an online Instagram web viewer

#mykids medias

Photos

這個是媽媽放工回家的歡迎儀式❤️ 然後用老師的口敏,話媽咪好乖,今日早左返黎

#welcomehome #mummylife #mykids #lovely #sticker #specialgift
Teaching my kid self-confidence and gentleness at the same time. It's a wonder why this bird comes to humans by itself. We didn't have food for her. Can't be just force of a habit. 
#utopiapark #mykids #amazonparrot
Teaching my kid self-confidence and gentleness at the same time. It's a wonder why this bird comes to humans by itself. We didn't have food for her. Can't be just force of a habit. #utopiapark  #mykids  #amazonparrot 
.
.
.
明日雨か~☔
.
.
海に行きたいな〜🐢🌊
.
.
.
#sanset #enoshima 
#mykids#love#l4l
#instagood #instagram 
#singlemother
A verdade é que a gente não faz filhos. Só faz o layout. Eles mesmos fazem a arte-final. #mykids #loveyou
#family #thankyougod #photoday #instagoods #instagram #filhosmodelos
After five months in India (and delaying my flight back as much as possible) it’s time to head back. - Saying goodbye to my little ones was heart-wrenching 😭💔 #mykids
After five months in India (and delaying my flight back as much as possible) it’s time to head back. - Saying goodbye to my little ones was heart-wrenching 😭💔 #mykids 
Маленькое счастье - это когда ты уже давно хотел купить этих знаменитых #инста фламинго-уток для отпуска, для фоточек 😂, но дальше желания дело не доходило. И когда в бассейне ты видишь ТРИ таких утки, вот оно #счастье. А большое счастье на #утки (е) , конечно. Вот такие мелочи в отелях очень радуют 😍. #отель#счастливыемоменты#дети#руссотуристо#путешественник#занзибар#luxuryhotels#hotel#zanzi#zanzibar#moscow#life#mykids#swimmingpool#travel#photo#vsco#instakids#kids#hollyday#happy
Маленькое счастье - это когда ты уже давно хотел купить этих знаменитых #инста  фламинго-уток для отпуска, для фоточек 😂, но дальше желания дело не доходило. И когда в бассейне ты видишь ТРИ таких утки, вот оно #счастье . А большое счастье на #утки  (е) , конечно. Вот такие мелочи в отелях очень радуют 😍. #отель #счастливыемоменты #дети #руссотуристо #путешественник #занзибар #luxuryhotels #hotel #zanzi #zanzibar #moscow #life #mykids #swimmingpool #travel #photo #vsco #instakids #kids #hollyday #happy 
My whole world.  #mykids #myworld #lovethem #j #EleanorMae
Juhuuu ihr lieben Schleckermäuler...
Ich freu mich, denn meine Focus TV Reportage wird nochmal auf SAT.1 ausgestrahlt...
Und das Beste : 6 Minuten neues Bildmaterial kommen noch dazu ! 
Ich bin gespannt, was es für Szenen sein werden...Gedreht haben wir vor nem Jahr ja einiges 😁😎
Also SAVE THE DATE: 28.11. 23.20 Uhr 
https://www.tvinfo.de/fernsehprogramm/702380445

#reportage #focustv #sat1 #drehtag #filmen #neueszenen #6minutenzugabe #family #business #erfolg #28/11/17 #mykids #interview #proud
Juhuuu ihr lieben Schleckermäuler... Ich freu mich, denn meine Focus TV Reportage wird nochmal auf SAT.1 ausgestrahlt... Und das Beste : 6 Minuten neues Bildmaterial kommen noch dazu ! Ich bin gespannt, was es für Szenen sein werden...Gedreht haben wir vor nem Jahr ja einiges 😁😎 Also SAVE THE DATE: 28.11. 23.20 Uhr https://www.tvinfo.de/fernsehprogramm/702380445 #reportage  #focustv  #sat1  #drehtag  #filmen  #neueszenen  #6minutenzugabe  #family  #business  #erfolg  #28 /11/17 #mykids  #interview  #proud 
Говорят, что ежегодно 22 ноября в мире отмечается добрый семейный праздник – День сыновей или День сына. Я честно, впервые слышу об этом празднике.😅 Поздравляю всех сыновей и мам сыновей!🍾🥂🍰Чин-чин!😘
.
