an online Instagram web viewer

#marykay medias

Photos

Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Night Treatment with Retinol
.
.
Night Treatment with Retinol
.
CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: .
.
✔Bertindak menyerlahkan kulit yg radiant
✔Bertindak mengurangkan garisan-garisan halus dan kedutan pd kulit wajah u ladies
✔Bertindak menghilangkan segala tanda penuaan pd kulit wajah u ladies
✔Bertindak memberi tona kulit yg sekata
✔Bertindak mengurangkan tanda penuaan pd kawasan neck u ladies
✔Memberi kelembapan pd kulit u ladies sehingga 12jam

Key Ingredients: .
✔Plant stem cells
✔Tripeptide 1
✔Skin Volume Supporting Peptide
. 
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaycheras #marykayhukm #marykaykualalumpur #marykayselangor #marykayskincare #marykaybotanicalproducts #skincrare #botanicalproducts #treatmentset #nighttreatment #timewiserepair #timewiserepairvolufirm
Mary Kay Timewise Repair Volu-Firm Night Treatment with Retinol . . Night Treatment with Retinol . CIRI-CIRI HEBAT PRODUK INI ADALAH: . . ✔Bertindak menyerlahkan kulit yg radiant ✔Bertindak mengurangkan garisan-garisan halus dan kedutan pd kulit wajah u ladies ✔Bertindak menghilangkan segala tanda penuaan pd kulit wajah u ladies ✔Bertindak memberi tona kulit yg sekata ✔Bertindak mengurangkan tanda penuaan pd kawasan neck u ladies ✔Memberi kelembapan pd kulit u ladies sehingga 12jam Key Ingredients: . ✔Plant stem cells ✔Tripeptide 1 ✔Skin Volume Supporting Peptide . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaycheras  #marykayhukm  #marykaykualalumpur  #marykayselangor  #marykayskincare  #marykaybotanicalproducts  #skincrare  #botanicalproducts  #treatmentset  #nighttreatment  #timewiserepair  #timewiserepairvolufirm 
Timewise liquid foundation yg sgt smooth..pakai sikit je dah bole cover 1 muka..boleh tahan 6 bulan penggunaan..jimat kan?harga pun affordable..
luminous wear for dry skin, matte wear for normal/oily/combination skin..non comedogenic dan senang dicuci.. A must carry things..always on the go!
Lets wa/pm/dm me
www.wasap.my/60132848405
Mary Kay Beauty Consultant

#marykay
#marykaylover
Timewise liquid foundation yg sgt smooth..pakai sikit je dah bole cover 1 muka..boleh tahan 6 bulan penggunaan..jimat kan?harga pun affordable.. luminous wear for dry skin, matte wear for normal/oily/combination skin..non comedogenic dan senang dicuci.. A must carry things..always on the go! Lets wa/pm/dm me www.wasap.my/60132848405 Mary Kay Beauty Consultant #marykay  #marykaylover 
Studio Eliete no Shopping da Gávea !!! Agende seu horário: (21) 2512-3129 & (21) 2294-4579 & Whatsapp no (21) 99163-8335 & também no TRINKS.com.br .
.
.
.
.
.
#studioeliete #makeup #marykay #limpezadepele #batom #sabado #sexta #fancy #shoppingdagavea #gavea #leblon #rj #riodejaneiro #errejota #praia #salaodebeleza
Produção:Robson Montenegro 
Make and hair:Robson Montenegro 
Foto: @alysson.myke 
Modelo:@joanamagallhaes
#editorial #maquiadoresbrasil #makearte #lancome #marykay #mac #quemdisseberenice #foto #robsonmontenegro #Brasil
Timewise set lagi..utk awet muda..nampak macam banyak nk pakai tapi serius best..mula2 dulu malas jgk tapi dh lama2 kalau tak pakai macam tak complete..hahaha..jom wassap aisyah 012.4330525 utk try produk..free je.. 😊
#marykay#sgbesi #ootd#skincareroutine #flawless #skincare #naturalskincare
Three joyous scents allow an anytime escape to the best corners of your imagination. #MaryKay

