an online Instagram web viewer

#merdeka60 medias

Photos

Missing our mission
#kgkkl2017🔥 #kgkkl2017
#sehatisejiwa #merdeka60
@klgrafik2017
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya...
.
Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁
.
Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas
#merdeka60#bawalsatin
#anakmerdeka#bawalprinted#kitajuara#bawallover#sehatisejiwa#bawalkoreansilk#tudung#bawalmalaysia#bawalmurah#bawalexclusive#koreansilk#terbaik#bawalplain#bawalchiffon#bawalcrepe#sejuk#takjarang#takpanas#takpekak#followback
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya... . Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁 . Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀 Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #merdeka60 #bawalsatin  #anakmerdeka #bawalprinted #kitajuara #bawallover #sehatisejiwa #bawalkoreansilk #tudung #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalexclusive #koreansilk #terbaik #bawalplain #bawalchiffon #bawalcrepe #sejuk #takjarang #takpanas #takpekak #followback 
11 Olahan Mie Warisan Nusantara.
•
Mie memang makanan sejuta umat. Eits, tapi nggak cuma mie instan atau ramen aja yang nikmat. Ada sederet mie warisan nusantara yang asli enak. Apa saja?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #jutaanpurnama #redvelvetdrama #mrhijab #ootd #mawarafnikah #izaraaishah #adibizara
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #jutaanpurnama  #redvelvetdrama  #mrhijab  #ootd  #mawarafnikah  #izaraaishah  #adibizara 
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI
.
Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni.

APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI?
.
Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari
✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat.
✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya
✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi.
✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎
✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat .
KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG?
.
Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎.
.
Kelebihan berurusan dengan kami:
✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA
✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari)
✔ Pengurusan yang cepat dan pantas
✔ Fast response kurang 5 minit
✔ Free konsultansi .
Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍
.
CARA ORDERNYA: 📞 WhatsApp:+601116640518
📱 Wechat id:herbalcalcium11

#peninggibadantiens
#merdeka60 #bolasepak
#dataranmerdeka
#thailandvsmalaysia
#thanabalan 
#merdekamalaysia
NAIK TINGGI 5CM DALAM 10HARI . Boleh ke naik tinggi secepat ni? Yea memang boleh, malah kesan boleh di lihat seawal 3 hari jer. Ribuan testimoni dah berjaya mendapat ketinggian ideal yang korang idamkan. Tak perlu habiskan duit ribu-ribu cuba pelbagai macam jenis produk tinggi, kini kami menawarkan promosi kaw kaw sempena bulan kemerdekaan ni. APA YG BEST LAGI TTG PRODUK NI? . Kebaikan Peninggi Badan Tiens ✔ Kesan naik ketinggian badan seawal 3 hari ✔ Membantu Untuk Mempercepatkan Pertumbuhan badan yang lebih cepat. ✔ Seimbangkan Sistem saraf dalaman yang Mengawalkannya ✔ Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak,kerana mempunyai calcium yang tinggi. ✔️Penggunaan umur ideal adalah 13-30 tahun..tapi ada pengguna umur 36 tahun naik 6cm🤔😎 ✔️ Membantu rengangan tulang dan mempercepatkan pertumbuhan badan dengan lebih cepat . KENAPA KORANG KENA ORDER SEKARANG? . Sempena Bulan Kemerdekaan ni, kami menawarkan promosi kaw kaw untuk korang semua yang tak pernah kami tawarkan😎. . Kelebihan berurusan dengan kami: ✔ Penghantaran menggunakan poslaju adalah PERCUMA ✔ Dijamin selamat sampai selewat-lewatnya ke SM (1-2hari), SS (3-4hari) ✔ Pengurusan yang cepat dan pantas ✔ Fast response kurang 5 minit ✔ Free konsultansi . Paling Best kalau anda order HARINI jugak kita akan bagi special gift tau😍 . CARA ORDERNYA: 📞 WhatsApp:+601116640518 📱 Wechat id:herbalcalcium11 #peninggibadantiens  #merdeka60  #bolasepak  #dataranmerdeka  #thailandvsmalaysia  #thanabalan  #merdekamalaysia 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #jutaanpurnama #redvelvetdrama #mrhijab #ootd #mawarafnikah #izaraaishah #adibizara
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #jutaanpurnama  #redvelvetdrama  #mrhijab  #ootd  #mawarafnikah  #izaraaishah  #adibizara 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #jutaanpurnama #redvelvetdrama #mrhijab #ootd #mawarafnikah #izaraaishah #adibizara
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #jutaanpurnama  #redvelvetdrama  #mrhijab  #ootd  #mawarafnikah  #izaraaishah  #adibizara 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #jutaanpurnama #redvelvetdrama #mrhijab #ootd #mawarafnikah #izaraaishah #adibizara
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #jutaanpurnama  #redvelvetdrama  #mrhijab  #ootd  #mawarafnikah  #izaraaishah  #adibizara 
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN..
.
✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat.
.
✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan.
.
✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat.
.
✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping
.
**Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum..
.
Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM
.
Whatsap : +601136648629
wechat id : ubatpetinggi

