an online Instagram web viewer

#mamaeiladropship medias

Photos

============
APA KELEBIHAN FLEUR FRESHENER NI ?
============
.
.
[+] 100% PATI tulen dari PERANCIS. [+] TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA yang membahayakan kesihatan. 0 % methanol! [+] Sebab ia PATI, so Baunya sangat KUAT serta HARUM [+] Bau yang kekal lama sehingga 45 hari [+] Pelbagai guna, boleh diletak di dalam tandas, kereta, bilik tidur,almari pakaian dan sebagainya [+] Packaging yang sangat comel. Dijadikan sebagai hadiah pun boleh tau [+] Menghilangkan bau busuk rokok, hapak di dalam kereta ataupun kediaman. [+] Aroma Terapi, bauan yang mampu memberi ketenangan. [+] Tengok kotak pun dah lawa. Nak buat door gift sangat-sangat sesuai. .
.
P/S: kelebihan2 fleur ini lah yg membuatkan fleur senang dijual tanpa perlu kite memujuk customer pun..customer sendiri sudah tertarik bila menghidu fleur.. #mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#carfragrance 
#HoneyParis 
#FLEUR
============ APA KELEBIHAN FLEUR FRESHENER NI ? ============ . . [+] 100% PATI tulen dari PERANCIS. [+] TANPA CAMPURAN BAHAN KIMIA yang membahayakan kesihatan. 0 % methanol! [+] Sebab ia PATI, so Baunya sangat KUAT serta HARUM [+] Bau yang kekal lama sehingga 45 hari [+] Pelbagai guna, boleh diletak di dalam tandas, kereta, bilik tidur,almari pakaian dan sebagainya [+] Packaging yang sangat comel. Dijadikan sebagai hadiah pun boleh tau [+] Menghilangkan bau busuk rokok, hapak di dalam kereta ataupun kediaman. [+] Aroma Terapi, bauan yang mampu memberi ketenangan. [+] Tengok kotak pun dah lawa. Nak buat door gift sangat-sangat sesuai. . . P/S: kelebihan2 fleur ini lah yg membuatkan fleur senang dijual tanpa perlu kite memujuk customer pun..customer sendiri sudah tertarik bila menghidu fleur.. #mamaeiladropship  #agentjerteh  #carfragrance  #HoneyParis  #FLEUR 
Ada yang suka bau ala ala aromaterapi tak? Hilangkan stress gitu.. Lavender uolsssss!

Bau mcm kita ada kat kebun lavender. Wangi dan boleh jadi aromaterapi.

Jom berfleur!

#agentjerteh 
#mamaeiladropship 
#agentkotabharu 
#bebaskimia
#Fleurfreshener
FAKTA UNIK TENTANG BUAH DELIMA.

Masyarakat France menyebut delima dengan sebutan Pome Garnete atau epal berbiji, kerana di dalam buah delima  terdapat 800 butir .

Delima merupakan buah tertua di dunia.

Tidak hanya buahnya saja yang boleh di makan, namun biji delima juga boleh di makan. 
Biji buah delima mempunyai serat dan nutrisi yang baik. Buah delima juga sangat baik untuk ibu-ibu hamil.

Dann paling best haruman buah delima ada dalam salah satu bau Fleur. Bau yang macam mana? Susah nak describe.

Uolls kena try sendiri flavour La Rochelle .

Bau buah Delima yang unik !

#Fleurfreshener
#BebasBahanKimia 
#PewangiKeretaDanKediaman
#mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#agentkotabharu
FAKTA UNIK TENTANG BUAH DELIMA. Masyarakat France menyebut delima dengan sebutan Pome Garnete atau epal berbiji, kerana di dalam buah delima terdapat 800 butir . Delima merupakan buah tertua di dunia. Tidak hanya buahnya saja yang boleh di makan, namun biji delima juga boleh di makan. Biji buah delima mempunyai serat dan nutrisi yang baik. Buah delima juga sangat baik untuk ibu-ibu hamil. Dann paling best haruman buah delima ada dalam salah satu bau Fleur. Bau yang macam mana? Susah nak describe. Uolls kena try sendiri flavour La Rochelle . Bau buah Delima yang unik ! #Fleurfreshener  #BebasBahanKimia  #PewangiKeretaDanKediaman  #mamaeiladropship  #agentjerteh  #agentkotabharu 
HARUMAN LEMON BERMANFAAT MENGHILANGKAN BAU BUSUK!!! Kat negara kita cuacanya panas. Bila pakai stokin dan pakai kasut, peluh membuatkan kasut jadi lembab. Ditambah dengan kasut jenis kain di dalamnya, bau busuk itu cepat terjadi dan akan kekal berbau macam itu kalau tak buat sesuatu. Berikut diberikan petua macam mana nak hilangkan bau kasut anda yang busuk dengan cara yang amat mudah dan berkesan:

