an online Instagram web viewer

#muslimgirl medias

Photos

So this actually happened 😳 *also, some Muslims believe makeup is ok, others believe it's not, and even more believe it's ok but with limits. There are things in this religion that are black and white (like there's only one God, pray 5 times a day, fast the month of Ramadan, pay charity, perform the pilgrimage) but then there are issues that scholars interpret differently and that includes makeup! We don't need to agree on everything, but we need to acknowledge that other opinions exist and respect that people have the free will to choose what to practice. Whew! For a post about makeup, this caption sure got serious 😅 ✌🏽❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
#yesimhotinthis #respect #respectwomen #freewill #makeup #nomakeup #nomakeupmakeup #myeffortsarewasted #hijab #hijabi #hijabimakeup #hijabifashion #hijabiproblems #awkward #awkwardhijabi #muslim #muslimah #muslimgirl #webtoon #webcomic #drawing #doodle #illustration
So this actually happened 😳 *also, some Muslims believe makeup is ok, others believe it's not, and even more believe it's ok but with limits. There are things in this religion that are black and white (like there's only one God, pray 5 times a day, fast the month of Ramadan, pay charity, perform the pilgrimage) but then there are issues that scholars interpret differently and that includes makeup! We don't need to agree on everything, but we need to acknowledge that other opinions exist and respect that people have the free will to choose what to practice. Whew! For a post about makeup, this caption sure got serious 😅 ✌🏽❤️ . . . . . . . . #yesimhotinthis  #respect  #respectwomen  #freewill  #makeup  #nomakeup  #nomakeupmakeup  #myeffortsarewasted  #hijab  #hijabi  #hijabimakeup  #hijabifashion  #hijabiproblems  #awkward  #awkwardhijabi  #muslim  #muslimah  #muslimgirl  #webtoon  #webcomic  #drawing  #doodle  #illustration 
I swear I get asked this A LOT! 😂😂 I don't actually mind answering this question but I just find it really funny 😂
.
#me #meme #fun #funny #joke #hijab #hijabi #muslim #muslimgirl #islam #peace #love #arab #arabgirl #niqabi #halalmemes #halaljokes #relatable
inspired from @minna_monel
inspired from @minna_monel
💕
.
يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا لِيُرَوْا أَعْمَالَهُمْ ﴿٦﴾؅
.
ئه‌و ڕۆژه خه‌ڵکی ده‌سته ده‌سته به‌ره‌و گۆڕه‌پانی لێپرسینه‌وه ده‌رده‌چن، به‌په‌رش و بڵاوی، تا کارو کرده‌وه‌کانیان ببیننه‌وه (دیاره که نامه‌ی کرده‌وه‌کان تۆمار کراوه به‌ده‌نگ و ڕه‌نگه‌وه‌).
.
That day mankind will issue forth in scattered groups to be shown their deeds.
.
Quran99:6♥️ .
.
.
#Sara 🌿
.
#islam #quran #flower #rose #islamic #allah #muslmah #muslim #muslimgirl #life #🌸 #🌿 #Wli🌸
.
💕 . يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا لِيُرَوْا أَعْمَالَهُمْ ﴿٦﴾؅ . ئه‌و ڕۆژه خه‌ڵکی ده‌سته ده‌سته به‌ره‌و گۆڕه‌پانی لێپرسینه‌وه ده‌رده‌چن، به‌په‌رش و بڵاوی، تا کارو کرده‌وه‌کانیان ببیننه‌وه (دیاره که نامه‌ی کرده‌وه‌کان تۆمار کراوه به‌ده‌نگ و ڕه‌نگه‌وه‌). . That day mankind will issue forth in scattered groups to be shown their deeds. . Quran99:6♥️ . . . #Sara  🌿 . #islam  #quran  #flower  #rose  #islamic  #allah  #muslmah  #muslim  #muslimgirl  #life  #🌸 #🌿 #Wli 🌸 .
Celebrating with my friend, Surayyah, at last night's Honest Media Pageant ✨👸🏽🎀💐 #TrophyWifeBarbie #shitjustgotreal
Ya allah terima lah Anak ini disisi Mu.. Semoga keluarga yang di tinggalnya bisa mengikhlaskan kepergian nya.. Yuk Like dan Doakan bersama anak ini semoga masuk surga
آمِيّنْ... آمِيّنْ... آمِيْنُ يَا رَبِّ الْعَالَمِينََ 🙏🙏🙏
Follow
@aku_ingin_cepat_hamil_sehat
@aku_ingin_cepat_hamil_sehat
@aku_ingin_cepat_hamil_sehat
Ya allah terima lah Anak ini disisi Mu.. Semoga keluarga yang di tinggalnya bisa mengikhlaskan kepergian nya.. Yuk Like dan Doakan bersama anak ini semoga masuk surga آمِيّنْ... آمِيّنْ... آمِيْنُ يَا رَبِّ الْعَالَمِينََ 🙏🙏🙏 Follow @aku_ingin_cepat_hamil_sehat @aku_ingin_cepat_hamil_sehat @aku_ingin_cepat_hamil_sehat
You asked me to write about fatphobia and dating so I did. “So, according to the census, fat women don’t deserve love, their bodies are only reduced to an object only used for pleasing sexually, and no one who is socially attractive should ever want a fattie.
Before, I go any further I want to give folks who indulge in fatphobia a few facts:
Fat people are human beings. Stop asking fat people to hide themselves. We are allowed to take up as much space as we want. Don’t worry about why fat people are fat. Do you worry about why skinny people are skinny? You are not a physician. Clearly, you aren’t smart enough. Fat people deserve love. Fat people deserve intimacy. If you like fat women, that’s okay. Stop allowing your friends to dictate who you love. Stop being a coward and enjoining in fatphobic rhetoric when you truly don’t feel that way. And, lastly fat people aren’t fetishes. So, stay out of my DM. 
By no means am I saying that smaller women and men don’t get picked on or objectified, but we don’t experience mass skinny-phobia were a model has loads of trolls under her photos saying things like omg, she’s just so small, is she even healthy? Is she anorexic? Why doesn’t she just eat a sandwich? She’s so ugly, who’d want to be that thin?” Let’s chat ☕️ about your dating experiences as a WOC or a plus-sized person. 
Photo: @laurenj.williams *Full Blog Post in Bio*
#leahvdaily #detroitblogger #psootd #plussize #instafashion #bodypositive #bgki #dating #highfashion #floral #effyourbeautystandards #pizzasisters4lyfe #blackgirlswhoblog #fashion #londonblogger #psfashion #fatshion #blackgirlmagic #muslimgirl #streetstyle #hijabi #plusmodel #wiw #editorial #turbanista #ootd #streetstyle #modestfashion #plussizemodel #detroit #graffiti
You asked me to write about fatphobia and dating so I did. “So, according to the census, fat women don’t deserve love, their bodies are only reduced to an object only used for pleasing sexually, and no one who is socially attractive should ever want a fattie. Before, I go any further I want to give folks who indulge in fatphobia a few facts: Fat people are human beings. Stop asking fat people to hide themselves. We are allowed to take up as much space as we want. Don’t worry about why fat people are fat. Do you worry about why skinny people are skinny? You are not a physician. Clearly, you aren’t smart enough. Fat people deserve love. Fat people deserve intimacy. If you like fat women, that’s okay. Stop allowing your friends to dictate who you love. Stop being a coward and enjoining in fatphobic rhetoric when you truly don’t feel that way. And, lastly fat people aren’t fetishes. So, stay out of my DM. By no means am I saying that smaller women and men don’t get picked on or objectified, but we don’t experience mass skinny-phobia were a model has loads of trolls under her photos saying things like omg, she’s just so small, is she even healthy? Is she anorexic? Why doesn’t she just eat a sandwich? She’s so ugly, who’d want to be that thin?” Let’s chat ☕️ about your dating experiences as a WOC or a plus-sized person. Photo: @laurenj.williams *Full Blog Post in Bio* #leahvdaily  #detroitblogger  #psootd  #plussize  #instafashion  #bodypositive  #bgki  #dating  #highfashion  #floral  #effyourbeautystandards  #pizzasisters4lyfe  #blackgirlswhoblog  #fashion  #londonblogger  #psfashion  #fatshion  #blackgirlmagic  #muslimgirl  #streetstyle  #hijabi  #plusmodel  #wiw  #editorial  #turbanista  #ootd  #streetstyle  #modestfashion  #plussizemodel  #detroit  #graffiti 
Happy engagement  @anissaaziza & @raditya_dika 💍♥️
Happy engagement @anissaaziza & @raditya_dika 💍♥️
hit me up with some of your fav brush and sponge cleaners cuz ya girl is in need 😭 
also living in @fentybeauty's lip paint 😍
hit me up with some of your fav brush and sponge cleaners cuz ya girl is in need 😭 also living in @fentybeauty's lip paint 😍
Membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
KURET BERULANG-ULANG
PCOS /PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
TORCH (virus/bakteri),DLL

Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
Harap menghubungi kami,
BBM: DA534D32
WA /TLP/ SMS: 085785054621
Membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MIOM SIKLUS HAID TIDAK LANCAR TUBA FALOPI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) KURET BERULANG-ULANG PCOS /PCO ENDOMETRIOSIS VARIKOKEL TORCH (virus/bakteri),DLL Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS Harap menghubungi kami, BBM: DA534D32 WA /TLP/ SMS: 085785054621
Manfaatkan peluang tersebut..
Manfaatkan peluang tersebut..
Hijab Style's by @nafladiva
Hijab Style's by @nafladiva
Inspirasi by @tyarabd
Inspirasi by @tyarabd
Tu Shaheen Hai - You are a Falcon in Urdu. It’s from a beautiful poem that calls out for hope and a love of adventure and beauty regardless of what you are going through. One of our favourite quotes of all time. This phrase is from the words of one of the greatest Urdu poets, Allama Iqbal. Available in print, on canvas, mug and notebooks. Find it online at sheendipity.com - link in bio 💕
Tu Shaheen Hai - You are a Falcon in Urdu. It’s from a beautiful poem that calls out for hope and a love of adventure and beauty regardless of what you are going through. One of our favourite quotes of all time. This phrase is from the words of one of the greatest Urdu poets, Allama Iqbal. Available in print, on canvas, mug and notebooks. Find it online at sheendipity.com - link in bio 💕
Trust me when i say these pictures r not posed, i just genuinely fall in love with this @johnlewisretail Christmas Tree😘💓🎄 #blue #inlove #iwantit
Trust me when i say these pictures r not posed, i just genuinely fall in love with this @johnlewisretail Christmas Tree😘💓🎄 #blue  #inlove  #iwantit 
Markiert eure Freunde 👇
——————————————
Liked für mehr 👍

#zitate #sprüche #sabr #hayat #trustnobody #turkishgirl #muslimgirl #kurdishgirl #arabicgirl #albaniangirl #balkan #kosovo #zitatezumnachdenken #münchen #Mannheim #Stuttgart #Berlin #Bonn #köln #Kerpen #Dresden #Dortmund #duisburg #dusseldorf #mylife #myworld #mervosworld
Markiert eure Freunde 👇
——————————————
Liked für mehr 👍
#zitate #sprüche #sabr #hayat #trustnobody #turkishgirl #muslimgirl #kurdishgirl #arabicgirl #albaniangirl #balkan #kosovo #zitatezumnachdenken #münchen #mannheim #stuttgart #dresden. #bonn #kerpen #köln #Berlin #Dortmund #duisburg #dusseldorf #mylife #myworld. #mervosworld
Makan lebih banyak buah dan sayuran. adalah nasihat gizi yang sering kita dengar, bertujuan untuk mendapatkan kesehatan yang lebih baik serta bertujuan mengurangi berat badan. Tetapi walaupun Anda tergila-gila dengan salad, kenyataannya adalah mencuci, mengupas, dan menyiapkan sayuran dan buah-buahan memakan waktu yang begitu banyak, sehingga anda malas untuk melakukannya.

