an online Instagram web viewer

#mukaflawless medias

Photos

🌸🌸SPECIAL OFFER NADZ BEAUTY SERUM!!!!💄
Jom dapatkan nadz beauty serum sempena SPECIAL OFFER kali ni.. 3 botol Rm100 je okay siap dapat 4 special freegift dan free postage lagi😱😱 tahan 3-4 bulan pakai 😉 kan jimat tu😘

Tekstur yang pekat likat dan langsung tidak berminyak guys😍.. sesuai untuk semua jenis kulit dan untuk kulit berminyak pon boleh pakai jgn risau... Senang sangat nk apply kat muka dan in shaa Allah mampu merawat segala jenis masalah kulit😘 . 🌸Fungsi Nadz Beauty Serum
√ Mengurangkan kedutan
√ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan
√ Mengecilkan pori-pori terbuka
√ Menghilangkan jeragat dan jerawat
√ Menaikkan pipi yang jatuh
√ Merawat kulit kusam
√ Melembabkan kulit sambil memberi effect glowing

Okay boleh dm/ws admin cepat2 untuk order sempena stock offer masih ada❤

Thanks for choosing Nadz Beauty Serum. 🌸😘 .

#serum #sayanakcantik #serumbotoxmurah #freegift #sayajualprodukkecantikan #serumwajah #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #wajahglowing
🌸🌸SPECIAL OFFER NADZ BEAUTY SERUM!!!!💄 Jom dapatkan nadz beauty serum sempena SPECIAL OFFER kali ni.. 3 botol Rm100 je okay siap dapat 4 special freegift dan free postage lagi😱😱 tahan 3-4 bulan pakai 😉 kan jimat tu😘 Tekstur yang pekat likat dan langsung tidak berminyak guys😍.. sesuai untuk semua jenis kulit dan untuk kulit berminyak pon boleh pakai jgn risau... Senang sangat nk apply kat muka dan in shaa Allah mampu merawat segala jenis masalah kulit😘 . 🌸Fungsi Nadz Beauty Serum √ Mengurangkan kedutan √ Mencerahkan kulit tanpa pengelupasan √ Mengecilkan pori-pori terbuka √ Menghilangkan jeragat dan jerawat √ Menaikkan pipi yang jatuh √ Merawat kulit kusam √ Melembabkan kulit sambil memberi effect glowing Okay boleh dm/ws admin cepat2 untuk order sempena stock offer masih ada❤ Thanks for choosing Nadz Beauty Serum. 🌸😘 . #serum  #sayanakcantik  #serumbotoxmurah  #freegift  #sayajualprodukkecantikan  #serumwajah  #nadzbeautyserum  #serumwajah  #sayajualprodukkecantikan  #sayanakcantik  #serum  #serumviral  #freegift  #empatfreegift  #serummurah  #mukaflawless  #wajahglowing 
.
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
. Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Tiada Alkohol
+ Tiada campuran pewangi
+ Tiada pewarna
+ Tiada pengelupasan
+ Lulus KKM ( NOT161004544K )
+ HALAL JAKIM
.
CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Water-Based
+ Colourless ( berwarna jernih )
+ Cepat meresap ke dalam kulit
+ Tidak meninggalkan kesan berminyak
+ Mudah untuk pakai mekap
.
VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! 
Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA : + Tiada Alkohol + Tiada campuran pewangi + Tiada pewarna + Tiada pengelupasan + Lulus KKM ( NOT161004544K ) + HALAL JAKIM . CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA : + Water-Based + Colourless ( berwarna jernih ) + Cepat meresap ke dalam kulit + Tidak meninggalkan kesan berminyak + Mudah untuk pakai mekap . VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
.
Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin.
_
Fungsi GreenteaMint Face Scrub:-
🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda
🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah
🌿Membantu menghilangkan eyebag
🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat
🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari
_
Cara penggunaan:-
🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih
🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone
🍃Gosok perlahan lahan
🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci 
_
Price : RM 38 
Postage RM8 SM| RM12 SS
_
Whatsapp 0176521220
. Greentea Mint Face scrub diperbuat daripada abstract greentea dan mint. Apabila di apply di muka ,kulit akan berasa sejuk dan berangin. _ Fungsi GreenteaMint Face Scrub:- 🌿Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda 🌿Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori pori wajah 🌿Membantu menghilangkan eyebag 🌿Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat menghalang jerawat 🌿Membuat kulit wajah kebal dengan sinaran matahari _ Cara penggunaan:- 🍃Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keaadaab makeup,cuci makeup bagi bersih 🍃Ambil sedikit GreenteaMint Face Scrub, calit pada bahagian muka. Lebihkan pada bahagian T-Zone 🍃Gosok perlahan lahan 🍃Biarkan 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan tea hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci _ Price : RM 38 Postage RM8 SM| RM12 SS _ Whatsapp 0176521220
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat -
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat  -
FEEDBACK FOUNDER SHALICIOUS SENDIRI😗. NO FILTER OR EDIT OKEYY...❤
FEEDBACK FOUNDER SHALICIOUS SENDIRI😗. NO FILTER OR EDIT OKEYY...❤
Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
Rasai Perubahan Ketara Dengan #beautysecretshalicious  exclusive (200g) dengan kesan 3X GANDA LEBIH CEPAT dari Beauty Secret 100g 🔥 Stock terhad ! Siapa cepat dia dapat !
WOW PARUT EXCIDENT PON BOLEH HILANG DGN MAKAN BS JER??! BIAR BETUL 😱😱😱
.
PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ??
.
NAK CERAH GEBU? NAK FEELING2 MCM ARTIS KOREA?
.
Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻
.
Whatsapp 017 722 3242 nowww to order ❤️
WOW PARUT EXCIDENT PON BOLEH HILANG DGN MAKAN BS JER??! BIAR BETUL 😱😱😱 . PENAT TUKAR SUPPLEMENT SBB TAKDE KESAN PON ?? . NAK CERAH GEBU? NAK FEELING2 MCM ARTIS KOREA? . Dahhh jangan risau ! Meh sini kami bantu. Dah beribu orang beli & repeat order bertubi-tubi. Sebab tu @shalicioushq di pasaran 3 tahun & makin banyak permintaan 👏🏻 . Whatsapp 017 722 3242 nowww to order ❤️
.
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
. NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
Korang tahu tak bila konsisten pakai scrub. Korang akan rasa satu benda best giler wei! 
Apaaaa dia?

Kulit lembut kalah baby, nak blend foundation pun kemain senang. Sukanyaaa dalam hatii. Serious sis tak tipu okay 😉 Tak percaya cuba la dulu.
.
Lalalalala.
Korang tahu tak bila konsisten pakai scrub. Korang akan rasa satu benda best giler wei! Apaaaa dia? Kulit lembut kalah baby, nak blend foundation pun kemain senang. Sukanyaaa dalam hatii. Serious sis tak tipu okay 😉 Tak percaya cuba la dulu. . Lalalalala.
KEBAIKAN GREENTEA MINT FACE SCRUB
-
🌱Membersih kulit dari segala kekotoran
🌱 Merawat masalah kulit kusam
🌱Merawat masalah jerawat & jeragat
🌱Mencerahkan kulit
🌱Mengecilkan pori
🌱 Menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja
🌱 Mengandungi Argan Oil untuk melembapkan kulit
-
Rm 38 | Add Rm 8 for postage
-
DM us now or tekan jer link whatsapp kat bio atas ☝🏼😁
-
KEBAIKAN GREENTEA MINT FACE SCRUB - 🌱Membersih kulit dari segala kekotoran 🌱 Merawat masalah kulit kusam 🌱Merawat masalah jerawat & jeragat 🌱Mencerahkan kulit 🌱Mengecilkan pori 🌱 Menegangkan kulit muka agar sentiasa muda remaja 🌱 Mengandungi Argan Oil untuk melembapkan kulit - Rm 38 | Add Rm 8 for postage - DM us now or tekan jer link whatsapp kat bio atas ☝🏼😁 -
🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist🎊 .
.
➡APAKAH #LoveraGlowMist ?
💧Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka
. ➡KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist
. 💧Melembabkan kulit yang kering secara mendalam 💧Memberi kesegaran serta-merta kepada kulit 💧Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik
💧Menghilangkan jerawat 💧Anti-penuaan 💧Membuat make-up tahan lama
💧Membunuh kuman di kulit muka
💧Glowkan muka serta-merta
. ➡#LoveraGlowMist BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI .
.
💧Facial Mist
💧Toner
💧Make-up setting spray .
➡BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist
🌹Rosa Damasecena Water
🌱Aloe Extract
🌀Hyaluronic . ➡KESAN SERTA MERTA .
💧Kulit akan menjadi lembab & segar
💧Kulit akan jadi glowing 💧Makeup tahan lebih lama 💧Jerawat kurang
💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega
💧Kulit terus tak kering/mengelupas .
➡KESAN JANGKAMASA PANJANG .
💧Kulit makin anjal 💧Tekstur kulit makin elok
💧Pori - pori makin kecil 💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus
. ➡KENAPA PILIH #LoveraGlowMist DRPD FACIAL MIST YANG LAIN .
💧Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit
💧Bau yang segar & menenangkan 💧Tahan lama (4-5 bulan)
💧Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT)
💧Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag
💧Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit .
.
.
Harga : RM 45 (tanpa postage)
Size : 60ml .
.
.
WHATSAPP KATT +6012-4720239 SEGERA!
.
.
#lovera #magicjelly #loveracompletecleanser #loveradaycream #loverabbjelly #loveraglowmist #ubatjerawat #bazaaronline #mukaflawless #natureproduct #nomercuryproduct #skinareproduct #beautytips
🎊PRODUK BARU : #LoveraGlowMist 🎊 . . ➡APAKAH #LoveraGlowMist  ? 💧Semburan air vitamin yang menyegarkan, menyihatkan & mencantikkan kulit muka . ➡KEBAIKAN / KHASIAT #LoveraGlowMist  . 💧Melembabkan kulit yang kering secara mendalam 💧Memberi kesegaran serta-merta kepada kulit 💧Membekalkan vitamin untuk kulit muka sentiasa sihat & cantik 💧Menghilangkan jerawat 💧Anti-penuaan 💧Membuat make-up tahan lama 💧Membunuh kuman di kulit muka 💧Glowkan muka serta-merta . ➡#LoveraGlowMist  BOLEH DIGUNAKAN SEBAGAI . . 💧Facial Mist 💧Toner 💧Make-up setting spray . ➡BAHAN-BAHAN #LoveraGlowMist  🌹Rosa Damasecena Water 🌱Aloe Extract 🌀Hyaluronic . ➡KESAN SERTA MERTA . 💧Kulit akan menjadi lembab & segar 💧Kulit akan jadi glowing 💧Makeup tahan lebih lama 💧Jerawat kurang 💧Kulit gatal-gatal,renyam makin lega 💧Kulit terus tak kering/mengelupas . ➡KESAN JANGKAMASA PANJANG . 💧Kulit makin anjal 💧Tekstur kulit makin elok 💧Pori - pori makin kecil 💧Anti-penuaan. Kulit sentiasa muda dan lambat kedut atau ada garisan halus . ➡KENAPA PILIH #LoveraGlowMist  DRPD FACIAL MIST YANG LAIN . 💧Tiada chemical merbahaya yang boleh menghakis & membahayakan kulit 💧Bau yang segar & menenangkan 💧Tahan lama (4-5 bulan) 💧Multipurpose (tak perlu beli toner & makeup setting spray lagi = JIMAT) 💧Botol kecik yang boleh di bawa kemana sahaja di dalam bag 💧Boleh di gunakan setiap masa tanpa risau tentang merosakkan kulit . . . Harga : RM 45 (tanpa postage) Size : 60ml . . . WHATSAPP KATT +6012-4720239 SEGERA! . . #lovera  #magicjelly  #loveracompletecleanser  #loveradaycream  #loverabbjelly  #loveraglowmist  #ubatjerawat  #bazaaronline  #mukaflawless  #natureproduct  #nomercuryproduct  #skinareproduct  #beautytips 
TERAPI PANTAS & LENGKAP DENGAN OMEGA REJUVENATION LIGHT THERAPY RM55 .
.
.
'Lepas 3 kali rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah Ika nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! Harga pun tak mahal, boleh datang tiap-tiap minggu,' - Ika, Kuala Terengganu.
.
[  Omega Rejuvenation Light Therapy ]
_
_
✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light  membantu proses meremajakan kulit anda semula.
_
✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas &  pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah!
_
✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum  mula rawatan
_
✔ Menghalang pertumbuhan jerawat
_
✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit  anda!
_
✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau
_
✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLif
TERAPI PANTAS & LENGKAP DENGAN OMEGA REJUVENATION LIGHT THERAPY RM55 . . . 'Lepas 3 kali rawatan Omega Light Therapy, kulit wajah Ika nampak betul bezanya, jerawat pun dah pudar, memang bezalah! Harga pun tak mahal, boleh datang tiap-tiap minggu,' - Ika, Kuala Terengganu. . [ Omega Rejuvenation Light Therapy ] _ _ ✔ Dibantu gelombang anti ultraviolet, Omega Light membantu proses meremajakan kulit anda semula. _ ✔ Merangsang pertumbuhan kolagen agar lebih pantas & pesat. Pendek kata, perlahankan proses penuaan wajah! _ ✔ Pembersihan secara OPTIMAL dan terbaik sebelum mula rawatan _ ✔ Menghalang pertumbuhan jerawat _ ✔ Warna omega light bergantung pada jenis masalah kulit anda! _ ✔ Tiada lagi masalah jerawat, jeragat & kedutan melampau _ ✔ Rawatan tak mendatangkan rasa sakit atau iritasi _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLif 
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0123824248
Whatsapp 0123824248
Whatsapp 0123824248
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0123824248 Whatsapp 0123824248 Whatsapp 0123824248
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇
.
❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit
.
.🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu .
.🍃kulit kering👉1-2x seminggu