.
.
#былобыжеланиеаповодвсегданайдется #деньсыновей #деньсына #сын #дваждымама #мамамальчиков #инстадети #дети #моевсе #инстамама #мамавквадрате #мамаблог #bukarev_kirill #mybabyboy #momoftwoboys #momoftwo #mykids #instakids #instababy #children #childhood #mamablog
Говорят, что ежегодно 22 ноября в мире отмечается добрый семейный праздник – День сыновей или День сына. Я честно, впервые слышу об этом празднике.😅 Поздравляю всех сыновей и мам сыновей!🍾🥂🍰Чин-чин!😘 . . . #былобыжеланиеаповодвсегданайдется  #деньсыновей  #деньсына  #сын  #дваждымама  #мамамальчиков  #инстадети  #дети  #моевсе  #инстамама  #мамавквадрате  #мамаблог  #bukarev_kirill  #mybabyboy  #momoftwoboys  #momoftwo  #mykids  #instakids  #instababy  #children  #childhood  #mamablog 
I was about their age when I got in my first dance crew....What a Blessing to be able to share everything I was thought and everything I wish I knew...teaching them to trust each other by dancing together...teaching them to dance just because, just to vibe...teaching them that what matters most are moments like this...reminding them every chance I get that they’re amazing until they know it themselves #DAUn!t #HipHop #DesAxeesDanse #FollowThemOnIG #RiveSud #MyKids #ILoveThem #ImTheirBiggestCheerleader ❤️
I was about their age when I got in my first dance crew....What a Blessing to be able to share everything I was thought and everything I wish I knew...teaching them to trust each other by dancing together...teaching them to dance just because, just to vibe...teaching them that what matters most are moments like this...reminding them every chance I get that they’re amazing until they know it themselves #DAUn !t #HipHop  #DesAxeesDanse  #FollowThemOnIG  #RiveSud  #MyKids  #ILoveThem  #ImTheirBiggestCheerleader  ❤️
Featured Artist💫🏆 @ella.m.choi
❣️ @emerson2325
Congratulations !!! Please visit artist gallery to see more beautiful photos. 
__________________________________
🌟 Selected by: @masa_27_go
__________________________________
➲Follow @portraitsjoy
➲Tag #portraitsjoy
__________________________________
part of family @ig_humanplu
There may also be chance from humanplu's tag  #ig_humanplus
ーーーーーーーーーーーーーーーー
#kid #instakids #child #children #childrenphoto #youn #sweet #handsome #little #family #baby #instababy #play #instacute #childrenof_instagram #kids #childrens #girl #mykid #mykids  #gorgeous #mylife #happy #littlegirl #cheeky #mygirl
Featured Artist💫🏆 @ella.m.choi ❣️ @emerson2325 Congratulations !!! Please visit artist gallery to see more beautiful photos. __________________________________ 🌟 Selected by: @masa_27_go __________________________________ ➲Follow @portraitsjoy ➲Tag #portraitsjoy  __________________________________ part of family @ig_humanplu There may also be chance from humanplu's tag #ig_humanplus  ーーーーーーーーーーーーーーーー #kid  #instakids  #child  #children  #childrenphoto  #youn  #sweet  #handsome  #little  #family  #baby  #instababy  #play  #instacute  #childrenof_instagram  #kids  #childrens  #girl  #mykid  #mykids  #gorgeous  #mylife  #happy  #littlegirl  #cheeky  #mygirl 
Yesterday out for dinner celebrating the father’s birthday 🎂 👨🏻 #mykids #myfamily
Yesterday out for dinner celebrating the father’s birthday 🎂 👨🏻 #mykids  #myfamily 
Cuci sepeda malam..malam..dan itu akuuuuu..... #bayisehat #bayilucu #anaksehat #anaklucu #cucisepeda #mykid #mykids #anakkecil #videolucu #ngakakkocak @rinihasrita @rarijilu
Stuttgarter Zoo #niceday #mykids #loveofmylife❤️
Emma and Tyson playing against each other during half-time of the boys game last night. #siblings #mykids #littletigers
Biarkan mereka berkarya. Chewah gitu...Ala.. dinding tu boleh dicat lain kan.... hehehee... tadi kebosanan, so mokcik pun mengajak kazim dan fateh berkarya di dinding koridor rumah. .