Masukkan lemon dalam kasut - Bau lemon kuat segar dan boleh hilangkan bau busuk kasut anda denga mudah. Belah lemon sekeping, kemudian perah sedikit dalam kasut kemudian tinggalkan kepingan lemon itu dalam kasut anda semalaman. Insyaallah bau akan hilang keesokkan harinya.

Selain tu.. FLEUR memenuhi kehendak pengguna yang gemarkan bauan citrus sebagai pewangi. CAEN LEMON bau yg sangat FRESH.. mcm berada di ladang lemon.. Sekarang musim hujan kan.. almari confirm lembap dan kepam. Jangan risau.. dapatkan CAEN LEMON by Fleur dan letakkan di dalam almari pakaian dan almari kasut uollss.. So masalah bau busuk kasut dan hapak baju dapat di atasi..Selain tu kalau.nak guna kat kereta..bilik..toilet pon boleh.. no problem!! Jangan lupa try taw... #Fleurs
#agentwanted
#tiadabahankimia
#mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#agentkotabharu
HARUMAN LEMON BERMANFAAT MENGHILANGKAN BAU BUSUK!!! Kat negara kita cuacanya panas. Bila pakai stokin dan pakai kasut, peluh membuatkan kasut jadi lembab. Ditambah dengan kasut jenis kain di dalamnya, bau busuk itu cepat terjadi dan akan kekal berbau macam itu kalau tak buat sesuatu. Berikut diberikan petua macam mana nak hilangkan bau kasut anda yang busuk dengan cara yang amat mudah dan berkesan: Masukkan lemon dalam kasut - Bau lemon kuat segar dan boleh hilangkan bau busuk kasut anda denga mudah. Belah lemon sekeping, kemudian perah sedikit dalam kasut kemudian tinggalkan kepingan lemon itu dalam kasut anda semalaman. Insyaallah bau akan hilang keesokkan harinya. Selain tu.. FLEUR memenuhi kehendak pengguna yang gemarkan bauan citrus sebagai pewangi. CAEN LEMON bau yg sangat FRESH.. mcm berada di ladang lemon.. Sekarang musim hujan kan.. almari confirm lembap dan kepam. Jangan risau.. dapatkan CAEN LEMON by Fleur dan letakkan di dalam almari pakaian dan almari kasut uollss.. So masalah bau busuk kasut dan hapak baju dapat di atasi..Selain tu kalau.nak guna kat kereta..bilik..toilet pon boleh.. no problem!! Jangan lupa try taw... #Fleurs  #agentwanted  #tiadabahankimia  #mamaeiladropship  #agentjerteh  #agentkotabharu 
BUKAN SEKADAR PERFUME KERETA
.
.
》Gantung kat bilik tidur pun boleh
》Gantung kat toilet pun boleh
》Gantung kat ruang tamu lagi la boleh
.
.
Banyak tempat boleh kann?
Jom cuba fleur!!!
Hanya rm 10 jer per pax
❤❤📞📞❤❤ #AgentWanted
#Fleur
#mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#carfragrance
BUKAN SEKADAR PERFUME KERETA . . 》Gantung kat bilik tidur pun boleh 》Gantung kat toilet pun boleh 》Gantung kat ruang tamu lagi la boleh . . Banyak tempat boleh kann? Jom cuba fleur!!! Hanya rm 10 jer per pax ❤❤📞📞❤❤ #AgentWanted  #Fleur  #mamaeiladropship  #agentjerteh  #carfragrance 
"BOSAN GOODIES YANG SAMA?"
"MENCARI KELAINAN TP MURAH???" JOM CUBA CAR PERFUME FLEUR!!! packaging yang CUTE, saiz yang KECIL & RENGAN sesuai untuk BAKAL PENGANTIN yang ingin mencari kelainan di hari perkawinan anda.

