an online Instagram web viewer

#mukaflawless medias

Photos

Okay ni nak share tips sikit cara prep  muka sebelum apply makeup ye sayang2ku.
.
Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup??
✔️Nak bagi makeup korang flawless
✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh
✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau
✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham??
.
❤️it's all about bacteria❤️
.
Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi...
.
#TipsAdikComel
#mukaflawless
#gebugebas
#prepping
#faceprepping
#TipsByHilda
#LikeABossByHilda
Okay ni nak share tips sikit cara prep muka sebelum apply makeup ye sayang2ku. . Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup?? ✔️Nak bagi makeup korang flawless ✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh ✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau ✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham?? . ❤️it's all about bacteria❤️ . Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi... . #TipsAdikComel  #mukaflawless  #gebugebas  #prepping  #faceprepping  #TipsByHilda  #LikeABossByHilda 
Okay ni nak share tips sikit cara prep  muka sebelum apply makeup ye sayang2ku.
.
Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup??
✔️Nak bagi makeup korang flawless
✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh
✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau
✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham??
.
❤️it's all about bacteria❤️
.
Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi...
.
#TipsAdikComel
#mukaflawless
#gebugebas
#prepping
#faceprepping
#TipsByHilda
#LikeABossByHilda
Okay ni nak share tips sikit cara prep muka sebelum apply makeup ye sayang2ku. . Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup?? ✔️Nak bagi makeup korang flawless ✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh ✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau ✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham?? . ❤️it's all about bacteria❤️ . Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi... . #TipsAdikComel  #mukaflawless  #gebugebas  #prepping  #faceprepping  #TipsByHilda  #LikeABossByHilda 
Okay ni nak share tips sikit cara prep  muka sebelum apply makeup ye sayang2ku.
.
Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup??
✔️Nak bagi makeup korang flawless
✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh
✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau
✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham??
.
❤️it's all about bacteria❤️
.
Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi...
.
#TipsAdikComel
#mukaflawless
#gebugebas
#prepping
#faceprepping
#TipsByHilda
#LikeABossByHilda
Okay ni nak share tips sikit cara prep muka sebelum apply makeup ye sayang2ku. . Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup?? ✔️Nak bagi makeup korang flawless ✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh ✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau ✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham?? . ❤️it's all about bacteria❤️ . Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi... . #TipsAdikComel  #mukaflawless  #gebugebas  #prepping  #faceprepping  #TipsByHilda  #LikeABossByHilda 
Okay ni nak share tips sikit cara prep  muka sebelum apply makeup ye sayang2ku.
.
Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup??
✔️Nak bagi makeup korang flawless
✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh
✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau
✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham??
.
❤️it's all about bacteria❤️
.
Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi...
.
#TipsAdikComel
#mukaflawless
#gebugebas
#prepping
#faceprepping
#TipsByHilda
#LikeABossByHilda
Okay ni nak share tips sikit cara prep muka sebelum apply makeup ye sayang2ku. . Kenapa nak kena prep dulu sebelum apply makeup?? ✔️Nak bagi makeup korang flawless ✔️Tak nak makeup nampak bercapuk bila dah berpeluh ✔️Untuk jaga kulit muka dari rosak (breakouts) akibat makeup terlampau ✔️Tak nak bagi pori tersumbat sebab nanti kulit muka korang akan berjerawat, ada whiteheads & blackheads..ada faham?? . ❤️it's all about bacteria❤️ . Jangan sekali-kaki skip prepping your face tau..nanti kulit mula rosak baru korang nak meratap sendu gigit bucu bantal. Hihihi... . #TipsAdikComel  #mukaflawless  #gebugebas  #prepping  #faceprepping  #TipsByHilda  #LikeABossByHilda 
Terima kasih dear customer 😍
_
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear customer 😍 _ ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Terima kasih dear customer 😍
_
ACNE AC CLEAR
_
‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬
‪-‬
‪✨ Memudarkan parut jerawat‬
‪-‬
‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬
‪-‬
Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear customer 😍 _ ACNE AC CLEAR _ ‪✨ Menghalang pembentukan jerawat baru & menghalang jangkitan‬ ‪-‬ ‪✨ Memudarkan parut jerawat‬ ‪-‬ ‪✨ Mengurangkan pigmentasi di pada wajah‬ ‪-‬ Kunjungi Estetika Medispa berhampiran anda. Tempahan appointment dibuka sekarang 😘 _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
CANTIK BERSAMA CHARMS ▶️FUNGSI dan KEBAIKAN SCRUB ➡Cara memilih scrub yg sesuai untuk kulit:-
✔pilihlah scrub yg tidak terlalu kasar pada kulit
✔elakkan  scrub yg mempunyai bahan seperti paraben
✔pilih yg bersesuaian dengan masalah kulit yg dihadapi
✔pastikan memilih scrub yg bersesuaian untuk wajah/badan sahaja ➡ Kelebihan Berscrub:- ✔singkir kulit mati
✔memudarkan parut
✔melicinkan kulit
✔mengelakkan pori pori tersumbat?
✔memudahkan penyerapan produk wajah ➡ Berapa kali kekerapan untuk menggunakan Scrub?
✔bagus dilakukan 2 @ 3 kali seminggu shj. Jgn berlebihan takut menipiskan kulit.

Blh Che Lin tahu, by the way apa jenama scrub pilihan korang?
#charms
#charmsGlow
#raiseyourlife
#SolekDanRawat
#GunaJana
#MasterLeaderSepangNilai
#teamsAmoi
#jerawat #jeragat #parut #oilyskin #carbonpeel #cantikselalu #cantikmenawan #mukaflawless #mukakering #mukakusam #skinhealth #antiaging
CANTIK BERSAMA CHARMS ▶️FUNGSI dan KEBAIKAN SCRUB ➡Cara memilih scrub yg sesuai untuk kulit:- ✔pilihlah scrub yg tidak terlalu kasar pada kulit ✔elakkan scrub yg mempunyai bahan seperti paraben ✔pilih yg bersesuaian dengan masalah kulit yg dihadapi ✔pastikan memilih scrub yg bersesuaian untuk wajah/badan sahaja ➡ Kelebihan Berscrub:- ✔singkir kulit mati ✔memudarkan parut ✔melicinkan kulit ✔mengelakkan pori pori tersumbat? ✔memudahkan penyerapan produk wajah ➡ Berapa kali kekerapan untuk menggunakan Scrub? ✔bagus dilakukan 2 @ 3 kali seminggu shj. Jgn berlebihan takut menipiskan kulit. Blh Che Lin tahu, by the way apa jenama scrub pilihan korang? #charms  #charmsGlow  #raiseyourlife  #SolekDanRawat  #GunaJana  #MasterLeaderSepangNilai  #teamsAmoi  #jerawat  #jeragat  #parut  #oilyskin  #carbonpeel  #cantikselalu  #cantikmenawan  #mukaflawless  #mukakering  #mukakusam  #skinhealth  #antiaging 
🌸 Booster Whitening merupakan produk yang diformulasikan dengan serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish .
♥ Nampak urat hijau
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
.
💕 Tidak Mengandungi Collagen (Yang Alergik Collagen Boleh Consume)👍😃
.
.
⚫1 Botol Terdapat 7 Kapsul 💊
⚫1 Botol Penggunaannya Selama 1 Bulan
.
.
💪LELAKI & 💋PEREMPUAN Boleh Consume
.
👇
CARA ORDER :
📲 Whatsapp 01116035814
.
👇
PRICE :
🌸 RM59 (add postage RM8sm/RM11ss)
🌸 retail ✅ borong ✅
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
🌸 Booster Whitening merupakan produk yang diformulasikan dengan serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish . ♥ Nampak urat hijau ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak . 💕 Tidak Mengandungi Collagen (Yang Alergik Collagen Boleh Consume)👍😃 . . ⚫1 Botol Terdapat 7 Kapsul 💊 ⚫1 Botol Penggunaannya Selama 1 Bulan . . 💪LELAKI & 💋PEREMPUAN Boleh Consume . 👇 CARA ORDER : 📲 Whatsapp 01116035814 . 👇 PRICE : 🌸 RM59 (add postage RM8sm/RM11ss) 🌸 retail ✅ borong ✅ . . #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
Hai korang.. selamat ptg! hari minggu sonok bcuti kan.. tapi jgn cuti tepek nature white serum kat muka pulak sudah.. 😂😅
.
Ok lar.. sambil korang bcuti.. sambil tu mehh baca info tentang kebaikan nature white serum..
.
Antara kebaikan nature white serum:
.
🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)
.
🎎 nature white serum sesuai untuk lelaki dan perempuan
.
KELULUSAN KKM : NOT161104047K
.
untuk info lanjut atau nak order, korang boleh dm atau whatsapp baim
.
✳ dm atau whatsapp 0173401483
✳ dm atau whatsapp 0173401483
✳ dm atau whatsapp 0173401483
Hai korang.. selamat ptg! hari minggu sonok bcuti kan.. tapi jgn cuti tepek nature white serum kat muka pulak sudah.. 😂😅 . Ok lar.. sambil korang bcuti.. sambil tu mehh baca info tentang kebaikan nature white serum.. . Antara kebaikan nature white serum: . 🌺 Mengecilkan pori wajah 🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat 🌺 Mengekalkan kelembapan kulit 🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat 🌺 Kulit wajah jadi glowing 🌺 Mengurangkan kulit berminyak 🌺 Tona kulit wajah lebih sekata 🌺 Melambatkan proses penuaan 🌺 Tanpa pengelupasan 🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus 🌺 Mencerahkan kulit 🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit) . 🎎 nature white serum sesuai untuk lelaki dan perempuan . KELULUSAN KKM : NOT161104047K . untuk info lanjut atau nak order, korang boleh dm atau whatsapp baim . ✳ dm atau whatsapp 0173401483 ✳ dm atau whatsapp 0173401483 ✳ dm atau whatsapp 0173401483
Kisah misi excited!

Try serum MJ lepas tu teruja dengan positive effects walaupun baru cuba sampai terus nak upgrade grab basic set jugak.
.
Tengok lah mesej excited dia tu.
.
Fakta tau, bukan auta. 😜
.

