an online Instagram web viewer

#miracleserum medias

Photos

DAPATKAN SEGERA...PROMOSI AKHIR TAHUN...KINI DENGAN HARGA ISTIMEWA .
.
1 KOTAK = RM75 / 2 KOTAK = RM140 / 3 KOTAK = RM195
.
.
JANGAN LEPASKAN PROMOSI ISTIMEWA INI....Kami menawarkan harga istimewa utk produk Miracle Serum iaitu hanya dengan RM75 sahaja dgn kadar penjimatan sehingga RM55 dari harga asal...Promosi sah utk bulan ini sahaja... .
.
#miracleserum #dhiaherbsmiracleserum #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serummurahmalaysia #promosi #antijerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitberjerawat #mylea #frecklesserummylea #elanishbeauty #foundationserum #acne
DAPATKAN SEGERA...PROMOSI AKHIR TAHUN...KINI DENGAN HARGA ISTIMEWA . . 1 KOTAK = RM75 / 2 KOTAK = RM140 / 3 KOTAK = RM195 . . JANGAN LEPASKAN PROMOSI ISTIMEWA INI....Kami menawarkan harga istimewa utk produk Miracle Serum iaitu hanya dengan RM75 sahaja dgn kadar penjimatan sehingga RM55 dari harga asal...Promosi sah utk bulan ini sahaja... . . #miracleserum  #dhiaherbsmiracleserum  #serumwajah  #serumjeragat  #serumjerawat  #serummurahmalaysia  #promosi  #antijerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitberjerawat  #mylea  #frecklesserummylea  #elanishbeauty  #foundationserum  #acne 
Dulu jerawat pasir, jerawat batu, jerawat batu karang dan segala jenis jerawat timbul 😂.. .
.
.
Sekarang tidak lagi.. SEGALA JENIS JERAWAT PUN SEGAN NK SINGGAH KAT MUKA lepas guna miracle serum ni.. .
.
.

Memang terbaik miracle serum ni.. Tak boleh move on dah dgn 😘MIRACLE SERUM 😍 .
.
. .
.

TUNGGU ape lagi? .
.
.

Miracle serum untuk kita-kita semua! 😆😆😘 .
.
.
DM @hqsfs_beauty or PM 017-6660794
.
.
.
.
#serum #miracleserum #miracle #likes #best # #photooftheday #love #likeforlike #beauty #beautiful #murah #borong #instagood #bazar #face #igers #beauty #basemakeup #makeup #flawless #syjual #sfsbeauty #love #face #serum #kosmetikori
Dulu jerawat pasir, jerawat batu, jerawat batu karang dan segala jenis jerawat timbul 😂.. . . . Sekarang tidak lagi.. SEGALA JENIS JERAWAT PUN SEGAN NK SINGGAH KAT MUKA lepas guna miracle serum ni.. . . . Memang terbaik miracle serum ni.. Tak boleh move on dah dgn 😘MIRACLE SERUM 😍 . . . . . TUNGGU ape lagi? . . . Miracle serum untuk kita-kita semua! 😆😆😘 . . . DM @hqsfs_beauty or PM 017-6660794 . . . . #serum  #miracleserum  #miracle  #likes  #best  # #photooftheday  #love  #likeforlike  #beauty  #beautiful  #murah  #borong  #instagood  #bazar  #face  #igers  #beauty  #basemakeup  #makeup  #flawless  #syjual  #sfsbeauty  #love  #face  #serum  #kosmetikori 
Nah lagi sekali sis jamu hampa gambaq sis😂😂bukan nak bangga ka apa..tapi nak share ngn hampa..dulu dgn la mcm mna..muka nih pernah ja breakout terok..ada ja lagi terok tapi xmaw la tnjuk..stg hampa tidoq xlena😂😂😂sereemmm bak hiangg👹👿👻👽😂😂sejak2 kenai dengan miracle serum nih..alhamdulillah muka dah xjadi macam dulu..kalau tak..dua tiga hari pnoh satu muka ha..bygkan kalau seminggu😢😢😭😭dah tu nak hilang parut tu bukan senang oiii..nak cantik kena la usaha..kena la sabaq..xmau la 2 3 hari pakai dah lawa..hat tu tunggu la 2 3mggu plak..hancusss😭😭😭dulu sis pengguna ja skrang sis dah jadi agent..sis berani sebab sis sendiri dah cuba..korang2 tuh xnak try ka..xkan nak tengok saja..berbaloi sangat xmahal pn taw😗🤗
#miracleserum #miracleserumdanielin #agentalorsetar #pendang
#jitra

Berminat meh whatsapp sis 0174843418 atau klik ja link kat bio xyah susah2 save no
Nah lagi sekali sis jamu hampa gambaq sis😂😂bukan nak bangga ka apa..tapi nak share ngn hampa..dulu dgn la mcm mna..muka nih pernah ja breakout terok..ada ja lagi terok tapi xmaw la tnjuk..stg hampa tidoq xlena😂😂😂sereemmm bak hiangg👹👿👻👽😂😂sejak2 kenai dengan miracle serum nih..alhamdulillah muka dah xjadi macam dulu..kalau tak..dua tiga hari pnoh satu muka ha..bygkan kalau seminggu😢😢😭😭dah tu nak hilang parut tu bukan senang oiii..nak cantik kena la usaha..kena la sabaq..xmau la 2 3 hari pakai dah lawa..hat tu tunggu la 2 3mggu plak..hancusss😭😭😭dulu sis pengguna ja skrang sis dah jadi agent..sis berani sebab sis sendiri dah cuba..korang2 tuh xnak try ka..xkan nak tengok saja..berbaloi sangat xmahal pn taw😗🤗 #miracleserum  #miracleserumdanielin  #agentalorsetar  #pendang  #jitra  Berminat meh whatsapp sis 0174843418 atau klik ja link kat bio xyah susah2 save no
Strong is beautiful. Get strong nails like @ygolsharifi  with Nailgrowth #MiracleSerum #StrengthIsGold
احصلي على أظافر طويلة مثل يلدا عند استخدامك Nailgrowth Miracle Serum #القوّة_الذهبيّة
Strong is beautiful. Get strong nails like @ygolsharifi with Nailgrowth #MiracleSerum  #StrengthIsGold  احصلي على أظافر طويلة مثل يلدا عند استخدامك Nailgrowth Miracle Serum #القو ّة_الذهبيّة
سيروم Nail Growth Miracle من سالي هانسن 🧡
.
.
سيروم علاجي من سالي هانسن ، يطول الاظافر ويقويها بنسبة ٥٩٪؜ .. فيه بايوتين والبايوتين معروف انه يطول الاظافر والشعر اذا اخذتيه ك حبوب .. غير انه يطول هو يعالج جفاف الجلد اللي حوالي الاظافر ف هالمنتج بالنسبة لي ٢ في ١ 🧡

ف حبيت اجربه .. صار لي أسبوع تقريبا وانا استخدمه وحبيت النتيجة 😍
.
.

الطول مااقدر أحكم عليه زين .. لانه بشكل عام أظافري تطول بشكل حلو الحمدلله
.
. 
بس اللي لاحظته نعومة الجلد 🧡🧡 ناعم ومترطب لفترة طويلة .. انا الجلد اللي حول الاظافر جاف ويقشر بسرعه مهما سويت .. بس هالسيروم عطاني اللي احبه ترطيب ونعومه فورية وتدوم لفترة 👍🏻🧡 .
.
.
السيروم عادي تقدرين تستخدمينه كل يوم واكثر من مره في اليوم .. يعني عادي تحطينه كل يوم وتصلين لانه سيروم عادي مو صبغ يحمي الاظافر وينقض الوضوء والصلاه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 .
.
.
السيروم موجود في كل المحلات اللي توفر ماركة سالي هانسن وسعره ٥٥ درهم 🧡 ...
@sallyhansenarabia #strengthisgold #sallyhansen #sallyhansenmiraclegrowth #القوة_الذهبية #miracleserum .
.
.

#cwh_bodycare .
.
.