Itu sebabnya kami sangat senang untuk memberi tahu anda, bahwa Anda benar-benar dapat menyiapkan sayuran dan buah-buahan yang akan anda konsumsi tanpa harus mengupas kulitnya, untuk lebih menghemat waktu, meningkatkan jumlah nutrisi serta meningkatkan rasa. Berikut buah dan sayuran yang mempunyai kandungan nutrisi tanpa harus dikupas kulitnya. 
Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS
silahkan hubungi:
BBM DA534D32 
Telp/sms/wa:085785054621
Makan lebih banyak buah dan sayuran. adalah nasihat gizi yang sering kita dengar, bertujuan untuk mendapatkan kesehatan yang lebih baik serta bertujuan mengurangi berat badan. Tetapi walaupun Anda tergila-gila dengan salad, kenyataannya adalah mencuci, mengupas, dan menyiapkan sayuran dan buah-buahan memakan waktu yang begitu banyak, sehingga anda malas untuk melakukannya. Itu sebabnya kami sangat senang untuk memberi tahu anda, bahwa Anda benar-benar dapat menyiapkan sayuran dan buah-buahan yang akan anda konsumsi tanpa harus mengupas kulitnya, untuk lebih menghemat waktu, meningkatkan jumlah nutrisi serta meningkatkan rasa. Berikut buah dan sayuran yang mempunyai kandungan nutrisi tanpa harus dikupas kulitnya. Kami punya solusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95TERBUKTI KEBERHASILANNYA. KONSULTASI GRATIS silahkan hubungi: BBM DA534D32 Telp/sms/wa:085785054621
Suka Cium Kaki Bayi yang Bikin Gemas?

Hayo, ngaku! Siapa yang enggak suka menciumi kaki bayi yang gemuk dan lucu? Pasti tidak ada. Bahkan Mama suka pura-pura menggigitnya, saking gemasnya. Kenapa sih kita suka mencium dan menggigit kaki bayi?

Katanya sih, karena aroma bayi yang khas memicu respons fisiologis pada para ibu, yang mirip dengan orang lapar yang disajikan dengan makanan yang menggugah selera.

Kenapa kita begitu terpikat dengan bau bayi, karena kita sudah dirancang untuk mengasuh mereka, begitu menurut psikolog klinis Kirstin Bouse. Terpesona dengan bau bayi berarti kita ingin lebih banyak menghabiskan waktu bersama dan melindungi mereka.

Alasan lain mengapa kita suka mencium kaki bayi adalah karena hasrat untuk makan adalah dorongan primitif, yang dibutuhkan untuk bertahan hidup. Jadi, seperti kalau kita punya kebutuhan dasar untuk makan, menurutnya kita pun punya perasaan yang sangat kuat terhadap bayi kita. Perasaan yang sangat kuat ini muncul untuk memastikan kita mau melakukan apa pun untuk membantu mereka bertahan hidup.

Jadi, mumpung si kecil masih mungil dan menggemaskan, puas-puasin mencium dan menggigit kaki bayi Mama.

Punya pertanyaan seputar progam kehamilan.!!! ======
Add ContactPerson📲📞
☞Bbm: DA534D32 ☞Wa: 085785054621 
Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Suka Cium Kaki Bayi yang Bikin Gemas? Hayo, ngaku! Siapa yang enggak suka menciumi kaki bayi yang gemuk dan lucu? Pasti tidak ada. Bahkan Mama suka pura-pura menggigitnya, saking gemasnya. Kenapa sih kita suka mencium dan menggigit kaki bayi? Katanya sih, karena aroma bayi yang khas memicu respons fisiologis pada para ibu, yang mirip dengan orang lapar yang disajikan dengan makanan yang menggugah selera. Kenapa kita begitu terpikat dengan bau bayi, karena kita sudah dirancang untuk mengasuh mereka, begitu menurut psikolog klinis Kirstin Bouse. Terpesona dengan bau bayi berarti kita ingin lebih banyak menghabiskan waktu bersama dan melindungi mereka. Alasan lain mengapa kita suka mencium kaki bayi adalah karena hasrat untuk makan adalah dorongan primitif, yang dibutuhkan untuk bertahan hidup. Jadi, seperti kalau kita punya kebutuhan dasar untuk makan, menurutnya kita pun punya perasaan yang sangat kuat terhadap bayi kita. Perasaan yang sangat kuat ini muncul untuk memastikan kita mau melakukan apa pun untuk membantu mereka bertahan hidup. Jadi, mumpung si kecil masih mungil dan menggemaskan, puas-puasin mencium dan menggigit kaki bayi Mama. Punya pertanyaan seputar progam kehamilan.!!! ====== Add ContactPerson📲📞 ☞Bbm: DA534D32 ☞Wa: 085785054621 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan.
membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : 
KISTA
MI0M
TUBA FAL0PI
OBESITAS / KEGEMUKAN
KEKURUSAN, 
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA (keputihan)
TORCH (virus/bakteri), dll

Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. k0nsultasi GRATISSS
Harap menghubungi kami,
Pin bbm DA534D32
Wa 085785054621
Yuk cek ig kami, seputar kehamilan. membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai m0m0ngan dengan met0de yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti : KISTA MI0M TUBA FAL0PI OBESITAS / KEGEMUKAN KEKURUSAN, KELAINAN MULUT RAHIM KELAINAN RAHIM INVEKSI VAGINA (keputihan) TORCH (virus/bakteri), dll Kami punya s0lusi yang cepat, tepat, efektif dan sehat. TERBUKTI KEBERHASILANNYA. k0nsultasi GRATISSS Harap menghubungi kami, Pin bbm DA534D32 Wa 085785054621
Pasti ga mau kan tampil seadanya???
Pasti ga mau kan kerudung print nya sama motif dengan orang lain???
Mau kan tampil beda???
Ga pake Mahal...coba ini ajah....dijamin kamu bakal eye catching & glamour...yuk Cobain...
Kerudung Print by Shawlmate19
Bahan berkualitas & mudah di bentuk
Bahan : Maxmara 
Ukuran : 110 x 110 cm 
Price : 199rb aja
For order & detail :
WA 087873736696 
#printedscarf #kerudungprint  #shawlmate19scarf #maxmarascarf #voalscarf #squarescarf #hijabstyle #hijabdaily #hijabstyle #hijabfashion #hijabers_newstyle #muslimgirl #hijabers
Pasti ga mau kan tampil seadanya??? Pasti ga mau kan kerudung print nya sama motif dengan orang lain??? Mau kan tampil beda??? Ga pake Mahal...coba ini ajah....dijamin kamu bakal eye catching & glamour...yuk Cobain... Kerudung Print by Shawlmate19 Bahan berkualitas & mudah di bentuk Bahan : Maxmara Ukuran : 110 x 110 cm Price : 199rb aja For order & detail : WA 087873736696 #printedscarf  #kerudungprint  #shawlmate19scarf  #maxmarascarf  #voalscarf  #squarescarf  #hijabstyle  #hijabdaily  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers_newstyle  #muslimgirl  #hijabers 
It was narrated from Ibn 'Umar that the Messenger of Allah (ﷺ) said: "Praying in congregation is twenty-seven times better than praying alone." Grade: Sahih (Darussalam)

