an online Instagram web viewer

#malaysianfitness medias

Photos

Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian
.
Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah!
.
Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian👍
.
Nak order....
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Maaf cakap, kalau kita nak ber suku-suku separuh, pastikan sukatan betul, jangan main beli jer mana-mana pinggan yang ada partition, sukatan mesti ikut cadangan dari dietitian . Kalau tak bukan kurus yang dapat tapi makin gemuk pula. Lepas tu jangan pula nak salahkan suku-suku separuh sedangkan kita yang guna pinggan yang salah! . Guna MAMAM, sukatan yang tepat dari dietitian👍 . Nak order.... Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je?
.
Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan
suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna.
.
Ada soalan nak tanya?
.
Whatsapp je +60177130825
.
#sukusukuseparuh
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Betul tak ramai kawan- kawan kita tak tahu camne nak diet? Kita nak kurus tapi tak tahu camne caranya kan? nak makan nasi je ke, nak makan oat je? . Sekarang senang je, ikut saranan KKM. Makan ikut sukatan suku- suku separuh. Suku untuk karbohidrat macam mee, nasi, k.teow, ubi. Suku untuk protein macam ayam, daging, ikan, telur. Separuh lagi kita letak sayur dan buah. Macam kawan kita kat bawah ni, tengok cara dia guna. . Ada soalan nak tanya? . Whatsapp je +60177130825 . #sukusukuseparuh  #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
✅DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
✅BPA FREE
✅Boleh dipanaskan dalam microwave
✅3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
✅Mudah dibawa ke mana sahaja
✅Disertakan penutup kedap udara
✅Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . ✅DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN ✅BPA FREE ✅Boleh dipanaskan dalam microwave ✅3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! ✅Mudah dibawa ke mana sahaja ✅Disertakan penutup kedap udara ✅Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑 . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃 . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
So @officialkodin is now my personal trainer #💪🏽‼️ Some of you may wonder why a #personaltrainer may need a personal trainer. Short story is that the work we do is very different.

Kodin has numerous times won #bodybuilding championships & bodybuilding is currently something that I want to experience more.

My sessions with Kodin have been awesome so far, and I have learnt a lot. My own #workouts now have a totally different dimension as I incorporate what Kodin has taught me. I am looking forward to learning more! #😎 #beyourbest #bodytransformation #fitand40 #fitandhealthy #fitnessjourney #fitnessblogger #gymlife #gymtime #malaysianfitness #muscle #twitter #fitnfitter
So @officialkodin is now my personal trainer #💪🏽‼️ Some of you may wonder why a #personaltrainer  may need a personal trainer. Short story is that the work we do is very different. Kodin has numerous times won #bodybuilding  championships & bodybuilding is currently something that I want to experience more. My sessions with Kodin have been awesome so far, and I have learnt a lot. My own #workouts  now have a totally different dimension as I incorporate what Kodin has taught me. I am looking forward to learning more! #😎 #beyourbest  #bodytransformation  #fitand40  #fitandhealthy  #fitnessjourney  #fitnessblogger  #gymlife  #gymtime  #malaysianfitness  #muscle  #twitter  #fitnfitter 
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI
.
"Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari 😥. Tice ada tips tak?"
.
Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye😉
.
1) Bangun pagi - 1 gelas
2) Lepas solat subuh - 1 gelas
3) Sebelum mandi - 1 gelas
4) Selepas mandi - 1 gelas
5) Selepas solat zuhur - 1 gelas
6) Sebelum lunch - 2 gelas
7) Selepas solat asar - 1 gelas
8) Sebelum mandi petang - 1 gelas
9) Selepas solat maghrib - 1 gelas
10) Selepas solat isyak - 1 gelas
11) Sebelum tidur - 1 gelas
.
Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye..
1 gelas = 250ml
12 gelas x 250ml = 3000ml
3000ml = 3liter
.
Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan 🤗
.
And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati,
.
💧 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman
.
💧 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah
.
💧 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman
.
💧 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam
.
Kredit: Tice Ain
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
TIPS MINUM 3L AIR SEHARI . "Tice cakap kalau nak kurus kene cukup minum air. Tapi susahnya nak habiskan walaupun cuma 1 liter je sehari 😥. Tice ada tips tak?" . Ok, ni Tice bagi awak tips yg simple bukan untuk 1 liter tapi 3 liter. Praktikkan setiap hari sehingga ia menjadi amalan yg sihat dlm kehidupan seharian awak ye😉 . 1) Bangun pagi - 1 gelas 2) Lepas solat subuh - 1 gelas 3) Sebelum mandi - 1 gelas 4) Selepas mandi - 1 gelas 5) Selepas solat zuhur - 1 gelas 6) Sebelum lunch - 2 gelas 7) Selepas solat asar - 1 gelas 8) Sebelum mandi petang - 1 gelas 9) Selepas solat maghrib - 1 gelas 10) Selepas solat isyak - 1 gelas 11) Sebelum tidur - 1 gelas . Ok, kita masuk ilmu matematik sikit ye.. 1 gelas = 250ml 12 gelas x 250ml = 3000ml 3000ml = 3liter . Ok, dalam tak sedar dah habis 3L kan 🤗 . And of course ada kebaikan nya bila water intake kita cukup setiap hari. Kajian sains mendapati, . 💧 1 gelas air diminum sebaik sahaja bangun daripada tidur membantu mengaktifkan organ dalaman . 💧 1 gelas air diminum selepas mandi membantu mengurangkan tekanan darah rendah . 💧 1 gelas air diminum sebelum makan membantu sistem penghadaman . 💧 1 gelas air diambil sebelum tidur mampu mengelakkan serangan jantung pada waktu malam . Kredit: Tice Ain . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA😨
.
Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni.
.
Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik.
.
Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay.
.
SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta)
.
SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging)
.
SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah)
.
Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya.
.
Juga kurangkan pengambilan air manis.
.
Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni.
.
Kredit: Iddah Hamzah
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
NAK DIET TAPI BERAPA BANYAK NASI,LAUK DAN SAYUR YANG BOLEH AMBIL?PENING LA😨 . Okay azam arini nak start diet la. Makan 1 pinggan je pun ni. . Wow meriahnya 1 pinggan tu. Ini dah berlebihan portion kalau nak berdiet ye. Meh kita buat edisi siasat sikit makanan tu. Makanan terlampau besar portion karbo, protein dan lemak. Kalau makan hari2 banyak ni, kompom berat dan lemak makin naik. . Cara yang betul nak mulakan diet, sila tukar makanan kepada SUKU SUKU SEPARUH pinggan okay. . SUKU 1st - Sumber karbo (nasi putih/roti wholemeal/pasta) . SUKU 2nd - Sumber protein (ikan/ayam/tempe/daging) . SETENGAH - Sumber fiber ( sayur / sayur+buah) . Okay cuba buat selama 1 minggu secara konsisten. Pasti akan rasa perbezaannya. . Juga kurangkan pengambilan air manis. . Selamat mencuba berdiet seimbang dan sihat. Pasti korang akan rasa lebih sihat dan lebih ringan lepas ni. . Kredit: Iddah Hamzah . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Selamat Hari Sukan Negara🏃 Jangan lupa amalkan gaya hidup suku-suku separuh
.
Suku- Nasi, Mee, Mee Hoon, K.Teow
.
Suku- Ayam, Ikan, Daging, Telur
.
