an online Instagram web viewer

#monatoxcoffee medias

Photos

🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER
.
.
✔RM60
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
🍒COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🍒COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🍒BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . .
🍒Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🍒TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕
.
.
KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: .
👙Murah! .
👙Berperisa coffee hazelnut! .
👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D .
👙Menghalang penyakit Kanser Payudara .
👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu .
👙Nipple lebih pinkish .
👙3x Whitening Booster .
👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan .
👙Punggung semakin naik, bulat & anjal .
👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam.
👙Mengawal masalah keputihan .
👙Mengetatkan miss V
.
.
CARA PENGAMBILAN:
.
☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal
🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER . . ✔RM60 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . 🍒COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🍒COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🍒BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . . 🍒Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🍒TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . . KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: . 👙Murah! . 👙Berperisa coffee hazelnut! . 👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D . 👙Menghalang penyakit Kanser Payudara . 👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu . 👙Nipple lebih pinkish . 👙3x Whitening Booster . 👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan . 👙Punggung semakin naik, bulat & anjal . 👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam. 👙Mengawal masalah keputihan . 👙Mengetatkan miss V . . CARA PENGAMBILAN: . ☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal 
RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
COFFEE MONATOX BY DMS 360
.
Produk baru drpd DMS360°
Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri

Membantu wanita menjadi:
✅montok
✅gebu
✅ketat
✅mantap
✅ramping
✅mungil
✅glowing
.
DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL.
.
#skincare#setmekap#setkecantikan#flawlessskin#dms360#islim#selimmelim #dms360superstemcell#dms360missu  #dms360foundation #coffeemonatoxdms360#cofeemonatoxmurah#kopimonatox#monatoxcoffee#dms360skincaremurah#dms360skincarecareoriginal#dms360skincareoriginalmalaysia#produkkecantikanmurah#produkkecantikanmurahoriginal#sayajualmurah#sayajualprodukkecantikanmurahoriginal#bazaarpaknil#bazarmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM56 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . COFFEE MONATOX BY DMS 360 . Produk baru drpd DMS360° Manfaat : ✔Menaikkan seri wajah ✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing ✔Membantu menurunkan berat badan ✔Merampingkan bentuk badan ✔Mengempiskan perut ✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara ✔Membentuk dan memantapkan punggung ✔Mengetatkan bahagian intim ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur ✔Menghangatkan hubungan suami isteri ✔Mencerahkan kulit ✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut ✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan ✔Mengembalikan keyakinan diri Membantu wanita menjadi: ✅montok ✅gebu ✅ketat ✅mantap ✅ramping ✅mungil ✅glowing . DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL. . #skincare #setmekap #setkecantikan #flawlessskin #dms360 #islim #selimmelim  #dms360superstemcell #dms360missu  #dms360foundation  #coffeemonatoxdms360 #cofeemonatoxmurah #kopimonatox #monatoxcoffee #dms360skincaremurah #dms360skincarecareoriginal #dms360skincareoriginalmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmurahoriginal #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurahoriginal #bazaarpaknil #bazarmalaysia  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
Always love you  #coffeemonatox ...tidak mungkin ku berpaling lagi..tanpa mu gemok gedempol aku yang dulu😂😂😂😂.macam makcik makcik .
.
Sekarang nak panggil makcik pon orang tak sanggup...oposs bukan saya cakap🤔. Orang cakap😍
.
.
Amalkan #kopiviral ni buatkan  saya kelihatan muda dari usia...sorry to say..."bam bam" kalah anak dara😉
.
.
Sekadar berkongsi cerita. Yang da berumahtangga...ASET WANITA lembik sini sana mai repair segera. .
.
Tak mahal pon...tak habis ribu riban..ratus pon tak perlu...puluh ringgit je. .
.
Yes@Yes!!!!...jom wassap admin..kita bagi harga pengenalan +guide PERCUMA !!!!..Buat sampai puas hati. 📲01123624007

#ketatpersissidara #monatoxcoffee #viral #share #padu #bisa #rare #dmsviral #dmsoriginal #stokismalaysia #stokismelaka #stokismuar #jagaselagiada #sayangsampaimati #sayangsampaisyurga #S3B #wanitakental #mariabintibahari #dmsdatomaria
Always love you #coffeemonatox  ...tidak mungkin ku berpaling lagi..tanpa mu gemok gedempol aku yang dulu😂😂😂😂.macam makcik makcik . . Sekarang nak panggil makcik pon orang tak sanggup...oposs bukan saya cakap🤔. Orang cakap😍 . . Amalkan #kopiviral  ni buatkan saya kelihatan muda dari usia...sorry to say..."bam bam" kalah anak dara😉 . . Sekadar berkongsi cerita. Yang da berumahtangga...ASET WANITA lembik sini sana mai repair segera. . . Tak mahal pon...tak habis ribu riban..ratus pon tak perlu...puluh ringgit je. . . Yes@Yes!!!!...jom wassap admin..kita bagi harga pengenalan +guide PERCUMA !!!!..Buat sampai puas hati. 📲01123624007 #ketatpersissidara  #monatoxcoffee  #viral  #share  #padu  #bisa  #rare  #dmsviral  #dmsoriginal  #stokismalaysia  #stokismelaka  #stokismuar  #jagaselagiada  #sayangsampaimati  #sayangsampaisyurga  #S3B  #wanitakental  #mariabintibahari  #dmsdatomaria 
Maii secawan!!!☕KOPI MONATOX DMS 360☕

Sambil2 minum kopi yg harum, dapat: 🌹menjadikan kulit putih gebu & glowing
🌹mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri
🌹menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara
🌹mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh
🌹mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik
🌹merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
🌹menguatkan kuku dan rambut
🌹mengetatkan & merapatkan miss V
🌹mengatasi masalah keputihan
🌹menambahkan tenaga