#maryjardinmurah #maryjardin #maryjardinofficial #maryjardinpromo #promomaryjardin #maryjardinkemaman #produkorganik #hilangjerawat #jerawatpudar #hilangjeragat #kulitkusam #kulitsensitif #produkhilangjerawat #produkhilangjeragat #produkorganikdannatural #kulitsihat #kulitcantik #mukaflawless #naturalbeautyfest2017
#maryjardinterengganu #maryjardinchukai #maryjardingeliga #organicnaturalskincare
Kisah misi excited! Try serum MJ lepas tu teruja dengan positive effects walaupun baru cuba sampai terus nak upgrade grab basic set jugak. . Tengok lah mesej excited dia tu. . Fakta tau, bukan auta. 😜 . #maryjardinmurah  #maryjardin  #maryjardinofficial  #maryjardinpromo  #promomaryjardin  #maryjardinkemaman  #produkorganik  #hilangjerawat  #jerawatpudar  #hilangjeragat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #produkhilangjerawat  #produkhilangjeragat  #produkorganikdannatural  #kulitsihat  #kulitcantik  #mukaflawless  #naturalbeautyfest2017  #maryjardinterengganu  #maryjardinchukai  #maryjardingeliga  #organicnaturalskincare 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Hai! K-Colly ada tips berkesan untuk Uollss yg ada masalah jerawat atau parut jerawat. Stay tune utk tips2 yg ternyata berkesan!! ( tips dirujuk dari Doctor ) #cantikcarakcolly whatsapp 0169454316
•
•
•
#collysweet17 #collagen #koreantech #koreancollagen #whiteningsupplement #beautysolution #inspiringbeauty #kcolly #sweet17 #rahsiacantik #muda #collagen #kolagen #hilangkanjerawat #mukaflawless #foodphotography #instafood #koreancollagen #koreantechnology #shoutout
Hai! K-Colly ada tips berkesan untuk Uollss yg ada masalah jerawat atau parut jerawat. Stay tune utk tips2 yg ternyata berkesan!! ( tips dirujuk dari Doctor ) #cantikcarakcolly  whatsapp 0169454316 • • • #collysweet17  #collagen  #koreantech  #koreancollagen  #whiteningsupplement  #beautysolution  #inspiringbeauty  #kcolly  #sweet17  #rahsiacantik  #muda  #collagen  #kolagen  #hilangkanjerawat  #mukaflawless  #foodphotography  #instafood  #koreancollagen  #koreantechnology  #shoutout 
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Salah satu tips untuk dapat make-up cantik adalah dengan memakai SERUM.

Bila pakai serum vienne mekap korang for sure takkan bercapuk. Senang nak blend tau

Sebab serum vienne ni WATERBASED, once pakai terus menyerap. Dan buat kulit lembap dan make-up cantik

Bila senang blend make-up korang akan tahan lama sambil tu ia dapat merawat kulit muka. All in one giteww. Bestkan vienne serum ni.

Cepat korang DM/whatsapp lia tunggu korang ye 😘😘
Salah satu tips untuk dapat make-up cantik adalah dengan memakai SERUM. Bila pakai serum vienne mekap korang for sure takkan bercapuk. Senang nak blend tau Sebab serum vienne ni WATERBASED, once pakai terus menyerap. Dan buat kulit lembap dan make-up cantik Bila senang blend make-up korang akan tahan lama sambil tu ia dapat merawat kulit muka. All in one giteww. Bestkan vienne serum ni. Cepat korang DM/whatsapp lia tunggu korang ye 😘😘
•
[OMEGA LIGHT THERAPY]
•
TERAPI PANTAS HANYA 30 MINIT & LENGKAP DENGAN OMEGA LIGHT💯
•
Teknologi mesin ini meratakan struktur kulit jadi lebih mantap & baik..
•
'Red Light' sesuai untuk jenis kulit seperti ❤️Mengembalikan keremajaan kulit
❤️Merangsang penghasilan kolagen
❤️Melancarkan peredaran darah
❤️Memudarkan parut jerawat
❤️Mampu mengurangkan kesakitan akibat procedure .
•'Yellow Light' sesuai untuk jenis kulit seperti
💛kulit berjeragat
💛mengurangkan bintik2 hitam
💛mengurangkan keradangan disebabkan procedure
💛sesuai untuk kulit  sensitif yang mudah iritasi
•
Hubungi kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato
• [OMEGA LIGHT THERAPY] • TERAPI PANTAS HANYA 30 MINIT & LENGKAP DENGAN OMEGA LIGHT💯 • Teknologi mesin ini meratakan struktur kulit jadi lebih mantap & baik.. • 'Red Light' sesuai untuk jenis kulit seperti ❤️Mengembalikan keremajaan kulit ❤️Merangsang penghasilan kolagen ❤️Melancarkan peredaran darah ❤️Memudarkan parut jerawat ❤️Mampu mengurangkan kesakitan akibat procedure . •'Yellow Light' sesuai untuk jenis kulit seperti 💛kulit berjeragat 💛mengurangkan bintik2 hitam 💛mengurangkan keradangan disebabkan procedure 💛sesuai untuk kulit sensitif yang mudah iritasi • Hubungi kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato 
Korang pernah tak alami RUAM pada kulit ? Rasa gatal & pedih bila pegang muka 😭
Heemmm 
Nasib akak ni cepat2 kemam putih korea malam tu 
Terus esok pagi hilang ruam . Kulit pulak makin gebu putihhh gituuu
.
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 0134611636 atau klik link di BIO !
COD AVAILABLE 🚗🚗
.
#PutihKoreaTESTIMONI #ThejunniPUTIHKOREA #PutihkoreaRESELLER #JutawanPutihKorea #agentputihkorea #nakputih #nakcantik #ubatkecutjerawat #mukaflawless #caraflawless #tipscantik #codkedah #codpenang #codkulim #codsungaipetani #codbukitmertajam
Korang pernah tak alami RUAM pada kulit ? Rasa gatal & pedih bila pegang muka 😭 Heemmm Nasib akak ni cepat2 kemam putih korea malam tu Terus esok pagi hilang ruam . Kulit pulak makin gebu putihhh gituuu . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0134611636 atau klik link di BIO ! COD AVAILABLE 🚗🚗 . #PutihKoreaTESTIMONI  #ThejunniPUTIHKOREA  #PutihkoreaRESELLER  #JutawanPutihKorea  #agentputihkorea  #nakputih  #nakcantik  #ubatkecutjerawat  #mukaflawless  #caraflawless  #tipscantik  #codkedah  #codpenang  #codkulim  #codsungaipetani  #codbukitmertajam 
Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? 😅 -

Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak ella kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan 💯
.
.
 PUTIH KOREA 🌸
Sesuai untuk semua peringkat umur 
Ibu mengandung 
Ibu menyusukan 
Ibu yang berpantang .
.