Separuh-Sayur dan Buah
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#hsn2017#jomturunpadang#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshoppe#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Selamat Hari Sukan Negara🏃 Jangan lupa amalkan gaya hidup suku-suku separuh . Suku- Nasi, Mee, Mee Hoon, K.Teow . Suku- Ayam, Ikan, Daging, Telur . Separuh-Sayur dan Buah . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑 . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃 . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #hsn2017 #jomturunpadang #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshoppe #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Managed to get workout in with my modern vision teammate and all round nice guy @benthegymrat . Humble and down to earth, Ben was showing me the ropes of posing and teaching me a lot about competing in physique, everything from the training to getting contest ready. I learnt a lot of great insights into the world of competitive physique. Ben weighs about 5-7kgs lesser than me but as you can see his posing makes me look like we weigh the same (out angle game too strong)
•
If you notice that Ben and I are wearing the same pants. The pants are from a series of new releases by @modernvisionofficial called DIRECT IMPACT. A series of performance apparel that will be show cased tomorrow at the HOPPER WARRIOR. It is without a doubt one of the best and most comfy training material I've worn. If you don't believe me you should try one for yourself, it's a game changer. The team and I will be at the @thehopperwarrior tomorrow from start to finish so do drop by and say Hi if you are in the area! 😬
•
#UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #TheOutlawMy #HumbleBeforeHonor #BodyBuilding #PowerBuilding #ModernVisionOfficial #DareToTry #LangoMV
Managed to get workout in with my modern vision teammate and all round nice guy @benthegymrat . Humble and down to earth, Ben was showing me the ropes of posing and teaching me a lot about competing in physique, everything from the training to getting contest ready. I learnt a lot of great insights into the world of competitive physique. Ben weighs about 5-7kgs lesser than me but as you can see his posing makes me look like we weigh the same (out angle game too strong) • If you notice that Ben and I are wearing the same pants. The pants are from a series of new releases by @modernvisionofficial called DIRECT IMPACT. A series of performance apparel that will be show cased tomorrow at the HOPPER WARRIOR. It is without a doubt one of the best and most comfy training material I've worn. If you don't believe me you should try one for yourself, it's a game changer. The team and I will be at the @thehopperwarrior tomorrow from start to finish so do drop by and say Hi if you are in the area! 😬 • #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #TheOutlawMy  #HumbleBeforeHonor  #BodyBuilding  #PowerBuilding  #ModernVisionOfficial  #DareToTry  #LangoMV 
Kita paham, korang nak kulit licin, bile letak sutera dia lalu je kat kulit kita tanpa terlekat kat skala 4 kan..tak perlu susah, guna BELLA DONNA je, terus dapat rasa kehalusan kulit wajah lepas pertama kali pakai😍
.
Harga hanya RM28 sahaja😉
.
Nak cantik macam orang Korea @ Jepun?
.
Whatsapp terus dekat no.ni yee😉
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Kita paham, korang nak kulit licin, bile letak sutera dia lalu je kat kulit kita tanpa terlekat kat skala 4 kan..tak perlu susah, guna BELLA DONNA je, terus dapat rasa kehalusan kulit wajah lepas pertama kali pakai😍 . Harga hanya RM28 sahaja😉 . Nak cantik macam orang Korea @ Jepun? . Whatsapp terus dekat no.ni yee😉 +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Tengah picit jerawat ke??
.
Kenape korang susah-susah nk picit jerawat tu
.
BELLA DONNA kan hado!!
.
Harga hanya RM28 sahaja😉
.
Nak cantik macam orang Korea @ Jepun?
.
Whatsapp terus dekat no.ni yee😉
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Tengah picit jerawat ke?? . Kenape korang susah-susah nk picit jerawat tu . BELLA DONNA kan hado!! . Harga hanya RM28 sahaja😉 . Nak cantik macam orang Korea @ Jepun? . Whatsapp terus dekat no.ni yee😉 +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
APE TUU BELLA DONNA??
.
Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah
.
✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit
✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak
✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit
✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan
✔100% Semulajadi & Bio-degradasi
✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya
✔ Bebas GMO
✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif
✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki
.
KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE
🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit)
🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS
(Restriction of Hazardous Substances)
European Union
.
CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC
Basahkan.Perah.Urut.Keringkan
.
Harga Bella Donna hanya RM28 sahaja😉
.
#sukusukuseparuh
.
#harisukannegara#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
APE TUU BELLA DONNA?? . Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah . ✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit ✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak ✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit ✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan ✔100% Semulajadi & Bio-degradasi ✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya ✔ Bebas GMO ✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif ✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki . KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE 🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit) 🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS (Restriction of Hazardous Substances) European Union . CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC Basahkan.Perah.Urut.Keringkan . Harga Bella Donna hanya RM28 sahaja😉 . #sukusukuseparuh  . #harisukannegara #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Second batch order of USPC shirts is now OPEN! If you love dogs and you love barbells then you gotta get your hands on one of these. Pre-order starts now and will end on the following week FRIDAY 20th of October 2017. The shirt is Rm60 with your name included.
•
How to order?
Just comment your name below with the following shirt sizing you would like. Please be sure to use the following size charts to be as accurate as possible when it comes to selecting your shirt size.
•
To those of you who have made an order in the previous batch but have not received your shirts, kindly contact me for your shirts and to those of you who from the previous batch that has ordered a bigger/smaller size, it's currently in the process of being made and I will contact you personally to let you know when it's ready.
•
#UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #BodyBuilding #PowerBuilding
Second batch order of USPC shirts is now OPEN! If you love dogs and you love barbells then you gotta get your hands on one of these. Pre-order starts now and will end on the following week FRIDAY 20th of October 2017. The shirt is Rm60 with your name included. • How to order? Just comment your name below with the following shirt sizing you would like. Please be sure to use the following size charts to be as accurate as possible when it comes to selecting your shirt size. • To those of you who have made an order in the previous batch but have not received your shirts, kindly contact me for your shirts and to those of you who from the previous batch that has ordered a bigger/smaller size, it's currently in the process of being made and I will contact you personally to let you know when it's ready. • #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #BodyBuilding  #PowerBuilding 
Eh awak, awak ada kena sunburn ke baru-baru nih? 🌞
.
Kan payah nak putihkan balik kulit kan
.
Jangan risaulah, tengok abam askar kita nih, asyik berkawad, kulit dah gelap lepas pakai BellaDonna terus glowing tauu
.
Whatsapp terus dekat no ni
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Eh awak, awak ada kena sunburn ke baru-baru nih? 🌞 . Kan payah nak putihkan balik kulit kan . Jangan risaulah, tengok abam askar kita nih, asyik berkawad, kulit dah gelap lepas pakai BellaDonna terus glowing tauu . Whatsapp terus dekat no ni +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Getta Grip restocked with new improved formula.
.
New chalk to fluid ratio for EVEN better grip.
.
New dilution technology which means you need to rechalk less.
.
Same minimal mess/stain.
.
Chalks come in New TURQOISE COLOR 😱
.
Available at @standardissuegears @befitmalaysia .
Coming soon to @vifitnessmy & #Kuching
Getta Grip restocked with new improved formula. . New chalk to fluid ratio for EVEN better grip. . New dilution technology which means you need to rechalk less. . Same minimal mess/stain. . Chalks come in New TURQOISE COLOR 😱 . Available at @standardissuegears @befitmalaysia . Coming soon to @vifitnessmy & #Kuching 
Dr Sean repping that USPC shirt all the way from Penang! Solid fit brother, looks sick on you. What's better then dogs and barbells right?? 💪🏾😎
•
Repost from @drsean_l @TopRankRepost #TopRankRepost Never a big fan of white (training) T but com’on mang who can say no to pupper 🐕 and barbells!
•
#UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #TheOutlawMy #HumbleBeforeHonor #BodyBuilding #PowerBuilding
Dr Sean repping that USPC shirt all the way from Penang! Solid fit brother, looks sick on you. What's better then dogs and barbells right?? 💪🏾😎 • Repost from @drsean_l @TopRankRepost #TopRankRepost  Never a big fan of white (training) T but com’on mang who can say no to pupper 🐕 and barbells! • #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #TheOutlawMy  #HumbleBeforeHonor  #BodyBuilding  #PowerBuilding 
Sebab apa kulit wanita jepun dan korea licin, mulus, dan halus macam telur?
.
Sebab dia orang jadikan konjac sebagai sponge membersihkan muka..rutin harian dia orang taw
.
Harga hanya RM28 sahaja😉
.
Nak cantik macam dia orang tak?
