an online Instagram web viewer

#marykaymakeup medias

Photos

MACAM MANA NAK TUTUP JERAWAT, JERAGAT, DARK CIRCLES NI? .
MARY KAY PERFECTING CONCEALER

Antara fungsi concealer ialah :
👼🏻 Menyamar kecelaan, bintik hitam, dan ketidaksempurnaan kulit
👼🏻 Meneutralkan lingkaran hitam di bahagian bawah mata
👼🏻 Teknologi Light-diffusing dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal
👼🏻 Litupan yang tahan lama serta formula berkrim dapat menyamar kemerahan pada wajah
❤️ Best ke best? Kalau pakai foundation je memang boleh tutup tapi still nampak kalau ada bintik yang degil tuuu kan! Sebab tu kita ada concealer 😀
. 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care boleh DM atau whatsapp sy

Fira
0142569256 
Independent Beauty consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayipoh #marykaybatugajah #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal#woman #malaysia #skincare #beautiful #makeup#makeupartist #mua #muamalaysia #concealer#marykayconcealer
MACAM MANA NAK TUTUP JERAWAT, JERAGAT, DARK CIRCLES NI? . MARY KAY PERFECTING CONCEALER Antara fungsi concealer ialah : 👼🏻 Menyamar kecelaan, bintik hitam, dan ketidaksempurnaan kulit 👼🏻 Meneutralkan lingkaran hitam di bahagian bawah mata 👼🏻 Teknologi Light-diffusing dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal 👼🏻 Litupan yang tahan lama serta formula berkrim dapat menyamar kemerahan pada wajah ❤️ Best ke best? Kalau pakai foundation je memang boleh tutup tapi still nampak kalau ada bintik yang degil tuuu kan! Sebab tu kita ada concealer 😀 . 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care boleh DM atau whatsapp sy Fira 0142569256 Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia #marykayipoh  #marykaybatugajah  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal #woman  #malaysia  #skincare  #beautiful  #makeup #makeupartist  #mua  #muamalaysia  #concealer #marykayconcealer 
Assalamualaikum....
Siapa ada masalah pori2 terbuka?
Mempunyai lekuk yg dlm akibat jerawat teruk?
Bekas2 jerawat?
Whitehead blackhead?
Kulit kasar?
.
Ada penyelesaiannya....
Ianya selamat utk kulit anda....
Tidak menipiskan kulit...
.
Rawatlah kulit anda dgn bahan2 yg selamat....😊😉
Disini wawa ingin perkenalkan Set Microdermabrasion Mary Kay yang sgt2 membantu....😍😍😍 BAGAIMANA IA BERTINDAK?

Langkah 1: Refine ialah pengelupas yang advanced tau!Bila guna ia menyegerakan proses mencergaskan kulit untuk menampilkan permukaan yang lebih berseri dan tampak sihat. Bukan itu saje, lotion putih berkrim ini mengandungi kristal pengelupasan ta1u! Faedahnya apa? Baca bawah ni: 👉Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah melalui penambahan mikroperedaran. Proses ini membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran bagi menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri.
👉Mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam dan di sekeliling tepi setiap pori.

Langkah 2: Replenish pulak segera diserap ke dalam kulit untuk melicin dan melembutkannya.
Nak tahu faedah Serum lavender berwarna-warni yang ringan ini?: 👉Memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay® triple tea complex yang eksklusif.
👉Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran.
👉Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan.
👉Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya.

Jika anda berminat untuk memcubanya...boleh lah ws sy k😉
FREE SKIN CARE CLASS😍

Maznin Sani
Ind. Beauty Consultant Mary Kay
Call/SMS/WhatsApp
01119706957

#marykay
#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykaymy #marykaykl #wangsamaju #setiawangsa #poreminimizer #poriterbuka #healtyskin #scar #parut #jerawat #murahdankualiti #qualityproduct #online #freepos #freegifts
Assalamualaikum.... Siapa ada masalah pori2 terbuka? Mempunyai lekuk yg dlm akibat jerawat teruk? Bekas2 jerawat? Whitehead blackhead? Kulit kasar? . Ada penyelesaiannya.... Ianya selamat utk kulit anda.... Tidak menipiskan kulit... . Rawatlah kulit anda dgn bahan2 yg selamat....😊😉 Disini wawa ingin perkenalkan Set Microdermabrasion Mary Kay yang sgt2 membantu....😍😍😍 BAGAIMANA IA BERTINDAK? Langkah 1: Refine ialah pengelupas yang advanced tau!Bila guna ia menyegerakan proses mencergaskan kulit untuk menampilkan permukaan yang lebih berseri dan tampak sihat. Bukan itu saje, lotion putih berkrim ini mengandungi kristal pengelupasan ta1u! Faedahnya apa? Baca bawah ni: 👉Mengisi dan menyuburkan kulit dari bawah melalui penambahan mikroperedaran. Proses ini membawa oksigen ke atas kulit untuk merangsang peredaran bagi menyerlahkan kulit yang tampak sihat dan berseri. 👉Mengecilkan pori dengan cara menanggalkan sel kulit mati yang terbentuk secara semula jadi di dalam dan di sekeliling tepi setiap pori. Langkah 2: Replenish pulak segera diserap ke dalam kulit untuk melicin dan melembutkannya. Nak tahu faedah Serum lavender berwarna-warni yang ringan ini?: 👉Memberi khasiat dan menyuburkan kulit dari atas dengan Mary Kay® triple tea complex yang eksklusif. 👉Membantu proses peremajaan dan melindungi kulit daripada bahan cemar persekitaran. 👉Menenangkan kulit dan membantu mengembalikan keseimbangan. 👉Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit seterusnya. Jika anda berminat untuk memcubanya...boleh lah ws sy k😉 FREE SKIN CARE CLASS😍 Maznin Sani Ind. Beauty Consultant Mary Kay Call/SMS/WhatsApp 01119706957 #marykay  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaymy  #marykaykl  #wangsamaju  #setiawangsa  #poreminimizer  #poriterbuka  #healtyskin  #scar  #parut  #jerawat  #murahdankualiti  #qualityproduct  #online  #freepos  #freegifts 
EYE PRIMER MARY KAY® .
.
Mesti ada antara anda yang selama ni pakai eye colour tapi warna tak nampak cantik dan tak menarik je bila pakai .
.
Bila pilih colour je mesti mengeluh sebab selalu tak menepati dengan apa yg diinginkan. Nak2 lagi kawasan mata selalu berpeluh dan buatkan eye color anda cepat hilangkan. So uolss boleh try produk best ni😉😉😉 .
.
Eye primer: .
.
👉 Mengekalkan warna eye colour lebih lama .
👉 Menaikkan seri eye colour si pemakai .
👉 Eye colour nampak lebih ceria dan menarik .
👉 Menyerlahkan lagi warna eye color .
.
So jangan ketinggalan untuk memilikinya ya uoollss😘😘😘 . Rugi kalau makeup mata dah cantik tapi warna cepat hilang dan x terang .
.
Whatsapp sis sekarang! .
.
☎ 016-6685146

Mary Kay Beauty Consultant .
.
#eyeprimer #eyeprimermarykay #marykayprimer #eyeshadow #eyecolor #marykaymakeup #makeupmalaysia  #primermakeup #eyeshadowprimer
EYE PRIMER MARY KAY® . . Mesti ada antara anda yang selama ni pakai eye colour tapi warna tak nampak cantik dan tak menarik je bila pakai . . Bila pilih colour je mesti mengeluh sebab selalu tak menepati dengan apa yg diinginkan. Nak2 lagi kawasan mata selalu berpeluh dan buatkan eye color anda cepat hilangkan. So uolss boleh try produk best ni😉😉😉 . . Eye primer: . . 👉 Mengekalkan warna eye colour lebih lama . 👉 Menaikkan seri eye colour si pemakai . 👉 Eye colour nampak lebih ceria dan menarik . 👉 Menyerlahkan lagi warna eye color . . So jangan ketinggalan untuk memilikinya ya uoollss😘😘😘 . Rugi kalau makeup mata dah cantik tapi warna cepat hilang dan x terang . . Whatsapp sis sekarang! . . ☎ 016-6685146 Mary Kay Beauty Consultant . . #eyeprimer  #eyeprimermarykay  #marykayprimer  #eyeshadow  #eyecolor  #marykaymakeup  #makeupmalaysia  #primermakeup  #eyeshadowprimer 
Mary Kay Make up collection😍
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin ye😉
. . 
Fatin 
01112996914 
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Mary Kay Make up collection😍 . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin ye😉 . . Fatin 01112996914 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Other color for Mary Kay semi matte gel lipstick. Ringan xmelekit. Color yg #gojesmaut

For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #makeupmurah #makeuplovers #tipskecantikankulit
I loveeeee this color. Semi matte Midnite Red. #gojesmaut . Matching nga tdg baju raya nanti 💖😍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #makeupmurah #makeuplovers #tipskecantikankulit
Live every moment. Love every memory. This is your love story. Thinking of Love™ Eau de Parfum was created with notes to inspire romantic moments and memories. Wear it on his birthday, Valentine's Day, your anniversary or any day you want to make extraordinary. The fresh, floral, woody notes will have you always on his mind.
.
📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . 
Fatin 
01112996914 
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Live every moment. Love every memory. This is your love story. Thinking of Love™ Eau de Parfum was created with notes to inspire romantic moments and memories. Wear it on his birthday, Valentine's Day, your anniversary or any day you want to make extraordinary. The fresh, floral, woody notes will have you always on his mind. . 📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . Fatin 01112996914 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Upbeat™ Eau de Toilette
.
🐣 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal.
🐣 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang sambutan perayaan.
.
🌟 The Backbeat
Jasmine rose, muguet dan wild honeysuckle menyuntikkan suatu rasa manis yang berbeza pada wangian yang bertenaga ini.
Ia menyinarkan elemen sensualiti, feminin dan semangat untuk bergerak mengikut rentak.
. 🌟 The Finish
Patchouli, skin musk, amber dan agarwood bergabung untuk melahirkan emosi yang sempurna untuk mood yg happy.
.
📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . 
Fatin 
01112996914 
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Upbeat™ Eau de Toilette . 🐣 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal. 🐣 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang sambutan perayaan. . 🌟 The Backbeat Jasmine rose, muguet dan wild honeysuckle menyuntikkan suatu rasa manis yang berbeza pada wangian yang bertenaga ini. Ia menyinarkan elemen sensualiti, feminin dan semangat untuk bergerak mengikut rentak. . 🌟 The Finish Patchouli, skin musk, amber dan agarwood bergabung untuk melahirkan emosi yang sempurna untuk mood yg happy. . 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . Fatin 01112996914 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Forever Diamonds™My forever Favourite😍
.
❄️ Forever Diamonds diciptakan khas untuk wanita yang meraikan dirinya dan menyinar dalam setiap detik kehidupan
.
Tips❤️
. 💦 Spray pada bila bila masa sahaja haruman diinginkan. Haruman kadangkala di sembur pada titik nadi badan (pergelangan tangan, belakang telinga, belakang lutut). Kulit sebenarnya hangat pada bahagian badan ini, di mana ia dapat membantu haruman berkembang dan kekal tahan lama.
. 
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . 
Fatin 
01112996914 
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Forever Diamonds™My forever Favourite😍 . ❄️ Forever Diamonds diciptakan khas untuk wanita yang meraikan dirinya dan menyinar dalam setiap detik kehidupan . Tips❤️ . 💦 Spray pada bila bila masa sahaja haruman diinginkan. Haruman kadangkala di sembur pada titik nadi badan (pergelangan tangan, belakang telinga, belakang lutut). Kulit sebenarnya hangat pada bahagian badan ini, di mana ia dapat membantu haruman berkembang dan kekal tahan lama. . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . Fatin 01112996914 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Cityscape™ Eau de Parfum, Where Will Life Take You Next™
.
☃️Keanggunan.
☃️Sofistikasi yang menawan.
☃️Gaya peribadi yang tiada tandingan.
☃️Inilah wanita Cityscape™.
☃️Aura yg ❤️
.
📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . 
Fatin 
01112996914 
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Cityscape™ Eau de Parfum, Where Will Life Take You Next™ . ☃️Keanggunan. ☃️Sofistikasi yang menawan. ☃️Gaya peribadi yang tiada tandingan. ☃️Inilah wanita Cityscape™. ☃️Aura yg ❤️ . 📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . Fatin 01112996914 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Uols...nampak x betapa akak suke sgt dengan brow definer pencil Mary kay ni?? sampai kontot akak kerja kan😊... Memang 👍 lukis kening dgn pencil ni.. Smooth dan lancar aje.. Kaler brunette die nampak sgt natural... Dan amat sesuai utk yg berkulit sensitip
.
Skang kan tengah top pasal lukis2 kening mcm MUA kan skang ni... No wonder la tetibe brow definer ni jd top selling akak 2mgu-3mgu nih...rmi prepare utk raya kannnn....Ermmmm ok ok... Akak akan topup semula stok akak dlm mase terdekat ok
.
Jom chop dlu sebelum stok akak drain lg.. Wassap/pm/dm akak ye 💁
.
Mary kay beauty consultant💋
hayatiCD
📲019-7998527