#malaysia #merdeka60✊ #merdekamalaysia #malaysian #merdekakl #merdeka #60
#merdeka #merdeka2017 #merdekasale #merdeka60 #merdekamalaysia #anakmalaysia #sehatisejiwa #sehatisejiwamerdeka #salammerdeka #selamatharimerdeka #malaysia #malaysianig #lovemalaysia #ilovemalaysia #promomerdeka #merdekaraya #happyhour #merdekamalaysia #1malaysia #merdeka60tahun
ANDA MAHU TINGGI DENGAN TIENS?? INI YANG ANDA PERLU LAKUKAN.. . ✅ Elak dari mengangkat benda yang berat. KENAPA???!! Mengangkat benda yang berat boleh menyebabkan regangan tulang terbantut dan proses tinggi menjadi lambat. . ✅ Lebihkan pengambilan air kosong. KENAPA??!! Pengambilan air kosong lebih dari 3 liter sehari mempercepatkan serapan nutrien produk keatas tubuh badan. . ✅ Tidur awal. KENAPA??!! Tidur dan rehat yang cukup dapat membantu tubuh anda mendapat tindak balas kalsium dengan cepat. . ✅ Senaman regangan. KENAPA??!! Anda perlu lakukan senaman regangan 5-15 min sehari untuk regangan otot tulang. Anda juga boleh lakukan lompat setempat / gayut / skipping . **Jika anda ikut guide yang kami beri seperti di atas dan disiplin semasa pengambilan supplement peninggi Tiens, InsyaAllah.. Result yang anda dapat pasti membuatkan anda tersenyum.. . Untuk mendapatkan info yg lebih lanjut untuk tinggi boleh whatsapp / PM . Whatsap : +601136648629 wechat id : ubatpetinggi #malaysia  #merdeka60 âœŠ #merdekamalaysia  #malaysian  #merdekakl  #merdeka  #60  #merdeka  #merdeka2017  #merdekasale  #merdeka60  #merdekamalaysia  #anakmalaysia  #sehatisejiwa  #sehatisejiwamerdeka  #salammerdeka  #selamatharimerdeka  #malaysia  #malaysianig  #lovemalaysia  #ilovemalaysia  #promomerdeka  #merdekaraya  #happyhour  #merdekamalaysia  #1malaysia  #merdeka60tahun 
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya...
.
Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁
.
Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas
#merdeka60#bawalsatin
#anakmerdeka#bawalprinted#kitajuara#bawallover#sehatisejiwa#bawalkoreansilk#tudung#bawalmalaysia#bawalmurah#bawalexclusive#koreansilk#terbaik#bawalplain#bawalchiffon#bawalcrepe#sejuk#takjarang#takpanas#takpekak#followback
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya... . Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁 . Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀 Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #merdeka60 #bawalsatin  #anakmerdeka #bawalprinted #kitajuara #bawallover #sehatisejiwa #bawalkoreansilk #tudung #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalexclusive #koreansilk #terbaik #bawalplain #bawalchiffon #bawalcrepe #sejuk #takjarang #takpanas #takpekak #followback 
Sampai 2 pasang cust kita ni sambar kasut . Terima kasih kerana percaya dan berurus niaga bersama @tapak.kasut ☺️☺️☺️.
.
.
Nak kasut berkualiti tapi murah? Haa ws @tapak.kasut cepat !!!
.
Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut
.
.
. 
#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #unikl #kptm
Sampai 2 pasang cust kita ni sambar kasut . Terima kasih kerana percaya dan berurus niaga bersama @tapak.kasut ☺️☺️☺️. . . Nak kasut berkualiti tapi murah? Haa ws @tapak.kasut cepat !!! . Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut . . . 
#sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #unikl  #kptm 
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya...
.
Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁
.
Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas
#merdeka60#bawalsatin
#anakmerdeka#bawalprinted#kitajuara#bawallover#sehatisejiwa#bawalkoreansilk#tudung#bawalmalaysia#bawalmurah#bawalexclusive#koreansilk#terbaik#bawalplain#bawalchiffon#bawalcrepe#sejuk#takjarang#takpanas#takpekak#followback
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya... . Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁 . Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀 Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #merdeka60 #bawalsatin  #anakmerdeka #bawalprinted #kitajuara #bawallover #sehatisejiwa #bawalkoreansilk #tudung #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalexclusive #koreansilk #terbaik #bawalplain #bawalchiffon #bawalcrepe #sejuk #takjarang #takpanas #takpekak #followback 
@regranned from @merdekadotcom

Rekam Jejak Korupsi Setya Novanto.
•
Bukan cuma kasus E-KTP atau Papa Minta Saham saja yang menjerat Ketua DPR RI, Setya Novanto. Ada deretan kasus korupsi yang ajaibnya selalu terendapkan sejak tahun 1999.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news #regrann
@Regranned from @merdekadotcom -  Rekam Jejak Korupsi Setya Novanto.
•
Bukan cuma kasus E-KTP atau Papa Minta Saham saja yang menjerat Ketua DPR RI, Setya Novanto. Ada deretan kasus korupsi yang ajaibnya selalu terendapkan sejak tahun 1999.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news - #regrann
Rekam Jejak Korupsi Setya Novanto.
•
Bukan cuma kasus E-KTP atau Papa Minta Saham saja yang menjerat Ketua DPR RI, Setya Novanto. Ada deretan kasus korupsi yang ajaibnya selalu terendapkan sejak tahun 1999.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Easy kan?
Nak rambut cantik? Nak rambut bersinar? No split split? 
ARGANIA WONDER OIL!💧 Rambut gugur?
Rambut rosak?
Kusam?

ARGAN OIL LA SOLUSINYA!

