an online Instagram web viewer

#mencintaimumrphotographer medias

Photos

Jom vote gais 😉@Regranned from @mrmrsclickclick - "HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect

LAGU BARU NAK UP

Let's vote our MrsClickClick guys !

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my

Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"

#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny
Jom vote gais 😉@Regranned from @mrmrsclickclick - "HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect  LAGU BARU NAK UP Let's vote our MrsClickClick guys ! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny 
😍😍
📣JOM VOTE📣
#GPRepost @mrmrsclickclick "A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" 
Lelaki Dambaan Malaya.

Let's vote our MrClickClick Guys!
HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my
Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"
#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha
@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny
#studioMMP
😍😍 📣JOM VOTE📣 #GPRepost  @mrmrsclickclick "A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" Lelaki Dambaan Malaya. Let's vote our MrClickClick Guys! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny  #studioMMP 
💜 Perfect caption indeed. 😙
📣 JOM VOTE .
#GPRepost  @mrmrsclickclick "HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect

LAGU BARU NAK UP

Let's vote our MrsClickClick guys !

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my

Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"
#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha
@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny
#studioMMP
💜 Perfect caption indeed. 😙 📣 JOM VOTE . #GPRepost  @mrmrsclickclick "HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect  LAGU BARU NAK UP Let's vote our MrsClickClick guys ! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny  #studioMMP 
"HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect

LAGU BARU NAK UP

Let's vote our MrsClickClick guys !

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my

Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"

#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny
"HE OFFERED HER THE WORLD. SHE SAID SHE HAD HER OWN" #perfect  LAGU BARU NAK UP Let's vote our MrsClickClick guys ! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny 
"A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" 
Lelaki Dambaan Malaya.

Let's vote our MrClickClick Guys!

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my

Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"

#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny #Repost @mrmrsclickclick with @insta.save.repost • • •
"A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" Lelaki Dambaan Malaya. Let's vote our MrClickClick Guys! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny  #Repost  @mrmrsclickclick with @insta.save.repost • • •
"A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" 
Lelaki Dambaan Malaya.

Let's vote our MrClickClick Guys!

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

SYAFIQ KYLE
🎈IN TREND GALA 2017
🎈LELAKI DAMBAAN
🎈Link : Intrend.com.my

Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN"

#intrendmalaysia #intrendgala2017
#Anugerahintrend2017 #Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer 
#mrclickclick #mrcc
#mrsclickclick #mrscc
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@_mydelishasfc #mydelishasfc
@skyloversofficial #skylovers #Skhdbunny
"A MAN IS NOTHING ELSE BUT WHAT HE MAKES OF HIMSELF" Lelaki Dambaan Malaya. Let's vote our MrClickClick Guys! HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  SYAFIQ KYLE 🎈IN TREND GALA 2017 🎈LELAKI DAMBAAN 🎈Link : Intrend.com.my Nak senang mengundi MRCC go to IG @intrendmalaysia, klik link dekat bio dan sila ke item 12 dan click click undi MRCC dalam kategori "LELAKI DAMBAAN" #intrendmalaysia  #intrendgala2017  #Anugerahintrend2017  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #azlan  #Suri  #LanSuri  #mencintaimumrphotographer  #mrclickclick  #mrcc  #mrsclickclick  #mrscc  #JemyAira  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #waveofSyafiqHannah  #misiupkanSyafiqKyle  #MisiupkanHannahDelisha  @_mydelishasfc #mydelishasfc  @skyloversofficial #skylovers  #Skhdbunny 
JUBAH MALAIKA
------------------
😘 Material Heavy Dull Satin yg sejuk dan cantik terletak
😍 Design jubah dengan corak bunga terkini dan limited
💯 Syariah compliance (nursing & wudu' friendly)
😱 2 warna ekslusif ( Black & Light Purple)
🌸 4 pilihan saiz;  S, M, L, XL
❤ Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik
👻Yang paling penting ialah  LIMITED EDITION
😱 Normal price: RM149 (exc postage)
OFFER PRICE: RM120 ONLY EXC POSTAGE 😱 😱
.
.
.
Still available in limited colours and sizes! Macam biasa kalau korang berminat boleh direct pm fatin k 01125714770 😘
// #bajukurung#bajukurungmurah#bajukurungmoden#bajukurungmalaysia#bajukurungcantik#bajukurungraya#bajukurungcotton#bajukurungsongket#bajukurungpahang#bajukurungmodenmurahmalaysia #prelovedjubahmurah #prelovedbajukurung#lofattah#surihatimrpilot#bazarpaknil#mencintaimumrphotographer
JUBAH MALAIKA ------------------ 😘 Material Heavy Dull Satin yg sejuk dan cantik terletak 😍 Design jubah dengan corak bunga terkini dan limited 💯 Syariah compliance (nursing & wudu' friendly) 😱 2 warna ekslusif ( Black & Light Purple) 🌸 4 pilihan saiz; S, M, L, XL ❤ Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik 👻Yang paling penting ialah LIMITED EDITION 😱 Normal price: RM149 (exc postage) OFFER PRICE: RM120 ONLY EXC POSTAGE 😱 😱 . . . Still available in limited colours and sizes! Macam biasa kalau korang berminat boleh direct pm fatin k 01125714770 😘 // #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurungsongket #bajukurungpahang #bajukurungmodenmurahmalaysia  #prelovedjubahmurah  #prelovedbajukurung #lofattah #surihatimrpilot #bazarpaknil #mencintaimumrphotographer 
JUBAH MALAIKA
------------------
😘 Material Heavy Dull Satin yg sejuk dan cantik terletak
😍 Design jubah dengan corak bunga terkini dan limited
💯 Syariah compliance (nursing & wudu' friendly)
😱 2 warna ekslusif ( Black & Light Purple)
🌸 4 pilihan saiz;  S, M, L, XL
❤ Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik
👻Yang paling penting ialah  LIMITED EDITION
😱 Normal price: RM149 (exc postage)
OFFER PRICE: RM120 ONLY EXC POSTAGE 😱 😱
.
.
.
Still available in limited colours and sizes! Macam biasa kalau korang berminat boleh direct pm fatin k 01125714770 😘
// #bajukurung#bajukurungmurah#bajukurungmoden#bajukurungmalaysia#bajukurungcantik#bajukurungraya#bajukurungcotton#bajukurungsongket#bajukurungpahang#bajukurungmodenmurahmalaysia #prelovedjubahmurah #prelovedbajukurung#lofattah#surihatimrpilot#bazarpaknil#mencintaimumrphotographer
JUBAH MALAIKA ------------------ 😘 Material Heavy Dull Satin yg sejuk dan cantik terletak 😍 Design jubah dengan corak bunga terkini dan limited 💯 Syariah compliance (nursing & wudu' friendly) 😱 2 warna ekslusif ( Black & Light Purple) 🌸 4 pilihan saiz; S, M, L, XL ❤ Harga yang sangat berpatutan dan mampu milik 👻Yang paling penting ialah LIMITED EDITION 😱 Normal price: RM149 (exc postage) OFFER PRICE: RM120 ONLY EXC POSTAGE 😱 😱 . . . Still available in limited colours and sizes! Macam biasa kalau korang berminat boleh direct pm fatin k 01125714770 😘 // #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungraya #bajukurungcotton #bajukurungsongket #bajukurungpahang #bajukurungmodenmurahmalaysia  #prelovedjubahmurah  #prelovedbajukurung #lofattah #surihatimrpilot #bazarpaknil #mencintaimumrphotographer 
WARDA SARAA
______________________ 💐 Menggunakan material como crepe yg sangat selesa dan kain yg jatuh terletak.
💐 Wudu' and nursing friendly.
💐 Pants: half getah di bahagian pinggang
💐 Offer price for 1 set rm129 😍