Sebotol RM 75
100g Tahan lebih sebulan .
.
Whatsapp 0134611636 atau klik link di BIO !
COD AVAILABLE 🚗🚗
.
#PutihKoreaTESTIMONI #ThejunniPUTIHKOREA #PutihkoreaRESELLER #JutawanPutihKorea #agentputihkorea #nakputih #nakcantik #ubatkecutjerawat #mukaflawless #caraflawless #tipscantik #codkedah #codpenang #codkulim #codsungaipetani #codbukitmertajam
Ish tak bestnya ada kulit muka yang putih tapi berjerawat 😭 Kalau ada kulit yang licin tanpa jerawat tapi kulit gelap pun tak best jugak kan? 😅 - Habistu apa yang best? Yang paling best bila kulit kita takda jerawat, takda jeragat, kulit putih dan licin. Macam mana nak dapatkan kulit yang cantik macam Kak ella kata ni? Kena lah consume Putih Korea. Dijamin berkesan 💯 . . PUTIH KOREA 🌸 Sesuai untuk semua peringkat umur Ibu mengandung Ibu menyusukan Ibu yang berpantang . . Sebotol RM 75 100g Tahan lebih sebulan . . Whatsapp 0134611636 atau klik link di BIO ! COD AVAILABLE 🚗🚗 . #PutihKoreaTESTIMONI  #ThejunniPUTIHKOREA  #PutihkoreaRESELLER  #JutawanPutihKorea  #agentputihkorea  #nakputih  #nakcantik  #ubatkecutjerawat  #mukaflawless  #caraflawless  #tipscantik  #codkedah  #codpenang  #codkulim  #codsungaipetani  #codbukitmertajam 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Salam sayang semua followers 👋🏻👋🏻🌹☺️⠀⠀
⠀⠀
Nak tau tak? Kalau kita keluar sangat sangat lah penting kita kena pakai sunblock ka apa2 yang boleh protect kulit muka kita daripada kena cahaya matahari..kalau siapa ada LuxuryFoundation Ivorysecret korang jangan lupa apply setiap kali keluar rumah okay 😍⠀⠀
⠀⠀
confirm tak takut kalau kena matahari and bilaa makin lama pakai makin glow 😍😍.⠀⠀
Ini lah salah satu Foundation yang merawat, bila pakai bukan saja cantik , malah Glowing dan merawat kulit kita sepanjang penggunaan IvorySecret 😘⠀⠀
siapa dah cuba mesti dia fall in love 😍😍😍❤️❤️❤️⠀⠀
⠀⠀
#ivorysecret #ivorysecrethq #wowserum #luxuryfoundation #letsglowcleanser #glowfaceoil
#DHQOFFICIAL002 #wowserumbyukhti luxuryfoundation #letsglowcleanser #kulitcantik #jerawathilang #kulitsihat #kulitlawa #mukaflawless #sesuaiuntuksemuajeniskulit #kulitlicin #parutjerawat #lukaluka
Salam sayang semua followers 👋🏻👋🏻🌹☺️⠀⠀ ⠀⠀ Nak tau tak? Kalau kita keluar sangat sangat lah penting kita kena pakai sunblock ka apa2 yang boleh protect kulit muka kita daripada kena cahaya matahari..kalau siapa ada LuxuryFoundation Ivorysecret korang jangan lupa apply setiap kali keluar rumah okay 😍⠀⠀ ⠀⠀ confirm tak takut kalau kena matahari and bilaa makin lama pakai makin glow 😍😍.⠀⠀ Ini lah salah satu Foundation yang merawat, bila pakai bukan saja cantik , malah Glowing dan merawat kulit kita sepanjang penggunaan IvorySecret 😘⠀⠀ siapa dah cuba mesti dia fall in love 😍😍😍❤️❤️❤️⠀⠀ ⠀⠀ #ivorysecret  #ivorysecrethq  #wowserum  #luxuryfoundation  #letsglowcleanser  #glowfaceoil  #DHQOFFICIAL002  #wowserumbyukhti  luxuryfoundation #letsglowcleanser  #kulitcantik  #jerawathilang  #kulitsihat  #kulitlawa  #mukaflawless  #sesuaiuntuksemuajeniskulit  #kulitlicin  #parutjerawat  #lukaluka 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[LIVE UPDATE]
.
Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍
.
.
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut :
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[LIVE UPDATE] . Hari ini Estetika Medispa Kajang telah bersama membuka booth di program "Blood Donation @ health product & free consultation" bertempat di Setia Ecohill Welcome Centre, Semenyih. Do come at our booth today terutamanya warga Semenyih yang berdekatan. Kami masih menjalankan promo untuk anda sepanjang bulan November ini harga diskaun serendah RM99 sahaja 😍 . . Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit muka anda. Hubungi kami di talian berikut : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Assalamualaikum.. Hai korang.. Mcm kejap je cuti dah hari Ahad kan? Papepon make sure prep muka korang dengan serum ok? Baru la kulit sihat dirawat dr dalam.
.
Cuba baca feedback #intanpayungserum ni. Customer ckp muka rasa lembab je lepas pakai n jerawat yg naik kejap je dah kecut. Paling penting, nak repeat order lagi tau! TQ dear for sharing your feedback 😘
.
Serum Intan Payung selamat utk digunakan dan diluluskan oleh KKM ✅ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP jd tak perlu ragu2 lagi.. Hanya RM40 sebotol termasuk pos SM & dpt 🆓 gift lagi tau.. Sebarang pertanyaan/pembelian boleh terus Whatsapp ke +60133293293 / tekan link 👉 http://intanpayung.wasap.my/
.
#intanpayungforyou
#jangankataakaktakpayung
#serummukaflawless
#serummuka
#serumwajah
#faceserum
#mukaflawless
#serumglowy
#serumglowing
#serummurahmalaysia 
#serumaloevera
#serumajaib
#serummalaysia
#serummurah 
#sayagunasayajual
#mukacantik
#serumbotox
#sayapakaisayajual
#nakcantikjangankedekut
#nakcantikkenarajin
#jerawathilang 
#serumantiaging
#serumacne
#serumantipenuaan 
#beautymalaysia
#skincaremalaysia
#jarang❌cantik
Assalamualaikum.. Hai korang.. Mcm kejap je cuti dah hari Ahad kan? Papepon make sure prep muka korang dengan serum ok? Baru la kulit sihat dirawat dr dalam. . Cuba baca feedback #intanpayungserum  ni. Customer ckp muka rasa lembab je lepas pakai n jerawat yg naik kejap je dah kecut. Paling penting, nak repeat order lagi tau! TQ dear for sharing your feedback 😘 . Serum Intan Payung selamat utk digunakan dan diluluskan oleh KKM ✅ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP jd tak perlu ragu2 lagi.. Hanya RM40 sebotol termasuk pos SM & dpt 🆓 gift lagi tau.. Sebarang pertanyaan/pembelian boleh terus Whatsapp ke +60133293293 / tekan link 👉 http://intanpayung.wasap.my/ . #intanpayungforyou  #jangankataakaktakpayung  #serummukaflawless  #serummuka  #serumwajah  #faceserum  #mukaflawless  #serumglowy  #serumglowing  #serummurahmalaysia  #serumaloevera  #serumajaib  #serummalaysia  #serummurah  #sayagunasayajual  #mukacantik  #serumbotox  #sayapakaisayajual  #nakcantikjangankedekut  #nakcantikkenarajin  #jerawathilang  #serumantiaging  #serumacne  #serumantipenuaan  #beautymalaysia  #skincaremalaysia  #jarang ❌cantik
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
<PIXY FOUNDATION>
Pixy Stick Foundation sgt bermanfaat tauu sbb mengandungi:

Jojoba Oil: Boleh mencegah jerawat, mengatasi blackheads, bertindak sebagai anti aging, melembabkan kulit tetapi tidak menyebabkan kilit berminyakk

Derivative of Vitamin C: Mencerahkan kulit, mengandungi anti oksidan

Natural Whitening Powder : Mencerahkan kulit

Nak kulit cerah takk? 🙈🙈.
.
Meh dm/pm sis cepattt. Stok tak bnyk tau 😉.
.
*picture credit tu pixycosmetics 😘

#pixy #pixyfoundation #pixymakeup #makeupsimple #makeupmurah #murah #murahmurah #murah2 #makeupcantik #foundation #mukaflawless #smooth #foundationsmooth #foundationmurah #mua #comel #cute
Pixy Stick Foundation sgt bermanfaat tauu sbb mengandungi: Jojoba Oil: Boleh mencegah jerawat, mengatasi blackheads, bertindak sebagai anti aging, melembabkan kulit tetapi tidak menyebabkan kilit berminyakk Derivative of Vitamin C: Mencerahkan kulit, mengandungi anti oksidan Natural Whitening Powder : Mencerahkan kulit Nak kulit cerah takk? 🙈🙈. . Meh dm/pm sis cepattt. Stok tak bnyk tau 😉. . *picture credit tu pixycosmetics 😘 #pixy  #pixyfoundation  #pixymakeup  #makeupsimple  #makeupmurah  #murah  #murahmurah  #murah2  #makeupcantik  #foundation  #mukaflawless  #smooth  #foundationsmooth  #foundationmurah  #mua  #comel  #cute 
•
[OMEGA LIGHT THERAPY]
•
TERAPI PANTAS HANYA 30 MINIT & LENGKAP DENGAN OMEGA LIGHT💯
•
Teknologi mesin ini meratakan struktur kulit jadi lebih mantap & baik..
•
'Green Light' sesuai untuk jenis kulit seperti 💚meremajakan kulit
💚sekatakan tona kulit
💚sesuai kulit sensetif
💚memudarkan jeragat dan parut hitam.
'Blue Light' sesuai untuk jenis kulit seperti 💙membasmi kuman jerawat
💙memberi sensasi tenang
💙Oil Control
💙merawat luka jerawat pada kulit wajah
•
Hubungi kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato
• [OMEGA LIGHT THERAPY] • TERAPI PANTAS HANYA 30 MINIT & LENGKAP DENGAN OMEGA LIGHT💯 • Teknologi mesin ini meratakan struktur kulit jadi lebih mantap & baik.. • 'Green Light' sesuai untuk jenis kulit seperti 💚meremajakan kulit 💚sekatakan tona kulit 💚sesuai kulit sensetif 💚memudarkan jeragat dan parut hitam. 'Blue Light' sesuai untuk jenis kulit seperti 💙membasmi kuman jerawat 💙memberi sensasi tenang 💙Oil Control 💙merawat luka jerawat pada kulit wajah • Hubungi kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato 
Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara.
Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal !

Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM"
di Arianaming Beauty Boutique .

Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan 
Hanya RM98 utk 1st TRIAL . 
WA/SMS kami  013 5868226/ 03 41418226Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara.
Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal !

Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM"
di Arianaming Beauty Boutique .

Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan 
Hanya RM98 utk 1st TRIAL . 
WA/SMS kami  013 5868226/ 03 41418226#microdermabrasion#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#silkpeel#facialspa#cantik#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment
Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara. Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal ! Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM" di Arianaming Beauty Boutique . Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan Hanya RM98 utk 1st TRIAL . WA/SMS kami 013 5868226/ 03 41418226Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara. Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal ! Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM" di Arianaming Beauty Boutique . Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan Hanya RM98 utk 1st TRIAL . WA/SMS kami 013 5868226/ 03 41418226#microdermabrasion #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #silkpeel #facialspa #cantik #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment 
#EzRepost @estetikamedispa with @repostigapp . .
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#EzRepost  @estetikamedispa with @repostigapp . . [ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
On the way..jln2 cari patin tempoyak kat temerloh...org temerloh yg nk rase kehebatan Laser Scrub Starglow ni blh wasap che lin
http://www.wasap.my/60132851804
#charms
#charmsGlow
#raiseyourlife
#SolekDanRawat
#GunaJana
#MasterLeaderSepangNilai
#teamsAmoi
#jerawat #jeragat #parut #oilyskin #carbonpeel #cantikselalu #cantikmenawan #mukaflawless #mukakering #mukakusam #skinhealth #antiaging
4 days LEFT before pre order promo CLOSE on 23rd November 2017.

Those yang really interested to get the promo price boleh confirm ur order by now and proceed with payment last on 23rd.

