an online Instagram web viewer

#mys medias

Photos

Somnade kl.23 & vaknade kl.5 så det är bara att slå på en gammal goding 📺 #film #movie #nottinghill #juliaroberts #hughgrant #love #noblesse #mys #bedroom #flagom #harmony #minresaraknas
#HijrahAfterMarried by @zhrhs 🌸

Sebenarnya saya start nak jaga ikhtilat ni sebab saya tersedar, "Lagi berapa bulan nak nikah, takkan nak macam ni lagi!?" Boleh jadi kalau saya masih lalai lagi, suami akan buat benda yg sama dekat perempuan lain. mesti tak suka kan?

So, i decided to change myself by joining usrah and tarbiyah. Lagipun Allah kata dalam Quran lelaki yang baik untuk perempuan yang baik, lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat.

Jodoh cerminan diri. Kalau nk jodoh baik, kenalah jadi baik. So, saya buat keputusan yang saya nak jodoh yang baik!

Kisahnya bermula bila saya slowly jauhkan diri dari kawan lelaki. Elakkan perasaan excited nak reply mesej lelaki (even dah kenal lama dan rapat gila). Dan start delete contact number lelaki dalam phone. Keluar dari group kelas yg ada lelaki. Unfriend/unfollow lelaki kat Instagram, FB, Twitter. Dan mcm2 lagi usaha sy buat. Ni semua semata2 untuk kebaikan diri saya!

Nak dipendekkan cerita. Alhamdulillah, im married with a man yang memang menjaga ikhtilat. Tak bercakap dengan perempuan, even kawan saya sendiri. Kalau saya nak outing dengan kawan, dia tak akan ikut. Dia tunggu kat mana2 asalkan tak terjumpa kwn2 saya. So does me.

Saya sekarang berkerja kat Saya sekarang berkerja kat sebuah syarikat (@tarbiahsentapofficial ) yang majoriti memang semua ikhwah/lelaki. Truth to be told, saya tak pernah bercakap dengan mereka semua. Oh, saya bekerja sekali dengan suami. So, pegi balik kerja semua sama2. Dia takkan tinggal saya sorang dalam ofis dengan yg lain.

Yes, tak pernah bercakap. Dan saya tak ada urusan penting dengan mereka melainkan bos sahaja. Itupun ditemani suami jika meeting.

Dan of course lah semua ikhwah/lelaki dlm office tersangat menjaga ikhtilat. Malulah kalau saya tak jaga ikhtilat tapi diorg yg lebih menjaga. Kan?

