an online Instagram web viewer

#merawatkulit medias

Photos

Mau kulit sehat dan harum......?
Yuk pake  Perfume Body Cream ini.
Manfaatkan diskon bulan ini.Dapatkan 3 keuntungan sekaligus.
1.Kulit Sehat
2.Tubuh Harum
3. Harga hemat
Tunggu apalagi yuk hubungi saya
Di WA 082113958617
#Perfumebodycream 
#merawatkulit
#perfumebodycreamoriflame
#oriflamebandung
#oriflamecimahi
Sumber katalog  bulan November 2017
Rasa macam lama tak update pasal wow serum😂 bukan takmau update.. Selalu nak update tapi barang dah abih orang order. Ceq nak restock pun lambat dok busy ngajaq.. Uii barang laku keras..tera tak update pun ramai dm tanya..kalau update..uii takut hahaha.. .
Alhamdulillah thumma Alhamdulillah..
.
Stock dah ada kat tangan..kali ni takmau simpan..sapa bayaq dulu dia dapat dulu.. Baru fair kan😉
.
Ceq sndiri pakai wow serum ni.. Alhamdulillah kulit makin elok.. The best lah.. Meh grab cepat 😘
.
#wowserum #serum #ivorysecret #ivorysecrethq #merawatkulit #rahsiakecantikanniqabis #lakiperempuanbolehpakai #niqabis #wow #cantikjelita #insyaAllah
Rasa macam lama tak update pasal wow serum😂 bukan takmau update.. Selalu nak update tapi barang dah abih orang order. Ceq nak restock pun lambat dok busy ngajaq.. Uii barang laku keras..tera tak update pun ramai dm tanya..kalau update..uii takut hahaha.. . Alhamdulillah thumma Alhamdulillah.. . Stock dah ada kat tangan..kali ni takmau simpan..sapa bayaq dulu dia dapat dulu.. Baru fair kan😉 . Ceq sndiri pakai wow serum ni.. Alhamdulillah kulit makin elok.. The best lah.. Meh grab cepat 😘 . #wowserum  #serum  #ivorysecret  #ivorysecrethq  #merawatkulit  #rahsiakecantikanniqabis  #lakiperempuanbolehpakai  #niqabis  #wow  #cantikjelita  #insyaAllah 
Selalu tgk muka tak makeup kan ..hari ni belanja muka sebelum & selepas..tq kak @makeupbynurulmf 😘 sebelum makeup pakai serum skin nano dulu @ephyra2u ✌🏻️ kak nurul kata bagus cepat meresap.. 😍👍🏻 .
.

@ephyra2u 
@ephyraskin 
#jagakulit#lindungikulit#merawatkulit
Selalu tgk muka tak makeup kan ..hari ni belanja muka sebelum & selepas..tq kak @makeupbynurulmf 😘 sebelum makeup pakai serum skin nano dulu @ephyra2u ✌🏻️ kak nurul kata bagus cepat meresap.. 😍👍🏻 . . @ephyra2u @ephyraskin #jagakulit #lindungikulit #merawatkulit 
FOUNDATION DOUBLE WEAR 🌸Diperbuat 💯% bahan semulajadi
🌸sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah,  berminyak dn combination
🌸High coverage,  menutup cela, parut dan noda hitam dimuka
🌸Dengan ekstrak yang diimport khas dari korea iaitu rice bran, rice milk dan mutiara boleh merawat tona kulit yang tidak sekata,  mencerahkan kulit serta awet muda
🌸Tidak mengandungi bahan2 yang menyumbatkan liang pori muka, menggunakan wax yang berkualiti tinggi seperti candalela wax dan carnauba wax yang mampu memberi flawless dan glowing effect... Nampak natural dan glow la uolls
🌸tahan lama,  tak perlu touch dah... 1 bekas tahan berbulan2... Jimattt
🌸Sesuai untuk uolls yang tak suka heavy makeup dan nak nampak natural
🌸Mampu menghalang dari sinaran UVA/UVB sebab fddw ni ada SPF50
🌸Mengurangi iritasi dan keradangan di muka,  sesuai untuk kulit sensitif dan eczema. 🌸best lagi bila ia mesra solat,  mudah ditanggalkan dan dicuci.

RM55 
#glowingskin #menutupcela #merawatkulit
FOUNDATION DOUBLE WEAR 🌸Diperbuat 💯% bahan semulajadi 🌸sangat sesuai untuk kulit yang bermasalah, berminyak dn combination 🌸High coverage, menutup cela, parut dan noda hitam dimuka 🌸Dengan ekstrak yang diimport khas dari korea iaitu rice bran, rice milk dan mutiara boleh merawat tona kulit yang tidak sekata, mencerahkan kulit serta awet muda 🌸Tidak mengandungi bahan2 yang menyumbatkan liang pori muka, menggunakan wax yang berkualiti tinggi seperti candalela wax dan carnauba wax yang mampu memberi flawless dan glowing effect... Nampak natural dan glow la uolls 🌸tahan lama, tak perlu touch dah... 1 bekas tahan berbulan2... Jimattt 🌸Sesuai untuk uolls yang tak suka heavy makeup dan nak nampak natural 🌸Mampu menghalang dari sinaran UVA/UVB sebab fddw ni ada SPF50 🌸Mengurangi iritasi dan keradangan di muka, sesuai untuk kulit sensitif dan eczema. 🌸best lagi bila ia mesra solat, mudah ditanggalkan dan dicuci. RM55 #glowingskin  #menutupcela  #merawatkulit 
Bahan dalam detox mask semua nya natural dan selamat digunakan...So lepasni jangan ragu ragu ag untuk menggunakan nya.. Hanya RM42 shaja.. Dalam satu bekas ni banyak kebaikan untuk kulit kita

KEBAIKAN DETOX MASK
- Merawat kulit rosak (breakout)
- Menghilangkan parut
- Mengecutkan jerawat
- Merawat kulit kusam
- Menbersihkan pori
- Meghilangkan sunburn
- Menglowingkan & mencerahkan kulit
- Boleh campur dengan pelbagai bahan natural seperti lemon

Temyracle freshly made for you.. Bebas kimia, 100% natural, selamat dan berkesan..nak order blh dm or wasap 01121520711
#detoxmask #kulitbersih #merawatkulit #temyraclemestiguna
Bahan dalam detox mask semua nya natural dan selamat digunakan...So lepasni jangan ragu ragu ag untuk menggunakan nya.. Hanya RM42 shaja.. Dalam satu bekas ni banyak kebaikan untuk kulit kita KEBAIKAN DETOX MASK - Merawat kulit rosak (breakout) - Menghilangkan parut - Mengecutkan jerawat - Merawat kulit kusam - Menbersihkan pori - Meghilangkan sunburn - Menglowingkan & mencerahkan kulit - Boleh campur dengan pelbagai bahan natural seperti lemon Temyracle freshly made for you.. Bebas kimia, 100% natural, selamat dan berkesan..nak order blh dm or wasap 01121520711 #detoxmask  #kulitbersih  #merawatkulit  #temyraclemestiguna 
JIKA KAMI TIPU..ABAIKAN....
JOM BACA...👍👍 MGM SKINCARE ni merupakan  set  asas wajah yang organik. 100% dari tumbuhan semulajadi.. "SELAMATKAN WAJAH DARI BAHAN KIMIA YANG MEMBAHAYAKAN.. JOM BERTUKAR KEPADA ORGANIK" 👉BEST GILERRR....👍😎 😍Bolh cuci lebih dr 5 kali sehari... nk cuci muka... 10 kali pun bolh... 😘Foam.. Apply atas skin... cuci... x smpi 20 saat pun dh bersih.. white/black head u all ... pun dh remove.... peeehhh...!! senang.... ⚠
*APA YANG ISTIMEWA SANGAT MGM SKINCARE NI*
[✔] SANGAT MUDAH DIBAWA [✔] MESRA WUDHU' [✔] TANPA PENGELUPASAN
[✔] BERDAFTAR KKM
[✔] DARI BAHAN SEMULAJADI
[✔] TIDAK MELEKIT DAN TANPA BAU KIMIA
[✔]MENGAWAL MASALAH PIGMENTASI
[✔] SESUAI UNTUK WANITA DAN JUGA LELAKI

MGM SKINCARE adalah set asas Skincare yang sangat sesuai untuk semua lapisan umur dan kerjaya.. 🌱RASAI PERBEZAAN PADA SENTUHAN KALI PERTAMA

#MerawatKulit
#kamipilihOrganic
#SayangiWajahDgnMGMskinCare

http://www.wasap.my/60106669631/MGMSKICARE
http://www.wasap.my/60137651994/MGMSKICARE
http://www.wasap.my/60196250709/MGMSKICARE

Like Group fb: 
https://www.facebook.com/groups/198815534024440/
JIKA KAMI TIPU..ABAIKAN.... JOM BACA...👍👍 MGM SKINCARE ni merupakan set asas wajah yang organik. 100% dari tumbuhan semulajadi.. "SELAMATKAN WAJAH DARI BAHAN KIMIA YANG MEMBAHAYAKAN.. JOM BERTUKAR KEPADA ORGANIK" 👉BEST GILERRR....👍😎 😍Bolh cuci lebih dr 5 kali sehari... nk cuci muka... 10 kali pun bolh... 😘Foam.. Apply atas skin... cuci... x smpi 20 saat pun dh bersih.. white/black head u all ... pun dh remove.... peeehhh...!! senang.... ⚠ *APA YANG ISTIMEWA SANGAT MGM SKINCARE NI* [✔] SANGAT MUDAH DIBAWA [✔] MESRA WUDHU' [✔] TANPA PENGELUPASAN [✔] BERDAFTAR KKM [✔] DARI BAHAN SEMULAJADI [✔] TIDAK MELEKIT DAN TANPA BAU KIMIA [✔]MENGAWAL MASALAH PIGMENTASI [✔] SESUAI UNTUK WANITA DAN JUGA LELAKI MGM SKINCARE adalah set asas Skincare yang sangat sesuai untuk semua lapisan umur dan kerjaya.. 🌱RASAI PERBEZAAN PADA SENTUHAN KALI PERTAMA #MerawatKulit  #kamipilihOrganic  #SayangiWajahDgnMGMskinCare  http://www.wasap.my/60106669631/MGMSKICARE http://www.wasap.my/60137651994/MGMSKICARE http://www.wasap.my/60196250709/MGMSKICARE Like Group fb: https://www.facebook.com/groups/198815534024440/
Trial set Azra
Sesuai bagi yang baru nak mencuba produk Azra.
.

