an online Instagram web viewer

#marykaycosmetics medias

Photos

Dia 13 de setembro de 1963, uma mulher singular fundou uma Companhia que mudou minha vida! #MaryKayCosmetics 54 anos no mundo! πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡§πŸ‡·
Dia 13 de setembro de 1963, uma mulher singular fundou uma Companhia que mudou minha vida! #MaryKayCosmetics  54 anos no mundo! πŸ‡ΊπŸ‡ΈπŸ‡§πŸ‡·
Mary Kay, you are the best thing that’s ever happened to me❀️ THANK YOU!
Mary Kay, you are the best thing that’s ever happened to me❀️ THANK YOU!
Bardzo miΕ‚a niespodzianka z rana! DziΔ™kuje Mary Kay πŸ’•#marykaycosmetics#loveit#perfume#gift
Who loves coffee as much as makeup? β˜• Y'll, wait no more!

COMING SOON.

#MaryKay #BeautyConsultantMaryKay #MaryKayCosmetics
.
Nk share info psl eyeshadow..
.
Pallet eyeshadow u olls ada tulis
"Mineral" tak??
.
klu tk dak cpt risau tau..
.
πŸ’ŸEye Shadow pon ada mineral ?πŸ’Ÿ
.
πŸ‘€Bila ada word mineral maksudnya eyeshadow ni ada khasiat dia tersendiri.
πŸ‘€Mineral kan ada ion yang kulit kita perlukan.
πŸ‘€Lagi satu bila cakap pasal eyeshadow, maksudnya sekitar mata kita adalah kawasan yang paling sensitif kat muka.
πŸ‘€So, bahanΒ² kosmetik yang selamat dan menyihatkan kulit amatlah penting.
πŸ‘€Mencegah jadi hitam kelopak mata gituuu.
.
MINERAL EYE COLOR SHADOW Mary Kay ada :
.
πŸ’ 26 warna utk di pilih
πŸ’ Mengandungi vitamin A, C dan E utk melindungi dari radikal bebas yg menyebabkan kedutan.
πŸ’ Boleh menyerap minyak, so bila berpeluh takdelah mata jd comot.
πŸ’ Memberi litupan yg sempurna, mudah di blend dan warna yg tahan lama.
πŸ’ Harga yg sgtΒ² mampu milik.
πŸ’ Diuji utk kulit dan mata yg sensitif.

Nak cuba? Jom wasap/message sis...
.
#eyeshadow #mineraleyecolor #makeup #tutorialmakeup #marykaycosmetics
. Nk share info psl eyeshadow.. . Pallet eyeshadow u olls ada tulis "Mineral" tak?? . klu tk dak cpt risau tau.. . πŸ’ŸEye Shadow pon ada mineral ?πŸ’Ÿ . πŸ‘€Bila ada word mineral maksudnya eyeshadow ni ada khasiat dia tersendiri. πŸ‘€Mineral kan ada ion yang kulit kita perlukan. πŸ‘€Lagi satu bila cakap pasal eyeshadow, maksudnya sekitar mata kita adalah kawasan yang paling sensitif kat muka. πŸ‘€So, bahanΒ² kosmetik yang selamat dan menyihatkan kulit amatlah penting. πŸ‘€Mencegah jadi hitam kelopak mata gituuu. . MINERAL EYE COLOR SHADOW Mary Kay ada : . πŸ’ 26 warna utk di pilih πŸ’ Mengandungi vitamin A, C dan E utk melindungi dari radikal bebas yg menyebabkan kedutan. πŸ’ Boleh menyerap minyak, so bila berpeluh takdelah mata jd comot. πŸ’ Memberi litupan yg sempurna, mudah di blend dan warna yg tahan lama. πŸ’ Harga yg sgtΒ² mampu milik. πŸ’ Diuji utk kulit dan mata yg sensitif. Nak cuba? Jom wasap/message sis... . #eyeshadow  #mineraleyecolor  #makeup  #tutorialmakeup  #marykaycosmetics 
VocΓͺ tem dificuldade em saber qual a cor correta de sua base ?? Na Mary Kay a cor da sua base existe !! Vamos fazer teste ?  #vendasdiretas #empreendedorismo #empresariadabeleza #consultoradebeleza #empreender #consultoriadebeleza #marykay #sessaodebeleza #marykaycosmetics #marykaybrasil #mk #maquiagem #makeup #make #consultoramarykay #bahia #salvador #maquiagembahia #viverdevendas #pele #basetimewise
Cada dΓ­a tengo la oportunidad de aprender algo nuevo, me da gusto compartir el poco conocimiento que tengo, se que avanzarΓ© poco a poco para ser una profesionalπŸ’•. PARA FACIALES COMPLETOS GRATIS Y CONSULTORÍA PUEDE  ENVIARME DM.

#Creciendo #MaryKayCosmetics #ConsultoraIndependiente #makeupforever.
Assalamualaikum uols ! Selamat pagi 😍😍 . Sharing from adik fika yang menggunakan Mary Kay untuk rawat masalah skin beliau yang breakout 😍😍 . Kalau adik adik pon mampu guna Mary Kay akak akak kita ni bila lagi kan? 😊. Jangan jadikan mahal sebagai alasan anda hendak menggunakan produk yang memberi kesan pencerahan & flawless cepat . Actually Mary Kay lagi murah dari Prduk yang anda dok top up tiap bulan . Banyak lagi produk yang lebih selamat uolss boleh guna , produk yang ada di guardian dan sebagainya . 😊. Tapi jika anda nak produk Top 5 global skincare Mary Kay adalah produk yang sesuai untuk anda ! .
.
Apa yang terjadi pada skin adik fika ni , itu lah yang terjadi pada skin siti . Kulit jadi sangat sensitif , berminyak , jerawat 😭😭 . Sedih bila teringat condition cikti dulu . Biasalah perempuan nak cantik nak flawless dan putih bak founder kan? 1-2 bulan guna puas hati tapi bila masuk set ke 6 muka cikti naik jerawat & heads banyak di area dahi & pipi . Cikti decide untuk stop and last skin cikti breakout. Google google and google rupa rupanya produk kilo 😭 . Tak pa aih, kalau tak terjebak dengan produk pemutih tu dulu takdalah cikti jumpa Mary Kay kan? 😝.
.
Dari situ cikti belajar nak cantik secara NATURAL take times dan hanya orang yang sabar sahaja boleh dapatkan skin yang sihat dengan Mary Kay . Tak sabar tak mengapa, anda yang rugi 😊 . Jatuh cinta dengan Mary Kay dan kini cikti bakal pengarah jualan Mary Kay ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜πŸ’• . Bermula jatuh cinta dengan produk Mary Kay kini cikti dapat bantu lebih ramai yang wanita mendapatkan kulit yang sihat dengan Mary Kay ! .
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes
Assalamualaikum uols ! Selamat pagi 😍😍 . Sharing from adik fika yang menggunakan Mary Kay untuk rawat masalah skin beliau yang breakout 😍😍 . Kalau adik adik pon mampu guna Mary Kay akak akak kita ni bila lagi kan? 😊. Jangan jadikan mahal sebagai alasan anda hendak menggunakan produk yang memberi kesan pencerahan & flawless cepat . Actually Mary Kay lagi murah dari Prduk yang anda dok top up tiap bulan . Banyak lagi produk yang lebih selamat uolss boleh guna , produk yang ada di guardian dan sebagainya . 😊. Tapi jika anda nak produk Top 5 global skincare Mary Kay adalah produk yang sesuai untuk anda ! . . Apa yang terjadi pada skin adik fika ni , itu lah yang terjadi pada skin siti . Kulit jadi sangat sensitif , berminyak , jerawat 😭😭 . Sedih bila teringat condition cikti dulu . Biasalah perempuan nak cantik nak flawless dan putih bak founder kan? 1-2 bulan guna puas hati tapi bila masuk set ke 6 muka cikti naik jerawat & heads banyak di area dahi & pipi . Cikti decide untuk stop and last skin cikti breakout. Google google and google rupa rupanya produk kilo 😭 . Tak pa aih, kalau tak terjebak dengan produk pemutih tu dulu takdalah cikti jumpa Mary Kay kan? 😝. . Dari situ cikti belajar nak cantik secara NATURAL take times dan hanya orang yang sabar sahaja boleh dapatkan skin yang sihat dengan Mary Kay . Tak sabar tak mengapa, anda yang rugi 😊 . Jatuh cinta dengan Mary Kay dan kini cikti bakal pengarah jualan Mary Kay ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜πŸ’• . Bermula jatuh cinta dengan produk Mary Kay kini cikti dapat bantu lebih ramai yang wanita mendapatkan kulit yang sihat dengan Mary Kay ! . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562 Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likes 
Natal chegando e com certeza vc vai acertar dando presentes Mary kay!! Vem conferir nossas opçáes.

#marykaycosmetics #presentesdenatal #natalMarykay
Assalamualaikum!

Mary Kay foundation primer!

Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰
-base makeup -makeup tahan lama
-kawal minyak di muka

Tapi!! Ada tipsnya tauu. 
Jgn pakai terlalu byk! 
Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai.

Ada lagi tipsnya. Nak tahu?
Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Assalamualaikum! Mary Kay foundation primer! Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰ -base makeup -makeup tahan lama -kawal minyak di muka Tapi!! Ada tipsnya tauu. Jgn pakai terlalu byk! Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai. Ada lagi tipsnya. Nak tahu? Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹ Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Assalamualaikum!

Mary Kay foundation primer!

Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰
-base makeup -makeup tahan lama
-kawal minyak di muka

Tapi!! Ada tipsnya tauu. 
Jgn pakai terlalu byk! 
Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai.