#browdefinerpencil #browdefiner #marykaybrow #marykaybrowdefinerpencil #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultantmarykay
Uols...nampak x betapa akak suke sgt dengan brow definer pencil Mary kay ni?? sampai kontot akak kerja kan😊... Memang 👍 lukis kening dgn pencil ni.. Smooth dan lancar aje.. Kaler brunette die nampak sgt natural... Dan amat sesuai utk yg berkulit sensitip . Skang kan tengah top pasal lukis2 kening mcm MUA kan skang ni... No wonder la tetibe brow definer ni jd top selling akak 2mgu-3mgu nih...rmi prepare utk raya kannnn....Ermmmm ok ok... Akak akan topup semula stok akak dlm mase terdekat ok . Jom chop dlu sebelum stok akak drain lg.. Wassap/pm/dm akak ye 💁 . Mary kay beauty consultant💋 hayatiCD 📲019-7998527 #browdefinerpencil  #browdefiner  #marykaybrow  #marykaybrowdefinerpencil  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultantmarykay 
Selain kulit wajah, kulit tangan juga perlu dibelai. Tangan kite ni kan banyak buat kerja. Memasak, membasuh, melipat, menulis, menaip 😂 semua tangan buat. Apa salahnya kalau kita manjakan dia seminggu sekali?
.
Satin Hands Pampering set dirumus khas untuk membelai tangan kita supaya kekal segar dan lembut. Mempunyai tiga item yang saling bergantung antara satu sama lain, iaitu
. . 💄Softener
💄 Scrub
💄Lotion
. 
Satin Hands Pampering Set ni macam spa tau! Boleh buat spa sendiri di rumah 😍 Lepas selesai spa, kulit tangan konfirm berasa lembut n lembap. Yang bestnya, bukan tangan jer-- kaki pun boleh! Bagi yang ada masalah kulit kaki kering, tumis merekah, pon digalakkan untuk menggunakan pampering set ni. Sesuai untuk digunakan seisi keluarga! 😘
.
🌹 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . 
Fatin 
01112996914 
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayshahalam #marykay #marykayterengganu #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #beautiful #makeup #makeupartist #mua #muamalaysia #cccream #marykaysatinhandspamperingset
Selain kulit wajah, kulit tangan juga perlu dibelai. Tangan kite ni kan banyak buat kerja. Memasak, membasuh, melipat, menulis, menaip 😂 semua tangan buat. Apa salahnya kalau kita manjakan dia seminggu sekali? . Satin Hands Pampering set dirumus khas untuk membelai tangan kita supaya kekal segar dan lembut. Mempunyai tiga item yang saling bergantung antara satu sama lain, iaitu . . 💄Softener 💄 Scrub 💄Lotion . Satin Hands Pampering Set ni macam spa tau! Boleh buat spa sendiri di rumah 😍 Lepas selesai spa, kulit tangan konfirm berasa lembut n lembap. Yang bestnya, bukan tangan jer-- kaki pun boleh! Bagi yang ada masalah kulit kaki kering, tumis merekah, pon digalakkan untuk menggunakan pampering set ni. Sesuai untuk digunakan seisi keluarga! 😘 . 🌹 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Atin. . Fatin 01112996914 Mary Kay Malaysia . #marykayshahalam  #marykay  #marykayterengganu  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mua  #muamalaysia  #cccream  #marykaysatinhandspamperingset 
One of the youtuber pun dh try TimeWise® Matte-Wear Liquid Foundation Mary Kay ne..
Korang bila lg??
.
.
Mau try jg, blh DM kita k..kita bg try😘😘
.
.
✅ Kulit segera tampak lebih matte
✅ Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
✅ Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan
✅ Mengurangkan penampilan pori
✅ Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
✅ Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
✅ Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
✅ Memberikan kemasan matte yang tahan lama kepada kulit
✅ Tidak melekat dalam garis halus
✅ Mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara
✅ Tahan pindahan dan tahan kelembapan
✅ Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin
✅ Memberikan kemasan matte dan membantu mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari
✅ Sesuai untuk kulit jenis kombinasi atau berminyak
✅ Diperkaya dengan vitamin E dan sebatian 
peptida pembina kolagen supaya kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
✅ Sesuai untuk kulit sensitif
✅ Diuji secara klinikal untuk iritasi dan alergi kulit
✅ Tak Komedogenik
✅ Bebas wangian
✅ Diuji oleh ahli Dermatologi
.
Click link on bio to contact me!
or Chat with me here 👇👇
http://t.me/erraatmk
.
.
#makeup
#marykaymakeup
#matte
#tidaksumbatkanpori
#vitamine
#kurangkankedutan
#antiaging
#fullcoverage
#cantiksebelumraya
#ilovemarykay
#ilovemyjob
#marykaysabah
#marykaykotakinabalu
One of the youtuber pun dh try TimeWise® Matte-Wear Liquid Foundation Mary Kay ne.. Korang bila lg?? . . Mau try jg, blh DM kita k..kita bg try😘😘 . . ✅ Kulit segera tampak lebih matte ✅ Mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari ✅ Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat ✅ Mengurangkan garis halus dan kedutan ✅ Mengurangkan penampilan pori ✅ Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan ✅ Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara ✅ Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam ✅ Memberikan kemasan matte yang tahan lama kepada kulit ✅ Tidak melekat dalam garis halus ✅ Mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara ✅ Tahan pindahan dan tahan kelembapan ✅ Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin ✅ Memberikan kemasan matte dan membantu mengawal minyak dan kilatan sepanjang hari ✅ Sesuai untuk kulit jenis kombinasi atau berminyak ✅ Diperkaya dengan vitamin E dan sebatian peptida pembina kolagen supaya kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat ✅ Sesuai untuk kulit sensitif ✅ Diuji secara klinikal untuk iritasi dan alergi kulit ✅ Tak Komedogenik ✅ Bebas wangian ✅ Diuji oleh ahli Dermatologi . Click link on bio to contact me! or Chat with me here 👇👇 http://t.me/erraatmk . . #makeup  #marykaymakeup  #matte  #tidaksumbatkanpori  #vitamine  #kurangkankedutan  #antiaging  #fullcoverage  #cantiksebelumraya  #ilovemarykay  #ilovemyjob  #marykaysabah  #marykaykotakinabalu 
Hai Beauty Consultant Ieda nak bagi tahu 😊sesiapa yang beli Set Botanical Effect Formula 2 akan dapat Free 👏SPARKLE PINK BAG + BOTANICAL EFFECTS DELUXE MINI SET 👏 haa best gila promosi ni Valid untill for this month only 💃💃 Jangan lupa rebut peluang ni 😎 tinggal lagi beberapa hari sahaja yeaa . Dapat kan dengan Harga 10% Less RM282 after less mengkome haaa👍 bestt lagi FREE POSTAGE HAA MARI MARI BELI PRODUK INI💃💃💃 #marykayperak 
#marykay 
#marykayletop 
#marykayskincare 
#marykaymakeup 
#marykaymalaysia
#marykaybotanicaleffects
Hai Beauty Consultant Ieda nak bagi tahu 😊sesiapa yang beli Set Botanical Effect Formula 2 akan dapat Free 👏SPARKLE PINK BAG + BOTANICAL EFFECTS DELUXE MINI SET 👏 haa best gila promosi ni Valid untill for this month only 💃💃 Jangan lupa rebut peluang ni 😎 tinggal lagi beberapa hari sahaja yeaa . Dapat kan dengan Harga 10% Less RM282 after less mengkome haaa👍 bestt lagi FREE POSTAGE HAA MARI MARI BELI PRODUK INI💃💃💃 #marykayperak  #marykay  #marykayletop  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaybotanicaleffects 
Hai uollss....😉
.
Pakai makeup tpi x rata??😱😱
.
Foundation Primer Sunscreen SPF15 boleh bantu awakk!
.
Ini step pertama untu anda tampil flawless,primer mampu membantu kurangkan tampilangaris halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakian bedak.
.
Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu makeup jdi rata dan xbercapuk. Juga tidak tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadi makeup xberminyak.
. 
Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder, terus flawlesss😍
.
okayy nak tak primer ajaib ni?? Lekas whatsapp sis ya😉
.
0142345896
Leron
.
#marykaymen #marykayloosepowder #marykaylipstick #marykay❤️ #marykay❤️ #marykayskinvigorate #marykaylovers #marykaymakeup
Hai uollss....😉 . Pakai makeup tpi x rata??😱😱 . Foundation Primer Sunscreen SPF15 boleh bantu awakk! . Ini step pertama untu anda tampil flawless,primer mampu membantu kurangkan tampilangaris halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakian bedak. . Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu makeup jdi rata dan xbercapuk. Juga tidak tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadi makeup xberminyak. . Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder, terus flawlesss😍 . okayy nak tak primer ajaib ni?? Lekas whatsapp sis ya😉 . 0142345896 Leron . #marykaymen  #marykayloosepowder  #marykaylipstick  #marykay ❤️ #marykay ❤️ #marykayskinvigorate  #marykaylovers  #marykaymakeup 
Good morning ☀️ 😃 🌾У всех нас случаются неудачи, большие или маленькие. И очень важно быть твердо уверенной, что важно не то, что происходит с нами, — важно то, как мы реагируем на это.🍃
- Мэри Кэй Эш🍀

Верьте в свои силы!👐🏻🕊 #marykay_ямогу #marykay #marykayrussia
#marykaymakeup 
#marykaysamara 
#мэрикейсамара
#экспресскурсвсамаре
#мастеркласспомакияжу
Good morning ☀️ 😃 🌾У всех нас случаются неудачи, большие или маленькие. И очень важно быть твердо уверенной, что важно не то, что происходит с нами, — важно то, как мы реагируем на это.🍃 - Мэри Кэй Эш🍀 Верьте в свои силы!👐🏻🕊 #marykay_ямогу  #marykay  #marykayrussia  #marykaymakeup  #marykaysamara  #мэрикейсамара  #экспресскурсвсамаре  #мастеркласспомакияжу 
Muka berminyak xnak pkai pelembab lah nanti lagi berminyak plak.. Salah tu tak kira ape jenis kulit muka kita wajib pakai pelembab setiap hari.. Marykay menyediakan pelembab yang sesuai mengikut jenis kulit anda

Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Muka berminyak xnak pkai pelembab lah nanti lagi berminyak plak.. Salah tu tak kira ape jenis kulit muka kita wajib pakai pelembab setiap hari.. Marykay menyediakan pelembab yang sesuai mengikut jenis kulit anda Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp saya, Atikah 0175357554 Marykay beauty consultant Free consultation ✅ Free postage ✅ Free sample ✅ Budget ? Meh pm tikah laju laju . #marykaykualakangsar  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaymanong  #marykayperak  #botanicaleffect  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeauty  #marykayset  #raya2017 
Hai uollss....😉
.
Pakai makeup tpi x rata??😱😱
.
Foundation Primer Sunscreen SPF15 boleh bantu awakk!
.
Ini step pertama untu anda tampil flawless,primer mampu membantu kurangkan tampilangaris halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakian bedak.
.
Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu makeup jdi rata dan xbercapuk. Juga tidak tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadi makeup xberminyak.
. 
Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder, terus flawlesss😍
.
okayy nak tak primer ajaib ni?? Lekas whatsapp sis ya😉
.
0142345896
Leron
.
#marykaymen #marykayloosepowder #marykaylipstick #marykay❤️ #marykay❤️ #marykayskinvigorate #marykaylovers #marykaymakeup
Hai uollss....😉 . Pakai makeup tpi x rata??😱😱 . Foundation Primer Sunscreen SPF15 boleh bantu awakk! . Ini step pertama untu anda tampil flawless,primer mampu membantu kurangkan tampilangaris halus dan kecelaan serta memanjangkan pemakian bedak. . Primer ni jernih, tiada warna dan ia membantu makeup jdi rata dan xbercapuk. Juga tidak tutup pori supaya tak nampak lubang-lubang di wajah serta mampu menjadi makeup xberminyak. . Lepas tu, kita proceed je foundation mcm normal foundation biasa, then kita pakai loose powder, terus flawlesss😍 . okayy nak tak primer ajaib ni?? Lekas whatsapp sis ya😉 . 0142345896 Leron . #marykaymen  #marykayloosepowder  #marykaylipstick  #marykay ❤️ #marykay ❤️ #marykayskinvigorate  #marykaylovers  #marykaymakeup 
This lightweight gel glides on easily to fill in imperfections and dries quickly to a matte finish to create the perfect canvas for a flawless foundation application that enhances foundation benefits and extends wear.
.
💕Oil-free formula with SPF 15* is mineral-enriched to absorb oil and diffuse light to help reduce the appearance of fine lines, wrinkles and pores.
.
💕For all skin types, including sensitive skin.
.
💕Fragrance-free, dermatologist-tested and non-comedogenic.
.
💕Can be used with any Mary Kay® foundation.
.
#marykayphilippines #marykayph 
#marykayproducts #marykaylovers #marykaylipstick #marykaycleanser #marykaymoisturizer #marykaycccream #mkphliquidfoundation #marykayblush #marykaymakeup #marykaytimewise #marykayperfume #marykaylotion #marykaymen #marykaymelacep #legitseller #legitsellerph #marykayconsultant #marykayfreeshipping #mkgelsemimattelipstick #marykaymineralpressedpowder #marykaymineralfoundation #marykaymascara #marykaycheekcolor
This lightweight gel glides on easily to fill in imperfections and dries quickly to a matte finish to create the perfect canvas for a flawless foundation application that enhances foundation benefits and extends wear. . 💕Oil-free formula with SPF 15* is mineral-enriched to absorb oil and diffuse light to help reduce the appearance of fine lines, wrinkles and pores. . 💕For all skin types, including sensitive skin. . 💕Fragrance-free, dermatologist-tested and non-comedogenic. . 💕Can be used with any Mary Kay® foundation. . #marykayphilippines  #marykayph  #marykayproducts  #marykaylovers  #marykaylipstick  #marykaycleanser  #marykaymoisturizer  #marykaycccream  #mkphliquidfoundation  #marykayblush  #marykaymakeup  #marykaytimewise  #marykayperfume  #marykaylotion  #marykaymen  #marykaymelacep  #legitseller  #legitsellerph  #marykayconsultant  #marykayfreeshipping  #mkgelsemimattelipstick  #marykaymineralpressedpowder  #marykaymineralfoundation  #marykaymascara  #marykaycheekcolor 
1. Apply foundation
2. Use facial higlighting pen on inner eyes
3. Apply concealer
4. Sweep on Mary Kay Translucent Loose Powder
5. Apply color

Step for a flawless face using Mary Kay Cosmetics 🌟

Transform your skin into a beautiful 'canvas' with these steps ❄

For more details, pls pm me 😉

Syia,  0147323622
Independent beauty consultant

#marykaykosmetik #marykaymakeup #MaryKayKedah #MaryKayPenang #flawlesskin #SkincareTerbaik #skinsihatcantikselamat
Apa itu 'Skinvigorate Cleansing Brush?'
.
.
✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi.
.
✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan?
.
✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana.
.
✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan jika perlu. Hanya dapatkan berus pengganti shj. Berus pengganti juga boleh didapati berasingan.
.
✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda miliki Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
.
Penggunaan mesin 'Skinvigorate Cleansing Brush' tidak digalakkan ke atas kulit yg naik jerawat kecil atau besar serta yg memang berjerawat.
.

#marykay #marykaymalaysia #marykaydamansara #marykaymakeup
Apa itu 'Skinvigorate Cleansing Brush?' . . ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. . ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. . ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. . ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? . ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . ✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan jika perlu. Hanya dapatkan berus pengganti shj. Berus pengganti juga boleh didapati berasingan. . ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda miliki Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA . Penggunaan mesin 'Skinvigorate Cleansing Brush' tidak digalakkan ke atas kulit yg naik jerawat kecil atau besar serta yg memang berjerawat. . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaydamansara  #marykaymakeup 
Mascara is definitely not included in my current a-little-makeup gear. Duly noted, Emma. Will master how. 💪🏼 #prayforSitiFarhah 
If you are interested with Mary Kay Mascara, there are three ranges of mascara available, together with Lash Primer and Lash and Brow Building Serum.
For more details, reach me at +60123422492. I will be more than willing to share 😊
🌼🌸🌼
#emmastone #pinterest #beautyquotes 
#marykaylashes #marykaylashlovemascara #marykaylashlovewaterproofmascara #marykayultimatemascara #marykaylashprimer #marykaylashandbrowbuildingserum #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayKL #marykaydamansara #marykaytamantun
Mascara is definitely not included in my current a-little-makeup gear. Duly noted, Emma. Will master how. 💪🏼 #prayforSitiFarhah  If you are interested with Mary Kay Mascara, there are three ranges of mascara available, together with Lash Primer and Lash and Brow Building Serum. For more details, reach me at +60123422492. I will be more than willing to share 😊 🌼🌸🌼 #emmastone  #pinterest  #beautyquotes  #marykaylashes  #marykaylashlovemascara  #marykaylashlovewaterproofmascara  #marykayultimatemascara  #marykaylashprimer  #marykaylashandbrowbuildingserum  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykayKL  #marykaydamansara  #marykaytamantun 
Sapa yang x cuba produk mary kay lagi mmg rugi..mane nak dpat produk bertaraf antarabangsa dengan harga yang cukup berpatutan dan mampu milikkan..marykay nie top 5 global skin care brand tau.. Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Sapa yang x cuba produk mary kay lagi mmg rugi..mane nak dpat produk bertaraf antarabangsa dengan harga yang cukup berpatutan dan mampu milikkan..marykay nie top 5 global skin care brand tau.. Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp saya, Atikah 0175357554 Marykay beauty consultant Free consultation ✅ Free postage ✅ Free sample ✅ Budget ? Meh pm tikah laju laju . #marykaykualakangsar  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaymanong  #marykayperak  #botanicaleffect  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeauty  #marykayset  #raya2017 
Set body loofah khas utk 
Spa di rumah! Aktiviti weekend yang jimat masa, tenaga dan wang anda..Sekarang dah tak perlu pergi SPA 😍 .
1) Loofah Body cleanser .
✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! .
.
2) Deo spritzer : .
✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi.
.
3) Nourishing Body lotion : .
✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. .
.#marykaymineralpowderfoundation #marykaysintok #marykayuum #marykaychanglun #marykay #marykayproducts #kulitsensitif #marykaykedah #marykayskinvi #marykayskinvigorate #marykayjitra #marykaybeautyconsultant #tipscantik #marykaymalaysia #marykayalorstar #marykayskincare #marykaylovers #marykaymakeup
Set body loofah khas utk Spa di rumah! Aktiviti weekend yang jimat masa, tenaga dan wang anda..Sekarang dah tak perlu pergi SPA 😍 . 1) Loofah Body cleanser . ✔adalah skrub badan yang mengandungi biji2 halus dengan wangian buah kiwi. ia membantu membuang sel2 kulit mati, daki2 di badan , menghilangkan jerawat nasi di badan anda..Cuba guna di ketiak dan tengok akan kurang hitam2 tu.. you will see.. trust me! . . 2) Deo spritzer : . ✔untuk gantikan deodorant/anti perspirant. Mmg bagus sbb ia tidak menghalang peluh tapi tak membuatkan badan berbau. spray spritzer terus selepas mandi. . 3) Nourishing Body lotion : . ✔sapukan Body lotion ini keseluruh badan bagi membantu mengekalkan kelembapan dan kehalusan kulit.. . .#marykaymineralpowderfoundation  #marykaysintok  #marykayuum  #marykaychanglun  #marykay  #marykayproducts  #kulitsensitif  #marykaykedah  #marykayskinvi  #marykayskinvigorate  #marykayjitra  #marykaybeautyconsultant  #tipscantik  #marykaymalaysia  #marykayalorstar  #marykayskincare  #marykaylovers  #marykaymakeup 
Pilihlah pencyci muka yang sesuai dengan kehendak kulit anda & cuci muka setiap hari..x tahu pencuci muka ape yang sesuai dengan kulit anda jom Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Pilihlah pencyci muka yang sesuai dengan kehendak kulit anda & cuci muka setiap hari..x tahu pencuci muka ape yang sesuai dengan kulit anda jom Whatsapp saya, Atikah 0175357554 Marykay beauty consultant Free consultation ✅ Free postage ✅ Free sample ✅ Budget ? Meh pm tikah laju laju . #marykaykualakangsar  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaymanong  #marykayperak  #botanicaleffect  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeauty  #marykayset  #raya2017 
The perfect Mary Kay ingredients to 'bake' simple everyday makeup:
CC Cream Sunscreen SPF 15
Mineral Eye Colour
Mineral Cheek Colour
True Dimensions Lipstick
Translucent Loose Powder
Interested to learn how? Contact me at +60123422492 ❤️
🌸🌼🌸
#everydaymakeup #makeup101 
#marykaycccreamsunscreenspf15 #marykaymineraleyecolors #marykaymineralcheekcolors #marykaytruedimensionslipsticks #marykaytranslucentloosepowder 
#marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayKL #marykaydamansara #marykaytamantun
The perfect Mary Kay ingredients to 'bake' simple everyday makeup: CC Cream Sunscreen SPF 15 Mineral Eye Colour Mineral Cheek Colour True Dimensions Lipstick Translucent Loose Powder Interested to learn how? Contact me at +60123422492 ❤️ 🌸🌼🌸 #everydaymakeup  #makeup101  #marykaycccreamsunscreenspf15  #marykaymineraleyecolors  #marykaymineralcheekcolors  #marykaytruedimensionslipsticks  #marykaytranslucentloosepowder  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykayKL  #marykaydamansara  #marykaytamantun 
CUSTOMIZE YOUR OWN MAKE UP PALETTE!
.
Pernah tak uols beli eyeshadow yang ada puluh2 kaler tu tp uols hanya pakai tiga ke empat warna feveret je...Rugi kan macam tu .
Tapi specialnya dengan Mary Kay Mineral Eye Colour, uols boleh customize make up palette uols sndiri. .
Pilih warna kegemaran uols and customize it. 
Warna2 mineral eye colour Mary Kay semua nya cantik2 tau. Banyak pilihan..warna kegemaran saya of koz tea rose,  truffle and chocolate kiss
.
.

