an online Instagram web viewer

#mukaflawless medias

Photos

MASK botanical Mary Kay 
Tahukah anda setiap 28 hari sel kulit muka kita akan bertukar menjadi sel kulit mati. Sekiranya sel² mati ini tidak dikeluarkan dengan cara penggunaan mask, sel kulit mati itu akan termendap ke dalam serta mengakibatkan berlakunya pengeluaran whitehead dan blackhead di muka.

Oleh itu dengan menggunakan masker 2x seminggu, sel kulit mati dpt dikeluarkan dengan mudah. Masker Mary Kay mempunyai fungsi 2 dalam 1 di mana ia bukan sahaja masker malahan skrub muka yg bertindak mencerahkan kulit, membuang whitehead dan blackhead, memudarkan parut jerawat serta muka akan lebih bersih dengan pengunaan mask yg konsisten.. Sekali beli mask Mary Kay ni mmg tahan lama..sy dah pakai setahun byk lagi sbb pakai 2 kali je smgu kan..so mmg jimat la..berbaloi sangat. mask Mary Kay ni bukan jenis tarik2 tau. just sapu rata kat muka then bilas dengan air.

MK Lover,
⚘zirazie_mk
📞019.5432356

#maskermuka #marykay #mukaflawless
#buangwhitehead #buangblackhead #hilangkanbintikhitam #merawatkulitkusam #botanicalmarykay #maskmuka
MASK botanical Mary Kay Tahukah anda setiap 28 hari sel kulit muka kita akan bertukar menjadi sel kulit mati. Sekiranya sel² mati ini tidak dikeluarkan dengan cara penggunaan mask, sel kulit mati itu akan termendap ke dalam serta mengakibatkan berlakunya pengeluaran whitehead dan blackhead di muka. Oleh itu dengan menggunakan masker 2x seminggu, sel kulit mati dpt dikeluarkan dengan mudah. Masker Mary Kay mempunyai fungsi 2 dalam 1 di mana ia bukan sahaja masker malahan skrub muka yg bertindak mencerahkan kulit, membuang whitehead dan blackhead, memudarkan parut jerawat serta muka akan lebih bersih dengan pengunaan mask yg konsisten.. Sekali beli mask Mary Kay ni mmg tahan lama..sy dah pakai setahun byk lagi sbb pakai 2 kali je smgu kan..so mmg jimat la..berbaloi sangat. mask Mary Kay ni bukan jenis tarik2 tau. just sapu rata kat muka then bilas dengan air. MK Lover, ⚘zirazie_mk 📞019.5432356 #maskermuka  #marykay  #mukaflawless  #buangwhitehead  #buangblackhead  #hilangkanbintikhitam  #merawatkulitkusam  #botanicalmarykay  #maskmuka 
foundation matte for oily skin. best pakai sebab rasa ringan, tak panas dan tak bercapuk. senang sapu sikit jadi rata. best sangat! 
MK Lover,
⚘zirazie_mk
📞019.5432356

#foundation #marykay #foundationmuka #mukaflawless
SPECIAL OFFER ADA LAGI😱📢📢📢 🌸Stock terhad gila!! 👇Fungsi Nadz Beauty Serum👇
🌸menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
🌸melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
🌸mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
🌸mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
🌸merawat jerawat serta jeragat
🌸mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.
🌸membentuk bibir anda mungil
.
Setiap pembelian 3 botol serum anda akan dapat 4 freegift
1.vaselien lips therapy
2.printed mask
3.koko kylie mascara
4.mask shiseido gold

Jangan lepaskan peluang sementara promosi masih ada😘😘 #serum #sayanakcantik #serumbotoxmurah #freegift #sayajualprodukkecantikan #serumwajah #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #wajahglowing
SPECIAL OFFER ADA LAGI😱📢📢📢 🌸Stock terhad gila!! 👇Fungsi Nadz Beauty Serum👇 🌸menaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum. 🌸melembapkan kulit sambil memberikan efek glowing. 🌸mencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan. 🌸mengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak. 🌸merawat jerawat serta jeragat 🌸mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda. 🌸membentuk bibir anda mungil . Setiap pembelian 3 botol serum anda akan dapat 4 freegift 1.vaselien lips therapy 2.printed mask 3.koko kylie mascara 4.mask shiseido gold Jangan lepaskan peluang sementara promosi masih ada😘😘 #serum  #sayanakcantik  #serumbotoxmurah  #freegift  #sayajualprodukkecantikan  #serumwajah  #nadzbeautyserum  #serumwajah  #sayajualprodukkecantikan  #sayanakcantik  #serum  #serumviral  #freegift  #empatfreegift  #serummurah  #mukaflawless  #wajahglowing 
TAKUT KULIT ANDA ROSAK AKIBAT CAHAYA MATAHARI YG TERIK SETIAP HARI?
.
.
Anda tahu tak cahaya UV dr sinaran matahari merupakan penyebab utama penuaan kulit pra matang yg menjatuhkan keyakinan diri?
.
.
Yup, betul tu. Dekat Malaysia ni dah la matahari panas terik. Bukannya bermusim. Sepanjang tahun!
.
.
Sebabtulah pentingnya kita melindungi kulit kita. Dengan Skin Idea Chewable Candy, ia membantu anda dengan bertindak sebagai "internal sunscreen". Melinungi kulit anda setiap masa.
.
.
Jom utamakan kesihatan diri utk hidup lebih yakin setiap hari.
.
.
#ForeverYoung #ForeverYoungSkinIdea #SkinIdea #ChewableCandy #PressedSerum #SkinIdeaMalaysia #ProdukKecantikan #ProdukKecantikan2017 #ProdukKecantikanMalaysia #ProdukKesihatan #KulitCantik #ProdukHalal #codpenang #codpenangisland #sayajual #trustedseller #muapenang #muamalaysi#codpenang #codpenangisland #sayajual #trustedseller #muapenang #muamalaysia #kulitputih #mukaflawless #glowingskin
TAKUT KULIT ANDA ROSAK AKIBAT CAHAYA MATAHARI YG TERIK SETIAP HARI? . . Anda tahu tak cahaya UV dr sinaran matahari merupakan penyebab utama penuaan kulit pra matang yg menjatuhkan keyakinan diri? . . Yup, betul tu. Dekat Malaysia ni dah la matahari panas terik. Bukannya bermusim. Sepanjang tahun! . . Sebabtulah pentingnya kita melindungi kulit kita. Dengan Skin Idea Chewable Candy, ia membantu anda dengan bertindak sebagai "internal sunscreen". Melinungi kulit anda setiap masa. . . Jom utamakan kesihatan diri utk hidup lebih yakin setiap hari. . . #ForeverYoung  #ForeverYoungSkinIdea  #SkinIdea  #ChewableCandy  #PressedSerum  #SkinIdeaMalaysia  #ProdukKecantikan  #ProdukKecantikan2017  #ProdukKecantikanMalaysia  #ProdukKesihatan  #KulitCantik  #ProdukHalal  #codpenang  #codpenangisland  #sayajual  #trustedseller  #muapenang  #muamalaysi #codpenang  #codpenangisland  #sayajual  #trustedseller  #muapenang  #muamalaysia  #kulitputih  #mukaflawless  #glowingskin 
TAKUT KULIT ANDA ROSAK AKIBAT CAHAYA MATAHARI YG TERIK SETIAP HARI?
.
.
Anda tahu tak cahaya UV dr sinaran matahari merupakan penyebab utama penuaan kulit pra matang yg menjatuhkan keyakinan diri?
.
.
Yup, betul tu. Dekat Malaysia ni dah la matahari panas terik. Bukannya bermusim. Sepanjang tahun!
.
.
Sebabtulah pentingnya kita melindungi kulit kita. Dengan Skin Idea Chewable Candy, ia membantu anda dengan bertindak sebagai "internal sunscreen". Melinungi kulit anda setiap masa.
.
.
Jom utamakan kesihatan diri utk hidup lebih yakin setiap hari.
.
.
#ForeverYoung #ForeverYoungSkinIdea #SkinIdea #ChewableCandy #PressedSerum #SkinIdeaMalaysia #ProdukKecantikan #ProdukKecantikan2017 #ProdukKecantikanMalaysia #ProdukKesihatan #KulitCantik #ProdukHalal #codpenang #codpenangisland #sayajual #trustedseller #muapenang #muamalaysi#codpenang #codpenangisland #sayajual #trustedseller #muapenang #muamalaysia #kulitputih #mukaflawless #glowingskin
TAKUT KULIT ANDA ROSAK AKIBAT CAHAYA MATAHARI YG TERIK SETIAP HARI? . . Anda tahu tak cahaya UV dr sinaran matahari merupakan penyebab utama penuaan kulit pra matang yg menjatuhkan keyakinan diri? . . Yup, betul tu. Dekat Malaysia ni dah la matahari panas terik. Bukannya bermusim. Sepanjang tahun! . . Sebabtulah pentingnya kita melindungi kulit kita. Dengan Skin Idea Chewable Candy, ia membantu anda dengan bertindak sebagai "internal sunscreen". Melinungi kulit anda setiap masa. . . Jom utamakan kesihatan diri utk hidup lebih yakin setiap hari. . . #ForeverYoung  #ForeverYoungSkinIdea  #SkinIdea  #ChewableCandy  #PressedSerum  #SkinIdeaMalaysia  #ProdukKecantikan  #ProdukKecantikan2017  #ProdukKecantikanMalaysia  #ProdukKesihatan  #KulitCantik  #ProdukHalal  #codpenang  #codpenangisland  #sayajual  #trustedseller  #muapenang  #muamalaysi #codpenang  #codpenangisland  #sayajual  #trustedseller  #muapenang  #muamalaysia  #kulitputih  #mukaflawless  #glowingskin 
Hanya dengan pc, wajah anda akan flawless mcm min 😍🙈
_
Dah la flawless, glowing plak tu 😘
_
Sebab apa anda harus pilih, cuba dan amalkan PC ni ??
✔Murah! Tapi BERKUALITI
✔ Berkelulusan 💯
✔ Dijamin!
✔ Berkesan! 👍
✔ FREE tips dan Guide!
*Tanpa perlu keluarkan duit yg banyak! Dpt kulit seperti Min ❤ RM58 siap Postage 🚚
_
PC SKINCARE ✨membantu perempuan dan lelaki 🚻 untuk menghilangkan masalah  dibawah ⤵
_
• Breakout (sbb salah product)😭
• Jerawat (segala mcm jenis)
• Jeragat
• Bintik² hitam
• Parut jerawat
• Berminyak / Kering
• Kusam
• Gelap 🌚
• Sunburn
Supaya kulit muka kelihatan bersih, licin✨, putih dan flawlessss!💞
_
Whatsapp segera📞
_
💥Belian 2 set keatas jangan lupa mintak harga kasih sayang tau! 🌷
_
📲 ws : 012-2538084 / Finas

