an online Instagram web viewer

#mattelipstick medias

Photos

Okay, okay, enough with the wedding photos 😆 here's a #selfie the past weekend for the......rehearsal dinner for the wedding 😂🤣😉😛 the one of the few times I actually clean up  #rehearsaldinner #grandmasring #nessenwedding #icleanupgood #dimple  #girlinablackdress #makeup #eyebrowsonfleek #brunette #mattelipstick #smilingeyes #smirks
8 shades of pretty for your lips with petal soft, non-drying formula. Which colour is your fave?

#MatteLipstick #MatteLips #LiquidLipstick #Nudes #Berry #Mauve #Pink #MakeUp #Vegetarian #Crueltyfree
burgundy eyeshadow with a hint of liquid eyeshadow 😍
burgundy eyeshadow with a hint of liquid eyeshadow 😍
The night was tough. Can you tell?! #selfie #girl #redhead #redhair #atwork #workselfie #lipstick #lipstickaddict #mattelipstick @maccosmetics #smokedpurple
Don't forget to snag yourself a  Kudos Liquid Lippy bundle!😘
Only a few days left!
💋3 liquid lippiesfor $73 ($81 value) 💋FREE lip liner ($15 value)🙌
💄LINK IN BIO - Shop Kudos tab💄
Don't forget to snag yourself a Kudos Liquid Lippy bundle!😘 Only a few days left! 💋3 liquid lippiesfor $73 ($81 value) 💋FREE lip liner ($15 value)🙌 💄LINK IN BIO - Shop Kudos tab💄
Hair and makeup for this beautiful women. #ethiopiangirl #mattelipstick #smokeyeye
Our brush cleansing bars have arrived 🎉🎉
Our brush cleansing bars have arrived 🎉🎉
Girls love their pearls....Grab your favorite pearl tint from the Liquid Velvet Pearl Collection 💄💄💄
#SevenbyTRenee
Shop now, link in bio!💋💋💋
Girls love their pearls....Grab your favorite pearl tint from the Liquid Velvet Pearl Collection 💄💄💄 #SevenbyTRenee  Shop now, link in bio!💋💋💋
With beautiful facial features that is every makeup artist's dream especially the lips to model our #lypsync #velvet #matte #liquidlipstick in #kindness, it was really fun dressing @ayanasamu face. God bless you sis. Much love! 
#swanpro #dressinguptheface #makeupartist #makeupbrand #mattelipstick #bestmattelipstick #liquidtomatte #atlantageleexpert #gele #headwrap #nigeriangele #atlanta #atlantageleexpert #atlantaweddings #geleexpert #asooke
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick #handmade
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick  #handmade 
Italia Matte to Last Lip Creme in the shade Nymph. These matte lip cremes are really good. They are not sticky at all, dries down all the way matte, pigmented & affordable. I picked this up at my local #beautysupplystore for $2.99. Got a lot of different shades. Will swatch & post them soon. 😊💄💄💄 #italiacosmetics #italiamatte #italiamattetolast #lipcream #mattelipcream #beautyonabudget #pigmented #lipliner #lipliners #lipswatches #lipstickswatch #lipstickswatches #lipstick #mattelipstick #matte #mattelips #lipswatch #cosmetics #makeup #crueltyfree #crueltyfreemakeup #crueltyfreebeauty #crueltyfreelove #crueltyfreecosmetics #crueltyfreelipstick #lippies  #liquidmattelipstick #matteliquidlipstick  #liquidlipstick
Italia Matte to Last Lip Creme in the shade Nymph. These matte lip cremes are really good. They are not sticky at all, dries down all the way matte, pigmented & affordable. I picked this up at my local #beautysupplystore  for $2.99. Got a lot of different shades. Will swatch & post them soon. 😊💄💄💄 #italiacosmetics  #italiamatte  #italiamattetolast  #lipcream  #mattelipcream  #beautyonabudget  #pigmented  #lipliner  #lipliners  #lipswatches  #lipstickswatch  #lipstickswatches  #lipstick  #mattelipstick  #matte  #mattelips  #lipswatch  #cosmetics  #makeup  #crueltyfree  #crueltyfreemakeup  #crueltyfreebeauty  #crueltyfreelove  #crueltyfreecosmetics  #crueltyfreelipstick  #lippies  #liquidmattelipstick  #matteliquidlipstick  #liquidlipstick 
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick #handmade
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick  #handmade 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
#Repost @tractafarmaervas (@get_repost)
・・・
Mais um vídeo incrível da querida Débora Benez do Belezei (@belezei)! Dessa vez, ela mostra de pertinho como ficam cada um dos nossos novos Batons Liquidos Matte aplicados. Vem conferir!

#Tracta #Farmaervas #TractaMakeup #makeuplover #regram #batomliquido #mattelipstick #blogger. www.arcoiriscosmeticos.com.br
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
Terakhir bikin video "rambut panjang"😁 #video#instagram#rambut#eyebrows#lipstickph#mattelipstick
Hailey
ElshéSkin Matte Lipstick ini bright pink-plum colour!
Hailey absolutely make you gorgeous, brightens up your face, and also adds confidence in you. Hailey look amazing flattering on all of the skin tones and you will totally love Hailey! 😍😍 Tag your friends who loves lipstick matte!
#elsheskin #elsheskincare #elsheskincatalog #elsheskintestimonial #elsheskintreatmentseries #skincare #skincareori #skincareaman #skincaremurah #skincareblogger #skincareroutine #skincareproducts #mattelipstick #lipstick #lipstickmurah #lipstickmatte #lipstickaddict
Hailey ElshéSkin Matte Lipstick ini bright pink-plum colour! Hailey absolutely make you gorgeous, brightens up your face, and also adds confidence in you. Hailey look amazing flattering on all of the skin tones and you will totally love Hailey! 😍😍 Tag your friends who loves lipstick matte! #elsheskin  #elsheskincare  #elsheskincatalog  #elsheskintestimonial  #elsheskintreatmentseries  #skincare  #skincareori  #skincareaman  #skincaremurah  #skincareblogger  #skincareroutine  #skincareproducts  #mattelipstick  #lipstick  #lipstickmurah  #lipstickmatte  #lipstickaddict 
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨

Bahan-bahan
❤Vitamin C -Lighter skin
❤Coconut Oil - moisturizer
❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line
❤Olive Oil- Restore skin sootheness
❤Arbutin - Whitening skin
❤Chamomile - Reduce skin irritant
❤Aloe Vera - Scar healing

Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu

Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww

Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu.

Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚

Price - RM39 exclude pos
Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani)

#sobella #sobellaliptick #sobellamattelipstick #sobellaraya #raya #selamathariraya #nakcantik #flawlessskin #mattelipstick #murah #halal #goldcserum #gold #jerawat #jerawathilang #blackhead #whitehead #putih #putihgebu #makeup #makeupmurah #skincare #skincaremurah #sobellafeedbacks #serum #putih #kulitcerah #makeup #makeupbased
Sobella ada lipstick je? Eh tak la, serum pun ada! Wajib grab satu okay ladies ✨ Bahan-bahan ❤Vitamin C -Lighter skin ❤Coconut Oil - moisturizer ❤Retinol(Vitamin A)- Reduce fine line ❤Olive Oil- Restore skin sootheness ❤Arbutin - Whitening skin ❤Chamomile - Reduce skin irritant ❤Aloe Vera - Scar healing Sobella Beauty mengeluarkan produk paling cun abad ini! Memperkenalkan GOLD C SERUM!! Serum yg ade gold flakes kat dalam beraksi sebagai anti penuaan untuk kulit wajah kita. Wuu wuu Bukan tu je serum ni jugak bersifat anti bakteria yg bagus untuk kulit sensitif dan berjerawat. Jangan ingat muka u ols yg ade pimples bila apply serum ni jadi mcm gatal gatal ke. No! Serum ni good good gitchewww Diperkaya dengan vitamin C untuk kulit yg lebih sihat dan glow glow shine bright like a diamond. Bg yang suka mekap tu haa elok sangat lah pakai serum ni before mekap, mencegah dan melindungi kulit uols dr segala bahan kimia dlm mekap tu. Mencerahkan, menganjal dan melembabkan kulit. Suka tak? Toink toink toink gitu. Siapa tak suka kan?!! Persis baby 👶🏻👶🏻 Dan yg paling best serum ni jugak bertindak meningkatkan proses regenerasi kulit dan menyingkirkan sel sel kulit mati. Bukan scrub je boleh terhapus sel kulit mati, sental2 serum pun boleh tauuuu 😚 Price - RM39 exclude pos Isipadu - 15 ml (tahan sebulan) 📲WhatsApp To Purchase +6012-3818010 (Hani) #sobella  #sobellaliptick  #sobellamattelipstick  #sobellaraya  #raya  #selamathariraya  #nakcantik  #flawlessskin  #mattelipstick  #murah  #halal  #goldcserum  #gold  #jerawat  #jerawathilang  #blackhead  #whitehead  #putih  #putihgebu  #makeup  #makeupmurah  #skincare  #skincaremurah  #sobellafeedbacks  #serum  #putih  #kulitcerah  #makeup  #makeupbased 
💋 Lip Swatches 💋 @maccosmetics Matte Lipstick 'Honeylove' & Satin Lipstick in Cherish and Myth. Some of my favourite nudes 💄😍 #mac #maccosmetics #lipstick #lippies #nudes #nude #nudelip #honeylove #cherish #myth #satin #satinlipstick #matte #mattelipstick #swatches #lipswatches #favourites #love #beautiful #makeup #beauty #makeuplover #obsessed #mua #muo #septumpiercing
Sale,  disc 20% off #VOV All Day Strong Lip Color. Lipstick dengan hasil matte yang tahan lama seharian. .
.
Hanya Rp. 120,000,- sampai akhir bulan ini. .
.
Grab it now only at www.makeupaddict.co.id.
.
.
Promo:
.
💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50
.
💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100.
.
💋Free Shipping
.
.
💋 disc.  Up to 50% selected items. #RamadhanSale. .
.
HAPPY SHOPPING 💋
100% ORIGINAL,  BPOM CERTIFIED.
.
.