.
Bulat-bulat mata dua beradik tu, seakan-akan terkejut dan tidak percaya Ummi ajak conteng dinding.. hahaha.. .
.
Sambil-sambil melukis kita, borak-boraklah anak beranak. Tanya warna apa, bentuk apa tu, mengira, cara memegang berus yang betul, cara jangan membazirkan warna, dan macam-macamlah. .
.
Lepas tu minta depa lukis sesuatu, kalau dah nama budak lelaki memang dalam kotak fikirannya kenderaan, dan macam biasa lorilah pilihan hati. Nampak mereka suka. Nanti kita penuhkan yaa. Ummi dah dapat idea ni.
.
.
Sekarang mokcik makin faham, macam mana nak belajar cara fun. Anak-anak tak stress. Mokcik pun, Alhamdulillah makin boleh control marah dan bertukar menjadi hijau. Kita tidak boleh paksa mereka tetapi kita kena ubah cara pendekatannya.
.
.
Jadi rakan sepermainan mereka, baru mereka membenarkan kita hadir dalam diri mereka. Bukan sebagai orang dewasa yang bergelar ibubapa. Sebab bila itu dalam diri, maka kita akan jadi kuku besi, nak control semua perkara. So kena ubah mentality tu tau. .
.
Mokcik masih usaha untuk jadi rakan sepermainan mereka. Mokcik sedang mengubah mentality yang aku ibu, maka aku boleh control segala-gala. Kena bagi kelonggaran sedikit kepada anak-anak, bagi ruang mereka untuk bernafas ya. .
.
Tetapi pada yang sama, arahan yang jelas kena disusuli di penghujungnya. Mudah-mudahan usaha mokcik dipermudahkan dan itiqomah hendaknya.
.
.
Sejak mokcik tidak menggunakan kuasa ibu itu secara mutlak, Alhamdulillah banyak perubahan, especially Kazim. .
.
Percayalah, jangan terlalu berkeras dengan anak-anak, impak negatif lebih banyak daripada positif. Sedang-sedang aje dong.. ibarat layang-layang ada masa kita tarik, ada masa kita lepas, baru layang-layang itu naik tinggi, tetapi kena hati-hati jangan sampai terputus.
.
.
#Assalammualaikum #Alhamdulillah #anaksoleh #anakpintar #love #akusuka #selamatmalam #belajardirumah #mykids #syukurselalu #kakilike #likeforlike #motivasi #homeschooling #homeeducation #homeschool #study #tadika #prasekolah
Biarkan mereka berkarya. Chewah gitu...Ala.. dinding tu boleh dicat lain kan.... hehehee... tadi kebosanan, so mokcik pun mengajak kazim dan fateh berkarya di dinding koridor rumah. . . Bulat-bulat mata dua beradik tu, seakan-akan terkejut dan tidak percaya Ummi ajak conteng dinding.. hahaha.. . . Sambil-sambil melukis kita, borak-boraklah anak beranak. Tanya warna apa, bentuk apa tu, mengira, cara memegang berus yang betul, cara jangan membazirkan warna, dan macam-macamlah. . . Lepas tu minta depa lukis sesuatu, kalau dah nama budak lelaki memang dalam kotak fikirannya kenderaan, dan macam biasa lorilah pilihan hati. Nampak mereka suka. Nanti kita penuhkan yaa. Ummi dah dapat idea ni. . . Sekarang mokcik makin faham, macam mana nak belajar cara fun. Anak-anak tak stress. Mokcik pun, Alhamdulillah makin boleh control marah dan bertukar menjadi hijau. Kita tidak boleh paksa mereka tetapi kita kena ubah cara pendekatannya. . . Jadi rakan sepermainan mereka, baru mereka membenarkan kita hadir dalam diri mereka. Bukan sebagai orang dewasa yang bergelar ibubapa. Sebab bila itu dalam diri, maka kita akan jadi kuku besi, nak control semua perkara. So kena ubah mentality tu tau. . . Mokcik masih usaha untuk jadi rakan sepermainan mereka. Mokcik sedang mengubah mentality yang aku ibu, maka aku boleh control segala-gala. Kena bagi kelonggaran sedikit kepada anak-anak, bagi ruang mereka untuk bernafas ya. . . Tetapi pada yang sama, arahan yang jelas kena disusuli di penghujungnya. Mudah-mudahan