#rawatjerawat #jeragat #antijerawat #hilangsunburn #kesan2hari #pearlcream #haqiemrusli #irfanharis #nakcantik #flawlessskin #sayajualsayapakai #hargakasihsayang #khaibahar #aimantino #haelhusaini #jampi #politeknikseberangperai #psp #pkb #psas #polisas #uitmpp #produkkecantikkanmurah #mukaflawless #putihgebu  #uitmmerbok  #tergantungsepi #bellasastillah
Hanya dengan pc, wajah anda akan flawless mcm min 😍🙈 _ Dah la flawless, glowing plak tu 😘 _ Sebab apa anda harus pilih, cuba dan amalkan PC ni ?? ✔Murah! Tapi BERKUALITI ✔ Berkelulusan 💯 ✔ Dijamin! ✔ Berkesan! 👍 ✔ FREE tips dan Guide! *Tanpa perlu keluarkan duit yg banyak! Dpt kulit seperti Min ❤ RM58 siap Postage 🚚 _ PC SKINCARE ✨membantu perempuan dan lelaki 🚻 untuk menghilangkan masalah dibawah ⤵ _ • Breakout (sbb salah product)😭 • Jerawat (segala mcm jenis) • Jeragat • Bintik² hitam • Parut jerawat • Berminyak / Kering • Kusam • Gelap 🌚 • Sunburn Supaya kulit muka kelihatan bersih, licin✨, putih dan flawlessss!💞 _ Whatsapp segera📞 _ 💥Belian 2 set keatas jangan lupa mintak harga kasih sayang tau! 🌷 _ 📲 ws : 012-2538084 / Finas #rawatjerawat  #jeragat  #antijerawat  #hilangsunburn  #kesan2hari  #pearlcream  #haqiemrusli  #irfanharis  #nakcantik  #flawlessskin  #sayajualsayapakai  #hargakasihsayang  #khaibahar  #aimantino  #haelhusaini  #jampi  #politeknikseberangperai  #psp  #pkb  #psas  #polisas  #uitmpp  #produkkecantikkanmurah  #mukaflawless  #putihgebu  #uitmmerbok  #tergantungsepi  #bellasastillah 
CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM?
.
TheDyxyBccreamNatural :
Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage. Hilang segala kesan jerawat !
.
TheDyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. Pink² gitew muka korang !
.
Mmg mudah mmg cantik dgn BC cream ni. Siapa tak pernah cuba boleh la cuba, tak rugi kalau cuba mesti suka punya.
.
📱DM atau whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
CONFUSE NAK PILIH CODE BCCREAM? . TheDyxyBccreamNatural : Sesuai untuk korang yang nak nampak Natural Flawless. Muka memang licin gebuss. Sampai orang tegur, guna skincare ape tu? Full Coverage. Hilang segala kesan jerawat ! . TheDyxyBccreamBeige : Sesuai untuk korang yang suka make up. Tak kisah la light or heavy. Muka jadi up one tone cerah. So, memang cantik bila apply blusher. Pink² gitew muka korang ! . Mmg mudah mmg cantik dgn BC cream ni. Siapa tak pernah cuba boleh la cuba, tak rugi kalau cuba mesti suka punya. . 📱DM atau whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
🍂1 botol rm68 sm / rm71 ss🍂
🍂2 botol rm128 sm / rm131 ss🍂
🍂3 botol rm188 sm / rm191 ss🍂
🍂4 botol rm248 sm / rm251 ss🍂
🍂5 botol rm283 sm / rm286 ss🍂
.
BELI 5 BOTOL BOLEH JIMAT RM25 TAUU.. JOM ORDER RAMAI².. AJAK SEKALI KAWAN² YANG NAK PUTIH SATU BADAN TUU 😍😍
.#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
🍂1 botol rm68 sm / rm71 ss🍂 🍂2 botol rm128 sm / rm131 ss🍂 🍂3 botol rm188 sm / rm191 ss🍂 🍂4 botol rm248 sm / rm251 ss🍂 🍂5 botol rm283 sm / rm286 ss🍂 . BELI 5 BOTOL BOLEH JIMAT RM25 TAUU.. JOM ORDER RAMAI².. AJAK SEKALI KAWAN² YANG NAK PUTIH SATU BADAN TUU 😍😍 .#teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
Putihnyaaaa 😍😍 Mesti konsisten minum 2-3 liter air masak ni and elakkan kafein 😏 Yang lain taknak try ke? Rugi betul sape tak try sebab BW memang betul² berkesan 💕
.
🌸RM68 SM / RM71 SS INC POSTAGE🌸
.
#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
Putihnyaaaa 😍😍 Mesti konsisten minum 2-3 liter air masak ni and elakkan kafein 😏 Yang lain taknak try ke? Rugi betul sape tak try sebab BW memang betul² berkesan 💕 . 🌸RM68 SM / RM71 SS INC POSTAGE🌸 . #teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
Alhamdulillah.. thanks dear.. suka betul sis ni dapat serum😘
.
Yang mana tak cuba lagi nadz beauty serum jom cuba sementara stock offer masih ada, sis bagi harga geli2 je n dapat freegift yg letop2😍 jangan lepaskan peluang!!! #serum #sayanakcantik #serumbotoxmurah #freegift #sayajualprodukkecantikan #serumwajah #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #wajahglowing
Alhamdulillah.. thanks dear.. suka betul sis ni dapat serum😘 . Yang mana tak cuba lagi nadz beauty serum jom cuba sementara stock offer masih ada, sis bagi harga geli2 je n dapat freegift yg letop2😍 jangan lepaskan peluang!!! #serum  #sayanakcantik  #serumbotoxmurah  #freegift  #sayajualprodukkecantikan  #serumwajah  #nadzbeautyserum  #serumwajah  #sayajualprodukkecantikan  #sayanakcantik  #serum  #serumviral  #freegift  #empatfreegift  #serummurah  #mukaflawless  #wajahglowing 
#Repost @estetikamedispa (@get_repost)
・・・
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#Repost  @estetikamedispa (@get_repost) ・・・ Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
#Repost @estetikamedispa (@get_repost)
・・・
Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍Thankyou dear for coming 💕💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#Repost  @estetikamedispa (@get_repost) ・・・ Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍Thankyou dear for coming 💕💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍Thankyou dear for coming 💕💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍Thankyou dear for coming 💕💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍😍 Thankyouuu dear for coming 💕💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Wife @lazaromanga , player Terengganu FA pon datang ke @estetikamedispa tau! 😍😍 Thankyouuu dear for coming 💕💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 💕💕 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yg anda sedang hadapi hari ini. Kami menawarkan pakej yg menarik untuk anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini 💋 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta.
.
Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat dan diberi free gift tau.
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta. . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta. . Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat dan diberi free gift tau. . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ]
.
Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sukansea #teammsia #BangkitBersama #SemangatNegaraku #ForeverOurPride
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ] . Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept. . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips  #sukansea  #teammsia  #BangkitBersama  #SemangatNegaraku  #ForeverOurPride 
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ]
.
Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sukansea #teammsia #BangkitBersama #SemangatNegaraku #ForeverOurPride
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ] . Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept. . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips  #sukansea  #teammsia  #BangkitBersama  #SemangatNegaraku  #ForeverOurPride 
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ]
.
Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept.
.
➡012-6777617 (Shah Alam)
➡011-36964907 (Melaka)
➡017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #tips #sukansea #teammsia #BangkitBersama #SemangatNegaraku #ForeverOurPride
@Regrann from @dermalene.malaysia - [ REPOST, TAG & WIN ] . Acne getting you down? Join our clear skin challenge now for your chance to win a complete treatment plan with Dr Alina! Repost & Tag 5 friends for your chance to WIN skin treatments + Dermalene skin care + consultation worth RM2,250. Hurry up 😍 *Winner will be announced 18 Sept. . ➡012-6777617 (Shah Alam) ➡011-36964907 (Melaka) ➡017-9720170 (Kota Bharu) . . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomatomalaysia  #beautytips  #tipscantik  #tips  #sukansea  #teammsia  #BangkitBersama  #SemangatNegaraku  #ForeverOurPride 
BC Cream dan Facemist DYXY
.
Kebaikan BC Cream:
✅Full Coverage
✅Menutup Cela
✅Tahan sehingga 16jam pemakaian
✅Tak berminyak
✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER
✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²)
✅Semakin lama pakai semakin glowing
✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu)
✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE)
.
K E L E B I H A N DYXY FACEMIST
🌸 glowing efek selepas spray pada muka
🌸 melembabkan muka secara semulajadi
🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E
🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk
🌸 boleh menggantikan toner muka
🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh
🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka
🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
BC Cream dan Facemist DYXY . Kebaikan BC Cream: ✅Full Coverage ✅Menutup Cela ✅Tahan sehingga 16jam pemakaian ✅Tak berminyak ✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER ✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²) ✅Semakin lama pakai semakin glowing ✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu) ✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE) . K E L E B I H A N DYXY FACEMIST 🌸 glowing efek selepas spray pada muka 🌸 melembabkan muka secara semulajadi 🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E 🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk 🌸 boleh menggantikan toner muka 🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh 🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka 🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Alhamdulillah.. customer happy kami pun happy. 😍😍😍
.
Kebaikan BC Cream:
✅Full Coverage
✅Menutup Cela
✅Tahan sehingga 16jam pemakaian
✅Tak berminyak
✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER
✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²)
✅Semakin lama pakai semakin glowing
✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu)
✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE)
.
K E L E B I H A N DYXY FACEMIST
🌸 glowing efek selepas spray pada muka
🌸 melembabkan muka secara semulajadi
🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E
🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk
🌸 boleh menggantikan toner muka
🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh
🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka
🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Alhamdulillah.. customer happy kami pun happy. 😍😍😍 . Kebaikan BC Cream: ✅Full Coverage ✅Menutup Cela ✅Tahan sehingga 16jam pemakaian ✅Tak berminyak ✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER ✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²) ✅Semakin lama pakai semakin glowing ✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu) ✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE) . K E L E B I H A N DYXY FACEMIST 🌸 glowing efek selepas spray pada muka 🌸 melembabkan muka secara semulajadi 🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E 🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk 🌸 boleh menggantikan toner muka 🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh 🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka 🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE 🌹 Cleanser
🌹 Antiobiotic toner
🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka.
🌸So tak dak lah rimas.
🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya.
🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas.