https://www.marykay.com/tmiller11908
Three joyous scents allow an anytime escape to the best corners of your imagination. #MaryKay  https://www.marykay.com/tmiller11908
❤ MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER ❤️ .
.
Bedak Magic di alam ini! 💖 Yes betul tau. Sebab apa Nad cakap ianya bedak magic? Senang nak apply dan paling senang nak pakai. Terus match dengan warna kulit kita tau 😍
.
Alaa tapi muka saya tak sesuai sebab nie bedak warna putih. Saya muka gelap. Eh eh awak2 semua, bedak nie tak yah risaulah. Warna je putih tapi bila apply dekat muka terus ikut warna kulit kita. Seriusly super duper best! 5 bintang tau I bagi hehe 😗.
.
.
Kelebihan : .
1. Sesuai dipakai untuk semua jenis dan warna kulit
2. Kalau muka sunburn, elok sangat awak pakai bedak ni. Sebab terus ngam dengan warna kulit kita. 
3. Sangat ringan dan oily control. Ad sheer effect, maksudnya bila sapu je dekat muka, muka kita akan nampak glowing dan flawless! Sesuai digunakan as a finishing powder 😉
.
Jomlah cantik dengan TRANSLUCENT LOOSE POWDER! 😊
.
Lots of love, .
.
. 🙆 Nadhirah
📲 +6013-5981809
💅 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
#parutjerawat #hilangkanparut #jerawat #marykay #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaypekan #pekanpahang #marykaykuantan #makeup #addictmakeup #makeupmarykay #skincaremarykay #skincare #marykaymysg #instagram #instagood #vsco #vscocam #instahijab #treatment #kulitlawa #kulitcantik #kulitsihat #hantaran #loosepowder #loosepowdermarykay #marykaycantik
❤ MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER ❤️ . . Bedak Magic di alam ini! 💖 Yes betul tau. Sebab apa Nad cakap ianya bedak magic? Senang nak apply dan paling senang nak pakai. Terus match dengan warna kulit kita tau 😍 . Alaa tapi muka saya tak sesuai sebab nie bedak warna putih. Saya muka gelap. Eh eh awak2 semua, bedak nie tak yah risaulah. Warna je putih tapi bila apply dekat muka terus ikut warna kulit kita. Seriusly super duper best! 5 bintang tau I bagi hehe 😗. . . Kelebihan : . 1. Sesuai dipakai untuk semua jenis dan warna kulit 2. Kalau muka sunburn, elok sangat awak pakai bedak ni. Sebab terus ngam dengan warna kulit kita. 3. Sangat ringan dan oily control. Ad sheer effect, maksudnya bila sapu je dekat muka, muka kita akan nampak glowing dan flawless! Sesuai digunakan as a finishing powder 😉 . Jomlah cantik dengan TRANSLUCENT LOOSE POWDER! 😊 . Lots of love, . . . 🙆 Nadhirah 📲 +6013-5981809 💅 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #parutjerawat  #hilangkanparut  #jerawat  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaypekan  #pekanpahang  #marykaykuantan  #makeup  #addictmakeup  #makeupmarykay  #skincaremarykay  #skincare  #marykaymysg  #instagram  #instagood  #vsco  #vscocam  #instahijab  #treatment  #kulitlawa  #kulitcantik  #kulitsihat  #hantaran  #loosepowder  #loosepowdermarykay  #marykaycantik 
2a Etapa do domingo: Embelezar as mulheres do Retiro Transformação de Impacto. Vidas transformadas em todos os sentidos. Parceria Top! 😍👏🌟💖
#MaryKay #embelezamentofeminino #empoderamentofeminino #vidas #beleza #autoestima
Good morning 🌤
Keluar rumah calit dulu lip gloss okay💄
Muka kita kusam🌚 dan nampak pucat sbb bibir kita tu👄 x dicalit apa2
.
🙅🏻Tak boleh mcm tu syg..paling kurang calit 💄 utk bawa seri di muka dan keyakinan diri💕
.
Jom dapatkan KONSULTASI KECANTIKAN SECARA PERCUMA dengan ezie🙋🏻
.
Ezie akan berikan khidmat yang terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda😍👏🏻
•
🎉Mary Kay is the TOP 5 Global Skincare Brand🎉
•
EZIE KIFLI
0179561425
.
#marykay #marykaymalaysia #jerawat #jeragat #putih #kulitberminyak #kulitkusam #kulitgebu #kulitgelap #letscantik #marykaykelantan #SayangiKulitAnda  #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #like4like #trending
Good morning 🌤 Keluar rumah calit dulu lip gloss okay💄 Muka kita kusam🌚 dan nampak pucat sbb bibir kita tu👄 x dicalit apa2 . 🙅🏻Tak boleh mcm tu syg..paling kurang calit 💄 utk bawa seri di muka dan keyakinan diri💕 . Jom dapatkan KONSULTASI KECANTIKAN SECARA PERCUMA dengan ezie🙋🏻 . Ezie akan berikan khidmat yang terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda😍👏🏻 • 🎉Mary Kay is the TOP 5 Global Skincare Brand🎉 • EZIE KIFLI 0179561425 . #marykay  #marykaymalaysia  #jerawat  #jeragat  #putih  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitgelap  #letscantik  #marykaykelantan  #SayangiKulitAnda  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4like  #trending 
Haritu bawal tabur, harini kita release bawal batu lebah pulak ye semua.. cantik cantik belako..
Jom lah grab it nowww!
RM27/ piece
Free postage to 4 pieces and above!

Lots of loves, 
Nabilalicious.ent. 💕
#bawalmurah #marykay #johor #melaka #netball #sukansea2017 #beautyconsultant #bawalinstant #bawaltabur #bawallebah #jomcantik #jomsihat
Haritu bawal tabur, harini kita release bawal batu lebah pulak ye semua.. cantik cantik belako..
Jom lah grab it nowww!
RM27/ piece
Free postage to 4 pieces and above!

Lots of loves, 
Nabilalicious.ent. 💕
#bawalmurah #marykay #johor #melaka #netball #sukansea2017 #beautyconsultant #bawalinstant #bawaltabur #bawallebah #jomcantik #jomsihat
Salam and morning semua! 😌
.
.
.
Semalam raje cite pasal foundation, hari ni nak perkenalkan satu benda BEST yang lain pulak.
😎😎😎😎
.
.
.
Raje consider benda ni as magic item jugak tau!😌😌😌😌😌😌
.
.
(Who can say no to magical touch? Certainly, not me. 😆😆)
.
.
.
Sebab everytime lps pakai ni after pakai foundation, selalu terasa cantik lebih.😂😂😂
.
.
.
So, this works as,
.
.
PERFECT FINISHING TOUCH TUK MUKA FLAWLESS.
.
.
.
Sebab tu saya suka pakai. Kekekekekeke.
.
.

Anda suka ke sukaaaaa?
.
.
.
Cewah. 😁
.
.
Love.
.
Raja Nor Aliah
Perudding Kecantikan Anda
.
.
#translucentloosepowder #perfectfinishing #powder #marykay
Salam and morning semua! 😌 . . . Semalam raje cite pasal foundation, hari ni nak perkenalkan satu benda BEST yang lain pulak. 😎😎😎😎 . . . Raje consider benda ni as magic item jugak tau!😌😌😌😌😌😌 . . (Who can say no to magical touch? Certainly, not me. 😆😆) . . . Sebab everytime lps pakai ni after pakai foundation, selalu terasa cantik lebih.😂😂😂 . . . So, this works as, . . PERFECT FINISHING TOUCH TUK MUKA FLAWLESS. . . . Sebab tu saya suka pakai. Kekekekekeke. . . Anda suka ke sukaaaaa? . . . Cewah. 😁 . . Love. . Raja Nor Aliah Perudding Kecantikan Anda . . #translucentloosepowder  #perfectfinishing  #powder  #marykay 
Haritu bawal tabur, harini kita release bawal batu lebah pulak ye semua.. cantik cantik belako..
Jom lah grab it nowww!
RM27/ piece
Free postage to 4 pieces and above!