#chat_with_hanan #dubailifestylebloggers #dubaibeautyblogger #dubaibeautybloggers #dubaibloggers #uaebloggers #uaeblogger #bbloggers #dubaipr #prdubai #dubaiblogger #مدونات_اماراتيات #مدونات #dubaimedia #uaelifestyleblogger #dubaibeauty #بلوقرز_خليجيات #emiratiblogger #بلوقر #بيوتي_بلوقر .....
سيروم Nail Growth Miracle من سالي هانسن 🧡 . . سيروم علاجي من سالي هانسن ، يطول الاظافر ويقويها بنسبة ٥٩٪؜ .. فيه بايوتين والبايوتين معروف انه يطول الاظافر والشعر اذا اخذتيه ك حبوب .. غير انه يطول هو يعالج جفاف الجلد اللي حوالي الاظافر ف هالمنتج بالنسبة لي ٢ في ١ 🧡 ف حبيت اجربه .. صار لي أسبوع تقريبا وانا استخدمه وحبيت النتيجة 😍 . . الطول مااقدر أحكم عليه زين .. لانه بشكل عام أظافري تطول بشكل حلو الحمدلله . . بس اللي لاحظته نعومة الجلد 🧡🧡 ناعم ومترطب لفترة طويلة .. انا الجلد اللي حول الاظافر جاف ويقشر بسرعه مهما سويت .. بس هالسيروم عطاني اللي احبه ترطيب ونعومه فورية وتدوم لفترة 👍🏻🧡 . . . السيروم عادي تقدرين تستخدمينه كل يوم واكثر من مره في اليوم .. يعني عادي تحطينه كل يوم وتصلين لانه سيروم عادي مو صبغ يحمي الاظافر وينقض الوضوء والصلاه 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 . . . السيروم موجود في كل المحلات اللي توفر ماركة سالي هانسن وسعره ٥٥ درهم 🧡 ... @sallyhansenarabia #strengthisgold  #sallyhansen  #sallyhansenmiraclegrowth  #القوة_الذهبية  #miracleserum  . . . #cwh_bodycare  . . . #chat_with_hanan  #dubailifestylebloggers  #dubaibeautyblogger  #dubaibeautybloggers  #dubaibloggers  #uaebloggers  #uaeblogger  #bbloggers  #dubaipr  #prdubai  #dubaiblogger  #مدونات_اماراتيات  #مدونات  #dubaimedia  #uaelifestyleblogger  #dubaibeauty  #بلوقرز_خليجيات  #emiratiblogger  #بلوقر  #بيوتي_بلوقر  .....
Thank you @itselinnn . Founder Serum Daniellin yg Kakmek jadi agent tu. Hihi. Nak kulit flawless? Pakai Serum Daniellin ya. ☺️☺️ .
.
#kakmektakmakeupdontcare #danielinserum #miracleserum #miracleserumbyelin
Miracle Serum Glucola
Serum ini merupakan terobosan anti penuaan yang SANGAT MENAKJUBKAN.
Serum ini bermanfaat untuk : ✔Mengaktifkan dan merevitalisasi sel kulit wajah
✔Menghilangkan kerutan wajah
✔Memperlambat proses penuaan dini
✔Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat segar dan bercahaya ✔ Melindungi dari kerusakan sel kulit akibat paparan sinar UV
✔Memperbaiki struktur kulit
✔Menghilangkan jerawat
✔Menghilangkan flex diwajah
✔Menghaluskan kulit
✔Mencerahkan kulit
✔Melembabkan kulit
✔Mengencangkan kulit ⚫GLUCOLA SERUM 
Effective untuk merevitalisasi sel kulit, meningkatkan elastisitas dan menyamarkan kerutan, menjadikan kulit lebih cerah, halus, dan bercahaya. ⚫Cara pakai :
Oleskan merata pada wajah yang telah dibersihkan, tepuk-tepuk ringan untuk penyerapan yang optimal.
Gunakan pada pagi dan malam hari. ⚫Ingredient :
Demin Water, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Glycerin, Pentylene Glycol, Arbutin, Polyacrylate Crosspolymer-11, Sodium Hyaluronate, Gluthatione, Phenoxyethanol, Fragrance.

Better Life with MCI

#serumglucola #miracleserum 
Info dan Order
Yayuk 0822.322.107.57
Miracle Serum Glucola Serum ini merupakan terobosan anti penuaan yang SANGAT MENAKJUBKAN. Serum ini bermanfaat untuk : ✔Mengaktifkan dan merevitalisasi sel kulit wajah ✔Menghilangkan kerutan wajah ✔Memperlambat proses penuaan dini ✔Menjaga kelembaban kulit agar kulit selalu terlihat segar dan bercahaya ✔ Melindungi dari kerusakan sel kulit akibat paparan sinar UV ✔Memperbaiki struktur kulit ✔Menghilangkan jerawat ✔Menghilangkan flex diwajah ✔Menghaluskan kulit ✔Mencerahkan kulit ✔Melembabkan kulit ✔Mengencangkan kulit ⚫GLUCOLA SERUM Effective untuk merevitalisasi sel kulit, meningkatkan elastisitas dan menyamarkan kerutan, menjadikan kulit lebih cerah, halus, dan bercahaya. ⚫Cara pakai : Oleskan merata pada wajah yang telah dibersihkan, tepuk-tepuk ringan untuk penyerapan yang optimal. Gunakan pada pagi dan malam hari. ⚫Ingredient : Demin Water, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Disodium Acetyl Glucosamine Phosphate, Glycerin, Pentylene Glycol, Arbutin, Polyacrylate Crosspolymer-11, Sodium Hyaluronate, Gluthatione, Phenoxyethanol, Fragrance. Better Life with MCI #serumglucola  #miracleserum  Info dan Order Yayuk 0822.322.107.57
hye korang . ni dah bagitau sesiapa yang buntu sangat nak pakai skincare ape and untuk yang baru lepas breakout tu jum try #miracleserum yang memang tengah viral ni 😱 . tekan je hastag tu tengok banyak feedback dah tau korang .
.
.
ha tunggu ape lagi tu jum follow sis ni copat 👇🏼👇🏼 @permaisurifie.co
@permaisurifie.co
@permaisurifie.co
@permaisurifie.co .
.
. 
APE KEBAIKAN MIRACLE SERUM NI ? 
1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 
2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 
3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 
4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 
5⃣ Merawat jerawat serta jeragat .
6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. .
. 
KALAU NAK TERUS WHATSAPP PUN BOLE 011-6177 0993. KALAU MALAS NAK SAVE NUMBER BOLEH CLICK JE LINK KT BIO SIS @permaisurifie.co TU OKE 🌸💞
hye korang . ni dah bagitau sesiapa yang buntu sangat nak pakai skincare ape and untuk yang baru lepas breakout tu jum try #miracleserum  yang memang tengah viral ni 😱 . tekan je hastag tu tengok banyak feedback dah tau korang . . . ha tunggu ape lagi tu jum follow sis ni copat 👇🏼👇🏼 @permaisurifie.co @permaisurifie.co @permaisurifie.co @permaisurifie.co . . . APE KEBAIKAN MIRACLE SERUM NI ? 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat . 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . . KALAU NAK TERUS WHATSAPP PUN BOLE 011-6177 0993. KALAU MALAS NAK SAVE NUMBER BOLEH CLICK JE LINK KT BIO SIS @permaisurifie.co TU OKE 🌸💞
tips cantik menggunakan SERUM GLUCOLA MCI... GLUCOLA MIRACLE SERUM with APPLE STEMCELL From SWISS.. Cara Penggunaan Serum Glucola :
🍁 Muka dalam Keadaan bersih ( lebih bagus jika setelah dimassage dgn glucola gel MCI terlebih dahulu) 🍁 Gunakan Serum sehari 2x ( pagi dan malam )
Pagi setelah mandi dan sebelum pake make up / bedak.
Malam sebelum tidur. 🍁Sebelum menggunakan serum, wajah di semprot Nano Spray dulu baru menggunakan serum. 🍁 Cukup 1 pump serum, kemudian oles rata dan ditepuk-tepuk ( Tidak usah digosok )
🍁 Diam kan 5 sampai 10 menit dahulu, baru bebas jika mau menggunakan bedak / sunblock / BB cream 🍁Tidak menggunakan bedak pun juga hasil nya sudah bagus bangettt..dan rata2 yg sudah rutin menggunakan Serum Glucola Miracle Serum ini, biasanya tidak lagi memakai Cream2 lagi.. krn hasilnya sudah baguss😍😍😍 🍁 Rasakan perubahan hari demi hari, penggunaan rutin 1 minggu memberikan hasil yang bagus, kulit kenyal, glowing kinclong. ‌
🍁 Nano Spray dan produk MCI lainnya tetap dipakai spt biasa...ataupun jika anda ingin tetap menggunakan cream perawatan lain anda sehari2,, tidak ada masalah dengan penggunaan serum Glucola ini. Malah akan lebih memaksimalkan Hasil😍

#AppleStemcell #BestSeller #MiracleSerum #Glowing
tips cantik menggunakan SERUM GLUCOLA MCI... GLUCOLA MIRACLE SERUM with APPLE STEMCELL From SWISS.. Cara Penggunaan Serum Glucola : 🍁 Muka dalam Keadaan bersih ( lebih bagus jika setelah dimassage dgn glucola gel MCI terlebih dahulu) 🍁 Gunakan Serum sehari 2x ( pagi dan malam ) Pagi setelah mandi dan sebelum pake make up / bedak. Malam sebelum tidur. 🍁Sebelum menggunakan serum, wajah di semprot Nano Spray dulu baru menggunakan serum. 🍁 Cukup 1 pump serum, kemudian oles rata dan ditepuk-tepuk ( Tidak usah digosok ) 🍁 Diam kan 5 sampai 10 menit dahulu, baru bebas jika mau menggunakan bedak / sunblock / BB cream 🍁Tidak menggunakan bedak pun juga hasil nya sudah bagus bangettt..dan rata2 yg sudah rutin menggunakan Serum Glucola Miracle Serum ini, biasanya tidak lagi memakai Cream2 lagi.. krn hasilnya sudah baguss😍😍😍 🍁 Rasakan perubahan hari demi hari, penggunaan rutin 1 minggu memberikan hasil yang bagus, kulit kenyal, glowing kinclong. ‌ 🍁 Nano Spray dan produk MCI lainnya tetap dipakai spt biasa...ataupun jika anda ingin tetap menggunakan cream perawatan lain anda sehari2,, tidak ada masalah dengan penggunaan serum Glucola ini. Malah akan lebih memaksimalkan Hasil😍 #AppleStemcell  #BestSeller  #MiracleSerum  #Glowing 
Aneka Penyebab Terjadinya Jerawat yang Umum🎀

1. Faktor genetik atau keturunan
2.Bakteri yang menginfeksi melalui pori-pori wajah
3.Menggaruk wajah yang dapat menimbulkan iritasi pada kulit
4.Faktor Usia
5.Penyumbatan pada pori-pori wajah karena sel kulit mati
6. Mengkonsumsi minuman beralkohol dan merokok
7.Kurangnya mengkonsumsi makanan yang mengandung Vitamin A dan Vitamin B
8.Memegang dan memencet jerawat
9.Terlalu sering terkena paparan sinar matahari secara langsung
10. Kurang menjaga kebersihan wajah dengan cuci muka yang rutin
Rambut kotor yang menempel pada wajah
11. Karena terlalu banyak beban pikiran atau stress
12. Akibat kelenjar minyak yang terlalu aktif
13. Karena penurunan hormon pada wanita
14. Karena darah kotor
15. Akibat mengkonsumsi pil KB
16. Akibat polusi udara yang kotor
17. Alergi pada zat kimia yang terkandung pada kosmetik
18. Kurang mengkonsumsi air putih
19. Kurang menjaga kebersihan kulit