1 box 4 produk ;
- pearlsoap
- pearltoner
-turmericmask
-pearlscrub
.

Rm69.00 sahaja.
.

Whatshapp 0107198757
.

#azrabeautybatupahat #azrabeauty #azra #merawatkulit
💜AURAMEN TURBO COLLAGEN💜
✔ Membantu mencerah, membersih kulit
✔ atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga & stamina
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin & lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
✔ Membantu melancarkan peredaran darah.
✔ Mengatasi masalah prostat & saluran kencing.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.
.
Harga: RM110
Whatsapp: 0136248471
.
#sayajual #auramenturbo #sayajualmurah #auramen #auramenmalaysia #sayajualauramen #onlyformen #lelaki #lelakikuat #bertenaga #kesihatan #sihat #sayajual #sayajualubat #buangangin #buanglemak #merawatkulit #suami #lelakisejati #kurus #kurusdansihat #minuman #auramenturbomurah #auramenturbooriginal #auramenoriginal #fatburnermalaysia #produkberkesan #binaotot #auramencollagen
💜AURAMEN TURBO COLLAGEN💜 ✔ Membantu mencerah, membersih kulit ✔ atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering. ✔ Membekalkan tenaga & stamina ✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi. ✔ Membuang angin, toksin & lemak dari dalam badan. ✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan. ✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks. ✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone. ✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh. ✔ Membantu melancarkan peredaran darah. ✔ Mengatasi masalah prostat & saluran kencing. ✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit. . Harga: RM110 Whatsapp: 0136248471 . #sayajual  #auramenturbo  #sayajualmurah  #auramen  #auramenmalaysia  #sayajualauramen  #onlyformen  #lelaki  #lelakikuat  #bertenaga  #kesihatan  #sihat  #sayajual  #sayajualubat  #buangangin  #buanglemak  #merawatkulit  #suami  #lelakisejati  #kurus  #kurusdansihat  #minuman  #auramenturbomurah  #auramenturbooriginal  #auramenoriginal  #fatburnermalaysia  #produkberkesan  #binaotot  #auramencollagen 
❝ PENANGAN MAJRAHA MAXWHITE BEGITU HEBAT!❞ • Majraha Maxwhite® set ni bukan hanya berkesan utk tangan sahaja malah boleh juga digunakan utk bahagian badan yg mudah kering & mengeras seperti siku, lutut & tumit. • Ianya mencairkan sel-sel mati , memberi kelembapan serta mencerahkan kulit dgn kandungan extrak mutiara asli & jojoba oil 🍶 • Parut ringan pd kulit pun ia boleh treat, very trusted brand of MAJRAHA MAXWHITE ! • Jangan pandang rendah dengan jenama Majraha, botol 100ml tp tahan 2-3 bulan. 
Kulit lembut licin cantik dengan penggunaan kerap.

#MajrahaMaxwhite
#MerawatKulit

http://www.wasap.my/60143024231/Majraha
❝ PENANGAN MAJRAHA MAXWHITE BEGITU HEBAT!❞ • Majraha Maxwhite® set ni bukan hanya berkesan utk tangan sahaja malah boleh juga digunakan utk bahagian badan yg mudah kering & mengeras seperti siku, lutut & tumit. • Ianya mencairkan sel-sel mati , memberi kelembapan serta mencerahkan kulit dgn kandungan extrak mutiara asli & jojoba oil 🍶 • Parut ringan pd kulit pun ia boleh treat, very trusted brand of MAJRAHA MAXWHITE ! • Jangan pandang rendah dengan jenama Majraha, botol 100ml tp tahan 2-3 bulan. Kulit lembut licin cantik dengan penggunaan kerap. #MajrahaMaxwhite  #MerawatKulit  http://www.wasap.my/60143024231/Majraha
Bismillah
by dr. Wahyu triasmara "Setiap org memiliki jenis dan masalah kulit yang berbeda. Jadi bohong ketika ada yang menawarkan produk perawatan wajah yg bisa dipakai oleh semua jenis kulit, itulah perlunya anda berkonsultasi pd dokter supaya produk yg anda pakai tidak berbahaya di kemudian hari.
Kenapa Kita Tidak Boleh Memilih Perawatan Wajah Sembarangan ?? Wajah adalah salah satu aset terbesar utamanya bagi kaum perempuan. Karena tergiur keuntungan besar banyak produsen/penjual perawatan wajah nakal yang membuat dan memperdagangkan produk kecantikan bahan baku berbahaya seperti MERKURI yang memang hasilnya dapat dengan sangat cepat membuat kulit pemakaianya putih pucat dan bebas jerawat. Tapi efek itu hanyalah sementara karena ibaratnya kulit kita dipaksa untuk selalu mengelupas dan tidak memproduksi melanin. Namun dalam jangka panjang sudah banyak korban yang berjatuhan karena wajahnya jadi rusak parah dan bahaya lebih jauh adalah kerusakan ginjal dan liver. Namun apakah para penjual dan produsen krim tersebut akan bertanggung jawab??? jawabnya adalah Tidak !!! Oleh karena itu perlunya anda berkonsultasi seputar perawatan kulit dan kecantikan pada dokter adalah supaya anda mendapatkan solusi terbaik bagi masalah kulit anda. 
Produk DrW Skincare berbahan aktif Alpha-arbutin , glycolic acid, glutation, dan kojic acid yang merupakan ingredient dalam produk kosmetik yg terbukti secara klinis aman bagi kesehatan.
Kandungan Krim Whitening Dokter Skincare : – Mencerahkan dan memutihkan kulit secara merata – Mengurangi laju pembentukan melanosit – Mengurangi kerutan pada kulit wajah – Membuat kulit lebih bercahaya – Mengembalikan keremajaan & mengenyalkan kulit – Menghaluskan kulit dengan cara mengangkat sel kulit mati 
#drwskincare #kosmetiktanpamercury. #konsultasikesehatankulit #merawatkulit
Bismillah by dr. Wahyu triasmara "Setiap org memiliki jenis dan masalah kulit yang berbeda. Jadi bohong ketika ada yang menawarkan produk perawatan wajah yg bisa dipakai oleh semua jenis kulit, itulah perlunya anda berkonsultasi pd dokter supaya produk yg anda pakai tidak berbahaya di kemudian hari. Kenapa Kita Tidak Boleh Memilih Perawatan Wajah Sembarangan ?? Wajah adalah salah satu aset terbesar utamanya bagi kaum perempuan. Karena tergiur keuntungan besar banyak produsen/penjual perawatan wajah nakal yang membuat dan memperdagangkan produk kecantikan bahan baku berbahaya seperti MERKURI yang memang hasilnya dapat dengan sangat cepat membuat kulit pemakaianya putih pucat dan bebas jerawat. Tapi efek itu hanyalah sementara karena ibaratnya kulit kita dipaksa untuk selalu mengelupas dan tidak memproduksi melanin. Namun dalam jangka panjang sudah banyak korban yang berjatuhan karena wajahnya jadi rusak parah dan bahaya lebih jauh adalah kerusakan ginjal dan liver. Namun apakah para penjual dan produsen krim tersebut akan bertanggung jawab??? jawabnya adalah Tidak !!! Oleh karena itu perlunya anda berkonsultasi seputar perawatan kulit dan kecantikan pada dokter adalah supaya anda mendapatkan solusi terbaik bagi masalah kulit anda.  Produk DrW Skincare berbahan aktif Alpha-arbutin , glycolic acid, glutation, dan kojic acid yang merupakan ingredient dalam produk kosmetik yg terbukti secara klinis aman bagi kesehatan. Kandungan Krim Whitening Dokter Skincare : – Mencerahkan dan memutihkan kulit secara merata – Mengurangi laju pembentukan melanosit – Mengurangi kerutan pada kulit wajah – Membuat kulit lebih bercahaya – Mengembalikan keremajaan & mengenyalkan kulit – Menghaluskan kulit dengan cara mengangkat sel kulit mati  #drwskincare  #kosmetiktanpamercury . #konsultasikesehatankulit  #merawatkulit 
❝ PENANGAN MAJRAHA MAXWHITE BEGITU HEBAT!❞ • Majraha Maxwhite® set ni bukan hanya berkesan utk tangan sahaja malah boleh juga digunakan utk bahagian badan yg mudah kering & mengeras seperti siku, lutut & tumit. • Ianya mencairkan sel-sel mati , memberi kelembapan serta mencerahkan kulit dgn kandungan extrak mutiara asli & jojoba oil 🍶 • Parut ringan pd kulit pun ia boleh treat, very trusted brand of MAJRAHA MAXWHITE ! • Jangan pandang rendah dengan jenama Majraha, botol 100ml tp tahan 2-3 bulan. 
Kulit lembut licin cantik dengan penggunaan kerap.

