an online Instagram web viewer

#marhaban medias

Photos

Bismilah hirohman nirrahim, 
Assalammualaikum w. b. t 
Alhamdulilah selesai sudah Majlis Ceramah Perdana Al-Mubaroq &
Al-Musabaqah Tilawah Al-Quran Peringkat Rumsis. 
Tarikh: 18/Ogos/2017 ( JUMAAT ) 
Tempat: Dataran Budiman Kolej Universiti Islam Melaka 
Masa: 8.00pm - 11.00pm 
Apapun, terima kasih pada penceramah Sheikh Abdul Razak Bin Al-Masri terima kasih berkongsi ilmu pada para-para pelajar di Kolej Universiti Islam Melaka. " BERSAMA MEMBANGUN TRANSFORMASI INSANI "

Terima kasih pada pengajurยฒ untuk mengadakan Majlis Ceramah Perdana
Al-Mubaroq & Al- Musabaqah Tilawah 
Al-Quran Peringkat Rumsis ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š. Terima kasih juga pada Qasidah Kuim merdu sangat tadi qasidahnya. ALLAHUAKHBAR, semoga teruskan berqasidah ๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜Š. #TeamTudungCoklat #RumsisTunFatimah #CeramahPerdana #Qasidahtaditerbaik ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #Allahuakhbar #Alhamdulilah #KetuaQasidahtadihandsome #Padangbulan #Marhaban #PeceramahdariMesir #Kuimpilihanbijak #Selfiewelfie #Nampakabehandsometadi #Dapatlalusebelahdiatadi #BauwangiAllahuakhbar #RasanakmenjeritniAllahuakhbar #Berbajucoklatsamadengantudungaku #Comelnyehandsomenye #Suaradiatadisedap #Akutertibatersukatanpasengaja
Bismilah hirohman nirrahim, Assalammualaikum w. b. t Alhamdulilah selesai sudah Majlis Ceramah Perdana Al-Mubaroq & Al-Musabaqah Tilawah Al-Quran Peringkat Rumsis. Tarikh: 18/Ogos/2017 ( JUMAAT ) Tempat: Dataran Budiman Kolej Universiti Islam Melaka Masa: 8.00pm - 11.00pm Apapun, terima kasih pada penceramah Sheikh Abdul Razak Bin Al-Masri terima kasih berkongsi ilmu pada para-para pelajar di Kolej Universiti Islam Melaka. " BERSAMA MEMBANGUN TRANSFORMASI INSANI " Terima kasih pada pengajurยฒ untuk mengadakan Majlis Ceramah Perdana Al-Mubaroq & Al- Musabaqah Tilawah Al-Quran Peringkat Rumsis ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š. Terima kasih juga pada Qasidah Kuim merdu sangat tadi qasidahnya. ALLAHUAKHBAR, semoga teruskan berqasidah ๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜Š. #TeamTudungCoklat  #RumsisTunFatimah  #CeramahPerdana  #Qasidahtaditerbaik  ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ #Allahuakhbar  #Alhamdulilah  #KetuaQasidahtadihandsome  #Padangbulan  #Marhaban  #PeceramahdariMesir  #Kuimpilihanbijak  #Selfiewelfie  #Nampakabehandsometadi  #Dapatlalusebelahdiatadi  #BauwangiAllahuakhbar  #RasanakmenjeritniAllahuakhbar  #Berbajucoklatsamadengantudungaku  #Comelnyehandsomenye  #Suaradiatadisedap  #Akutertibatersukatanpasengaja 
New Arrival... HANNAH DELISHA