Eye colour Mary Kay ni mineral base.
Its means mmg bagus for your skin terutama area mata y mempunyai skin paling nipis n sensitive. .
Ia takkan mnyebabkan jerawat, xmenyumbat pori, bebas bakteria, ada antioksidan & melindungi kulit drpd radikal bebas.
.
Best kan..jgn main kaler2 je mata tu
Buat pilihan yang selamat
.
I choose to customize my own make up pallete
.
Mim
0125776961
.
#eyecolour
#mineralbased
#marykaymakeup
#marykaykedah 
#marykayperlis
CUSTOMIZE YOUR OWN MAKE UP PALETTE! . Pernah tak uols beli eyeshadow yang ada puluh2 kaler tu tp uols hanya pakai tiga ke empat warna feveret je...Rugi kan macam tu . Tapi specialnya dengan Mary Kay Mineral Eye Colour, uols boleh customize make up palette uols sndiri. . Pilih warna kegemaran uols and customize it. Warna2 mineral eye colour Mary Kay semua nya cantik2 tau. Banyak pilihan..warna kegemaran saya of koz tea rose, truffle and chocolate kiss . . Eye colour Mary Kay ni mineral base. Its means mmg bagus for your skin terutama area mata y mempunyai skin paling nipis n sensitive. . Ia takkan mnyebabkan jerawat, xmenyumbat pori, bebas bakteria, ada antioksidan & melindungi kulit drpd radikal bebas. . Best kan..jgn main kaler2 je mata tu Buat pilihan yang selamat . I choose to customize my own make up pallete . Mim 0125776961 . #eyecolour  #mineralbased  #marykaymakeup  #marykaykedah  #marykayperlis 
Good Afternoon . Wahhh besok kita dah mula berpuasa😊 hmm mesti muka kita kusam kan nak nak esok first day puasa 😯 Haaa ni nak bagitahu untuk khas kepada lelaki 👦 Facial Wash Mary Kay 💃 Haaa lelaki kene puasa penuh mana boleh tunggak tunggak kan . 😁 Hari hari muka korang mesti nampak lesu 😕 pucat 😣 haa meh meh borong pencuci muka ni haaa. Dapat kan 10% for Ramadhan start esok haa apa tunggu lagi meh rebut dengan harga RM62 SAHAJA!! FREE POSTAGE LAGI 👏 
#marykayperak 
#marykay 
#marykayskincare 
#marykaybodycare 
#marykaybotanicaleffects 
#marykaymalaysia 
#marykaymakeup
Good Afternoon . Wahhh besok kita dah mula berpuasa😊 hmm mesti muka kita kusam kan nak nak esok first day puasa 😯 Haaa ni nak bagitahu untuk khas kepada lelaki 👦 Facial Wash Mary Kay 💃 Haaa lelaki kene puasa penuh mana boleh tunggak tunggak kan . 😁 Hari hari muka korang mesti nampak lesu 😕 pucat 😣 haa meh meh borong pencuci muka ni haaa. Dapat kan 10% for Ramadhan start esok haa apa tunggu lagi meh rebut dengan harga RM62 SAHAJA!! FREE POSTAGE LAGI 👏 #marykayperak  #marykay  #marykayskincare  #marykaybodycare  #marykaybotanicaleffects  #marykaymalaysia  #marykaymakeup 
MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER
.
Haa! Jangan terkejut tau tengok bedak ni warna putih melepak mcm ni..jangan tertukar letak kat baby pulak..hihi..
.
Kalau nak tahu, bedak ni paling senang diguna sebab sis tak perlu susah-susah 'matching'kan dengan kulit muka. Sesuai untuk semua jenis kulit & warna kulit. 😘
.
10 sebab anda perlu memiliki MK TRANSLUCENT LOOSE POWDER :
.
❤Mengawal kilauan minyak sepanjang hari
❤Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
❤Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas/foundation
❤Mengandungi light-scattering properties
❤Menjadikan make up glowing...
❤Ringan & mudah diadun pada kulit
❤Tidak nampak bercapuk/berkapur
❤Tidak menyumbat liang pori
❤Tampil segar kerana memiliki ciri penyebaran cahaya
❤Memberikan kesan yang lebih flawless,licin & sekata
::
Mary Kay Beauty Consultant
Intan Azmi
016-9924132

#marykay #marykayproducts #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaytranslucentpowder #marykaytranslucentloosepowder #marykayfoundatiom  #makeupcantik #marykaymalaysia #marykayperlis #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaylovers #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaypahang #marykaymelaka #marykaykl #marykayjohor
#marykaymurah #sayajualmarykay
MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER . Haa! Jangan terkejut tau tengok bedak ni warna putih melepak mcm ni..jangan tertukar letak kat baby pulak..hihi.. . Kalau nak tahu, bedak ni paling senang diguna sebab sis tak perlu susah-susah 'matching'kan dengan kulit muka. Sesuai untuk semua jenis kulit & warna kulit. 😘 . 10 sebab anda perlu memiliki MK TRANSLUCENT LOOSE POWDER : . ❤Mengawal kilauan minyak sepanjang hari ❤Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ❤Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas/foundation ❤Mengandungi light-scattering properties ❤Menjadikan make up glowing... ❤Ringan & mudah diadun pada kulit ❤Tidak nampak bercapuk/berkapur ❤Tidak menyumbat liang pori ❤Tampil segar kerana memiliki ciri penyebaran cahaya ❤Memberikan kesan yang lebih flawless,licin & sekata :: Mary Kay Beauty Consultant Intan Azmi 016-9924132 #marykay  #marykayproducts  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaytranslucentpowder  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayfoundatiom  #makeupcantik  #marykaymalaysia  #marykayperlis  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaylovers  #marykaypenang  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaypahang  #marykaymelaka  #marykaykl  #marykayjohor  #marykaymurah  #sayajualmarykay 
MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER
.
Haa! Jangan terkejut tau tengok bedak ni warna putih melepak mcm ni..jangan tertukar letak kat baby pulak..hihi..
.
Kalau nak tahu, bedak ni paling senang diguna sebab sis tak perlu susah-susah 'matching'kan dengan kulit muka. Sesuai untuk semua jenis kulit & warna kulit. 😘
.
10 sebab anda perlu memiliki MK TRANSLUCENT LOOSE POWDER :
.
❤Mengawal kilauan minyak sepanjang hari
❤Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
❤Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas/foundation
❤Mengandungi light-scattering properties
❤Menjadikan make up glowing...
❤Ringan & mudah diadun pada kulit
❤Tidak nampak bercapuk/berkapur
❤Tidak menyumbat liang pori
❤Tampil segar kerana memiliki ciri penyebaran cahaya
❤Memberikan kesan yang lebih flawless,licin & sekata
::
Mary Kay Beauty Consultant
Intan Azmi
016-9924132

#marykay #marykayproducts #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaytranslucentpowder #marykaytranslucentloosepowder #marykayfoundatiom  #makeupcantik #marykaymalaysia #marykayperlis #marykayshahalam #marykayselangor #marykaykelantan #marykayterengganu #marykaylovers #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #marykaypahang #marykaymelaka #marykaykl #marykayjohor
#marykaymurah #sayajualmarykay
MARY KAY® TRANSLUCENT LOOSE POWDER . Haa! Jangan terkejut tau tengok bedak ni warna putih melepak mcm ni..jangan tertukar letak kat baby pulak..hihi.. . Kalau nak tahu, bedak ni paling senang diguna sebab sis tak perlu susah-susah 'matching'kan dengan kulit muka. Sesuai untuk semua jenis kulit & warna kulit. 😘 . 10 sebab anda perlu memiliki MK TRANSLUCENT LOOSE POWDER : . ❤Mengawal kilauan minyak sepanjang hari ❤Sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit sensitif ❤Sebagai bedak pelengkap untuk menetapkan bedak asas/foundation ❤Mengandungi light-scattering properties ❤Menjadikan make up glowing... ❤Ringan & mudah diadun pada kulit ❤Tidak nampak bercapuk/berkapur ❤Tidak menyumbat liang pori ❤Tampil segar kerana memiliki ciri penyebaran cahaya ❤Memberikan kesan yang lebih flawless,licin & sekata :: Mary Kay Beauty Consultant Intan Azmi 016-9924132 #marykay  #marykayproducts  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaytranslucentpowder  #marykaytranslucentloosepowder  #marykayfoundatiom  #makeupcantik  #marykaymalaysia  #marykayperlis  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykaykelantan  #marykayterengganu  #marykaylovers  #marykaypenang  #marykaykedah  #marykayperak  #marykaypahang  #marykaymelaka  #marykaykl  #marykayjohor  #marykaymurah  #sayajualmarykay 
🎉MAY PROMO🎉
.
GRAB
💥cleanser
💥hydrate
💥freshen
💥mask
.
FREE
🎁mini set botanical evo
🎁marykay pink sparkle bag
.
👉🏽STEP 1: CLEANSER
✔BE Cleanse  berfungsi utk Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat Dan lembut.
Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci yg berbuih satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif
.
Utk uols yg mempunyai masalah kulit akibat guna peeling produk, kami akan recommend set Botanical Effect untuk detox kulit uols ,membaiki tekstur kulit, membantu membuang sel kulit mati dan menyingkirkan semua sisa bahan kimia yg masih ada di bawah kulit anda
.
👉🏽STEP 2: MASK
✔BOTANICAL EFFECTS MASK berfungsi utk tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal
.
👉🏽STEP 3: FRESHENER
✔BOTANICAL EFFECTS FRESHEN pula datang dalam bentul botol spray. Hanya spray freshen dengan amaun secukupnya pada kapas muka dan sapu ke seluruh wajah kecuali kelopak mata dan bawah mata.
Freshen ni Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan
.
👉🏽STEP 4: HYDRATE
✔️ Tekstur Hydrate yang sangat lembut dan licin ni memang cepat menyerap pada kulit dan menjadikan kulit kita kekal seimbang. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang & Segar
.
Anis || 0145519334
.
#marykayipoh #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#TimeWise #TimeWiseMiracle #antipenuaan
#setjerawat #setjeragat #sethantaran #marykaymaypromotion #promomarykay
🎉MAY PROMO🎉 . GRAB 💥cleanser 💥hydrate 💥freshen 💥mask . FREE 🎁mini set botanical evo 🎁marykay pink sparkle bag . 👉🏽STEP 1: CLEANSER ✔BE Cleanse berfungsi utk Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat Dan lembut. Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci yg berbuih satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif . Utk uols yg mempunyai masalah kulit akibat guna peeling produk, kami akan recommend set Botanical Effect untuk detox kulit uols ,membaiki tekstur kulit, membantu membuang sel kulit mati dan menyingkirkan semua sisa bahan kimia yg masih ada di bawah kulit anda . 👉🏽STEP 2: MASK ✔BOTANICAL EFFECTS MASK berfungsi utk tanggalkan kotoran dengan lembut dan mudah ditanggalkan dengan air. Mengelupas dengan lembut dan tambahkan penghidratan. Kulit jadi licin dan sel mati tertanggal . 👉🏽STEP 3: FRESHENER ✔BOTANICAL EFFECTS FRESHEN pula datang dalam bentul botol spray. Hanya spray freshen dengan amaun secukupnya pada kapas muka dan sapu ke seluruh wajah kecuali kelopak mata dan bawah mata. Freshen ni Formula tidak-mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dari kulit. Kekalkan keseimbangan semulajadi kulit so kulit nampak berseri dan sihat. Bantu menenangkan dan melegakan kulit. Kulit rasa lembut dan licin, bersedia untuk pelembapan . 👉🏽STEP 4: HYDRATE ✔️ Tekstur Hydrate yang sangat lembut dan licin ni memang cepat menyerap pada kulit dan menjadikan kulit kita kekal seimbang. Kaya dengan kelembapan. Kulit rasa tenang & Segar . Anis || 0145519334 . #marykayipoh  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #TimeWise  #TimeWiseMiracle  #antipenuaan  #setjerawat  #setjeragat  #sethantaran  #marykaymaypromotion  #promomarykay 
Siapa nak kulit anjal seperti disuntik botox? hihi. You better try this :) No need cucuk sana sini pun!

Serum C ini kaya dengan antioksidan dan Vitamin dari sumber botanical :) Tambahan pula ia mengandungi bahan yang dikenali untuk meningkatkan penghasilan kolagen baru dan membantu mengekalkan kolagen sedia ada menyokong elastin. Wajah kembali muda berseri secara pantas! #makeuptutorial #marykayproduk #marykaymakeup #marykayklang #marykaymeru #marykaykl #marykaysgbuloh #marykaypuncakalam #marykaypuncakperdana #uitmpuncakalamstudent #uitmpuncakperdana #botox #cantikalami
Siapa nak kulit anjal seperti disuntik botox? hihi. You better try this :) No need cucuk sana sini pun! Serum C ini kaya dengan antioksidan dan Vitamin dari sumber botanical :) Tambahan pula ia mengandungi bahan yang dikenali untuk meningkatkan penghasilan kolagen baru dan membantu mengekalkan kolagen sedia ada menyokong elastin. Wajah kembali muda berseri secara pantas! #makeuptutorial  #marykayproduk  #marykaymakeup  #marykayklang  #marykaymeru  #marykaykl  #marykaysgbuloh  #marykaypuncakalam  #marykaypuncakperdana  #uitmpuncakalamstudent  #uitmpuncakperdana  #botox  #cantikalami 
LIPSTICK TRUE DIMENSION MARY KAY
.

APA BESTNYA LIPSTIK NI!??
.
Ni nak cite kelebihan true dimension ni..
.
💄Sangat sesuai untuk seseorang yang bibir kerap kering dan mengelupas . 💄Warna-warnanya melekap asli pada kulit, nampak natural dan ringan
. 💄susah nk pecah kalau jatuh! Dan bekas dia canggih cket cara bukak nya 😚 .