Nah demikianlah beberapa faktor-faktor penyebab munculnya jerawat pada wajah Semoga dengan kita mengetahui penyebab-penyebab tersebut kita bisa tahu cara menghilangkan jerawat dengan benar dan melakukan pencegahannya dg selalu merawat wajah untuk menuntaskan jerawat pakai Paket Acne Oxytera.
Konsultasi dan pemesanan hub Sari Ragil via Wa : 0895.333.549062
#oxysecretskin #oxytera #oxyteraragil #saleppelicinwajahoxytera #saleppelicin #krimpemutihwajah #krimperawatanwajah #krimpemutihaman #skii #skiiindonesia #erhaskincare #emkbeverlyhillsindonesia #miracleserum #estetika #selebritisindonesia #kosmetikartis #tipskecantikan #wajahkencangseketika #wajahglowing #wajahbebasjerawat #wajahbebasflek #obatjerawatampuh #paketacne
Aneka Penyebab Terjadinya Jerawat yang Umum🎀 1. Faktor genetik atau keturunan 2.Bakteri yang menginfeksi melalui pori-pori wajah 3.Menggaruk wajah yang dapat menimbulkan iritasi pada kulit 4.Faktor Usia 5.Penyumbatan pada pori-pori wajah karena sel kulit mati 6. Mengkonsumsi minuman beralkohol dan merokok 7.Kurangnya mengkonsumsi makanan yang mengandung Vitamin A dan Vitamin B 8.Memegang dan memencet jerawat 9.Terlalu sering terkena paparan sinar matahari secara langsung 10. Kurang menjaga kebersihan wajah dengan cuci muka yang rutin Rambut kotor yang menempel pada wajah 11. Karena terlalu banyak beban pikiran atau stress 12. Akibat kelenjar minyak yang terlalu aktif 13. Karena penurunan hormon pada wanita 14. Karena darah kotor 15. Akibat mengkonsumsi pil KB 16. Akibat polusi udara yang kotor 17. Alergi pada zat kimia yang terkandung pada kosmetik 18. Kurang mengkonsumsi air putih 19. Kurang menjaga kebersihan kulit Nah demikianlah beberapa faktor-faktor penyebab munculnya jerawat pada wajah Semoga dengan kita mengetahui penyebab-penyebab tersebut kita bisa tahu cara menghilangkan jerawat dengan benar dan melakukan pencegahannya dg selalu merawat wajah untuk menuntaskan jerawat pakai Paket Acne Oxytera. Konsultasi dan pemesanan hub Sari Ragil via Wa : 0895.333.549062 #oxysecretskin  #oxytera  #oxyteraragil  #saleppelicinwajahoxytera  #saleppelicin  #krimpemutihwajah  #krimperawatanwajah  #krimpemutihaman  #skii  #skiiindonesia  #erhaskincare  #emkbeverlyhillsindonesia  #miracleserum  #estetika  #selebritisindonesia  #kosmetikartis  #tipskecantikan  #wajahkencangseketika  #wajahglowing  #wajahbebasjerawat  #wajahbebasflek  #obatjerawatampuh  #paketacne 
😱 Bukan hanya masalah kulit uolss luka pun #MiracleSerum pantas je sembuhkan memang power laa 👍. So anyone yang ada masalah jerawat pasir, jerawat 😐 atau muka breakout akibat salah pilih skincare yang ada chemicals😞 korang slide untuk tengok testimoni setelah amalkan dan konsisten dengan MS memang tidak mengecewakan uols rugi siapa yang tak cuba lagi 😎.
.
Macam mana nak order ??
DM 
atau
WHATSAPP 
017 7264256 (epi) 
018 5754256 (tini)
atau
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 👆👆👆
.

#SayaJualSayaPakai #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumJohorBahru
#MiracleSerumSegamat
#MiracleSerumJohor
#JohorBahru
#joho 
#AgentDBRJohor
😱 Bukan hanya masalah kulit uolss luka pun #MiracleSerum  pantas je sembuhkan memang power laa 👍. So anyone yang ada masalah jerawat pasir, jerawat 😐 atau muka breakout akibat salah pilih skincare yang ada chemicals😞 korang slide untuk tengok testimoni setelah amalkan dan konsisten dengan MS memang tidak mengecewakan uols rugi siapa yang tak cuba lagi 😎. . Macam mana nak order ?? DM atau WHATSAPP 017 7264256 (epi) 018 5754256 (tini) atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 👆👆👆 . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumJohorBahru  #MiracleSerumSegamat  #MiracleSerumJohor  #JohorBahru  #joho  #AgentDBRJohor 
Customer repeat lagi memang setia suda pakai #MiracleSerum 😘😘 siap pengaruh kawan pakai tau benda baik kena share uolss. Sapa lagi tu belum cuba serum magis viral ni??
.
Macam mana nak order ??
DM 
atau
WHATSAPP 
017 7264256 (epi) 
018 5754256 (tini)
atau
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 👆👆👆
.

#SayaJualSayaPakai #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumJohorBahru
#MiracleSerumSegamat
#MiracleSerumJohor
#JohorBahru
#joho 
#AgentDBRJohor
Feedback lagi gaisss bukan hanya bole apply untuk kecutkan jerawat buat sebagai base make up memang sesuai 💆. Make Up lagi tahan lama nda bercapuk langsung bukan sekaligus boleh rawat kulit korang memang worth laa beli guna #MiracleSerum ni 💋.
.
Sekali cuba pasti akan repeat tau yang belum cuba atau mau tau banyak pasal MS ni bole terus DM atau Whatsapp ⤵️
.

Macam mana nak order ??
DM 
atau
WHATSAPP 
017 7264256 (epi) 
018 5754256 (tini)
atau
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 👆👆👆
.

#SayaJualSayaPakai #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumJohorBahru
#MiracleSerumSegamat
#MiracleSerumJohor
#JohorBahru
#joho 
#AgentDBRJohor
Feedback lagi gaisss bukan hanya bole apply untuk kecutkan jerawat buat sebagai base make up memang sesuai 💆. Make Up lagi tahan lama nda bercapuk langsung bukan sekaligus boleh rawat kulit korang memang worth laa beli guna #MiracleSerum  ni 💋. . Sekali cuba pasti akan repeat tau yang belum cuba atau mau tau banyak pasal MS ni bole terus DM atau Whatsapp ⤵️ . Macam mana nak order ?? DM atau WHATSAPP 017 7264256 (epi) 018 5754256 (tini) atau KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 👆👆👆 . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumJohorBahru  #MiracleSerumSegamat  #MiracleSerumJohor  #JohorBahru  #joho  #AgentDBRJohor 
Ramai Dm & Ws sis tanya "sis berapa harga sebotol Miracle Serum?"
.
RM 38 shj sygku include postage + free gift💕🌸
.
Berbaloi sangat2 sbb semua yg pakai nyata berpuas hati dgn pemakaian seawal seminggu😋👍
.
Macam mana nak order?
.
Direct Dm/Ws for more details💋😀
.
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
.
Just click my whatsapp link on my bio😋
.
#miracleserum #serummuka #serummurah #merawatkulitmuka
Ramai Dm & Ws sis tanya "sis berapa harga sebotol Miracle Serum?" . RM 38 shj sygku include postage + free gift💕🌸 . Berbaloi sangat2 sbb semua yg pakai nyata berpuas hati dgn pemakaian seawal seminggu😋👍 . Macam mana nak order? . Direct Dm/Ws for more details💋😀 . 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 . Just click my whatsapp link on my bio😋 . #miracleserum  #serummuka  #serummurah  #merawatkulitmuka 
🌸MIRACLE SERUM🌹
.
✅serum ni baby pon boleh pakai tau
✅ibu mengandung pun boleh yg ada alahan masa pregnant tu elok sangat pakai serum ni
✅yg nak cerah tapi tak berani nak makan apa2 vitamin/takut jarum
✅yg selalu ada masalah pakai foundation je, foundation bercapuk/tak sekata
✅yg mengalami masalah kulit muka (jerawat,jeragat,bintik hitam dan sbgnya)
✅bibir kerap kering, pedih bila pakai lipstick yg tak sesuai, bibir jadi hitam dan gelap
✅jerawat belakang badan
✅yg nak muka dia flawless, dan glowing secara semulajadi
.
📝Serum ni mesti ada dalam handbag uols. Senang nak pakai, senang nak bawa pergi travel
.
Direct Dm/Ws for more details💋😀
.
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
.
Just click my whatsapp link on my bio😋
.
#miracleserum #serummuka #serummurah #merawatkulitmuka
🌸MIRACLE SERUM🌹 . ✅serum ni baby pon boleh pakai tau ✅ibu mengandung pun boleh yg ada alahan masa pregnant tu elok sangat pakai serum ni ✅yg nak cerah tapi tak berani nak makan apa2 vitamin/takut jarum ✅yg selalu ada masalah pakai foundation je, foundation bercapuk/tak sekata ✅yg mengalami masalah kulit muka (jerawat,jeragat,bintik hitam dan sbgnya) ✅bibir kerap kering, pedih bila pakai lipstick yg tak sesuai, bibir jadi hitam dan gelap ✅jerawat belakang badan ✅yg nak muka dia flawless, dan glowing secara semulajadi . 📝Serum ni mesti ada dalam handbag uols. Senang nak pakai, senang nak bawa pergi travel . Direct Dm/Ws for more details💋😀 . 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 . Just click my whatsapp link on my bio😋 . #miracleserum  #serummuka  #serummurah  #merawatkulitmuka 
Kalau tak suka pakai skincare, ada yg ni sebotol pun da cukup. Pakai pagi dan malam pun da cukup🔥👍
.
Kulit lebih sihat dan bermaya💃
.
💕mencerahkan kulit
💕memberikan effect glowing
💕menghilangkan parut
💕menghilangkan jeragat
💕menegang dan menghaluskan kulit
.
Direct Dm/Ws for more details💋😀
.
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
📲 : 0182543320
.
Just click my whatsapp link on my bio😋
.
#miracleserum #serummuka #serummurah #merawatkulitmuka
Kalau tak suka pakai skincare, ada yg ni sebotol pun da cukup. Pakai pagi dan malam pun da cukup🔥👍 . Kulit lebih sihat dan bermaya💃 . 💕mencerahkan kulit 💕memberikan effect glowing 💕menghilangkan parut 💕menghilangkan jeragat 💕menegang dan menghaluskan kulit . Direct Dm/Ws for more details💋😀 . 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 📲 : 0182543320 . Just click my whatsapp link on my bio😋 . #miracleserum  #serummuka  #serummurah  #merawatkulitmuka 
SERUM BOTOX ORGANIC!! 😍
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist, Gold 24k, Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe ,Argan Oil , 24k gold, Extract Apple Stemcell, barbadensis
.
📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY
.
🔥PROMOTION YES PRICE🔥
20ml : 
1 unit Rm55sm/rm60ss 
2 unit Rm100sm/rm110ss
.
40ml :
1 unit Rm70sm/rm75ss 
2 unit Rm120sm/rm130ss
.
TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034
#miracleserum #promotionprice #serumonsales #YESSALES #arganoil #aloevera #gold24k #glowingskins #flawless #serummurah #vitamins #removeacnes #removewrinkles #antiaging #botoxserum
SERUM BOTOX ORGANIC!! 😍 Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist, Gold 24k, Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe ,Argan Oil , 24k gold, Extract Apple Stemcell, barbadensis . 📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY . 🔥PROMOTION YES PRICE🔥 20ml : 1 unit Rm55sm/rm60ss 2 unit Rm100sm/rm110ss . 40ml : 1 unit Rm70sm/rm75ss 2 unit Rm120sm/rm130ss . TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034 #miracleserum  #promotionprice  #serumonsales  #YESSALES  #arganoil  #aloevera  #gold24k  #glowingskins  #flawless  #serummurah  #vitamins  #removeacnes  #removewrinkles  #antiaging  #botoxserum 
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? 
Placed your order 0164253198 (alia)

#serumitselin 
#whitening
#miracleserum 
#miracleserumdanielin
#colegenmurah
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? Placed your order 0164253198 (alia) #serumitselin  #whitening  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #colegenmurah 
Finished making a batch of my new #cbd infused #facial cleanser and #serum ❤ Message me for your free sample! #beauty #faceliftinabottle #miracleserum
DAPATKAN SEGERA...PROMOSI AKHIR TAHUN...KINI DENGAN HARGA ISTIMEWA .
.
1 KOTAK = RM75 / 2 KOTAK = RM140 / 3 KOTAK = RM195
.
.
JANGAN LEPASKAN PROMOSI ISTIMEWA INI....Kami menawarkan harga istimewa utk produk Miracle Serum iaitu hanya dengan RM75 sahaja dgn kadar penjimatan sehingga RM55 dari harga asal...Promosi sah utk bulan ini sahaja... .
.
#miracleserum #dhiaherbsmiracleserum #serumwajah #serumjeragat #serumjerawat #serummurahmalaysia #promosi #antijerawat #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitberjerawat #mylea #frecklesserummylea #elanishbeauty #foundationserum #acne
DAPATKAN SEGERA...PROMOSI AKHIR TAHUN...KINI DENGAN HARGA ISTIMEWA . . 1 KOTAK = RM75 / 2 KOTAK = RM140 / 3 KOTAK = RM195 . . JANGAN LEPASKAN PROMOSI ISTIMEWA INI....Kami menawarkan harga istimewa utk produk Miracle Serum iaitu hanya dengan RM75 sahaja dgn kadar penjimatan sehingga RM55 dari harga asal...Promosi sah utk bulan ini sahaja... . . #miracleserum  #dhiaherbsmiracleserum  #serumwajah  #serumjeragat  #serumjerawat  #serummurahmalaysia  #promosi  #antijerawat  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #kulitberjerawat  #mylea  #frecklesserummylea  #elanishbeauty  #foundationserum  #acne 
Age is just a number. Let your skin stand the test of time ⏳

#antiaging #miracleserum #naturalskincare #naturalproducts #solscense #ageisjustanumber
PROMOTION YEAR END SALE !!
.
GRAB YOURS NOW BEFORE PROMOTION YES END !😭 FREE POST WITH FREE GIFT AVAILABLE FOR EACH UNIT OF BOTOX SERUM !!😍😙
.
📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY
.
🔥PROMOTION YES PRICE🔥
20ml : 
1 unit Rm55sm/rm60ss 
2 unit Rm100sm/rm110ss
.
40ml :
1 unit Rm70sm/rm75ss 
2 unit Rm120sm/rm130ss
.
TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034
#miracleserum #promotionprice #serumonsales #YESSALES #arganoil #aloevera #gold24k #glowingskins #flawless #serummurah #vitamins #removeacnes #removewrinkles #antiaging #botoxserum
PROMOTION YEAR END SALE !! . GRAB YOURS NOW BEFORE PROMOTION YES END !😭 FREE POST WITH FREE GIFT AVAILABLE FOR EACH UNIT OF BOTOX SERUM !!😍😙 . 📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY . 🔥PROMOTION YES PRICE🔥 20ml : 1 unit Rm55sm/rm60ss 2 unit Rm100sm/rm110ss . 40ml : 1 unit Rm70sm/rm75ss 2 unit Rm120sm/rm130ss . TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034 #miracleserum  #promotionprice  #serumonsales  #YESSALES  #arganoil  #aloevera  #gold24k  #glowingskins  #flawless  #serummurah  #vitamins  #removeacnes  #removewrinkles  #antiaging  #botoxserum 
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? 
Placed your order 0164253198 (alia)

#serumitselin 
#whitening
#miracleserum 
#miracleserumdanielin
#colegenmurah
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? Placed your order 0164253198 (alia) #serumitselin  #whitening  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #colegenmurah 
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? 
Placed your order 0164253198 (alia)

#serumitselin 
#whitening
#miracleserum 
#miracleserumdanielin
#colegenmurah
Kita tak reka cerita customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️ barang murah n berbaloi sapa je taknak kan ! Tipu 🤗🤗🤗 RM 38 safe n long term effect sekaligus ! Alhamdulillah semua puas hati . Korang bila lagi nak try ? Placed your order 0164253198 (alia) #serumitselin  #whitening  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #colegenmurah 
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! 🤗🤗🤗
.
RM 38 only! Safe and long term effect sekaligus! Alhamdulilah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try?💃🏻💃🏻💃🏻 .
.
.
Macam mana nak order? Whatsapp 013 205 9956 atau terus tekan link terus kt bio sis ye 😘
.
.
#serum #serumMiracle #serummuka #miracleSerum #flawless #serumElin #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowingEffectSerum #glowing #MiracleSerumDanielin
#miracleserum
#miracleserumdanielin
#miracleserumperak
#miracleserumipoh
#miracleserumtaiping
#miracleserummiri
#miracleserumtgmalim
#tgmalim
#upsi
Kita tak reka cerita tapi customer sendiri yang cakap ☺️☺️☺️barang murah and berbaloi siapa je taknak kan! 🤗🤗🤗 . RM 38 only! Safe and long term effect sekaligus! Alhamdulilah semua dah puas hati! Korang bila lagi nak try?💃🏻💃🏻💃🏻 . . . Macam mana nak order? Whatsapp 013 205 9956 atau terus tekan link terus kt bio sis ye 😘 . . #serum  #serumMiracle  #serummuka  #miracleSerum  #flawless  #serumElin  #serumLawa  #serumMurah  #serumSelamat  #serumViral  #serumGlowing  #glowSerum  #glowingEffect  #glowingSerum  #serumCerah  #glowingEffectSerum  #glowing  #MiracleSerumDanielin  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumperak  #miracleserumipoh  #miracleserumtaiping  #miracleserummiri  #miracleserumtgmalim  #tgmalim  #upsi 
PROMOTION YEAR END SALE !!
.
GRAB YOURS NOW BEFORE PROMOTION YES END !😭 FREE POST WITH FREE GIFT AVAILABLE FOR EACH UNIT OF BOTOX SERUM !!😍😙
.
NAMPAK TAK PERUBAHAN AKAK CANTIK GLOWING DALAM VIDEO ATAS TU?? 😰😭 SWIPE TEPI UNTUK TENGOK MUKA SEBELUM WAHHH HASIL SEBULAN KONSISTEN WITH BIEANNE BOTOX SERUM MEMANG DOUBLE WOWWW TIPTOPP DABOMMM !!! 😙❤🌸
.
📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY
.
🔥PROMOTION YES PRICE🔥
20ml : 
1 unit Rm55sm/rm60ss 
2 unit Rm100sm/rm110ss
.
40ml :
1 unit Rm70sm/rm75ss 
2 unit Rm120sm/rm130ss
.
TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034
#miracleserum #promotionprice #serumonsales #YESSALES #arganoil #aloevera #gold24k #glowingskins #flawless #serummurah #vitamins #removeacnes #removewrinkles #antiaging #botoxserum
PROMOTION YEAR END SALE !! . GRAB YOURS NOW BEFORE PROMOTION YES END !😭 FREE POST WITH FREE GIFT AVAILABLE FOR EACH UNIT OF BOTOX SERUM !!😍😙 . NAMPAK TAK PERUBAHAN AKAK CANTIK GLOWING DALAM VIDEO ATAS TU?? 😰😭 SWIPE TEPI UNTUK TENGOK MUKA SEBELUM WAHHH HASIL SEBULAN KONSISTEN WITH BIEANNE BOTOX SERUM MEMANG DOUBLE WOWWW TIPTOPP DABOMMM !!! 😙❤🌸 . 📣COD AVAILABLE SHAH ALAM, KLANG, BANGSAR, GOMBAK, SUBANG JAYA, SUNWAY . 🔥PROMOTION YES PRICE🔥 20ml : 1 unit Rm55sm/rm60ss 2 unit Rm100sm/rm110ss . 40ml : 1 unit Rm70sm/rm75ss 2 unit Rm120sm/rm130ss . TO ORDER CAN DM @glowing.serum OR WS 0124504034 #miracleserum  #promotionprice  #serumonsales  #YESSALES  #arganoil  #aloevera  #gold24k  #glowingskins  #flawless  #serummurah  #vitamins  #removeacnes  #removewrinkles  #antiaging  #botoxserum 
😱 Bukan hanya masalah kulit uolss luka pun #MiracleSerum pantas je sembuhkan memang power laa 👍. So anyone yang ada masalah jerawat pasir, jerawat 😐 atau muka breakout akibat salah pilih skincare yang ada chemicals😞 korang slide untuk tengok testimoni setelah amalkan dan konsisten dengan MS memang tidak mengecewakan uols rugi siapa yang nda cuba lagi 😎.
.
DM atau WHATSAPP 
013 8855058
MALAS SAVE NO?
Klik saja link whatsapp di ⬆⬆⬆
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
😱 Bukan hanya masalah kulit uolss luka pun #MiracleSerum  pantas je sembuhkan memang power laa 👍. So anyone yang ada masalah jerawat pasir, jerawat 😐 atau muka breakout akibat salah pilih skincare yang ada chemicals😞 korang slide untuk tengok testimoni setelah amalkan dan konsisten dengan MS memang tidak mengecewakan uols rugi siapa yang nda cuba lagi 😎. . DM atau WHATSAPP 013 8855058 MALAS SAVE NO? Klik saja link whatsapp di ⬆⬆⬆ . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerum  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumTawau  #MiracleSerumSabah  #Tawau  #Sabah  #TawauSabah  #AgentDBRSabah  #NenasnyaHatiIni 🍍
Sapa yang pernah tanya tu bole tak hilangkan jeragat😞? YES jeragat bole hilang jika pakai konsisten In Sha Allah akan berkurang perlahan2 😉. Kulit nda kusam suda jeragat pun berkurang memang power #MiracelSerum ni 😘😘
.
Punya masalah kulit wajah??
Macam mana mau order sis??
.
Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no?
KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
Sapa yang pernah tanya tu bole tak hilangkan jeragat😞? YES jeragat bole hilang jika pakai konsisten In Sha Allah akan berkurang perlahan2 😉. Kulit nda kusam suda jeragat pun berkurang memang power #MiracelSerum  ni 😘😘 . Punya masalah kulit wajah?? Macam mana mau order sis?? . Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no? KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆 . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerum  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumTawau  #MiracleSerumSabah  #Tawau  #Sabah  #TawauSabah  #AgentDBRSabah  #NenasnyaHatiIni 🍍
Repeat lagi 💕 suda suka sama #MiracleSerum calit2 MS jaa bole suda keluar ruma kulit wajah nampak segar glowing2 lagi uolsss no need laa macam2 krim pakai MS ja baa.
.
Punya masalah kulit wajah??
Macam mana mau order sis??
.
Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no?
KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
Repeat lagi 💕 suda suka sama #MiracleSerum  calit2 MS jaa bole suda keluar ruma kulit wajah nampak segar glowing2 lagi uolsss no need laa macam2 krim pakai MS ja baa. . Punya masalah kulit wajah?? Macam mana mau order sis?? . Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no? KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆 . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerum  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumTawau  #MiracleSerumSabah  #Tawau  #Sabah  #TawauSabah  #AgentDBRSabah  #NenasnyaHatiIni 🍍
My Customer repeat lagi memang setia suda pakai #MiracleSerum 😘😘 siap pengaruh kawan pakai yaa benda baik kena share uolss. Sapa lagi tu belum cuba serum magis viral ni??
.
Customer repeat lagi memang setia suda pakai #MiracleSerum 😘😘 siap pengaruh kawan pakai tau benda baik kena share uolss. Sapa lagi tu belum cuba serum magis viral ni??
.
Punya masalah kulit wajah??
Macam mana mau order sis??
.
Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no?
KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
My Customer repeat lagi memang setia suda pakai #MiracleSerum  😘😘 siap pengaruh kawan pakai yaa benda baik kena share uolss. Sapa lagi tu belum cuba serum magis viral ni?? . Customer repeat lagi memang setia suda pakai #MiracleSerum  😘😘 siap pengaruh kawan pakai tau benda baik kena share uolss. Sapa lagi tu belum cuba serum magis viral ni?? . Punya masalah kulit wajah?? Macam mana mau order sis?? . Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no? KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆 . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerum  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumTawau  #MiracleSerumSabah  #Tawau  #Sabah  #TawauSabah  #AgentDBRSabah  #NenasnyaHatiIni 🍍
MIRACLE OHSEM SET!
💖MIRACLE SERUM
💖BOOSTER CREAM
💖MIRACLE CLEANSER
.
Pakai miracle serum only pun dah flawless teruk, ni kan lagi add on booster cream + miracle cleanser. Lagi2 flawless and ohsem gurlsss😍
.
❤ Cara penggunaan :
1. Cuci muka using MIRACLE CLEANSER dahulu.
2. Kemudian titiskan MIRACLE SERUM ke wajah.
3. Sapu merata menggunakan tangan yang bersih hingga meresap ke dalam kulit wajah.
4. Then boleh la apply MIRACLE BOOSTER CREAM, any moisturizer atau makeup.
5. YOUR DONE AND GET READY TO HAVE CLEARER AND HEALTHY SKIN!🙆.
.
#P/S: You can also use other products with MIRACLE SERUM. It contain 100% natural ingredients, so there will be no reaction with other products. In fact, slowly your skin still gonna be glowing like a diamond girl!😉
.

For order, whatsapp 013 205 9956 atau tekan sahaja link diatas😊 .

FREE POSTAGE + COD AVAILABLE😙
.
.

#serum #serumMiracle #serummuka #miracleSerum #flawless #serumElin #serumLawa #serumMurah #serumSelamat #serumViral #serumGlowing #glowSerum #glowingEffect #glowingSerum #serumCerah #glowingEffectSerum #glowing #MiracleSerumDanielin
#miracleserum
#miracleserumdanielin
#miracleserumperak
#miracleserumipoh
#miracleserumtaiping
#miracleserummiri
#miracleserumtgmalim
#tgmalim
MIRACLE OHSEM SET! 💖MIRACLE SERUM 💖BOOSTER CREAM 💖MIRACLE CLEANSER . Pakai miracle serum only pun dah flawless teruk, ni kan lagi add on booster cream + miracle cleanser. Lagi2 flawless and ohsem gurlsss😍 . ❤ Cara penggunaan : 1. Cuci muka using MIRACLE CLEANSER dahulu. 2. Kemudian titiskan MIRACLE SERUM ke wajah. 3. Sapu merata menggunakan tangan yang bersih hingga meresap ke dalam kulit wajah. 4. Then boleh la apply MIRACLE BOOSTER CREAM, any moisturizer atau makeup. 5. YOUR DONE AND GET READY TO HAVE CLEARER AND HEALTHY SKIN!🙆. . #P /S: You can also use other products with MIRACLE SERUM. It contain 100% natural ingredients, so there will be no reaction with other products. In fact, slowly your skin still gonna be glowing like a diamond girl!😉 . For order, whatsapp 013 205 9956 atau tekan sahaja link diatas😊 . FREE POSTAGE + COD AVAILABLE😙 . . #serum  #serumMiracle  #serummuka  #miracleSerum  #flawless  #serumElin  #serumLawa  #serumMurah  #serumSelamat  #serumViral  #serumGlowing  #glowSerum  #glowingEffect  #glowingSerum  #serumCerah  #glowingEffectSerum  #glowing  #MiracleSerumDanielin  #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumperak  #miracleserumipoh  #miracleserumtaiping  #miracleserummiri  #miracleserumtgmalim  #tgmalim 
Feedback lagi gaisss bukan hanya bole apply untuk kecutkan jerawat buat sebagai base make up memang sesuai 💆. Make Up lagi tahan lama nda bercapuk langsung bukan sekaligus boleh rawat kulit korang memang worth laa beli guna #MiracleSerum ni 💋.
.
Sekali cuba pasti akan repeat tau yang belum cuba atau mau tau banyak pasal MS ni bole terus DM atau Whatsapp ⤵
.
📲 013 8855058
📲 013 8855058
📲 013 8855058
.
Malas save no?
Klik ja link dekat bio d atas k 😎.
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
Feedback lagi gaisss bukan hanya bole apply untuk kecutkan jerawat buat sebagai base make up memang sesuai 💆. Make Up lagi tahan lama nda bercapuk langsung bukan sekaligus boleh rawat kulit korang memang worth laa beli guna #MiracleSerum  ni 💋. . Sekali cuba pasti akan repeat tau yang belum cuba atau mau tau banyak pasal MS ni bole terus DM atau Whatsapp ⤵ . 📲 013 8855058 📲 013 8855058 📲 013 8855058 . Malas save no? Klik ja link dekat bio d atas k 😎. . #SayaJualSayaPakai  #MiracleSerum  #MiracleSerumbyDanielinBeauty  #MiracleSerumTawau  #MiracleSerumSabah  #Tawau  #Sabah  #TawauSabah  #AgentDBRSabah  #NenasnyaHatiIni 🍍
💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐

1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.

2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.

3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.

4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.

5⃣ Merawat jerawat serta jeragat

6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)

#miracleserum#miracleserumdanielin#miracleserumbyelin#miracleserumsgbuloh#miracleserumkotadamansara#miracleserummurah#miracleserumdamansara#miracleserumdamansaradamai#miracleserumpuchong#miracleserumsubangbestari#miracleserumoneutama#miracleserumbangi#miracleserumkajang#miracleserumukm#miracleserumgmi#miracleserumkptmbangi#miracleserumuniten
💐Kebaikan MIRACLE SERUM💐 1⃣ Menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 2⃣ Melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 3⃣ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 4⃣ Mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 5⃣ Merawat jerawat serta jeragat 6⃣ Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🌟🌟MIRACLE SERUM by ELIN 🌟🌟 Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract) #miracleserum #miracleserumdanielin #miracleserumbyelin #miracleserumsgbuloh #miracleserumkotadamansara #miracleserummurah #miracleserumdamansara #miracleserumdamansaradamai #miracleserumpuchong #miracleserumsubangbestari #miracleserumoneutama #miracleserumbangi #miracleserumkajang #miracleserumukm #miracleserumgmi #miracleserumkptmbangi #miracleserumuniten 
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 .
.
APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫
.
.
💦Promo price;
🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹
.
- sah sehingga stock licin hokayy
.
Postage; rm8 sm , rm11 ss
.
.
Fungsinya; .
❤Memperlambat proses penuaan pada kulit
❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit
❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria
❤Dapat digunakan pada wajah dan badan

Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯

Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗
Ruginya kalau tak cuba 😭😭
.
.
 #adheasignature #loveadhea #roseglutasoapbyadhea #roseglutasoap #sabunpemutih #sabun #sabunputihkulit #sayajual #nakputih #nakutihgebu #bazarpaknilprodukkecantikkan #sabunwangi #sabunviral #sabunajaib #sabunhomemade #sabunharum #boosterwhitening #kdollbeauty #dnarsskincare #miracleserum #kcolly #putihkorea #sabunpink #malaysiaviral #sabunmalaysia
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 . . APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫 . . 💦Promo price; 🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹 . - sah sehingga stock licin hokayy . Postage; rm8 sm , rm11 ss . . Fungsinya; . ❤Memperlambat proses penuaan pada kulit ❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit ❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria ❤Dapat digunakan pada wajah dan badan Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯 Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗 Ruginya kalau tak cuba 😭😭 . .  #adheasignature  #loveadhea  #roseglutasoapbyadhea  #roseglutasoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunputihkulit  #sayajual  #nakputih  #nakutihgebu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sabunwangi  #sabunviral  #sabunajaib  #sabunhomemade  #sabunharum  #boosterwhitening  #kdollbeauty  #dnarsskincare  #miracleserum  #kcolly  #putihkorea  #sabunpink  #malaysiaviral  #sabunmalaysia 
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 .
.
APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫
.
.
💦Promo price;
🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹
.
- sah sehingga stock licin hokayy
.
Postage; rm8 sm , rm11 ss
.
.
Fungsinya; .
❤Memperlambat proses penuaan pada kulit
❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit
❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria
❤Dapat digunakan pada wajah dan badan

Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯

Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗
Ruginya kalau tak cuba 😭😭
.
.
 #adheasignature #loveadhea #roseglutasoapbyadhea #roseglutasoap #sabunpemutih #sabun #sabunputihkulit #sayajual #nakputih #nakutihgebu #bazarpaknilprodukkecantikkan #sabunwangi #sabunviral #sabunajaib #sabunhomemade #sabunharum #boosterwhitening #kdollbeauty #dnarsskincare #miracleserum #kcolly #putihkorea #sabunpink #malaysiaviral #sabunmalaysia
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 . . APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫 . . 💦Promo price; 🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹 . - sah sehingga stock licin hokayy . Postage; rm8 sm , rm11 ss . . Fungsinya; . ❤Memperlambat proses penuaan pada kulit ❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit ❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria ❤Dapat digunakan pada wajah dan badan Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯 Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗 Ruginya kalau tak cuba 😭😭 . .  #adheasignature  #loveadhea  #roseglutasoapbyadhea  #roseglutasoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunputihkulit  #sayajual  #nakputih  #nakutihgebu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sabunwangi  #sabunviral  #sabunajaib  #sabunhomemade  #sabunharum  #boosterwhitening  #kdollbeauty  #dnarsskincare  #miracleserum  #kcolly  #putihkorea  #sabunpink  #malaysiaviral  #sabunmalaysia 
Semuaa love love suda dengan #MiracelSerum harga murah jaa baa RM38/10ml tapi apa yang sis mau bagitahu memang selamat & terbukti berkesan 👍👍.
.
Punya masalah kulit wajah??
Macam mana mau order sis??
.
Bole DM atau WHATSAPP 013 8855058 atau malas save no?
KLIK SAJA LINK DI BIO 👆👆👆
.
#SayaJualSayaPakai #MiracleSerum #MiracleSerumbyDanielinBeauty #MiracleSerumTawau #MiracleSerumSabah #Tawau #Sabah #TawauSabah #AgentDBRSabah
#NenasnyaHatiIni🍍
ELLE GOLD LEAF SERUM (box warna gold) 
Made in Switzerland

Isi :
10vial @3ml

Komposisi :
Aqua
Glycerin
Propylene Glycol
Sodium Hyaluronate
Glycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract
Carbomer
Tocapheryl Acetate
Triethanolamine
Phenoxyethanol
Palmaria Palmata Extract
Ethylhexylglycerin
Cl 19140

Manfaat :
Memberikan hidrasi dan nutrisi penting ke kulit dan memberi penghargaan dengan efek menenangkan, melembutkan, memutihkan dan antioksidan. Kulit menjadi lebih lembut, halus dan lembab.

Cara Pemakaian :
Aplikasikan serum ke wajah yang telah dibersihkan dengan gerakan ke atas atau perhatikan petunjuk tahapan di kemasan belakang box.  #elleserum #serum #serumwajah #serummini #serumelle #vitamincserum #vitaminc #vitamincinjection #miracleserum #oilypurifiyingserum #oilyskin #kulitberbinyak #whiteningserum #kulitputih #goldleaf
#gadiscantik #gadisputih #cewekcantik #cewekputih #GADISCANTIKA898
ELLE GOLD LEAF SERUM (box warna gold) Made in Switzerland Isi : 10vial @3ml Komposisi : Aqua Glycerin Propylene Glycol Sodium Hyaluronate Glycyrrhiza Globra (Licorice) Root Extract Carbomer Tocapheryl Acetate Triethanolamine Phenoxyethanol Palmaria Palmata Extract Ethylhexylglycerin Cl 19140 Manfaat : Memberikan hidrasi dan nutrisi penting ke kulit dan memberi penghargaan dengan efek menenangkan, melembutkan, memutihkan dan antioksidan. Kulit menjadi lebih lembut, halus dan lembab. Cara Pemakaian : Aplikasikan serum ke wajah yang telah dibersihkan dengan gerakan ke atas atau perhatikan petunjuk tahapan di kemasan belakang box. #elleserum  #serum  #serumwajah  #serummini  #serumelle  #vitamincserum  #vitaminc  #vitamincinjection  #miracleserum  #oilypurifiyingserum  #oilyskin  #kulitberbinyak  #whiteningserum  #kulitputih  #goldleaf  #gadiscantik  #gadisputih  #cewekcantik  #cewekputih  #GADISCANTIKA898 
SERUM MAGIC💎 .
🍁Bahan yang digunakan natural dan selamat digunakan
.
🍁Ada NOT KKM &Halal bahan yang digunakan .
🍁 Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit
.
🍁 Digunakan untuk kulit yang sensitif juga
.
🍁 Bau sangat wangi
.
🍁 Digunakan untuk masalah kulit 🍁 Sangat efektif .
.🍁 100%good feedback .
.
🍁 Mudah dibawa untuk travel dan kemana-mana
.
🍁 apply 2kali sehari pagi dan malam
🍁 multi function
🍁 HARGA MAMPU MILIK 🔹
🍂🍂0193454485 or 🍂🍂 0193454485 or 🔹menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🔹melembabkan kulit sambil memberikan efek glowing.
🔹mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan... 🔹mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. .
🔹merawat jerawat serta jeragat .
🔹mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. .
🔹boleh digunakan sebelum makeup .
🔹untuk menghilangkan sunburn

#rainbowserum #naturalserum #serumjerawat #miracleserum #serumbotox 
#beautyserum #beautyskin
. 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @qluzeshoppa

#serumjerawat #serumbotox #serumjeragatno1malaysia #serum #serumvitaminc #krimkilo #pembekalprodukkosmetik #makeupskin
SERUM MAGIC💎 . 🍁Bahan yang digunakan natural dan selamat digunakan . 🍁Ada NOT KKM &Halal bahan yang digunakan . 🍁 Sesuai digunakan untuk semua jenis kulit . 🍁 Digunakan untuk kulit yang sensitif juga . 🍁 Bau sangat wangi . 🍁 Digunakan untuk masalah kulit 🍁 Sangat efektif . .🍁 100%good feedback . . 🍁 Mudah dibawa untuk travel dan kemana-mana . 🍁 apply 2kali sehari pagi dan malam 🍁 multi function 🍁 HARGA MAMPU MILIK 🔹 🍂🍂0193454485 or 🍂🍂 0193454485 or 🔹menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🔹melembabkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🔹mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan... 🔹mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. . 🔹merawat jerawat serta jeragat . 🔹mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. . 🔹boleh digunakan sebelum makeup . 🔹untuk menghilangkan sunburn #rainbowserum  #naturalserum  #serumjerawat  #miracleserum  #serumbotox  #beautyserum  #beautyskin  . 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @therainbowbeauty 🍁 @qluzeshoppa #serumjerawat  #serumbotox  #serumjeragatno1malaysia  #serum  #serumvitaminc  #krimkilo  #pembekalprodukkosmetik  #makeupskin 
#botoxserum
#miracleskinserumbotox

RM95/box

BUKAN SETAKAT MAKEUP JE CANTIK TAHAN LAMA....SKIN JUGAK SENTIASA MUDA DAN TEGANG....BIBIR PUN BOLEH NAMPAK SEKSIIIIIII MUNGILLL..MUKA BOLEH JADI VSHAPE HOKAYYY...
BEST KE SANGAT BEST??? "SAPU JE DAH TEGANG" INSTANT RESULT OKIES. ========
========
✅💯 Original Guaranteed

#serumbotoxmurah 
#miraclebotox
#miracleserum
#miracleserumbotoxoriginal
#miracleserumborong
#miracleserumbotoxmalaysia
#kulittegang
#kulitlicin
#kulitcantik
#sexylips
#antiaging
#vshape
#vshapeserum
#hilangkedut
#botox
#mua
#makeupcantik
#kenya
#malaysia
#africa
#usa
#german
#dubai
#pakistan
#brunei

Whatsapp +60175005707
#botoxserum  #miracleskinserumbotox  RM95/box BUKAN SETAKAT MAKEUP JE CANTIK TAHAN LAMA....SKIN JUGAK SENTIASA MUDA DAN TEGANG....BIBIR PUN BOLEH NAMPAK SEKSIIIIIII MUNGILLL..MUKA BOLEH JADI VSHAPE HOKAYYY... BEST KE SANGAT BEST??? "SAPU JE DAH TEGANG" INSTANT RESULT OKIES. ======== ======== ✅💯 Original Guaranteed #serumbotoxmurah  #miraclebotox  #miracleserum  #miracleserumbotoxoriginal  #miracleserumborong  #miracleserumbotoxmalaysia  #kulittegang  #kulitlicin  #kulitcantik  #sexylips  #antiaging  #vshape  #vshapeserum  #hilangkedut  #botox  #mua  #makeupcantik  #kenya  #malaysia  #africa  #usa  #german  #dubai  #pakistan  #brunei  Whatsapp +60175005707
Kita tak reka cerita tau..customer sendiri yang cakap. Barang murah sapa ja tak mau kan 😘😍..Rm38 ringgit je uolss safe and long term effect sekaligus taw 😍💕.. Alhamdulillah ramai yang puas hati lepas try serum nih. Korang tak mau try ka, tak mau ka nampak peloles gitu 🤗🤗💃💃💃
#miracleserum #miracleserumdanielin #sayapakaisayajual #agentalorsetar #pendang #jitra .
.
.
Macam mana nak order??ha meh whatsapp no kt bawah nih 👇👇👇atau klik ja link kt bio sis tu
.
Whatsapp 📲017 4843418
Whatsapp 📲017 4843418
Whatsapp 📲017 4843418
Kita tak reka cerita tau..customer sendiri yang cakap. Barang murah sapa ja tak mau kan 😘😍..Rm38 ringgit je uolss safe and long term effect sekaligus taw 😍💕.. Alhamdulillah ramai yang puas hati lepas try serum nih. Korang tak mau try ka, tak mau ka nampak peloles gitu 🤗🤗💃💃💃 #miracleserum  #miracleserumdanielin  #sayapakaisayajual  #agentalorsetar  #pendang  #jitra  . . . Macam mana nak order??ha meh whatsapp no kt bawah nih 👇👇👇atau klik ja link kt bio sis tu . Whatsapp 📲017 4843418 Whatsapp 📲017 4843418 Whatsapp 📲017 4843418
Kita tak reka cerita tau..customer sendiri yang cakap. Barang murah sapa ja tak mau kan 😘😍..Rm38 ringgit je uolss safe and long term effect sekaligus taw 😍💕.. Alhamdulillah ramai yang puas hati lepas try serum nih. Korang tak mau try ka, tak mau ka nampak peloles gitu 🤗🤗💃💃💃
#miracleserum #miracleserumdanielin #sayapakaisayajual #agentalorsetar #pendang #jitra .
.
.
Macam mana nak order??ha meh whatsapp no kt bawah nih 👇👇👇atau klik ja link kt bio sis tu
.
Whatsapp 📲017 4843418
Whatsapp 📲017 4843418
Whatsapp 📲017 4843418
Kita tak reka cerita tau..customer sendiri yang cakap. Barang murah sapa ja tak mau kan 😘😍..Rm38 ringgit je uolss safe and long term effect sekaligus taw 😍💕.. Alhamdulillah ramai yang puas hati lepas try serum nih. Korang tak mau try ka, tak mau ka nampak peloles gitu 🤗🤗💃💃💃 #miracleserum  #miracleserumdanielin  #sayapakaisayajual  #agentalorsetar  #pendang  #jitra  . . . Macam mana nak order??ha meh whatsapp no kt bawah nih 👇👇👇atau klik ja link kt bio sis tu . Whatsapp 📲017 4843418 Whatsapp 📲017 4843418 Whatsapp 📲017 4843418
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 .
.
APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫
.
.
💦Promo price;
🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹
.
- sah sehingga stock licin hokayy
.
Postage; rm8 sm , rm11 ss
.
.
Fungsinya; .
❤Memperlambat proses penuaan pada kulit
❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit
❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria
❤Dapat digunakan pada wajah dan badan

Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯

Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗
Ruginya kalau tak cuba 😭😭
.
.
 #adheasignature #loveadhea #roseglutasoapbyadhea #roseglutasoap #sabunpemutih #sabun #sabunputihkulit #sayajual #nakputih #nakutihgebu #bazarpaknilprodukkecantikkan #sabunwangi #sabunviral #sabunajaib #sabunhomemade #sabunharum #boosterwhitening #kdollbeauty #dnarsskincare #miracleserum #kcolly #putihkorea #sabunpink #malaysiaviral #sabunmalaysia
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 . . APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫 . . 💦Promo price; 🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹 . - sah sehingga stock licin hokayy . Postage; rm8 sm , rm11 ss . . Fungsinya; . ❤Memperlambat proses penuaan pada kulit ❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit ❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria ❤Dapat digunakan pada wajah dan badan Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯 Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗 Ruginya kalau tak cuba 😭😭 . .  #adheasignature  #loveadhea  #roseglutasoapbyadhea  #roseglutasoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunputihkulit  #sayajual  #nakputih  #nakutihgebu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sabunwangi  #sabunviral  #sabunajaib  #sabunhomemade  #sabunharum  #boosterwhitening  #kdollbeauty  #dnarsskincare  #miracleserum  #kcolly  #putihkorea  #sabunpink  #malaysiaviral  #sabunmalaysia 
Meh whatsapp hanis kalau rasa berminat nk buat side income dgn team dbr. Klik terus link kat bio tu okay. .
Promote aje, duit tepi masuk. Awak awak tak payah handle stock, tak payah keluar pi pos barang, tak payah pening2 kepala semua. Tugasnya CUMA PROMOTE & LAYAN CUSTOMER AJE dah boleh dapat income.  Nak ke taknak? Meh whatsapp cepat

#miracleserum #miracleserumdanielin #miracleserumbydanielin #miracleserumdbr #serumviral #sungaipetani #sungaipetanikedah #sp #miracleserumsungaipetani #miracleserumkedah #miracleserumpenang #uitmdihatiku
#uitmpp #uitmpermatangpauh #uitmpenang #politeknik #politeknikmalaysia #politeknikseberangperai #politeknikpsp #permatangpauh #bukitmertajam #hargamampumilik  #instamagik #bangkitbersama #togetherwerise #cepatsebelumterlambat😉
Meh whatsapp hanis kalau rasa berminat nk buat side income dgn team dbr. Klik terus link kat bio tu okay. . Promote aje, duit tepi masuk. Awak awak tak payah handle stock, tak payah keluar pi pos barang, tak payah pening2 kepala semua. Tugasnya CUMA PROMOTE & LAYAN CUSTOMER AJE dah boleh dapat income. Nak ke taknak? Meh whatsapp cepat #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumbydanielin  #miracleserumdbr  #serumviral  #sungaipetani  #sungaipetanikedah  #sp  #miracleserumsungaipetani  #miracleserumkedah  #miracleserumpenang  #uitmdihatiku  #uitmpp  #uitmpermatangpauh  #uitmpenang  #politeknik  #politeknikmalaysia  #politeknikseberangperai  #politeknikpsp  #permatangpauh  #bukitmertajam  #hargamampumilik  #instamagik  #bangkitbersama  #togetherwerise  #cepatsebelumterlambat 😉
Hi gais 🙈 lama nau tak update 😂 sorrylah busy dgn test nk dekat2 final ni kan. I would like to inform you guys that hanis dah ambil stock baru which is MIRACLE BOOSTER CREAM 🎉 meh tengok sikit feedback booster cream ni 😘 .
COD UITM PERMATANG PAUH & also SUNGAI PETANI on WEEKEND YA
.
only RM48 free postage semenanjung.
.
Anyone yg nak try or anything, kindly whatsapp hanis ya. Tekan link kat bio terus connect dgn whatsapp hanis 😘
.
#miracleserum #miracleserumdanielin #miracleserumbydanielin #miracleserumdbr #serumviral #sungaipetani #sungaipetanikedah #sp #miracleserumsungaipetani #miracleserumkedah #miracleserumpenang #uitmdihatiku
#uitmpp #uitmpermatangpauh #uitmpenang #politeknik #politeknikmalaysia #politeknikseberangperai #politeknikpsp #permatangpauh #bukitmertajam #hargamampumilik  #instamagik #bangkitbersama #togetherwerise #cepatsebelumterlambat😉
Hi gais 🙈 lama nau tak update 😂 sorrylah busy dgn test nk dekat2 final ni kan. I would like to inform you guys that hanis dah ambil stock baru which is MIRACLE BOOSTER CREAM 🎉 meh tengok sikit feedback booster cream ni 😘 . COD UITM PERMATANG PAUH & also SUNGAI PETANI on WEEKEND YA . only RM48 free postage semenanjung. . Anyone yg nak try or anything, kindly whatsapp hanis ya. Tekan link kat bio terus connect dgn whatsapp hanis 😘 . #miracleserum  #miracleserumdanielin  #miracleserumbydanielin  #miracleserumdbr  #serumviral  #sungaipetani  #sungaipetanikedah  #sp  #miracleserumsungaipetani  #miracleserumkedah  #miracleserumpenang  #uitmdihatiku  #uitmpp  #uitmpermatangpauh  #uitmpenang  #politeknik  #politeknikmalaysia  #politeknikseberangperai  #politeknikpsp  #permatangpauh  #bukitmertajam  #hargamampumilik  #instamagik  #bangkitbersama  #togetherwerise  #cepatsebelumterlambat 😉
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit

#MiracleSerum #SerumViral #SerumAloeveraExtract #Serumglowing #SerumMurah #GlowingEffect #SerumMuka #SerumOrganic #OrganicSkinCare #MiracleSerumKelantan&Terengganu
Hai, Miracle Serum Danielin ni guna 2kali sehari (pagi&malam). Jadi, jika awak konsisten insyallah memang akan nampak hasil dia macam mana. Parut pun boleh hilang. So, if korang ada masalah kulit, jom cuba Miracle Serum Danielin. Kita tak reka cerita, tapi customer sendiri yang bagi feedback sebelum&selepas pakai serum ni. Benda yang paling penting ialah serum ni organik !! Kalau korang stop pakai pun takkan ada effect apa-apa 😊 🌼 Tiada Merkuri & Juga Boleh Dijadikan Base Makeup 🌼100% Neutral & Selamat Untuk Kulit #MiracleSerum  #SerumViral  #SerumAloeveraExtract  #Serumglowing  #SerumMurah  #GlowingEffect  #SerumMuka  #SerumOrganic  #OrganicSkinCare  #MiracleSerumKelantan &Terengganu
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 .
.
APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫
.
.
💦Promo price;
🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹
.
- sah sehingga stock licin hokayy
.
Postage; rm8 sm , rm11 ss
.
.
Fungsinya; .
❤Memperlambat proses penuaan pada kulit
❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit
❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria
❤Dapat digunakan pada wajah dan badan

Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯

Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗
Ruginya kalau tak cuba 😭😭
.
.
 #adheasignature #loveadhea #roseglutasoapbyadhea #roseglutasoap #sabunpemutih #sabun #sabunputihkulit #sayajual #nakputih #nakutihgebu #bazarpaknilprodukkecantikkan #sabunwangi #sabunviral #sabunajaib #sabunhomemade #sabunharum #boosterwhitening #kdollbeauty #dnarsskincare #miracleserum #kcolly #putihkorea #sabunpink #malaysiaviral #sabunmalaysia
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 . . APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫 . . 💦Promo price; 🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹 . - sah sehingga stock licin hokayy . Postage; rm8 sm , rm11 ss . . Fungsinya; . ❤Memperlambat proses penuaan pada kulit ❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit ❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria ❤Dapat digunakan pada wajah dan badan Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯 Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗 Ruginya kalau tak cuba 😭😭 . .  #adheasignature  #loveadhea  #roseglutasoapbyadhea  #roseglutasoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunputihkulit  #sayajual  #nakputih  #nakutihgebu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sabunwangi  #sabunviral  #sabunajaib  #sabunhomemade  #sabunharum  #boosterwhitening  #kdollbeauty  #dnarsskincare  #miracleserum  #kcolly  #putihkorea  #sabunpink  #malaysiaviral  #sabunmalaysia 
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses #miracleserum #miracleproduct .
Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍
.
"MACAM MANA NAK ORDER SIS?"
.
.
.
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
.
KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses  #miracleserum  #miracleproduct  . Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍 . "MACAM MANA NAK ORDER SIS?" . . . WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 . KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses #miracleserum #miracleproduct .
Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍
.
"MACAM MANA NAK ORDER SIS?"
.
.
.
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
.
KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses  #miracleserum  #miracleproduct  . Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍 . "MACAM MANA NAK ORDER SIS?" . . . WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 . KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses #miracleserum #miracleproduct .
Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍
.
"MACAM MANA NAK ORDER SIS?"
.
.
.
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
.
KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses  #miracleserum  #miracleproduct  . Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍 . "MACAM MANA NAK ORDER SIS?" . . . WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 . KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses #miracleserum #miracleproduct .
Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍
.
"MACAM MANA NAK ORDER SIS?"
.
.
.
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
WHATSAPP 016 931 9361
.
KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
Hollaaaa semua !! pernah dengar tak produk dari danielin beauty 💋 kalau tak pernah dengar maii sini rapat rapat cheq nak habaq mai 😃 produk ni bagus utk setiap jenis kulit tau , tak kira lhaa kulit kering ke kulit berminyak ke kulit yang sensitif ke semua boleh tau ! defent atas pengguna tu sendiri 👍🏼 so apa tunggu lagi jom lhaa sembang sembang dgn cheq tntg produk letoopp dri danielin beauty 💋 #danielinbeautyrecourses  #miracleserum  #miracleproduct  . Paling penting !! harga mampu milik tau !! jomm pakat ramai ramai 😍😍😍 . "MACAM MANA NAK ORDER SIS?" . . . WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 WHATSAPP 016 931 9361 . KALAU MALAS SAVE NUMBER BOLEH TERUS TEKAN LINK KT BIO SIS YE 💃🏻💃🏻💃🏻
BUKTI DARI PENGGUNA MIRACLE SERUM DANIELIN. KAMI TAK REKA CERITA OKK😉 TAK PERCAYA MEH CUBA SEBOTOL💉
TAK PERLU KELUARKAN BERIBU RIBAN👍🏻
.
🎉MIRACLE SERUM DANIELIN BEAUTY💋
💉10ml RM38
.
❤ COMBO 2 BOTOL RM70 SHJA❤
.
.
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
.
#miracleserum #danielinbeauty #serumdanielin #serumwajah #serumviral #malaysia #kualalumpur #cantik #flawless #gebu #makeup #2017
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 .
.
APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫
.
.
💦Promo price;
🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹
.
- sah sehingga stock licin hokayy
.
Postage; rm8 sm , rm11 ss
.
.
Fungsinya; .
❤Memperlambat proses penuaan pada kulit
❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit
❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria
❤Dapat digunakan pada wajah dan badan

Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯

Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗
Ruginya kalau tak cuba 😭😭
.
.
 #adheasignature #loveadhea #roseglutasoapbyadhea #roseglutasoap #sabunpemutih #sabun #sabunputihkulit #sayajual #nakputih #nakutihgebu #bazarpaknilprodukkecantikkan #sabunwangi #sabunviral #sabunajaib #sabunhomemade #sabunharum #boosterwhitening #kdollbeauty #dnarsskincare #miracleserum #kcolly #putihkorea #sabunpink #malaysiaviral #sabunmalaysia
Yeayy ADHEA SIGNATURE YEAR END SALE telah tiba 🎉🎉 jom serbu @adheasignature utk dapatkan sabun ROSE GLUTA SOAP cepattt 😋😋 dahlah murah, dapat free gift lagi, aduiiii pening pening 😂😂😂 . . APA?? MUKA AWAK BERMINYAK? KUSAM?? Jom Jom Jom cuba ROSE GLUTA SOAP keluaran ADHEA SIGNATURE !! sabun ni warna pinkyy, serious wangi gila sebab homemade with ❤ lagi tau 💫💫 . . 💦Promo price; 🌹Rm 20 je uolss, jimat teruk🌹 . - sah sehingga stock licin hokayy . Postage; rm8 sm , rm11 ss . . Fungsinya; . ❤Memperlambat proses penuaan pada kulit ❤Mengharumkan, memutihkan, melembabkan, dan melembutkan kulit ❤Anti-bakterial untuk melindungi kulit dari bakteria ❤Dapat digunakan pada wajah dan badan Yang penting, sesuai untuk lelaki dan wanita okayy 💯 Jom ws 014- 230 9779 untuk info lanjut 🤗 Ruginya kalau tak cuba 😭😭 . .  #adheasignature  #loveadhea  #roseglutasoapbyadhea  #roseglutasoap  #sabunpemutih  #sabun  #sabunputihkulit  #sayajual  #nakputih  #nakutihgebu  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #sabunwangi  #sabunviral  #sabunajaib  #sabunhomemade  #sabunharum  #boosterwhitening  #kdollbeauty  #dnarsskincare  #miracleserum  #kcolly  #putihkorea  #sabunpink  #malaysiaviral  #sabunmalaysia 
BUKTI DARI PENGGUNA MIRACLE SERUM DANIELIN. KAMI TAK REKA CERITA OKK😉 TAK PERCAYA MEH CUBA SEBOTOL💉
TAK PERLU KELUARKAN BERIBU RIBAN👍🏻
.
🎉MIRACLE SERUM DANIELIN BEAUTY💋
💉10ml RM38
.
❤ COMBO 2 BOTOL RM70 SHJA❤
.
.
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
.
#miracleserum #danielinbeauty #serumdanielin #serumwajah #serumviral #malaysia #kualalumpur #cantik #flawless #gebu #makeup #2017
BUKTI DARI PENGGUNA MIRACLE SERUM DANIELIN. KAMI TAK REKA CERITA OKK😉 TAK PERCAYA MEH CUBA SEBOTOL💉
TAK PERLU KELUARKAN BERIBU RIBAN👍🏻
.
🎉MIRACLE SERUM DANIELIN BEAUTY💋
💉10ml RM38
.
❤ COMBO 2 BOTOL RM70 SHJA❤
.
.
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
.
#miracleserum #danielinbeauty #serumdanielin #serumwajah #serumviral #malaysia #kualalumpur #cantik #flawless #gebu #makeup #2017
BUKTI DARI PENGGUNA MIRACLE SERUM DANIELIN. KAMI TAK REKA CERITA OKK😉 TAK PERCAYA MEH CUBA SEBOTOL💉
TAK PERLU KELUARKAN BERIBU RIBAN👍🏻
.
🎉MIRACLE SERUM DANIELIN BEAUTY💋
💉10ml RM38
.
❤ COMBO 2 BOTOL RM70 SHJA❤
.
.
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
📞DM/WHATSAPP +60133431386
.
#miracleserum #danielinbeauty #serumdanielin #serumwajah #serumviral #malaysia #kualalumpur #cantik #flawless #gebu #makeup #2017