an online Instagram web viewer

#marykaymakeup medias

Photos

PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍

For Mary Kay consultation and product information contact me 😉

011-19776624
www.wasap.my/601119776624

#marykay #marykaykl #makeuptips #makeup #marykaymalaysia #marykaykelantan #sayajual #sayajualmurah #sayajualmarykay #marykaymurah #marykayoffer #marykaymakeup #hantaran #kerjakahwin #hantarankahwin #suprisegift #hadiahunik #makeupmurah #makeuplovers #lipstick #lipstickmarykay #lipstickmurah #lipstickmatte #lipsticklover  #tipskecantikankulit
PLEASE CONSIDER YOUR TYPE OF MAKE UP. CHOOSE MINERAL BASED/ NON COMEDOGENIC 👍 For Mary Kay consultation and product information contact me 😉 011-19776624 www.wasap.my/601119776624 #marykay  #marykaykl  #makeuptips  #makeup  #marykaymalaysia  #marykaykelantan  #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualmarykay  #marykaymurah  #marykayoffer  #marykaymakeup  #hantaran  #kerjakahwin  #hantarankahwin  #suprisegift  #hadiahunik  #makeupmurah  #makeuplovers  #lipstick  #lipstickmarykay  #lipstickmurah  #lipstickmatte  #lipsticklover  #tipskecantikankulit 
Aktiviti semalam | Personal Skin Pampering with me💕 Normally dlm session ni Fi akan ajar rutin penjagaan kulit muka yang sepatutnya kita amalkan dlm seharian. And paling best, sure la Fi akan bagi korang pakai n merasa all these products..Top 5 Global Skincare Brand in the world tauu.. Setanding dengan kualitinya yang terjaga dan company kosmetik yang mampu bertahan lebih 50 tahun.. This session FREE je hokayhh.. No need to pay anything.. Korang akan nyesal kalau tak pernah try langsung this product even once in your life..Trust me!😎
__
Ask me for details
__
Your Independent Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
Fildza Farhana
+6017-3727034
.
#ilovemymarykay #mymklife #marykay #beautyconsultant #marykaydamansara #marykayklang #marykaycheras #marykayrawang #marykaygombak #marykayshahalam #marykaymakeup #healthyskin
Aktiviti semalam | Personal Skin Pampering with me💕 Normally dlm session ni Fi akan ajar rutin penjagaan kulit muka yang sepatutnya kita amalkan dlm seharian. And paling best, sure la Fi akan bagi korang pakai n merasa all these products..Top 5 Global Skincare Brand in the world tauu.. Setanding dengan kualitinya yang terjaga dan company kosmetik yang mampu bertahan lebih 50 tahun.. This session FREE je hokayhh.. No need to pay anything.. Korang akan nyesal kalau tak pernah try langsung this product even once in your life..Trust me!😎 __ Ask me for details __ Your Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Fildza Farhana +6017-3727034 . #ilovemymarykay  #mymklife  #marykay  #beautyconsultant  #marykaydamansara  #marykayklang  #marykaycheras  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayshahalam  #marykaymakeup  #healthyskin 
Tahukah anda, cucian dengan tangan sahaja belum tentu bersih? Ini kerana wajah kita mempunyai 20,000 liang pori dan tangan kita yang halus ini tidak dapat menjejaki kesemua pori-pori tersebut 😰
.
Tapi, dengan kehebatan Skinvigorate Brush yang mempunyai 400 putaran seminit, ia dapat membantu mencuci 85% lebih baik dari menggunakan tangan. Berus lembut akan berputar dan membersihkan sisa kotoran, debu dan make up yang tertinggal pada wajah kita 😍 Bila kulit bersih, barulah takde jerawat, whitehead, blackhead! Yang paling penting, step penjagaan wajah seterusnya akan diserap lebih baik.
.
Amat penting untuk kita membersihkan muka sehingga sebersihnya kerana kulit muka sangat sensitif. Nak tahu lebih lanjut tentang penjagaan wajah? Jom book skincare class!
.
Qasrina
0123414423
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

Mary Kay Malaysia
#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay
Tahukah anda, cucian dengan tangan sahaja belum tentu bersih? Ini kerana wajah kita mempunyai 20,000 liang pori dan tangan kita yang halus ini tidak dapat menjejaki kesemua pori-pori tersebut 😰 . Tapi, dengan kehebatan Skinvigorate Brush yang mempunyai 400 putaran seminit, ia dapat membantu mencuci 85% lebih baik dari menggunakan tangan. Berus lembut akan berputar dan membersihkan sisa kotoran, debu dan make up yang tertinggal pada wajah kita 😍 Bila kulit bersih, barulah takde jerawat, whitehead, blackhead! Yang paling penting, step penjagaan wajah seterusnya akan diserap lebih baik. . Amat penting untuk kita membersihkan muka sehingga sebersihnya kerana kulit muka sangat sensitif. Nak tahu lebih lanjut tentang penjagaan wajah? Jom book skincare class! . Qasrina 0123414423 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary Kay Malaysia #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay 
Little Qipao Cheongsam-Chinese dress-girl 👑👘💋👠
Nice?
#tallgirls #traditional #cheongsam #chinese #lovebeauty #queen👑 #marykaylipstik #marykaymakeup #discoverwhatyoulove #ilovemymarykay
PORE MINIMIZER SERUM. Untuk mreka dgn pori yg besar dan ketara!!
.
✏btindak supaya mnyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani 🌸 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit 🌸 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit 🌸 mengecil dan membersih liang pori pada wajah

So sesiapa yang nak more details, atau nak cuba sendiri, boleh text hana for free consultation or skincare class ya! 😘

Hana
0143695746
Beauty Consultant .
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybeautyconsultant #skincare #acne #pengantin #flawless #blackheads #bebasjerawat #ubatjerawat #putihkekal #skinvigorate #hijabista #marykaysetiawangsa #marykaywangsamaju #blackheads #jeragat #marykayshahalam #marykaykedah #menskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #lipstick #marykaymakeup #marykaybangi #marykayperak #berusmuka #kulitputih #marykaymelaka #marykaypahang
PORE MINIMIZER SERUM. Untuk mreka dgn pori yg besar dan ketara!! . ✏btindak supaya mnyerap lebih dalam ke lapisan dermis( lapisan kulit yg kedua) yang mngandungi kolagen sel fibre elastin 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit 🌸 mengandungi gabungan ekstrak bahan botani 🌸 mensasarkan keanjalan kulit dan memperbaiki tekstur kulit 🌸 ekstrak perisian silk tree dan ekstrak soya telah di buktikan dapat menyokong protein kulit 🌸 mengecil dan membersih liang pori pada wajah So sesiapa yang nak more details, atau nak cuba sendiri, boleh text hana for free consultation or skincare class ya! 😘 Hana 0143695746 Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybeautyconsultant  #skincare  #acne  #pengantin  #flawless  #blackheads  #bebasjerawat  #ubatjerawat  #putihkekal  #skinvigorate  #hijabista  #marykaysetiawangsa  #marykaywangsamaju  #blackheads  #jeragat  #marykayshahalam  #marykaykedah  #menskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #lipstick  #marykaymakeup  #marykaybangi  #marykayperak  #berusmuka  #kulitputih  #marykaymelaka  #marykaypahang 
Starting to get back to myself since the surgery, Sore but feeling great! #marykaymakeup #lovemymklife #recovery
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza?

Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos.

Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link)

#basemarykay #basetimewise #consultoradebeleza #consultoradebelezamk #consultoramarykay #consultoramk #corretivoyellow #escolhimarykay #labiosdeseda #marykayash #marykaybr #marykaymakeup #marykayperfume #podervermelhomk #podervermelho #mascaradecarvão #futuradiretora #futuradiretoramarykay #futuradiretoramk #diretoramarykay #diretoramk #novaconsultora #novaconsultoramarykay
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza? Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos. Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link) #basemarykay  #basetimewise  #consultoradebeleza  #consultoradebelezamk  #consultoramarykay  #consultoramk  #corretivoyellow  #escolhimarykay  #labiosdeseda  #marykayash  #marykaybr  #marykaymakeup  #marykayperfume  #podervermelhomk  #podervermelho  #mascaradecarvão  #futuradiretora  #futuradiretoramarykay  #futuradiretoramk  #diretoramarykay  #diretoramk  #novaconsultora  #novaconsultoramarykay 
РЕКОМЕНДУЮ!!! #Repost @marykaybelarus (@get_repost)
・・・
💗Благодаря новой технологии синтетические волоски кистей подходят для нанесения как сухих, так и кремовых теней. ✌Они упакованы в стильную косметичку и станут не только приятным дополнением твоего "косметического гардероба", но и отличным подарком. 🎁
1.  Кисть для теней-акцента(eye crease brush).
2. Кисть для теней-основы / растушевки теней (eye blender brush).
3. Кисть для нанесения/растушевки теней (eye color brush).
#marykaybelarus #marykaymakeup #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #бьютиблог
РЕКОМЕНДУЮ!!! #Repost  @marykaybelarus (@get_repost) ・・・ 💗Благодаря новой технологии синтетические волоски кистей подходят для нанесения как сухих, так и кремовых теней. ✌Они упакованы в стильную косметичку и станут не только приятным дополнением твоего "косметического гардероба", но и отличным подарком. 🎁 1. Кисть для теней-акцента(eye crease brush). 2. Кисть для теней-основы / растушевки теней (eye blender brush). 3. Кисть для нанесения/растушевки теней (eye color brush). #marykaybelarus  #marykaymakeup  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #бьютиблог 
Хочешь такой макияж? 📲89128486654 Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉
Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week,  развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты".
✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®.
#marykay #marykaymakeup #lipstick #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #помада #бьютиблог
Хочешь такой макияж? 📲89128486654 Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉 Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты". ✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®. #marykay  #marykaymakeup  #lipstick  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #помада  #бьютиблог 
Hey, everyone! Now that I have my feet on the ground out in LA, I'm kicking off the Halloween season with a series of contests, flash sales, and big discounts! 🎃👻
.
Hint: The first flash sale has to do with masks. 🎭😘
.
If you don't already have a Mary Kay consultant, join my page for the chance to win prizes, stock up on your favorite products, and (of course) pamper yourself! 💕
.
Just type @rachael.m.herman.mk into your Facebook search bar!
.
Also, thank you to my beautiful model, who I love and miss very much. 💕🎃🐾
.
.
.
#halloween #makeup #discount #flashsale #contest #prizes #makeupdiscounts #marykay #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayonsale #marykaysale #marykayus #marykayconsultant #losangeles #lancaster #california #pennsylvania #model #dog #mutt #adoption #pumpkin #adoptdontshop #adopt #savealife #misshersomuch #mask #beautymask #halloweensale
Hey, everyone! Now that I have my feet on the ground out in LA, I'm kicking off the Halloween season with a series of contests, flash sales, and big discounts! 🎃👻 . Hint: The first flash sale has to do with masks. 🎭😘 . If you don't already have a Mary Kay consultant, join my page for the chance to win prizes, stock up on your favorite products, and (of course) pamper yourself! 💕 . Just type @rachael.m.herman.mk into your Facebook search bar! . Also, thank you to my beautiful model, who I love and miss very much. 💕🎃🐾 . . . #halloween  #makeup  #discount  #flashsale  #contest  #prizes  #makeupdiscounts  #marykay  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykayonsale  #marykaysale  #marykayus  #marykayconsultant  #losangeles  #lancaster  #california  #pennsylvania  #model  #dog  #mutt  #adoption  #pumpkin  #adoptdontshop  #adopt  #savealife  #misshersomuch  #mask  #beautymask  #halloweensale 
#Repost @marykaybelarus (@get_repost)
・・・
Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉
Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week,  развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты".
✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®.
#marykaybelarus #marykaymakeup #lipstick #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #помада #бьютиблог
#Repost  @marykaybelarus (@get_repost) ・・・ Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉 Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты". ✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®. #marykaybelarus  #marykaymakeup  #lipstick  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #помада  #бьютиблог 
one of my favourite items that i think everyone should gv it a try. comes in 4 shades, to cover various skin colors. lemme knw if you want to knw more. 💋💋💋
.
#marykay #marykaymysg #marykaymakeup #cccream #ilovemymarykay #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaysingapore #marykaymy #marykaysg #bazaarpaknil
#Rensta #Repost: @marykaybelarus via @renstapp ···
“ Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉
Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week,  развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты".
✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®.
#marykaybelarus #marykaymakeup #lipstick #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #помада #бьютиблог ”
#Rensta  #Repost : @marykaybelarus via @renstapp ··· “ Вовсе не обязательно тратить на вечерний макияж уйму времени!😉 Смотри наше видео, где Татьяна Таразевич @4magentawings, приглашенный звездный визажист, возглавляющая команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, развенчает этот миф при помощи новой коллекции декоративной косметики "Стильные акценты". ✌Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®. #marykaybelarus  #marykaymakeup  #lipstick  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #помада  #бьютиблог  ”
Boa Tarde!!!
Batons Divos Matte Mary kay😍
E aquela nécessaire que dispensa comentários 😱😱
Pronta entrega
Vendas à vista e 💳
#escolhimarykay #marykay #marykaybrasil🇧🇷 #marykayatplay 
#batommatte #marykaymakeup 
#vemparamarykay
Creamy and full coverage concealers. They are perfect for creme highlight and contour! 🌻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#perfectingconcealer #highlightandcontour #cremehighlighter #cremecontour #darkcircles #puffyeyes #marykaycosmetics #marykaymakeup #creamyconcealer
Cntiknya skincare warna pink..dh la bau pun bestttt...
Berasaskan DRAGON FRUIT & ALOEVERA...
sesuai utk remaja seawal 15 thun..
.
SET BOTANICAL EFFECT EVOLUTION..
.
Blh la grab utk ank dara uols..Uols pun boleh pakai jugak tp pastikan pakai ngan anti aging 🤣🤣🤣
Ada 5 items...
CLEANSER
SCRUB
TONER
MOISTURISER SPF35 (siang)
MOISTURISER GEL (malam)
.
Harga berbaloi sngt!
Kebetulan bulan ni dia ada promo..
ADA SESUATU YG BLING2 GITUW....😍😍
.
nk tau detail?meh la roger2...
.
.
💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 
Mary Kay Beauty Consultant
.
.
#mksuhaina #marykayskincare #marykayshahalam
#marykayjalankebun #skincareterbaik #marykaylovers #tipsflawless  #marykaylembahklang #marykaykl  #bukitnaga #selangor #tipscantik #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant #marykayklang #marykaymakeup #marykayfastservice #bandarbotanic #marykaybandarputeraklang #marykaycareer #glamorousbee #marykaybotanical #marykaymalaysia #botanicalevo #octpromo
Cntiknya skincare warna pink..dh la bau pun bestttt... Berasaskan DRAGON FRUIT & ALOEVERA... sesuai utk remaja seawal 15 thun.. . SET BOTANICAL EFFECT EVOLUTION.. . Blh la grab utk ank dara uols..Uols pun boleh pakai jugak tp pastikan pakai ngan anti aging 🤣🤣🤣 Ada 5 items... CLEANSER SCRUB TONER MOISTURISER SPF35 (siang) MOISTURISER GEL (malam) . Harga berbaloi sngt! Kebetulan bulan ni dia ada promo.. ADA SESUATU YG BLING2 GITUW....😍😍 . nk tau detail?meh la roger2... . . 💋suhainaatmk.blogspot.com | www.wasap.my/60128588356 Mary Kay Beauty Consultant . . #mksuhaina  #marykayskincare  #marykayshahalam  #marykayjalankebun  #skincareterbaik  #marykaylovers  #tipsflawless  #marykaylembahklang  #marykaykl  #bukitnaga  #selangor  #tipscantik  #kulitsihat  #marykaybeautyconsultant  #marykayklang  #marykaymakeup  #marykayfastservice  #bandarbotanic  #marykaybandarputeraklang  #marykaycareer  #glamorousbee  #marykaybotanical  #marykaymalaysia  #botanicalevo  #octpromo 
What I use for everyday makeup. .
.
#marykayskincare #marykaymakeup
Halloween is coming end of the month. Have you decided on your costumes yet? Here are some ideas for your makeup... feel free to WhatsApp me and we can meet up for you to try some of these awesome colours. Sharing is caring lovelies 😘😘
.
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344
.
#marykaymakeup #makeover #skincare #makeup #marykaymalaysia #marykayampang #marykaydenaialam #marykayampangjaya #marykaycheras #marykaybeautyconsultant
Halloween is coming end of the month. Have you decided on your costumes yet? Here are some ideas for your makeup... feel free to WhatsApp me and we can meet up for you to try some of these awesome colours. Sharing is caring lovelies 😘😘
.
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344
.
#marykaymakeup #makeover #skincare #makeup #marykaymalaysia #marykayampang #marykaydenaialam #marykayampangjaya #marykaycheras #marykaybeautyconsultant
Halloween is coming end of the month. Have you decided on your costumes yet? Here are some ideas for your makeup... feel free to WhatsApp me and we can meet up for you to try some of these awesome colours. Sharing is caring lovelies 😘😘
.
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344
.
#marykaymakeup #makeover #skincare #makeup #marykaymalaysia #marykayampang #marykaydenaialam #marykayampangjaya #marykaycheras #marykaybeautyconsultant
Please siapa yang nak AWET MUDA tolong baca 🙋🏻
.
TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)
.