Berminat nak beli? Meh pm akak ye..
.
Love,
Shaf shafiqah
Your MK Beauty Consultant 📲 +60136614325

#marykaybeautyconsultantmalaysia 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycheras #marykaylovers #markayskincare #marykaycosmetic #marykaylipstik #marykaytruedimensionslipstick #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup
LIPSTICK TRUE DIMENSION MARY KAY . APA BESTNYA LIPSTIK NI!?? . Ni nak cite kelebihan true dimension ni.. . 💄Sangat sesuai untuk seseorang yang bibir kerap kering dan mengelupas . 💄Warna-warnanya melekap asli pada kulit, nampak natural dan ringan . 💄susah nk pecah kalau jatuh! Dan bekas dia canggih cket cara bukak nya 😚 . Berminat nak beli? Meh pm akak ye.. . Love, Shaf shafiqah Your MK Beauty Consultant 📲 +60136614325 #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaycheras  #marykaylovers  #markayskincare  #marykaycosmetic  #marykaylipstik  #marykaytruedimensionslipstick  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup 
Last but not least! 1 batch lg mungkin before closing bulan ni. Jom sape2 nk order. Wassap/ dm sis ya utk consult. And tq so much for your continous support syg2 😘

For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #makeupmurah #makeuplovers #tipskecantikankulit
Last but not least! 1 batch lg mungkin before closing bulan ni. Jom sape2 nk order. Wassap/ dm sis ya utk consult. And tq so much for your continous support syg2 😘 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay  #marykaykl  #makeuptips  #makeup  #marykaymalaysia  #marykaykelantan  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmarykay  #marykaymurah  #marykayoffer  #marykaymakeup  #makeupmurah  #makeuplovers  #tipskecantikankulit 
Bibir Cantik Sihat dengan Mary Kay True Dimensions Lipstick!
💄💄💄 Kelebihan True Dimension lipstick Marykay :- 💟 Tahan lama, Berkrim dan Warna yang sekata 💟 Tekstur yang riangan, halus dan licin mudah di sapu pada bibir. 💟 Dapat melembapkan bibir dan mengunci lembapan. 💟 Diperkaya dengan bahan penjagaan kulit termaju. 💟 Meratakan garis2 halus 💟 Meluncur licin apabila disapu 💟 Kepelbagaian pilihan warna yang menarik dengan formula berkekalan. 💟 Bibir tampil lebih tebal dan mengiurkan 💟 Membantu memberi perlindungan radikal bebas dan faktor faktor negatif persekitaran yang menyebabkan kedutan 💟 Dapat merawat masalah bibir sensitif.

Menarik bukan? 
Yang penting berkualiti :D 
jom ubah ke Lipstick Mary Kay 😍

Beauty Consultant Aina : 017 3874603

#marykay #marykaymakeup #marykayproducts #marykayset #marykayskincare #marykayselangor #marykayklang #marykaymalaysia #marykayfeedback #marykaylovers #marykaybeautyconsultant #mkbeautyconsultant #mkproducts #mk #marykayshahalam #makeup #mua #makeupartist #produkmakeup #skincare #timewise #melacep #sayajual #sayajualmarykay #sayabeautyconsultant #beautyconsultant #freeconsultation #lipstick #lipmate #lipstickmarykay
Bibir Cantik Sihat dengan Mary Kay True Dimensions Lipstick! 💄💄💄 Kelebihan True Dimension lipstick Marykay :- 💟 Tahan lama, Berkrim dan Warna yang sekata 💟 Tekstur yang riangan, halus dan licin mudah di sapu pada bibir. 💟 Dapat melembapkan bibir dan mengunci lembapan. 💟 Diperkaya dengan bahan penjagaan kulit termaju. 💟 Meratakan garis2 halus 💟 Meluncur licin apabila disapu 💟 Kepelbagaian pilihan warna yang menarik dengan formula berkekalan. 💟 Bibir tampil lebih tebal dan mengiurkan 💟 Membantu memberi perlindungan radikal bebas dan faktor faktor negatif persekitaran yang menyebabkan kedutan 💟 Dapat merawat masalah bibir sensitif. Menarik bukan? Yang penting berkualiti :D jom ubah ke Lipstick Mary Kay 😍 Beauty Consultant Aina : 017 3874603 #marykay  #marykaymakeup  #marykayproducts  #marykayset  #marykayskincare  #marykayselangor  #marykayklang  #marykaymalaysia  #marykayfeedback  #marykaylovers  #marykaybeautyconsultant  #mkbeautyconsultant  #mkproducts  #mk  #marykayshahalam  #makeup  #mua  #makeupartist  #produkmakeup  #skincare  #timewise  #melacep  #sayajual  #sayajualmarykay  #sayabeautyconsultant  #beautyconsultant  #freeconsultation  #lipstick  #lipmate  #lipstickmarykay 
BOTANICAL EFFECTS dari Mary Kay terbukti dpt merawat masalah kulit, mengembalikan kulit yg bersih dan sihat kepada penggunanya.
.
Cleanser dan hydrate dari set ini membantu untuk mendapatkan kembali kulit wajah yang sihat akibat breakout dari penggunaan skincare yg bermerkuri. Selamat untuk kulit paling sensitif tau!

Datang dgn 3 formula untuk kesemua jenis kulit, so xperlu risau atau keliru. Sis akan bantu anda untuk dapatkn produk yg paling sesuai untuk anda.

Nak dapatkan kulit cantik dan sihat? Just whatsapp sis tau 😉

Love, Linda
☎ 012-6434291
MK Beauty Consultant

#marykay  #marykaymalaysia  #marykaymuar #marykaybeautyconsultant  #skincare  #jdt #blackheads  #jeragat  #foundation  #lovevivy #marykayskinvigorate #marykaymakeup  #kulitputih  #marykayproducts  #flawless  #botanicaleffects
BOTANICAL EFFECTS dari Mary Kay terbukti dpt merawat masalah kulit, mengembalikan kulit yg bersih dan sihat kepada penggunanya. . Cleanser dan hydrate dari set ini membantu untuk mendapatkan kembali kulit wajah yang sihat akibat breakout dari penggunaan skincare yg bermerkuri. Selamat untuk kulit paling sensitif tau! Datang dgn 3 formula untuk kesemua jenis kulit, so xperlu risau atau keliru. Sis akan bantu anda untuk dapatkn produk yg paling sesuai untuk anda. Nak dapatkan kulit cantik dan sihat? Just whatsapp sis tau 😉 Love, Linda ☎ 012-6434291 MK Beauty Consultant #marykay   #marykaymalaysia   #marykaymuar  #marykaybeautyconsultant   #skincare   #jdt  #blackheads   #jeragat   #foundation   #lovevivy  #marykayskinvigorate  #marykaymakeup   #kulitputih   #marykayproducts   #flawless   #botanicaleffects 
Bold-not-so-bold office makeup of the day 💋
.
Hey anyway, Mary Kay lipstick ada special free gifts when you purchase 2. Free Satin Sheer Lip Balm worth RM45. Nak free consultation? Free skin spa? 😚
.
Bibi Ayshah
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
+6017-847 1504
.
#marykay #marykaymalaysia #ultimatepassionbeauty #lipstick #mattelipstick #beauty #health #selfie #boldmakeup #makeup #marykaymakeup #marykaycosmetic #instadaily #instagram #igers
Sapa ingin atasi masalah muka berjerawat? Muka kusam? Penuaan? Garis2 halus? Masalah pori terbuka? MARY KAY mempunyai skincare yg khas mengikut keperluan kulit kita dan mengikut peringkat umur dlm menyihatkan & mencantikkan kulit😍 Dapatkan nasihat beauty consultant Mary Kay untuk mengetahui skincare dan cara rawatan yg sesuai untuk wajah anda😉 Sapa yg tak ada beauty consultant lagi..boleh contact syu..Syu bagi FREE CONSULTATION OK..jgn risau tak beli pun tak ape..yang penting cara penjagaan wajah yg betul dan skincare apa yg sesuai utk wajah kita.
.
.
BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘
.
Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️
.
🌹SYUHADA NABILAH🌹
📞--019-3803231--
.
.#marykaymalaysia#marykayindependentbeautyconsultant#marykayskincare#marykaymakeup#marykaykualaselangor#marykaysungaibulohjeram#freeconsultation#peluangbisnes#jomsihatcantik#rawatkulitbermasalah#botanicaleffect#timewise#mkmen
Sapa ingin atasi masalah muka berjerawat? Muka kusam? Penuaan? Garis2 halus? Masalah pori terbuka? MARY KAY mempunyai skincare yg khas mengikut keperluan kulit kita dan mengikut peringkat umur dlm menyihatkan & mencantikkan kulit😍 Dapatkan nasihat beauty consultant Mary Kay untuk mengetahui skincare dan cara rawatan yg sesuai untuk wajah anda😉 Sapa yg tak ada beauty consultant lagi..boleh contact syu..Syu bagi FREE CONSULTATION OK..jgn risau tak beli pun tak ape..yang penting cara penjagaan wajah yg betul dan skincare apa yg sesuai utk wajah kita. . . BERMINATT? NAK TAU LEBIH DETAIL? INFO MENGENAI KERJAYA MARY KAY?? CONTACT SYU OK..SYU BAGI FREE CONSULTATION 😘😘😘 . Your Mary Kay INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT❤️ . 🌹SYUHADA NABILAH🌹 📞--019-3803231-- . .#marykaymalaysia #marykayindependentbeautyconsultant #marykayskincare #marykaymakeup #marykaykualaselangor #marykaysungaibulohjeram #freeconsultation #peluangbisnes #jomsihatcantik #rawatkulitbermasalah #botanicaleffect #timewise #mkmen 
#throwback
Bersama power patners iolls 💪🏽💪🏽
Good Job all.. stay focus for next GOAL👏🏼👏🏼
#beautyconsultantmarykay #marykaymakeup #skincareclass #marykaylover #marykaypasirputeh
Kulit breakout akibat kosmetik merbahaya? 
Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Add colour on your day ♥♥ Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Semi-Matte Gel Lipstick✨
.
💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
Berminat? Hubungi saya segera

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #lipstickmarykay #mattelipstick #mua #sayanakcantik #makeupmalaysia #makeuporiginal #bazarpaknil #muaterengganu #aaisyahdhiarana #ruangrezekihanania
Semi-Matte Gel Lipstick✨ . 💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . Berminat? Hubungi saya segera Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #lipstickmarykay  #mattelipstick  #mua  #sayanakcantik  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #bazarpaknil  #muaterengganu  #aaisyahdhiarana  #ruangrezekihanania 
Assalamualaikum 😊😊 Selamat pagi korang..Banyakkan skincare mary kay..Kenapa banyak sangat?
.
Haaa, dalam Mary Kay tiada istilah one skincare for all skin. 
Kenapa? sebab setiap skin memerlukan keperluan yang berbeza beza, malah setiap skin itu sndri berbeza beza, ada yang kering  ada yang berminyak, ada yang normal. Ada yang alami masalh jerawat, ade yang berjeragat  ada yang liang pori besar dan sebagainya
.

Jadi Mary Kay mengeluarkan pelbagai jenis formula dan rumusan untuk memenuhi jenis dan keperluan skin yang berbeza beza ni. And sbb tu jugak amat penting untuk beli dari consultant yang diiktiraf sahaja supaya anda menggunakan formula yang betul untuk skin anda semua!
.

Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi sy sekarang! ❤
.

Aini
01116120317
Mary Kay Beauty consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayshahalam #marykaysgbuloh #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykayskinvigorate #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #ilovemarykayproduk #cantikdenganmarykay
Assalamualaikum 😊😊 Selamat pagi korang..Banyakkan skincare mary kay..Kenapa banyak sangat? . Haaa, dalam Mary Kay tiada istilah one skincare for all skin. Kenapa? sebab setiap skin memerlukan keperluan yang berbeza beza, malah setiap skin itu sndri berbeza beza, ada yang kering ada yang berminyak, ada yang normal. Ada yang alami masalh jerawat, ade yang berjeragat ada yang liang pori besar dan sebagainya . Jadi Mary Kay mengeluarkan pelbagai jenis formula dan rumusan untuk memenuhi jenis dan keperluan skin yang berbeza beza ni. And sbb tu jugak amat penting untuk beli dari consultant yang diiktiraf sahaja supaya anda menggunakan formula yang betul untuk skin anda semua! . Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi sy sekarang! ❤ . Aini 01116120317 Mary Kay Beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykaysgbuloh  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykayskinvigorate  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #ilovemarykayproduk  #cantikdenganmarykay 
Live every moment. Love every memory. This is your love story. Thinking of Love™ Eau de Parfum was created with notes to inspire romantic moments and memories. Wear it on his birthday, Valentine's Day, your anniversary or any day you want to make extraordinary. And when it's time to go, spritz Thinking of Love™ Eau de Parfum on his pillow or on a love note. The fresh, floral, woody notes will have you always on his mind.
.
📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya
Wani
0194184687
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Live every moment. Love every memory. This is your love story. Thinking of Love™ Eau de Parfum was created with notes to inspire romantic moments and memories. Wear it on his birthday, Valentine's Day, your anniversary or any day you want to make extraordinary. And when it's time to go, spritz Thinking of Love™ Eau de Parfum on his pillow or on a love note. The fresh, floral, woody notes will have you always on his mind. . 📲Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya Wani 0194184687 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
So proud of this little girl! She just graduated👨‍🎓 Kindergarten ❤️☺️
So proud of this little girl! She just graduated👨‍🎓 Kindergarten ❤️☺️
Nak muka nampak berseri mesti lah kene apply blusher kan baru lah berserikan.. Yang mana satu fav uolls♥♥♥? Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp saya,
Atikah 0175357554
Marykay beauty consultant

Free consultation ✅
Free postage ✅
Free sample ✅
Budget ? Meh pm tikah laju laju .

