an online Instagram web viewer

#marykaymakeup medias

Photos

Career conference will be amazing! Birmingham, AL here I come #careerconfernece #marykay #marykaymakeup #goals
Modelo de hoje para o Carnaval 😍😍😍 #carnaval  #marykaymakeup #makeup #ilovemyjob #marykaylovers #make @marykaybrasil @nanda.holanda
Oh how berry I feel today!!!! #marykaymakeup #marykay
Puedes lucir hermosa, sin verte exagerada, tu belleza natutal se resalta con #MaryKay
#makeup #makeupaddict #makeupbyme💄 #makeupartist #marykaymakeup #marykayrd #hellogorgeousmk #hellobeauty #marykaycosmetics
Penteado para madrinha de casamento!!! 💐🌹💄👠
#job #make #makeupartist #hair #penteado #makeup #makemarykay #marykaybrasil #marykay #marykaymakeup #amo #beauty #maquiagem #linda #amei #AmoMuito #adoro #dourado #marrom #preto #casamento  #festa #wedding #weddingday #madrinha #madrinhadecasamento #gabriellerosamakeup #eyes #hairstyle 
Curtam minha page! https://www.facebook.com/gabriellerosamakeup/
Ada yang mengajukan soalan kepada saya berkenaan kualiti produk Mary Kay 💁💁 Katanya "Mengapa produk Mary Kay yang diperbuat daripada bahan berkualiti tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal "3 hari" sedangkn produk lain boleh❓😱😱 Meh Akak nak cite sikit fakta tentang kulit terlebih dahulu yang kita patut tahu..😁 Secara semulajadinya lapisan kulit yg Allah jadikan ada 3 lapisan utama iaitu Epidermis, Dermis dan Tisu Subkuteneous (hypodermis).. Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru 😊

Produk Mary Kay bertindakbalas secara semulajadi proses kulit.. Sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik 😍😍 Berbeza dengan produk tinggi kimia yg menjanjikan kesan seawal 3 hari.. Ia membuang lapisan epidermis kulit.. Sebab itu dapat kulit cantik segera tapi lama kelamaan struktur kulit akan rosak..😥😥 Secara logiknya pun, bagaimana produk yang manusia buat boleh melawan proses semulajadi lapisan kulit yg Allah jadikan?

Ibarat mencurah CLOROX kat bilik air, 5 minit dah bersih putih berkilat 🌟✨ Renung-renungkanlah bagaimana cara anda melayan kulit anda 💁💁 Adakah kulit anda ibarat sehelai kain buruk😪 atau seperti berlian💎

Sekali kulit dah rosak memerlukan rawatan yang lebih mahal.. Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact saya 😉

019 3335639 ;)
i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant

#mysweetjourney #marykaycareer
#marykaymedantuanku
#marykaymalaysia #skincare
#kipidap #dongibab 
#andanampakcantik
#ilovemyjob #kerjaya #marykayipoh 
#likesforlikes 
#sayagunamarykay 
#business #marykaymysg
#marykaymakeup 
i #igshop
#like4like #jerawat
 #rubypic
#mua #promo #plussize #kerjaya #lelakikacak #sahabat
#marykaysabah #kulit #pinkcar #free #income
Ada yang mengajukan soalan kepada saya berkenaan kualiti produk Mary Kay 💁💁 Katanya "Mengapa produk Mary Kay yang diperbuat daripada bahan berkualiti tapi tak boleh bagi kulit cantik seawal "3 hari" sedangkn produk lain boleh❓😱😱 Meh Akak nak cite sikit fakta tentang kulit terlebih dahulu yang kita patut tahu..😁 Secara semulajadinya lapisan kulit yg Allah jadikan ada 3 lapisan utama iaitu Epidermis, Dermis dan Tisu Subkuteneous (hypodermis).. Lapisan Epidermis kulit iaitu kulit luar mengandungi 5 lapisan kulit yang mana setiap lapisan mengambil masa 28-35 hari untuk terhasilnya kulit baru 😊 Produk Mary Kay bertindakbalas secara semulajadi proses kulit.. Sebab itu ambil masa untuk kulit jadi sihat dan cantik 😍😍 Berbeza dengan produk tinggi kimia yg menjanjikan kesan seawal 3 hari.. Ia membuang lapisan epidermis kulit.. Sebab itu dapat kulit cantik segera tapi lama kelamaan struktur kulit akan rosak..😥😥 Secara logiknya pun, bagaimana produk yang manusia buat boleh melawan proses semulajadi lapisan kulit yg Allah jadikan? Ibarat mencurah CLOROX kat bilik air, 5 minit dah bersih putih berkilat 🌟✨ Renung-renungkanlah bagaimana cara anda melayan kulit anda 💁💁 Adakah kulit anda ibarat sehelai kain buruk😪 atau seperti berlian💎 Sekali kulit dah rosak memerlukan rawatan yang lebih mahal.. Nak kulit sihat & cantik 🙋 boleh contact saya 😉 019 3335639 ;) i am Ruby and i am your Mary Kay Beauty Consultant #mysweetjourney  #marykaycareer  #marykaymedantuanku  #marykaymalaysia  #skincare  #kipidap  #dongibab  #andanampakcantik  #ilovemyjob  #kerjaya  #marykayipoh  #likesforlikes  #sayagunamarykay  #business  #marykaymysg  #marykaymakeup  i #igshop  #like4like  #jerawat  #rubypic  #mua  #promo  #plussize  #kerjaya  #lelakikacak  #sahabat  #marykaysabah  #kulit  #pinkcar  #free  #income 
Good nite cantiqs..
Sebelum beradu,sapu dulu SOOTHING EYE GEL..
.
MANFAAT DAN KEBAIKAN..
.
Kulit di sekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif pada wajah.
🌸
Mengandungi ekstrak teh hijau, yang terkenal dengan ciri-ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit.
🌸
Serikan kembali wajah yang suram dengan kelembutan dan kesegaran gel biru dengan ekstrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak di bawah mata.
🌸
MANFAAT & KEISTIMEWAAN
🌼 Menenang, merawat dan menyegarkan kulit yang kelihatan suram.
.
🌼 Meningkatkan lembapan kulit sehingga 130%.
.
🌼 Menganjalkan dan mengurangkan bengkak dibawah mata.
.
🌼 Mengurangkan kedutan.
.
Joms rawat mata 👀
🌸
Whatsapp 012-8727783 -chequin to purchase-💋
.
 #MaryKay
#marykaylipstick 
#marykaygelsemimattelipstick 
#soft 
#longlasting 
#marykayskincare 
#marykaymakeup 
#marykaycosmetics 
#marykaytimewise 
#love 
#mommy 
#sexylips 
#color
#beauty 
#quputeh 
#pearls 
#marykaysarawak 
#marykaymiri
Good nite cantiqs.. Sebelum beradu,sapu dulu SOOTHING EYE GEL.. . MANFAAT DAN KEBAIKAN.. . Kulit di sekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif pada wajah. 🌸 Mengandungi ekstrak teh hijau, yang terkenal dengan ciri-ciri pemusnah radikal bebas dan penyegar kulit. 🌸
Serikan kembali wajah yang suram dengan kelembutan dan kesegaran gel biru dengan ekstrak tumbuhan yang mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan bengkak di bawah mata. 🌸 MANFAAT & KEISTIMEWAAN
🌼 Menenang, merawat dan menyegarkan kulit yang kelihatan suram. .
🌼 Meningkatkan lembapan kulit sehingga 130%. . 🌼 Menganjalkan dan mengurangkan bengkak dibawah mata. . 🌼 Mengurangkan kedutan. . Joms rawat mata 👀 🌸 Whatsapp 012-8727783 -chequin to purchase-💋 . #MaryKay  #marykaylipstick  #marykaygelsemimattelipstick  #soft  #longlasting  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaytimewise  #love  #mommy  #sexylips  #color  #beauty  #quputeh  #pearls  #marykaysarawak  #marykaymiri 
NAIKKAN BALIK SEMANGAT DAN KONFIDEN ANDA, NYAH KAU SELULIT! 💥
.
Haaa terasa ke? Check tengok kat peha, punggung, lengan dan perut tuuu ada tak? Mak-mak selalu ada ni start dari mengandung kan! Baik mengaku 🌚
.
Dah cuba nak hilangkan tak? Ke tak pernah cuba? Ya ampun makkk! Kesian encik suami tu 🔥 Hahaha
.
Jom hilangkan selulit dengan 👉🏻 Timewise Body Smooth-Action Cellulite
Apa kelebihannya?
🍇 Mengurangkan tampilan selulit secara dramatik
🍇 Menegangkan dan melicinkan kawasan berlemak
🍇 Menyerap dengan cepat dan tidak melekit
🍇 Tidak panas dan tidak mempunyai bau yang kuat seperti sesetengah produk
🍇 Sesuai untuk semua jenis kulit
.
💦 Anda hanya perlu sapu dan urut secara ringan untuk mendapatkan hasil terbaik.
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
Qasrina
0123414423
Mary Kay Malaysia