Harga :
RM75 / 15 SACHET
HAJOMMM NGOPI MONATOX PAGI NIE☕☕
www.wasap.my/60123929831 
www.wasap.my/60123929831 
#dmsviral
#monatoxcoffee #fatloss
#jombuatduit💰💰
#kuruscantiksihat
#lostweight
Maii secawan!!!☕KOPI MONATOX DMS 360☕ Sambil2 minum kopi yg harum, dapat: 🌹menjadikan kulit putih gebu & glowing 🌹mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri 🌹menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara 🌹mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh 🌹mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik 🌹merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut 🌹menguatkan kuku dan rambut 🌹mengetatkan & merapatkan miss V 🌹mengatasi masalah keputihan 🌹menambahkan tenaga Harga : RM75 / 15 SACHET HAJOMMM NGOPI MONATOX PAGI NIE☕☕ www.wasap.my/60123929831 www.wasap.my/60123929831 #dmsviral  #monatoxcoffee  #fatloss  #jombuatduit 💰💰 #kuruscantiksihat  #lostweight 
Coffe monatox
Rm 25
5 x Rm23.50 
Whatsapp 0142245488/Dm

#coffeemonatox #monatoxcoffee #kopimonatox #cosmetic #kosmetikmurah #pemborongkosmetik
RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
COFFEE MONATOX BY DMS 360
.
Produk baru drpd DMS360°
Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri

Membantu wanita menjadi:
✅montok
✅gebu
✅ketat
✅mantap
✅ramping
✅mungil
✅glowing
.
DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL.
.
#skincare#setmekap#setkecantikan#flawlessskin#dms360#islim#selimmelim #dms360superstemcell#dms360missu  #dms360foundation #coffeemonatoxdms360#cofeemonatoxmurah#kopimonatox#monatoxcoffee#dms360skincaremurah#dms360skincarecareoriginal#dms360skincareoriginalmalaysia#produkkecantikanmurah#produkkecantikanmurahoriginal#sayajualmurah#sayajualprodukkecantikanmurahoriginal#bazaarpaknil#bazarmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM56 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . COFFEE MONATOX BY DMS 360 . Produk baru drpd DMS360° Manfaat : ✔Menaikkan seri wajah ✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing ✔Membantu menurunkan berat badan ✔Merampingkan bentuk badan ✔Mengempiskan perut ✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara ✔Membentuk dan memantapkan punggung ✔Mengetatkan bahagian intim ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur ✔Menghangatkan hubungan suami isteri ✔Mencerahkan kulit ✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut ✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan ✔Mengembalikan keyakinan diri Membantu wanita menjadi: ✅montok ✅gebu ✅ketat ✅mantap ✅ramping ✅mungil ✅glowing . DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL. . #skincare #setmekap #setkecantikan #flawlessskin #dms360 #islim #selimmelim  #dms360superstemcell #dms360missu  #dms360foundation  #coffeemonatoxdms360 #cofeemonatoxmurah #kopimonatox #monatoxcoffee #dms360skincaremurah #dms360skincarecareoriginal #dms360skincareoriginalmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmurahoriginal #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurahoriginal #bazaarpaknil #bazarmalaysia  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
RM56
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
COFFEE MONATOX BY DMS 360
.
Produk baru drpd DMS360°
Manfaat :
✔Menaikkan seri wajah
✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing
✔Membantu menurunkan berat badan
✔Merampingkan bentuk badan
✔Mengempiskan perut
✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara
✔Membentuk dan memantapkan punggung
✔Mengetatkan bahagian intim
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur
✔Menghangatkan hubungan suami isteri
✔Mencerahkan kulit
✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut
✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan
✔Mengembalikan keyakinan diri

Membantu wanita menjadi:
✅montok
✅gebu
✅ketat
✅mantap
✅ramping
✅mungil
✅glowing
.
DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL.
.
#skincare#setmekap#setkecantikan#flawlessskin#dms360#islim#selimmelim #dms360superstemcell#dms360missu  #dms360foundation #coffeemonatoxdms360#cofeemonatoxmurah#kopimonatox#monatoxcoffee#dms360skincaremurah#dms360skincarecareoriginal#dms360skincareoriginalmalaysia#produkkecantikanmurah#produkkecantikanmurahoriginal#sayajualmurah#sayajualprodukkecantikanmurahoriginal#bazaarpaknil#bazarmalaysia #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
RM56 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapps 0192530305 . COFFEE MONATOX BY DMS 360 . Produk baru drpd DMS360° Manfaat : ✔Menaikkan seri wajah ✔Menjadikan kulit putih, gebu dan glowing ✔Membantu menurunkan berat badan ✔Merampingkan bentuk badan ✔Mengempiskan perut ✔Menganjal, memontokkan dan menegangkan payudara ✔Membentuk dan memantapkan punggung ✔Mengetatkan bahagian intim ✔Mengatasi masalah keputihan ✔Merawat masalah rahim atau kitaran haid tidak teratur ✔Menghangatkan hubungan suami isteri ✔Mencerahkan kulit ✔Menjadikan kulit lebih awet muda, anjal dan lembut ✔Menambah tenaga dan mencegah kelesuan ✔Mengembalikan keyakinan diri Membantu wanita menjadi: ✅montok ✅gebu ✅ketat ✅mantap ✅ramping ✅mungil ✅glowing . DILARANG AMBIL UNTUK WANITA YANG HAMIL. . #skincare #setmekap #setkecantikan #flawlessskin #dms360 #islim #selimmelim  #dms360superstemcell #dms360missu  #dms360foundation  #coffeemonatoxdms360 #cofeemonatoxmurah #kopimonatox #monatoxcoffee #dms360skincaremurah #dms360skincarecareoriginal #dms360skincareoriginalmalaysia #produkkecantikanmurah #produkkecantikanmurahoriginal #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikanmurahoriginal #bazaarpaknil #bazarmalaysia  #likeforlike  #like4like  #follow4follow  #followforfollowme 
♥ Pen perfume RM 10 sahaja!!
♥ Pen perfume RM 10 sahaja!!
♥ Pen perfume RM 10 sahaja!!
..
.
Ramai yang dah jatuh cinta dengan pen perfume by perfume paradise ni tauu.
.
Bau wanginya boleh tahan sehingga 72 jam.
Baunya pun sebijik bau perfume original yang beratus ringgit tu.
Wooooww,bayar RM 10 tapi dapat perfume macam ni??
Tak rugi aiiihh.
.
Jom pilih wangian uolss. Kami sediakan 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM untuk uolss😍😍
.
For further info kindly whatsapp
0122711416/Meegha
.
#perfumeparadise #penperfumemurah #CODBangi #CODSeriKembangan #superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
♥ Pen perfume RM 10 sahaja!! ♥ Pen perfume RM 10 sahaja!! ♥ Pen perfume RM 10 sahaja!! .. . Ramai yang dah jatuh cinta dengan pen perfume by perfume paradise ni tauu. . Bau wanginya boleh tahan sehingga 72 jam. Baunya pun sebijik bau perfume original yang beratus ringgit tu. Wooooww,bayar RM 10 tapi dapat perfume macam ni?? Tak rugi aiiihh. . Jom pilih wangian uolss. Kami sediakan 30 pilihan wangian FOR HER dan 10 pilihan wangian FOR HIM untuk uolss😍😍 . For further info kindly whatsapp 0122711416/Meegha . #perfumeparadise  #penperfumemurah  #CODBangi  #CODSeriKembangan  #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas 
🌷lain orang lain effectnya ye ☺️ Coffee Monatox memang khusus untuk penjagaan luaran dan dalam wanita .