Moga bermanfaat!😘
Whatsapp 0123824248
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇 . ❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit . .🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu . .🍃kulit kering👉1-2x seminggu Moga bermanfaat!😘 Whatsapp 0123824248
WOW...benda wajib yang mesti ade dlm beg retis FYNN JAMAL...
Serum Kaisya khas untuk sis yg nak kulit glowing2 n peloles gitu... Berminat wasap che lin
http://www.wasap.my/60132851804
F003-13
#charms
#charmsGlow
#raiseyourlife
#SolekDanRawat
#GunaJana
#MasterLeaderSepangNilai
#teamsAmoi
#jerawat #jeragat #parut #oilyskin #carbonpeel #cantikselalu #cantikmenawan #mukaflawless #mukakering #mukakusam #skinhealth #antiaging #serumwajah #serum ##serumkecantikan #serummurah #serums
WOW...benda wajib yang mesti ade dlm beg retis FYNN JAMAL... Serum Kaisya khas untuk sis yg nak kulit glowing2 n peloles gitu... Berminat wasap che lin http://www.wasap.my/60132851804 F003-13 #charms  #charmsGlow  #raiseyourlife  #SolekDanRawat  #GunaJana  #MasterLeaderSepangNilai  #teamsAmoi  #jerawat  #jeragat  #parut  #oilyskin  #carbonpeel  #cantikselalu  #cantikmenawan  #mukaflawless  #mukakering  #mukakusam  #skinhealth  #antiaging  #serumwajah  #serum  ##serumkecantikan  #serummurah  #serums 
Jerawat ni memang degil. Lagi lagi time datang bulan. Aduhhh.
.
.
Oh. Itu sebelum ni, sekarang jerawat langsung dah tak naik. Yahuuuuu!! 😍😃
.
.
Paling best liang pori pun makin mengecil.
.
.
Lagi berbaloi sebab sekarang ada 20% diskaun uolssss.
.
.
Whatsapp skrg VITC ke 0145072643
Jerawat ni memang degil. Lagi lagi time datang bulan. Aduhhh. . . Oh. Itu sebelum ni, sekarang jerawat langsung dah tak naik. Yahuuuuu!! 😍😃 . . Paling best liang pori pun makin mengecil. . . Lagi berbaloi sebab sekarang ada 20% diskaun uolssss. . . Whatsapp skrg VITC ke 0145072643
Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik atau skincare ada bahan terlarang, tapi, skincare lama cuma "memaintainkan" tetapi tidak memberi perubahan. Skeptical.

Cubalah trial pack, harga murah, kuantiti sikit, tak sesuai boleh buang. 
Tapi TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃

Kulit ada perubahan, harga berbaloi, tahan lama, selamat dan halal. Trial Pack mampu milik. RM39 sahaja.
Nak tukar skincare tapi takut tak sesuai atau allergik atau skincare ada bahan terlarang, tapi, skincare lama cuma "memaintainkan" tetapi tidak memberi perubahan. Skeptical. Cubalah trial pack, harga murah, kuantiti sikit, tak sesuai boleh buang. Tapi TAK PERNAH lagilah orang buang kalau dah pakai Vitamin C Serum yang ada 10X Vitamin C ni 😃 Kulit ada perubahan, harga berbaloi, tahan lama, selamat dan halal. Trial Pack mampu milik. RM39 sahaja.
Awak dah dapat kan ke belum tote bag dianz ni? Nak bagi free je bila awak buat belian dianz vitamin / milkbooster / perfume
.
Awak buat belian RM100 PERCUMA 1 tote bag.
Buat belian RM200 PERCUMA 2 tote bag.
Dan begitu lah seterusnya
.
Memang berbaloii tote bag ni. Nak sumbat memacam pun boleh. Macam akak ni, pergi shopping groceries guna tote bag dianz. Jimat tak yah bayar 20 sen untuk plastic bag
Awak dah dapat kan ke belum tote bag dianz ni? Nak bagi free je bila awak buat belian dianz vitamin / milkbooster / perfume . Awak buat belian RM100 PERCUMA 1 tote bag. Buat belian RM200 PERCUMA 2 tote bag. Dan begitu lah seterusnya . Memang berbaloii tote bag ni. Nak sumbat memacam pun boleh. Macam akak ni, pergi shopping groceries guna tote bag dianz. Jimat tak yah bayar 20 sen untuk plastic bag
KONGSI MANFAAT BERSAMA!
.
Produk 100% tiada bahan kimia. Diformulasi darpada bahan semulajadi. Belum cuba belum tahu. Dah cuba, confirm tak menyesal dengan kesannya! Jatuh cinta berkali-kali 😍
.
Whatsapp untuk order
➡️➡️ 019 3696658⬅️⬅️
KONGSI MANFAAT BERSAMA! . Produk 100% tiada bahan kimia. Diformulasi darpada bahan semulajadi. Belum cuba belum tahu. Dah cuba, confirm tak menyesal dengan kesannya! Jatuh cinta berkali-kali 😍 . Whatsapp untuk order ➡️➡️ 019 3696658⬅️⬅️
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM145 : 100pcs
💰RM175 : 300pcs
💰RM195 : 500pcs
💰RM255 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2017 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2017 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM145 : 100pcs 💰RM175 : 300pcs 💰RM195 : 500pcs 💰RM255 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2017  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2017  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM145 : 100pcs
💰RM175 : 300pcs
💰RM195 : 500pcs
💰RM255 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2017 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2017 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM145 : 100pcs 💰RM175 : 300pcs 💰RM195 : 500pcs 💰RM255 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2017  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2017  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
.
.
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
. . NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
.
.
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
. . NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
SELALU SANGAT FOUNDATION CHARMS KOD WHITE DOLLY OUT OF STOCK.
nah kali ni che lin restock lebih WD.
sapa yg suka look likes baby doll sepanjang hari mai lekaih grab sorang seketoi.
kod lain pun All READY STOK. 
boleh pilih and match dengan tona kulit awak sampai puas hati. 
#whitefairy
#whitedolly
#naturalbeauty
#pinkish 🌼💛rm59💛🌼 beli seketui tahan kat setahun noooo...SUPER JIMAT SANGAT.. Klik je link ni..
http://www.wasap.my/60132851804
http://www.wasap.my/60132851804
http://www.wasap.my/60132851804
F003-13
#charms
#charmsGlow
#raiseyourlife
#SolekDanRawat
#GunaJana
#MasterLeaderSepangNilai
#teamsAmoi
#jerawat #jeragat #parut #oilyskin #carbonpeel #cantikselalu #cantikmenawan #mukaflawless #mukakering #mukakusam #skinhealth #antiaging #kulitlembab #kulitberjerawat #kulit #kulitputih #kulitkusam 
#kulitsihat #jerawathilang
SELALU SANGAT FOUNDATION CHARMS KOD WHITE DOLLY OUT OF STOCK. nah kali ni che lin restock lebih WD. sapa yg suka look likes baby doll sepanjang hari mai lekaih grab sorang seketoi. kod lain pun All READY STOK. boleh pilih and match dengan tona kulit awak sampai puas hati. #whitefairy  #whitedolly  #naturalbeauty  #pinkish  🌼💛rm59💛🌼 beli seketui tahan kat setahun noooo...SUPER JIMAT SANGAT.. Klik je link ni.. http://www.wasap.my/60132851804 http://www.wasap.my/60132851804 http://www.wasap.my/60132851804 F003-13 #charms  #charmsGlow  #raiseyourlife  #SolekDanRawat  #GunaJana  #MasterLeaderSepangNilai  #teamsAmoi  #jerawat  #jeragat  #parut  #oilyskin  #carbonpeel  #cantikselalu  #cantikmenawan  #mukaflawless  #mukakering  #mukakusam  #skinhealth  #antiaging  #kulitlembab  #kulitberjerawat  #kulit  #kulitputih  #kulitkusam  #kulitsihat  #jerawathilang 
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍
Putih sampai ke urat Hijau* .
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍 Putih sampai ke urat Hijau* . Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱 . *Khasiat Kdoll Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Kdoll Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless 
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍
Putih sampai ke urat Hijau* .
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless #asyaempire
Muka Breakout salah pakai produk‼️‼️xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍 Putih sampai ke urat Hijau* . Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱 . *Khasiat Kdoll Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Kdoll Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless  #asyaempire 
xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍
Putih sampai ke urat Hijau* .
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless
xpyh pakai krim dah, mkn ni je licin muka😍 Putih sampai ke urat Hijau* . Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.SeBOTOL 60 biji utk 2 Bulan yea😱 . *Khasiat Kdoll Beauty Candy* 1. Memutih satu badan 2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat 3.Melembap kulit 4. Melancarkan sistem penghadaman 5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya . *Ramuan Kdoll Beauty Candy* 1.Vit C 2.Serbuk Mutiara 3.Kolagen 4.Mixberry juice 5.Rosehip oil 6.Glutation 7.Alpha Arbuntin . Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤ . Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless 
Zaasss non stop order masuk sejak promo start semalam.