Pm me for any inquiries okay 01125714770 😘💕 #warda#wardah#wardahmurah#wardamurah#wardaset#wardasetmurah#wardablouse#wardaexclusive#wardabynh#wardasayapunya#wardahexclusive#wardamn#wardahbeauty#wardahcosmetic#wardaejaz#wardaerina#bazarpaknil#mencintaimumrphotographer#heroseorangcinderella#surihatimrpilot#preloved#bajuraya2017#prelovedkurungmurah#kebayamoden#peplum#palazo#palazomurah
WARDA SARAA ______________________ 💐 Menggunakan material como crepe yg sangat selesa dan kain yg jatuh terletak. 💐 Wudu' and nursing friendly. 💐 Pants: half getah di bahagian pinggang 💐 Offer price for 1 set rm129 😍 Pm me for any inquiries okay 01125714770 😘💕 #warda #wardah #wardahmurah #wardamurah #wardaset #wardasetmurah #wardablouse #wardaexclusive #wardabynh #wardasayapunya #wardahexclusive #wardamn #wardahbeauty #wardahcosmetic #wardaejaz #wardaerina #bazarpaknil #mencintaimumrphotographer #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #preloved #bajuraya2017 #prelovedkurungmurah #kebayamoden #peplum #palazo #palazomurah 
.
.
RAWAT KENCING KOTOR DGN GARLIC & ALFALFA
.
1) GARLIC COMPLEX

Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dimana Garlic merupakan supplement bawang putih yang terbaik. Ianya sangat baik untuk badan. Melalui garlic Complex ni, kita boleh menghalang kencing kotor ini menjadi lebih teruk kerana bawang putih akan menghalang pembiakan kulat, kuman, bakteria dan virus. .

2) ALFALFA COMPLEX

Bertindak melawan alahan iaitu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan kuman. Ianya juga bertindak sebagai anti kulat.
.
COD 🚗🚗 AREA KUANTAN
POSLAJU 🚚✈ SELURUH MALAYSIA
.
For free consultation & harga less wasap akak terus 😊
.
0199644664
.
#alfalfa #garlic #kencingkotor #setkencingkotorshaklee #detox #detok #hogohpahanghogoh #kuantan #codkuantan #ump #hannahdelisha #jemyaira #yusufiskandar #kuipsas #titiancinta #laraalana #pahang #mencintaimumrphotographer
#shakleekuantan #shakleepekan #shakleepahang  #shakleemurah #shakleereadystock #shakleekemaman #shakleeterengganu #shakleeump #shakleemalaysia #shakleelovers #shakleecodkuantan #shakleekelantan
. . RAWAT KENCING KOTOR DGN GARLIC & ALFALFA . 1) GARLIC COMPLEX Bertindak sebagai antibiotik semulajadi dimana Garlic merupakan supplement bawang putih yang terbaik. Ianya sangat baik untuk badan. Melalui garlic Complex ni, kita boleh menghalang kencing kotor ini menjadi lebih teruk kerana bawang putih akan menghalang pembiakan kulat, kuman, bakteria dan virus. . 2) ALFALFA COMPLEX Bertindak melawan alahan iaitu mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor akibat jangkitan kuman. Ianya juga bertindak sebagai anti kulat. . COD 🚗🚗 AREA KUANTAN POSLAJU 🚚✈ SELURUH MALAYSIA . For free consultation & harga less wasap akak terus 😊 . 0199644664 . #alfalfa  #garlic  #kencingkotor  #setkencingkotorshaklee  #detox  #detok  #hogohpahanghogoh  #kuantan  #codkuantan  #ump  #hannahdelisha  #jemyaira  #yusufiskandar  #kuipsas  #titiancinta  #laraalana  #pahang  #mencintaimumrphotographer  #shakleekuantan  #shakleepekan  #shakleepahang  #shakleemurah  #shakleereadystock  #shakleekemaman  #shakleeterengganu  #shakleeump  #shakleemalaysia  #shakleelovers  #shakleecodkuantan  #shakleekelantan 
NO breast surgery ❗
Bahayakan nyawa. 
Nak aset mantop cuma amalkan pinklady je. Selamat & tak menyakitkan 😘 selain untuk breast, pinklady ade banyak manfaat yg baik utk wanita. scroll for more!

#pinklady #pinkladymalaysia #pinkladymurah #pinkladybodyperfectionmurah #pinkladybodyperfection #pinkladyjb #viral #produkviral #product viral #mencintaimumrphotographer  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil #murah #pinkladytestimoni
BAWAL ROSSA EKSKLUSIF dah release yeay.. 😍
.
.
murah² sahaja sangat mampu milik tak perlu berbelanja mahal untuk bergaya dengan bawal satin yang eksklusif... .
harga?? sangat berbaloi dengan material yang ohsem ..RM16 sahaja.. cepat grab sebelum melepas..😊✌
.
.
wasap 0198327639 for fast respon..✌
.
- Bidang 60" - Material Dull Satin sangat senang bentuk.
.
Retail : RM 16 exclude postage
.
.
#tudungbawalmurah #HGlovers #khimarmurah #tudunglabuh #uitm #tudungmurah #tudunglabuhsatin #bawalsatinbidang60 #ajimaura #terapiinstagram #tudungbawalbidang60
#kedaimuslimah #tudungbawalmurah #bazarpaknil #bazaronline #tudungcorakmurah #tudunglabuh60 #labuan #uia #ukhwati #tudunglabuhlover #jubahwanita #bawallover #mencintaimumrphotographer #tudunglabuhmurah #sabah #tudungmudahbentuk #daitv3 #bawalsatinmurah
BAWAL ROSSA EKSKLUSIF dah release yeay.. 😍 . . murah² sahaja sangat mampu milik tak perlu berbelanja mahal untuk bergaya dengan bawal satin yang eksklusif... . harga?? sangat berbaloi dengan material yang ohsem ..RM16 sahaja.. cepat grab sebelum melepas..😊✌ . . wasap 0198327639 for fast respon..✌ . - Bidang 60" - Material Dull Satin sangat senang bentuk. . Retail : RM 16 exclude postage . . #tudungbawalmurah  #HGlovers  #khimarmurah  #tudunglabuh  #uitm  #tudungmurah  #tudunglabuhsatin  #bawalsatinbidang60  #ajimaura  #terapiinstagram  #tudungbawalbidang60  #kedaimuslimah  #tudungbawalmurah  #bazarpaknil  #bazaronline  #tudungcorakmurah  #tudunglabuh60  #labuan  #uia  #ukhwati  #tudunglabuhlover  #jubahwanita  #bawallover  #mencintaimumrphotographer  #tudunglabuhmurah  #sabah  #tudungmudahbentuk  #daitv3  #bawalsatinmurah 
Bilamana Cik Puan Latifa anggun mengenakan Cinderella Shawl 😍😍😍
. 💯 @galeriariani
.
Any inquiries just click the linked on my bio.
.
Cara pembelian:
.
Screenshot item. Item from Ariani are 💯 original. .
.
Order valid with payment only. Postage strictly next working day after payment.
.
No joy buyer. No back out buyer. .
.
No exchange. No refund. .