Set anti penuaan yang dirumus khas untuk menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda, menghapuskan kedutan wajah, menganjalkn kulit! .
.
Setiap set mengadungi:
.
.
🌹timewise 3 in 1 cleanser = membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar
.
. 🌹timewise age fighting moisturizer = melembapkan kulit anda sehingga 10 jam
.
.
🌹timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari
. 🌹timewise night solution = mengandungi mikro kapsul nutribeads yang kaya dgn vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan .
.

Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang kecantikan kulit wajah boleh hubungi Saya sebagai Beauty Consultant Marykay yang berdaftar . 💄💋💁🏼 Nur Hasyila
018-2342333 / IG @nurhasyila95
Beauty Consultant Marykay 
Free postage 😘
Free consultations 😘
Free skin care class😍😍 #marykaybeautyconsultant .
.

#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykayskincare #marykaytimewisemiracleset #marykayrenewinggelmask #marykaycosmetic #marykaylipstik #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup
Please siapa yang nak AWET MUDA tolong baca 🙋🏻 . TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging) . Set anti penuaan yang dirumus khas untuk menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda, menghapuskan kedutan wajah, menganjalkn kulit! . . Setiap set mengadungi: . . 🌹timewise 3 in 1 cleanser = membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar . . 🌹timewise age fighting moisturizer = melembapkan kulit anda sehingga 10 jam . . 🌹timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari . 🌹timewise night solution = mengandungi mikro kapsul nutribeads yang kaya dgn vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutan . . Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang kecantikan kulit wajah boleh hubungi Saya sebagai Beauty Consultant Marykay yang berdaftar . 💄💋💁🏼 Nur Hasyila 018-2342333 / IG @nurhasyila95 Beauty Consultant Marykay Free postage 😘 Free consultations 😘 Free skin care class😍😍 #marykaybeautyconsultant  . . #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaylovers  #marykayskincare  #marykaytimewisemiracleset  #marykayrenewinggelmask  #marykaycosmetic  #marykaylipstik  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup 
BEDAK ASAS MARY KAY ❤
.
.
Since ramai yg tanya Mary Kay ni ada berapa banyak jenis bedak, dan ada juga yg confuse tentang bedak Mary Kay ni kan, haa nahh sis gabungkan keempat sekali gambar bedak asas Mary Kay. Ada 4 je, tk banyak pun. Hehe
.
Ada translucent loose powder, ada mineral loose powder, ada creme to powder ada sheer minerel pressed powder. Wowww semuanya berasakan mineral 😍 dan semuanya ada kelebihan masing2 tau 😘

Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder :

1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER
🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream.
🌸serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari
🌸effect shining / flawless / glowing
.
2.MINERAL POWDER FOUNDATION
🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine)
🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah.
🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian.
🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari.
🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat.
.
3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER
🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain.
🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE.
🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam!
🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit.
.
4.CREME TO POWDER FOUNDATION
🌸2 dalam 1, foundation & bedak!
🌸bedak yang high coverage &
lebih gebu & FLAWLESS
🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak.
🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF.
🌸Oil control & boleh tutup cela.
🌸texture ringan
.

Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang kecantikan kulit wajah boleh hubungi Saya sebagai Beauty Consultant Marykay yang berdaftar . 💄💋💁🏼 Nur Hasyila
018-2342333 / IG @nurhasyila95
Beauty Consultant Marykay 
Free postage 😘
Free consultations 😘
Free skin care class😍😍 #marykaybeautyconsultant 
#marykay 
#marykaymalaysia 
#marykaycosmetics 
#marykayproduct 
#marykaymysg 
#dermatologist 
#marykaylipstick 
#marykayselangor 
#marykaygelmatte
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaymakeup #marykaybeautyconsu
BEDAK ASAS MARY KAY ❤ . . Since ramai yg tanya Mary Kay ni ada berapa banyak jenis bedak, dan ada juga yg confuse tentang bedak Mary Kay ni kan, haa nahh sis gabungkan keempat sekali gambar bedak asas Mary Kay. Ada 4 je, tk banyak pun. Hehe . Ada translucent loose powder, ada mineral loose powder, ada creme to powder ada sheer minerel pressed powder. Wowww semuanya berasakan mineral 😍 dan semuanya ada kelebihan masing2 tau 😘 Dalam Mary Kay ada 4 jenis Powder : 1. TRANSLUCENT LOOSE POWDER 🌸sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🌸serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari 🌸effect shining / flawless / glowing . 2.MINERAL POWDER FOUNDATION 🌸jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) 🌸untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah. 🌸 formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian. 🌸Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari. 🌸sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat. . 3. SHEER MINERAL PRESSED POWDER 🌸Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain. 🌸Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE. 🌸mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🌸Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit. . 4.CREME TO POWDER FOUNDATION 🌸2 dalam 1, foundation & bedak! 🌸bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🌸Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🌸lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🌸Oil control & boleh tutup cela. 🌸texture ringan . Jika anda berminat untuk mendapatkan khidmat nasihat tentang kecantikan kulit wajah boleh hubungi Saya sebagai Beauty Consultant Marykay yang berdaftar . 💄💋💁🏼 Nur Hasyila 018-2342333 / IG @nurhasyila95 Beauty Consultant Marykay Free postage 😘 Free consultations 😘 Free skin care class😍😍 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #marykaycosmetics  #marykayproduct  #marykaymysg  #dermatologist  #marykaylipstick  #marykayselangor  #marykaygelmatte  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykayskincare  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsu 
Wajah kekal segar dan peloles walaupun seharian ! .
.
Tunggu apa lagi. Takkan nak tengok je kot. Hehehe. .
PM saya nah. .
.
#marykaymutiaradamansara #marykaymakeup #marykayskincare
Rasa nak kunyah je tgk warna lipstick ni kan? 
Tu baru tgk. Belum pakai kat bibir lagi. Dah pakai memang takmau basuh dah😝😝 Teka ni lipstick apa? Sape betul dpt hadiah!
1- Gel Semi matte Lipstick
2- True Dimension Lipstick
3- True Dimension Sheer Lipstick

#marykaymakeup
Rasa nak kunyah je tgk warna lipstick ni kan? Tu baru tgk. Belum pakai kat bibir lagi. Dah pakai memang takmau basuh dah😝😝 Teka ni lipstick apa? Sape betul dpt hadiah! 1- Gel Semi matte Lipstick 2- True Dimension Lipstick 3- True Dimension Sheer Lipstick #marykaymakeup 
Cuti2 ni #wawasharetestimoni gan uollsss...tak kisah lar uollss ada mslh jerawat/parut/jeragat/pori besar/kulit kusam/kulit kasar/kulit sensitif sekalipun..in shaa allah wawa akn bantu uollss plih skincare mana yg ssuai & tepat utk uollss guna ok..✌
.
Cuba uollsss tgk customer ni before & after...dulu skin cust ni radang2 merah jelas kelihatan ditambah pula dgn skin dy nipis serta ada jerawat...muka mmg nmpk cerah..tp cerah yg x normal kan..
.
Cuba tgk after pula, haaa skin bertambah sihat selepas rawat guna set marykay tau..skin dah x merah2 dan jerawat pon dah ilang sikit2..biar lmbat asal selamat kn skin kita...😄
.
Sape ada mslh skin, boleh dptkn khidmat consultant drpd wawa ye...
.
Wawa
017 9294799
Senior Beauty Consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
Cuti2 ni #wawasharetestimoni  gan uollsss...tak kisah lar uollss ada mslh jerawat/parut/jeragat/pori besar/kulit kusam/kulit kasar/kulit sensitif sekalipun..in shaa allah wawa akn bantu uollss plih skincare mana yg ssuai & tepat utk uollss guna ok..✌ . Cuba uollsss tgk customer ni before & after...dulu skin cust ni radang2 merah jelas kelihatan ditambah pula dgn skin dy nipis serta ada jerawat...muka mmg nmpk cerah..tp cerah yg x normal kan.. . Cuba tgk after pula, haaa skin bertambah sihat selepas rawat guna set marykay tau..skin dah x merah2 dan jerawat pon dah ilang sikit2..biar lmbat asal selamat kn skin kita...😄 . Sape ada mslh skin, boleh dptkn khidmat consultant drpd wawa ye... . Wawa 017 9294799 Senior Beauty Consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza?

Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos.

Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link)

#basemarykay #basetimewise #consultoradebeleza #consultoradebelezamk #consultoramarykay #consultoramk #corretivoyellow #escolhimarykay #labiosdeseda #marykayash #marykaybr #marykaymakeup #marykayperfume #podervermelhomk #podervermelho #mascaradecarvão #futuradiretora #futuradiretoramarykay #futuradiretoramk #diretoramarykay #diretoramk #novaconsultora #novaconsultoramarykay
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza? Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos. Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link) #basemarykay  #basetimewise  #consultoradebeleza  #consultoradebelezamk  #consultoramarykay  #consultoramk  #corretivoyellow  #escolhimarykay  #labiosdeseda  #marykayash  #marykaybr  #marykaymakeup  #marykayperfume  #podervermelhomk  #podervermelho  #mascaradecarvão  #futuradiretora  #futuradiretoramarykay  #futuradiretoramk  #diretoramarykay  #diretoramk  #novaconsultora  #novaconsultoramarykay 
Kita main makeup2 lg.. siapa area shah alam yg nk try makeup2.. Free je kawan2.. dont worry.. lg ramai lg seronok..hee .
.
Maizatul - 0133107033
Mary Kay Beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay #titiancinta
Kita main makeup2 lg.. siapa area shah alam yg nk try makeup2.. Free je kawan2.. dont worry.. lg ramai lg seronok..hee . . Maizatul - 0133107033 Mary Kay Beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay  #titiancinta 
Assalamualaikum .. Creamy Matte  Mary Kay (Creme Lipstick)

Yg bestnya tntg  jenis lipstick Mary Kay berbanding lipstick yg lain:
.. Diperkaya dgn Vitamin C & E.
.. Mempunyai ekstrak bunga matahari, jojoba oil, mango butter.
.. Berfungsi sebagai anti ageing.
.. Melembapkan bibir.
.. Melindungi bibir drpd radikal bebas.
 Tidak mengandungi plumbum.