#MajrahaMaxwhite
#MerawatKulit

http://www.wasap.my/60143024231/Majraha
❝ PENANGAN MAJRAHA MAXWHITE BEGITU HEBAT!❞ • Majraha Maxwhite® set ni bukan hanya berkesan utk tangan sahaja malah boleh juga digunakan utk bahagian badan yg mudah kering & mengeras seperti siku, lutut & tumit. • Ianya mencairkan sel-sel mati , memberi kelembapan serta mencerahkan kulit dgn kandungan extrak mutiara asli & jojoba oil 🍶 • Parut ringan pd kulit pun ia boleh treat, very trusted brand of MAJRAHA MAXWHITE ! • Jangan pandang rendah dengan jenama Majraha, botol 100ml tp tahan 2-3 bulan. Kulit lembut licin cantik dengan penggunaan kerap. #MajrahaMaxwhite  #MerawatKulit  http://www.wasap.my/60143024231/Majraha
Apa lagi yang best dan istimewa sangat Gerrbuue Foundation ni? 
Jom kita sambung baca lagi ⬇ 🐝Lebih sekata dan tidak bercapuk
🐝Kulit lebih glowing dan bertambah flawless
🐝Mengandungi teksturnya yang sangat ringan
🐝Foundation mudah meresap
🐝Foundation mudah disapu dan dicuci
🐝Membantu mencerahkan kulit lebih cerah daripada biasa
🐝Membantu menghilangkan parut dan jerawat
🐝Membantu menjadikan kulit lebih lembut dan lembab
🐝Membantu melindungi kulit dari pancaran UV
🐝Boleh dibawa solat
🐝Bahan Foundation halal 🌹Gerrbuue Foundation ini juga mengandungi Pati 7 bunga yang dapat mengekalkan kulit wajah supaya tampak segar dan melambatkan penuaan. Selain itu, Pati 7 bunga ini juga mampu melicin dan melembutkan kulit dan seterusnya menjadikan muka si pemakai terus naik seri dan glowing🌹

Haa dah tergoda? 
Apa lagi jomlah dapatkan cepat cepat. 🤗

Dapatkan segera Gerrbuue DENGAN HARGA PROMO🐝🐝🐝 untuk merealisasikan wajah yg mempesonakan.

RM36 SAHAJA
POS RM8 sm / RM10 ss

wassap 010 9296189
wassap 010 9296189
Apa lagi yang best dan istimewa sangat Gerrbuue Foundation ni? Jom kita sambung baca lagi ⬇ 🐝Lebih sekata dan tidak bercapuk 🐝Kulit lebih glowing dan bertambah flawless 🐝Mengandungi teksturnya yang sangat ringan 🐝Foundation mudah meresap 🐝Foundation mudah disapu dan dicuci 🐝Membantu mencerahkan kulit lebih cerah daripada biasa 🐝Membantu menghilangkan parut dan jerawat 🐝Membantu menjadikan kulit lebih lembut dan lembab 🐝Membantu melindungi kulit dari pancaran UV 🐝Boleh dibawa solat 🐝Bahan Foundation halal 🌹Gerrbuue Foundation ini juga mengandungi Pati 7 bunga yang dapat mengekalkan kulit wajah supaya tampak segar dan melambatkan penuaan. Selain itu, Pati 7 bunga ini juga mampu melicin dan melembutkan kulit dan seterusnya menjadikan muka si pemakai terus naik seri dan glowing🌹 Haa dah tergoda? Apa lagi jomlah dapatkan cepat cepat. 🤗 Dapatkan segera Gerrbuue DENGAN HARGA PROMO🐝🐝🐝 untuk merealisasikan wajah yg mempesonakan. RM36 SAHAJA POS RM8 sm / RM10 ss wassap 010 9296189 wassap 010 9296189
Makin hari makin ramai dah berpuas hati,  tiap tiap hari dapat feedback customer yang pakai gerrbuue foundation ni. Yang tak pandai mekap sekarang dah tak risau sebab senang je dap dap dap terus glowing.
Promoi sampai hujung tahun ni saja, nak harga tak masuk akal 50% cepat cepat grab.

010 9296189
010 9296189
010 9296189
Makin hari makin ramai dah berpuas hati, tiap tiap hari dapat feedback customer yang pakai gerrbuue foundation ni. Yang tak pandai mekap sekarang dah tak risau sebab senang je dap dap dap terus glowing. Promoi sampai hujung tahun ni saja, nak harga tak masuk akal 50% cepat cepat grab. 010 9296189 010 9296189 010 9296189
Body cream memiliki manfaat untuk menutrisi dengan pelembap yang memanjakan untuk menjaga kulit dari tanda-tanda kekeringan.

Formulanya yang kaya terbungkus dalam keharuman mewah susu dan madu, membantu merawat kulit dengan instensif, menjadikannya terasa lembut, kenyal, harum dan terhidrasi sepanjang hari. Semuanya ada dalam kemewahan Milk & Honey Hand & Body Cream

#bodylotion #lotion #pelembabtubuh #perawatankulittangandantubuh #bodycare #perawatantubuh #perawatantubuhbahanalami #perawatantubuhdarirumah #merawatkulittubuh #merawatkulit
Body cream memiliki manfaat untuk menutrisi dengan pelembap yang memanjakan untuk menjaga kulit dari tanda-tanda kekeringan. Formulanya yang kaya terbungkus dalam keharuman mewah susu dan madu, membantu merawat kulit dengan instensif, menjadikannya terasa lembut, kenyal, harum dan terhidrasi sepanjang hari. Semuanya ada dalam kemewahan Milk & Honey Hand & Body Cream #bodylotion  #lotion  #pelembabtubuh  #perawatankulittangandantubuh  #bodycare  #perawatantubuh  #perawatantubuhbahanalami  #perawatantubuhdarirumah  #merawatkulittubuh  #merawatkulit 
Makin hari makin ramai dah berpuas hati,  tiap tiap hari dapat feedback customer yang pakai gerrbuue foundation ni. Yang tak pandai mekap sekarang dah tak risau sebab senang je dap dap dap terus glowing.
Promoi sampai hujung tahun ni saja, nak harga tak masuk akal 50% cepat cepat grab.

010 9296189
010 9296189
010 9296189
Makin hari makin ramai dah berpuas hati, tiap tiap hari dapat feedback customer yang pakai gerrbuue foundation ni. Yang tak pandai mekap sekarang dah tak risau sebab senang je dap dap dap terus glowing. Promoi sampai hujung tahun ni saja, nak harga tak masuk akal 50% cepat cepat grab. 010 9296189 010 9296189 010 9296189
Sabun Anggun Pesona dari JSD
Sabun herba berkesan👍🏻 💟Menghilangkan bau badan,rekahan selulit dan rekahan pd perut
💟Menyembuhkan kurap,kayap,panau,jerawat dibadan dan punggung
💟Menanggalkan daki degil di tengkok,siku dan lutut
💟Menanggalkan kesan gelap rekahan tumit kaki
💟Menanggalkan kulit2 mati dgn pantas
💟Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari
💟Menyegarkan badan

Jom sental2 dgn sabun magic nie selesa spnjg hari😍

WhatsApp 
0136048182

#anggunpesonasoap #sabunanggunpesona #jamususukdara #posseluruhmalaysia  #buangdaki #sentaldaki #sisjualjsd #ekzema #kurap #ketiakhitam #sikuhitam #celahpahagelap #merawatkulit #sunburn #kudisbuta #panau #kayap #terapiinstagram #iklanig - #regrann
Sabun Anggun Pesona dari JSD Sabun herba berkesan👍🏻 💟Menghilangkan bau badan,rekahan selulit dan rekahan pd perut 💟Menyembuhkan kurap,kayap,panau,jerawat dibadan dan punggung 💟Menanggalkan daki degil di tengkok,siku dan lutut 💟Menanggalkan kesan gelap rekahan tumit kaki 💟Menanggalkan kulit2 mati dgn pantas 💟Merawat kulit terbakar akibat sinaran matahari 💟Menyegarkan badan Jom sental2 dgn sabun magic nie selesa spnjg hari😍 WhatsApp 0136048182 #anggunpesonasoap  #sabunanggunpesona  #jamususukdara  #posseluruhmalaysia  #buangdaki  #sentaldaki  #sisjualjsd  #ekzema  #kurap  #ketiakhitam  #sikuhitam  #celahpahagelap  #merawatkulit  #sunburn  #kudisbuta  #panau  #kayap  #terapiinstagram  #iklanig  - #regrann 
Kalau dulu muka breakout teruk, alhamdullilah sekarang mkin glowing dengan charms...
#charms 
#cantik 
#merawatkulit #lelakiitupemilikhatiku
#kelantanese 
#glowingface 
#berseri2 #comelote 
#khaibahar 
#tergantungsepi🎵🎶
Nah...sis belanja skit luaran compact powder Elysian ea.
.
Cantik tak?😍
Exclusive tak?😘
Macam MAC kn?😋
.
Gabungan Serum Foundation dan Compact powder Elysian mmg letup taw.
.
Leader sis @amoiheaxa siap guna both product untuk shooting taw. Tahan lama dan smooth je.
.
Jom order awal2 ni..ada less price taw.
.
Jom dapatkan skincare elysian.