Pelbagai AROMA yang memukau mampu memberi ketenangan kepada para tetamu yang menerima goodies ini!! CONFIRM DIORG TAKKAN BUANG GOODIES NI!!! PM/WATSAPP saya untuk harga BORONG!!!!
MURAH MURAH MURAH
..
cepat-cepat dapatkan FLEUR! ✿ 100% pati yang diimport daripada FRANCE.
✿ packaging SUPER CUTE!!!
✿ FREE METHANOL
✿Tahan sehingga 45 HARI!!
✿ JIMAT!!!RM10 JE!!
✿ Prevent ALLERGY

#fleurmalaysia
#fleur
#mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#agentkotabharu 
#carfragrance
"BOSAN GOODIES YANG SAMA?" "MENCARI KELAINAN TP MURAH???" JOM CUBA CAR PERFUME FLEUR!!! packaging yang CUTE, saiz yang KECIL & RENGAN sesuai untuk BAKAL PENGANTIN yang ingin mencari kelainan di hari perkawinan anda. Pelbagai AROMA yang memukau mampu memberi ketenangan kepada para tetamu yang menerima goodies ini!! CONFIRM DIORG TAKKAN BUANG GOODIES NI!!! PM/WATSAPP saya untuk harga BORONG!!!! MURAH MURAH MURAH .. cepat-cepat dapatkan FLEUR! ✿ 100% pati yang diimport daripada FRANCE. ✿ packaging SUPER CUTE!!! ✿ FREE METHANOL ✿Tahan sehingga 45 HARI!! ✿ JIMAT!!!RM10 JE!! ✿ Prevent ALLERGY #fleurmalaysia  #fleur  #mamaeiladropship  #agentjerteh  #agentkotabharu  #carfragrance 
Khas utk mereka yg pentingkan MOOD dalaman kereta. FLEUR, punya 15 jenis bauan. Tak tau nk pilih yg mana satu? Semua bauan yg menenangkan sbb pati yg digunakan BEBAS BAHAN MERBAHAYA! Murah, tahan lama & sgt mudah digunakan

#mamaeiladropship 
#agentjerteh 
#agentkotabharu 
#FLEUR 
#carfragrance
15 FLAVOUR FLEUR 😍😍 List of Fragrance
💘 Honey Paris - honey dew
💘 Toulouse Apple - apple
💘 Lille Vanilla - vanilla
💘Orly Orange - orange
💘Marseille Lavendar - lavender
💘 Nancy Strawberry - strawberry
💘Caen Lemon - lemon
💘Lorraine Lime - limau nipis
💘Colombes Tobacco - dunhill
💘 Lyanne Reims - honeydew + apple
💘 La Rochelle - delima
💘Le Mans - chewing gum
💘Lyon Air - Men parfume
💘Brest Garden - ladies parfume
💘Le Havre - syrup/bandung

Semua wangi-wangi. .
#mamaeiladropship 
#FLEUR 
#agentjerteh 
#agentkotabharu 
#carfragrance
15 FLAVOUR FLEUR 😍😍 List of Fragrance 💘 Honey Paris - honey dew 💘 Toulouse Apple - apple 💘 Lille Vanilla - vanilla 💘Orly Orange - orange 💘Marseille Lavendar - lavender 💘 Nancy Strawberry - strawberry 💘Caen Lemon - lemon 💘Lorraine Lime - limau nipis 💘Colombes Tobacco - dunhill 💘 Lyanne Reims - honeydew + apple 💘 La Rochelle - delima 💘Le Mans - chewing gum 💘Lyon Air - Men parfume 💘Brest Garden - ladies parfume 💘Le Havre - syrup/bandung Semua wangi-wangi. . #mamaeiladropship  #FLEUR  #agentjerteh  #agentkotabharu  #carfragrance 
TIPS BISNES ONLINE ... 🎀 Bisnes online kena aktif. Sebab apa? Tak iklan selalu, orang taktaw la kita jual apa. Tak promote, takdak la sale. Takdak la income. Sehari satu iklan pastu 2 minggu plak baru iklan. Jenuhla mcm tu. Serupa mcm makcik niaga nasi lemak harini ada, esok lusa takdak pas sebulan baru ada plak. Agak2 apa jadi 😁 🎀 Bisnes online kena ramah. Sebab apa? Sapa suka berurusan dgn seller yg keras mcm batu. Cuba kalau kita p kedai beli apa2, promoter muka ketat ja. Senyum pon takmao. Mesti kita kata menyombong. Betol tak? Samala mcm kita. Mcm mana dalam wassap nk senyum? Aplikasikan lah emoticon yg ada tu ☺😙😎😍😗 🎀 Bisnes online kena sabar. Memang ada time rasa mcm nk maki ja cust yg tak fhm bahasa tp kena sabar. Sebab apa? Bukan semua org sama. Mmg ada org yg cepat tangkap. Cakap sekali ja dh fhm. Ada plak yg jenis slow. Kena ulang2 baru bole fhm. So sabar. 🎀 Bisnes online kena yakin. Sebab apa? Bila cust tanya pasal barang, seller pon dok ermmm, ermm. Nak jwb pon gagap. Cmna cust plak nk yakin membeli dgn kita? 👆 🎀 Bisnes online kena ada ilmu. Sebab apa? Bila kita dh study pasai produk yg kita jual, baru senang kalau cust tanya mcm2. Memang dh prepare jwpan dlm kpala kita. Sbb kita awal2 dh kaji. Sebab tu guna dulu produk tu, baru jual. Senang kita nk bercerita pasal produk tu.