Lots of loves, 
Nabilalicious.ent. 💕
#bawalmurah #marykay #johor #melaka #netball #sukansea2017 #beautyconsultant #bawalinstant #bawaltabur #bawallebah #jomcantik #jomsihat
Hi guys! 🤗 Harini korang pakai 💄 colour apa?

Salah satu bahagian terpenting dalam wajah seorang wanita ialah bibir. Bibir memainkan peranan untuk menentukan imej, keceriaan, raut dan mood wajah seorang wanita setiap hari 💋 Kat sini, tika nak share salah satu Best Seller Mary Kay Product 😘
.
Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick :
.
💄 First full-coverage lipstick by Mary Kay yang menggunakan Teknologi Gel Microsphere
💄 Stay-true color yang tahan berjam-jam tanpa kesan pengeringan
💄 Warna yang tulen dan nampak jelas di bibir
💄 Sangat sesuai dipadankan dengan mood dan gaya anda
💄 Formula gel yang ringan sangat mudah untuk dioles di bibir anda
💄 Advanced "Cushion Matrix Technology" menggunakan ultrafine silica microspheres untuk menanamkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir
💄 Peningkatan optik memberikan kesan fokus lembut
💄 Penutup atas yang clear memudahkan anda mencari warna lipstik kegemaran anda
.
Mengandungi bahan-bahan seperti :
🌻 Sunflower Seed Oil
🌻 Jojoba Butter
Untuk membantu kawasan bibir halus yg terdedah kepada kehilangan kelembapan.
.
Mana pilihan korang? 😍
.
Cepat pilih...lipstick ni best seller tau !
.
Whatsapp 📞 0123478903
Independent Beauty Consultant 
#MaryKayMalaysia #MaryKay #GelSemiMatteLipstick #Loveyourself #Lipstick
Hi guys! 🤗 Harini korang pakai 💄 colour apa? Salah satu bahagian terpenting dalam wajah seorang wanita ialah bibir. Bibir memainkan peranan untuk menentukan imej, keceriaan, raut dan mood wajah seorang wanita setiap hari 💋 Kat sini, tika nak share salah satu Best Seller Mary Kay Product 😘 . Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick : . 💄 First full-coverage lipstick by Mary Kay yang menggunakan Teknologi Gel Microsphere 💄 Stay-true color yang tahan berjam-jam tanpa kesan pengeringan 💄 Warna yang tulen dan nampak jelas di bibir 💄 Sangat sesuai dipadankan dengan mood dan gaya anda 💄 Formula gel yang ringan sangat mudah untuk dioles di bibir anda 💄 Advanced "Cushion Matrix Technology" menggunakan ultrafine silica microspheres untuk menanamkan dan mengekalkan warna pada permukaan bibir 💄 Peningkatan optik memberikan kesan fokus lembut 💄 Penutup atas yang clear memudahkan anda mencari warna lipstik kegemaran anda . Mengandungi bahan-bahan seperti : 🌻 Sunflower Seed Oil 🌻 Jojoba Butter Untuk membantu kawasan bibir halus yg terdedah kepada kehilangan kelembapan. . Mana pilihan korang? 😍 . Cepat pilih...lipstick ni best seller tau ! . Whatsapp 📞 0123478903 Independent Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #GelSemiMatteLipstick  #Loveyourself  #Lipstick 
Among things that we always feature for #MaryKay #BeautySpa session. The famous LIPS SPA 😘 Ingat bibir tak perlu therapy ke??? Pakai lipstick hari-hari, terdedah kepada panas matahari, mengumpat orang lagi #Eh hahahaa gurau sahaja sayang sayang semua. Lips spa from Mary Kay ni boleh maintain bibir yang cantik, moist, and if rajin amal, memang bibir akan jadi lembut and merah2 tak pucat. Baru abang sayang 😘😘😘😘 PM tepi to know more. Contact link on my bio.
.
#GoldenRules #GodFamilyCareer #MaryKay #MaryKayMalaysia #CareerOpportunity #MaryKayBeautyConsultant #MaryKayLipsSpa #ProdukCantik #JanaIncome #SideIncome #Kerjaya #Cantik #Jelita #JomCantik
Among things that we always feature for #MaryKay  #BeautySpa  session. The famous LIPS SPA 😘 Ingat bibir tak perlu therapy ke??? Pakai lipstick hari-hari, terdedah kepada panas matahari, mengumpat orang lagi #Eh  hahahaa gurau sahaja sayang sayang semua. Lips spa from Mary Kay ni boleh maintain bibir yang cantik, moist, and if rajin amal, memang bibir akan jadi lembut and merah2 tak pucat. Baru abang sayang 😘😘😘😘 PM tepi to know more. Contact link on my bio. . #GoldenRules  #GodFamilyCareer  #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #CareerOpportunity  #MaryKayBeautyConsultant  #MaryKayLipsSpa  #ProdukCantik  #JanaIncome  #SideIncome  #Kerjaya  #Cantik  #Jelita  #JomCantik 
Cashier guy at mcdonalds: "your hair is really pretty!" *
2 of the people off my old bus route messaged me and I'll always love hearing from them!! 💖
*
Church was good too. It's always exciting when visitors come! *
*
#selfie #christian #ifb #baptist #snapchat #church #churchlife #churchflow #CurlyHairForDays #curlyhairdontcare #necklace #pearls #marykaymakeup #marykay #glasses #neonislife #neon #fox #wingedeyeliner #cutcrease #cutcreaseeyeshadow #couch
Cashier guy at mcdonalds: "your hair is really pretty!" * 2 of the people off my old bus route messaged me and I'll always love hearing from them!! 💖 * Church was good too. It's always exciting when visitors come! * * #selfie  #christian  #ifb  #baptist  #snapchat  #church  #churchlife  #churchflow  #CurlyHairForDays  #curlyhairdontcare  #necklace  #pearls  #marykaymakeup  #marykay  #glasses  #neonislife  #neon  #fox  #wingedeyeliner  #cutcrease  #cutcreaseeyeshadow  #couch 
Alhamdulillah, second order utk bulan nie. Sapa nk selit lagi. Tnggu minggu gaji ada nak bg harga promotion 🤗🤗 Yang dh repeat, kita ada free gift 🎁 yeayy ‼️ #beautyconsultant #marykay
Alhamdulillah, second order utk bulan nie. Sapa nk selit lagi. Tnggu minggu gaji ada nak bg harga promotion 🤗🤗 Yang dh repeat, kita ada free gift 🎁 yeayy ‼️ #beautyconsultant  #marykay 
Usually I'd be crying dropping this much money. But after my couple #MaryKay sales this week, HALF the bill for my MACBOOK is paid for!!! Literally am obsessed w/ this company!! 💕#MKLife #Apple #ThanksMaryKayAndMyAmazingCostumers
Aquela esfumadinho abaixo da linha d'Água que amamos e nos dar uma cara de ricaaaaaa 😂😂😂 ❤️😍 Para agendamentos: 63 98500-4135 ou 3312-5085