Wsap📲 0195621862

#skincare#elysian#foundation#compactpowder#elysiancompactpowder#elysianbangi#elysiankajang#elysianputrajaya#elysianserdang#elysianserum#serumfoundation#serum#foundation#kulitcerah#merawatkulit#setbasicruby#setruby#ruby#
Nah...sis belanja skit luaran compact powder Elysian ea. . Cantik tak?😍 Exclusive tak?😘 Macam MAC kn?😋 . Gabungan Serum Foundation dan Compact powder Elysian mmg letup taw. . Leader sis @amoiheaxa siap guna both product untuk shooting taw. Tahan lama dan smooth je. . Jom order awal2 ni..ada less price taw. . Jom dapatkan skincare elysian. Wsap📲 0195621862 #skincare #elysian #foundation #compactpowder #elysiancompactpowder #elysianbangi #elysiankajang #elysianputrajaya #elysianserdang #elysianserum #serumfoundation #serum #foundation #kulitcerah #merawatkulit #setbasicruby #setruby #ruby #
Ni haa gambar bahagian dalam Elysian compact powder.
.
Aduhhhh...xkuat dh sis tengok ni.
Nak lunch pun xjd ni. Sebab asyik dok tengok je pic compact powder ni.
.
Korang xtengok pic depan lg kn? Cantik kot! Exclusive gila. Macam Mac taw.
.
Jom dapatkan skincare elysian.

Wsap📲 0195621862

#skincare#elysian#foundation#compactpowder#elysiancompactpowder#elysianbangi#elysiankajang#elysianputrajaya#elysianserdang#elysianserum#serumfoundation#serum#foundation#kulitcerah#merawatkulit#setbasicruby#setruby#ruby#
Ni haa gambar bahagian dalam Elysian compact powder. . Aduhhhh...xkuat dh sis tengok ni. Nak lunch pun xjd ni. Sebab asyik dok tengok je pic compact powder ni. . Korang xtengok pic depan lg kn? Cantik kot! Exclusive gila. Macam Mac taw. . Jom dapatkan skincare elysian. Wsap📲 0195621862 #skincare #elysian #foundation #compactpowder #elysiancompactpowder #elysianbangi #elysiankajang #elysianputrajaya #elysianserdang #elysianserum #serumfoundation #serum #foundation #kulitcerah #merawatkulit #setbasicruby #setruby #ruby #
Dah lunch ke semua? .
Sis excited hari ni...sbb hq baru inform yg Compact powder elysian dh siap..yuhuuuu😍😍.
.
Sis mmg dh lama tnggu ni.
.
Ada dua code taw. light and nature.
.
Harga pengenalan rm85 ea. Nnti normal price dh jd rm89..😭huhu.
.
Meh pre-oder cepat. Nnti dh mahal.
.
Jom dapatkan skincare elysian.

Wsap📲 0195621862

#skincare#elysian#foundation#compactpowder#elysiancompactpowder#elysianbangi#elysiankajang#elysianputrajaya#elysianserdang#elysianserum#serumfoundation#serum#foundation#kulitcerah#merawatkulit#setbasicruby#setruby#ruby#
Dah lunch ke semua? . Sis excited hari ni...sbb hq baru inform yg Compact powder elysian dh siap..yuhuuuu😍😍. . Sis mmg dh lama tnggu ni. . Ada dua code taw. light and nature. . Harga pengenalan rm85 ea. Nnti normal price dh jd rm89..😭huhu. . Meh pre-oder cepat. Nnti dh mahal. . Jom dapatkan skincare elysian. Wsap📲 0195621862 #skincare #elysian #foundation #compactpowder #elysiancompactpowder #elysianbangi #elysiankajang #elysianputrajaya #elysianserdang #elysianserum #serumfoundation #serum #foundation #kulitcerah #merawatkulit #setbasicruby #setruby #ruby #
Korang buat apa cuti-cuti ni? 😍
.
Kita kena kerja tapi kita relax hehehehe. 😁
.
DYXY ada buat set jimat. Save RM80 tu! 😍
.
Boleh ajak partner korang beli sekali 😘
.
Nak order klik je link dekat bio 🙂
#dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxy #dyxynilai #dyxylover #dyxybest #dyxymattelipstick #semenyih #kajangsfirstfashionhub #bangi #unitar #kolejprofesionalmara #selangor #cantik #makeup #stylist #dyxymurah #flawless #hilangkanparut #takbercapuk #freepostage #merawatkulit #testimoni #freegift #fashion #trend #hijabista #barangbagus #cod #family
Korang buat apa cuti-cuti ni? 😍 . Kita kena kerja tapi kita relax hehehehe. 😁 . DYXY ada buat set jimat. Save RM80 tu! 😍 . Boleh ajak partner korang beli sekali 😘 . Nak order klik je link dekat bio 🙂 #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxy  #dyxynilai  #dyxylover  #dyxybest  #dyxymattelipstick  #semenyih  #kajangsfirstfashionhub  #bangi  #unitar  #kolejprofesionalmara  #selangor  #cantik  #makeup  #stylist  #dyxymurah  #flawless  #hilangkanparut  #takbercapuk  #freepostage  #merawatkulit  #testimoni  #freegift  #fashion  #trend  #hijabista  #barangbagus  #cod  #family 
Haii Awekkksss²

Memperkenalkan foundation terbaru dari SJ BEAUTY yang dinamakan BABY FOUNDATION Khas utk Wanita², Remaja² Di luar sana .. yang mengimpikan wajah yg letopss sepanjang masa , Foundation nampak natural dan tidak terlampau berat.

BABY FOUNDATION di dtgkan dgn 1 jenis kod sesuai untuk yang kulit cerah sederhana dan gelap 🌸 BABY FOUNDATION 
sesuai utk gadis² dan remaja² yg sukakan makeup dan yg penting anti penuaan taw😍
Apa yg harus anda tau mengenai BABY FOUNDATION 🌷FULL COVERAGE
🌷XBERCAPUK
🌷RINGAN
🌷WATER BASE

Kita gunakan bahan² organic n tiada bahan terlarang .. salah satu nya adalah;
*Argan oil*
*Spf50++
Dan lain² lagi .. ✅ menjadikan kulit anda  semakin putih & gebu.
✅ Anti penuaan
✅ Membuat anda lebih berkeyakinan
✅ Tidak berminyak
Bnyak kebaikan dlm BABY FOUNDATION ni.. apa tggu lagi gadis² di luar sana..
Cepat la cuba BABY FOUNDATION 🔎HARGA BABY FOUNDATION RM39.90 ✂️HARGA PROMOSI HANYA RM35.00

www.wasap.my/60172058144
🚙cod BANGI/KAJANG

#TiendaBizSolution #BabyFoundation #SjBeauty #TeamSjBeauty #foundationviral #foundationterbaik #treatmentfoundation #foundation #dailymakeup #simplemakeup #naturalbeauty #glowing #flawless #merawatkulit #cantik #antipenuaan #jomcantik #cod #kajang #bangi #ukm #gmi #kuis
Haii Awekkksss² Memperkenalkan foundation terbaru dari SJ BEAUTY yang dinamakan BABY FOUNDATION Khas utk Wanita², Remaja² Di luar sana .. yang mengimpikan wajah yg letopss sepanjang masa , Foundation nampak natural dan tidak terlampau berat. BABY FOUNDATION di dtgkan dgn 1 jenis kod sesuai untuk yang kulit cerah sederhana dan gelap 🌸 BABY FOUNDATION sesuai utk gadis² dan remaja² yg sukakan makeup dan yg penting anti penuaan taw😍 Apa yg harus anda tau mengenai BABY FOUNDATION 🌷FULL COVERAGE 🌷XBERCAPUK 🌷RINGAN 🌷WATER BASE Kita gunakan bahan² organic n tiada bahan terlarang .. salah satu nya adalah; *Argan oil* *Spf50++ Dan lain² lagi .. ✅ menjadikan kulit anda semakin putih & gebu. ✅ Anti penuaan ✅ Membuat anda lebih berkeyakinan ✅ Tidak berminyak Bnyak kebaikan dlm BABY FOUNDATION ni.. apa tggu lagi gadis² di luar sana.. Cepat la cuba BABY FOUNDATION 🔎HARGA BABY FOUNDATION RM39.90 ✂️HARGA PROMOSI HANYA RM35.00 www.wasap.my/60172058144 🚙cod BANGI/KAJANG #TiendaBizSolution  #BabyFoundation  #SjBeauty  #TeamSjBeauty  #foundationviral  #foundationterbaik  #treatmentfoundation  #foundation  #dailymakeup  #simplemakeup  #naturalbeauty  #glowing  #flawless  #merawatkulit  #cantik  #antipenuaan  #jomcantik  #cod  #kajang  #bangi  #ukm  #gmi  #kuis 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
🍃THE BEST COMBO!!🍃 Hai semua..untuk dapatkan kulit yang Lembut, bersih & segar boleh cuba combo set ni.. berbaloii youolls.. tak cuba tak tahu kan, so kena cuba dulu baru tau ok..! Berminat ws 0123955430

#coffeescrubtemyracle
#scrubmurah
#dertoxmasktemyracle
#organicproduct
#merawatkulit
#teamamilya
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
Nih aku kenalin produk T.O.P
harganya murah
Kualitas terpercaya 100%ori
Manfaatnya banyak
.
.
( minyak bulus gingseng) :
.
1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang.
2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda
3. Mengobati jerawat di punggung
4. Menghilangkan strechmark
5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas
6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah
7. Megontrol minyak berlebih pada wajah
8. Megencangkan dan memperbesar payudara
9. Mengecilkan pori-pori wajah
10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit
11. Menghilangkan selulit
.
.
.
Yuk buruan order
Tanya/konsultasi/pemesanan
WA 085746844842