#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #TimeWise #skincare #makeup #selulit #skincaremalaysia
#pretty #beautiful #woman #malaysia
NAIKKAN BALIK SEMANGAT DAN KONFIDEN ANDA, NYAH KAU SELULIT! 💥 . Haaa terasa ke? Check tengok kat peha, punggung, lengan dan perut tuuu ada tak? Mak-mak selalu ada ni start dari mengandung kan! Baik mengaku 🌚 . Dah cuba nak hilangkan tak? Ke tak pernah cuba? Ya ampun makkk! Kesian encik suami tu 🔥 Hahaha . Jom hilangkan selulit dengan 👉🏻 Timewise Body Smooth-Action Cellulite Apa kelebihannya? 🍇 Mengurangkan tampilan selulit secara dramatik 🍇 Menegangkan dan melicinkan kawasan berlemak 🍇 Menyerap dengan cepat dan tidak melekit 🍇 Tidak panas dan tidak mempunyai bau yang kuat seperti sesetengah produk 🍇 Sesuai untuk semua jenis kulit . 💦 Anda hanya perlu sapu dan urut secara ringan untuk mendapatkan hasil terbaik. . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Qasrina 0123414423 Mary Kay Malaysia #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #TimeWise  #skincare  #makeup  #selulit  #skincaremalaysia  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia 
PARUT JERAWAT DAN MUKA BERLUBANG? Jom rawat dengan Microdermabrasion Set ni. Cuma dua langkah mudah, dan taraaaa!
Apa kelebihan set ni?
✨ Wajah akan kelihatan lebih muda
✨ Liang pori semakin mengecil
✨ Memperbaiki tekstur kulit dengan cepat
✨ Menghilangkan garis halus
✨Mendapatkan wajah yang perghhhhhh!!
Jom dapatkan set ni dengan saya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#TimeWiseMiracle
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginal
PARUT JERAWAT DAN MUKA BERLUBANG? Jom rawat dengan Microdermabrasion Set ni. Cuma dua langkah mudah, dan taraaaa! Apa kelebihan set ni? ✨ Wajah akan kelihatan lebih muda ✨ Liang pori semakin mengecil ✨ Memperbaiki tekstur kulit dengan cepat ✨ Menghilangkan garis halus ✨Mendapatkan wajah yang perghhhhhh!! Jom dapatkan set ni dengan saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #TimeWiseMiracle  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginal 
Сейчас особенно модно быть в тонусе... Каждая пятая девушка записывается в спортзал, на танцы... А кто-то выполняет программу похудения в домашних условиях. 
В любом случае, не забывайте о том, что надо выпивать необходимое количество воды, а также закреплять свои старания на пути к красивой фигуре использованием Антицеллюлитного крем-геля Smooth-Action от Mary Kay! 
Благодаря направленному воздействию крем-геля кожа выглядит молодой, гладкой и упругой, а тело приобретает более четкие контуры. - Способствует визуальному сокращению существующего целлюлита. - Уменьшает вероятность образования новых проявлений целлюлита. - Укрепляет поддерживающую структуру кожи. - Тонизирует, укрепляет, подтягивает и восстанавливает кожу в наиболее проблемных зонах – особенно на бедрах, ягодицах и верхней части рук. - Повышает эластичность кожи. 
Особенно Выделяю массажер😊 потрясающи разогревается кожу во время водных 💦🛀🚿 процедур👏 #marykayrussia #marykayarmavir#marykay#marykaymakeup #армавир#спорт#зож
Сейчас особенно модно быть в тонусе... Каждая пятая девушка записывается в спортзал, на танцы... А кто-то выполняет программу похудения в домашних условиях. В любом случае, не забывайте о том, что надо выпивать необходимое количество воды, а также закреплять свои старания на пути к красивой фигуре использованием Антицеллюлитного крем-геля Smooth-Action от Mary Kay! Благодаря направленному воздействию крем-геля кожа выглядит молодой, гладкой и упругой, а тело приобретает более четкие контуры. - Способствует визуальному сокращению существующего целлюлита. - Уменьшает вероятность образования новых проявлений целлюлита. - Укрепляет поддерживающую структуру кожи. - Тонизирует, укрепляет, подтягивает и восстанавливает кожу в наиболее проблемных зонах – особенно на бедрах, ягодицах и верхней части рук. - Повышает эластичность кожи. Особенно Выделяю массажер😊 потрясающи разогревается кожу во время водных 💦🛀🚿 процедур👏 #marykayrussia  #marykayarmavir #marykay #marykaymakeup  #армавир #спорт #зож 
Set Kening yg PERFECT!!
.
Brow Definer Pencil + Concealer
.
Hasilnya WOW!!
.
☞Kalis air
☞Tahan lama
☞Brunette colour
.
Berminat?
.
Whats app ya 😊
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
Set Kening yg PERFECT!! . Brow Definer Pencil + Concealer . Hasilnya WOW!! . ☞Kalis air ☞Tahan lama ☞Brunette colour . Berminat? . Whats app ya 😊 . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
MARY KAY TRUE DIMENSIONS LIPSTICK
.
Best Seller Lipstick Mary Kay
.
Antara kelebihan lipstick Mary Kay
.
💖Diperkaya dgn mango butter & vitamin
💖 Mengurangkan kekeringan bibir
💖 Mengurangkan kehitaman bibir
💖 Memberi kelembapan Pd bibir sepanjang hari
💖 Terdapat pelbagai warna menarik utk pilihan anda! 💖 Bibir nampak mungil dan seksi gituuuu
.
Serikan bibir anda dgn tona warna lipstik yg cantik ini
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
MARY KAY TRUE DIMENSIONS LIPSTICK . Best Seller Lipstick Mary Kay . Antara kelebihan lipstick Mary Kay . 💖Diperkaya dgn mango butter & vitamin 💖 Mengurangkan kekeringan bibir 💖 Mengurangkan kehitaman bibir 💖 Memberi kelembapan Pd bibir sepanjang hari 💖 Terdapat pelbagai warna menarik utk pilihan anda! 💖 Bibir nampak mungil dan seksi gituuuu . Serikan bibir anda dgn tona warna lipstik yg cantik ini . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
️Cream-to-Powder Foundation♥️
.
🌸 MANFAAT & KEISTIMEWAAN:
.
✔️ Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim
dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte
.
✔️ Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna
.
✔️ Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan
.
✔️ Boleh digunakan sebagai penyamar noda
.
✔️ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit
.
✔️Formula kalis air
.
🌸 BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA:
.
✔️ Mudah digunakan dengan tekstur sehalus krim .
✔️ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit.
.
👆🏼 Crème-to-Powder Foundation boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda.
. ♥️Sesuai untuk kulit muka KERING ♥️👍🏼 .
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
️Cream-to-Powder Foundation♥️ . 🌸 MANFAAT & KEISTIMEWAAN: . ✔️ Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte . ✔️ Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna . ✔️ Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan . ✔️ Boleh digunakan sebagai penyamar noda . ✔️ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit . ✔️Formula kalis air . 🌸 BAGAIMANA PRODUK INI MEMBANTU ANDA: . ✔️ Mudah digunakan dengan tekstur sehalus krim . ✔️ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit. . 👆🏼 Crème-to-Powder Foundation boleh didapati dalam pelbagai warna mengikut tona kulit muka anda. . ♥️Sesuai untuk kulit muka KERING ♥️👍🏼 . 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
TREND TERKINI!!!! kulit putih
**NaK Cantik cepat
**NaK Putih dlm masa seawal 3hari
**NaK hilangkan jeragat dgn CEPAT
**NaK hilangkn parut seawal 7hri
**NaK hilngkn jerawat dgn Cepat
>>Tentu ramai yg nak produk yg mcm ni kan... lebih2 lagi bile harganya murah..
dan x perlu fikir pnjng utk membelinya..>> **Tpi saya mintak maaf sbb di Mary Kay tiada satu pn produk y mampu buat anda utk jadi Cantik Secepat mcm diatas...
Kami menyayangi wanita2 diluar sana y mempunyai masalah kulit muka....kami hadirkan set2 pencuci y mampu membuat kulit anda tersenyum tapi.............BUKANLAH  SEAWAL 3hari ataupn SEMINGGU..lebih2 lagi pd yg mmpunyai masalah kulit muke yg agak teruk..
Kerana kulit muka akan dirawat secara perlahan-lahan dan lembut dan bknnya menghakis lapisan2 kulit anda semua...Bahan2 y ada didalamnya berasaskan bahan2 semulajadi dan kulit anda akan berasa lembut,warna kulit yg sekata menghaluskan pori2 dan akhirnya bile kulit dah semakin sihat....baru lah muke akan glowing secara semulajadi dan selamat..itu penting yer....Pilihan ditangan anda...Bijaklah dalam membuat pilihan ...mgkin skrg anda glowing,cantik,putih..tp akan dtg...kulit anda akan menangis kerana tiada lagi lapisan utk menghalang UV...
Dimanakah kedudukan lapisan kulit anda sekarang nie...jika paling bawah sekali....kulit anda mmg sedang menangis...Bijaklah dari skrg...cantik utk sementara....sakit utk berpanjangan...
tepuk dada...tanya fikiran...
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
TREND TERKINI!!!! kulit putih **NaK Cantik cepat **NaK Putih dlm masa seawal 3hari **NaK hilangkan jeragat dgn CEPAT **NaK hilangkn parut seawal 7hri **NaK hilngkn jerawat dgn Cepat >>Tentu ramai yg nak produk yg mcm ni kan... lebih2 lagi bile harganya murah.. dan x perlu fikir pnjng utk membelinya..>> **Tpi saya mintak maaf sbb di Mary Kay tiada satu pn produk y mampu buat anda utk jadi Cantik Secepat mcm diatas... Kami menyayangi wanita2 diluar sana y mempunyai masalah kulit muka....kami hadirkan set2 pencuci y mampu membuat kulit anda tersenyum tapi.............BUKANLAH SEAWAL 3hari ataupn SEMINGGU..lebih2 lagi pd yg mmpunyai masalah kulit muke yg agak teruk.. Kerana kulit muka akan dirawat secara perlahan-lahan dan lembut dan bknnya menghakis lapisan2 kulit anda semua...Bahan2 y ada didalamnya berasaskan bahan2 semulajadi dan kulit anda akan berasa lembut,warna kulit yg sekata menghaluskan pori2 dan akhirnya bile kulit dah semakin sihat....baru lah muke akan glowing secara semulajadi dan selamat..itu penting yer....Pilihan ditangan anda...Bijaklah dalam membuat pilihan ...mgkin skrg anda glowing,cantik,putih..tp akan dtg...kulit anda akan menangis kerana tiada lagi lapisan utk menghalang UV... Dimanakah kedudukan lapisan kulit anda sekarang nie...jika paling bawah sekali....kulit anda mmg sedang menangis...Bijaklah dari skrg...cantik utk sementara....sakit utk berpanjangan... tepuk dada...tanya fikiran... . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
Whitening Skincare!! .
Cakap ja whitening terus teruja kan..yalaaa siapa tak suka mencerah tapi dalam kita nak mencerahkan kulit wajah kan ke lebih baik gunakan skincare yang betul. .
Maksud skincare yang betul tu, skincare yang selamat,kulit semakin baik, lapisan kulit terjaga.. betul tak? .
Biar mahal asalkan kita tahu ia selamat digunakan, biar lambat nampak kesan asalkan kulit wajah kita terjaga jangka masa yang lama. 😊😊 .
Anda bagaimana? Masih guna skincare yang tinggi MERKURI??
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
Whitening Skincare!! . Cakap ja whitening terus teruja kan..yalaaa siapa tak suka mencerah tapi dalam kita nak mencerahkan kulit wajah kan ke lebih baik gunakan skincare yang betul. . Maksud skincare yang betul tu, skincare yang selamat,kulit semakin baik, lapisan kulit terjaga.. betul tak? . Biar mahal asalkan kita tahu ia selamat digunakan, biar lambat nampak kesan asalkan kulit wajah kita terjaga jangka masa yang lama. 😊😊 . Anda bagaimana? Masih guna skincare yang tinggi MERKURI?? . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
1. Satin Lips Shea Sugar Scrub .
- exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bib
ir. nnt bibir rasa smooth je. Yg best-nya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap.. hehe. Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit. Best kan..
.
2. Satin Lips Shea Butter Balm .
- melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat. ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Dah double2 pula lembapannya kan. Boleh pakai setiap hari.
.
FREE CONSULTATION COME WA/PM ME 😊😊
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
1. Satin Lips Shea Sugar Scrub . - exfoliate atau menanggalkan kulit2 mati dengan lembut utk melembutkan bib ir. nnt bibir rasa smooth je. Yg best-nya juga, ia ada biji2 gula halus yg menjadi agen exfoliator, rasa mcm nak makan je, bau pun sedap.. hehe. Di samping itu ada minyak bunga matahari yg terkenal dgn kekayaan Vitamin E dan antioksidanya utk kesihatan kulit. Best kan.. . 2. Satin Lips Shea Butter Balm . - melembapkan bibir dan membuatkan bibir rasa sihat. ada ekstrak Jojoba butter yg menyerupai pelembap dan pelindung semulajadi kulit tubuh kita. Dah double2 pula lembapannya kan. Boleh pakai setiap hari. . FREE CONSULTATION COME WA/PM ME 😊😊 . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
Hye ladies... nak try lipstick tak?? Syira ada semua colour. . Colour yg paling syira suka ALWAYS APRICOT. Cantik sangat.

