an online Instagram web viewer

#minimalstyle medias

Photos

Are you ready for summer? 🌴💕🎉
พร้อมส่ง! Mini heart designed by @spaceodyssey.bkk ราคาคู่ละ190 บาท มีทั้งหมด9สี ✨✨ สนใจสอบถามเพิ่มเติมได้ค่ะ line: 0814019899 
#fashion #makeup #party #korea #preorder #lookbook  #dress  #stylenanda #zara #zarathailand #zaradress #topshop #lynaround #sossenseofstyle #sossiamsoi6  #sephora #sephorathailand  #earring #vintage #minimalist #minimalism #minimalstyle
Are you ready for summer? 🌴💕🎉 พร้อมส่ง! Mini heart designed by @spaceodyssey.bkk ราคาคู่ละ190 บาท มีทั้งหมด9สี ✨✨ สนใจสอบถามเพิ่มเติมได้ค่ะ line: 0814019899 #fashion  #makeup  #party  #korea  #preorder  #lookbook  #dress  #stylenanda  #zara  #zarathailand  #zaradress  #topshop  #lynaround  #sossenseofstyle  #sossiamsoi6  #sephora  #sephorathailand  #earring  #vintage  #minimalist  #minimalism  #minimalstyle 
Доброе утро, мир!
Мы с Бени уже успели погулять, покушать, поругаться и побеситься🐶🤪🤪
Люблю такое начало дня♥️
Доброе утро, мир! Мы с Бени уже успели погулять, покушать, поругаться и побеситься🐶🤪🤪 Люблю такое начало дня♥️
Koniecznie zajrzyjcie do sklepu online i zakładki outlet 🔝 znajdziecie w niej ostatnie perełki tańsze o 70%!! 💥👌🏻 dorzuciliśmy kilka rzeczy i rozmiarów 🙌🏻
_____________________________________
#ootd #clothes #clothing #madeinpoland #madeinlove #flawless #poland #polska #flawlessfamily #family #boy #girl #woman #man #mother #father #kids #fstore #warszawa #wilanów #warsaw #winter #wintervibes #winteroutfit #winteriscomming #newcollection #minimalism #minimalstyle
Koniecznie zajrzyjcie do sklepu online i zakładki outlet 🔝 znajdziecie w niej ostatnie perełki tańsze o 70%!! 💥👌🏻 dorzuciliśmy kilka rzeczy i rozmiarów 🙌🏻 _____________________________________ #ootd  #clothes  #clothing  #madeinpoland  #madeinlove  #flawless  #poland  #polska  #flawlessfamily  #family  #boy  #girl  #woman  #man  #mother  #father  #kids  #fstore  #warszawa  #wilanów  #warsaw  #winter  #wintervibes  #winteroutfit  #winteriscomming  #newcollection  #minimalism  #minimalstyle 
Blue tones [📷 @t_muggle]
Blue tones [📷 @t_muggle]
#DailyVerticalVlog
@Samsung_ID
#GalaxyJPro #MoreThanSelfie
by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung*

part 4 "Sampai Jumpa" 
Dari Part 1, 2, 3 gue ngevlog memaparkan aktifitas gue saat mendaki dan sampai juga di Part ke 4 ini saatnya gue mau udahin dulu #DailyVerticalVlog aktifitas gue saat gue mendaki di sebuah bukit rahasia. "Yang Gue Petik disetiap perjalanan gue adalah gimana kita ngebangun cerita perjalanan menjadi sesuatu yang berkesan bukan sekedar melihat sebuah tempat tapi cerita dibalik perjalanan itu sendiri dan ini gue abadikan dalam #DailyVerticalVlog @Samsung_ID" *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. 
Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER di rumah aja hahahah.

Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂

Next time semoga #DailyVerticalVlog gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
#DailyVerticalVlog  @Samsung_ID #GalaxyJPro  #MoreThanSelfie  by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung* part 4 "Sampai Jumpa" Dari Part 1, 2, 3 gue ngevlog memaparkan aktifitas gue saat mendaki dan sampai juga di Part ke 4 ini saatnya gue mau udahin dulu #DailyVerticalVlog  aktifitas gue saat gue mendaki di sebuah bukit rahasia. "Yang Gue Petik disetiap perjalanan gue adalah gimana kita ngebangun cerita perjalanan menjadi sesuatu yang berkesan bukan sekedar melihat sebuah tempat tapi cerita dibalik perjalanan itu sendiri dan ini gue abadikan dalam #DailyVerticalVlog  @Samsung_ID" *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER  di rumah aja hahahah. Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog  kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂 Next time semoga #DailyVerticalVlog  gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
✨Le Master Blue✨
Piece majeure de la Collection « First »
Disponible sur le site et soldée 😉
(Link in bio) 
#wearfacee #overcoat #madeinlyon .
📸: @cflgroupmedia
✨Le Master Blue✨ Piece majeure de la Collection « First » Disponible sur le site et soldée 😉 (Link in bio) #wearfacee  #overcoat  #madeinlyon  . 📸: @cflgroupmedia
Long vintage boyfriend blazer 🖤
Long vintage boyfriend blazer 🖤
#DailyVerticalVlog
@Samsung_ID
#GalaxyJPro #MoreThanSelfie
by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung*

part 3 "Sabar Sabar Mas" 
Ditrip kali ini gue lagi mau buat konsep motret makanan dibantu koki seadanya @_dinamentari_ dengan nuansa alam dibuat sesederhana mungkin yang mengandung banyak Vitamin A hingga Z kata @_dinamentari. *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. 
Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER di rumah aja hahahah.

Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂

Next time semoga #DailyVerticalVlog gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
#DailyVerticalVlog  @Samsung_ID #GalaxyJPro  #MoreThanSelfie  by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung* part 3 "Sabar Sabar Mas" Ditrip kali ini gue lagi mau buat konsep motret makanan dibantu koki seadanya @_dinamentari_ dengan nuansa alam dibuat sesederhana mungkin yang mengandung banyak Vitamin A hingga Z kata @_dinamentari. *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER  di rumah aja hahahah. Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog  kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂 Next time semoga #DailyVerticalVlog  gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
❤Minimal accessories❤
➡Coppia di orecchini perno a sfera e ciondolo crocetta. (Vari pezzi disponibili) 😏
➡Per informazioni: Direct 💌
#orecchini #earrings #minimalstyle #mystyle #crocetta #minimalaccessories #accessori #fattoamano #handmadebijoux #bigiotteria #instafashion #instagirls #instajewelry #jewelrygram #fashiongram #instagrammers #handmadewithlove #glamour #girls #amazing #cosebelle #dettagli #detailsoftheday #minimalearrings #like4like #followme #igersitalia
❤Minimal accessories❤ ➡Coppia di orecchini perno a sfera e ciondolo crocetta. (Vari pezzi disponibili) 😏 ➡Per informazioni: Direct 💌 #orecchini  #earrings  #minimalstyle  #mystyle  #crocetta  #minimalaccessories  #accessori  #fattoamano  #handmadebijoux  #bigiotteria  #instafashion  #instagirls  #instajewelry  #jewelrygram  #fashiongram  #instagrammers  #handmadewithlove  #glamour  #girls  #amazing  #cosebelle  #dettagli  #detailsoftheday  #minimalearrings  #like4like  #followme  #igersitalia 
#DailyVerticalVlog
@Samsung_ID
#GalaxyJPro #MoreThanSelfie
by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung*

part 2 "Niat, Berusaha, Berdoa" 
Ngetrip ala ala memotivasi untuk menyakinkan diri kalian disaat ingin mendaki atau mencapai sebuah hasil yang kece adalah niat, berusaha dan berdoa. (PUNCAK ADALAH BONUS) *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. 
Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER di rumah aja hahahah.

Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂

Next time semoga #DailyVerticalVlog gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
#DailyVerticalVlog  @Samsung_ID #GalaxyJPro  #MoreThanSelfie  by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung* part 2 "Niat, Berusaha, Berdoa" Ngetrip ala ala memotivasi untuk menyakinkan diri kalian disaat ingin mendaki atau mencapai sebuah hasil yang kece adalah niat, berusaha dan berdoa. (PUNCAK ADALAH BONUS) *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER  di rumah aja hahahah. Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog  kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂 Next time semoga #DailyVerticalVlog  gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part1, Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
Awakening slowly from the January blues. Planning for a new series of bags. 
#yellow
Awakening slowly from the January blues. Planning for a new series of bags. #yellow 
เสื้อแขนอัดพรีท ทรงแขนบอลลูน รุ่นนี้ผ้าดีมาก หรูเกิน💯 คอตั้งแต่งพรีท ปลายแขนจั้มยืด ด้านหลังแต่งกระดุมวาวใส บอกต่อเลยคะต้องมี 🎯Detail Size🎯
Freesize: อก-46” ยาว24”

2 สี: ขาว ดำ

ราคา 650฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
เสื้อแขนอัดพรีท ทรงแขนบอลลูน รุ่นนี้ผ้าดีมาก หรูเกิน💯 คอตั้งแต่งพรีท ปลายแขนจั้มยืด ด้านหลังแต่งกระดุมวาวใส บอกต่อเลยคะต้องมี 🎯Detail Size🎯 Freesize: อก-46” ยาว24” 2 สี: ขาว ดำ ราคา 650฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
💥💥 Re-stock 💥💥 คือมันเป็นอะไรที่ปังมาก ใครไม่มีคือพลาดสุดๆค่า ตัวนาฬิกาทำมาจากstainless (กันน้ำ) สายเป็นหนังวัวปั้มลายจระเข้ หรูหราในราคาหลักร้อยค่า 
ONLY 950 FREE EMS .
Line: @psh4946h
💥💥 Re-stock 💥💥 คือมันเป็นอะไรที่ปังมาก ใครไม่มีคือพลาดสุดๆค่า ตัวนาฬิกาทำมาจากstainless (กันน้ำ) สายเป็นหนังวัวปั้มลายจระเข้ หรูหราในราคาหลักร้อยค่า ONLY 950 FREE EMS . Line: @psh4946h
#DailyVerticalVlog
@Samsung_ID
#GalaxyJPro #MoreThanSelfie
by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung*