Free skin consult & makeup class

Sara 0126901983
Mary Kay beauty consultant
#marykaylipstiksuperb
#marykaymakeup
#marykayskincare
#marykayno1
Assalamualaikum .. Creamy Matte Mary Kay (Creme Lipstick) Yg bestnya tntg jenis lipstick Mary Kay berbanding lipstick yg lain: .. Diperkaya dgn Vitamin C & E. .. Mempunyai ekstrak bunga matahari, jojoba oil, mango butter. .. Berfungsi sebagai anti ageing. .. Melembapkan bibir. .. Melindungi bibir drpd radikal bebas.  Tidak mengandungi plumbum. Free skin consult & makeup class Sara 0126901983 Mary Kay beauty consultant #marykaylipstiksuperb  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykayno1 
Cc Cream  Sunscreen Spf 15
.
Woww sgt, sangat recommended, bila pakai rasa mcm x apply apa2 pd kulit..texture dia ringan.. soft je kulit, warna pun sekata. Apa lagi yg best..Cc cream ni bebas minyak & pewangi, juga tidak menyumbatkan liang pori 😍
.
Mana yg kulit jerawat dan sensitif tu jangan risau, awak2 pun boleh guna. Cc Cream by Mary Kay ni sesuai untuk semua tona kulit dan semua jenis kulit 👍
.
Kita pun dah jatuh cinta dengan Cc Cream Mary Kay ni🤗.Memang best sgt2 bila pakai..
.
Berminat dgn CcCream ni atau ada produk lain yang awak cari,boleh w/a kita untuk pertanyaan lanjut.
.
.
Nur
017-7048044
Mary Kay Beauty Consultant .
.
.
#marykaymalaysia #marykayakincare #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant##ilovemarykay#mkmen#marykayperfume  #laraalana #Cccreamarykay #tona #poribesar #kusam #bbcream #CcCream
Cc Cream Sunscreen Spf 15 . Woww sgt, sangat recommended, bila pakai rasa mcm x apply apa2 pd kulit..texture dia ringan.. soft je kulit, warna pun sekata. Apa lagi yg best..Cc cream ni bebas minyak & pewangi, juga tidak menyumbatkan liang pori 😍 . Mana yg kulit jerawat dan sensitif tu jangan risau, awak2 pun boleh guna. Cc Cream by Mary Kay ni sesuai untuk semua tona kulit dan semua jenis kulit 👍 . Kita pun dah jatuh cinta dengan Cc Cream Mary Kay ni🤗.Memang best sgt2 bila pakai.. . Berminat dgn CcCream ni atau ada produk lain yang awak cari,boleh w/a kita untuk pertanyaan lanjut. . . Nur 017-7048044 Mary Kay Beauty Consultant . . . #marykaymalaysia  #marykayakincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaybeautyconsultant ##ilovemarykay #mkmen #marykayperfume  #laraalana  #Cccreamarykay  #tona  #poribesar  #kusam  #bbcream  #CcCream 
😍Mary Kay😍Официальный визажист💄 Belarus 🇧🇾 Fashion Week💃
#Repost @marykaybelarus (@get_repost)
・・・
😘Вместе с Татьяной Таразевич @4magentawings, которая совсем скоро возглавит команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, мы записали короткое how-to видео, из которого ты узнаешь, как быстро и буквально в несколько шагов сделать легкий дневной мейк с новой декоративной коллекцией "Стильные акценты". ✌️Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®.
#marykaybelarus #marykaymakeup #lipstick #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #помада #бьютиблог
😍Mary Kay😍Официальный визажист💄 Belarus 🇧🇾 Fashion Week💃 #Repost  @marykaybelarus (@get_repost) ・・・ 😘Вместе с Татьяной Таразевич @4magentawings, которая совсем скоро возглавит команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, мы записали короткое how-to видео, из которого ты узнаешь, как быстро и буквально в несколько шагов сделать легкий дневной мейк с новой декоративной коллекцией "Стильные акценты". ✌️Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®. #marykaybelarus  #marykaymakeup  #lipstick  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #помада  #бьютиблог 
Inspired by Joker 🃏 Joker's mouth 👄

#haloween #haloweenmakeup #creative #creativelife #blood #mouth #bloodmouth  #eyeshadow #eyes #sleekcosmetics #notecosmetics #makeuprevolution #marykaymakeup #highlights #photo #swagg #mua #makeupbyme #makeupartist #myjob #art #artist #slovakgirl #uniquebeauty #beauty #beautylover #beautybloger #follow
Sleek makeup palette from @krasotika.sk
@sleekmakeup
makeup/foundation-@goshcopenhagenslovakia
Highlights by @notecosmetics
Makeup revolution products from @pinkpanda.sk
Others @marykayus
Inspired by Joker 🃏 Joker's mouth 👄 #haloween  #haloweenmakeup  #creative  #creativelife  #blood  #mouth  #bloodmouth  #eyeshadow  #eyes  #sleekcosmetics  #notecosmetics  #makeuprevolution  #marykaymakeup  #highlights  #photo  #swagg  #mua  #makeupbyme  #makeupartist  #myjob  #art  #artist  #slovakgirl  #uniquebeauty  #beauty  #beautylover  #beautybloger  #follow  Sleek makeup palette from @krasotika.sk @sleekmakeup makeup/foundation-@goshcopenhagenslovakia Highlights by @notecosmetics Makeup revolution products from @pinkpanda.sk Others @marykayus
Thanks love for the gift! #LOSparty #marykaymakeup #marykaygirlies #marykaybc
Комбинируйте и сочетайте оттенки, создавая стильные образы на каждый день! 🌷Сделайте легкий макияж глаз с помощью светлых оттенков из Палитры теней для век Mary Kay® «Нежность» и подчеркните губы оттенком Бархатной губной помады «Розовый поцелуй» — такой образ идеален для офиса или учебного заведения. 🌷Вечерний образ можно создать с помощью Палитры теней для век Mary Kay® 🌞«Таинственная дымка»🌞и Бархатной губной помады «Багряная вишня».#marykaygomel#макияж#marykaymakeup
Комбинируйте и сочетайте оттенки, создавая стильные образы на каждый день! 🌷Сделайте легкий макияж глаз с помощью светлых оттенков из Палитры теней для век Mary Kay® «Нежность» и подчеркните губы оттенком Бархатной губной помады «Розовый поцелуй» — такой образ идеален для офиса или учебного заведения. 🌷Вечерний образ можно создать с помощью Палитры теней для век Mary Kay® 🌞«Таинственная дымка»🌞и Бархатной губной помады «Багряная вишня».#marykaygomel #макияж #marykaymakeup 
Semi-Matte Lipstick
.
💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah.
.
Berminat? Hubungi saya segera