usaha mokcik dipermudahkan dan itiqomah hendaknya. . . Sejak mokcik tidak menggunakan kuasa ibu itu secara mutlak, Alhamdulillah banyak perubahan, especially Kazim. . . Percayalah, jangan terlalu berkeras dengan anak-anak, impak negatif lebih banyak daripada positif. Sedang-sedang aje dong.. ibarat layang-layang ada masa kita tarik, ada masa kita lepas, baru layang-layang itu naik tinggi, tetapi kena hati-hati jangan sampai terputus. . . #Assalammualaikum  #Alhamdulillah  #anaksoleh  #anakpintar  #love  #akusuka  #selamatmalam  #belajardirumah  #mykids  #syukurselalu  #kakilike  #likeforlike  #motivasi  #homeschooling  #homeeducation  #homeschool  #study  #tadika  #prasekolah 
I dag bøtter det ned med snø her hos oss ❄❄ Hvertfall en som var glad når han så ut vinduet i dag 😊
I dag bøtter det ned med snø her hos oss ❄❄ Hvertfall en som var glad når han så ut vinduet i dag 😊
Ampun dech sih dede, sangkin doyannya puding buatan maminya hahaha
#family #instagram #mykids #myangels #happyfamily #happyboy #happygirl
7歳になったね❣️
勉強も、遊びも、永遠らしくね❣️
思いっきり人生楽しんで❣️
ダイスキ永遠、小さな彼氏❣️
(3が3歳みたいで失敗😬)
ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー
#1122#いい夫婦の日#お誕生日#お誕生日おめでとう#happybirthday#hbd#7歳#7歳児#息子#超低出生体重児 #1年生#小学生#男の子#boy#7years#7yearsold#mykids#kids_japan
#ig_kidsphoto#男の子ママ#ママプレス
7歳になったね❣️
勉強も、遊びも、永遠らしくね❣️ 思いっきり人生楽しんで❣️ ダイスキ永遠、小さな彼氏❣️ (3が3歳みたいで失敗😬) ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー #1122 #いい夫婦の日 #お誕生日 #お誕生日おめでとう #happybirthday #hbd #7歳 #7歳児 #息子 #超低出生体重児  #1年生 #小学生 #男の子 #boy #7years #7yearsold #mykids #kids_japan  #ig_kidsphoto #男の子ママ #ママプレス 
Saturasi itu artinya aliran oksigen yang ada dalam darah dan jantung normal nya 100 kalau turun ajah sedikit pasti sesak tapi aku saturasi nya 18 kebayang kan sesak nya gimana kaya habis lari maraton berkilo2 di tambah aku jadi hulk blue karena biru cemua badan ku huhuhuhu...
Tapi kata mimiy aku harus semangat anggap ajah latihan menyelam agar aku sudah dewasa nanti jadi atlet perenang ulung karena bisa tahan napas tampa oksigen... Setujuh ??? https://kitabisa.com/babyziel

#babyziel #ziel #bolobolo #saturasi #jantung #sakit #sick #babysick #pray #hope #sabar #ventilator #sabar #tawakal #allah #allahuakbar #myboy #mykids #picuranger #nicuranger #atletrenang #like4llike #like4love #myherat #mylove #kitabisa.com
Saturasi itu artinya aliran oksigen yang ada dalam darah dan jantung normal nya 100 kalau turun ajah sedikit pasti sesak tapi aku saturasi nya 18 kebayang kan sesak nya gimana kaya habis lari maraton berkilo2 di tambah aku jadi hulk blue karena biru cemua badan ku huhuhuhu... Tapi kata mimiy aku harus semangat anggap ajah latihan menyelam agar aku sudah dewasa nanti jadi atlet perenang ulung karena bisa tahan napas tampa oksigen... Setujuh ??? https://kitabisa.com/babyziel #babyziel  #ziel  #bolobolo  #saturasi  #jantung  #sakit  #sick  #babysick  #pray  #hope  #sabar  #ventilator  #sabar  #tawakal  #allah  #allahuakbar  #myboy  #mykids  #picuranger  #nicuranger  #atletrenang  #like4llike  #like4love  #myherat  #mylove  #kitabisa .com
When you spend so much time with your brothers and sisters kids then usually get to know them really well and they get to know you more than their parents😀😁😅😅 #mykids #nephews #nieces
When you spend so much time with your brothers and sisters kids then usually get to know them really well and they get to know you more than their parents😀😁😅😅 #mykids  #nephews  #nieces 
⭐️Ёжик открыт к покупке, он очень ждёт всего любознательного малыша-хозяина👶
.