part 1 "Hola"

ceritanya ini trip ala ala ke-4 dan #DailyVerticalVlog ke-2 gue bareng si doi @_dinamentari_ di Sumatera Utara. Coba Tebak apa yang nggak sabar gue tunjukin ke kalian didalam #DailyVerticalVlog yang super kece badai menurut gue hahah. *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. 
Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER di rumah aja hahahah.

Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂

Next time semoga #DailyVerticalVlog gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
#DailyVerticalVlog  @Samsung_ID #GalaxyJPro  #MoreThanSelfie  by @_bintangaries_ with @_dinamentari_ >> Edisi 02 TRIP ALA ALA Bukit bukan Gunung* part 1 "Hola" ceritanya ini trip ala ala ke-4 dan #DailyVerticalVlog  ke-2 gue bareng si doi @_dinamentari_ di Sumatera Utara. Coba Tebak apa yang nggak sabar gue tunjukin ke kalian didalam #DailyVerticalVlog  yang super kece badai menurut gue hahah. *btw ini bukit bukan gunung tapi tempatnya kece banget deh dan rekomendasi banget buat kalian yang suka nikmati keindahan alam apalagi yang suka golden moment kayak sunrise ataupun sunset. Lokasinya masih di Sumatera Utara dari Bukit ini kalian bisa melihat panorama luar biasa dari Danau Toba. Gue sengaja ngerahasiain lokasinya biar buat kalian semua penasaran dan mau gerak untuk cari tahu dan explore keindahan Indonesia ketimbang #MAGER  di rumah aja hahahah. Buat yang penasaran langsung otw dan explore, manatau aja nemu yang kayak beginian atau bahkan lebih kece terus bikin dan bagikan #DailyVerticalVlog  kalian biar yang lain jadi tahu aktifitas keseharian kalian atau yang lain juga jadi tahu kalau banyak hal kece yang bisa dilakuin guys 😂 Next time semoga #DailyVerticalVlog  gue makin kece yups guys 🙏🏻 Jangan lupa nonton Video Part 2, Part 3 dan Part 4 juganya guys
How fit are u? Calling all barefoot trainers, We urge you to try our latest minimal training shoes. #yoga#style#training#indoortraining#hometraining#pilatesreformer#newtech#minimalstyle#shoes#squat#dealift#barefoot#barefoottraining#stability#balance#legtraining#power#fit#fitness#gymshoes#gym
💥CH EARRING 💥 ของใหม่มาอีกเเล้วค่า คือนางดีงามมากๆ ทำมาจากเงิน S925 นะคะ ขนาดกำลังพอดี ใครเจาะหูหลายรู คือพลาดไม่ได้ค่ะ เพราะใส่แล้วน่ารักเวอร์ 
ONLY 350฿ .
Line: @psh4946h
💥CH EARRING 💥 ของใหม่มาอีกเเล้วค่า คือนางดีงามมากๆ ทำมาจากเงิน S925 นะคะ ขนาดกำลังพอดี ใครเจาะหูหลายรู คือพลาดไม่ได้ค่ะ เพราะใส่แล้วน่ารักเวอร์ ONLY 350฿ . Line: @psh4946h
(แมว)(แมว)แมวเหมียว Cuty(แมว)(แมว)

เชิ้ตแขนยาว ลายน้องเหมียว สีสันสลับลายน่ารักมากก งานผ้านิ่มใส่สบาย 🎯Detail Size🎯
อก-46” ยาว25”

2 สี: ขาว ชมพู

ราคา 490฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
(แมว)(แมว)แมวเหมียว Cuty(แมว)(แมว) เชิ้ตแขนยาว ลายน้องเหมียว สีสันสลับลายน่ารักมากก งานผ้านิ่มใส่สบาย 🎯Detail Size🎯 อก-46” ยาว25” 2 สี: ขาว ชมพู ราคา 490฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
My style tips for wearing your gym kit all day is now on the blog .... as I am sat here in my leggings and hoodie (Again! With no intention of going to a gym .... just maybe a little dog walk 🐾) #outfitoftheday
.
. .
.
. .