Jap. Bab suami saya tak join kalau saya outing dengan kawan tu, tu bukan poyo ye. Itulah sebenarnya jaga ikhtilat. If you still let your husband or wife bersembang dgn bukan mahram, and kata relaks lah saya open minded, so ape sebenarnya ikhtilat yang anda faham?
.
Perkongsian hebat dari telegram @zhrhs. Comment SAYA NAK SELFIE HATI. Nanti saya dm.
#HijrahAfterMarried  by @zhrhs 🌸 Sebenarnya saya start nak jaga ikhtilat ni sebab saya tersedar, "Lagi berapa bulan nak nikah, takkan nak macam ni lagi!?" Boleh jadi kalau saya masih lalai lagi, suami akan buat benda yg sama dekat perempuan lain. mesti tak suka kan? So, i decided to change myself by joining usrah and tarbiyah. Lagipun Allah kata dalam Quran lelaki yang baik untuk perempuan yang baik, lelaki yang jahat untuk perempuan yang jahat. Jodoh cerminan diri. Kalau nk jodoh baik, kenalah jadi baik. So, saya buat keputusan yang saya nak jodoh yang baik! Kisahnya bermula bila saya slowly jauhkan diri dari kawan lelaki. Elakkan perasaan excited nak reply mesej lelaki (even dah kenal lama dan rapat gila). Dan start delete contact number lelaki dalam phone. Keluar dari group kelas yg ada lelaki. Unfriend/unfollow lelaki kat Instagram, FB, Twitter. Dan mcm2 lagi usaha sy buat. Ni semua semata2 untuk kebaikan diri saya! Nak dipendekkan cerita. Alhamdulillah, im married with a man yang memang menjaga ikhtilat. Tak bercakap dengan perempuan, even kawan saya sendiri. Kalau saya nak outing dengan kawan, dia tak akan ikut. Dia tunggu kat mana2 asalkan tak terjumpa kwn2 saya. So does me. Saya sekarang berkerja kat Saya sekarang berkerja kat sebuah syarikat (@tarbiahsentapofficial ) yang majoriti memang semua ikhwah/lelaki. Truth to be told, saya tak pernah bercakap dengan mereka semua. Oh, saya bekerja sekali dengan suami. So, pegi balik kerja semua sama2. Dia takkan tinggal saya sorang dalam ofis dengan yg lain. Yes, tak pernah bercakap. Dan saya tak ada urusan penting dengan mereka melainkan bos sahaja. Itupun ditemani suami jika meeting. Dan of course lah semua ikhwah/lelaki dlm office tersangat menjaga ikhtilat. Malulah kalau saya tak jaga ikhtilat tapi diorg yg lebih menjaga. Kan? Jap. Bab suami saya tak join kalau saya outing dengan kawan tu, tu bukan poyo ye. Itulah sebenarnya jaga ikhtilat. If you still let your husband or wife bersembang dgn bukan mahram, and kata relaks lah saya open minded, so ape sebenarnya ikhtilat yang anda faham? . Perkongsian hebat dari telegram @zhrhs. Comment SAYA NAK SELFIE HATI. Nanti saya dm.
This happened and i love it! I don’t care how much of a grinch you are, I haven’t been home for 7 years during Christmas, so I am happy to get this as long as possible ❤️💚❤️ #Christmas #jul #warmth #joy #love #tistheseason #christmastree #julgran #greenandred #cozy #mys
久しぶりの日本食!!!
引っ越しの準備やらでこっちくる1ヶ月くらい前から料理できてなかったから美味しさが染みた😭😭😭😭😭 美味しいごはん食べながらの
ガールズトーク最強💪💪💪
.
.
.  #malaysia#MYS#kualalumpur #KUL#malaysialife #japan#japanese#cooking#マレーシア#マレーシアライフ
#日本#日本食#美味しかった♡♡♡
Up North last week for a few days between Mr. Miller’s trips to San Fran and NYC and ready set go the holidays. Finding#swedenish#mys#hygge#cozy
Up North last week for a few days between Mr. Miller’s trips to San Fran and NYC and ready set go the holidays. Finding#swedenish #mys #hygge #cozy 
Bästa med vintern ❄️❤️✌️😍 #winter#mys#bästamedvintern#candellight#värmeljus#magisk#magical#fruseger
Lite bubbel och babbel med två gamla kursare 🥂🎓📘
#saturday #friends #champagne #moetchandon #skumpa #bubbel #mys #qualitytime
Vi har haft en väldigt trevlig kväll med massor av skratt och god mat hos underbara vänner 💖🥂🍾
Vi har haft en väldigt trevlig kväll med massor av skratt och god mat hos underbara vänner 💖🥂🍾
Intet bedre end min bestie på min fødselsdag 😍👯 #loveyou #lovelife #mygirl #girlpower #girlsnigthout #bestie #mys
Hjärtat med mossa är sen förra året, funkade fint i år oxå 😁👍🏻❤️
Amaryllisen fick ställning, mossa o pynt 🌸
.
#adventsstök #adventsmys #jul #jul2017 #interiör #interior #inredning #inredningsinspo #inredningsdetaljer #lykta #mys
.
Saya dan suami berprinsip akan sesuatu hal yang mana andai kata kami terlewat atau terlepas (bas atau ktm), tersalah masuk simpang ketika memandu, kami yakin bahawa Allah menyelamatkan kami dari sesuatu keadaan yang kami tidak akan tahu apa yang akan berlaku.

Suatu masa pernah baca satu buku bertajuk "Why Men Don't Listen and Women Can't Read Map". Buku tu ada menyebut tentang seorang lelaki akan mudah hilang fokus andai ada seseorang berbual dengannya ketika dia sedang memandu.

Betul, suami saya membuktikan ia benar. Tragedi semalam tersalah masuk simpang angkara saya yang banyak berbual. Dari masa 12 minit akan sampai ke tempat ingin dituju, jadi 20 minit. Gara-gara salah simpang.

Tapi, ajaibnya kami tidak mengeluh bahkan kami lantas beristighfar. Terus kami terfikir bahawa andai kata kami lalu di simpang yang betul, boleh jadi akan terjadi sesuatu yang tak diingini. Boleh jadi kalau masuk juga simpang tersebut, wallahu alam.