Anda tidak Akan dapat Design & Corak ini Di mana- mana  Butik...
Nampak Mewah Apabila Di gayakan... Sesuai Di gayakan di Majlis2 perkahwinan @ mana2 Event ... Yang Paling Best Design Ini Boleh sedondon dengan Suami ....Sapa Kata Lelaki Tidak Boleh Pakai Design ni????.. Wooww... Terpana Mereka yg Ada di majlis Anda... Material Italian Silk , Bukan Italian Kain panas @ yg tidak berkualiti... kami ingin beritahu anda kain ini HIGH GRED ITALIAN SILK...Semestinya Anda Boleh Menilainya sendiri Bukan? โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
โ†”HARGA JIKA 4 METER RM 79 SM / 85 SS
.
NAK OPEN METER???? BOLEH APA SALAHNYA
โ†” RM 19 /M ( Harga Tak Masuk Pos tau)

untuk order whatsapp Nurul +60125919584
New Arrival... HANNAH DELISHA Anda tidak Akan dapat Design & Corak ini Di mana- mana Butik... Nampak Mewah Apabila Di gayakan... Sesuai Di gayakan di Majlis2 perkahwinan @ mana2 Event ... Yang Paling Best Design Ini Boleh sedondon dengan Suami ....Sapa Kata Lelaki Tidak Boleh Pakai Design ni????.. Wooww... Terpana Mereka yg Ada di majlis Anda... Material Italian Silk , Bukan Italian Kain panas @ yg tidak berkualiti... kami ingin beritahu anda kain ini HIGH GRED ITALIAN SILK...Semestinya Anda Boleh Menilainya sendiri Bukan? โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– โ†”HARGA JIKA 4 METER RM 79 SM / 85 SS . NAK OPEN METER???? BOLEH APA SALAHNYA โ†” RM 19 /M ( Harga Tak Masuk Pos tau) untuk order whatsapp Nurul +60125919584
Siapa peminat pink/purple series?๐Ÿ™‹ For those yang tengah mencari warna-warna ni tak payah pening kepala nak cari tudung bawal untuk match dengan outfit korang๐Ÿ˜ Bawal Basic Maleena ada warna-warna yang korang cari๐Ÿ˜Jom order dengan akak๐Ÿ˜‰

Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawal #tudungplain #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #tunang #kahwin #marhaban #akikah #bridesmaids #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora
Siapa peminat pink/purple series?๐Ÿ™‹ For those yang tengah mencari warna-warna ni tak payah pening kepala nak cari tudung bawal untuk match dengan outfit korang๐Ÿ˜ Bawal Basic Maleena ada warna-warna yang korang cari๐Ÿ˜Jom order dengan akak๐Ÿ˜‰ Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #bawal  #tudungplain  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah  #bridesmaids  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora 
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Kekakak dah ready nak redah jammed ke tu? Kalau terkandas tu jemput tengok dulu warna-warna #bawalbasicmaleena ๐Ÿ˜Š

In picture: the perfect combination for your blouse with Bawal Basic Maleena in PUMPKIN๐Ÿ˜

Let's grab yours now!๐Ÿ˜‰ Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawal #tudungplain #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #tunang #kahwin #marhaban #akikah #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora
Kekakak dah ready nak redah jammed ke tu? Kalau terkandas tu jemput tengok dulu warna-warna #bawalbasicmaleena  ๐Ÿ˜Š In picture: the perfect combination for your blouse with Bawal Basic Maleena in PUMPKIN๐Ÿ˜ Let's grab yours now!๐Ÿ˜‰ Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #bawal  #tudungplain  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora 
All white
.
Aqiqah pelamin for baby
Min Raihana
.
For quotation, DM or Whatsapp 019-6994886 your location & date
.
#aqiqahbygiffy #aqiqah #pelaminaqiqah #marhaban #berendoi #cukurjambul #pelamin #pelaminrumah #aqiqahdais #dais #homedais #babynamingceremony
Sambil minum petang tu jemput tengok warna-warna Bawal Basic Maleena. Ada 20 pilihan warna untuk peminat bawal yang always gorgeous๐Ÿ˜™ Kualiti fabrik PREMIUM CHIFFON VOILE sangat selesa dipakai dan yang paling penting ianya MUDAH DIBENTUK๐Ÿ˜ƒ Tak payah kekakak semua risau tudung terkelepet or senget๐Ÿ˜ Hakak berani jamin memang mudah sangat nak bentuk๐Ÿ‘โœŒ Jom order sekarang!๐Ÿ˜„ DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #bawal #tudungplain #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #tunang #kahwin #marhaban #akikah #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #opscintadinsardin #dendamaurora
Sambil minum petang tu jemput tengok warna-warna Bawal Basic Maleena. Ada 20 pilihan warna untuk peminat bawal yang always gorgeous๐Ÿ˜™ Kualiti fabrik PREMIUM CHIFFON VOILE sangat selesa dipakai dan yang paling penting ianya MUDAH DIBENTUK๐Ÿ˜ƒ Tak payah kekakak semua risau tudung terkelepet or senget๐Ÿ˜ Hakak berani jamin memang mudah sangat nak bentuk๐Ÿ‘โœŒ Jom order sekarang!๐Ÿ˜„ DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #bawal  #tudungplain  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #opscintadinsardin  #dendamaurora 
Salam Jumaat.