Dapat sesuatu ?? #mamaeiladropship
#agentjerteh
#fleurfreshener
#FragranceYouImagination
TIPS BISNES ONLINE ... 🎀 Bisnes online kena aktif. Sebab apa? Tak iklan selalu, orang taktaw la kita jual apa. Tak promote, takdak la sale. Takdak la income. Sehari satu iklan pastu 2 minggu plak baru iklan. Jenuhla mcm tu. Serupa mcm makcik niaga nasi lemak harini ada, esok lusa takdak pas sebulan baru ada plak. Agak2 apa jadi 😁 🎀 Bisnes online kena ramah. Sebab apa? Sapa suka berurusan dgn seller yg keras mcm batu. Cuba kalau kita p kedai beli apa2, promoter muka ketat ja. Senyum pon takmao. Mesti kita kata menyombong. Betol tak? Samala mcm kita. Mcm mana dalam wassap nk senyum? Aplikasikan lah emoticon yg ada tu ☺😙😎😍😗 🎀 Bisnes online kena sabar. Memang ada time rasa mcm nk maki ja cust yg tak fhm bahasa tp kena sabar. Sebab apa? Bukan semua org sama. Mmg ada org yg cepat tangkap. Cakap sekali ja dh fhm. Ada plak yg jenis slow. Kena ulang2 baru bole fhm. So sabar. 🎀 Bisnes online kena yakin. Sebab apa? Bila cust tanya pasal barang, seller pon dok ermmm, ermm. Nak jwb pon gagap. Cmna cust plak nk yakin membeli dgn kita? 👆 🎀 Bisnes online kena ada ilmu. Sebab apa? Bila kita dh study pasai produk yg kita jual, baru senang kalau cust tanya mcm2. Memang dh prepare jwpan dlm kpala kita. Sbb kita awal2 dh kaji. Sebab tu guna dulu produk tu, baru jual. Senang kita nk bercerita pasal produk tu. Dapat sesuatu ?? #mamaeiladropship  #agentjerteh  #fleurfreshener  #FragranceYouImagination 
00300
Mewangi, Mengharum dan Menyerikan hidup anda!! Hilang Stress~ FLEUR PEWANGI KERETA DAN KEDIAMAN PILIHAN NO 1 DI MALAYSIA...
.

Kecoh semua org asyik dok sembang pasal #FLEUR~JENAMA MALAYSIA YG SETANDING JENAMA MAHAL..
.

Kecoh sebab apa? .

Kecoh sebab WANGIAN dia semerbak sampai ada yg termimpi-mimpi & Produk Paling banyak #TESTIMONI dlm tempoh 3 bulan ..WOW, AWESOME !"
.

Bagus tak bagus, pasaran dah peringkat international. Testimoni pula dah ada 80000 orang yang mengalami pelbagai masalah utk atasi bau BUSUK dan HAPAK dalam kereta, rumah, bilik, toilet, office, setor, rak kasut, almari dan lain2....
.

Produk MEWANGI Serbaguna / 0% Methanol / 100% PURE CONCENTRATED ESSENTIAL Dari France/ Muslim Produk /Tahan 45 Hari/Aroma Terapi/Packaging yg Unik/Mesra Pengguna/Menjimatkan/Selamat
.