Antara yang HOT mestilah Face oil. 😍

Promo 50% off!! Ape yang bestnye face oil mary jardin ni?
. 
Fungsi:
1) Mengawal kelembapan kulit
2) Menghilangkan whiteheads dan blackheads
3) Mencegah jerawat
4) Merawat kulit kusam dan tona kulit tidak sekata.
.
Keistimewaan :
1) Tidak berminyak
2) Boleh digunakan  sebagai cleanser/moisturizer dan juga makeup remover. 
3) Haruman lavender yg menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. 
4) Sesuai digunakan untuk ibu mengandung kerana 100% organik dan natural. Tiada kesan sampingan untuk ibu dan bayi. 😊

#maryjardinmurah #maryjardin #maryjardinofficial #maryjardinpromo #promomaryjardin #maryjardinkemaman #produkorganik #hilangjerawat #jerawatpudar #hilangjeragat #kulitkusam #kulitsensitif #produkhilangjerawat #produkhilangjeragat #produkorganikdannatural #kulitsihat #kulitcantik #mukaflawless #agentmaryjardin #mjagent
#maryjardinterengganu #maryjardinchukai #maryjardingeliga #organicnaturalskincare #farahlee #ommaesabel #maryjardinps
Zaasss non stop order masuk sejak promo start semalam. Antara yang HOT mestilah Face oil. 😍 Promo 50% off!! Ape yang bestnye face oil mary jardin ni? . Fungsi: 1) Mengawal kelembapan kulit 2) Menghilangkan whiteheads dan blackheads 3) Mencegah jerawat 4) Merawat kulit kusam dan tona kulit tidak sekata. . Keistimewaan : 1) Tidak berminyak 2) Boleh digunakan sebagai cleanser/moisturizer dan juga makeup remover. 3) Haruman lavender yg menyegarkan dan mempunyai banyak kebaikan. 4) Sesuai digunakan untuk ibu mengandung kerana 100% organik dan natural. Tiada kesan sampingan untuk ibu dan bayi. 😊 #maryjardinmurah  #maryjardin  #maryjardinofficial  #maryjardinpromo  #promomaryjardin  #maryjardinkemaman  #produkorganik  #hilangjerawat  #jerawatpudar  #hilangjeragat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #produkhilangjerawat  #produkhilangjeragat  #produkorganikdannatural  #kulitsihat  #kulitcantik  #mukaflawless  #agentmaryjardin  #mjagent  #maryjardinterengganu  #maryjardinchukai  #maryjardingeliga  #organicnaturalskincare  #farahlee  #ommaesabel  #maryjardinps 
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍 . Kdoll mampu merawat:- 1.Kulit Kusam 2.Jerawat 3.Jerawat 4.Pigmentasi kulit 5.Resdung Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless 
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless #asyaempire
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍 . Kdoll mampu merawat:- 1.Kulit Kusam 2.Jerawat 3.Jerawat 4.Pigmentasi kulit 5.Resdung Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless  #asyaempire 
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘
.
#kdollbeauty #kdollmurah #kdoll #skincare #kdolloriginal #kdollori #freepostage #sayajualmurah #produkputih #skincareasyallie
#asyallie #flawless #kulitputih #losyenputih #01151983411 #kdolllovers #testimonikdoll #kdollberkualiti #mukacantik #mukaglowing #mukaflawless
kulit mcm kulit telur dikupas, licin glowing putih 😍dulu selfie kne edit bagai nak cover parut, now senyuman lebih manis pas pkai kdoll😍 . Kdoll mampu merawat:- 1.Kulit Kusam 2.Jerawat 3.Jerawat 4.Pigmentasi kulit 5.Resdung Stok sangat2 terhad Yee 🌹 Dahla murah 😍free postage pulakk tuu 😱😱 Siapa nak bagiii😏😏 Hey awak!! Takkan Tengok Jee 😏😏 tak nak ke ada kulit macam tu? Rugi la weyy 😜😜😜 Orang laen da ambil tindakan untuk cantikkan kulit mereka uallzz tengok jeeeww😏😏 Tak mahal ponn RMXX tak sampai seratus pon guyzzz 😜😜 free postage lagi kami bagii😍nak kulit cantik jangan nak kedekut sangattt😏😘 Meh wasap Asya okeyh 📲 01151983411 sebelum stok habissss guyzzz 😭😭😭 Stok sangat2 terhad taww😘 . #kdollbeauty  #kdollmurah  #kdoll  #skincare  #kdolloriginal  #kdollori  #freepostage  #sayajualmurah  #produkputih  #skincareasyallie  #asyallie  #flawless  #kulitputih  #losyenputih  #01151983411  #kdolllovers  #testimonikdoll  #kdollberkualiti  #mukacantik  #mukaglowing  #mukaflawless 
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Merawat Bintik2 Hitam
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Mengurangkan Garisan Halus
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan
♥ Nampak urat hijau
♥ Merawat Sunburn
♥ Menghilangkan Kulit Kusam
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung
♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu)
.
.
✔ SESUAI KEPADA :
⚪ 💪 Lelaki
⚪ 💋 Perempuan
⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas
⚪ 👶 Ibu Menyusu
_
_
👇
UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN :
📲 Whatsapp +60124714536
_
😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP)  Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh
_
📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #wholesalecosmetic #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious #magandaglow  #Dekatkanjarakkita #PinjamkanHatiku #DiAtv4 #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing  #igshopmalaysia #healthyskin #heroseorangcinderella #trustedseller #jerawat #pimples #mukaflawless #kulitputih 
#worldwideshipping #bellezacollagen #susumaaez #qallistasignature #jumanji #whiteninginjection #worldwideshippingboosterwhitening #whiteningsupplements
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Merawat Bintik2 Hitam ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Mengurangkan Garisan Halus ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan ♥ Nampak urat hijau ♥ Merawat Sunburn ♥ Menghilangkan Kulit Kusam ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak ♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung ♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu) . . ✔ SESUAI KEPADA : ⚪ 💪 Lelaki ⚪ 💋 Perempuan ⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas ⚪ 👶 Ibu Menyusu _ _ 👇 UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN : 📲 Whatsapp +60124714536 _ 😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP) Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh _ 📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉 _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #wholesalecosmetic  #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #Dekatkanjarakkita  #PinjamkanHatiku  #DiAtv4  #kapsulmutiara  #putihgebu  #putihglowing  #igshopmalaysia  #healthyskin  #heroseorangcinderella  #trustedseller  #jerawat  #pimples  #mukaflawless  #kulitputih  #worldwideshipping  #bellezacollagen  #susumaaez  #qallistasignature  #jumanji  #whiteninginjection  #worldwideshippingboosterwhitening  #whiteningsupplements 
Kejelitaan tanpa sempadan dengan Estetika Ultimate Whitening Serum 💕
_
Berfungsi sebagai antioksida pada kulit wajah & sintesa kolagen bagi memperlambatkan proses penuaan
_
🌿 Mengandungi Asid Kojic, Asid Hyaluronik untuk melembapkan permukaan wajah
_
🌿 Mengatasi masalah pigmentasi
_
🌿 Mengurangkan kehilangan air dari kulit
_
🌿 Melambatkan proses penuaan
_
🌿 Menutrisikan kulit
_
🌿 Menghilangkan flek pada wajah
_
🌿 Mengatasi masalah kulit kusam
_
🌿 SELAMAT & HALAL
_
Estetika Ultimate Whitening Serum bakal memberikan kelainan pada wajah anda. Letakkan sedikit pada permukaan wajah yg mengalami masalah pigmentasi pada waktu siang dan malam, u all boleh lihat dalam masa 1 minggu 😉
_
Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨018 296 8466
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Kejelitaan tanpa sempadan dengan Estetika Ultimate Whitening Serum 💕 _ Berfungsi sebagai antioksida pada kulit wajah & sintesa kolagen bagi memperlambatkan proses penuaan _ 🌿 Mengandungi Asid Kojic, Asid Hyaluronik untuk melembapkan permukaan wajah _ 🌿 Mengatasi masalah pigmentasi _ 🌿 Mengurangkan kehilangan air dari kulit _ 🌿 Melambatkan proses penuaan _ 🌿 Menutrisikan kulit _ 🌿 Menghilangkan flek pada wajah _ 🌿 Mengatasi masalah kulit kusam _ 🌿 SELAMAT & HALAL _ Estetika Ultimate Whitening Serum bakal memberikan kelainan pada wajah anda. Letakkan sedikit pada permukaan wajah yg mengalami masalah pigmentasi pada waktu siang dan malam, u all boleh lihat dalam masa 1 minggu 😉 _ Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian : _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨018 296 8466 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Sampai bila kita nak berhadapan dengan masalah kulit wajah seperti kulit kusam, masalah pori dan kulit berminyak kan. Sahh memang sering kali menganggu emosi kita sehingga malu nak berhadapan dengan orang ramaikan?? 😱
.
Jangan risau guyss! disini kami di Estetika Medispa ada menyediakan produk hebat dan berkesan untuk settle masalah korang tuu 😍
.
.
[ ANTI AGING FACIAL WASH ]
.
✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah .
✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Sampai bila kita nak berhadapan dengan masalah kulit wajah seperti kulit kusam, masalah pori dan kulit berminyak kan. Sahh memang sering kali menganggu emosi kita sehingga malu nak berhadapan dengan orang ramaikan?? 😱 . Jangan risau guyss! disini kami di Estetika Medispa ada menyediakan produk hebat dan berkesan untuk settle masalah korang tuu 😍 . . [ ANTI AGING FACIAL WASH ] . ✅ Diformula khusus untuk mengawal pengeluaran minyak pada kulit wajah . ✅ Menjadikan kulit wajah kelihatan bersih dan licin _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Ada kesan sampingan ke kalau makan AD setiap hari ? 
Ofcourse ada! Mana bisa tak ada. Kita dah dapat beribu ribu testimoni pengguna AD okey. Berkat kesabaran dan kosisten, badan sis bebas toksin, selim melim bak kerengga, perut kempis, muka makin flawless, sihat dalaman, sihat luaran dan sihat bertenaga. Yehaaaa!