View dari belakang Bawal Basic Maleena. Code : PETAL Cantik kan ๐Ÿ˜ Betapa beruntungnya anda memiliki #bawalbasicmaleena Kualiti materialnya pun terbaikk ๐Ÿ‘ Tunggu apa lagi jom order sekarang! ๐Ÿ˜„

DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon #tudungbawal #bawal #bawalplain #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #tunang #kahwin #marhaban #akikah #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #opscintadinsardin #dendamaurora
Salam Jumaat. View dari belakang Bawal Basic Maleena. Code : PETAL Cantik kan ๐Ÿ˜ Betapa beruntungnya anda memiliki #bawalbasicmaleena  Kualiti materialnya pun terbaikk ๐Ÿ‘ Tunggu apa lagi jom order sekarang! ๐Ÿ˜„ DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon  #tudungbawal  #bawal  #bawalplain  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #opscintadinsardin  #dendamaurora 
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai
.
Istimewa Kain Pasang Ideya
.
Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti
.
Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siap potong 4m
Bidang 45
.
memang berbaloi dengan harga tauuuu!
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 .
untuk order boleh terus whatsapp Nurul
+60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚ Boleh sedondon untuk staff.. Boleh sedondon utk cikguยฒ Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni. Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa. . Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai . Istimewa Kain Pasang Ideya . Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti . Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siap potong 4m Bidang 45 . memang berbaloi dengan harga tauuuu! . ๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 . untuk order boleh terus whatsapp Nurul +60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai
.
Istimewa Kain Pasang Ideya
.
Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti
.
Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siap potong 4m
Bidang 45
.
memang berbaloi dengan harga tauuuu!
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 .
untuk order boleh terus whatsapp Nurul
+60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚ Boleh sedondon untuk staff.. Boleh sedondon utk cikguยฒ Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni. Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa. . Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai . Istimewa Kain Pasang Ideya . Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti . Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siap potong 4m Bidang 45 . memang berbaloi dengan harga tauuuu! . ๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 . untuk order boleh terus whatsapp Nurul +60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai
.
Istimewa Kain Pasang Ideya
.
Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti
.
Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siap potong 4m
Bidang 45
.
memang berbaloi dengan harga tauuuu!
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 .
untuk order boleh terus whatsapp Nurul
+60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚ Boleh sedondon untuk staff.. Boleh sedondon utk cikguยฒ Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni. Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa. . Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai . Istimewa Kain Pasang Ideya . Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti . Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siap potong 4m Bidang 45 . memang berbaloi dengan harga tauuuu! . ๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 . untuk order boleh terus whatsapp Nurul +60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ
Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚
Boleh sedondon untuk staff..
Boleh sedondon utk cikguยฒ
Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni.
Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa.
.
Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai
.
Istimewa Kain Pasang Ideya
.
Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti
.
Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Siap potong 4m
Bidang 45
.
memang berbaloi dengan harga tauuuu!
.
๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 .
untuk order boleh terus whatsapp Nurul
+60125919584