#ariani #arianirtw #arianiootd #arianirtwootd #bazaarpaknil #surihatimrpilot #sayajualbajuariani #mencintaimumrphotographer #likeforlike  #sportingchentafollowers #chentakhalishloyalcustomer
Bilamana Cik Puan Latifa anggun mengenakan Cinderella Shawl 😍😍😍 . 💯 @galeriariani . Any inquiries just click the linked on my bio. . Cara pembelian: . Screenshot item. Item from Ariani are 💯 original. . . Order valid with payment only. Postage strictly next working day after payment. . No joy buyer. No back out buyer. . . No exchange. No refund. . #ariani  #arianirtw  #arianiootd  #arianirtwootd  #bazaarpaknil  #surihatimrpilot  #sayajualbajuariani  #mencintaimumrphotographer  #likeforlike  #sportingchentafollowers  #chentakhalishloyalcustomer 
Morning awak.. Nahhh kopi untuk awak 😋😋
.
.
Happy Friday & have a great day ahead 😍😍
.
.
#capikhannah 
#mencintaimumrphotographer 
#studioMMP
#airaqaisara 
#nazmielyas 
#syafiqkyle
#hannahdelisha
Nampak manis dan sopan je dengan Basic Tee Ameena ni kan? 😍
.
===============
APA YG BEST BASIC TEE AMEENA?
==========================
.
✔️ High Quality Import Moss Crepe.
✔️ Tak Perlu Iron.
✔️ Tak Mudah Kedut.
✔️ Cutting baju yg longgar.
✔️ Tak Ketat.
✔️ Size S - 2XL.
✔️ 12 warna menggoda jiwa.
✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu.
✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada.
✔️ Ada poket bahagian kanan.
✔️ Patuh syariah.
✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai!
✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt!
✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋.
✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik. .
.
Utk order , terus whatsapp ⤵️
0199212154
0199212154
0199212154
.
.
HARGA 
1 HELAI : RM 69
2 HELAI DAN SETERUSNYA : RM 65
.
.
.
.
#bajumuslimah #bajulabuh #longtop #longtopmurah #blousemuslimah #blouselabuh #muslimahmalaysia #hijab #hijabstyle #hijabista #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #pinggantakretaknasitakdingin #uitm #ukm #uum #upm #ump #unisza #iium #awaksukasayatak #bajumuslimah #uthm
Nampak manis dan sopan je dengan Basic Tee Ameena ni kan? 😍 . =============== APA YG BEST BASIC TEE AMEENA? ========================== . ✔️ High Quality Import Moss Crepe. ✔️ Tak Perlu Iron. ✔️ Tak Mudah Kedut. ✔️ Cutting baju yg longgar. ✔️ Tak Ketat. ✔️ Size S - 2XL. ✔️ 12 warna menggoda jiwa. ✔️ Ada shoulder pad bahagian bahu. ✔️ Nursing friendly. Ada zip sorok kt dada. ✔️ Ada poket bahagian kanan. ✔️ Patuh syariah. ✔️Serap peluh dan SELESA sgt pakai! ✔️ Sesuai sgt utk geng mak_mak , kaki travel, student dan org pegi opis pon beh mix match pakai skirt! ✔️ Jimat elektrik tak payah iron 😋. ✔️Jimat masa, #sarungjerteruscantik . . . Utk order , terus whatsapp ⤵️ 0199212154 0199212154 0199212154 . . HARGA 1 HELAI : RM 69 2 HELAI DAN SETERUSNYA : RM 65 . . . . #bajumuslimah  #bajulabuh  #longtop  #longtopmurah  #blousemuslimah  #blouselabuh  #muslimahmalaysia  #hijab  #hijabstyle  #hijabista  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #pinggantakretaknasitakdingin  #uitm  #ukm  #uum  #upm  #ump  #unisza  #iium  #awaksukasayatak  #bajumuslimah  #uthm 
Selamat Pagi!
.
Ceria betul corak Halfmoon Shawl Nadeera Printed ni kn?
Kalau pakai ni mesti dapat aura ceria tu satu hari. 😙😙
.
Awak hari ni pakai koleksi yang mna? Meh la share dgn kita. 😍
.
.
#printedshawl #shawlprinted #shawlcorak #shawlchiffon #shawlmurah #bawalsatin #bawalbidang45 #benanghijau #agentbenanghijau #bawalekslusif #teambawal #bawallover #bawallovers #mencintaimumrphotographer #enciksuamimatsalihcelup #mydarlinginspektordaniel #shawlsatin #shawllabuh #mehsandarpadaaku #coffeeprince #mehsandarlagi
#awaksukasayatak #temanlelakiupahan #ootd
Selamat Pagi! . Ceria betul corak Halfmoon Shawl Nadeera Printed ni kn? Kalau pakai ni mesti dapat aura ceria tu satu hari. 😙😙 . Awak hari ni pakai koleksi yang mna? Meh la share dgn kita. 😍 . . #printedshawl  #shawlprinted  #shawlcorak  #shawlchiffon  #shawlmurah  #bawalsatin  #bawalbidang45  #benanghijau  #agentbenanghijau  #bawalekslusif  #teambawal  #bawallover  #bawallovers  #mencintaimumrphotographer  #enciksuamimatsalihcelup  #mydarlinginspektordaniel  #shawlsatin  #shawllabuh  #mehsandarpadaaku  #coffeeprince  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #temanlelakiupahan  #ootd 
.
SUPER DUPER JIMAT.. .
SET REGULAR RM270 PENGGUNAAN UNTUK 3-4 BULAN!!
.
✅SAPE NAK TRY MY ORDER DENGAN MOKCIK
.
🎁FREE 1 GIFT --> DARI 6 PILIHAN
.
✴DDSC CV TABITA
Sesuai Sgt Utk 👍👍
✔ Yang dah banyak sangat beli SkinCare tapi takde hasil😂
✔ Yang Nak Skin Gebus2 Licin2 Pink2 Gitu.😄😄
✔ Yang Dah Give Up Dgn Jerawat Jeragat Kulit Kusam 😂😂😂
.
⚠Perhatian Anda Yg Inginkan Kulit Gebus Ala2 Artis Korean.....
.
DDSC CV TABITA ADA JAWAPAN KEPADA MASALAH KULIT ANDA💕
Produk Yg Sgt HOT🔥🔥DI MALAYSIA ,INDONESIA,SINGAPORE,COMBODIA DAN BRUNEI..
.
DDSC CV TABITA👍Dijamin
✔Berkesan Dlm 14 HARI
✔Selamat&Berkelulusan
✔Jimat&Masa&Wang