WHATSAPP 013-7224871 😘😘😘😘😘😘
#RisingTogether #BangkitBersama #Merdeka60 #seagames #KL2017

KELEBIHAN ARGANIA UNTUK MUKA🏵
🔷 Melembapkan kulit muka
🔷 Menghilangkan parut
🔷 Menghilang kesan jerawat
🔷 Menghilangkan "rashes"
🔷 Sekatakan tona kulit muka
🔷 Menjadikan muka glowing
🔷 Menghilang kulit kusam
🔷 Melebatkan bulu mata
🔷 Melebatkan bulu kening
🔷 Menghilangkan bibir kering
🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
Easy kan? Nak rambut cantik? Nak rambut bersinar? No split split? ARGANIA WONDER OIL!💧 Rambut gugur? Rambut rosak? Kusam? ARGAN OIL LA SOLUSINYA! WHATSAPP 013-7224871 😘😘😘😘😘😘 #RisingTogether  #BangkitBersama  #Merdeka60  #seagames  #KL2017  KELEBIHAN ARGANIA UNTUK MUKA🏵 🔷 Melembapkan kulit muka 🔷 Menghilangkan parut 🔷 Menghilang kesan jerawat 🔷 Menghilangkan "rashes" 🔷 Sekatakan tona kulit muka 🔷 Menjadikan muka glowing 🔷 Menghilang kulit kusam 🔷 Melebatkan bulu mata 🔷 Melebatkan bulu kening 🔷 Menghilangkan bibir kering 🔷 Menjana semua sel-sel kulit muka yg mati akibat penggunaan produk yg mempunyai mercury ❌❌
Antara kasut paling laris admin pernah jual. Kasut yang paling sesuai dengan zaman sekarang. Geng hipster raver semua pakai tau. Cutting fit sikit tapi jangan risau saiz ada 36-45 😘
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Antara kasut paling laris admin pernah jual. Kasut yang paling sesuai dengan zaman sekarang. Geng hipster raver semua pakai tau. Cutting fit sikit tapi jangan risau saiz ada 36-45 😘 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya...
.
Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁
.
Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀
Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric
Measurement : 42 inch x 42 inch
​
😊Lembut & tidak terlalu jarang
.
😊Terletak & Senang dibentuk .
😊This design are limited
.
😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut,  sejuk  dan jatuh terletak. .
😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. .
😊Material kain ini juga tidak terlalu  jarang walaupun dipakai  dibawah matahari .
😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh .
😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa
. 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas
#merdeka60#bawalsatin
#anakmerdeka#bawalprinted#kitajuara#bawallover#sehatisejiwa#bawalkoreansilk#tudung#bawalmalaysia#bawalmurah#bawalexclusive#koreansilk#terbaik#bawalplain#bawalchiffon#bawalcrepe#sejuk#takjarang#takpanas#takpekak#followback
Design yang seriussss cantik!!! Dengan corak yg lain dari lain...menjadikan si pemakai ayu jelita menggayakannya... . Harga serendah Rm38 tidak termasuk postage.Sangat berpatutan dengan kualiti kain yang sangat berkualiti😊🎁 . Normal price Rm59 tawwww...rugi x grab skrg!!! Offer rm38😀 Material : Premium Quality "Korean Silk" Fabric Measurement : 42 inch x 42 inch ​ 😊Lembut & tidak terlalu jarang . 😊Terletak & Senang dibentuk . 😊This design are limited . 😊Bawal Tia Lovely dibuat dari Material 100% Premium Quality "Korean Silk" Fabric yang Lembut, sejuk dan jatuh terletak. . 😊Bukan dari Material polyester seperti bawal biasa. . 😊Material kain ini juga tidak terlalu jarang walaupun dipakai dibawah matahari . 😊Awning bawal ini juga terletak, mudah dibentuk dan tidak jatuh . 😊Jahitan tepi adalah jahitan kelim exclusive bukan jahitan tepi biasa . 😊Warna setiap bawal printed kami adalah terang dan jelas #merdeka60 #bawalsatin  #anakmerdeka #bawalprinted #kitajuara #bawallover #sehatisejiwa #bawalkoreansilk #tudung #bawalmalaysia #bawalmurah #bawalexclusive #koreansilk #terbaik #bawalplain #bawalchiffon #bawalcrepe #sejuk #takjarang #takpanas #takpekak #followback 
Antara kasut paling laris admin pernah jual. Kasut yang paling sesuai dengan zaman sekarang. Geng hipster raver semua pakai tau. Cutting fit sikit tapi jangan risau saiz ada 36-45 😘
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Antara kasut paling laris admin pernah jual. Kasut yang paling sesuai dengan zaman sekarang. Geng hipster raver semua pakai tau. Cutting fit sikit tapi jangan risau saiz ada 36-45 😘 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Kebiasaan di Kantor Ini Bikin Kamu Gampang Sakit.
•
Kalian para pekerja kantoran yang sudah terapkan hidup sehat tapi masih gampang sakit? Coba perhatikan kebiasaan-kebiasaan sepele ini yang ternyata pengaruhi kesehatanmu.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
HOT ITEM 💥
📍SPORT BLUE SAKURA
📍RM 70 ONLY 🤤.
📍SIZE 36-39 AVAILABLE 👞
.
.
Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut
.
.
. 
#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #unikl #kptm
HOT ITEM 💥 📍SPORT BLUE SAKURA 📍RM 70 ONLY 🤤. 📍SIZE 36-39 AVAILABLE 👞 . . Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut . . . 
#sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #unikl  #kptm 
Alhamdulillah macam ni admin nak. Semangat dah ada keinginan untuk tambah side income. Admin tak suruh kamu fokus 24jam pon dalam ig ni. Cukup la 3-4 jam je sehari dah boleh jana side income 2-3k sehari.
.
TAK CAYE? PM la saya. Saya tunjuk dekat awak macam mana nak buat account bank awak daripada 3 angka menjadi 4 angka.
.
Whatsapp 0145014253 laju laju !
. .
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Alhamdulillah macam ni admin nak. Semangat dah ada keinginan untuk tambah side income. Admin tak suruh kamu fokus 24jam pon dalam ig ni. Cukup la 3-4 jam je sehari dah boleh jana side income 2-3k sehari. . TAK CAYE? PM la saya. Saya tunjuk dekat awak macam mana nak buat account bank awak daripada 3 angka menjadi 4 angka. . Whatsapp 0145014253 laju laju ! . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
.
KYLIE JENNER DAH MASUK GAIS! Eh silap haha ni haa VANS REVENGE X STORM dah masuk. Korang ape lagi takkan nak tengok kylie sorang je bergaya gitu.
.
INI PREMIUM TAU BUKAN GRED HARGA BOLEH CECAH RM125 TAPI ADMIN SAYANG CUSTOMERS ADMIN SO ADMIN NAK KASI DISKAUN. RM80 JE UNTUK 10 YANG TERAWAL! SEBARRRKAAAANNNN
. .
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
. KYLIE JENNER DAH MASUK GAIS! Eh silap haha ni haa VANS REVENGE X STORM dah masuk. Korang ape lagi takkan nak tengok kylie sorang je bergaya gitu. . INI PREMIUM TAU BUKAN GRED HARGA BOLEH CECAH RM125 TAPI ADMIN SAYANG CUSTOMERS ADMIN SO ADMIN NAK KASI DISKAUN. RM80 JE UNTUK 10 YANG TERAWAL! SEBARRRKAAAANNNN . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
HOT ITEM 💥
📍SPORT RED SAKURA
📍RM 70 ONLY 🤤.
📍SIZE 36-39 AVAILABLE 👞
.
.
Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut
.
.
. 
#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #unikl #kptm
HOT ITEM 💥 📍SPORT RED SAKURA 📍RM 70 ONLY 🤤. 📍SIZE 36-39 AVAILABLE 👞 . . Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut . . . 
#sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #unikl  #kptm 
Antara Kahiyang, Fahri Hamzah, dan Setya Novanto
•
Mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com selama pekan kedua November 2017 antara lain adalah Kahiyang Ayu di mana pernikahannya jadi sorotan. Selain Ayang, siapa lagi yang juga jadi sorotan minggu ini?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Antara Kahiyang, Fahri Hamzah, dan Setya Novanto • Mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com selama pekan kedua November 2017 antara lain adalah Kahiyang Ayu di mana pernikahannya jadi sorotan. Selain Ayang, siapa lagi yang juga jadi sorotan minggu ini? • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
Merdeka Update - Meriahnya Jokowi Mantu hingga Heboh Mega Korupsi Arab Saudi.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
HOT ITEM 💥 NEW STOCK 😱
📍AIRMAX THEA ULTRA BLACK WHITE
📍RM 95 ONLY 🤤.
📍SIZE 36-45 AVAILABLE 👞
.
.
Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut
.
.
. 
#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #unikl #kptm
HOT ITEM 💥 NEW STOCK 😱 📍AIRMAX THEA ULTRA BLACK WHITE 📍RM 95 ONLY 🤤. 📍SIZE 36-45 AVAILABLE 👞 . . Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut . . . 
#sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #unikl  #kptm 
Terima kasih. Hasil lelongan admin berjaya ditangkap oleh customer ni.
.
DAH TENGOK STORY ADMIN? ADMIN BUAT LELONG KOT!? NAK HARGA MURAH JATUH GEDEBUK? CEPAT TENGOK STORY ADMINNN
. .