Ada lagi tipsnya. Nak tahu?
Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Assalamualaikum! Mary Kay foundation primer! Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰ -base makeup -makeup tahan lama -kawal minyak di muka Tapi!! Ada tipsnya tauu. Jgn pakai terlalu byk! Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai. Ada lagi tipsnya. Nak tahu? Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹ Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Assalamualaikum!

Mary Kay foundation primer!

Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰
-base makeup -makeup tahan lama
-kawal minyak di muka

Tapi!! Ada tipsnya tauu. 
Jgn pakai terlalu byk! 
Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai.

Ada lagi tipsnya. Nak tahu?
Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Assalamualaikum! Mary Kay foundation primer! Fungsinya untuk apa? πŸ˜‰ -base makeup -makeup tahan lama -kawal minyak di muka Tapi!! Ada tipsnya tauu. Jgn pakai terlalu byk! Bila pakai terlalu byk, primer akan berkumpul di bawah lapisan fondation/bb cream/cc cream yg u all pakai. Ada lagi tipsnya. Nak tahu? Jom set appoinment dgn saya! πŸ’‹ Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Cuaca panas ni mula lah bibir jadi kering kan . Kering habis okay 😩 Dila pulak mmg jenis bibir kering memanjang , dgn faktor kerja dalam environment aircond kan . Ni kalau puasa lagi lah dehydrated πŸ˜‚ sampai nak senyum pun sakit bibir ni haa
.

Tapi tu dulu lah, sbb sekarang dila ada Satin Lips Shea Butter Balm & Shea Butter Sugar Scrub βœ¨πŸ‘πŸ»
.
Okay Shea Butter ni memiliki khasiat dan wangian teh putih dan sitrus, ia membantu mengembalikan kelembapan bibir. Shea Butter Sugar Scrub pulak membantu mengelupas secara lembut pada kulit bibir yg kering tu untuk melembutkan . Menghaluskan dan mengilatkan bibir awak awak semua ni
.

Best tau ! Kena try . Feel free to whatsapp β˜ΊοΈπŸ–πŸ»
.
Dila | 0137010234 πŸ’•
Beauty Consultant Mary Kay
#marykay #marykayjb #marykayjohor #marykaybc #marykaycosmetics #sheabutter #satinlipsmarykay #satinlips #ipakaiijual #satinlipssheasugarscrub #satinlips #satinlipsheabutterbalm #satinlipset #marykaytiram #cod #marykayjb #mkmylife #mymklife
Cuaca panas ni mula lah bibir jadi kering kan . Kering habis okay 😩 Dila pulak mmg jenis bibir kering memanjang , dgn faktor kerja dalam environment aircond kan . Ni kalau puasa lagi lah dehydrated πŸ˜‚ sampai nak senyum pun sakit bibir ni haa . Tapi tu dulu lah, sbb sekarang dila ada Satin Lips Shea Butter Balm & Shea Butter Sugar Scrub βœ¨πŸ‘πŸ» . Okay Shea Butter ni memiliki khasiat dan wangian teh putih dan sitrus, ia membantu mengembalikan kelembapan bibir. Shea Butter Sugar Scrub pulak membantu mengelupas secara lembut pada kulit bibir yg kering tu untuk melembutkan . Menghaluskan dan mengilatkan bibir awak awak semua ni . Best tau ! Kena try . Feel free to whatsapp β˜ΊοΈπŸ–πŸ» . Dila | 0137010234 πŸ’• Beauty Consultant Mary Kay #marykay  #marykayjb  #marykayjohor  #marykaybc  #marykaycosmetics  #sheabutter  #satinlipsmarykay  #satinlips  #ipakaiijual  #satinlipssheasugarscrub  #satinlips  #satinlipsheabutterbalm  #satinlipset  #marykaytiram  #cod  #marykayjb  #mkmylife  #mymklife 
Jom bertukar kepada marykay
Jangan tak tahu, semakin meningkat usia, makin susah skin kita nak dirawat and dibaiki,
Makin banyak masalah timbul. sebab tu dari muda memang kita kena ada satu set skincare yang baik dan elok untuk kita.

Free consultation- ws kaksu

#marykay
#setbotanicaleffec
#setremaja
#pink
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #marykayganu #marykayterengganu #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykayseremban #marykayusim #marykayuia #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #skincare
Jom bertukar kepada marykay Jangan tak tahu, semakin meningkat usia, makin susah skin kita nak dirawat and dibaiki, Makin banyak masalah timbul. sebab tu dari muda memang kita kena ada satu set skincare yang baik dan elok untuk kita. Free consultation- ws kaksu #marykay  #setbotanicaleffec  #setremaja  #pink  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #marykayganu  #marykayterengganu  #marykaynegerisembilan  #marykaynilai  #marykayseremban  #marykayusim  #marykayuia  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #skincare 
Dah sampai box of love batch-1 , December ni! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒ Stay tune girls 😘
.
.
.
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Aisyah Abu Bakar
πŸ“² 011.3223.6142
πŸ’ΌπŸŒΊ Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayproduct #marykaycosmetics #janganmengata #igers #skincare #koreaskin #kulitcantik #timewise #melacep #botanicaleffect #timewiserepair #timewisemiracle #kulitsihat #igers #cleanser #skinvigoratebrush #moisturizer #bazaarpaknil #uitm #hantaran #gift #majalahpengantin #maskulin #lelaki #wanita #viral
Dah sampai box of love batch-1 , December ni! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒ Stay tune girls 😘 . . . πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Aisyah Abu Bakar πŸ“² 011.3223.6142 πŸ’ΌπŸŒΊ Your Favorite Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayproduct  #marykaycosmetics  #janganmengata  #igers  #skincare  #koreaskin  #kulitcantik  #timewise  #melacep  #botanicaleffect  #timewiserepair  #timewisemiracle  #kulitsihat  #igers  #cleanser  #skinvigoratebrush  #moisturizer  #bazaarpaknil  #uitm  #hantaran  #gift  #majalahpengantin  #maskulin  #lelaki  #wanita  #viral 
Siapa kat sini ada masalah jeragat? Nak putih gebu gebas? Dah putih tapi nak lagi putih? πŸ˜±πŸ™† .
.
Melacep skincare ni set paling power tau di antara skincare-skincare by Mary Kay. Asyik sold out je tau. Mana tak power nya, kulit cerah sihat berseri plus berkilau lagi weh, habis cela mampu buang, even parut jerawat yang degil tu pon boleh pudar pakai set ni.
.
Untuk mendapatkan kulit putih berseri secara sihat itu sangat mudah dengan penggunaan set skincare MelaCEP Plus+β„’ Luminous System ni tau .
.
5 BENEFIT UTAMA :
.
πŸ’‹Untuk tona kulit yang sekata .
πŸ’‹Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam .
πŸ’‹Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat .
πŸ’‹Kulit tampil cerah berkilau dan berseri. πŸ’‹Menjernihkan kulit dari sebarang cela
.
MelaCEP Plus+β„’ Luminous System mengandungi:
.
+ Ekstrak Edelweiss
Untuk menyasarkan melanin, agar dapat membantu mengurangkan tona tidak sekata pada kulit .
.
+Ekstrak Algae
Juga menyasarkan melanin dan membantu mengurangkan tampilan tona tidak sekata pada permukaan kulit .
.
+Vegetable amino acids.
Untuk menambahbaikan kecerahan kulit denganketara, membantu kesekataan tona kulit secara keseluruhan, dan mengurangkan kontras bintik hitam pada kulit dengan ketara agar ia tidak tampil nyata. .
.
Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm/whatsapp sis cepat , sis  bantu uolls untuk dapatkan skin yang cantik & sihat😘
.
Reena 019-3908065
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaymen #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #career #careerpath #careeropportunity #sideincome #flawless #flawlessskin #healthyskin #healthyskincare #melacepskincare #melacepserum
Siapa kat sini ada masalah jeragat? Nak putih gebu gebas? Dah putih tapi nak lagi putih? πŸ˜±πŸ™† . . Melacep skincare ni set paling power tau di antara skincare-skincare by Mary Kay. Asyik sold out je tau. Mana tak power nya, kulit cerah sihat berseri plus berkilau lagi weh, habis cela mampu buang, even parut jerawat yang degil tu pon boleh pudar pakai set ni. . Untuk mendapatkan kulit putih berseri secara sihat itu sangat mudah dengan penggunaan set skincare MelaCEP Plus+β„’ Luminous System ni tau . . 5 BENEFIT UTAMA : . πŸ’‹Untuk tona kulit yang sekata . πŸ’‹Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam . πŸ’‹Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat . πŸ’‹Kulit tampil cerah berkilau dan berseri. πŸ’‹Menjernihkan kulit dari sebarang cela . MelaCEP Plus+β„’ Luminous System mengandungi: . + Ekstrak Edelweiss Untuk menyasarkan melanin, agar dapat membantu mengurangkan tona tidak sekata pada kulit . . +Ekstrak Algae Juga menyasarkan melanin dan membantu mengurangkan tampilan tona tidak sekata pada permukaan kulit . . +Vegetable amino acids. Untuk menambahbaikan kecerahan kulit denganketara, membantu kesekataan tona kulit secara keseluruhan, dan mengurangkan kontras bintik hitam pada kulit dengan ketara agar ia tidak tampil nyata. . . Siapa yang ada masalah jerawat , jeragat , parut , muka berminyak dan sebagainya meh pm/whatsapp sis cepat , sis bantu uolls untuk dapatkan skin yang cantik & sihat😘 . Reena 019-3908065 Mary Kay Beauty Consultant . . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykaymen  #marykaybeautyconsultant  #beautyconsultant  #career  #careerpath  #careeropportunity  #sideincome  #flawless  #flawlessskin  #healthyskin  #healthyskincare  #melacepskincare  #melacepserum 
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah:

Tidak mengandungi minyak. 
Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.

Mengandungi bahan berfungsi seperti SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. 
Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.

Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.

Ingat!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. 
Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay.

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. Mengandungi bahan berfungsi seperti SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir. Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. Ingat!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay. Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya?