Jom sama2 cantik berjemaah. Dm for order. 
#selim 
#slim 
#perutbuncit 
#perutkempis 
#sihatdalaman 
#sihatdalamdanluar 
#sihat 
#sihatbertenaga 
#bertenaga
#mukaflawless 
#titiancinta 
#lelakiitupemilikhatiku 
#kekasihpaksarela 
#dia 
#día 
#bazarpaknil 
#bazarpaknilmurah 
#kulitsihat 
#naagin 
#suamikupalingsweet
Ada kesan sampingan ke kalau makan AD setiap hari ? Ofcourse ada! Mana bisa tak ada. Kita dah dapat beribu ribu testimoni pengguna AD okey. Berkat kesabaran dan kosisten, badan sis bebas toksin, selim melim bak kerengga, perut kempis, muka makin flawless, sihat dalaman, sihat luaran dan sihat bertenaga. Yehaaaa! Jom sama2 cantik berjemaah. Dm for order. #selim  #slim  #perutbuncit  #perutkempis  #sihatdalaman  #sihatdalamdanluar  #sihat  #sihatbertenaga  #bertenaga  #mukaflawless  #titiancinta  #lelakiitupemilikhatiku  #kekasihpaksarela  #dia  #día  #bazarpaknil  #bazarpaknilmurah  #kulitsihat  #naagin  #suamikupalingsweet 
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Merawat Bintik2 Hitam
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Mengurangkan Garisan Halus
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan
♥ Nampak urat hijau
♥ Merawat Sunburn
♥ Menghilangkan Kulit Kusam
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung
♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu)
.
.
✔ SESUAI KEPADA :
⚪ 💪 Lelaki
⚪ 💋 Perempuan
⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas
⚪ 👶 Ibu Menyusu
_
_
👇
UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN :
📲 Whatsapp +60124714536
_
😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP)  Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh
_
📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #abangnaktegur #kekasihpaksarela #beautysecretshalicious #magandaglow  #Dekatkanjarakkita #PinjamkanHatiku #DiAtv4 #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing  #igshopmalaysia #healthyskin #heroseorangcinderella #trustedseller #jerawat #pimples #mukaflawless #kulitputih 
#worldwideshipping #bellezacollagen #susumaaez #qallistasignature #jumanji #whiteninginjection #worldwideshippingboosterwhitening #whiteningsupplements
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Merawat Bintik2 Hitam ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Mengurangkan Garisan Halus ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan ♥ Nampak urat hijau ♥ Merawat Sunburn ♥ Menghilangkan Kulit Kusam ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak ♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung ♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu) . . ✔ SESUAI KEPADA : ⚪ 💪 Lelaki ⚪ 💋 Perempuan ⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas ⚪ 👶 Ibu Menyusu _ _ 👇 UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN : 📲 Whatsapp +60124714536 _ 😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP) Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh _ 📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉 _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #abangnaktegur  #kekasihpaksarela  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #Dekatkanjarakkita  #PinjamkanHatiku  #DiAtv4  #kapsulmutiara  #putihgebu  #putihglowing  #igshopmalaysia  #healthyskin  #heroseorangcinderella  #trustedseller  #jerawat  #pimples  #mukaflawless  #kulitputih  #worldwideshipping  #bellezacollagen  #susumaaez  #qallistasignature  #jumanji  #whiteninginjection  #worldwideshippingboosterwhitening  #whiteningsupplements 
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM145 : 100pcs
💰RM175 : 300pcs
💰RM195 : 500pcs
💰RM255 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2017 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2017 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM145 : 100pcs 💰RM175 : 300pcs 💰RM195 : 500pcs 💰RM255 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2017  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2017  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK
Size : 5cm x 4cm
💰RM145 : 100pcs
💰RM175 : 300pcs
💰RM195 : 500pcs
💰RM255 : 1000pcs
--
FREE Delivery W.Malaysia
📱Whatsapp : 013.638.4766
✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com

#printsticker #printstickermurah #serummuka #faceserum #stickerbotolkaca #stickerserum #boxserum #biskutraya #bajuraya2017 #mukaflawless #stickermurah #lokalah #moodrepublik2017 #greenteasticker #stickerbotol #stickertransparent #arganoilserum
Material : transparent sticker�Print : CMYK + WHITE INK Size : 5cm x 4cm 💰RM145 : 100pcs 💰RM175 : 300pcs 💰RM195 : 500pcs 💰RM255 : 1000pcs -- FREE Delivery W.Malaysia 📱Whatsapp : 013.638.4766 ✉️nurulaila.sulaiman@gmail.com #printsticker  #printstickermurah  #serummuka  #faceserum  #stickerbotolkaca  #stickerserum  #boxserum  #biskutraya  #bajuraya2017  #mukaflawless  #stickermurah  #lokalah  #moodrepublik2017  #greenteasticker  #stickerbotol  #stickertransparent  #arganoilserum 
Nak Cantik ? 
Nak Cun ? 
Nak Putih ?

Nak cari yang Selamat Tanpa Kesan Sampingan? 
Korang hanya perlu amalkan ae BOOSTER WHITENING aje !

Confirm korang akan KEBABOOM !! Malah cara makan, memang sangat Simple ... memang sangat Simple malah kesan sangat MELETOP la... Sangat rugi kalau korang tak cuba !