Bila consume coffee monatox :
👉🏻Ada yang up tang breast dan punggung dulu
👉🏻Ada yang kempis perut dulu
👉🏻Ada yang putih melepak dulu
👉🏻Ada yang stop keputihan
👉🏻Ada yang period normal semula
👉🏻Ada yang makin lama makin kurus dan berat badan berkurang

Jangan berharap perubahan semua sekali hanya dengan sekotak coffee monatox 😊 tapi bila amalkan selalu , lambat atau cepat .. memang anda akan rasainya . Ini bukan janji tapi pasti jika anda betul2 konsisten 😘

Whatsapp 😘😘😘 📱www.wasap.my/60197080667
📱www.wasap.my/60197080667 
#monatoxcoffee #kopiviral #kopimontok #dms360 #dmsviral #jombuatduit💰💰 #kuruscantik #trustseller💯 #DsuzyTheSuccess #0197080667
🌷lain orang lain effectnya ye ☺️ Coffee Monatox memang khusus untuk penjagaan luaran dan dalam wanita . Bila consume coffee monatox : 👉🏻Ada yang up tang breast dan punggung dulu 👉🏻Ada yang kempis perut dulu 👉🏻Ada yang putih melepak dulu 👉🏻Ada yang stop keputihan 👉🏻Ada yang period normal semula 👉🏻Ada yang makin lama makin kurus dan berat badan berkurang Jangan berharap perubahan semua sekali hanya dengan sekotak coffee monatox 😊 tapi bila amalkan selalu , lambat atau cepat .. memang anda akan rasainya . Ini bukan janji tapi pasti jika anda betul2 konsisten 😘 Whatsapp 😘😘😘 📱www.wasap.my/60197080667 📱www.wasap.my/60197080667 #monatoxcoffee  #kopiviral  #kopimontok  #dms360  #dmsviral  #jombuatduit 💰💰 #kuruscantik  #trustseller 💯 #DsuzyTheSuccess  #0197080667 
Kenapa ambil yang BIASA sedangkan ada yang LUAR BIASA???
.
Ibu anak lima persis anak dara 😱😱
Fehhhhh...mantappp..😳😳
.
JOMMM mulakan pagi dengan monatox coffee #dms360.. mudah jer nak cantek sihat luar dalam.. hanya dengan secawan kopi.. www.wasap.my/60197080667
www.wasap.my/60197080667
www.wasap.my/60197080667

#kopiviral
#monatoxcoffee 
#dmsviral 
#raishaalisathesuccess
Kenapa ambil yang BIASA sedangkan ada yang LUAR BIASA??? . Ibu anak lima persis anak dara 😱😱 Fehhhhh...mantappp..😳😳 . JOMMM mulakan pagi dengan monatox coffee #dms360 .. mudah jer nak cantek sihat luar dalam.. hanya dengan secawan kopi.. www.wasap.my/60197080667 www.wasap.my/60197080667 www.wasap.my/60197080667 #kopiviral  #monatoxcoffee  #dmsviral  #raishaalisathesuccess 
Kenapa ambil yang BIASA sedangkan ada yang LUAR BIASA???
.
Ibu anak lima persis anak dara 😱😱
Fehhhhh...mantappp..😳😳
.
JOMMM mulakan pagi dengan monatox coffee #dms360.. mudah jer nak cantek sihat luar dalam.. hanya dengan secawan kopi.. www.wasap.my/60197080667
www.wasap.my/60197080667
www.wasap.my/60197080667

#kopiviral
#monatoxcoffee 
#dmsviral 
#DsuzyTheSuccess
Kenapa ambil yang BIASA sedangkan ada yang LUAR BIASA??? . Ibu anak lima persis anak dara 😱😱 Fehhhhh...mantappp..😳😳 . JOMMM mulakan pagi dengan monatox coffee #dms360 .. mudah jer nak cantek sihat luar dalam.. hanya dengan secawan kopi.. www.wasap.my/60197080667 www.wasap.my/60197080667 www.wasap.my/60197080667 #kopiviral  #monatoxcoffee  #dmsviral  #DsuzyTheSuccess 
Dah sampai ofis, terus bancuh minum Coffee Monatox taw sebelum sarapan ☕🍞
-
Musim hujan² ni faham asyik ngantuk je. Mana tidur semalam tak cukup lagi. Kena bangun awal lagi. Nak siapkan anak, kerja kat ofis lagi. Betul tak? Kan kan kan? 😉
-
Pekena Coffee Monatox ni confirm bertenaga sepanjang hari 💪
Ngantuk hilang, kerja pun siap cepat, tak stress, muka pun berseri je 👩💃
Badan solid molid, aset anjal, suami pun makin sayang aish ape lagi nak? Complete lah! 💏💑👫
-
COFFEE MONATOX HIRUP SEKALI, PASTI NAK LAGI! ☕😍
-
Utk pertanyaan lanjut/order, klik link ⤵
📲 www.wasap.my/601136184177
📲 www.wasap.my/601136184177
📲 www.wasap.my/601136184177