Jom pm syira cepat. Syira tgh free ni 013 667 7476

#marykay #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykaymakeup #makeup #lipstick #marykaylipstick #lipstickcantik #mattelipstick #lipstickmatte #loosepowder #powder #bodyspray
My favorite Water Base Foundation.
.
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY :
.
1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah.
.
2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah .
.
3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari. .
Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen- untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
My favorite Water Base Foundation. . Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : . 1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah. . 2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah . . 3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari. . Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen- untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat. . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
Hye.sebelum tidur jgn lupa bersihkan muka.nak share SKINVIGORATE yang hot ni.. 😘
.
okayy..mesti ada yang pelik kan,kenapa nak cuci muka guna berus?🤔
cuci muka guna tangan sudah lah..mmm
.
👉🏼Betul, tak salah pon cuci guna tangan..tapi uoll tau tak kat muka kita ni ada 20ribu liang pori2???
soo.. kalo guna tangan sebenarnya tak termampu utk bersihkan kesemua kotoran.
.
MaryKay ade tools/cleansing brush yang boleh berputar 400x dalam seminit utk membersih muka secara menyeluruh termasok didalam pori2 kita.. haa xlarat lah tangan kita ni nak urut muka 400 kali dlm seminit kan?😅 sbb tu Skinvigorate cleansing brush dr MaryKay ni sgt2 best selain fungsi/kelebihan nya yg lain iaitu:-
.
✅️Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
✅Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
✅Memperbaiki penampilan kulit dgn cepat
.
Jadi kesimpulan die kat cni adalah..
👉🏼cuci muka tu kene bersih2 tau,baru la segala mak nenek masalah muka mcm JERAWAT tu susah nk singgah..pakai pulak skincare MaryKay mmg cmgini👍🏼👍🏼👍🏼 jerawat terus xmo naik..kulit sihat berseri☺️😉
.
Pm / what's app cepat 📲📲📲
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih #skincareorganic #bebaskimia
Hye.sebelum tidur jgn lupa bersihkan muka.nak share SKINVIGORATE yang hot ni.. 😘 . okayy..mesti ada yang pelik kan,kenapa nak cuci muka guna berus?🤔 cuci muka guna tangan sudah lah..mmm . 👉🏼Betul, tak salah pon cuci guna tangan..tapi uoll tau tak kat muka kita ni ada 20ribu liang pori2??? soo.. kalo guna tangan sebenarnya tak termampu utk bersihkan kesemua kotoran. . MaryKay ade tools/cleansing brush yang boleh berputar 400x dalam seminit utk membersih muka secara menyeluruh termasok didalam pori2 kita.. haa xlarat lah tangan kita ni nak urut muka 400 kali dlm seminit kan?😅 sbb tu Skinvigorate cleansing brush dr MaryKay ni sgt2 best selain fungsi/kelebihan nya yg lain iaitu:- . ✅️Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari ✅Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil ✅Memperbaiki penampilan kulit dgn cepat . Jadi kesimpulan die kat cni adalah.. 👉🏼cuci muka tu kene bersih2 tau,baru la segala mak nenek masalah muka mcm JERAWAT tu susah nk singgah..pakai pulak skincare MaryKay mmg cmgini👍🏼👍🏼👍🏼 jerawat terus xmo naik..kulit sihat berseri☺️😉 . Pm / what's app cepat 📲📲📲 . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih  #skincareorganic  #bebaskimia 
Step yang betul memang akan memberikan HASIL YANG SANGAT CANTIK DAN MEMUASKAN....😍😍😍
.
Ok jom kita rungkai sket dari step 1-6 dlu😉 .
1⃣ Gel Primer :
📍Makeup kita akan tahan lebih lama.
📍Mempunyai vitamin dan melindungi daripada matahari.
📍mempunyai  Spf 15
📍sesuai utk semua jenis kulit
📍 membuat Makeup Lebih Cantik..
📍 dapt menutup pori2 .. 📌make-UP BASE
.
2⃣ CC Cream Spf15 : 📍Ada SPF15Melindungi kulit dr sinaran UVA dan UVB.
📍Mencerahkan tona kulit dan membantu lebih nampak sekata.
📍membantu membetulkan tidak kesempurnaan kulit dan menutup segala kecelaan pd kulit.
📍meminimumkan kemerahan kulit kerana mgandungi vitamin E dan ekstrak bahan botani utk menenang dan melegakan kulit.
📍Membantu Menutup kesan parut jerawat,melegakan dan memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
📍kulit berasa hidrat dgn segera dan kekal hidrat selama 10jam.
📍Anti aging 📍melindungi kulit dari radikal bebas yg merosakkan kulit
.
3⃣ Mineral Loose Powder 📍 wajah tampak berseri
📍Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
📍Sesuai untuk kulit sensitif
📍Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
📍Bebas daripada pewangi
📍Bebas daripada minyak
📍Tidak komedogenik
.
4⃣ Pressed Powder : 📍Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
📍Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
📍Mudah diadun dengan warna solekan lain
📍Aplikasi yang sempurna tanpa cela
📍Kulit tidak berminyak atau melekit
📍Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah
📍Tahan lebih lama
.
5⃣ Translucent : 📍Gabungan serbuk mutiara untuk menyerap minyak dan anti peluh.Mekap lebih cantik dan glowing.
.
6⃣Finishing Spray : 📍Penyembur yang ringan ini sempurna untuk menetapkan solekan dan memastikan mekap kekal sempurna.
.
✔Bebas minyak
✔Mengering cepat
✔Tidak melekit
✔Kemasan ringan yang berkekalan
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai
Step yang betul memang akan memberikan HASIL YANG SANGAT CANTIK DAN MEMUASKAN....😍😍😍 . Ok jom kita rungkai sket dari step 1-6 dlu😉 . 1⃣ Gel Primer : 📍Makeup kita akan tahan lebih lama. 📍Mempunyai vitamin dan melindungi daripada matahari. 📍mempunyai Spf 15 📍sesuai utk semua jenis kulit 📍 membuat Makeup Lebih Cantik.. 📍 dapt menutup pori2 .. 📌make-UP BASE . 2⃣ CC Cream Spf15 : 📍Ada SPF15Melindungi kulit dr sinaran UVA dan UVB. 📍Mencerahkan tona kulit dan membantu lebih nampak sekata. 📍membantu membetulkan tidak kesempurnaan kulit dan menutup segala kecelaan pd kulit. 📍meminimumkan kemerahan kulit kerana mgandungi vitamin E dan ekstrak bahan botani utk menenang dan melegakan kulit. 📍Membantu Menutup kesan parut jerawat,melegakan dan memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 📍kulit berasa hidrat dgn segera dan kekal hidrat selama 10jam. 📍Anti aging 📍melindungi kulit dari radikal bebas yg merosakkan kulit . 3⃣ Mineral Loose Powder 📍 wajah tampak berseri 📍Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah 📍Sesuai untuk kulit sensitif 📍Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit 📍Bebas daripada pewangi 📍Bebas daripada minyak 📍Tidak komedogenik . 4⃣ Pressed Powder : 📍Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) 📍Menyembunyikan kedutan dengan berkesan 📍Mudah diadun dengan warna solekan lain 📍Aplikasi yang sempurna tanpa cela 📍Kulit tidak berminyak atau melekit 📍Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah 📍Tahan lebih lama . 5⃣ Translucent : 📍Gabungan serbuk mutiara untuk menyerap minyak dan anti peluh.Mekap lebih cantik dan glowing. . 6⃣Finishing Spray : 📍Penyembur yang ringan ini sempurna untuk menetapkan solekan dan memastikan mekap kekal sempurna. . ✔Bebas minyak ✔Mengering cepat ✔Tidak melekit ✔Kemasan ringan yang berkekalan . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai 
MUKA BERJERAWAT? JERAWAT KECIK-KECIK PADA DAHI DAN PIPI? DAH CUBA MACAM-MACAM JENIS PRODUK TAPI JERAWAT MASIH BERDEGIL? NAK CUBA PULIHKAN JERAWAT DI WAJAH ANDA?
👉🏻 Pore Purifying Serum
✅ Pore-Purifying Serum for Acne- Prone Skin membantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. Ia juga membantu mengurangkan penampakan pori dan kilat muka.
✅ Sesiapa sahaja yang menghidap akne ringan hingga sederhana boleh menggunakan Mary Kay System for Acne- Prone Skin. Walaupun sasaran utamanya ialah wanita, Mary Kay telah menjalankan kajian klinikal ke atas remaja. Apabila ia digunakan seperti yang disyorkan, hasil kajian selama 12 minggu menunjukkan bahawa adalah sama seperti yang disaksikan pada kajian ke atas orang dewasa. Apabila lelaki menggunakan produk ini dalam satu kajian pengguna, mereka juga turut mengalami faedah yang sama. .