#minyakbulustermurah #minyakbulus #inginpayudarakencang #minyakbulusori #minyakbulusberkualitas #minyakbulusgingsengasli #minyakbulusgingseng #manfaatminyakbulusgingseng #payudarakencang #pemutihwajah #solusipenuaanwajah #menghaluskanwajah #minyakbulusgingsengsuper #minyakbulusgingsengterpercaya #pembesarpyudarabooming #solusipayudarakendor #solusipayudarakecil #produkpembesarpayudarano1 #minyakbulusgingsengmurah #inginpayudarakencang #bulusgingseng #produkbooming #produkbanyakmanfaat #manfaatminyakbulus #merawatkulit #caramenghilangkanselulit #caramenghilangkanjerawat
Nih aku kenalin produk T.O.P harganya murah Kualitas terpercaya 100%ori Manfaatnya banyak . . ( minyak bulus gingseng) : . 1. Mengencangkan payudara anda jadi lebih mulus, montok, bulat, padat dan kencang. 2. Mengencangkan memperbesar dan memperpanjang Mr.P suami anda 3. Mengobati jerawat di punggung 4. Menghilangkan strechmark 5. Menghilangkan bekas luka baru, gigitan nyamuk, eksim & terkena air panas 6.Menghilangkan jerawat, bekas jerawat, dan flek- flek wajah 7. Megontrol minyak berlebih pada wajah 8. Megencangkan dan memperbesar payudara 9. Mengecilkan pori-pori wajah 10. Mengencangkan kulit tubuh, memutihkan, menghaluskan kulit 11. Menghilangkan selulit . . . Yuk buruan order Tanya/konsultasi/pemesanan WA 085746844842 #minyakbulustermurah  #minyakbulus  #inginpayudarakencang  #minyakbulusori  #minyakbulusberkualitas  #minyakbulusgingsengasli  #minyakbulusgingseng  #manfaatminyakbulusgingseng  #payudarakencang  #pemutihwajah  #solusipenuaanwajah  #menghaluskanwajah  #minyakbulusgingsengsuper  #minyakbulusgingsengterpercaya  #pembesarpyudarabooming  #solusipayudarakendor  #solusipayudarakecil  #produkpembesarpayudarano1  #minyakbulusgingsengmurah  #inginpayudarakencang  #bulusgingseng  #produkbooming  #produkbanyakmanfaat  #manfaatminyakbulus  #merawatkulit  #caramenghilangkanselulit  #caramenghilangkanjerawat 
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
More info, consultation and order,
Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️ . Assalammualaikum Dearies :) . Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️ . Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham. . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . More info, consultation and order, Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
More info, consultation and order,
Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️ . Assalammualaikum Dearies :) . Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️ . Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham. . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . More info, consultation and order, Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
More info, consultation and order,
Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️ . Assalammualaikum Dearies :) . Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️ . Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham. . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . More info, consultation and order, Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️
.
Assalammualaikum Dearies :)
.
Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
🌸 ESP (2-3 bulan)*
- Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka
- Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
- Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan)
- Mencerahkan kulit secara sekata
- Merawat tona kulit tak sekata
- Mengurangkan minyak dekat kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
- Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan
- Mengurangkan gejala kulit kusam
- Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
- Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
🌸 Vitamin E (4 bulan)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan kesan jeragat
- Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
- Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
- Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
More info, consultation and order,
Farhana | 011-12162146
SET CANTIK, JELITA, CERAH & GEBU ❤️❤️ . Assalammualaikum Dearies :) . Haaaa nampak! Nama set, overclaim tak? Hahaha. Off course tidak! Sebab ramai yang dah mengaku selepas gunakan set kulit ni, ternyata banyak sangat IMPROVEMENT! Kulit ternyata lebih LICIN, CERAH dan GEBU!❤️ . Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham. . 🌸 ESP (2-3 bulan)* - Membantu menganjal dan menegangkan kulit muka - Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya - Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang. . 🌸 SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (6 bulan) - Mencerahkan kulit secara sekata - Merawat tona kulit tak sekata - Mengurangkan minyak dekat kulit muka - Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir - Mencerahkan kulit muka and seluruh tubuh badan - Mengurangkan gejala kulit kusam - Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri - Kelihatan lebih muda dari usia sebenar . 🌸 Vitamin E (4 bulan) - Mengurangkan parut jerawat - Mengurangkan kesan jeragat - Menjadikan kulit lembab secara semulajadi - Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik - Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela . More info, consultation and order, Farhana | 011-12162146
FOUNDATION VSLBEAUTYCARE RM54
.
Ramai yang selalu beli vslbeautycare
Akan bertanya 
Kak,pakai vsl tak boleh make up ke? 🤔
Sebab tak biasa hidup takde foundation...
Xyakin kalau kuar pakai day cream jer..🙈💕
Kami melengkapi kehidupan anda 😄
.
vslbeautycare dilengkapi foundation untuk menutupi bekas2 jerawat / parut anda yang sedia ada..😘
Agent kami sudah mengkaji Tekstur foundation kami cukup halus & kami sendiri confident yang kami terhindar dari masalah bahan2 yang terlarang seperti merkuri yang bole merosakkan skin anda pada masa akan datang 💗
selepas pengelupasan 2minggu,
Semua loose tambahan perlu diambil sekiranya anda nakkan hasil yang lagi impak 😇🤗
Tapi ianya bergantung kepada kemampuan seseorang...
Pemakaian set trial sahaja juga mampu 
membuatkan anda tertarik 😚
.
Whatsapp 0163484315 ayu
FOUNDATION VSLBEAUTYCARE RM54 . Ramai yang selalu beli vslbeautycare Akan bertanya Kak,pakai vsl tak boleh make up ke? 🤔 Sebab tak biasa hidup takde foundation... Xyakin kalau kuar pakai day cream jer..🙈💕 Kami melengkapi kehidupan anda 😄 . vslbeautycare dilengkapi foundation untuk menutupi bekas2 jerawat / parut anda yang sedia ada..😘 Agent kami sudah mengkaji Tekstur foundation kami cukup halus & kami sendiri confident yang kami terhindar dari masalah bahan2 yang terlarang seperti merkuri yang bole merosakkan skin anda pada masa akan datang 💗 selepas pengelupasan 2minggu, Semua loose tambahan perlu diambil sekiranya anda nakkan hasil yang lagi impak 😇🤗 Tapi ianya bergantung kepada kemampuan seseorang... Pemakaian set trial sahaja juga mampu membuatkan anda tertarik 😚 . Whatsapp 0163484315 ayu
TESTIMONI DATANG LAGI
.
.
Dipenuhi dengan testimoni berjaya 1 box lutut tidak sakit lagi. Kalau dulu solat sambil duduk kini tidak lagi badan makin cergas #waletgold .
.
Promosi akhir tahun dengan jualan tidak masuk akal separuh harga!! Berminat boleh whtsapp segera yea 017-7177752
.
.
#waletgold #waletgoldtestimoni #waletgoldterbaik #waletgoldselesaikanmasalahkulit #kulitputih #putihgebu #sayajualsayamakan #sayanakputih #sayanakgebu #tipsnakcantik #tipsnakrawatkulit #merawatkulit
TESTIMONI DATANG LAGI . . Dipenuhi dengan testimoni berjaya 1 box lutut tidak sakit lagi. Kalau dulu solat sambil duduk kini tidak lagi badan makin cergas #waletgold  . . Promosi akhir tahun dengan jualan tidak masuk akal separuh harga!! Berminat boleh whtsapp segera yea 017-7177752 . . #waletgold  #waletgoldtestimoni  #waletgoldterbaik  #waletgoldselesaikanmasalahkulit  #kulitputih  #putihgebu  #sayajualsayamakan  #sayanakputih  #sayanakgebu  #tipsnakcantik  #tipsnakrawatkulit  #merawatkulit 
Kenapa 🍃HANNAH digelar foundation merawat kulit ? ..
.
Jom baca ⤵️ .
🍃HANNAH Mengandungi: •Ekstrak Pudina (Peppermint) -Menyegarkan , melembabkan & mencerahkan kulit wajah . Mengecutkan jerawat dan ruam allergic . Anti bacteria kepada kulit . Boleh mengawal minyak berlebihan 😍👍🏻
. .
•Kernel Oil -Melembabkan kulit wajah sehingga nampak lebih bersinar  Merawat kulit dengan vitamin & mineral . Menghilangkan garis halus akibat penuaan & juga parut luka
.
.
•Minyak Argan - membuatkan make up lebih tahan lama & tidak bercapuk . Menganjalkan kulit & melindungi daripada radikal bebas seperti asap , debu & kotoran . Sangat berkesan untuk merawat kulit wajah
.
.
•Vit E (2x ganda lebih dari Aloe Vera) - Mencerahkan kulit , melindungi daripada pancaran matahari . Menstabilkan sebum kulit . Sangat pro aktif dalam mengecutkan jerawat
.
.
•Leaf Extract - Merawat kulit secara tradisional & Organic

