an online Instagram web viewer

#mangocrepe medias

Photos

enaknyaa 😍 @pendhina.as 
Bismillah...
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...
kunyah yang segar2 dulu siang ini,setelah nahan pengen bbrp hari karena postingan akak @through_helenaeyes tp rasa malas masih mengalahkan,dan akhirnya bikin juga siang ini💃😁😁. thanks akak,recipe nya 😘👍💛💛💛
.
.
"MANGO CREPE"
sources @through_helenaeyes
by @pendhina.as

Bahan Kulit :
100 gr tepung gandum
1 sdm tepung ubi kayu (me: tapioka)
1 sdm tepung jagung(maizena)
275 ml susu cair
1 telur
setitik pewarna kuning
1/4 sdt mango extract 
1/4 sdt garam
1 sdm gula

Bahan Isi :
irisan besar mangga
whipped cream (me : pakai yang powder merk haan dan dimixer tambah air dingin(air es)

Satukan semua bahan kulit diatas, mix aduk rata.
kemudian saring adonan.
Panaskan pan/teflon dengan api kecil, oles tipis minyak dengan menggunakan tisu dapur.
Tuang 1 senduk sayur adunan, goyangkan kuali sehingga menjadi dadar tipis.
Ulang proses sehingga adunan habis.
sisihkan dan biarkan kulit dingin.
Ambil selembar kulit, letak whipped cream, tambahkan hirisan mangga dan lipat macam melipat envelope.
ulangi hingga kulit habis dan simpan dalam wadah yang tertutup,simpan dalam kulkas. 
enak dinikmati dalam keadaan dingin 😋👍
.
.
#appronid #IbuHebatAppron #CookApprontice #mangocrepe #mango
enaknyaa 😍 @pendhina.as Bismillah... Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh... kunyah yang segar2 dulu siang ini,setelah nahan pengen bbrp hari karena postingan akak @through_helenaeyes tp rasa malas masih mengalahkan,dan akhirnya bikin juga siang ini💃😁😁. thanks akak,recipe nya 😘👍💛💛💛 . . "MANGO CREPE" sources @through_helenaeyes by @pendhina.as Bahan Kulit : 100 gr tepung gandum 1 sdm tepung ubi kayu (me: tapioka) 1 sdm tepung jagung(maizena) 275 ml susu cair 1 telur setitik pewarna kuning 1/4 sdt mango extract 1/4 sdt garam 1 sdm gula Bahan Isi : irisan besar mangga whipped cream (me : pakai yang powder merk haan dan dimixer tambah air dingin(air es) Satukan semua bahan kulit diatas, mix aduk rata. kemudian saring adonan. Panaskan pan/teflon dengan api kecil, oles tipis minyak dengan menggunakan tisu dapur. Tuang 1 senduk sayur adunan, goyangkan kuali sehingga menjadi dadar tipis. Ulang proses sehingga adunan habis. sisihkan dan biarkan kulit dingin. Ambil selembar kulit, letak whipped cream, tambahkan hirisan mangga dan lipat macam melipat envelope. ulangi hingga kulit habis dan simpan dalam wadah yang tertutup,simpan dalam kulkas. enak dinikmati dalam keadaan dingin 😋👍 . . #appronid  #IbuHebatAppron  #CookApprontice  #mangocrepe  #mango 
yung asawa mong panira ng diet 🤦🏻‍♀️😒😂 thank you lablab ko @recognize05 💕 #ubereats #snocrave #strawberrycrepe #mangocrepe
Can't resist having dessert 🍮 #dessertporn #chocolate #mangocrepe
Santai-Santai dipagi hari sambil menikmati #SecangkirTea ☕️ bersama #Pavlova #DurianCrepe & #MangoCrepe dari #KekWarisanBonda 💖
A must try MANGO CREPE!!!🌯🌯🌯 Lami kaayo bai!!! Sakto ra kaayo ang katam-is, basta lami jud kaayo.. First ever CREPE in Kabasalan.. Perfect kaayo pang dessert for all occasions labi na padung na ang Christmas and New Year..😉😉😉 Kinsay gusto mu-order diha ---please contact @klongie @lgcvaldez😊😊😊 #crepe #mangocrepe
A must try MANGO CREPE!!!🌯🌯🌯 Lami kaayo bai!!! Sakto ra kaayo ang katam-is, basta lami jud kaayo.. First ever CREPE in Kabasalan.. Perfect kaayo pang dessert for all occasions labi na padung na ang Christmas and New Year..😉😉😉 Kinsay gusto mu-order diha ---please contact @klongie @lgcvaldez😊😊😊 #crepe  #mangocrepe 
Ice town lg. Dua minggu ni rasa 5-6 kali pergi
#bingsu #superwatermelon #mangocrepe
Mango Crepe ❤️#mangocrepe #dessert #sweets #foodporn #foodstagram
Homemade mango crepe. #mango#mangocrepe#food#yum
Mango Crepe from Fantasia Cafe 😋 #breakfromshoot #FantasiaCafe #mangoCrepe #foodshot #samsungS7
Assalam semua!!!
Saya menjual pelbagai jenis crepe yg 
MELETOP TOP TOPP TOPPSS!!!
X rugi cuba tau... Paling hot off course la DURIAN CREPE...
TAPI
TAPI
TAPI
Mesti ada yang ❌❌❌ makan DURIAN kan...
JANGAN RISAU...Ada pelbagai lagi perisa lain ➰Chocolate Cadbury Crepe
➰Cempedak Madu Crepe
➰Manggo Crepe
➰Oreo Crepe