Jom saya bantu rawat kulit wajah anda dengan lebih baik,

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#AcneProneSkin
MUKA BERJERAWAT? JERAWAT KECIK-KECIK PADA DAHI DAN PIPI? DAH CUBA MACAM-MACAM JENIS PRODUK TAPI JERAWAT MASIH BERDEGIL? NAK CUBA PULIHKAN JERAWAT DI WAJAH ANDA? 👉🏻 Pore Purifying Serum ✅ Pore-Purifying Serum for Acne- Prone Skin membantu mengawal minyak yang mungkin menyebabkan jerawat. Ia juga membantu mengurangkan penampakan pori dan kilat muka. ✅ Sesiapa sahaja yang menghidap akne ringan hingga sederhana boleh menggunakan Mary Kay System for Acne- Prone Skin. Walaupun sasaran utamanya ialah wanita, Mary Kay telah menjalankan kajian klinikal ke atas remaja. Apabila ia digunakan seperti yang disyorkan, hasil kajian selama 12 minggu menunjukkan bahawa adalah sama seperti yang disaksikan pada kajian ke atas orang dewasa. Apabila lelaki menggunakan produk ini dalam satu kajian pengguna, mereka juga turut mengalami faedah yang sama. . Jom saya bantu rawat kulit wajah anda dengan lebih baik, Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #AcneProneSkin 
💖 TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY SESUAI UTK SEMUA JENIS TONA WARNA KULIT 💖
.
Aplikasi bedak secara berlebihan pada wajah hanya akan membuatkan liang pori dipaksa untuk merembeskan lebih banyak minyak pada permukaan wajah. Pemakaian bedak seharusnya diaplikasi pada kawasan yang kelihatan berkilat.
.
.
Sangat dicadangkan untuk menggunakan formula “matte translucent” powder kerana ianya mampu untuk mengurangkan kilatan dan sesuai diaplikasikan di semua jenis tona wajah
.
.
6 Kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder .
✅Merupakan bedak universal yang tidak mempunyai warna dan sangat sesuai untuk semua jenis tona kulit wajah
.
✅Formulasi yang sangat ringan (rasa seperti tidak memakai apa-apa), natural dan lembut pada kulit
.
✅Mengawal kilatan pada wajah yang diakibatkan oleh minyak .
.
✅Menyediakan sheer/light coverage (litupan ringan) yang mana ianya seolah-olah tidak kelihatan pada wajah apabila dipakai bersama foundation (tidak nampak seperti memakai bedak dan nampak natural) .
.
✅Membuatkan makeup tampak segar sepanjang hari dan tidak bercapuk-capuk kerana formulasinya dibuat khas untuk pemakaian dalam tempoh berjam-jam atau sepanjang hari .
.
✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk juga kulit jenis sensitif
.
.
Saffa
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
WhatsApp:0177381297
♡enriching woman's life♡
.
.
#translucentloosepowder #loosepowder #marykay #marykaytranslucentpowder #marykayproducts #marykaymakeup #makeup #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia #beautyconsultant #translucent #메리케이뷰티컨설턴트말레이시아 #메리케이뷰티컨설턴트 #메리케이 #뷰티컨설턴트 #makeupaddicts #makeuplover #musthave
💖 TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY SESUAI UTK SEMUA JENIS TONA WARNA KULIT 💖 . Aplikasi bedak secara berlebihan pada wajah hanya akan membuatkan liang pori dipaksa untuk merembeskan lebih banyak minyak pada permukaan wajah. Pemakaian bedak seharusnya diaplikasi pada kawasan yang kelihatan berkilat. . . Sangat dicadangkan untuk menggunakan formula “matte translucent” powder kerana ianya mampu untuk mengurangkan kilatan dan sesuai diaplikasikan di semua jenis tona wajah . . 6 Kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder . ✅Merupakan bedak universal yang tidak mempunyai warna dan sangat sesuai untuk semua jenis tona kulit wajah . ✅Formulasi yang sangat ringan (rasa seperti tidak memakai apa-apa), natural dan lembut pada kulit . ✅Mengawal kilatan pada wajah yang diakibatkan oleh minyak . . ✅Menyediakan sheer/light coverage (litupan ringan) yang mana ianya seolah-olah tidak kelihatan pada wajah apabila dipakai bersama foundation (tidak nampak seperti memakai bedak dan nampak natural) . . ✅Membuatkan makeup tampak segar sepanjang hari dan tidak bercapuk-capuk kerana formulasinya dibuat khas untuk pemakaian dalam tempoh berjam-jam atau sepanjang hari . . ✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk juga kulit jenis sensitif . . Saffa Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia WhatsApp:0177381297 ♡enriching woman's life♡ . . #translucentloosepowder  #loosepowder  #marykay  #marykaytranslucentpowder  #marykayproducts  #marykaymakeup  #makeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #beautyconsultant  #translucent  #메리케이뷰티컨설턴트말레이시아  #메리케이뷰티컨설턴트  #메리케이  #뷰티컨설턴트  #makeupaddicts  #makeuplover  #musthave 
Er du ute etter en maskara som virkelig gir deg lenger og fyldigere vipper? Prøv ut denne 👍 #mascara #marykaylife #marykayproducts #egenpleie #marykaymakeup
Selamat malam semua😘😘sblm kita masuk tidur kita bersihkan dahulu muka kita drpd makeup or sebagainya😚Memang berbeza sangat skin kita ni bila kite cuma mencuci menggunakan jari dengan bila kita menggunakan skinvigorate brush.

Kenapa?? Sebab kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.

400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.

Yang penting, skinvigorate brush kite ade warranty selama setahun tau! Kalis air pulak tu! Mmg sangat sangat berbaloi! Serta harga yg mampu milik lg👍🏻 For more details Wapps Kak Amie 0127342055
🎀free consultation 🎀free skincare class
🎀free sample
Beauty Care with Love 💞
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #janganmengata #uitmpuncakalam #marykayshahalam #hijabstyle #hijabfashion #hijabtutorial #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
Selamat malam semua😘😘sblm kita masuk tidur kita bersihkan dahulu muka kita drpd makeup or sebagainya😚Memang berbeza sangat skin kita ni bila kite cuma mencuci menggunakan jari dengan bila kita menggunakan skinvigorate brush. Kenapa?? Sebab kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. Yang penting, skinvigorate brush kite ade warranty selama setahun tau! Kalis air pulak tu! Mmg sangat sangat berbaloi! Serta harga yg mampu milik lg👍🏻 For more details Wapps Kak Amie 0127342055 🎀free consultation 🎀free skincare class 🎀free sample Beauty Care with Love 💞 Mary Kay Beauty Consultant #marykayselangor  #marykayrawang  #marykaygombak  #marykayampang  #moisturizinggel  #skincareterbaik  #uum  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheads  #janganmengata  #uitmpuncakalam  #marykayshahalam  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabtutorial  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
💋💋💋 Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💋💋💋 Lipstik Mary kay paling hot seller.... walaupun texture dia MATTE tp tidak mengeringkan bibir... Didatangkan dengan 8 warna yg memukau dan mempersonakan dan Mula mendapat tempat di hati penggemar lipstick di Malaysia. 👏👏👏 Apa yg bestnye lipstick ni.... ia Tidak mengeringkan bibir walaupun memberi effects matte dan bibir nampak sentiasa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini.... lipstik ni juga Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi.

Jadi anda semua sangat perlu mencuba lipstick Mary Kay yg terbaru ni. Jom pm saya atau whatsapp untuk mencuba 😊

DISCOVER WHAT YOU LOVE
DIANA INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT
0167212660

#marykayjohor #marykaymakeup #marykaylipstick #skincaremurah #kulitputih #kulitsehat #kulitcantik #pengantin #produkkurus #produkmuka #cosmetik
💋💋💋 Mary Kay Gel Semi Matte Lipstick 💋💋💋 Lipstik Mary kay paling hot seller.... walaupun texture dia MATTE tp tidak mengeringkan bibir... Didatangkan dengan 8 warna yg memukau dan mempersonakan dan Mula mendapat tempat di hati penggemar lipstick di Malaysia. 👏👏👏 Apa yg bestnye lipstick ni.... ia Tidak mengeringkan bibir walaupun memberi effects matte dan bibir nampak sentiasa segar kerana terdapat Vitamin C dan E dalam kandungan lipstick ini.... lipstik ni juga Mengandungi extract jojoba yg berfungsi untuk mengatasi masalah bibir kering kerana ianya merupakan pelembap semulajadi. Jadi anda semua sangat perlu mencuba lipstick Mary Kay yg terbaru ni. Jom pm saya atau whatsapp untuk mencuba 😊 DISCOVER WHAT YOU LOVE DIANA INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT 0167212660 #marykayjohor  #marykaymakeup  #marykaylipstick  #skincaremurah  #kulitputih  #kulitsehat  #kulitcantik  #pengantin  #produkkurus  #produkmuka  #cosmetik 
skincare untuk 25 tahun dan ke atas, dimana kulit nampak lebih muda dan sihat dengan set timewise 😊
.
untuk miliki wajah yang cantik, kulit sihat berseri serta muda dari usia sebenar dptkan set timewise! di mana set ini terdiri daripada:
.
1. Cleanser 3in1
👉Bertindak untuk mencuci
👉menyegar
👉exfoliation
.
2. Moisturizer/pelembab
👉 memberi kelembapan yg berpanjangan pada kulit

Berminat boleh wasap sy 
Azwa 0129857129 
#Ilovemarykay #marykay #marykaymalaysia #malaysia #kuantan #pahang #pekan #marykaykuantan #marykaypahang #marykaylover #endau #iium #uia #marykayjohor #johor #marykayjohorbahru #marykaymelaka #marykayendau
#timewisemiracle #timewisesolution #marykaymalaysia #marykaymakeup
skincare untuk 25 tahun dan ke atas, dimana kulit nampak lebih muda dan sihat dengan set timewise 😊 . untuk miliki wajah yang cantik, kulit sihat berseri serta muda dari usia sebenar dptkan set timewise! di mana set ini terdiri daripada: . 1. Cleanser 3in1 👉Bertindak untuk mencuci 👉menyegar 👉exfoliation . 2. Moisturizer/pelembab 👉 memberi kelembapan yg berpanjangan pada kulit Berminat boleh wasap sy Azwa 0129857129 #Ilovemarykay  #marykay  #marykaymalaysia  #malaysia  #kuantan  #pahang  #pekan  #marykaykuantan  #marykaypahang  #marykaylover  #endau  #iium  #uia  #marykayjohor  #johor  #marykayjohorbahru  #marykaymelaka  #marykayendau  #timewisemiracle  #timewisesolution  #marykaymalaysia  #marykaymakeup 
Antara warna2 menarik lipstik  semimatte gel by mary kay. ✔tidak mengeringkan bibir
✔tahan lama
✔tidak mengandungi plumbum
✔melembapkan bibir
✔tidak menghitamkan bibir

#marykay #marykaymakeup #marykayuum #lipstikmarykay
Sebelum kita guna apa-apa skincare dekat muka, kita mesti kena cuci muka dulu kan? This! Yang korang memang wajib ada sorang satu. Brush untuk bantu korang cuci muka dengan lebih lebih lebih bersih!
.
.
Satu kepala berus mengandungi 20,000 bulu halus yang mampu mencuci 20,000liang pori di muka kita ni. Berus ni mampu mencuci ke dalam liang pori yang sebesar 180mikrometer. Bukan tu je, berus ni mampu berputar 400kali seminit. Dasyat kan?
.
.
So, dapatkan skinvigorate untuk korang bersihkan muka secara menyeluruh!
.
.