#makeupaddict #makeupaddictindo #makeup #cosmetics #sale #makeupsale #cosmeticsale #ramadhansale #muainRamadhan #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualthebalm #thebalm #studiomakeup #vov #absolutenewyork #bys #jualthebalmmurah #lipstick #eyeshadow #mattelipstick #palettemurah #makeuplovers #makeupjunkie #makeupmurah
Sale, disc 20% off #VOV  All Day Strong Lip Color. Lipstick dengan hasil matte yang tahan lama seharian. . . Hanya Rp. 120,000,- sampai akhir bulan ini. . . Grab it now only at www.makeupaddict.co.id. . . Promo: . 💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50 . 💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100. . 💋Free Shipping . . 💋 disc. Up to 50% selected items. #RamadhanSale . . . HAPPY SHOPPING 💋 100% ORIGINAL, BPOM CERTIFIED. . . #makeupaddict  #makeupaddictindo  #makeup  #cosmetics  #sale  #makeupsale  #cosmeticsale  #ramadhansale  #muainRamadhan  #jualmakeup  #jualmakeupmurah  #jualthebalm  #thebalm  #studiomakeup  #vov  #absolutenewyork  #bys  #jualthebalmmurah  #lipstick  #eyeshadow  #mattelipstick  #palettemurah  #makeuplovers  #makeupjunkie  #makeupmurah 
#ABSOLUTENEWYORK ICON PALETTE 'EXPOSED'. SALE,  NOW ONLY RP. 229,500,-.
.
.
Harga promo cuma sampai akhir bulan ini,  Ladies!  So,  grab it fast jangan sampai ketinggalan promonya!!!! .
.
.
Grab it now only at www.makeupaddict.co.id.
.
.
Promo:
.
💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50
.
💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100.
.
💋Free Shipping
.
.
💋 disc.  Up to 50% selected items. #RamadhanSale. .
.
HAPPY SHOPPING 💋
100% ORIGINAL,  BPOM CERTIFIED.
.
.

#makeupaddict #makeupaddictindo #makeup #cosmetics #sale #makeupsale #cosmeticsale #ramadhansale #muainRamadhan #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualthebalm #thebalm #studiomakeup #vov #absolutenewyork #bys #jualthebalmmurah #lipstick #eyeshadow #mattelipstick #palettemurah #makeuplovers #makeupjunkie #makeupmurah
#ABSOLUTENEWYORK  ICON PALETTE 'EXPOSED'. SALE, NOW ONLY RP. 229,500,-. . . Harga promo cuma sampai akhir bulan ini, Ladies! So, grab it fast jangan sampai ketinggalan promonya!!!! . . . Grab it now only at www.makeupaddict.co.id. . . Promo: . 💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50 . 💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100. . 💋Free Shipping . . 💋 disc. Up to 50% selected items. #RamadhanSale . . . HAPPY SHOPPING 💋 100% ORIGINAL, BPOM CERTIFIED. . . #makeupaddict  #makeupaddictindo  #makeup  #cosmetics  #sale  #makeupsale  #cosmeticsale  #ramadhansale  #muainRamadhan  #jualmakeup  #jualmakeupmurah  #jualthebalm  #thebalm  #studiomakeup  #vov  #absolutenewyork  #bys  #jualthebalmmurah  #lipstick  #eyeshadow  #mattelipstick  #palettemurah  #makeuplovers  #makeupjunkie  #makeupmurah 
#BYS Velvet Lipstick,  hasil akhir matte. .
.
Special price,  hanya Rp. 81,000,- sampai akhir bulan ini!.
.
.
Grab it now only at www.makeupaddict.co.id.
.
.
Promo:
.
💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50
.
💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100.
.
💋Free Shipping
.
.
💋 disc.  Up to 50% selected items. #RamadhanSale. .
.
HAPPY SHOPPING 💋
100% ORIGINAL,  BPOM CERTIFIED.
.
.

#makeupaddict #makeupaddictindo #makeup #cosmetics #sale #makeupsale #cosmeticsale #ramadhansale #muainRamadhan #jualmakeup #jualmakeupmurah #jualthebalm #thebalm #studiomakeup #vov #absolutenewyork #bys #jualthebalmmurah #lipstick #eyeshadow #mattelipstick #palettemurah #makeuplovers #makeupjunkie #makeupmurah
#BYS  Velvet Lipstick, hasil akhir matte. . . Special price, hanya Rp. 81,000,- sampai akhir bulan ini!. . . Grab it now only at www.makeupaddict.co.id. . . Promo: . 💋 potongan Rp. 50,000 dgn min pembelian Rp. 350,000. Coupon code: happy50 . 💋 potongan Rp. 100,000 dgn min pembelian Rp. 500,000. Coupon code: happy100. . 💋Free Shipping . . 💋 disc. Up to 50% selected items. #RamadhanSale . . . HAPPY SHOPPING 💋 100% ORIGINAL, BPOM CERTIFIED. . . #makeupaddict  #makeupaddictindo  #makeup  #cosmetics  #sale  #makeupsale  #cosmeticsale  #ramadhansale  #muainRamadhan  #jualmakeup  #jualmakeupmurah  #jualthebalm  #thebalm  #studiomakeup  #vov  #absolutenewyork  #bys  #jualthebalmmurah  #lipstick  #eyeshadow  #mattelipstick  #palettemurah  #makeuplovers  #makeupjunkie  #makeupmurah 
Wet n Wild Megalast Lip Color
.
200php
Buy 3 for 550
💯% US AUTHENTIC

