an online Instagram web viewer

#merdeka2017 medias

Photos

🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹
.
COLOUR : #thaliapearl 
DIAMETER : 14.5mm
PRICE : RM59
USAGE : 3 MONTHS 
POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss
.
WhatsApp : +6011-10887750
.
@auralens #auralens @auralens #auralens
.
. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.JOHOR BAHRU - @ramarama_studio
.JOHOT BAHRU - @butikcallysta
.
. .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.
#sayajual #sayajuallens  #johorbahru #auralensjb  #auralensjohorbahru #auralensjohor
#contactlensmurah #contactlensmalaysia 
#swapreview #swapreviewfree #swappreviewforfree #swapig #merdekasale #merdeka2017 #merdeka #promosi #sale
.
Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
.
@prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹 . COLOUR : #thaliapearl  DIAMETER : 14.5mm PRICE : RM59 USAGE : 3 MONTHS POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss . WhatsApp : +6011-10887750 . @auralens #auralens  @auralens #auralens  . . 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . .JOHOR BAHRU - @ramarama_studio .JOHOT BAHRU - @butikcallysta . . .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . . #sayajual  #sayajuallens  #johorbahru  #auralensjb  #auralensjohorbahru  #auralensjohor  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #swapreview  #swapreviewfree  #swappreviewforfree  #swapig  #merdekasale  #merdeka2017  #merdeka  #promosi  #sale  . Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL . @prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM
.
Whatsap : +601136648629
wechat id : ubatpetinggi

#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 #merdekamalaysia #anakmalaysia #sehatisejiwa #sehatisejiwamerdeka #salammerdeka #selamatharimerdeka #malaysia #malaysianig #lovemalaysia #ilovemalaysia #promomerdeka #merdekaraya #happyhour #merdekamalaysia #1malaysia #merdeka60tahun
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . ✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . ✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . ✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . ✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM . Whatsap : +601136648629 wechat id : ubatpetinggi #malaysia  #merdeka60 âœŠ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60  #merdekamalaysia  #anakmalaysia  #sehatisejiwa  #sehatisejiwamerdeka  #salammerdeka  #selamatharimerdeka  #malaysia  #malaysianig  #lovemalaysia  #ilovemalaysia  #promomerdeka  #merdekaraya  #happyhour  #merdekamalaysia  #1malaysia  #merdeka60tahun 
.
Jersi MURAH RM25 @jersi.wan.sport .Jom follow ig kami 👉  @jersi.wan.sport , Tolong SHARE & TAG pada kawan2 yg perlu ye .
.
👕PUC K004👕
⚽⚽..Rm25..Rm25..⚽⚽
Saiz : S, M, L, XL & 2XL
** min 7 helai **
🤑FREE 🤑FREE :
🎁 Nama
🎁 Nombor
🎁 Pos SM ( Borneo add rm3)
.
TAWARAN KAMI LAGI!! bagi memantapkan penampilan jersi team anda.HANYA ADD RM5 bagi SPONSOR atau LOGO PASUKAN anda
.
Berminat? Macam mana nak order?
Screen Shoot gambar jersi pilihan WHATSAPP ke 013-4739097
Click je link ni :
http://www.wasap.my//60134739096
CALL ke 016-4493438
.
#jersiwansport #wancollection #promosionlineshop #promosiku #promosi #jersipromosi #jersipasukan #jersi #jersimurah #jersiteam #jersibola #merdekaraya2017 #merdeka2017 #promosimerdeka #kitajuara #sukansea2017 #johorbahru #johorean #johor #joho #sabah #sarawak #shahalam #selangorian #selangor #perak #ipoh #uitm #kolejmatrikulasi #politeknik
. Jersi MURAH RM25 @jersi.wan.sport .Jom follow ig kami 👉 @jersi.wan.sport , Tolong SHARE & TAG pada kawan2 yg perlu ye . . 👕PUC K004👕 ⚽⚽..Rm25..Rm25..⚽⚽ Saiz : S, M, L, XL & 2XL ** min 7 helai ** 🤑FREE 🤑FREE : 🎁 Nama 🎁 Nombor 🎁 Pos SM ( Borneo add rm3) . TAWARAN KAMI LAGI!! bagi memantapkan penampilan jersi team anda.HANYA ADD RM5 bagi SPONSOR atau LOGO PASUKAN anda . Berminat? Macam mana nak order? Screen Shoot gambar jersi pilihan WHATSAPP ke 013-4739097 Click je link ni : http://www.wasap.my//60134739096 CALL ke 016-4493438 . #jersiwansport  #wancollection  #promosionlineshop  #promosiku  #promosi  #jersipromosi  #jersipasukan  #jersi  #jersimurah  #jersiteam  #jersibola  #merdekaraya2017  #merdeka2017  #promosimerdeka  #kitajuara  #sukansea2017  #johorbahru  #johorean  #johor  #joho  #sabah  #sarawak  #shahalam  #selangorian  #selangor  #perak  #ipoh  #uitm  #kolejmatrikulasi  #politeknik 
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI  8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

#queensbaymall #midvalley #oneutama #themines #paradigmmall #ioimall #boboiboythemovie #rumahhasoka #sarimaya #boboiboyair #malacca #melakatengah #bandarayamelaka #batuberendam #ayerkeroh #jasin
#merdekasales #merdekasale #merdekamalaysia #merdeka2017
#heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI 8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #queensbaymall  #midvalley  #oneutama  #themines  #paradigmmall  #ioimall  #boboiboythemovie  #rumahhasoka  #sarimaya  #boboiboyair  #malacca  #melakatengah  #bandarayamelaka  #batuberendam  #ayerkeroh  #jasin  #merdekasales  #merdekasale  #merdekamalaysia  #merdeka2017  #heightupmurah  #sayapendek  #peninggibadan  #kcollymurah 
Selamat pagi , mulakan hari anda dengan senyuman😊 jangan lupa ya satu sudu juzfit sebelum breakfast😋 satu sudu pagi kenyang hingga ke malam! Best ke tak best uolls? Jom dapatkan juzfit sekarang, lagi fit lagi best ❤️ Whatsapp 0178572804 untuk order 🌿Sekali minum kenyang sampai ke
malam.
🌿Mencantikkan kembali kulit kusam.
🌿Badan lebih bertenaga.
🌿Tidak perlu berlapar.
🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu.
🌿Bakar lemak 200% lebih efektif

#duckscarves #afmegastar #juzfitmalaysia #fitnessmalaysia #nakkurus #tutorialkakmigha #kevinzahri #perempuanfuhh #meletop #kuruscepat #fathialatiff #merdeka2017 #taknakgemuk #kurusdengansihat #salamlebaran #letscantik #kurussihat #izaraaisyah #bazarmalaysia #dietatkins #kurusputih #kurusdancantik #kuruscepat #tipskuruspantas #janganmengata
Selamat pagi , mulakan hari anda dengan senyuman😊 jangan lupa ya satu sudu juzfit sebelum breakfast😋 satu sudu pagi kenyang hingga ke malam! Best ke tak best uolls? Jom dapatkan juzfit sekarang, lagi fit lagi best ❤️ Whatsapp 0178572804 untuk order 🌿Sekali minum kenyang sampai ke malam. 🌿Mencantikkan kembali kulit kusam. 🌿Badan lebih bertenaga. 🌿Tidak perlu berlapar. 🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu. 🌿Bakar lemak 200% lebih efektif #duckscarves  #afmegastar  #juzfitmalaysia  #fitnessmalaysia  #nakkurus  #tutorialkakmigha  #kevinzahri  #perempuanfuhh  #meletop  #kuruscepat  #fathialatiff  #merdeka2017  #taknakgemuk  #kurusdengansihat  #salamlebaran  #letscantik  #kurussihat  #izaraaisyah  #bazarmalaysia  #dietatkins  #kurusputih  #kurusdancantik  #kuruscepat  #tipskuruspantas  #janganmengata 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂

all color restok

HARGA MENGIKUT SIZE

BIDANG 45 RM20
BIDANG 50 RM22
BIDANG 55 RM24
BIDANG 60 RM26

Material : chiffon georgette
Tidak jarang ( bagi warna yang pekat )
Senang dibentuk ( tak perlu starch )

WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE
1-3 helai rm8 sm, rm11 ss
4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve #bawalcurvechiffon #tudungbidang55 #tudungbawalbidang #tudungbawal #tudungsatinbidangbesar #tudungcurvebidangbesar #tudungmurah #sayajualmurah2 #sayajualtudung #bridemaids #tudung #tudungbidang50 #bawalbidang60 #bawalmurah2 #onlineshopping #bawalchiffon #tudungchiffon #tudungchiffonmurah #sayajualmurah2 #bawalsquare #bawalcurve #bawalcurvesale #merdeka2017 #akadnikah #bertunang #bawalchiifoncurve #tudungchiffon #bertunang #akadnikah #majlissekolah #majliskesyukuran #bridesmaids #dulanggirls #tudungmurah
🍂 BAWAL CHIFFON CURVE 🍂 all color restok HARGA MENGIKUT SIZE BIDANG 45 RM20 BIDANG 50 RM22 BIDANG 55 RM24 BIDANG 60 RM26 Material : chiffon georgette Tidak jarang ( bagi warna yang pekat ) Senang dibentuk ( tak perlu starch ) WHATSAPP 0148460761 📮📮POSTAGE 1-3 helai rm8 sm, rm11 ss 4-10 helai rm11 sm, rm15 ss *sila ambil kira perbezaan warna atas faktor pencahayaan* 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 #bawalcurve  #bawalcurvechiffon  #tudungbidang55  #tudungbawalbidang  #tudungbawal  #tudungsatinbidangbesar  #tudungcurvebidangbesar  #tudungmurah  #sayajualmurah2  #sayajualtudung  #bridemaids  #tudung  #tudungbidang50  #bawalbidang60  #bawalmurah2  #onlineshopping  #bawalchiffon  #tudungchiffon  #tudungchiffonmurah  #sayajualmurah2  #bawalsquare  #bawalcurve  #bawalcurvesale  #merdeka2017  #akadnikah  #bertunang  #bawalchiifoncurve  #tudungchiffon  #bertunang  #akadnikah  #majlissekolah  #majliskesyukuran  #bridesmaids  #dulanggirls  #tudungmurah 
Bangsa yang besar adalah bangsa yang menghargai jasa pahlawannya, dan hati yang sabar adalah hati yang kuat melihat dia bahagia bersamanya... PERJUANGAN BELUM SELESAI!!! 💪🏻
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#haripahlawan #selamatharipahlawan #selamatharipahlawan2017 #haripahlawannasional #haripahlawannasional2017 #merdeka #merdeka✊ #merdeka2017 #merdekaataumati #perjuanganbelumusai #perjuanganbelumselesai #indonesia #pedalkopi
📷 #ootd by: @akmalhakim_bun
Kod Design: NEGARAKU

Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd  by: @akmalhakim_bun Kod Design: NEGARAKU Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!!
=============================
Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu.
2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik..
Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS
~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6)
✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal
✔Bahan Semula Jadi & Selamat
✔️ Ribuan Real Testimoni

###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"

Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
=====>>
(Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.)
.
#thehabitatpenanghill #gtf2017 #georgetownfestival2017 #georgetownfestival #naturetrail #naturelovers #rainforest #rainforestexperience #conservation #education #inspiration #sustainability #sustainableliving #penanghill #penang #malaysia #conserve  #educate #inspire #merdeka2017 #60thmerdeka #merdeka2017🇲🇾 #naturelover #partyonthehill #merdekaparty #malaysia #augustparty #curtiscrest #treetopwalk
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!! ============================= Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu. 2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik.. Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS ~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6) ✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal ✔Bahan Semula Jadi & Selamat ✔️ Ribuan Real Testimoni ###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL =====>> (Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.) . #thehabitatpenanghill  #gtf2017  #georgetownfestival2017  #georgetownfestival  #naturetrail  #naturelovers  #rainforest  #rainforestexperience  #conservation  #education  #inspiration  #sustainability  #sustainableliving  #penanghill  #penang  #malaysia  #conserve  #educate  #inspire  #merdeka2017  #60thmerdeka  #merdeka2017 đŸ‡˛đŸ‡ž #naturelover  #partyonthehill  #merdekaparty  #malaysia  #augustparty  #curtiscrest  #treetopwalk 
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!!
=============================
Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu.
2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik..
Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS
~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6)
✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal
✔Bahan Semula Jadi & Selamat
✔️ Ribuan Real Testimoni

###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"

Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
=====>>
(Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.)
.
#thehabitatpenanghill #gtf2017 #georgetownfestival2017 #georgetownfestival #naturetrail #naturelovers #rainforest #rainforestexperience #conservation #education #inspiration #sustainability #sustainableliving #penanghill #penang #malaysia #conserve  #educate #inspire #merdeka2017 #60thmerdeka #merdeka2017🇲🇾 #naturelover #partyonthehill #merdekaparty #malaysia #augustparty #curtiscrest #treetopwalk
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!! ============================= Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu. 2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik.. Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS ~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6) ✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal ✔Bahan Semula Jadi & Selamat ✔️ Ribuan Real Testimoni ###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL =====>> (Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.) . #thehabitatpenanghill  #gtf2017  #georgetownfestival2017  #georgetownfestival  #naturetrail  #naturelovers  #rainforest  #rainforestexperience  #conservation  #education  #inspiration  #sustainability  #sustainableliving  #penanghill  #penang  #malaysia  #conserve  #educate  #inspire  #merdeka2017  #60thmerdeka  #merdeka2017 đŸ‡˛đŸ‡ž #naturelover  #partyonthehill  #merdekaparty  #malaysia  #augustparty  #curtiscrest  #treetopwalk 
.
Rm 25 sahaja free nama & nombor @jersi.wan.sport Jom follow ig kami,Klik je 👉  @jersi.wan.sport atau 👉  https://www.instagram.com/jersi.wan.sport/
*** jangan lupa tolong tag kawan2 yang perlu ye...
.
👕ADIDAS & NIKE👕
⚽⚽..Rm25..Rm25..⚽⚽
Saiz Asia fit : XS, S, M, L, XL & 2XL
** min order 7 helai **
🤑FREE 🤑FREE :
🎁 Nama
🎁 Nombor
🎁 Pos SM ( Borneo add rm3)
.
TAWARAN KAMI LAGI!! bagi memantapkan penampilan jersi team anda.HANYA ADD RM5 bagi SPONSOR atau LOGO PASUKAN anda
.
Berminat? Macam mana nak order?
Click je link ni :
http://www.wasap.my//60134739096
http://www.wasap.my//60134739096
http://www.wasap.my//60134739096
.
Nak sembang Call ke 016-4493438
Nak sembang Call ke 016-4493438
Nak sembang Call ke 016-4493438
.
#jersiwansport #wancollection #promosionlineshop #promosiku #promosi #jersipromosi #jersipasukan #jersi #jersimurah #jersiteam #jersibola #merdekaraya2017 #merdeka2017 #promosimerdeka #kitajuara #sukansea2017 #johorbahru #johorean #johor #joho #sabah #sarawak #shahalam #selangorian #selangor #perak #ipoh #uitm #kolejmatrikulasi #politeknik
. Rm 25 sahaja free nama & nombor @jersi.wan.sport Jom follow ig kami,Klik je 👉 @jersi.wan.sport atau 👉 https://www.instagram.com/jersi.wan.sport/ *** jangan lupa tolong tag kawan2 yang perlu ye... . 👕ADIDAS & NIKE👕 ⚽⚽..Rm25..Rm25..⚽⚽ Saiz Asia fit : XS, S, M, L, XL & 2XL ** min order 7 helai ** 🤑FREE 🤑FREE : 🎁 Nama 🎁 Nombor 🎁 Pos SM ( Borneo add rm3) . TAWARAN KAMI LAGI!! bagi memantapkan penampilan jersi team anda.HANYA ADD RM5 bagi SPONSOR atau LOGO PASUKAN anda . Berminat? Macam mana nak order? Click je link ni : http://www.wasap.my//60134739096 http://www.wasap.my//60134739096 http://www.wasap.my//60134739096 . Nak sembang Call ke 016-4493438 Nak sembang Call ke 016-4493438 Nak sembang Call ke 016-4493438 . #jersiwansport  #wancollection  #promosionlineshop  #promosiku  #promosi  #jersipromosi  #jersipasukan  #jersi  #jersimurah  #jersiteam  #jersibola  #merdekaraya2017  #merdeka2017  #promosimerdeka  #kitajuara  #sukansea2017  #johorbahru  #johorean  #johor  #joho  #sabah  #sarawak  #shahalam  #selangorian  #selangor  #perak  #ipoh  #uitm  #kolejmatrikulasi  #politeknik 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. 
WechatID: kalsium-herbal untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .

#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. WechatID: kalsium-herbal untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
As per request, flower hb mcm ni, ada daunnya, and beads sikit2 sbg penyeri.. 😚 jadi sy namakannya Camelia hb.. dah buntu tak tau nak bg nama apa lg dah. hihi. 😂.
.
boleh order + request colour.. just wasap/dm sy to place order. link @my bio.
.
.
#syjualheadbandbaby #headbandbaby #babyheadband #isellheadband #malaysia #custommadeheadband #barangbabymurah #sayajualheadband #barangbabymalaysia #headbandmurah #sayajualmurah #instamalaysia #barangbaby #auroraheadband #handmadeheadband #hairclip #hairclips #hairclipmurah #jualhandmade #sayajualhandmade #nylonheadband #chunkybeads #chunkybeadsmalaysia #chunkybeadsmurah #bajuraya #merdeka #merdeka2017 #negaraku #sequin #maniksequin
As per request, flower hb mcm ni, ada daunnya, and beads sikit2 sbg penyeri.. 😚 jadi sy namakannya Camelia hb.. dah buntu tak tau nak bg nama apa lg dah. hihi. 😂. . boleh order + request colour.. just wasap/dm sy to place order. link @my bio. . . #syjualheadbandbaby  #headbandbaby  #babyheadband  #isellheadband  #malaysia  #custommadeheadband  #barangbabymurah  #sayajualheadband  #barangbabymalaysia  #headbandmurah  #sayajualmurah  #instamalaysia  #barangbaby  #auroraheadband  #handmadeheadband  #hairclip  #hairclips  #hairclipmurah  #jualhandmade  #sayajualhandmade  #nylonheadband  #chunkybeads  #chunkybeadsmalaysia  #chunkybeadsmurah  #bajuraya  #merdeka  #merdeka2017  #negaraku  #sequin  #maniksequin 
Wahh👏🏻👏🏻 banyak betul testimoni dari juzfit ni😍 walaupun tak dapat kawal selera makan tu tetap ada penurunan berat badan tau! Yang penting badan rasa fit😋 Korang yang belum cuba tu wajib cuba juzfit ni tau! 💯 natural fat burner! Dijamin selamat. Jom order ramai2. LAGI FIT LAGI BEST❤️ Whatsapp +60178572804 utk Promosi MERDEKA🇲🇾 🌿Sekali minum kenyang sampai ke
malam.
🌿Mencantikkan kembali kulit kusam.
🌿Badan lebih bertenaga.
🌿Tidak perlu berlapar.
🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu.
🌿Bakar lemak 200% lebih efektif

#duckscarves #afmegastar #juzfitmalaysia #fitnessmalaysia #nakkurus #tutorialkakmigha #kevinzahri #perempuanfuhh #meletop #kuruscepat #klfwrtw2017 #merdeka2017 #taknakgemuk #kurusdengansihat #salamlebaran #letscantik #kurussihat #izaraaisyah #bazarmalaysia #dietatkins #kurusputih #kurusdancantik #kuruscepat #tipskuruspantas #janganmengata
Wahh👏🏻👏🏻 banyak betul testimoni dari juzfit ni😍 walaupun tak dapat kawal selera makan tu tetap ada penurunan berat badan tau! Yang penting badan rasa fit😋 Korang yang belum cuba tu wajib cuba juzfit ni tau! 💯 natural fat burner! Dijamin selamat. Jom order ramai2. LAGI FIT LAGI BEST❤️ Whatsapp +60178572804 utk Promosi MERDEKA🇲🇾 🌿Sekali minum kenyang sampai ke malam. 🌿Mencantikkan kembali kulit kusam. 🌿Badan lebih bertenaga. 🌿Tidak perlu berlapar. 🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu. 🌿Bakar lemak 200% lebih efektif #duckscarves  #afmegastar  #juzfitmalaysia  #fitnessmalaysia  #nakkurus  #tutorialkakmigha  #kevinzahri  #perempuanfuhh  #meletop  #kuruscepat  #klfwrtw2017  #merdeka2017  #taknakgemuk  #kurusdengansihat  #salamlebaran  #letscantik  #kurussihat  #izaraaisyah  #bazarmalaysia  #dietatkins  #kurusputih  #kurusdancantik  #kuruscepat  #tipskuruspantas  #janganmengata 
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI  8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186
📲 WECHAT : Stokis_peninggi

#queensbaymall #midvalley #oneutama #themines #paradigmmall #ioimall #boboiboythemovie #rumahhasoka #sarimaya #boboiboyair #malacca #melakatengah #bandarayamelaka #batuberendam #ayerkeroh #jasin
#merdekasales #merdekasale #merdekamalaysia #merdeka2017
#heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI 8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. ☎Whatsapp : +601136213186 📲 WECHAT : Stokis_peninggi #queensbaymall  #midvalley  #oneutama  #themines  #paradigmmall  #ioimall  #boboiboythemovie  #rumahhasoka  #sarimaya  #boboiboyair  #malacca  #melakatengah  #bandarayamelaka  #batuberendam  #ayerkeroh  #jasin  #merdekasales  #merdekasale  #merdekamalaysia  #merdeka2017  #heightupmurah  #sayapendek  #peninggibadan  #kcollymurah 
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!!
=============================
Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu.
2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik..
Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS
~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6)
✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal
✔Bahan Semula Jadi & Selamat
✔️ Ribuan Real Testimoni

###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"

Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
=====>>
(Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.)
.
#thehabitatpenanghill #gtf2017 #georgetownfestival2017 #georgetownfestival #naturetrail #naturelovers #rainforest #rainforestexperience #conservation #education #inspiration #sustainability #sustainableliving #penanghill #penang #malaysia #conserve  #educate #inspire #merdeka2017 #60thmerdeka #merdeka2017🇲🇾 #naturelover #partyonthehill #merdekaparty #malaysia #augustparty #curtiscrest #treetopwalk
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!! ============================= Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu. 2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik.. Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS ~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6) ✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal ✔Bahan Semula Jadi & Selamat ✔️ Ribuan Real Testimoni ###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL =====>> (Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.) . #thehabitatpenanghill  #gtf2017  #georgetownfestival2017  #georgetownfestival  #naturetrail  #naturelovers  #rainforest  #rainforestexperience  #conservation  #education  #inspiration  #sustainability  #sustainableliving  #penanghill  #penang  #malaysia  #conserve  #educate  #inspire  #merdeka2017  #60thmerdeka  #merdeka2017 đŸ‡˛đŸ‡ž #naturelover  #partyonthehill  #merdekaparty  #malaysia  #augustparty  #curtiscrest  #treetopwalk 
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!!
=============================
Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu.
2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik..
Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS
~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6)
✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal
✔Bahan Semula Jadi & Selamat
✔️ Ribuan Real Testimoni