#KellyyMakeUp #makeup #job #Mac #Eudora #lovemake #MakeProfissional #AtelieParis
#unbandecay #naked2 #naked #MaryKay #Ikko #pausaparafeminices #Mac #CatharineHill #lovejob #maquiagem #makeup #make #glitter #MichellyPalmamakeup #importado #KellyyMakeUp♥ #salãoMariaJose #makeLove #importado #inglot #Mac #love
Aquela esfumadinho abaixo da linha d'Água que amamos e nos dar uma cara de ricaaaaaa 😂😂😂 ❤️😍 Para agendamentos: 63 98500-4135 ou 3312-5085 #KellyyMakeUp  #makeup  #job  #Mac  #Eudora  #lovemake  #MakeProfissional  #AtelieParis  #unbandecay  #naked2  #naked  #MaryKay  #Ikko  #pausaparafeminices  #Mac  #CatharineHill  #lovejob  #maquiagem  #makeup  #make  #glitter  #MichellyPalmamakeup  #importado  #KellyyMakeUp ♥ #salãoMariaJose  #makeLove  #importado  #inglot  #Mac  #love 
MARAVILHOSA 😱💗
#talitalealmakeup 💕🙏🏻💄
✨Agende você também seu horário e arrase (99) 98103-9153 📲
🔷Informações e Agendamento pelo WhatsApp de:
🔷Maquiagem social
🔷Maquiagem infantil 🔷Pacote pra noiva 🔷Pacote para formandas 🔷Penteados adulto e infantil
🔷Curso de auto maquiagem
🔷Designer de sobrancelha 🔷Hena 
Instagram: @talitalealmakeup @talita_leal_#jesusluzdomundo 💡#talitalealmakeup #tutorial #tutorialmakeup #ciliosposticos #peleiluminada #Brasil #EUA #cosmeticos #marianasaad #bocarosa #marimariamakeup @blogmayaracardoso @blogmarianasaad @bocarosanoteatro @pausaparafeminices @bocarosablog @marimariamakeup @brunamalheirosmakeup @brutavaresppf @vult_cosmetica @tractafarmaervas @caudalie @maccosmetics @camarim_beauty #mac #marykay #vultcosmetica #maquiagemx #makeup #tracta #eudora #contem1g #nixcosmetics # #madrinhas #casamentos
MARAVILHOSA 😱💗 #talitalealmakeup  💕🙏🏻💄 ✨Agende você também seu horário e arrase (99) 98103-9153 📲 🔷Informações e Agendamento pelo WhatsApp de: 🔷Maquiagem social 🔷Maquiagem infantil 🔷Pacote pra noiva 🔷Pacote para formandas 🔷Penteados adulto e infantil 🔷Curso de auto maquiagem 🔷Designer de sobrancelha 🔷Hena Instagram: @talitalealmakeup @talita_leal_#jesusluzdomundo  💡#talitalealmakeup  #tutorial  #tutorialmakeup  #ciliosposticos  #peleiluminada  #Brasil  #EUA  #cosmeticos  #marianasaad  #bocarosa  #marimariamakeup  @blogmayaracardoso @blogmarianasaad @bocarosanoteatro @pausaparafeminices @bocarosablog @marimariamakeup @brunamalheirosmakeup @brutavaresppf @vult_cosmetica @tractafarmaervas @caudalie @maccosmetics @camarim_beauty #mac  #marykay  #vultcosmetica  #maquiagemx  #makeup  #tracta  #eudora  #contem1g  #nixcosmetics  # #madrinhas  #casamentos 
Sua atitude determinará sua altitude ✨♥️ #Conquiste #evento #marykay
Lari kejap dari post pasal #MaryKay. Just because. #Lol
.
Harith vs NgekTsai 😇 sekerem Harith ney? #MyNephew #Sarawakian #NgekTsai #NgekTsaiArmy
【妝容保鮮神器】
夏天最怕咩?會唔會係係個妝溶左都唔知!
潮濕嘅夏天會令妝容持久度大大降低,「超完美定妝噴霧」可以在妝容上形成保濕平衡嘅保鮮膜,只需以畫 X 及T 形均勻噴灑於面上,即可讓妝容保持貼服長達 16 小時之餘更減少妝容氧化。立即聯絡你的 #MaryKay 獨立美容顧問,了解更多Summer Beauty 嘅秘訣! ‪#MaryKayHK‬ ‪#MaryKayHongKong #玫琳凱 #summerbeauty
【妝容保鮮神器】 夏天最怕咩?會唔會係係個妝溶左都唔知! 潮濕嘅夏天會令妝容持久度大大降低,「超完美定妝噴霧」可以在妝容上形成保濕平衡嘅保鮮膜,只需以畫 X 及T 形均勻噴灑於面上,即可讓妝容保持貼服長達 16 小時之餘更減少妝容氧化。立即聯絡你的 #MaryKay  獨立美容顧問,了解更多Summer Beauty 嘅秘訣! ‪#MaryKayHK ‬ ‪#MaryKayHongKong  #玫琳凱  #summerbeauty 
Chegou o grande dia 
15 anos Giovana 
Make up maquiagens e penteado de hoje.
#amomake#makemaisvaidosa#makebrasil#
#nyx#Catherinehill#kryolan#maccosmetic#
#marykay#maisvaidosa# fand#
Mencari foundation yang setanding jenama hebat diluar sana?😍💕 MARY KAY LAH JAWAPANNYA💕