✅ На что обратить внимание родителям, выбирая игрушки малышу:
📌 Старайтесь отдавать предпочтение натуральным материалам. Это будет развивать сенсорику малыша и воспитывать эстетический вкус
📌 Лучше избегать кислотных цветов, которыми грешат многие дешевые игрушки. Выбирайте такие цвета, которые приятны глазу
📌 Игрушка должна активировать познавательный интерес у ребенка. «А как прицепить? А как отклеить?»
📌 Избегайте игрушек, которые содержат в себе очень много функций. Она и поет, и читает, и мигает. Обычно, такие игрушки переутомляют малыша. Они могут его развлечь, но вот практической пользы малышу от них мало
🔖 Одними из лучших игрушек также считаются игрушки, которые делают своими руками. Удается совместить все: и качество, и безопасность, и пользу для развития
•
•
•
#марика_вналичии
⭐️Ёжик открыт к покупке, он очень ждёт всего любознательного малыша-хозяина👶 . ✅ На что обратить внимание родителям, выбирая игрушки малышу: 📌 Старайтесь отдавать предпочтение натуральным материалам. Это будет развивать сенсорику малыша и воспитывать эстетический вкус 📌 Лучше избегать кислотных цветов, которыми грешат многие дешевые игрушки. Выбирайте такие цвета, которые приятны глазу 📌 Игрушка должна активировать познавательный интерес у ребенка. «А как прицепить? А как отклеить?» 📌 Избегайте игрушек, которые содержат в себе очень много функций. Она и поет, и читает, и мигает. Обычно, такие игрушки переутомляют малыша. Они могут его развлечь, но вот практической пользы малышу от них мало 🔖 Одними из лучших игрушек также считаются игрушки, которые делают своими руками. Удается совместить все: и качество, и безопасность, и пользу для развития • • • #марика_вналичии 
Makan kepci Jom!! 😘😘 🍗🍗🍗🍟 #foodpics #friedchicken #kfc #mykids #love #foodstagram #igfood #instagood #instafood ❤❤
My sweetie girl doing CMA non stop ever since she came back from CMA . She's a very good girl , her teacher complimented her for fast speed and good accuracy . Now that her teacher have told me that she can secure a place for competition if she gets a little more faster , I'm spending time to get her into competition next year .
👦 #ig_kids #childrenphotography #adorable @top.tags #toptags #cutekids #happykids #kidsphotography #instagram_kids #kidstagram #love #instagood #kid #kids #mykids #kids_of_our_world #life #work #children #happy #kidsarethefuture #childrenphoto #toddler #instakids #cutekidsclub #photooftheday #igkids #childhood #insta_kids #family
My sweetie girl doing CMA non stop ever since she came back from CMA . She's a very good girl , her teacher complimented her for fast speed and good accuracy . Now that her teacher have told me that she can secure a place for competition if she gets a little more faster , I'm spending time to get her into competition next year . 👦 #ig_kids  #childrenphotography  #adorable  @top.tags #toptags  #cutekids  #happykids  #kidsphotography  #instagram_kids  #kidstagram  #love  #instagood  #kid  #kids  #mykids  #kids_of_our_world  #life  #work  #children  #happy  #kidsarethefuture  #childrenphoto  #toddler  #instakids  #cutekidsclub  #photooftheday  #igkids  #childhood  #insta_kids  #family 
เวลาอยู่ด้วยกันก็แสนเบื๊อเบื่อ แต่พอห่างกัน มันช่างแสนคิดถึงเหลือเกิน #MissYouGuys #MySweeties #MyKids #Gotogether
เวลาอยู่ด้วยกันก็แสนเบื๊อเบื่อ แต่พอห่างกัน มันช่างแสนคิดถึงเหลือเกิน #MissYouGuys  #MySweeties  #MyKids  #Gotogether 
#mykids #myownapartment #mycar #myhealth #mylife #myfamily #myfriends #myjob #myfreedom Thanks 2 the most high🙏 #higherpower #unseeneyeiswatchingyou #unseeneye #GOD #ALLAH #yahweh THANK U 4 another day💯💯💯
Play time for my girl .💕💕💕💕
She got good results so as I have promised , I got her new DIY toy .
