an online Instagram web viewer

#manisnyakurmaini medias

Photos

Zaman form 4 asrama..Nostalgia ni hahaha..masa ni sorok2 bawa phone.. Maaf cikgu saya terbawaπŸ™Š..Org suruh g prep blajar... kami busy kt lain.. #shakaronmacaron
#zamanlanggarperaturan
#duniatempatberpenat #akhirattempatberehat #akuyangpakaikauyangpanas #janganisapgam #manisnyakurmaini
Apa beza awak dgn peti surat?..peti surat saya tgk tmpat kumpul surat... Awak saya tgk abes sakit urat.. 🌹🌹🌹 chiaaaaaa shakaronnnn
#shakaronmacaron 
#duniatempatberpenat #akhirattempatberehat #komanderpuncak 
#komanderpeneng #armylife 
#ikutcarakita #akuyangpakaikauyangpanas #manisnyakurmaini #manismacamawak
Setel thesis last semester for degree... Azab 5 bulan dihapuskan dlm masa 40 minit presentation...tq umi.. My partner thesis wani yg bnyk tolong.. Pensyarah n my supervisor..x lupa my alarm stiap pagi kejut bangun.. #shakaronmacaron #lastsemester 
#duniatempatberpenat #akhirattempatberehat #akuyangpakaikauyangpanas #armylife #manisnyakurmaini #ikutcarakita #komanderpuncak #komanderpeneng
@Regranned from @shahril_azrael -  Tq senior buat saya jadi orang harini.. Ada nampak mummy happy?..takkan..gmbar in the "beninging' jadi komander..dh main air lumpur mcm2 muka nmpak katil ja semua..hari last orientasi komander pineng.. #shakaronmacaron 
#duniatempatberpenat #akhirattempatberehat #akuyangpakaikauyangpanas #pergidemitugaspulangdemicinta #manismacamawak #bestshotawardbyOBPC tawardbyOBPC tawardbyOBPC#bestshot2017 
#kompeniD#ikutcarakita #instagood 
#manisnyakurmaini - #regrann
@Regranned from @shahril_azrael - Tq senior buat saya jadi orang harini.. Ada nampak mummy happy?..takkan..gmbar in the "beninging' jadi komander..dh main air lumpur mcm2 muka nmpak katil ja semua..hari last orientasi komander pineng.. #shakaronmacaron  #duniatempatberpenat  #akhirattempatberehat  #akuyangpakaikauyangpanas  #pergidemitugaspulangdemicinta  #manismacamawak  #bestshotawardbyOBPC  tawardbyOBPC tawardbyOBPC#bestshot2017  #kompeniD #ikutcarakita  #instagood  #manisnyakurmaini  - #regrann 
Tq senior buat saya jadi orang harini.. Ada nampak mummy happy?..takkan..gmbar in the "beninging' jadi komander..dh main air lumpur mcm2 muka nmpak katil ja semua..hari last orientasi komander pineng.. #shakaronmacaron 
#duniatempatberpenat #akhirattempatberehat #akuyangpakaikauyangpanas #pergidemitugaspulangdemicinta #manismacamawak #bestshotawardbyOBPC tawardbyOBPC tawardbyOBPC#bestshot2017 
#kompeniD#ikutcarakita #instagood 
#manisnyakurmaini
Happy birthday husbandddddd. Wish panjang2 pun bukan baca yedak. 
#azwanieda #manishubbykitani #manisnyakurmaini #birthdayboy
Dia kata "cuba upload nak tengok sape like, sape yg unlike" hm ok kita layankan dia πŸ˜ŒπŸ˜‚ #chefkucomel #chefkugarangjugak #samasamalesungpit #manisnyakurmaini
Happy saturday guys πŸ€— #manisnyakurmaini #happyweekendyall #ER
Sebelum cuti raya, kita "soaring upwards" dulu..
#soaringupwards #taksabarnakcutiraya
Feeling je nasim dengar papa dia ngaji. Atau nangis sb lapar susu? Kihkihkih

Tp yg mmg betul takde tipu, nasim xnangis pun sblum papa ngaji. Dan lepas ngaji pun dia xnangis. Suwit x percintaan anak beranak ni 😘

#manisnyakurmaini
Feeling je nasim dengar papa dia ngaji. Atau nangis sb lapar susu? Kihkihkih Tp yg mmg betul takde tipu, nasim xnangis pun sblum papa ngaji. Dan lepas ngaji pun dia xnangis. Suwit x percintaan anak beranak ni 😘 #manisnyakurmaini 
Kami dari persatuan bulan sabit merah ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ampun maaf dipinta mensuci hening dosa.
#syukurselalu #teamrayamelaka #kosongkosong #teamrayabotak #manisnyakurmaini
Alhamdulillah... Muka budak depan aku ni dipenuhi dengan cahaya keimanan. #manisnyakurmaini .
.
.
#today #selfie #bestie #igdaily #photooftheday #happy #face #bff #goodfriends #awesome #memories #sunday #holiday πŸŒ™
My little princess..:-)
#damiaqaisara #manisnyakurmaini #hahaha
Okey double tap lepastu scroll tau. Takut cair pulak. 
#hehe #sapgam #rumahlama #seram #biru #hitam #manisnyakurmaini #semput #picanggoyeng #nikon #sony
Mempersembahkan 'ayam ku bukan ayam mu. Ayam mu nanti ku masak jika kita bersatu nanti'. Gitchewwwww πŸ’ #syuhacancook #resepimemikatperutayahmama #countingnakikatperutawakpulak #manisnyakurmaini
Bukan puasa ajewk perlu utk makan kurma .. Hari2 biasa pon boleh kan ... #hitamsimaniskurma 
#manisnyakurmaini
#improve
Gembirakan hati sendiri .... Tmpangkan gmbira org sebelah kanan kiri .. Bnyk dugaan coba perlahankan .. Cabaran datang kau lalui dgn snyuman ... #manisnyakurmaini #gerakanhatimugerakanmindamu kasi cargas #habihhh
Pompuan ske bercerita . Tp pada lelaki membebel. Mule dia ske dgr. Dan nanti dia ske buat2 xdgr. πŸ˜…πŸ˜†πŸ—£πŸ‘‚πŸΌ
#ragamrumahtangga #ragambercinta #pompuanINI #sweetsgt #manisnyakurmaini