✔Sesuai Utk Semua Masalah Kulit
✔Cantik Tanpa Perlu Make-Up
.
Beribu-Ribu Testimoni Dari Customer  Yg Sgt Teruja Dgn Keberkesananya💃💃❤
Mai Order Cepat....
.
Pastikan hanpa beli 100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare..
.
✴Nak order?
Meh lekaih submit ..
Whatsapp or PM
📱 www.wasap.my/60173080989
_
_
✔FAST RESPONSE!
✔TRUSTED AGENT SINCE 2014!
✔REGISTERED AGENT SINCE 2015!
_
🚚 COD : SEPANG(Salak Tinggi) & NILAI
_
#tabitadesidamayanti #tabitaskincare #desidamayanti  #tabitaskincaremalaysia #tabitaskincareoriginal #desidamayantioriginal #desidamayantiskincare #tabitadesidamayantioriginal #desidamayantimalaysia #tabitaoriginal #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil  #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #nilai #sepang #bazaaronline #tabitanilai  #tabitasepang #lofattah #meletops #heroseorangcinderella #mencintaimumrphotographer #dendamaurora
. SUPER DUPER JIMAT.. . SET REGULAR RM270 PENGGUNAAN UNTUK 3-4 BULAN!! . ✅SAPE NAK TRY MY ORDER DENGAN MOKCIK . 🎁FREE 1 GIFT --> DARI 6 PILIHAN . ✴DDSC CV TABITA Sesuai Sgt Utk 👍👍 ✔ Yang dah banyak sangat beli SkinCare tapi takde hasil😂 ✔ Yang Nak Skin Gebus2 Licin2 Pink2 Gitu.😄😄 ✔ Yang Dah Give Up Dgn Jerawat Jeragat Kulit Kusam 😂😂😂 . ⚠Perhatian Anda Yg Inginkan Kulit Gebus Ala2 Artis Korean..... . DDSC CV TABITA ADA JAWAPAN KEPADA MASALAH KULIT ANDA💕 Produk Yg Sgt HOT🔥🔥DI MALAYSIA ,INDONESIA,SINGAPORE,COMBODIA DAN BRUNEI.. . DDSC CV TABITA👍Dijamin ✔Berkesan Dlm 14 HARI ✔Selamat&Berkelulusan ✔Jimat&Masa&Wang ✔Sesuai Utk Semua Masalah Kulit ✔Cantik Tanpa Perlu Make-Up . Beribu-Ribu Testimoni Dari Customer Yg Sgt Teruja Dgn Keberkesananya💃💃❤ Mai Order Cepat.... . Pastikan hanpa beli 100% Original Tabita cv Desi Damayanti Skincare.. . ✴Nak order? Meh lekaih submit .. Whatsapp or PM 📱 www.wasap.my/60173080989 _ _ ✔FAST RESPONSE! ✔TRUSTED AGENT SINCE 2014! ✔REGISTERED AGENT SINCE 2015! _ 🚚 COD : SEPANG(Salak Tinggi) & NILAI _ #tabitadesidamayanti  #tabitaskincare  #desidamayanti  #tabitaskincaremalaysia  #tabitaskincareoriginal  #desidamayantioriginal  #desidamayantiskincare  #tabitadesidamayantioriginal  #desidamayantimalaysia  #tabitaoriginal  #sayajualmurah  #jualanku  #bazaarpaknil  #sayajualonline  #streetfashion  #lokalah  #malaysiaonlineshop  #bazaar  #nilai  #sepang  #bazaaronline  #tabitanilai  #tabitasepang  #lofattah  #meletops  #heroseorangcinderella  #mencintaimumrphotographer  #dendamaurora 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
For any inquiries call or whatsapp +6019-2498 942
.
👇🏽👇🏽👇🏽 klick link for whatsapp
.
http://silentshooterproduction.wasap.my
http://silentshooterproduction.wasap.my
http://silentshooterproduction.wasap.my
.
.
Reception
Fitri 💍 Tiara
.
Bridal : @izanyacobbridal .
.
Silent Shooter Production 
@silentshooter_production
.
Professional Service 
Photographer | Videographer 
Tel : +6019 - 249 8942
Email : silentshooter.pro@gmail.com
.
Pelease Follow Hashtag :
.
#silentshooterproduction #silentshooter #portraiture #solemnization #reception #wedding #newborn #product #event #malaywedding #weddingphotography #weddingphotographer #photographer #malasianwedding #kahwinmelayu #perkahwinan #resepsi #weddingphotographermalaysia #pengantinmalaysia #pengantin #vscocam #vscogrid #malaysiaweddingphotographer #weddinginspiration #malayweddingguide #nikah #mencintaimumrphotographer .
.
Please tag your friends too....
For any inquiries call or whatsapp +6019-2498 942 . 👇🏽👇🏽👇🏽 klick link for whatsapp . http://silentshooterproduction.wasap.my http://silentshooterproduction.wasap.my http://silentshooterproduction.wasap.my . . Reception Fitri 💍 Tiara . Bridal : @izanyacobbridal . . Silent Shooter Production @silentshooter_production . Professional Service Photographer | Videographer Tel : +6019 - 249 8942 Email : silentshooter.pro@gmail.com . Pelease Follow Hashtag : . #silentshooterproduction  #silentshooter  #portraiture  #solemnization  #reception  #wedding  #newborn  #product  #event  #malaywedding  #weddingphotography  #weddingphotographer  #photographer  #malasianwedding  #kahwinmelayu  #perkahwinan  #resepsi  #weddingphotographermalaysia  #pengantinmalaysia  #pengantin  #vscocam  #vscogrid  #malaysiaweddingphotographer  #weddinginspiration  #malayweddingguide  #nikah  #mencintaimumrphotographer  . . Please tag your friends too....
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
1-4 pcs RM9 sehelai
5-19 pcs RM8 sehelai
20-99 pcs RM7 sehelai
100 pcs keatas RM6 sehelai
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 1-4 pcs RM9 sehelai 5-19 pcs RM8 sehelai 20-99 pcs RM7 sehelai 100 pcs keatas RM6 sehelai • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
PROMOSI PROMOSI PROMOSI
•
🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸
•
🌹 Heavy chiffon gred AA
🌹 Jahitan baby seam
🌹 Mudah dibentuk
🌹 1.8 m x 0.8 m approx
•
💋 Harga tak termasuk pos
•
Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940