#minimalstyle #styleinspo #fashionmumof40 #dresslikeamum #styleblog #personalstyle #keepitsimple #streetstyle #realmumstyle #blogger #fashionblogger #stylegram #agelessstyle #fashiongram #metoday #wiwt #ootd #ootdshare #chanellover #gymwear
My style tips for wearing your gym kit all day is now on the blog .... as I am sat here in my leggings and hoodie (Again! With no intention of going to a gym .... just maybe a little dog walk 🐾) #outfitoftheday  . . . . . . #minimalstyle  #styleinspo  #fashionmumof40  #dresslikeamum  #styleblog  #personalstyle  #keepitsimple  #streetstyle  #realmumstyle  #blogger  #fashionblogger  #stylegram  #agelessstyle  #fashiongram  #metoday  #wiwt  #ootd  #ootdshare  #chanellover  #gymwear 
พร้อมส่งทุกวงนะคะ🖤
Moody white 350
V-shape 300
Moody black 350
.
Line: @psh4946h
พร้อมส่งทุกวงนะคะ🖤 Moody white 350 V-shape 300 Moody black 350 . Line: @psh4946h
💋Mini Dress💋
เดรสไหมพรม ปกเชิ้ตแต่งกระดุมสีทองคู่ ด้านหน้า ผ้าใส่สบาย เนื้อผ้ายืดเยอะคะ 🎯Detail Size🎯
อก32-38" ยาว31"
2 สี : น้ำตาล ครีม 
500฿
♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
💋Mini Dress💋 เดรสไหมพรม ปกเชิ้ตแต่งกระดุมสีทองคู่ ด้านหน้า ผ้าใส่สบาย เนื้อผ้ายืดเยอะคะ 🎯Detail Size🎯 อก32-38" ยาว31" 2 สี : น้ำตาล ครีม 500฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
Univ Uniform 👩🏻‍🎓 Next week I’m probably gonna start wearing sweatpants and sweaters 😅 #jiniinmittweida #sachsen #mittweida
Grey wool kimono coat
Grey wool kimono coat
Grey wool kimono coat
Grey wool kimono coat
ปัง ปัง ปัง ปังมากค่าาา 💥💥💥
มันดีงามจริงๆค่า มีติดตัวไว้มันดีจิงๆๆ 
Lock ch bracelet ยาว 17 cm เหมาะสำหรับคนข้อมือ 14-16.5 cm. นะคะ 🖤lock ch bracelet 490
🖤ch bracelet 420
🖤tiny ch ring 350
🖤big ch ring 350
.
Line : @psh4946h
ปัง ปัง ปัง ปังมากค่าาา 💥💥💥 มันดีงามจริงๆค่า มีติดตัวไว้มันดีจิงๆๆ Lock ch bracelet ยาว 17 cm เหมาะสำหรับคนข้อมือ 14-16.5 cm. นะคะ 🖤lock ch bracelet 490 🖤ch bracelet 420 🖤tiny ch ring 350 🖤big ch ring 350 . Line : @psh4946h
Shirts for every season and every occasion. We have you covered.
Shirts for every season and every occasion. We have you covered.
As worn in our previous image, our C - BLK spectacle frame is a unisex round style. An ideal frame shape for those with angular and defined facial features. The rounded nature of the C model works well to balance strong jawlines and angular bone structures. Head over to our online store to browse this versatile frame model.
.
As worn in our previous image, our C - BLK spectacle frame is a unisex round style. An ideal frame shape for those with angular and defined facial features. The rounded nature of the C model works well to balance strong jawlines and angular bone structures. Head over to our online store to browse this versatile frame model. .
Lit a candle, went for a run, rearranging curios - slowly coming back to life▪️◾◼️ #jetlagged #minimalstyle
Lit a candle, went for a run, rearranging curios - slowly coming back to life▪️◾◼️ #jetlagged  #minimalstyle 
♥️New So Very hot♥️ รุ่นแซ่บ!! ตัวจี๊ดมาแล้วจร้า เสื้อแขนยาวผ้ายืด แต่งผ้าซีทรูคาดอก ทรงสวยเริ่ด แมทกับอะไรก็เก๋ไก๋มีสไตล์ 🎯Detail Size🎯
อก-38” ยาว20”

2 สี: ดำ ชมพู

ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
♥️New So Very hot♥️ รุ่นแซ่บ!! ตัวจี๊ดมาแล้วจร้า เสื้อแขนยาวผ้ายืด แต่งผ้าซีทรูคาดอก ทรงสวยเริ่ด แมทกับอะไรก็เก๋ไก๋มีสไตล์ 🎯Detail Size🎯 อก-38” ยาว20” 2 สี: ดำ ชมพู ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
🎉New Style🎉

กางเกงสกินนี่ผ้ายืดอย่างดี สวยเกิน 💯ด้วยดีไซค์ขอบเอวมาพร้อมแต่งห่วงสีทอง ไฮ หรู ดูดีมากกก ใส่แมทกับอะไรก็ปังจร้าาา งานซิปหลัง เก็บทรงสวยจริง ชนะเริสคร้าาา 🎯Detail Size🎯
S M 
S: เอวยืด24-28” สะโพกยืด-36” 
M:เอวยืด25-29” สะโพกยืด-38”
ยาว37”