###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"

Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
=====>>
(Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.)
.
#thehabitatpenanghill #gtf2017 #georgetownfestival2017 #georgetownfestival #naturetrail #naturelovers #rainforest #rainforestexperience #conservation #education #inspiration #sustainability #sustainableliving #penanghill #penang #malaysia #conserve  #educate #inspire #merdeka2017 #60thmerdeka #merdeka2017🇲🇾 #naturelover #partyonthehill #merdekaparty #malaysia #augustparty #curtiscrest #treetopwalk
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!! ============================= Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu. 2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik.. Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS ~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6) ✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal ✔Bahan Semula Jadi & Selamat ✔️ Ribuan Real Testimoni ###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL =====>> (Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.) . #thehabitatpenanghill  #gtf2017  #georgetownfestival2017  #georgetownfestival  #naturetrail  #naturelovers  #rainforest  #rainforestexperience  #conservation  #education  #inspiration  #sustainability  #sustainableliving  #penanghill  #penang  #malaysia  #conserve  #educate  #inspire  #merdeka2017  #60thmerdeka  #merdeka2017 đŸ‡˛đŸ‡ž #naturelover  #partyonthehill  #merdekaparty  #malaysia  #augustparty  #curtiscrest  #treetopwalk 
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!!
=============================
Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu.
2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik..
Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS
~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6)
✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal
✔Bahan Semula Jadi & Selamat
✔️ Ribuan Real Testimoni

###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"

Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
=====>>
(Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.)
.
#thehabitatpenanghill #gtf2017 #georgetownfestival2017 #georgetownfestival #naturetrail #naturelovers #rainforest #rainforestexperience #conservation #education #inspiration #sustainability #sustainableliving #penanghill #penang #malaysia #conserve  #educate #inspire #merdeka2017 #60thmerdeka #merdeka2017🇲🇾 #naturelover #partyonthehill #merdekaparty #malaysia #augustparty #curtiscrest #treetopwalk
BIARKAN AKU TERUS KEKAL JADI EX!! ============================= Orang selalu anggap awak adik saya,Itu alasan awak bila nak putus dulu.Sebab saya ni rennnda mungkin awak malu. 2thun berlalu kita terjumpa kat Reunion Kolej awak mintak no tel saya.Malamnya awak whtsapp Eh dah T!!!NGG! awak skrg ni linda,Jom kita kapel balik.. Saya balas,Maaf Zack saya dh bertunang dengan orang yang lebih T!NG! dari awak. Hakikatnya saya masih sendiri dan mencari hihihi Terima kasih TIENS ~Linda,keramat * SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS (Gabungan Hi-Cal & Zinc Plus) DAPAT MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.DIJAMIN BERKESAN !!! * SGT2 BERKESAN UNTUK MEREKA YANG MENGALAMI MASALAH TULANG @ PATAH TULANG* ✔️Jualan menjangkau ke 3000 kotak sehari (Lihat Gambar ke 6) ✔ KESAN SEAWAL 5-10 HARI ✔️ 100Halal ✔Bahan Semula Jadi & Selamat ✔️ Ribuan Real Testimoni ###✦ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 8TAHUN-35TAHUN. 60TAHUN KEATAS MASIH BOLEH MENGGUNAKAN SET PENINGGI BADAN AJAIB TIENS CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT" Apa Ditunggu Lagi :-- Tinggalkan Komen Di bawah atau =====>> 📞WASSAP : +6010-225 8271 📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL =====>> (Cara Consume Tips,Guide & Video akan dibekalkan selepas suplement diterima untuk membantu mmperceptkn proces kenaekan.) . #thehabitatpenanghill  #gtf2017  #georgetownfestival2017  #georgetownfestival  #naturetrail  #naturelovers  #rainforest  #rainforestexperience  #conservation  #education  #inspiration  #sustainability  #sustainableliving  #penanghill  #penang  #malaysia  #conserve  #educate  #inspire  #merdeka2017  #60thmerdeka  #merdeka2017 đŸ‡˛đŸ‡ž #naturelover  #partyonthehill  #merdekaparty  #malaysia  #augustparty  #curtiscrest  #treetopwalk 
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹
.
COLOUR : #bellacoco 
DIAMETER : 14mm
PRICE : RM59
USAGE : 3 MONTHS 
POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss
.
WhatsApp : +6011-10887750
.
@auralens #auralens @auralens #auralens
.
. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.JOHOR BAHRU - @ramarama_studio
.JOHOT BAHRU - @butikcallysta
.
. .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.
#sayajual #sayajuallens  #johorbahru #auralensjb  #auralensjohorbahru #auralensjohor
#contactlensmurah #contactlensmalaysia 
#swapreview #swapreviewfree #swappreviewforfree #swapig #merdekasale #merdeka2017 #rayahajisale #promosi #sale .
Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
.
@prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹 . COLOUR : #bellacoco  DIAMETER : 14mm PRICE : RM59 USAGE : 3 MONTHS POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss . WhatsApp : +6011-10887750 . @auralens #auralens  @auralens #auralens  . . 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . .JOHOR BAHRU - @ramarama_studio .JOHOT BAHRU - @butikcallysta . . .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . . #sayajual  #sayajuallens  #johorbahru  #auralensjb  #auralensjohorbahru  #auralensjohor  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #swapreview  #swapreviewfree  #swappreviewforfree  #swapig  #merdekasale  #merdeka2017  #rayahajisale  #promosi  #sale  . Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL . @prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
Selamat pagi , mulakan hari anda dengan senyuman😊 jangan lupa ya satu sudu juzfit sebelum breakfast😋 satu sudu pagi kenyang hingga ke malam! Best ke tak best uolls? Jom dapatkan juzfit sekarang, lagi fit lagi best ❤️ Whatsapp 0178572804untuk order 🌿Sekali minum kenyang sampai ke
malam.
🌿Mencantikkan kembali kulit kusam.
🌿Badan lebih bertenaga.
🌿Tidak perlu berlapar.
🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu.
🌿Bakar lemak 200% lebih efektif