She loves to use her creativity to do things . She's designing a ring for me . Such a sweetie . 👦 #ig_kids #childrenphotography #adorable @top.tags #toptags #cutekids #happykids #kidsphotography #instagram_kids #kidstagram #love #instagood #kid #kids #mykids #kids_of_our_world #life #play #children #happy #kidsarethefuture #childrenphoto #toddler #instakids #cutekidsclub #photooftheday #igkids #childhood #insta_kids #family
Play time for my girl .💕💕💕💕 She got good results so as I have promised , I got her new DIY toy . She loves to use her creativity to do things . She's designing a ring for me . Such a sweetie . 👦 #ig_kids  #childrenphotography  #adorable  @top.tags #toptags  #cutekids  #happykids  #kidsphotography  #instagram_kids  #kidstagram  #love  #instagood  #kid  #kids  #mykids  #kids_of_our_world  #life  #play  #children  #happy  #kidsarethefuture  #childrenphoto  #toddler  #instakids  #cutekidsclub  #photooftheday  #igkids  #childhood  #insta_kids  #family 
Alhamdulillah selesai Majlis Graduasi Taska KEMAS WPKL 2017🎓👶🏻 #221117
.
Congratss anak2 cice semua..cice proud of u all!!!! Jutaan Terima Kasih byk2 pd semua yg terlibat Syukur semua berjalan dgn lancar Alhamdulillah🙏🏻😘
.
Anak2 cice yg 4 tahun all da best!! tahun ni last ngan cice..cice sentiasa doakan semoga menjadi anak yg berjaya dunia dan akhirat cice lebeyyuu so much ok sebak😢💜 #anakanakbersilihganti #cicetaklehmoveon .
.
#majlisgraduasi2017🎓 #anakanaktaska #mykids #anakanakcice #cicenana #majliskonvokesyentaskakemas #taskailk #bestoftheday #picoftheday #keletahanakanak #sayangketatketat #mylove #penghiburcice #penatlelahciceberbaloi #demianakanakkesayangan
Alhamdulillah selesai Majlis Graduasi Taska KEMAS WPKL 2017🎓👶🏻 #221117  . Congratss anak2 cice semua..cice proud of u all!!!! Jutaan Terima Kasih byk2 pd semua yg terlibat Syukur semua berjalan dgn lancar Alhamdulillah🙏🏻😘 . Anak2 cice yg 4 tahun all da best!! tahun ni last ngan cice..cice sentiasa doakan semoga menjadi anak yg berjaya dunia dan akhirat cice lebeyyuu so much ok sebak😢💜 #anakanakbersilihganti  #cicetaklehmoveon  . . #majlisgraduasi2017 🎓 #anakanaktaska  #mykids  #anakanakcice  #cicenana  #majliskonvokesyentaskakemas  #taskailk  #bestoftheday  #picoftheday  #keletahanakanak  #sayangketatketat  #mylove  #penghiburcice  #penatlelahciceberbaloi  #demianakanakkesayangan 
Thankful for my adventurers and our incredible journeys 🙏🏻❤️❤️ #lifesblessings #utah #desertlife #magicearth #mykids #loveofmylife #familyroadtrip #explorers #mygift #thankful ✨✨
My likkle KalyJamas 🦁
Make me the proudest Mama 👑
☀💖🌕
#givethanks #motherhood #greatestblessing  #mykids  #myentirelife #Kalymnos #Jamaica #whatacombination #nolovelikethislove #rastaqueen #omegavibrations #onelove #♎
Nothing I do will ever be as important as being there for my children. Some days I feel like I am running around in circles trying to get the balance of being Mum , wife , teacher, sister & friend right. I know I am harder on myself than anyone else will ever be. .