#shawlchiffon #shawlheavychiffon #shawlkeknis #shawlkeknismurah #shawlchiffonmurah #shawlkeknischiffon #heavychiffonshawl #terapiinstagram #ajimaura #syukurselalu #berikanmasa #viral #belajarinstagram #kualalumpur #mencintaimumrphotographer #suamikupalingsweet #biarakujadipenunggu #mehsandarpadaaku #lofattah #seremban #selangor #kl #bangigateway #terlajaklaris #instafamous #instgramadvance
PROMOSI PROMOSI PROMOSI • 🌸 HEAVY CHIFFON SHAWL 🌸 • 🌹 Heavy chiffon gred AA 🌹 Jahitan baby seam 🌹 Mudah dibentuk 🌹 1.8 m x 0.8 m approx • 💋 Harga tak termasuk pos • Whatsapp sis untuk order 📲 011-29088940 #shawlchiffon  #shawlheavychiffon  #shawlkeknis  #shawlkeknismurah  #shawlchiffonmurah  #shawlkeknischiffon  #heavychiffonshawl  #terapiinstagram  #ajimaura  #syukurselalu  #berikanmasa  #viral  #belajarinstagram  #kualalumpur  #mencintaimumrphotographer  #suamikupalingsweet  #biarakujadipenunggu  #mehsandarpadaaku  #lofattah  #seremban  #selangor  #kl  #bangigateway  #terlajaklaris  #instafamous  #instgramadvance 
Morning uolls !!! Teruja tak tengok? Cust ni baru je pakai satu bekas setengah #scrubbonda. Kulit dah nampak ok. Haa, jeles tak tengok ?? Hihi 
RM25/pc (SET RM50) 
Postage RM7sm, RM12ss 
Nak order? 
Whatsapp ikin ➡️ 013-3451622 (click no di bio) 
#scrubbonda #sbfoundation #alhamdulillahsyukur #terlajaklaris #kedaionlinemalaysia #bazaarpaknil #terapiinstagram #kulitberminyak #kulitsensitif #jerawat #jeragat #aurainsta #aurainstabatch12 #nakcantik #jomcantik #kotabharu #titiancinta #pinggantakretaknasitakdingin #mencintaimumrphotographer #scrubdistrict #feedbackbooster #dramasangat #kedah #perak #dianzvitamin #pahang #jangancakapabangtakpayung
Morning uolls !!! Teruja tak tengok? Cust ni baru je pakai satu bekas setengah #scrubbonda . Kulit dah nampak ok. Haa, jeles tak tengok ?? Hihi RM25/pc (SET RM50) Postage RM7sm, RM12ss Nak order? Whatsapp ikin ➡️ 013-3451622 (click no di bio) #scrubbonda  #sbfoundation  #alhamdulillahsyukur  #terlajaklaris  #kedaionlinemalaysia  #bazaarpaknil  #terapiinstagram  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #jerawat  #jeragat  #aurainsta  #aurainstabatch12  #nakcantik  #jomcantik  #kotabharu  #titiancinta  #pinggantakretaknasitakdingin  #mencintaimumrphotographer  #scrubdistrict  #feedbackbooster  #dramasangat  #kedah  #perak  #dianzvitamin  #pahang  #jangancakapabangtakpayung 
Tahniah buat pasangan Afif | Farah
.
.
Mari merisik khabar pasangan anda bersama kami di @bosstudio77 .
.
Dapatkan pakej-pakej mengikut pilihan anda di sini bersama kami
.
.
Bersama jurugambar yang berpengalaman di dalam bidang seni fotografi
.
.
Hubungi call/sms/whatsapp/dm kami di instagram, facebook
.
.
JANGAN LUPA LIKE & FOLLOW IG/FB bosstudio
.
.
#pakejmurah #weddingdress #weddingphotography #weddingvibes #majalahremaja #sayangketatsendatpadat #mencintaimumrphotographer #akuyangpostkauyangpanas #malaysiawedding #muslimahfashion #pakejjimat #canon #nikon #sony #ssinz7
Tahniah buat pasangan Afif | Farah . . Mari merisik khabar pasangan anda bersama kami di @bosstudio77 . . Dapatkan pakej-pakej mengikut pilihan anda di sini bersama kami . . Bersama jurugambar yang berpengalaman di dalam bidang seni fotografi . . Hubungi call/sms/whatsapp/dm kami di instagram, facebook . . JANGAN LUPA LIKE & FOLLOW IG/FB bosstudio . . #pakejmurah  #weddingdress  #weddingphotography  #weddingvibes  #majalahremaja  #sayangketatsendatpadat  #mencintaimumrphotographer  #akuyangpostkauyangpanas  #malaysiawedding  #muslimahfashion  #pakejjimat  #canon  #nikon  #sony  #ssinz7 
“ I have always had this feeling that you were meant for each other. Congratulations, and I hope you remain this happy for the rest of your lives. “
—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�-
Afif | Farah
—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
OP : @boydot 
Job : @bosstudio77 —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
#pakejmurah #weddingdress #weddingphotography #weddingvibes #majalahremaja #sayangketatsendatpadat #mencintaimumrphotographer #akuyangpostkauyangpanas #malaysiawedding #muslimahfashion #pakejjimat #canon #nikon #sony #ssinz7
“ I have always had this feeling that you were meant for each other. Congratulations, and I hope you remain this happy for the rest of your lives. “ —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�- Afif | Farah —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�— OP : @boydot Job : @bosstudio77 —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�— #pakejmurah  #weddingdress  #weddingphotography  #weddingvibes  #majalahremaja  #sayangketatsendatpadat  #mencintaimumrphotographer  #akuyangpostkauyangpanas  #malaysiawedding  #muslimahfashion  #pakejjimat  #canon  #nikon  #sony  #ssinz7 
Heartfelt wishes on your marriage! May you be as rich in life as you’re in love ♥️. —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�-
Afif | Farah
—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
OP : @boydot 
Job : @bosstudio77 —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—
#pakejmurah #weddingdress #weddingphotography #weddingvibes #majalahremaja #sayangketatsendatpadat #mencintaimumrphotographer #akuyangpostkauyangpanas #malaysiawedding #muslimahfashion #pakejjimat #canon #nikon #sony #ssinz7
Heartfelt wishes on your marriage! May you be as rich in life as you’re in love ♥️. —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�—�- Afif | Farah —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�— OP : @boydot Job : @bosstudio77 —�—�—�—�—�—�—�—�—�—�— #pakejmurah  #weddingdress  #weddingphotography  #weddingvibes  #majalahremaja  #sayangketatsendatpadat  #mencintaimumrphotographer  #akuyangpostkauyangpanas  #malaysiawedding  #muslimahfashion  #pakejjimat  #canon  #nikon  #sony  #ssinz7 
#throwback#MMP nie apsal jalan mcm tuu dik oii😂😂style baru ke adoiyaii🤦🏼‍♀️😅RepostBy @studio5mmp: "Lanje lagi BTS MMP. Capik ngan Ikmal memang nakal kat set dulu.. lagi2 si diekk tu. 😜
.
Kompilasi IGs @vicha_saywho & @hannahdelisha ...ni hasil skodeng ig @favdrama 😘
.
#MencintaimuMrPhotographer 
#BTSMMP
@syafiqkylez 
@ikmalamry 
#JemyAira 
#Ikmal
#Nadia
#studiommpbertrobek 
#studioMMP" (via #InstaRepost @AppsKottage)
SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS

HARGA : RM69 sebotol

Boleh HILANGKAN😱
🌼Jeragat
🌼Jerawat
🌼Parut2 berlubang bekas jerawat
🌼Bintik2 hitam

Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural
🌼Pulihkan warna kulit tak sekata
🌼Rawat kulit kusam

SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia....
(NOT 170801561K)

SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti

Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺
SYUKUR..Alhamdulillah

WHATSAPP 0193953020

COD : KL & SELANGOR

AGENT/DROPSHIP WANTED 😍

#skawhiteserum #anikabeauty #bestserum #beautyserum #tipsbyskawhite #tipsflawless #mencintaimumrphotographer #skawhite #testimoniskawhite #jeragat #jerawat #instaniaga #syafiqkyle #agentneeded #agentwanted #dropshipwanted #dropshipneeded #instashopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualserum #visitmyig #produkkecantikan #serummuka #hannahdelisha #bazaronline #onlineshopping #igshopping #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajual #kedaionline
SKA White Serum @skawhite_hq adalah pati MINYAK KELAPA DARA & KULIT KAYU MANIS HARGA : RM69 sebotol Boleh HILANGKAN😱 🌼Jeragat 🌼Jerawat 🌼Parut2 berlubang bekas jerawat 🌼Bintik2 hitam Boleh JUGA 🌼Cerahkan kulit muka secara natural 🌼Pulihkan warna kulit tak sekata 🌼Rawat kulit kusam SKA white SERUM tidak ada bahan kimia terlarang yg boleh merosakkn kulit dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.... (NOT 170801561K) SKA white Serum ni berharga RM69 sebotol: 😘Kami tak charges postage 😘Kami tak charges GST 😘Produk kami diiktiraf dan di luluskan KKM 😘Produk kami HALAL 😘Produk kami berkualiti Ramai testimoni dan ramai SELEBRITI yg dah cuba pakai ...berhasil...dan 99% REPEAT☺☺ SYUKUR..Alhamdulillah WHATSAPP 0193953020 COD : KL & SELANGOR AGENT/DROPSHIP WANTED 😍 #skawhiteserum  #anikabeauty  #bestserum  #beautyserum  #tipsbyskawhite  #tipsflawless  #mencintaimumrphotographer  #skawhite  #testimoniskawhite  #jeragat  #jerawat  #instaniaga  #syafiqkyle  #agentneeded  #agentwanted  #dropshipwanted  #dropshipneeded  #instashopmalaysia  #bazaarpaknil  #sayajualserum  #visitmyig  #produkkecantikan  #serummuka  #hannahdelisha  #bazaronline  #onlineshopping  #igshopping  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #sayajual  #kedaionline 
RESTOCK!
Pastel Colour!
.
Shawl Bubble Plain
.
Material
🌹Bubble chiffon
🌹X perlu Iron
🌹1.9m x 0.7m
🌹Baby seam
.
.
BOLEH PILIH WARNA & RANDOM
.
Sehelai RM 10
.
Pilih warna 
10 helai RM 8 sehelai
20 helai RM 7 sehelai
.
Random warna 
10 helai RM 7 sehelai
20 helai RM 6.50 sehelai
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
.
#shawl #shawlstraightcut #shawlbubbleplain #shawlbubble #shawlmurah #shawlbubblemurah #shawlmurahmalaysia #syjualshawl #bazarpaknil #bazaronline #shawlraya #raya2017 #ipta #ipts #trustedseller #mencintaimumrphotographer #dendamaurora #enciksuamimatsalihcelup
#mydarlinginspektordaniel 
#coffeeprince 
#mehsandarpadaaku #mehsandarlagi
#awaksukasayatak #temanlelakiupahan
RESTOCK! Pastel Colour! . Shawl Bubble Plain . Material 🌹Bubble chiffon 🌹X perlu Iron 🌹1.9m x 0.7m 🌹Baby seam . . BOLEH PILIH WARNA & RANDOM . Sehelai RM 10 . Pilih warna 10 helai RM 8 sehelai 20 helai RM 7 sehelai . Random warna 10 helai RM 7 sehelai 20 helai RM 6.50 sehelai . Whatsapp 0199212154 0199212154 . #shawl  #shawlstraightcut  #shawlbubbleplain  #shawlbubble  #shawlmurah  #shawlbubblemurah  #shawlmurahmalaysia  #syjualshawl  #bazarpaknil  #bazaronline  #shawlraya  #raya2017  #ipta  #ipts  #trustedseller  #mencintaimumrphotographer  #dendamaurora  #enciksuamimatsalihcelup  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #temanlelakiupahan 
💎 Shawl keknis 💎
Straight cut
Heavy chiffon
1.9m x 0.8m
Baby seam (kelim)
.
Pilih warna
Sehelai RM 9
Sekodi (20 helai ) sehelai RM 7.50
.
Random warna
RM 6.50 sehelai
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
#shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlkeknismurah #shawlkeknis #shawl #shawlbubble #syjualshawl #shawlraya #opscintadinsardin #trustedseller #ipts #ipta #bazaronline #bazarpaknil #mencintaimumrphotographer #suamikumatsallehcelup #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi
#awaksukasayatak 
#titiancinta
#temanlelakiupahan
💎 Shawl keknis 💎 Straight cut Heavy chiffon 1.9m x 0.8m Baby seam (kelim) . Pilih warna Sehelai RM 9 Sekodi (20 helai ) sehelai RM 7.50 . Random warna RM 6.50 sehelai . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . #shawlmurah  #shawlmurahmalaysia  #shawlkeknismurah  #shawlkeknis  #shawl  #shawlbubble  #syjualshawl  #shawlraya  #opscintadinsardin  #trustedseller  #ipts  #ipta  #bazaronline  #bazarpaknil  #mencintaimumrphotographer  #suamikumatsallehcelup  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #titiancinta  #temanlelakiupahan 
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf
.
.
🍓 Material Viscose
🍓 Lembut dan sejuk
🍓 Tak sakit telinga
🍓 Melekat lawa dekat muka 😍
.
1pcs RM 10 (Exclude postage)
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innerhantu
#snowcapviral #snowcapberhantubyfyzacouture #fyzacouture #anaktudung #innertudung #innerviral #innershawl #innerbawal #shawlkeknismurah #innermurah #mydarlinginspektordaniel #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mencintaimumrphotographer #coffeeprince #uitm #ukm #uthm #utm
#dendamaurora 
#opscintadinsardin
#awaksukasayatak
#titiancinta
#temanlelakiupahan
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf . . 🍓 Material Viscose 🍓 Lembut dan sejuk 🍓 Tak sakit telinga 🍓 Melekat lawa dekat muka 😍 . 1pcs RM 10 (Exclude postage) . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #innerhantu  #snowcapviral  #snowcapberhantubyfyzacouture  #fyzacouture  #anaktudung  #innertudung  #innerviral  #innershawl  #innerbawal  #shawlkeknismurah  #innermurah  #mydarlinginspektordaniel  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #mencintaimumrphotographer  #coffeeprince  #uitm  #ukm  #uthm  #utm  #dendamaurora  #opscintadinsardin  #awaksukasayatak  #titiancinta  #temanlelakiupahan 
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf
.
.
🍓 Material Viscose
🍓 Lembut dan sejuk
🍓 Tak sakit telinga
🍓 Melekat lawa dekat muka 😍
.
1pcs RM 10 (Exclude postage)
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innerhantu
#snowcapviral #snowcapberhantubyfyzacouture #fyzacouture #anaktudung #innertudung #innerviral #innershawl #innerbawal #shawlkeknismurah #innermurah #mydarlinginspektordaniel #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mencintaimumrphotographer #coffeeprince #uitm #ukm #uthm #utm
#dendamaurora 
#opscintadinsardin
#awaksukasayatak
#titiancinta
#temanlelakiupahan