ราคา 550฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
🎉New Style🎉 กางเกงสกินนี่ผ้ายืดอย่างดี สวยเกิน 💯ด้วยดีไซค์ขอบเอวมาพร้อมแต่งห่วงสีทอง ไฮ หรู ดูดีมากกก ใส่แมทกับอะไรก็ปังจร้าาา งานซิปหลัง เก็บทรงสวยจริง ชนะเริสคร้าาา 🎯Detail Size🎯 S M S: เอวยืด24-28” สะโพกยืด-36” M:เอวยืด25-29” สะโพกยืด-38” ยาว37” ราคา 550฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯
Freesize : อก-40” ยาว26”

3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ

ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯 Freesize : อก-40” ยาว26” 3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯
Freesize : อก-40” ยาว26”

3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ

ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯 Freesize : อก-40” ยาว26” 3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯
Freesize : อก-40” ยาว26”

3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ

ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
‼️เสื้อยืดคอกลม สีหลัง‼️ เนื้อผ้าวาวลื่น ทรงแขนยาวเปิดหลังลึก งานนี้ห้ามพลาดเลยคร้าาา ไม่มีไม่ได้แล้วนะยู้วววว 🎯Detail Size🎯 Freesize : อก-40” ยาว26” 3 สี: ส้มอิฐ น้ำตาล ดำ ราคา 440฿ ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
Rincones que ganan una nueva vida con tonos neutros y el verde de las plantas. 🌿 Alfombra #Beniouarain con un 33% de #Descuento 💝 #Sukhi viernes 😍
.
.
.
.
Foto by @houseofsixinteriors
Rincones que ganan una nueva vida con tonos neutros y el verde de las plantas. 🌿 Alfombra #Beniouarain  con un 33% de #Descuento  💝 #Sukhi  viernes 😍 . . . . Foto by @houseofsixinteriors
New to day by KLOSET 
Type : Mini dress

Fabric : Skinny+Spandex

Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า

Color : Black / White / Blue / Red

Size :  Onesize
อก Free
เอว Free-28"
สะโพก Free-36"
ยาวไม่รวมสาย 27"

ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
New to day by KLOSET Type : Mini dress Fabric : Skinny+Spandex Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า Color : Black / White / Blue / Red Size : Onesize อก Free เอว Free-28" สะโพก Free-36" ยาวไม่รวมสาย 27" ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
New to day by KLOSET 
Type : Mini dress

Fabric : Skinny+Spandex

Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า

Color : Black / White / Blue / Red

Size :  Onesize
อก Free
เอว Free-28"
สะโพก Free-36"
ยาวไม่รวมสาย 27"

ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
New to day by KLOSET Type : Mini dress Fabric : Skinny+Spandex Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า Color : Black / White / Blue / Red Size : Onesize อก Free เอว Free-28" สะโพก Free-36" ยาวไม่รวมสาย 27" ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
New to day by KLOSET 
Type : Mini dress

Fabric : Skinny+Spandex

Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า

Color : Black / White / Blue / Red

Size :  Onesize
อก Free
เอว Free-28"
สะโพก Free-36"
ยาวไม่รวมสาย 27"

ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
New to day by KLOSET Type : Mini dress Fabric : Skinny+Spandex Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า Color : Black / White / Blue / Red Size : Onesize อก Free เอว Free-28" สะโพก Free-36" ยาวไม่รวมสาย 27" ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
New to day by KLOSET 
Type : Mini dress

Fabric : Skinny+Spandex

Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า

Color : Black / White / Blue / Red

Size :  Onesize
อก Free
เอว Free-28"
สะโพก Free-36"
ยาวไม่รวมสาย 27"

ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️
CF NO CC
ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ
สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion
🎄line@: @taradfashion
🎄Line: taradfashionshop
หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw
💳ยินดีรับบัตรเครดิต
✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน
✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿

#ยีนส์ #เสื้อผ้าแฟชั่น #งานป้าย #กางเกง #กระโปรง #เอี๊ยม #เดรส #minimalstyle #partyanimal #areeya #widelia #widelia@realonly #honeyme #muse #poonyisa #amolpa #lalabelle #thegallery #glamour&hop #glamclothes #vogue #mtd #merry #luxkary #kloset #karat #moneystore #factory #bellita #nittaya #ShopeeTH
New to day by KLOSET Type : Mini dress Fabric : Skinny+Spandex Detail : Mini dress สายเดี่ยว เว้าหลัง เซ็กซี่สุดๆๆไปเลยจ้า ชุดนี้แซ่บมากๆๆๆ ชุดนี้ ซิปหลัง เนื้อผ้า Skinny+Spandex ผ้าดีมาก สวยทรงรัดรูป ใส่ออกมาแล้วหุ่นดีสุดๆๆเลยจ้า งานตัดของทางร้านเองจ้า Color : Black / White / Blue / Red Size : Onesize อก Free เอว Free-28" สะโพก Free-36" ยาวไม่รวมสาย 27" ราคา 490.- ♥️♥️♥️♥️♥️ CF NO CC ส่งปณ.ทุกวัน จ.-อา. 🎈ฟรี ems ทุกรายการ สนใจสั่งซื้อ 🎄Inbox: m.me/taradfashion 🎄line@: @taradfashion 🎄Line: taradfashionshop หรือกดได้เลยจ้า 👉👉http://bit.ly/2kuZuxw 💳ยินดีรับบัตรเครดิต ✔ซื้อ 3ตัวขึ้นไปได้ราคาตัวแทน ✔โปรโมชั่นซื้อ 10ตัว ลดตัวถัดไป 100฿ #ย ีนส์ #เส ื้อผ้าแฟชั่น #งานป ้าย #กางเกง  #กระโปรง  #เอ ี๊ยม #เดรส  #minimalstyle  #partyanimal  #areeya  #widelia  #widelia @realonly #honeyme  #muse  #poonyisa  #amolpa  #lalabelle  #thegallery  #glamour &hop #glamclothes  #vogue  #mtd  #merry  #luxkary  #kloset  #karat  #moneystore  #factory  #bellita  #nittaya  #ShopeeTH 
Glassy bubbles are just potassium carbonate covered with a layer of glass, that breaks down when exposed to heat, releasing gas that remains trapped in the glass, forming bubbles.
.
#glassbubbles #industrialdesign #handmadevase #slowdesign #minimalstyle #visualcrush #seekthesemplicity #whiteaddict #minimalisticdesign ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1 bag, 3 color variations. Which one is your favourite?
📷Ataraxia Clutch by Meraki, available at utopiast.com
1 bag, 3 color variations. Which one is your favourite? 📷Ataraxia Clutch by Meraki, available at utopiast.com
F u r l a  Me t r o p o l i s
Un nouveau mini sac Furla dans mon dressing, noir, élégant, passe partout, un classic qu’il me fallait. Heureuse de l’avoir eu en réduction🤗! • | Sac : @furla #furlaminimetropolis | Furla, a brand that I appreciate very much. this bag must have I do not leave it anymore. Its size is perfect! | •

#furla #newbag #furlabag #bagaddict #accessoires #bag #furlamini #sac #purse #ootd #outfit #parisian #paris #details #happygirl #minimalove #minimalstyle #parisienne #parisiennestyle #parisianstyle #picoftheday #fashionpost #fashionblogger #minimalfashion #mode #stylediary #lifestyle #moodoftheday #fashionblogger
F u r l a Me t r o p o l i s Un nouveau mini sac Furla dans mon dressing, noir, élégant, passe partout, un classic qu’il me fallait. Heureuse de l’avoir eu en réduction🤗! • | Sac : @furla #furlaminimetropolis  | Furla, a brand that I appreciate very much. this bag must have I do not leave it anymore. Its size is perfect! | • #furla  #newbag  #furlabag  #bagaddict  #accessoires  #bag  #furlamini  #sac  #purse  #ootd  #outfit  #parisian  #paris  #details  #happygirl  #minimalove  #minimalstyle  #parisienne  #parisiennestyle  #parisianstyle  #picoftheday  #fashionpost  #fashionblogger  #minimalfashion  #mode  #stylediary  #lifestyle  #moodoftheday  #fashionblogger 
Kada me muz fotka, lupom me trazite na fotki. Kada se sama slikam, obezglavim se, sreca te je bezglavost drustveno pozeljna pojava, nekada neophodna za prezivljavanje🙈🙈. PS. Instagram i ja od danas na Vi😉
☆
☆
☆
#enjoythelife#enjoythemoments#lifemoments#instablog#instablogger#instagramblogger#instadaily#instadiary#instalover#happylife#slowlife#lifestyle#mobilephotography#picofday#casualstyle#minimalstyle#visualstoryteller#livebeautifully#ripedjeans#jeans#fashionmoment#casualfashion#cardigan#everydayfashion#simplystyle#simplylife
Kada me muz fotka, lupom me trazite na fotki. Kada se sama slikam, obezglavim se, sreca te je bezglavost drustveno pozeljna pojava, nekada neophodna za prezivljavanje🙈🙈. PS. Instagram i ja od danas na Vi😉 ☆ ☆ ☆ #enjoythelife #enjoythemoments #lifemoments #instablog #instablogger #instagramblogger #instadaily #instadiary #instalover #happylife #slowlife #lifestyle #mobilephotography #picofday #casualstyle #minimalstyle #visualstoryteller #livebeautifully #ripedjeans #jeans #fashionmoment #casualfashion #cardigan #everydayfashion #simplystyle #simplylife 
Handmade concrete earrings collection Darling is made of 100% hypoallergenic materials.✔ It's made especially for those who have sensitive ears.🙉 And even if they are made of pure concrete their weight is just about 0,5 grams!✔ www.kjconcrete.etsy.com