Azlina
019-7387865
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaykulai#marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaylipstick #lipstickmarykay #mattelipstick #mua #sayanakcantik #makeupmalaysia #makeuporiginal
Semi-Matte Lipstick . 💄 Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄 Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄 Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄 Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄 'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah. . Berminat? Hubungi saya segera Azlina 019-7387865 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaykulai #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaylipstick  #lipstickmarykay  #mattelipstick  #mua  #sayanakcantik  #makeupmalaysia  #makeuporiginal 
#Repost @marykaybelarus (@get_repost)
・・・
😘Вместе с Татьяной Таразевич @4magentawings, которая совсем скоро возглавит команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, мы записали короткое how-to видео, из которого ты узнаешь, как быстро и буквально в несколько шагов сделать легкий дневной мейк с новой декоративной коллекцией "Стильные акценты". ✌️Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®.
#marykaybelarus #marykaymakeup #lipstick #beautyblog #мэрикэйбеларусь #мэрикэймакияж #помада #бьютиблог
#Repost  @marykaybelarus (@get_repost) ・・・ 😘Вместе с Татьяной Таразевич @4magentawings, которая совсем скоро возглавит команду визажистов Mary Kay® на Belarus Fashion Week, мы записали короткое how-to видео, из которого ты узнаешь, как быстро и буквально в несколько шагов сделать легкий дневной мейк с новой декоративной коллекцией "Стильные акценты". ✌️Для идеального тона лица мы использовали тональную основу TimeWise® Mary Kay®, маскирующее средство Perfecting Concealer™, корректор для кожи вокруг глаз Mary Kay® и минеральную рассыпчатую пудру Mary Kay®. #marykaybelarus  #marykaymakeup  #lipstick  #beautyblog  #мэрикэйбеларусь  #мэрикэймакияж  #помада  #бьютиблог 
SEMI MATTE GEL LIPSTICKS.. Paling laku keras.. Walaupun kemasan matte tetapi ia direka khas utk tidak mngeringkn bibir anda.. Ia dperkaya dgn jojoba esters & sunflowers oil.. Lipstick. Ni long lasting tau..
.
Ia didatangkn degn 8 warna.. Choose yours n b gorgeous..
.
.
Izzatul Amira
012 6426790
Your Trusted independent Mary Kay Beauty Consultant. .

#marykaymakeup #marykaymalaysia #produkterbaik #naturalproduk #jobstreetmy #peluangkerjaya #flawless #MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKaymelaka #janganmengata #SkincareTerbaik #BeautyConsultant ##CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKaykeramat #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #kulitputih #Lipstick #MaryKaylovers #MatteLipstick
SEMI MATTE GEL LIPSTICKS.. Paling laku keras.. Walaupun kemasan matte tetapi ia direka khas utk tidak mngeringkn bibir anda.. Ia dperkaya dgn jojoba esters & sunflowers oil.. Lipstick. Ni long lasting tau.. . Ia didatangkn degn 8 warna.. Choose yours n b gorgeous.. . . Izzatul Amira 012 6426790 Your Trusted independent Mary Kay Beauty Consultant. . #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #produkterbaik  #naturalproduk  #jobstreetmy  #peluangkerjaya  #flawless  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKaymelaka  #janganmengata  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  ##CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKaykeramat  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #kulitputih  #Lipstick  #MaryKaylovers  #MatteLipstick 
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza?

Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos.

Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link)

#basemarykay #basetimewise #consultoradebeleza #consultoradebelezamk #consultoramarykay #consultoramk #corretivoyellow #escolhimarykay #labiosdeseda #marykayash #marykaybr #marykaymakeup #marykayperfume #podervermelhomk #podervermelho #mascaradecarvão #futuradiretora #futuradiretoramarykay #futuradiretoramk #diretoramarykay #diretoramk #novaconsultora #novaconsultoramarykay
👉 Você é CONSULTORA ou DIRETORA MK mas tem dificuldades em agendar sessões e vender seus produtos de beleza? Conheça a história da consultora que começou a faturar de R$ 400 a R$ 1500 por sessão, logo após utilizar um método muito simples e funcional para fazer seus agendamentos. Saiba mais acessando o link que está na BIO deste perfil (clique em aconsultoradebelezamk no topo do post para encontrar o link) #basemarykay  #basetimewise  #consultoradebeleza  #consultoradebelezamk  #consultoramarykay  #consultoramk  #corretivoyellow  #escolhimarykay  #labiosdeseda  #marykayash  #marykaybr  #marykaymakeup  #marykayperfume  #podervermelhomk  #podervermelho  #mascaradecarvão  #futuradiretora  #futuradiretoramarykay  #futuradiretoramk  #diretoramarykay  #diretoramk  #novaconsultora  #novaconsultoramarykay 
Jom tgk tutorial Concealer MaryKay 😍😍
✅FREE🎁
✅Free consultation
✅Free skincare/makeup class
✅Career opportunity

Nureen 💓
Beauty Consultant MK
Klik link untuk whatsapp Nureen
http://www.wasap.my/60163071704

#marykay #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayconsultant #marykayproducts #marykayskincare #marykaylife #marykaybeautyconsultant  #marykaymuar  #marykayjohor #followme  #flawlessmalaysia #mkmen #botanical #semimattegel
#foundationcantik #makeupcantik  #tutorialmarykay #lipstickcantik #lipstickmatte #truedimensionlipstick #concealermarykay #concealer #concealercantik
Jom tgk tutorial Concealer MaryKay 😍😍 ✅FREE🎁 ✅Free consultation ✅Free skincare/makeup class ✅Career opportunity Nureen 💓 Beauty Consultant MK Klik link untuk whatsapp Nureen http://www.wasap.my/60163071704 #marykay  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayconsultant  #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaylife  #marykaybeautyconsultant  #marykaymuar  #marykayjohor  #followme  #flawlessmalaysia  #mkmen  #botanical  #semimattegel  #foundationcantik  #makeupcantik  #tutorialmarykay  #lipstickcantik  #lipstickmatte  #truedimensionlipstick  #concealermarykay  #concealer  #concealercantik 
Hii, sejak dua hari ni memang ramai sangat pm dan whatsapp wawa pasal effect penggunaan produk XYZ tu, lepas tengok kat TV pasal produk beracun! .
Semoga cepat sembuh ye adik kakak sekalian. Jadi mereka pun bertanya set mana yang sesuai untuk kulit muka yang breakout dan pedih dan jerawat banyak selepas menggunakan produk XYZ tu.
.
Untuk mereka yang mengalami masalah tersebut, wawa akan suggest Botanical Effects (25thn below). Ni tiga item yang basic yang wajib ada! Wajib tau! Macam mana pun sekurang-kurangnya tiga item ni untuk mengembalikan kulit yang sihat.
.
Ia terdiri daripada :
🍒 Cleanse (pencuci)
🍒 hydrate(pelembap)
🍒 CC Cream (pelindung)
🍒 Acne Gel (penyelesaian) .