Grab the chance to win a shawl worth rm149 as well! 
Hurry up, dont miss it! 💜

#maryjardinmurah #maryjardin #maryjardinofficial #maryjardinpromo #promomaryjardin #maryjardinkemaman #produkorganik #hilangjerawat #jerawatpudar #hilangjeragat #kulitkusam #kulitsensitif #produkhilangjerawat #produkhilangjeragat #produkorganikdannatural #kulitsihat #kulitcantik #mukaflawless #naturalbeautyfest2017
#maryjardinterengganu #maryjardinchukai #maryjardingeliga #organicnaturalskincare
4 days LEFT before pre order promo CLOSE on 23rd November 2017. Those yang really interested to get the promo price boleh confirm ur order by now and proceed with payment last on 23rd. Grab the chance to win a shawl worth rm149 as well! Hurry up, dont miss it! 💜 #maryjardinmurah  #maryjardin  #maryjardinofficial  #maryjardinpromo  #promomaryjardin  #maryjardinkemaman  #produkorganik  #hilangjerawat  #jerawatpudar  #hilangjeragat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #produkhilangjerawat  #produkhilangjeragat  #produkorganikdannatural  #kulitsihat  #kulitcantik  #mukaflawless  #naturalbeautyfest2017  #maryjardinterengganu  #maryjardinchukai  #maryjardingeliga  #organicnaturalskincare 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
.
.
[ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skin
. . [ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skin 
.
.
[ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skin
. . [ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skin 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013 7958185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#estetikamedispakemaman #chukai #kemamancantik #jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013 7958185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #estetikamedispakemaman  #chukai  #kemamancantik  #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Muslimah model @ikeen88 is demonstrating her daily make up routine with LOCA LORA.
.
.
FLAWLESS KAN?
GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..?
.
Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang..
.
Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2..
.
.
LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION 
Direka khas utk Sis2 di Malaysia.
.
Bahan-bahan utama:
✔ Collagen
✔ Propolis
✔ Sea Cucumber
✔ Argan Oil

Info umum:
✔ 11g
✔ Soft-medium compound
✔ Tahan sampai 3 bulan
✔ Mempunyai haruman
✔ Tone yg luas
✔ Komposisi halus

Features:
✔ Celebrity Look
✔ SPF 30
✔ Adunan tinggi
✔ Rasa ringan
✔ Tidak rasa berminyak
✔ Tahan lama
✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar
✔ Full coverage

Benefit:
✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan
✔ Mengurangkan masalah kulit

Advantage:
✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream
✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj
✔ Casing compact & ringan
✔ Mudah di bawa dlm handbag
✔ Bau wangi & memberi mood

Hasilnya:
✔ Kulit akan nampak sekata
✔ Kulit nampak putih gebu
✔ Kulit nampak flawless
✔ Terserlah kecantikan Sis2
✔ Menaikkan konfiden Sis2
✔ Xnmpak bertepung
✔ Kulit nampak natural cantik
✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal
.
Berminat?
.
Wassap kami di:
0196792553
.
Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami.
.
Kami akan reply asap!
.
#localora
#localoracelebritycosmetics
#localoracelebrityfoundation 
#celebrityfoundation
#celebritylook
#foundation 
#flawless 
#mukaflawless 
#kulitflawless
#mukaglowing
#kulitglowing
#foundationmalaysia
#foundationglowing
#foundationflawless
#foundationmuka 
#kosmetikmalaysia 
#testimonilocalora
#agentwanted
Muslimah model @ikeen88 is demonstrating her daily make up routine with LOCA LORA. . . FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . Kami akan reply asap! . #localora  #localoracelebritycosmetics  #localoracelebrityfoundation  #celebrityfoundation  #celebritylook  #foundation  #flawless  #mukaflawless  #kulitflawless  #mukaglowing  #kulitglowing  #foundationmalaysia  #foundationglowing  #foundationflawless  #foundationmuka  #kosmetikmalaysia  #testimonilocalora  #agentwanted 
Selamat pagi uolls. Hari ni buat ape je tu ? 
Kalau tak kemana mana apa kata spend masa dirumah cantikkan kulit. Ber"naked face" gittew

Tiap hari kulit muka ditepek mekap. Hari ni kita kasi dia bernafas ye. Yang penting pakai serum vienne sebelum pelembap. Wajib tu gais. 😘😘
Selamat pagi uolls. Hari ni buat ape je tu ? Kalau tak kemana mana apa kata spend masa dirumah cantikkan kulit. Ber"naked face" gittew Tiap hari kulit muka ditepek mekap. Hari ni kita kasi dia bernafas ye. Yang penting pakai serum vienne sebelum pelembap. Wajib tu gais. 😘😘
Hai! K-Colly ada tips berkesan untuk Uollss yg ada masalah jerawat atau parut jerawat. Stay tune utk tips2 yg ternyata berkesan!! ( tips dirujuk dari Doctor ) #cantikcarakcolly
Whatsapp 0139858763 •
#collysweet17 #collagen #koreantech #koreancollagen #whiteningsupplement #beautysolution #inspiringbeauty #kcolly #sweet17 #rahsiacantik #muda #collagen #kolagen #hilangkanjerawat #mukaflawless #foodphotography #instafood #koreancollagen #koreantechnology #shoutout
Hai! K-Colly ada tips berkesan untuk Uollss yg ada masalah jerawat atau parut jerawat. Stay tune utk tips2 yg ternyata berkesan!! ( tips dirujuk dari Doctor ) #cantikcarakcolly  Whatsapp 0139858763 • #collysweet17  #collagen  #koreantech  #koreancollagen  #whiteningsupplement  #beautysolution  #inspiringbeauty  #kcolly  #sweet17  #rahsiacantik  #muda  #collagen  #kolagen  #hilangkanjerawat  #mukaflawless  #foodphotography  #instafood  #koreancollagen  #koreantechnology  #shoutout 
‘Muka berminyak macam boleh goreng keropok, dari jauh dah bersilau’. Dah berbotol toner kamu guna tapi tetap sama. Awas sis, terlebih sapu toner boleh menyebabkan kulit jadi sensitif. .
.
✖ CARBON PEEL RM 99✖

Alternatif terbaik untuk kulit berminyak & liang porti terbuka. Rawatan tak menyebabkan kulit terbakar & bengkak. Terus jalankan aktiviti harian selepas rawatan, no problem👌🏻 .
.
* Krim penyejuk akan disapu bagi resting phase. .
.
Layari laman web Dermalene untuk booking atau hubungi nombor berikut;

www.dermalene.com
www.dermalene.com
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut
‘Muka berminyak macam boleh goreng keropok, dari jauh dah bersilau’. Dah berbotol toner kamu guna tapi tetap sama. Awas sis, terlebih sapu toner boleh menyebabkan kulit jadi sensitif. . . ✖ CARBON PEEL RM 99✖ Alternatif terbaik untuk kulit berminyak & liang porti terbuka. Rawatan tak menyebabkan kulit terbakar & bengkak. Terus jalankan aktiviti harian selepas rawatan, no problem👌🏻 . . * Krim penyejuk akan disapu bagi resting phase. . . Layari laman web Dermalene untuk booking atau hubungi nombor berikut; www.dermalene.com www.dermalene.com . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut 
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ WOW SERUM RM18 ]

Alahai comelnya lah botol Wow!Serum ni kan😍 Teksturnya lagi lah best tau korang 😘
.
Mesti Mesti Mesti cubaaa !! Jaminan 💯 korang mesti suka sebab serum ni tak melekit langsung and and and cepat meresapppp😍😍😍
.
Nak order ? Senang je terus tekan link Whatsapp kat bio okay😉

#DHQOFFICIAL002 #wowserumbyukhti luxuryfoundation #letsglowcleanser #kulitcantik #jerawathilang #kulitsihat #kulitlawa #mukaflawless #sesuaiuntuksemuajeniskulit #kulitlicin #parutjerawat #lukaluka
[ WOW SERUM RM18 ] Alahai comelnya lah botol Wow!Serum ni kan😍 Teksturnya lagi lah best tau korang 😘 . Mesti Mesti Mesti cubaaa !! Jaminan 💯 korang mesti suka sebab serum ni tak melekit langsung and and and cepat meresapppp😍😍😍 . Nak order ? Senang je terus tekan link Whatsapp kat bio okay😉 #DHQOFFICIAL002  #wowserumbyukhti  luxuryfoundation #letsglowcleanser  #kulitcantik  #jerawathilang  #kulitsihat  #kulitlawa  #mukaflawless  #sesuaiuntuksemuajeniskulit  #kulitlicin  #parutjerawat  #lukaluka 
Gabungan dua ni memang terbaik.  Face cream and face mask honey. 
Face cream ada spf 35 boleh melindungi dari sinaran uv. Ia membantu melembapkan dan memudarkan parut.  So, sambil merawat kulit dia juga melindungi kulit. 
Face mask honey pulak memudarkan parut dan melembapkan kulit. Ia  boleh dijadikan based makeup jugak tau guys. 
Terus glowing mowing makeup korang and nampak flawless terus. Tak tipu. 
KELEBIHAN FACE CREAM
🌻 Mencerahkan kulit wajah
🌻 Menambah seri di wajah dan  hilangkan kulit kusam
🌻 Merawat jerawat dan jeragat
🌻 Menghilangkan parut jerawat
🌻 Melembapkan kulit
🌻 Mengandungi SPF35

Face mask honey
🍂Perangsang utk sel kulit baru
🍂membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar .
🍂memutihkan kulit tanpa sakit
🍂membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap.
🍂Menyejukkan kulit yang pedih.
🍂Mengurangkan kemerahan kulit.
🍂Boleh dipakai pada waktu siang dan malam
🍂Boleh dipakai dengan mana2 produk 
Jangan tunggu lama- lama, meh dapatkan dua produk ajaib ni. 
For flawless beauty, ingat makeup cantik ya. 
Berminat? Jom sembang 👇👇
Wassap 📲📲 019.2831922  #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #thebeautyhacks #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #nakflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #cheras #sentul #wangsamaju #melawati #setiawangsa #keramat #teamatenqyla
Gabungan dua ni memang terbaik.  Face cream and face mask honey. Face cream ada spf 35 boleh melindungi dari sinaran uv. Ia membantu melembapkan dan memudarkan parut.  So, sambil merawat kulit dia juga melindungi kulit. Face mask honey pulak memudarkan parut dan melembapkan kulit. Ia  boleh dijadikan based makeup jugak tau guys. Terus glowing mowing makeup korang and nampak flawless terus. Tak tipu. KELEBIHAN FACE CREAM 🌻 Mencerahkan kulit wajah 🌻 Menambah seri di wajah dan  hilangkan kulit kusam 🌻 Merawat jerawat dan jeragat 🌻 Menghilangkan parut jerawat 🌻 Melembapkan kulit 🌻 Mengandungi SPF35 Face mask honey 🍂Perangsang utk sel kulit baru 🍂membuatkan kulit lebih lembap dan bersinar . 🍂memutihkan kulit tanpa sakit 🍂membuatkan kulit gebu walaupun tidak bermekap. 🍂Menyejukkan kulit yang pedih. 🍂Mengurangkan kemerahan kulit. 🍂Boleh dipakai pada waktu siang dan malam 🍂Boleh dipakai dengan mana2 produk Jangan tunggu lama- lama, meh dapatkan dua produk ajaib ni. For flawless beauty, ingat makeup cantik ya. Berminat? Jom sembang 👇👇 Wassap 📲📲 019.2831922  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #thebeautyhacks  #jerawat  #jeragat  #hilangjeragat  #mukaflawless  #nakflawless  #letscantik  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantik  #produkkecantikan  #kulitmulus  #cheras  #sentul  #wangsamaju  #melawati  #setiawangsa  #keramat  #teamatenqyla 
[ WOW SERUM RM18 ] 
Siapa nak tahu ?

