an online Instagram web viewer

#merdeka60 medias

Photos

"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp 
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2017 #halfest #halfest2017 #halfestasean #kl2017 #harikebangsaan #merdeka #merdeka60 #merdeka2017🇲🇾#bangkitbersama #ikutcarakita
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +60149809760 📲 Wechat : STOKIS_HERBAL . JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA ☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆ kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama* so apa tunggu lagi!! order cepat..... hanya komen "PM" atau . Sila tinggalkan no whatsapp Atau anda boleh terus . . POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK MENANTI ANDA!! #selangor  #pahang  #kluang  #melaka  #selesalahbersamakami  ☺️ #johorbahru  #rhsm  #hsmjhb  #dekatje  #lppkn  #serimalaysia  #NATAS  #Matta  #Matta2017  #halfest  #halfest2017  #halfestasean  #kl2017  #harikebangsaan  #merdeka  #merdeka60  #merdeka2017 🇲🇾#bangkitbersama  #ikutcarakita 
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700
📲 Wechat : TIENS_KL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp 
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2017 #halfest #halfest2017 #halfestasean #kl2017 #harikebangsaan #merdeka #merdeka60 #merdeka2017🇲🇾#bangkitbersama #ikutcarakita
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700 📲 Wechat : TIENS_KL . JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA ☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆ kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama* so apa tunggu lagi!! order cepat..... hanya komen "PM" atau . Sila tinggalkan no whatsapp Atau anda boleh terus . . POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK MENANTI ANDA!! #selangor  #pahang  #kluang  #melaka  #selesalahbersamakami  ☺️ #johorbahru  #rhsm  #hsmjhb  #dekatje  #lppkn  #serimalaysia  #NATAS  #Matta  #Matta2017  #halfest  #halfest2017  #halfestasean  #kl2017  #harikebangsaan  #merdeka  #merdeka60  #merdeka2017 🇲🇾#bangkitbersama  #ikutcarakita 
Merdeka Update: Robohnya Selasar Bei - Polemik Beras Impor 500 Ribu Ton.
•
Berikut highlight berita di minggu ketiga Januari 2018, dari robohnya selasar BEI sampai impor beras besar-besaran RI. Simak videonya!
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #merdekafakta #merdekahistory #jelajahmerdeka #merdekanewsmaker #newsmaker #merdeka #update #news
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM
.
Whatsap : +601136648629
wechat id : ubatpetinggi

#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 #merdekamalaysia #anakmalaysia #sehatisejiwa #sehatisejiwamerdeka #salammerdeka #selamatharimerdeka #malaysia #malaysianig #lovemalaysia #ilovemalaysia #promomerdeka #merdekaraya #happyhour #merdekamalaysia #1malaysia #merdeka60tahun
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . ✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . ✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . ✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . ✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM . Whatsap : +601136648629 wechat id : ubatpetinggi #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60  #merdekamalaysia  #anakmalaysia  #sehatisejiwa  #sehatisejiwamerdeka  #salammerdeka  #selamatharimerdeka  #malaysia  #malaysianig  #lovemalaysia  #ilovemalaysia  #promomerdeka  #merdekaraya  #happyhour  #merdekamalaysia  #1malaysia  #merdeka60tahun 
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700
📲 Wechat : TIENS_KL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp 
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2017 #halfest #halfest2017 #halfestasean #kl2017 #harikebangsaan #merdeka #merdeka60 #merdeka2017🇲🇾#bangkitbersama #ikutcarakita
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700 📲 Wechat : TIENS_KL . JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA ☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆ kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama* so apa tunggu lagi!! order cepat..... hanya komen "PM" atau . Sila tinggalkan no whatsapp Atau anda boleh terus . . POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK MENANTI ANDA!! #selangor  #pahang  #kluang  #melaka  #selesalahbersamakami  ☺️ #johorbahru  #rhsm  #hsmjhb  #dekatje  #lppkn  #serimalaysia  #NATAS  #Matta  #Matta2017  #halfest  #halfest2017  #halfestasean  #kl2017  #harikebangsaan  #merdeka  #merdeka60  #merdeka2017 🇲🇾#bangkitbersama  #ikutcarakita 
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI
.
Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni.

APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI?
.
Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari
✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat.
✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya
✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi.
✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎
✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat .
KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG?
.
Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎.
.
Kelebihan berurusan dengan kami:
✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA
✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari)
✔ Pengurusan yang cepat dan pantas
✔ Fast response kurang 5 minit
✔ Free konsultansi .
Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍
.
CARA ORDERNYA:
📱Wechat Id : tienssihat
📱whatsapp: +60 16-803 4380

#peninggibadantiens
#merdeka60 #bolasepak
#dataranmerdeka
#thailandvsmalaysia
#thanabalan 
#merdekamalaysia
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI . Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni. APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI? . Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari ✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat. ✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya ✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi. ✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎 ✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat . KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG? . Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎. . Kelebihan berurusan dengan kami: ✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA ✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari) ✔ Pengurusan yang cepat dan pantas ✔ Fast response kurang 5 minit ✔ Free konsultansi . Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍 . CARA ORDERNYA: 📱Wechat Id : tienssihat 📱whatsapp: +60 16-803 4380 #peninggibadantiens  #merdeka60  #bolasepak  #dataranmerdeka  #thailandvsmalaysia  #thanabalan   #merdekamalaysia 
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI
.
Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni.

APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI?
.
Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari
✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat.
✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya
✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi.
✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎
✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat .
KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG?
.
Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎.
.
Kelebihan berurusan dengan kami:
✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA
✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari)
✔ Pengurusan yang cepat dan pantas
✔ Fast response kurang 5 minit
✔ Free konsultansi .
Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍
.
CARA ORDERNYA:
📱Wechat Id : tienssihat
📱whatsapp: +60 16-803 4380

#peninggibadantiens
#merdeka60 #bolasepak
#dataranmerdeka
#thailandvsmalaysia
#thanabalan 
#merdekamalaysia
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI . Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni. APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI? . Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari ✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat. ✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya ✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi. ✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎 ✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat . KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG? . Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎. . Kelebihan berurusan dengan kami: ✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA ✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari) ✔ Pengurusan yang cepat dan pantas ✔ Fast response kurang 5 minit ✔ Free konsultansi . Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍 . CARA ORDERNYA: 📱Wechat Id : tienssihat 📱whatsapp: +60 16-803 4380 #peninggibadantiens  #merdeka60  #bolasepak  #dataranmerdeka  #thailandvsmalaysia  #thanabalan   #merdekamalaysia 
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700
📲 Wechat : TIENS_KL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp 
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2017 #halfest #halfest2017 #halfestasean #kl2017 #harikebangsaan #merdeka #merdeka60 #merdeka2017🇲🇾#bangkitbersama #ikutcarakita
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +601151534700 📲 Wechat : TIENS_KL . JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA ☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆ kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama* so apa tunggu lagi!! order cepat..... hanya komen "PM" atau . Sila tinggalkan no whatsapp Atau anda boleh terus . . POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK MENANTI ANDA!! #selangor  #pahang  #kluang  #melaka  #selesalahbersamakami  ☺️ #johorbahru  #rhsm  #hsmjhb  #dekatje  #lppkn  #serimalaysia  #NATAS  #Matta  #Matta2017  #halfest  #halfest2017  #halfestasean  #kl2017  #harikebangsaan  #merdeka  #merdeka60  #merdeka2017 🇲🇾#bangkitbersama  #ikutcarakita 
Back view of @unofficial.co x @kizurbanapparel tee 
Combination of both brand's signature icon . Priced at MYR 89 . S - XL . Black and White