.
Whatsapp terus dekat no.ni yee
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Sebab apa kulit wanita jepun dan korea licin, mulus, dan halus macam telur? . Sebab dia orang jadikan konjac sebagai sponge membersihkan muka..rutin harian dia orang taw . Harga hanya RM28 sahaja😉 . Nak cantik macam dia orang tak? . Whatsapp terus dekat no.ni yee +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
4 weeks out. It's make it or break it time. What ever the outcome, I want to know I stepped onto the platform and did the best I could with the circumstances I have. Trust the process and let your passion deliver you where you need to be.
•
#StrengthPatienceHumility
4 weeks out. It's make it or break it time. What ever the outcome, I want to know I stepped onto the platform and did the best I could with the circumstances I have. Trust the process and let your passion deliver you where you need to be. • #StrengthPatienceHumility 
Ini benang sutera, benang sutera memang lembut dan licin, ni nak bagitau korang boleh dapat kulit muka, badan selicin dan selembut sutera kalau korang jadikan Bella Donna the konjac sebagai sponge ni rutin, nak kulit orang korea tak?
.
Whatsapp segera...
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Ini benang sutera, benang sutera memang lembut dan licin, ni nak bagitau korang boleh dapat kulit muka, badan selicin dan selembut sutera kalau korang jadikan Bella Donna the konjac sebagai sponge ni rutin, nak kulit orang korea tak? . Whatsapp segera... +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
APE TUU BELLA DONNA??
.
Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah
.
✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit
✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak
✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit
✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan
✔100% Semulajadi & Bio-degradasi
✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya
✔ Bebas GMO
✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif
✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki
.
KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE
🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit)
🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS
(Restriction of Hazardous Substances)
European Union
.
CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC
Basahkan.Perah.Urut.Keringkan
.
Harga Bella Donna hanya RM28 sahaja😉
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
APE TUU BELLA DONNA?? . Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah . ✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit ✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak ✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit ✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan ✔100% Semulajadi & Bio-degradasi ✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya ✔ Bebas GMO ✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif ✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki . KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE 🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit) 🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS (Restriction of Hazardous Substances) European Union . CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC Basahkan.Perah.Urut.Keringkan . Harga Bella Donna hanya RM28 sahaja😉 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
FAQ Bella Donna Konjac Sponge
==========================
Apa tu belladonna? Sponge sayur untuk muka berjerawat
.
Ketahanan: Disebabkan ianya natural ia bertahan 1- 3 bulan bergantung kpd cara penjagaan atau sehingga koyak
.
Kenapa lama- lama akan koyak atau hancur tak macam sponge biasa bertahun-tahun tak hancur? Sebab ianya sayur dan natural, sponge biasa melalui proses pembuatan kimia sementara bella donna sponge sayur yang natural
.
Kenapa keras setelah jemur? Sebab konjac sponge kehilangan kelembapan dan juga cara untuk konjac sponge buang kotoran yang melekat pada nya
.
Boleh guna air panas?
Jangan guna air panas kerana konjac sponge adalah ubi konjac, nanti akan masak, rosak terhakis atau layu
.
Boleh pakai cleanser?
Boleh tapi pelanggan bagi feedback bila letak cleanser sekali jangka hayat konjac sponge makin cepat koyak. Kalau tak pakai dengan cleanser pun tak apa sebab memang akan bersihkan sampai ke bawah kulit
.
Boleh guna di badan?
Boleh tapi saya syorkan asingkan untuk badan dan muka sebab muka kita sensitif, tak mahu dapat jangkitan dari kulit badan
.
Dari umur berapa boleh pakai? Selamat untuk semua peringkat umur termasuk kulit kanak- kanak dan remaja
.
Kulit jenis apa boleh pakai? Untuk semua jenis kulit tapi jika terlihat berlaku apa- apa luar dari kebiasaan sila hentikan penggunaan. Setakat ini tiada report allergic lagi
.
Ada no KKM? Tidak perlu kerana Bella Donna bukan kosmetik tapi digolongkan sebagai toiletries
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
FAQ Bella Donna Konjac Sponge ========================== Apa tu belladonna? Sponge sayur untuk muka berjerawat . Ketahanan: Disebabkan ianya natural ia bertahan 1- 3 bulan bergantung kpd cara penjagaan atau sehingga koyak . Kenapa lama- lama akan koyak atau hancur tak macam sponge biasa bertahun-tahun tak hancur? Sebab ianya sayur dan natural, sponge biasa melalui proses pembuatan kimia sementara bella donna sponge sayur yang natural . Kenapa keras setelah jemur? Sebab konjac sponge kehilangan kelembapan dan juga cara untuk konjac sponge buang kotoran yang melekat pada nya . Boleh guna air panas? Jangan guna air panas kerana konjac sponge adalah ubi konjac, nanti akan masak, rosak terhakis atau layu . Boleh pakai cleanser? Boleh tapi pelanggan bagi feedback bila letak cleanser sekali jangka hayat konjac sponge makin cepat koyak. Kalau tak pakai dengan cleanser pun tak apa sebab memang akan bersihkan sampai ke bawah kulit . Boleh guna di badan? Boleh tapi saya syorkan asingkan untuk badan dan muka sebab muka kita sensitif, tak mahu dapat jangkitan dari kulit badan . Dari umur berapa boleh pakai? Selamat untuk semua peringkat umur termasuk kulit kanak- kanak dan remaja . Kulit jenis apa boleh pakai? Untuk semua jenis kulit tapi jika terlihat berlaku apa- apa luar dari kebiasaan sila hentikan penggunaan. Setakat ini tiada report allergic lagi . Ada no KKM? Tidak perlu kerana Bella Donna bukan kosmetik tapi digolongkan sebagai toiletries . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
W2 D1. Managing what I can whilst keeping pain bearable in my glute. If you notice from my video my lockouts are really slow that's because I can't extend my hips fully and fast without the pain turning from dull to a sharp pain. Oh well, 190 managed to move decently tho. 😅#5WeeksOut baby!
•
Back squat 5s 3r @ 190kg/420lbs
•
Thanks for the spot from the boys at @theoutlawmy @anis_intense @amirbaredhwan @helmie_azifie @normanyazid •
#UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #TheOutlawMy #HumbleBeforeHonor #BodyBuilding #PowerBuilding
W2 D1. Managing what I can whilst keeping pain bearable in my glute. If you notice from my video my lockouts are really slow that's because I can't extend my hips fully and fast without the pain turning from dull to a sharp pain. Oh well, 190 managed to move decently tho. 😅#5WeeksOut  baby! • Back squat 5s 3r @ 190kg/420lbs • Thanks for the spot from the boys at @theoutlawmy @anis_intense @amirbaredhwan @helmie_azifie @normanyazid • #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #TheOutlawMy  #HumbleBeforeHonor  #BodyBuilding  #PowerBuilding 
How to eat healthy with wolvereat
Just follow the steps gais...💪💪💪 Stay fit stay healthy! 
#wolvereat_ #fitness #gymlifestyle #fit #meal #mealprep #mealplan #simplemealplan #malaysia #malaysian #malaysianfitness #kl #fitfam #kualalumpur #instafoodmalaysia  #keephealthy #lifestyle #wangsamaju #gombak  #kampungbarukl
mr malaysia 🇲🇾@anasdz whom just back from makassar indonesia 🇵🇱 and place top 10! his in our #gorrilazgymteam shortsleeve cause its durable, strechable, and elastic gear. tag 3 of your friends!! the first , second and we will pick up one more random winner to win our exclusive prize ! 🏆🏆 dont forget to join contest is one week from now! #gorrilazgym #malaysianfitness #bajugymmurah #tipsbinabadan #tegaptv
mr malaysia 🇲🇾@anasdz whom just back from makassar indonesia 🇵🇱 and place top 10! his in our #gorrilazgymteam  shortsleeve cause its durable, strechable, and elastic gear. tag 3 of your friends!! the first , second and we will pick up one more random winner to win our exclusive prize ! 🏆🏆 dont forget to join contest is one week from now! #gorrilazgym  #malaysianfitness  #bajugymmurah  #tipsbinabadan  #tegaptv 
APE TUU BELLA DONNA??