Wow Serum by Ivory Secret ini mampu merawat kulit yang teruk tau 😍 .
✅jerawat
✅jeragat
✅kulit kusam
✅berminyak
✅alahan kulit
✅luka-luka kecil
✅parut pon bolehhhhh

Yakin dengan kuasa Allah, gunakan Wow Serum sebagai perantaraan. InsyaAllah berkat kuasanya pasti terjadi.

Sebelum nak apply tu pastikan kulit muka bersih dari sebarang kotoran tau. Selawat 3x kemudian ratakan serum ke wajah secara mengurut muka.

InsyaAllah berkesan dengan takdir Allah💙

Tunggu apa lagi jom buat tempahan segera dengan cara

click our WhatsApp link on bio to order without save our number. Happy shopping ^_^
____________________________________

HARGA SEBOTOL 
RM18 5ml (trial)
RM32 10ml 
Postage add RM8 sm 
#DHQOFFICIAL002 #wowserumbyukhti #wowserum #luxuryfoundation #letsglowcleanser #kulitcantik #jerawathilang #kulitsihat #kulitlawa #mukaflawless #sesuaiuntuksemuajeniskulit #kulitlicin #parutjerawat #lukaluka
[ WOW SERUM RM18 ] Siapa nak tahu ? Wow Serum by Ivory Secret ini mampu merawat kulit yang teruk tau 😍 . ✅jerawat ✅jeragat ✅kulit kusam ✅berminyak ✅alahan kulit ✅luka-luka kecil ✅parut pon bolehhhhh Yakin dengan kuasa Allah, gunakan Wow Serum sebagai perantaraan. InsyaAllah berkat kuasanya pasti terjadi. Sebelum nak apply tu pastikan kulit muka bersih dari sebarang kotoran tau. Selawat 3x kemudian ratakan serum ke wajah secara mengurut muka. InsyaAllah berkesan dengan takdir Allah💙 Tunggu apa lagi jom buat tempahan segera dengan cara click our WhatsApp link on bio to order without save our number. Happy shopping ^_^ ____________________________________ HARGA SEBOTOL RM18 5ml (trial) RM32 10ml Postage add RM8 sm #DHQOFFICIAL002  #wowserumbyukhti  #wowserum  #luxuryfoundation  #letsglowcleanser  #kulitcantik  #jerawathilang  #kulitsihat  #kulitlawa  #mukaflawless  #sesuaiuntuksemuajeniskulit  #kulitlicin  #parutjerawat  #lukaluka 
Whitening lotion.
.
The beauty hacks  ada juga menawarkan  whitening lotion untuk whitening yang menyeluruh. So, takdelah muka putih beza pula dengan tangan tuuu.. Ni tangan orang yang sama ker? Confius orang tahu. .
Korang boleh sapu dekat kawasan kulit yang kelam, seperti siku, lutut, leher dan  peha. Haa.. Baru lah gebu satu badan you.

Yang bestnya whitening lotion ni ada agen pemutih dari gluta dan lemon, so tak bahaya. Bukan hydroquinone tahu.  Ada spf 50 and bau lemon yang wangi amattttt..
.
Kiranya whitening lotion ni 3 in 1 la.. Boleh mencerahkan, melindungi dari sinar matahari dannnn perfume dalam bentuk lotion. .
Kesimpulannya dekat sini- apalagi kau nak, kau sapu je la lotion ni. Haha.😋
Tahu-tahu je dah gebu putih melepak. Ewahh. .
Whitening Lotion info 🎀
.
Fungsi gluta dalam lotion : 💋Agen pemutihan kulit
💋Agen anti-penuaan
💋Agen penyahtoksin
.
Kesan penggunaan lotion :
🌟Melembapkan kulit secara menyeluruh
🌟Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sehat, cantik & putih
🌟Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit
🌟Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit
🌟Membantu meratakan warna kulit 🌟Lotion meresap secara menyeluruh
🌟Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari
.
 For flawless beauty, ingat makeup cantik ya. .
Berminat? Jom sembang 👇👇
Wassap 📲📲 019.2831922  #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #thebeautyhacks #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #nakflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #wanitaterindah #syukurselalu #terapiinstagram #igshopmalaysia #ampang #gombak #subangjaya #produktempatan #cheras
Whitening lotion. . The beauty hacks  ada juga menawarkan  whitening lotion untuk whitening yang menyeluruh. So, takdelah muka putih beza pula dengan tangan tuuu.. Ni tangan orang yang sama ker? Confius orang tahu. . Korang boleh sapu dekat kawasan kulit yang kelam, seperti siku, lutut, leher dan  peha. Haa.. Baru lah gebu satu badan you. Yang bestnya whitening lotion ni ada agen pemutih dari gluta dan lemon, so tak bahaya. Bukan hydroquinone tahu.  Ada spf 50 and bau lemon yang wangi amattttt.. . Kiranya whitening lotion ni 3 in 1 la.. Boleh mencerahkan, melindungi dari sinar matahari dannnn perfume dalam bentuk lotion. . Kesimpulannya dekat sini- apalagi kau nak, kau sapu je la lotion ni. Haha.😋 Tahu-tahu je dah gebu putih melepak. Ewahh. . Whitening Lotion info 🎀 . Fungsi gluta dalam lotion : 💋Agen pemutihan kulit 💋Agen anti-penuaan 💋Agen penyahtoksin . Kesan penggunaan lotion : 🌟Melembapkan kulit secara menyeluruh 🌟Membantu menghaluskan kulit sehingga kulit tampak sehat, cantik & putih 🌟Diperkaya dengan Vit E yang berguna untuk membantu memutihkan kulit 🌟Vit C yang berguna untuk mengurangi bintik atau bekas luka di kulit 🌟Membantu meratakan warna kulit 🌟Lotion meresap secara menyeluruh 🌟Terdapat kandungan SPF yang dapat melindungi pada kulit dari bahaya sinar matahari .  For flawless beauty, ingat makeup cantik ya. . Berminat? Jom sembang 👇👇 Wassap 📲📲 019.2831922  #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #thebeautyhacks  #jerawat  #jeragat  #hilangjeragat  #mukaflawless  #nakflawless  #letscantik  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantik  #produkkecantikan  #kulitmulus  #wanitaterindah  #syukurselalu  #terapiinstagram  #igshopmalaysia  #ampang  #gombak  #subangjaya  #produktempatan  #cheras 
BIBIR KINI PINK KEMERAHAN PERSIS AWEK KOREA

Dulu bibir aku lebam kehitaman, malu weh nak keluar tanpa lipstik. Haaihhh.. Segan tau nak keluar tanpa lipstik. 
Bibir nampak gelap sangat.  Bibir merekah kering pulak tu. Pakai lipstik pon nampak kering. Bila keluar, level confident jatuh mencecah lantai.

I is malu. Malu tahu tak!

Apa yang aku idamkan bibir macam pelakon korea. Waduhh cantik sangat. Pink pink. Soft. Gebu. Nak macam tu.. Tapi, itu dulu. Sekarang, haa sekarang jangan main-main pelakon korea pon kalahlah dengan bibir I yang mulus and pinkish ni. 
Thank you lip scrub rose lollypop !! Terima kasih sangat, sekarang ni keluar tak pakai lipstick pon takpe. Dah cantik. 😉 ====================================== Sehebat mana lip scrub rose lollypop membantu saya 💋 mampu mencerahkan bibir yang gelap
💋 bertindak untuk melembapkan bibir yang kering dan menggelupas.
💋boleh digunakan sebagai lip balm sebelum appl lipstik kegemaran anda.
💋memerahkan bibir anda ======================================== "Lepas pakai bibir nampak moist, bau pon best" - aida "Dulu bibir saya kering dan menggelupas sangat. Lepas saya try lip scrub ni, jadi lembap jer. Nasib baik saya try, kalau tak rugi lah saya" tema

Wahhh, mereka yang dah menggunakan lip scrub ni dah teruja dengan keberkesanannya. Anda bila lagi? 
Dah bersedia nak bibir persis pelakon korea? Haa, cepat cepat tau.