Cleanser tu tak pedih mata.
Boleh cuci sambil senyum kat cermin.

Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq #skincaremurah #skincareberkesan #jerawatkecut #jerawathilang #jeragathilang #mukaflawless #mukategang #mukaglowing #mukabebasjerawat #agentsahmollys #agentkldanselangor #codklselangor #MollysBeauty
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE  🌹 Cleanser 🌹 Antiobiotic toner 🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka. 🌸So tak dak lah rimas. 🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya. 🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas. Cleanser tu tak pedih mata. Boleh cuci sambil senyum kat cermin. Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq  #skincaremurah  #skincareberkesan  #jerawatkecut  #jerawathilang  #jeragathilang  #mukaflawless  #mukategang  #mukaglowing  #mukabebasjerawat  #agentsahmollys  #agentkldanselangor  #codklselangor  #MollysBeauty 
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE 🌹 Cleanser
🌹 Antiobiotic toner
🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka.
🌸So tak dak lah rimas.
🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya.
🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas.

Cleanser tu tak pedih mata.
Boleh cuci sambil senyum kat cermin.

Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq #skincaremurah #skincareberkesan #jerawatkecut #jerawathilang #jeragathilang #mukaflawless #mukategang #mukaglowing #mukabebasjerawat #agentsahmollys #agentkldanselangor #codklselangor #MollysBeauty
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE  🌹 Cleanser 🌹 Antiobiotic toner 🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka. 🌸So tak dak lah rimas. 🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya. 🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas. Cleanser tu tak pedih mata. Boleh cuci sambil senyum kat cermin. Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq  #skincaremurah  #skincareberkesan  #jerawatkecut  #jerawathilang  #jeragathilang  #mukaflawless  #mukategang  #mukaglowing  #mukabebasjerawat  #agentsahmollys  #agentkldanselangor  #codklselangor  #MollysBeauty 
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE 🌹 Cleanser
🌹 Antiobiotic toner
🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka.
🌸So tak dak lah rimas.
🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya.
🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas.

Cleanser tu tak pedih mata.
Boleh cuci sambil senyum kat cermin.

Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq #skincaremurah #skincareberkesan #jerawatkecut #jerawathilang #jeragathilang #mukaflawless #mukategang #mukaglowing #mukabebasjerawat #agentsahmollys #agentkldanselangor #codklselangor #MollysBeauty
Ampaaaa tau tak ada 3 item kat dalam set organik #SKINZCLENIQSKINCARE  🌹 Cleanser 🌹 Antiobiotic toner 🌹 Serum susu 🌸100% tak berminyak 🌸Lepas apply tu rasa macam tak pakai apa apa kat muka. 🌸So tak dak lah rimas. 🌸Satu tube serum tu boleh pakai 4 - 6 kali ya. 🌸Ada 15 tube dalam 1 bekas. Cleanser tu tak pedih mata. Boleh cuci sambil senyum kat cermin. Toner tu bagi mati kuman dan skin rasa fresh & lembut.Hehehe. Jangan ingat local production tak berkualiti okay. Try dulu baru tau.🤗 #Skinzcleniq  #skincaremurah  #skincareberkesan  #jerawatkecut  #jerawathilang  #jeragathilang  #mukaflawless  #mukategang  #mukaglowing  #mukabebasjerawat  #agentsahmollys  #agentkldanselangor  #codklselangor  #MollysBeauty 
"Dulu ada jerawat besar-besar.  Lepas guna Sabun Kunyit, elok kering dan hilang." .
.
Ada yang nak selit order? Postage macam biasa hari ni. Boleh terus whatsapp  0183749849 tau😊
.
. 
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
"Dulu ada jerawat besar-besar. Lepas guna Sabun Kunyit, elok kering dan hilang." . . Ada yang nak selit order? Postage macam biasa hari ni. Boleh terus whatsapp 0183749849 tau😊 . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
📣📣📣Limited Time OFFER . Till 30.9.17
TRIPLE M Facial : ( Microdermabrasion+ Enzyme Mask +LED Mask) 
100 mins RM 100 NP RM 288
👉Memperbaiki tona wajah tak sekata 👉 Membersih liang pori & jerawat 👉 Mengencangkan kulit dgn teknologi LED . ✴️Rawatan ini turut terkenal untuk meremajakan WAJAH ..our best seller ..tapi LIMITED EDITION.
👉 Nak cuba
Jika berminat terus tekan link dibawah utk whatapps kami
http://arianamingbeauty.wasap.my/ 🎀Bertempat : Berdekatan Dgn Hospital Columbia Asia Hospital Setapak 
Boleh booking & walk in 💋 💕BEROPERASI 10 PAGI - 7 PTG 9 (Buka 22 Sept 2017)
Pages utk pakej spa boleh tgk FB dan IG
https://www.youtube.com/watch?v=Bst1UevQWV0
#microdermabrasion#mukaflawless#rawatankulit#kulitbermasalah#facialspray#kulitgebu#kulitputih#lunchtimefacial#facials#facialtreatment#promofacial#facialwajah#estetik#flawless#naturalbeauty#parutjerawat#beautiful#facialspray#facialserum#selfreward#spa#silkpeel#facialspa#cantik#blackheadremoval#whiteheadremoval#deadskincellremoval#facetreatment
📣📣📣Limited Time OFFER . Till 30.9.17 TRIPLE M Facial : ( Microdermabrasion+ Enzyme Mask +LED Mask) 100 mins RM 100 NP RM 288 👉Memperbaiki tona wajah tak sekata 👉 Membersih liang pori & jerawat 👉 Mengencangkan kulit dgn teknologi LED . ✴️Rawatan ini turut terkenal untuk meremajakan WAJAH ..our best seller ..tapi LIMITED EDITION. 👉 Nak cuba Jika berminat terus tekan link dibawah utk whatapps kami http://arianamingbeauty.wasap.my/ 🎀Bertempat : Berdekatan Dgn Hospital Columbia Asia Hospital Setapak Boleh booking & walk in 💋 💕BEROPERASI 10 PAGI - 7 PTG 9 (Buka 22 Sept 2017) Pages utk pakej spa boleh tgk FB dan IG https://www.youtube.com/watch?v=Bst1UevQWV0 #microdermabrasion #mukaflawless #rawatankulit #kulitbermasalah #facialspray #kulitgebu #kulitputih #lunchtimefacial #facials #facialtreatment #promofacial #facialwajah #estetik #flawless #naturalbeauty #parutjerawat #beautiful #facialspray #facialserum #selfreward #spa #silkpeel #facialspa #cantik #blackheadremoval #whiteheadremoval #deadskincellremoval #facetreatment 
JOM KECUTKAN JERAWAT. .
Ramai yang memerlukan Vitamin C.
.
Ayuh kita TELAN VITAMIN C SHAKLEE SELAMA 6 BULAN.
.
Vitamin C shaklee ni ada 180 biji tau.  Cuba bilang,  dalam sebulan ada 30 hari.
.
So, 
180 biji / 30 hari = hampir 6 bulan.
.
Gila x banyak. Mana hat nak try tu,  cuba kongsi ngan sedara mara atau kawan-kawan. Cuba dulu sebotol!.
.
Serius untung.  Harga mampu milik 😻.
.
Vitamin C ni baik untuk kesihatan dan penjagaan kulit. Dimana,  Bantu kuatkan immune sistem badan kita.
.
In shaa Allah kita jarang demam dan selsema.

Plus,  bantu berikan tenaga secukupnya pd badan kita

Hah!  Lagi satu.. Kita Tak perlu cerah putih lepak,  kulit sihat pun kita da syukur alhamdulillah tau. 
Cuba tengok testimoni ni:.
.
✔kulit cerah secara semulajadi
✔bantu mengawal masalah kulit berminyak
✔mengecilkan pori muka

Cuba la try bersama kawan atau sedara mara.  Rugi kalau x grab! 
Ayu nk beri special price ni hehe.

Untuk order jum dm/whatsapp ayu 017.207.5907
.
*guys do whatsapp ayu tau untuk order atau sebarang pertanyaan.

0172075907.
.
#shakleekuantan #shakleekualalumpur #shakleepermaisuri #shakleeparitbuntar #shakleecheras #menghalangsunburn #mencerahkankulit #menyembuhlukapembedahan #menggebukankulit #setkulit #setkurus #mukaflawless #masalahjerawat #kulitkusam #vitamincshaklee #espshaklee #mengubatikanser #shakleeutm #shakleeukm #shakleeusm #shakleeutp #shakleekktm #shakleepoliteknik #shakleehukm #shakleehkl #shakleetamanmidah #setkulit #shakleesingapore  #menguatkanrahimwanita #shakleeseberangperai
JOM KECUTKAN JERAWAT. . Ramai yang memerlukan Vitamin C. . Ayuh kita TELAN VITAMIN C SHAKLEE SELAMA 6 BULAN. . Vitamin C shaklee ni ada 180 biji tau. Cuba bilang, dalam sebulan ada 30 hari. . So, 180 biji / 30 hari = hampir 6 bulan. . Gila x banyak. Mana hat nak try tu, cuba kongsi ngan sedara mara atau kawan-kawan. Cuba dulu sebotol!. . Serius untung. Harga mampu milik 😻. . Vitamin C ni baik untuk kesihatan dan penjagaan kulit. Dimana, Bantu kuatkan immune sistem badan kita. . In shaa Allah kita jarang demam dan selsema. Plus, bantu berikan tenaga secukupnya pd badan kita Hah! Lagi satu.. Kita Tak perlu cerah putih lepak, kulit sihat pun kita da syukur alhamdulillah tau. Cuba tengok testimoni ni:. . ✔kulit cerah secara semulajadi ✔bantu mengawal masalah kulit berminyak ✔mengecilkan pori muka Cuba la try bersama kawan atau sedara mara. Rugi kalau x grab! Ayu nk beri special price ni hehe. Untuk order jum dm/whatsapp ayu 017.207.5907 . *guys do whatsapp ayu tau untuk order atau sebarang pertanyaan. 0172075907. . #shakleekuantan  #shakleekualalumpur  #shakleepermaisuri  #shakleeparitbuntar  #shakleecheras  #menghalangsunburn  #mencerahkankulit  #menyembuhlukapembedahan  #menggebukankulit  #setkulit  #setkurus  #mukaflawless  #masalahjerawat  #kulitkusam  #vitamincshaklee  #espshaklee  #mengubatikanser  #shakleeutm  #shakleeukm  #shakleeusm  #shakleeutp  #shakleekktm  #shakleepoliteknik  #shakleehukm  #shakleehkl  #shakleetamanmidah  #setkulit  #shakleesingapore  #menguatkanrahimwanita  #shakleeseberangperai 
❤ Inginkan serum yg berkualiti tinggi ? kaya dengan bahan organik ? selamat digunakan? & berkesan seperti menggunakan SKII..? 😱 ❤ Hah apa lagi mesti laa NatureWhite Serum 😍😘
.
☀ Kelebihan NatureWhite Serum :-
.
🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)
.
Of course la NATUREWHITE serum ada .