Viber: 09276397625

#wetnwildph #wetnwildcosmetics #lipstickph #wetnwildmegalast #mattelipstick
Pink Collection from our Velvet Matte Liquid Lipstick line swatch by @d1sarmon1a 🔥💖🔥💖🔥💖
Pink Collection from our Velvet Matte Liquid Lipstick line swatch by @d1sarmon1a 🔥💖🔥💖🔥💖
As of Friday, I'll have all of these captivating colors in stock! Lipsense has had a social media craze, so colors are going out of stock quickly keeping up with the demand, message me if you want me to hold a specific color for you! 😘💄❤️🔥💕😍💋 #lipsense #lipsensedistributor #colorsofjoy #colorsofjoyusa #vegan #veganmakeup #veganlipcolor #leadfree #leadfreemakeup #leadfreelipstick #healthychoices #lipstick #lipcolor #lipcream #mattelips #mattelipstick
As of Friday, I'll have all of these captivating colors in stock! Lipsense has had a social media craze, so colors are going out of stock quickly keeping up with the demand, message me if you want me to hold a specific color for you! 😘💄❤️🔥💕😍💋 #lipsense  #lipsensedistributor  #colorsofjoy  #colorsofjoyusa  #vegan  #veganmakeup  #veganlipcolor  #leadfree  #leadfreemakeup  #leadfreelipstick  #healthychoices  #lipstick  #lipcolor  #lipcream  #mattelips  #mattelipstick 
Matte Lipstick by S.F.R. COLOR PARIS
✨Long lasting
✨ Waterproof
✨ 24 hour
✨ Has double "period after opening" than liquid Lipcolors
✨Price: Rs. 649/-
Dm us for bookings. Viber 9818140752
#sfrcolor #paris #sfrcolorparis #matte #mattelipstick #lipstick #longstaylipstick #cosmetics #makeup #beauty #lipcolor #lipcolors
Meet Me At The House Of Glam Boutique & Beaut'e Bar Located In 
Security Mall @Salon Ct Suite 204 For My Weekend Makeup Special Full Face W/ Lashes $35 July 1st & July 2nd Come & Get Your Shyfaces Beat For The Weekend 💋💕 #MakeupLover #Fashion #MakeupByShy #ShyFaces #Lashes #Glitter #MatteLipstick #GlamShop #ArtistCouture #GlamMakeup #HighLighter #NoFilter #HouseOfGlam 
#BeautyBlender #Cosmetics #MakeupAddict #MakeupJunkie #MakeupMobb #MakeupTime #MakeupGeek #MakeupIsLife #MakeupChic #Brows #Eyeshadow #EyeshadowPalette #PinkiePie
Meet Me At The House Of Glam Boutique & Beaut'e Bar Located In Security Mall @Salon Ct Suite 204 For My Weekend Makeup Special Full Face W/ Lashes $35 July 1st & July 2nd Come & Get Your Shyfaces Beat For The Weekend 💋💕 #MakeupLover  #Fashion  #MakeupByShy  #ShyFaces  #Lashes  #Glitter  #MatteLipstick  #GlamShop  #ArtistCouture  #GlamMakeup  #HighLighter  #NoFilter  #HouseOfGlam  #BeautyBlender  #Cosmetics  #MakeupAddict  #MakeupJunkie  #MakeupMobb  #MakeupTime  #MakeupGeek  #MakeupIsLife  #MakeupChic  #Brows  #Eyeshadow  #EyeshadowPalette  #PinkiePie 
Package package 📦 has arrived!!! Colourpop Cosmetics.... Matte Lipsticks, Eyeshadows, etc.... iluvsarahii #palette #ilovemakeup #makeup #makeupgeek #fashion #makeupjunkie #mattelipstick #gold #colourpop #beautiful #WAKEUPANDMAKEUP #picoftheday #inlove #myfavorite #excited #happy #playtime #makeuplooks
Matte Lipstick by S.F.R. COLOR PARIS
✨Long lasting
✨ Waterproof
✨ 24 hour
✨ Has double "period after opening" than liquid Lipcolors
✨Price: Rs. 649/-
Dm us for bookings. Viber 9818140752
#sfrcolor #paris #sfrcolorparis #matte #mattelipstick #lipstick #longstaylipstick #cosmetics #makeup #beauty #lipcolor #lipcolors
💖 @sandramiyagi
...
Rihanna inspired makeup 💋❤
From the music video "Sledgehammer". What do you think guys?!
Tag a friend 👭👫
(My face is red because of the 🌞) I couldn't insert original song because of copyright 😢