Wassap 📲0192831922 - fara

#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #thebeautyhacks #beautyhacks #beautyhackslover #jerawat #jeragat #hilangjeragat #mukaflawless #nakflawless #letscantik #putihgebu #nakcantik #kulitcantik #produkkecantikan #kulitmulus #lipscrub #lipbalm
BIBIR KINI PINK KEMERAHAN PERSIS AWEK KOREA Dulu bibir aku lebam kehitaman, malu weh nak keluar tanpa lipstik. Haaihhh.. Segan tau nak keluar tanpa lipstik. Bibir nampak gelap sangat. Bibir merekah kering pulak tu. Pakai lipstik pon nampak kering. Bila keluar, level confident jatuh mencecah lantai. I is malu. Malu tahu tak! Apa yang aku idamkan bibir macam pelakon korea. Waduhh cantik sangat. Pink pink. Soft. Gebu. Nak macam tu.. Tapi, itu dulu. Sekarang, haa sekarang jangan main-main pelakon korea pon kalahlah dengan bibir I yang mulus and pinkish ni. Thank you lip scrub rose lollypop !! Terima kasih sangat, sekarang ni keluar tak pakai lipstick pon takpe. Dah cantik. 😉 ====================================== Sehebat mana lip scrub rose lollypop membantu saya 💋 mampu mencerahkan bibir yang gelap 💋 bertindak untuk melembapkan bibir yang kering dan menggelupas. 💋boleh digunakan sebagai lip balm sebelum appl lipstik kegemaran anda. 💋memerahkan bibir anda ======================================== "Lepas pakai bibir nampak moist, bau pon best" - aida "Dulu bibir saya kering dan menggelupas sangat. Lepas saya try lip scrub ni, jadi lembap jer. Nasib baik saya try, kalau tak rugi lah saya" tema Wahhh, mereka yang dah menggunakan lip scrub ni dah teruja dengan keberkesanannya. Anda bila lagi? Dah bersedia nak bibir persis pelakon korea? Haa, cepat cepat tau. Wassap 📲0192831922 - fara #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #thebeautyhacks  #beautyhacks  #beautyhackslover  #jerawat  #jeragat  #hilangjeragat  #mukaflawless  #nakflawless  #letscantik  #putihgebu  #nakcantik  #kulitcantik  #produkkecantikan  #kulitmulus  #lipscrub  #lipbalm 
❗PAKAI DYXY PUN MUKA STILL RASA RINGAN
.
.
KENAPA NI KENAPA? 😱😱 .
.
Mestilahh sbb tekstur bcc ni unik
❌ BERMINYAK ❌ MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply. Tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhh 😉😉
.
.
SAPA TRY CONFIRM ❤❤❤❤ punyeee .
MEH ORDER SEKARANG dgn HARGA COMBO 😍 Whatsapp 📲 0199187252 laju2 ye 😘
.
#dyxybccream #teamdyxy #dyxybrush #teambyna #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxydungun
#coddungun
#dyxyterengganu
#dungun
#codpulauserai
#codpaka
#codkerteh
#codsuragate
#coduitmdungun
#mukacantik
#wanitaterindah
#mukaflawless
#deejacosmestics
❗PAKAI DYXY PUN MUKA STILL RASA RINGAN . . KENAPA NI KENAPA? 😱😱 . . Mestilahh sbb tekstur bcc ni unik ❌ BERMINYAK ❌ MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply. Tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhh 😉😉 . . SAPA TRY CONFIRM ❤❤❤❤ punyeee . MEH ORDER SEKARANG dgn HARGA COMBO 😍 Whatsapp 📲 0199187252 laju2 ye 😘 . #dyxybccream  #teamdyxy  #dyxybrush  #teambyna  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxydungun  #coddungun  #dyxyterengganu  #dungun  #codpulauserai  #codpaka  #codkerteh  #codsuragate  #coduitmdungun  #mukacantik  #wanitaterindah  #mukaflawless  #deejacosmestics 
Jangan berfikir dan jangan anggap angka 1 dan 2 itu sama karena 2 dan 3 tidak sama,hanya saja Sam  jenis angka...
.words ridiculous.
.mudeng?
.
.
.
#katatakbermakna
#mukaflawless
#volcom
Jangan berfikir dan jangan anggap angka 1 dan 2 itu sama karena 2 dan 3 tidak sama,hanya saja Sam jenis angka... .words ridiculous. .mudeng? . . . #katatakbermakna  #mukaflawless  #volcom 
Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara.
Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal !

Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM"
di Arianaming Beauty Boutique .

Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan 
Hanya RM98 utk 1st TRIAL . 
WA/SMS kami  013 5868226/ 03 41418226#microdermabrasion#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#silkpeel#facialspa#cantik#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment
Saya kerap mengeluh dengan kulit wajah yang semakin kusam + kendur. Kedutan semakin ketara. Tapi tiada masa utntuk rawatan muka dan kos terlalu mahal ! Jadi, pilihan saya untuk menangani masalah ini dgn mencuba rawatan terbaru "RAWATAN MENYEGARKAN KULIT KUSAM" di Arianaming Beauty Boutique . Melalui rawatan yang mengambil masa kira-kira 90 mins , saya terlebih dahulu diberi informasi mengenai jenis kulit dan produk yang bakal digunakan semasa rawatan dijalankan Hanya RM98 utk 1st TRIAL . WA/SMS kami 013 5868226/ 03 41418226#microdermabrasion #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #silkpeel #facialspa #cantik #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment 
Dulu jerawat penuh didahi sehingga rase malu nk brhadapan dngn org. Sekarang masalah tersebut sudah tiada. Ramai yg tnye pakai produk ape ni? Tak perlu produk or foundation n make up tebal² ntok tutup jerawat. 
Hanya 5 titis 2X sehari mampu mengecutkn jerawat seawal dua hari. Lebih elok jika sebelum gune mntk yg baik² . Doa yg baik² smoga effectnya baik. 😊 selamat mengguna. Siapa yg blom oder boleh order untuk mencuba. Ws 01155100326 . Trusted buyer only. 
#jomcantik#terlajaklaris#jomtry#mukaflawless#cantikberseri#jerawathilang#keyakinandatang
Dulu jerawat penuh didahi sehingga rase malu nk brhadapan dngn org. Sekarang masalah tersebut sudah tiada. Ramai yg tnye pakai produk ape ni? Tak perlu produk or foundation n make up tebal² ntok tutup jerawat. Hanya 5 titis 2X sehari mampu mengecutkn jerawat seawal dua hari. Lebih elok jika sebelum gune mntk yg baik² . Doa yg baik² smoga effectnya baik. 😊 selamat mengguna. Siapa yg blom oder boleh order untuk mencuba. Ws 01155100326 . Trusted buyer only. #jomcantik #terlajaklaris #jomtry #mukaflawless #cantikberseri #jerawathilang #keyakinandatang 
. [ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. [ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
. .
[ OILY SKIN FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 .
Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬
‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬
‪Bangi ⇨ 019-4702016‬
‪Terengganu ⇨017-2090566‬
‪Penang⇨016- 922 3343‬
‪Klang⇨014-5333259‬
‪Shah Alam⇨012-948 0566‬
‪Kemaman⇨018 296 8466‬
‪_‬
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa.klang‬
‪@estetikamedispa_kemaman‬
‪@estetikamedispa_shahalam‬
_

#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. . [ OILY SKIN FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Penyelesaian segera kepada semua tidak kira lelaki dan perempuan. Dijamin selamat dan halal! 💯 . Cepat hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ ‪Kota Bharu ⇨ 011- 33333560‬ ‪Kuantan ⇨ 011-40344106‬ ‪Bangi ⇨ 019-4702016‬ ‪Terengganu ⇨017-2090566‬ ‪Penang⇨016- 922 3343‬ ‪Klang⇨014-5333259‬ ‪Shah Alam⇨012-948 0566‬ ‪Kemaman⇨018 296 8466‬ ‪_‬ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa.klang‬ ‪@estetikamedispa_kemaman‬ ‪@estetikamedispa_shahalam‬ _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Feedback kali ni best la gais. Ok jom kita tengok. At first, sis ni baru beli 2 minggu lepas dgn lia.

Katanya , serum dia dah nak habis. Dia nak repeat order.

Repeat order mesti la dah dapat result yang diinginkan. .Bangun tidur muka dah tak berminyak. Best la serum ni". Katanya

Alhamdulillah, lia happy serum vienne boleh selesaikan masalah kulit berminyak 😍😍 Jom korang cuba serum vienne. Berdesup PM masuk ni. Laku keras uolls. 
Whatsapp/DM
Feedback kali ni best la gais. Ok jom kita tengok. At first, sis ni baru beli 2 minggu lepas dgn lia. Katanya , serum dia dah nak habis. Dia nak repeat order. Repeat order mesti la dah dapat result yang diinginkan. .Bangun tidur muka dah tak berminyak. Best la serum ni". Katanya Alhamdulillah, lia happy serum vienne boleh selesaikan masalah kulit berminyak 😍😍 Jom korang cuba serum vienne. Berdesup PM masuk ni. Laku keras uolls. Whatsapp/DM
Alhamdulilah lepas consume seribella, result sangat positive. Selain merawat masalah kulit, ia juga bantu merawat pelbagai penyakit. Tak percaya? Jom amalkan 
#feedbackseribella 
#seribella
#kebaikantomato
#supplemenkecantikan
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#allergik
#ibumenyusu
#jerawat
#parutjerawat
#parutberlubang
#kulitsegar
#kulitlembab
#kulitberseri
#kulitsihat
#mukaflawless
#mukaglowing 
#eczema
#gombak
#hotselling
#bazarpaknil
#seri7hari
#serigroup
#produkterlaris
#produkterbaik
Alhamdulilah lepas consume seribella, result sangat positive. Selain merawat masalah kulit, ia juga bantu merawat pelbagai penyakit. Tak percaya? Jom amalkan #feedbackseribella  #seribella  #kebaikantomato  #supplemenkecantikan  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #allergik  #ibumenyusu  #jerawat  #parutjerawat  #parutberlubang  #kulitsegar  #kulitlembab  #kulitberseri  #kulitsihat  #mukaflawless  #mukaglowing  #eczema  #gombak  #hotselling  #bazarpaknil  #seri7hari  #serigroup  #produkterlaris  #produkterbaik 
Sis nak explain sikit je pasal #seribella ni
.
Jom tengok apa yg dia bebelkan tu 😊
.
😍Kebaikan seribella😍
.
💗Suplement kecantikan yang bila dimakan akan mendapat kesan seawal 3 hari
.
💗Dapat mengecutkan JERAWAT BATU dalam masa 7 hari
.
💗Diperbuat dari bahan utama Cystal Tomato yang mana dapat mencerahkan kulit secara alami
.
💗Mengandungi Yis Ceramide yang bertindah sebagai agen ANTI PENUAAN
. 💗Mendapat kulit yang sentiasa lembab kerana kandungan madu
.
💗Mengandungi strawberry yang mana kaya dengan vitamin & mineral
.
💗Mengatasi masalah jeragat
.
💗SANGAT SEDAP
.
💗Mendapat khasiat vitamin, mineral & dapat menyihatkan tubuh badan hanya dengan 1 tablet.
.
💗Harga berbaloi-baloi untuk kualiti high end! Rugi kalau tak dapatkan!
.