KELULUSAN KKM : NOT161104047K
.

#kulitlembutdanhalus #kulitrosak #kulitbercahaya #kulitmuluscantik #kulittaksekata #kulitgelapjadicerah #kulitsensitive #kulitbebascela #mukakusam #mukabersih #mukaputih #mukacerah #mukaputihbersih #mukacantik #mukaflawless #mukatanpajeragat #mukatanpajerawat #mukaberjerawat #mukalicin #mukajerawat #mukakering #mukaberseri #mukahalus #mukaberminyak #mukabebasjerawat #sabunjerawat #sabunmuka #sabunjeragat #kulitsunburn #mukasunburn
❤ Inginkan serum yg berkualiti tinggi ? kaya dengan bahan organik ? selamat digunakan? & berkesan seperti menggunakan SKII..? 😱 ❤ Hah apa lagi mesti laa NatureWhite Serum 😍😘 . ☀ Kelebihan NatureWhite Serum :- . 🌺 Mengecilkan pori wajah 🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat 🌺 Mengekalkan kelembapan kulit 🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat 🌺 Kulit wajah jadi glowing 🌺 Mengurangkan kulit berminyak 🌺 Tona kulit wajah lebih sekata 🌺 Melambatkan proses penuaan 🌺 Tanpa pengelupasan 🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus 🌺 Mencerahkan kulit 🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit) . Of course la NATUREWHITE serum ada . KELULUSAN KKM : NOT161104047K . #kulitlembutdanhalus  #kulitrosak  #kulitbercahaya  #kulitmuluscantik  #kulittaksekata  #kulitgelapjadicerah  #kulitsensitive  #kulitbebascela  #mukakusam  #mukabersih  #mukaputih  #mukacerah  #mukaputihbersih  #mukacantik  #mukaflawless  #mukatanpajeragat  #mukatanpajerawat  #mukaberjerawat  #mukalicin  #mukajerawat  #mukakering  #mukaberseri  #mukahalus  #mukaberminyak  #mukabebasjerawat  #sabunjerawat  #sabunmuka  #sabunjeragat  #kulitsunburn  #mukasunburn 
🌸🍃⚬🌸🌿⚬🌸☘⚬🌸🍀⚬🌸🌿⚬🌸🍃⚬
Glucola STEVIA...
(Glucola Versi Baru)
==============================
Glucola dari MCI sudah dikenal luas oleh teman-teman MCI ini sekarang hadir dengan versi terbaru, yaitu dengan pemanis alami STEVIA...
.
Kandungan STEVIA, pemanis alami yang tidak berkalori sangat mendukung gaya hidup sehat.
Glucola Stevia diproduksi sesuai sistem Manajemen Keamanan Pangan ISO 22000, sesuai standard internasional.
.
Glucola Stevia memiliki banyak MANFAAT,
Di antaranya:
1. Menjaga kesehatan & kecantikan kulit:
- Membuat kulit jadi kenyal & lembab, sehingga keriput berkurang.
- Mencerahkan warna kulit.
- Mencegah & mengatasi peradangan.
- Mencegah & mengatasi jerawat.
=============================
2. Meningkatkan daya tahan tubuh.
Glucola dari MCI sudah terbukti memberikan banyak manfaat... Lihat saja testimoni-testimoni yang banyak tentang Glucola dari MCI ini...
.
Yukk pesen glucola stevia hanya di @bali.mci
Domisili Denpasar, bisa COD yaaa..
Segera hubungi WA: 0857 9270 9279
.
.
#glucola #glucoladrink #glucolamci #glucolaori #glucolagel #jualglucola #jualglucolamci #jualglucoladps #jualglucolamurah #jualglucolaasli #minumankolagen #kolagen #kulitputih #mencerahkankulit #kulitbelang #mukaflawless #jerawat #mukacling #minumansegar #minumankesehatan #kulitbersih #kulitcerah #meratakanwarnakulit #kulitbelang #solusikulitbelang #suksespromil #glucolastevia
🌸🍃⚬🌸🌿⚬🌸☘⚬🌸🍀⚬🌸🌿⚬🌸🍃⚬ Glucola STEVIA... (Glucola Versi Baru) ============================== Glucola dari MCI sudah dikenal luas oleh teman-teman MCI ini sekarang hadir dengan versi terbaru, yaitu dengan pemanis alami STEVIA... . Kandungan STEVIA, pemanis alami yang tidak berkalori sangat mendukung gaya hidup sehat. Glucola Stevia diproduksi sesuai sistem Manajemen Keamanan Pangan ISO 22000, sesuai standard internasional. . Glucola Stevia memiliki banyak MANFAAT, Di antaranya: 1. Menjaga kesehatan & kecantikan kulit: - Membuat kulit jadi kenyal & lembab, sehingga keriput berkurang. - Mencerahkan warna kulit. - Mencegah & mengatasi peradangan. - Mencegah & mengatasi jerawat. ============================= 2. Meningkatkan daya tahan tubuh. Glucola dari MCI sudah terbukti memberikan banyak manfaat... Lihat saja testimoni-testimoni yang banyak tentang Glucola dari MCI ini... . Yukk pesen glucola stevia hanya di @bali.mci Domisili Denpasar, bisa COD yaaa.. Segera hubungi WA: 0857 9270 9279 . . #glucola  #glucoladrink  #glucolamci  #glucolaori  #glucolagel  #jualglucola  #jualglucolamci  #jualglucoladps  #jualglucolamurah  #jualglucolaasli  #minumankolagen  #kolagen  #kulitputih  #mencerahkankulit  #kulitbelang  #mukaflawless  #jerawat  #mukacling  #minumansegar  #minumankesehatan  #kulitbersih  #kulitcerah  #meratakanwarnakulit  #kulitbelang  #solusikulitbelang  #suksespromil  #glucolastevia 
MAGIC TOUCH BC CREAM .
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2, sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja.
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat, berparut, berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni.
.
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL.
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT
✨Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
✨Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨Tahan lama lebih dari 8jam
✨Mesra Solat dan senang cuci
✨EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
Bc cream ni JIMAT sehingga 4-5 bulan. Cantik pon dapat, jimat pon dapat. Harga RM80 free postage utk semenanjung. Lagi bertambah jimat kalau beli set combo DYXY.
.
📱DM atau whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
MAGIC TOUCH BC CREAM . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2, sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja. . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat, berparut, berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni. . KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL. ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨Tahan lama lebih dari 8jam ✨Mesra Solat dan senang cuci ✨EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . Bc cream ni JIMAT sehingga 4-5 bulan. Cantik pon dapat, jimat pon dapat. Harga RM80 free postage utk semenanjung. Lagi bertambah jimat kalau beli set combo DYXY. . 📱DM atau whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
Hi morning lovely!
.
Jom dapat kan produk skincare & bodycare dari The Beauty Hacks complete from Head to Toe.
.
Ada yang nak selit order? Postage macam biasa hari ni. Boleh terus whatsapp  0183749849 tau😊
.
. 
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
Hi morning lovely! . Jom dapat kan produk skincare & bodycare dari The Beauty Hacks complete from Head to Toe. . Ada yang nak selit order? Postage macam biasa hari ni. Boleh terus whatsapp 0183749849 tau😊 . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
💊BOOSTER WHITENING💊
✨KANDUNGAN✨
➡ Serbuk mutiara asli yang mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B, Polisakarida, sedozen mineral, 20-22 jenis asid amino termasuk 10 EAA. (Kekurangan asid amino mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kurang nutrien dan berkedut)
➡ Tiada bahan kimia.
.
✨KESAN✨
1⃣ Mencerahkan kulit hanya dgn 3 kapsul / kesan seawal 3 hari.
2⃣ Mengecut & menghilangkan jerawat.
3⃣ Memudar & menghilangkan parut.
4⃣ Membuang toksin.
5⃣ Banyak lagi kesan yang positif.
.
✨KUANTITI✨
➡ Sebotol ada 7 kapsul.
➡ Tahan selama sebulan.
.
✨CARA PENGAMBILAN✨
1⃣ Makan 1 kapsul pertama.
2⃣ Makan 1 kapsul kedua selepas 4 hari pengambilan kapsul yang pertama. (Contoh: Kapsul pertama makan 1haribulan, kapsul kedua 4haribulan, kapsul ketiga 8haribulan, kapsul keempat 12haribulan, kapsul kelima 16haribulan, dan seterusnya)
.
✨PERATURAN✨
1⃣ Memperbanyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 1-2 liter/ hari.
2⃣ Dilarang mengambil kafein.
.
✨SESUAI KEPADA✨
1⃣ Peringkat umur, 12 tahun keatas.
2⃣ Lelaki & perempuan.
3⃣ Ibu yang menyusu bayi.
.
#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplemen
💊BOOSTER WHITENING💊 ✨KANDUNGAN✨ ➡ Serbuk mutiara asli yang mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B, Polisakarida, sedozen mineral, 20-22 jenis asid amino termasuk 10 EAA. (Kekurangan asid amino mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kurang nutrien dan berkedut) ➡ Tiada bahan kimia. . ✨KESAN✨ 1⃣ Mencerahkan kulit hanya dgn 3 kapsul / kesan seawal 3 hari. 2⃣ Mengecut & menghilangkan jerawat. 3⃣ Memudar & menghilangkan parut. 4⃣ Membuang toksin. 5⃣ Banyak lagi kesan yang positif. . ✨KUANTITI✨ ➡ Sebotol ada 7 kapsul. ➡ Tahan selama sebulan. . ✨CARA PENGAMBILAN✨ 1⃣ Makan 1 kapsul pertama. 2⃣ Makan 1 kapsul kedua selepas 4 hari pengambilan kapsul yang pertama. (Contoh: Kapsul pertama makan 1haribulan, kapsul kedua 4haribulan, kapsul ketiga 8haribulan, kapsul keempat 12haribulan, kapsul kelima 16haribulan, dan seterusnya) . ✨PERATURAN✨ 1⃣ Memperbanyakkan pengambilan air masak sekurang-kurangnya 1-2 liter/ hari. 2⃣ Dilarang mengambil kafein. . ✨SESUAI KEPADA✨ 1⃣ Peringkat umur, 12 tahun keatas. 2⃣ Lelaki & perempuan. 3⃣ Ibu yang menyusu bayi. . #teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplemen 