It was sooooo hard to hide my bushy,black eyebrows 😧😧 maybelline Fit me foundation no.120
catrice.cosmetics Camouflage concealer
everydaywigscom Jet Black wig with bangs 
nyxcosmetics Mineral stick foundation 05
al.asyl Argan oil
nadalenses_me Silver lenses
hudabeauty Rose Gold eyeshadow palette
beautyuk Contour stick and Double eyeliner 
avonhrvatska Mark Spectralash mascara
_________________________________
#thebeautyelite #hudabeauty #shophudabeauty #alyakattan #dollhousedubai #monakattan #silverfox08 #hudabeautylashes #hudabeautylipstrobe #hudabeautyliquidmatte #hudabeautyrosegoldpalette #sephora #tutorial #makeupart #beautyguru #swarovski #lipgloss #lipstick #mattelipstick #maccosmetics #maccosmeticsuk #makeupforever #toofaced #tartecosmetics #kyliecosmetics #kkwbeauty #makeuplife #alyakattan #monakattan
💖 @sandramiyagi ... Rihanna inspired makeup 💋❤ From the music video "Sledgehammer". What do you think guys?! Tag a friend 👭👫 (My face is red because of the 🌞) I couldn't insert original song because of copyright 😢 It was sooooo hard to hide my bushy,black eyebrows 😧😧 maybelline Fit me foundation no.120 catrice.cosmetics Camouflage concealer everydaywigscom Jet Black wig with bangs nyxcosmetics Mineral stick foundation 05 al.asyl Argan oil nadalenses_me Silver lenses hudabeauty Rose Gold eyeshadow palette beautyuk Contour stick and Double eyeliner avonhrvatska Mark Spectralash mascara _________________________________ #thebeautyelite  #hudabeauty  #shophudabeauty  #alyakattan  #dollhousedubai  #monakattan  #silverfox08  #hudabeautylashes  #hudabeautylipstrobe  #hudabeautyliquidmatte  #hudabeautyrosegoldpalette  #sephora  #tutorial  #makeupart  #beautyguru  #swarovski  #lipgloss  #lipstick  #mattelipstick  #maccosmetics  #maccosmeticsuk  #makeupforever  #toofaced  #tartecosmetics  #kyliecosmetics  #kkwbeauty  #makeuplife  #alyakattan  #monakattan 
@doseofcolors Marvelous Mauves was bought directly from Dose themselves. I don't even have to use this to know I will love it. 😉 I have seen it in action and thats what made me buy it. I heard the Brown palette is just as good. What can I say... I'm a mauve girl. Other then Anastasia ABH I'm ok with palettes for now. I want ZERO morphe palettes right now (ah em) because they need to fix their shipping prices. It makes affordable eyeshadow palettes Viseart prices and mama knows it ain't that type of quality. So this might be my last palette haul for a while. I'm still searching for the best foundation that stays most of the day without having to use "the mask" of double wear. People say Dermacol is good but it looks like oil based paint. Ugh!
.
.
.
#brian_champagne #warmtones #warmtonetrends #copyingeachother #thecommunityisboring #indy #makeupaddict #makeupjunkie #hudabeauty #covergirl elixir #elixer #wakeupmakeup #slaytheflatlay #makeuplover #productreviews #pr #walgreens #minihaul  #giveaway #makeupjunkie #makeupaddict #urbandecaydupes #heatpalette #heatpalettedupes #liquidlipstick #liquidmattelipstick #mattelipstick #metalliclipstick #makeupjunkie #makeupaddict #doseofcolors #doseofcolorseyeshadowpalette
@doseofcolors Marvelous Mauves was bought directly from Dose themselves. I don't even have to use this to know I will love it. 😉 I have seen it in action and thats what made me buy it. I heard the Brown palette is just as good. What can I say... I'm a mauve girl. Other then Anastasia ABH I'm ok with palettes for now. I want ZERO morphe palettes right now (ah em) because they need to fix their shipping prices. It makes affordable eyeshadow palettes Viseart prices and mama knows it ain't that type of quality. So this might be my last palette haul for a while. I'm still searching for the best foundation that stays most of the day without having to use "the mask" of double wear. People say Dermacol is good but it looks like oil based paint. Ugh! . . . #brian_champagne  #warmtones  #warmtonetrends  #copyingeachother  #thecommunityisboring  #indy  #makeupaddict  #makeupjunkie  #hudabeauty  #covergirl  elixir #elixer  #wakeupmakeup  #slaytheflatlay  #makeuplover  #productreviews  #pr  #walgreens  #minihaul  #giveaway  #makeupjunkie  #makeupaddict  #urbandecaydupes  #heatpalette  #heatpalettedupes  #liquidlipstick  #liquidmattelipstick  #mattelipstick  #metalliclipstick  #makeupjunkie  #makeupaddict  #doseofcolors  #doseofcolorseyeshadowpalette 
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick 
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick 
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick 
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,..
- Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé.
- Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000)
- Instagram: ganacosme
- Phone : 0128.544.6584
- TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte #ganacosme #lipstick
Son kem Gana - Với nhiều tông màu son khác nhau đem đến cho các bạn nhiều sự lựa chọn phù hợp nhất. - Thành phần chủ yếu: Sáp đậu nành, dầu hạnh nhân, dầu cám gạo, octyldodecanol, collagen mía đường, hydrogenated, màu khoáng mỹ, magnesium, titanium , bơ xoài, vitamin e, vị dành cho son,.. - Son khi apply lên môi sẽ có độ bóng một chút và sau một vài phút lớp bóng sẽ mất đi để lại một màu son matte trên môi nhé. - Giá : 120.000 VND /1 thỏi lớn . Nếu mua kèm thỏi dưỡng giá 30.000/1 thỏi dưỡng ( lẻ 45.000) - Instagram: ganacosme - Phone : 0128.544.6584 - TPHCM : Quận 8 #mattelipstick  #liquidmatte  #ganacosme  #lipstick 
My office for tonight included this pretty lady and a pretty amazing cucumber mint martini! 🍸 Love team trainings like this! #lifeisbetterin3D #beautytenders #youCANsitwithus #watchusorjoinus #dreamjob
!!!Question -- if I do another makeup tutorial what to you guys want to see ??! Comment 💕❤️❤️❤️ #MOTD #mattelipstick #makeup #makeupartist #mua #eyeshadow #eyebrows #eyeliner #wingedliner #lipstick #redlips #lips #smokeyeye #eyes #greeneyes #blonde #contour #highlight #cakeface #lipliner #doseofcolors #urbandecay #toofaced #tarte #mascara #wingedeyeliner #smile #primer #glow #glitterliner
Lancome Matte Shaker Set
1990฿ (ปกติ2890)
ราคาเคาท์เตอร์แท่งละ 1050฿ เลยน๊าา
-Beige Vintage(270) สีเบจอิ่มสวย
-Kiss Me Cherie(374) สีแดงแรงฤทธิ์
-Pink Power(378) สีชมพูเจิดจ้า
#lancome #lancomethailand #lancomecosmetics #lancomematteshaker #matteshaker #liquidlipstick #mattelipstick #matteliquidlipstick #lipsticks #lipsticklover #makeup #cosmetics #cosmeticthailand 
#ลิป #ลิปแมท 
#เครื่องสำอางค์ #ลิปสติก #ของแท้
Lancome Matte Shaker Set 1990฿ (ปกติ2890) ราคาเคาท์เตอร์แท่งละ 1050฿ เลยน๊าา -Beige Vintage(270) สีเบจอิ่มสวย -Kiss Me Cherie(374) สีแดงแรงฤทธิ์ -Pink Power(378) สีชมพูเจิดจ้า #lancome  #lancomethailand  #lancomecosmetics  #lancomematteshaker  #matteshaker  #liquidlipstick  #mattelipstick  #matteliquidlipstick  #lipsticks  #lipsticklover  #makeup  #cosmetics  #cosmeticthailand  #ล ิป #ล ิปแมท #เคร ื่องสำอางค์ #ล ิปสติก #ของแท ้
@anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown 