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Terima kasih. Hasil lelongan admin berjaya ditangkap oleh customer ni. . DAH TENGOK STORY ADMIN? ADMIN BUAT LELONG KOT!? NAK HARGA MURAH JATUH GEDEBUK? CEPAT TENGOK STORY ADMINNN . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Dengar citer kasut ni laku teruk? Betul ke? Admin baru je restock kasut ni ada saiz 36-45.
.
Siapa nak admin bagi harga promo rm65 je. Cukup 10 pembeli admin letak harga normal balik RM90.
.
Pm admin cepat 014-501 4253
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Dengar citer kasut ni laku teruk? Betul ke? Admin baru je restock kasut ni ada saiz 36-45. . Siapa nak admin bagi harga promo rm65 je. Cukup 10 pembeli admin letak harga normal balik RM90. . Pm admin cepat 014-501 4253 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
HOT ITEM 💥 💥💥
📍AIRMAX THEA ULTRA ALL WHITE
📍RM 95 ONLY 🤤.
📍SIZE 36-45 AVAILABLE 👞
.
.
Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut
.
.
. 
#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #unikl #kptm
HOT ITEM 💥 💥💥 📍AIRMAX THEA ULTRA ALL WHITE 📍RM 95 ONLY 🤤. 📍SIZE 36-45 AVAILABLE 👞 . . Order now at https://www.wasap.my/+60176128792/tapak.kasut . . . 
#sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #unikl  #kptm 
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐
———————————————
Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰.
.
Syarat untuk anda menjadi dropship kami:-
1)wajib ada whatsapp/telegram
2)ada akaun bank sendiri
3)ada cita-cita untuk berjaya
.
Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253.
.
Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah #dropship #dropship #dropshiper
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐 ——————————————— Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰. . Syarat untuk anda menjadi dropship kami:- 1)wajib ada whatsapp/telegram 2)ada akaun bank sendiri 3)ada cita-cita untuk berjaya . Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253. . Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah  #dropship  #dropship  #dropshiper 
Selamat pagi bakal jutawan! Kata-kata tu kan satu doa? Jom sematkan dalam diri kita satu hari nanti akan berjaya dan dimurahkan rezeki.
.
Admin nak tengok siapa yang nak jadi jutawan kat sini. Komen “SAYA NAK” dekat bawah 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️
.
#rcshoesstore