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2.
.
Apa yang bestnya BC Cream ni??
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2. . Apa yang bestnya BC Cream ni?? ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww!
.
Jom kita tgk apa bestnya BC Cream DYXY ni.
❤️Parut jerawat tertutup
❤️Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI
❤️Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik
❤️bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
❤️Foundation matte glowing serta merta
❤️Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
❤️Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
❤️Ada concealer sebab tuh tak melekit
❤️Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam
.
‼️DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖
.
📱DM atau whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #foundationmesrawudhuk #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #dyxybccream #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #menutupcela #menutupporipori #lebambawahmata #makeupnatural
DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? . Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! . Jom kita tgk apa bestnya BC Cream DYXY ni. ❤️Parut jerawat tertutup ❤️Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI ❤️Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik ❤️bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM ❤️Foundation matte glowing serta merta ❤️Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam ❤️Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela ❤️Ada concealer sebab tuh tak melekit ❤️Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam . ‼️DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖 . 📱DM atau whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #foundationmesrawudhuk  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #dyxybccream  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #menutupcela  #menutupporipori  #lebambawahmata  #makeupnatural 
Dah try macam2 produk ? Tapi still takde kesan ? Muka berjerawat , blackhead,whitehead,berminyak, liang pori terbuka,parut jerawat,sunburn? Sampai malu nak jumpa kawan2 ?? 😭😫 Jangan risau okay, sis ada penyelesaian 😍 Jom try serum sis ni , bebas chemical bahaya , merawat kulit dari dalam dan sesuai dipakai untuk semua jenis peringkat umur tau 😍 harga pun sgt murah dan berbaloi 😘Sekarang ada special offer sis bagi 3 botol Rm100 je tau free postage dan dapat freegift lagi😭😭
Ha yang nak join postage boleh ws/dm sis ye ❤️ #serum #sayanakcantik #serumbotoxmurah #freegift #sayajualprodukkecantikan #serumwajah #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #wajahglowing
Dah try macam2 produk ? Tapi still takde kesan ? Muka berjerawat , blackhead,whitehead,berminyak, liang pori terbuka,parut jerawat,sunburn? Sampai malu nak jumpa kawan2 ?? 😭😫 Jangan risau okay, sis ada penyelesaian 😍 Jom try serum sis ni , bebas chemical bahaya , merawat kulit dari dalam dan sesuai dipakai untuk semua jenis peringkat umur tau 😍 harga pun sgt murah dan berbaloi 😘Sekarang ada special offer sis bagi 3 botol Rm100 je tau free postage dan dapat freegift lagi😭😭 Ha yang nak join postage boleh ws/dm sis ye ❤️ #serum  #sayanakcantik  #serumbotoxmurah  #freegift  #sayajualprodukkecantikan  #serumwajah  #nadzbeautyserum  #serumwajah  #sayajualprodukkecantikan  #sayanakcantik  #serum  #serumviral  #freegift  #empatfreegift  #serummurah  #mukaflawless  #wajahglowing 
BC Cream dan Facemist DYXY
.
Kebaikan BC Cream:
✅Full Coverage
✅Menutup Cela
✅Tahan sehingga 16jam pemakaian
✅Tak berminyak
✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER
✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²)
✅Semakin lama pakai semakin glowing
✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu)
✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE)
.
K E L E B I H A N DYXY FACEMIST
🌸 glowing efek selepas spray pada muka
🌸 melembabkan muka secara semulajadi
🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E
🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk
🌸 boleh menggantikan toner muka
🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh
🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka
🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
BC Cream dan Facemist DYXY . Kebaikan BC Cream: ✅Full Coverage ✅Menutup Cela ✅Tahan sehingga 16jam pemakaian ✅Tak berminyak ✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER ✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²) ✅Semakin lama pakai semakin glowing ✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu) ✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE) . K E L E B I H A N DYXY FACEMIST 🌸 glowing efek selepas spray pada muka 🌸 melembabkan muka secara semulajadi 🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E 🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk 🌸 boleh menggantikan toner muka 🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh 🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka 🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Alhamdulillah.. customer happy kami pun happy. 😍😍😍
.
Kebaikan BC Cream:
✅Full Coverage
✅Menutup Cela
✅Tahan sehingga 16jam pemakaian
✅Tak berminyak
✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER
✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²)
✅Semakin lama pakai semakin glowing
✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu)
✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE)
.
K E L E B I H A N DYXY FACEMIST
🌸 glowing efek selepas spray pada muka
🌸 melembabkan muka secara semulajadi
🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E
🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk
🌸 boleh menggantikan toner muka
🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh
🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka
🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Alhamdulillah.. customer happy kami pun happy. 😍😍😍 . Kebaikan BC Cream: ✅Full Coverage ✅Menutup Cela ✅Tahan sehingga 16jam pemakaian ✅Tak berminyak ✅Cream to POWDER. Tak perlu pakai COMPACT POWDER ✅Tekstur RINGAN (Macam tak pakai apa²) ✅Semakin lama pakai semakin glowing ✅Wudhuk friendly (mudah dibersihkan utk berwudhu) ✅Senang blend pada kulit (Ada dua code warna : NATURAL & BEIGE) . K E L E B I H A N DYXY FACEMIST 🌸 glowing efek selepas spray pada muka 🌸 melembabkan muka secara semulajadi 🌸 mngecutkan jerawat kerana mengandungi ekstrak green tea dan vitamin E 🌸 make up lebih tahan lama dan tidak bercapuk 🌸 boleh menggantikan toner muka 🌸 boleh menjadikan base sebelum makeup kerana tidak melekit dan tidak meleleh 🌸 anti radang..membantu mengurangkan alahan muka 🌸 tiada bahan kimia yang merbahaya..sesuai untuk kulit muka yang sensitif . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Fuh! Ramainya para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean.
.
Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸
.
Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah:
.
🎀Melembabkan bibir yang kering
🎀Menghaluskan kulit bibir
🎀Bibir kelihatan merah semulajadi
🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir
🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir
🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu.
:
Cuma RM22 (12gram) saja.
:
Lekas, untuk yang sudah dapatkan Lips Scrub The Beauty Hacks, kongsikan testimoni pada kami 💛 .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
Fuh! Ramainya para gadis tak sabar nak dapatkan bibir ala Korean. . Oh! Lupa nak mention, lips scrub kita ni bukan sekadar macam Lips scrub biasa, tapi ia Lipsbalm at the same time. Tekstur yang sangat lembut macam ala Vaseline 🌸 . Antara keistimewaannya Lips Scrub ialah: . 🎀Melembabkan bibir yang kering 🎀Menghaluskan kulit bibir 🎀Bibir kelihatan merah semulajadi 🎀Memudarkan lingkaran gelap/kulit mati pada bahagian bibir 🎀Boleh dijadikan sebagai pelembap bibir 🎀Tidak perlu basuh. Hanya lap jika perlu. : Cuma RM22 (12gram) saja. : Lekas, untuk yang sudah dapatkan Lips Scrub The Beauty Hacks, kongsikan testimoni pada kami 💛 . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
.
FLAWLESS KAN?
GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..?
.
Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang..
.
Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2..
.
.
LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION 
Direka khas utk Sis2 di Malaysia.
.
Bahan-bahan utama:
✔ Collagen
✔ Propolis
✔ Sea Cucumber
✔ Argan Oil