Reference : Sunan an-Nasa'i 837

Photo credit: @ayeina_official
It was narrated from Ibn 'Umar that the Messenger of Allah (ﷺ) said: "Praying in congregation is twenty-seven times better than praying alone." Grade: Sahih (Darussalam) Reference : Sunan an-Nasa'i 837 Photo credit: @ayeina_official
Allah's Messenger (ﷺ) said, "When night falls (or it is evening), keep your children close to you for the devils spread out at that time. But when an hour of the night elapses, you can let them free. Close the doors and mention the Name of Allah, for Satan does not open a closed door." Reference : Sahih al-Bukhari 3304

Photo credit: @niqabinparis
Allah's Messenger (ﷺ) said, "When night falls (or it is evening), keep your children close to you for the devils spread out at that time. But when an hour of the night elapses, you can let them free. Close the doors and mention the Name of Allah, for Satan does not open a closed door." Reference : Sahih al-Bukhari 3304 Photo credit: @niqabinparis
Abu Hurayra said, "A believer is the mirror of his brother. When he sees a fault in it, he should correct it." Grade: Hasan (Al-Albani) 
Reference : Al-Adab Al-Mufrad 238

Photo credit : @fazikyphoto
Abu Hurayra said, "A believer is the mirror of his brother. When he sees a fault in it, he should correct it." Grade: Hasan (Al-Albani) Reference : Al-Adab Al-Mufrad 238 Photo credit : @fazikyphoto
Hijab Casual Photoshoot.
.
.
inframe : @dinda_rafikaduri 
direct & shoot : @next.fotography 
@weekendfotografer .
.
.
Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230
.
.
#hijab #hijabcasual #hijabootd #muslim #hijabphoto #hijabphotography #hijabphotoshoot #muslimindonesia #muslimphoto #muslimphotoshoot #girl #muslimgirl #womeninframe #womenphoto #girlphoto #nextfotography #weekendfotografer #fotograferamatirkuningan #canonuser
Hijab Casual Photoshoot. . . inframe : @dinda_rafikaduri direct & shoot : @next.fotography @weekendfotografer . . . Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230 . . #hijab  #hijabcasual  #hijabootd  #muslim  #hijabphoto  #hijabphotography  #hijabphotoshoot  #muslimindonesia  #muslimphoto  #muslimphotoshoot  #girl  #muslimgirl  #womeninframe  #womenphoto  #girlphoto  #nextfotography  #weekendfotografer  #fotograferamatirkuningan  #canonuser 
Hijab Casual Photoshoot.
.
.
inframe : @dinda_rafikaduri 
direct & shoot : @next.fotography 
@weekendfotografer .
.
.
Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230
.
.
#hijab #hijabcasual #hijabootd #muslim #hijabphoto #hijabphotography #hijabphotoshoot #muslimindonesia #muslimphoto #muslimphotoshoot #girl #muslimgirl #womeninframe #womenphoto #girlphoto #nextfotography #weekendfotografer #fotograferamatirkuningan #canonuser
Hijab Casual Photoshoot. . . inframe : @dinda_rafikaduri direct & shoot : @next.fotography @weekendfotografer . . . Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230 . . #hijab  #hijabcasual  #hijabootd  #muslim  #hijabphoto  #hijabphotography  #hijabphotoshoot  #muslimindonesia  #muslimphoto  #muslimphotoshoot  #girl  #muslimgirl  #womeninframe  #womenphoto  #girlphoto  #nextfotography  #weekendfotografer  #fotograferamatirkuningan  #canonuser 
Hijab Casual Photoshoot.
.
.
inframe : @dinda_rafikaduri 
direct & shoot : @next.fotography 
@weekendfotografer .
.
.
Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230
.
.
#hijab #hijabcasual #hijabootd #muslim #hijabphoto #hijabphotography #hijabphotoshoot #muslimindonesia #muslimphoto #muslimphotoshoot #girl #muslimgirl #womeninframe #womenphoto #girlphoto #nextfotography #weekendfotografer #fotograferamatirkuningan #canonuser
Hijab Casual Photoshoot. . . inframe : @dinda_rafikaduri direct & shoot : @next.fotography @weekendfotografer . . . Yuuu abadikan moment kalian bersama kami, ready photoshoot for weekend, booking DM or WA 08976576230 . . #hijab  #hijabcasual  #hijabootd  #muslim  #hijabphoto  #hijabphotography  #hijabphotoshoot  #muslimindonesia  #muslimphoto  #muslimphotoshoot  #girl  #muslimgirl  #womeninframe  #womenphoto  #girlphoto  #nextfotography  #weekendfotografer  #fotograferamatirkuningan  #canonuser 
Pasti ga mau kan tampil seadanya???
Pasti ga mau kan kerudung print nya sama motif dengan orang lain???
Mau kan tampil beda???
Ga pake Mahal...coba ini ajah....dijamin kamu bakal eye catching & glamour...yuk Cobain...
Kerudung Print by Shawlmate19
Bahan berkualitas & mudah di bentuk
Bahan : Maxmara 
Ukuran : 110 x 110 cm 
Price : 199rb aja
For order & detail :
WA 087873736696 
#printedscarf #kerudungprint  #shawlmate19scarf #maxmarascarf #voalscarf #squarescarf #hijabstyle #hijabdaily #hijabstyle #hijabfashion #hijabers_newstyle #muslimgirl #hijabers
Pasti ga mau kan tampil seadanya??? Pasti ga mau kan kerudung print nya sama motif dengan orang lain??? Mau kan tampil beda??? Ga pake Mahal...coba ini ajah....dijamin kamu bakal eye catching & glamour...yuk Cobain... Kerudung Print by Shawlmate19 Bahan berkualitas & mudah di bentuk Bahan : Maxmara Ukuran : 110 x 110 cm Price : 199rb aja For order & detail : WA 087873736696 #printedscarf  #kerudungprint  #shawlmate19scarf  #maxmarascarf  #voalscarf  #squarescarf  #hijabstyle  #hijabdaily  #hijabstyle  #hijabfashion  #hijabers_newstyle  #muslimgirl  #hijabers 
Lately I’ve been waking up confused by my surroundings. How did I get in this dusty hostel? Am I in Sudan?
Yes you are. How? By God’s Will of course. A lot of times we look at peoples lives
-usually online-and we judge them. We assume they got everything handed to them. We do that to make ourselves feel better about not following our own dreams. We build cities of excuses in our minds. Hammering away at new towers of imaginary fears. No I am not some rich Canadian girl who can travel wherever she wants and gets money sent to her by her family. I had to get rid of so many beliefs and things that were holding me back. Most people would call them “sacrifices”. But I personally don’t see it as sacrifice-I see it as the opening to the path. I didn’t allow the status-quo decide my life for me-of going to school straight after high school and getting a degree. I didn’t allow being raised in a low income family or even as a so called “minority” determine my choices and fate. I found a way and trusted God. I didn’t allow things and jobs opportunities distract me from my real passions. I sold my bed and grandma's gold, got rid of the apartment I loved, quit my business venture, denied a potential good job opportunity. And for my beloved sisters! I didn’t care about when I was going to get married! This might sound silly to some but this is a legit issue that holds some women back from fulfilling their dreams. How many times did I have to listen to Beyonce’s “Grown Women” to understand that “I’m a grown woman, I can do whatever I want”. This is my authentic life. Where there are no cities of excuses being built, but gardens of passion and dreams being plowed and sowed.