#marykaykualakangsar
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymanong #marykayperak #botanicaleffect #marykaymakeup #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayset #raya2017
Nak muka nampak berseri mesti lah kene apply blusher kan baru lah berserikan.. Yang mana satu fav uolls♥♥♥? Nak tahu lebih lanjut? Whatsapp saya, Atikah 0175357554 Marykay beauty consultant Free consultation ✅ Free postage ✅ Free sample ✅ Budget ? Meh pm tikah laju laju . #marykaykualakangsar  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaymanong  #marykayperak  #botanicaleffect  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeauty  #marykayset  #raya2017 
Wah.. byk yg order set botanical bulan ni. Haruslahh. Semakin ramai yg sedar kepentingan kulit yg sihat kan. Bila kulit sihat pastilah akan flawless!! 😘
.
SET BOTANICAL EFFECTS
UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG
.
Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan!
.
Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing
.
Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda
.
Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak
.

Pada yang;

1 - Jerawat sangat banyak
2 - Kulit terlalu kering/berminyak
3 - Oily dekat T-zone
4 - Liang pori besar
5 - Banyak whitehead/blackhead
6 - Muka gelap kesan sunburn
7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk
.
Botanical Effects paling sesuai utk awak!
.
Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat
.
My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau.
.
Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat  utk mineral-based international brand. Awesome!
.
Nak consultation just Whatsapp ya😘
.
San - 0182409293
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup#marykaymuslihah#marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#masalahtonatidaksekata#marykayskincare#masalahkulitkusam
Wah.. byk yg order set botanical bulan ni. Haruslahh. Semakin ramai yg sedar kepentingan kulit yg sihat kan. Bila kulit sihat pastilah akan flawless!! 😘 . SET BOTANICAL EFFECTS UNTUK PENJAGAAN KULIT SEIMBANG . Ramai yg mengadu skincare yg dorang pakai takde kesan especially local products, even worst jerawat semakin tumbuh mcm cendawan! . Yg ramai tak sedar, set yg diambil mungkin tak khusus kepada jenis kulit masing-masing . Sbb itu, Mary Kay adalah yg terbaik. Set Botanical Effects ada 3 jenis ikut kesesuaian kulit anda . Kering, Normal, Kombinasi, atau Berminyak . Pada yang; 1 - Jerawat sangat banyak 2 - Kulit terlalu kering/berminyak 3 - Oily dekat T-zone 4 - Liang pori besar 5 - Banyak whitehead/blackhead 6 - Muka gelap kesan sunburn 7 - Kulit rosak sbb salah pakai produk . Botanical Effects paling sesuai utk awak! . Tak wajib ambil set, boleh ambil loose. Tapi highly recommended ambil set sbb setiap item membantu satu sama lain utk hasilkan kulit yg sihat . My favourite item dalam set ni semestinya BOTANICAL MASK!! bersih & segar sgt muka lepas pki botanical mask! Jerawat pun xde naik dah tau. . Tahan penggunaan sehingga 6 bulan, jimat utk mineral-based international brand. Awesome! . Nak consultation just Whatsapp ya😘 . San - 0182409293 . #MaryKay #marykaykl  #masalahkulit  #nakcantik #kulitflawlessgebu #marykaykedah  #marykaykuantan #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayuthm #marykayuum #marykaymakeup #marykaymuslihah #marykaymalaysia #marykaypromotion #marykaytimewise #marykaymalacepplusset #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #timewisemiracle #malacepplusultimateserum #marykayloosepowder #mascarawaterproof #nakcantik #lispticksmarykay #masalahtonatidaksekata #marykayskincare #masalahkulitkusam 
Wuuu.. Hari ni sis nak share tips untuk dapatkan bibir yang menarik dan lembap sepanjang hari...
.

Sebelum sapu foundation, apply lip balm dulu.. So masa uolls pakai makeup tu, lip balm dah meresap pada bibir..
.

Okay, mula-mula apply lipstick kegemaran uolls then, tekapkan bibir uolls dekat tisu.. Jangan sampai lipstick terpadam.. Tekap perlahan sahaja.. Then, apply lapisan yang kedua.. Lepas tu sapukan lip gloss.. Siap.. 😉
.

Mary Kay Nourishine Plus Lip Gloss ni akan membekalkan kelembapan sepanjang hari.. So bibir akan kelihatan lembap dab sihat .
Selain itu, shimmer pada lip gloss ini akan menonjolkan bibir uolls agar kelihatan lebih menarik tau and also looks fancy.. 😍
.
.
Saffa
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
WhatsApp:0177381297
♡enriching woman's life♡
.
.
#lipgloss #lips #makeup #bibirlembap #bibirsihat #bibir #pelembapbibir #bibirmenarik #marykaylipgloss #marykaymakeup #makeup #lips #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #jommakeup #fancylips #makeup #makeuptips #tipmakeup #marykayproducts
Wuuu.. Hari ni sis nak share tips untuk dapatkan bibir yang menarik dan lembap sepanjang hari... . Sebelum sapu foundation, apply lip balm dulu.. So masa uolls pakai makeup tu, lip balm dah meresap pada bibir.. . Okay, mula-mula apply lipstick kegemaran uolls then, tekapkan bibir uolls dekat tisu.. Jangan sampai lipstick terpadam.. Tekap perlahan sahaja.. Then, apply lapisan yang kedua.. Lepas tu sapukan lip gloss.. Siap.. 😉 . Mary Kay Nourishine Plus Lip Gloss ni akan membekalkan kelembapan sepanjang hari.. So bibir akan kelihatan lembap dab sihat . Selain itu, shimmer pada lip gloss ini akan menonjolkan bibir uolls agar kelihatan lebih menarik tau and also looks fancy.. 😍 . . Saffa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia WhatsApp:0177381297 ♡enriching woman's life♡ . . #lipgloss  #lips  #makeup  #bibirlembap  #bibirsihat  #bibir  #pelembapbibir  #bibirmenarik  #marykaylipgloss  #marykaymakeup  #makeup  #lips  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #jommakeup  #fancylips  #makeup  #makeuptips  #tipmakeup  #marykayproducts 
Masih cuci muka gunakan jari?Byk yg anda telah rugi🤔🤔
Say YES to SKINVIGORATE!! ✔✔
.
Skinvigorate Mary kay Sangat memahami kehendak semua sebagai wanita? 
Kenapa? Sebab boleh digunakan bila2 masa dan membuatkan kita rasa seolah-olah di spa!! Best kan? 😍 
Sebab setiap kali cuci muka kita akan dapat mencuci dengan bersih! Kelebihan skinvigorate :
.
🌸Menanggalkan & membersihkan 85% makeup lebih baik dari guna jari.
🌸membuang sel kulit mati pada lapisan atas kulit
🌸 Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
🌸membuang kotoran yang tersumbat dalam pori
🌸membuang white head dan black head terutama di kawasan hidung!!! Bestkan? 
X rugi grab satu sebab boleh pakai lama dan setiap masa! 😘
.
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#kulitbebasbahankimia #mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam #marykayjalankebunklang #sayapakaisayajual #kulitputihgebu #marykay #marykaymascara #klang #bukitnaga #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaybandarbotanicklang #marykaymalaysia #shahalam #marykaybukitnagashahalam #mkcareer #marykaypelabuhanklang
Masih cuci muka gunakan jari?Byk yg anda telah rugi🤔🤔 Say YES to SKINVIGORATE!! ✔✔ . Skinvigorate Mary kay Sangat memahami kehendak semua sebagai wanita? Kenapa? Sebab boleh digunakan bila2 masa dan membuatkan kita rasa seolah-olah di spa!! Best kan? 😍 Sebab setiap kali cuci muka kita akan dapat mencuci dengan bersih! Kelebihan skinvigorate : . 🌸Menanggalkan & membersihkan 85% makeup lebih baik dari guna jari. 🌸membuang sel kulit mati pada lapisan atas kulit 🌸 Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil 🌸membuang kotoran yang tersumbat dalam pori 🌸membuang white head dan black head terutama di kawasan hidung!!! Bestkan? X rugi grab satu sebab boleh pakai lama dan setiap masa! 😘 . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #kulitbebasbahankimia  #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebunklang  #sayapakaisayajual  #kulitputihgebu  #marykay  #marykaymascara  #klang  #bukitnaga  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaybandarbotanicklang  #marykaymalaysia  #shahalam  #marykaybukitnagashahalam  #mkcareer  #marykaypelabuhanklang 
Jika anda adalah wanita yang mengimpikan gincu bibir yang melembapkan dan berasa lembut, atau fashionista yang suka menghiaskan diri dengan warna bibir yang kaya dan tulen, True Dimension Lipstick adalah pilihan yang tepat!
.
Kenapa perlu pilih True Dimension?
💋 kerana ia mempunyai ramuan penjagaan kulit yang canggih, formula ini melicinkan garis-garis halus dan melengkapkan penampilan bibir yang menawan
💋 ia membekalkan bibir dengan lembapan dengan serta-merta dan memberikan keselesaan yang berterusan
💋 ia menjanakan warna yang tulen, berseri dan terdapat dalam pelbagai warna yang menarik
💋 bekas yang bergaya dengan tekan pada butang di atas! EXCLUSIVE 😍
.
CODE : FIRECRACKER
.
Nak lipstick party? Jom set free make up class bersama saya
.
..
Anis || 0145519334
Beauty Consultant
.
#marykay #marykayshahalam #marykayselangor #lipstick #marykaymalaysia #marykaymakeup#marykayproducts #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #lipstick #mattelipstick #makeup #mua #sayanakcantik #beautiful #woman #ootd #makeupmalaysia #makeuporiginal #marykaygombak #marykayperak #marykayterengganu #marykaysabah #bebasmerkuri
Jika anda adalah wanita yang mengimpikan gincu bibir yang melembapkan dan berasa lembut, atau fashionista yang suka menghiaskan diri dengan warna bibir yang kaya dan tulen, True Dimension Lipstick adalah pilihan yang tepat! . Kenapa perlu pilih True Dimension? 💋 kerana ia mempunyai ramuan penjagaan kulit yang canggih, formula ini melicinkan garis-garis halus dan melengkapkan penampilan bibir yang menawan 💋 ia membekalkan bibir dengan lembapan dengan serta-merta dan memberikan keselesaan yang berterusan 💋 ia menjanakan warna yang tulen, berseri dan terdapat dalam pelbagai warna yang menarik 💋 bekas yang bergaya dengan tekan pada butang di atas! EXCLUSIVE 😍 . CODE : FIRECRACKER . Nak lipstick party? Jom set free make up class bersama saya . .. Anis || 0145519334 Beauty Consultant . #marykay  #marykayshahalam  #marykayselangor  #lipstick  #marykaymalaysia  #marykaymakeup #marykayproducts  #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #lipstick  #mattelipstick  #makeup  #mua  #sayanakcantik  #beautiful  #woman  #ootd  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #marykaygombak  #marykayperak  #marykayterengganu  #marykaysabah  #bebasmerkuri 
New Semi-Matte Finish ✨
CODE : POWERFUL PINK
.
💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. ..
..
Anis || 0145519334
Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaybera#marykaypahang #marykayraub#marykaypekanpahang #uitmjengka#skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin#marykayjengka#marykaykualalipis #pobling#blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam#Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads#tutorialmakeup #marykaypuncakalam#marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick#marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
New Semi-Matte Finish ✨ CODE : POWERFUL PINK . 💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. .. .. Anis || 0145519334 Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera #marykaypahang  #marykayraub #marykaypekanpahang  #uitmjengka #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan.
✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.
✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.
✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah.
✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan.
✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. ✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty.
✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah.
✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah.
Setiap pembungkusan terdpt :-
1. Peranti / device
2. 2 kepala berus
3. 2 biji bateri AA
3. Buku manual