#kjconcrete #concreteearrings #concretejewelry #hypoallergenicearrings #earringsoftheday #valentine #valentinesgift #valentines #valentines2018 #etsygifts #etsygiftforher #giftforher #etsyjewelry #etsyearrings #archilove #archi #architects #femine #minimal #mnml #minimalove #minimalstyle #geometric #makersgonnamake #makersmovement #igslovenia #handmadeinslovenia
Handmade concrete earrings collection Darling is made of 100% hypoallergenic materials.✔ It's made especially for those who have sensitive ears.🙉 And even if they are made of pure concrete their weight is just about 0,5 grams!✔ www.kjconcrete.etsy.com #kjconcrete  #concreteearrings  #concretejewelry  #hypoallergenicearrings  #earringsoftheday  #valentine  #valentinesgift  #valentines  #valentines2018  #etsygifts  #etsygiftforher  #giftforher  #etsyjewelry  #etsyearrings  #archilove  #archi  #architects  #femine  #minimal  #mnml  #minimalove  #minimalstyle  #geometric  #makersgonnamake  #makersmovement  #igslovenia  #handmadeinslovenia 
Lovieeeee! 💑
Lovieeeee! 💑
Simple things handmade and unique that bring that little bit of joy when you use them.  Find out a little more about where these came from on the blog this morning, Handcrafted by women for women, intrigued yet?
.
.
#emmaandlouiseuk #wintermoments #hellojanuary #cornersofmyhome #simplethingsmadebeautiful #thesimpleeveryday #ofsimplethings #ofquietmoments #theslowcollective #cornersofmyworld #nestandflourish #mybeautifulsimplicity #nestandthrive #slowlived #aconsideredhome  #beautyinsimplicity #cherishandrelish #bevisuallyinspired #minimalstyle #smallmomentsofcalm #myhappyviews #momentsofmine
Simple things handmade and unique that bring that little bit of joy when you use them. Find out a little more about where these came from on the blog this morning, Handcrafted by women for women, intrigued yet? . . #emmaandlouiseuk  #wintermoments  #hellojanuary  #cornersofmyhome  #simplethingsmadebeautiful  #thesimpleeveryday  #ofsimplethings  #ofquietmoments  #theslowcollective  #cornersofmyworld  #nestandflourish  #mybeautifulsimplicity  #nestandthrive  #slowlived  #aconsideredhome  #beautyinsimplicity  #cherishandrelish  #bevisuallyinspired  #minimalstyle  #smallmomentsofcalm  #myhappyviews  #momentsofmine 
The soft and warm alpaca beanie is my favorite
The soft and warm alpaca beanie is my favorite
Just realized I haven’t done the rain and dust protector spray for Porselli shoe care so I will post it on my Story later. Plus, the difference between Porselli and Repetto.
・
一番大事な靴のメンテ、雨プロテクタースプレーをかけるのを忘れていたので後ほどストーリーに載せようかと。また、レペットとの違いについて。ポルセリ2日目。履き心地、抜群です。
・
coat #commeca | knit #auralee | belt #uniqlo | jeans #agjeans | boots #sartore | bag #celine
Just realized I haven’t done the rain and dust protector spray for Porselli shoe care so I will post it on my Story later. Plus, the difference between Porselli and Repetto. ・ 一番大事な靴のメンテ、雨プロテクタースプレーをかけるのを忘れていたので後ほどストーリーに載せようかと。また、レペットとの違いについて。ポルセリ2日目。履き心地、抜群です。 ・ coat #commeca  | knit #auralee  | belt #uniqlo  | jeans #agjeans  | boots #sartore  | bag #celine 
Ajustándome éste cinturón 🤷🏻‍♀️ #mystyle #inspire
By the talented @fredericforest
By the talented @fredericforest
www.idc.rs  GUBI - BEETLE LOUNGE CHAIR  Designed by GamFratesi + BL6 WALL LAMP Designed by Robert Dudley Best + MODERN LINE SOFA  Designed by Greta M. Grossman + TS CONSOLE, BLACK BASE Designed by GamFratesi #danskinamestaj #danskidizajn #homedesign #homeofficedecor #livingroom #furniture #scandinaviandesign #scandinavianfurniture #minimalstyle #luxuryfurniture #luxurydesign #instagram
Vintage shirt silk material perfect blue fits oversized s-xl. 40$ + shipping. Dm to buy.
Vintage shirt silk material perfect blue fits oversized s-xl. 40$ + shipping. Dm to buy.
It's time for #winter10x10! For this challenge, I picked some of my new (all thrifted except the black ankle boots) pieces and some old favorites. I decided to go with a neutral color palette and add the metallic slip-on dress to spice things up a bit (I originally bought it as a joke for my friend's theme party, but it turned out to be kinda okay 😅)! The items are as follows:
1. Brown ankle boots
2. Black ankle boots
3. Embroidered shirt
4. Grey turtleneck
5. Navy mock neck T-shirt 
6. Cropped black sweater
7. Metallic blue slip-on dress
8. Relaxed boyfriend jeans
9. Black velvet trousers
10. Black velvet blazer