Sumaiya Tufail
Lately I’ve been waking up confused by my surroundings. How did I get in this dusty hostel? Am I in Sudan? Yes you are. How? By God’s Will of course. A lot of times we look at peoples lives -usually online-and we judge them. We assume they got everything handed to them. We do that to make ourselves feel better about not following our own dreams. We build cities of excuses in our minds. Hammering away at new towers of imaginary fears. No I am not some rich Canadian girl who can travel wherever she wants and gets money sent to her by her family. I had to get rid of so many beliefs and things that were holding me back. Most people would call them “sacrifices”. But I personally don’t see it as sacrifice-I see it as the opening to the path. I didn’t allow the status-quo decide my life for me-of going to school straight after high school and getting a degree. I didn’t allow being raised in a low income family or even as a so called “minority” determine my choices and fate. I found a way and trusted God. I didn’t allow things and jobs opportunities distract me from my real passions. I sold my bed and grandma's gold, got rid of the apartment I loved, quit my business venture, denied a potential good job opportunity. And for my beloved sisters! I didn’t care about when I was going to get married! This might sound silly to some but this is a legit issue that holds some women back from fulfilling their dreams. How many times did I have to listen to Beyonce’s “Grown Women” to understand that “I’m a grown woman, I can do whatever I want”. This is my authentic life. Where there are no cities of excuses being built, but gardens of passion and dreams being plowed and sowed. Sumaiya Tufail
Шейх Раби’ (حَفِظَهُ الله) сказал: «Этот мир, о братья мои, со всеми дворцами и золотыми украшениями, не имеет ценности у Аллаhа, если у нас не будет правильная ‘акъида (вероучение) и правильный манхадж (путь)!» ربيع المدخلي: الدنيا يا إخواتاه بقصورها وذهبها لا قيمة لها عند الله إذا لم يكن لنا عقيدة صحيحة ومنهج صحيح

См. «аль-И’тисам» 5

#ислам #мусульманка #мусульмане #семьявисламе #ахлюсунна #даават #призывкисламу #истина #Коран #Сунна #islam #muslim #islamicbook #muslimfamily #muslimgirl #Kuran #Sunnah #Kiev #fallowme #hijab #хадис #исламвУкраине #ассоциациямусульманУкраины #hadith
Шейх Раби’ (حَفِظَهُ الله) сказал: «Этот мир, о братья мои, со всеми дворцами и золотыми украшениями, не имеет ценности у Аллаhа, если у нас не будет правильная ‘акъида (вероучение) и правильный манхадж (путь)!» ربيع المدخلي: الدنيا يا إخواتاه بقصورها وذهبها لا قيمة لها عند الله إذا لم يكن لنا عقيدة صحيحة ومنهج صحيح См. «аль-И’тисам» 5 #ислам  #мусульманка  #мусульмане  #семьявисламе  #ахлюсунна  #даават  #призывкисламу  #истина  #Коран  #Сунна  #islam  #muslim  #islamicbook  #muslimfamily  #muslimgirl  #Kuran  #Sunnah  #Kiev  #fallowme  #hijab  #хадис  #исламвУкраине  #ассоциациямусульманУкраины  #hadith 
Repost from @lvernon2000 When I was little Mom wasn’t very fond of fiction, fake books, she’d call them. As a homeschooled child, she filled our bookshelf with books on plants and animals and National Geographic Magazines. 
I’d visit my grandma’s house and in her bathroom, she’d have adult romance novels. I’d sneak and read them. 
One time, she caught me. “Oh, you’re a reader, just like your grandma Janie.” She’d often read my blogs and comment on how pretty my makeup was, how she wanted brows like mine, and how good of a writer I was. And, that I must’ve gotten that skill from her. I’d laugh and tell her that I’d teach her how to do her eyebrows like mine the next time I saw her. But, I didn’t get to see her...
This morning, my grandmother passed away in Arkansas after being hospitalized for the last few weeks. She was sassy, driven, and a busy-body who couldn’t sit still. She was full of jokes and life.
When, I look at this drawing I can see so much of her in my own face. How if it weren’t for her, that I wouldn’t be here. How her legacy will live on through me. My art and creations. 
I ask that you keep us in your prayers and send good vibes. 
Artist: @krystalairamarlo 
#leahvdaily #detroitblogger #psootd #plussize #instafashion #bodypositive #bgki #highfashion #effyourbeautystandards #pizzasisters4lyfe #blackgirlswhoblog #fashion #londonblogger #psfashion #fatshion #blackgirlmagic #muslimgirl #streetstyle #hijabi #plusmodel #wiw #mourning #turbanista #ootd #streetstyle #modestfashion #plussizemodel #detroit #drawing #portrait #pencildrawing
Repost from @lvernon2000 When I was little Mom wasn’t very fond of fiction, fake books, she’d call them. As a homeschooled child, she filled our bookshelf with books on plants and animals and National Geographic Magazines. I’d visit my grandma’s house and in her bathroom, she’d have adult romance novels. I’d sneak and read them. One time, she caught me. “Oh, you’re a reader, just like your grandma Janie.” She’d often read my blogs and comment on how pretty my makeup was, how she wanted brows like mine, and how good of a writer I was. And, that I must’ve gotten that skill from her. I’d laugh and tell her that I’d teach her how to do her eyebrows like mine the next time I saw her. But, I didn’t get to see her... This morning, my grandmother passed away in Arkansas after being hospitalized for the last few weeks. She was sassy, driven, and a busy-body who couldn’t sit still. She was full of jokes and life. When, I look at this drawing I can see so much of her in my own face. How if it weren’t for her, that I wouldn’t be here. How her legacy will live on through me. My art and creations. I ask that you keep us in your prayers and send good vibes. Artist: @krystalairamarlo #leahvdaily  #detroitblogger  #psootd  #plussize  #instafashion  #bodypositive  #bgki  #highfashion  #effyourbeautystandards  #pizzasisters4lyfe  #blackgirlswhoblog  #fashion  #londonblogger  #psfashion  #fatshion  #blackgirlmagic  #muslimgirl  #streetstyle  #hijabi  #plusmodel  #wiw  #mourning  #turbanista  #ootd  #streetstyle  #modestfashion  #plussizemodel  #detroit  #drawing  #portrait  #pencildrawing 
41 years young feels good on me. Blessed to reach this day. #1976 #41andfabulous #birthdaygirl ♐♐
It is reported that Ayyûb Al-Sakhtiyânî – Allâh have mercy on him – said:

Whoever loves Abû Bakr has upheld the religion, whoever loves ‘Umar has made the way clear, whoever loves ‘Uthmân is enlightened by the light of Allâh, and whoever loves ‘Alî has taken the firmest handhold. Whoever speaks well of the Companions of Allâh’s Messenger – Allâh’s peace and blessings be upon him – is clear of hypocrisy (nifâq), but whoever belittles any one of them or dislikes [any one of them] for something he did, then he is a heretic (mubtadi’), an opponent of the Sunnah and the Righteous Predecessors (the Salaf), and it is feared that none of his deeds will be raised to the heavens until he loves all of [the Companions] and his heart is clear towards them.

Ibn Abî Zamanîn, Usûl Al-Sunnah article 189.

Photo credit: @hidjrah_1438
It is reported that Ayyûb Al-Sakhtiyânî – Allâh have mercy on him – said: Whoever loves Abû Bakr has upheld the religion, whoever loves ‘Umar has made the way clear, whoever loves ‘Uthmân is enlightened by the light of Allâh, and whoever loves ‘Alî has taken the firmest handhold. Whoever speaks well of the Companions of Allâh’s Messenger – Allâh’s peace and blessings be upon him – is clear of hypocrisy (nifâq), but whoever belittles any one of them or dislikes [any one of them] for something he did, then he is a heretic (mubtadi’), an opponent of the Sunnah and the Righteous Predecessors (the Salaf), and it is feared that none of his deeds will be raised to the heavens until he loves all of [the Companions] and his heart is clear towards them. Ibn Abî Zamanîn, Usûl Al-Sunnah article 189. Photo credit: @hidjrah_1438
I pogled je kompliment, ako umiješ. 
_____________________________________
#love #hijab #lifestyles #hijablife #makeup #bosnian #girl #ootd #december #instapic #photo #photooftheday #muslim 
#muslimgirl
Manta I was so lazy 
so my breakfast was banana 🍌 strawberry 🍓 ice cream 🍨 👌🏽 ___________________________________

3 /frozen bananas  ____  frozen strawberries 
_______ iyo wax yar oo milk ah :
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
______________________________________________________________#bananaicecream #strawberryicecream #breakfast #healthyicecream #veganicecream  #vegetarianfood #hclf #healthypeople #healthyfoodporn #healthyfoodblogger #buzzfeed #buzzfeedfood #tastyfood #foodporn #foodvsco #foodblog #foodshare #foodphotography #foodlover #wholefoods #bbg #fallowme #halalfood #homemade #muslimgirl #homemadeicecream#fitnessfood #dailyfoodfeed #dietfood #somalifood
Manta I was so lazy so my breakfast was banana 🍌 strawberry 🍓 ice cream 🍨 👌🏽 ___________________________________ 3 /frozen bananas ____ frozen strawberries _______ iyo wax yar oo milk ah : : : : : : : : : : : ______________________________________________________________#bananaicecream  #strawberryicecream  #breakfast  #healthyicecream  #veganicecream  #vegetarianfood  #hclf  #healthypeople  #healthyfoodporn  #healthyfoodblogger  #buzzfeed  #buzzfeedfood  #tastyfood  #foodporn  #foodvsco  #foodblog  #foodshare  #foodphotography  #foodlover  #wholefoods  #bbg  #fallowme  #halalfood  #homemade  #muslimgirl  #homemadeicecream #fitnessfood  #dailyfoodfeed  #dietfood  #somalifood 
❄❄الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹  @_islami_drite 🌹 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
Follow 👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
#dituria #xhuma
#instapost #instasister #instamuslims #instagood #instaislam #instapost #islam #islam❤️ #islamgirls #sisters #allah #allahakbar #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #muslimah #muslimgirl #muslimsisters #hijab #hijabgirl #hijabstyle #ummah #faith #quran #sure #prop
❄❄الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹  @_islami_drite 🌹 Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 Follow 👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 @_islami_drite @_islami_drite @_islami_drite #dituria  #xhuma  #instapost  #instasister  #instamuslims  #instagood  #instaislam  #instapost  #islam  #islam ❤️ #islamgirls  #sisters  #allah  #allahakbar  #allahuakbar  #alhamdulillah  #inshallah  #muslimah  #muslimgirl  #muslimsisters  #hijab  #hijabgirl  #hijabstyle  #ummah  #faith  #quran  #sure  #prop 
That smile u get when u see #christmaslights all around🎄🎇😁😘)#december #festive #festivefun #smile
Tuesday Vid is up! #aklivitiRTT

Most of us have been victims of gossip aka “skinner” at some point in life. And most people don’t realize just how detrimental it is to spread something you don’t know to be a fact. In fact, in Islam, it’s even a sin to say something that is possibly true about another, but that person is not there to defend themselves. If you can’t say something kind about someone, rather stay silent 🤫