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah:

Tidak mengandungi minyak. 
Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.

Mengandungi bahan berfungsi seperti SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. 
Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.

Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.

Ingat!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. 
Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay.

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Kenapa Oil-Free Make Up Remover Mary Kay BEST?? Kenapa begitu ramai yang sukakannya? Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah: Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit. Mengandungi bahan berfungsi seperti SILIKON yang berfungsi untuk merawat dan menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk merawat wajah dan kulit dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir. Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah. Ingat!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay. Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Ehhh πŸ‘†, enterarte de esto nada mΓ‘s despertar πŸ’ƒ
He sido una de las ganadoras del concurso de @marykayespana. Os acordΓ‘is de esa foto con la super mascarilla Bio-Celullose y mis labios rojos Poppy Please πŸ˜‚, pues jajajaja el susto que se llevΓ³ mi marido al entrar  en casa y verme asΓ­ πŸ’€ ha valido mucho la pena πŸ˜‚. Muchas gracias @marykayespana por seleccionarme! πŸ’–
Ehhh πŸ‘†, enterarte de esto nada mΓ‘s despertar πŸ’ƒ He sido una de las ganadoras del concurso de @marykayespana. Os acordΓ‘is de esa foto con la super mascarilla Bio-Celullose y mis labios rojos Poppy Please πŸ˜‚, pues jajajaja el susto que se llevΓ³ mi marido al entrar en casa y verme asΓ­ πŸ’€ ha valido mucho la pena πŸ˜‚. Muchas gracias @marykayespana por seleccionarme! πŸ’–
Alaahaiii hari hari makin jatuh cinta wani dgn company ni 😩😩😩Mary Kay enriching women live tema yg dipegang sejak 1963. Lama tak company ni dlm pasaran skincare and cosmetics?? Lama kan !! apa maksudnya tu ? Mary Kay memberi financial freedom kepada beauty consultantnya
.
WHY YOU SHOULD STAY IN MARY KAY 
by President KK Chua❀️.
.
1.Brand.
Mary Kay is no 1 brand in Msia & Spore.
.
2.Product .
Mary Kay has many many wonderful products and Mary Kay still continue in developing good products.
.
3.Money πŸ’°.
Mary Kay is financially strong. Mary Kay is no-debt Company! .
.
4.Culture.
Mary Kay CULTURE made our sisterhood sooo interesting.😍
πŸ‘‰πŸ»Golden Rules : Love and People,not Loss and Profit.
πŸ‘‰πŸ»Go-Give Spirit : Train us to be ikhlas.
πŸ‘‰πŸ»Priority in Life 
1. Allah - If u have strong belief in ur religion indirectly people will trust u.
2. Family - Learn to look after ur family. Tell your family that u do MK for them not only for yourself.
3. Career - Respect everyone. Be humble. Be grateful and your career automatically will success.
.
5.Love.
Mary Kay is more love ❀ over profit.
.
6.Commitment.
Mary Kay a COMMITED Company!.
.
With these 6 principle :.
βœ”οΈBRAND.
βœ”οΈPRODUCT.
βœ”οΈMONEY.
βœ”οΈLOVE.
βœ”οΈCULTURE.
βœ”οΈCOMMITMENT.
What else that prevent u to success? .
IT IS YOU! YOU HAVE TO DECIDE UR SUCCESS IN MARY KAY!.
==================================================.
.
Pernah dengar mana2 company yang meletakkan Tuhan kita dan Family yang pertama?😌 Mary Kay bukan hanya mengubah taraf hidup malah dapat mengubah keperibadian diri seseorang itu agar menjadi lebih baik! Sebab tu Mary Kay adalah platform bisnes terbaik bagi wanita mahupun lelaki.
.
Love ,
Future Sales Director 
Mary Kay Malaysia
Whatsapp 011-32196898
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #beautyconsultant #marykayfoundation
Alaahaiii hari hari makin jatuh cinta wani dgn company ni 😩😩😩Mary Kay enriching women live tema yg dipegang sejak 1963. Lama tak company ni dlm pasaran skincare and cosmetics?? Lama kan !! apa maksudnya tu ? Mary Kay memberi financial freedom kepada beauty consultantnya . WHY YOU SHOULD STAY IN MARY KAY by President KK Chua❀️. . 1.Brand. Mary Kay is no 1 brand in Msia & Spore. . 2.Product . Mary Kay has many many wonderful products and Mary Kay still continue in developing good products. . 3.Money πŸ’°. Mary Kay is financially strong. Mary Kay is no-debt Company! . . 4.Culture. Mary Kay CULTURE made our sisterhood sooo interesting.😍 πŸ‘‰πŸ»Golden Rules : Love and People,not Loss and Profit. πŸ‘‰πŸ»Go-Give Spirit : Train us to be ikhlas. πŸ‘‰πŸ»Priority in Life 1. Allah - If u have strong belief in ur religion indirectly people will trust u. 2. Family - Learn to look after ur family. Tell your family that u do MK for them not only for yourself. 3. Career - Respect everyone. Be humble. Be grateful and your career automatically will success. . 5.Love. Mary Kay is more love ❀ over profit. . 6.Commitment. Mary Kay a COMMITED Company!. . With these 6 principle :. βœ”οΈBRAND. βœ”οΈPRODUCT. βœ”οΈMONEY. βœ”οΈLOVE. βœ”οΈCULTURE. βœ”οΈCOMMITMENT. What else that prevent u to success? . IT IS YOU! YOU HAVE TO DECIDE UR SUCCESS IN MARY KAY!. ==================================================. . Pernah dengar mana2 company yang meletakkan Tuhan kita dan Family yang pertama?😌 Mary Kay bukan hanya mengubah taraf hidup malah dapat mengubah keperibadian diri seseorang itu agar menjadi lebih baik! Sebab tu Mary Kay adalah platform bisnes terbaik bagi wanita mahupun lelaki. . Love , Future Sales Director Mary Kay Malaysia Whatsapp 011-32196898 . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #beautyconsultant  #marykayfoundation 
Testimoni terbaru MK! ❀❀❀ SEMI MATTE LIPSTICK MAUVE MOMENT!!!
.
.
Gel Semi Matte lipstick yg tidak akan mengeringkan bibir kita tauu walaupon ia matte..
.
Formula gel yang ringan, dan megandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama
.
kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata
.
mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir kita
.
Ada 8 warna ohsem untuk anda pilihhπŸ‘‡πŸ»
πŸ’‹ BASHFUL YOU
πŸ’‹ RICH TRUFFLE
πŸ’‹ MAUVE MOMENT
πŸ’‹ POWERFUL PINK
πŸ’‹ ALWAYS APRICOT
πŸ’‹ MIDNIGHT RED
πŸ’‹ POPPY PLEASE
πŸ’‹ CRUSHED BERRY
.
Boleh whtsapp mira kalau hati dah meronta2 xtahan nak memiliki. okey? .