Korang yang sering berjemur tengah panas tu memang sangat recommended tau !
.
#sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualskincaremurah #igmalaysia #igshopmurahonline #sayaguna #sayagunasayajual #mukaglowing #mukaflawless #ubatputih #sayajualprodukkecantikanmurah #prelovedmalaysia #fattzura #fastglowskincare #boosterwhiteningpremium #boosterwhitening #originalhq #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #
Nak Cantik ? Nak Cun ? Nak Putih ? Nak cari yang Selamat Tanpa Kesan Sampingan? Korang hanya perlu amalkan ae BOOSTER WHITENING aje ! Confirm korang akan KEBABOOM !! Malah cara makan, memang sangat Simple ... memang sangat Simple malah kesan sangat MELETOP la... Sangat rugi kalau korang tak cuba ! Korang yang sering berjemur tengah panas tu memang sangat recommended tau ! . #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #sayajual  #sayajualskincaremurah  #igmalaysia  #igshopmurahonline  #sayaguna  #sayagunasayajual  #mukaglowing  #mukaflawless  #ubatputih  #sayajualprodukkecantikanmurah  #prelovedmalaysia  #fattzura  #fastglowskincare  #boosterwhiteningpremium  #boosterwhitening  #originalhq  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia  #
Mesti ada kan antara kita yang memang nak jimat masa, nak cepat siap, sebab tu la marykay pun ade jgk buat bedak dengan foundation 2 in 1 ni.
.
.
Mary Kay Creme-to-Powder Foundation
.
.
Creme-to-Powder Foundation ringkasnya kita panggil (CTP) la senang😁.
.
.
CTP ni mampu menyelesaikan masalah korang yang tak suka pakai make-up banyak-banyak! .
.
CTP ni best giler sebab ada foundation dan bedak dalam satu bekas. 2-in-1! Mudah dan sangat jimatkan masa!
.
.
Biasanya lepas pakai foundation mesti nak apply bedak pulak kan? Tapi kalau ada CTP ni dah tak perlu bedak-bedak lagi.
.
.
Pakai CTP ni lepas tu terus calit lipstick, pakai eyeliner and blusher sikit, ha siap terus jalan. Kalau yang sukakan simple make-up wajib ada CTP ini tau. Dan jangan risau tak rasa berminyak pun even tak pakai bedak sebab ia: ⤵️
.
.
✅ oil free
✅ beri matte finishing
✅ dan menjadikan make-up akan nampak gebus je. .
.
Ada 5 code yang boleh dipilh untuk disesuaikan dengan kulit kita
.
.
Kalau dah habis pun boleh je beli yang refill je
.
.
Marykay Beauty Consultant .
📱0167029220|Akmaliya
.
#marykaymalaysia #mukaflawless #bedak2in1 #bedakfoundation #bedakmarykay
Mesti ada kan antara kita yang memang nak jimat masa, nak cepat siap, sebab tu la marykay pun ade jgk buat bedak dengan foundation 2 in 1 ni. . . Mary Kay Creme-to-Powder Foundation . . Creme-to-Powder Foundation ringkasnya kita panggil (CTP) la senang😁. . . CTP ni mampu menyelesaikan masalah korang yang tak suka pakai make-up banyak-banyak! . . CTP ni best giler sebab ada foundation dan bedak dalam satu bekas. 2-in-1! Mudah dan sangat jimatkan masa! . . Biasanya lepas pakai foundation mesti nak apply bedak pulak kan? Tapi kalau ada CTP ni dah tak perlu bedak-bedak lagi. . . Pakai CTP ni lepas tu terus calit lipstick, pakai eyeliner and blusher sikit, ha siap terus jalan. Kalau yang sukakan simple make-up wajib ada CTP ini tau. Dan jangan risau tak rasa berminyak pun even tak pakai bedak sebab ia: ⤵️ . . ✅ oil free ✅ beri matte finishing ✅ dan menjadikan make-up akan nampak gebus je. . . Ada 5 code yang boleh dipilh untuk disesuaikan dengan kulit kita . . Kalau dah habis pun boleh je beli yang refill je . . Marykay Beauty Consultant . 📱0167029220|Akmaliya . #marykaymalaysia  #mukaflawless  #bedak2in1  #bedakfoundation  #bedakmarykay 
TRY SATU SET DYXY COSMETICS shaz jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏
.
-----------------------------------------
ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY :
-----------------------------------------
✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 .
.
✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2
.
✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK
.
✔️ SPF 50+
.
✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍
.
.
.
.
Cepat cepat 📲 0168437852
TRY SATU SET DYXY COSMETICS shaz jamin anda takkan cari lain, nak tahu sebab apa😏 . ----------------------------------------- ANTARA KELEBIHAN BC CREAM DYXY : ----------------------------------------- ✔Natural look & Full coverage-calit sikit jee segala jeragat jerawat lesap💨 . . ✔Tak perlu BEDAK sebab dah ada (BB cream+Concealer+Foundation) tak perlu beli asing2 . ✔Ada waterbased yg buat makeup mantain sampai mlm uolss tanpa BERCAPUK . ✔️ SPF 50+ . ✔Ada kandungan Ekstrak Arbutin dan Vitamin E. Sambil melawa sambil merawat kulit sekali😍 . . . . Cepat cepat 📲 0168437852
.
Yes ,we are open today!!! .
.
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
. Yes ,we are open today!!! . . NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Tiada Alkohol
+ Tiada campuran pewangi
+ Tiada pewarna
+ Tiada pengelupasan
+ Lulus KKM ( NOT161004544K )
+ HALAL JAKIM
.
CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Water-Based
+ Colourless ( berwarna jernih )
+ Cepat meresap ke dalam kulit
+ Tidak meninggalkan kesan berminyak
+ Mudah untuk pakai mekap
.
VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! 
Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA : + Tiada Alkohol + Tiada campuran pewangi + Tiada pewarna + Tiada pengelupasan + Lulus KKM ( NOT161004544K ) + HALAL JAKIM . CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA : + Water-Based + Colourless ( berwarna jernih ) + Cepat meresap ke dalam kulit + Tidak meninggalkan kesan berminyak + Mudah untuk pakai mekap . VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
@Regranned from @dermalene.malaysia -  Mengapa individu berkulit cerah lebih berpotensi diserang kanser kulit?
.
Mereka mempunyai jumlah melanin iaitu pigmen kulit yang kurang, menyebabkan mereka mendapat kurang perlindungan daripada sinaran UV yang memudaratkan.
.
Jurutera, nelayan, pekerja buruh, petani antara pekerjaan yang memerlukan berada di bawah panas terik. Tapi itu tak bermakna anda di luar bidang ini tidak berisiko untuk mendapatkan kanser kulit! Tanpa penjagaan rapi, sesiapa pun boleh.
.
AWAS dengan masalah ini! Jangan berlengah untuk mendapatkan rawatan awal kerana kanser kulit mengundang maut. Perhatikan sekiranya terdapat perubahan pada tahi lalat (dari segi warna, radang & saiz), it’s time to get your skin health check up now 😉
.
.
www.dermalene.com
www.dermalene.com
www.dermalene.com
.
.
.
.
.
#fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #jerawathilang - #regrann
@Regranned from @dermalene.malaysia - Mengapa individu berkulit cerah lebih berpotensi diserang kanser kulit? . Mereka mempunyai jumlah melanin iaitu pigmen kulit yang kurang, menyebabkan mereka mendapat kurang perlindungan daripada sinaran UV yang memudaratkan. . Jurutera, nelayan, pekerja buruh, petani antara pekerjaan yang memerlukan berada di bawah panas terik. Tapi itu tak bermakna anda di luar bidang ini tidak berisiko untuk mendapatkan kanser kulit! Tanpa penjagaan rapi, sesiapa pun boleh. . AWAS dengan masalah ini! Jangan berlengah untuk mendapatkan rawatan awal kerana kanser kulit mengundang maut. Perhatikan sekiranya terdapat perubahan pada tahi lalat (dari segi warna, radang & saiz), it’s time to get your skin health check up now 😉 . . www.dermalene.com www.dermalene.com www.dermalene.com . . . . . #fightacnewithdermalene  #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #jerawathilang  - #regrann 
.
[ Lips Rejuvenation Protocol ]
.

Painless & safe method. The treatment is a light therapy that targets and attracts the darkness on the lips. .
Lips will be treated with a special numb cream & every session of treatment takes only 20 minutes. Your lips will start to be pink within one week! 💋
.
Results of the treatment are soft, supple, naturally that will enhance your face for approximately 12 months. For any inquiries on the treatment, please do not hesitate to contact us. .
.
.
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
.
.
Kota Bharu ⇨ 011-33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. [ Lips Rejuvenation Protocol ] . Painless & safe method. The treatment is a light therapy that targets and attracts the darkness on the lips. . Lips will be treated with a special numb cream & every session of treatment takes only 20 minutes. Your lips will start to be pink within one week! 💋 . Results of the treatment are soft, supple, naturally that will enhance your face for approximately 12 months. For any inquiries on the treatment, please do not hesitate to contact us. . . . 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my . . Kota Bharu ⇨ 011-33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
.
[ Lips Rejuvenation Protocol ]
.

Painless & safe method. The treatment is a light therapy that targets and attracts the darkness on the lips. .
Lips will be treated with a special numb cream & every session of treatment takes only 20 minutes. Your lips will start to be pink within one week! 💋
.
Results of the treatment are soft, supple, naturally that will enhance your face for approximately 12 months. For any inquiries on the treatment, please do not hesitate to contact us. .
.
.
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
.
.
Kota Bharu ⇨ 011-33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
. [ Lips Rejuvenation Protocol ] . Painless & safe method. The treatment is a light therapy that targets and attracts the darkness on the lips. . Lips will be treated with a special numb cream & every session of treatment takes only 20 minutes. Your lips will start to be pink within one week! 💋 . Results of the treatment are soft, supple, naturally that will enhance your face for approximately 12 months. For any inquiries on the treatment, please do not hesitate to contact us. . . . 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my . . Kota Bharu ⇨ 011-33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Apakah kelebihan Charms Foundation ini : -

1) Di adun menggunakan Minyak kelapa dara (sapuan yg sgt halus)
2) Menganjalkan kulit (Collagen)
3) Memudarkan parut dgn penghasilan sel2 baru (Apple stemcell)
3) Mencerahkan (LGluta)
4) Melindungi dr sinaran matahari (punca jeragat)
5) SPF 15
6) Melembabkan kulit wajah

Apa yg special sangat Charms Foundation ni berbanding dgn foundation lain dkt luar sana tu? ✅ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
✅ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✅ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
✅ Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✅ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✅ Anti jerawat.
✅ Tidak basah atau berminyak.
✅ Paling best, makin peluh makin glowing. Pakai 8 jam pun muka tak bercapuk!. PALING BESTNYA SUPER JIMAT...beli sekali tahan dekat 10 bln
HARGA RM59 ( belum masuk postage) 
Meh le wasap che lin
http://www.wasap.my/60132851804
http://www.wasap.my/60132851804
http://www.wasap.my/60132851804
F003-13
#charms
#charmsGlow
#raiseyourlife
#SolekDanRawat
#GunaJana
#MasterLeaderSepangNilai
#teamsAmoi
#jerawat #jeragat #parut #oilyskin #carbonpeel #cantikselalu #cantikmenawan #mukaflawless #mukakering #mukakusam #skinhealth #antiaging #kulit #kulitberjerawat #kulitkusam #kulitjeragat #kulitjerawat
Apakah kelebihan Charms Foundation ini : - 1) Di adun menggunakan Minyak kelapa dara (sapuan yg sgt halus) 2) Menganjalkan kulit (Collagen) 3) Memudarkan parut dgn penghasilan sel2 baru (Apple stemcell) 3) Mencerahkan (LGluta) 4) Melindungi dr sinaran matahari (punca jeragat) 5) SPF 15 6) Melembabkan kulit wajah Apa yg special sangat Charms Foundation ni berbanding dgn foundation lain dkt luar sana tu? ✅ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak). ✅ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain. ✅ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat. ✅ Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah. ✅ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan. ✅ Anti jerawat. ✅ Tidak basah atau berminyak. ✅ Paling best, makin peluh makin glowing. Pakai 8 jam pun muka tak bercapuk!. PALING BESTNYA SUPER JIMAT...beli sekali tahan dekat 10 bln HARGA RM59 ( belum masuk postage) Meh le wasap che lin http://www.wasap.my/60132851804 http://www.wasap.my/60132851804 http://www.wasap.my/60132851804 F003-13 #charms  #charmsGlow  #raiseyourlife  #SolekDanRawat  #GunaJana  #MasterLeaderSepangNilai  #teamsAmoi  #jerawat  #jeragat  #parut  #oilyskin  #carbonpeel  #cantikselalu  #cantikmenawan  #mukaflawless  #mukakering  #mukakusam  #skinhealth  #antiaging  #kulit  #kulitberjerawat  #kulitkusam  #kulitjeragat  #kulitjerawat 
Kulit Orang Asia majoritinya coklat/gelap berbanding penduduk di sebelah barat. Kajian menunjukkan ‘orang kita’ mempunyai tiga lapisan melanin sekaligus menunjukkan lebih dekat dengan isu pigmentasi! .
.
* Melanin, pigmen kulit semulajadi yang melindungi kulit daripada kerosakan UV tapi ia bakal membawa kepada masalah 👇🏻 .
.
🔍 Hyperpigmentasi
🔍 Melasma
🔍 Freckles
🔍 Lentigines (Lentigo)
.
.
.
.
.
.
.
.

#fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #jerawathilang
Kulit Orang Asia majoritinya coklat/gelap berbanding penduduk di sebelah barat. Kajian menunjukkan ‘orang kita’ mempunyai tiga lapisan melanin sekaligus menunjukkan lebih dekat dengan isu pigmentasi! . . * Melanin, pigmen kulit semulajadi yang melindungi kulit daripada kerosakan UV tapi ia bakal membawa kepada masalah 👇🏻 . . 🔍 Hyperpigmentasi 🔍 Melasma 🔍 Freckles 🔍 Lentigines (Lentigo) . . . . . . . . #fightacnewithdermalene  #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #jerawathilang 
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. 
Harga promosi RM70 sahaja. 
Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. Harga promosi RM70 sahaja. Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
.
.
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
#BebasJerawat
. . NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu  #BebasJerawat 
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. 
Harga promosi RM70 sahaja. 
Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. Harga promosi RM70 sahaja. Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. 
Harga promosi RM70 sahaja. 
Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
Promosi mylea sehingga 16 jan jam 12 malam. Harga promosi RM70 sahaja. Anda akan diberi free gift dengan setiap pembelian produk mylea 📲 +60139304699
.
10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain
. 
1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic
2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara
3. Kami pos sama seperti di test
4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince
5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 
6. Tak buat rasa berdebar debar
7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan
8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince
9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat
10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang
.
Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0176521220
. 10 sebab kenapa anda kena grab ubat kurus kami berbanding yang lain . 1. Kami gunakan bahan yang premium dan selamat serta organic 2. Mince dah selamat ditest oleh pusat racun negara 3. Kami pos sama seperti di test 4. Testimoni kami real daripada pelanggan yang try mince 5. Mince ni senang cara makan dan terbukti sedap 6. Tak buat rasa berdebar debar 7. Anda rasa cepat kenyang dan tak berapa selera nak makan 8. Kami ada guide semasa puan amalkan mince 9. kami ada menu pemakanan 30 hari yang sihat untuk bantu lagi cepat turun berat 10. Anda akan dapat rasa perubahan sepantas 3-7 hari seperti ringan badan, lawas, cepat kenyang . Berminat nak tahu lebih lanjut jom wasap 0176521220
#JIMATSELASA: Diskaun 25% semua jenis produk .
.
Bila wajah nampak tak sihat, makeup bukan solusinya. Subur & lembapkan kulit wajah dengan Hydrofacial di Dermalene sekarang! Tinggalkan kandungan lembapan tinggi sekaligus kulit wajah lebih bersih & segar. .
.
🔍 Sesuai untuk kulit KERING.
.
.
👉🏻 www.dermalene.com
👉🏻 www.dermalene.com
👉🏻 www.dermalene.com
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #jerawathilang
#JIMATSELASA : Diskaun 25% semua jenis produk . . Bila wajah nampak tak sihat, makeup bukan solusinya. Subur & lembapkan kulit wajah dengan Hydrofacial di Dermalene sekarang! Tinggalkan kandungan lembapan tinggi sekaligus kulit wajah lebih bersih & segar. . . 🔍 Sesuai untuk kulit KERING. . . 👉🏻 www.dermalene.com 👉🏻 www.dermalene.com 👉🏻 www.dermalene.com . . . . . . . . . #fightacnewithdermalene  #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #jerawathilang 
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 .
.
.
Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱
.
[ Kelebihan OxyFacial ]
.
💠 sesuai untuk semua jenis  kulit
💠 kulit berasa licin
💠 kulit berasa segar & lembap
💠 menghidratkan kulit kering
.
[ Kelebihan Vibrant ] .
.
💠 Hilangkan whitehead &  blackhead
💠 Kulit segar & bersih
💠 Sesuai untuk semua jenis  kulit
.
Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘
.
_
Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; 
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560
Kuantan ⇨ 011-40344106
Bangi ⇨ 019-4702016
Terengganu ⇨017-2090566
Penang⇨016- 922 3343
Klang⇨014-5333259
Shah Alam⇨012-948 0566
Kemaman⇨013-795 8185
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
@estetikamedispa_kemaman
@estetikamedispa_shahalam
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#semingguSekaliFacial
#SelamatTinggalBlackhead
#KembalikanKejelitaanmu
NIKMATI 2 RAWATAN SEKALIGUS HANYA BERBELANJA SERENDAH RM 99 . . . Yaa guys! kali ini promo awal tahun bagi bulan Januari ini kami menawarkan Promo untuk anda dua rawatan hebat iaitu dipanggil Vibrant & Oxyfacial merupakan rawatan popular di Estetika Medispa! Promo kali ini anda hanya berbelanja hanya RM 99 sahaja untuk kedua rawatan ini 😱 . [ Kelebihan OxyFacial ] . 💠 sesuai untuk semua jenis kulit 💠 kulit berasa licin 💠 kulit berasa segar & lembap 💠 menghidratkan kulit kering . [ Kelebihan Vibrant ] . . 💠 Hilangkan whitehead & blackhead 💠 Kulit segar & bersih 💠 Sesuai untuk semua jenis kulit . Apa tunggu lagi guys! Nikmati sekarang rawatan Vibrant + Oxyfacial hanya berbelanja RM 99 sahaja! Booking segera untuk dapatkan promo ini ya! 😘 . _ Estetika Medispa merungkai permasalahan kulit berminyak anda. Hubungi kami di talian berikut untuk pembelian ; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Bangi ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 Shah Alam⇨012-948 0566 Kemaman⇨013-795 8185 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang @estetikamedispa_kemaman @estetikamedispa_shahalam _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife  #semingguSekaliFacial  #SelamatTinggalBlackhead  #KembalikanKejelitaanmu 
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Merawat Bintik2 Hitam
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Mengurangkan Garisan Halus
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan
♥ Nampak urat hijau
♥ Merawat Sunburn
♥ Menghilangkan Kulit Kusam
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung
♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu)
.
.
✔ SESUAI KEPADA :
⚪ 💪 Lelaki
⚪ 💋 Perempuan
⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas
⚪ 👶 Ibu Menyusu
_
_
👇
UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN :
📲 Whatsapp +60124714536
_
😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP)  Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh
_
📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #wholesalecosmetic #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious #magandaglow  #Dekatkanjarakkita #PinjamkanHatiku #DiAtv4 #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing  #igshopmalaysia #healthyskin #heroseorangcinderella #trustedseller #jerawat #pimples #mukaflawless #kulitputih 
#worldwideshipping #bellezacollagen #susumaaez #qallistasignature #jumanji #whiteninginjection #worldwideshippingboosterwhitening #whiteningsupplements
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Merawat Bintik2 Hitam ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Mengurangkan Garisan Halus ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan ♥ Nampak urat hijau ♥ Merawat Sunburn ♥ Menghilangkan Kulit Kusam ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak ♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung ♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu) . . ✔ SESUAI KEPADA : ⚪ 💪 Lelaki ⚪ 💋 Perempuan ⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas ⚪ 👶 Ibu Menyusu _ _ 👇 UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN : 📲 Whatsapp +60124714536 _ 😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP) Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh _ 📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉 _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #wholesalecosmetic  #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #Dekatkanjarakkita  #PinjamkanHatiku  #DiAtv4  #kapsulmutiara  #putihgebu  #putihglowing  #igshopmalaysia  #healthyskin  #heroseorangcinderella  #trustedseller  #jerawat  #pimples  #mukaflawless  #kulitputih  #worldwideshipping  #bellezacollagen  #susumaaez  #qallistasignature  #jumanji  #whiteninginjection  #worldwideshippingboosterwhitening  #whiteningsupplements 
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Merawat Bintik2 Hitam
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Mengurangkan Garisan Halus
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan
♥ Nampak urat hijau
♥ Merawat Sunburn
♥ Menghilangkan Kulit Kusam
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung
♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu)
.
.
✔ SESUAI KEPADA :
⚪ 💪 Lelaki
⚪ 💋 Perempuan
⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas
⚪ 👶 Ibu Menyusu
_
_
👇
UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN :
📲 Whatsapp +60124714536
_
😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP)  Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh
_
📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉
_
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #wholesalecosmetic #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious #magandaglow  #Dekatkanjarakkita #PinjamkanHatiku #DiAtv4 #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing  #igshopmalaysia #healthyskin #heroseorangcinderella #trustedseller #jerawat #pimples #mukaflawless #kulitputih 
#worldwideshipping #bellezacollagen #susumaaez #qallistasignature #jumanji #whiteninginjection #worldwideshippingboosterwhitening #whiteningsupplements
♡ Booster Whitening merupakan Produk yang diformulasikan dengan Serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan & Mencerahkan Kulit 5x Ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Merawat Bintik2 Hitam ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Mengurangkan Garisan Halus ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish 1 Badan ♥ Nampak urat hijau ♥ Merawat Sunburn ♥ Menghilangkan Kulit Kusam ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak ♥ Mengurangkan Masalah Resdung ,Gatal2 Hidung ♥ Sebagai MilkBooster (Tambah Susu) Untuk Ibu Menyusu (Kebaikan 2in1 utk Anak & Ibu) . . ✔ SESUAI KEPADA : ⚪ 💪 Lelaki ⚪ 💋 Perempuan ⚪ 😉 13 Tahun & KeAtas ⚪ 👶 Ibu Menyusu _ _ 👇 UTK ORDER / SEBARANG PERTANYAAN : 📲 Whatsapp +60124714536 _ 😘 Digalakkan Untuk Grab 'SET COMBO' (Bw + BwP) Terus Untuk Penjimatan, Kekal Konsisten & Kesan Menyeluruh _ 📦Freegift & TipTop Guide from A - Z 📃😉 _ #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #wholesalecosmetic  #lelakiitupemilikhatiku  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #Dekatkanjarakkita  #PinjamkanHatiku  #DiAtv4  #kapsulmutiara  #putihgebu  #putihglowing  #igshopmalaysia  #healthyskin  #heroseorangcinderella  #trustedseller  #jerawat  #pimples  #mukaflawless  #kulitputih  #worldwideshipping  #bellezacollagen  #susumaaez  #qallistasignature  #jumanji  #whiteninginjection  #worldwideshippingboosterwhitening  #whiteningsupplements 
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇
.
❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit
.
.🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu .
.🍃kulit kering👉1-2x seminggu

Moga bermanfaat!😘
Whatsapp 0197002868
Berapa kerap perlu kita scrub ni ye???👇👇👇 . ❄1-3x seminggu👉bgantung kpd jenis kulit . .🍃kulit berminyak👉2-3x seminggu . .🍃kulit kering👉1-2x seminggu Moga bermanfaat!😘 Whatsapp 0197002868
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lantas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 018-6697679
Whatsapp 018-6697679
Whatsapp 018-6697679
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 018-6697679 Whatsapp 018-6697679 Whatsapp 018-6697679
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie?

Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. 
Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
Siapa lagi yang belum dapatkan Greentea Mint Face Scrub nie? Rugi tau uollss! Korang tak nak ker kulit bersih sihat? Mekap pon nampak sekata jer sebab kulit kita bebas dari sel kulit mati. Sel kulit mati nie lar yang buatkan kulit korg nampak kusam dan tak berseri. Pastu kotoran pon tersumbat, lamtas mengakibatkan jerawat. Sebab tuh kita kena selalu skrub kulit kita ok! ☝🏼
.
Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub 🌿
.
Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍
.
So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘
.
Price : RM38 exc postage
.
Whatsapp 0199152117
Whatsapp 0199152117
Whatsapp 0199152117
. Testimoni Pengguna #greenteamintfacescrub  🌿 . Alhamdulillah berkat konsisten pakai skrub sejuk ni,masalah kulit dapat diselesaikan.😍 . So uolss yang nak kulit bersih, cantik dan feloles, boleh la cuba scrub viral ni!😘 . Price : RM38 exc postage . Whatsapp 0199152117 Whatsapp 0199152117 Whatsapp 0199152117
Bila si kecik sibuk nak imitate ibu dia.

Ibu kerap sket tenyeh face oil lately dekat tempat jerawat yang menyinggah. Stress agaknye. 💆

Apa lagi, si adik sibuk jugak nak tenyeh face oil kat muka dia. Die memang suka dengan bau face oil tu.

Ibu actually tak kisah sebab face oil bagus je untuk kulit even untuk budak2.

Nak2 bila ada promo 50% off, lagi tak kisah kalau face oil habis cepat sebab tak teragak-agak nak topup baru!

Jimat rm30. 😁

#maryjardinmurah #maryjardin #maryjardinofficial #maryjardinpromo #promomaryjardin #maryjardinkemaman #produkorganik #hilangjerawat #jerawatpudar #hilangjeragat #kulitkusam #kulitsensitif #produkhilangjerawat #produkhilangjeragat #produkorganikdannatural #kulitsihat #kulitcantik #mukaflawless #agentmaryjardin #mjagent
#maryjardinterengganu #maryjardinchukai #maryjardingeliga #organicnaturalskincare #farahlee #ommaesabel #maryjardinps
Bila si kecik sibuk nak imitate ibu dia. Ibu kerap sket tenyeh face oil lately dekat tempat jerawat yang menyinggah. Stress agaknye. 💆 Apa lagi, si adik sibuk jugak nak tenyeh face oil kat muka dia. Die memang suka dengan bau face oil tu. Ibu actually tak kisah sebab face oil bagus je untuk kulit even untuk budak2. Nak2 bila ada promo 50% off, lagi tak kisah kalau face oil habis cepat sebab tak teragak-agak nak topup baru! Jimat rm30. 😁 #maryjardinmurah  #maryjardin  #maryjardinofficial  #maryjardinpromo  #promomaryjardin  #maryjardinkemaman  #produkorganik  #hilangjerawat  #jerawatpudar  #hilangjeragat  #kulitkusam  #kulitsensitif  #produkhilangjerawat  #produkhilangjeragat  #produkorganikdannatural  #kulitsihat  #kulitcantik  #mukaflawless  #agentmaryjardin  #mjagent  #maryjardinterengganu  #maryjardinchukai  #maryjardingeliga  #organicnaturalskincare  #farahlee  #ommaesabel  #maryjardinps 
.
BOOSTER WHITENING Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, 
Selamat Digunakan & Amat Berkesan!

Ingin Putihkan Kulit Putih Gebu Flawless? BOOSTER WHITENING Ialah Produk Putihkan Kulit 
Yang Anda Cari Selama Ini!

Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata

Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Berparut)

Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat

Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya.

#sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualskincaremurah #igmalaysia #igshopmurahonline #sayaguna #sayagunasayajual #mukaglowing #mukaflawless #ubatputih #sayajualprodukkecantikanmurah #prelovedmalaysia #fattzura #fastglowskincare #boosterwhiteningpremium #boosterwhitening #originalhq #bazaarpaknil #bazaarmalaysia
. BOOSTER WHITENING Putihkan Kulit - Mencerahkan Kulit Rata Seluruh Badan, Selamat Digunakan & Amat Berkesan! Ingin Putihkan Kulit Putih Gebu Flawless? BOOSTER WHITENING Ialah Produk Putihkan Kulit Yang Anda Cari Selama Ini! Bertindak Memutihkan Kulit Seluruh Badan Secara Rata Melembapkan Kulit (Mengatasi Masalah Kulit Berparut) Membantu Menghilangkan Masalah Jerawat Selamat Digunakan, Tiada Bahan Merbahaya. #sayajualmurah  #sayajualkosmetik  #sayajual  #sayajualskincaremurah  #igmalaysia  #igshopmurahonline  #sayaguna  #sayagunasayajual  #mukaglowing  #mukaflawless  #ubatputih  #sayajualprodukkecantikanmurah  #prelovedmalaysia  #fattzura  #fastglowskincare  #boosterwhiteningpremium  #boosterwhitening  #originalhq  #bazaarpaknil  #bazaarmalaysia 
🌸 Le'sanda 'Sweetfoundation' all in 1 glowing beauty cream, sunblock😱 moisturizer. Pakai ni, org fikir kulit anda halus dan cantik tanpa mekap!😊😍
.
Mesti puas hati! Hanya RM28/sm Rm33/ss saja utk cantik!! Kenapa mesti kedekut sma diri sendiri kan😘😊
.
.
. 📲 019 5447735
#A8259
#le'sanda#sweetfoundationnylesanda
#mukaglowing
#mukaflawless
#merawatparut 
#spf60 
#sunblockterbaik
#codareabertamkepalabatas
#postageseluruhmalaysia😊
BEST SANGAT DAPAT FEEDBACK MACAM NIIII
.
Apa Kata Pengguna Vitamin C Series Annona ?
.
☑️ PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR
☑️ MUKA MAKIN LEMBAP

Best kan bila teropong muka, makin rata, makin berseri.
Tak percaya? Korang picit je link wasap di bio untuk rasakan sendiri.
Pakai sekali, best sangat. Pakai dua kali, beranjal. Sampai nyamuk pun tak berani nak sengat 😍
BEST SANGAT DAPAT FEEDBACK MACAM NIIII . Apa Kata Pengguna Vitamin C Series Annona ? . ☑️ PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR ☑️ MUKA MAKIN LEMBAP Best kan bila teropong muka, makin rata, makin berseri. Tak percaya? Korang picit je link wasap di bio untuk rasakan sendiri. Pakai sekali, best sangat. Pakai dua kali, beranjal. Sampai nyamuk pun tak berani nak sengat 😍
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Tiada Alkohol
+ Tiada campuran pewangi
+ Tiada pewarna
+ Tiada pengelupasan
+ Lulus KKM ( NOT161004544K )
+ HALAL JAKIM
.
CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA :
+ Water-Based
+ Colourless ( berwarna jernih )
+ Cepat meresap ke dalam kulit
+ Tidak meninggalkan kesan berminyak
+ Mudah untuk pakai mekap
.
VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! 
Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
KELEBIHAN VITAMIN C SERUM ANNONA : + Tiada Alkohol + Tiada campuran pewangi + Tiada pewarna + Tiada pengelupasan + Lulus KKM ( NOT161004544K ) + HALAL JAKIM . CIRI-CIRI VITAMIN C SERUM ANNONA : + Water-Based + Colourless ( berwarna jernih ) + Cepat meresap ke dalam kulit + Tidak meninggalkan kesan berminyak + Mudah untuk pakai mekap . VCS Annona 15ml boleh digunakan untuk 2 bulan. Harga amat berbaloi serta menjimatkan! Picit link di profile untuk merisik sebotol SEKARANG 😍
VITAMIN C UNTUK KULIT DAN WAJAH.

Kulit cerah sekata. *Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin.

Kulit muda & tegang.
*Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda.

Kulit cantik & sihat.
*Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda.

Kulit lembab & lembut.
*Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda.

Kulit bebas jerawat.
*Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat.

Kulit bebas jeragat.
*Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten.

Nak cuba serum dengan 10X Ganda kuasa vitamin C? 
Whatsap terus ke +60129452419
VITAMIN C UNTUK KULIT DAN WAJAH. Kulit cerah sekata. *Vitamin C terbukti membantu mencerahkan kulit anda melalui mekanisme pengurangan penghasilan melanin. Kulit muda & tegang. *Vitamin C terbukti meningkatkan penghasilan kolagen yang seterusnya akan menegangkan kulit anda. Kulit cantik & sihat. *Vitamin C terbukti bertindak sebagai antioksida yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit anda. Kulit lembab & lembut. *Vitamin C terbukti bertindak sebagai mild exfoliant yang menanggalkan sel-sel mati dari kulit yang seterusnya akan melembutkan kulit anda. Kulit bebas jerawat. *Vitamin C terbukti mengurangkan masalah pori tersumbat yang menjadi punca utama kepada penghasilan jerawat. Kulit bebas jeragat. *Vitamin C terbukti mampu memudarkan jeragat dan tompok gelap dengan penggunaan konsisten. Nak cuba serum dengan 10X Ganda kuasa vitamin C? Whatsap terus ke +60129452419
.
Banyak tul benefit scrub susu ni:
.
❤melembapkan kulit
❤menghilangkan whitehead
❤samakan tona kulit
.
Plus scrub ni sesuai untuk kulit sensitif
. Banyak tul benefit scrub susu ni: . ❤melembapkan kulit ❤menghilangkan whitehead ❤samakan tona kulit . Plus scrub ni sesuai untuk kulit sensitif
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝
.
JERAWAT KECUT ✔
KULIT LEMBUT✔
.