#duckscarves #afmegastar #juzfitmalaysia #fitnessmalaysia #nakkurus #tutorialkakmigha #kevinzahri #perempuanfuhh #meletop #kuruscepat #fathialatiff #merdeka2017 #taknakgemuk #kurusdengansihat #salamlebaran #letscantik #kurussihat #izaraaisyah #bazarmalaysia #dietatkins #kurusputih #kurusdancantik #kuruscepat #tipskuruspantas #janganmengata
Selamat pagi , mulakan hari anda dengan senyuman😊 jangan lupa ya satu sudu juzfit sebelum breakfast😋 satu sudu pagi kenyang hingga ke malam! Best ke tak best uolls? Jom dapatkan juzfit sekarang, lagi fit lagi best ❤️ Whatsapp 0178572804untuk order 🌿Sekali minum kenyang sampai ke malam. 🌿Mencantikkan kembali kulit kusam. 🌿Badan lebih bertenaga. 🌿Tidak perlu berlapar. 🌿Tiada lagi badan penat dan rasa lesu-lesu. 🌿Bakar lemak 200% lebih efektif #duckscarves  #afmegastar  #juzfitmalaysia  #fitnessmalaysia  #nakkurus  #tutorialkakmigha  #kevinzahri  #perempuanfuhh  #meletop  #kuruscepat  #fathialatiff  #merdeka2017  #taknakgemuk  #kurusdengansihat  #salamlebaran  #letscantik  #kurussihat  #izaraaisyah  #bazarmalaysia  #dietatkins  #kurusputih  #kurusdancantik  #kuruscepat  #tipskuruspantas  #janganmengata 
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹
.
COLOUR : #thaliapearl 
DIAMETER : 14.5mm
PRICE : RM59
USAGE : 3 MONTHS 
POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss
.
WhatsApp : +6011-10887750
.
@auralens #auralens @auralens #auralens
.
. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.JOHOR BAHRU - @ramarama_studio
.JOHOT BAHRU - @butikcallysta
.
. .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.
#sayajual #sayajuallens  #johorbahru #auralensjb  #auralensjohorbahru #auralensjohor
#contactlensmurah #contactlensmalaysia 
#swapreview #swapreviewfree #swappreviewforfree #swapig #merdekasale #merdeka2017 #merdeka #promosi #sale
.
Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
.
@prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹 . COLOUR : #thaliapearl  DIAMETER : 14.5mm PRICE : RM59 USAGE : 3 MONTHS POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss . WhatsApp : +6011-10887750 . @auralens #auralens  @auralens #auralens  . . 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . .JOHOR BAHRU - @ramarama_studio .JOHOT BAHRU - @butikcallysta . . .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . . #sayajual  #sayajuallens  #johorbahru  #auralensjb  #auralensjohorbahru  #auralensjohor  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #swapreview  #swapreviewfree  #swappreviewforfree  #swapig  #merdekasale  #merdeka2017  #merdeka  #promosi  #sale  . Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL . @prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹
.
COLOUR : #thaliaocean
DIAMETER : 14.5mm
PRICE : RM59
USAGE : 3 MONTHS 
POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss
.
WhatsApp : +6011-10887750
.
@auralens #auralens @auralens #auralens
.
. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.JOHOR BAHRU - @ramarama_studio
.JOHOT BAHRU - @butikcallysta
.
. .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.
#sayajual #sayajuallens  #johorbahru #auralensjb  #auralensjohorbahru #auralensjohor
#contactlensmurah #contactlensmalaysia 
#swapreview #swapreviewfree #swappreviewforfree #swapig #merdekasale #merdeka2017 #merdeka #promosi #sale
.
Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
.
@prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹 . COLOUR : #thaliaocean  DIAMETER : 14.5mm PRICE : RM59 USAGE : 3 MONTHS POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss . WhatsApp : +6011-10887750 . @auralens #auralens  @auralens #auralens  . . 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . .JOHOR BAHRU - @ramarama_studio .JOHOT BAHRU - @butikcallysta . . .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . . #sayajual  #sayajuallens  #johorbahru  #auralensjb  #auralensjohorbahru  #auralensjohor  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #swapreview  #swapreviewfree  #swappreviewforfree  #swapig  #merdekasale  #merdeka2017  #merdeka  #promosi  #sale  . Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL . @prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
📷 #ootd by: @azimoffz
Kod Design: TANAHAIRKU

Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd  by: @azimoffz Kod Design: TANAHAIRKU Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd by: @azimoffz
Kod Design: TANAHAIRKU

Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd  by: @azimoffz Kod Design: TANAHAIRKU Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹
.
COLOUR : #bellacoco 
DIAMETER : 14mm
PRICE : RM59
USAGE : 3 MONTHS 
POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss
.
WhatsApp : +6011-10887750
.
@auralens #auralens @auralens #auralens
.
. 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.JOHOR BAHRU - @ramarama_studio
.JOHOT BAHRU - @butikcallysta
.
. .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
.
.
#sayajual #sayajuallens  #johorbahru #auralensjb  #auralensjohorbahru #auralensjohor
#contactlensmurah #contactlensmalaysia 
#swapreview #swapreviewfree #swappreviewforfree #swapig #merdekasale #merdeka2017 #rayahajisale #promosi #sale .
Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL
.
@prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
🌹AURALENS X FARRA BEAUTY 🌹 . COLOUR : #bellacoco  DIAMETER : 14mm PRICE : RM59 USAGE : 3 MONTHS POSTAGE : RM8 sm / RM11 ss . WhatsApp : +6011-10887750 . @auralens #auralens  @auralens #auralens  . . 👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . .JOHOR BAHRU - @ramarama_studio .JOHOT BAHRU - @butikcallysta . . .👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 . . #sayajual  #sayajuallens  #johorbahru  #auralensjb  #auralensjohorbahru  #auralensjohor  #contactlensmurah  #contactlensmalaysia  #swapreview  #swapreviewfree  #swappreviewforfree  #swapig  #merdekasale  #merdeka2017  #rayahajisale  #promosi  #sale  . Perlukan PERLINDUNGAN NYAWA & KESIHATAN PRUDENTIAL BSN TAKAFUL . @prudential.siti @prudential.siti @prudential.siti
.
LARI PECUT dan JOGGING -  Aktiviti ini sangat membantu merangsang pertumbuhan tulang baru. Lakukan minimum 30 minit setiap hari

#jomtinggi #nakkurus #nakbebel #naktinggi #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 #produktinggi #quputeh
Remote for SJCAM m20, sj6 legend and sj7 star 📸

Specification : 📸designed for M20 SJ6 LEGEND SJ7 STAR sports camera, controllable distance can reach up to 10m.
📸Five control buttons: Off / Wi-Fi / Video Recording / Photo / Photo Burst. 📸Rotate to lock the stick, stable and very easy to use.
📸Aluminum alloy monopod with anti-slip rubbered grip to ensure its stability and safety.

What's in box : 
Remote x1
Monopod x1

Harga : 
Rm110 
Free postage sm dan add rm5 ss

WA : +601111611194 or tekan link ni www.wasap.my/+601111611194

#SJCAMORIGINALMURAH #SJCAMMALAYSIA #SJCAMTERMURAH #SJCAMMURAH #SJCAMORIGINAL #SJCAM #SJ7STAR #SJ6LEGEND #SJ6LEGENDMALAYSIA #SJ7STARMALAYSIA #GOPROMALAYSIA #KAWASAKIMALAYSIA #GOPROACCESORIES #HIKINGMALAYSIA #JUNGLETREKKINGMALAYSIA #MERDEKA2017 #RAYA2017 #CUTICUTIMALAYSIA #SJ4000WIFI #SJ5000WIFI #MONOPODSJCAMORIGINAL #MONOPODACTIONCAMERAMURAH #MONOPODACTIONCAMERATERMURAH #HIKERMALAYA #BIKERMALAYSIA
Remote for SJCAM m20, sj6 legend and sj7 star 📸 Specification : 📸designed for M20 SJ6 LEGEND SJ7 STAR sports camera, controllable distance can reach up to 10m. 📸Five control buttons: Off / Wi-Fi / Video Recording / Photo / Photo Burst. 📸Rotate to lock the stick, stable and very easy to use. 📸Aluminum alloy monopod with anti-slip rubbered grip to ensure its stability and safety. What's in box : Remote x1 Monopod x1 Harga : Rm110 Free postage sm dan add rm5 ss WA : +601111611194 or tekan link ni www.wasap.my/+601111611194 #SJCAMORIGINALMURAH  #SJCAMMALAYSIA  #SJCAMTERMURAH  #SJCAMMURAH  #SJCAMORIGINAL  #SJCAM  #SJ7STAR  #SJ6LEGEND  #SJ6LEGENDMALAYSIA  #SJ7STARMALAYSIA  #GOPROMALAYSIA  #KAWASAKIMALAYSIA  #GOPROACCESORIES  #HIKINGMALAYSIA  #JUNGLETREKKINGMALAYSIA  #MERDEKA2017  #RAYA2017  #CUTICUTIMALAYSIA  #SJ4000WIFI  #SJ5000WIFI  #MONOPODSJCAMORIGINAL  #MONOPODACTIONCAMERAMURAH  #MONOPODACTIONCAMERATERMURAH  #HIKERMALAYA  #BIKERMALAYSIA 
Tahukah anda ?? Secara purata. Otak manusia mengandungi 78% air . .
.
Kalau korang nak tahu .. bila kita kurang minum air .. badan kita kan jadi lemah MALAH KULIT KITA PUN BOLEH CEPAT KERING , bibir kering dan susah untuk membuang air besar atau kecil . .
.
Jadi ! Bila kita kerap minum air setiap hari sebanyak 8 gelas sehari kalau lebih pun apa salahnya kn?? Tak salah kalau nak minum AIR MANIS TAPI kena pandai balance dan cuba pksa diri untuk minum banyak AIR KOSONG 🥛 .
.
.
BAGUS kan air kosong ni? Begitu jugak dengan product DLASKEEN ! Dlaskeen skincare and beauty oil mampu melembapkan kulit anda sepanjang hari . -
.
 For more infomation 👇👇👇 .
-

Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460
Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460
Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460

#merdekapromo #merdeka2017 #Dlaskeenskincare #beautyoildlaskeenskincare #skincaremalaysia #malaysiaa #daycreamdlaskeen #kebaikanairpadakulit #airmineral #kulitsihat
Tahukah anda ?? Secara purata. Otak manusia mengandungi 78% air . . . Kalau korang nak tahu .. bila kita kurang minum air .. badan kita kan jadi lemah MALAH KULIT KITA PUN BOLEH CEPAT KERING , bibir kering dan susah untuk membuang air besar atau kecil . . . Jadi ! Bila kita kerap minum air setiap hari sebanyak 8 gelas sehari kalau lebih pun apa salahnya kn?? Tak salah kalau nak minum AIR MANIS TAPI kena pandai balance dan cuba pksa diri untuk minum banyak AIR KOSONG 🥛 . . . BAGUS kan air kosong ni? Begitu jugak dengan product DLASKEEN ! Dlaskeen skincare and beauty oil mampu melembapkan kulit anda sepanjang hari . - . For more infomation 👇👇👇 . - Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460 Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460 Whatsapp (HQ)  0133911378 ☎ 0133472460 #merdekapromo  #merdeka2017  #Dlaskeenskincare  #beautyoildlaskeenskincare  #skincaremalaysia  #malaysiaa  #daycreamdlaskeen  #kebaikanairpadakulit  #airmineral  #kulitsihat 
Sambutan kemerdekaan 2017 #merdeka2017 #skssmestibagus
Casual Messenger USB Charging Travel Backpack 🔥🔥
.
Item Type: Backpack Bag
Gender: Unisex
Color: Black, Grey, Blue, Purple
Material: Polyester, Canvas
Size: Height 40cm, Length 29cm, Width 15cm
Closer Type: Zipper
Occasions: Casual
Condition: 100% New

Semuanya READY STOCK!!
.
🚚 PENGHANTARAN SETIAP HARI 🚚

HARGA: RM50 SAHAJA

FREE POSTAGE!!! 😱😱
.
MURAH KAN?? Tak mahal pon kalau nak bergaya 😎
.
Cepat Whatsapp ke 0196543525 sekarang atau klik je link Whatsapp yang ada pada profile @fs_biz atau DM sahaja pon boleh untuk order segera.
.
** Tidak termasuk powerbank 😊
.
Stok terhad guys!

#MessengerBag #Backpack #USBcharging #FSBiz #FSBizfeedback #shoppingraya #promosiraya #promosimerdeka #merdekasale #merdeka2017 #ootd #ootdstuff #ootdstuffmurah #malaysiaootd #fashion #style #streetfashion #ShoesbyFSBiz #CapbyFSBiz #JeansbyFSBiz #WalletbyFSBiz #HoodiesbyFSBiz #BagsbyFSBiz #ClutchbyFSBiz #ReloadAgentbyFSBiz #travel #traveller #AllReadyStock
Casual Messenger USB Charging Travel Backpack 🔥🔥 . Item Type: Backpack Bag Gender: Unisex Color: Black, Grey, Blue, Purple Material: Polyester, Canvas Size: Height 40cm, Length 29cm, Width 15cm Closer Type: Zipper Occasions: Casual Condition: 100% New Semuanya READY STOCK!! . 🚚 PENGHANTARAN SETIAP HARI 🚚 HARGA: RM50 SAHAJA FREE POSTAGE!!! 😱😱 . MURAH KAN?? Tak mahal pon kalau nak bergaya 😎 . Cepat Whatsapp ke 0196543525 sekarang atau klik je link Whatsapp yang ada pada profile @fs_biz atau DM sahaja pon boleh untuk order segera. . ** Tidak termasuk powerbank 😊 . Stok terhad guys! #MessengerBag  #Backpack  #USBcharging  #FSBiz  #FSBizfeedback  #shoppingraya  #promosiraya  #promosimerdeka  #merdekasale  #merdeka2017  #ootd  #ootdstuff  #ootdstuffmurah  #malaysiaootd  #fashion  #style  #streetfashion  #ShoesbyFSBiz  #CapbyFSBiz  #JeansbyFSBiz  #WalletbyFSBiz  #HoodiesbyFSBiz  #BagsbyFSBiz  #ClutchbyFSBiz  #ReloadAgentbyFSBiz  #travel  #traveller  #AllReadyStock 
📷 #ootd by: @aqilaiman__
Kod Design: TANAHAIRKU

Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd  by: @aqilaiman__ Kod Design: TANAHAIRKU Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
DEXANDRA PERDUME NEW PACKAGING

Hello guys i have a very good news! Dexandra skrg dah ada NEW LOOK tau

The reason why dexandra perfume dah bertukar ke wajah baru which is because Dexandra dah sampai tahap international tau jom la pakat ramai ramai beli dexandra perfume ni, ala buat apa la kita nak beli perfume mahal mahal kalau bau dexandra perfume ni pun dah setanding dgn perfume yg branded branded kat luar sana tu 😎

I promote bukan sbb i jual je tau but to be honest i wanna share with you guys quality bau dexandra ni sama macam perfume yg mahal mahal korang beli tu. Kalau basuh baju pun still melekat lagi and one more thing, i nak ajar you guys berjimat cermat kepada siapa yg gila perfume ni 😝 Grab yours now!! 💕Jom tukar guna kepada Perfume DE'XANDRA..
Jadilah pengguna yang BIJAK!