Info umum:
✔ 11g
✔ Soft-medium compound
✔ Tahan sampai 3 bulan
✔ Mempunyai haruman
✔ Tone yg luas
✔ Komposisi halus

Features:
✔ Celebrity Look
✔ SPF 30
✔ Adunan tinggi
✔ Rasa ringan
✔ Tidak rasa berminyak
✔ Tahan lama
✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar
✔ Full coverage

Benefit:
✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan
✔ Mengurangkan masalah kulit

Advantage:
✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream
✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj
✔ Casing compact & ringan
✔ Mudah di bawa dlm handbag
✔ Bau wangi & memberi mood

Hasilnya:
✔ Kulit akan nampak sekata
✔ Kulit nampak putih gebu
✔ Kulit nampak flawless
✔ Terserlah kecantikan Sis2
✔ Menaikkan konfiden Sis2
✔ Xnmpak bertepung
✔ Kulit nampak natural cantik
✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal
.
.
Berminat?
.
Wassap kami di:
0196792553
0196792553
0196792553
.
Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami.
.
.
Kami akan reply asap!
.
.
#localora
#localoracelebritycosmetics
#localoracelebrityfoundation 
#celebrityfoundation
#celebritylook
#foundation 
#flawless 
#mukaflawless 
#kulitflawless
#mukaglowing
#kulitglowing
#foundationmalaysia
#foundationglowing
#foundationflawless
#foundationmuka 
#kosmetikmalaysia 
#testimonilocalora
#agentwanted
. FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora  #localoracelebritycosmetics  #localoracelebrityfoundation  #celebrityfoundation  #celebritylook  #foundation  #flawless  #mukaflawless  #kulitflawless  #mukaglowing  #kulitglowing  #foundationmalaysia  #foundationglowing  #foundationflawless  #foundationmuka  #kosmetikmalaysia  #testimonilocalora  #agentwanted 
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
.
HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋
.
DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚
RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS
.
#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 . HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋 . DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚 RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS . #teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
.
HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋
.
DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚
RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS
.
#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 . HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋 . DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚 RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS . #teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
📣📣FAKE📣📣
.
HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋
.
DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚
RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS
.
#teamkyra #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #audela #putihglowing #dherbs #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #dherbs
📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 📣📣FAKE📣📣 . HQ TIDAK TURUNKAN HARGA BW BAWAH DARIPADA RM60 YE.. TAKE NOTE 💋 . DAPATKAN YANG ORIGINAL SAHAJA DARI KAMI 😚😚 RM60 EXCLUDE POSTAGE, RM8 SM/ RM11 SS . #teamkyra  #shhazbeauty  #boosterwhitening  #ubatputih  #nshhazbeauty  #suplimentpalingmujarab  #kulitputih  #boosterwhitening  #beautysecretshalicious  #magandaglow  #kosmetikmurah  #booster  #feedbackbooster  #kulitputih  #happywhitening  #kapsulmutiara  #audela  #putihglowing  #dherbs  #igshopmalaysia  #sayajual  #jeragat  #jeragathilang  #jerawat  #jerawathilang  #mukaflawless  #kulitputih  #whiteninginjection  #dijaminselamat  #whiteningsupplement  #dherbs 
Si Putih yang selalu memikat hati Azreen. Jangan tak tau Soap Bar Rice ni banyak membantu kulit muka Azreen especially masa kulit muka  kering hari tu. Kini kulit kering tiada lagi. Kulit makin lembap adalah. .
.
Azreen betul betul jatuh hati dengan Sabun Beras ni. Dah la murah pulak tu. Lepas tu banyak sangat kebaikkan nya untuk kulit muka/badan.
.
Fungsi Sabun Beras ialah:.
.
✔️teksturnya yang halus dan lembut berbeza dengan sabun beras siam yang terdapat dipasaran.
✔️mampu melembapkan kulit yang kering dengan baik
✔️memperbaiki tekstur kulit yang kering dengan menjadikannya semakin cerah bersinar. .
✔️membersihkan dan membuang kulit mati pada liang pori sekaligus menghilangkan kekusaman kulit.
✔️Mengimbangkan PH kulit untuk mengekalkan kondisi kulit yang sihat.
.
Bahan yang terkandung dalam SABUN BERAS:. .
✔️Beras,
✔️serbuk mutiara.
✔️ ekstrak snowlotus (teratai putih).
✔️Vitamin E.
✔️Coconut Palm Oil.
.
Nampak tak betapa istimewanya Sabun Beras ni. Rugi tau kalau tak cuba. Apa tunggu lagi? Jomlah kita sama sama cantikkan kulit muka!
.
RM12 exclude postage.
Postage SM RM8 | SS RM12.
.
. .
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
Si Putih yang selalu memikat hati Azreen. Jangan tak tau Soap Bar Rice ni banyak membantu kulit muka Azreen especially masa kulit muka kering hari tu. Kini kulit kering tiada lagi. Kulit makin lembap adalah. . . Azreen betul betul jatuh hati dengan Sabun Beras ni. Dah la murah pulak tu. Lepas tu banyak sangat kebaikkan nya untuk kulit muka/badan. . Fungsi Sabun Beras ialah:. . ✔️teksturnya yang halus dan lembut berbeza dengan sabun beras siam yang terdapat dipasaran. ✔️mampu melembapkan kulit yang kering dengan baik ✔️memperbaiki tekstur kulit yang kering dengan menjadikannya semakin cerah bersinar. . ✔️membersihkan dan membuang kulit mati pada liang pori sekaligus menghilangkan kekusaman kulit. ✔️Mengimbangkan PH kulit untuk mengekalkan kondisi kulit yang sihat. . Bahan yang terkandung dalam SABUN BERAS:. . ✔️Beras, ✔️serbuk mutiara. ✔️ ekstrak snowlotus (teratai putih). ✔️Vitamin E. ✔️Coconut Palm Oil. . Nampak tak betapa istimewanya Sabun Beras ni. Rugi tau kalau tak cuba. Apa tunggu lagi? Jomlah kita sama sama cantikkan kulit muka! . RM12 exclude postage. Postage SM RM8 | SS RM12. . . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
🍁🍁HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM🍁🍁
💰Rm 87 include postage 
FUNGSI & KELEBIHANNYA YG SUPER AWESOME!!! 🎀memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg x sesuai & akibat pencemaran 🎀memberikan kelembapan optimum 🎀mencerahkn kulit secara semulajadi 🎀menjadikan kulit lbih anjal tegang awet muda 🎀mengatasi masalah kulit sunburn 🎀merawat kedutan & mengecilkan pori 🎀mnghalus & melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN: (guna sebelum tido lebih efektif)

1.cuci muka dgn pncuci harian

2.lap muka, & sapu HONEY BEE SERUM  #qasehqashaquaint #0192037734 #bajurayamurah #barangmurah #trendsekarang #peplummurah #dressmurah #bajukurungterkini #bajukurungmurah #jubahmurah #jubahmalaysia #jubahbaru #trend2017 #serummurah #honeybeeserum #mukalicin #mukaflawless #sayajual #mukacantik #nakcantik #nakkulitbersihdanlicin
🍁🍁HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM🍁🍁 💰Rm 87 include postage FUNGSI & KELEBIHANNYA YG SUPER AWESOME!!! 🎀memperbaiki kulit rosak akibat pemakaian produk yg x sesuai & akibat pencemaran 🎀memberikan kelembapan optimum 🎀mencerahkn kulit secara semulajadi 🎀menjadikan kulit lbih anjal tegang awet muda 🎀mengatasi masalah kulit sunburn 🎀merawat kedutan & mengecilkan pori 🎀mnghalus & melembutkan kulit seawal sapuan pertama 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN: (guna sebelum tido lebih efektif) 1.cuci muka dgn pncuci harian 2.lap muka, & sapu HONEY BEE SERUM  #qasehqashaquaint  #0192037734  #bajurayamurah  #barangmurah  #trendsekarang  #peplummurah  #dressmurah  #bajukurungterkini  #bajukurungmurah  #jubahmurah  #jubahmalaysia  #jubahbaru  #trend2017  #serummurah  #honeybeeserum  #mukalicin  #mukaflawless  #sayajual  #mukacantik  #nakcantik  #nakkulitbersihdanlicin 
Alhamdulillah feedback dari customer😍terima kasih semua.. saya jual.. Special offer📢📢📢 Setiap pembelian 3 botol nadz beauty serum serum anda akan dapat 4 freegift😱

1. Vaseline rosy lip therapy
2. Koko kylie mascara
3. Dress code mask
4. Shiseido mask gold 
Berbaloi sngat dear.. tak cukup dapat serum n freegift yg best2 ni dpat muka yg cantik flawless lagi😍ok k ok..? Cepat Cepat Dm kami untuk sebarang pertanyaan..
#serum #botoxserum #serummurah #mukaflawless #sayanakcantik #4freegift #empatfreegift #nadzbeautyserum #serumwajah #sayajualprodukkecantikan #sayanakcantik #serum #serumviral #freegift #empatfreegift #serummurah #mukaflawless #wajahglowing
Alhamdulillah feedback dari customer😍terima kasih semua.. saya jual.. Special offer📢📢📢 Setiap pembelian 3 botol nadz beauty serum serum anda akan dapat 4 freegift😱 1. Vaseline rosy lip therapy 2. Koko kylie mascara 3. Dress code mask 4. Shiseido mask gold Berbaloi sngat dear.. tak cukup dapat serum n freegift yg best2 ni dpat muka yg cantik flawless lagi😍ok k ok..? Cepat Cepat Dm kami untuk sebarang pertanyaan.. #serum  #botoxserum  #serummurah  #mukaflawless  #sayanakcantik  #4freegift  #empatfreegift  #nadzbeautyserum  #serumwajah  #sayajualprodukkecantikan  #sayanakcantik  #serum  #serumviral  #freegift  #empatfreegift  #serummurah  #mukaflawless  #wajahglowing 
💖KELEBIHAN BRUSH DYXY💖
.
✔Bulunya sintetik
✔xsama mcm brush lain
✔bulu2 dia x mudah tercabut
✔bulu lembut
✔cara nak guna hanya perlu dap dap je
✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush
.
Harga : RM45
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
💖KELEBIHAN BRUSH DYXY💖 . ✔Bulunya sintetik ✔xsama mcm brush lain ✔bulu2 dia x mudah tercabut ✔bulu lembut ✔cara nak guna hanya perlu dap dap je ✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush ✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush . Harga : RM45 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. .
.
Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita.
.
Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka.
.
Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? .
Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. .
.
Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu.
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita. . . Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita. . Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka. . Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna? . Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari. . . Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu. . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
NAK TAU RAHSIA PUTIHKAN BADAN DAN MANTAPKAN ASET WANITA??
✔Tak perlu suntikan yang menyakitkan
✔Tak perlu dibancuh dengan air
✔Tak perlu disapu pada badan!
Amalkan kolagen BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY, rahsia istimewa untuk WANITA sahaja !!!!!! 😱😱😱
.
bestbuybeauty #pemborongtermurahpasirgudang
#codjb #codpasirgudang #codjohor
#dropshipmurah #mukaflawless #cantikgitu #kulitmulus #kulitcantik
.
bestbuybeauty #pemborongtermurahpasirgudang
#codjb #codpasirgudang #codjohor
#dropshipmurah #floralmask #maskdianz #kulitmulus #kulitcantik
deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 
017 - 6122 830 | 011 - 4051 3830 .
.
untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman .
.
Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor 
FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
NAK TAU RAHSIA PUTIHKAN BADAN DAN MANTAPKAN ASET WANITA?? ✔Tak perlu suntikan yang menyakitkan ✔Tak perlu dibancuh dengan air ✔Tak perlu disapu pada badan! Amalkan kolagen BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY, rahsia istimewa untuk WANITA sahaja !!!!!! 😱😱😱 . bestbuybeauty #pemborongtermurahpasirgudang  #codjb  #codpasirgudang  #codjohor  #dropshipmurah  #mukaflawless  #cantikgitu  #kulitmulus  #kulitcantik  . bestbuybeauty #pemborongtermurahpasirgudang  #codjb  #codpasirgudang  #codjohor  #dropshipmurah  #floralmask  #maskdianz  #kulitmulus  #kulitcantik  deal harga retail , dropship dan borong direct whatsapp / telegram ke 017 - 6122 830 | 011 - 4051 3830 . . untuk dapatkan respon pantas boleh terus pm ke fb martasha rosman . . Lokasi kedai : Pasir Gudang Johor FB : Martasha Rosman , Martasha Rosman ii
Skincare is essential, makeup is a choice. Focus on the essentials, it's worth the investment! To see positive changes skin needs time, commitment, investment and support. Don't expect miracles! .
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato
Skincare is essential, makeup is a choice. Focus on the essentials, it's worth the investment! To see positive changes skin needs time, commitment, investment and support. Don't expect miracles! . #dermalene  #dralinahasni #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato 
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta.
.
Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat... hanya RM145 dan diberi free gift tau.
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta. . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta. . Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat... hanya RM145 dan diberi free gift tau. . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Selamat tghri girls2 santek diluar sana.