Product yang hebat 🌟
Mampu milik🌟

Liquid foundation mary kay
✨ mudah di apply pada kulit
✨tidak bercapuk
✨ sekata dengan kulit wajah
✨tampil dengan pelbagai tona, mengikut warna kulit
✨ tidak menyumbatkan pori
✨mengandungi vitamin E
✨boleh memudarkan parut diwajah
✨tidak melekit
✨kulit kelihatan naturally glowing
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Terdapat dua jenis liquid foundation mary kay
1. Luminous wear
Untuk kulit kering, normal

2. Matte wear
Untuk kulit berminyak, sensitif

BERMINAT NAK MENCUBA
wasap0194715896
#marykay
#marykaykulim
#marykaykedah
Mencari foundation yang setanding jenama hebat diluar sana?😍💕 MARY KAY LAH JAWAPANNYA💕 Product yang hebat 🌟 Mampu milik🌟 Liquid foundation mary kay ✨ mudah di apply pada kulit ✨tidak bercapuk ✨ sekata dengan kulit wajah ✨tampil dengan pelbagai tona, mengikut warna kulit ✨ tidak menyumbatkan pori ✨mengandungi vitamin E ✨boleh memudarkan parut diwajah ✨tidak melekit ✨kulit kelihatan naturally glowing 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Terdapat dua jenis liquid foundation mary kay 1. Luminous wear Untuk kulit kering, normal 2. Matte wear Untuk kulit berminyak, sensitif BERMINAT NAK MENCUBA wasap0194715896 #marykay  #marykaykulim  #marykaykedah 
:D (Y) Cuando Jimena pasa por el stand de #MaryKay y le piden modelar con el labial para sus redes sociales! 💄👱 🎥
:D (Y) Cuando Jimena pasa por el stand de #MaryKay  y le piden modelar con el labial para sus redes sociales! 💄👱 🎥
歡迎Inbox查詢詳情💖

MAKEUP BEAUTY 💄@lolo_loisma
PHOTOGRAPHY 📷 @lolo_beautifulthings
MODELING 👧 @lolo_loisma
JEWELERY💍 @lolo_lovepresent

GOD ✝ Make Beautiful things 💞 HK Female Photographer | Beauty Cosultant | Makeup Artist | Freelance Model | HandCrafter | ↪Job Enquiry FB:Lois Ma 👉 www.etsy.com/shop/LoLoJewelryBox