#seribella
#kebaikantomato
#supplemenkecantikan
#kulitkusam
#kulitkering
#kulitberminyak
#kulitsensitif
#allergik
#ibumenyusu
#jerawat
#parutjerawat
#parutberlubang
#kulitsegar
#kulitlembab
#kulitberseri
#kulitsihat
#mukaflawless
#mukaglowing
#eczema
#codshahalam
#gombak
#hotselling
#bazarpaknil
#seri7hari
#panau
#jeragat
Sis nak explain sikit je pasal #seribella  ni . Jom tengok apa yg dia bebelkan tu 😊 . 😍Kebaikan seribella😍 . 💗Suplement kecantikan yang bila dimakan akan mendapat kesan seawal 3 hari . 💗Dapat mengecutkan JERAWAT BATU dalam masa 7 hari . 💗Diperbuat dari bahan utama Cystal Tomato yang mana dapat mencerahkan kulit secara alami . 💗Mengandungi Yis Ceramide yang bertindah sebagai agen ANTI PENUAAN . 💗Mendapat kulit yang sentiasa lembab kerana kandungan madu . 💗Mengandungi strawberry yang mana kaya dengan vitamin & mineral . 💗Mengatasi masalah jeragat . 💗SANGAT SEDAP . 💗Mendapat khasiat vitamin, mineral & dapat menyihatkan tubuh badan hanya dengan 1 tablet. . 💗Harga berbaloi-baloi untuk kualiti high end! Rugi kalau tak dapatkan! . #seribella  #kebaikantomato  #supplemenkecantikan  #kulitkusam  #kulitkering  #kulitberminyak  #kulitsensitif  #allergik  #ibumenyusu  #jerawat  #parutjerawat  #parutberlubang  #kulitsegar  #kulitlembab  #kulitberseri  #kulitsihat  #mukaflawless  #mukaglowing  #eczema  #codshahalam  #gombak  #hotselling  #bazarpaknil  #seri7hari  #panau  #jeragat 
PERFECT SKIN dgn Arbutin Brightening Hydro Mask .
.
Beri kulit lembapan sebelum tidur. Mengandungi Polysaccharides yang memperkuat jaringan kulit sekaligus memberikan hidrasi menyeluruh. Penyelesaian khusus untuk kulit kering, Arbutin yang kaya dengan Vitamin C menyerap jauh ke dasar untuk kulit lebih cerah! Dapatkannya di Dermalene sekarang 😘
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin
PERFECT SKIN dgn Arbutin Brightening Hydro Mask . . Beri kulit lembapan sebelum tidur. Mengandungi Polysaccharides yang memperkuat jaringan kulit sekaligus memberikan hidrasi menyeluruh. Penyelesaian khusus untuk kulit kering, Arbutin yang kaya dengan Vitamin C menyerap jauh ke dasar untuk kulit lebih cerah! Dapatkannya di Dermalene sekarang 😘 . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut  #kulitlicin 
Guys dah try miracle serum? Kalau belum cepat dm dan dapatkan miracle serum anda ! Rm 38 for 10ml and Rm 90 for 30ml. Yang berdekatan boleh COD ye 🌼 💜Order 📲 Whatsapp 01126320052

#codjerantut#serumviral#serumputih#serumbydanielin#jangankataakaktakpayung#faceserum#serumglowing#serumwajah#serummukamurah#serummukaflawless #serumflawless#mukaflawless#serumflawless#mukacantik#serumkecantikan#serummukaterbaik
Guys dah try miracle serum? Kalau belum cepat dm dan dapatkan miracle serum anda ! Rm 38 for 10ml and Rm 90 for 30ml. Yang berdekatan boleh COD ye 🌼 💜Order 📲 Whatsapp 01126320052

#codjerantut#serumviral#serumputih#serumbydanielin#jangankataakaktakpayung#faceserum#serumglowing#serumwajah#serummukamurah#serummukaflawless #serumflawless#mukaflawless#serumflawless#mukacantik#serumkecantikan#serummukaterbaik
Tubuh manusia ada hampir 15 gram Asid Hyaluronik (HA), satu pertiga daripadanya disintesis setiap hari. HA berupaya mengikat kelembapan, satu gram HA boleh mengunci sehingga 1000ml air. HA juga bantu kuatkan halangan kulit dengan pertahanan antioksidan terhadap kerosakan, ‘penyapu’ radikal bebas & keradangan. Dermalene Skincare for Dry Skin menyediakan penawar bagi kulit kering dengan bantuan HA. Bebas Paraben, tekstur RINGAN, ia wajib dimiliki sekarang 😉
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin
Tubuh manusia ada hampir 15 gram Asid Hyaluronik (HA), satu pertiga daripadanya disintesis setiap hari. HA berupaya mengikat kelembapan, satu gram HA boleh mengunci sehingga 1000ml air. HA juga bantu kuatkan halangan kulit dengan pertahanan antioksidan terhadap kerosakan, ‘penyapu’ radikal bebas & keradangan. Dermalene Skincare for Dry Skin menyediakan penawar bagi kulit kering dengan bantuan HA. Bebas Paraben, tekstur RINGAN, ia wajib dimiliki sekarang 😉 . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut  #kulitlicin 
Buah kot, sayur kot. Eh, buah la. 😆
Buah kot, sayur kot. Eh, buah la. 😆
.
FLAWLESS KAN?
GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..?
.
Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang..
.
Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2..
.
.
LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION 
Direka khas utk Sis2 di Malaysia.
.
Bahan-bahan utama:
✔ Collagen
✔ Propolis
✔ Sea Cucumber
✔ Argan Oil

Info umum:
✔ 11g
✔ Soft-medium compound
✔ Tahan sampai 3 bulan
✔ Mempunyai haruman
✔ Tone yg luas
✔ Komposisi halus

Features:
✔ Celebrity Look
✔ SPF 30
✔ Adunan tinggi
✔ Rasa ringan
✔ Tidak rasa berminyak
✔ Tahan lama
✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar
✔ Full coverage

Benefit:
✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan
✔ Mengurangkan masalah kulit

Advantage:
✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream
✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj
✔ Casing compact & ringan
✔ Mudah di bawa dlm handbag
✔ Bau wangi & memberi mood

Hasilnya:
✔ Kulit akan nampak sekata
✔ Kulit nampak putih gebu
✔ Kulit nampak flawless
✔ Terserlah kecantikan Sis2
✔ Menaikkan konfiden Sis2
✔ Xnmpak bertepung
✔ Kulit nampak natural cantik
✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal
.
.
Berminat?
.
Wassap kami di:
0196792553
0196792553
0196792553
.
Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami.
.
.
Kami akan reply asap!
.
.
#localora
#localoracelebritycosmetics
#localoracelebrityfoundation 
#celebrityfoundation
#celebritylook
#foundation 
#flawless 
#mukaflawless 
#kulitflawless
#mukaglowing
#kulitglowing
#foundationmalaysia
#foundationglowing
#foundationflawless
#foundationmuka 
#kosmetikmalaysia 
#testimonilocalora
#agentwanted
. FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora  #localoracelebritycosmetics  #localoracelebrityfoundation  #celebrityfoundation  #celebritylook  #foundation  #flawless  #mukaflawless  #kulitflawless  #mukaglowing  #kulitglowing  #foundationmalaysia  #foundationglowing  #foundationflawless  #foundationmuka  #kosmetikmalaysia  #testimonilocalora  #agentwanted 
[ AGEN/ DROPSHIP DIPERLUKAN ]
.
Berminat menjadi agen / dropship di Dermalene? Tak perlukan modal, boleh kerja dari rumah, training disediakan. Sertai keluarga Dermalene, jana pendapatan & kembara bersama kami dalam pencarian kulit sihat 😉
.
👉🏻 Dropship
.
✔ Modal tidak diperlukan
.
✔ Untung cecah 25%
.
✔ Jana pendapatan bersih sehingga RM 2500 sebulan (jualan sebanyak 3 unit sahaja sehari?
👉🏻 Agen
.
✔Modal kurang dari RM1,000
.
✔Keuntungan sehingga 70%
.
✔ Jana pendapatan bersih sehingga RM 5,000 sebulan (jualan sebanyak 3 unit sahaja sehari)
.
Hubungi Dermalene untuk info lanjut atau layari laman web kami di www.dermalene.com
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin
[ AGEN/ DROPSHIP DIPERLUKAN ] . Berminat menjadi agen / dropship di Dermalene? Tak perlukan modal, boleh kerja dari rumah, training disediakan. Sertai keluarga Dermalene, jana pendapatan & kembara bersama kami dalam pencarian kulit sihat 😉 . 👉🏻 Dropship . ✔ Modal tidak diperlukan . ✔ Untung cecah 25% . ✔ Jana pendapatan bersih sehingga RM 2500 sebulan (jualan sebanyak 3 unit sahaja sehari? 👉🏻 Agen . ✔Modal kurang dari RM1,000 . ✔Keuntungan sehingga 70% . ✔ Jana pendapatan bersih sehingga RM 5,000 sebulan (jualan sebanyak 3 unit sahaja sehari) . Hubungi Dermalene untuk info lanjut atau layari laman web kami di www.dermalene.com . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut  #kulitlicin 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Omega Light Therapy ]
_
Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! .
-
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. .
-
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! .
-
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan .
-
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat .
-
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! .
-
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau .
-
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Omega Light Therapy ] _ Terima kasih dear customer telah mencuba rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! . - ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. . - ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! . - ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan . - ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat . - ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! . - ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau . - ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Refresh with Ice Facial!