Mira salleh
0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Testimoni terbaru MK! ❀❀❀ SEMI MATTE LIPSTICK MAUVE MOMENT!!! . . Gel Semi Matte lipstick yg tidak akan mengeringkan bibir kita tauu walaupon ia matte.. . Formula gel yang ringan, dan megandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama . kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata . mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir kita . Ada 8 warna ohsem untuk anda pilihhπŸ‘‡πŸ» πŸ’‹ BASHFUL YOU πŸ’‹ RICH TRUFFLE πŸ’‹ MAUVE MOMENT πŸ’‹ POWERFUL PINK πŸ’‹ ALWAYS APRICOT πŸ’‹ MIDNIGHT RED πŸ’‹ POPPY PLEASE πŸ’‹ CRUSHED BERRY . Boleh whtsapp mira kalau hati dah meronta2 xtahan nak memiliki. okey? . Mira salleh 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Testimoni terbaru Mk! ❀❀❀ CC CREAM TERBAik..
.
.
 Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream:
.
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan.
2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
7. Mengurangkan kemerahan pada kulit.
8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Jom dptkannya..😍😍
.
Mira salleh
0139491687
Mary Kay Beauty Consultant .
.
 #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Testimoni terbaru Mk! ❀❀❀ CC CREAM TERBAik.. . . Mempunyai 8 kebaikan dalam 1 cream: . 1. Melawan garis halus dan tanda penuaan. 2. Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 3. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 4. Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 5. Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 7. Mengurangkan kemerahan pada kulit. 8. Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . 4 tona warna untuk disesuaikan dengan tona kulit anda! Jom dptkannya..😍😍 . Mira salleh 0139491687 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Dh smpi brg Mary Kay.. smlm order harini dh smpi..pantas btul abg citylink ni kan?? hehe..😊😘 #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayskincare
Mary Kay Mineral Powder Foundation
>>
Tahukah anda..TIADA SATU pun bahan yang digunakan dalam alat mekap mineral yang "serba semulajadi". Ini adalah kerana mineral perlu melalui satu proses 'Purifikasi Intensif' sebelum dimasukkan kedalam produk kosmetik. 
Malah air juga perlu dirawat terlebih dahulu sebelum digunakan dalam kosmetik! 
Jadi, walaupun Mineral Powder Foundation mengandungi bahan-bahan semula jadi, kita tidak boleh menganggapnya SERBA semula jadi kerana itu adalah tidak tepat. ☝️
.
So dah faham ya istilah mineral-based dalam sesuatu produk kosmetik. Di Mary Kay, semua bahan yg digunakan akan dikaji terlebih dahulu oleh para saintis bagi memastikan produk yang dihasilkan berkualiti dan selamat untuk pengguna termasuklah yg berasaskan mineral. Bestkan?
.
Kelebihan Mineral Powder Foundation 🌟
.
βœ’Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,Β  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari.
.
βœ’Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control , dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage.
.
βœ’Mineral powder foundation ni ada 6 color, jadi uols kene pilih warna yg sesuai dengan kulit
.
βœ’οΈNON-COMEDOGENIC - tidak menyumbat pori jadi kulit sentiasa bebas bernafas sepanjang masa!
.
Berminat? Boleh dapatkan bantuan Beauty Consultant anda ya ataupun saya sendiri. Cikka akan bantu awak semua untuk dapatkan kulit cantik dan sihat 😘
.
Zulaika Zahari
+60133253581
Independent Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayMy #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySelangor #marykayputrajaya #marykaypahang #marykaymaran #marykaytemerloh #marykaykuantan #marykayideas #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayMakeUp #MaryKayProducts #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #Flawless #SkincareMaryKay #mineralpowderfoundation #marykaymineralpowder #oilcontrolpowder #bedakkawalminyak
Mary Kay Mineral Powder Foundation >> Tahukah anda..TIADA SATU pun bahan yang digunakan dalam alat mekap mineral yang "serba semulajadi". Ini adalah kerana mineral perlu melalui satu proses 'Purifikasi Intensif' sebelum dimasukkan kedalam produk kosmetik. Malah air juga perlu dirawat terlebih dahulu sebelum digunakan dalam kosmetik! Jadi, walaupun Mineral Powder Foundation mengandungi bahan-bahan semula jadi, kita tidak boleh menganggapnya SERBA semula jadi kerana itu adalah tidak tepat. ☝️ . So dah faham ya istilah mineral-based dalam sesuatu produk kosmetik. Di Mary Kay, semua bahan yg digunakan akan dikaji terlebih dahulu oleh para saintis bagi memastikan produk yang dihasilkan berkualiti dan selamat untuk pengguna termasuklah yg berasaskan mineral. Bestkan? . Kelebihan Mineral Powder Foundation 🌟 . βœ’Bedak mineral jenis serbuk yang halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) fungsinya lebih kepada untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. Yang bestnya formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit,Β  jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. . βœ’Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah kulit berminyak sebab dia adalah oil- control , dapat kurangkan kilatan kat muka & untuk uols yg ada masalah parut/jeragat sebab dia more coverage. . βœ’Mineral powder foundation ni ada 6 color, jadi uols kene pilih warna yg sesuai dengan kulit . βœ’οΈNON-COMEDOGENIC - tidak menyumbat pori jadi kulit sentiasa bebas bernafas sepanjang masa! . Berminat? Boleh dapatkan bantuan Beauty Consultant anda ya ataupun saya sendiri. Cikka akan bantu awak semua untuk dapatkan kulit cantik dan sihat 😘 . Zulaika Zahari +60133253581 Independent Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #marykayputrajaya  #marykaypahang  #marykaymaran  #marykaytemerloh  #marykaykuantan  #marykayideas  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayMakeUp  #MaryKayProducts  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #Flawless  #SkincareMaryKay  #mineralpowderfoundation  #marykaymineralpowder  #oilcontrolpowder  #bedakkawalminyak 
VocΓͺ tem dificuldade em saber qual a cor correta de sua base ?? Na Mary Kay a cor da sua base existe !! Vamos fazer teste ?  #vendasdiretas #empreendedorismo #empresariadabeleza #consultoradebeleza #empreender #consultoriadebeleza #marykay #sessaodebeleza #marykaycosmetics #marykaybrasil #mk #maquiagem #makeup #make #consultoramarykay #bahia #salvador #maquiagembahia #viverdevendas #pele #basetimewise
FREE SHIPPING NATIONWIDE! 
#marykaycosmetics #marykay #marykayph
Php780 only + a FREE SHIPPING nationwide! πŸ’–

#marykay #marykayph #marykaycosmetics
December new item! Anda suka bau manis buah buahan dan haruman lembut bunga?
.
.
PAINT THE SKY BODYCARE SET yang mengandungi Body Mist,  Body wash dan juga Body LOTION yang akan membuat badan anda terasa wangi dan segar sepanjang hari! Especially body mist nye yang sangat wangi dan tahan lama! Mmg sngt sngt berbaloi!! Saiznya juga sesuai untuk travel. .
.
Merangkumi 3 stage wangian yg memukau!
.
.
OPENING
Black Currant, Apple Blossom, Rhubarb
.
.
HEART
Freesia, Sandalwood, Orange Blossom
.
.
FINISH
Velvet Musk, Blonde Woods, Golden Amber
.
.
Bulan ni ada tawaran istimewa dimana setiap pembelian dpt 10% diskaun.. Jadi tggu apa lg! Jom dptkan dgn mira ye!

Lot of love, 
Mira salleh
0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
December new item! Anda suka bau manis buah buahan dan haruman lembut bunga? . . PAINT THE SKY BODYCARE SET yang mengandungi Body Mist, Body wash dan juga Body LOTION yang akan membuat badan anda terasa wangi dan segar sepanjang hari! Especially body mist nye yang sangat wangi dan tahan lama! Mmg sngt sngt berbaloi!! Saiznya juga sesuai untuk travel. . . Merangkumi 3 stage wangian yg memukau! . . OPENING Black Currant, Apple Blossom, Rhubarb . . HEART Freesia, Sandalwood, Orange Blossom . . FINISH Velvet Musk, Blonde Woods, Golden Amber . . Bulan ni ada tawaran istimewa dimana setiap pembelian dpt 10% diskaun.. Jadi tggu apa lg! Jom dptkan dgn mira ye! Lot of love, Mira salleh 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
🌿SET SKINCARE BOTANICAL EFFECTS🌿
.

Mary Kay terkenal sebab produknya natural-based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit, takde side effect walaupun customer decide taknak pakai dah. Ni yang sebenarnyaa kita cari dalam semua produk kannn? .
.
Ramai yang mengadu kulit merah2, gatal2, dan berjerawat lepas pakai peeling product. Tolong ingat yea saiyangs, tuu tanda bahan kimia yang tinggi. Set Botanical Effects ni ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal, atau berminyak.
.
.
Pada yang : .
.
1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sebab salah pakai produk
8 - Kulit gelap dan kusam
.
.
Jomms bertukar kee produk natural! Dapatkan konsultasi percuma. Mira akan consult korang untuk dapatkan skin yang sihat😍😍
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty Consultant Mary kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
🌿SET SKINCARE BOTANICAL EFFECTS🌿 . Mary Kay terkenal sebab produknya natural-based. Maksudnya kandungannya terasa ringan bila pakai, tak melekit, takde side effect walaupun customer decide taknak pakai dah. Ni yang sebenarnyaa kita cari dalam semua produk kannn? . . Ramai yang mengadu kulit merah2, gatal2, dan berjerawat lepas pakai peeling product. Tolong ingat yea saiyangs, tuu tanda bahan kimia yang tinggi. Set Botanical Effects ni ada 3 formula khusus iaitu untuk kulit kering, normal, atau berminyak. . . Pada yang : . . 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sebab salah pakai produk 8 - Kulit gelap dan kusam . . Jomms bertukar kee produk natural! Dapatkan konsultasi percuma. Mira akan consult korang untuk dapatkan skin yang sihat😍😍 . . Mira salleh 0139491687 Beauty Consultant Mary kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
Whooo lovee pink?? πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» setakat hari ini sebanyak 100 lebih unit pink car telah berada di atas jalanraya di negara Malaysia tau!!😍😍😍 vroommm vrrooomm!
.
I feel soo lucky and happy to be Beauty Consultant Mary Kay, kami usaha dan serious kami dapat Free Pink Car / Career Car 🏎🏎🏎 Misi kami adalah untuk mencantikkan, memperkayakan & menggembirakan  wanita lain 😊❀️✨
.
Doakan cik mary pula ya dapat achieve career car for next year β˜ΊοΈπŸ’ž Ψ₯ِن Ψ΄Ψ£ اللهُ Allah kan dan janji. Siapa berusaha dia berjaya πŸ˜πŸŽ‰πŸ’ͺ🏻
.
Mencari peluang kerjaya yg mempunyai masa fleksibel? Taksanggup tinggal anak? Part time full time? Anda sukakan penghargaan, cincin berlian dan hadiah percutian ke luar negara. Wasap cik mary utk sesi interview! 😘
.
Love,πŸ’•
Cik mary 🌹
Whatsapp 0172776961
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #peluangkerjayamarykay #marykaybeautyconsultant #bisnesmarykay #marykaycompany #sideincome #peluangpekerjaan #surirumah #bisnesonline
Whooo lovee pink?? πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» setakat hari ini sebanyak 100 lebih unit pink car telah berada di atas jalanraya di negara Malaysia tau!!😍😍😍 vroommm vrrooomm! . I feel soo lucky and happy to be Beauty Consultant Mary Kay, kami usaha dan serious kami dapat Free Pink Car / Career Car 🏎🏎🏎 Misi kami adalah untuk mencantikkan, memperkayakan & menggembirakan wanita lain 😊❀️✨ . Doakan cik mary pula ya dapat achieve career car for next year β˜ΊοΈπŸ’ž Ψ₯ِن Ψ΄Ψ£ اللهُ Allah kan dan janji. Siapa berusaha dia berjaya πŸ˜πŸŽ‰πŸ’ͺ🏻 . Mencari peluang kerjaya yg mempunyai masa fleksibel? Taksanggup tinggal anak? Part time full time? Anda sukakan penghargaan, cincin berlian dan hadiah percutian ke luar negara. Wasap cik mary utk sesi interview! 😘 . Love,πŸ’• Cik mary 🌹 Whatsapp 0172776961 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #peluangkerjayamarykay  #marykaybeautyconsultant  #bisnesmarykay  #marykaycompany  #sideincome  #peluangpekerjaan  #surirumah  #bisnesonline 
Makeup ringan tanpa cela ! My fav tools for simple makeup😍😍 menutup cela di muka tanpa rasa berat 😘 inilah diaa combination item utk uols yg tak gemar makeup tebal2 dan berat ! Takkan cik mary tinggal item-item utk daptkan makeup flawless ni πŸ˜πŸ˜πŸ’žπŸ’žπŸ’ž
-
πŸŽ‰Water based dan mudah dicuci !
-
Harini cik mary nk share tips makeup flawless, ringan dan tahan lama 😘
-
πŸ’Ÿ Primer Foundation : Mempunyai SPF 15 yg dpt menambahkan satu lapisan perlindungan tambahan drpd sinaran UV berbahaya. Juga mengurangkan tampilan pori dan membuatkan kulit lebih licin sebelum disapukan foundation atau cc cream. Ia juga dirumus utk mengekalkan ketahanan make up dgn lebih lama dan kemas.
.
πŸ’Ÿ  LIQUID FOUNDATION : Bukan semata-mata bedak asas utk tujuan make up tetapi juga mempunyai bahan utama utk mengatasi garis halus dan kedutan termasuk peptida kolagen utk memperbaiki keanjalan kulit.  Litupan yg ringan dan memberi nafas kpd kulit dan kemasan 'natural look'! Diperkaya dgn Vit E dan asid amino dan mempunyai dua formula - 'dry to normal skin' dan 'combination to oily skin'. Trust me you will love this foundation πŸ˜‰
.
πŸ’Ÿ MINERAL POWDER FOUNDATION : Wajah tampil lebih flawless dgn hanya satu sapuan. Mempunyai kandungan mineral yg lebih tinggi dan dpt mengawal minyak berlebihan utk make up yg lebih sempurna!
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt .
Whatsapp 0172776961πŸŽ‰
Cik mary 🌷
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay MalaysiaπŸ’ž
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay #productmarykay #dekatkakjarakkita
Makeup ringan tanpa cela ! My fav tools for simple makeup😍😍 menutup cela di muka tanpa rasa berat 😘 inilah diaa combination item utk uols yg tak gemar makeup tebal2 dan berat ! Takkan cik mary tinggal item-item utk daptkan makeup flawless ni πŸ˜πŸ˜πŸ’žπŸ’žπŸ’ž - πŸŽ‰Water based dan mudah dicuci ! - Harini cik mary nk share tips makeup flawless, ringan dan tahan lama 😘 - πŸ’Ÿ Primer Foundation : Mempunyai SPF 15 yg dpt menambahkan satu lapisan perlindungan tambahan drpd sinaran UV berbahaya. Juga mengurangkan tampilan pori dan membuatkan kulit lebih licin sebelum disapukan foundation atau cc cream. Ia juga dirumus utk mengekalkan ketahanan make up dgn lebih lama dan kemas. . πŸ’Ÿ LIQUID FOUNDATION : Bukan semata-mata bedak asas utk tujuan make up tetapi juga mempunyai bahan utama utk mengatasi garis halus dan kedutan termasuk peptida kolagen utk memperbaiki keanjalan kulit. Litupan yg ringan dan memberi nafas kpd kulit dan kemasan 'natural look'! Diperkaya dgn Vit E dan asid amino dan mempunyai dua formula - 'dry to normal skin' dan 'combination to oily skin'. Trust me you will love this foundation πŸ˜‰ . πŸ’Ÿ MINERAL POWDER FOUNDATION : Wajah tampil lebih flawless dgn hanya satu sapuan. Mempunyai kandungan mineral yg lebih tinggi dan dpt mengawal minyak berlebihan utk make up yg lebih sempurna! . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt . Whatsapp 0172776961πŸŽ‰ Cik mary 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay MalaysiaπŸ’ž . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #marykaybotanical  #botanicaleffect  #skincaremarykay  #productmarykay  #dekatkakjarakkita 
Yeahhhh Satin hand set yg Di datgkn dengan bag tau.. Okey jom bace skit, tentg set tangan iniπŸ‘‡πŸ» .
.
πŸ€Selain produk untuk muka, Mary Kay juga ada set spa untuk tangan!! Set spa tangan ni sgt sesuai utk mendapatkn
.
.
❀tangan yg lembut, licin & lembap
❀tangan lebih sihat
❀kuku cantik & kutikel lembut