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf . . 🍓 Material Viscose 🍓 Lembut dan sejuk 🍓 Tak sakit telinga 🍓 Melekat lawa dekat muka 😍 . 1pcs RM 10 (Exclude postage) . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #innerhantu  #snowcapviral  #snowcapberhantubyfyzacouture  #fyzacouture  #anaktudung  #innertudung  #innerviral  #innershawl  #innerbawal  #shawlkeknismurah  #innermurah  #mydarlinginspektordaniel  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #mencintaimumrphotographer  #coffeeprince  #uitm  #ukm  #uthm  #utm  #dendamaurora  #opscintadinsardin  #awaksukasayatak  #titiancinta  #temanlelakiupahan 
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf
.
.
🍓 Material Viscose
🍓 Lembut dan sejuk
🍓 Tak sakit telinga
🍓 Melekat lawa dekat muka 😍
.
1pcs RM 10 (Exclude postage)
.
.
Whatsapp
0199212154
0199212154
0199212154
.
#innersnowcap #innersnowcapmurah #innerhantu
#snowcapviral #snowcapberhantubyfyzacouture #fyzacouture #anaktudung #innertudung #innerviral #innershawl #innerbawal #shawlkeknismurah #innermurah #mydarlinginspektordaniel #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #mencintaimumrphotographer #coffeeprince #uitm #ukm #uthm #utm
#dendamaurora 
#opscintadinsardin
#awaksukasayatak
#titiancinta
#temanlelakiupahan
👻INNER SNOWCAP👻 by CheFiza Bcf . . 🍓 Material Viscose 🍓 Lembut dan sejuk 🍓 Tak sakit telinga 🍓 Melekat lawa dekat muka 😍 . 1pcs RM 10 (Exclude postage) . . Whatsapp 0199212154 0199212154 0199212154 . #innersnowcap  #innersnowcapmurah  #innerhantu  #snowcapviral  #snowcapberhantubyfyzacouture  #fyzacouture  #anaktudung  #innertudung  #innerviral  #innershawl  #innerbawal  #shawlkeknismurah  #innermurah  #mydarlinginspektordaniel  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #mencintaimumrphotographer  #coffeeprince  #uitm  #ukm  #uthm  #utm  #dendamaurora  #opscintadinsardin  #awaksukasayatak  #titiancinta  #temanlelakiupahan 
Sape nk tgk gandingan nie lagi kite geng... CL dh terjampi dgn #jemyaira still lum move on lagi 🤣🤣🤣 RepostBy @tak.move.on: "X mauuuu dengan mana2 hero langsung 🙅🏻🙅🏻🙅🏻 Nakk dengan yang cute comel hensem pembersih sederhana OCD kat atas ni jugakkk 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻😝😝😝😂
.
.
Dasar tak move on.. Dasar In denial.. 😂😂😂😂
.
.
#jemyaira 
#lansuri
#capikhannah
#mencintaimumrphotographer 
#filemlangsuir 
#syafiqkyle
#hannahdelisha 
#artispalingpopularsingapore 
#lelakidambaanintrend2017
#studioMMP" (via #RepostIG+ @AppsKottage)
Sape nk tgk gandingan nie lagi kite geng... CL dh terjampi dgn #jemyaira  still lum move on lagi 🤣🤣🤣 RepostBy @tak.move.on: "X mauuuu dengan mana2 hero langsung 🙅🏻🙅🏻🙅🏻 Nakk dengan yang cute comel hensem pembersih sederhana OCD kat atas ni jugakkk 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻😝😝😝😂 . . Dasar tak move on.. Dasar In denial.. 😂😂😂😂 . . #jemyaira  #lansuri  #capikhannah  #mencintaimumrphotographer  #filemlangsuir  #syafiqkyle  #hannahdelisha  #artispalingpopularsingapore  #lelakidambaanintrend2017  #studioMMP " (via #RepostIG + @AppsKottage)
Lanje lagi BTS MMP. Capik ngan Ikmal memang nakal kat set dulu.. lagi2 si diekk tu. 😜
.
Kompilasi IGs @vicha_saywho & @hannahdelisha ...ni hasil skodeng ig @favdrama dedulu..😘
.
#MencintaimuMrPhotographer 
#BTSMMP
@syafiqkylez 
@ikmalamry 
#JemyAira 
#Ikmal
#Nadia
#studiommpbertrobek 
#studioMMP
🌹KEBAYA ROSE🌹
.
🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja..
📌 RANTAI SEKADAR HIASAN
.
🔵 HARGA
RM109SM/RM114SS 🔵
.
FREE POSTAGE 
ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
.
#kebayamoden #kebayamurah #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
🌹KEBAYA ROSE🌹 . 🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.. 📌 RANTAI SEKADAR HIASAN . 🔵 HARGA RM109SM/RM114SS 🔵 . FREE POSTAGE ADD DIAMOND +RM10 💎 . . . #kebayamoden  #kebayamurah  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
🌹KEBAYA ROSE🌹
.
🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja..
📌 RANTAI SEKADAR HIASAN
.
🔵 HARGA
RM109SM/RM114SS 🔵
.
FREE POSTAGE 
ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
.
#kebayamoden #kebayamurah #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
🌹KEBAYA ROSE🌹 . 🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.. 📌 RANTAI SEKADAR HIASAN . 🔵 HARGA RM109SM/RM114SS 🔵 . FREE POSTAGE ADD DIAMOND +RM10 💎 . . . #kebayamoden  #kebayamurah  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
🌹KEBAYA ROSE🌹
.
🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja..
📌 RANTAI SEKADAR HIASAN
.
🔵 HARGA
RM109SM/RM114SS 🔵
.
FREE POSTAGE 
ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
.
#kebayamoden #kebayamurah #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
🌹KEBAYA ROSE🌹 . 🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.. 📌 RANTAI SEKADAR HIASAN . 🔵 HARGA RM109SM/RM114SS 🔵 . FREE POSTAGE ADD DIAMOND +RM10 💎 . . . #kebayamoden  #kebayamurah  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
🌹KEBAYA ROSE🌹
.
🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja..
📌 RANTAI SEKADAR HIASAN
.
🔵 HARGA
RM109SM/RM114SS 🔵
.
FREE POSTAGE 
ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
.
#kebayamoden #kebayamurah #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
🌹KEBAYA ROSE🌹 . 🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.. 📌 RANTAI SEKADAR HIASAN . 🔵 HARGA RM109SM/RM114SS 🔵 . FREE POSTAGE ADD DIAMOND +RM10 💎 . . . #kebayamoden  #kebayamurah  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
🌹KEBAYA ROSE🌹
.
🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 🌸butang depan baju
🌸jenis kain kembang payung
🌸saiz  XS  S M L XL XXL .
🔺Ukur dahulu sebelum membuat  Pembelian . Please Take Note .
🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang
🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android
🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc
📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja..
📌 RANTAI SEKADAR HIASAN
.
🔵 HARGA
RM109SM/RM114SS 🔵
.
FREE POSTAGE 
ADD DIAMOND +RM10 💎
.
.
.
#kebayamoden #kebayamurah #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
🌹KEBAYA ROSE🌹 . 🌸material MOST CREEPE 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design KEBAYA MODEN 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸butang depan baju 🌸jenis kain kembang payung 🌸saiz XS S M L XL XXL . 🔺Ukur dahulu sebelum membuat Pembelian . Please Take Note . 🔺Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang 🔺Ada Sedikit perbezaan Warna 10 % faktor Cahaya Kamera & Setting Android 🔺Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc 📌Proceed order 2-3 hari masa bekerja.. 📌 RANTAI SEKADAR HIASAN . 🔵 HARGA RM109SM/RM114SS 🔵 . FREE POSTAGE ADD DIAMOND +RM10 💎 . . . #kebayamoden  #kebayamurah  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick -  Part3 - #esokmasihada by Hannah Delisha.

Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe.

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

#Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #Suri 
#mencintaimumrphotographer 
#mrsclickclick #mrscc
#Aira #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #MisiupkanHannahDelisha #cctvria

@_mydelishasfc #mydelishasfc
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick - Part3 - #esokmasihada  by Hannah Delisha. Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe. HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #Suri  #mencintaimumrphotographer  #mrsclickclick  #mrscc  #Aira  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #MisiupkanHannahDelisha  #cctvria  @_mydelishasfc #mydelishasfc 
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick -  Part2 - #esokmasihada by Hannah Delisha.

Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe.

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

#Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #Suri 
#mencintaimumrphotographer 
#mrsclickclick #mrscc
#Aira #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #MisiupkanHannahDelisha #cctvria

@_mydelishasfc #mydelishasfc
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick - Part2 - #esokmasihada  by Hannah Delisha. Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe. HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #Suri  #mencintaimumrphotographer  #mrsclickclick  #mrscc  #Aira  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #MisiupkanHannahDelisha  #cctvria  @_mydelishasfc #mydelishasfc 
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick -  Part1 - #esokmasihada by Hannah Delisha.

Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe.

HANNAH DELISHA
LAGU BARU NAK UP - erafmRadio
Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up
1. #esokmasihada
2. #NovaSuperstar

#Lagubarunakup #erafm @era_fm @intrendmalaysia

#filemLangsuir #Langsuir #Suri 
#mencintaimumrphotographer 
#mrsclickclick #mrscc
#Aira #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #MisiupkanHannahDelisha #cctvria

@_mydelishasfc #mydelishasfc
Repost from @_mydelishasfc using @RepostRegramApp - @Regranned from @mrmrsclickclick - Part1 - #esokmasihada  by Hannah Delisha. Lemak merdu, cantik, lemah lembut, tegas, committed kerja, bersama keluarga sentiasa, sabar, berlakon pandai, nyanyi pandai, ngaji pandai but don't expect too much. Takde manusia sempurna but for us our Mrscc terbaek. Dia komited dgn setiap apa yg dia lakukan dan jelas nyata kepolosan dia disetiap soalan dijawab. Dialah Mrscc kita. Dah tertulis begitu. Our Mrsclickclick. Walau apa berlaku.. you are always our Mrsclickclick. Àlways the sweetest.. Jgn lupa jadikan caller ringtone korang. Sila swipe. HANNAH DELISHA LAGU BARU NAK UP - erafmRadio Link : Era.fm/carta/era-fm/lagu-baru-nak-up 1. #esokmasihada  2. #NovaSuperstar  #Lagubarunakup  #erafm  @era_fm @intrendmalaysia #filemLangsuir  #Langsuir  #Suri  #mencintaimumrphotographer  #mrsclickclick  #mrscc  #Aira  #hannahdelisha  #mrmrsclickclick  #MisiupkanHannahDelisha  #cctvria  @_mydelishasfc #mydelishasfc 
.
.
COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
Agak2 kalau rase kulit makin kendur, dah x anjal macam dolu2.. struktur kulit pun dah kasar, kusam, kering... 😞
.
Boleh try COLLAGEN POWDER SHAKLEE..
Mmg super best kesan seawal penggunaan 5 sachet..
.
Kakak ade ready stock.. nak try wasap kakak terus. TAK CUBA TAK TAHU KANNNN 😉
.
0199644664
.
#kolagen #collagen #collagenshaklee #kuantan #pahang #shakleekuantan #shakleepahang #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleemurah #kulitcantik #kulitanjal #kulittegang #kulithalus #shakleepekan #shakleekemaman #codkuantan #hogohpahanghogoh #readystock #titiancinta #mencintaimumrphotographer #fattzura #jemyaira #hannahdelisha #fareedafaris #freedomlicious #sayajualshaklee #shakleeump #kuipsas #shakleelover
. . COLLAGEN POWDER SHAKLEE . Agak2 kalau rase kulit makin kendur, dah x anjal macam dolu2.. struktur kulit pun dah kasar, kusam, kering... 😞 . Boleh try COLLAGEN POWDER SHAKLEE.. Mmg super best kesan seawal penggunaan 5 sachet.. . Kakak ade ready stock.. nak try wasap kakak terus. TAK CUBA TAK TAHU KANNNN 😉 . 0199644664 . #kolagen  #collagen  #collagenshaklee  #kuantan  #pahang  #shakleekuantan  #shakleepahang  #shakleecodkuantan  #shakleereadystock  #shakleemurah  #kulitcantik  #kulitanjal  #kulittegang  #kulithalus  #shakleepekan  #shakleekemaman  #codkuantan  #hogohpahanghogoh  #readystock  #titiancinta  #mencintaimumrphotographer  #fattzura  #jemyaira  #hannahdelisha  #fareedafaris  #freedomlicious  #sayajualshaklee  #shakleeump  #kuipsas  #shakleelover 
.
.
COLLAGEN POWDER SHAKLEE
.
Agak2 kalau rase kulit makin kendur, dah x anjal macam dolu2.. struktur kulit pun dah kasar, kusam, kering... 😞
.
Boleh try COLLAGEN POWDER SHAKLEE..
Mmg super best kesan seawal penggunaan 5 sachet..
.
Kakak ade ready stock.. nak try wasap kakak terus. TAK CUBA TAK TAHU KANNNN 😉
.
0199644664
.
#kolagen #collagen #collagenshaklee #kuantan #pahang #shakleekuantan #shakleepahang #shakleecodkuantan #shakleereadystock #shakleemurah #kulitcantik #kulitanjal #kulittegang #kulithalus #shakleepekan #shakleekemaman #codkuantan #hogohpahanghogoh #readystock #titiancinta #mencintaimumrphotographer #fattzura #jemyaira #hannahdelisha #fareedafaris #freedomlicious #sayajualshaklee #shakleeump #kuipsas #shakleelover
. . COLLAGEN POWDER SHAKLEE . Agak2 kalau rase kulit makin kendur, dah x anjal macam dolu2.. struktur kulit pun dah kasar, kusam, kering... 😞 . Boleh try COLLAGEN POWDER SHAKLEE.. Mmg super best kesan seawal penggunaan 5 sachet.. . Kakak ade ready stock.. nak try wasap kakak terus. TAK CUBA TAK TAHU KANNNN 😉 . 0199644664 . #kolagen  #collagen  #collagenshaklee  #kuantan  #pahang  #shakleekuantan  #shakleepahang  #shakleecodkuantan  #shakleereadystock  #shakleemurah  #kulitcantik  #kulitanjal  #kulittegang  #kulithalus  #shakleepekan  #shakleekemaman  #codkuantan  #hogohpahanghogoh  #readystock  #titiancinta  #mencintaimumrphotographer  #fattzura  #jemyaira  #hannahdelisha  #fareedafaris  #freedomlicious  #sayajualshaklee  #shakleeump  #kuipsas  #shakleelover 
❤WAFA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
.
RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga)
.
#kurungdiamond #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤WAFA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 . RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga) . #kurungdiamond  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤WAFA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
.
RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga)
.
#kurungdiamond #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤WAFA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 . RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga) . #kurungdiamond  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤WAFA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
.
RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga)
.
#kurungdiamond #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤WAFA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 . RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga) . #kurungdiamond  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤WAFA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
.
RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga)
.
#kurungdiamond #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤WAFA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 . RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga) . #kurungdiamond  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤WAFA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
.
RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga)
.
#kurungdiamond #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤WAFA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 . RM98sm RM103ss (add diamond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada diamond atau bunga) . #kurungdiamond  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤MYSHA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga)
.
.
#kebayamoden #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤MYSHA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga) . . #kebayamoden  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤MYSHA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga)
.
.
#kebayamoden #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤MYSHA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga) . . #kebayamoden  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤MYSHA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga)
.
.
#kebayamoden #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤MYSHA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga) . . #kebayamoden  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤MYSHA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga)
.
.
#kebayamoden #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤MYSHA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga) . . #kebayamoden  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd 
❤MYSHA KURUNG❤
.
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan
.
🔴HARGA🔴
RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga)
.
RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga)
.
.
#kebayamoden #kebaya #nursingfriendly
#bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungraya #kurungraya #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #bajuraya #bazarpaknil #ipts #ipta #bajukurungcantik #jubahmurah #jubahcantik  #peplumcantik #peplummurah #peplumraya #kurungruffle #kurungrufflemurah #jubahpoket #mencintaimumrphotographer #mydarlinginspektordaniel #coffeeprince #mehsandarpadaaku #mehsandarlagi #awaksukasayatak #ootd
❤MYSHA KURUNG❤ . ✅ Corak UP TO DATE ✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK ✅ Material Pear Skin Jenis Kain lembut ✅ Cutting Kurung Moden ✅ Terdapat Saiz S - XXL ✅ Tak Fit, Terletak Di Badan ✅ Cutting Kain Mermaid ✅ Zip Sebelah Kiri ✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan . 🔴HARGA🔴 RM98sm RM103ss (add daimond atau bunga) . RM83sm RM88ss (plain je tak ada daimond atau bunga) . . #kebayamoden  #kebaya  #nursingfriendly  #bajukurungmurah  #bajukurung  #bajukurungraya  #kurungraya  #kurungmurah  #bajukurungmoden  #kurungmoden  #bajuraya  #bazarpaknil  #ipts  #ipta  #bajukurungcantik  #jubahmurah  #jubahcantik  #peplumcantik  #peplummurah  #peplumraya  #kurungruffle  #kurungrufflemurah  #jubahpoket  #mencintaimumrphotographer  #mydarlinginspektordaniel  #coffeeprince  #mehsandarpadaaku  #mehsandarlagi  #awaksukasayatak  #ootd