Jom jadi cantik! singgah ig @aryana.mk
.
.
Ainaa
0174063928
Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass
Sebelum kita guna apa-apa skincare dekat muka, kita mesti kena cuci muka dulu kan? This! Yang korang memang wajib ada sorang satu. Brush untuk bantu korang cuci muka dengan lebih lebih lebih bersih! . . Satu kepala berus mengandungi 20,000 bulu halus yang mampu mencuci 20,000liang pori di muka kita ni. Berus ni mampu mencuci ke dalam liang pori yang sebesar 180mikrometer. Bukan tu je, berus ni mampu berputar 400kali seminit. Dasyat kan? . . So, dapatkan skinvigorate untuk korang bersihkan muka secara menyeluruh! . . Jom jadi cantik! singgah ig @aryana.mk . . Ainaa 0174063928 Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
Feedback concealer marykay. Jawapan terbaik untuk masalah lebam bawah mata dan mata panda 😂

Nak cuba?
Whatsup sis nurul 013-4535382

#concealermarykay #marykaymakeup #marykay
Let start to pretty with MARY KAY 😘😘😘.....
🌼MARY KAY : (TREATMENT SET)
.
Alhamdulillah... Siapa kata tak suka..
1) suka bila dapat feedback positif mcm nie
2) suka bila dapat tolong orang dan jadi consult org untuk menjaga kulit muka dengan baik dan secara sihat...
3) suka bila dapat memberi kepercayaan kita kpd cust..
Harapnya sentiasa dapat memberi yg terbaik utk cust..
.
Nk free consult @ nk try produk mary kay secara PERCUMA boleh pm tyraa... Area SEREMBAN shj ye,sebab skarg sy kt SEREMBAN...
Tq 😘😘😘
.
.
_____________________
📱Tyraa 0149014223
#ConsutantMKBesutTerengganu
_____________________
.
Insyaallah pengguna akan berpuashati....
👍Jangan menilai daripada harganya, tetapi nilailah drpd segi kualitinya👍
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaymakeup #kosmetikonline #marykayganu #orignalproduct #marykaylovers #ctsquaretyraa #marykaySeremban #marykaymakeup #marykaybesut #ilovemarykay #marykaylovers #ctsquaretyraa #ConsutantMKTerengganu #IGctsquaretyraa
Let start to pretty with MARY KAY 😘😘😘..... 🌼MARY KAY : (TREATMENT SET) . Alhamdulillah... Siapa kata tak suka.. 1) suka bila dapat feedback positif mcm nie 2) suka bila dapat tolong orang dan jadi consult org untuk menjaga kulit muka dengan baik dan secara sihat... 3) suka bila dapat memberi kepercayaan kita kpd cust.. Harapnya sentiasa dapat memberi yg terbaik utk cust.. . Nk free consult @ nk try produk mary kay secara PERCUMA boleh pm tyraa... Area SEREMBAN shj ye,sebab skarg sy kt SEREMBAN... Tq 😘😘😘 . . _____________________ 📱Tyraa 0149014223 #ConsutantMKBesutTerengganu  _____________________ . Insyaallah pengguna akan berpuashati.... 👍Jangan menilai daripada harganya, tetapi nilailah drpd segi kualitinya👍 . #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymakeup  #kosmetikonline  #marykayganu  #orignalproduct  #marykaylovers  #ctsquaretyraa  #marykaySeremban  #marykaymakeup  #marykaybesut  #ilovemarykay  #marykaylovers  #ctsquaretyraa  #ConsutantMKTerengganu  #IGctsquaretyraa 
“Ya Allah, cukupilah aku dengan rezeki-Mu yang halal (supaya aku terhindar) dari yang haram, perkayalah aku dengan kurnia-Mu (supaya aku tidak meminta) kepada selain-Mu.” (HR: At-Tirmidzi) 
#bidadaricahayakesyukuran #alhamdulillah #allahuakbar #subhanallah #lailahaillallah #mayallaheaseeverything #mayallaheaseourjourney #bercintaselepasnikah #beautyconsultantmarykay #marykaydungun #marykayterengganu #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylipstik #MaryKayProduk
Hai! Malam ni aina nak share sikit pasal cc cream. Uols guna cc cream ape ye? Cubalah try cc cream marykay. Best sangat sangat! Cc cream penting untuk lindung kulit kita dari cahaya uv.
.
.
Uols nak tawu lebih lanjut, uols tengok je ig aina tau.
.
.
Jom cantik! Singgah ig @aryana.mk
.
.
Ainaa
0174063928
Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass
Hai! Malam ni aina nak share sikit pasal cc cream. Uols guna cc cream ape ye? Cubalah try cc cream marykay. Best sangat sangat! Cc cream penting untuk lindung kulit kita dari cahaya uv. . . Uols nak tawu lebih lanjut, uols tengok je ig aina tau. . . Jom cantik! Singgah ig @aryana.mk . . Ainaa 0174063928 Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
CC CREAM MARYKAY
.
.

CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak😊
.
KELEBIHAN CC Cream Mary Kay:
.
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.
3. Bebas Minyak & wangi
4. Diuji oleh pakar dermatologist.
5. Tidak menyumbatkan pori-pori.
.
8 KEBAIKAN dalam 1 cream:
.
🌹 Melawan garis halus dan tanda penuaan.
🌹Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
🌹Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
🌹Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
🌹Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
🌹Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
🌹Mengurangkan kemerahan pada kulit.
🌹Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass
CC CREAM MARYKAY . . CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak😊 . KELEBIHAN CC Cream Mary Kay: . 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . 8 KEBAIKAN dalam 1 cream: . 🌹 Melawan garis halus dan tanda penuaan. 🌹Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 🌹Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 🌹Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 🌹Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 🌹Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 🌹Mengurangkan kemerahan pada kulit. 🌹Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
Nak cantik WAJIB sabar tau kawan2.. jgn expect arinih pakai besok terus cantik.. biar lambat asal selamat :)
.
.
Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
Nak cantik WAJIB sabar tau kawan2.. jgn expect arinih pakai besok terus cantik.. biar lambat asal selamat :) . . Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
TimeWise Plus

Alami serum yang mampu mengembalikan keremajaan pada kulit wajah. Mary Kay TimeWise Plus + Regena Firm Regimen menggabungkan penyelidikan yg extensive, bahan2 inovatif dan ujian klinikal yg menyeluruh 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Day Treatment with Spf 30/PA+++
- Memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara
.
🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Night Treatment
- Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit
.
🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Insentive Serum
- Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata
.
🌸Timewise Plus+ Regena Firm Correcting Eye Cream
- Menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri
.
🌸 Timewise Plus+ Volu-fill Wrinkle Corrector
- Mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan

Dapat membantu melambatkan proses penuaan pada kulit wajah kita agar kita tidak kelihatan tua dr usia kita‼️‼️ Whatsapp📲📲017-4106906

#marykaymalaysia #botanicaleffectmarykay #marykaylove #marykaylife #marykaymakeup #marykay #marykayproduk #marykaybeautyconsultant #timewisemarykay #timewiserepair #timewisemiracle #timewiseskincare #instahealth #botanicalgardens #botanicalproducts #love #instagram
TimeWise Plus Alami serum yang mampu mengembalikan keremajaan pada kulit wajah. Mary Kay TimeWise Plus + Regena Firm Regimen menggabungkan penyelidikan yg extensive, bahan2 inovatif dan ujian klinikal yg menyeluruh 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Day Treatment with Spf 30/PA+++ - Memadatkan dan menganjalkan kulit agar keremajaannya sentiasa terpelihara . 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Night Treatment - Mempercepatkan transformasi kulit dengan memulihkan keanjalan dan kepadatan kulit . 🌸 Timewise Plus+ Regena Firm Insentive Serum - Kontur wajah kembali sempurna tanpa geleber. Kulit berasa segar dan mulus sepanjang hari. Malah ia tampak bertahun lebih muda, lebih tegang dan lebih sekata . 🌸Timewise Plus+ Regena Firm Correcting Eye Cream - Menegang dan menghilangkan geleber di sekeliling mata. Rahsia wajah muda berseri . 🌸 Timewise Plus+ Volu-fill Wrinkle Corrector - Mengurangkan kepanjangan, kelebaran dan kedalaman kedutan Dapat membantu melambatkan proses penuaan pada kulit wajah kita agar kita tidak kelihatan tua dr usia kita‼️‼️ Whatsapp📲📲017-4106906 #marykaymalaysia  #botanicaleffectmarykay  #marykaylove  #marykaylife  #marykaymakeup  #marykay  #marykayproduk  #marykaybeautyconsultant  #timewisemarykay  #timewiserepair  #timewisemiracle  #timewiseskincare  #instahealth  #botanicalgardens  #botanicalproducts  #love  #instagram 
Hye uolls 😘😘 Tak payah da pakai vitamin yang kena cucuk2 tu, sakit satu dan tak tahu kandungannya selamat atau tidak kan... Dengan Mary Kay Replenishing Serum Vitamin C 100% selamat suci dan berkesan! Hanya sapu dan ratakan pada kulit muka anda... rasai nikmat dan keberkesanannya. 😍
.
Nak tau detail meh pm saya 😁
Jom dapatkan serum vitamin c ni 😚😚
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #Bangi #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #BotoxSihat #Botox #MatteFoundation #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #Serum #VitaminC #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Hye uolls 😘😘 Tak payah da pakai vitamin yang kena cucuk2 tu, sakit satu dan tak tahu kandungannya selamat atau tidak kan... Dengan Mary Kay Replenishing Serum Vitamin C 100% selamat suci dan berkesan! Hanya sapu dan ratakan pada kulit muka anda... rasai nikmat dan keberkesanannya. 😍 . Nak tau detail meh pm saya 😁 Jom dapatkan serum vitamin c ni 😚😚 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #Bangi  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #BotoxSihat  #Botox  #MatteFoundation  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #Serum  #VitaminC  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Berkira2 untuk sebatang lipstick ?