1 pack RM12
Ada 5pcs

Hari ni & esok boleh self pick up
Nak COD InsyaAllah hari RABU 📲📲📲0137990820
📲📲📲0137990820
📲📲📲0137990820

#duriancrepe
#duriancrepeairhitam
#oreocrepe
#chocolatecrepe
#mangocrepe
#cempedakcrepe
#deliverypasirgudang
#deliverymasai
#selfpickup
#pasirgudang
#masai
#sangatsedap
#since2012
Assalam semua!!! Saya menjual pelbagai jenis crepe yg MELETOP TOP TOPP TOPPSS!!! X rugi cuba tau... Paling hot off course la DURIAN CREPE... TAPI TAPI TAPI Mesti ada yang ❌❌❌ makan DURIAN kan... JANGAN RISAU...Ada pelbagai lagi perisa lain ➰Chocolate Cadbury Crepe ➰Cempedak Madu Crepe ➰Manggo Crepe ➰Oreo Crepe 1 pack RM12 Ada 5pcs Hari ni & esok boleh self pick up Nak COD InsyaAllah hari RABU 📲📲📲0137990820 📲📲📲0137990820 📲📲📲0137990820 #duriancrepe  #duriancrepeairhitam  #oreocrepe  #chocolatecrepe  #mangocrepe  #cempedakcrepe  #deliverypasirgudang  #deliverymasai  #selfpickup  #pasirgudang  #masai  #sangatsedap  #since2012 
Mango Crepe ❤️#mangocrepe #dessert #sweets #foodporn #foodstagram
And for dessert, a french cult classic. Mango crepe. A double treat with a french chocolate macaron tandem @thefrenchbakerph #thefrenchbaker #thefrenchbakerph #frenchbaker #frenchbakersalondethe #frenchfood #frenchambiance #frenchcuisine #frenchdessert #mangocrepe #mango #crepe #almonds #frenchmacaron #chocolatemacaron #macaron #dessert #sweet #sweettooth #sugar #sugarrush #food #foodie #foodporn #foodgasm #instafood
❄️❄️❄️#snowingday #mangocrepe #mangocake #Houston
A must try MANGO CREPE!!!🌯🌯🌯 Lami kaayo bai!!! Sakto ra kaayo ang katam-is, basta lami jud kaayo.. First ever CREPE in Kabasalan.. Perfect kaayo pang dessert for all occasions labi na padung na ang Christmas and New Year..😉😉😉 Kinsay gusto mu-order diha ---please contact @klongie @lgcvaldez😊😊😊 #crepe #mangocrepe
A must try MANGO CREPE!!!🌯🌯🌯 Lami kaayo bai!!! Sakto ra kaayo ang katam-is, basta lami jud kaayo.. First ever CREPE in Kabasalan.. Perfect kaayo pang dessert for all occasions labi na padung na ang Christmas and New Year..😉😉😉 Kinsay gusto mu-order diha ---please contact @klongie @lgcvaldez😊😊😊 #crepe  #mangocrepe 
🏁🚗 McQueen 🚗 🏁.
#happybirthday #birthdaycake #mangocrepe #crepecake #mangolover #mcqueen #cakedecoration #handmake #order #smith_cake #labuan
It's creping delicious haha #mangocrepe #dessert