#HannahByHs
#foundation
#liquidfoundation
#merawatkulit
#insta
#onlineshopping
Kenapa 🍃HANNAH digelar foundation merawat kulit ? .. . Jom baca ⤵️ . 🍃HANNAH Mengandungi: •Ekstrak Pudina (Peppermint) -Menyegarkan , melembabkan & mencerahkan kulit wajah . Mengecutkan jerawat dan ruam allergic . Anti bacteria kepada kulit . Boleh mengawal minyak berlebihan 😍👍🏻 . . •Kernel Oil -Melembabkan kulit wajah sehingga nampak lebih bersinar Merawat kulit dengan vitamin & mineral . Menghilangkan garis halus akibat penuaan & juga parut luka . . •Minyak Argan - membuatkan make up lebih tahan lama & tidak bercapuk . Menganjalkan kulit & melindungi daripada radikal bebas seperti asap , debu & kotoran . Sangat berkesan untuk merawat kulit wajah . . •Vit E (2x ganda lebih dari Aloe Vera) - Mencerahkan kulit , melindungi daripada pancaran matahari . Menstabilkan sebum kulit . Sangat pro aktif dalam mengecutkan jerawat . . •Leaf Extract - Merawat kulit secara tradisional & Organic #HannahByHs  #foundation  #liquidfoundation  #merawatkulit  #insta  #onlineshopping 
www.effatihah.com
.
NURRAYSA SKINCARE .
🌼🌼🌼🌼🌼
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT
.
– Membantu mengecutkan jerawat
– Memudarkan parut jerawat
– Memudarkan jeragat
– Membantu mengembalikan kulit wajah yang sihat
– Melegakan gatal-gatal
– Memudarkan panau #effatihah
– Membersih & mencerahkan kulit
– Menganjalkan kulit
– Menjadikan tona kulit sekata
– Meredakan ruam (termasuk baby)
– Mengecilkan pori-pori
– Melembapkan kulit wajah
– Mengurangkan kulit Berminyak
.
🌼🌼🌼🌼🌼
.
CARA PENGGUNAAN
.
1.  Cuci muka dengan Nurraysa Collagen Soap
2.  Sapukan treatment serum ke seluruh muka
3.  Ratakan UV Cream ke seluruh muka #effatihah
4.  Semburkan whitening spray ke wajah dan ratakan
.
🌼🌼🌼🌼🌼
.
Whatsapp dengan klik link di bawah:
🌺http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
🌺http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
🌺http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
.
🌼🌼🌼🌼🌼
.
#nurraysaskincare #nurraysaskincareoriginal #nurraysaskincaremurah #nurraysaskincareborong #nurraysaoriginalmurah #nurraysaskincareoriginalborong #nurraysaskincaremesrawudhuk #mesrawudhuk #nurraysaskincaremurahborong #produkselamat #kulitcantik #jerawat #ekzema #effatihah #merawatkulit #nurraysaborongmurah #nurraysaborongoriginal
www.effatihah.com . NURRAYSA SKINCARE . 🌼🌼🌼🌼🌼 . KELEBIHAN DAN MANFAAT . – Membantu mengecutkan jerawat – Memudarkan parut jerawat – Memudarkan jeragat – Membantu mengembalikan kulit wajah yang sihat – Melegakan gatal-gatal – Memudarkan panau #effatihah  – Membersih & mencerahkan kulit – Menganjalkan kulit – Menjadikan tona kulit sekata – Meredakan ruam (termasuk baby) – Mengecilkan pori-pori – Melembapkan kulit wajah – Mengurangkan kulit Berminyak . 🌼🌼🌼🌼🌼 . CARA PENGGUNAAN . 1. Cuci muka dengan Nurraysa Collagen Soap 2. Sapukan treatment serum ke seluruh muka 3. Ratakan UV Cream ke seluruh muka #effatihah  4. Semburkan whitening spray ke wajah dan ratakan . 🌼🌼🌼🌼🌼 . Whatsapp dengan klik link di bawah: 🌺http://effatihah.wasap.my - 010 776 0440 🌺http://effatihah1.wasap.my - 012 939 9009 🌺http://effatihah2.wasap.my - 010 504 5392 for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor #effatihah  . 🌼🌼🌼🌼🌼 . #nurraysaskincare  #nurraysaskincareoriginal  #nurraysaskincaremurah  #nurraysaskincareborong  #nurraysaoriginalmurah  #nurraysaskincareoriginalborong  #nurraysaskincaremesrawudhuk  #mesrawudhuk  #nurraysaskincaremurahborong  #produkselamat  #kulitcantik  #jerawat  #ekzema  #effatihah  #merawatkulit  #nurraysaborongmurah  #nurraysaborongoriginal 
Malam tadi punya cerita.
First time apply SCRUB VSL.
First scrub then cuci tak bersih
'Ayu kenapa macam ada putih-putih melekat ek?'
Then ayu cakap sbb scrub masih ada melekat dekat skin. Cuci tak bersih.
'Macam mana nak tau kite da cuci bersih ke belum?'
Jeng jeng jeng...
Ayu suruh dia cuci bersih, tengah tunggu dia reply scroll fb kejap, tiba2 naik noti dengan permulaan statement macam tu memang tak bernafas kejap. Ingatkan apa la
Rupenye puas hati dengan skin sendiri
.
Hampir hari-hari chat ayu. Kadang pagi-pagi buta pun still chat.
Kalau dah tido ayu tak reply
Tak tido ayu reply
Anis strong, nak cantik kene rasa perih 😘
.
Conclusion dekat sini, Sangat penting pemakaian scrub after 14 hari proses peeling ya 😘
.
Whatsapp 0163484315 ayu
.
#ubatparut #parutpudar #paruthilang #parutberlubang #parutjerawat #jeragat #hilangkanjeragat #hilangkanjerawat #bebasjerawat #serum #serumjerawat #serumjeragat #merawatkulit #merawatwajah #merawatparut #terapiinstagram #ajimaura #merawatmasalahkulit #vsl #vslbeautycare #vslbeautycareteam #tipskecantikan #nakcantik #bera #temerloh #nakflawless #nakglowing #makeupmurah #nakkulitcantik
Malam tadi punya cerita. First time apply SCRUB VSL. First scrub then cuci tak bersih 'Ayu kenapa macam ada putih-putih melekat ek?' Then ayu cakap sbb scrub masih ada melekat dekat skin. Cuci tak bersih. 'Macam mana nak tau kite da cuci bersih ke belum?' Jeng jeng jeng... Ayu suruh dia cuci bersih, tengah tunggu dia reply scroll fb kejap, tiba2 naik noti dengan permulaan statement macam tu memang tak bernafas kejap. Ingatkan apa la Rupenye puas hati dengan skin sendiri . Hampir hari-hari chat ayu. Kadang pagi-pagi buta pun still chat. Kalau dah tido ayu tak reply Tak tido ayu reply Anis strong, nak cantik kene rasa perih 😘 . Conclusion dekat sini, Sangat penting pemakaian scrub after 14 hari proses peeling ya 😘 . Whatsapp 0163484315 ayu . #ubatparut  #parutpudar  #paruthilang  #parutberlubang  #parutjerawat  #jeragat  #hilangkanjeragat  #hilangkanjerawat  #bebasjerawat  #serum  #serumjerawat  #serumjeragat  #merawatkulit  #merawatwajah  #merawatparut  #terapiinstagram  #ajimaura  #merawatmasalahkulit  #vsl  #vslbeautycare  #vslbeautycareteam  #tipskecantikan  #nakcantik  #bera  #temerloh  #nakflawless  #nakglowing  #makeupmurah  #nakkulitcantik 
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
-
-
More info, order & consultation,
Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. - Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. - Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) - ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. - No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. - - More info, order & consultation, Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
-
-
More info, order & consultation,
Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. - Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. - Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) - ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. - No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. - - More info, order & consultation, Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
-
-
More info, order & consultation,
Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. - Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. - Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) - ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. - No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. - - More info, order & consultation, Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.
-
Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
-
Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :)
-
❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
-
No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
-
-
More info, order & consultation,
Farhana | 011-12162146
ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee. - Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL. - Jadi bila sel sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) - ❤ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama. ❤ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari. ❤Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi. ❤ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat. ❤ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser. ❤ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos. ❤ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah. ❤ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat. - No wonder lah ESP ni salah satu supplement yang WAJIB diambil oleh semua orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee. - - More info, order & consultation, Farhana | 011-12162146
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5 dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid!

Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland. Dan PH untuk Deep Gel Cleanser Elysian, sekitar PH6.2 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.n

Kenapa  Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah?

Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. 
Sebagai contoh, wajah kita bersifat sedikit berasid. Jadi, wajah kita memerlukan pencuci yang sedikit berasid untuk menstabilkan PH kulit wajah.

Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan?

Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah.

Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH dan berbeza. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul.

Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. 
Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembao dan bersih.. Deep Gel Cleanser adalah produk Elysian paling mudah dan penting untuk digunakan. Hanya cuci muka je dengan Deep Gel Cleanser, akan dapat rasa kulit muka tegang, lembut, bersih dan segat.

Paling penting, Deep Gel Cleanser mengandungi Ph yang sedikit berasid. Yang sangat sesuai dengan kulit wajah kita.

Jom dapatkan skincare elysian.