Love, Noraziela 💋 💋 💋 
018-3235051 
#marykaymalaysia 
#marykaybeautyconsltant 
#marykaykl 
#marykayskincare 
#marykaymakeup 
#marykayklcc
Apa itu 'Skinvigorate Brush?' ✅ Ia adalah peranti pembersih wajah yg mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. ✅ 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. ✅ Kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. ✅ Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif krn berusnya yang sgt lembut pada wajah. ✅ Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. ✅ Mempunyai butang 'On & Off' juga butang utk kawal tahap kelajuan. ✅ Sgt sesuai utk anda yg tiada masa atau nak cepat, penggunaan berus pencuci skinvigorate ini hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Anda cuma tekan butang 'On' & pilih tahap kelajuan dan lalukan berus ini ke keseluruhan wajah. Jimat masa & tenaga bukan? ✅ Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. ✅ Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan. Hanya beli berus pengganti shj. Berus pengganti juga ada dijual berasingan. ✅ Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. ✅ Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. ✅ Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda beli Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA 3. Buku manual Love, Noraziela 💋 💋 💋 018-3235051 #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsltant  #marykaykl  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykayklcc 
Assalamualaikum guyss!!! salam jumaat😊

hai ,,wani seorang perunding keacantikan yang akan memberi segala maklumat tentang kulit,penjagaan kulit yang sesuai mengikut keperluan kulit masing-masing. Wani juga ada buat skincare class FREE tau untuk area wani yang berdekatan #kualakangsar. Untuk rasa produk Mary Kay sendiri. Berminat? jom buat temu janji dengan wani. 📲019-4184687
wani
Perunding Kecantikan Anda

#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Assalamualaikum guyss!!! salam jumaat😊 hai ,,wani seorang perunding keacantikan yang akan memberi segala maklumat tentang kulit,penjagaan kulit yang sesuai mengikut keperluan kulit masing-masing. Wani juga ada buat skincare class FREE tau untuk area wani yang berdekatan #kualakangsar . Untuk rasa produk Mary Kay sendiri. Berminat? jom buat temu janji dengan wani. 📲019-4184687 wani Perunding Kecantikan Anda #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Upbeat™ Eau de Toilette
.
🐣 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal yang berkilauan.
🐣 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang sambutan perayaan.
.
🌟 The Backbeat
Jasmine rose, muguet dan wild honeysuckle menyuntikkan suatu rasa manis yang berbeza pada wangian yang bertenaga ini.
Ia menyinarkan elemen sensualiti, feminin dan semangat untuk bergerak mengikut rentak.
🌟 The Finish
Patchouli, skin musk, amber dan agarwood bergabung untuk melahirkan emosi yang sempurna untuk berparti.
.
📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya
Wani
019-4184687
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal #woman #malaysia #skincare #perfumemalaysia #marykayperfume
Upbeat™ Eau de Toilette . 🐣 Haruman unik ini tampil dengan pecahan beri merah, Sweet Nectarin, dan epal yang berkilauan. 🐣 Wangian harum ini mampu meransang semangat dan melahirkan rasa keterujaan untuk kekal riang sepanjang sambutan perayaan. . 🌟 The Backbeat Jasmine rose, muguet dan wild honeysuckle menyuntikkan suatu rasa manis yang berbeza pada wangian yang bertenaga ini. Ia menyinarkan elemen sensualiti, feminin dan semangat untuk bergerak mengikut rentak. 🌟 The Finish Patchouli, skin musk, amber dan agarwood bergabung untuk melahirkan emosi yang sempurna untuk berparti. . 📲 Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi saya Wani 019-4184687 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #perfumemalaysia  #marykayperfume 
Love at first blush💖

For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #makeupmurah #makeuplovers #tipskecantikankulit
. .

Hello beautiful! . .

GOOD 😊 MORNING!
☁✨✨☁✨✨☁
✨✨✨✨✨✨✨
✨✨✨✨✨✨✨
☁✨✨✨✨✨☁
☁☁✨✨✨☁☁
☁☁☁✨☁☁☁
🌻 MY SUNSHINE .

#marykaybeautyconsultant #Marykayskincare #marykay #marykaymakeup #marykayputrajaya #marykaysanah #marykaykajang #marykaylove #natural #Flawless #freegift #freepostage #malaysianbeauty #unisza#pobling #skinaesthetic
Bagaimana nak dapatkan sabun yang wangi dan best serta boleh digunakan untuk mencukur? 🤔

Mestilah dari Mary Kay! Set penjagaan badan ini wangi sangat lepas tu dah la warna pink 😬 comel je. 💕

So, apa yang kita dapat dari set ni? .
1️⃣ 2-in-1 Body Wash & Shave 💖 Formula gel tumbuhan unik ini menyegar, membersih dan melicinkan kulit
💖 Menawarkan gabungan pembersih dan krim pencukur dalam satu produk
💖 Banyak buih!

2️⃣ Hydrating Lotion
💖 Melembap sehingga 10 jam 💖 Haruman yang menyegarkan 💖 Melembut dan melicinkan kulit. 
HAA! Best tak? Sesuai sangat laaa kalau yang baru nak kawin tu... Takpun leh buat hantaran kawin! 🙉

#marykayskincare
#marykaybeautyconsultant
#marykaylovers
#marykaykualalumpur
#marykayproduk
#marykaymakeup
#marykaykosmetik
#marykayconsultant
#marykaybeautyconsultantmalaysia
Bagaimana nak dapatkan sabun yang wangi dan best serta boleh digunakan untuk mencukur? 🤔 Mestilah dari Mary Kay! Set penjagaan badan ini wangi sangat lepas tu dah la warna pink 😬 comel je. 💕 So, apa yang kita dapat dari set ni? . 1️⃣ 2-in-1 Body Wash & Shave 💖 Formula gel tumbuhan unik ini menyegar, membersih dan melicinkan kulit 💖 Menawarkan gabungan pembersih dan krim pencukur dalam satu produk 💖 Banyak buih! 2️⃣ Hydrating Lotion 💖 Melembap sehingga 10 jam 💖 Haruman yang menyegarkan 💖 Melembut dan melicinkan kulit. HAA! Best tak? Sesuai sangat laaa kalau yang baru nak kawin tu... Takpun leh buat hantaran kawin! 🙉 #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykaykualalumpur  #marykayproduk  #marykaymakeup  #marykaykosmetik  #marykayconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia 
'Make Up Saya Selalu BERCAPUK!'
:
Awak pakai Foundation primer tak?
:
Tidak.
:
Haaaa
:
Sapukan wajah dengan Foundation Primer
:
Kalau nak kulit yang flawless step ni adalah wajib!
:
Foundation Primer ni adalah rahsia artis-artis yang berwajah flawless.
:
Ibarat kanvas kepada kulit anda.
.
Sebab primer ni adalah alas kepada Liquid Foundation yang akan kite pakai nanti
:
Dalam masa yang sama, bahan-bahan aktif dalam primer ni akan mengurangkan garis2 halus or kedut, mengurangkan kesan pori-pori n parut-parut or cela yang lain pada wajah kite.
:
Sebab tu lepas pakai foundation dah tak nampak dah cela-cela tu lagi.
:
Selain tu Foundation Primer Mary Kay ni jugak membuatkan kulit kita rasa lebih lembut.
:
Takut rase berat kat muka?
:
Jangan risau sebab Foundation Primer Mary Kay ni berupa gel berpaten, bebas minyak n sangat ringan!
:
Need Beauty Consultant?
.
💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#kulitbebasbahankimia #mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam #marykayjalankebunklang #sayapakaisayajual #kulitputihgebu #marykay #marykaymascara #klang #bukitnaga #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #bandarputera #kgjawa #marykaybandarbotanicklang #marykaymalaysia #shahalam #marykaybukitnagashahalam #mkcareer #marykaypelabuhanklang
'Make Up Saya Selalu BERCAPUK!' : Awak pakai Foundation primer tak? : Tidak. : Haaaa : Sapukan wajah dengan Foundation Primer : Kalau nak kulit yang flawless step ni adalah wajib! : Foundation Primer ni adalah rahsia artis-artis yang berwajah flawless. : Ibarat kanvas kepada kulit anda. . Sebab primer ni adalah alas kepada Liquid Foundation yang akan kite pakai nanti : Dalam masa yang sama, bahan-bahan aktif dalam primer ni akan mengurangkan garis2 halus or kedut, mengurangkan kesan pori-pori n parut-parut or cela yang lain pada wajah kite. : Sebab tu lepas pakai foundation dah tak nampak dah cela-cela tu lagi. : Selain tu Foundation Primer Mary Kay ni jugak membuatkan kulit kita rasa lebih lembut. : Takut rase berat kat muka? : Jangan risau sebab Foundation Primer Mary Kay ni berupa gel berpaten, bebas minyak n sangat ringan! : Need Beauty Consultant? . 💋suhainaatmk | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #kulitbebasbahankimia  #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebunklang  #sayapakaisayajual  #kulitputihgebu  #marykay  #marykaymascara  #klang  #bukitnaga  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #bandarputera  #kgjawa  #marykaybandarbotanicklang  #marykaymalaysia  #shahalam  #marykaybukitnagashahalam  #mkcareer  #marykaypelabuhanklang 
Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs

Tentu anda tertanya tanya kan apa perbezaan losyen kaki ini daripada losyen losyen yang lain kan?

Teksturnya yg sungguh ringan,tidak berminyak  seperti losyen biasa di pasaran .Malahan ianya tidak melekit dan sungguh selesa di pakai pada bahagian badan yang lain juga.
📌Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki.
📌Melembapkan tapak kaki dan kaki
📌 Sangat ideal untuk hari-hari yang sibuk di mana anda perlu berjalan ke sana ke mari.

Manfaat dan Keistimewaannya :
🔑Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki
🔑 Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta

BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA?
🔖 Bahan-bahan utama di dalamnya bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki

Ekstrak Daun Rosmarinus Officinalis (Rosemary) ➡️Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran.
➡️Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit

BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSINYA
🍀Ekstrak Kulit Kayu Salix Alba (Willow)
➡️Agen Astringen: Bertindak lembut sebagai astringen.
🍀Ekstrak Kulit Kayu Betula Alba
➡️Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (kulit kelihatan lebih lembut, lebih halus, dsb)
🍀Gliserin
➡️Pelembap/Penghidrat: Membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan meningkatkan dan menyimpan lembapan.

#marykayskincare
#marykaybeautyconsultant
#marykaylovers
#marykaykualalumpur
#marykayproduk
#marykaymakeup
#marykaykosmetik
#marykayconsultant
#marykaybeautyconsultantmalaysia
Mint Bliss Energizing Lotion for Feet & Legs Tentu anda tertanya tanya kan apa perbezaan losyen kaki ini daripada losyen losyen yang lain kan? Teksturnya yg sungguh ringan,tidak berminyak seperti losyen biasa di pasaran .Malahan ianya tidak melekit dan sungguh selesa di pakai pada bahagian badan yang lain juga. 📌Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki. 📌Melembapkan tapak kaki dan kaki 📌 Sangat ideal untuk hari-hari yang sibuk di mana anda perlu berjalan ke sana ke mari. Manfaat dan Keistimewaannya : 🔑Ramuan pudina sejuk dengan bahan-bahan utama yang berkhasiat bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki 🔑 Melembapkan kaki yang keletihan dan membantu menyegarkannya dengan serta merta BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA? 🔖 Bahan-bahan utama di dalamnya bertindak menyegarkan dan melegakan seluruh bahagian kaki Ekstrak Daun Rosmarinus Officinalis (Rosemary) ➡️Antioksidan: Bahan ini, yang juga dikenali sebagai pemusnah radikal bebas, berkesan melindungi kulit daripada kesan-kesan negatif akibat radikal bebas dari persekitaran. ➡️Agen Penyegar: Terkenal dengan ciri-ciri yang mampu menenangkan dan melegakan kulit BAHAN-BAHAN UTAMA & FUNGSINYA 🍀Ekstrak Kulit Kayu Salix Alba (Willow) ➡️Agen Astringen: Bertindak lembut sebagai astringen. 🍀Ekstrak Kulit Kayu Betula Alba ➡️Perapi: Memperbaiki penampilan kulit (kulit kelihatan lebih lembut, lebih halus, dsb) 🍀Gliserin ➡️Pelembap/Penghidrat: Membantu menormalkan dan menghaluskan kulit dengan meningkatkan dan menyimpan lembapan. #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykaykualalumpur  #marykayproduk  #marykaymakeup  #marykaykosmetik  #marykayconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia 
Tugas beauty consultant bukan mudah tau... .

Sebabnya kami bukan seller yg kbanyakn
dah jual, trus tggalkan anda terkontang kanting... .