We also need to be weary of friends/family who speak badly of others. If your aunt can skinner about her neighbour, she can and probably does skinner about you too. Encourage her to discuss the issue with her neighbour so they can live in harmony. Discourage gossip wherever you can. 🙈🙉🙊 The Prophet SAW said, “ A Muslim is one from whose tongue and hands another Muslim is safe.” [Al-Bukhari] 
#youraveragemuslim #gossip #skinner #realtalk #words #thoughtprovoking #bekind #liveauthentic #risingtidesociety #vid #girlboss #metoo #thoughtoftheday #speakout #video#mvlogger #vlogger #vlog #womenoffaith #muslimah #muslimgirl #onevoicemovement #muslimsoftheworld1 #wordsofwisdom @muslimgirl @muslimsoftheworld1 @amaliah_com @coveredmagazine101
Tuesday Vid is up! #aklivitiRTT  Most of us have been victims of gossip aka “skinner” at some point in life. And most people don’t realize just how detrimental it is to spread something you don’t know to be a fact. In fact, in Islam, it’s even a sin to say something that is possibly true about another, but that person is not there to defend themselves. If you can’t say something kind about someone, rather stay silent 🤫 We also need to be weary of friends/family who speak badly of others. If your aunt can skinner about her neighbour, she can and probably does skinner about you too. Encourage her to discuss the issue with her neighbour so they can live in harmony. Discourage gossip wherever you can. 🙈🙉🙊 The Prophet SAW said, “ A Muslim is one from whose tongue and hands another Muslim is safe.” [Al-Bukhari] #youraveragemuslim  #gossip  #skinner  #realtalk  #words  #thoughtprovoking  #bekind  #liveauthentic  #risingtidesociety  #vid  #girlboss  #metoo  #thoughtoftheday  #speakout  #video #mvlogger  #vlogger  #vlog  #womenoffaith  #muslimah  #muslimgirl  #onevoicemovement  #muslimsoftheworld1  #wordsofwisdom  @muslimgirl @muslimsoftheworld1 @amaliah_com @coveredmagazine101
Amin
الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹  @_islami_drite 🌹 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
Follow 👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
#dituria #xhuma
#instapost #instasister #instamuslims #instagood #instaislam #instapost #islam #islam❤️ #islamgirls #sisters #allah #allahakbar #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #muslimah #muslimgirl #muslimsisters #hijab #hijabgirl #hijabstyle #ummah #faith #quran #sure #prop
Amin الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹  @_islami_drite 🌹 Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 Follow 👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 @_islami_drite @_islami_drite @_islami_drite #dituria  #xhuma  #instapost  #instasister  #instamuslims  #instagood  #instaislam  #instapost  #islam  #islam ❤️ #islamgirls  #sisters  #allah  #allahakbar  #allahuakbar  #alhamdulillah  #inshallah  #muslimah  #muslimgirl  #muslimsisters  #hijab  #hijabgirl  #hijabstyle  #ummah  #faith  #quran  #sure  #prop 
الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹  @_islami_drite 🌹 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
Follow 👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
#dituria #xhuma
#instapost #instasister #instamuslims #instagood #instaislam #instapost #islam #islam❤️ #islamgirls #sisters #allah #allahakbar #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #muslimah #muslimgirl #muslimsisters #hijab #hijabgirl #hijabstyle #ummah #faith #quran #sure #prop
الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹  @_islami_drite 🌹 Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 Follow 👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 @_islami_drite @_islami_drite @_islami_drite #dituria  #xhuma  #instapost  #instasister  #instamuslims  #instagood  #instaislam  #instapost  #islam  #islam ❤️ #islamgirls  #sisters  #allah  #allahakbar  #allahuakbar  #alhamdulillah  #inshallah  #muslimah  #muslimgirl  #muslimsisters  #hijab  #hijabgirl  #hijabstyle  #ummah  #faith  #quran  #sure  #prop 
الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹  @_islami_drite 🌹 
Follow👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
Follow 👇🏽👇🏽👇🏽
🌹 @_islami_drite 🌹 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
@_islami_drite 
#dituria #xhuma
#instapost #instasister #instamuslims #instagood #instaislam #instapost #islam #islam❤️ #islamgirls #sisters #allah #allahakbar #allahuakbar #alhamdulillah #inshallah #muslimah #muslimgirl #muslimsisters #hijab #hijabgirl #hijabstyle #ummah #faith #quran #sure #prophet #prophetmuhammad #poster #islamidrite🍒🌹 #islamidrite🍒🌹 #islamidrite🍒🌹 #islamidrite🍒🌹
الله ❤️🌹 Tag friends : 👉🏽 @_islami_drite Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹  @_islami_drite 🌹 Follow👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 Follow 👇🏽👇🏽👇🏽 🌹 @_islami_drite 🌹 @_islami_drite @_islami_drite @_islami_drite #dituria  #xhuma  #instapost  #instasister  #instamuslims  #instagood  #instaislam  #instapost  #islam  #islam ❤️ #islamgirls  #sisters  #allah  #allahakbar  #allahuakbar  #alhamdulillah  #inshallah  #muslimah  #muslimgirl  #muslimsisters  #hijab  #hijabgirl  #hijabstyle  #ummah  #faith  #quran  #sure  #prophet  #prophetmuhammad  #poster  #islamidrite 🍒🌹 #islamidrite 🍒🌹 #islamidrite 🍒🌹 #islamidrite 🍒🌹
When I was little Mom wasn’t very fond of fiction, fake books, she’d call them. As a homeschooled child, she filled our bookshelf with books on plants and animals and National Geographic Magazines. 
I’d visit my grandma’s house and in her bathroom, she’d have adult romance novels. I’d sneak and read them. 
One time, she caught me. “Oh, you’re a reader, just like your grandma Janie.” She’d often read my blogs and comment on how pretty my makeup was, how she wanted brows like mine, and how good of a writer I was. And, that I must’ve gotten that skill from her. I’d laugh and tell her that I’d teach her how to do her eyebrows like mine the next time I saw her. But, I didn’t get to see her...
This morning, my grandmother passed away in Arkansas after being hospitalized for the last few weeks. She was sassy, driven, and a busy-body who couldn’t sit still. She was full of jokes and life.
When, I look at this drawing I can see so much of her in my own face. How if it weren’t for her, that I wouldn’t be here. How her legacy will live on through me. My art and creations. 
I ask that you keep us in your prayers and send good vibes. 
Artist: @krystalairamarlo 
#leahvdaily #detroitblogger #psootd #plussize #instafashion #bodypositive #bgki #highfashion #effyourbeautystandards #pizzasisters4lyfe #blackgirlswhoblog #fashion #londonblogger #psfashion #fatshion #blackgirlmagic #muslimgirl #streetstyle #hijabi #plusmodel #wiw #mourning #turbanista #ootd #streetstyle #modestfashion #plussizemodel #detroit #drawing #portrait #pencildrawing
When I was little Mom wasn’t very fond of fiction, fake books, she’d call them. As a homeschooled child, she filled our bookshelf with books on plants and animals and National Geographic Magazines. I’d visit my grandma’s house and in her bathroom, she’d have adult romance novels. I’d sneak and read them. One time, she caught me. “Oh, you’re a reader, just like your grandma Janie.” She’d often read my blogs and comment on how pretty my makeup was, how she wanted brows like mine, and how good of a writer I was. And, that I must’ve gotten that skill from her. I’d laugh and tell her that I’d teach her how to do her eyebrows like mine the next time I saw her. But, I didn’t get to see her... This morning, my grandmother passed away in Arkansas after being hospitalized for the last few weeks. She was sassy, driven, and a busy-body who couldn’t sit still. She was full of jokes and life. When, I look at this drawing I can see so much of her in my own face. How if it weren’t for her, that I wouldn’t be here. How her legacy will live on through me. My art and creations. I ask that you keep us in your prayers and send good vibes. Artist: @krystalairamarlo #leahvdaily  #detroitblogger  #psootd  #plussize  #instafashion  #bodypositive  #bgki  #highfashion  #effyourbeautystandards  #pizzasisters4lyfe  #blackgirlswhoblog  #fashion  #londonblogger  #psfashion  #fatshion  #blackgirlmagic  #muslimgirl  #streetstyle  #hijabi  #plusmodel  #wiw  #mourning  #turbanista  #ootd  #streetstyle  #modestfashion  #plussizemodel  #detroit  #drawing  #portrait  #pencildrawing 
Don’t be afraid of the answers be afraid of not asking the questions
Don’t be afraid of the answers be afraid of not asking the questions
Repost @maryamka_kardanova_official