.
Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah
.
✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit
✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak
✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit
✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan
✔100% Semulajadi & Bio-degradasi
✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya
✔ Bebas GMO
✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif
✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki
.
KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE
🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit)
🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS (Restriction of Hazardous Substances)European Union
.
CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC
Basahkan. Perah.Urut.Keringkan
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
APE TUU BELLA DONNA?? . Sponge konjac diperbuat dari fiber tumbuhan di bawah iaitu konjac. Antara kelebihan lain Bella Donna the konjac sponge adalah . ✔ Membersihkan Sehingga ke Pori Kulit ✔ Menyingkirkan Kulit Mati, Bintik Hitam, Kotoran & Minyak ✔ Melembapkan Kulit & Menyeimbangkan pH Kulit ✔ Menyingkirkan Sebum Berlebihan ✔100% Semulajadi & Bio-degradasi ✔ Non-toxic & Selamat dari Bahan Kimia Berbahaya ✔ Bebas GMO ✔ Sesuai utk Semua Jenis Kulit Termasuk Kulit Sensitif ✔ Sesuai utk Semua Orang Termasuk Bayi, Wanita dan Lelaki . KELEBIHAN BELLA DONNA THE KONJAC SPONGE 🔬 Disyorkan oleh Dermatologist (Pakar Kulit) 🔬 Pengiktirafan Non-Toxic dari RoHS (Restriction of Hazardous Substances)European Union . CARA PEMAKAIAN SEMUDAH ABC Basahkan. Perah.Urut.Keringkan . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
What's the outfit color that you will never consider for work out session? I'm personally fascinating Red and black combi~. Online store: psstyle.com.my
#fitness #menhunk 
#sweat #instafit
#muscle #workhard
#fitnessmodel #shorts
#workout #lifestyle
#aesthetic #hotbody
#physique #bodymake
#abs #niceshot #gymwear
#privatestructure #gymaholic #menphysique 
#malaysianfitness #powerful #fitbody 
#privatestructureunderwear #bangsarvillage 
#befitguys #fitnessaddict
What's the outfit color that you will never consider for work out session? I'm personally fascinating Red and black combi~. Online store: psstyle.com.my #fitness  #menhunk  #sweat  #instafit  #muscle  #workhard  #fitnessmodel  #shorts  #workout  #lifestyle  #aesthetic  #hotbody  #physique  #bodymake  #abs  #niceshot  #gymwear  #privatestructure  #gymaholic  #menphysique  #malaysianfitness  #powerful  #fitbody  #privatestructureunderwear  #bangsarvillage  #befitguys  #fitnessaddict 
• Lemak lambat terbakar?
• Hari2 pergi jogging pon bdn still sama?
• Kurang metabolisme?
• Xada keyakinan sebab badan gemuk?. "Kalau anda ada ciri2 seperti diatas jangan risau bro. Ada benda boleh tolong... Ni nak gtau API FATBURNER, bkn sehari dua dah masuk Malaysia dah bertahun dah. Feedback pon terbaik!!!" "Nak bagi PROMO FREE POSTAGE lagi utk customer (sm) !!!" Berminat text sy bro n sis!! Whatsapp 012-5582865 
1 botol rm 70!!
2 botol rm 130!! #sayajual #apifatburner #apifatburnermalaysia #nakkuruscepat #nakkurus #nakkuruskanbadan #fatburner #fitness #bakarlemak #senaman #senam #malaysiafitness #malaysianfitness #kurus #tegaptv #badancantik #fitmalaysia #body #shredded #workout #malaysia
• Lemak lambat terbakar? • Hari2 pergi jogging pon bdn still sama? • Kurang metabolisme? • Xada keyakinan sebab badan gemuk?. "Kalau anda ada ciri2 seperti diatas jangan risau bro. Ada benda boleh tolong... Ni nak gtau API FATBURNER, bkn sehari dua dah masuk Malaysia dah bertahun dah. Feedback pon terbaik!!!" "Nak bagi PROMO FREE POSTAGE lagi utk customer (sm) !!!" Berminat text sy bro n sis!! Whatsapp 012-5582865 1 botol rm 70!! 2 botol rm 130!! #sayajual  #apifatburner  #apifatburnermalaysia  #nakkuruscepat  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #fatburner  #fitness  #bakarlemak  #senaman  #senam  #malaysiafitness  #malaysianfitness  #kurus  #tegaptv  #badancantik  #fitmalaysia  #body  #shredded  #workout  #malaysia 
NEW ARRIVAL!!!! BELLA DONNA The Konjac Sponge🙀
.
Apetu Bella Donna??
.
Bella Donna tu sejenis sponge sayur untuk muka yang berjerawat & ia diperbuat daripada bahan-bahan sayuran yang natural🌱
.
Nak tau lebih lanjut pasal BELLA DONNA??nanti malam kita cite lebih yee😉
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
NEW ARRIVAL!!!! BELLA DONNA The Konjac Sponge🙀 . Apetu Bella Donna?? . Bella Donna tu sejenis sponge sayur untuk muka yang berjerawat & ia diperbuat daripada bahan-bahan sayuran yang natural🌱 . Nak tau lebih lanjut pasal BELLA DONNA??nanti malam kita cite lebih yee😉 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Spotted! @missyblurkit and her tutu sisters premiering our latest tutu project at the ASICS Relay Run
.
What do you think? Do you like the tutus? #staytuned
.
.
#fitmalaysia #malaysianfitness #fitness #exercise #gymmalaysia #fitfam #fitfamkl #activelifestylekl #healthspo #motivation #fitspo #fitchicks #summersaultmy #instarunners #run #marathon #runner #running  #run2017 #tutu #runningtutu #funrun
Our #YOLOPacers YOLO-ed with Fruit Costumes 🍍🍉🍇 at the Atria Makan Fun Run
.
.
Even won some best dressed awards along the way! Thank you @atriadj!
.
.
#fitmalaysia #malaysianfitness #fitness #exercise #gymmalaysia #fitfam #fitfamkl #activelifestylekl #healthspo #motivation #fitspo #fitchicks #summersaultmy #instarunners #run #marathon #runner #running  #run2017 #tutu #runningtutu #funrun
The Vitamode runners all decked in pink at this morning's Pink Wig-a-Thon
.
.
#fitmalaysia #malaysianfitness #fitness #exercise #gymmalaysia #fitfam #fitfamkl #activelifestylekl #healthspo #motivation #fitspo #fitchicks #summersaultmy #instarunners #run #marathon #runner #running  #run2017 #tutu #runningtutu #funrun
PERHATIAN!! PERHATIAN!! 🎺🎺🎺
.
Hari ni 8/10 tarikh last untuk dapat FREE GIFT Kurus Konjac dengan pembelian MAMAM.
.
Whatsapp sekarang kalau nak FREE GIFT Kurus Konjac🎁
.
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
PERHATIAN!! PERHATIAN!! 🎺🎺🎺 . Hari ni 8/10 tarikh last untuk dapat FREE GIFT Kurus Konjac dengan pembelian MAMAM. . Whatsapp sekarang kalau nak FREE GIFT Kurus Konjac🎁 . +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order  Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁
.
Ha tak tahu dapat FREE GIFT??
.
Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai
.
Nak order whatsapp je..
+60177130825
.
Cepat2 order MAMAM kalau nak try makan KURUS KONJAC ni sebab kita bukak pre-order sampai 8/10 je tauu😘
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁 . Ha tak tahu dapat FREE GIFT?? . Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai . Nak order whatsapp je.. +60177130825 . Cepat2 order MAMAM kalau nak try makan KURUS KONJAC ni sebab kita bukak pre-order sampai 8/10 je tauu😘 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Haa..korang sebenarnya kalau korang kumpul kawan reramai, korang boleh dapat lagi murah tau MAMAM, jimat kos pos lagi sebab boleh kongsi kos pos
.