#lolojewellery #etsymaker #etsyfinds #igshop#makeup #beauty #model #modelling #jewelry#jewellery #handmade #accessories #lovepresent#iggirls #hkigirl #wedding #jewelry #accessories#hongkong #igshop #hkig #hkigshop #iggallery#bridal #instagram #love #god #marykay#marykayhk #like4like #like #likephoto#follow4follow
歡迎Inbox查詢詳情💖 MAKEUP BEAUTY 💄@lolo_loisma PHOTOGRAPHY 📷 @lolo_beautifulthings MODELING 👧 @lolo_loisma JEWELERY💍 @lolo_lovepresent GOD ✝ Make Beautiful things 💞 HK Female Photographer | Beauty Cosultant | Makeup Artist | Freelance Model | HandCrafter | ↪Job Enquiry FB:Lois Ma 👉 www.etsy.com/shop/LoLoJewelryBox #lolojewellery  #etsymaker  #etsyfinds  #igshop #makeup  #beauty  #model  #modelling  #jewelry #jewellery  #handmade  #accessories  #lovepresent #iggirls  #hkigirl  #wedding  #jewelry  #accessories #hongkong  #igshop  #hkig  #hkigshop  #iggallery #bridal  #instagram  #love  #god  #marykay #marykayhk  #like4like  #like  #likephoto #follow4follow 
Morning ladies! Have a blessed day ahead! Wear your favourite lipstick and rock your day! 💜💜💜 #mk #marykay
Morning ladies! Have a blessed day ahead! Wear your favourite lipstick and rock your day! 💜💜💜 #mk  #marykay 
В эти дни в моей жизни прошло столько интересных мероприятий , и одно из них Бьюти-завтрак для независимых консультантов по красоте " Мэри Кэй" и их гостей в ресторане "Тото-хана". Как всегда наше мероприятие прошло очень интересно, познавательно, позитивно. Были конкурсы, игры,признание,награждение. Обучались как держать осанку, наполнять женскую энергию.Очень интересен мир " Мэри Кэй", где всегда царит добро, любовь, красота, вдохновение... Любая женщина может присоединиться к нам! В Компании Мэри Кэй девушки, женщины становятся ухоженными, красивыми, уверенными в себя, финансово обеспеченными, духовно богатыми... Жду Вас в наш красивый бизнес!
#мэрикэй #marykay #marykayrussia #тотохана #бьютизавтрак #женскийбизнес #красивыйбизнес #красотаспасетмир #миркрасоты #успехипризнание #миринтересен
В эти дни в моей жизни прошло столько интересных мероприятий , и одно из них Бьюти-завтрак для независимых консультантов по красоте " Мэри Кэй" и их гостей в ресторане "Тото-хана". Как всегда наше мероприятие прошло очень интересно, познавательно, позитивно. Были конкурсы, игры,признание,награждение. Обучались как держать осанку, наполнять женскую энергию.Очень интересен мир " Мэри Кэй", где всегда царит добро, любовь, красота, вдохновение... Любая женщина может присоединиться к нам! В Компании Мэри Кэй девушки, женщины становятся ухоженными, красивыми, уверенными в себя, финансово обеспеченными, духовно богатыми... Жду Вас в наш красивый бизнес! #мэрикэй  #marykay  #marykayrussia  #тотохана  #бьютизавтрак  #женскийбизнес  #красивыйбизнес  #красотаспасетмир  #миркрасоты  #успехипризнание  #миринтересен 
Só pra mostrar o batom mesmo 😂 #marykaybrasil #marykay #redalert  #batomliquidomatte #make #escolhimarykay
Mary Kay semakin DIKENALI walaupun Mary Kay tidak dijual di watson, guardian dan sebagainya . Tak sesmestinya produk yang tidak dijual di watson atau guardian tak bagus ini kerana Mary Kay under DSA 🤗 . Boleh google ya DSA tu apa 😘 .
.
TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. .
❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise.
.
❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise .
.
❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus .
.
❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan.
.
Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan.
.
Love ,
Miya
0135976493
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers
Mary Kay semakin DIKENALI walaupun Mary Kay tidak dijual di watson, guardian dan sebagainya . Tak sesmestinya produk yang tidak dijual di watson atau guardian tak bagus ini kerana Mary Kay under DSA 🤗 . Boleh google ya DSA tu apa 😘 . . TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. . ❤️timewise 3 in 1 cleanser ❤️iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise. . ❤️age fighting moisturizer ❤️dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise . . ❤️day solution sunscreen SPF 35❤️melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus . . ❤️timewise night solution ❤️ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan. . Kebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan. . Love , Miya 0135976493 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #wadiadra  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #emmamaembong  #malaysiaigers 
My friend @jesskiley sent me the picture on the right to put some #marykay colors together for her. My first attempt is pictured on the left. Next time I think I'll add a little #coal around the outside of the eye and a little more #shimmer 👯Do you have any #pinterest pictures that you want to know how to create in your own bathroom? 🤳🏼💁🏼 #mymklife
My friend @jesskiley sent me the picture on the right to put some #marykay  colors together for her. My first attempt is pictured on the left. Next time I think I'll add a little #coal  around the outside of the eye and a little more #shimmer  👯Do you have any #pinterest  pictures that you want to know how to create in your own bathroom? 🤳🏼💁🏼 #mymklife 
Balões fresquinhos saindo do forno pra uma Mega Diretora de Vendas Mary Kay. Estamos apaixonados por essa obra de arte 😍 ENVIAMOS PARA TODO O BRASIL 📦  Whatsapp: 021971599044 #marykay #baloesmetalizados #balõespersonalizados #baballoonsrj
#diretora #marykay  só eu sei onde quero #chegar
Amazing 😉 night 🙏🏼🏡💓🥂🙏🏼BLESSED beyond words 💋Thanks to each and everyone's of you ladies ☝🏼for coming out & supporting 🙌🏼✊🏼😍 #laughter #Drinks #mascara #MARYKAY #money💰 #WOMENRULE🌎 #anothersuccessfulday #blessed #daughterofaking👑  #memories💓 @cleosarmiento @joseyzmom #sandra & the rest 🤗
MELACEP SYSTEM FOAMING CLEANSER (untuk tona kulit tidak sekata dan jeragat juga untuk kulit lebih cerah) ✅Menghilangkan bendasing
✅Menghilangkan minyak berlebihan
✅mengandungi ramuan yang membantu menghindarkan bintik hitam muncul di permukaan kulit
✅Meratakan dan menyerlahkan kulit wajah anda serta melindungi kulit daripada terus diancam kerosakan matahari dan stress persekitaran yang lain. 🚫Kadar Pengunaan : 5 Bulan ke atas

Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear😘

Beauty consultant Mary Kay.