Set ini terdiri drp 3 produk .
.
.
βœ”Step 1 - Satin Hand Protecting Softener
🌼membantu melindungi dari kehilangan lembapan
🌼tiada pewangi
🌼massage pada tangan sblm pkai hand scrub .
βœ”Step 2 - Satin Smoothie Refining Shea Scrub
🌼exfoliate bhgn yg kusam & kering so tangan akan nampak lebih sihat
🌼kandungan shea butter yg ada omega-3 yg bantu mengekalkn lapisan penghalang kelembapan kulit semulajadi. So kulit akan sentiasa lembap
🌼massage scruh sblm cuci dgn air .
.βœ” Step 3 - Satin Hand Nourishing Shea Cream 🌼memberi kelembapan 24jam walaupun slps 
basuh tangan
🌼dgn penggunaan yg konsisten, kutikel akan lebih lembut & kuku lebih sihat
🌼mudah diserap & tidak melekit
🌼ada vitaman A & E

Set spa tangan ini boleh digunakan setiap hari tau. . 
Kalau x rajin buatla selang sehariπŸ˜ŠπŸ’‹πŸ’…
.
.
 Mira salleh
0139491687
Trusted beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #dropshipwanted #agentwanted #ilovemymarykay #ilovemycareer
Yeahhhh Satin hand set yg Di datgkn dengan bag tau.. Okey jom bace skit, tentg set tangan iniπŸ‘‡πŸ» . . πŸ€Selain produk untuk muka, Mary Kay juga ada set spa untuk tangan!! Set spa tangan ni sgt sesuai utk mendapatkn . . ❀tangan yg lembut, licin & lembap ❀tangan lebih sihat ❀kuku cantik & kutikel lembut Set ini terdiri drp 3 produk . . . βœ”Step 1 - Satin Hand Protecting Softener 🌼membantu melindungi dari kehilangan lembapan 🌼tiada pewangi 🌼massage pada tangan sblm pkai hand scrub . βœ”Step 2 - Satin Smoothie Refining Shea Scrub 🌼exfoliate bhgn yg kusam & kering so tangan akan nampak lebih sihat 🌼kandungan shea butter yg ada omega-3 yg bantu mengekalkn lapisan penghalang kelembapan kulit semulajadi. So kulit akan sentiasa lembap 🌼massage scruh sblm cuci dgn air . .βœ” Step 3 - Satin Hand Nourishing Shea Cream 🌼memberi kelembapan 24jam walaupun slps basuh tangan 🌼dgn penggunaan yg konsisten, kutikel akan lebih lembut & kuku lebih sihat 🌼mudah diserap & tidak melekit 🌼ada vitaman A & E Set spa tangan ini boleh digunakan setiap hari tau. . Kalau x rajin buatla selang sehariπŸ˜ŠπŸ’‹πŸ’… . . Mira salleh 0139491687 Trusted beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #dropshipwanted  #agentwanted  #ilovemymarykay  #ilovemycareer 
Message me for this AMAZING bundles price‼️ You can switch the mascara and eyeliner out for a different mascara or eyelinerβ€ΌοΈπŸ˜ #holidayshopping #momlife #ToBlessed #WonderWoman #StrongMomma #GlammedUpDolls  #MaryKay #PowerHouseUnit #SkinCare #FutureDirector #BeautyConsultant #BossMom #teamMK #mymklife #LoveMyMaryKay #marykaycosmetics #nola #louisiana #BeApartOfSomethingGreat #Achieve #DreamBig #SetGoals #ChangeLivesOfWomen #HelpingWomenAchieve #Morphe
Message me for this AMAZING bundles price‼️ You can switch the mascara and eyeliner out for a different mascara or eyelinerβ€ΌοΈπŸ˜ #holidayshopping  #momlife  #ToBlessed  #WonderWoman  #StrongMomma  #GlammedUpDolls  #MaryKay  #PowerHouseUnit  #SkinCare  #FutureDirector  #BeautyConsultant  #BossMom  #teamMK  #mymklife  #LoveMyMaryKay  #marykaycosmetics  #nola  #louisiana  #BeApartOfSomethingGreat  #Achieve  #DreamBig  #SetGoals  #ChangeLivesOfWomen  #HelpingWomenAchieve  #Morphe 
Doing holiday stocking stuffers again this year‼️ Get your orders in by Friday to be assured your gifts will ready in time‼️ Message for priceπŸ’œ #momlife #ToBlessed #WonderWoman #StrongMomma #GlammedUpDolls  #MaryKay #PowerHouseUnit #SkinCare #FutureDirector #BeautyConsultant #BossMom #teamMK #mymklife #LoveMyMaryKay #marykaycosmetics #nola #louisiana #BeApartOfSomethingGreat #Achieve #DreamBig #SetGoals #ChangeLivesOfWomen #HelpingWomenAchieve #Morphe
Doing holiday stocking stuffers again this year‼️ Get your orders in by Friday to be assured your gifts will ready in time‼️ Message for priceπŸ’œ #momlife  #ToBlessed  #WonderWoman  #StrongMomma  #GlammedUpDolls  #MaryKay  #PowerHouseUnit  #SkinCare  #FutureDirector  #BeautyConsultant  #BossMom  #teamMK  #mymklife  #LoveMyMaryKay  #marykaycosmetics  #nola  #louisiana  #BeApartOfSomethingGreat  #Achieve  #DreamBig  #SetGoals  #ChangeLivesOfWomen  #HelpingWomenAchieve  #Morphe 
Mommy and baby divas day‼️ She absolutely adores her Teedy😍 her thing right now is she is a kitten 🐱 #rollwithit #momlife #ToBlessed #WonderWoman #StrongMomma #GlammedUpDolls  #MaryKay #PowerHouseUnit #SkinCare #FutureDirector #BeautyConsultant #BossMom #teamMK #mymklife #LoveMyMaryKay #marykaycosmetics #nola #louisiana #BeApartOfSomethingGreat #Achieve #DreamBig #SetGoals #ChangeLivesOfWomen #HelpingWomenAchieve #Morphe
Hai guys.. jom tgk testimoni TIMEWISE MIRACLE SET..ini bkn cobaan ye...ini betulll2 punya...😁😁 .
.
UNTUK SIAPA TIMEWISE MIRACLE SET NI? .
.
❀ Highly recommended for those yg 23 tahun ke atas, krn set ni speciality nya untuk MELAWAN PENUAAN..wowww sape xnk muda kn .
❀ Kulit terlalu kering atau berminyak. MK ada 2 formula untuk disesuaikan dengan kulit uolss .
❀ Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecil kan pori yang besar .
❀ Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular dikalangan muka manusia .
❀ Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi kandungan bahan terlarang .
❀ Perlukan percerahan semulajadi. Takmo harini pakai, esok putih melepak. Merkuri sangat! .
.