@smashboxcosmetics photo finish primer 
@smashboxcosmetics primer water 
@lorealmakeup pro-glow 202 and pro-matte 102 mixed 
@tartecosmetics shape tape light 
@lauramercier Secret brightening powder 
@toofaced sweet peach pallet purée and nectar 
@nyxcosmetics soft spoken blush 
@anastasiabeverlyhills so Hollywood 
@nyxcosmetics wonder pencil medium 
@katvondbeauty shade and light pallet 
@clinique high impact mascara 
@milanicosmetics amore matte striking 
#makeup #mymakeup #becreative #loveyourself #beyourself❤️ #anastasiabeverlyhills #tartecosmetics #shapetape #nyx #katvond #toofaced #sweetpeachpalette #clinique #loreal #proglowfoundation #promattefoundation #smashbox #primerwater #lauramercier #milani #redlip #mattelipstick #striking #stayhumble #practicemakesperfect
@anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown @smashboxcosmetics photo finish primer @smashboxcosmetics primer water @lorealmakeup pro-glow 202 and pro-matte 102 mixed @tartecosmetics shape tape light @lauramercier Secret brightening powder @toofaced sweet peach pallet purée and nectar @nyxcosmetics soft spoken blush @anastasiabeverlyhills so Hollywood @nyxcosmetics wonder pencil medium @katvondbeauty shade and light pallet @clinique high impact mascara @milanicosmetics amore matte striking #makeup  #mymakeup  #becreative  #loveyourself  #beyourself ❤️ #anastasiabeverlyhills  #tartecosmetics  #shapetape  #nyx  #katvond  #toofaced  #sweetpeachpalette  #clinique  #loreal  #proglowfoundation  #promattefoundation  #smashbox  #primerwater  #lauramercier  #milani  #redlip  #mattelipstick  #striking  #stayhumble  #practicemakesperfect 
@anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown 
@smashboxcosmetics photo finish primer 
@smashboxcosmetics primer water 
@lorealmakeup pro-glow 202 and pro-matte 102 mixed 
@tartecosmetics shape tape light 
@lauramercier Secret brightening powder 
@toofaced sweet peach pallet purée and nectar 
@nyxcosmetics soft spoken blush 
@anastasiabeverlyhills so Hollywood 
@nyxcosmetics wonder pencil medium 
@katvondbeauty shade and light pallet 
@clinique high impact mascara 
@milanicosmetics amore matte striking 
#makeup #mymakeup #becreative #loveyourself #beyourself❤️ #anastasiabeverlyhills #tartecosmetics #shapetape #nyx #katvond #toofaced #sweetpeachpalette #clinique #loreal #proglowfoundation #promattefoundation #smashbox #primerwater #lauramercier #milani #redlip #mattelipstick #striking #stayhumble #practicemakesperfect
@anastasiabeverlyhills brow wiz medium brown @smashboxcosmetics photo finish primer @smashboxcosmetics primer water @lorealmakeup pro-glow 202 and pro-matte 102 mixed @tartecosmetics shape tape light @lauramercier Secret brightening powder @toofaced sweet peach pallet purée and nectar @nyxcosmetics soft spoken blush @anastasiabeverlyhills so Hollywood @nyxcosmetics wonder pencil medium @katvondbeauty shade and light pallet @clinique high impact mascara @milanicosmetics amore matte striking #makeup  #mymakeup  #becreative  #loveyourself  #beyourself ❤️ #anastasiabeverlyhills  #tartecosmetics  #shapetape  #nyx  #katvond  #toofaced  #sweetpeachpalette  #clinique  #loreal  #proglowfoundation  #promattefoundation  #smashbox  #primerwater  #lauramercier  #milani  #redlip  #mattelipstick  #striking  #stayhumble  #practicemakesperfect 
Have You Booked Your Shyfaces Beat Yet? Well Book Now! $35 Makeup Specials July 1st & July 2nd I Will Now Be At The House Of Glam So Come Visit Me & Get A ShyFaces Beat🎨  Located 
In Security Mall @Salon Ct Suite 204 #MakeupLover #Fashion #MakeupByShy #ShyFaces #Lashes #Glitter #MatteLipstick #GlamShop #ArtistCouture #GlamMakeup #HighLighter #NoFilter #HouseOfGlam 
#BeautyBlender #Cosmetics #MakeupAddict #MakeupJunkie #MakeupMobb #MakeupTime #MakeupGeek #MakeupIsLife #MakeupChic #Brows #Eyeshadow
Have You Booked Your Shyfaces Beat Yet? Well Book Now! $35 Makeup Specials July 1st & July 2nd I Will Now Be At The House Of Glam So Come Visit Me & Get A ShyFaces Beat🎨 Located In Security Mall @Salon Ct Suite 204 #MakeupLover  #Fashion  #MakeupByShy  #ShyFaces  #Lashes  #Glitter  #MatteLipstick  #GlamShop  #ArtistCouture  #GlamMakeup  #HighLighter  #NoFilter  #HouseOfGlam  #BeautyBlender  #Cosmetics  #MakeupAddict  #MakeupJunkie  #MakeupMobb  #MakeupTime  #MakeupGeek  #MakeupIsLife  #MakeupChic  #Brows  #Eyeshadow 
Saliste feo negro , encima ese bigote blanco que te crecio , pero te amo igual jajaj ❤❤
#pic #me #girl #cat #catlove #blackcat #pet #fashion #outfit #makeup #makeuplover #hair #hairstyles #mattelipstick #nails #nikeairforce #cool #swag .
Матовая помада Luxe Matte Lipstick от ZOEVA.
Формула у этих помад удивительная, они очень пигментированные, кремовые - помада легко скользит по губам. Финиш у помад полуматовы, что делает их очень комфортными в носке, нет бесконечного ощущения стянутости что бывает у других матовых помад, но при этом помада очень стойкая инет необходимости постоянно поправлять ее. Она не размазывается и растекается за контур губ, но оставляет следы на всем, чего коснуться ваши губы, стираясь при этом равномерно. !ПОД ЗАКАЗ! 
Цена: 1500₽ ☎Все вопросы и консультация по тел: +79644353088 WhatsApp/Direct
Матовая помада Luxe Matte Lipstick от ZOEVA. Формула у этих помад удивительная, они очень пигментированные, кремовые - помада легко скользит по губам. Финиш у помад полуматовы, что делает их очень комфортными в носке, нет бесконечного ощущения стянутости что бывает у других матовых помад, но при этом помада очень стойкая инет необходимости постоянно поправлять ее. Она не размазывается и растекается за контур губ, но оставляет следы на всем, чего коснуться ваши губы, стираясь при этом равномерно. !ПОД ЗАКАЗ! Цена: 1500₽ ☎Все вопросы и консультация по тел: +79644353088 WhatsApp/Direct
When Life Is Getting You Down Just Keep Pushing Yourself. You Have Survived 100% Of Your Worst Days. We Can All Make It If We Work Hard Enough & Stop Comparing Ourselves To Others 🖤 
#motd #anastasiabrows #anastasiabeverlyhills #highlightandcontour #nudelip #liquidlipstick #mattelipstick #purpleliner #wingedliner #cateye #beccahighlighter #moonstone #toofacedcosmetics #urbandecay #summer2017 #alternativegirl #alternativemusic #feelinginspired #aspiretoinspire #staystrong #havehope #motivation #keepyourheadup #workinprogress
When Life Is Getting You Down Just Keep Pushing Yourself. You Have Survived 100% Of Your Worst Days. We Can All Make It If We Work Hard Enough & Stop Comparing Ourselves To Others 🖤 #motd  #anastasiabrows  #anastasiabeverlyhills  #highlightandcontour  #nudelip  #liquidlipstick  #mattelipstick  #purpleliner  #wingedliner  #cateye  #beccahighlighter  #moonstone  #toofacedcosmetics  #urbandecay  #summer2017  #alternativegirl  #alternativemusic  #feelinginspired  #aspiretoinspire  #staystrong  #havehope  #motivation  #keepyourheadup  #workinprogress 
Gorgeous #ManilaBeautyBabe @jessicainyourhead used #OfraManila to create her lovely gradient lips! 😍 
_________________