Где найти лучшее спортивное питание, которое отвечало бы всем стандартам качества? Было бы доступным и приемлемым? Имело бы самые изысканные и неповторимые вкусы?
Предлагаю Вашему вниманию бренд самого вкусного и качественного  спортивного питания Muscles designed Lab🍓😘 А главное, проверенная продукция👌🏽 Делюсь с вами ссылочкой, где можно приобрести 👉🏽 @yanusha_ya и ссылка VK https://vk.com/idbelochka11121991 👈🏽 Это ещё ни все ✋🏽 моим подписчикам и друзьям VK @yanusha_ya дарит 10% скидку🖤 #muslimgirl#лайк#совладелецкомпаниимерапи#москва#мир#мирбогат#любитесебя#красногорск#несмейсдаваться#счастливаяженщина#приемывмоскве#москва#аннамарияруслановна#непокорнаяльвица#марьямка#помощникдепутата#ярославль#экстрасенс#целитель#мастеррэйки#приемывмоскве#негадалка#помощьлюдям#мамадвухдочек🍒
Repost @maryamka_kardanova_official Где найти лучшее спортивное питание, которое отвечало бы всем стандартам качества? Было бы доступным и приемлемым? Имело бы самые изысканные и неповторимые вкусы? Предлагаю Вашему вниманию бренд самого вкусного и качественного  спортивного питания Muscles designed Lab🍓😘 А главное, проверенная продукция👌🏽 Делюсь с вами ссылочкой, где можно приобрести 👉🏽 @yanusha_ya и ссылка VK https://vk.com/idbelochka11121991 👈🏽 Это ещё ни все ✋🏽 моим подписчикам и друзьям VK @yanusha_ya дарит 10% скидку🖤 #muslimgirl #лайк #совладелецкомпаниимерапи #москва #мир #мирбогат #любитесебя #красногорск #несмейсдаваться #счастливаяженщина #приемывмоскве #москва #аннамарияруслановна #непокорнаяльвица #марьямка #помощникдепутата #ярославль #экстрасенс #целитель #мастеррэйки #приемывмоскве #негадалка #помощьлюдям #мамадвухдочек 🍒
🥀
.
ٱللَّهُ ٱلصَّمَدُ ﴿٢﴾؅
.
خوا زاتێکی پایه‌دار و ده‌سه‌ڵاتداره‌، نیازی به که‌س نییه‌و هه‌موویان ئاتاجی ئه‌ون، هه‌ر ئه‌و ده‌توانێ به‌ڵاو و ناخۆشی لابه‌رێت و پێویستی و داخوازیه‌کانمان جێ به جێ بکات.
.
Allah, the Eternal Refuge
.
quran 112:2 ♥️
.
#Sara 🌸
.
#islam #quran #flower #rose #islamic #allah #muslmah #muslim #muslimgirl #life #🌸
.
🥀 . ٱللَّهُ ٱلصَّمَدُ ﴿٢﴾؅ . خوا زاتێکی پایه‌دار و ده‌سه‌ڵاتداره‌، نیازی به که‌س نییه‌و هه‌موویان ئاتاجی ئه‌ون، هه‌ر ئه‌و ده‌توانێ به‌ڵاو و ناخۆشی لابه‌رێت و پێویستی و داخوازیه‌کانمان جێ به جێ بکات. . Allah, the Eternal Refuge . quran 112:2 ♥️ . #Sara  🌸 . #islam  #quran  #flower  #rose  #islamic  #allah  #muslmah  #muslim  #muslimgirl  #life  #🌸 .
PROMIL INI SOLUSI bagi Pasangan yg Sulit Punya Keturunan🇧🇪🇷🇭🇦🇸🇮🇱 🇭🇦🇲🇮🇱Karena Miom, Kista, Tuba Falopi,Haid tdk teratur, Keputihan, Sperma Buruk, Oligo, Asten. Konsultasi GRATIS.ke PIN; BBM; DD494AB9
 WA; 089681794701
PROMIL INI SOLUSI bagi Pasangan yg Sulit Punya Keturunan🇧🇪🇷🇭🇦🇸🇮🇱 🇭🇦🇲🇮🇱Karena Miom, Kista, Tuba Falopi,Haid tdk teratur, Keputihan, Sperma Buruk, Oligo, Asten. Konsultasi GRATIS.ke PIN; BBM; DD494AB9 WA; 089681794701
Spacerek do weterynarza ☺🐰😘
#vettime 🐰🐇 #dzielnypacjent 💉
#mamadumna ❤ #whiterabbit 🐰
#polishgirl 👱 #muslimgirl 👸 #walking 🤗
Coz SHOPPING @riverisland makes me happy 💓👜👖👕👗👠#happy  #shopaholic #shopping