#mumlife #mom #momentslikethese #slowliving #mykidscomefirst #mykids #childhoodunplugged #igkids #keepingitreal
My baby girl and baby boy doing CMA homework . They have become much focused when they do their work and even when they are learning new stuff. Thank you CMA for creating such great minds .
👦 #ig_kids #childrenphotography #adorable @top.tags #toptags #cutekids #happykids #kidsphotography #instagram_kids #kidstagram #love #instagood #kid #kids #mykids #kids_of_our_world #life #CMA #children #happy #kidsarethefuture #childrenphoto #toddler #instakids #cutekidsclub #photooftheday #igkids #childhood #insta_kids #family
My baby girl and baby boy doing CMA homework . They have become much focused when they do their work and even when they are learning new stuff. Thank you CMA for creating such great minds . 👦 #ig_kids  #childrenphotography  #adorable  @top.tags #toptags  #cutekids  #happykids  #kidsphotography  #instagram_kids  #kidstagram  #love  #instagood  #kid  #kids  #mykids  #kids_of_our_world  #life  #CMA  #children  #happy  #kidsarethefuture  #childrenphoto  #toddler  #instakids  #cutekidsclub  #photooftheday  #igkids  #childhood  #insta_kids  #family 
Har mine søde børn hjemme på en hygge dag ❤️👫 storebror viser søster hvordan man kan lave en stjerne ud af de magiske glimmer sand. 😍 #minebørn #dedejligste #dejlige #søde #skønne #børn #minfamilie #mitetogalt #mine #rollinger #jegelskerjer #brorogsøster #kærlighed #mykids #mylove #love #family #myeverything #brotherandsister
Selamat sore dari anak gadis cantik yang baru bangun tidur😀 thari ini susah bgt kalo di ajak foto serius. Terkadang disuruh senyum dia malah gak mau. Dia suka kasih expresi yang aneh kalo di foto. Mulut manyun, mulut terbuka lebar, cemberut dan kadang suka ngeluarin lidah hihi😀
.
Lucu emang kelakuan kak thari😊😊 jadi kalo ada expresinya yang lagi senyum manis nan cantik pasti langsung di abadikan😘 cekrek cekrek hihi😄😄
.
#cute #mykids #mygirl #sweet  #ootdkids #kids #baby #mybabyboy #mybabygirl #child #instakids #instababy #instagood #instadaily #instachild #picoftheday #pictoftheday #like4like #anakindonesia #anaklucu #anakimut #sweety #children #withfriends #indonesia #withfamily #happyfamily #happytoday #pekanbaru #indonesiaku
Selamat sore dari anak gadis cantik yang baru bangun tidur😀 thari ini susah bgt kalo di ajak foto serius. Terkadang disuruh senyum dia malah gak mau. Dia suka kasih expresi yang aneh kalo di foto. Mulut manyun, mulut terbuka lebar, cemberut dan kadang suka ngeluarin lidah hihi😀 . Lucu emang kelakuan kak thari😊😊 jadi kalo ada expresinya yang lagi senyum manis nan cantik pasti langsung di abadikan😘 cekrek cekrek hihi😄😄 . #cute  #mykids  #mygirl  #sweet  #ootdkids  #kids  #baby  #mybabyboy  #mybabygirl  #child  #instakids  #instababy  #instagood  #instadaily  #instachild  #picoftheday  #pictoftheday  #like4like  #anakindonesia  #anaklucu  #anakimut  #sweety  #children  #withfriends  #indonesia  #withfamily  #happyfamily  #happytoday  #pekanbaru  #indonesiaku 