WOW! HABIS CEMANE MIRACLE SET NI BERFUNGSI? .
.
Bila kulit makin berusia, of course la penghasilan kulit baru jadi makin slow. Jadi lebih kering, kurang pejal, pastu nampak kusam kurang seri giteww. So TW ni bertindak lawan balik! Tanggalkan sel kulit mati, kurangkan fine lines dan kedutan, fokus untuk pastikan kulit sentiasa lembap, cergaskan sel kulit dan bina semula kulit yeay!πŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
Do dm or whatsapp me for free consultation yaa😘
.
Nor
0165096112
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykayproducts #marykayskincare #marykaycosmetics #marykaybodycare #marykaymen #sideincome #makeuplover #mua #primerfoundation #healthyskin #healthyskincare #antiagingskincare #letscantik #janganmengata #kulitsihat #kulitcantik #microdermabrasion #poreminimizer #poribesar #botanical #botanicaleffects #timewisemiracle #timewiserepair #skinvigorate #serum #serumc
Hai guys.. jom tgk testimoni TIMEWISE MIRACLE SET..ini bkn cobaan ye...ini betulll2 punya...😁😁 . . UNTUK SIAPA TIMEWISE MIRACLE SET NI? . . ❀ Highly recommended for those yg 23 tahun ke atas, krn set ni speciality nya untuk MELAWAN PENUAAN..wowww sape xnk muda kn . ❀ Kulit terlalu kering atau berminyak. MK ada 2 formula untuk disesuaikan dengan kulit uolss . ❀ Liang pori besar. Secara tak langsung, boleh bantu kecil kan pori yang besar . ❀ Banyak whitehead atau blackhead. Ni memang popular dikalangan muka manusia . ❀ Muka gelap samada disebabkan sunburn atau hasil dari penggunaan produk tinggi kandungan bahan terlarang . ❀ Perlukan percerahan semulajadi. Takmo harini pakai, esok putih melepak. Merkuri sangat! . . WOW! HABIS CEMANE MIRACLE SET NI BERFUNGSI? . . Bila kulit makin berusia, of course la penghasilan kulit baru jadi makin slow. Jadi lebih kering, kurang pejal, pastu nampak kusam kurang seri giteww. So TW ni bertindak lawan balik! Tanggalkan sel kulit mati, kurangkan fine lines dan kedutan, fokus untuk pastikan kulit sentiasa lembap, cergaskan sel kulit dan bina semula kulit yeay!πŸ’ͺπŸ’ͺ . . Do dm or whatsapp me for free consultation yaa😘 . Nor 0165096112 Mary Kay Beauty Consultant . . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaymysg  #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykaybodycare  #marykaymen  #sideincome  #makeuplover  #mua  #primerfoundation  #healthyskin  #healthyskincare  #antiagingskincare  #letscantik  #janganmengata  #kulitsihat  #kulitcantik  #microdermabrasion  #poreminimizer  #poribesar  #botanical  #botanicaleffects  #timewisemiracle  #timewiserepair  #skinvigorate  #serum  #serumc 
[KULIT BERSERI DGN 3 ITEM]
.
.
Makeup secara simple is awesome.  Nampak natural2 gitu.. guna 3 item je jadikan makeup yg simple nmpk berseri.. tu penting.. Boleh cuba cc cream, translucent loose powder( sesuai utk semua jenis kulit) & semi matte lipstick gel.. 😍😍😍
.
.
Mira salleh
0139491687
Beauty consultant
Mary kay malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
[KULIT BERSERI DGN 3 ITEM] . . Makeup secara simple is awesome. Nampak natural2 gitu.. guna 3 item je jadikan makeup yg simple nmpk berseri.. tu penting.. Boleh cuba cc cream, translucent loose powder( sesuai utk semua jenis kulit) & semi matte lipstick gel.. 😍😍😍 . . Mira salleh 0139491687 Beauty consultant Mary kay malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer 
# MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK
.
🌱Wajib ada satu Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dalam handbag u all tau 🌱Lipstick Gel Semi-Matte Mary Kay dapat anugerah Fall Beauty Award. =============================
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni?
=============================
.
🌱Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama
.
🌱Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir
.
🌱Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah
.
Ada 7 warna yang bakal menggugat hati anda ladies
.
1. BASHFUL YOU
2. RICH TRUFFLE
3. MAUVE MOMENT
4. POWERFUL PINK
5. ALWAYS APRICOT
6. MIDNIGHT RED
7. CRUSHED BERRY
8. POPPY PLEASE

Nak try? terpesona? jom wasap atau pm sis 🀳Wasap.my/60176443630
.
#marykaylipsticks #marykaycosmetics #marykaymusthave
# MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK . 🌱Wajib ada satu Lipstick Gel Semi Matte Mary Kay dalam handbag u all tau 🌱Lipstick Gel Semi-Matte Mary Kay dapat anugerah Fall Beauty Award. ============================= Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni? ============================= . 🌱Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama . 🌱Kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir . 🌱Ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah . Ada 7 warna yang bakal menggugat hati anda ladies . 1. BASHFUL YOU 2. RICH TRUFFLE 3. MAUVE MOMENT 4. POWERFUL PINK 5. ALWAYS APRICOT 6. MIDNIGHT RED 7. CRUSHED BERRY 8. POPPY PLEASE Nak try? terpesona? jom wasap atau pm sis 🀳Wasap.my/60176443630 . #marykaylipsticks  #marykaycosmetics  #marykaymusthave 
Hanya dengan 3 step iaitu Cleanser Botanical Effect , Oil Free Hydrating Gel & Cc cream Mary kay spf 13 , kulit wajah beliau semakin sihat ! πŸ˜πŸ‘πŸ». Pernah tersalah pilih produk ? Masalah kulit berjerawat bertahun tahun ? Cuba rawat dengan Mary kay , tak rugi 😊.
.
Assalamualaikum semuaaa😍. Syukur Alhamdulillah skin semakin pulih, cantik dan sihat 😍. Diingatkan, kesan penggunaan produk Mary kay bergantung pada skin masing masing yaaa . Dulu skin beliau nampk sensitif, berminyak , jerawat dan berparut kan . After menggunakan Mary Kay skin beliau kembali pulih dan normal dan yang paling penting lebih sihat dan gorgeous daripada duluuu ! Apa apa yang menentang proses semulajadi kulit wajah kita adalah tidak normal . Hati hati ya dengan lambakan produk masa kini yaaa . Pilih lah produk yang betul betul selamat dan sesuai dengan kulit andaaa 😊.
.
produk Mary Kay tidak mengandungi bahan kimia yang memudaratkan kulit. Malah produk Mary Kay sendiri dicadangkan oleh Skin Cancer Foundation.
TOP 5 GLOBAL MARY KAY yg sudah berada di pasaran dunia selama 54tahun dan  banyak membantu mencantikkan ramai wanita juga lelaki d luar sana.
.
1: kulit pedih terkena matahari...
"normal la..cuaca pns kn"
❎NO it's not normal.kulit normal mampu menahan panas UV

2: kulit pinkish2 setiap masa
"cantiknya..flawless"
❎NO. itu bukan cantik, tapi
 penyakit

3. cuci muka dengan cleanser kulit terus tegang
"wow.bgus betul product ni.baru cuci dah tegang"
❎NO. itu bkn bagus, tapi racun! 
4. kulit halus langsung takde pori
"giler flawless kulit, halus gebu"
❎NO. itu bkn flawless, tapi kulit dihakis merkuri