Ok? Tapi takpe, jom kita sembang dulu tengok mana yang sesuai. Sebab lain skin lain masalah dia. Tak sama ye ☝🏾 .
Contact wawa untuk personal consultation dan skincare class!
.
Wawa
017 9294799
Senior beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
Hii, sejak dua hari ni memang ramai sangat pm dan whatsapp wawa pasal effect penggunaan produk XYZ tu, lepas tengok kat TV pasal produk beracun! . Semoga cepat sembuh ye adik kakak sekalian. Jadi mereka pun bertanya set mana yang sesuai untuk kulit muka yang breakout dan pedih dan jerawat banyak selepas menggunakan produk XYZ tu. . Untuk mereka yang mengalami masalah tersebut, wawa akan suggest Botanical Effects (25thn below). Ni tiga item yang basic yang wajib ada! Wajib tau! Macam mana pun sekurang-kurangnya tiga item ni untuk mengembalikan kulit yang sihat. . Ia terdiri daripada : 🍒 Cleanse (pencuci) 🍒 hydrate(pelembap) 🍒 CC Cream (pelindung) 🍒 Acne Gel (penyelesaian) . Ok? Tapi takpe, jom kita sembang dulu tengok mana yang sesuai. Sebab lain skin lain masalah dia. Tak sama ye ☝🏾 . Contact wawa untuk personal consultation dan skincare class! . Wawa 017 9294799 Senior beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
MANFAAT DAN KEISTIMEWAAN MARY KAY MINERAL CHEEK COLOR
👉Tidak mudah luntur serta tampil menawan pada semua jenis tona kulit
👉Berasaskan mineral
👉Mengandungi vitamin A, C Dan E
👉Membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg bole mnyebabkan kedutan
.
Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykayshahalam #marykay #marykayselangor #marykaymakeup #blusher #marykayblusher #marykaymineralcheekcolor #kulitlicin #rayyanhaya #dermatology
MANFAAT DAN KEISTIMEWAAN MARY KAY MINERAL CHEEK COLOR 👉Tidak mudah luntur serta tampil menawan pada semua jenis tona kulit 👉Berasaskan mineral 👉Mengandungi vitamin A, C Dan E 👉Membantu melindungi kulit drpd radikal bebas yg bole mnyebabkan kedutan . Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant, Hubungi saya . Mai 017-390 0996 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykayshahalam  #marykay  #marykayselangor  #marykaymakeup  #blusher  #marykayblusher  #marykaymineralcheekcolor  #kulitlicin  #rayyanhaya  #dermatology 
WOW...teruja tgk dua beradik berjaya dlm mk😱😱😱
SSD Amirah seorg doctor dan Kakaknya SD Ayuni.

Dua2 berjaya dlm partime mk 💪💪💪💪
Semua krn usaha Dan rajin.

Berminat utk menjana income dgn kerjaya Mary Kay?
Dm/WhatsApp Nureen 016-3071704 😘😘😘 Nureen
Perunding Kecantikkan MK
Rawang

#marykaykl #marykayselangor #marykayputrajaya #marykayrawang #marykaymakeup #bizincome #amway #duitmasyuk
BOTANICAL EFFECTS... Pencuci 3-dalam-1: Mencuci, mengelupas dan menyegarkan dalam satu langkah dengan berkesan. Menanggalkan solekan dan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Meninggalkan kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit yang sihat.

Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. Mengekalkan keserian kulit. Menyesuaikan diri dengan keperluan kulit anda dan meninggalkan ia kelihatan sihat dan berseri.

Penyegar: Formula tak mengering ini menanggalkan sisa kekotoran dari kulit dengan lembut. Menambahbaikan tekstur kulit, meninggalkan kemasan matte lembut. Penampilan kulit yang lebih sihat. Kulit berasa disegarkan dan disediakan untuk langkah pelembapan.

Penghidrat: Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. Meninggalkan kulit berasa terhidrat. Penampilan kulit lebih sihat dan berasa sihat dan segar. Tidak berasa berminyak.

Blh wasp Sara laju wokeh 
Free skin consult & makeup class

Sara 0126901983
Mary Kay beauty consultant
#marykayskincare#marykayadajamina#marykayselamat#marykaybkesan#marykaymakeup#marykayterbaikkk
BOTANICAL EFFECTS... Pencuci 3-dalam-1: Mencuci, mengelupas dan menyegarkan dalam satu langkah dengan berkesan. Menanggalkan solekan dan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit. Meninggalkan kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit yang sihat. Masker: Menanggalkan kekotoran dengan lembut kerana ia mencergaskan kulit; mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. Membersih dengan terperinci sebab ia mengelupas secara lembut. Mengekalkan keserian kulit. Menyesuaikan diri dengan keperluan kulit anda dan meninggalkan ia kelihatan sihat dan berseri. Penyegar: Formula tak mengering ini menanggalkan sisa kekotoran dari kulit dengan lembut. Menambahbaikan tekstur kulit, meninggalkan kemasan matte lembut. Penampilan kulit yang lebih sihat. Kulit berasa disegarkan dan disediakan untuk langkah pelembapan. Penghidrat: Meresap cepat dan memberi penyeimbangan kulit. Meninggalkan kulit berasa terhidrat. Penampilan kulit lebih sihat dan berasa sihat dan segar. Tidak berasa berminyak. Blh wasp Sara laju wokeh Free skin consult & makeup class Sara 0126901983 Mary Kay beauty consultant #marykayskincare #marykayadajamina #marykayselamat #marykaybkesan #marykaymakeup #marykayterbaikkk 
Cuti ni kita buat lipstik party,seronok tau Mary Kay ni. Merapatkn silaturrahim,dh lama xjmp pun boleh jmp balik..yg best ,kami masih boleh gurau mcm waktu skolah dlu..rindu sgt..bape kali bye dh tadi. Hahaha tq babe!!
Sabrina
01111370338
#deepavalicariduitsikit#marykaybeautyconsultant#marykaymakeup#marykaylipstik#marykayskincare#healthyway#bepretty#lipstikparty#cheras#alamdamai#
Hii, sejak dua hari ni memang ramai sangat pm dan whatsapp wawa pasal effect penggunaan produk XYZ tu, lepas tengok kat TV pasal produk beracun! .
Semoga cepat sembuh ye adik kakak sekalian. Jadi mereka pun bertanya set mana yang sesuai untuk kulit muka yang breakout dan pedih dan jerawat banyak selepas menggunakan produk XYZ tu.
.
Untuk mereka yang mengalami masalah tersebut, wawa akan suggest Botanical Effects (25thn below). Ni tiga item yang basic yang wajib ada! Wajib tau! Macam mana pun sekurang-kurangnya tiga item ni untuk mengembalikan kulit yang sihat.
.
Ia terdiri daripada :
🍒 Cleanse (pencuci)
🍒 Ofhg (pelembap)
🍒 CC Cream (pelindung)
🍒 Acne Gel (penyelesaian) .