Cop her look and shop Manila at our beauty counters in Landmark Trinoma and Landmark Makati @landmarkphil ✨

#ofra #ofracosmetics #ofracosmeticsph
PONYMAKER VELVET LIPSTICK. 
ลิปแมทสีนู้ดน้ำตาล เนื้อเนียนละเอียด สีชัด ใช้ง่าย ไม่หลุดง่าย ใช้ได้ทุกลุค.
<contact us>
LINE ID: noonpuppet
📲 #รับตัวแทนจำหน่ายฟรี
PONYMAKER VELVET LIPSTICK. ลิปแมทสีนู้ดน้ำตาล เนื้อเนียนละเอียด สีชัด ใช้ง่าย ไม่หลุดง่าย ใช้ได้ทุกลุค. LINE ID: noonpuppet 📲 #ร ับตัวแทนจำหน่ายฟรี
Advice I don't need, well maybe I do
And if it ain't true, 
then I cut it loose, ain't got shit to prove
Well, maybe to me, but never to you🎶 #6lack .
.

#snapchat #snapchatfilter #beyourownkindofbeautiful #livelaughlove #portuguesebeauty #memyselfandi #nyxcosmetics #mattelipstick #makeuponpoint #behappy #beyourself #selfies #curlyhair #longhair  #instagram #instagood #livelifetothefullest #freedom #befree #bestrong  #noonetoimpressbutyourself 💋📸
Advice I don't need, well maybe I do And if it ain't true, then I cut it loose, ain't got shit to prove Well, maybe to me, but never to you🎶 #6lack  . . #snapchat  #snapchatfilter  #beyourownkindofbeautiful  #livelaughlove  #portuguesebeauty  #memyselfandi  #nyxcosmetics  #mattelipstick  #makeuponpoint  #behappy  #beyourself  #selfies  #curlyhair  #longhair  #instagram  #instagood  #livelifetothefullest  #freedom  #befree  #bestrong  #noonetoimpressbutyourself  💋📸
Picked up #pinkpop today, I love the #mattelipstick #matteliquid #academyofcolour and #lipliner I have to look at the #colors everytime I'm at #kohls #ameliaknight #DicTaylorship #beauty #lips #beinggirly #makeup
My Mask collection in Mary Kay~ 
Botanical (Exfoliate), TIMEWISE Gel (Hydrating), MelaCep (Brightening) & CHARCOAL (Acne)