#dyxycosmetics 
RM 145.00

#BCCREAM+FACEMIST+BRUSH
#asyallieeset
#mukaflawless 😍😍😍😘😘😘
#Repost @estetikamedispa_kotabharu (@get_repost)
・・・
Haaaa mak anak anak sekali buat rawatan taw! 😍
_
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#Repost  @estetikamedispa_kotabharu (@get_repost) ・・・ Haaaa mak anak anak sekali buat rawatan taw! 😍 _ Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
#Repost @estetikamedispa_kotabharu (@get_repost)
・・・
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
#Repost  @estetikamedispa_kotabharu (@get_repost) ・・・ Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
[BEST PAKAI FACE CREAM, BERBALOI DENGAN HARGA]
.
.
Alhamdulillah ✨
Masih ragu2 dengan keberkesanan FACE CREAM ALOE VERA+HONEY ?
Haaa sila hadam testimoni dekat gambar tu 👆🏻🤗
.
.
Rm45 sahaja utk 2-3 bulan penggunaan
SUPERJIMAT gaiss !
Cepat place ur order
.
. 
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
[BEST PAKAI FACE CREAM, BERBALOI DENGAN HARGA] . . Alhamdulillah ✨ Masih ragu2 dengan keberkesanan FACE CREAM ALOE VERA+HONEY ? Haaa sila hadam testimoni dekat gambar tu 👆🏻🤗 . . Rm45 sahaja utk 2-3 bulan penggunaan SUPERJIMAT gaiss ! Cepat place ur order . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
MAGIC TOUCH BC CREAM .
BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2, sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja.
.
💋 Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
💋 Muka Berjerawat, berparut, berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni.
.
KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL.
✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA
✨Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak
✨Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT
✨Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka
✨Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka
✨Tahan lama lebih dari 8jam
✨Mesra Solat dan senang cuci
✨EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup )
.
Bc cream ni JIMAT sehingga 4-5 bulan. Cantik pon dapat, jimat pon dapat. Harga RM80 free postage utk semenanjung. Lagi bertambah jimat kalau beli set combo DYXY.
.
📱DM atau whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
MAGIC TOUCH BC CREAM . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2, sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja. . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK, CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat, berparut, berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni. . KELEBIHAN YANG TERAMAT SPECIAL. ✨ BC CREAM mempunyai tekstur unik mousse cream formulasi baru dari KOREA ✨Menjadikan kulit rasa ringan seakan2 tidak memakai bedak ✨Meresap terus ke dalam kulit ❌TIDAK BERAT ❌TIDAK MELEKIT ✨Tidak bercapuk dan senang rata ke seluruh muka ✨Membantu mencerahkan kulit, memudarkan parut dan jeragat di muka ✨Tahan lama lebih dari 8jam ✨Mesra Solat dan senang cuci ✨EFFECT HD ( kesan kulit seakan tidak memakai makeup ) . Bc cream ni JIMAT sehingga 4-5 bulan. Cantik pon dapat, jimat pon dapat. Harga RM80 free postage utk semenanjung. Lagi bertambah jimat kalau beli set combo DYXY. . 📱DM atau whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . 
Tak bohong lah . 
Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . 
Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . 
Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . 
Rm65 ja 💚💚
.
.
.
#dqueensilkysmoothfoundation #gengaura
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . Tak bohong lah . Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . Rm65 ja 💚💚 . . . #dqueensilkysmoothfoundation  #gengaura 
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . 
Tak bohong lah . 
Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . 
Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . 
Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . 
Rm65 ja 💚💚
.
.
.
#dqueensilkysmoothfoundation #gengaura
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . Tak bohong lah . Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . Rm65 ja 💚💚 . . . #dqueensilkysmoothfoundation  #gengaura 
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . 
Tak bohong lah . 
Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . 
Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . 
Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . 
Rm65 ja 💚💚
.
.
.
#dqueensilkysmoothfoundation #gengaura
Tudia punya best lah D'Queen Foundation ni hampa . Tak bohong lah . Best gila kalau hampa dab pakai Sponge . Tapi kalau malasssss tahap Zimbabwe hampa sapu pakai jri ja . Dia punya glowing sumpah tak boleh nak move on . Rm65 ja 💚💚 . . . #dqueensilkysmoothfoundation  #gengaura 
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2.
.
Apa yang bestnya BC Cream ni??
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2. . Apa yang bestnya BC Cream ni?? ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
.
FLAWLESS KAN?
GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..?
.
Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang..
.
Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2..
.
.
LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION 
Direka khas utk Sis2 di Malaysia.
.
Bahan-bahan utama:
✔ Collagen
✔ Propolis
✔ Sea Cucumber
✔ Argan Oil

Info umum:
✔ 11g
✔ Soft-medium compound
✔ Tahan sampai 3 bulan
✔ Mempunyai haruman
✔ Tone yg luas
✔ Komposisi halus

Features:
✔ Celebrity Look
✔ SPF 30
✔ Adunan tinggi
✔ Rasa ringan
✔ Tidak rasa berminyak
✔ Tahan lama
✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar
✔ Full coverage

Benefit:
✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan
✔ Mengurangkan masalah kulit

Advantage:
✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream
✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj
✔ Casing compact & ringan
✔ Mudah di bawa dlm handbag
✔ Bau wangi & memberi mood