5 PERKARA UTAMA MEMILIH LIPSTICK

1- Menjaga kesihatan bibir
2-Mempunyai vitamin
3-Tidak menghitamkan bibir
4-Tidak mengeringkan bibir
5-Sesuai untuk bibir sensitive ❤️Semi matte gel Lipstick ❤️ Pastikan lipstick anda jenis long lasting dan matte menjaga bibir anda😍
.
AinShari
Independent Beauty Consultant Mary kay
016-6342684
#MaryKay #LipStickSemiMatte #Matte #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #LipstickMaryKay #brush #Rawatan #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #Serum #MaryKayBangi #MaryKayKajang #MaryKayMalaysia #lipstick #online #sayapenggunamarykay #MarykayForAll
Berkira2 untuk sebatang lipstick ? 5 PERKARA UTAMA MEMILIH LIPSTICK 1- Menjaga kesihatan bibir 2-Mempunyai vitamin 3-Tidak menghitamkan bibir 4-Tidak mengeringkan bibir 5-Sesuai untuk bibir sensitive ❤️Semi matte gel Lipstick ❤️ Pastikan lipstick anda jenis long lasting dan matte menjaga bibir anda😍 . AinShari Independent Beauty Consultant Mary kay 016-6342684 #MaryKay  #LipStickSemiMatte  #Matte  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #LipstickMaryKay  #brush  #Rawatan  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #Serum  #MaryKayBangi  #MaryKayKajang  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #online  #sayapenggunamarykay  #MarykayForAll 
Hai semua 😍😍
Nk sharing tips kecantikan tentang *kepentingan masker* .. *Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay BE F2 dan sekatakan tona kulit*

Joommm👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Gunakan 3x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. Bagi kulit berehat..Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. 
Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. 
Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati. Beri laluan pd kulit baru utk tumbuh dgn sihat.

Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang  sel2 kulit mati tu terdahulh.

Cleanser biasanya cuci permukaan kulit muka, kecuali kalau guna Cleanser yang ada fungsi exfoliation macam Mary Kay Timewise Cleanser.

Carilah mask/scrub yang sesuai dengan jenis kulit dan keperluan kulit.

Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil *hidratkan\lembapkan* kulit. 
Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan dan serap minyak yang berlebihan.

Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting(tegang) and kurangkan fine lines(garis kedut)

Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, cerah (sbb kulit mati da tanggal), lembut dan 'terangkat'...haaaa...best kan fungsi mask n scrub niihhh...😍😍😍😍 Mesti cuba ! 😁😁
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #FaceMask #Mask #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomodegenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #bisnes #online #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
Hai semua 😍😍 Nk sharing tips kecantikan tentang *kepentingan masker* .. *Buang Sel Kulit Mati dengan masker Mary Kay BE F2 dan sekatakan tona kulit* Joommm👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Gunakan 3x seminggu, seeloknya waktu malam untuk best result. Why? Sebab lepas mask or scrub, kulit akan jadi sangat lembut. Jadi kena kurang terdedah dari sinar matahari. Bagi kulit berehat..Make sure muka dah bersih sebelum pakai mask/scrub. Mungkin ada antara kita assume yang kulit dah cukup cantik dan tak perlu mask whatever dah. Mask perlu untuk deep cleansing, untuk bersihkan pori-pori, dan nak buang sel kulit mati. Beri laluan pd kulit baru utk tumbuh dgn sihat. Ingat, pori kena bersih untuk elak whitehead/blackhead yang juga penyebab acne. Sel kulit mati pun penyebab kekusaman, so wajib buang sel2 kulit mati tu terdahulh. Cleanser biasanya cuci permukaan kulit muka, kecuali kalau guna Cleanser yang ada fungsi exfoliation macam Mary Kay Timewise Cleanser. Carilah mask/scrub yang sesuai dengan jenis kulit dan keperluan kulit. Mask untuk kulit kering kena berfungsi untuk bersihkan pori dan buang sel kulit mati sambil *hidratkan\lembapkan* kulit. Mask untuk kulit berminyak pulak kena berfungsi untuk bantu keluarkan dan serap minyak yang berlebihan. Ada jugak mask yang berfungsi untuk hidratkan kulit, sambil bagi kesan lifting(tegang) and kurangkan fine lines(garis kedut) Mask yang sesuai akan buat you rasa segar, cerah (sbb kulit mati da tanggal), lembut dan 'terangkat'...haaaa...best kan fungsi mask n scrub niihhh...😍😍😍😍 Mesti cuba ! 😁😁 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #FaceMask  #Mask  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomodegenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #bisnes  #online  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
BIBIR HITAM???
BIBIR KERING??
BIBIR LUKA??
BIBIR SENSITIF??
.
Atasi semua MASALAH anda dengan LIP SPA SET! .

Dan sementara bulan februari berbaki 2 hari ni , jom grab promo set satin lips ni dengan gel semi matte lipstick . Uols akan dapat free lip liner !
.
PROMO PROMO 😍😍
Berminat?? Pm or whatsapp cepat. 2 hari je lagi promo ni 😁😁
.
AinShari
016 6342684
Beauty Consultant Mary Kay
#MaryKay #LoveMaryKay #MaryKayBangi #LipScrub #Lipcare #SayaJualProdukMaryKay #sayaJual #skincare #Semimatte #Makeup #foundation #beauty #Kosmetik #brush #CremeLipstick #longlasting #Noncomedogenic #jerawat #jeragat #Makeuplover #CleanserMaryKay #PencuciMaryKay #Skinvigorate #MaryKayMakeUp #primer #MaryKayMalaysia #lipstick #MarykayForAll
BIBIR HITAM??? BIBIR KERING?? BIBIR LUKA?? BIBIR SENSITIF?? . Atasi semua MASALAH anda dengan LIP SPA SET! . Dan sementara bulan februari berbaki 2 hari ni , jom grab promo set satin lips ni dengan gel semi matte lipstick . Uols akan dapat free lip liner ! . PROMO PROMO 😍😍 Berminat?? Pm or whatsapp cepat. 2 hari je lagi promo ni 😁😁 . AinShari 016 6342684 Beauty Consultant Mary Kay #MaryKay  #LoveMaryKay  #MaryKayBangi  #LipScrub  #Lipcare  #SayaJualProdukMaryKay  #sayaJual  #skincare  #Semimatte  #Makeup  #foundation  #beauty  #Kosmetik  #brush  #CremeLipstick  #longlasting  #Noncomedogenic  #jerawat  #jeragat  #Makeuplover  #CleanserMaryKay  #PencuciMaryKay  #Skinvigorate  #MaryKayMakeUp  #primer  #MaryKayMalaysia  #lipstick  #MarykayForAll 
Mary Kay Men Cleanser.
.
Kenapa tak guna cleanser lain je? Sbb, formula cleanser MaryKay men ni khusus untuk kulit lelaki yg tebal tu. Plus, formula dia lagi tarik minyak sebab tau jela oily kulit lelaki camne kan😅
.
Dapat atasi masalah :
1.Jerawat yg banyak sbb minyak berlebihan / kotoran.
2.Kulit terlalu berminyak 
3.Whitehead & blackheads yg terlalu banyak
4.Kulit nampak kusam & gelap sbb kena sunburn
5.Liang pori besar
.
Boleh guna untuk shave, so 2in1. Jimat!😊
.
Ida(faridah)
+6016.372.6347
Independent Beauty Consultant
.
#Marykayjohor #Marykaymelaka #Marykaynegerisembilan #Marykayperak #Marykaykl #Marykayselangor #Marykayseremban #Marykaypontian #Marykayportdickson #Marykaylovers #Marykayperlis #Marykaykedah #Marykaykelantan #Marykayterengganu #Marykaysarawak #Marykaysabah #Ilovemarykay #freeconsultation #Ilovemarykay #Marykayproducts #Marykaybest #Makeup #Marykaymakeup
Mary Kay Men Cleanser. . Kenapa tak guna cleanser lain je? Sbb, formula cleanser MaryKay men ni khusus untuk kulit lelaki yg tebal tu. Plus, formula dia lagi tarik minyak sebab tau jela oily kulit lelaki camne kan😅 . Dapat atasi masalah : 1.Jerawat yg banyak sbb minyak berlebihan / kotoran. 2.Kulit terlalu berminyak 3.Whitehead & blackheads yg terlalu banyak 4.Kulit nampak kusam & gelap sbb kena sunburn 5.Liang pori besar . Boleh guna untuk shave, so 2in1. Jimat!😊 . Ida(faridah) +6016.372.6347 Independent Beauty Consultant . #Marykayjohor  #Marykaymelaka  #Marykaynegerisembilan  #Marykayperak  #Marykaykl  #Marykayselangor  #Marykayseremban  #Marykaypontian  #Marykayportdickson  #Marykaylovers  #Marykayperlis  #Marykaykedah  #Marykaykelantan  #Marykayterengganu  #Marykaysarawak  #Marykaysabah  #Ilovemarykay  #freeconsultation  #Ilovemarykay  #Marykayproducts  #Marykaybest  #Makeup  #Marykaymakeup 
Letih? Mata bengkak? indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani untuk menyamakan tone di bahagian mata, mengurangkan kemunculan keadaan bengkak di kawasan sekitar mata yang sensitif. Ia juga menenangkan, menyejuk dan menyegarkan
.
.

As
0134500534
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#bazaarpaknil #uitmshahalam #skincare #maharajalawak #politeknikmerlimau #kingcoco #makeup #marykay #marykayperak #marykaymalaysia #marykayipoh #marykaygurun #brushmakeup #makeupbrushes #marykaybeautyconsultant #marykayformen #marykayskincare #marykaymakeup #setpenjagaankulit #antipenuaan #kedut #jerawat #kulitsihat #igermalaysia #ikutcarakita #sayajual #treatmentset #WORKHEARTTEAM #projekcantik2017 #beautyworkshop2017
Letih? Mata bengkak? indulge soothing eye gel mengandungi ekstrak botani untuk menyamakan tone di bahagian mata, mengurangkan kemunculan keadaan bengkak di kawasan sekitar mata yang sensitif. Ia juga menenangkan, menyejuk dan menyegarkan . . As 0134500534 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #bazaarpaknil  #uitmshahalam  #skincare  #maharajalawak  #politeknikmerlimau  #kingcoco  #makeup  #marykay  #marykayperak  #marykaymalaysia  #marykayipoh  #marykaygurun  #brushmakeup  #makeupbrushes  #marykaybeautyconsultant  #marykayformen  #marykayskincare  #marykaymakeup  #setpenjagaankulit  #antipenuaan  #kedut  #jerawat  #kulitsihat  #igermalaysia  #ikutcarakita  #sayajual  #treatmentset  #WORKHEARTTEAM  #projekcantik2017  #beautyworkshop2017 
Alhamdulillah.. happy dapat tolong dia pada hari bahgia dia. 
And yeessss she love it. 
Cc cream mary kay memang the best. Not as heavy as foundation, lite and protected your skin. Easily absord. 
Make up remover mary kay is non oily.  One wipe to your skin dah boleh remove the make up.. kulit pown lembut lepas pakai. Dan bernafas serta segar lepas pemakaian.