Wsap📲 0195621862

#skincare#cleanser#elysian#elysianbangi#elysiankajang#elysianputrajaya#elysianserdang#elysianserum#serumfoundation#serum#foundation#kulitcerah#merawatkulit#setbasicruby#setruby#ruby#
KENAPA DEEP GEL CLEANSER?? Rasanya, ramai yang belum tahu.. Bahawa kulit wajah kita mempunyai PH sekitar PH5-5.5 dimana membawa maksud sedikit berasid. Ya, kulit wajah kita bersifat sedikit berasid! Deep Gel Cleanser telah diformulasi oleh saintis pakar dari switzerland. Dan PH untuk Deep Gel Cleanser Elysian, sekitar PH6.2 yang membawa maksud sedikit berasid. Kalau PH7 dah neutral ya. Dan kurang sesuai untuk kulit wajah. PH kulit jadi tak stabil.. Yang paling sesuai adalah cleanser yang sedikit berasid. Supaya ngam dengan PH kulit wajah yang berasid.n Kenapa Deep Gel Cleanser yang bersifat sedikit berasid sesuai untuk kulit wajah? Kerana kulit wajah perlu dicuci dengan pencuci yang boleh menstabilkan PH wajah yang sedikit berasid. Sebagai contoh, wajah kita bersifat sedikit berasid. Jadi, wajah kita memerlukan pencuci yang sedikit berasid untuk menstabilkan PH kulit wajah. Kenapa PH kulit wajah perlu dikekalkan? Mudah je.. Kerana PH kulit wajah yang stabil akan mengekalkan kelembapan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah lebih awet muda, dan kulit makin tegang. Tiada kesan penuaan pada kulit wajah. Berbeza jika kita tidak mementingkan pembersih wajah yang kita guna. Boleh jadi terlalu beralkali.. Neutral.. PH dan berbeza. PH kulit jadi tak stabil.. Macam macam masalah kulit akan timbul. Paling selalu kami jumpa.. Masalah kulit kering dan sensitive. Jadi, pilih lah pembersih wajah yang sesuai. Yang bole menjaga kelembapan kulit wajah dan menstabil kan PH kulit. Supaya kulit kekal sihat, lembao dan bersih.. Deep Gel Cleanser adalah produk Elysian paling mudah dan penting untuk digunakan. Hanya cuci muka je dengan Deep Gel Cleanser, akan dapat rasa kulit muka tegang, lembut, bersih dan segat. Paling penting, Deep Gel Cleanser mengandungi Ph yang sedikit berasid. Yang sangat sesuai dengan kulit wajah kita. Jom dapatkan skincare elysian. Wsap📲 0195621862 #skincare #cleanser #elysian #elysianbangi #elysiankajang #elysianputrajaya #elysianserdang #elysianserum #serumfoundation #serum #foundation #kulitcerah #merawatkulit #setbasicruby #setruby #ruby #
💜AURAMEN TURBO COLLAGEN💜
✔ Membantu mencerah, membersih kulit
✔ atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.
✔ Membekalkan tenaga & stamina
✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.
✔ Membuang angin, toksin & lemak dari dalam badan.
✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.
✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.
✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.
✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.
✔ Membantu melancarkan peredaran darah.
✔ Mengatasi masalah prostat & saluran kencing.
✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.
.
Harga: RM110
Whatsapp: 0136248471
.
#sayajual #auramenturbo #sayajualmurah #auramen #auramenmalaysia #sayajualauramen #onlyformen #lelaki #lelakikuat #bertenaga #kesihatan #sihat #sayajual #sayajualubat #buangangin #buanglemak #merawatkulit #suami #lelakisejati #kurus #kurusdansihat #minuman #auramenturbomurah #auramenturbooriginal #auramenoriginal #fatburnermalaysia #produkberkesan #binaotot #auramencollagen
💜AURAMEN TURBO COLLAGEN💜 ✔ Membantu mencerah, membersih kulit ✔ atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering. ✔ Membekalkan tenaga & stamina ✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi. ✔ Membuang angin, toksin & lemak dari dalam badan. ✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan. ✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks. ✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone. ✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh. ✔ Membantu melancarkan peredaran darah. ✔ Mengatasi masalah prostat & saluran kencing. ✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit. . Harga: RM110 Whatsapp: 0136248471 . #sayajual  #auramenturbo  #sayajualmurah  #auramen  #auramenmalaysia  #sayajualauramen  #onlyformen  #lelaki  #lelakikuat  #bertenaga  #kesihatan  #sihat  #sayajual  #sayajualubat  #buangangin  #buanglemak  #merawatkulit  #suami  #lelakisejati  #kurus  #kurusdansihat  #minuman  #auramenturbomurah  #auramenturbooriginal  #auramenoriginal  #fatburnermalaysia  #produkberkesan  #binaotot  #auramencollagen 
hai gaiss 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ sis jual serum murah dan mampu milik ajummm grab 😍😍#sapusapuelok #merawatkulit #atasimasalahkulitkusamtakbermaya #merawatparut #shiningglowing #serummurah #rm28sahaja #excpostage #codtgmalimbehrangselisekgesirgedangsasoehartosgtengi🚗🚗
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit
💕 100% natural dan bebas bahan kimia
💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air
.
.
KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY :
.
❣ Menghilangkan masalah kulit kusam
❣ Mengurangkan masalah kulit kering
❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak
❣ Melembab dan menganjalkan kulit
❣ Mengecilkan liang pori
❣ Menghilangkan jerawat & jeragat
❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata
❣ Mengurangkan eyebag
❣ Mengurangkan garis halus bawah mata
❣ Mengurangkan Eczema
❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Melebatkan bulu mata
❣ Merawat bibir merekah
❣ Menghilangkan parut jerawat
❣ Merawat kulit sensitif
❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover
.
.
Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang !
.
Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍
.
Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage)
.
.
Whatsapp 016-4745080
.
.
#moisturizergelulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #moisturizergel #jerawatmeradang #jerawatbatu #jerawat #jerawatpasir #jerawathilang #jeragatdegil #jeragathilang #jeragat #jeragatpudar #merawatwajah #merawatkulit #merawatbibir #merawatmasalahkulit #merawatjerawat #merawatkulitkusam #kulitlembut #kulitkusam #kulitcerah #kulitkering #kulitkasar #ruampanas #ruambayi #ruamsusu #melembapkankulit #neelofa #zulariffin #emmamaembong
MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . 💕 MG ialah sejenis gel rawatan kulit 💕 100% natural dan bebas bahan kimia 💕 Hanya mengandungi 95% ekstrak timun dan 5% air . . KEBAIKAN MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY : . ❣ Menghilangkan masalah kulit kusam ❣ Mengurangkan masalah kulit kering ❣ Mengurangkan masalah kulit berminyak ❣ Melembab dan menganjalkan kulit ❣ Mengecilkan liang pori ❣ Menghilangkan jerawat & jeragat ❣ Menghilangkan masalah kulit tak sekata ❣ Mengurangkan eyebag ❣ Mengurangkan garis halus bawah mata ❣ Mengurangkan Eczema ❣ Merawat ruam pada punggung, muka dan leher bayi ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Melebatkan bulu mata ❣ Merawat bibir merekah ❣ Menghilangkan parut jerawat ❣ Merawat kulit sensitif ❣ Jadikan sebagai based make up & make up remover . . Grab Moisturizer Gel dengan HARGA PROMOSI sekarang ! . Hanya RM30 SAHAJA TERMASUK POS SM + FREE GIFT 😍 . Harga asal : RM35 (Tak termasuk postage) . . Whatsapp 016-4745080 . . #moisturizergelulfaabeauty  #moisturizergelbyulfaabeauty  #moisturizergel  #jerawatmeradang  #jerawatbatu  #jerawat  #jerawatpasir  #jerawathilang  #jeragatdegil  #jeragathilang  #jeragat  #jeragatpudar  #merawatwajah  #merawatkulit  #merawatbibir  #merawatmasalahkulit  #merawatjerawat  #merawatkulitkusam  #kulitlembut  #kulitkusam  #kulitcerah  #kulitkering  #kulitkasar  #ruampanas  #ruambayi  #ruamsusu  #melembapkankulit  #neelofa  #zulariffin  #emmamaembong 
"DYXY COSMETICS, SETANDING PRODUK ANTARABANGSA🌹 MAMPU MILIK GUYS"
. .
.
SATU-SATUNYA FOUNDATION AJAIB YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️
.
" Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! ----------------------------------------
💐KELEBIHAN BCCREAM DYXY💐
----------------------------------------
🌷magic foundation(ALL IN ONE)
🌷sun block SPF 50+
🌷tekstur sekata & MUDAH meresap
🌷tidak berminyak
🌷tahan lama (5-8 jam)
🌷tekstur ringan selesa bila dipakai ------------------------------------
💐KANDUNGAN BCCREAM DYXY
-------------------------------------
🌹mineral
🌹waterbased
🌹ekstrak arbutin
🌹vitamim E
_
Lebih 4000 testimoni terkumpul yang berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. SET LENGKAP Khas untuk wanita diluar sana.

Anda bila lagii? Jom dapatkan sekarang, rugii tak cuba. 
OFFER TARLAJAK JIMAT  untuk 30 org terawal sahaja.CEPAT SEKARANG.