Career opportunities

Marlia Ahmad

012 3478031

#marykay #marykaykl #pencerahanwajah #flawlesss #glowingface #jeragat #jeragatpudar #pigments #cantik2 #lawa #wangsamaju #setapak #klcc #ampang #rawang #kerjakosong #peluangkerjaya #partime #fulltime #housewife #bestsaller #careeroppotunity #onlineshopping #kulitsihatcantik #gombak #uia #student #uitmpuncakperdana
MELACEP SYSTEM FOAMING CLEANSER (untuk tona kulit tidak sekata dan jeragat juga untuk kulit lebih cerah) ✅Menghilangkan bendasing ✅Menghilangkan minyak berlebihan ✅mengandungi ramuan yang membantu menghindarkan bintik hitam muncul di permukaan kulit ✅Meratakan dan menyerlahkan kulit wajah anda serta melindungi kulit daripada terus diancam kerosakan matahari dan stress persekitaran yang lain. 🚫Kadar Pengunaan : 5 Bulan ke atas Kindly whatsapp me for more details and free skin consultation ya dear😘 Beauty consultant Mary Kay. Career opportunities Marlia Ahmad 012 3478031 #marykay  #marykaykl  #pencerahanwajah  #flawlesss  #glowingface  #jeragat  #jeragatpudar  #pigments  #cantik2  #lawa  #wangsamaju  #setapak  #klcc  #ampang  #rawang  #kerjakosong  #peluangkerjaya  #partime  #fulltime  #housewife  #bestsaller  #careeroppotunity  #onlineshopping  #kulitsihatcantik  #gombak  #uia  #student  #uitmpuncakperdana 
Só eu sei onde quero chegar... #diretora #marykay
Genteeee📢📢 olha ela que top! ♥️😍😻#Mac #marykay #contem1g #ricosti #inglot #maquiadaepenteada  #direito #formatura #quemdisseberenice
Ops..sorry that lil monster is helping mommy with make up 😆.
.
Actually banyak yang best jd Beauty Consultant Mary Kay ni.
.
Antaranya u akan dapat so much discount when buying all the makeup/skincare for your own use! (t&C apply)
.
Nanti kita share satu2 okay. Hihi. .
#marykay #marykaymalaysia #cosmetics #skincare #facialcare #makeup
Ops..sorry that lil monster is helping mommy with make up 😆. . Actually banyak yang best jd Beauty Consultant Mary Kay ni. . Antaranya u akan dapat so much discount when buying all the makeup/skincare for your own use! (t&C apply) . Nanti kita share satu2 okay. Hihi. . #marykay  #marykaymalaysia  #cosmetics  #skincare  #facialcare  #makeup 
Eihh kase beauty is life💁🏻 #marykay
Eihh kase beauty is life💁🏻 #marykay 
Good morning 🌤
Keluar rumah calit dulu lip gloss okay💄
Muka kita kusam🌚 dan nampak pucat sbb bibir kita tu👄 x dicalit apa2
.
🙅🏻Tak boleh mcm tu syg..paling kurang calit 💄 utk bawa seri di muka dan keyakinan diri💕
.
Jom dapatkan KONSULTASI KECANTIKAN SECARA PERCUMA dengan ezie🙋🏻
.
Ezie akan berikan khidmat yang terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda😍👏🏻
•
🎉Mary Kay is the TOP 5 Global Skincare Brand🎉
•
EZIE KIFLI
0179561425
.
#marykay #marykaymalaysia #jerawat #jeragat #putih #kulitberminyak #kulitkusam #kulitgebu #kulitgelap #letscantik #marykaykelantan #SayangiKulitAnda  #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri  #like4like #trending
Good morning 🌤 Keluar rumah calit dulu lip gloss okay💄 Muka kita kusam🌚 dan nampak pucat sbb bibir kita tu👄 x dicalit apa2 . 🙅🏻Tak boleh mcm tu syg..paling kurang calit 💄 utk bawa seri di muka dan keyakinan diri💕 . Jom dapatkan KONSULTASI KECANTIKAN SECARA PERCUMA dengan ezie🙋🏻 . Ezie akan berikan khidmat yang terbaik untuk membantu menyelesaikan masalah kulit anda😍👏🏻 • 🎉Mary Kay is the TOP 5 Global Skincare Brand🎉 • EZIE KIFLI 0179561425 . #marykay  #marykaymalaysia  #jerawat  #jeragat  #putih  #kulitberminyak  #kulitkusam  #kulitgebu  #kulitgelap  #letscantik  #marykaykelantan  #SayangiKulitAnda  #putihgebu  #kulitputih  #kulitcantik  #kulitsihat  #kulitlembut  #nakcantik  #tipscantik  #putihberseri  #like4like  #trending 
A taça mais linda da vida 😍
#Poderosa
#Preziosa
#MaryKay 💞
💖🎀 hoje foi um dia especial é maravilhoso para essa pequena notável que de pequena não tem nada, ela é simplesmente grandiosa , parabéns pela sua conquista , seu troféu sobre rodas, e que venham MAAAISSS . Beleza assinada por mim com produtos @marykaybrasil e @bedheadbytigi  #carpediem #thankyouuniverse #luxopoderriquezaetransformação #marykay #marykaybrasil #carrorosa #carrorosamk #make #makeup #lovemakeup #makeuplover #hairstyle #hair  #haircut #mua #tbt #beautyartist #escolhimarykay
💖🎀 hoje foi um dia especial é maravilhoso para essa pequena notável que de pequena não tem nada, ela é simplesmente grandiosa , parabéns pela sua conquista , seu troféu sobre rodas, e que venham MAAAISSS . Beleza assinada por mim com produtos @marykaybrasil e @bedheadbytigi #carpediem  #thankyouuniverse  #luxopoderriquezaetransformação  #marykay  #marykaybrasil  #carrorosa  #carrorosamk  #make  #makeup  #lovemakeup  #makeuplover  #hairstyle  #hair  #haircut  #mua  #tbt  #beautyartist  #escolhimarykay 
Mais uma, porque ameei 😍 #catondomakeup

@natachafuhr
💥🤗💥🤗💥
Pikachu!! @elfcometics Caramel Foundation 
@marykayus Beige 2 Powder 
@revlon Brown Eye Brow Pencil and Crayon.
@salonperfect Fake Eyelashes/100
@covergirl Katy Kat Eye Mascara 
@marykayus Highlighter and Bronze/Desert Sun.
@kyliecosmetics Lip Kit Liner - Kourt K.
@marykayus Matte Rose Lipstick 
@marykayus Lip Gloss - Berry Sparkle. 
#makeup 💄
#mua 🎨
#travel 🚘
#snapchat 👻
#elfcosmetics 🎉
#marykay 👏
#covergirl 💕
#revlon 😊
#salonperfect 👌
#kylielipkit 🙌
#sandralentz 👄
💥🤗💥🤗💥 Pikachu!! @elfcometics Caramel Foundation @marykayus Beige 2 Powder @revlon Brown Eye Brow Pencil and Crayon. @salonperfect Fake Eyelashes/100 @covergirl Katy Kat Eye Mascara @marykayus Highlighter and Bronze/Desert Sun. @kyliecosmetics Lip Kit Liner - Kourt K. @marykayus Matte Rose Lipstick @marykayus Lip Gloss - Berry Sparkle. #makeup  💄 #mua  🎨 #travel  🚘 #snapchat  👻 #elfcosmetics  🎉 #marykay  👏 #covergirl  💕 #revlon  😊 #salonperfect  👌 #kylielipkit  🙌 #sandralentz  👄
It's a total eclipse of the heart! Place a $50 order on Monday August 21st and recieve a free heart shaped baked cheek powder!