Mai dah mai dah!! Meriah warna kain pasang ni hampa..๐Ÿ˜ฑ Mohon hampa semua tersentap sat na tengok ๐Ÿ˜‚ Boleh sedondon untuk staff.. Boleh sedondon utk cikguยฒ Boleh juga buat sedondon untuk kenduri kahwin hujung tahun ni. Sebab kali ni warna comeyยฒ semuaaaa. . Jom ajak adik bqadik,kwnยฒ Order ramai ramai . Istimewa Kain Pasang Ideya . Material santino silk sememangnya jenis Silk Satin yang lebih berkualiti berbanding dengan lain, memang menarik sebab warnanya yang tekstur sekata dan membuat pemakai sejuk dan selesa walau ditengah panas, ditambah dengan mesra iron dan tidak mudah renyuk memang best, terus grab je pakai time nak cepat! yang penting,kain x mudah pecahh tau!๐Ÿ‘๐Ÿ‘ memang kualiti . Warna pun gojes uolls, kain berat,jatuh terletak,penting sbb x lekap kt badan tauu..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Siap potong 4m Bidang 45 . memang berbaloi dengan harga tauuuu! . ๐ŸŽจwarna mungkin berbeza atas faktor lighting gajet masing2 . untuk order boleh terus whatsapp Nurul +60125919584
Ramai yang bertanyakan apa keistimewaan Bawal Basic Maleena ini. #bawalbasicmaleena mempunyai kelainannya yang tersendiri iaitu direka layer dengan black line yang memberi impak berbeza daripada kebiasaan tudung bawal. Material PREMIUM CHIFFON VOILE yang mudah dibentuk, selesa serta tidak panas amat sesuai untuk digayakan. 
Sudah buat pilihan warna? Jom order sekarang!๐Ÿ˜„ Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #suamikumatsalihcelup #opscintadinsardin #dendamaurora #tunang #kahwin #marhaban #akikah
Ramai yang bertanyakan apa keistimewaan Bawal Basic Maleena ini. #bawalbasicmaleena  mempunyai kelainannya yang tersendiri iaitu direka layer dengan black line yang memberi impak berbeza daripada kebiasaan tudung bawal. Material PREMIUM CHIFFON VOILE yang mudah dibentuk, selesa serta tidak panas amat sesuai untuk digayakan. Sudah buat pilihan warna? Jom order sekarang!๐Ÿ˜„ Kindly DM/Whatsapp: 013 6964145๐Ÿ’‹ ๐ŸŒธ Bawal Basic Maleena๐ŸŒธ ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #pinggantakretaknasitakdingin  #suamikumatsalihcelup  #opscintadinsardin  #dendamaurora  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
Sudahkah anda memilih warna #bawalbasicmaleena ?

COMBO 3 PCS ONLY RM100 !!๐Ÿ˜€
FREE POSTAGE YA !๐Ÿ‘ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
Sudahkah anda memilih warna #bawalbasicmaleena  ? COMBO 3 PCS ONLY RM100 !!๐Ÿ˜€ FREE POSTAGE YA !๐Ÿ‘ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: LEMONADE
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: LEMONADE ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CARAMEL
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CARAMEL ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: ELSA
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: ELSA ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: DOLPHIN
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: DOLPHIN ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: BLACKBERRY
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: BLACKBERRY ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CUPCAKE
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CUPCAKE ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: PETAL
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: PETAL ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CINNAMON
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CINNAMON ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: FERRARI
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: FERRARI ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: POPCORN
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: POPCORN ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: GODIVA
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: GODIVA ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: MUSHROOM
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: MUSHROOM ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: MUSTARD
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: MUSTARD ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: SCARLET
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: SCARLET ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: SORBET
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: SORBET ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: PUMPKIN
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: PUMPKIN ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: TULIP
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: TULIP ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CHERRY
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: CHERRY ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: AVOCADO
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: AVOCADO ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: FLAMINGO
๐Ÿ’– Bawal with round edge
๐Ÿ’– Black line / silver finishing
๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah  bentuk)
๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45"
๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash
๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10)
๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹

#bawalchiffon #tudungbawal #tudungbawalmurah #tudung #maleenalovers #trustteddrophip #trustteddropshipmaleena #mydarlinginspektordaniel #suamikumatsalihcelup #pinggantakretaknasitakdingin #dendamaurora #dinsardinoperasicinta #tunang #kahwin #marhaban #akikah
COMBO 3 PCS ONLY RM100๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ FREE POSTAGE YA! ๐Ÿ’ƒโœŒ ๐ŸŒน Bawal Basic Maleena๐ŸŒน ๐Ÿ’– Code: FLAMINGO ๐Ÿ’– Bawal with round edge ๐Ÿ’– Black line / silver finishing ๐Ÿ’– Material : Premium Chiffon Voile (mudah bentuk) ๐Ÿ’– Size / Bidang : 45" ร— 45" ๐Ÿ’– Washing Instruction : Hand wash ๐Ÿ’– Price : RM35 pc (Postage RM7) (SS RM10) ๐Ÿ’– Combo 3 pcs for RM100 (FREE POSTAGE)๐Ÿ‘๐Ÿ˜„ Kindly DM / Whatsapp : 013 6964145๐Ÿ’‹ #bawalchiffon  #tudungbawal  #tudungbawalmurah  #tudung  #maleenalovers  #trustteddrophip  #trustteddropshipmaleena  #mydarlinginspektordaniel  #suamikumatsalihcelup  #pinggantakretaknasitakdingin  #dendamaurora  #dinsardinoperasicinta  #tunang  #kahwin  #marhaban  #akikah 
Thanks yang order ni. Tema gold + cream bear brown. 
Masih lagi terima order untuk bulan 9 - 12 tahun 2017 ni. 
Warna boleh pilih ikut tema. Kena order baru buat. 
Dm, inbox fb atau www.wasap.my/+60123112779

#bungatelur #bungatelor #bungapahar #bungatelurteddybear #bungatelurbear #bunga #hantaran #gubahan #majliskenduri #majlisnikah #cukurjambul #bearkecil #teddybear #marhaban #akikah #pengantin #pelamin #kahwin #wedding #bungatelurgantung
Q7 Kelebihan Microphone Smartphone karaoke:
โœ” Wireless. Guna bluetooth saja untuk connect ke mana mana devices yg ada bluetooth seperti smartphone, smart tv, radio, player.
โœ” Ada usb port dan boleh mainkan lagu2 yang sudah di download.
โœ” Support Ios, Android dan ipad tablet
โœ” Sound speaker kuat boleh dengar hingga jarak 10 meter.
โœ” Boleh adjust sound,ada button bass,treble dan echo
โœ” Ringan, boleh dibawa kemana-mana. โœ”Sesuai juga utk penceramah,ustaz,cikgu, lecturer, untuk party planner, Emcee majlis sebab tak perlu usung speaker besar. Speaker dah siap ada di microphone. โœ” Tahan hingga 6 jam penggunaan berterusan.
โœ” Audio cable utk di sambungkan microfon ke smartphone anda untuk aplikasi "Smule" atau aplikasi karaoke yang lain spt "Yokee" dan boleh record.
โœ” Pilihan warna Gold,Pink dan Black
โœ” Harga berbaloi utk pakai lama. 
MERDEKA SALES