#feedback 
#feedbackcustomer 
#feedbackcinnamonmasker
.
.
🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸
.
🌼 Mencantikkan Kulit
🌼 Melembut dan melicinkan kulit
🌼 Memudarkan parut
🌼 Mengecutkan jerawat
🌼 Membuang sel kulit mati
🌼 Merawat masalah resdung
🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead.
🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah

Sebotol RM 15 sm / 100 gram
Tahan dua bulan 😍😍
.
Berminat wasap 📲 011-33304916
.
#Cinnamonmasker
#dkbeauty
#cinamonmaskerlah 
#dkbeauty 
#Dkbeautyhomemade 
#gosok2kecutlah 
#organicproducts 
#muabellazreviewproducts
#maskertermurah 
#maskerberhantu 
#maskerajaib
#maskerkecutjerawat
#penawarno1resdung
#bazarpaknilmurah
#viral #viraldkbeuty
#mukatanpacela 
#mukalicin
#mukaflawless 
#mukacantik
#berassusuorganik
#yangpopular
#produkorganic
#cikguseo
#selfie #welfie
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝 . JERAWAT KECUT ✔ KULIT LEMBUT✔ . #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackcinnamonmasker  . . 🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸 . 🌼 Mencantikkan Kulit 🌼 Melembut dan melicinkan kulit 🌼 Memudarkan parut 🌼 Mengecutkan jerawat 🌼 Membuang sel kulit mati 🌼 Merawat masalah resdung 🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead. 🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah Sebotol RM 15 sm / 100 gram Tahan dua bulan 😍😍 . Berminat wasap 📲 011-33304916 . #Cinnamonmasker  #dkbeauty  #cinamonmaskerlah  #dkbeauty  #Dkbeautyhomemade  #gosok2kecutlah  #organicproducts  #muabellazreviewproducts  #maskertermurah  #maskerberhantu  #maskerajaib  #maskerkecutjerawat  #penawarno1resdung  #bazarpaknilmurah  #viral  #viraldkbeuty  #mukatanpacela  #mukalicin  #mukaflawless  #mukacantik  #berassusuorganik  #yangpopular  #produkorganic  #cikguseo  #selfie  #welfie 
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝
.
JERAWAT KETEGAQ DAH PECAH 
KALAU TIDAK SEBELUM NI SAKIT 👏

#feedback 
#feedbackcustomer 
#feedbackcinnamonmasker
.
.
🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸
.
🌼 Mencantikkan Kulit
🌼 Melembut dan melicinkan kulit
🌼 Memudarkan parut
🌼 Mengecutkan jerawat
🌼 Membuang sel kulit mati
🌼 Merawat masalah resdung
🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead.
🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah

Sebotol RM 15 sm / 100 gram
Tahan dua bulan 😍😍
.
Berminat wasap 📲 011-33304916
.
#Cinnamonmasker
#dkbeauty
#cinamonmaskerlah 
#dkbeauty 
#Dkbeautyhomemade 
#gosok2kecutlah 
#organicproducts 
#muabellazreviewproducts
#maskertermurah 
#maskerberhantu 
#maskerajaib
#maskerkecutjerawat
#penawarno1resdung
#bazarpaknilmurah
#viral #viraldkbeuty
#mukatanpacela 
#mukalicin
#mukaflawless 
#mukacantik
#berassusuorganik
#yangpopular
#produkorganic
#cikguseo
#selfie #welfie
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝 . JERAWAT KETEGAQ DAH PECAH KALAU TIDAK SEBELUM NI SAKIT 👏 #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackcinnamonmasker  . . 🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸 . 🌼 Mencantikkan Kulit 🌼 Melembut dan melicinkan kulit 🌼 Memudarkan parut 🌼 Mengecutkan jerawat 🌼 Membuang sel kulit mati 🌼 Merawat masalah resdung 🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead. 🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah Sebotol RM 15 sm / 100 gram Tahan dua bulan 😍😍 . Berminat wasap 📲 011-33304916 . #Cinnamonmasker  #dkbeauty  #cinamonmaskerlah  #dkbeauty  #Dkbeautyhomemade  #gosok2kecutlah  #organicproducts  #muabellazreviewproducts  #maskertermurah  #maskerberhantu  #maskerajaib  #maskerkecutjerawat  #penawarno1resdung  #bazarpaknilmurah  #viral  #viraldkbeuty  #mukatanpacela  #mukalicin  #mukaflawless  #mukacantik  #berassusuorganik  #yangpopular  #produkorganic  #cikguseo  #selfie  #welfie 
Kulit Orang Asia majoritinya coklat/gelap berbanding penduduk di sebelah barat. Kajian menunjukkan ‘orang kita’ mempunyai tiga lapisan melanin sekaligus menunjukkan lebih dekat dengan isu pigmentasi! .
.
* Melanin, pigmen kulit semulajadi yang melindungi kulit daripada kerosakan UV tapi ia bakal membawa kepada masalah 👇🏻 .
.
🔍 Hyperpigmentasi
🔍 Melasma
🔍 Freckles
🔍 Lentigines (Lentigo)
.
.
.
.
.
.
.
.

#fightacnewithdermalene #dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #jerawathilang
Kulit Orang Asia majoritinya coklat/gelap berbanding penduduk di sebelah barat. Kajian menunjukkan ‘orang kita’ mempunyai tiga lapisan melanin sekaligus menunjukkan lebih dekat dengan isu pigmentasi! . . * Melanin, pigmen kulit semulajadi yang melindungi kulit daripada kerosakan UV tapi ia bakal membawa kepada masalah 👇🏻 . . 🔍 Hyperpigmentasi 🔍 Melasma 🔍 Freckles 🔍 Lentigines (Lentigo) . . . . . . . . #fightacnewithdermalene  #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #jerawathilang 
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝
.
JERAWAT BERKURANGAN ✔
PARUT PUDAR ✔
Muka Making Cerah ✔

#feedback 
#feedbackcustomer 
#feedbackcinnamonmasker
.
.
🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸
.
🌼 Mencantikkan Kulit
🌼 Melembut dan melicinkan kulit
🌼 Memudarkan parut
🌼 Mengecutkan jerawat
🌼 Membuang sel kulit mati
🌼 Merawat masalah resdung
🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead.
🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah

Sebotol RM 15 sm / 100 gram
Tahan dua bulan 😍😍
.
Berminat wasap 📲 011-33304916
.
#Cinnamonmasker
#dkbeauty
#cinamonmaskerlah 
#dkbeauty 
#Dkbeautyhomemade 
#gosok2kecutlah 
#organicproducts 
#muabellazreviewproducts
#maskertermurah 
#maskerberhantu 
#maskerajaib
#maskerkecutjerawat
#penawarno1resdung
#bazarpaknilmurah
#viral #viraldkbeuty
#mukatanpacela 
#mukalicin
#mukaflawless 
#mukacantik
#berassusuorganik
#yangpopular
#produkorganic
#cikguseo
#selfie #welfie
💝FEEDBACK CINNAMON MASKER 💝 . JERAWAT BERKURANGAN ✔ PARUT PUDAR ✔ Muka Making Cerah ✔ #feedback  #feedbackcustomer  #feedbackcinnamonmasker  . . 🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸 . 🌼 Mencantikkan Kulit 🌼 Melembut dan melicinkan kulit 🌼 Memudarkan parut 🌼 Mengecutkan jerawat 🌼 Membuang sel kulit mati 🌼 Merawat masalah resdung 🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead. 🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah Sebotol RM 15 sm / 100 gram Tahan dua bulan 😍😍 . Berminat wasap 📲 011-33304916 . #Cinnamonmasker  #dkbeauty  #cinamonmaskerlah  #dkbeauty  #Dkbeautyhomemade  #gosok2kecutlah  #organicproducts  #muabellazreviewproducts  #maskertermurah  #maskerberhantu  #maskerajaib  #maskerkecutjerawat  #penawarno1resdung  #bazarpaknilmurah  #viral  #viraldkbeuty  #mukatanpacela  #mukalicin  #mukaflawless  #mukacantik  #berassusuorganik  #yangpopular  #produkorganic  #cikguseo  #selfie  #welfie 
Bimbang muka naik jerawat macam cendawan, plus sunburn, 
Kadang jerawat makin naik akibat resdung dan penat berkawad ditengah panas muka pun burn la.. .
Kalau nak jerawat kurang, boleh tempek Cinnamon masker nih, dia merawat masalah resdung jugak tau, best pakai, 
Tempek2 ja muka dah gebu cerah ja.. .
Awak rajin pakai mesti flawless, sebab kami ada cust jerawat bernanah berdarah pun boleh pulih, tapi memerlukan kesabaran Dan konsisten, sebab ni product organic tiada campuran bahan terlarang. So lambat tapi berkesan. 
Awak boleh buat diy dengan Lemon ke, yogurt ke, madu ke. 
Memang best, bedak sejuk pun boleh.. #Cinnamonmasker
#dkbeauty
.
🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸
.
🌼 Mencantikkan Kulit
🌼 Melembut dan melicinkan kulit
🌼 Memudarkan parut
🌼 Mengecutkan jerawat
🌼 Membuang sel kulit mati
🌼 Merawat masalah resdung
🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead.
🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah

Sebotol RM 15 sm / 100 gram
Tahan dua bulan 😍😍
.
Berminat wasap 📲 011-33304916
.
#Cinnamonmasker
#dkbeauty
#cinamonmaskerlah 
#dkbeauty 
#Dkbeautyhomemade 
#gosok2kecutlah 
#organicproducts 
#muabellazreviewproducts
#maskertermurah 
#maskerberhantu 
#maskerajaib
#maskerkecutjerawat
#penawarno1resdung
#bazarpaknilmurah
#viral #viraldkbeuty
#mukatanpacela 
#mukalicin
#mukaflawless 
#mukacantik
#berassusuorganik
#yangpopular
#produkorganic
#cikguseo
#selfie #welfie
Bimbang muka naik jerawat macam cendawan, plus sunburn, Kadang jerawat makin naik akibat resdung dan penat berkawad ditengah panas muka pun burn la.. . Kalau nak jerawat kurang, boleh tempek Cinnamon masker nih, dia merawat masalah resdung jugak tau, best pakai, Tempek2 ja muka dah gebu cerah ja.. . Awak rajin pakai mesti flawless, sebab kami ada cust jerawat bernanah berdarah pun boleh pulih, tapi memerlukan kesabaran Dan konsisten, sebab ni product organic tiada campuran bahan terlarang. So lambat tapi berkesan. Awak boleh buat diy dengan Lemon ke, yogurt ke, madu ke. Memang best, bedak sejuk pun boleh.. #Cinnamonmasker  #dkbeauty  . 🌸 KELEBIHAN CINNAMON MASKER 🌸 . 🌼 Mencantikkan Kulit 🌼 Melembut dan melicinkan kulit 🌼 Memudarkan parut 🌼 Mengecutkan jerawat 🌼 Membuang sel kulit mati 🌼 Merawat masalah resdung 🌼 Menghilangkan blackhead & whitehead. 🌼 Menggebukan dan mencerahkan kulit wajah Sebotol RM 15 sm / 100 gram Tahan dua bulan 😍😍 . Berminat wasap 📲 011-33304916 . #Cinnamonmasker  #dkbeauty  #cinamonmaskerlah  #dkbeauty  #Dkbeautyhomemade  #gosok2kecutlah  #organicproducts  #muabellazreviewproducts  #maskertermurah  #maskerberhantu  #maskerajaib  #maskerkecutjerawat  #penawarno1resdung  #bazarpaknilmurah  #viral  #viraldkbeuty  #mukatanpacela  #mukalicin  #mukaflawless  #mukacantik  #berassusuorganik  #yangpopular  #produkorganic  #cikguseo  #selfie  #welfie