5. kulit langsung tiada jerawat
"bagus sungguh produk ni.langsung takde jerawat"
❎NO.itu sebab penuh merkuri, jerawat pun tak sudi nak hinggap.
.
Uolss ada symptoms macam ni tak ? Kalau ada please treat your skin .
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat .
Whatsapp 0192400562.
Siti 
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4
Hanya dengan 3 step iaitu Cleanser Botanical Effect , Oil Free Hydrating Gel & Cc cream Mary kay spf 13 , kulit wajah beliau semakin sihat ! πŸ˜πŸ‘πŸ». Pernah tersalah pilih produk ? Masalah kulit berjerawat bertahun tahun ? Cuba rawat dengan Mary kay , tak rugi 😊. . Assalamualaikum semuaaa😍. Syukur Alhamdulillah skin semakin pulih, cantik dan sihat 😍. Diingatkan, kesan penggunaan produk Mary kay bergantung pada skin masing masing yaaa . Dulu skin beliau nampk sensitif, berminyak , jerawat dan berparut kan . After menggunakan Mary Kay skin beliau kembali pulih dan normal dan yang paling penting lebih sihat dan gorgeous daripada duluuu ! Apa apa yang menentang proses semulajadi kulit wajah kita adalah tidak normal . Hati hati ya dengan lambakan produk masa kini yaaa . Pilih lah produk yang betul betul selamat dan sesuai dengan kulit andaaa 😊. . produk Mary Kay tidak mengandungi bahan kimia yang memudaratkan kulit. Malah produk Mary Kay sendiri dicadangkan oleh Skin Cancer Foundation. TOP 5 GLOBAL MARY KAY yg sudah berada di pasaran dunia selama 54tahun dan banyak membantu mencantikkan ramai wanita juga lelaki d luar sana. . 1: kulit pedih terkena matahari... "normal la..cuaca pns kn" ❎NO it's not normal.kulit normal mampu menahan panas UV 2: kulit pinkish2 setiap masa "cantiknya..flawless" ❎NO. itu bukan cantik, tapi penyakit 3. cuci muka dengan cleanser kulit terus tegang "wow.bgus betul product ni.baru cuci dah tegang" ❎NO. itu bkn bagus, tapi racun! 4. kulit halus langsung takde pori "giler flawless kulit, halus gebu" ❎NO. itu bkn flawless, tapi kulit dihakis merkuri 5. kulit langsung tiada jerawat "bagus sungguh produk ni.langsung takde jerawat" ❎NO.itu sebab penuh merkuri, jerawat pun tak sudi nak hinggap. . Uolss ada symptoms macam ni tak ? Kalau ada please treat your skin . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm siti cepat . Whatsapp 0192400562. Siti Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4 
Assalamualaikum uols ! Selamat petang 😍😍 . Sharing from adik fika yang menggunakan Mary Kay untuk rawat masalah skin beliau yang breakout 😍😍 . Kalau adik adik pon mampu guna Mary Kay akak akak kita ni bila lagi kan? 😊. Jangan jadikan mahal sebagai alasan anda hendak menggunakan produk yang memberi kesan pencerahan & flawless cepat . Actually Mary Kay lagi murah dari Prduk yang anda dok top up tiap bulan . Banyak lagi produk yang lebih selamat uolss boleh guna , produk yang ada di guardian dan sebagainya . 😊. Tapi jika anda nak produk Top 5 global skincare Mary Kay adalah produk yang sesuai untuk anda ! .
.
Apa yang terjadi pada skin adik fika ni , itu lah yang terjadi pada skin miya . Kulit jadi sangat sensitif , berminyak , jerawat 😭😭 . Sedih bila teringat condition miya dulu . Biasalah perempuan nak cantik nak flawless dan putih bak founder kan? 1-2 bulan guna puas hati tapi bila masuk set ke 6 muka miya naik jerawat & heads banyak di area dagu & pipi . Miya decide untuk stop and last skin miya breakout. Google google and google rupa rupanya produk kilo 😭 . Tak pa aih, kalau tak terjebak dengan produk pemutih tu dulu takdalah miya jumpa Mary Kay kan? 😝.
.
Dari situ miya belajar nak cantik secara NATURAL take times dan hanya orang yang sabar sahaja boleh dapatkan skin yang sihat dengan Mary Kay . Tak sabar tak mengapa, anda yang rugi 😊 . Jatuh cinta dengan Mary Kay dan kini miya Beauty Consultant Mary Kay ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜πŸ’• . Bermula jatuh cinta dengan produk Mary Kay kini miya dapat bantu lebih ramai yang wanita mendapatkan kulit yang sihat dengan Mary Kay ! .
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm miya cepat .
.
Miya
0135976493
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4likes #reviewjujursumpahtaktipu
Assalamualaikum uols ! Selamat petang 😍😍 . Sharing from adik fika yang menggunakan Mary Kay untuk rawat masalah skin beliau yang breakout 😍😍 . Kalau adik adik pon mampu guna Mary Kay akak akak kita ni bila lagi kan? 😊. Jangan jadikan mahal sebagai alasan anda hendak menggunakan produk yang memberi kesan pencerahan & flawless cepat . Actually Mary Kay lagi murah dari Prduk yang anda dok top up tiap bulan . Banyak lagi produk yang lebih selamat uolss boleh guna , produk yang ada di guardian dan sebagainya . 😊. Tapi jika anda nak produk Top 5 global skincare Mary Kay adalah produk yang sesuai untuk anda ! . . Apa yang terjadi pada skin adik fika ni , itu lah yang terjadi pada skin miya . Kulit jadi sangat sensitif , berminyak , jerawat 😭😭 . Sedih bila teringat condition miya dulu . Biasalah perempuan nak cantik nak flawless dan putih bak founder kan? 1-2 bulan guna puas hati tapi bila masuk set ke 6 muka miya naik jerawat & heads banyak di area dagu & pipi . Miya decide untuk stop and last skin miya breakout. Google google and google rupa rupanya produk kilo 😭 . Tak pa aih, kalau tak terjebak dengan produk pemutih tu dulu takdalah miya jumpa Mary Kay kan? 😝. . Dari situ miya belajar nak cantik secara NATURAL take times dan hanya orang yang sabar sahaja boleh dapatkan skin yang sihat dengan Mary Kay . Tak sabar tak mengapa, anda yang rugi 😊 . Jatuh cinta dengan Mary Kay dan kini miya Beauty Consultant Mary Kay ! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ˜ŠπŸ˜πŸ’• . Bermula jatuh cinta dengan produk Mary Kay kini miya dapat bantu lebih ramai yang wanita mendapatkan kulit yang sihat dengan Mary Kay ! . . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh pm miya cepat . . Miya 0135976493 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4likes  #reviewjujursumpahtaktipu 
CC CREAM vs FOUNDATION
>>
Hai semua..Nk tau tak apa bezanya antara Mary Kay CC Cream dan MK Timewise Liquid Foundation?
.
Kedua-duanya mempunyai ciri dan kelebihan masing-masing ya. Yang paling penting ialah untuk mengetahui keperluan dan jenis kulit anda utk disesuaikan dengan pilihan foundation masing-masing dan yang pastinya ia merupakan sebahagian dari rutin penjagaan wajah harian kita πŸ˜‰
.
Saya senaraikan secara ringkas di bawah ini perbezaan antara cc cream dan liquid foundation:
.
Mary Kay CC Cream Vs Timewise Liquid Foundation (TW LF)
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), TW LF untuk medium coverage.
.
2. CC Cream ADA SPF15, TW LF tiada SPF.
.
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. Jika kulit anda berminyak, disarankan TW LF jenis Matte finish.
.
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, TW LF tiada.
.
5. CC Cream ada 4 shades shj, manakala TW LF ada dlm 5 jenis shades (Matte + Luminous).
.
6. Kedua-duanya CC Cream n TW LF mempunyai ciri-ciri ANTI-penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
.
7. Kedua-duanya  boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish😘
.
Best kan? Dua-dua ada benefit yang tersendiri. Macam cikka, cikka suka combine dua item ni. Lagi cantik efek dia kat skin kita. So lagi banyakla manfaat dapat kat kulit hehehe..
.
Berminat? Nak cuba dulu? Belum jumpa foundation yang sesuai untuk daily use? Whatsapp cikka sekarang 😘
.
Zulaika Zahari
+60133253581
Independent Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayMy #MaryKayKualaLumpur #MaryKayKL #MaryKaySelangor #marykayputrajaya #marykaypahang #marykaymaran #marykaytemerloh #marykaykuantan #marykayideas #MaryKaySkincare #MaryKayCosmetics #MaryKayMakeUp #MaryKayProducts #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #Flawless #SkincareMaryKay #cccream #cccreammarykay #cccreamterbaik #foundationmarykay #bestfoundation #liquidfoundation #mattefoundation #healthyskin
CC CREAM vs FOUNDATION >> Hai semua..Nk tau tak apa bezanya antara Mary Kay CC Cream dan MK Timewise Liquid Foundation? . Kedua-duanya mempunyai ciri dan kelebihan masing-masing ya. Yang paling penting ialah untuk mengetahui keperluan dan jenis kulit anda utk disesuaikan dengan pilihan foundation masing-masing dan yang pastinya ia merupakan sebahagian dari rutin penjagaan wajah harian kita πŸ˜‰ . Saya senaraikan secara ringkas di bawah ini perbezaan antara cc cream dan liquid foundation: . Mary Kay CC Cream Vs Timewise Liquid Foundation (TW LF) 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), TW LF untuk medium coverage. . 2. CC Cream ADA SPF15, TW LF tiada SPF. . 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. Jika kulit anda berminyak, disarankan TW LF jenis Matte finish. . 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, TW LF tiada. . 5. CC Cream ada 4 shades shj, manakala TW LF ada dlm 5 jenis shades (Matte + Luminous). . 6. Kedua-duanya CC Cream n TW LF mempunyai ciri-ciri ANTI-penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. . 7. Kedua-duanya boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish😘 . Best kan? Dua-dua ada benefit yang tersendiri. Macam cikka, cikka suka combine dua item ni. Lagi cantik efek dia kat skin kita. So lagi banyakla manfaat dapat kat kulit hehehe.. . Berminat? Nak cuba dulu? Belum jumpa foundation yang sesuai untuk daily use? Whatsapp cikka sekarang 😘 . Zulaika Zahari +60133253581 Independent Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayMy  #MaryKayKualaLumpur  #MaryKayKL  #MaryKaySelangor  #marykayputrajaya  #marykaypahang  #marykaymaran  #marykaytemerloh  #marykaykuantan  #marykayideas  #MaryKaySkincare  #MaryKayCosmetics  #MaryKayMakeUp  #MaryKayProducts  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #Flawless  #SkincareMaryKay  #cccream  #cccreammarykay  #cccreamterbaik  #foundationmarykay  #bestfoundation  #liquidfoundation  #mattefoundation  #healthyskin 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Assalamualaikum morning my love ! πŸŒ€πŸ’–wowwww!! Perubahan sebelum dan selepas menggunakan Mary Kay 😍 Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat bukan yg putih pucat ya. Ha itu yang penting sebenarnya tau. Cara utk dptkn skin sihat.. From products, pemakanan uolss kena lengkapkan rutin harian uolss denagn item di bawah. Cik mary nk share tips utk dptkn skin sihat πŸ‘‡πŸ»
.
🐝Cleanser 2x sehari.
🐝Toner 2x sehari.
🐝Moisture 2x sehari.
🐝Mask 2x seminggu.
🐝Foundation - setiap hari.
.
πŸ’•SET BOTANICAL EVO (upgrade) MARY KAYπŸ’•
.
Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:.
🎈
1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar.
🎈
2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih.
🎈
3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang.
🎈
4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk bermunyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka.
🎈
5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari.
🎈
Ada tak item yang belum lengkap ? Atau selama ni guna produk tanpa bimbingan atau skin breakout disebabkan produk pemutih ? Don't worry , untuk anda yang belum ada beauty consultant, cikmary happy untuk bantu awak.
-
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt .
Whatsapp 0172776961πŸŽ‰
Cik mary 🌷
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay MalaysiaπŸ’ž
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya  #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #marykaybotanical #botanicaleffect #skincaremarykay #productmarykay #dekatkakjarakkita
Assalamualaikum morning my love ! πŸŒ€πŸ’–wowwww!! Perubahan sebelum dan selepas menggunakan Mary Kay 😍 Kulit yang cantik adalah kulit yang sihat bukan yg putih pucat ya. Ha itu yang penting sebenarnya tau. Cara utk dptkn skin sihat.. From products, pemakanan uolss kena lengkapkan rutin harian uolss denagn item di bawah. Cik mary nk share tips utk dptkn skin sihat πŸ‘‡πŸ» . 🐝Cleanser 2x sehari. 🐝Toner 2x sehari. 🐝Moisture 2x sehari. 🐝Mask 2x seminggu. 🐝Foundation - setiap hari. . πŸ’•SET BOTANICAL EVO (upgrade) MARY KAYπŸ’• . Koleksi Set Botanical Effect EVO mempunyai 5 regimen:. 🎈 1. CLEANSER(GEL)- Sedikit berbuih membantu memastikan kulit anda bersih & segar. 🎈 2. INVIGORATING SCRUB- guna 2-3 kali seminggu. Ia membantu menanggalkan sel kulit mati & seterusnya membuat kulit anda kelihatan segar & bersih. 🎈 3. REFRESHING TONER- membantu liang roma menjadi kecil & halus pastinya kulit lgi tampak tegang. 🎈 4. MOISTURIZING GEL- Memberi lembapan selama 12 jam, sb gel ini menjadikan pelembap anda rsa tdk bermunyak & meresap dgn cepat bgi anda yg mengalami kulit berminyak & kombinasi. Digunakan setiap hri slps anda mencuci muka. 🎈 5. MOISTURIZER LOTION SPF 30 SUNCREEN- Merupakan koleksi pelembap yg perlu anda jika terdedah dgn cahaya matahari secara terbuka. Ianya berfungsi sbgi pelembap sekaligus menjadi pelindung matahari. 🎈 Ada tak item yang belum lengkap ? Atau selama ni guna produk tanpa bimbingan atau skin breakout disebabkan produk pemutih ? Don't worry , untuk anda yang belum ada beauty consultant, cikmary happy untuk bantu awak. - Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 meh tanya cikmary cptt cpt . Whatsapp 0172776961πŸŽ‰ Cik mary 🌷 Independent Beauty Consultant🎈 Mary Kay MalaysiaπŸ’ž . . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #aesthetic  #rayyanhaya  #dermatologist  #bellaamara  #amyrarosli  #stailista  #minaz  #laraalana  #kulitcantik  #kulitsihat  #like4like  #marykaybotanical  #botanicaleffect  #skincaremarykay  #productmarykay  #dekatkakjarakkita 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang #cheras  #langat #putrajaya meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘
.
Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚
.
Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat .
Whatsapp 0192985322
Kinamissone
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
πŸ“
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg
Set mandian yang superb best. Wangi sangat. Bau nature. 😍 siapa yang suka bau ala ala nature, you should grab this set! Believe me! Scrub badan yang buatkan kulit badan sehalus kulit bayi, lotion badan yang melembabkan lagi kulit badan dan paling takleh move on dengan spray badan yang bertahan lebih satu hari tau ! 😘😘😘 siapa jenis badan berbau kalau berpeluh, badan ada jerawat halus halus tu, pastu bahagian yang celah celah hitam. Korang patut ada ni!! πŸ˜‰πŸ˜‰ Tak yakin lagi? Takpe, takde masalah. Area #kajang  #cheras  #langat  #putrajaya  meh wassap kina 019 298 5322 . Kina bagi korang rasa, bau sendiri 😘😘 . Sayangkan kulit? Teringin sangat kulit nak sihat? Meh wassap kina cepat!! Sepanjang bulan ni ada promotion diskaun tau tau tau 😚😚😚 . Nak free postage 😍 free smple 😍 free consultation 😍 peluang kerjaya 😍 meh pm cepat . Whatsapp 0192985322 Kinamissone Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia πŸ“ #marykay  #marykaymalaysia  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg 
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan.

Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰

Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰ Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena! Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan.

Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰

Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰ Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena! Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan.

Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰

Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena!

Beauty Consultant Mary Kay,
@mk_nadhirah
012 290 4070

#MaryKay #marykaymysg #marykaymalaysia #makeup #skin #face #flawless #discoverwhatyoulove #ilovemarykay #inlovewithmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycosmetics #beautyconsultantmk #bazaarpaknil #marykayconsultant #marykaytestimoni #ilovemymarykay #sayajualmarykay #foundation #cccream #compactpowder #lipstick #kosmetik #cosmetic #beautyconsultantmarykay #skincare #marykayskincare #eyecolor #eyeshadow #eyebrow
#cleanser #ilovemymarykay
Gunakan SATIN LIPS - SHEA SUGAR hanya dua kali seminggu. Gunakan selama 2 minit sahaja, kemudian bersihkan. Sapukan SATIN LIPS - LIP BALM untuk melembabkan bibir dan ianya boleh digunakan setiap hari. πŸ˜‰ Tips: Sapukan Lip Balm di bibir anda sebelum tidur, dan biarkan ia 'berkerja' melembabkan bibir anda sewaktu anda lena! Beauty Consultant Mary Kay, @mk_nadhirah 012 290 4070 #MaryKay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #makeup  #skin  #face  #flawless  #discoverwhatyoulove  #ilovemarykay  #inlovewithmarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaycosmetics  #beautyconsultantmk  #bazaarpaknil  #marykayconsultant  #marykaytestimoni  #ilovemymarykay  #sayajualmarykay  #foundation  #cccream  #compactpowder  #lipstick  #kosmetik  #cosmetic  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #marykayskincare  #eyecolor  #eyeshadow  #eyebrow  #cleanser  #ilovemymarykay 
Apa kata Artis Malaysia yg pakai Timewise repair set ni!!
.
.
🌷MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET
.
You all tertanya tanya tak, apa kandungan Timewise Repair ni? Kenapa awesome sangat? Kenapa berkesan sangat? Ada bahan terlarang ke? Oh a BIG NO!πŸ™…πŸ™… .
Sebenarnya, Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang byk digunakan di klinik2 kecantikan sekarang
.
🌷KENAPA SET TIMEWISE REPAIR POPULAR?
.
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel2 kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
.
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww😱 😍
.
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni
.
🌷SET TIMEWISE REPAIR NI BAHAYA TAK? .
TIDAK. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu! Wahhh hebat tebu ni rupanyaπŸŽ‹
.
Nak tahu lebih lanjut? Wsup mira!
0139491687
Beauty consultant
Mary kay malaysia

#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycosmetics #marykayterengganu #marykaysabah #marykaylahaddatu #marykaymarang #marykayseluruhmalaysia #marykaybodycare #marykaylipstick #marykayfoundation #pobling #majalahpengantin #peluangkerjaya #incomebanyak #produkbotani #mampumilik #produkantarabangsa #diujipakardermatologis #selamatpenggunaan #trustedseller #timewiseskincare #botanicaleffectskincare #melacepskincare #mkmenskincare #clearproofskincare #timewiserepairskincare #lovemymarykay #lovemycareer
Apa kata Artis Malaysia yg pakai Timewise repair set ni!! . . 🌷MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET . You all tertanya tanya tak, apa kandungan Timewise Repair ni? Kenapa awesome sangat? Kenapa berkesan sangat? Ada bahan terlarang ke? Oh a BIG NO!πŸ™…πŸ™… . Sebenarnya, Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang byk digunakan di klinik2 kecantikan sekarang . 🌷KENAPA SET TIMEWISE REPAIR POPULAR? . Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel2 kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita! . Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan. Woww😱 😍 . Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni . 🌷SET TIMEWISE REPAIR NI BAHAYA TAK? . TIDAK. Sumber glycolic acid adalah semulajadi. Ekstrak dari tebu! Wahhh hebat tebu ni rupanyaπŸŽ‹ . Nak tahu lebih lanjut? Wsup mira! 0139491687 Beauty consultant Mary kay malaysia #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetics  #marykayterengganu  #marykaysabah  #marykaylahaddatu  #marykaymarang  #marykayseluruhmalaysia  #marykaybodycare  #marykaylipstick  #marykayfoundation  #pobling  #majalahpengantin  #peluangkerjaya  #incomebanyak  #produkbotani  #mampumilik  #produkantarabangsa  #diujipakardermatologis  #selamatpenggunaan  #trustedseller  #timewiseskincare  #botanicaleffectskincare  #melacepskincare  #mkmenskincare  #clearproofskincare  #timewiserepairskincare  #lovemymarykay  #lovemycareer