Ini inisiatif HQ sebab nak bagi korang dapat support each other untuk suku-suku separuh
.
Btw besok last day untuk pre-order siap dapat FREE 1 KURUS KONJAC/POSTAGE so sesape yang nak join pre-order ni cepat-cepat whatsapp no.ni...
+60177130825
+60177130825
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Haa..korang sebenarnya kalau korang kumpul kawan reramai, korang boleh dapat lagi murah tau MAMAM, jimat kos pos lagi sebab boleh kongsi kos pos . Ini inisiatif HQ sebab nak bagi korang dapat support each other untuk suku-suku separuh . Btw besok last day untuk pre-order siap dapat FREE 1 KURUS KONJAC/POSTAGE so sesape yang nak join pre-order ni cepat-cepat whatsapp no.ni... +60177130825 +60177130825 +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
This is by far one of the hardest moves for me. Try it! Reach out both hands and legs on each ends and try keeping it still whilst tightening your core, and focus your gaze at a focus point 🔥
-------------------------------------------------- Training with @f45_training_montkiara
This is by far one of the hardest moves for me. Try it! Reach out both hands and legs on each ends and try keeping it still whilst tightening your core, and focus your gaze at a focus point 🔥 -------------------------------------------------- Training with @f45_training_montkiara
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan?
.
Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh?
.
Suku Protein
Suku Karbohidrat 
Separuh Sayur + Buah
.
Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat?
.
Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok?
.
✅DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN
✅BPA FREE
✅Boleh dipanaskan dalam microwave
✅3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh!
✅Mudah dibawa ke mana sahaja
✅Disertakan penutup kedap udara
✅Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat
.
Harga satu unit? RM 47
Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑
.
Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃
.
Nak order whatsapp jerr...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mesti ada yang belum tahu kan yang sekarang ini trend makan suku-suku separuh bakal menggantikan piramid makanan? . Dengan hanya mengikut pola makan suku-suku separuh, penurunan berat badan akan berlaku. Tiada lagi diet yang menyeksakan! Apa yang suku-suku separuh? . Suku Protein Suku Karbohidrat Separuh Sayur + Buah . Ala, macam mana nak ikut sukatan yang tepat? . Jangan risau! Kami bawakan khas untuk semua, Mamam the Diet Plate. Pinggan diet wajib yang perlu ada di setiap rumah! Tak perlu risau dah terlebih makan. Setiap kali nak makan, hanya penuhkan Mamam ok? . ✅DIREKA OLEH PAKAR PEMAKANAN ✅BPA FREE ✅Boleh dipanaskan dalam microwave ✅3 sukatan TEPAT nutrisi makanan mengikut pola suku-suku separuh! ✅Mudah dibawa ke mana sahaja ✅Disertakan penutup kedap udara ✅Warna yang menarik. Sesuai untuk ajar anak-anak makan secara sihat . Harga satu unit? RM 47 Alamak takda bajet la bulan ni! 😢🤑 . Tak apa! Kumpulkan 3 atau 5 orang kawan atau ahli keluarga, kami bagi harga tak masuk akal ok 💃 . Nak order whatsapp jerr... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order  Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁
.
Ha tak tahu dapat FREE GIFT??
.
Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai
.
Nak order whatsapp je..
+60177130825
.
Cepat2 order MAMAM kalau nak try makan KURUS KONJAC ni sebab kita bukak pre-order sampai 8/10 je tauu😘
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁 . Ha tak tahu dapat FREE GIFT?? . Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai . Nak order whatsapp je.. +60177130825 . Cepat2 order MAMAM kalau nak try makan KURUS KONJAC ni sebab kita bukak pre-order sampai 8/10 je tauu😘 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Amboiii..tak terlayan nak reply mesej korang , satu- satu k kami reply, sume nak body kerengga.🐜.. asal eh??
.
Rupa- rupanya bulan 12 kan banyak majlis kahwin, sume nak nampak slim
.
Ok kitorg bukak lagi pre-order gift nih taw
.
Whatsapp auu kt no.ni😘...
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Amboiii..tak terlayan nak reply mesej korang , satu- satu k kami reply, sume nak body kerengga.🐜.. asal eh?? . Rupa- rupanya bulan 12 kan banyak majlis kahwin, sume nak nampak slim . Ok kitorg bukak lagi pre-order gift nih taw . Whatsapp auu kt no.ni😘... +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
@powerliftingkchofficial 
Website is live!!! Go www.powerliftingkuching.com  to register.
.
Disclaimer: The dude lifting in this video is NOT from Kuching 😆
.
@powerliftingkchofficial Website is live!!! Go www.powerliftingkuching.com to register. . Disclaimer: The dude lifting in this video is NOT from Kuching 😆 .
"Yoga is the journey of the self , through the self, to the self." -The Bhagavad Gita
 #beastberrymy #sportbra #sportswear #pinksportsbra #yoga #stretch #motivation #gym #fitness #instafitness #igfitness #malaysianfitness #fitchicks #fitgirls
Mai!!mai!! lekas..
promosi pre-order nak tutup dah,, tak nak ke dapat Kurus Konjac, makanan kesihatan yng tengah HOT🔥🔥🔥 skang nii
.
Whatsapp kk👌?
kat no.ni..
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mai!!mai!! lekas.. promosi pre-order nak tutup dah,, tak nak ke dapat Kurus Konjac, makanan kesihatan yng tengah HOT🔥🔥🔥 skang nii . Whatsapp kk👌? kat no.ni.. +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
LAST 2 DAYS!
.
.
Lift Heavy or Balik Rumah Mimpi.
.
Preorder from 26Sept17 till 06Oct17
LAST 2 DAYS! . . Lift Heavy or Balik Rumah Mimpi. . Preorder from 26Sept17 till 06Oct17
You would see this world in a different angle while your body and mind are strong enough to do so! Online store: psstyle.com.my
#fitness 
#sweat #instafit
#muscle #workhard
#fitnessmodel #shorts
#workout #lifestyle
#aesthetic #hotbody
#physique #bodymake
#abs #niceshot #gymwear
#privatestructure #gymaholic
#malaysianfitness #powerful #malaysianfitness 
#privatestructureunderwear  #bangsarvillage2 
#befitguys #fitnessaddict
Hello Ladies 😍
Get Inspired By These 23 Malaysian Ladies with Wonder Women Aesthetics!! #fitness #malaysianfitness #malaysianladies #klfitness #penangfitchallenge #malaysian #malaysianstyle #malaysianstudent #malaysiangirl #motivation #inspiration #example #malaysianidol #idols #fitnessidol #wonderwoman #wonderwoman2017 #malaysianwonderwoman @jazelxlim @hannahonline @suhailimicheline @natashaloo @norsoraya @saramayfit @liliantanfitness @nanaalhaleq @yogawithrobyn @ainramli @imdavinagoh @talithabe @linoralow @nellclimbs @joannasohofficial @kimbeleyyap @angelineonglimin @annosman @imsarahlian @anujaananthan @sandrawooo @monikastamaria @geraldineread
Hello Ladies 😍 Get Inspired By These 23 Malaysian Ladies with Wonder Women Aesthetics!! #fitness  #malaysianfitness  #malaysianladies  #klfitness  #penangfitchallenge  #malaysian  #malaysianstyle  #malaysianstudent  #malaysiangirl  #motivation  #inspiration  #example  #malaysianidol  #idols  #fitnessidol  #wonderwoman  #wonderwoman2017  #malaysianwonderwoman  @jazelxlim @hannahonline @suhailimicheline @natashaloo @norsoraya @saramayfit @liliantanfitness @nanaalhaleq @yogawithrobyn @ainramli @imdavinagoh @talithabe @linoralow @nellclimbs @joannasohofficial @kimbeleyyap @angelineonglimin @annosman @imsarahlian @anujaananthan @sandrawooo @monikastamaria @geraldineread
Mai!!mai!! lekas..
promosi pre-order nak tutup dah,, tak nak ke dapat Kurus Konjac, makanan kesihatan yng tengah HOT🔥🔥🔥 skang nii
.