Ok? Tapi takpe, jom kita sembang dulu tengok mana yang sesuai. Sebab lain skin lain masalah dia. Tak sama ye ☝🏾 .
Contact wawa untuk personal consultation dan skincare class!
.
Wawa
017 9294799
Senior beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykaybera #marykaypahang #marykayraub #marykaypekanpahang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykayjengka#marykaykualalipis #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #Marykayjerantut
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaymaran
Hii, sejak dua hari ni memang ramai sangat pm dan whatsapp wawa pasal effect penggunaan produk XYZ tu, lepas tengok kat TV pasal produk beracun! . Semoga cepat sembuh ye adik kakak sekalian. Jadi mereka pun bertanya set mana yang sesuai untuk kulit muka yang breakout dan pedih dan jerawat banyak selepas menggunakan produk XYZ tu. . Untuk mereka yang mengalami masalah tersebut, wawa akan suggest Botanical Effects (25thn below). Ni tiga item yang basic yang wajib ada! Wajib tau! Macam mana pun sekurang-kurangnya tiga item ni untuk mengembalikan kulit yang sihat. . Ia terdiri daripada : 🍒 Cleanse (pencuci) 🍒 Ofhg (pelembap) 🍒 CC Cream (pelindung) 🍒 Acne Gel (penyelesaian) . Ok? Tapi takpe, jom kita sembang dulu tengok mana yang sesuai. Sebab lain skin lain masalah dia. Tak sama ye ☝🏾 . Contact wawa untuk personal consultation dan skincare class! . Wawa 017 9294799 Senior beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybera  #marykaypahang  #marykayraub  #marykaypekanpahang  #uitmjengka  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #marykayjengka #marykaykualalipis  #pobling  #blackheads  #aprilskin  #uitmpuncakalam  #Marykayjerantut  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #marykayskinvigorate  #marykayKL  #lipstick  #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects  #freeskincareclass  #marykaymaran 
Personal SCC earlier today... Alhamdulillah customer happy with Mary Kay
.
Anda bila lagi? Jom WhatsApp kita untuk set date meet up. Boleh cuba semua product ikut kesesuaian kulit anda
.
.
💕 Yayzah.MK
012 3397344
.
#marykaybeautyconsultant #sharingiscaring #beautysecrets #marykaymalaysia #marykayampang #marykaymakeup #marykayskincare #skincare #kulitsihat #kulitcantik #naklawa #kulitflawless
Super special offer! All this for just £66.
PM me or order online.
#marykaybeautyconsultant #beautybusiness #awardwinningskincare #buyonline #buymakeup
Mary Kay Eyeliner
Sgt best bila nak apply sebab apa? Sebabnya dia x comot. Hehe smudge-resistant gittchew. Tp yg paling best nya dia waterproof.  So senang lah nak akik wudhu. Tk payah guna makeup remover. 
Eyeliner ni dia ada 4 colour tau.
1. MK Black
2. MK Steely
3. MK turquoise
4. MK Deep Brown

Mana satu pilihan anda?
Independent Beauty Consultant
Atiah Fadzil
012-9619797
#marykaymalaysia 
#marykaykotabharu #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaykelantan #marykayconsultant #marykayskincare
Mary Kay Eyeliner Sgt best bila nak apply sebab apa? Sebabnya dia x comot. Hehe smudge-resistant gittchew. Tp yg paling best nya dia waterproof. So senang lah nak akik wudhu. Tk payah guna makeup remover. Eyeliner ni dia ada 4 colour tau. 1. MK Black 2. MK Steely 3. MK turquoise 4. MK Deep Brown Mana satu pilihan anda? Independent Beauty Consultant Atiah Fadzil 012-9619797 #marykaymalaysia  #marykaykotabharu  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaykelantan  #marykayconsultant  #marykayskincare 
Bila usia semakin meningkat, kedutan pun makin ketara. Paling tak best bila orang teka usia lebih tua dari usia sebenar 😭
Nak nampak muda sntiasa? Jom cuba timewise repair set ni utk kurangkan kedutan & nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar ❤️
Nak awet muda tak? Cepat2 pm sis ya 😍 . .
.
Maryam Tauhed
click sini www.wasap.my/60167026604

#sinikulai #timewise #marykayskincare #marykaymakeup #igshop #timewiseplusrepair #timewiserepair #mkmen #timewiserepairset #antiaging #antiwrinkle #skincareroutine #skinvigoratebrush #melacep #meletop#cantekgebugebas #trending #eh #majalahehmalaysia #majalahehm #wansharmila #sazzyfalak #antipenuaan #awetmuda #awesome #terapiinstagram
Bila usia semakin meningkat, kedutan pun makin ketara. Paling tak best bila orang teka usia lebih tua dari usia sebenar 😭 Nak nampak muda sntiasa? Jom cuba timewise repair set ni utk kurangkan kedutan & nampak 10 tahun lebih muda dari usia sebenar ❤️ Nak awet muda tak? Cepat2 pm sis ya 😍 . . . Maryam Tauhed click sini www.wasap.my/60167026604 #sinikulai  #timewise  #marykayskincare  #marykaymakeup  #igshop  #timewiseplusrepair  #timewiserepair  #mkmen  #timewiserepairset  #antiaging  #antiwrinkle  #skincareroutine  #skinvigoratebrush  #melacep  #meletop #cantekgebugebas  #trending  #eh  #majalahehmalaysia  #majalahehm  #wansharmila  #sazzyfalak  #antipenuaan  #awetmuda  #awesome  #terapiinstagram 
Apa yg best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni? 
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY
💋 Poppy please - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant. Hubungi saya
.
Mai
017-390 0996
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaytimewiserefine #kulitkendur #kulitanjal #marykayproducts #marykayshahalam #marykaysenawang #marykayselangor #marykaykl #marykay #marykaytimewise #marykaymakeup #marykaybotanicaleffect #marykaybotanicaleffectevo #marykaymelacepplus #marykayfoundation #marykaymakeupremover #marykaysoothingeyegel #marykayagefightingeyecream #berjerawat #mukaberminyak #paruthilang #parutberlubang #parutpudar #jetagat #kulitsensitif #kulitkering #lipstickmatte #marykaylipstick
Apa yg best sangat pasal MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK ni? Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu mengandungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY 💋 Poppy please - ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES- Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Mary Kay? Nak cantik secara sihat? Nak cuba rawat masalah kulit? Mai sedia membantu. ✔Free consultant. Hubungi saya . Mai 017-390 0996 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaytimewiserefine  #kulitkendur  #kulitanjal  #marykayproducts  #marykayshahalam  #marykaysenawang  #marykayselangor  #marykaykl  #marykay  #marykaytimewise  #marykaymakeup  #marykaybotanicaleffect  #marykaybotanicaleffectevo  #marykaymelacepplus  #marykayfoundation  #marykaymakeupremover  #marykaysoothingeyegel  #marykayagefightingeyecream  #berjerawat  #mukaberminyak  #paruthilang  #parutberlubang  #parutpudar  #jetagat  #kulitsensitif  #kulitkering  #lipstickmatte  #marykaylipstick 
My secret utk mata lebam....
.
Almaklumlah dari zmn study lebam bawak mata susah hilang... tambah2 pakai spek lg la...
.
So rahsianye !
.
Undereye Correcter by Mary Kay !
.
Trust me ! Sgt berbaloi 😘
.
Pst : kdg2 jd Highlight jgk 🙈
.
#marykay #undereyecorrector #marykaykomestik #marykaymakeup #marykayperak #marykayipoh