Contact your own beauty consultant now or me if you dont have one. We'll help your for your skin.

#marykay #marymalaysia #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaykl #marykayperak #marykaykedah #marykaypenang #cccream #marykayskincare #makeup #makeuptips #tips #contouring #tutorialmakeup #contourarea #marykaylipsgloss #marykaybrush #ilovemarykay #sayajual
#lokalah #vitaminC #serumvitaminC #cantik #marykayfoundationprimer #satinhand #makeupremover
Alhamdulillah.. happy dapat tolong dia pada hari bahgia dia. And yeessss she love it. Cc cream mary kay memang the best. Not as heavy as foundation, lite and protected your skin. Easily absord. Make up remover mary kay is non oily. One wipe to your skin dah boleh remove the make up.. kulit pown lembut lepas pakai. Dan bernafas serta segar lepas pemakaian. Contact your own beauty consultant now or me if you dont have one. We'll help your for your skin. #marykay  #marymalaysia  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #marykaykl  #marykayperak  #marykaykedah  #marykaypenang  #cccream  #marykayskincare  #makeup  #makeuptips  #tips  #contouring  #tutorialmakeup  #contourarea  #marykaylipsgloss  #marykaybrush  #ilovemarykay  #sayajual  #lokalah  #vitaminC  #serumvitaminC  #cantik  #marykayfoundationprimer  #satinhand  #makeupremover 
Let me introducing you 
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: .
.
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
.
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
.
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
.
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
.
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera .
.
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap mai .
.
Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #botanical #cccream #mattelipstick #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #usm #uniten #um #unisel #freepostage #freesample #freeconsultation #loveyourskin #love #sayajual #sayajualmarykay
Let me introducing you  NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau set jeragat ni?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Meh wassap mai . . Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #botanical  #cccream  #mattelipstick  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #usm  #uniten  #um  #unisel  #freepostage  #freesample  #freeconsultation  #loveyourskin  #love  #sayajual  #sayajualmarykay 
Con filtro @marielena_blue. Sofisticado maquillaje para casi cualquier ocasión. #ilovemakeup #ilovemarykay #todasguapas #marykay #marykaymakeup #kireniamakeup
Mary Kay Translucent Loose Powder. 💋 Sangat best sebab semua jenis kulit dan semua warna kulit boleh pakai.
Kalo jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour cun 👍🏻👍🏻 Tk kira kulit gelap, cerah or putih bedak ni akan blended dengan warna kulit kita..Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam... sgt ringan & oily control ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu kat muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS.
Best sangat kalau kita guna sbg finishing powder .

JOM CANTIK BERSAMA DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI... #marykaytranslucentpowder 
#marykaymalaysia 
#marykay#marykaytimewise 
#marykaylovers#marykay❤ 
#marykaylife#marykaylipstick 
#marykaymakeup
Mary Kay Translucent Loose Powder. 💋 Sangat best sebab semua jenis kulit dan semua warna kulit boleh pakai. Kalo jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour cun 👍🏻👍🏻 Tk kira kulit gelap, cerah or putih bedak ni akan blended dengan warna kulit kita..Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam... sgt ringan & oily control ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu kat muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS. Best sangat kalau kita guna sbg finishing powder . JOM CANTIK BERSAMA DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI... #marykaytranslucentpowder  #marykaymalaysia  #marykay #marykaytimewise  #marykaylovers #marykay ❤ #marykaylife #marykaylipstick  #marykaymakeup 
Loving my new lip liner 😍 😊Anda pakai lipstick tapi tak pernah pakai Lip liner?? 😊Lip Liner ni boleh bentuk,gariskan dan isi bibir untuk nampak bibir penuh. 💋Formula lembut, berkrim
💋Tahan lama
💋Melanjutkan tempoh pemakaian warna bibir 💕Mary Kay LIP LINER
🌸Diuji ahli dermatologi.
🌸Kalis air
🌸Tahan Comot dan pudar
🌸Sesuai untuk kulit sensitif
🌸Boleh didapati dalam 4 warna pilihan. 💕Terdapat 4 pilihan warna:
-RED
-BERRY
-CORAL
-ROSE

Independent beauty consultant Mary Kay
Maznin Sani
01119706957

#marykay #marykaymakeup #marykaykl #wangsamaju #lipstick #bibir #lipliners #cantik #murah #freepost#freegifts #sayajual #meletop #sayajualmarykay #onlineshopping #sayajualonline
Loving my new lip liner 😍 😊Anda pakai lipstick tapi tak pernah pakai Lip liner?? 😊Lip Liner ni boleh bentuk,gariskan dan isi bibir untuk nampak bibir penuh. 💋Formula lembut, berkrim 💋Tahan lama 💋Melanjutkan tempoh pemakaian warna bibir 💕Mary Kay LIP LINER 🌸Diuji ahli dermatologi. 🌸Kalis air 🌸Tahan Comot dan pudar 🌸Sesuai untuk kulit sensitif 🌸Boleh didapati dalam 4 warna pilihan. 💕Terdapat 4 pilihan warna: -RED -BERRY -CORAL -ROSE Independent beauty consultant Mary Kay Maznin Sani 01119706957 #marykay  #marykaymakeup  #marykaykl  #wangsamaju  #lipstick  #bibir  #lipliners  #cantik  #murah  #freepost #freegifts  #sayajual  #meletop  #sayajualmarykay  #onlineshopping  #sayajualonline 
Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. 
Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata.

Independent beauty consultant Mary Kay 
Maznin Sani
01119706957

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #concelear #makeup #glowingskin #flawless #wanita #perempuanku #ladiesbag #lipstick #gombaksetia #wangsamaju #wargagombak #skincarehealty #skincaremarykay #bestsaller #freegifts #promosi #makeup #eyebag #conceler
Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata. Independent beauty consultant Mary Kay Maznin Sani 01119706957 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #concelear  #makeup  #glowingskin  #flawless  #wanita  #perempuanku  #ladiesbag  #lipstick  #gombaksetia  #wangsamaju  #wargagombak  #skincarehealty  #skincaremarykay  #bestsaller  #freegifts  #promosi  #makeup  #eyebag  #conceler 
READY STOCKK!!! Mary Kay® Gel Eyeliner With Expandable Brush
Applicator- Jet Black 4.5g,

Tak melekit, tak comot,senang nak ukir,tak mudah hilang.. Mary Kay® Gel Eyeliner With Expandable Brush
Applicator- Jet Black 4.5g, * Hasilan yang tepat dan tajam bak dilukis oleh penggaris mata pensel serta ketebalan yang dicipta bak dilukis oleh penggaris mata cair dan dalam formula penggaris mata jel yang lancar.

Watch "How To Apply Mary Kay® Gel Eyeliner" on YouTube - https://youtu.be/WOAb938xuac

PM/Whatapps / SMS / Call
01119706957
Maznin Sani
Beauty Consultant Mary Kay

#BeautyConsultant #marykaykl #marykayshahalam #marykay #marykaymakeup #marykaycosmetics #makeup #sayajualonline #sayajual #sayagunamarykay #bazaarpaknil #bazaar #uitmpuncakalam #shawl #wanitahijab #wanita #hijab #blouse
READY STOCKK!!! Mary Kay® Gel Eyeliner With Expandable Brush Applicator- Jet Black 4.5g, Tak melekit, tak comot,senang nak ukir,tak mudah hilang.. Mary Kay® Gel Eyeliner With Expandable Brush Applicator- Jet Black 4.5g, * Hasilan yang tepat dan tajam bak dilukis oleh penggaris mata pensel serta ketebalan yang dicipta bak dilukis oleh penggaris mata cair dan dalam formula penggaris mata jel yang lancar. Watch "How To Apply Mary Kay® Gel Eyeliner" on YouTube - https://youtu.be/WOAb938xuac PM/Whatapps / SMS / Call 01119706957 Maznin Sani Beauty Consultant Mary Kay #BeautyConsultant  #marykaykl  #marykayshahalam  #marykay  #marykaymakeup  #marykaycosmetics  #makeup  #sayajualonline  #sayajual  #sayagunamarykay  #bazaarpaknil  #bazaar  #uitmpuncakalam  #shawl  #wanitahijab  #wanita  #hijab  #blouse 
Ni muka tahun 2016 dan 2017.
Dulu x reti makeup..muka pucat.
Sekarang dah pandai sikit😝
Sebenarnya pakai pi la produk apa pun janji sesuai dan kita pandai olah(makeup) muka pun nmpk berseri. Jgn kecam saya. Nk tau lebih lanjut wasup 0123216529
#marykaymakeup 
#marykay
Ni muka tahun 2016 dan 2017. Dulu x reti makeup..muka pucat. Sekarang dah pandai sikit😝 Sebenarnya pakai pi la produk apa pun janji sesuai dan kita pandai olah(makeup) muka pun nmpk berseri. Jgn kecam saya. Nk tau lebih lanjut wasup 0123216529 #marykaymakeup  #marykay 
NAK MAKE UP NIPIS JE TAKNAK TEBAL-TEBAL
👉🏻 Mineral Powder Foundation
Manfaat dan Keistimewaan :
💅🏻 Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
💅🏻 Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
💅🏻 Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
💅🏻 Mempunyai empat pilihan kontur yang sesuai dengan kulit
💋 Ha, best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih foundation yang mana? Hubungi saya,