#unofficialco #penang #streetwearkl #kualalumpur #letsgetlokal #supportlocal #malaysiastreetwear #streetstyle #loka #lokalah #lokalbrand #malaysia #merdeka60 #streetwear #hypebeast #hype #swagger
Jelajah Merdeka: Suka traveling? Pahami Dulu Aturan Aneh di Berbagai Negara.
•
Tidak boleh mengunyah permen karet hingga bersiul adalah salah satu dari sekian larangan aneh di penjuru dunia. Kalau kamu suka traveling, pahami dulu aturan-aturan 'ajaib' ini agar tak dijebloskan ke balik jeruji besi.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #merdekafakta #merdekahistory #jelajahmerdeka #merdekanewsmaker #newsmaker #merdeka #update #news
Pelbagai Ramuan dan Adunan Dalam 1 Sachet👍🏼
.
HILANGKAN BUNCIT??
HILANGKAN LEMAK??
.
Cepat whatsapp kami
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
📱011-1030 6336
📱011-1030 6336
📱011-1030 6336
.
.
.
#coffe #coffelover #coffetime #greencoffe #kopihijau #artis #malaysia #coffelover #instashop #igshop #detox #detoxtea #sayajual #sayajualonline #jualanmurah #bazaarpaknil #bazaar #terapiinstagram #greencoffeekarysma #tipskurus #kopihijaukarysma #kopi_hijau_delete_lemak #teamumairah #jualanmurah #sakitlutut #merdeka60 #hijab #shawl #bokitta #duck #ariani
Pelbagai Ramuan dan Adunan Dalam 1 Sachet👍🏼 . HILANGKAN BUNCIT?? HILANGKAN LEMAK?? . Cepat whatsapp kami 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . 📱011-1030 6336 📱011-1030 6336 📱011-1030 6336 . . . #coffe  #coffelover  #coffetime  #greencoffe  #kopihijau  #artis  #malaysia  #coffelover  #instashop  #igshop  #detox  #detoxtea  #sayajual  #sayajualonline  #jualanmurah  #bazaarpaknil  #bazaar  #terapiinstagram  #greencoffeekarysma  #tipskurus  #kopihijaukarysma  #kopi_hijau_delete_lemak  #teamumairah  #jualanmurah  #sakitlutut  #merdeka60  #hijab  #shawl  #bokitta  #duck  #ariani 
Back view of @unofficial.co x @kizurbanapparel tee 
Combination of both brand's signature icon . Priced at MYR 89 . S - XL . Black and White

#unofficialco #penang #streetwearkl #kualalumpur #letsgetlokal #supportlocal #malaysiastreetwear #streetstyle #loka #lokalah #lokalbrand #malaysia #merdeka60 #streetwear #hypebeast #hype #swagger
Merdeka History: Laksamana Malahayati, Pilihan Raja - Disegani Para Lelaki.
•
Beliau adalah sosok perempuan tangguh selain RA Kartini. Perjuangannya di Tanah Rencong, nyatanya mampu hadang penjajah dan membuat mereka bertekuk lutut. Simak kisah sejarahnya di video berikut!
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news #fakta #history
💥 Surprise Drop 💥

@unofficial.co x @kizurbanapparel 
Available in Black and White 
S - XL

#unofficialco
#unofficialco #penang #streetwearkl #kualalumpur #letsgetlokal #supportlocal #malaysiastreetwear #streetstyle #loka #lokalah #lokalbrand #malaysia #merdeka60 #streetwear #hypebeast #hype #swagger
😍😍😍😍😍😍
#feedbackcustomer .