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Selamat pagi bakal jutawan! Kata-kata tu kan satu doa? Jom sematkan dalam diri kita satu hari nanti akan berjaya dan dimurahkan rezeki. . Admin nak tengok siapa yang nak jadi jutawan kat sini. Komen “SAYA NAK” dekat bawah 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♂️ . #rcshoesstore  #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
DESIGN BARU DAH MASUK MEMANG MELETOP KEBOM! HARGA PROMO UNTUK 10 TERAWAL! JANGAN MENYESAL KALAU DAH HABIS! 😱😱
.
AIRMAX THEA ULTRA BLACK AND WHITE MEMANG LAWA DAN GEMPAK. ADMIN DAH TRY PAKAI MEMANG NGAM HABIS. KORANG TAKKAN NAK TENGOK JE ADMIN PAKAI. BELI LA SATU. HARGA RM75 SAHAJA NORMAL PRICE RM129 KOT!! LAMBAT MELEPASSSSS
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
DESIGN BARU DAH MASUK MEMANG MELETOP KEBOM! HARGA PROMO UNTUK 10 TERAWAL! JANGAN MENYESAL KALAU DAH HABIS! 😱😱 . AIRMAX THEA ULTRA BLACK AND WHITE MEMANG LAWA DAN GEMPAK. ADMIN DAH TRY PAKAI MEMANG NGAM HABIS. KORANG TAKKAN NAK TENGOK JE ADMIN PAKAI. BELI LA SATU. HARGA RM75 SAHAJA NORMAL PRICE RM129 KOT!! LAMBAT MELEPASSSSS . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Pangeran Alwaleed: Taipan Teknologi Tersandung Kasus Korupsi.
•
11 pangeran dan 4 menteri Saudi ditangkap oleh KPK Arab Saudi karena dugaan korupsi. Salah satunya adalah Pangeran Alwaleed bin Talal Al Saud. Rupanya ada fakta menarik dari sang pangeran di mana beliau adalah investor besar di bidang teknologi.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Pangeran Alwaleed: Taipan Teknologi Tersandung Kasus Korupsi. • 11 pangeran dan 4 menteri Saudi ditangkap oleh KPK Arab Saudi karena dugaan korupsi. Salah satunya adalah Pangeran Alwaleed bin Talal Al Saud. Rupanya ada fakta menarik dari sang pangeran di mana beliau adalah investor besar di bidang teknologi. • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
Huarache versi irakaza gais fuh meletop habiss. Hadir dengan pelbagai versi dan warna. Saiz dah tak banyak gais tapi yang penting admin nak kasi HARGA DURIAN RUNTUH DEKAT 5 TERAWAL! NORMAL PRICE NI MAMPU CECAH RM120 tapi admin jual RM89 sahaja. CEPAAATTTT!!!
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Huarache versi irakaza gais fuh meletop habiss. Hadir dengan pelbagai versi dan warna. Saiz dah tak banyak gais tapi yang penting admin nak kasi HARGA DURIAN RUNTUH DEKAT 5 TERAWAL! NORMAL PRICE NI MAMPU CECAH RM120 tapi admin jual RM89 sahaja. CEPAAATTTT!!! . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
#Merdeka60 Pangeran Alwaleed: Taipan Teknologi Tersandung Kasus Korupsi https://t.co/jOerxxIXTS
#Merdeka60  Pangeran Alwaleed: Taipan Teknologi Tersandung Kasus Korupsi https://t.co/jOerxxIXTS
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐
———————————————
Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰.
.
Syarat untuk anda menjadi dropship kami:-
1)wajib ada whatsapp/telegram
2)ada akaun bank sendiri
3)ada cita-cita untuk berjaya
.
Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253.
.
Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐 ——————————————— Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰. . Syarat untuk anda menjadi dropship kami:- 1)wajib ada whatsapp/telegram 2)ada akaun bank sendiri 3)ada cita-cita untuk berjaya . Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253. . Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Selamat pagi semua! Pagi ni admin nak keluar pergi workshop. Kereta admin buat hal la gais 😢.
.
Tapi yang penting outfit pagi ni kena mantap sebab tu admin pilih STAN SMITH ALL WHITE. Amacam mengancam tak?
.
Siapa nak kaya komen “hi” 😘
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
Selamat pagi semua! Pagi ni admin nak keluar pergi workshop. Kereta admin buat hal la gais 😢. . Tapi yang penting outfit pagi ni kena mantap sebab tu admin pilih STAN SMITH ALL WHITE. Amacam mengancam tak? . Siapa nak kaya komen “hi” 😘 . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
@regranned from @merdekadotcom

Bobby Nasution, Menantu Lelaki Satu-Satunya Joko Widodo
•
Bobby Nasution kini resmi menyandang status baru sebagai suami anak kedua presiden Joko Widodo, Kahiyang Ayu. Simak sosoknya sebagai seorang pengusaha muda yang punya keturunan darah biru.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news #regrann
@regranned from @merdekadotcom Bobby Nasution, Menantu Lelaki Satu-Satunya Joko Widodo • Bobby Nasution kini resmi menyandang status baru sebagai suami anak kedua presiden Joko Widodo, Kahiyang Ayu. Simak sosoknya sebagai seorang pengusaha muda yang punya keturunan darah biru. • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news  #regrann 
Baju singkat ?