Link in my bio!
It's a total eclipse of the heart! Place a $50 order on Monday August 21st and recieve a free heart shaped baked cheek powder! Link in my bio!
Lips muncung2 gitewww....
Anak mok manja2....😉😉😍😍😍
#Muahmuahmuah #MaryKay 
#Crushberrylips #FriendshipGoal 
#CrazyMom #MomTheBeautyConsultant
Mary Kay® Intense Moisturizer cream untuk kulit kering yang membuatkan kulit kelihatan lebih berseri serta-merta dan terasa lembut dan licin. Segar je kalau sepanjang hari berada di luar rumah. Yang best nye, ianya non comedogenic dan akan membuatkan kulit kita rasa terhidrat selama 10 jam! Best kan? Nak cuba? Hubungi saya ye 👇

Love,aimi
012-2966189
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MarykayMalaysia #Marykayterengganu #BlackheadRemover #intensemoisturizingcream #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #Marykay #Foundation #CcCream #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Mary Kay® Intense Moisturizer cream untuk kulit kering yang membuatkan kulit kelihatan lebih berseri serta-merta dan terasa lembut dan licin. Segar je kalau sepanjang hari berada di luar rumah. Yang best nye, ianya non comedogenic dan akan membuatkan kulit kita rasa terhidrat selama 10 jam! Best kan? Nak cuba? Hubungi saya ye 👇 Love,aimi 012-2966189 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MarykayMalaysia  #Marykayterengganu  #BlackheadRemover  #intensemoisturizingcream  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #Marykay  #Foundation  #CcCream  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍

For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover  #tipskecantikankulit
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay  #marykaykl  #makeuptips  #makeup  #marykaymalaysia  #marykaykelantan  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmarykay  #marykaymurah  #marykayoffer  #marykaymakeup  #hantaran  #kerjakahwin  #hantarankahwin  #suprisegift  #hadiahunik  #makeupmurah  #makeuplovers  #lipstick  #lipstickmarykay  #lipstickmurah  #lipstickmatte  #lipsticklover  #tipskecantikankulit 
.
You're making me blush!
Which shade are you sweet on, beauties?

Kakjiee guna yang ni la kalau nak melaram sekali sekala😌

KAKJIEE | 013-9020342
#marykay
#marykaymalaysia
#marykayproducts
#blushermarykay
Mary kay mempunyai 4 jenis lipstick kegemaran wanita.
1. Creme lipstick Mary Kay.
2. True Dimension lipstick Mary Kay💄💄💄
3. Gel lipstick semi matte Mary Kay.
4. Lip gloss Mary Kay.
.
.
Harini ni ahkak nak memperkenalkan
True Dimension Lipstick -  Citrus flirt💓
.
.
Bestnya True Dimension Lipstick kerana:-
💄 12 warna yang menawan dan best2.
💄Tekstur yang menyembunyikan garis halus pada bibir.
💄Memberi kelembapan pada bibir lebih tinggi.
💄Di perkaya dengan vitamin dan penjagaan kulit bibir termaju.
.
.
Gayakan.ke tempat kerja atau.ke majlis istimewa anda dengan pilihan warna menarik.
.
.
Promosi best bulan August.👈👈👈
Promosi best bulan August.👈👈👈
Promosi best bulan August.👈👈👈
.
.
Tanye2.
Meh WA/DM/PM Kak Ly
012 397 97 57.
Your Beauty Consultant
MaryKay Malaysia
.
.
#marykay #marykaypasirgudang #marykaybangi #johor #pasirgudang #marykaycyberjaya #cyberjaya #kotadamansara #bangi #beauty #passion #travel #skincare #travelblogger #travel #traveling #bilacukupmasa #beautytools
#marykay #brush #skinvigoratebrush #botanicaleffect #lipstick #truedimensionlipstick #beautylips
Mary kay mempunyai 4 jenis lipstick kegemaran wanita. 1. Creme lipstick Mary Kay. 2. True Dimension lipstick Mary Kay💄💄💄 3. Gel lipstick semi matte Mary Kay. 4. Lip gloss Mary Kay. . . Harini ni ahkak nak memperkenalkan True Dimension Lipstick - Citrus flirt💓 . . Bestnya True Dimension Lipstick kerana:- 💄 12 warna yang menawan dan best2. 💄Tekstur yang menyembunyikan garis halus pada bibir. 💄Memberi kelembapan pada bibir lebih tinggi. 💄Di perkaya dengan vitamin dan penjagaan kulit bibir termaju. . . Gayakan.ke tempat kerja atau.ke majlis istimewa anda dengan pilihan warna menarik. . . Promosi best bulan August.👈👈👈 Promosi best bulan August.👈👈👈 Promosi best bulan August.👈👈👈 . . Tanye2. Meh WA/DM/PM Kak Ly 012 397 97 57. Your Beauty Consultant MaryKay Malaysia . . #marykay  #marykaypasirgudang  #marykaybangi  #johor  #pasirgudang  #marykaycyberjaya  #cyberjaya  #kotadamansara  #bangi  #beauty  #passion  #travel  #skincare  #travelblogger  #travel  #traveling  #bilacukupmasa  #beautytools  #marykay  #brush  #skinvigoratebrush  #botanicaleffect  #lipstick  #truedimensionlipstick  #beautylips