Lepas pakai Anda Pasti Akan Rasa 👍🏻 ✅ Tenang dan Nyaman.. ✅ Hilang Stress.. ✅ Hilang Penat Bekerja, Belajar, etc.. ✅ Tiada Lagi Bau Busuk.. ✅ Kurang Rasa Marah.. ✅ Boleh Jimat Duit.. ✅ Akan Keluar Perkataan " Best nye!" "Sedap Betul Bau!" " Wanginya!" "Rasa Mcm Nak Makan Je" "Memang Menjadi" dan macam-macam lagi tanda kepuasan diri sebab tak salah pilih produk!! ✅ Muka Mesti Sentiasa Senyum Je.. Mood Ceria!! ✅ Kejap-kejap anda akan belek2 kotak/botol Fleur, kejap2 anda cium FLEUR.. tarik nafas dalam2..
.

Apa taknya sebelum ni pakai produk wanginya sekejap je..lepas tu dah xde bau dan cpt kering..
Ini on the spot dah boleh bau wangian semerbak 1 kereta/rumah/bilik/toilet/office dan sebagainya...yg plg best tahan lama hingga 45 hari uolz...Mana nak cariiii!! #mamaeiladropship
#agentkotabharujerteh 
#FleurCarFragrance #FleurFreshener
#FragranceYouImagination
#NonToxicFragrance #Lastfor45days
00300 Mewangi, Mengharum dan Menyerikan hidup anda!! Hilang Stress~ FLEUR PEWANGI KERETA DAN KEDIAMAN PILIHAN NO 1 DI MALAYSIA... . Kecoh semua org asyik dok sembang pasal #FLEUR ~JENAMA MALAYSIA YG SETANDING JENAMA MAHAL.. . Kecoh sebab apa? . Kecoh sebab WANGIAN dia semerbak sampai ada yg termimpi-mimpi & Produk Paling banyak #TESTIMONI  dlm tempoh 3 bulan ..WOW, AWESOME !" . Bagus tak bagus, pasaran dah peringkat international. Testimoni pula dah ada 80000 orang yang mengalami pelbagai masalah utk atasi bau BUSUK dan HAPAK dalam kereta, rumah, bilik, toilet, office, setor, rak kasut, almari dan lain2.... . Produk MEWANGI Serbaguna / 0% Methanol / 100% PURE CONCENTRATED ESSENTIAL Dari France/ Muslim Produk /Tahan 45 Hari/Aroma Terapi/Packaging yg Unik/Mesra Pengguna/Menjimatkan/Selamat . Lepas pakai Anda Pasti Akan Rasa 👍🏻 ✅ Tenang dan Nyaman.. ✅ Hilang Stress.. ✅ Hilang Penat Bekerja, Belajar, etc.. ✅ Tiada Lagi Bau Busuk.. ✅ Kurang Rasa Marah.. ✅ Boleh Jimat Duit.. ✅ Akan Keluar Perkataan " Best nye!" "Sedap Betul Bau!" " Wanginya!" "Rasa Mcm Nak Makan Je" "Memang Menjadi" dan macam-macam lagi tanda kepuasan diri sebab tak salah pilih produk!! ✅ Muka Mesti Sentiasa Senyum Je.. Mood Ceria!! ✅ Kejap-kejap anda akan belek2 kotak/botol Fleur, kejap2 anda cium FLEUR.. tarik nafas dalam2.. . Apa taknya sebelum ni pakai produk wanginya sekejap je..lepas tu dah xde bau dan cpt kering.. Ini on the spot dah boleh bau wangian semerbak 1 kereta/rumah/bilik/toilet/office dan sebagainya...yg plg best tahan lama hingga 45 hari uolz...Mana nak cariiii!! #mamaeiladropship  #agentkotabharujerteh  #FleurCarFragrance  #FleurFreshener  #FragranceYouImagination  #NonToxicFragrance  #Lastfor45days 
APA YANG ISTIMEWA FLEUR INI. -100% pati original yg di import dari france
-tanpa methanol
-tanpa bahan campuran lain
-tahan selama 45 hari.
-dan yang paling penting selamat digunakan seisi keluarga.
-boleh digunakan dimana2 sahaja seperti ▶dalam kereta ▶rumah/office ▶ruang tamu/makan
▶tandas
▶almari baju/kasut
▶locker/drawer/store

APA YANG BEST SANGAT?? -harga murah hanya rm10 sekotak
-sangat2 wangi.
-mampu bertahan selama 45 hari
-menjimatkan 
Hanya sekotak mampu mewangikan kediaman dan kereta anda.