Whatsapp kk👌?
kat no.ni..
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mai!!mai!! lekas.. promosi pre-order nak tutup dah,, tak nak ke dapat Kurus Konjac, makanan kesihatan yng tengah HOT🔥🔥🔥 skang nii . Whatsapp kk👌? kat no.ni.. +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
The thing is, trainers get injured. I just did my #shoulder in a week ago doing #dumbbell #pullovers about a week ago. While resting & #recovery is important, you need to also start building #strength as soon as you are able to. Go slow & be #mindful, but don’t let the #fear hold you back!

#shoulderworkout #shoulderpress #beyourbest #bodytransformation #fitand40 #fitandhealthy #fitness #fitnessjourney #fitnessblogger #gymlife #gymtime #malaysianfitness #muscle #workout #💪🏽 #twitter #fitnfitter
The thing is, trainers get injured. I just did my #shoulder  in a week ago doing #dumbbell  #pullovers  about a week ago. While resting & #recovery  is important, you need to also start building #strength  as soon as you are able to. Go slow & be #mindful , but don’t let the #fear  hold you back! #shoulderworkout  #shoulderpress  #beyourbest  #bodytransformation  #fitand40  #fitandhealthy  #fitness  #fitnessjourney  #fitnessblogger  #gymlife  #gymtime  #malaysianfitness  #muscle  #workout  #💪🏽 #twitter  #fitnfitter 
W2 D1. Binch time. Bench has been moving much better each session. Everything is on point and I'm looking to hit 180 at possibly a lighter weight in #6weeeks time.
•
Bench 3s 5r @ 142.5kg/315lbs
•
Solid liftoff by @heatherwolfgirl
•
#UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #TheOutlawMy #HumbleBeforeHonor #BodyBuilding #PowerBuilding
W2 D1. Binch time. Bench has been moving much better each session. Everything is on point and I'm looking to hit 180 at possibly a lighter weight in #6weeeks  time. • Bench 3s 5r @ 142.5kg/315lbs • Solid liftoff by @heatherwolfgirl • #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #TheOutlawMy  #HumbleBeforeHonor  #BodyBuilding  #PowerBuilding 
Ni dia yang kita kata tadi...
Banyak kelebihan MAMAMTHEDIETPLATE ni😉
Pinggan ni memang best sangat sebab ia produk mesra alam,,dahlah warna pinggan ni menarik sesuai untk semua org tak kira lelaki ke perempuan ke dua-dua bleh pakai pinggan ni untuk amalkan gaya hidup yg sihat...best bohhh!!!👍👍
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Ni dia yang kita kata tadi... Banyak kelebihan MAMAMTHEDIETPLATE ni😉 Pinggan ni memang best sangat sebab ia produk mesra alam,,dahlah warna pinggan ni menarik sesuai untk semua org tak kira lelaki ke perempuan ke dua-dua bleh pakai pinggan ni untuk amalkan gaya hidup yg sihat...best bohhh!!!👍👍 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
Mamam sampai kurus. Pinggan suku- suku separuh😘😘😘
.
MAMAMTHEDIETPLATE adalah pinggan sihat yang mempunyai 3 sukatan tepat nutrisi yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan dietitian seluruh dunia
.
Ini dia panduan sukatan yg disarankan oleh KKM
.
Nak order whatsapp jee..
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Mamam sampai kurus. Pinggan suku- suku separuh😘😘😘 . MAMAMTHEDIETPLATE adalah pinggan sihat yang mempunyai 3 sukatan tepat nutrisi yang disarankan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan dietitian seluruh dunia . Ini dia panduan sukatan yg disarankan oleh KKM . Nak order whatsapp jee.. +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
What a beautiful day to be alive! 🙌🏻 I couldn't believe how intense this two combo is when done with control 🔥 @f45_training_montkiara
What a beautiful day to be alive! 🙌🏻 I couldn't believe how intense this two combo is when done with control 🔥 @f45_training_montkiara
💪💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍NAK TURUN BERAT 10KG ATAU LEBIH DALAM SEBULAN??? .
💪💪API FAT BURNER ADVANCED
👉SUPPLEMEN UTK MENGURUSKAN BADAN.
👉PERTINGKATKAN PEMBAKARAN LEMAK,
👉MENINGKAT METABOLISMA BADAN,
MENGAWAL NAFSU MAKAN,
👉MEMBERI TENAGA UTK BERSENAM,
👉BAHAN2 HERBA
👉TIADA BAHAN KIMIA,
👉TIDAK BAHAYA PD KESIHATAN
.
Mengandungi bahan2 yang dpt :
💪Meningkatkan kadar metabolisme dlm badan, seperti GREEN TEA, GRAPEFRUIT dan CAYENNE PEPPER.
💪KOLA NUT dan COFFEE ARABICA mngandungi kafein bg memberi tenaga dan melawan kepenatan semasa bersenam.
💪L-CARNITINE berfungsi menukarkn lemak degil menjadi tenaga.
💪CINNAMON berfungsi merendah kadar gula dlm darah.
💪CHROMIUM PICOLINATE brfungsi mengawal selera makan.
💪WHITE MUSTARD SEED bfungsi meningkatkn metabolisme dan juga mempercepatkan penghadaman.
.
HANYA RM65 SEBOTOL
RM65
RM65
RM65
RM65
.
TERMASUK POSTAGE!! *whatsapp only
011-211 04946
011-211 04946
011-211 04946
.
#sayajual #apifatburner #apifatburnermalaysia #nakkuruscepat #nakkurus #nakkuruskanbadan #fatburner #fitness #bakarlemak #senaman #senam #malaysiafitness #malaysianfitness #kurus #tegaptv #badancantik #fitmalaysia #body #shredded #workout #malaysia
💪💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍NAK TURUN BERAT 10KG ATAU LEBIH DALAM SEBULAN??? . 💪💪API FAT BURNER ADVANCED 👉SUPPLEMEN UTK MENGURUSKAN BADAN. 👉PERTINGKATKAN PEMBAKARAN LEMAK, 👉MENINGKAT METABOLISMA BADAN, MENGAWAL NAFSU MAKAN, 👉MEMBERI TENAGA UTK BERSENAM, 👉BAHAN2 HERBA 👉TIADA BAHAN KIMIA, 👉TIDAK BAHAYA PD KESIHATAN . Mengandungi bahan2 yang dpt : 💪Meningkatkan kadar metabolisme dlm badan, seperti GREEN TEA, GRAPEFRUIT dan CAYENNE PEPPER. 💪KOLA NUT dan COFFEE ARABICA mngandungi kafein bg memberi tenaga dan melawan kepenatan semasa bersenam. 💪L-CARNITINE berfungsi menukarkn lemak degil menjadi tenaga. 💪CINNAMON berfungsi merendah kadar gula dlm darah. 💪CHROMIUM PICOLINATE brfungsi mengawal selera makan. 💪WHITE MUSTARD SEED bfungsi meningkatkn metabolisme dan juga mempercepatkan penghadaman. . HANYA RM65 SEBOTOL RM65 RM65 RM65 RM65 . TERMASUK POSTAGE!! *whatsapp only 011-211 04946 011-211 04946 011-211 04946 . #sayajual  #apifatburner  #apifatburnermalaysia  #nakkuruscepat  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #fatburner  #fitness  #bakarlemak  #senaman  #senam  #malaysiafitness  #malaysianfitness  #kurus  #tegaptv  #badancantik  #fitmalaysia  #body  #shredded  #workout  #malaysia 
#transformationtuesday 2010 vs 2017. Throwback to one of the unhealthiest point of my life. Taking care of my health was the least of my priorities back then. I was smoking, drinking and consuming things I shouldn't be consuming excessively. There were some half assed attempts at going to the gym but with a lot of #broscience and the lack of proper planning and guidance, I couldn't stay in the gym more than a few months. --
--
As cliche as it sounds, one day I decided enough was enough after looking at myself in the mirror. It took a lot of discipline when it came to the food but what got me through was the fact that I fell in love with the process. I fell in love with the exhaustion, the pain and the result. It's been a fun journey and I've still got a long way to go.