Tugas kami, ajar anda cara jaga muka dgn teknik yg betul, observe ur skin week by week, lebih2 lgi skin yg dah dirosakkan product sblm2 ni yg anda pernah pakai... .

Nak layan rengekkan, kesedihan anda.. Bagi semangat supaya anda jgn give up..
Kami tk nk anda rasa tidak berbaloi melabur unt penjagaan muka anda.. .

Kami dahulu pn pernah! pernah lalui liku-liku & masa-masa susah yg anda rasa skrg... Jika kami boleh.. anda pn boleh... Kami akan guide sampai uolls berjaya .... .

satu je sya harapkan... Sebuah KESABARAN dri anda... Itu je...SABAR..SABAR ITU INDAH .

Berikan sedikit ruang bkn untuk saya..
bkn utk product tapi utk diri anda sendiri unt sabar & bertenang... Let urself show the result.. Haaa, jdi pakar motivasi kejap .... .

feel free to contact me as yours beauty consultants 😉 .

Yours beauty consultant,
Syafiqah
013-515 5973 .

#healthyskin #marykaymalaysia #marykay #marykaymakeup #marykayproducts #marykaykedah #marykaycosmetics #marykayconsultant #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #skincare #makeup #uum #uumisthebest #uumsintok #customersatisfaction #beautyconsultant #skincare #flawless #jomjadicantik #perundingkecantikan #penjagaankulit #glowing #kulitsihat #kulitjerawat #kulitmulus #kulitcantik #kulitkusam #terapiinstagram #supplemen
Tugas beauty consultant bukan mudah tau... . Sebabnya kami bukan seller yg kbanyakn dah jual, trus tggalkan anda terkontang kanting... . Tugas kami, ajar anda cara jaga muka dgn teknik yg betul, observe ur skin week by week, lebih2 lgi skin yg dah dirosakkan product sblm2 ni yg anda pernah pakai... . Nak layan rengekkan, kesedihan anda.. Bagi semangat supaya anda jgn give up.. Kami tk nk anda rasa tidak berbaloi melabur unt penjagaan muka anda.. . Kami dahulu pn pernah! pernah lalui liku-liku & masa-masa susah yg anda rasa skrg... Jika kami boleh.. anda pn boleh... Kami akan guide sampai uolls berjaya .... . satu je sya harapkan... Sebuah KESABARAN dri anda... Itu je...SABAR..SABAR ITU INDAH . Berikan sedikit ruang bkn untuk saya.. bkn utk product tapi utk diri anda sendiri unt sabar & bertenang... Let urself show the result.. Haaa, jdi pakar motivasi kejap .... . feel free to contact me as yours beauty consultants 😉 . Yours beauty consultant, Syafiqah 013-515 5973 . #healthyskin  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymakeup  #marykayproducts  #marykaykedah  #marykaycosmetics  #marykayconsultant  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #makeup  #uum  #uumisthebest  #uumsintok  #customersatisfaction  #beautyconsultant  #skincare  #flawless  #jomjadicantik  #perundingkecantikan  #penjagaankulit  #glowing  #kulitsihat  #kulitjerawat  #kulitmulus  #kulitcantik  #kulitkusam  #terapiinstagram  #supplemen 
Salam Jumaat semua. Jangan lupa sebelum keluar pakai Lipstick MATTE dari Mary Kay okay. Lipstick pun ada kelebihan dia yang tersendiri. 
MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick. Jom bergaya di hari raya nanti bersama semi-matte pasti anda bertambah2 ceria dan menawan.

Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 👉🏻Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir
👉🏻Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona
👉🏻Formula yang lembut seumpama baldu
👉🏻Memberikan kesan fokus lembut
👉🏻Melembapkan bibir
👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif
👉Warna yang sangat cantik dan pastinya dapat memberikan hasil yang sangat Wow. 
Nak mencuba Gincu bibir keluaran terbaru MaryKay ini?

Cepat hubungi saya untuk temujanji kelas kecantikan anda! Atau dapatkan segera supaya anda dapat memakainya pada setiap hari. 
Beauty Consultant Mary Kay : 017 3874603 
#marykay #marykaymakeup #marykayselangor #marykayklang #MaryKayMalaysia #marykayproduk #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycleanser #marykayproducts #marykaylovers #marykayfeedback #marykaybeautyconsultant #marykayproducts #marykaylipsticks #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmarykay #beautyproduct #skincare #beautyconsultantmarykay #lipstick #lipmate #beautyconsultant #pencucimuka #visitmyigshop #cleansermarykay #foundation
Salam Jumaat semua. Jangan lupa sebelum keluar pakai Lipstick MATTE dari Mary Kay okay. Lipstick pun ada kelebihan dia yang tersendiri. MaryKay Gel Semi-Matte Lipstick. Jom bergaya di hari raya nanti bersama semi-matte pasti anda bertambah2 ceria dan menawan. Warna yang tahan lama! Tekstur gel yang selesa! Gincu yang pastinya bibirmu cintai!! 👉🏻Gincu gel yang memberikan kebaikan pemakaian tahan lama TANPA mengeringkan bibir 👉🏻Rona berpigmen yang tinggi menawarkan warna yang mempersona 👉🏻Formula yang lembut seumpama baldu 👉🏻Memberikan kesan fokus lembut 👉🏻Melembapkan bibir 👉🏻Sesuai untuk kulit sensitif 👉Warna yang sangat cantik dan pastinya dapat memberikan hasil yang sangat Wow. Nak mencuba Gincu bibir keluaran terbaru MaryKay ini? Cepat hubungi saya untuk temujanji kelas kecantikan anda! Atau dapatkan segera supaya anda dapat memakainya pada setiap hari. Beauty Consultant Mary Kay : 017 3874603 #marykay  #marykaymakeup  #marykayselangor  #marykayklang  #MaryKayMalaysia  #marykayproduk  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycleanser  #marykayproducts  #marykaylovers  #marykayfeedback  #marykaybeautyconsultant  #marykayproducts  #marykaylipsticks  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmarykay  #beautyproduct  #skincare  #beautyconsultantmarykay  #lipstick  #lipmate  #beautyconsultant  #pencucimuka  #visitmyigshop  #cleansermarykay  #foundation 
KATAKAN TIDAK PADA BULU MATA PALSU 🙅🏿
Macam mana nak dapatkan bulu mata yang cantik, lebat dan panjang serta sihat?
.
1️⃣ Lash Primer
🔸 Menambahkan kelebatan bulu mata dan mencipta bulu mata yang tampak lebih panjang dengan serta-merta
🔸Berus Dwi-Fungsi direka khas dengan menggabungkan gentian kapas dan nilon untuk menyalut dan menyikat bulu mata
🔸Mengukuh dan merapikan bulu mata
🔸Melentikkan bulu mata dan membantu lentikan bulu mata kekal lebih lama
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Diha
.
Ms Diha 🇲🇾
019-2301984
Beauty Consultant MK®
.
#marykay 
#marykaymysg
#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant
#marykaymalaysia 
#marykaykosmetik 
#marykaylife
#marykayskincare 
#marykayproducts 
#marykay
#makeup 
#makeupmalaysia 
#makeuporiginal
#woman 
#malaysia 
#skincare 
#beautiful 
#makeup
#makeupartist 
#mua 
#muamalaysia 
#mascara
#marykaymascara
KATAKAN TIDAK PADA BULU MATA PALSU 🙅🏿 Macam mana nak dapatkan bulu mata yang cantik, lebat dan panjang serta sihat? . 1️⃣ Lash Primer 🔸 Menambahkan kelebatan bulu mata dan mencipta bulu mata yang tampak lebih panjang dengan serta-merta 🔸Berus Dwi-Fungsi direka khas dengan menggabungkan gentian kapas dan nilon untuk menyalut dan menyikat bulu mata 🔸Mengukuh dan merapikan bulu mata 🔸Melentikkan bulu mata dan membantu lentikan bulu mata kekal lebih lama . Sebarang pertanyaan mengenai produk Mary Kay, sama ada skin care ke atau make up ke atau nak mulakan kerjaya anda bersama Mary Kay boleh terus hubungi Diha . Ms Diha 🇲🇾 019-2301984 Beauty Consultant MK® . #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal  #woman  #malaysia  #skincare  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mua  #muamalaysia  #mascara  #marykaymascara 
Endless performance Creme-to-powder Foundation(2 dalam 1, foundation & bedak!)
.
✒Kalau korang perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya!
.
✒Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
.
✒Biasanya Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
.
✒Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka.Tak la rasa macam make up tebal. .
Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela.
.
✒Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush. Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya.
..
Love,
Hana farhana 
013-4565425
Beauty Consultant Mary Kay
.
#lipcare #lipblam #lipscrub #sexylips #bibirmerekah #bibirkering #healtyskin #bibirsihatdanlembut #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaykedah #marykayperlis  #marykayproducts #marykaymakeups #marykaymakeup #minaz #laraalana #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise  #melacepultimateserum #melacepwhiteningsystem #melacepwhitening  #firmingeyecream #lofatah #botanicaleffectsmask #microdermabrasion #marykaymicrodermabrasion #skinvigoratecleansingbrush
Endless performance Creme-to-powder Foundation(2 dalam 1, foundation & bedak!) . ✒Kalau korang perlukan bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS, ni lah jawapannya! . ✒Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. . ✒Biasanya Creme-to-powder ni bila tak boleh solat , nak pergi dinner or make up pengantin, sebab dia lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. . ✒Yang bestnya tentang bedak ni, walaupun dia high coverage, dia still rasa ringan kat muka.Tak la rasa macam make up tebal. . Creme to powder foundation ni pun Oil control & boleh tutup cela. . ✒Korang boleh sapu bedak ni guna sponge, tapi dia lagi cantik & kemas kalau kita sapu guna foundation brush. Tapi kalau kulit kering tak berapa sesuai pakai bedak jenis ni ya. .. Love, Hana farhana 013-4565425 Beauty Consultant Mary Kay . #lipcare  #lipblam  #lipscrub  #sexylips  #bibirmerekah  #bibirkering  #healtyskin  #bibirsihatdanlembut  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykayproducts  #marykaymakeups  #marykaymakeup  #minaz  #laraalana  #marykaybotanicaleffects  #marykaytimewise  #melacepultimateserum  #melacepwhiteningsystem  #melacepwhitening  #firmingeyecream  #lofatah  #botanicaleffectsmask  #microdermabrasion  #marykaymicrodermabrasion  #skinvigoratecleansingbrush 
Mineral Sheer Pressed Powder
.
✒Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Yang ni korang boleh sapu guna brush ataupun sponge.
.
✒Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
.
Rasa macam tak pakai apa2 pun ada jugak hehe.
.
✒Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
✒Kalau korang suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you :)
.
Love,
Hana farhana 
013-4565425
Beauty Consultant Mary Kay
.
#lipcare #lipblam #lipscrub #sexylips #bibirmerekah #bibirkering #healtyskin #bibirsihatdanlembut #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaykedah #marykayperlis  #marykayproducts #marykaymakeups #marykaymakeup #minaz #laraalana #marykaybotanicaleffects #marykaytimewise  #melacepultimateserum #melacepwhiteningsystem #melacepwhitening  #firmingeyecream #lofatah #botanicaleffectsmask #microdermabrasion #marykaymicrodermabrasion #skinvigoratecleansingbrush
Mineral Sheer Pressed Powder . ✒Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Yang ni korang boleh sapu guna brush ataupun sponge. . ✒Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. . Rasa macam tak pakai apa2 pun ada jugak hehe. . ✒Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE & also mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. . ✒Kalau korang suka yg jenis senang pakai & senang nak touch up, this is the best powder for you :) . Love, Hana farhana 013-4565425 Beauty Consultant Mary Kay . #lipcare  #lipblam  #lipscrub  #sexylips  #bibirmerekah  #bibirkering  #healtyskin  #bibirsihatdanlembut  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykayproducts  #marykaymakeups  #marykaymakeup  #minaz  #laraalana  #marykaybotanicaleffects  #marykaytimewise  #melacepultimateserum  #melacepwhiteningsystem  #melacepwhitening  #firmingeyecream  #lofatah  #botanicaleffectsmask  #microdermabrasion  #marykaymicrodermabrasion  #skinvigoratecleansingbrush 
Amor a primera vista! ¡Dame un ❤️ en los comentarios abajo si te gustan nuestros rubores! #marykayRD #marykaynn Kay #beautythatcounts #blush #marykaymakeup #marykayblusher #makeup #myMKlife #teammk