Hasilnya:
✔ Kulit akan nampak sekata
✔ Kulit nampak putih gebu
✔ Kulit nampak flawless
✔ Terserlah kecantikan Sis2
✔ Menaikkan konfiden Sis2
✔ Xnmpak bertepung
✔ Kulit nampak natural cantik
✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal
.
.
Berminat?
.
Wassap kami di:
0196792553
0196792553
0196792553
.
Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami.
.
.
Kami akan reply asap!
.
.
#localora
#localoracelebritycosmetics
#localoracelebrityfoundation 
#celebrityfoundation
#celebritylook
#foundation 
#flawless 
#mukaflawless 
#kulitflawless
#mukaglowing
#kulitglowing
#foundationmalaysia
#foundationglowing
#foundationflawless
#foundationmuka 
#kosmetikmalaysia 
#testimonilocalora
#agentwanted
. FLAWLESS KAN? GLOWING LAGI GORJES.. NAK MCM DIA..? . Xpuas hati betulkan tgk muka org lain mcm cantik je.. Ape rahsia diorg ni? Makeup xtebal mane pun, tp putih gebu je memanjang.. . Rahsianya adalah pakai foundation yg berkualiti. Instant Beauty gitu.. Cepat, mudah & kos efektif. Barulah dpt "Celebrity Look" yg ramai tercari2.. . . LOCA LORA CELEBRITY FOUNDATION Direka khas utk Sis2 di Malaysia. . Bahan-bahan utama: ✔ Collagen ✔ Propolis ✔ Sea Cucumber ✔ Argan Oil Info umum: ✔ 11g ✔ Soft-medium compound ✔ Tahan sampai 3 bulan ✔ Mempunyai haruman ✔ Tone yg luas ✔ Komposisi halus Features: ✔ Celebrity Look ✔ SPF 30 ✔ Adunan tinggi ✔ Rasa ringan ✔ Tidak rasa berminyak ✔ Tahan lama ✔ Dpt lindung kulit dari pencemaran sekitar ✔ Full coverage Benefit: ✔ Menghaluskan & melembutkan ✔ Melindungi & mencerahkan ✔ Memberi khasiat & melembapkan ✔ Menyihatkan ✔ Mengurangkan masalah kulit Advantage: ✔ Lambat habis sbb bukan jenis cream ✔ Sebulan jatuh kurang dari RM20 shj ✔ Casing compact & ringan ✔ Mudah di bawa dlm handbag ✔ Bau wangi & memberi mood Hasilnya: ✔ Kulit akan nampak sekata ✔ Kulit nampak putih gebu ✔ Kulit nampak flawless ✔ Terserlah kecantikan Sis2 ✔ Menaikkan konfiden Sis2 ✔ Xnmpak bertepung ✔ Kulit nampak natural cantik ✔ Xnmpak mcm pakai makeup tebal . . Berminat? . Wassap kami di: 0196792553 0196792553 0196792553 . Jika malas nak add number, klik saja link web di front page. Ia akan direct wassap kami. . . Kami akan reply asap! . . #localora  #localoracelebritycosmetics  #localoracelebrityfoundation  #celebrityfoundation  #celebritylook  #foundation  #flawless  #mukaflawless  #kulitflawless  #mukaglowing  #kulitglowing  #foundationmalaysia  #foundationglowing  #foundationflawless  #foundationmuka  #kosmetikmalaysia  #testimonilocalora  #agentwanted 
D'Queen Silky Smooth Foundation sentiasa menjadi pilihan masa nak make up . Tau tak kenapa ?? 💕 Serius korang , D'Queen easy sgt nak blend !
💕 Daily use . Sumpah tak menyumbat pori 💕 Vitamin E tu sgt sesuai utk muka berparut 💕 Tona khas utk semua jenis warna kulit 💕 Foundation to powder . Boleh pakai loose powder atau just siap mcm tu je . Tetap flawless tau ! 💕 Sesuai sangat utk conceal kening 💕 Spf50++ bertindak sebagai sunblock 💕 Satu bekas tahan lebih dari 4 bulan 💕 Boleh pakai jari , sponge @ brush . Terpulang .. 💕 Bagus utk kecutkan jerawat tau !
💕 Boleh cover jeragat 
Bila korang dah cuba , baru faham kenapa namanya SILKY SMOOTH . Sumpah smooth giler !!
.
 #foundationkorea
#foundationph
#foundationmuka
#foundationkilo
#dqueenfoundation 
#mukaberminyak
#mukakusam
#mukajeragat
#cerahgebu
#mukaflawless
#cerahsekata
#parutberlubang
#paruthilang
D'Queen Silky Smooth Foundation sentiasa menjadi pilihan masa nak make up . Tau tak kenapa ?? 💕 Serius korang , D'Queen easy sgt nak blend ! 💕 Daily use . Sumpah tak menyumbat pori 💕 Vitamin E tu sgt sesuai utk muka berparut 💕 Tona khas utk semua jenis warna kulit 💕 Foundation to powder . Boleh pakai loose powder atau just siap mcm tu je . Tetap flawless tau ! 💕 Sesuai sangat utk conceal kening 💕 Spf50++ bertindak sebagai sunblock 💕 Satu bekas tahan lebih dari 4 bulan 💕 Boleh pakai jari , sponge @ brush . Terpulang .. 💕 Bagus utk kecutkan jerawat tau ! 💕 Boleh cover jeragat Bila korang dah cuba , baru faham kenapa namanya SILKY SMOOTH . Sumpah smooth giler !! . #foundationkorea  #foundationph  #foundationmuka  #foundationkilo  #dqueenfoundation  #mukaberminyak  #mukakusam  #mukajeragat  #cerahgebu  #mukaflawless  #cerahsekata  #parutberlubang  #paruthilang 
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta.
.
Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta. . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta. . Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2.
.
Apa yang bestnya BC Cream ni??
✔️Menutup cela
✔️Mengandungi spf50
✔️Vitamin E
✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
✔️Oil control
✔️Mudah dicuci/wuduk friendly
✔️Tahan lebih 8 jam
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#bccreamdyxy #foundationmerawat #spf50 #foundationmalaysia #kulitkusam #jerawat #jeragat #parutmuka #kulitcantik #bbcreammalaysia #concealermalaysia #bccreammalaysia #bccreamfoundation #makeupmalaysia #skincaremalaysia #cosmeticmalaysia #kosmetikmalaysia #kulittaksekata #parutjerawat #jerawatpasir #mukaflawless #kulitglowing #kulitflawless #penjagaankulit #poriporibesar #makeuptunang #lebambawahmata #codsetiaalam #codshahalam #codbukitraja
Bccream khas untuk gugurls yg tak cukup masa nak bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya sgt ringan. Tp boleh cover semua cela2. . Apa yang bestnya BC Cream ni?? ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #bccreamdyxy  #foundationmerawat  #spf50  #foundationmalaysia  #kulitkusam  #jerawat  #jeragat  #parutmuka  #kulitcantik  #bbcreammalaysia  #concealermalaysia  #bccreammalaysia  #bccreamfoundation  #makeupmalaysia  #skincaremalaysia  #cosmeticmalaysia  #kosmetikmalaysia  #kulittaksekata  #parutjerawat  #jerawatpasir  #mukaflawless  #kulitglowing  #kulitflawless  #penjagaankulit  #poriporibesar  #makeuptunang  #lebambawahmata  #codsetiaalam  #codshahalam  #codbukitraja 
Face Scrub yang patut hampa cuba😊
.
Face Scrub Milk sangat sesuai untuk masalah JERAWAT, kulit sensitif, salah pakai produk, parut jerawat, mencerahkan, memutihkan dan melembabkan kulit .
.
👉Mencerahkan kulit;
Kandungan susu dipercayai mempunyai manfaat yang mampu mengecilkan liang-liang dan mengangkat sel kulit mati sehingga kulit semakin cerah. .
👉Mencegah penuaan (anti-aging);
Kandungan kalsium, protein dan zat besi yang terkandung dalam susu mampu menggugurkan sel-sel kulit mati, sehingga mampu mencegah penuaan awal yang ditakuti oleh ramai wanita. .
👉Mengecilkan liang pori;
Masalah pori-pori besar memang menimbulkan berbagai macam masalah. Bintik hitam dan jerawat boleh tumbuh jika lubang pori-pori membesar dan terdedah kepada udara kotor. Sehingga mengakibatkan kuman terjebak dan mudah berkembang biak. .
.
Untuk mengatasinya anda boleh menggosok muka dengan milk scrub sebelum mencuci muka agar kulit lebih bersih jauh ke dalam liang pori.
.
Rm33, 3 bulan penggunaan .
.
#sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil  #sukansea2017 #kualalumpur2017 #malaysia #thebeautyhacks #thebeautyhacksmalaysia #beautyhacks #thebeautyhackslovers #bahansemulajadi #naturalbeauty #beauty #bahanorganik #jerawat #acne #jeragat #masalahjerawat #nochemicals #nomercury #kahwin #weddingcard #wedding #nikah #tunang #baranghantaran #flawless #mukaflawless #nakflawless #pretty
Face Scrub yang patut hampa cuba😊 . Face Scrub Milk sangat sesuai untuk masalah JERAWAT, kulit sensitif, salah pakai produk, parut jerawat, mencerahkan, memutihkan dan melembabkan kulit . . 👉Mencerahkan kulit; Kandungan susu dipercayai mempunyai manfaat yang mampu mengecilkan liang-liang dan mengangkat sel kulit mati sehingga kulit semakin cerah. . 👉Mencegah penuaan (anti-aging); Kandungan kalsium, protein dan zat besi yang terkandung dalam susu mampu menggugurkan sel-sel kulit mati, sehingga mampu mencegah penuaan awal yang ditakuti oleh ramai wanita. . 👉Mengecilkan liang pori; Masalah pori-pori besar memang menimbulkan berbagai macam masalah. Bintik hitam dan jerawat boleh tumbuh jika lubang pori-pori membesar dan terdedah kepada udara kotor. Sehingga mengakibatkan kuman terjebak dan mudah berkembang biak. . . Untuk mengatasinya anda boleh menggosok muka dengan milk scrub sebelum mencuci muka agar kulit lebih bersih jauh ke dalam liang pori. . Rm33, 3 bulan penggunaan . . #sayajual  #sayajualmurah  #bazarpaknil  #sukansea2017  #kualalumpur2017  #malaysia  #thebeautyhacks  #thebeautyhacksmalaysia  #beautyhacks  #thebeautyhackslovers  #bahansemulajadi  #naturalbeauty  #beauty  #bahanorganik  #jerawat  #acne  #jeragat  #masalahjerawat  #nochemicals  #nomercury  #kahwin  #weddingcard  #wedding  #nikah  #tunang  #baranghantaran  #flawless  #mukaflawless  #nakflawless  #pretty 
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta.
.
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta.
.
Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat... hanya RM145 dan diberi free gift tau.
.
📱DM or whatsapp 0163248904
.
#dyxyfacemist #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #facemistmalaysia #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #penyegarmuka #pelembapmuka #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #makeupbased #finishingspray #kulitkusam #brushmakeup #jeragat #mukaglowing #mukaflawless #foundationmalaysia #bccreammalaysia #skincaremalaysia #kosmetikmalaysia #cosmeticmalaysia #produkmesrawuduk #kulittaksekata #penjagaanmuka #concealermalaysia #parutjerawat #kulitmenggelupas
Segar sgt rasa bila sembur facemist DYXY ni. Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta. . DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita. Makeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TAK PERLU BEDAK LAGI. Facemist pula dijadikan sebagai makeup based dan finishing spray memberi Effect Glowing serta merta. . Kualiti produk setanding antarabangsa. Combination face mist dan BC cream dengan menggunakan brush DYXY akan memberikan hasil yang wowww.. harga set nya pun sgt jimat... hanya RM145 dan diberi free gift tau. . 📱DM or whatsapp 0163248904 . #dyxyfacemist  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #facemistmalaysia  #jerawat  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #penyegarmuka  #pelembapmuka  #kulitsensitif  #kulitkering  #kulitberminyak  #makeupbased  #finishingspray  #kulitkusam  #brushmakeup  #jeragat  #mukaglowing  #mukaflawless  #foundationmalaysia  #bccreammalaysia  #skincaremalaysia  #kosmetikmalaysia  #cosmeticmalaysia  #produkmesrawuduk  #kulittaksekata  #penjagaanmuka  #concealermalaysia  #parutjerawat  #kulitmenggelupas 
❗PAKAI DYXY PUN MUKA STILL RASA RINGAN
.
.
KENAPA NI KENAPA? 😱😱 .
.
Mestilahh sbb tekstur bcc ni unik
❌ BERMINYAK ❌ MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply. Tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhh 😉😉
.
.
SAPA TRY CONFIRM ❤❤❤❤ punyeee .
MEH ORDER SEKARANG dgn HARGA COMBO 😍 Whatsapp 📲 0199187252 laju2 ye 😘
.
#dyxybccream #teamdyxy #dyxybrush #teambyna #dyxygreenteafacemist #dyxycosmetics #dyxydungun
#coddungun
#dyxyterengganu
#dungun
#codpulauserai
#codpaka
#codkerteh
#codsuragate
#coduitmdungun
#mukacantik
#wanitaterindah
#mukaflawless
#deejacosmestics
❗PAKAI DYXY PUN MUKA STILL RASA RINGAN . . KENAPA NI KENAPA? 😱😱 . . Mestilahh sbb tekstur bcc ni unik ❌ BERMINYAK ❌ MELEKIT iaitu MOUSSE CREAM yang terus meresap pada kulit lepas kita apply. Tula pasal ramai orang COMPLAIN TAHAN LAMA aihhh 😉😉 . . SAPA TRY CONFIRM ❤❤❤❤ punyeee . MEH ORDER SEKARANG dgn HARGA COMBO 😍 Whatsapp 📲 0199187252 laju2 ye 😘 . #dyxybccream  #teamdyxy  #dyxybrush  #teambyna  #dyxygreenteafacemist  #dyxycosmetics  #dyxydungun  #coddungun  #dyxyterengganu  #dungun  #codpulauserai  #codpaka  #codkerteh  #codsuragate  #coduitmdungun  #mukacantik  #wanitaterindah  #mukaflawless  #deejacosmestics 
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife 
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍
_
Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗
_
Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨
_
Call kami sekarang di talian berikut;
_
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
🌐 www.estetikamedispa.my
_
Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Kajang ⇨ 019-4702016

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343

Klang⇨014-5333259
_
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_kajang
@estetika_medispa_kuantan
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
@estetikamedispa.klang
_
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomato #estetikamedispa #PerfectSkinPerfectLife
Terima kasih dear kerana sudi meluangkan masa di Estetika Medispa untuk mendapatkan konsultasi dan mengambil rawatan di tempat kami 😍 _ Kepada anda yang mempunyai masalah kulit, jangan malu dan jangan segan masih sempat untuk anda mendapatkan kulit yg cantik berseri bebas dari masalah kulit yang anda sedang hadapi hari ini 🤗 _ Jumlah rawatan bergantung pada kondisi kulit anda. Dapatkan konsultasi secara percuma di cawangan kami yang berhampiran dengan anda ✨ _ Call kami sekarang di talian berikut; _ 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my 🌐 www.estetikamedispa.my _ Kota Bharu ⇨ 011- 33333560 Kuantan ⇨ 011-40344106 Kajang ⇨ 019-4702016 Terengganu ⇨017-2090566 Penang⇨016- 922 3343 Klang⇨014-5333259 _ @estetikamedispa_terengganu @estetikamedispa_kajang @estetika_medispa_kuantan @estetikamedispa_kotabharu @estetikamedispa_penang @estetikamedispa.klang _ #jerawat  #jeragat  #parut  #cantiksihat  #cantikmenawan  #sihatdancantik  #sihatcantik  #kulitkering  #kulitkusam  #jeragathilang  #rawatankulit  #rawatanjeragat  #rawatanjerawat  #mukaflawless  #mukakering  #skinhealth  #antiaging  #skintreatment  #crystaltomato  #estetikamedispa  #PerfectSkinPerfectLife