.. --
--
--
--
📷: @k29style
#Revrepublic #RVLT #Malaysianfitness #klfitness #beforeandafter #Tuesday #kakigym
#transformationtuesday  2010 vs 2017. Throwback to one of the unhealthiest point of my life. Taking care of my health was the least of my priorities back then. I was smoking, drinking and consuming things I shouldn't be consuming excessively. There were some half assed attempts at going to the gym but with a lot of #broscience  and the lack of proper planning and guidance, I couldn't stay in the gym more than a few months. -- -- As cliche as it sounds, one day I decided enough was enough after looking at myself in the mirror. It took a lot of discipline when it came to the food but what got me through was the fact that I fell in love with the process. I fell in love with the exhaustion, the pain and the result. It's been a fun journey and I've still got a long way to go. .. -- -- -- -- 📷: @k29style #Revrepublic  #RVLT  #Malaysianfitness  #klfitness  #beforeandafter  #Tuesday  #kakigym 
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order  Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁
.
Ha tak tahu dapat FREE GIFT??
.
Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai
.
Nak order whatsapp je..
+60177130825
.
#sukusukuseparuh
.
#pinggan#dietsihat
#sihatdancantik#kurus#bodypositive#jomfit1malaysia#jomkurus1malaysia#kevinzahri #bodybuilding#slim#saysnaksihat#fitness#fit#malaysianfitness#fitchallenge#malaysiaonlineshope#murah#zumba#jogging#senamrobik#gym#malaysian#malaysia#onlineshopping#onlineshop#bazaarpaknil#bazaarpaknilmurah#berkualiti#barangberkualiti
Abes lah~Abeslah~😱 Hakak takut tak sempat order Uols dekat HQ, Mamam tak sampai kedai lagi tapi dah separuh dah ade yang book. Ni semua gara-gara dey ols nak FREE GIFT🎁 . Ha tak tahu dapat FREE GIFT?? . Ya sape yang pre-order ngan hakak sebelum 8 aribulan 10 nih layak dapat 1 PAKET KURUS KONJAC. Makanan berkhasiat taw Uols, kita tak bagi free gift yang seposen dua posen ya kat u ols. Apa tunggu lagi? Kumpul kawan-kawan beli sekali sebab kita ada diskaun lagi kalau beli banyak. Duit post pun boleh kongsi reramai . Nak order whatsapp je.. +60177130825 . #sukusukuseparuh  . #pinggan #dietsihat  #sihatdancantik #kurus #bodypositive #jomfit1malaysia #jomkurus1malaysia #kevinzahri  #bodybuilding #slim #saysnaksihat #fitness #fit #malaysianfitness #fitchallenge #malaysiaonlineshope #murah #zumba #jogging #senamrobik #gym #malaysian #malaysia #onlineshopping #onlineshop #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #berkualiti #barangberkualiti 
All the while you guys remembering the pretty babe (chang-e嫦娥) in the Moon, anyone still remember there's a hunk (吴刚Wu Gang) living there too?
Happy Mid Autumn Festival! Online store: psstyle.com.my
#fitness #bangsarvillage2 
#sweat #instafit
#muscle #workhard
#fitnessmodel #shorts
#workout #lifestyle
#aesthetic #hotbody
#physique #bodymake
#abs #niceshot #gymwear
#privatestructure #gymaholic
#malaysianfitness #powerful
#privatestructureunderwear #mini
#befitguys #fitnessaddict
All the while you guys remembering the pretty babe (chang-e嫦娥) in the Moon, anyone still remember there's a hunk (吴刚Wu Gang) living there too? Happy Mid Autumn Festival! Online store: psstyle.com.my #fitness  #bangsarvillage2  #sweat  #instafit  #muscle  #workhard  #fitnessmodel  #shorts  #workout  #lifestyle  #aesthetic  #hotbody  #physique  #bodymake  #abs  #niceshot  #gymwear  #privatestructure  #gymaholic  #malaysianfitness  #powerful  #privatestructureunderwear  #mini  #befitguys  #fitnessaddict 
W1 D1. Squats, deadlift and accessory. I've decided to spend the next 6 weeks with a different approach to my training. I was contemplating for the longest time on whether I should make the change to low bar even after my 12 week LB cycle. I went back to high bar right after that because I still felt that I could progress more. With this injury getting progressively worst I've decided to switch to low bar and also change from lifters to flats and a sumo stance for squats. Unorthodox to be making so many changes 6 weeks out ? Possibly. But I'd rather do what I can pain free rather than push through the pain. Made my stance on the deadlift so much wider to the point my toes are touching the plates. Everything today felt..foreign. But the weights moved and the pain was minimal. I'm doing what I can to adapt to the situation and I'm doing what I feel is best for my body. Focused my accessory on my glutes to improve the overall strength (and size 🍑) •
This will, and has been, undoubtedly the most challenging and painful prep I've done by far in the years I've competed. So much has happened that derailed me from my training but I'm not one to make an excuse. I need this. I need this win. I'm coming for everything they said I couldn't have.
•
Squats 5s 6r @ 187.5kg/ 412.5lbs
Deadlift 3s 6r @ 245kg/540lbs
Hip thrusts 3s 5r @ 220kg/485lbs
•
Ps: That last set on the hip thrust made me feeling like 😵and @kwanfongyou being the guy that he is couldn't resist touching himself in my videos.
•
Thanks to @anis_intense @small.potatoes.can.lift.too @jshlen and all the boys at @theoutlawmy for giving their major major support. Truly a positive community of lifters that are strong not only with the weights but with heart. #HumbleBeforeHonor
•
#StrengthPatienceHumility #UnderdogsPerformanceCoaching #USPC #Powerlifting #PowerlifterInTraining #TitanStrength #SBD #Reebok #Titex #MalaysianFitness #MalaysianPowerlifting #MalaysiaBodyBuilding #TheOutlawMy #HumbleBeforeHonor #BodyBuilding #PowerBuilding
W1 D1. Squats, deadlift and accessory. I've decided to spend the next 6 weeks with a different approach to my training. I was contemplating for the longest time on whether I should make the change to low bar even after my 12 week LB cycle. I went back to high bar right after that because I still felt that I could progress more. With this injury getting progressively worst I've decided to switch to low bar and also change from lifters to flats and a sumo stance for squats. Unorthodox to be making so many changes 6 weeks out ? Possibly. But I'd rather do what I can pain free rather than push through the pain. Made my stance on the deadlift so much wider to the point my toes are touching the plates. Everything today felt..foreign. But the weights moved and the pain was minimal. I'm doing what I can to adapt to the situation and I'm doing what I feel is best for my body. Focused my accessory on my glutes to improve the overall strength (and size 🍑) • This will, and has been, undoubtedly the most challenging and painful prep I've done by far in the years I've competed. So much has happened that derailed me from my training but I'm not one to make an excuse. I need this. I need this win. I'm coming for everything they said I couldn't have. • Squats 5s 6r @ 187.5kg/ 412.5lbs Deadlift 3s 6r @ 245kg/540lbs Hip thrusts 3s 5r @ 220kg/485lbs • Ps: That last set on the hip thrust made me feeling like 😵and @kwanfongyou being the guy that he is couldn't resist touching himself in my videos. • Thanks to @anis_intense @small.potatoes.can.lift.too @jshlen and all the boys at @theoutlawmy for giving their major major support. Truly a positive community of lifters that are strong not only with the weights but with heart. #HumbleBeforeHonor  • #StrengthPatienceHumility  #UnderdogsPerformanceCoaching  #USPC  #Powerlifting  #PowerlifterInTraining  #TitanStrength  #SBD  #Reebok  #Titex  #MalaysianFitness  #MalaysianPowerlifting  #MalaysiaBodyBuilding  #TheOutlawMy  #HumbleBeforeHonor  #BodyBuilding  #PowerBuilding 
The world would not be good to you... u have to survived by yourself in order for u to be a succesful person... #eatlikekinglooklikeaprince #streetstyle #malaysian #malaysia #malay #versace #fossil #fitnessguru #gymguru #fitnessenthusiast #gymenthusiast #gymjunkie #fitnessaddict #malaysianfitness #fitnessforlife #fitnessmodel
Taste of Endorphin & smell of Sweat are addictive! Didn't you feel missing pieces while you skip gym day  Online store: psstyle.com.my
#fitness 
#sweat #instafit
#muscle #workhard
#fitnessmodel #shorts #bangsarvillage 
#workout #lifestyle
#aesthetic #hotbody
#physique #bodymake
#abs #niceshot #gymwear
#privatestructure #gymaholic
#malaysianfitness #powerful
#privatestructureunderwear #365days 
#befitguys #fitnessaddict
Totally forgot @kh00kie Helped me make this video about a month ago: #squats using #Iyengar #yoga ropes, to add some colour to #100squatsin100days!