Kami tak nak cakap kosong.. promote barang hanya untuk keuntungan sahaja. Kami nak bantu anda!!! Itu sebenarnya kenapa kami keluarkan produk greencoffee 😊Siapa lagi yang nak kami bantu
.
HILANGKAN BUNCIT??
HILANGKAN LEMAK??
.
Cepat whatsapp kami
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
📱011-1030 6336
📱011-1030 6336
📱011-1030 6336
.
.
.
#coffe #coffelover #coffetime #greencoffe #kopihijau #artis #malaysia #coffelover #instashop #igshop #detox #detoxtea #sayajual #sayajualonline #jualanmurah #bazaarpaknil #bazaar #terapiinstagram #greencoffeekarysma #tipskurus #kopihijaukarysma #kopi_hijau_delete_lemak #teamumairah #jualanmurah #sakitlutut #merdeka60 #hijab #shawl #bokitta #duck #ariani
😍😍😍😍😍😍 #feedbackcustomer  . Kami tak nak cakap kosong.. promote barang hanya untuk keuntungan sahaja. Kami nak bantu anda!!! Itu sebenarnya kenapa kami keluarkan produk greencoffee 😊Siapa lagi yang nak kami bantu . HILANGKAN BUNCIT?? HILANGKAN LEMAK?? . Cepat whatsapp kami 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . 📱011-1030 6336 📱011-1030 6336 📱011-1030 6336 . . . #coffe  #coffelover  #coffetime  #greencoffe  #kopihijau  #artis  #malaysia  #coffelover  #instashop  #igshop  #detox  #detoxtea  #sayajual  #sayajualonline  #jualanmurah  #bazaarpaknil  #bazaar  #terapiinstagram  #greencoffeekarysma  #tipskurus  #kopihijaukarysma  #kopi_hijau_delete_lemak  #teamumairah  #jualanmurah  #sakitlutut  #merdeka60  #hijab  #shawl  #bokitta  #duck  #ariani 
Fakta Merdeka: Tahukah Kamu Jika 7 Hal Ini Bisa Bikin Kecanduan?
•
Overdosis atau kecanduan bukan hanya disebabkan oleh obat-obatan terlarang atau alkohol saja. Tahukah kamu jika 7 bahan makanan ini bisa picu kecanduan jika dikonsumsi berlebihan?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news #fakta
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Merdeka Newsmaker: Nyanyian La Nyalla untuk Prabowo di Pilkada Serentak 2018.
•
Nyanyian La Nyalla soal mahar politik Gerindra ratusan miliar yang diajukan Prabowo hingga upaya pelengseran OSO oleh Hanura jadi sorotan netizen. Mereka jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com di pekan ketiga 2018.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Merdeka Newsmaker: Nyanyian La Nyalla untuk Prabowo di Pilkada Serentak 2018. • Nyanyian La Nyalla soal mahar politik Gerindra ratusan miliar yang diajukan Prabowo hingga upaya pelengseran OSO oleh Hanura jadi sorotan netizen. Mereka jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com di pekan ketiga 2018. • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
Merdeka Update: Prediksi lawan Jokowi di 2019 - Prabowo diserang La Nyalla.
•
Bagaimana syarat para capres dan cawapres usai MK tolak uji materi Presidential Treshold? Simak video berikut.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
💥 Surprise Drop 💥

@unofficial.co x @kizurbanapparel 
Available in Black and White 
S - XL

#unofficialco
#unofficialco #penang #streetwearkl #kualalumpur #letsgetlokal #supportlocal #malaysiastreetwear #streetstyle #loka #lokalah #lokalbrand #malaysia #merdeka60 #streetwear #hypebeast #hype #swagger
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Destinasi Wisata Baru 2018 di Indonesia.
•
Dari wahana yang menyenangkan hingga wisata alam yang mempesona, semuanya harus kamu cobain. Apa saja sih destinasi wisata baru di Indonesia yang layak didatangi di tahun ini? Simak video berikut!
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai .
RM 8 semenanjung .
RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai . RM 8 semenanjung . RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni .

Sarung je. selesai masalah .

Ada 24 warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚 .

Harga RM 12 je tau .
Termurah di pasaran 💪🏻 .

Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝 .

Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #faridkamil #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni . Sarung je. selesai masalah . Ada 24 warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚 . Harga RM 12 je tau . Termurah di pasaran 💪🏻 . Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝 . Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #faridkamil  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista 
Menteri Susi Pudjiastuti Punya Prestasi Menonjol di Kabinet Jokowi.
•
Menteri Kelautan dan Perikanan ke-6, Susi Pudjiastuti disebut punya prestasi yang paling menonjol di antara sederet menteri kabiner kerja Jokowi. Apa saja prestasi wanita 52 tahun ini?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Menteri Susi Pudjiastuti Punya Prestasi Menonjol di Kabinet Jokowi. • Menteri Kelautan dan Perikanan ke-6, Susi Pudjiastuti disebut punya prestasi yang paling menonjol di antara sederet menteri kabiner kerja Jokowi. Apa saja prestasi wanita 52 tahun ini? • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"-
ZACK 38 TAHUN,JOHOR
=======================================
Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama..
Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh
Memang tak percaya...!
aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘
Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎
===========================================
Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +60149809760
📲 Wechat : STOKIS_HERBAL
.
JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA
☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆
kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama*
so apa tunggu lagi!! order cepat.....
hanya komen "PM" atau
.
Sila tinggalkan no whatsapp 
Atau anda boleh terus
. .
POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK
MENANTI ANDA!! #selangor #pahang #kluang #melaka #selesalahbersamakami ☺️ #johorbahru #rhsm #hsmjhb #dekatje #lppkn #serimalaysia #NATAS #Matta #Matta2017 #halfest #halfest2017 #halfestasean #kl2017 #harikebangsaan #merdeka #merdeka60 #merdeka2017🇲🇾#bangkitbersama #ikutcarakita
"INI MMG GILA!!- TINGGI AKU NAIK 15CM!! ..OHSEM"- ZACK 38 TAHUN,JOHOR ======================================= Katik...itulah nama yang member2 gelarkan aku kerana tubuhku yang p.e.n.d.e.k ni.. maklum la tinggi aku 159cm je😞😞 ikutkan memang kecil hati tapi takkan nak marah pulak kan..jujur memang keyakinan diri aku sangat rendah gara-gara faktor ketinggian ini..nak berkenalan dengan awek pun segannnnyaaa Tuhan såja yang tahu..bukanlah tak bersyukur atau menyalahkan takdir tapi kalau lah ada cara yang selamat untuk meninggikan badan apa salahnya..yang penting ia selamat dan tidak berisiko seperti pembedahan tulang yang popular di luar negara tu.. >Sehinggalah rakan aku yang bertugas sebagai polis mengesyorkan produk Tiens..katanya dah ramai rakan -rakan sejawat yang berjaya tinggi dan terbukti berkesan..Aku tak tunggu lama.. Alhamduliilah selepas sebulan aku ukur semula ternyata naik 10cm!! perghhh Memang tak percaya...! aku decide nak repeat lgi sebulan...last time aku ukur Naik lgi 5cm!! total naik 15cm😘😘 Tinggi aq dah 174cm sekarang 😎😎 =========================================== Peninggi badan Tiens sudah tersohor diserata dunia..sudah di 200 buah negara sejak 1995.. ☎ whatsapp : +60149809760 📲 Wechat : STOKIS_HERBAL . JOM TAMBAH KETINGGIAN BERSAMA ☆KALSIUM PENINGGI BADAN TIENS☆ kombinasi 2 gandingan mantap XINC PLAS (serbuk albumin dan madu) dan HI CAL ( kalsium terbaik dunia)..berkesan seawal 10 hari .sesuai untuk lelaki dan perempuan.100berkesan dan halal...SERIUS JADI.. *kata orang tak baik tunggu lama-lama* so apa tunggu lagi!! order cepat..... hanya komen "PM" atau . Sila tinggalkan no whatsapp Atau anda boleh terus . . POSTAGE FREE DAN DISKAUN TERBAIK MENANTI ANDA!! #selangor  #pahang  #kluang  #melaka  #selesalahbersamakami  ☺️ #johorbahru  #rhsm  #hsmjhb  #dekatje  #lppkn  #serimalaysia  #NATAS  #Matta  #Matta2017  #halfest  #halfest2017  #halfestasean  #kl2017  #harikebangsaan  #merdeka  #merdeka60  #merdeka2017 🇲🇾#bangkitbersama  #ikutcarakita 
Makanan Sehat Yang Akan Jadi Tren di 2018.
•
Selain fashion, ada juga tren makanan yang tak boleh kamu lewatkan. Apa saja?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #bazaarpaknil #iphoneX
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 🇲🇾 #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #bazaarpaknil  #iphoneX 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #bazaarpaknil #iphoneX