Don't forgot to get yourself a Mask during Raya to keep skin in good conditions for Flawless Skin 👰🏼 #marykay #marykaymalaysia #marykayjb #june2017 #mothersday #fathersday #22kgoldenbeautybar #cleansingbrush #skinvigorate #skincare #makeup #mattelipstick #homefacial #johorbahru #kempas #kempasutama #kempasindah #setiatropika #setiaindah #seriaustin #terbau #bandardatoonn #parttime #freelance #lovebeauty #enrichingwomenslife 
Li Hui
Mary Kay Independent Beauty Consultant
My Mask collection in Mary Kay~ Botanical (Exfoliate), TIMEWISE Gel (Hydrating), MelaCep (Brightening) & CHARCOAL (Acne) Don't forgot to get yourself a Mask during Raya to keep skin in good conditions for Flawless Skin 👰🏼 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjb  #june2017  #mothersday  #fathersday  #22kgoldenbeautybar  #cleansingbrush  #skinvigorate  #skincare  #makeup  #mattelipstick  #homefacial  #johorbahru  #kempas  #kempasutama  #kempasindah  #setiatropika  #setiaindah  #seriaustin  #terbau  #bandardatoonn  #parttime  #freelance  #lovebeauty  #enrichingwomenslife  Li Hui Mary Kay Independent Beauty Consultant
I couldn't be an actual model but it'd be really fun to model lipstick and gloss and maybe even some lip stains, who knows. #mattelipstick #matte #twobucks #lipstick
Obsessed with our brand new matte splurge cream shadow, Jubilant! 🙌🏻😍 #allyounique #younique #youniquepresenter #makeupaddict #makeup #makeupblogger #creamshadow #splurgecreamshadow #jubilant #mattelipstick #skincare #ylife #obsessivelygrateful
No.45 Pyramids 👄
No.45 Pyramids 👄
Wondering  what's the difference of Allure satin lipsticks compared to any other normal lipsticks that are also new in the market? We are in full size (3.8g) compared to others which are either thin or shorter sticks | Yes we are a little bit pricey but our lippies can be used longer given the size. | It is highly pigmented so one swipe can make a difference | longevity is guaranteed!👌 So grab one loves and see the difference!👄💋😉
.
.
.
#allure #allurecosmetics #allurecosmeticssg #allurecosmeticsph #mattelippies #matteliquidlipstick #matte #satinlipsticks #satinlippies #lippies #lipstick #makeup #makeupsg #makeupph #beauty #sophistication #styles #cosmetics #cosmeticsph #cosmeticssg #fashion #sg  #singapore #mattelipstick #fashion #cosmeticsjunkie #gss #ph
Wondering what's the difference of Allure satin lipsticks compared to any other normal lipsticks that are also new in the market? We are in full size (3.8g) compared to others which are either thin or shorter sticks | Yes we are a little bit pricey but our lippies can be used longer given the size. | It is highly pigmented so one swipe can make a difference | longevity is guaranteed!👌 So grab one loves and see the difference!👄💋😉 . . . #allure  #allurecosmetics  #allurecosmeticssg  #allurecosmeticsph  #mattelippies  #matteliquidlipstick  #matte  #satinlipsticks  #satinlippies  #lippies  #lipstick  #makeup  #makeupsg  #makeupph  #beauty  #sophistication  #styles  #cosmetics  #cosmeticsph  #cosmeticssg  #fashion  #sg  #singapore  #mattelipstick  #fashion  #cosmeticsjunkie  #gss  #ph 
🔝🔝🔝¡¡Mercancía nueva!! Labiales Excel x24, con 12 tonos diferentes 2 por color 24 unidades✨✨✨#caracas #maquillaje #excel #labial #mattelipstick
No beauty shines brighter than a good heart❤️ Side note: (this little schwind action had me feelin myself🤣) @maybelline #heroine #lip #feelingmyself #windblowing #ombre #lotd #latepost #melting #weather #oregon #makeupfanatic1 #undiscovered_muas #fiercesociety #wakeupandmakeup #maybelline #slave2beauty #mattelipstick #flawlesssdolls #abhbrows #anastasiabeverlyhills #bold #look #instamua #sidepose
Beautiful and charming Zainab in her Eid look with T'Ple Professional Matte Liquid Lipstick / Shade: POETRY 😘😘😘 Thank you @zainabbeauty_world for such gorgeous photo tag 💖💖💖💖😻😻😻😻
______________________________________
T'Ple Professional Matte Liquid Lipstick
Price: 68 Dhs 
#tple #bytple #mattelipstick #kyliecosmetic #colourpop #hudabeauty #sigmabrushes #zoevabrushes #realtechniques #beautyblender #maccosmetics #nars #makeupforever #urbandecay #makeuptutorial #makeuplook #makeuponfleek #makeuptools #dubaimakeupartist #uaemakeupartist
Beautiful and charming Zainab in her Eid look with T'Ple Professional Matte Liquid Lipstick / Shade: POETRY 😘😘😘 Thank you @zainabbeauty_world for such gorgeous photo tag 💖💖💖💖😻😻😻😻 ______________________________________ T'Ple Professional Matte Liquid Lipstick Price: 68 Dhs #tple  #bytple  #mattelipstick  #kyliecosmetic  #colourpop  #hudabeauty  #sigmabrushes  #zoevabrushes  #realtechniques  #beautyblender  #maccosmetics  #nars  #makeupforever  #urbandecay  #makeuptutorial  #makeuplook  #makeuponfleek  #makeuptools  #dubaimakeupartist  #uaemakeupartist