Harga promosi :RM83.00 ๐Ÿ“ฑwhatsapp: 011.1229.7311

#kitajuara#KL2017#bangkitbersama#mikrofonq7#microphoneq7#microphonemurah#mikrofonmalaysia#usb#wireless#hifi#wirelessmicrophone#promosimerdeka#malaysia#micq7#bluetooth#hos#smule#karoke#kakikarok#nyanyi#marhaban#kenduri#pidato#pertandinganbercerita#q7microphone#supporter#sport#badminton#harimaumuda#lobakpink
Q7 Kelebihan Microphone Smartphone karaoke: โœ” Wireless. Guna bluetooth saja untuk connect ke mana mana devices yg ada bluetooth seperti smartphone, smart tv, radio, player. โœ” Ada usb port dan boleh mainkan lagu2 yang sudah di download. โœ” Support Ios, Android dan ipad tablet โœ” Sound speaker kuat boleh dengar hingga jarak 10 meter. โœ” Boleh adjust sound,ada button bass,treble dan echo โœ” Ringan, boleh dibawa kemana-mana. โœ”Sesuai juga utk penceramah,ustaz,cikgu, lecturer, untuk party planner, Emcee majlis sebab tak perlu usung speaker besar. Speaker dah siap ada di microphone. โœ” Tahan hingga 6 jam penggunaan berterusan. โœ” Audio cable utk di sambungkan microfon ke smartphone anda untuk aplikasi "Smule" atau aplikasi karaoke yang lain spt "Yokee" dan boleh record. โœ” Pilihan warna Gold,Pink dan Black โœ” Harga berbaloi utk pakai lama. MERDEKA SALES Harga promosi :RM83.00 ๐Ÿ“ฑwhatsapp: 011.1229.7311 #kitajuara #KL2017 #bangkitbersama #mikrofonq7 #microphoneq7 #microphonemurah #mikrofonmalaysia #usb #wireless #hifi #wirelessmicrophone #promosimerdeka #malaysia #micq7 #bluetooth #hos #smule #karoke #kakikarok #nyanyi #marhaban #kenduri #pidato #pertandinganbercerita #q7microphone #supporter #sport #badminton #harimaumuda #lobakpink 
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah...
Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita...
Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah...
Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :)
Untuk pemesanan bisa hubungin kita di
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) 
Palembang & Sekitar nya
Trimakasih :)
#aqiqah #aqiqahgift #aqiqahan #aqiqahhampers #anak #lahiran #hamil #persalinan #usg #sedekah #photobooth #benderaaqiqah #palembang #aqiqahpalembang #kambingaqiqah #pelaminanaqiqah #rumahaqiqah #baby #dekorasiaqiqah #souvenir #marhaban #syukuranaqiqah #akikah #babygirl #babyboy #anakpertama #lahiranbayi #bayi #perlengkapanbayi #ibuhamil
BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya)
LINE : ranggaekaputradaya
Wa: 0853 6999 1078 (no telpn)
(Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)
Bismillah... Bagi yg mau aqiqah anak,keponakan cucu, tetangga, sanak dulur boleh hubungi kita... Kita menyediakan jasa hias pelaminan dan perlengkapan aqiqah... Dari paket yg biasa sampe yang lengkap, dari yang murah sampai yg oke :) Untuk pemesanan bisa hubungin kita di BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) Palembang & Sekitar nya Trimakasih :) #aqiqah  #aqiqahgift  #aqiqahan  #aqiqahhampers  #anak  #lahiran  #hamil  #persalinan  #usg  #sedekah  #photobooth  #benderaaqiqah  #palembang  #aqiqahpalembang  #kambingaqiqah  #pelaminanaqiqah  #rumahaqiqah  #baby  #dekorasiaqiqah  #souvenir  #marhaban  #syukuranaqiqah  #akikah  #babygirl  #babyboy  #anakpertama  #lahiranbayi  #bayi  #perlengkapanbayi  #ibuhamil  BB : 7d8847e5 (rangga eka putra daya) LINE : ranggaekaputradaya Wa: 0853 6999 1078 (no telpn) (Maaf jarang buka IG gak bisa bls satu-satu, langsung kontak line atau BB aja makasih)