Mango crepe ordered by O🌿 #mangocrepe #crepes #desert #yummy #thanks #homebaking #instagood #newcastle #treatyoself #treats #blessed
#comfortfood . Pls comfort me haha
#rockycrepesbfresort 
#mangocrepe
Salam sayang smua..today sis free,esok n lusa sis cuti..open order balik hari selasa..kepada penggemar durian crepe sila lah ws sis 011-39050502 harini...harini je tau sis free😘😘 open blk ya 😘
#oreocrepe 
#mangocrepe 
#strowberrycrepe
#blueberrycrepe 
#milocrepe 
#durian
#world 
#wangsamaju 
#wangsawalk 
#kualalumpur
#mencarirezeki 
#bazarpaknil 
#jualmakanan
#alhamdulillah
Crepe madness😁
#crepe #mangocrepe #chocolate #icecream #almonds #sweetooth #cravings #sweet
Tama ba to sa nag wo-workout? 😝 🍴 🥗 🥩 #mangocrepe #warmbaconpotatosalad #roastbeefspecialset #almondigas
save room for #dessert 😋 #afternoondelight 🤗
.
.
.
.
#mango#crepe#mangocrepe#sweet#yummy#icecream#delicious#food#foodie#foodphotography 🐷
#fridaymood#TGIF#sweetfriday#happyweekend 😊
#december 🎅🏼
thank you sa #wifi @thescoopph ❤️👏🏼 nadownload ra jud ang dapat idownload 👍🏼
#solo mode 🙂
This kind of dessert is life!!!! #mangocrepe
HOWICK | Refreshing Mango Mille Crepe Cake! ☀️#dessertsnz #mangocrepe
📍: Smile Dessert | Howick Auckland
✔ Follow @dessertsnz for daily dessert porn
-
⬇ Tag a friend who you would share this with
-
📷: @enerpegarro
HOWICK | Refreshing Mango Mille Crepe Cake! ☀️#dessertsnz  #mangocrepe  📍: Smile Dessert | Howick Auckland ✔ Follow @dessertsnz for daily dessert porn - ⬇ Tag a friend who you would share this with - 📷: @enerpegarro
Alhamdulillah trima kasih Datuk...kata nya akn jadi pelanggan tetap sis..
Malu sis tau😊😊
#oreocrepe 
#mangocrepe 
#strowberrycrepe
#blueberrycrepe 
#milocrepe 
#durian
#world 
#wangsamaju 
#wangsawalk 
#kualalumpur
#mencarirezeki 
#bazarpaknil 
#jualmakanan
#alhamdulillah
Trả t giày để t đi về :"<
#crepe #crepes #nutelacrepe #mangocrepe #mangonutelacrepe #boss #cat #quangthuongsangchanh #hoangthuong #cutdi #cuat
Maaf kn sis..sis tak cukup tangan..in shaa Allah esok open blk ya 😘
#oreocrepe 
#mangocrepe 
#strowberrycrepe
#blueberrycrepe 
#milocrepe 
#durian
#world 
#wangsamaju 
#wangsawalk 
#kualalumpur
#mencarirezeki 
#bazarpaknil 
#jualmakanan
#alhamdulillah
เครปมะม่วง #อร่อยมาก #ดึกแล้วลงได้ #crepe #mangocrepe #dessert #dessertporn #dessertstagram #dessertlover #sweet #delicious #nakhonpathom #thailand
Mango Crepe #crepe #mangocrepe