Perfume De'Xandra
================
✔Lebih Murah 😍😍👍👍👍👍
✔Bau kekal lebih 12jam++ - calit2 3 hari ada lagi😍😍
✔Inspirasi dari bau perfume jenama antarabangsa (99% sama + 1 De'xandra lebih long lasting)
✔EDP- boleh pakai bila2 x kira cuaca dan event
✔Boleh BAWA SOLAT😍
✔Botol mesra travel (Siapa nak cepat...stock laku dan laju) 😊😘
.
#dexandra #minyakwangidexandra #dexandrainspiredperfumes #dexandraperfume #dexandramurah #minyakwangidexandra #minyakwangimurah #minyakwangi #dexandrainspired #victoriasecretmalaysia #minyakwangivictoriasecret #bodymistvictoriasecret #victoriasecretbodymistmalsysia #minyakwangitanpaalkohol #perfumeviralmalaysia #perfumeinspired #1malaysia #merdeka2017  #sale2017
DEXANDRA PERDUME NEW PACKAGING Hello guys i have a very good news! Dexandra skrg dah ada NEW LOOK tau The reason why dexandra perfume dah bertukar ke wajah baru which is because Dexandra dah sampai tahap international tau jom la pakat ramai ramai beli dexandra perfume ni, ala buat apa la kita nak beli perfume mahal mahal kalau bau dexandra perfume ni pun dah setanding dgn perfume yg branded branded kat luar sana tu 😎 I promote bukan sbb i jual je tau but to be honest i wanna share with you guys quality bau dexandra ni sama macam perfume yg mahal mahal korang beli tu. Kalau basuh baju pun still melekat lagi and one more thing, i nak ajar you guys berjimat cermat kepada siapa yg gila perfume ni 😝 Grab yours now!! 💕Jom tukar guna kepada Perfume DE'XANDRA.. Jadilah pengguna yang BIJAK! Perfume De'Xandra ================ ✔Lebih Murah 😍😍👍👍👍👍 ✔Bau kekal lebih 12jam++ - calit2 3 hari ada lagi😍😍 ✔Inspirasi dari bau perfume jenama antarabangsa (99% sama + 1 De'xandra lebih long lasting) ✔EDP- boleh pakai bila2 x kira cuaca dan event ✔Boleh BAWA SOLAT😍 ✔Botol mesra travel (Siapa nak cepat...stock laku dan laju) 😊😘 . #dexandra  #minyakwangidexandra  #dexandrainspiredperfumes  #dexandraperfume  #dexandramurah  #minyakwangidexandra  #minyakwangimurah  #minyakwangi  #dexandrainspired  #victoriasecretmalaysia  #minyakwangivictoriasecret  #bodymistvictoriasecret  #victoriasecretbodymistmalsysia  #minyakwangitanpaalkohol  #perfumeviralmalaysia  #perfumeinspired  #1malaysia  #merdeka2017  #sale2017 
Best Moments + Crazy Friends = Awesome Memorise

#puncakbukitberekeh #visitperak2017 #merdeka2017
.
LARI PECUT dan JOGGING -  Aktiviti ini sangat membantu merangsang pertumbuhan tulang baru. Lakukan minimum 30 minit setiap hari

#jomtinggi #nakkurus #nakbebel #naktinggi #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 #produktinggi #quputeh
DEVILOCK NIGHT THE FINAL 2012 TSHIRT JAPAN PUNK TOUR WITH ACIDMAN ABNORMALS BLACK DROP BOMP THE BLACK HORN SIZE M~L

PIT TO PIT 20.5"
LENGTH 26.5"
TAG DEVILOCK 
GREAT CONDITION 
A LIL YELLOW STAIN, SHOULD BE WASHABLE 
FABRIC IS STILL IN AVERY GOOD CONDITION 
PRICE MYR 40 WITHOUT POSTAGE

FOR FAST DEAL WHATAPP +60143735654 NOW!

#bundlelipat_band 
#bundlelipat_available #devilock #devilockjapan #acidman #misfit #punkrock #sayajual #sayajualbundle #bajuband #tshirtband #bajubandbundle #jalanrajabot #bundleonline #bundlemalaya #devilockthefinal #eidadha #bangkitbersama #merdeka2017 #sayajualbundle
DEVILOCK NIGHT THE FINAL 2012 TSHIRT JAPAN PUNK TOUR WITH ACIDMAN ABNORMALS BLACK DROP BOMP THE BLACK HORN SIZE M~L PIT TO PIT 20.5" LENGTH 26.5" TAG DEVILOCK GREAT CONDITION A LIL YELLOW STAIN, SHOULD BE WASHABLE FABRIC IS STILL IN AVERY GOOD CONDITION PRICE MYR 40 WITHOUT POSTAGE FOR FAST DEAL WHATAPP +60143735654 NOW! #bundlelipat_band  #bundlelipat_available  #devilock  #devilockjapan  #acidman  #misfit  #punkrock  #sayajual  #sayajualbundle  #bajuband  #tshirtband  #bajubandbundle  #jalanrajabot  #bundleonline  #bundlemalaya  #devilockthefinal  #eidadha  #bangkitbersama  #merdeka2017  #sayajualbundle 
Alhamdulillah. Rupanya ramai gegirl yg suka pkai lipmatte Dollanis in Nude Collection ni😙 sebab apa yee?
.

Mestilaa sbb cantik. Murah. Berkualiti tinggi. Sangat mampu milik😊
3PCS RM50 jeee siap FREEGIFT lagi !
.
AVAILABLE 8 BOX JA LAGI 😂
.
Whatapps
0176732648
0176732648
0176732648
.