It isn’t as easy as it looks, and keeping the heels grounded, without rolling forward / upward takes some focus!

How are your squats going?

#legworkout #beyourbest #bodytransformation #fitand40 #fitandhealthy #fitness #fitnessjourney #fitnessblogger #malaysianfitness #muscle #workout #💪🏽 #twitter #fitnfitter
Totally forgot @kh00kie Helped me make this video about a month ago: #squats  using #Iyengar  #yoga  ropes, to add some colour to #100squatsin100days ! It isn’t as easy as it looks, and keeping the heels grounded, without rolling forward / upward takes some focus! How are your squats going? #legworkout  #beyourbest  #bodytransformation  #fitand40  #fitandhealthy  #fitness  #fitnessjourney  #fitnessblogger  #malaysianfitness  #muscle  #workout  #💪🏽 #twitter  #fitnfitter 
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
She told me to stay still because if we fall into the lake we'll get eaten by some fish. I don't know why but it looks like I'm just staring at her crotch. Check out how @absolutgi 's fingers are always on point!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ She told me to stay still because if we fall into the lake we'll get eaten by some fish. I don't know why but it looks like I'm just staring at her crotch. Check out how @absolutgi 's fingers are always on point!
If you're running @protonhsn21km, come say hi at our booth (B13) at the Race Kit Collection. There are Best Dressed prizes up for grabs so get your tutus and glow-in-the-dark accessories here! .
.
We also have a 10% promo with @ashbenimble. Just buy any item from both our booths.
.
.
#fitmalaysia #malaysianfitness #fitness #exercise #gymmalaysia #fitfam #fitfamkl #activelifestylekl #healthspo #motivation #fitspo #fitchicks #summersaultmy #instarunners #run #marathon #runner #running  #run2017 #tutu #runningtutu #funrun
If you're running @protonhsn21km, come say hi at our booth (B13) at the Race Kit Collection. There are Best Dressed prizes up for grabs so get your tutus and glow-in-the-dark accessories here! . . We also have a 10% promo with @ashbenimble. Just buy any item from both our booths. . . #fitmalaysia  #malaysianfitness  #fitness  #exercise  #gymmalaysia  #fitfam  #fitfamkl  #activelifestylekl  #healthspo  #motivation  #fitspo  #fitchicks  #summersaultmy  #instarunners  #run  #marathon  #runner  #running  #run2017  #tutu  #runningtutu  #funrun 
Weekends are always great because the calories don't count then. 🍫 + 🍗= 😁 #liesitellmyself
📷: @k29style
. . --
--
--
--
--
. . 
#revrepublic #RVLT #friedchicken #chocolate #smile #fitnessKL #fitnessmalaysia #malaysianfitness #malaysian #malaysia #Saturday #weekend #itstheweekend #athlete
💪💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍NAK TURUN BERAT 10KG ATAU LEBIH DALAM SEBULAN??? .
💪💪API FAT BURNER ADVANCED
👉SUPPLEMEN UTK MENGURUSKAN BADAN.
👉PERTINGKATKAN PEMBAKARAN LEMAK,
👉MENINGKAT METABOLISMA BADAN,
MENGAWAL NAFSU MAKAN,
👉MEMBERI TENAGA UTK BERSENAM,
👉BAHAN2 HERBA
👉TIADA BAHAN KIMIA,
👉TIDAK BAHAYA PD KESIHATAN
.
Mengandungi bahan2 yang dpt :
💪Meningkatkan kadar metabolisme dlm badan, seperti GREEN TEA, GRAPEFRUIT dan CAYENNE PEPPER.
💪KOLA NUT dan COFFEE ARABICA mngandungi kafein bg memberi tenaga dan melawan kepenatan semasa bersenam.
💪L-CARNITINE berfungsi menukarkn lemak degil menjadi tenaga.
💪CINNAMON berfungsi merendah kadar gula dlm darah.
💪CHROMIUM PICOLINATE brfungsi mengawal selera makan.
💪WHITE MUSTARD SEED bfungsi meningkatkn metabolisme dan juga mempercepatkan penghadaman.
.
HANYA RM65 SEBOTOL
RM65
RM65
RM65
RM65
.
TERMASUK POSTAGE!! *whatsapp only
011-211 04946
011-211 04946
011-211 04946
.
#sayajual #apifatburner #apifatburnermalaysia #nakkuruscepat #nakkurus #nakkuruskanbadan #fatburner #fitness #bakarlemak #senaman #senam #malaysiafitness #malaysianfitness #kurus #tegaptv #badancantik #fitmalaysia #body #shredded #workout #malaysia
💪💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥👍NAK TURUN BERAT 10KG ATAU LEBIH DALAM SEBULAN??? . 💪💪API FAT BURNER ADVANCED 👉SUPPLEMEN UTK MENGURUSKAN BADAN. 👉PERTINGKATKAN PEMBAKARAN LEMAK, 👉MENINGKAT METABOLISMA BADAN, MENGAWAL NAFSU MAKAN, 👉MEMBERI TENAGA UTK BERSENAM, 👉BAHAN2 HERBA 👉TIADA BAHAN KIMIA, 👉TIDAK BAHAYA PD KESIHATAN . Mengandungi bahan2 yang dpt : 💪Meningkatkan kadar metabolisme dlm badan, seperti GREEN TEA, GRAPEFRUIT dan CAYENNE PEPPER. 💪KOLA NUT dan COFFEE ARABICA mngandungi kafein bg memberi tenaga dan melawan kepenatan semasa bersenam. 💪L-CARNITINE berfungsi menukarkn lemak degil menjadi tenaga. 💪CINNAMON berfungsi merendah kadar gula dlm darah. 💪CHROMIUM PICOLINATE brfungsi mengawal selera makan. 💪WHITE MUSTARD SEED bfungsi meningkatkn metabolisme dan juga mempercepatkan penghadaman. . HANYA RM65 SEBOTOL RM65 RM65 RM65 RM65 . TERMASUK POSTAGE!! *whatsapp only 011-211 04946 011-211 04946 011-211 04946 . #sayajual  #apifatburner  #apifatburnermalaysia  #nakkuruscepat  #nakkurus  #nakkuruskanbadan  #fatburner  #fitness  #bakarlemak  #senaman  #senam  #malaysiafitness  #malaysianfitness  #kurus  #tegaptv  #badancantik  #fitmalaysia  #body  #shredded  #workout  #malaysia 
Lift Heavy or Balik Rumah Mimpi.

Preorder from 26Sept17 till 06Oct17.

Order at www.adaroti.com
Lift Heavy or Balik Rumah Mimpi. Preorder from 26Sept17 till 06Oct17. Order at www.adaroti.com