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 🇲🇾 #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #bazaarpaknil  #iphoneX 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #bazaarpaknil #iphoneX
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 🇲🇾 #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #bazaarpaknil  #iphoneX 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #bazaarpaknil #iphoneX
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 🇲🇾 #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #bazaarpaknil  #iphoneX 
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
@jom_ubatherbal.my
.
Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍
.
.
For more information please contact
.
.
📱 Whatsap : 01116684736
📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy
.
.
.
Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋
.
.
#tiensmalaysia #tiensi #tiens #naktinggicepat #peninggibadanmalaysia
#selamattiadakesansampingan #sayurlabu#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60.
Saya taknak cakap banyak lg. Jum check je la kat ig dia. Bestnya dia orang punya product👍👍 so.. tak payah tunggu2 lama lagi. Jum la ramai2 follow @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my @jom_ubatherbal.my . Especially dh dekat nk raya ni msti ada yg teringin nk beraya dgn buah hati kan,takkan nk sorg je hehe. Jum tambahkan tinggi anda untuk tampil lebih yakin 👍 . . For more information please contact . . 📱 Whatsap : 01116684736 📱 Wechat ID :ratutinggisihatmy . . . Lagi satu, diorang private sebab nak make sure yang follow diorang je yg nak serious ikut trick diorang punya😋 . . #tiensmalaysia  #tiensi  #tiens  #naktinggicepat  #peninggibadanmalaysia  #selamattiadakesansampingan  #sayurlabu #malaysia  #merdeka60 ✊ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60 .
Geger Ahok Gugat Cerai Sang Istri Hingga Azwar Anas Mundur.
•
Netizen dibuat patah hati oleh kabar Ahok gugat cerai Veronica Tan. Apa yang membuatnya memilih keputusan tersebut? Hingga mundurnya Azwar Anas di perhelatan Pilgub Jatim. Inilah cerita mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com di pekan kedua 2018.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Geger Ahok Gugat Cerai Sang Istri Hingga Azwar Anas Mundur. • Netizen dibuat patah hati oleh kabar Ahok gugat cerai Veronica Tan. Apa yang membuatnya memilih keputusan tersebut? Hingga mundurnya Azwar Anas di perhelatan Pilgub Jatim. Inilah cerita mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com di pekan kedua 2018. • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥
.
👟 AIRFORCE LOW
☑Size Available : 37 - 42euro
.
💰HARGA: RM85sm/RM90ss
.
⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔
.
Kualiti dijamin memang terbaikk
.
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
.
 #sayajualkasut #sneakersmurah #merdeka60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥 . 👟 AIRFORCE LOW ☑Size Available : 37 - 42euro . 💰HARGA: RM85sm/RM90ss . ⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔ . Kualiti dijamin memang terbaikk . 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #merdeka60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut 
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥
.
👟 AIRFORCE LOW
☑Size Available : 37 - 42euro
.
💰HARGA: RM85sm/RM90ss
.
⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔
.
Kualiti dijamin memang terbaikk
.
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
.
 #sayajualkasut #sneakersmurah #merdeka60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥 . 👟 AIRFORCE LOW ☑Size Available : 37 - 42euro . 💰HARGA: RM85sm/RM90ss . ⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔ . Kualiti dijamin memang terbaikk . 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #merdeka60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut 
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥
.
👟 AIRFORCE LOW
☑Size Available : 37 - 42euro
.
💰HARGA: RM85sm/RM90ss
.
⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔
.
Kualiti dijamin memang terbaikk
.
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
📮Whatsapp 0142115378
.
 #sayajualkasut #sneakersmurah #merdeka60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut
🔥Top HIGH Quality Sneakers🔥 . 👟 AIRFORCE LOW ☑Size Available : 37 - 42euro . 💰HARGA: RM85sm/RM90ss . ⛔P/S:10% Diskaun kpd 10 org yg terawal sahaja⛔ . Kualiti dijamin memang terbaikk . 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 📮Whatsapp 0142115378 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #merdeka60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut