an online Instagram web viewer

#modest medias

Photos

Promosi bagi Sari Hijab by Ziana Zain diteruskan sepanjang Ogos ini, sempena bulan kemerdekaan kami. Kepada yang berminat untuk dapatkan koleksi ini, boleh hubungi admin di talian whatsapp +60 19 330 8050 untuk buat tempahan sekarang. 
#zianazainsworld #zianazain #sarihijab #geeshawl #hijab #hijabi #hijabista #modestfashion #modest
Rise and grind on a beautiful Sunday  morning 👐🏼👄💄💣💸
Rise and grind on a beautiful Sunday morning 👐🏼👄💄💣💸
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? .

Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! .

BOLD CHAIN SERIES

RM209 .
How to purchase?
📱WhatsApp : 012 6235164
.
SHOP NOW AT
www.pastelfleur.com.my
.
.
📌Waze: Butik PastelFleur
.
📌Google Maps: Butik PastelFleur

Come over to @pastelfleur_kl

82A First Floor,

Jalan Burhanuddin Helmi,

Taman Tun Dr Ismail, KL

Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm)

#rayacollection #bajuraya #pastelfleur #pastelfleurkl #muslimahfashion #muslimahwear #style #fashion #modest #raya2017
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? . Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! . BOLD CHAIN SERIES RM209 . How to purchase? 📱WhatsApp : 012 6235164 . SHOP NOW AT www.pastelfleur.com.my . . 📌Waze: Butik PastelFleur . 📌Google Maps: Butik PastelFleur Come over to @pastelfleur_kl 82A First Floor, Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr Ismail, KL Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm) #rayacollection  #bajuraya  #pastelfleur  #pastelfleurkl  #muslimahfashion  #muslimahwear  #style  #fashion  #modest  #raya2017 
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? .

Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! .

BOLD CHAIN SERIES

RM209 .
How to purchase?
📱WhatsApp : 012 6235164
.
SHOP NOW AT
www.pastelfleur.com.my
.
.
📌Waze: Butik PastelFleur
.
📌Google Maps: Butik PastelFleur

Come over to @pastelfleur_kl

82A First Floor,

Jalan Burhanuddin Helmi,

Taman Tun Dr Ismail, KL

Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm)

#rayacollection #bajuraya #pastelfleur #pastelfleurkl #muslimahfashion #muslimahwear #style #fashion #modest #raya2017
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? . Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! . BOLD CHAIN SERIES RM209 . How to purchase? 📱WhatsApp : 012 6235164 . SHOP NOW AT www.pastelfleur.com.my . . 📌Waze: Butik PastelFleur . 📌Google Maps: Butik PastelFleur Come over to @pastelfleur_kl 82A First Floor, Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr Ismail, KL Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm) #rayacollection  #bajuraya  #pastelfleur  #pastelfleurkl  #muslimahfashion  #muslimahwear  #style  #fashion  #modest  #raya2017 
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? .

Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! .

BOLD CHAIN SERIES

RM209 .
How to purchase?
📱WhatsApp : 012 6235164
.
SHOP NOW AT
www.pastelfleur.com.my
.
.
📌Waze: Butik PastelFleur
.
📌Google Maps: Butik PastelFleur

Come over to @pastelfleur_kl

82A First Floor,

Jalan Burhanuddin Helmi,

Taman Tun Dr Ismail, KL

Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm)

#rayacollection #bajuraya #pastelfleur #pastelfleurkl #muslimahfashion #muslimahwear #style #fashion #modest #raya2017
Apa yang kita pakai melambangkan keyakinan kita. Jadi kalau nak serlahkan keyakinan kenalah pakai something yang bold kan? . Macam Bold Chain series ni. Motif chain dan warna yang terang dah cukup menyerlahkan keyakinan diri tu. Barulah nampak confident! . BOLD CHAIN SERIES RM209 . How to purchase? 📱WhatsApp : 012 6235164 . SHOP NOW AT www.pastelfleur.com.my . . 📌Waze: Butik PastelFleur . 📌Google Maps: Butik PastelFleur Come over to @pastelfleur_kl 82A First Floor, Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr Ismail, KL Operation Hours: Tuesday- Sunday (11am-7.30pm) #rayacollection  #bajuraya  #pastelfleur  #pastelfleurkl  #muslimahfashion  #muslimahwear  #style  #fashion  #modest  #raya2017 
Seorang wanita berjuang untuk anaknya sangatlah luar biasa 😊

Bagi ibu-ibu cantik di dunia tetap semangat 💐

Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri.
 Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dan penyakit kronis lainnya.
 Cek ‌ⓘⓖ kami!! Konsultasi gratis 💁💁💁 konsultasi GRATIS,
️✔ contact person :
️✔ BBM : D96F526A ✔ WA :  0856-0407-5204 
Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi - #regrann
Seorang wanita berjuang untuk anaknya sangatlah luar biasa 😊 Bagi ibu-ibu cantik di dunia tetap semangat 💐 Salah satu kodrat ISTRI yg diinginkan SUAMI adalah bisa melahirkan bayi dari ‌RAHIMNYA sendiri. Apapun penghambat kehamilannya akan tertuntaskan, Kista, Miom, Pcos, Torch, Varikokel, diabet, kanker, masalah sperma dan penyakit kronis lainnya. Cek ‌ⓘⓖ kami!! Konsultasi gratis 💁💁💁 konsultasi GRATIS, ️✔ contact person : ️✔ BBM : D96F526A ✔ WA : 0856-0407-5204 Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi - #regrann 
XS Carly Dress 😍
XS Carly Dress 😍
Carly XS. DM me or comment below if interested in purchasing ❣️
Carly XS. DM me or comment below if interested in purchasing ❣️
SOLD OUT ❌
Anne (asymmetric pleats) blouse in navy blue
Material: crepe
Size: fit S-M
Price: Rp. 135.000 .
Breastfeeding friendly ✔
Hijab friendly​ ✔
Office friendly ✔
.
.

#outerwear #outerwearmurah #fashionhijab #fashionmurah #bajucewek #bajuhijab #hijabfashion #hijab #bajuselebgram #bajuwanita #kimonoouter #kimonooutermurah #kimonocardigan #fashion #jualbaju #jualbajumurah #modest #modestwear #gayahijab #jualkimonoouter #jualouterwear #jualouter #outerbatik #batikmurah #batikmurahmeriah #batikkantor #outer #bajiouter
SOLD OUT ❌ Anne (asymmetric pleats) blouse in navy blue Material: crepe Size: fit S-M Price: Rp. 135.000 . Breastfeeding friendly ✔ Hijab friendly​ ✔ Office friendly ✔ . . #outerwear  #outerwearmurah  #fashionhijab  #fashionmurah  #bajucewek  #bajuhijab  #hijabfashion  #hijab  #bajuselebgram  #bajuwanita  #kimonoouter  #kimonooutermurah  #kimonocardigan  #fashion  #jualbaju  #jualbajumurah  #modest  #modestwear  #gayahijab  #jualkimonoouter  #jualouterwear  #jualouter  #outerbatik  #batikmurah  #batikmurahmeriah  #batikkantor  #outer  #bajiouter 
Rekaan kurung syari 3 in 1

Baju magic! Whaoo APA magicnya sis sham??magicnya SBB baju Ni blh jadi 3 versi. Versi 1 pemakaian baju kurung. Versi 2 bagi yg kurang ketinggian akan nampak seperti memakai jubah 2 layer! Versi 3 bila dipakai dgn seluar akan jadi blouse syoknyaaaa

#modest and comfortable
#material yg sangat selesa
#pelbagai pilihan warna terbaik
# mesra bf Dan wudhu

Normal price rm169 inc pos sm/as
WhatsApp sis 01115388825
Rekaan kurung syari 3 in 1 Baju magic! Whaoo APA magicnya sis sham??magicnya SBB baju Ni blh jadi 3 versi. Versi 1 pemakaian baju kurung. Versi 2 bagi yg kurang ketinggian akan nampak seperti memakai jubah 2 layer! Versi 3 bila dipakai dgn seluar akan jadi blouse syoknyaaaa #modest  and comfortable #material  yg sangat selesa #pelbagai  pilihan warna terbaik # mesra bf Dan wudhu Normal price rm169 inc pos sm/as WhatsApp sis 01115388825
Solid gray Carly XS. #DM me or #comment below if interested in purchasing ✨
Solid gray Carly XS. #DM  me or #comment  below if interested in purchasing ✨
Carly XS. DM me or comment below if interested in purchasing ✨
Carly XS. DM me or comment below if interested in purchasing ✨
Tükenmeden alman gerekenlerden 🍒
🎀 139,90 TL Yerine 79,90 TL
🎀 Ürün : Ms670-01
🎀 Beden : 36 - 42
🎀 Renk : Haki - Taba - Kırmızı
🎈 Sipariş için bize anlık olarak ulaşabilirsin.
1. Whatsapp : 0532 136 7974
2. Whatsapp : 0532 131 2071

#fashion #style #clothing #outfitofday #ootd #combination #picofday #instamoda #instafashion #stylish #shopping #şal #shawl #moda #etesettur #modest
Thanks period cramps, really, massive thanks! Making sure I don't forget I have a reproductive system?!
-
-
#period #cramps #periodcramps #woman #women #grwm #update #instagram #photography #writing #lifestyle #style #design #health #Fashion #modest #vlog #blog #life #imacybersmiler #red #makeup #mua #vegan #vegetarian #hair #studio #alternative #goth #punk
Mixing textures || Zara Editorial ❣
#modernmodest
#Repost @aurahboutique (@get_repost)
・・・
Ootd featuring Kaftan top & army printed skirt
.
We are at TAMPINES MALL (lvl 2 opp rubi) from today till 22 Aug 2017. New Casual Collection at S$30 or below! See you there!.
.
Aurah Boutique 
Joo Chiat Complex 03-1059
.
Naylah by Aurah Boutique
Tanjong Katong Complex 03-53
.
#aurahboutique #naylahbyaurahboutique #casual #casualwear #casualstyle #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #popupshop #tampinesmall #east
#Repost  @aurahboutique (@get_repost) ・・・ Ootd featuring Kaftan top & army printed skirt . We are at TAMPINES MALL (lvl 2 opp rubi) from today till 22 Aug 2017. New Casual Collection at S$30 or below! See you there!. . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique  #naylahbyaurahboutique  #casual  #casualwear  #casualstyle  #muslimahfashion  #muslimah  #hijab  #hijabfashion  #modest  #modestfashion  #hijabista  #modestwear  #popupshop  #tampinesmall  #east 
#Repost @aurahboutique (@get_repost)
・・・
Thank you so much for shopping with us at Aurah Boutique! Traveled all the way from Bukit panjang just to shop for Aurah!...sho sweeet, we are truely touched!
.
We are at TAMPINES MALL (lvl 2 opp rubi) from today till 22 Aug 2017. New Casual Collection at S$30 or below! See you there!.
.
Aurah Boutique 
Joo Chiat Complex 03-1059
.
Naylah by Aurah Boutique
Tanjong Katong Complex 03-53
.
#aurahboutique #naylahbyaurahboutique #casual #casualwear #casualstyle #muslimahfashion #muslimah #hijab #hijabfashion #modest #modestfashion #hijabista #modestwear #popupshop #tampinesmall #east
#Repost  @aurahboutique (@get_repost) ・・・ Thank you so much for shopping with us at Aurah Boutique! Traveled all the way from Bukit panjang just to shop for Aurah!...sho sweeet, we are truely touched! . We are at TAMPINES MALL (lvl 2 opp rubi) from today till 22 Aug 2017. New Casual Collection at S$30 or below! See you there!. . Aurah Boutique  Joo Chiat Complex 03-1059 . Naylah by Aurah Boutique Tanjong Katong Complex 03-53 . #aurahboutique  #naylahbyaurahboutique  #casual  #casualwear  #casualstyle  #muslimahfashion  #muslimah  #hijab  #hijabfashion  #modest  #modestfashion  #hijabista  #modestwear  #popupshop  #tampinesmall  #east 
Habibah in her element. 💕 @lifelongpercussion photo credit: me 🙋
Habibah in her element. 💕 @lifelongpercussion photo credit: me 🙋
☀️💎
☀️💎
Follow @statementcollections @statementcollections To place order pls dm or what's app on ‪+44 7979 078033‬ 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
#arab #abaya #arabic #asianwedding #modest #monsoon #prince #paigeboy #paigeboys #maxidress #modesty #modestfashion #ootd #desi #Dubai #eid #prom #zukreat‪ #gift #princess #flowergirl #braidmaids
Coming soon, Tue 22 Aug 2017: The new Tiana Dress.
.
Salah satu koleksi Summer Bloom Series yang juga ditunggu-tunggu oleh #ladyloves SimplyMii. Hari selasa, 22 Agustus besok akan dirilis via WA/LINE/website: www.simplymii.com dan store: @district12.id
.
Tiana Dress ini terinspirasi dari Mimi Alysa trip ke Australia, dimana cuaca panas dan dingin bisa bergantian terjadi dalam satu hari. Namun saat mengenakan Tiana Dress, aktifitas dalam perjalanan tetap terasa nyaman.
.
Material Outer: Printed Max Marra |  Material Inner: Cotton | Size options: SM, ML, LXL. | Color options: Pink and Blue. Harga akan dirilis pada saat launching hari selasa, 22 Agustus 2017.
.
Bagi #ladyloves yang ingin ditag atau dimention silahkan mention di sini ya. 😊❤
.
#SummerBloom #SimplyMii #Modest #Modestwear #Modestfashion #ModestStyle #Simplycovered #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #islamicfashionista #tunic #SimplyMiiTianaDress
Coming soon, Tue 22 Aug 2017: The new Tiana Dress. . Salah satu koleksi Summer Bloom Series yang juga ditunggu-tunggu oleh #ladyloves  SimplyMii. Hari selasa, 22 Agustus besok akan dirilis via WA/LINE/website: www.simplymii.com dan store: @district12.id . Tiana Dress ini terinspirasi dari Mimi Alysa trip ke Australia, dimana cuaca panas dan dingin bisa bergantian terjadi dalam satu hari. Namun saat mengenakan Tiana Dress, aktifitas dalam perjalanan tetap terasa nyaman. . Material Outer: Printed Max Marra | Material Inner: Cotton | Size options: SM, ML, LXL. | Color options: Pink and Blue. Harga akan dirilis pada saat launching hari selasa, 22 Agustus 2017. . Bagi #ladyloves  yang ingin ditag atau dimention silahkan mention di sini ya. 😊❤ . #SummerBloom  #SimplyMii  #Modest  #Modestwear  #Modestfashion  #ModestStyle  #Simplycovered  #hijab  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers  #islamicfashionista  #tunic  #SimplyMiiTianaDress 
Coming soon, Tue 22 Aug 2017: The new Tiana Dress.
.
Salah satu koleksi Summer Bloom Series yang juga ditunggu-tunggu oleh #ladyloves SimplyMii. Hari selasa, 22 Agustus besok akan dirilis via WA/LINE/website: www.simplymii.com dan store: @district12.id
.
Tiana Dress ini terinspirasi dari Mimi Alysa trip ke Australia, dimana cuaca panas dan dingin bisa bergantian terjadi dalam satu hari. Namun saat mengenakan Tiana Dress, aktifitas dalam perjalanan tetap terasa nyaman.
.
Material Outer: Printed Max Marra |  Material Inner: Cotton | Size options: SM, ML, LXL. | Color options: Pink and Blue. Harga akan dirilis pada saat launching hari selasa, 22 Agustus 2017.
.
Bagi #ladyloves yang ingin ditag atau dimention silahkan mention di sini ya. 😊❤
.
#SummerBloom #SimplyMii #Modest #Modestwear #Modestfashion #ModestStyle #Simplycovered #hijab #hijabstyle #hijabfashion #hijabers #islamicfashionista #tunic #SimplyMiiTianaDress
Coming soon, Tue 22 Aug 2017: The new Tiana Dress. . Salah satu koleksi Summer Bloom Series yang juga ditunggu-tunggu oleh #ladyloves  SimplyMii. Hari selasa, 22 Agustus besok akan dirilis via WA/LINE/website: www.simplymii.com dan store: @district12.id . Tiana Dress ini terinspirasi dari Mimi Alysa trip ke Australia, dimana cuaca panas dan dingin bisa bergantian terjadi dalam satu hari. Namun saat mengenakan Tiana Dress, aktifitas dalam perjalanan tetap terasa nyaman. . Material Outer: Printed Max Marra | Material Inner: Cotton | Size options: SM, ML, LXL. | Color options: Pink and Blue. Harga akan dirilis pada saat launching hari selasa, 22 Agustus 2017. . Bagi #ladyloves  yang ingin ditag atau dimention silahkan mention di sini ya. 😊❤ . #SummerBloom  #SimplyMii  #Modest  #Modestwear  #Modestfashion  #ModestStyle  #Simplycovered  #hijab  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers  #islamicfashionista  #tunic  #SimplyMiiTianaDress 
Hari minggu wajib pakai warna-warna cerah, MIDI KIMONO YELLOW (RP 375,000) dari KarenaDia bisa Roommates coba. Bahannya nyaman untuk layering dan mudah di mix and match. Beli sekarang di www.modestroom.com atau hubungi Customer Service (CS) kami untuk order :
✔️Line ID: modestroomcs
✔️Whatsapp : 0812-8885-1619
.
.
Photo Courtesy : @karenadia.id
.
.
#ModestRoom #ModestMovement #BerbagiRuang #Modest #Fashion #Ecommerce #SupportLocalBrand #KarenaDia
Hari minggu wajib pakai warna-warna cerah, MIDI KIMONO YELLOW (RP 375,000) dari KarenaDia bisa Roommates coba. Bahannya nyaman untuk layering dan mudah di mix and match. Beli sekarang di www.modestroom.com atau hubungi Customer Service (CS) kami untuk order : ✔️Line ID: modestroomcs ✔️Whatsapp : 0812-8885-1619 . . Photo Courtesy : @karenadia.id . . #ModestRoom  #ModestMovement  #BerbagiRuang  #Modest  #Fashion  #Ecommerce  #SupportLocalBrand  #KarenaDia 
1950 shirt waist dress

Bust: free to 40"
Waist:27"
Length:47"
Sz: S/M

Baby blue / light Aqua 50's linen dress. Full skirt. Buttons to close the front. Hidden zipper at the side. Great condition(minor flaws) ask for details . ➕$87 shipped➕

#vintage#skirtgirl#1950's#skirtgirl#classychic#fashion#fashionista#lovely#modesty#modest
for more details pls inbox 📩 me..
*اَللَّه‍ُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَنَبِيِّكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ اْلأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ وَاَزْوَاجِهِ وَذُرِّيَّتِهِ وَسَلِّمْ عَدَدَ خَلْقِكَ وَرِضَا نَفْسِكَ وَزِنَةَ عَرْشِكَ وَمِدَادَ كَلِمَاتِكْ*💖 #giveasmile😃 #spreadpeace #abaya #modest #classy 
Have a blissful day 😍
for more details pls inbox 📩 me.. *اَللَّه‍ُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَنَبِيِّكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ اْلأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ وَاَزْوَاجِهِ وَذُرِّيَّتِهِ وَسَلِّمْ عَدَدَ خَلْقِكَ وَرِضَا نَفْسِكَ وَزِنَةَ عَرْشِكَ وَمِدَادَ كَلِمَاتِكْ*💖 #giveasmile 😃 #spreadpeace  #abaya  #modest  #classy  Have a blissful day 😍
💖لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ💖
Look elegant & effortlessly chic in our new outfit👚..for more details pls inbox 📩 me..
*اَللَّه‍ُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَنَبِيِّكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ اْلأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ وَاَزْوَاجِهِ وَذُرِّيَّتِهِ وَسَلِّمْ عَدَدَ خَلْقِكَ وَرِضَا نَفْسِكَ وَزِنَةَ عَرْشِكَ وَمِدَادَ كَلِمَاتِكْ*💖 #share #tag #giveasmile😃 #spreadpeace #abaya #modest #classy 
Have a blissful day 😍
💖لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ💖 Look elegant & effortlessly chic in our new outfit👚..for more details pls inbox 📩 me.. *اَللَّه‍ُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ عَبْدِكَ وَنَبِيِّكَ وَرَسُولِكَ النَّبِيِّ اْلأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ وَاَزْوَاجِهِ وَذُرِّيَّتِهِ وَسَلِّمْ عَدَدَ خَلْقِكَ وَرِضَا نَفْسِكَ وَزِنَةَ عَرْشِكَ وَمِدَادَ كَلِمَاتِكْ*💖 #share  #tag  #giveasmile 😃 #spreadpeace  #abaya  #modest  #classy  Have a blissful day 😍
What differentiates Medinabazar from others! 
So many well established modest wear designers all under one umbrella @Medinabazar.  Isn’t that cool!

Just log on to medinabazar.com and check out for yourself.
.
.
#women #hijab #muslim #modest #fashion #style #modestclothing #hijabfashion #islamic #islamicfashion #modestfashion #abaya #medinabazar #instaday #hijab #jilbab #kaftan #designers #muslimwomen
Nearly out of stock on BEY kaftan.

Check out our website Revamp to order

www.dulcebysafiya.com
Nearly out of stock on BEY kaftan. Check out our website Revamp to order www.dulcebysafiya.com
SOLD OUT ❌
Ivy Outerwear (pleats detail)
Material: crepe & baby satin
Size: fit S-L
Price: Rp. 140.000 .
Hijab friendly​ ✔
Office friendly ✔
.
.

#outerwear #outerwearmurah #fashionhijab #fashionmurah #bajucewek #bajuhijab #hijabfashion #hijab #bajuselebgram #bajuwanita #kimonoouter #kimonooutermurah #kimonocardigan #fashion #jualbaju #jualbajumurah #modest #modestwear #gayahijab #jualkimonoouter #jualouterwear #jualouter #outerbatik #batikmurah #batikmurahmeriah #batikkantor #outer #bajiouter
SOLD OUT ❌ Ivy Outerwear (pleats detail) Material: crepe & baby satin Size: fit S-L Price: Rp. 140.000 . Hijab friendly​ ✔ Office friendly ✔ . . #outerwear  #outerwearmurah  #fashionhijab  #fashionmurah  #bajucewek  #bajuhijab  #hijabfashion  #hijab  #bajuselebgram  #bajuwanita  #kimonoouter  #kimonooutermurah  #kimonocardigan  #fashion  #jualbaju  #jualbajumurah  #modest  #modestwear  #gayahijab  #jualkimonoouter  #jualouterwear  #jualouter  #outerbatik  #batikmurah  #batikmurahmeriah  #batikkantor  #outer  #bajiouter 
C•A•N~we take a movement to apriciate the beauty of this architecture truly inspirational city Brussels Belgium 🇧🇪 I was there last Sunday, where I met this gorgeous lady behind this very inspirational page @a_page_for_modest_outfit_  time flies 
love finding friend around the world (joy of being blogger)
Wishing you guys a joyful Sunday ✨
Photo cardit @a_page_for_modest_outfit_ 
Hijab @modestrove 
_______________________________________
#muslimafashionlux #modest fashion blogger #mehmalik #modestymovement #hijabfashion #hijabstyle_lookbook #hijabisvogue #hijabchic #hijabcity #pakistanifashion #style #like4likes #sakura #modanisa#fashionlover #londonblogger #muslimahfashion #hijabmodesty #modestrove @makeupdollzxx #makeupdollzxx @chic_muslimah #chicmuslimah #dollhousedubai #nazanasghar #glowedupgirl @girly.henna @fashion.directory @hiijabfashion @hijabiebeauty @glamfeature @modestfashionpakistan @hijabstyle_lookbook #hijabstyle_lookbook @hauteelan @modestfashionlondon @skg_eden #makeupdollzxx #galmfeature #dressyourface #makeupartistsworldwide #makeuptuturialsx0x #makeup.fed #glamfast
C•A•N~we take a movement to apriciate the beauty of this architecture truly inspirational city Brussels Belgium 🇧🇪 I was there last Sunday, where I met this gorgeous lady behind this very inspirational page @a_page_for_modest_outfit_ time flies love finding friend around the world (joy of being blogger) Wishing you guys a joyful Sunday ✨ Photo cardit @a_page_for_modest_outfit_ Hijab @modestrove _______________________________________ #muslimafashionlux  #modest  fashion blogger #mehmalik  #modestymovement  #hijabfashion  #hijabstyle_lookbook  #hijabisvogue  #hijabchic  #hijabcity  #pakistanifashion  #style  #like4likes  #sakura  #modanisa #fashionlover  #londonblogger  #muslimahfashion  #hijabmodesty  #modestrove  @makeupdollzxx #makeupdollzxx  @chic_muslimah #chicmuslimah  #dollhousedubai  #nazanasghar  #glowedupgirl  @girly.henna @fashion.directory @hiijabfashion @hijabiebeauty @glamfeature @modestfashionpakistan @hijabstyle_lookbook #hijabstyle_lookbook  @hauteelan @modestfashionlondon @skg_eden #makeupdollzxx  #galmfeature  #dressyourface  #makeupartistsworldwide  #makeuptuturialsx0x  #makeup .fed #glamfast 
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? 
Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya.  You needn't fret or look around for too long.

Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. 
Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. 
#qees_pearl
#anisqees 
#motivation 
#inspiration 
#beinspired
#modesty
#modest
#tailor
#readytowear
#fashion
#Muslimah 
#African 
#Nigerian 
#fashionista 
#like4like 
#followme
#buyfromme
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya. You needn't fret or look around for too long. Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. #qees_pearl  #anisqees  #motivation  #inspiration  #beinspired  #modesty  #modest  #tailor  #readytowear  #fashion  #Muslimah  #African  #Nigerian  #fashionista  #like4like  #followme  #buyfromme 
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? 
Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya.  You needn't fret or look around for too long.

Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. 
Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. 
#qees_pearl
#anisqees 
#motivation 
#inspiration 
#beinspired
#modesty
#modest
#tailor
#readytowear
#fashion
#Muslimah 
#African 
#Nigerian 
#fashionista 
#like4like 
#followme
#buyfromme
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya. You needn't fret or look around for too long. Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. #qees_pearl  #anisqees  #motivation  #inspiration  #beinspired  #modesty  #modest  #tailor  #readytowear  #fashion  #Muslimah  #African  #Nigerian  #fashionista  #like4like  #followme  #buyfromme 
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? 
Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya.  You needn't fret or look around for too long.

Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. 
Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. 
#qees_pearl
#anisqees 
#motivation 
#inspiration 
#beinspired
#modesty
#modest
#tailor
#readytowear
#fashion
#Muslimah 
#African 
#Nigerian 
#fashionista 
#like4like 
#followme
#buyfromme
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya. You needn't fret or look around for too long. Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. #qees_pearl  #anisqees  #motivation  #inspiration  #beinspired  #modesty  #modest  #tailor  #readytowear  #fashion  #Muslimah  #African  #Nigerian  #fashionista  #like4like  #followme  #buyfromme 
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? 
Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya.  You needn't fret or look around for too long.

Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. 
Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. 
#qees_pearl
#anisqees 
#motivation 
#inspiration 
#beinspired
#modesty
#modest
#tailor
#readytowear
#fashion
#Muslimah 
#African 
#Nigerian 
#fashionista 
#like4like 
#followme
#buyfromme
Alhamdulilah, I'm happy💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽. You know why? Eid is around the corner 😌. Time to share, wine and dine with friends and family 👨‍👩‍👧‍👦. And also time to change your wardrobe and wear a classy Jilbab and Abaya. You needn't fret or look around for too long. Qees-pearl is always here and ever ready to come to your rescue. Qees-pearl, blending fashion with modesty............... Follow us on instagram: qees_pearl. Like our Facebook page: Qees pearl; and chat us up on whatsapp: 09036914376, for more pictures, request for bespoke and to make orders. #qees_pearl  #anisqees  #motivation  #inspiration  #beinspired  #modesty  #modest  #tailor  #readytowear  #fashion  #Muslimah  #African  #Nigerian  #fashionista  #like4like  #followme  #buyfromme 
#modest #not modest #im #fresh #lmao😂😂😂
Olmazsa olmazlardan 💜
🎀 199,95 TL Yerine 109,90 TL
🎀 Ürün : Pn7025-51
🎀 Beden : 36 - 52
🎀 Renk : Siyah - Haki - Mint
🎈 Sipariş için bize anlık olarak ulaşabilirsin.
1. Whatsapp : 0532 136 7974
2. Whatsapp : 0532 131 2071

#fashion #style #clothing #outfitofday #ootd #combination #picofday #instamoda #instafashion #stylish #shopping #şal #shawl #moda #etesettur #modest
Restok Indonesia Zise M 
bergo Pet dan warna bergo sedikit berbeda dengan gamis 
Harga 1Set 350.000  belum termasuk ongkir

detail gamis
M PB 135cm LD 98cm

Detail size bergo :
🌸 M panjang dari dagu 62 belakang 120 •• PEMESANAN 
LINE @suci_ummu_ayyasy .
#gamis #gamisbesar #gamisjumbo #gamisbusui #busui #bumil #busuifriendly #abaya #hijab #hijrah #hijabsyari #hijabsyarie #muslimah #muslimah #umroh #syari #sunnah #sabar #khimar #gamisrayon #plainabaya #gamispolos #khimarsyari #umrah #modest #akhwat #jilbab #jilbabsyari #gamisxxl #tawakkal #thepoweremakemak
Restok Indonesia Zise M bergo Pet dan warna bergo sedikit berbeda dengan gamis Harga 1Set 350.000 belum termasuk ongkir detail gamis M PB 135cm LD 98cm Detail size bergo : 🌸 M panjang dari dagu 62 belakang 120 •• PEMESANAN LINE @suci_ummu_ayyasy . #gamis  #gamisbesar  #gamisjumbo  #gamisbusui  #busui  #bumil  #busuifriendly  #abaya  #hijab  #hijrah  #hijabsyari  #hijabsyarie  #muslimah  #muslimah  #umroh  #syari  #sunnah  #sabar  #khimar  #gamisrayon  #plainabaya  #gamispolos  #khimarsyari  #umrah  #modest  #akhwat  #jilbab  #jilbabsyari  #gamisxxl  #tawakkal  #thepoweremakemak 
"Life isn't perfect, but your accessories can be."🌸 Wearing my fashionista grandma's vintage earrings. ❤️
•
•
•
•
• 
#vintage #refashion #upcycle #sewing #ootd #ootn #wiw #wiwt #whatiwore #stylegram #lookbook #instablogger #instafashion #fashionista #instastyle #fashionable #modest #modesty #modestfashion #modestymatters #modernmandmodest
#christian #christiangirl #christianblogger #jesuslover #fashion #blogger #fashionblogger
"Life isn't perfect, but your accessories can be."🌸 Wearing my fashionista grandma's vintage earrings. ❤️ • • • • • #vintage  #refashion  #upcycle  #sewing  #ootd  #ootn  #wiw  #wiwt  #whatiwore  #stylegram  #lookbook  #instablogger  #instafashion  #fashionista  #instastyle  #fashionable  #modest  #modesty  #modestfashion  #modestymatters  #modernmandmodest  #christian  #christiangirl  #christianblogger  #jesuslover  #fashion  #blogger  #fashionblogger 
Restok Indonesia Zise M 
bergo Pet dan warna bergo sedikit berbeda dengan gamis 
Harga 1Set 350.000  belum termasuk ongkir

detail gamis
M PB 135cm LD 98cm

Detail size bergo :
🌸 M panjang dari dagu 62 belakang 120 •• PEMESANAN 
LINE @suci_ummu_ayyasy .
#gamis #gamisbesar #gamisjumbo #gamisbusui #busui #bumil #busuifriendly #abaya #hijab #hijrah #hijabsyari #hijabsyarie #muslimah #muslimah #umroh #syari #sunnah #sabar #khimar #gamisrayon #plainabaya #gamispolos #khimarsyari #umrah #modest #akhwat #jilbab #jilbabsyari #gamisxxl #tawakkal #thepoweremakemak
Restok Indonesia Zise M bergo Pet dan warna bergo sedikit berbeda dengan gamis Harga 1Set 350.000 belum termasuk ongkir detail gamis M PB 135cm LD 98cm Detail size bergo : 🌸 M panjang dari dagu 62 belakang 120 •• PEMESANAN LINE @suci_ummu_ayyasy . #gamis  #gamisbesar  #gamisjumbo  #gamisbusui  #busui  #bumil  #busuifriendly  #abaya  #hijab  #hijrah  #hijabsyari  #hijabsyarie  #muslimah  #muslimah  #umroh  #syari  #sunnah  #sabar  #khimar  #gamisrayon  #plainabaya  #gamispolos  #khimarsyari  #umrah  #modest  #akhwat  #jilbab  #jilbabsyari  #gamisxxl  #tawakkal  #thepoweremakemak 
"Печаль застилает наши глаза и скрывает реальность,  облегчая нам жизнь. 
Ее можно сравнить с паром,  который оседает в комнате,  если в комнате кипит 
чайник... " Орхан Памук. 
Две недели лета... И город снова станет серым,  унылым,  с толпой спешащих на работу людей,  которые даже не будут улыбаться друг другу...Ну как это может не вызывать печаль,  особенно,  когда,  проснувшись утром и выглянув за окно,  не наблюдаешь даже следов солнца... #sad #sadness #sadmood #thoughts #modest #modesty #headcover #turbans #turbanstyle #turbanista #kisuirosh #headscarf #scarf #tsnius #tznius #tsniut #tzniut #ethnic
"Печаль застилает наши глаза и скрывает реальность, облегчая нам жизнь. Ее можно сравнить с паром, который оседает в комнате, если в комнате кипит чайник... " Орхан Памук. Две недели лета... И город снова станет серым, унылым, с толпой спешащих на работу людей, которые даже не будут улыбаться друг другу...Ну как это может не вызывать печаль, особенно, когда, проснувшись утром и выглянув за окно, не наблюдаешь даже следов солнца... #sad  #sadness  #sadmood  #thoughts  #modest  #modesty  #headcover  #turbans  #turbanstyle  #turbanista  #kisuirosh  #headscarf  #scarf  #tsnius  #tznius  #tsniut  #tzniut  #ethnic