#dollanisfeedback #dollanisnudecollection
#dollanisfiza #dollanisnudecollection 
#thenudecollectiondollanis
#rezekihanania 
#perbadananputrajaya 
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#sayangpapasayatak 
#keranaanisa 
#7harimencintaiku 
#surihatimrpilot
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#mlm2017
#merdeka2017
#outfitoftheday
#merdekasale
#shopping
#bajukurung
#business
#trndnl
Alhamdulillah. Rupanya ramai gegirl yg suka pkai lipmatte Dollanis in Nude Collection ni😙 sebab apa yee? . Mestilaa sbb cantik. Murah. Berkualiti tinggi. Sangat mampu milik😊 3PCS RM50 jeee siap FREEGIFT lagi ! . AVAILABLE 8 BOX JA LAGI 😂 . Whatapps 0176732648 0176732648 0176732648 . #dollanisfeedback  #dollanisnudecollection  #dollanisfiza  #dollanisnudecollection  #thenudecollectiondollanis  #rezekihanania  #perbadananputrajaya  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #sayangpapasayatak  #keranaanisa  #7harimencintaiku  #surihatimrpilot  #popular  #instagood  #photooftheday  #instamood  #picoftheday  #style  #mlm2017  #merdeka2017  #outfitoftheday  #merdekasale  #shopping  #bajukurung  #business  #trndnl 
Haloo dear ❤️ nak nambah TINGGI  8-21 cm dlm 30 hari sahaja ? halal dah lulus kkm, x de side effect. ramai dah berjaya. 📲 WA : +60149480938
📲  WC : calsiumtinggi123 - TRUSTEDSELLER #merdekasales #merdekasale #merdekamalaysia #merdeka2017
#heightupmurah #sayapendek #peninggibadan #kcollymurah  #heightuppromotion #sayanaktinggi #heightuporiginal #instashop #instaniagamalaysia #onlineshopping #visitmyig #heightup #naktinggi #ketot #pendek
@Regranned from @wtrdm.official -  #Repost @drsakthi (@get_repost)
ポポポ
DATA A FULL 3.50 sec dance from A 10y.o ! NIT just Any 10 Year Old. MY Studio Recording guru,The one and only Award winning Sound Engineer and Music Producer !Otai Malaysian Urban Music Industry,&One of the Earliest Pioneers of HipHop Music in Malaysia. ..recognize🙇‍♂️👉💯🇲🇾🔥:))- Ilegal @arrowheadrecords TALENTED Son..He sings dances amd was even featured on TV3 's  #SamaSamaKitaMalaysia - #Merdeka2017 Remake of the Old National Klassik .. Im kinda honored to have had the opportunity to give @lucanphoenix this upfront exposure to his talent ..He is gonna BOOM🔥🔥🔥 all ova Malaysia..just watch dis and you decide..He is JUST 10 YEARS OLD NOW! 
AMAZING TALENT PLS FOLLOW 👉@lucanphoenix 💯🇲🇾🔥
WATCH IT NOW ! #VadiPulle #Official #DanceVideo on mi Youtube Channel FULL DANCE VIDEO 👉#LinkInBio ! ! #TamilDancehall ! #QuantumDancehall - 3rd Single of my upcomin album #PULSE ! #DancehallMusic #Dancehall #dancehallchoreography #choreography #kidsdance #kidsdancing #kiddancers #kiddance #kidchoreography #kidsstylezz #kids #future - #regrann
@Regranned from @wtrdm.official - #Repost  @drsakthi (@get_repost) ポポポ DATA A FULL 3.50 sec dance from A 10y.o ! NIT just Any 10 Year Old. MY Studio Recording guru,The one and only Award winning Sound Engineer and Music Producer !Otai Malaysian Urban Music Industry,&One of the Earliest Pioneers of HipHop Music in Malaysia. ..recognize🙇‍♂️👉💯🇲🇾🔥:))- Ilegal @arrowheadrecords TALENTED Son..He sings dances amd was even featured on TV3 's #SamaSamaKitaMalaysia  - #Merdeka2017  Remake of the Old National Klassik .. Im kinda honored to have had the opportunity to give @lucanphoenix this upfront exposure to his talent ..He is gonna BOOM🔥🔥🔥 all ova Malaysia..just watch dis and you decide..He is JUST 10 YEARS OLD NOW! AMAZING TALENT PLS FOLLOW 👉@lucanphoenix 💯🇲🇾🔥 WATCH IT NOW ! #VadiPulle  #Official  #DanceVideo  on mi Youtube Channel FULL DANCE VIDEO 👉#LinkInBio  ! ! #TamilDancehall  ! #QuantumDancehall  - 3rd Single of my upcomin album #PULSE  ! #DancehallMusic  #Dancehall  #dancehallchoreography  #choreography  #kidsdance  #kidsdancing  #kiddancers  #kiddance  #kidchoreography  #kidsstylezz  #kids  #future  - #regrann 
Allhamdulillah banyak betul testimoni dari juzfit ni. Memang betul2 berkesan lah juzfit ni😍 jom sesiapa yang nak kurus whatsapp 0179280478😋 lagi fit lagi best ❤️ #duckscarves #juzfitteatox #teakurus #fitnessmalaysia #nakkurus #tutorialkakmigha #kevinzahri #perempuanfuhh #meletop #kuruscepat #fathialatiff #merdeka2017 #taknakgemuk #kurusdengansihat #salamlebaran #letscantik #kurussihat #izaraaisyah #bazarmalaysia #dietatkins #kurusputih #kurusdancantik #kuruscepat #tipskuruspantas #janganmengata
Allhamdulillah banyak betul testimoni dari juzfit ni. Memang betul2 berkesan lah juzfit ni😍 jom sesiapa yang nak kurus whatsapp 0179280478😋 lagi fit lagi best ❤️ #duckscarves  #juzfitteatox  #teakurus  #fitnessmalaysia  #nakkurus  #tutorialkakmigha  #kevinzahri  #perempuanfuhh  #meletop  #kuruscepat  #fathialatiff  #merdeka2017  #taknakgemuk  #kurusdengansihat  #salamlebaran  #letscantik  #kurussihat  #izaraaisyah  #bazarmalaysia  #dietatkins  #kurusputih  #kurusdancantik  #kuruscepat  #tipskuruspantas  #janganmengata 
Wow mmg banyak betul lah feedback terbaru ni😍 suka nya bila dah dpt berat yang korang idamkan kan😋 yang lain yang belum cuba tu wajib cuba okay! Whatsapp 0178572804 for order  #duckscarves #juzfitteatox #teakurus #fitnessmalaysia #nakkurus #tutorialkakmigha #kevinzahri #perempuanfuhh #meletop #kuruscepat #fathialatiff #merdeka2017 #taknakgemuk #kurusdengansihat #salamlebaran #letscantik #kurussihat #izaraaisyah #bazarmalaysia #dietatkins #kurusputih #kurusdancantik #kuruscepat #tipskuruspantas #janganmengata
Wow mmg banyak betul lah feedback terbaru ni😍 suka nya bila dah dpt berat yang korang idamkan kan😋 yang lain yang belum cuba tu wajib cuba okay! Whatsapp 0178572804 for order #duckscarves  #juzfitteatox  #teakurus  #fitnessmalaysia  #nakkurus  #tutorialkakmigha  #kevinzahri  #perempuanfuhh  #meletop  #kuruscepat  #fathialatiff  #merdeka2017  #taknakgemuk  #kurusdengansihat  #salamlebaran  #letscantik  #kurussihat  #izaraaisyah  #bazarmalaysia  #dietatkins  #kurusputih  #kurusdancantik  #kuruscepat  #tipskuruspantas  #janganmengata 
Selamat Hari Sumpah Pemuda 2017⠀
BERSATU KITA TEGUH, BERCERAI KITA RUNTUH⠀
⠀
#sumpahpemuda #sumpahpemuda2017 #quote #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .
#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
📷 #ootd by: @syakirzubir
Kod Design: TANAHAIRKU

Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
📷 #ootd  by: @syakirzubir Kod Design: TANAHAIRKU Terima kasih menyokong LUBOKÂŽ
Another tutorial from this pretty 😍 
_ 
Price is RM49.90 
_
AUUCAKKKKK!!!!!!!!!! .
.
.
💕Produk cushion blusher yang pertama keluaran Malaysian
.
💕Berkonsepkan korean dan korea formulated
.
💋Blusher cushion iaitu water based sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak merosakkan kulit muka berbanding jenis powder yang senang sumbat pori2
.
Terdapat dalam 2 warna menarik sesuai untuk natural and korean look. Didatangkan bersama puff untuk memudahkan pemakai. Tidak perlu lagi membawa brush. Size NAY! Glow Cushion Blush adalah kecil dan comel mudah untuk dibawa kemana mana😍

Whatsapp now !😁 ORDER 👉 www.wasap.my/60176732648/nakordernayblusher

#naymalaysia #nayfeedback
#rezekihanania 
#perbadananputrajaya 
#codputrajaya 
#presint8
#agentneeded
#sayangpapasayatak 
#keranaanisa 
#7harimencintaiku 
#surihatimrpilot
#popular
#instagood
#photooftheday
#instamood
#picoftheday 
#style
#mlm2017
#merdeka2017
#outfitoftheday
#merdekasale
#shopping
#bajukurung
#business
#trndnl
#naymalaysia
#nayputrajaya
#nayglowcushionblusher
Another tutorial from this pretty 😍 _ Price is RM49.90 _ AUUCAKKKKK!!!!!!!!!! . . . 💕Produk cushion blusher yang pertama keluaran Malaysian . 💕Berkonsepkan korean dan korea formulated . 💋Blusher cushion iaitu water based sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak merosakkan kulit muka berbanding jenis powder yang senang sumbat pori2 . Terdapat dalam 2 warna menarik sesuai untuk natural and korean look. Didatangkan bersama puff untuk memudahkan pemakai. Tidak perlu lagi membawa brush. Size NAY! Glow Cushion Blush adalah kecil dan comel mudah untuk dibawa kemana mana😍 Whatsapp now !😁 ORDER 👉 www.wasap.my/60176732648/nakordernayblusher #naymalaysia  #nayfeedback  #rezekihanania  #perbadananputrajaya  #codputrajaya  #presint8  #agentneeded  #sayangpapasayatak  #keranaanisa  #7harimencintaiku  #surihatimrpilot  #popular  #instagood  #photooftheday  #instamood  #picoftheday  #style  #mlm2017  #merdeka2017  #outfitoftheday  #merdekasale  #shopping  #bajukurung  #business  #trndnl  #naymalaysia  #nayputrajaya  #nayglowcushionblusher