Ice facial, model loves it ALL the time before shoots because it de-puffs the eyes & keeps them looking so fresh & clean.
.
✔️ Refresh the face
.
✔️ Fight the formation of wrinkles
.
✔️ Fight acne and heal blemishes
.
✔️ Promote blood circulation, thereby giving skin a healthier appearance .
.
Give your skin healthier & fresher look with Ice Facial today. Now only RM139 😉
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin
Refresh with Ice Facial! Ice facial, model loves it ALL the time before shoots because it de-puffs the eyes & keeps them looking so fresh & clean. . ✔️ Refresh the face . ✔️ Fight the formation of wrinkles . ✔️ Fight acne and heal blemishes . ✔️ Promote blood circulation, thereby giving skin a healthier appearance . . Give your skin healthier & fresher look with Ice Facial today. Now only RM139 😉 . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut  #kulitlicin 
Kilatnya! Ramai bertanyakan kepada kami benarkah individu kulit berminyak akan nampak awet muda (garis halus lambat muncul)? .
. 
Fakta itu salah. Kulit yang awet muda berdasarkan ketebalan/anjalnya kulit seseorang. Bukan dengan kadar penghasilan minyak. Minyak pada wajah boleh dikawal dengan rangkaian rawatan di Dermalene, antaranya MASQUERADE BLACK SERIES. Info lanjut, layari www.dermalene.com. .
.
.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin
Kilatnya! Ramai bertanyakan kepada kami benarkah individu kulit berminyak akan nampak awet muda (garis halus lambat muncul)? . . Fakta itu salah. Kulit yang awet muda berdasarkan ketebalan/anjalnya kulit seseorang. Bukan dengan kadar penghasilan minyak. Minyak pada wajah boleh dikawal dengan rangkaian rawatan di Dermalene, antaranya MASQUERADE BLACK SERIES. Info lanjut, layari www.dermalene.com. . . . . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #whi  #wanitahariini  #gaji  #payday  #jerawathilang  #jerawatkecut  #kulitlicin 
Terima kasih dear sudi datang ke Estetika Medispa Kota Bharu! Makin cantik dan berseri taw selepas buat rawatan DIAMOND GLOW THERAPY RM99 😍 Terima kasih kerana mempercayai @estetikamedispa
_
Kepada yang belum lagi cuba rawatan di tempat kami jangan berlengah lagi, jommm cuba rawatan di tempat kami hari ini. Dapatkan consultation dan scan analysis muka secara PERCUMA SAHAJA! 🌷
_ 
#PerfectSkinPerfectLife #Serlahkan_kejelitaanmu 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Terengganu ⇨017- 2090566
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011- 40344106
Penang ⇨ 016- 9223343
Kajang ⇨ 019- 4702016
Klang ⇨ 014- 5333259
_
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
@estetikamedispa.klang 
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear sudi datang ke Estetika Medispa Kota Bharu! Makin cantik dan berseri taw selepas buat rawatan DIAMOND GLOW THERAPY RM99 😍 Terima kasih kerana mempercayai @estetikamedispa _ Kepada yang belum lagi cuba rawatan di tempat kami jangan berlengah lagi, jommm cuba rawatan di tempat kami hari ini. Dapatkan consultation dan scan analysis muka secara PERCUMA SAHAJA! 🌷 _ #PerfectSkinPerfectLife  #Serlahkan_kejelitaanmu  _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Terengganu ⇨017- 2090566 Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011- 40344106 Penang ⇨ 016- 9223343 Kajang ⇨ 019- 4702016 Klang ⇨ 014- 5333259 _ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Terima kasih dear sudi datang ke Estetika Medispa Kota Bharu! Makin cantik dan berseri taw selepas buat rawatan! 😍 Terima kasih kerana mempercayai Estetika Medispa dan sign up package bersama kami. See you next appointment 😘
_
Kepada yang belum lagi cuba rawatan di tempat kami jangan berlengah lagi, jommm cuba rawatan di tempat kami hari ini. Dapatkan consultation dan scan analysis muka secara PERCUMA SAHAJA! 🌷
_ 
#PerfectSkinPerfectLife #Serlahkan_kejelitaanmu 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Terengganu ⇨017- 2090566
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011- 40344106
Penang ⇨ 016- 9223343
Kajang ⇨ 019- 4702016
Klang ⇨ 014- 5333259
_
‪@estetikamedispa_terengganu‬
‪@estetikamedispa_kotabharu‬
‪@estetika_medispa_kuantan‬
‪@estetikamedispa_penang‬
‪@estetikamedispa_kajang‬
@estetikamedispa.klang 
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear sudi datang ke Estetika Medispa Kota Bharu! Makin cantik dan berseri taw selepas buat rawatan! 😍 Terima kasih kerana mempercayai Estetika Medispa dan sign up package bersama kami. See you next appointment 😘 _ Kepada yang belum lagi cuba rawatan di tempat kami jangan berlengah lagi, jommm cuba rawatan di tempat kami hari ini. Dapatkan consultation dan scan analysis muka secara PERCUMA SAHAJA! 🌷 _ #PerfectSkinPerfectLife  #Serlahkan_kejelitaanmu  _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Terengganu ⇨017- 2090566 Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011- 40344106 Penang ⇨ 016- 9223343 Kajang ⇨ 019- 4702016 Klang ⇨ 014- 5333259 _ ‪@estetikamedispa_terengganu‬ ‪@estetikamedispa_kotabharu‬ ‪@estetika_medispa_kuantan‬ ‪@estetikamedispa_penang‬ ‪@estetikamedispa_kajang‬ @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Loose powder Nurraysa ✔light dan smooth effect
.

Yang try #loose_powder memang tertunggu sale untuk repeat order, sekarang masanya " Grab dengan harga sale"
.

Muka rasa ringan dan tak berminyak 😀
Berminat boleh whatsapp 0148003104

#nurraysalover #teamnurraysa
#nurraysa #nurraysajohor 
#mukaflawless
[ Sulam Bedak ] .
Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨
.
✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak.
-
✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. -
-
✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata.
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING -
-
✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Sulam Bedak ] . Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨ . ✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak. - ✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. - - ✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata. - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING - - ✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Sulam Bedak ] .
Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨
.
✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak.
-
✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. -
-
✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata.
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING -
-
✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Sulam Bedak ] . Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨ . ✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak. - ✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. - - ✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata. - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING - - ✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[ Sulam Bedak ] .
Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨
.
✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak.
-
✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. -
-
✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata.
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING -
-
✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
[ Sulam Bedak ] . Rawatan membuatkan kulit wajah kelihatan cerah berseri sepantas 60 minit ✨ . ✔️ Wajah kelihatan lebih mulus halus seperti memakai foundation dan bedak. - ✔ Mengurangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut jerawat. - - ✔ kulit wajah akan lebih cerah dan tona kulit akan makin sekata. - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING - - ✔ kulit lebih CERAH dan MULUS sehingga tidak perlu berbedak lagi - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI DENGAN PEMERIKSAAN WAJAH SECARA PERCUMA SAHAJA 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Hahaha 😂😂😂
.
Comel sangat nih kalau azie yang dapat customer gini.
.
Bersungguh sangat nak beli basic set sampai buat karangan siap!
.
Agak2 ada ke customer azie nak beli ni siap dengan karangan jugak? 🙋
.

#maryjardinmurah #maryjardin #maryjardinofficial #maryjardinpromo #promomaryjardin #maryjardinkemaman #produkorganik #hilangjerawat #jerawatpudar #hilangjeragat #kulitkusam #kulitsensitif #produkhilangjerawat #produkhilangjeragat #produkorganikdannatural #kulitsihat #kulitcantik #mukaflawless #naturalbeautyfest2017
#maryjardinterengganu #maryjardinchukai #maryjardingeliga #organicnaturalskincare
Hahaha 😂😂😂 . Comel sangat nih kalau azie yang dapat customer gini. . Bersungguh sangat nak beli basic set sampai buat karangan siap! . Agak2 ada ke customer azie nak beli ni siap dengan karangan jugak? 🙋 . #maryjardinmurah  #maryjardin  #maryjardinofficial  #maryjardinpromo  #promomaryjardin  #maryjardinkemaman  #produkorganik  #hilangjerawat  #jerawatpudar  #hilangjeragat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #produkhilangjerawat  #produkhilangjeragat  #produkorganikdannatural  #kulitsihat  #kulitcantik  #mukaflawless  #naturalbeautyfest2017  #maryjardinterengganu  #maryjardinchukai  #maryjardingeliga  #organicnaturalskincare 
.
.
[ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skin
. . [ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skin 
.
.
[ MONSOON SPECIAL ]
.
 SERLAHKAN KEJELITAANMU! 
_
Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿
.
.
Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 .
.
Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆
-
-
{ Manfaat Diamond Glow Therapy } . 
_
✔ Melembutkan kulit & shining
-
✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit
-
✔ Mampu mencerahkan kulit muka
-
✔ Instant FLAWLESS & GLOWING 
_
✔ Membuang blackhead & whitehead
_
✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang
_
✔ Memudarkan jeragat
_
✔ melembapkan kulit kering
.
.
Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘
_
Promo price - RM 99
Normal price: RM 300
.
Valid 1 - 30 November 2017
-
-
JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯
-
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skin
. . [ MONSOON SPECIAL ] . SERLAHKAN KEJELITAANMU! _ Wahh! Tengah sejuk-sejuk ni cuaca hujan je kan, lagi cantik kalau kita ambil peluang jaga kulit wajah kita dengan buang blackhead atau whitehead, atasi kulit berminyak dan yang PALING BEST! for sure kulit nak cerah berseri jelita seperti seorang DIVA 💃🏿 . . Dont worrry guysss! Ini dia Estetika Medispa ada promosi menarik sepanjang bulan November iaitu rawatan Diamond Glow Therapy harga promo hanya RM 99 sahaja! yaaazza! Murah bukan 😱 sebelum ini pun kami mempunyai ramai customer cukup berpuas hati dengan rawatan ini iaitu Diamond Glow Therapy sebabnya telah membuatkan kulit semakin FLAWLESS & GLOWING like a Divaaa 😍 . . Kami ulang ya! Harga promosi RM 99 sahaja! RM 99 berbaloi untuk kulit muka kita flawless & glowing! Apa tunggu lagi kannn jom serlahkan kejelitaanmu untuk kekal cantik menawan hehehe 🔆🔆🔆 - - { Manfaat Diamond Glow Therapy } . _ ✔ Melembutkan kulit & shining - ✔ Meningkatkan fleksibiliti kulit - ✔ Mampu mencerahkan kulit muka - ✔ Instant FLAWLESS & GLOWING _ ✔ Membuang blackhead & whitehead _ ✔ Kulit menjadi lebih anjal & tegang _ ✔ Memudarkan jeragat _ ✔ melembapkan kulit kering . . Korang yang teringin nak sangat kulit nampak FLAWLESS & GLOWING apa tunggu lagi, ini lahh peluangnyaaa 😍 Sementara promo tengah berlangsung apa kata korang ajak keluarga & rakan-rakan sekali kita cuba cerahh terus hari ini 😘 _ Promo price - RM 99 Normal price: RM 300 . Valid 1 - 30 November 2017 - - JOM DAPATKANNYA HARI INI DI SELURUH CAWANGAN KAMI 💯 - 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skin