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#makeup #makeupmalaysia #makeuporiginal#woman #malaysia #skincare #beautiful #makeup#makeupartist #mua #muamalaysia#mineralpowderfoundation #marykayfoundation#foundationmarykay #original #skincaremalaysia#
NAK MAKE UP NIPIS JE TAKNAK TEBAL-TEBAL 👉🏻 Mineral Powder Foundation Manfaat dan Keistimewaan : 💅🏻 Mudah digunakan agar wajah tampak berseri 💅🏻 Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah 💅🏻 Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh 💅🏻 Mempunyai empat pilihan kontur yang sesuai dengan kulit 💋 Ha, best ke tidak? Nak try? Tapi tak tahu nak pilih foundation yang mana? Hubungi saya, Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #makeup  #makeupmalaysia  #makeuporiginal #woman  #malaysia  #skincare  #beautiful  #makeup #makeupartist  #mua  #muamalaysia #mineralpowderfoundation  #marykayfoundation #foundationmarykay  #original  #skincaremalaysia #
I wish you happy Sunday 💙
I wish you happy Sunday 💙
MASIH GUNAKAN TANGAN KETIKA MEMBERSIH MUKA? BANYAKNYA YANG AKAN ANDA TERTINGGAL. 😱

Cubalah 👉🏻 Berus ajaib #Skinvigorate dari Mary Kay. Apa kelebihan berus ini?
✅ Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan.
✅ Ia meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda yang seterusnya.
✅ Menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera.
✅ Menawarkan fungsi membersih, pengupasan yang lembut dan mengurut kulit dalam satu langkah yang mudah sahaja.
✅ Membantu dalam memperhaluskan kerosakan kulit lampau untuk tona kulit wajah yang lebih sekata.
🌹 Best kan? Rugiiii sangat kalau tak ada pada setiap orang, tambah-tambah yang pergi bekerja tu. Pakai make up setiap hari, dah confirm ke cuci muka tu sebersihnya? 
Nak berus ajaib ini? Whatsapp saya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#SkinvigorateCleansingBrush
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare#skincareroutine #skincaremalaysia
MASIH GUNAKAN TANGAN KETIKA MEMBERSIH MUKA? BANYAKNYA YANG AKAN ANDA TERTINGGAL. 😱 Cubalah 👉🏻 Berus ajaib #Skinvigorate  dari Mary Kay. Apa kelebihan berus ini? ✅ Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan. ✅ Ia meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda yang seterusnya. ✅ Menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera. ✅ Menawarkan fungsi membersih, pengupasan yang lembut dan mengurut kulit dalam satu langkah yang mudah sahaja. ✅ Membantu dalam memperhaluskan kerosakan kulit lampau untuk tona kulit wajah yang lebih sekata. 🌹 Best kan? Rugiiii sangat kalau tak ada pada setiap orang, tambah-tambah yang pergi bekerja tu. Pakai make up setiap hari, dah confirm ke cuci muka tu sebersihnya?  Nak berus ajaib ini? Whatsapp saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #SkinvigorateCleansingBrush  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare #skincareroutine  #skincaremalaysia 
Knape ada 1 day 2 day sampai 7day tu? Haaa kalau u ols nak tauuuu bace bawah!

Ini adalah serum C yg paling di idamkan cust2 Mary Kay tauu! Heehheee

Vitamin C ni kita cuma perlu pakai 6 bulan skali je.. sekotak ade 4 tiub. Satu tiub untuk seminggu. Itu pon dh memadai tauu...dah bole rase cantik sangat dah. Dah sihat tegang elok kulit kita..hee

Tapi kan memang best la pakai Serum C ni. Kulit tegang, lembut, garis2 halus pon kurang. Dan yang best yang kita x nampak ialah penghasilan kolagen dlm kulit kite

Nk nampak muda? Jom cuba pakai Serum C neh..konpem x nyesal okesss! Saya pilih cara selamat untuk cantik n sihat😎

Anda pula bagaimana? Jom!

Nadia Sukiran
0133706370
Beauty Consultant Mary Kay

#marykay #marykaymalaysia #marykaybangi #marykayshahalam #marykaypuncakalam #marykayselangor #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin w#beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #5 #uitmpuncakalam #marykaysetiawangsa
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #testimonimarykay #skinvigoratebrush #melacep #freesmakeupclass #marykaymakeup #berusmuka #serumC #serumvitaC
Knape ada 1 day 2 day sampai 7day tu? Haaa kalau u ols nak tauuuu bace bawah! Ini adalah serum C yg paling di idamkan cust2 Mary Kay tauu! Heehheee Vitamin C ni kita cuma perlu pakai 6 bulan skali je.. sekotak ade 4 tiub. Satu tiub untuk seminggu. Itu pon dh memadai tauu...dah bole rase cantik sangat dah. Dah sihat tegang elok kulit kita..hee Tapi kan memang best la pakai Serum C ni. Kulit tegang, lembut, garis2 halus pon kurang. Dan yang best yang kita x nampak ialah penghasilan kolagen dlm kulit kite Nk nampak muda? Jom cuba pakai Serum C neh..konpem x nyesal okesss! Saya pilih cara selamat untuk cantik n sihat😎 Anda pula bagaimana? Jom! Nadia Sukiran 0133706370 Beauty Consultant Mary Kay #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybangi  #marykayshahalam  #marykaypuncakalam  #marykayselangor  #moisturizinggel  #skincareterbaik  #uum  #acneproneskin  w#beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheads  #5  #uitmpuncakalam  #marykaysetiawangsa  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #testimonimarykay  #skinvigoratebrush  #melacep  #freesmakeupclass  #marykaymakeup  #berusmuka  #serumC  #serumvitaC 
Drama Makeup 💋💄 DipBrown : @anastasiabeverlyhills 
Eyeprimer : @urbandecaycosmetics Eyeshadows : @bebellacosmetics .
.
.
.
#makeup #makeupart #makeuplook #makeupartist #makeupaddiction #makeupforever #anastasiabeverlyhills #bebellacosmetics #urbandecay #marykaymakeup #marykayus #ligiamakeup
Yeayyy. Done skincare class for today. Need free consultant or want to try a makeup??? Just pm 013-667 7476. I will help you to be beauty.

#marykay #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykaymakeup #makeup #lipstick #marykaylipstick #lipstickcantik #mattelipstick #lipstickmatte #loosepowder #powder #kelasmakeup #kelasmakeuppercuma #schoolofmakeup #makeuppercuma
Bagi siapa yg ada masalah liang pori besar, smpai nmpk ketara, n kesan parut jerawat mmg sesuai sangat klu gune Timewise Microdermabrasion Set ni. Boleh sebut x tu? Sis pon tbelit2 tp jgn risau, penggunaannye jauh lebih mudah dri mnyebut n mngejanye haha kesan pon dpt dlihat seawal 3hari tau!

Dalam set ni kite ade 2 steps
1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar.
2- Pore Minimizer: die akn mnyerap dgn pntas kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut.

Set ni jugak bkerja dgn cara yg same thadap parut jerawat. So parut jrawat pon mkin lame akn pudar. 
For more details n FREE CONSULTATION, just wasap yaa 😘

Emma johari
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymicrodermabrasion #pori #simpl3 makeup#cantik#naturalmakeup#peloles#marykaypahang #skincare  #pengantin #flawless #blackheads #nars #skinvigorate #hijabista #muamalaysia #makeupori #girlsstuff #blackheads #maskulin #skincareterbaik #timewiseskincare #marykayskinvigorate #marykaykl #marykaymakeup #pobling #politeknik #janganmengata #botanicaleffects
Bagi siapa yg ada masalah liang pori besar, smpai nmpk ketara, n kesan parut jerawat mmg sesuai sangat klu gune Timewise Microdermabrasion Set ni. Boleh sebut x tu? Sis pon tbelit2 tp jgn risau, penggunaannye jauh lebih mudah dri mnyebut n mngejanye haha kesan pon dpt dlihat seawal 3hari tau! Dalam set ni kite ade 2 steps 1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. 2- Pore Minimizer: die akn mnyerap dgn pntas kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut. Set ni jugak bkerja dgn cara yg same thadap parut jerawat. So parut jrawat pon mkin lame akn pudar. For more details n FREE CONSULTATION, just wasap yaa 😘 Emma johari Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymicrodermabrasion  #pori  #simpl3  makeup#cantik #naturalmakeup #peloles #marykaypahang  #skincare  #pengantin  #flawless  #blackheads  #nars  #skinvigorate  #hijabista  #muamalaysia  #makeupori  #girlsstuff  #blackheads  #maskulin  #skincareterbaik  #timewiseskincare  #marykayskinvigorate  #marykaykl  #marykaymakeup  #pobling  #politeknik  #janganmengata  #botanicaleffects 
Antara yang laku keras, dr mula launch, hinggalah harini...mmg terbaiklah. 
Berminat??? Meh oder ngn hakak yerr

your beauty consultant
Cik dhieya
011 19434686

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymelaka #marykayjerteh #marykaybesut #marykaykualasungaibaru #marykaykuim #marykaybotanicalproduct #marykayskincare #marykaymakeup #marykayofhg #marykayselamat #marykayluluskkm #marykayinternational #marykayterbaik #jomgunamarykay #jombelimarykay
Nk x dalam bag korang ada barang2 mary kay macam ni??? Kalau nk, meh oder ngn hakak yerrr.. your beauty consultant
Cik dhieya
011 19434686

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymelaka #marykayjerteh #marykaybesut #marykaykualasungaibaru #marykaykuim #marykaybotanicalproduct #marykayskincare #marykaymakeup #marykayofhg #marykayselamat #marykayluluskkm #marykayinternational #marykayterbaik #jomgunamarykay #jombelimarykay
Petang2 ni kita relax dlu yerrr....jom jamu mata dengan marykay lipstick true dimension.. your beauty consultant
Cik dhieya
011 19434686

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymelaka #marykayjerteh #marykaybesut #marykaykualasungaibaru #marykaykuim #marykaybotanicalproduct #marykayskincare #marykaymakeup #marykayofhg #marykayselamat #marykayluluskkm #marykayinternational #marykayterbaik #jomgunamarykay #jombelimarykay
Drama Makeup 💋💄 DipBrown : @anastasiabeverlyhills 
Eyeprimer : @urbandecaycosmetics Eyeshadows : @bebellacosmetics .
.
.
.
#makeup #makeupart #makeuplook #makeupartist #makeupaddiction #makeupforever #anastasiabeverlyhills #bebellacosmetics #urbandecay #marykaymakeup #marykayus #youtuber #youtubers #ligiamakeup
Yeayyy. Done skincare class for today. Need free consultant or want to try a makeup??? Just pm 013-667 7476. I will help you to be beauty.

#marykay #marykaymalaysia #marykaynegerisembilan #marykaynilai #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykaymakeup #makeup #lipstick #marykaylipstick #lipstickcantik #mattelipstick #lipstickmatte #loosepowder #powder #kelasmakeup #kelasmakeuppercuma #schoolofmakeup #makeuppercuma