Bila hal macam tu berlaku, sentiasa beringat bahawa Allah Maha Mengetahui segala apa yang kita tak tahu. Dia lagi tahu apa yang tidak terjangka di fikirang kita. *selalu terimbas kembali video yang pernah kami llihat seorang anak kecil melintas jalan, tetapi Allah 'menjatuhkan' dia dalam keadaan berbaring di atas jalan raya dan selepas beberapa saat, ada sebuah kereta lalu di 'atas' jasad anak kecil itu. Dia selamat. Kerana dia 'terjatuh'. Boleh jadi musibah yang kita lalui adalah untuk mengelak musibah yang lebih dahsyat.

Hikmah musafir kami, Allah mengajar kami untuk sentiasa bersangka baik pada Allah.
.
Perkongsian daripada @zhrhs di telegram 😊
.
Sharing mcm ni sahaja dah bermanfaat apatah lagi kalau ada bukunya, 😁. Comment di bawah, SAYA NAK SELFIE HATI. Nanti saya dm.
.
#booxtall | #bukubestseller | #positivevibes
#tarbiahsentap | #isbir | #squadisbir
#zhrhs | #zahirahzamree | #selfiehati | #telegram
#mys | #motivateyourself | #photooftheday
. Saya dan suami berprinsip akan sesuatu hal yang mana andai kata kami terlewat atau terlepas (bas atau ktm), tersalah masuk simpang ketika memandu, kami yakin bahawa Allah menyelamatkan kami dari sesuatu keadaan yang kami tidak akan tahu apa yang akan berlaku. Suatu masa pernah baca satu buku bertajuk "Why Men Don't Listen and Women Can't Read Map". Buku tu ada menyebut tentang seorang lelaki akan mudah hilang fokus andai ada seseorang berbual dengannya ketika dia sedang memandu. Betul, suami saya membuktikan ia benar. Tragedi semalam tersalah masuk simpang angkara saya yang banyak berbual. Dari masa 12 minit akan sampai ke tempat ingin dituju, jadi 20 minit. Gara-gara salah simpang. Tapi, ajaibnya kami tidak mengeluh bahkan kami lantas beristighfar. Terus kami terfikir bahawa andai kata kami lalu di simpang yang betul, boleh jadi akan terjadi sesuatu yang tak diingini. Boleh jadi kalau masuk juga simpang tersebut, wallahu alam. Bila hal macam tu berlaku, sentiasa beringat bahawa Allah Maha Mengetahui segala apa yang kita tak tahu. Dia lagi tahu apa yang tidak terjangka di fikirang kita. *selalu terimbas kembali video yang pernah kami llihat seorang anak kecil melintas jalan, tetapi Allah 'menjatuhkan' dia dalam keadaan berbaring di atas jalan raya dan selepas beberapa saat, ada sebuah kereta lalu di 'atas' jasad anak kecil itu. Dia selamat. Kerana dia 'terjatuh'. Boleh jadi musibah yang kita lalui adalah untuk mengelak musibah yang lebih dahsyat. Hikmah musafir kami, Allah mengajar kami untuk sentiasa bersangka baik pada Allah. . Perkongsian daripada @zhrhs di telegram 😊 . Sharing mcm ni sahaja dah bermanfaat apatah lagi kalau ada bukunya, 😁. Comment di bawah, SAYA NAK SELFIE HATI. Nanti saya dm. . #booxtall  | #bukubestseller  | #positivevibes  #tarbiahsentap  | #isbir  | #squadisbir  #zhrhs  | #zahirahzamree  | #selfiehati  | #telegram  #mys  | #motivateyourself  | #photooftheday 
#mys ❄️
Herlig å senke seg ned i boblebadet en #lørdagskveld i #november .
Spesielt når man kan nyte en stjerneklar himmel og få gleden av nordlyset som danser over himmelen 😎