P.s. I will be posting the first outfit later today! 💎
#stylebee10x10 #10x10friends
It's time for #winter10x10 ! For this challenge, I picked some of my new (all thrifted except the black ankle boots) pieces and some old favorites. I decided to go with a neutral color palette and add the metallic slip-on dress to spice things up a bit (I originally bought it as a joke for my friend's theme party, but it turned out to be kinda okay 😅)! The items are as follows: 1. Brown ankle boots 2. Black ankle boots 3. Embroidered shirt 4. Grey turtleneck 5. Navy mock neck T-shirt 6. Cropped black sweater 7. Metallic blue slip-on dress 8. Relaxed boyfriend jeans 9. Black velvet trousers 10. Black velvet blazer P.s. I will be posting the first outfit later today! 💎 #stylebee10x10  #10x10friends 
Adding a bit of texture to my wardrobe with my new corduroy shirt. Shirt link in bio.
@newlook_men
-
-
-
Shirt: 562434916
T-shirt: 548543710
Trousers: 3815862
Scarf: 5422480
#thisisnewlook #ad
Adding a bit of texture to my wardrobe with my new corduroy shirt. Shirt link in bio. @newlook_men - - - Shirt: 562434916 T-shirt: 548543710 Trousers: 3815862 Scarf: 5422480 #thisisnewlook  #ad 
Blazer 🌸🌺🌼
เนื้อผ้าอัดกาวอย่างดี ใส่ทำงาน หรือเที่ยวก็ได้ ดูแพงไปอีก😍 
#minimalstyle #style #styles #street #streetstyle #fashion #handmade #jeansstyle #denim #cotton #linin #nice #chic #chill #ideas #fashion #design #fashiondesign #lovedesign #streetlook #streetfashion #streetchic #buabunshop
Vintage Levi's 501 28x32 straight fit 68$ + shipping. Dm to buy.
Vintage Levi's 501 28x32 straight fit 68$ + shipping. Dm to buy.
✨ แอบกระซิบถึงโปรลับ ราคาพิเศษ... ซึ่งโปรลับนี้มีอยู่ใน Line@ เท่านั้น 😱 อยากรู้แอดไปถามได้เลยที่ @phyajewelry (มี@) โปรลับมีจำนวนจำกัดนะคะ ไม่อยากพลาด อย่ารอช้า... ❤️
.
.
.
.
ยินดีรับบัตรเครดิต
.
🛍หรือสั่งซื้อออนไลน์ผ่าน Official Store ได้ที่
>> Inbox Fanpage: m.me/phyajewelry
>> Line: @phyajewelry (มี @)
>> IG: phya_jewelry
>> Website : www.phyajewelry.com
.
#silver925 #swarovski #minimalcharm #minimalstyle #phyajewelry #charmbracelet #thailand #gift #anniversary #moment #lucky #pendant #earring #necklace #bracelet
✨ แอบกระซิบถึงโปรลับ ราคาพิเศษ... ซึ่งโปรลับนี้มีอยู่ใน Line@ เท่านั้น 😱 อยากรู้แอดไปถามได้เลยที่ @phyajewelry (มี@) โปรลับมีจำนวนจำกัดนะคะ ไม่อยากพลาด อย่ารอช้า... ❤️ . . . . ยินดีรับบัตรเครดิต . 🛍หรือสั่งซื้อออนไลน์ผ่าน Official Store ได้ที่ >> Inbox Fanpage: m.me/phyajewelry >> Line: @phyajewelry (มี @) >> IG: phya_jewelry >> Website : www.phyajewelry.com . #silver925  #swarovski  #minimalcharm  #minimalstyle  #phyajewelry  #charmbracelet  #thailand  #gift  #anniversary  #moment  #lucky  #pendant  #earring  #necklace  #bracelet 
It’s all about the details, right? 📷 @mycreativelook
It’s all about the details, right? 📷 @mycreativelook
Neutral Tone Stretchable Leggings are a staple on casual days. #SSUMJ
—
Wearing:
Neutral Tone Stretchable Leggings
Padded and Quilted Hooded Coat
Corrugated Platform Sole Slip-On Shoes
—
ssumj.com
Neutral Tone Stretchable Leggings are a staple on casual days. #SSUMJ  — Wearing: Neutral Tone Stretchable Leggings Padded and Quilted Hooded Coat Corrugated Platform Sole Slip-On Shoes — ssumj.com
💙
Screen T-Shirt review by lovely customer #ynpmminimal #ynpmminimalreview
#งานดี #ผ้านิ่ม #ใส่สบาย
FOREVER YOUNG
--------------------------------
size : S M L 
color : yellow, blue, red
price: 200 บาท
--------------------------------
ขนาดไซส์เสื้อยืด
ไซส์ S รอบอก 36" ยาว 26"
ไซส์ M รอบอก 38" ยาว 27"
ไซส์ L รอบอก 40" ยาว 28"
FOREVER YOUNG -------------------------------- size : S M L color : yellow, blue, red price: 200 บาท -------------------------------- ขนาดไซส์เสื้อยืด ไซส์ S รอบอก 36" ยาว 26" ไซส์ M รอบอก 38" ยาว 27" ไซส์ L รอบอก 40" ยาว 28"