#dms360 #dmsone #dmsviral #pu3dms #Diamond3sLaili #agentsahdms #agentsahdms360 #agentsahdms360jb #agentsahdms360johorbahru #agentsahdms360johor #agentsahdms360skudai #dms360skincareoriginal #dms360original #dms360ori #dms360originalskincare #dms360johor #dms360jb #dms360skudai #dms360skudaioriginal #coffeemonatox #coffeemonatoxdms360 #coffeemonatoxoriginal #coffeemontok #kopimontok #kopikurus #coffee #monatoxcoffee #monatoxcoffeedms360
Dah sampai ofis, terus bancuh minum Coffee Monatox taw sebelum sarapan ☕🍞 - Musim hujan² ni faham asyik ngantuk je. Mana tidur semalam tak cukup lagi. Kena bangun awal lagi. Nak siapkan anak, kerja kat ofis lagi. Betul tak? Kan kan kan? 😉 - Pekena Coffee Monatox ni confirm bertenaga sepanjang hari 💪 Ngantuk hilang, kerja pun siap cepat, tak stress, muka pun berseri je 👩💃 Badan solid molid, aset anjal, suami pun makin sayang aish ape lagi nak? Complete lah! 💏💑👫 - COFFEE MONATOX HIRUP SEKALI, PASTI NAK LAGI! ☕😍 - Utk pertanyaan lanjut/order, klik link ⤵ 📲 www.wasap.my/601136184177 📲 www.wasap.my/601136184177 📲 www.wasap.my/601136184177 #dms360  #dmsone  #dmsviral  #pu3dms  #Diamond3sLaili  #agentsahdms  #agentsahdms360  #agentsahdms360jb  #agentsahdms360johorbahru  #agentsahdms360johor  #agentsahdms360skudai  #dms360skincareoriginal  #dms360original  #dms360ori  #dms360originalskincare  #dms360johor  #dms360jb  #dms360skudai  #dms360skudaioriginal  #coffeemonatox  #coffeemonatoxdms360  #coffeemonatoxoriginal  #coffeemontok  #kopimontok  #kopikurus  #coffee  #monatoxcoffee  #monatoxcoffeedms360 
Kopi monatox sesuai untuk⤵⤵
✔wanita dalam pntang
✔ibu mnyusu
✔wanita leps brsalin yg nk dapat berat bdn ideal

#monatoxcoffee 
#dmsviral 
#raishaalisathesuccess 
0197080667
🎀BABY BURN NEW LOOK
.
.
✔RM58
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
"Bakar lemak kaww kaww" .
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. .
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. .
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) .
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan
✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah.
.
.
🍁CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji
✅ 15 minit sebelum sarapan
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #babyburnborong
🎀BABY BURN NEW LOOK . . ✔RM58 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . "Bakar lemak kaww kaww" . ❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. . 👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. . 👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) . 👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME: ✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan ✅ Haus. Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. ✅ Berpeluh. Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK: ✅Wanita selepas bersalin. Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut. ✅Bride-to-be. Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi. ✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. . . 🍁CARA CONSUME: ✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #babyburn  #babyburnmurah  #babyburnoriginal  #babyburnborong 
🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER
.
.
✔RM60
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
🍒COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🍒COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🍒BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . .
🍒Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🍒TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕
.
.
KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: .
👙Murah! .
👙Berperisa coffee hazelnut! .
👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D .
👙Menghalang penyakit Kanser Payudara .
👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu .
👙Nipple lebih pinkish .
👙3x Whitening Booster .
👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan .
👙Punggung semakin naik, bulat & anjal .
👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam.
👙Mengawal masalah keputihan .
👙Mengetatkan miss V
.
.
CARA PENGAMBILAN:
.
☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal
🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER . . ✔RM60 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . 🍒COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🍒COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🍒BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . . 🍒Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🍒TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . . KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: . 👙Murah! . 👙Berperisa coffee hazelnut! . 👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D . 👙Menghalang penyakit Kanser Payudara . 👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu . 👙Nipple lebih pinkish . 👙3x Whitening Booster . 👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan . 👙Punggung semakin naik, bulat & anjal . 👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam. 👙Mengawal masalah keputihan . 👙Mengetatkan miss V . . CARA PENGAMBILAN: . ☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal 
🎀️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK
.
.
✔RM45
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler
.
.
💄KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
.
💄BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
#1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascara
🎀️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK . . ✔RM45 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler . . 💄KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) . . 💄BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas  #1minutemiraclemascara  #1minutemiraclemascaraoriginal  #1minutemiraclemascaramurah  #1minutemiraclemascaramalaysia  #1minutemiraclemascara 
🎀️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK
.
.
✔RM45
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler
.
.
💄KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)
.
.
💄BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
#1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascara
🎀️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK . . ✔RM45 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler . . 💄KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) . . 💄BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas  #1minutemiraclemascara  #1minutemiraclemascaraoriginal  #1minutemiraclemascaramurah  #1minutemiraclemascaramalaysia  #1minutemiraclemascara 
🎄🌕COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER 🌕🎄
.

COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 
COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . .
Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 
TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . .

KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: .
👙Murah! .
👙Berperisa coffee hazelnut! .
👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D .
👙Menghalang penyakit Kanser Payudara .
👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu .
👙Nipple lebih pinkish .
👙3x Whitening Booster .
👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan .
👙Punggung semakin naik, bulat & anjal .
👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam.
👙Mengawal masalah keputihan .
👙Mengetatkan miss V . .
CARA PENGAMBILAN: .
☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil .
.jom dapatkan skg!!!!
.Whatsapp 0103415926
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal
🎄🌕COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER 🌕🎄 . COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . . Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . . KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: . 👙Murah! . 👙Berperisa coffee hazelnut! . 👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D . 👙Menghalang penyakit Kanser Payudara . 👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu . 👙Nipple lebih pinkish . 👙3x Whitening Booster . 👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan . 👙Punggung semakin naik, bulat & anjal . 👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam. 👙Mengawal masalah keputihan . 👙Mengetatkan miss V . . CARA PENGAMBILAN: . ☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya . 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil . .jom dapatkan skg!!!! .Whatsapp 0103415926 #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal 
🎀BABY BURN NEW LOOK
.
.
✔RM58
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
"Bakar lemak kaww kaww" .
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. .
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. .
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) .
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #babyburnborong
🎀BABY BURN NEW LOOK . . ✔RM58 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . "Bakar lemak kaww kaww" . ❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. . 👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. . 👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) . 👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME: ✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus. Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. ✅ Berpeluh. Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK: ✅Wanita selepas bersalin. Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut. ✅Bride-to-be. Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi. ✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME: ✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #babyburn  #babyburnmurah  #babyburnoriginal  #babyburnborong 
Sye minum kopi☕ bole kurus..bertenaga..
Tp yg paling best...ehhh poket kepok² weiii..💰💰
Koranggg??
Habis secawan pastu???hilang dahaga jerkkk kannn...
Hihihi...😁😎 #monatoxcoffee 
#dmsviral
#income100k 
#DsuzyTheSuccess 
0197080667
Sye minum kopi☕ bole kurus..bertenaga.. Tp yg paling best...ehhh poket kepok² weiii..💰💰 Koranggg?? Habis secawan pastu???hilang dahaga jerkkk kannn... Hihihi...😁😎 #monatoxcoffee  #dmsviral  #income100k  #DsuzyTheSuccess  0197080667
🌟TATI GLOW WHITE SHAPERS🌟
.
nak KURUS !!!!
nak PUTIH !!!!
nak CANTIK !!!! TAPI..
sibuk dengan kerja...
sibuk dengan anak anak...
tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan. **Dgn hanya GLOW WHITE SHAPERS sahaja dapatkan kuruskan "

ia berfungsi utk �mengawal berat badan
�membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7hari
�melancarkan perjalanan darah
�anti penuaan
�mengurangkan masalah jerawat dan jeragat
�tidak perlu berdiet lagi
�tidak lapar dan bertenaga sepanjang hari 
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
🌟TATI GLOW WHITE SHAPERS🌟 . nak KURUS !!!! nak PUTIH !!!! nak CANTIK !!!! TAPI.. sibuk dengan kerja... sibuk dengan anak anak... tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan. **Dgn hanya GLOW WHITE SHAPERS sahaja dapatkan kuruskan " ia berfungsi utk �mengawal berat badan �membantu mencerahkan dan melembabkan kulit seawal 7hari �melancarkan perjalanan darah �anti penuaan �mengurangkan masalah jerawat dan jeragat �tidak perlu berdiet lagi �tidak lapar dan bertenaga sepanjang hari #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah 
🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER
.
.
✔RM60
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
. 🌻COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🌻COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🌻BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . .
🌻Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🌻TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . .
.
.
KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: .
👙Murah! .
👙Berperisa coffee hazelnut! .
👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D .
👙Menghalang penyakit Kanser Payudara .
👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu .
👙Nipple lebih pinkish .
👙3x Whitening Booster .
👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan .
👙Punggung semakin naik, bulat & anjal .
👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam.
👙Mengawal masalah keputihan .
👙Mengetatkan miss V
.
.
CARA PENGAMBILAN:
.
.
☕ Bancuh dgn 250ml air suam
☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk
☕ Minum ketika perut kosong
☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan
☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur
☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya
👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas
👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak
👸Boleh diminum ketika period
👸Tidak sesuai utk wanita hamil .
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal
🎀COFFEE CUP D WHITENING BOOSTER . . ✔RM60 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . 🌻COFFEE CUP D (15 sachets/bottle) 🌻COFFEE CUP D TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN!! 🌻BERKESAN SEAWAL 7 HARI!! BOOOOLAT MCM PAU!! 😱 . . 🌻Bahan2 yg kami gunakan adalah drpd jamu2 PREMIUM GRED AAA. Sbb tu kesan cpt!! 😱 . 🌻TIADA KAFEIN!!! 😱 . 15 SACHET ☕ . . . . KEISTIMEWAAN COFFEE CUP D: . 👙Murah! . 👙Berperisa coffee hazelnut! . 👙Kenaikan saiz miss B daripada Cup A kepada Cup D . 👙Menghalang penyakit Kanser Payudara . 👙Miss B lebih anjal, montok, bulat, tegang & gebu . 👙Nipple lebih pinkish . 👙3x Whitening Booster . 👙Memutih & mencerahkan kulit wajah & badan . 👙Punggung semakin naik, bulat & anjal . 👙Bentuk badan semakin ideal, menarik & mengancam. 👙Mengawal masalah keputihan . 👙Mengetatkan miss V . . CARA PENGAMBILAN: . . ☕ Bancuh dgn 250ml air suam ☕ Boleh diminum secara panas atau sejuk ☕ Minum ketika perut kosong ☕ Minum 1 kali sehari, sebelum sarapan ☕ Minum maximum 2 kali sehari utk kesan yg lebih cepat, iaitu sebelum sarapan & sebelum tidur ☕ Disarankan supaya minum 2 kali sehari pada minggu pertama, kemudian minum 1 kali sehari pada minggu seterusnya 👸Sesuai utk wanita 18 tahun ke atas 👸Sesuai utk wanita yg menyusukan anak 👸Boleh diminum ketika period 👸Tidak sesuai utk wanita hamil . . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal 
TRY MACAM2 TAK JADI! PAKAI LP DAH TAK REBEH
.
Genuine testimoni from our darling customer. .
Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni!
.
Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍
.
Beratus testimoni berjaya customer kami!
.
Jom cuba sekarang!
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
💋Membesarkan saiz payudara dan punggung
💋Menegangkan payudara dan lurah
💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
💋Menghapuskan stretch mark
💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788
TRY MACAM2 TAK JADI! PAKAI LP DAH TAK REBEH . Genuine testimoni from our darling customer. . Alhamdulillah positif feedback dari pelanggan kami ni! . Dah jatuh cinta dengan Love Potion 😍😍 . Beratus testimoni berjaya customer kami! . Jom cuba sekarang! . ========================= Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan?? . 💋Membesarkan saiz payudara dan punggung 💋Menegangkan payudara dan lurah 💋Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara 💋Menghapuskan stretch mark 💋Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara 💋Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi 💋Seimbangkan saiz kedua2 payudara . 📱Whatsapp "Hush" ke 0142680788
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler

BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona!

Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci...
Korang tak PERLU nak guna air pun...
Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)

BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)

#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
#1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascaraseremban
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️ . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA! Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata.. Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona! Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci... Korang tak PERLU nak guna air pun... Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas  #1minutemiraclemascara  #1minutemiraclemascaraoriginal  #1minutemiraclemascaramurah  #1minutemiraclemascaramalaysia  #1minutemiraclemascaraseremban 
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler

BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona!

Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci...
Korang tak PERLU nak guna air pun...
Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)

BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 011-12968906

#superstemcell #superstemcelldms#dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee#muamalaysia#muaampang#muabellaz
#minyakherbaasmamujarab#minyakherbaasmamujaraboriginal#minyakherbaasmamujarabborong#minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers#tatiglowwhiteshapersmurah#tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah#coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless#iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong#iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
#1minutemiraclemascara#1minutemiraclemascaraoriginal#1minutemiraclemascaramurah#1minutemiraclemascaramalaysia#1minutemiraclemascara
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️ . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA! Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata.. Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona! Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci... Korang tak PERLU nak guna air pun... Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 011-12968906 #superstemcell  #superstemcelldms #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee #muamalaysia #muaampang #muabellaz  #minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas  #1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascara 
❤️💞BABY BURN NEW LOOK💞❤️
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 🍀FREE SKIPPING ROPE 🍀FREE MEAL PLAN 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞
.
"Bakar lemak kaww kaww" .
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. .
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. .
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) .
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan ..Whatsapp 011-12968906

#superstemcell #superstemcelldms#dmssuperstemcell#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee#figureuporiginal
#minyakherbaasmamujarab#minyakherbaasmamujaraboriginal#minyakherbaasmamujarabborong#minyakherbaasmamujarabmurah#fitness#fitnessmalaysia
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers#tatiglowwhiteshapersmurah#tatiglowwhiteshapersmurah#slimmaxx#babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal#babyburnborong
❤️💞BABY BURN NEW LOOK💞❤️ . 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 🍀FREE SKIPPING ROPE 🍀FREE MEAL PLAN 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞 . "Bakar lemak kaww kaww" . ❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. . 👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. . 👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) . 👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME: ✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus. Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. ✅ Berpeluh. Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK: ✅Wanita selepas bersalin. Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut. ✅Bride-to-be. Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi. ✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME: ✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan ..Whatsapp 011-12968906 #superstemcell  #superstemcelldms #dmssuperstemcell #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee #figureuporiginal  #minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah #fitness #fitnessmalaysia  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah #slimmaxx #babyburn  #babyburnmurah  #babyburnoriginal #babyburnborong 
🎀BABY BURN NEW LOOK
.
.
✔RM58
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
"Bakar lemak kaww kaww" .
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat
.
.
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk.
.
.
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) .
.
.
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak.
.
.
👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah
.
.
👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal #babyburnborong
🎀BABY BURN NEW LOOK . . ✔RM58 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . "Bakar lemak kaww kaww" . ❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat . . 👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. . . 👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) . . . 👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME: ✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus. Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. ✅ Berpeluh. Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. . . 👍🏼 SESUAI UNTUK: ✅Wanita selepas bersalin. Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut. ✅Bride-to-be. Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi. ✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah . . 👍🏼 CARA CONSUME: ✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #babyburn  #babyburnmurah  #babyburnoriginal  #babyburnborong 
❤️💞BABY BURN NEW LOOK💞❤️
.
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 🍀FREE SKIPPING ROPE 🍀FREE MEAL PLAN 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞
.
"Bakar lemak kaww kaww" .
❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. .
👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. .
👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) .
👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME:
✅ Kenyang.
Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus.
Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari.
✅ Berpeluh.
Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK:
✅Wanita selepas bersalin.
Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut.
✅Bride-to-be.
Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi.
✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME:
✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan
..Whatsapp 01129606833
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#babyburn #babyburnmurah #babyburnoriginal
❤️💞BABY BURN NEW LOOK💞❤️ . 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 🍀FREE SKIPPING ROPE 🍀FREE MEAL PLAN 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞 . "Bakar lemak kaww kaww" . ❤ Sila baca sampai habis untuk fahamkan macam mana nak bakar lemak dengan cepat. . 👍🏼Baby Burn pula gabungan Acai Beri & Asam Gelugor yang memang pakar untuk membakar dan menghalang lemak terbentuk. . 👍🏼 Untuk mempercepatkan sesi bakar lemak, saya CADANGKAN untuk anda exercise at least 3x seminggu (10-15mins sekali) Untuk turunkan berat badan kita peru bakar lemak terlebih dahulu sebelum bakar lemak kita perlu bakar kalori dahulu. Exercise ialah untuk bakar kalori dan reshape muscle (so takde istilah badan menggeleber lepas ni) . 👍🏼 KESAN SELEPAS CONSUME: ✅ Kenyang. Anda akan rasa cepat kenyang makan sikit je dah rasa full. Dlm masa sama Baby Burn akan control selera makan. ✅ Haus. Yess sangat haus sebab dalam badan tgh proses pembakaran lemak untuk elak dehydrated sila standby 2 liter air kosong sehari. ✅ Berpeluh. Mmg byk sangat peluh yang keluar. Bagus tau lagi byk keluar peluh lagi cepat lemak tu terbakar. Kerja Baby Burn memang untuk bakar lemak. 👍🏼 SESUAI UNTUK: ✅Wanita selepas bersalin. Untuk bakar segala lemak yg menggelebeh (make sure baby 4 bulan keatas untuk yg BF) dlm masa sama teruskan consume jamu ya untuk mempercepatkan rahim kecut. ✅Bride-to-be. Tinggal berapa bulan je nak naik pelamin. Body kenalah fit pinggang kerengga kata anak daraaa hihi. ✅Sesiapa sahaja yang memiliki lebihan lemak degil especially bahagian peha, lengan, perut & bawah dagu (make sure 16 tahun keatas dan tiada darah tinggi, masalah jantung & tekanan darah rendah. 👍🏼 CARA CONSUME: ✅ Ambil 1-2 biji ✅ 15 minit sebelum sarapan ..Whatsapp 01129606833 #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #babyburn  #babyburnmurah  #babyburnoriginal 
🎀IFLAWLESS FENTOSA
.
.
✔RM43
✔POS RM7 SM/RM11 SS
.
.
Mixkan saje iflawless bersama foundation anda dan tengok lah hasilnya nanti😍
1000 kali ganda lebih power dari iflawless sblm ni
Iflawless fentosa - pelembap solekan no 1 di malaysia
.
.
More info 📱013 8729651
.
.
#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
🎀IFLAWLESS FENTOSA . . ✔RM43 ✔POS RM7 SM/RM11 SS . . Mixkan saje iflawless bersama foundation anda dan tengok lah hasilnya nanti😍 1000 kali ganda lebih power dari iflawless sblm ni Iflawless fentosa - pelembap solekan no 1 di malaysia . . More info 📱013 8729651 . . #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas 
🌷🍃IFLAWLESS FENTOSA 🍃🌷
.
MEMANG BEST SANGAT2 😍
Jom sama sama cantik di hari raya bersama iflawless fentosa 1000 kali ganda lebih power dari iflawless sblm ni. 
Iflawless fentosa - pelembap solekan no 1 di malaysia .
WhatsApp 01129606833 info/order