#Lofoten #henningsvær #nordensvenezia  #mittnordnorge #mittlofoten #mitteventyr #førjulseventyr #boblebad #mspa #liveterbestute #liveternå #høstkveld #mys #nordlys #auroraborealis #stjerneklart #bestoflife
När dom kör en bra deal på mjukissettet så kunde jag inte låta bli🙈
#cubus#veulordress#mys#grå#vinter ❄
Mi esposa me consiente
#FinConPuente #MyS
Tack för en mysig kväll Sanna , Elina, Karin, Johanna, Charlott, Anna💕 #jobbarkompisar #mys #godmat #dryck
Har idag haft middag med vänner i 80tals tema. San francisco med grönsaksstavar och dipp till välkomstugg, räkcocktail till förrätt, varmrätt fonduegryta med potatisgratäng och bananasplitt till efterrätt. 80tals låtar spelades så klart och även sällskapsspel från ljuva 80 talet blev det också 🤗 var bara 80tals klädseln som saknades 🤗 tack för idag Herr&Fru @anderslublin #80talsmeny#sanfrancisco#räkcocktail#fondue#bananasplitt#alfapet#jaltenpådenförsvunnadiamanten#uterum#lördag#mys#vänner#skratt#värme
Har idag haft middag med vänner i 80tals tema. San francisco med grönsaksstavar och dipp till välkomstugg, räkcocktail till förrätt, varmrätt fonduegryta med potatisgratäng och bananasplitt till efterrätt. 80tals låtar spelades så klart och även sällskapsspel från ljuva 80 talet blev det också 🤗 var bara 80tals klädseln som saknades 🤗 tack för idag Herr&Fru @anderslublin #80talsmeny #sanfrancisco #räkcocktail #fondue #bananasplitt #alfapet #jaltenpådenförsvunnadiamanten #uterum #lördag #mys #vänner #skratt #värme 
Lörda'smys på andra sidan Bron.... 🍷🍷
#lördag #mys #november #göteborg #saturday #wine #cheese #serrano #cosy #foto #photography #instagram
Extremt sen middag blev det men desto mer mys i spat! Haft en sjukt mysig å härlig dag med min älskade vän❤ #tacksam#vänskap#spa#hotell#mys##grateful #takingcare#lifeisgood #lovely#day
Mina älskade små nattgäster ❤💙#mys#kärlek#aliceochwilliham#barnbarn#mormorochmorfar,👴👵😹❤❤❤
Eldar i kakelugnen #mys
Eldar i kakelugnen #mys 
Fick mysa med min sessa idag 🐎 
Hade kunnat stå en hel dag å bara kelat järnet med denna underbara individ 😍 
Matte saknar dig massor 🙁
#horse #thouroughbred #oldracehorse #sessan #köttbullen #grisen #mammasflicka #livet #mys #kärlek
After some cleaning up I got to be the first to decorate an empty space so cheers to autumm!
#autumm #autumminterior #autummdecor #autummdecorations #decoration #interior #lantern #hat #rose #roses #pearl #pearls #book #butterfly #höst #höstmys #mys #ljus #lykta #pärlor #rosor
Bästa kvällen me @mullebob ❤️❤️❤️👌🏼👌🏼👌🏼😂👑 love u minna #yaaaasss #mys
Bästa kvällen me @mullebob ❤️❤️❤️👌🏼👌🏼👌🏼😂👑 love u minna #yaaaasss  #mys 
Sen middag efter ett riktigt köttigt ryggpass på bästa @legendarygymumea💪 Ryggbiff från bullmark å sötpommes med lite bea sås och ett glas vin😋👌 Blev markfest med min bästa @sandralundholm  på gymmet, stegade upp till 200kg å lyckades köra två lätta singlar👊 
Nu soffläge, film, linschips å massa myys🤗🤗
#legendarygymumea #legendary #flagom #aldrigvila #love #fitness #gymgrossisten #gym #gymlife #lats #rygg #marklyft #instafood #soffan #mys
Sen middag efter ett riktigt köttigt ryggpass på bästa @legendarygymumea💪 Ryggbiff från bullmark å sötpommes med lite bea sås och ett glas vin😋👌 Blev markfest med min bästa @sandralundholm på gymmet, stegade upp till 200kg å lyckades köra två lätta singlar👊 Nu soffläge, film, linschips å massa myys🤗🤗 #legendarygymumea  #legendary  #flagom  #aldrigvila  #love  #fitness  #gymgrossisten  #gym  #gymlife  #lats  #rygg  #marklyft  #instafood  #soffan  #mys 
Så mysigt att få rå om dessa godingar 💕👍 #barnbarn #bonusbarnbarn #blivandebikers #bikerkids #mys #harleylife #grandpa
FYI: este finde no habrá Cheat Meal
😭😞☝️
#mys
#moveyours5
#moveyours
I helgen är vi med i en tävling på Stora Segerstads julmarknad! Temat är adventskalender o det finns 24 lådor att rösta på!
#jul #julmarknad #segerstad #ettlitethus #tävling #mys
Dags för morgon duschen i mattes knä🐹🐹🐹❤❤🚿🛁🛀#mys #ren #clean #cuteanimals #cuteness #frizze #cosy #hammie #hamster #bestfriend #buddy #video #dark #2017 #2018 #beautiful 🐹🐹🐹🐹
Love love love gingerbread and cinnamon. The best sign of the festive season! ❤️ #scandiinthecity #london #christmas #godjul #markets #christmasmarkets #german #cinnamon #kingstonuponthames #gingerbread #scandinavian #hygge #thecosyseason #november #mys #love