ORDER NOW👇👇👇 📱0108915453
📲0108915453

#nourishdyxyDAYAH
#stokissemenyihdyxy #freecoddyxy #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxybahau #dyxyserting #dekatkanjarakkita #dropshineeded #agentdropshipwanted #motifviral #saledyxykawkaw #produkkorea #mesrawuduk #simplemakeup #takmelekit #merawatkulit #breakout #teamdyxy
#teamdyxythebest 
#teamdyxybydyana
"DYXY COSMETICS, SETANDING PRODUK ANTARABANGSA🌹 MAMPU MILIK GUYS" . . . SATU-SATUNYA FOUNDATION AJAIB YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI ❗️ . " Wow magic foundation ke ni??? YES , BCCREAM DYXY MAGIC! ---------------------------------------- 💐KELEBIHAN BCCREAM DYXY💐 ---------------------------------------- 🌷magic foundation(ALL IN ONE) 🌷sun block SPF 50+ 🌷tekstur sekata & MUDAH meresap 🌷tidak berminyak 🌷tahan lama (5-8 jam) 🌷tekstur ringan selesa bila dipakai ------------------------------------ 💐KANDUNGAN BCCREAM DYXY ------------------------------------- 🌹mineral 🌹waterbased 🌹ekstrak arbutin 🌹vitamim E _ Lebih 4000 testimoni terkumpul yang berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY. SET LENGKAP Khas untuk wanita diluar sana. Anda bila lagii? Jom dapatkan sekarang, rugii tak cuba. OFFER TARLAJAK JIMAT  untuk 30 org terawal sahaja.CEPAT SEKARANG. ORDER NOW👇👇👇 📱0108915453 📲0108915453 #nourishdyxyDAYAH  #stokissemenyihdyxy  #freecoddyxy  #dyxysemenyih  #dyxykajang  #dyxybahau  #dyxyserting  #dekatkanjarakkita  #dropshineeded  #agentdropshipwanted  #motifviral  #saledyxykawkaw  #produkkorea  #mesrawuduk  #simplemakeup  #takmelekit  #merawatkulit  #breakout  #teamdyxy  #teamdyxythebest  #teamdyxybydyana 
• • •
PROMO YEAR END SALE. !!!
(01-12-2017 Sehingga 31-12-2017)
.
❗❗HARGA YEAR END SALE
SEPANJANG BULAN DISEMBER❗❗
.
. 👉 * *LOOSE ITEM DISKAUN 20%* * 👈
.
❤ Vitamin C Serum Normal - RM72
❤ Vitamin C Serum Mini - RM31.20
❤ Vitamin C Moisturizer Cream SPF30 - RM31.20
❤ Vitamin C Gentle Cleanser - RM31.20
❤ DermaRoller -RM44 (Stock Terhad)
❤ Silicone Facial Cleanser - RM119 (Stock Terhad)
.
👉 * *KOMBO VCS DISKAUN 5%* * 👈
.
1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY
👉 Beli 1 Serum Normal
➕ 1 Moisturizer SPF30
➕ 1 Cleanser
💵 Harga PROMOSI RM94 ! 😍
📟 Harga ASAL RM117 😎
💸 Anda JIMAT RM23 !! 😱
.
2⃣ KOMBO SUPER SAVER
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 Moisturizer SPF30
💵 Harga PROMOSI RM152 ! 😍
📟 Harga ASAL RM219 😎
💸 Anda JIMAT RM67 !! 😱
.
3⃣ KOMBO BEAUTY HERO
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 DERMAROLLER
💵 Harga PROMOSI RM161.50 ! 😍
📟 Harga ASAL RM235 😎
💸 Anda JIMAT RM73.50 !! 😱
.
4⃣ KOMBO INNERSHINE
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 VITAMIN C TABLET
💵 Harga PROMOSI RM185.50 ! 😍
📟 Harga ASAL RM255 😎
💸Anda JIMAT RM69.50 !! 😱
.
.
👉HARGA POSTAGE :
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah / Sarawak
.
AGENT SAH VCS ANNONA
- MY ID : VCS200
http://login.vcsannona.com/verify
.
📲Klik link di bio untuk order
💯Direct HQ
❌No COD
📦Postage Only
• • • PROMO YEAR END SALE. !!! (01-12-2017 Sehingga 31-12-2017) . ❗❗HARGA YEAR END SALE SEPANJANG BULAN DISEMBER❗❗ . . 👉 * *LOOSE ITEM DISKAUN 20%* * 👈 . ❤ Vitamin C Serum Normal - RM72 ❤ Vitamin C Serum Mini - RM31.20 ❤ Vitamin C Moisturizer Cream SPF30 - RM31.20 ❤ Vitamin C Gentle Cleanser - RM31.20 ❤ DermaRoller -RM44 (Stock Terhad) ❤ Silicone Facial Cleanser - RM119 (Stock Terhad) . 👉 * *KOMBO VCS DISKAUN 5%* * 👈 . 1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY 👉 Beli 1 Serum Normal ➕ 1 Moisturizer SPF30 ➕ 1 Cleanser 💵 Harga PROMOSI RM94 ! 😍 📟 Harga ASAL RM117 😎 💸 Anda JIMAT RM23 !! 😱 . 2⃣ KOMBO SUPER SAVER 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 Moisturizer SPF30 💵 Harga PROMOSI RM152 ! 😍 📟 Harga ASAL RM219 😎 💸 Anda JIMAT RM67 !! 😱 . 3⃣ KOMBO BEAUTY HERO 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 DERMAROLLER 💵 Harga PROMOSI RM161.50 ! 😍 📟 Harga ASAL RM235 😎 💸 Anda JIMAT RM73.50 !! 😱 . 4⃣ KOMBO INNERSHINE 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 VITAMIN C TABLET 💵 Harga PROMOSI RM185.50 ! 😍 📟 Harga ASAL RM255 😎 💸Anda JIMAT RM69.50 !! 😱 . . 👉HARGA POSTAGE : RM8 Semenanjung RM12 Sabah / Sarawak . AGENT SAH VCS ANNONA - MY ID : VCS200 http://login.vcsannona.com/verify . 📲Klik link di bio untuk order 💯Direct HQ ❌No COD 📦Postage Only
• • •
PROMO YEAR END SALE. !!!
(01-12-2017 Sehingga 31-12-2017)
.
❗❗HARGA YEAR END SALE
SEPANJANG BULAN DISEMBER❗❗
.
. 👉 * *LOOSE ITEM DISKAUN 20%* * 👈
.
❤ Vitamin C Serum Normal - RM72
❤ Vitamin C Serum Mini - RM31.20
❤ Vitamin C Moisturizer Cream SPF30 - RM31.20
❤ Vitamin C Gentle Cleanser - RM31.20
❤ DermaRoller -RM44 (Stock Terhad)
❤ Silicone Facial Cleanser - RM119 (Stock Terhad)
.
👉 * *KOMBO VCS DISKAUN 5%* * 👈
.
1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY
👉 Beli 1 Serum Normal
➕ 1 Moisturizer SPF30
➕ 1 Cleanser
💵 Harga PROMOSI RM94 ! 😍
📟 Harga ASAL RM117 😎
💸 Anda JIMAT RM23 !! 😱
.
2⃣ KOMBO SUPER SAVER
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 Moisturizer SPF30
💵 Harga PROMOSI RM152 ! 😍
📟 Harga ASAL RM219 😎
💸 Anda JIMAT RM67 !! 😱
.
3⃣ KOMBO BEAUTY HERO
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 DERMAROLLER
💵 Harga PROMOSI RM161.50 ! 😍
📟 Harga ASAL RM235 😎
💸 Anda JIMAT RM73.50 !! 😱
.
4⃣ KOMBO INNERSHINE
👉 Beli 2 Serum Normal
🆓 1 VITAMIN C TABLET
💵 Harga PROMOSI RM185.50 ! 😍
📟 Harga ASAL RM255 😎
💸Anda JIMAT RM69.50 !! 😱
.
.
👉HARGA POSTAGE :
RM8 Semenanjung
RM12 Sabah / Sarawak
.
AGENT SAH VCS ANNONA
- MY ID : VCS200
http://login.vcsannona.com/verify
.
📲Klik link di bio untuk order
💯Direct HQ
❌No COD
📦Postage Only
• • • PROMO YEAR END SALE. !!! (01-12-2017 Sehingga 31-12-2017) . ❗❗HARGA YEAR END SALE SEPANJANG BULAN DISEMBER❗❗ . . 👉 * *LOOSE ITEM DISKAUN 20%* * 👈 . ❤ Vitamin C Serum Normal - RM72 ❤ Vitamin C Serum Mini - RM31.20 ❤ Vitamin C Moisturizer Cream SPF30 - RM31.20 ❤ Vitamin C Gentle Cleanser - RM31.20 ❤ DermaRoller -RM44 (Stock Terhad) ❤ Silicone Facial Cleanser - RM119 (Stock Terhad) . 👉 * *KOMBO VCS DISKAUN 5%* * 👈 . 1⃣ KOMBO BASIC BEAUTY 👉 Beli 1 Serum Normal ➕ 1 Moisturizer SPF30 ➕ 1 Cleanser 💵 Harga PROMOSI RM94 ! 😍 📟 Harga ASAL RM117 😎 💸 Anda JIMAT RM23 !! 😱 . 2⃣ KOMBO SUPER SAVER 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 Moisturizer SPF30 💵 Harga PROMOSI RM152 ! 😍 📟 Harga ASAL RM219 😎 💸 Anda JIMAT RM67 !! 😱 . 3⃣ KOMBO BEAUTY HERO 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 DERMAROLLER 💵 Harga PROMOSI RM161.50 ! 😍 📟 Harga ASAL RM235 😎 💸 Anda JIMAT RM73.50 !! 😱 . 4⃣ KOMBO INNERSHINE 👉 Beli 2 Serum Normal 🆓 1 VITAMIN C TABLET 💵 Harga PROMOSI RM185.50 ! 😍 📟 Harga ASAL RM255 😎 💸Anda JIMAT RM69.50 !! 😱 . . 👉HARGA POSTAGE : RM8 Semenanjung RM12 Sabah / Sarawak . AGENT SAH VCS ANNONA - MY ID : VCS200 http://login.vcsannona.com/verify . 📲Klik link di bio untuk order 💯Direct HQ ❌No COD 📦Postage Only