#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
🌷🍃IFLAWLESS FENTOSA 🍃🌷 . MEMANG BEST SANGAT2 😍 Jom sama sama cantik di hari raya bersama iflawless fentosa 1000 kali ganda lebih power dari iflawless sblm ni. Iflawless fentosa - pelembap solekan no 1 di malaysia . WhatsApp 01129606833 info/order #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas 
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler

BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona!

Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci...
Korang tak PERLU nak guna air pun...
Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)

BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 013-6073463

#superstemcell #superstemcelldms #dmssuperstemcell
#monatox #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee
#minyakherbaasmamujarab #minyakherbaasmamujaraboriginal #minyakherbaasmamujarabborong #minyakherbaasmamujarabmurah
#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah
#coffeecupd #coffeecupdmurah #coffeecupdborong #coffeecupdoriginal #iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu #iflawlessborong #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas
#1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascaraseremban
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️ . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA! Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata.. Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona! Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci... Korang tak PERLU nak guna air pun... Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 013-6073463 #superstemcell  #superstemcelldms  #dmssuperstemcell  #monatox  #monatoxcoffeedms360  #monatoxcoffee  #minyakherbaasmamujarab  #minyakherbaasmamujaraboriginal  #minyakherbaasmamujarabborong  #minyakherbaasmamujarabmurah  #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers  #tatiglowwhiteshapersmurah  #tatiglowwhiteshapersmurah  #coffeecupd  #coffeecupdmurah  #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal  #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu  #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong  #iflawlessarganemas  #1minutemiraclemascara  #1minutemiraclemascaraoriginal  #1minutemiraclemascaramurah  #1minutemiraclemascaramalaysia  #1minutemiraclemascaraseremban 
Coffe monatox BY DMS360  RM49
POS RM8 SEM/RM12 SS 💘💘💘💘💘💘💘💘 Badan montok , kulit putih gebu 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Wasap.011 11430610

#missslim #dms360 #dms360skincare #missu #dmsmissu #dmsglowingspeed #dms360original #perlakingmurah #perlaking #glutacaps #glutacapsmurah #queenofmutiara #kopimonatox #monatoxcoffee #dmsmonatox
Coffe monatox BY DMS360  RM49
POS RM8 SEM/RM12 SS 💘💘💘💘💘💘💘💘 Badan montok , kulit putih gebu 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Wasap.011 11430610

#missslim #dms360 #dms360skincare #missu #dmsmissu #dmsglowingspeed #dms360original #perlakingmurah #perlaking #glutacaps #glutacapsmurah #queenofmutiara #kopimonatox #monatoxcoffee #dmsmonatox
Dms 360 set basic (ade hologram)
RM40
Pos rm8 sem/rm12 ss
Ss add RM4 🍸pakai set ni memang muka yang bermasalah akan baik dan glowing

Yg jeragat juga boleh pkai tau
Tambah dengan glowing serum atau stemcell serum , kesan akan berganda dengan 3x cepat

Utk protection dari uv, boleh guna foundation 4d, kulit nampak pinkish😙

Wasap 011-11430610/ 0193980740
#dms360original #dms360skincare #dms360 #perlakingmurah #perlaking #glutacaps #glutacapsmurah #queenofmutiara #kopimonatox #monatoxcoffee #dmsmonatox
Dms 360 set basic (ade hologram) RM40 Pos rm8 sem/rm12 ss Ss add RM4 🍸pakai set ni memang muka yang bermasalah akan baik dan glowing Yg jeragat juga boleh pkai tau Tambah dengan glowing serum atau stemcell serum , kesan akan berganda dengan 3x cepat Utk protection dari uv, boleh guna foundation 4d, kulit nampak pinkish😙 Wasap 011-11430610/ 0193980740 #dms360original  #dms360skincare  #dms360  #perlakingmurah  #perlaking  #glutacaps  #glutacapsmurah  #queenofmutiara  #kopimonatox  #monatoxcoffee  #dmsmonatox 
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️
.
✔ Extra Liquid
✔ New Chocolate Flavor
✔ Extra Mirco Fiberr
✔ Free Transfomer Curler

BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA!

Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata..
Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona!

Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci...
Korang tak PERLU nak guna air pun...
Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) :
✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda!
✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata
✔Design khas berus silicone yang unik
Special bauan coklat
✔Membuatkan mata lebih galak
✔Tidak bergumpal / comot
✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci)

BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN :
✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata
✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif)
✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata)
✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria)
✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 011-12968906

#superstemcell #superstemcelldms#dmssuperstemcell#monatox #monatoxcoffeedms360#monatoxcoffee#muamalaysia
#minyakherba#tatiskincare #tatiglowwhiteshapers#tatiglowwhiteshapersmurah#tatiglowwhiteshapersmurah#coffeecupd #coffeecupdmurah#coffeecupdborong #coffeecupdoriginal#iflawless #iflawlessfentosa #iflawlessgebu#iflawlessborong #iflawlessfentosaborong#iflawlessarganemas#1minutemiraclemascara#1minutemiraclemascaraoriginal#1minutemiraclemascaramurah#1minutemiraclemascaramalaysia#1minutemiraclemascara
❇️❤️1 MINUTE MIRACLE MASCARA NEW LOOK ❤️❇️ . ✔ Extra Liquid ✔ New Chocolate Flavor ✔ Extra Mirco Fiberr ✔ Free Transfomer Curler BULU MATA LEBIH PANJANG 50X GANDA! Memperkenalkan revolusi terkini dari KOREA, Mascara + Serum Bulu Mata.. Menjadikan lirikan mata anda lebih mempesona! Kalau korang nak tahu 1MINUTE MIRACLE MASCARA ini adalah fiber mascara. Biasanya fiber mascara bertindak memanjangkan bulu mata secara natural tau sebab tu mascara ni digelar Super Mega Vollume Fiber Mascara. Memang bestttt giler la pakai mascara ni.... Mascara yang Paling senang untuk Dicuci... Korang tak PERLU nak guna air pun... Hanya Sapu-Sapu aje dah Bersih !! KELEBIHAN & KEUNIKAN 1 MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) : ✔Memanjangkan bulu mata sehingga 50X ganda! ✔Mengandungi 'Micro Fiber' khas untuk menambah dan memanjangkan bulu mata ✔Design khas berus silicone yang unik Special bauan coklat ✔Membuatkan mata lebih galak ✔Tidak bergumpal / comot ✔Mesra Wudhuk (Sangat mudah cuci) BAHAN KANDUNGAN & PERBEZAAN 1MINUTE MIRACLE MASCARA (1MMM) DENGAN JENAMA LAIN : ✔Mengadungi serum perawat untuk melindungi dan memanjangkan bulu mata ✔Jojoba Oil (Membantu pertumbuhan bulu mata dan menguatkan akar bulu mata. Juga sesuai untuk mata yang sensitif) ✔Ekstrak Rose (Perapi dan Serum bulu mata yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) ✔Bee Wax (Lilin semulajdi dari madu lebah, mengandungi Vit A dan Antibakteria) ✔Carnauba (Lilin dari pokok kelapa sawit Brazil yang mmpu memelihara kelembapan dan kehalusan bulu mata) . Whatsapp 011-12968906 #superstemcell  #superstemcelldms #dmssuperstemcell #monatox  #monatoxcoffeedms360 #monatoxcoffee #muamalaysia  #minyakherba #tatiskincare  #tatiglowwhiteshapers #tatiglowwhiteshapersmurah #tatiglowwhiteshapersmurah #coffeecupd  #coffeecupdmurah #coffeecupdborong  #coffeecupdoriginal #iflawless  #iflawlessfentosa  #iflawlessgebu #iflawlessborong  #iflawlessfentosaborong #iflawlessarganemas #1minutemiraclemascara #1minutemiraclemascaraoriginal #1minutemiraclemascaramurah #1minutemiraclemascaramalaysia #1minutemiraclemascara 
Keistimewaan KOPI MONATOX untuk wanita √menjadikan kulit putih gebu dan glowing ☕
√mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri ☕
√menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara ☕ √mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh ☕
√mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik ☕
√merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut
√menguatkan kuku dan rambut ☕
√mengetatkan & merapatkan miss V ☕ √mengatasi masalah keputihan √menambahkan tenaga ☕
√menghangatkan hubungan suami isteri 
Tak percaya?

Berminat whatapp
Agen sah dms

Yattzahop
wasap.my/60134225105

#DmsViral
#dms360#dms360dermaxsuperskin #kesihatandiutamakan #cantik #makanansehat #monatoxcoffee #sabah #yakın #ma #singapur #indonesia #sarawak #negeri #sungaipetani #ipoh
Keistimewaan KOPI MONATOX untuk wanita √menjadikan kulit putih gebu dan glowing ☕ √mencantikan,menghaluskan & membuatkan kulit berseri-seri ☕ √menganjalkan,memontok dan menegangkan payudara ☕ √mengangkat dan membentuk semula punggung yang jatuh ☕ √mengatasi masalah payudara yang kendur/lembik ☕ √merampingkan bentuk badan & mengempiskan perut √menguatkan kuku dan rambut ☕ √mengetatkan & merapatkan miss V ☕ √mengatasi masalah keputihan √menambahkan tenaga ☕ √menghangatkan hubungan suami isteri Tak percaya? Berminat whatapp Agen sah dms Yattzahop wasap.my/60134225105 #DmsViral  #dms360 #dms360dermaxsuperskin  #kesihatandiutamakan  #cantik  #makanansehat  #monatoxcoffee  #sabah  #yakın  #ma  #singapur  #indonesia  #sarawak  #negeri  #sungaipetani  #ipoh