RM10...RM10...RM10...RM10

#mamaeiladropship 
#agentkotabharujerteh 
#fleurfreshener
APA YANG ISTIMEWA FLEUR INI. -100% pati original yg di import dari france -tanpa methanol -tanpa bahan campuran lain -tahan selama 45 hari. -dan yang paling penting selamat digunakan seisi keluarga. -boleh digunakan dimana2 sahaja seperti ▶dalam kereta ▶rumah/office ▶ruang tamu/makan ▶tandas ▶almari baju/kasut ▶locker/drawer/store APA YANG BEST SANGAT?? -harga murah hanya rm10 sekotak -sangat2 wangi. -mampu bertahan selama 45 hari -menjimatkan Hanya sekotak mampu mewangikan kediaman dan kereta anda. RM10...RM10...RM10...RM10 #mamaeiladropship  #agentkotabharujerteh  #fleurfreshener 
Dengan RM10
●Kereta anda WANGI
●Bilik anda WANGI
●Ruang tamu anda WANGI
●Tandas anda WANGI
●Dapur anda WANGI
●Dalam almari anda WANGI
●SEMUA tempatlah WANGI :)
.
Meh roger IRA...ada 15 jenis haruman..100% pati asli dari PERANCIS..tiada bahan kimia...kandungan 9ml sebotol..tahan sehingga 45 hari...ak jadi agent dan dropship sangat dialu-alukan...FAST ACTION FAST RESULT...
.
 #fleur
#fleurfreshener
#NSLTeam
#perfumemurah #AgentWanted
#mamaeiladropship 
#agentkotabharujerteh
Dengan RM10 ●Kereta anda WANGI ●Bilik anda WANGI ●Ruang tamu anda WANGI ●Tandas anda WANGI ●Dapur anda WANGI ●Dalam almari anda WANGI ●SEMUA tempatlah WANGI :) . Meh roger IRA...ada 15 jenis haruman..100% pati asli dari PERANCIS..tiada bahan kimia...kandungan 9ml sebotol..tahan sehingga 45 hari...ak jadi agent dan dropship sangat dialu-alukan...FAST ACTION FAST RESULT... . #fleur  #fleurfreshener  #NSLTeam  #perfumemurah  #AgentWanted  #mamaeiladropship  #agentkotabharujerteh 
Pewangi KERETA dan RUMAH
√ 15 jenis haruman yg top top MELETOP
√ Tahan sehingga 45 hari
√ Bebas bahan kimia
√ Pati asli dari PERANCIS
√ Packaging yg cute - boleh dijadikan door gift
√ RM10 satu - beli byk lagi murah
√ Modal agent serendah RM160 - FREE 20 pax FLEUR

Roger IRA skarang... #mamaeiladropship 
#agentkotabharujerteh
Pewangi KERETA dan RUMAH √ 15 jenis haruman yg top top MELETOP √ Tahan sehingga 45 hari √ Bebas bahan kimia √ Pati asli dari PERANCIS √ Packaging yg cute - boleh dijadikan door gift √ RM10 satu - beli byk lagi murah √ Modal agent serendah RM160 - FREE 20 pax FLEUR Roger IRA skarang... #mamaeiladropship  #agentkotabharujerteh 
Dengan RM10
●Kereta anda WANGI
●Bilik anda WANGI
●Ruang tamu anda WANGI
●Tandas anda WANGI
●Dapur anda WANGI
●Dalam almari anda WANGI
●SEMUA tempatlah WANGI :)
.
Meh roger IRA...ada 15 jenis haruman..100% pati asli dari PERANCIS..tiada bahan kimia...kandungan 9ml sebotol..tahan sehingga 45 hari...ak jadi agent dan dropship sangat dialu-alukan...FAST ACTION FAST RESULT...
.
#fleur #fleurfreshener  #perfumemurah #agentkotabharujerteh 
#mamaeiladropship
Dengan RM10 ●Kereta anda WANGI ●Bilik anda WANGI ●Ruang tamu anda WANGI ●Tandas anda WANGI ●Dapur anda WANGI ●Dalam almari anda WANGI ●SEMUA tempatlah WANGI :) . Meh roger IRA...ada 15 jenis haruman..100% pati asli dari PERANCIS..tiada bahan kimia...kandungan 9ml sebotol..tahan sehingga 45 hari...ak jadi agent dan dropship sangat dialu-alukan...FAST ACTION FAST RESULT... . #fleur  #fleurfreshener  #perfumemurah  #agentkotabharujerteh  #mamaeiladropship