl  #usm  #usim  #kptm  #uniten  #utem  #utm  #kolej  #politeknik  #student  #sayajual  #clearancesale  #inspired  #bangi  #bandarbarubangi  #bangisentral  #selangor