「えいだんのお母さん、すみませーん!今日のびコン(神栖市の学力テスト)だったんですけど、えいだん終わってヒマだったのか、ちぎった消しゴム耳の中入れちゃってー‼︎ビックリしてすぐ保健室行ってピンセットで出そうとしたけど、取れなくて💦寝かせたら無事落ちました!ダメだよと叱ったんで、テンション低めだったらすみませーん!」と、えいだんの担任の先生。

こちらこそ、すみません…先生💦

焦ったし、怒られるとビビったんだろうね「誰が耳の中入れたのか、わからない」って。エスパーか!(笑) 「前にも夕方に鼻の中にレゴ入れて、耳鼻科行ったことあるんで、穴には何か入れたいんだと思います〜💦」と下ネタで謝り、テスト頑張ったからご褒美アイスなう。

#息子のいたずらに下ネタで返せる余裕かな(笑)#先生もお母さんでやりやすい、ありがたい #いい先生に恵まれたな #母ちゃん9年目 #穴にはとりあえず何か入れたいとは男としてまともだよね(笑)#いいぞ2息子♡ #そんな中、娘先輩、漢字は早くも100点だって #誰に似たのか優秀かつ努力家 #誰かまともなやついないと、しょーねーよこの家(笑)
#kidsfirst #mykids #toofumny #gorgeous #awesome #gomykids 
#youarethebest
「えいだんのお母さん、すみませーん!今日のびコン(神栖市の学力テスト)だったんですけど、えいだん終わってヒマだったのか、ちぎった消しゴム耳の中入れちゃってー‼︎ビックリしてすぐ保健室行ってピンセットで出そうとしたけど、取れなくて💦寝かせたら無事落ちました!ダメだよと叱ったんで、テンション低めだったらすみませーん!」と、えいだんの担任の先生。 こちらこそ、すみません…先生💦 焦ったし、怒られるとビビったんだろうね「誰が耳の中入れたのか、わからない」って。エスパーか!(笑) 「前にも夕方に鼻の中にレゴ入れて、耳鼻科行ったことあるんで、穴には何か入れたいんだと思います〜💦」と下ネタで謝り、テスト頑張ったからご褒美アイスなう。 #息子のいたずらに下ネタで返せる余裕かな (笑)#先生もお母さんでやりやすい 、ありがたい #いい先生に恵まれたな  #母ちゃん9年目  #穴にはとりあえず何か入れたいとは男としてまともだよね (笑)#いいぞ2息子 ♡ #そんな中 、娘先輩、漢字は早くも100点だって #誰に似たのか優秀かつ努力家  #誰かまともなやついないと 、しょーねーよこの家(笑) #kidsfirst  #mykids  #toofumny  #gorgeous  #awesome  #gomykids  #youarethebest 
Новогодние подарочные наборы с шоколадной фигуркой "Дед Мороз".
1. "Бюджетный" 480 гр.(+33 пр.) - 250 рублей
2. "Ель" 480 гр.(+39 предметов) - 345 рублей
3. "Колокольчик" 550 гр.(+36 пр.) - 350 рублей
4. "С новым годом" 450 гр.(+32 предме) - 385 рублей

Составим  набор по вашему пожеланию! 
WhatsApp/Viber/Sms/Call +7(968)996-71-89

#kids #kid #instakids #child #children #baby
#дети #детишки #ребенок #мойребенок
#моидети #сын #сыночек #дочь #дочка
#малявка #доча #бусинка #бусинкамоя
#childrenphoto  #instababy #очаровашки 
#childrens #childrenigers #babys #babies
#family #myfamily #mykid #mykids
Новогодние подарочные наборы с шоколадной фигуркой "Дед Мороз". 1. "Бюджетный" 480 гр.(+33 пр.) - 250 рублей 2. "Ель" 480 гр.(+39 предметов) - 345 рублей 3. "Колокольчик" 550 гр.(+36 пр.) - 350 рублей 4. "С новым годом" 450 гр.(+32 предме) - 385 рублей Составим набор по вашему пожеланию! WhatsApp/Viber/Sms/Call +7(968)996-71-89 #kids  #kid  #instakids  #child  #children  #baby  #дети  #детишки  #ребенок  #мойребенок  #моидети  #сын  #сыночек  #дочь  #дочка  #малявка  #доча  #бусинка  #бусинкамоя  #childrenphoto  #instababy  #очаровашки  #childrens  #childrenigers  #babys  #babies  #family  #myfamily  #mykid  #mykids