Tak menutup punggung & peha ?

Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. 
Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 
0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥.
.
📲 018 374 1251 / dm je .

RM 12 sahaja .
Material : Jersey .
.
Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 .
.
Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 .
📝 Standard RM 12 .
📝 PLUS size RM 17 .
.
.
nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 .
.
Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 .
#miniskirtmuslimah #shirtextender
#miniskirt #miniskirtmuslimah #skirtminimuslimah #lokalah #bazaarpaknil #bajuraya2017 #skirtpendek #shirtextender #innermuslimah #innerlabuh #innerlabuhbaju #innerskirt #innerpanjang #sukansea #rimau #bangkitbersama #sukanseakl2017🇲🇾 #merdeka60 #ootd #hijabista #fashionista #skirtminimuslimahfeedback #coffeeprincemy #fattahamin #redvelvet #bazaarpaknil #mrhijab #ootd
Baju singkat ? Tak menutup punggung & peha ? Meh sini sekarang ni dah takpayah susah2 pergi cari baju labuh korang beli je tshirt ke blouse mana yg berkenan kalau singkat korang beli skirtmuslimah ni. Sarung je. selesai masalah. Ada 22warna korang boleh mix and match kan dgn warna baju atau seluar korang tu 👗👚. Harga RM 12 je tau. Termurah di pasaran 💪🏻. Free size jangan takut jangan risau kalau nak tambah labuh atau ank plus size boleh bincang 🤝. Ha apa tunggu lagi? 0183741251 . 🔥🔥Terlaris 🔥🔥. . 📲 018 374 1251 / dm je . RM 12 sahaja . Material : Jersey . . Postage 1-5 helai; RM 8 semenanjung & RM 12 sabah sarawak 💕 . . Dua size yang sis sediakan, standard and plus size 😇 . 📝 Standard RM 12 . 📝 PLUS size RM 17 . . . nak extra labuh ? Tambah RM1 jerr 😱 . . Tag kawan² supaya dapat sama² tampil lebih sopan 🙊 . #miniskirtmuslimah  #shirtextender  #miniskirt  #miniskirtmuslimah  #skirtminimuslimah  #lokalah  #bazaarpaknil  #bajuraya2017  #skirtpendek  #shirtextender  #innermuslimah  #innerlabuh  #innerlabuhbaju  #innerskirt  #innerpanjang  #sukansea  #rimau  #bangkitbersama  #sukanseakl2017 ðŸ‡²ðŸ‡¾ #merdeka60  #ootd  #hijabista  #fashionista  #skirtminimuslimahfeedback  #coffeeprincemy  #fattahamin  #redvelvet  #bazaarpaknil  #mrhijab  #ootd 
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕
.

KALAU NAK BERGAYA DENGAN KASUT MEMANG RC_SHOES_STORE lah tempat dia😍😍😍
.
Kami menjual pelbagai jenis sneakers yang sangat menarik dan mengikut trend terkini. Apa yang paling penting adalah MURAH DAN MAMPU DIBELI OLEH SEMUA!
.
Terima kasih kepada yang telah membeli dengan admin. Admin mengucapkan ribuan terima kasih dan moga anda sentiasa segak bergaya muah ciked 😘😘
————————————————
- PM FOR BEST PRICE
- 014 501 4253
- KASUT BAWAH RM100
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕 . KALAU NAK BERGAYA DENGAN KASUT MEMANG RC_SHOES_STORE lah tempat dia😍😍😍 . Kami menjual pelbagai jenis sneakers yang sangat menarik dan mengikut trend terkini. Apa yang paling penting adalah MURAH DAN MAMPU DIBELI OLEH SEMUA! . Terima kasih kepada yang telah membeli dengan admin. Admin mengucapkan ribuan terima kasih dan moga anda sentiasa segak bergaya muah ciked 😘😘 ———————————————— - PM FOR BEST PRICE - 014 501 4253 - KASUT BAWAH RM100 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Ini contoh Polaroid Strips dan yang ada background tu ya! Polaroid strips hanya rm2.50 sekeping guys! Beli 10 rm15 sahaja! Kalau nk tambah ada background ke apa pon boleh 😘 Caj 0.30 sen untuk satu set  Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Ini contoh Polaroid Strips dan yang ada background tu ya! Polaroid strips hanya rm2.50 sekeping guys! Beli 10 rm15 sahaja! Kalau nk tambah ada background ke apa pon boleh 😘 Caj 0.30 sen untuk satu set Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
Cod ke lapas narkotika 
Tq. Bapak petugas.
Sudah order di warung gitar
- 1 set symbal drum
- efek gitar metalzon
- senar gitar d.addario
SpesiaL bonus pick gitar hehe 
Jauhi narkoba kalo masi lanjut dan tertangkap mau diurusi bapak ini. Nagis lo pade. 
Butuh gitar kontak saya.
#linggau #lubuklinggauolshop #indonesian #merdeka60 #jauhinarkoba
Cod ke lapas narkotika Tq. Bapak petugas. Sudah order di warung gitar - 1 set symbal drum - efek gitar metalzon - senar gitar d.addario SpesiaL bonus pick gitar hehe Jauhi narkoba kalo masi lanjut dan tertangkap mau diurusi bapak ini. Nagis lo pade. Butuh gitar kontak saya. #linggau  #lubuklinggauolshop  #indonesian  #merdeka60  #jauhinarkoba 
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐
———————————————
Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰.
.
Syarat untuk anda menjadi dropship kami:-
1)wajib ada whatsapp/telegram
2)ada akaun bank sendiri
3)ada cita-cita untuk berjaya
.
Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253.
.
Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
AGENT DROPSHIP IS OPEN! 💐 ——————————————— Hai semua! Anda berminat untuk join dropship/agent under RCSHOESSTORE? Ya kami OPEN untuk sesiapa yang berminat untuk tambah side income 💰. . Syarat untuk anda menjadi dropship kami:- 1)wajib ada whatsapp/telegram 2)ada akaun bank sendiri 3)ada cita-cita untuk berjaya . Setiap bulan akan ada contest yang LUMAYAN untuk dropship under rcshoesstore. Nak tahu selebihnya? Whatsapp terus 0145014253. . Saya dah merasa duit beribu dalam akaun bank, anda bila lagi? 😊 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕
.

KALAU NAK BERGAYA DENGAN KASUT MEMANG RC_SHOES_STORE lah tempat dia😍😍😍
.
Kami menjual pelbagai jenis sneakers yang sangat menarik dan mengikut trend terkini. Apa yang paling penting adalah MURAH DAN MAMPU DIBELI OLEH SEMUA!
.
Terima kasih kepada yang telah membeli dengan admin. Admin mengucapkan ribuan terima kasih dan moga anda sentiasa segak bergaya muah ciked 😘😘
————————————————
- PM FOR BEST PRICE
- 014 501 4253
- KASUT BAWAH RM100
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕 . KALAU NAK BERGAYA DENGAN KASUT MEMANG RC_SHOES_STORE lah tempat dia😍😍😍 . Kami menjual pelbagai jenis sneakers yang sangat menarik dan mengikut trend terkini. Apa yang paling penting adalah MURAH DAN MAMPU DIBELI OLEH SEMUA! . Terima kasih kepada yang telah membeli dengan admin. Admin mengucapkan ribuan terima kasih dan moga anda sentiasa segak bergaya muah ciked 😘😘 ———————————————— - PM FOR BEST PRICE - 014 501 4253 - KASUT BAWAH RM100 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕
.
GUCCI BEE DAH MASUK GAISSS💐💐. Yang mana dah buat pre order tu  harini admin akan post dalam 20 pasang. Tinggal lagi 20 pasang untuk dijual. Cepat tag kawan anda pastu bagitau dia admin rcshoesstore suruh belanja! Haha cepat sementara stock masih ada.
—————————————————
•PM FOR BEST PRICE 💕
•0145014253
•36-45 euro size
.
.
.
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
TAG KAWAN ANDA DEKAT KOMEN KALAU NAK MENANG KASUT FREE 💕 . GUCCI BEE DAH MASUK GAISSS💐💐. Yang mana dah buat pre order tu harini admin akan post dalam 20 pasang. Tinggal lagi 20 pasang untuk dijual. Cepat tag kawan anda pastu bagitau dia admin rcshoesstore suruh belanja! Haha cepat sementara stock masih ada. ————————————————— •PM FOR BEST PRICE 💕 •0145014253 •36-45 euro size . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
📷 #ootd by: @akmalhakim_bun
Kod Design: NEGARAKU

Terima kasih menyokong LUBOK®
📷 #ootd  by: @akmalhakim_bun Kod Design: NEGARAKU Terima kasih menyokong LUBOK®
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢
.
Supplement Peninggi Badan Tiens dapat  membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . 
Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. 
WechatID: kalsium-herbal untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . .

#merdeka60 #vitamincmurah #vitamincpahang #vitamincpahangmurah #vitamincpahangoriginal #vitamincpahangrosehip #sehatisejiwa #vitamincpahangrosehiporiginal #merdekamalaysia #vitamincpharmamurah #vitamincpharmaoriginal #vitamincpharmarosehip #vitamincpharmarosehipmurah #tiensbrunei #peninggi #ketot #merdeka2017
AYUH TAMBAH TINGGI DENGAN PENINGGIBADAN TIENS !! Jangan biarkan ketinggian menghalang cita-cita anda😢 . Supplement Peninggi Badan Tiens dapat membantu untuk menambah ketinggian 2cm-15cm. . Tiada keraguan lagi. ambil tindakan sekarang utk order. WechatID: kalsium-herbal untuk selit order harini😬 Harini pos esok sampai💪 . . #merdeka60  #vitamincmurah  #vitamincpahang  #vitamincpahangmurah  #vitamincpahangoriginal  #vitamincpahangrosehip  #sehatisejiwa  #vitamincpahangrosehiporiginal  #merdekamalaysia  #vitamincpharmamurah  #vitamincpharmaoriginal  #vitamincpharmarosehip  #vitamincpharmarosehipmurah  #tiensbrunei  #peninggi  #ketot  #merdeka2017 
Merdeka News Maker - Sandiaga Uno hingga Komang Swastika
•
Mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com selama pekan pertama November 2017, mulai dari reaksi Sandiaga Uno hadapi demonstran hingga penggerebekan rumah Wakil Ketua DPRD Bali. Apa yang ditemukan pihak berwajib di sana?
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news
Merdeka News Maker - Sandiaga Uno hingga Komang Swastika • Mereka yang jadi sosok utama pemberitaan di merdeka.com selama pekan pertama November 2017, mulai dari reaksi Sandiaga Uno hadapi demonstran hingga penggerebekan rumah Wakil Ketua DPRD Bali. Apa yang ditemukan pihak berwajib di sana? • #Merdeka60  #Videomerdeka  #MDKVideo  #video  #mdk  #newsmaker  #merdeka  #update  #news 
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
TAG KAWAN ANDA DAN ANDA BERPELUANG MENANG GIVEAWAYS KASUT FREE💕
.
Memang bergaya player bolasepak ni sorang. Tak perlu pakai loafer untuk nampak cool. Cukup je stan smith white green ni jadi pilihan hati. Pilihan hati anda bagai mana?😘
—————————————————
75sm, 80ss (PREMIUM GRED)
36-45 euro size 💐
.
. .
.

#sayajualkasut #sneakersmurah #MERDEKA60 #fashion #kasutmurah #adidasnmd #sneakers #flyknitsmurah #flyknits #flyknitsracer #nikestrip #adidasmalaysia #iniki #adidasiniki #rosherun #yezzy #pirate #zebra #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #kasutmurahonline #shoesmalaysia #kasutmurahonline #kasutmurahreadystock #trustedseller #trustedsellermalaysia #uitm #dropshipkasut #bazarmalaysia #sneakersmurah
TAG KAWAN ANDA DAN ANDA BERPELUANG MENANG GIVEAWAYS KASUT FREE💕 . Memang bergaya player bolasepak ni sorang. Tak perlu pakai loafer untuk nampak cool. Cukup je stan smith white green ni jadi pilihan hati. Pilihan hati anda bagai mana?😘 ————————————————— 75sm, 80ss (PREMIUM GRED) 36-45 euro size 💐 . . . . #sayajualkasut  #sneakersmurah  #MERDEKA60  #fashion  #kasutmurah  #adidasnmd  #sneakers  #flyknitsmurah  #flyknits  #flyknitsracer  #nikestrip  #adidasmalaysia  #iniki  #adidasiniki  #rosherun  #yezzy  #pirate  #zebra  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #kasutmurahonline  #shoesmalaysia  #kasutmurahonline  #kasutmurahreadystock  #trustedseller  #trustedsellermalaysia  #uitm  #dropshipkasut  #bazarmalaysia  #sneakersmurah 
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!!
Omg guysssss Murah sangat ni!! .
Harga Terbaru
25pcs ➡️ RM18
40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)*
50pcs ➡️ RM38
.
30pcs➡️ RM28
40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)*
50pcs➡️ RM48
.
 Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! .
Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘
.
Ws:011-19907021#polaroid #stickermurah #stickermalaysia #polaroidmurah #polaroidborong #inspiredpolaroid #rayahaji #merdekaraya #giveaway #giveawaymalaysia #neelofa #alifaziz #bella #photography #artpaper #malaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #upsi #uitm #aidiladha #merdeka60 #polaroidmurah #uitmseriiskandar #polaroidfree #freepostagemalaysia #servisprintgambar #serviscucigambarmurah #birthdaygift #hiasanpolaroid #tumblrmalaysia
Polaroid Murah kembali lagi!! Kini dengan promosi terbaru!! 🙀❤️ 25pcs Polaroid ➡️ RM18 SAHAJA!! Omg guysssss Murah sangat ni!! . Harga Terbaru 25pcs ➡️ RM18 40pcs ➡️ RM28 *(Bersaiz biasa)* 50pcs ➡️ RM38 . 30pcs➡️ RM28 40pcs➡️ RM38 *(Bersaiz besar)* 50pcs➡️ RM48 . Korang!! Boleh letak background cantik2 tau!! Takkan nk warna putih ke kan bosan la kan. Up to you nk background warna apa, bercorak ke apa!! Hehe PM cepat!! . Cepat order sekarang untuk hadiah freegift kepada 10 customer terawal!!! 😘 . Ws:011-19907021#polaroid  #stickermurah  #stickermalaysia  #polaroidmurah  #polaroidborong  #inspiredpolaroid  #rayahaji  #merdekaraya  #giveaway  #giveawaymalaysia  #neelofa  #alifaziz  #bella  #photography  #artpaper  #malaysia  #dropshipneeded  #dropshipwanted  #upsi  #uitm  #aidiladha  #merdeka60  #polaroidmurah  #uitmseriiskandar  #polaroidfree  #freepostagemalaysia  #servisprintgambar  #serviscucigambarmurah  #birthdaygift  #hiasanpolaroid  #tumblrmalaysia 
Merdeka Update - Hotel Alexis Tak Lagi Eksis
•
Hotel Alexis akhirnya ditutup hingga heboh cadangan migas indonesia lebihi arab saudi.
•
#Merdeka60 #Videomerdeka #MDKVideo #video #mdk #newsmaker #merdeka #update #news